Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Cafetaria in Zeeland

27 resultaten

 1. 1. Etenstijd

  Cafetaria
  Middelburgsestraat 24, 4371es koudekerke

 2. 2. Snackpoint Wimpie

  Cafetaria
  kamperland

  Bel nu Website Route
 3. 3. Whizz Burger

  Cafetaria
  renesse

  Whizz Burger is een cafetaria 2.0 Naast de gebruikelijke friet en snacks hebben wij een heel leuk assortiment met Frites Deluxe, Burgers, hotdogs en de lekkerste ijsjes!

  Bel nu Website Route
 4. 4. Nanis Nerid

  Cafetaria
  westkapelle

  Nanis Nerid

  Bel nu Route
 5. 5. Melis Ambachtelijke Friet

  Cafetaria
  A.Calandplein 4, 4361 AH westkapelle

  Melis Ambachtelijke Friet is gelegen onderaan de westkappelse zeedijk, enkel gescheiden van de zee door de dijk, waar wij nu al jaren échte ambachtelijke friet bereiden. Wij zijn een georganiseerd bedrijf, waar er oog is voor de medewerkers.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Foodmaster Middelburg

  Cafetaria
  Euromarkt 2, 4334 ER middelburg

  Met veel plezier vertegenwoordigen wij Foodmaster in het zuiden van het land. In 2011 startten wij de cafetaria. We zetten in op de Nederlandse frituurcultuur, onmisbaar in ons kikkerlandje. Kwaliteit Om die frituurcultuur goed uit te dragen, werken wij met A-merken. Kwaliteit dus. Ook bieden wij veel verschillende producten. Zo kan je fijn afwisselen en eens iets anders proeven. Wat je het best bij ons kunt halen? Wij raden je de frites specials en de premiumburgers aan. Waar we zelf toch wel trots op zijn: onze middelburger. Past mooi in het straatbeeld van de stad, of niet? Bezorgen, afhalen, komen eten Als cafetaria blijven we ons doorontwikkelen. We willen daarom keuzes bieden: je kunt bezorgen, afhalen, of gewoon heel gezellig bij ons komen eten. We hebben een moderne zaak, dus dat is zeker geen straf! We merken op onze locatie dat we fijn persoonlijk contact hebben met onze klanten. De sfeer is fijn en we zijn inmiddels een vertrouwd gezicht op de Euromarkt.

 7. 8. Cafetaria t Centrum

  Cafetaria
  Noordstraat 80, 4531GK terneuzen

  Cafetaria 't Centrum biedt een keur aan snacks, maar heeft daarnaast een ruim aanbod aan complete maaltijden, zoals wokschotels, chinese gerechten, soepen, salades, belegde broodjes, etc. U vindt ons in de Noordstraat in Terneuzen.

 8. 10. Wilma's eten & drinken

  Cafetaria
  vlissingen

  Lunchroom, snackbar, broodjeszaak