Massage in Zeeland

14 resultaten

 1. 1. Be Good

  Massage
  middelburg

  Praktijk voor Massage & Welzijn gevestigd in het centrum van Middelburg Klassieke Massage Hotstone Massage Stoelmassage Voedingsadvies & Wandelsessies www.biancakoet.nl

  Bel nu Website Route
 2. 2. Shanta Hasta Massages

  Massage
  107, 4463 goes

  Holistisch Energetische Massages. Een weldaad voor Lichaam, Geest en Ziel.

  Bel nu Website Route
 3. 3. strongcore

  Massage
  Molenwal 14, 4361CE westkapelle

  Bij strongcore, sporttherapie en massagepraktijk staat u centraal. Zo kunt u een goede begeleiding verwachten bij het herstellen van blessures, overbelasting en andere fysieke pijnklachten.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Massagepraktijk Domburg

  Massage
  Kanonweistraat 29, 4357 CA domburg

  Een moment voor jezelf.... Bij massagepraktijk Domburg kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, voetreflexmassage, ayurvedische massage of hotstonemassage. Even aandacht voor jezelf, in een aangename ruimte met ontspannen achtergrondmuziek en een heerlijke massage olie. Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Meer info? www.massagepraktijkdomburg.nl

  Bel nu Route
 5. 5. Essenza Leefstijl

  Massage
  goes

  Focusing vormt de basis van het MindfulMove programma bij Essenza Leefstijl. Voor een massage met aandacht kun je terecht bij Willem of Esther.

 6. 6. Fitcoach Allan van Alten

  Massage
  Oosterstraat 46, 4571GP axel

  Massages ter verbetering van de doorbloeding, ontstressen, behandelen van stijve spieren en ter ondersteuning van sportieve ambities. Ook sportcoaching, individueel of in kleine groepen.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Laurentius2016

  Massage
  goes

  Laurentius, sportmassage, ontspanningsmassage en running. Voor een stevige sportmassage een heerlijke ontspanningsmassage en begeleiding bij het hardlopen. (personal training, schema's ets.)

  Bel nu Website Route
 8. 8. Ahimsa Wereld

  Massage
  hoofdplaat

  Massage-Yoga-Barefootrunning-Coaching en de Verkoop van Ahimsa Body Oil: Natuurlijke olie uit India. West-Zeeuws Vlaanderen www.ahimsawereld.nl

 9. 9. Pure Massages

  Massage
  ijzendijke

  Bij Pure Massages kunt u terecht voor diverse heerlijke onstpannende massages. Lekker aandacht voor jezelf!

 10. 10. MomentjeMij

  Massage
  Piet Heinkade 78, 4381NH vlissingen

  MASSAGE De genezende kracht van aanraking en liefdevolle aandacht Gun jezelf een Momentje 'Mij' Ik masseer vanuit het hart, met respect en toegespitst op jouw wensen met als doel: klachten en pijn te verminderen en je een weldadige ontspanning te laten ervaren. Bij MomentjeMij kun je terecht voor diverse massages. Voor vrouwen van alle leeftijden, die op een bewuste en gezonde manier voor hun lichaam en geest willen zorgen. Wees van harte welkom!

  Bel nu Website Route