Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Muziek in Zeeland

41 resultaten

 1. 1. deQuelery Windinstruments

  Muziek
  Productweg 9, 4387 PG vlissingen

  Hét atelier voor vakkundige reparaties en onderhoud aan uw blaasinstrument. Met al vele jaren ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie biedt ons Reparatieatelier een goede service en goede zorg voor uw instrument. Door de moderne technieken die we in het reparatieatelier gebruiken, kunnen wij reparaties uitvoeren in een kort tijdsbestek waardoor u uw instrument zo kort mogelijk kwijt bent. Voor een uitgebreide lijst met mogelijkheden en prijzen van het reparatieatelier, verwijs ik u graag naar onze tarievenpagina. Zoekt u een instrument, dan kunt u altijd aan ons vragen om geheel vrijblijvend voor u op zoek te gaan. Door ons grote netwerk van leveranciers, wereldwijd, kunnen we vrijwel elk instrument leveren. Als u uw instrument wilt laten bekijken voor een beoordeling dan brengen wij daar geen 'onderzoekskosten' voor in rekening. Advies is dus altijd vrijblijvend. Wilt u het atelier bezoeken, dan kunt het beste even een afspraak maken. WWW.DEQUELERY.NL KvK te Middelburg: 20154622

  Bel nu Website Route
 2. 2. PianoHuurKoop/Jacobs Guitars.

  Muziek
  zierikzee

  Bel nu Route
 3. 3. MuziekcentrumMiddelburg

  Muziek
  Lange Delft 80, 4331AS middelburg

 4. 4. SonoraMuziek

  Muziek
  Noordstraat 100, 4531GK terneuzen

  SonoraMuziek is al meer dan 65 jaar hét adres voor muziekliefhebbers en muzikanten in Zeeland en Belgisch Vlaanderen. een ruime collectie gitaren, digitale piano's, keyboards, professioneel geluid en ook voor reparaties an uw instrument kunt u bij SonoraMuziek terecht

 5. 5. Wel Guitars

  Muziek
  goes

  Als gepassioneerde gitarist was ik altijd al ge?nteresseerd in de constructie van gitaren. In 2010 heb ik dan ook mijn vierjarige opleiding afgerond tot gitaarbouwer aan de Internationale Lutherie School Antwerpen. ​Nu richt welguitars zich op het bouwen, repareren en customizen van gitaren en bassen.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Drums Only

  Muziek
  Bergendriesstraat 43, 9160 lokeren

  'Drums Only' is een van de weinige speciaalzaken die uitsluitend in slagwerk handelt. U kan bij ons steeds terecht voor het aankopen van nieuwe of tweedehands drumstellen, cimbalen, stokken, vellen, etc. Ook voor drumles, druminitiatie, herstellingen, verhuur en vrijblijvend advies is 'Drums Only' de plaats bij uitstek.

  Bel nu Website Route
 7. 8. Bax Music

  Muziek
  Olympiastraat 2, 4462GG goes

  Bax Music is marktleider in de Benelux op het gebied van van (online) verkoop van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear.

  Bel nu Website Route
 8. 9. Gitaarstudio Jos Rentmeester

  Muziek
  Noordland 5, 4451RP heinkenszand

  Bel nu Website Route
 9. 10. DJ Academy Zeeland

  Muziek
  serooskerke

  Droom jij ervan om achter de wheels of steel het publiek helemaal los te maken? En wil daarbij de kneepjes van het vak als DJ leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

  Bel nu Website Route