Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Cafetaria in Zeeland

35 resultaten

 1. 1. Snackpoint Wimpie

  Cafetaria
  kamperland

  Bel nu Website Route
 2. 2. Whizz Burger

  Cafetaria
  renesse

  Whizz Burger is een cafetaria 2.0 Naast de gebruikelijke friet en snacks hebben wij een heel leuk assortiment met Frites Deluxe, Burgers, hotdogs en de lekkerste ijsjes!

  Bel nu Website Route
 3. 3. A Domani

  Cafetaria
  Markt 63, 4331LK middelburg

  a Domani XL IJssalon - Broodjes corner op de leukste en gezelligste plek van Middelburg. Met een leuk team. Wij verkopen vers gemaakt schep ijs, soft ijs, poffertjes, en lekkere broodjes, smoothies en heerlijke koffie.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Nanis Nerid

  Cafetaria
  westkapelle

  Nanis Nerid

  Bel nu Route
 5. 5. Cafetaria Foodmaster

  Cafetaria
  Euromarkt 2, 4334ER middelburg

  Bel nu Route
 6. 6. Kwalitaria Kamperland

  Cafetaria
  Ruiterplaatweg 27, 4493PG kamperland

  Bel nu Route
 7. 7. Foodmaster Middelburg

  Cafetaria
  Euromarkt 2, 4334 ER middelburg

  Met veel plezier vertegenwoordigen wij Foodmaster in het zuiden van het land. In 2011 startten wij de cafetaria. We zetten in op de Nederlandse frituurcultuur, onmisbaar in ons kikkerlandje. Kwaliteit Om die frituurcultuur goed uit te dragen, werken wij met A-merken. Kwaliteit dus. Ook bieden wij veel verschillende producten. Zo kan je fijn afwisselen en eens iets anders proeven. Wat je het best bij ons kunt halen? Wij raden je de frites specials en de premiumburgers aan. Waar we zelf toch wel trots op zijn: onze middelburger. Past mooi in het straatbeeld van de stad, of niet? Bezorgen, afhalen, komen eten Als cafetaria blijven we ons doorontwikkelen. We willen daarom keuzes bieden: je kunt bezorgen, afhalen, of gewoon heel gezellig bij ons komen eten. We hebben een moderne zaak, dus dat is zeker geen straf! We merken op onze locatie dat we fijn persoonlijk contact hebben met onze klanten. De sfeer is fijn en we zijn inmiddels een vertrouwd gezicht op de Euromarkt.

 8. 8. Snackbar Andy

  Cafetaria
  Grote Markt 36, 4461AJ goes

 9. 10. ginsterveldetenendrinken

  Cafetaria
  Maireweg 8, 4328gr burgh haamstede

  Bel nu Website Route