Coaching in Zeeland

65 resultaten

 1. 1. Colour your heart

  Coaching
  kapelle

  Colour your heart is een praktijk voor coaching in Kapelle. Ik geloof dat ieder mens uniek is, en dat ieder een unieke bestemming heeft. Dat Gods rust, vrede en liefde in jouw huis en leven kan komen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Minneboo Coaching & Welzijn

  Coaching
  colijnsplaat

  Minneboo Coaching & Welzijn is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding- coaching en jobcoaching. Ik biedt ondersteuning bij het wonen, leren en werken, zodat jij zo zelfstandig mogelijk mee kunt doen in de samenleving.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Stichting Preventor

  Coaching
  vlissingen

  Stichting Preventor voert schuldpreventie uit in de breedste zin van het woord, bugetcoaching, budgetlessen en begeleiding. Wij werken alleen met KIWA gecertificeerde Budgetcoaches SHV III

 4. 4. MatriXcoach Zeeland

  Coaching
  Middelburgseweg 40, 4364tc grijpskerke

  Coaching met een unieke krachtige methode tegen onder ander : Burn-out, Faalangst, Stress, Slecht slapen, PTSS, Trauma,s, Vol hoofd , Piekeren, Angsten, Concentratieproblemen,

  Bel nu Website Route
 5. 5. Mind,Body,Food

  Coaching
  oost-souburg

  Ik ben Voedingsdeskundige en lifestyle coach en begeleid mensen naar een gezonde(re)/ fittere levensstijl met behulp van natuurlijke producten en inzicht in gezonde voeding. Daarnaast help ik mensen een inkomen vanuit huis op te bouwen.

  Bel nu Website Route
 6. 7. Nina van Tilbeurgh

  Coaching
  Schelpstraat 31, 4661EK halsteren

  www.ninavantilbeurgh.nl Unieke honden gedragsbegeleiding op maat.

  Bel nu Website Route
 7. 8. SWJP Coaching

  Coaching
  grijpskerke

  Systemische coaching met inzet van paarden. Door het natuurlijke gedrag van de paarden te gebruiken als graadmeter komen we direct tot de kern. Welke patronen en rollen vanuit jou systeem spelen een nadrukkelijke rol in jou leven. Om vervolgens de balans weer terug te brengen zodat jij alleen nog maar hoeft te doen wat jou taak is en waar jij je goed bij voelt.

  Bel nu Website Route
 8. 10. Apparently Gifted

  Coaching
  Amnestylaan 135, 4336 LL middelburg

  Met vriendelijke groeten, Sylvia Tas

  Bel nu Route