Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wellness in Zeeland

38 resultaten

 1. 1. Kuuroord De Schouw

  Wellness
  Donkereweg 1, 4317AM noordgouwe

  Het gebouw waar Kuuroord De Schouw in is gevestigd, is een voormalig ziekenhuis. Inmiddels is het gebouw met organische vormen en prachtige edelstenen ingericht voor reiniging, zuiverheid en rust. Voor De Schouw is gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het gebouw is energetisch ontstoord en er wordt gebruik gemaakt van gevitaliseerd water. In het kuuroord zijn diverse faciliteiten waar vrij gebruik gemaakt van kan worden, zoals: overdekt warmwaterbad, sauna, infraroodsauna, voetenbad, buitenzwembad, zonnebank, massagestoel, stilteruimte, een aantal eenvoudige sportapparaten, fietsen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. City Spa Goes vof

  Wellness
  Schuttershof 23, 4461DZ goes

  Wanneer u bij ons binnenkomt ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte, dit is ook de bedoeling van City Spa Goes. Rust en onthaasting staan bij ons bovenaan om een ontspannen wellness-reis te creëren. Ervaar het zelf…. Even écht weg. Een time-out van alles en iedereen. En alleen maar aandacht voor uzelf. Dat is toch verrukkelijk, zo nu en dan? Gewoon doen. Bijvoorbeeld met een van onze arrangementen. Wij bieden u diverse Wellness belevenissen. De hele dag leggen wij u in de watten en kunt u genieten van een zeer persoonlijke en kleinschalige privé omgeving, waar u van alle luxe, ruimte en aandacht kunt genieten. Alleen, met uw partner, moeder, dochter of vriendin. Wij verwelkomen u graag in onze duosalon.

 3. 3. Sportfondsen

  Wellness
  Stengeplein 1, 4451CZ heinkenszand

 4. 4. Zwembad Den Inkel

  Wellness
  Blauwhoefseweg 10, 4416 RC kruiningen

  Al 50 jaar is Zwembad Den Inkel in Kruiningen een begrip als het gaat over een buitenbad in Zeeland! Met zijn twee mooie buitenbaden van 50 en 25 meter, de heerlijk ruime zonneweide’s, glijbaan, duikplanken, springkussen en horeca staat het garant voor een heerlijke dagje uit. In de wijde omgeving is er geen tweede buitenbad als het onze te vinden! Ieder jaar trekken we dan ook veel gasten uit ons buurland België. Het buitenbad is, afhankelijk van de weersverwachting, open van 1 mei tot ongeveer half september. Op dagen dat het weer tegen werkt, is het binnenbad in de zomervakantie en de weekenden geopend voor recreatief zwemmen. Hier hebben we nog een 20 meter lang sportbad en voor onze kleinere gasten een instructiebad met een kleine glijbaan en leuk speel materiaal.

 5. 5. Gewoon Zen Massages

  Wellness
  vlissingen

  Gewoon Zen Massages is een kleinschalige salon aan huis waar persoonlijke aandacht centraal staat. "Uw ontspanning ligt in mijn handen" Graag tot ziens bij Gewoon Zen Massages.

  Bel nu Website Route
 6. 6. The Oilcompany

  Wellness
  vlissingen

  The Oilcompany, Vanaf mijn zevende jaar zat ik geregeld niet goed in mijn vel. Heb heel wat dingen geprobeerd om mijzelf beter te voelen. Veel dingen hielpen. Toch viel er altijd wat te verbeteren. Op een dag besefte ik dat ik de verantwoording voor mijn eigen welzijn vaak buiten mezelf legde. Iemand anders moest me helpen, ik kon het niet alleen. Nu wat jaren later en wijzer, weet ik dat geen mens perfect is, niemand zich niet 365 dagen per gelukkig voelt, het leven nu eenmaal zijn ups en downs heeft. Dat geluk in jezelf zit en ieder mens zelf verantwoordelijk is voor zijn gezondheid en geluk. Het lukt me steeds beter om in balans te blijven en als dat niet lukt, wat ik moet doen om zo snel mogelijk weer mijn evenwicht te vinden. Zorg goed voor jezelf en je gezin! En kan ik je erbij helpen. Hoe door samen met je uit te zoeken waar er winst te behalen valt. Constance van der Eijk

  Bel nu Route
 7. 7. Gezondheidswinkel Hulst

  Wellness
  hulst

  Bel nu Route
 8. 8. Xdaylight Sluis

  Wellness
  sluis

  Afslanken op basis van het prote?ne dieet, verkoop producten prote?ne dieet en verstrekking van gratis advies en begeleiding, verkoop van ambachtelijk gemaakte producten van eigen productenlijn.

 9. 9. The Body Shop

  Wellness

  The Body Shop is opgericht uit pure passie, uit enthousiasme voor beauty en de wens om de wereld een stukje mooier te maken. Wij werken met verantwoorde geproduceerde beauty- en cosmeticaproducten.

 10. 10. Yo'sYoga

  Wellness
  naaldwijk

  De weg naar ontspanning en rust.

  Bel nu Website Route