Makelaar in Zeeland

26 resultaten

 1. 1. ISM Makelaars

  Makelaar
  Veerweg 43, 4471 BJ wolphaartsdijk

  ISM Makelaars - Uw Zeeuwse Makelaar Imre Schaafsma, eigenaresse van ISM Makelaars, zorgt ervoor dat uw verkoop haar zorg wordt. Als geboren en getogen Zeeuwse is Imre Schaafsma met recht uw Zeeuwse makelaar. Zij heeft zowel in Goes als in diverse dorpen in Zeeland gewoond en daardoor veel kennis van het leven in Zeeland. Zij kan u dan ook uitstekend adviseren bij zowel de verkoop als aankoop van uw woning in deze mooie provincie.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Rotsvast Middelburg

  Makelaar
  Londensekaai 45, 4331 JH middelburg

  Rotsvast is al ruim 25 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Sturm Makelaars

  Makelaar
  Melkmarkt 7, 4301HB zierikzee

  Bel nu Route
 4. 5. Vastgoed Janssens MJ

  Makelaar

  Bel nu Website Route
 5. 6. Kramer Makelaars

  Makelaar
  kapelle

  Makelaarskantoor

 6. 7. vanderSlikke Rentmeesters BV

  Makelaar
  ellemeet

  VanderSlikke Rentmeesters BV is een onderneming in de zakelijke dienstverlening met vooral rentmeester- en makelaardij activiteiten. Daarnaast zijn er dochterondernemingen in de woningmakelaardij (Bijdevaate Makelaardij BV) en makelaardijen in het buitenland (AVS-GPFA in Frankrijk en AVS Rumania in Roemeni?). Het marktgebied ligt voornamelijk in Zuidwest-Nederland. Het kantoor is gehuisvest in Ellemeet. In de organisatie zijn ongeveer tien medewerkers werkzaam. Het betreft een platte organisatie onder leiding van ??n directielid. Websites: www.vdslikke.nl en www.bijdevaatemakelaardij.nl.

 7. 9. Onroerend Goed Verkopen

  Makelaar
  axel

  Wilt u snel uw (opknap)woning of appartement, garage of schuur verkopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. ONROEREND GOED VERKOPEN koopt woningen en appartementen in de lage prijsklasse, garages of opslagruimte. Snelle afwikkeling via de notaris, geen financieringsclausule, levering wanneer het U schikt. Stuur een MAIL met daarin - een duidelijke omschrijving van het te verkopen onroerend goed - het adres - enkele foto's - kadastrale gegevens (indien in uw bezit) - vermelding van uw vraagprijs naar ONROERENDGOEDVERKOPEN@GMAIL.COM Wij nemen snel contact met u op.

 8. 10. HousingXL Zeeland

  Makelaar
  terneuzen

  HousingXL Zeeland is een gerenommeerd bedrijf dat u helpt met de aan- en verhuur van uw woning in de regio Zeeland.