Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zorg en welzijn in Zeeland

132 resultaten

 1. 1. Le Séjour

  Zorg en welzijn
  tholen

 2. 2. Comfort & More

  Zorg en welzijn
  Kalverstraat 1, 4331LZ middelburg

  Comfort & More, voorheen de Ouderenwinkel heeft zowel voor u als klant, als voor de gemeente en zorginstellingen een uitgebreid assortiment aan universele hulpmiddelen en gemaksproducten voor ouderen (55+) samengesteld. Comfort & More draagt bij aan het welzijn, de vrijheid en zelfstandigheid van senioren, door het op een aangename wijze, toegankelijk en bereikbaar maken van passende en verrassende producten, diensten en informatie. Het aanbod bestaat uit o.a. senioren telefoons, alarm, wandelstokken kussens, braces, wandbeugels, bestek, bewegingstrainers, bloeddrukmeters, douchestoelen, leestafels, hoog/laag bedden, rollators, sta-opstoelen, scootmobiels, hometrainers, rolstoelen, matrassen, daglichtlampen, massageproducten, weegschalen, borstkolven, veiligheid, krukken. Ook voor gratis uitleen en huur van hulpmiddelen bezoekt u de Comfort & More. U hoeft geen lid te zijn van een thuiszorgorganisatie. U heeft slechts een geldig identiteitsbewijs en de pas van uw zorgverzekeraar nodig.

 3. 3. Bond van Nederlandse Oorlogs e

  Zorg en welzijn
  oost-souburg

  De BNMO is een onafhankelijke organisatie voor (voormalige) werknemers van defensie en politie met lichamelijk of psychisch letsel, én hun verwanten.

  Bel nu Website Route
 4. 4. in4FOOD

  Zorg en welzijn
  heinkenszand

  Gewichtsconsulent / voedings- en slaapcoach. (Kook)workshops voor verenigingen, groepen, bedrijven en scholen. Begeleiding naar een gezondere leefstijl (voeding, bewegen, ontspanning, slapen). Ook online programma's.

  Bel nu Route
 5. 5. BJM Buize

  Zorg en welzijn
  Cadzandseweg 45, 4504AM nieuwvliet

 6. 6. Minneboo Coaching & Welzijn

  Zorg en welzijn
  goes

  Minneboo Coaching & Welzijn, Aangesloten bij CKZ (Coöperatie van ondernemers in de kleinschalige zorg in Zeeland) Gespecialiseerd in individuele, ambulante begeleiding en coaching. Regio Zeeland

  Bel nu Website Route
 7. 7. Calimero Care

  Zorg en welzijn
  Derde Weg 1, 4339 PC nieuw- en sint joosland

  Bel nu Route
 8. 8. www.ijsclubzeeland.nl

  Zorg en welzijn
  goes

  Max Vriesema 0113-342538

 9. 9. PIBLW-Reïntegratie & Inburgeri

  Zorg en welzijn
  terneuzen

  Bel nu Website Route
 10. 10. ac zeeuwsch vlaanderen

  Zorg en welzijn
  Edisonstraat 2, 4532 LM terneuzen