Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schilder in Zeeland

32 resultaten

 1. 2. Sam Schilders

  Schilder
  Zwinstraat 43, 4374bs zoutelande

  Bel nu Website Route
 2. 3. Van hese schilderwerken

  Schilder
  Jan van eijckstraat 20, 4571CJ axel

  Gespecialiseerd in latex en lak Spuiten en alle soorten behang

  Bel nu Website Route
 3. 4. Schildersbedrijf de toekomst

  Schilder
  Venkelstraat 28, 4301 DB zierikzee

  Mijn naam is Cliff Goijaars, ik ben 28 jaar en ben sinds me 16e schilder eerst 6 jaar bij een bedrijf gewerkt en nu 6 jaar voor mezelf ondertussen. Mijn vader is ook schilder en mijn opa was schilder dus zoals e zeggen met de paplepel ingegoten. Ik heb voornamelijk particulier werk en in Zeeland vooral Schouwen-Duiveland. u kunt gerust een kijkje nemen op mijn facebook pagina Schildersbedrijf De Toekomst daar staan een aantal klussen op van afgelopen jaren met voor en na foto's. Met vriendelijke groet, Cliff Goijaars Schildersbedrijf De Toekomst

  Bel nu Route
 4. 5. Schilderwerken Peter de Munnik

  Schilder
  zonnemaire

  Ik biedt mij aan voor al uw schilderwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Binnen en buitenwerk. Glaszetten, zowel enkel als dubbel glas. U kunt mij ook vinden op Facebook onder "Schilderwerken Peter de Munnik". Daar kunt U foto's van mijn uitgevoerde werk zien. Mijn slogan: "Het schilderwerk is alleen goed als het perfect is!"

  Bel nu Route
 5. 6. kuijcks Schilders

  Schilder
  hulst

  Schilders,glaszetters bedrijf.

 6. 7. Wilhelm BV

  Schilder
  zaamslag

  Schilderen zit nog steeds in de genen van ons familiebedrijf, maar inmiddels is Wilhelm BV uitgegroeid tot een alleskunner op het gebied van afbouw, onderhoud en renovatie. Met de kennis en ervaring die we in huis hebben, kunnen we aan vrijwel iedere vraag voldoen; schilderwerk, planmatig glaswerk, kozijn- en houtrottechnieken, stukadoorswerk, gevel isolatiesystemen, plafond-en wandafwerking, behangwerk en totaalonderhoud. Deze opsomming is indicatief; door onze liefde voor het vak staan we open voor iedere uitdaging die hiermee raakvlakken heeft. Teamwork We werken met een team van ongeveer 60 vakmensen. Samen zijn zij actief bij uiteenlopende opdrachtgevers, van particulieren tot overheden, aannemers, woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, verenigingen van eigenaren, scholen, winkelcentra en architecten. Hoe uiteenlopend de aard en de omvang van de opdrachten ook is, kenmerkend is dat onze opdrachtgevers steevast kiezen voor professioneel vakmanschap, betrouwbaarheid en de behoefte om duurzaam ontzorgd te worden. Verder waarderen zij de korte lijnen in ons bedrijf. Zo kunnen we snel gehoor geven aan iedere klantvraag. Missie Wilhelm BV is een in Zuidwest Nederland opererende dienstverlener op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoedverbetering en projectmatige afwerking. Onze kernactiviteiten en expertise bestaan uit: schilderwerk, plafond- en wandafwerking behangwerk, kozijn- en houtrot hersteltechnieken, stukadoorswerk, gevelisolatie-systemen, totaalonderhoud en projectmatig glaswerk. Dit doen wij voor aannemingsbedrijven, bedrijven, vastgoedbeheerders, verzekeraars, zorginstellingen, stichtingen, semi-overheden, overheden, corporaties, VVE’s en particulieren. Wij brengen gebouwen waarin mensen wonen, werken, recreëren etc. in optimale staat en zorgen ervoor dat zij een aantrekkelijke uitstraling krijgen. Visie Wilhelm streeft ernaar door voortdurende toepassing van innovaties en de inzet van gedegen vakkennis uw woon- en werkomgeving te verbeteren en duurzamer te maken. Onze strategie is erop gericht om in 2025 te boek te staan als het meest toonaangevende onderhouds- en afwerkingsbedrijf actief in Zuidwest Nederland. Wij bieden een gezonde werkomgeving voor ambitieuze professionals die onze passie delen en samen bieden we onze klanten, samenwerkingspartners en aandeelhouders meerwaarde. Onze visie en cultuur worden ondersteund door vier kernwaarden die leidend zijn voor de medewerkers van onze onderneming: creativiteit/innovatie, kwaliteit, afspraak = afspraak en vakbekwaamheid. Wilhelm is gevestigd in Zaamslag, Zeeuws-Vlaanderen. Ons team van vakmensen is dagelijks actief in geheel Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen(BE). Daarnaast werken wij voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij onderscheiden ons door ons meedenkend, vooruitstrevend, betrokken, degelijk, betrouwbaar en sociaal vermogen.

  Bel nu Website Route
 7. 8. Dek Schilderwerken

  Schilder
  koudekerke

  Dek Schilderwerken is een kleinschalig schildersbedrijf in Koudekerke dat voornamelijk in de regio Walcheren (Zeeland) werkzaam is. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid en gebruiken daarvoor uitsluitend professionele producten. Na het schilder vak tot in de details geleerd te hebben bij verschillende kleine en grote schildersbedrijven, ben ik in 2017 mijn eigen onderneming Dek Schilderwerken gestart. Het nastreven van perfectie maakt het schilderen een mooi vak en elke keer weer een uitdaging. Bijhouden van het schilderwerk is erg belangrijk. Wacht dus niet te lang! Voor al uw binnen- en buiten schilderwerk, behang en decoratief schilderwerk kunt u contact opnemen. Met vriendelijke groet, Merijn Dek Dek Schilderwerken

  Bel nu Route
 8. 9. MN Schilder

  Schilder
  kamperland

  Hoi, ik ben Mark Noonan. Sinds drie jaar werk ik als zelfstandige schilder onder de naam MN Schilder. Hiervoor werkte ik jarenlang voor een schildersbedrijf in de regio en daarvoor heb ik 17 jaar als zelfstandige in Groot-Brittanië gewerkt. Daar liggen ook mijn roots, ik ben Schots maar inmiddels al weer zo’n 14 jaar woonachtig in Nederland samen met mijn vrouw en twee kinderen. Je kunt mij contacten voor allerlei soorten schilderwerken. Binnen- of buitenwerk. Een trap, deur- en raamkozijnen, plafonds, muren, een garage, een tuinhuis, het maakt mij niet zoveel uit. Stuur even een berichtje of bel me en dan kom ik graag langs om een passende offerte voor je te maken.

  Bel nu Website Route
 9. 10. Somax schilder werken

  Schilder
  Grevelingenlaan 18, 4328EV burgh haamstede

  Mooi en duurzaam schilderwerk voor een redelijk tarief.

  Bel nu Website Route