Elektricien in Zeeland

14 resultaten

 1. 1. Current Marine Electronics

  Elektricien
  Quistenburg 9, 4454PZ borssele

  Een bundeling van kennis en ervaring maakt Current Marine Electronics een interessante gesprekspartner. Vakkundig advies ter plaatse behoort tot de mogelijkheden. Wij staan garant voor een kwalitatieve, hoogwaardige systeemintegratie (interconnectiediagrammen d.m.v. CAD) en zouden graag met u in contact komen voor een vrijblijvend gesprek.

 2. 2. Verstelle-Productions.nl

  Elektricien
  Klarinetweg 47, 4337 RB middelburg

  Http://www.verstelle-productions.nl Wij zijn "Verstelle Productions" en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluid bij evenementen en andere gelegenheden. Met een jong, dynamisch en ervaren team denken wij te kunnen verzorgen wat u nodig heeft. Bij ons is niks gek en is alles bespreekbaar. Wij kunnen een complete Drive-inn show verzorgen met verschilende lichteffecten en zelfs rookmachines. Al uw grote en kleine ideën kunnen door ons uitgevoerd worden. Zo kunt u denken aan achtergrond muziek, of het versterken van microfoons voor een playbackshow. Tevens draaien wij ook voor een disco met 500 gasten onze hand niet voor om. Door een eigen magazijn met apparatuur en benodigdheden kunnen wij altijd vertrouwen op ons materiaal. Ook gaan wij met de tijd mee, door met de nieuwste apparatuur te werken. Vraag gerust een offerte op maat aan! Bij meerdere boekingen ontvangt u een aanzienlijke korting. Bij ons wordt u altijd persoonlijk benaderd, en heeft u 1 contact persoon. Zo ontstaan er geen verwarringen en is het voor u en ons altijd duidelijk wat er afgesproken is . Bent u geinteresseerd en wilt u meer informatie? neemt u dan contact met ons op. Marthijn Verstelle "Verstelle Productions"

  Bel nu Website Route
 3. 3. ITN Groep

  Elektricien
  Havenweg 48, 4455 TG nieuwdorp zld

  ITN Groep is gespecialiseerd in elektrotechniek, klimaat en sanitair, agrotechniek, domotica en beveiliging. We richten ons op projecten in en rond Zeeland.

  Bel nu Route
 4. 4. Bogaert elektrotechniek

  Elektricien
  middelburg

  Voor grote en kleine elektrische klussen

  Bel nu Website Route
 5. 5. Propema elektrotechniek

  Elektricien
  serooskerke walcheren

  Propema verzorgt aanleg en onderhoud van openbare verlichting en binnenverlichting, industriële installaties en elektra voor particulieren. Daarnaast keuren wij installaties en arbeidsmiddelen en verzorgen opleidingen op het gebied van elektrotechniek en ATEX. Doordat Propema een compacte organisatie is waarbinnen de lijntjes kort zijn kunnen wij snel schakelen, waardoor projecten geen onnodige vertraging oplopen. Onze monteurs zijn vakbekwaam en hebben de kwaliteiten om flexibel tot oplossingen te komen, zodat uw project snel opgeleverd kan worden.

 6. 6. I.E.T. B.V.

  Elektricien
  axel

  Industriële Elektrotechniek Terneuzen BV is een bedrijf met in totaal 25 medewerkers en is hoofdzakelijk actief bij industriële opdrachtgevers die gevestigd zijn in Zeeland en Vlaanderen

  Bel nu Website Route
 7. 7. Verhage Elektrotechniek

  Elektricien
  Krab 1, 4401PA yerseke

  Jong, Dynamisch en vooral Flexibel elektrotechnisch bedrijf. Denken in oplossingen.

 8. 9. Tmb elektro

  Elektricien

 9. 10. Centricity24

  Elektricien
  Scottweg 29a, 4462 GS goes

  Het team van Centricity24 is afkomstig uit de technische wereld. Wij staan middenin de branche waardoor wij openstaande behoeftes met grote vakkundigheid kunnen invullen. Met Centricity24 kan uw organisatie opschalen wanneer er grote uitdagingen op de planning staan.

  Bel nu Website Route