Uitzendbureau in Zeeland

89 resultaten

 1. 1. Randstad Industry LWM

  Uitzendbureau
  kruiningen

  Bel nu Route
 2. 2. zuid-west personeelsdiensten

  Uitzendbureau
  Burg Jansenstraat 13, 4431 BK 's-gravenpolder

  Zuid-west personeelsdiensten werkt graag met u samen! U doet zaken met een betrokken en betrouwbare dienstverlener op het gebied van werk en personeel. Onze dienstverlening is gericht op een langdurige samenwerking met als resultaat op termijn een mooie vaste baan bij één van onze opdrachtgevers.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Unique Goes

  Uitzendbureau
  Voorstad 3, 4461 KK goes

  Over Unique Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op administratieve, commerciële, financiële en secretariële banen. Unique heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland. Missie en visie Vanuit de gedachten dat de uitzendbranche continu aan verandering onderhevig is, heeft Unique een visie geformuleerd. Lees meer over de missie en visie van Unique op www.unique.nl Kernactiviteiten Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen, binnen voor het MKB essentiële speerpunten. Unique heeft de volgende kernactiviteiten: Uitzenden, detacheren en werving & selectie. De organisatie Unique is de specialist in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/wo-niveau. De focus binnen Unique ligt op Administratief, Commercieel, Financieel en Secretarieel personeel, maar we doen meer. Unique bestaat uit een breed palet aan verschillende labels en specialisaties.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Randstad Midden Zeeland

  Uitzendbureau
  Park Veldzigt 31, 4336 DR middelburg

  Bel nu Website Route
 5. 5. Beter Werken Personeelsdienste

  Uitzendbureau
  bergen op zoom

  Een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven Beter Werken gelooft in een persoonlijke benadering. We zijn gericht op vakmanschap en het realiseren van groei. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een duurzame samenwerking. Beter Werken wil een netwerk zijn van en voor vakkrachten en bedrijven. We bieden vakkrachten een loopbaan in de techniek, logistiek en industrie met afwisselend uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. We zorgen voor interessant werk en leuke projecten. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen exclusief jouw belangen.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Tempo-Team Hulst

  Uitzendbureau
  Korte Nieuwstraat 11, 4561 AX hulst

  Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Tempo-Team is met ruim veertig jaar ervaring specialist in flexibele arbeid. Met dagelijks ruim 35.000 flexwerkers aan het werk en bijna 300 vestigingen zijn we de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland. Daarnaast zijn we actief in Belgie, Luxemburg en Duitsland.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Prior Personeelsdiensten

  Uitzendbureau
  Herculesweg 16, 4338 PL middelburg

  Prior Personeelsdiensten is een uitzendorganisatie welke gericht is op het uitzenden en detacheren van kandidaten op LBO/MBO/HBO en WO niveau zowel in de technische beroepen binnen de Werktuigbouw, Metaal, Scheepsbouw, Elektrotechniek, Bouw en (Petrochemische) Industrie alsook functies binnen de logistiek en productie. Toewijding, inzet, betrouwbaarheid en lange termijn relaties met de uitzendkracht en de opdrachtgever staan centraal. Voor werknemers heeft Prior Personeelsdiensten alles wat je van een goede baas mag verwachten: goede contracten, prima werkomstandigheden, interessant werk en duidelijkheid. Prior Personeelsdiensten hanteert hierbij de voorwaarden uit de ABU CAO. Veeleisende werkgevers zijn bij Prior Personeelsdiensten aan het juiste adres; Prior Personeelsdiensten houdt zich aan z?n afspraken, levert prima personeel en stelt zich zeer actief op. Ben je helemaal thuis in de techniek, logistiek of productie? En zoek je leuk werk waar je ?cht wijzer van wordt? Meld je nu aan bij Prior Personeelsdiensten BV. Wij zoeken continu gemotiveerde vakmensen. Grote kans dat je direct al op projectbasis aan de slag kunt. Prior Personeelsdiensten BV is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en werkt volgens de norm NEN 4400-1 en VCU norm.

 8. 8. Havenwerk B.V.

  Uitzendbureau
  vlissingen

  Havenwerk is gespecialiseerd in personeelsvoorziening in havens en industriele logistiek. Ca. 130 vaklieden worden ingezet in de havens en industriegebieden van Zeeland, Rotterdam, Moerdijk, Amsterdam en Noord-Brabant. Vacatures: www.havenwerk.nl

 9. 9. Randstad Kruiningen

  Uitzendbureau
  Stationsweg 20, 4416 PJ kruiningen

 10. 10. Woestwerk Personeelsdienst

  Uitzendbureau
  Albert Plesmanweg 110, 4462 GC goes

  Bel nu Website Route