Zorg en welzijn in Zeeland

99 resultaten

 1. 1. Asito Medical*

  Zorg en welzijn
  Prof. Asserweg 16, 5144nc waalwijk

  Asito Medical legt zich toe op de facilitaire dienstverlening en het bieden van oplossingen in de dagelijkse (zorg)vraag voor zorginstellingen als ziekenhuizen, klinieken, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. Van de dagelijkse schoonmaak van kamers, verblijfruimtes en appartementen tot de specialistische reiniging van operatiekamers, isolatieruimten en cleanrooms.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Le Séjour

  Zorg en welzijn
  tholen

 3. 3. Praktijk Empatia

  Zorg en welzijn
  middelburg

  Empatia is bereikbaar voor iedereen die te kampen heeft met: Lichte of milde depressies Problemen met het verwerken van rouw, en Burn-out-verschijnselen. Ik kan u daarbij helpen!

  Bel nu Website Route
 4. 4. BJM Buize

  Zorg en welzijn
  Cadzandseweg 45, 4504AM nieuwvliet

  Bel nu Route
 5. 5. ac zeeuwsch vlaanderen

  Zorg en welzijn
  Edisonstraat 2, 4532 LM terneuzen

 6. 6. mw. n. vd berg

  Zorg en welzijn
  , biggekerke

  Bel nu Website Route
 7. 7. SVRZ

  Zorg en welzijn
  Koudekerkseweg 143

  Bel nu Route
 8. 8. Kinderopvang de Maneblussertje

  Zorg en welzijn
  middelburg

  Kinderopvang de Maneblussertjes biedt kinderopvang aan kinderen van 0-13 jaar in Middelburg. Huiselijkheid, natuurbeleving, de wereld ontdekken onder begeleiding van vaste, professionele leidsters; dat vinden we belangrijk bij de Maneblussertjes.

 9. 9. zorgcentrum Simnia

  Zorg en welzijn
  simniapad 1, 4357hj domburg

 10. 10. Gastouderbureau Zuid-West

  Zorg en welzijn
  's-gravenpolder

  Gastouderbureau Zuid-West is een klein gastouderbureau met oog voor persoonlijke aandacht. Contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk. Gastouderbureau Zuid-West is actief betrokken bij de ontwikkeling van het kind en heeft oog voor de vele verschillende uitdagingen waar gastouders mee te maken hebben. Wij bemiddelen in kwalitatief goede opvang voor een concurrerende prijs. U mag van ons verwachten dat wij u op een zorgvuldige manier van dienst zijn, goed bereikbaar zijn, afspraken nakomen, duidelijk en transparant zijn in onze werkwijze, en deskundig zijn in de manier waarop wij gastouders ondersteunen.