Uitzendbureau in Zeeland

120 resultaten

 1. 1. AtynaWérkt

  Uitzendbureau
  vlissingen

  Altijd op zoek naar kandidaten die van waarde willen zijn voor een bedrijf.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Adecco, team Goes

  Uitzendbureau
  Stationspark 45, 4462 DZ goes

  Bel nu Route
 3. 3. zuid-west personeelsdiensten

  Uitzendbureau
  Burg Jansenstraat 13, 4431 BK 's-gravenpolder

  Ben je op zoek naar een mooie baan in je vakgebied, of heb je een interessante vacature gezien? Laat ons weten wat je zoekt. Wij maken graag de beste match voor jou! Zuid-west personeelsdiensten is actief in Zeeland en West-Brabant. Onze dienstverlening is doelgericht en effectief, met als resultaat een duurzame tijdelijke of zelfs vaste arbeidsrelatie tussen onze medewerkers en opdrachtgevers. Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken? Bel dan snel naar 0113-751008 of mail je CV naar johan@zwpersoneel.nl

  Bel nu Website Route
 4. 4. Inactief profiel

  Uitzendbureau

  Dit profiel bestaat niet meer

 5. 5. Randstad Midden Zeeland

  Uitzendbureau
  Park Veldzigt 31, 4336 DR middelburg

  Bel nu Website Route
 6. 6. Beter Werken Personeelsdienste

  Uitzendbureau
  Zuidzijde Haven 39, 4611HC bergen op zoom

  Beter Werken Personeelsdiensten is een gespecialiseerd bureau in werving&selectie, uitzenden en detacheren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de sectoren Logistiek, Techniek, Productie en Horeca. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten. Veel van onze medewerkers gaan direct of na een bepaalde periode in dienst bij onze klanten.

  Bel nu Website Route
 7. 7. MEY Dienstverlening

  Uitzendbureau
  yerseke

  MEY is een jong, dynamisch en snel groeiende bemiddelingsorganisatie. Wij kunnen u, als werkgever, in een zeer korte tijd voorzien van bevoegd en bekwaam personeel en dit in verschillende sectoren zoals de Grond, Weg en Waterbouw, de bouw, de agrarische sector, de groensector en de logistieke sector.

 8. 8. Tempo-Team Hulst

  Uitzendbureau
  Korte Nieuwstraat 33, 4561 AR hulst

  Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Tempo-Team is met ruim veertig jaar ervaring specialist in flexibele arbeid. Met dagelijks ruim 35.000 flexwerkers aan het werk en bijna 300 vestigingen zijn we de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland. Daarnaast zijn we actief in Belgie, Luxemburg en Duitsland.

  Bel nu Website Route
 9. 9. Actief Werkt! in Middelburg

  Uitzendbureau
  Beenhouwerssingel 3, 4331 MD middelburg

  Bel nu Website Route
 10. 10. Prior Personeelsdiensten

  Uitzendbureau
  Herculesweg 16, 4338 PL middelburg

  Prior Personeelsdiensten is een uitzendorganisatie welke gericht is op het uitzenden en detacheren van kandidaten op LBO/MBO/HBO en WO niveau zowel in de technische beroepen binnen de Werktuigbouw, Metaal, Scheepsbouw, Elektrotechniek, Bouw en (Petrochemische) Industrie alsook functies binnen de logistiek en productie. Toewijding, inzet, betrouwbaarheid en lange termijn relaties met de uitzendkracht en de opdrachtgever staan centraal. Voor werknemers heeft Prior Personeelsdiensten alles wat je van een goede baas mag verwachten: goede contracten, prima werkomstandigheden, interessant werk en duidelijkheid. Prior Personeelsdiensten hanteert hierbij de voorwaarden uit de ABU CAO. Veeleisende werkgevers zijn bij Prior Personeelsdiensten aan het juiste adres; Prior Personeelsdiensten houdt zich aan z?n afspraken, levert prima personeel en stelt zich zeer actief op. Ben je helemaal thuis in de techniek, logistiek of productie? En zoek je leuk werk waar je ?cht wijzer van wordt? Meld je nu aan bij Prior Personeelsdiensten BV. Wij zoeken continu gemotiveerde vakmensen. Grote kans dat je direct al op projectbasis aan de slag kunt. Prior Personeelsdiensten BV is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en werkt volgens de norm NEN 4400-1 en VCU norm.