Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Massage in Zeeland

23 resultaten

 1. 1. Matare sport & wellnessmassage

  Massage
  Vliedbergstraat 85, 4471 CE wolphaartsdijk

  Ik geef sport- en wellnessmassages en doe aan blessurebehandeling en preventie. Ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Bij blessurebehandeling maak ik dikwijls gebruik van Medical tape. Dit pas ik, met goede resultaten, ook toe bij mensen met hooikoortsklachten. Tevens geef ik reikibehandelingen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Be Good

  Massage
  middelburg

  Praktijk voor Massage & Welzijn gevestigd in het centrum van Middelburg Klassieke Massage Hotstone Massage Stoelmassage Voedingsadvies & Wandelsessies www.biancakoet.nl

  Bel nu Website Route
 3. 3. Inactief profiel

  Massage

  Dit profiel bestaat niet meer

 4. 4. strongcore

  Massage
  Molenwal 14, 4361CE westkapelle

  Bij strongcore, sporttherapie en massagepraktijk staat u centraal. Zo kunt u een goede begeleiding verwachten bij het herstellen van blessures, overbelasting en andere fysieke pijnklachten.

  Bel nu Website Route
 5. 5. keatje

  Massage
  wissenkerke

  tantra massages, energetische massages, reiki, consultant etherishe olien.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Mens en Dier in Evenwicht

  Massage
  goes

  Bij Mens en Dier in Evenwicht staan zowel mens als dier centraal. Binnen dit unieke concept combineer ik mijn liefde voor dieren met mijn vaardigheden als humaan en kynologisch masseur, Reiki Master en Bach bloesem therapeut.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Praktijk SySo

  Massage
  oost-souburg

  De praktijk richt zich op psychosociale hulpverlening en massage. De naam SySo staat voor het psychische, somatische en sociale welbevinden van de mens. Wanneer één van deze noemers mank gaat. Ontstaat er een dis-balans. Een helpende hand kan dan erg fijn zijn. Praktijk SySo biedt therapie en massage vanuit een holistische werkwijze. Dat betekent dat we naar u kijken als geheel. Als mens bent u niet of een gedachte of een lichaam. Het één werkt immers niet zonder het ander en beïnvloeden elkaar de hele dag. Vertrouwen is belangrijk om in openheid te kunnen werken aan uw thema’s. Binnen praktijk SySo bent u verzekert van één vertrouwd gezicht die u begeleidt vanaf het begin tot het eind. https://PraktijkSySo.boekingapp.nl

  Bel nu Route
 8. 8. Reversal Sports

  Massage
  hengstdijk

  Reversal Sports Massage & Personal Coaching geeft massages en trainingen in de omgeving van Hulst en Terneuzen. Wij werken zowel in onze Reversal Gym als aan huis.

  Bel nu Website Route
 9. 9. Ahimsa Wereld

  Massage
  hoofdplaat

  Massage-Yoga-Barefootrunning-Coaching en de Verkoop van Ahimsa Body Oil: Natuurlijke olie uit India. West-Zeeuws Vlaanderen www.ahimsawereld.nl

 10. 10. MomentjeMij

  Massage
  Piet Heinkade 78, 4381NH vlissingen

  MASSAGE De genezende kracht van aanraking en liefdevolle aandacht Gun jezelf een Momentje 'Mij' Ik masseer vanuit het hart, met respect en toegespitst op jouw wensen met als doel: klachten en pijn te verminderen en je een weldadige ontspanning te laten ervaren. Bij MomentjeMij kun je terecht voor diverse massages. Voor vrouwen van alle leeftijden, die op een bewuste en gezonde manier voor hun lichaam en geest willen zorgen. Wees van harte welkom!

  Bel nu Website Route