Makelaar in Zeeland

47 resultaten

 1. 1. Makelaarskantoor de Nooijer

  Makelaar
  Langstraat 85, 4341ED arnemuiden

  Al sinds 1986 weten vele klanten de weg naar ons kantoor in Arnemuiden te vinden. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten mogen helpen. Voor vele mensen waren wij de sleutel op zoek naar hun droomwoning. Ons enthousiaste team werkt met kunde, passie en hart voor hun vak aan het vervullen van uw woonwensen. Voor een gedegen verkoop- of aankoopadvies of al uw bouwkundige vragen met betrekking tot uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxaties, bouwkundige inspecties en voor het opmaken van een energielabel.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Ronald Zwolle Makelaars

  Makelaar

  Betrouwbare partner in alle onroerend goed zaken. Uitvinders van de FluisterVerkoop®

  Bel nu Website Route
 3. 3. Rotsvast Middelburg

  Makelaar
  Londensekaai 45, 4331 JH middelburg

  Rotsvast is al ruim 25 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Verantho1

  Makelaar
  's-gravenpolder

  Bel nu Route
 5. 5. Sturm Makelaars

  Makelaar
  Melkmarkt 7, 4301HB zierikzee

  Bel nu Route
 6. 6. MyHouse Vastgoed

  Makelaar
  Veerhoekdijk 1, 4501 NL oostburg

  Welkom bij MyHouse Vastgoed Ontstaan na jarenlange ervaring, passie voor onroerend goed, onze streek en het enthousiasme in het makelen. Graag staat MyHouse Vastgoed voor u klaar, met een persoonlijke benadering, respect, integriteit en een professionele werkwijze waar wij u graag alle zorg uit handen nemen en het beste resultaat voor u nastreven. Bij MyHouse Vastgoed weten we als geen ander dat vastgoed gerelateerde zaken niet alledaags zijn en we begrijpen dat het prettig is als u wordt bijgestaan door iemand die uitsluitend uw belangen behartigt. Iemand die met persoonlijke aandacht, professionele zorg en kennis van zaken, in iedere situatie het onderscheid voor u maakt. MyHouse Vastgoed is u graag van dienst!

  Bel nu Website Route
 7. 8. Vastgoed Janssens MJ

  Makelaar

  Bel nu Website Route
 8. 9. Kramer Makelaars

  Makelaar
  kapelle

  Makelaarskantoor

 9. 10. vanderSlikke Rentmeesters BV

  Makelaar
  ellemeet

  VanderSlikke Rentmeesters BV is een onderneming in de zakelijke dienstverlening met vooral rentmeester- en makelaardij activiteiten. Daarnaast zijn er dochterondernemingen in de woningmakelaardij (Bijdevaate Makelaardij BV) en makelaardijen in het buitenland (AVS-GPFA in Frankrijk en AVS Rumania in Roemeni?). Het marktgebied ligt voornamelijk in Zuidwest-Nederland. Het kantoor is gehuisvest in Ellemeet. In de organisatie zijn ongeveer tien medewerkers werkzaam. Het betreft een platte organisatie onder leiding van ??n directielid. Websites: www.vdslikke.nl en www.bijdevaatemakelaardij.nl.