Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zorg en welzijn in Zeeland

213 resultaten

 1. 1. Le Séjour

  Zorg en welzijn
  tholen

 2. 2. Comfort & More

  Zorg en welzijn
  Kalverstraat 1, 4331LZ middelburg

  Comfort & More, voorheen de Ouderenwinkel heeft zowel voor u als klant, als voor de gemeente en zorginstellingen een uitgebreid assortiment aan universele hulpmiddelen en gemaksproducten voor ouderen (55+) samengesteld. Comfort & More draagt bij aan het welzijn, de vrijheid en zelfstandigheid van senioren, door het op een aangename wijze, toegankelijk en bereikbaar maken van passende en verrassende producten, diensten en informatie. Het aanbod bestaat uit o.a. senioren telefoons, alarm, wandelstokken kussens, braces, wandbeugels, bestek, bewegingstrainers, bloeddrukmeters, douchestoelen, leestafels, hoog/laag bedden, rollators, sta-opstoelen, scootmobiels, hometrainers, rolstoelen, matrassen, daglichtlampen, massageproducten, weegschalen, borstkolven, veiligheid, krukken. Ook voor gratis uitleen en huur van hulpmiddelen bezoekt u de Comfort & More. U hoeft geen lid te zijn van een thuiszorgorganisatie. U heeft slechts een geldig identiteitsbewijs en de pas van uw zorgverzekeraar nodig.

 3. 3. Bond van Nederlandse Oorlogs e

  Zorg en welzijn
  oost-souburg

  De BNMO is een onafhankelijke organisatie voor (voormalige) werknemers van defensie en politie met lichamelijk of psychisch letsel, én hun verwanten.

  Bel nu Website Route
 4. 4. in4FOOD

  Zorg en welzijn
  heinkenszand

  Gewichtsconsulent / voedings- en slaapcoach. (Kook)workshops voor verenigingen, groepen, bedrijven en scholen. Begeleiding naar een gezondere leefstijl (voeding, bewegen, ontspanning, slapen). Ook online programma's.

  Bel nu Route
 5. 5. BJM Buize

  Zorg en welzijn
  Cadzandseweg 45, 4504AM nieuwvliet

 6. 6. www.ijsclubzeeland.nl

  Zorg en welzijn
  goes

  Max Vriesema 0113-342538

 7. 7. ac zeeuwsch vlaanderen

  Zorg en welzijn
  Edisonstraat 2, 4532 LM terneuzen

 8. 10. E&K Promotions

  Zorg en welzijn
  Julianastraat 91, 4566AE heikant