Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Massage in Zeeland

25 resultaten

 1. 1. Matare sport & wellnessmassage

  Massage
  Vliedbergstraat 85, 4471 CE wolphaartsdijk

  Ik geef sport- en wellnessmassages en doe aan blessurebehandeling en preventie. Ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Bij blessurebehandeling maak ik dikwijls gebruik van Medical tape. Dit pas ik, met goede resultaten, ook toe bij mensen met hooikoortsklachten. Tevens geef ik reikibehandelingen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Be Good

  Massage
  middelburg

  Praktijk voor Massage & Welzijn gevestigd in het centrum van Middelburg Klassieke Massage Hotstone Massage Stoelmassage Voedingsadvies & Wandelsessies www.biancakoet.nl

  Bel nu Website Route
 3. 3. Inactief profiel

  Massage

  Dit profiel bestaat niet meer

 4. 4. strongcore

  Massage
  Molenwal 14, 4361CE westkapelle

  Bij strongcore, sporttherapie en massagepraktijk staat u centraal. Zo kunt u een goede begeleiding verwachten bij het herstellen van blessures, overbelasting en andere fysieke pijnklachten.

  Bel nu Website Route
 5. 5. keatje

  Massage
  wissenkerke

  tantra massages, energetische massages, reiki, consultant etherishe olien.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Mens en Dier in Evenwicht

  Massage
  goes

  Bij Mens en Dier in Evenwicht staan zowel mens als dier centraal. Binnen dit unieke concept combineer ik mijn liefde voor dieren met mijn vaardigheden als humaan en kynologisch masseur, Reiki Master en Bach bloesem therapeut.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Massagepraktijk Domburg

  Massage
  Kanonweistraat 29, 4357 CA domburg

  Een moment voor jezelf.... Bij massagepraktijk Domburg kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, voetreflexmassage, ayurvedische massage of hotstonemassage. Even aandacht voor jezelf, in een aangename ruimte met ontspannen achtergrondmuziek en een heerlijke massage olie. Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Meer info? www.massagepraktijkdomburg.nl

  Bel nu Route
 8. 8. Praktijk SySo

  Massage
  vlissingen

  De praktijk richt zich op psychosociale hulpverlening en massage. De naam SySo staat voor het psychische, somatische en sociale welbevinden van de mens. Wanneer één van deze noemers mank gaat. Ontstaat er een dis-balans. Een helpende hand kan dan erg fijn zijn. Praktijk SySo biedt therapie en massage vanuit een holistische werkwijze. Dat betekent dat we naar u kijken als geheel. Als mens bent u niet of een gedachte of een lichaam. Het één werkt immers niet zonder het ander en beïnvloeden elkaar de hele dag. Vertrouwen is belangrijk om in openheid te kunnen werken aan uw thema’s. Binnen praktijk SySo bent u verzekert van één vertrouwd gezicht die u begeleidt vanaf het begin tot het eind. https://PraktijkSySo.boekingapp.nl

  Bel nu Website Route
 9. 9. Reversal Sports

  Massage
  hengstdijk

  Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de omgeving van Hulst en Terneuzen. Wij werken zowel in onze Reversal Gym als aan huis.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Fitcoach Allan van Alten

  Massage
  Stationsstraat 5, 4571LA axel

  Massages ter verbetering van de doorbloeding, ontstressen, behandelen van stijve spieren en ter ondersteuning van sportieve ambities. Ook sportcoaching, individueel of in kleine groepen.

  Bel nu Website Route