Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wellness in Zeeland

26 resultaten

 1. 1. Kuuroord De Schouw

  Wellness
  Donkereweg 1, 4317AM noordgouwe

  Het gebouw waar Kuuroord De Schouw in is gevestigd, is een voormalig ziekenhuis. Inmiddels is het gebouw met organische vormen en prachtige edelstenen ingericht voor reiniging, zuiverheid en rust. Voor De Schouw is gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het gebouw is energetisch ontstoord en er wordt gebruik gemaakt van gevitaliseerd water. In het kuuroord zijn diverse faciliteiten waar vrij gebruik gemaakt van kan worden, zoals: overdekt warmwaterbad, sauna, infraroodsauna, voetenbad, buitenzwembad, zonnebank, massagestoel, stilteruimte, een aantal eenvoudige sportapparaten, fietsen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. City Spa Goes vof

  Wellness
  Schuttershof 23, 4461DZ goes

  Wanneer u bij ons binnenkomt ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte, dit is ook de bedoeling van City Spa Goes. Rust en onthaasting staan bij ons bovenaan om een ontspannen wellness-reis te creëren. Ervaar het zelf…. Even écht weg. Een time-out van alles en iedereen. En alleen maar aandacht voor uzelf. Dat is toch verrukkelijk, zo nu en dan? Gewoon doen. Bijvoorbeeld met een van onze arrangementen. Wij bieden u diverse Wellness belevenissen. De hele dag leggen wij u in de watten en kunt u genieten van een zeer persoonlijke en kleinschalige privé omgeving, waar u van alle luxe, ruimte en aandacht kunt genieten. Alleen, met uw partner, moeder, dochter of vriendin. Wij verwelkomen u graag in onze duosalon.

 3. 3. Rust&Comfort

  Wellness
  Meekrap 21, 4413GR krabbendijke

  Ik ben Optidee-adviseur, wil je advies over beter en gezonder slapen. Neem dan contact met mij op.

  Bel nu Route
 4. 4. Zwembad Den Inkel

  Wellness
  Blauwhoefseweg 10, 4416 RC kruiningen

  Al 50 jaar is Zwembad Den Inkel in Kruiningen een begrip als het gaat over een buitenbad in Zeeland! Met zijn twee mooie buitenbaden van 50 en 25 meter, de heerlijk ruime zonneweide’s, glijbaan, duikplanken, springkussen en horeca staat het garant voor een heerlijke dagje uit. In de wijde omgeving is er geen tweede buitenbad als het onze te vinden! Ieder jaar trekken we dan ook veel gasten uit ons buurland België. Het buitenbad is, afhankelijk van de weersverwachting, open van 1 mei tot ongeveer half september. Op dagen dat het weer tegen werkt, is het binnenbad in de zomervakantie en de weekenden geopend voor recreatief zwemmen. Hier hebben we nog een 20 meter lang sportbad en voor onze kleinere gasten een instructiebad met een kleine glijbaan en leuk speel materiaal.

 5. 5. Tanja30

  Wellness

 6. 6. Gezondheidswinkel Hulst

  Wellness
  hulst

  Bel nu Route
 7. 7. Elements Beautycentre

  Wellness
  goes

  Bij Elements Beautycentre ben je in goede handen. Wij bieden je een compleet scala aan behandelingen: huidverbetering, pedicure, massage, afslanken, botox en fillers. Een beautycentre waar een ieder zich snel thuis voelt.

 8. 8. 2B-Relaxed

  Wellness
  Zandstraat 58, 4551 LJ sas van gent

  Welkom bij 2B-Relaxed. De plaats om jezelf volledig te kunnen ontspannen. Kom genieten van één van onze heerlijke behandelingen... Of het nu gaat om een hotstone massage, een Spa manicure of Spa pedicure, je handen eens laten vertroetelen met een mooie gellak of gewoon even lekker onder de zonnebank of alles eruit zweten in onze infrarood sauna. In onze behandelkamers met elk zijn eigen thema komt u helemaal tot rust.

 9. 9. Yoga & Ayurveda Zeeland

  Wellness
  baarland

  Yoga (integraal/normaal) en Ayurvedisch Lifestyle advies, (Wellness) massage Kinderyoga, yoga voor jongeren, yoga voor (jong) volwassenen, yoga 55+ (op de stoel), zwangerschapsyoga, bedrijfsyoga Afgestudeerd yogadocente Yoga Academie ?Yoga Vedanta Aalst vzw?, aangesloten bij ?The Divine Life Society?, Rishikesh, India. Lidnr. 07-033 van ?De Yoga Federatie van de Nederlandstaligen?, in Belgi? (stichtend lid Europese Yoga Unie). Ayurvedisch practitioner i.o. Yoga & Ayurveda Health in Lebbeke. Facebook: https://www.facebook.com/praktijkyogaenayurvedazeeland/

  Bel nu Route
 10. 10. Inactief profiel

  Wellness

  Dit profiel bestaat niet meer