Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Museum in Zeeland

10 resultaten

 1. 1. Zeeuws Museum

  Museum
  Abdijplein , 4331BK middelburg

  Het Zeeuws Museum bevindt zich in de middeleeuwse abdij in het centrum van Middelburg. Met prachtige, eigentijdse presentaties toont het museum een onverwachte kant van Zeeland. Beleef de 80-jarige oorlog aan de hand van een serie unieke en wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16e eeuw. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie met onder andere archeologie, schilderijen en zilver. De modepresentatie van het museum, met een spannende rol voor de streekdrachten, is een bezoek meer dan waard. Verwonder je in de Wonderkamers over de schatten en rariteiten die Zeeuwen eeuwenlang van hun wereldreizen meenamen. Naast de vaste collectie zijn er in het museum vernieuwende tentoonstellingen te zien waarin ook de collectie op een onverwachte manier wordt gepresenteerd.

 2. 2. Zeeuws Museum Middelburg

  Museum
  Abdij 3-4, 4331 BK middelburg

  Het Zeeuws Museum bevindt zich aan het Abdijplein in het centrum van Middelburg. Je ontdekt er de onverwachte kanten van Zeeland: van archeologische vondsten en wereldberoemde wandtapijten tot streekdracht, porselein en exotische objecten die Zeeuwen van verre reizen meenamen. De uiteenlopende collectie staat centraal in vernieuwende tentoonstellingen die altijd een relatie hebben met het hier en nu.

 3. 3. Stadhuismuseum Zierikzee

  Museum
  zierikzee

  Het Stadhuismuseum vertelt het verhaal van monumentenstad Zierikzee en haar omgeving. Het museum heeft deze naam te danken aan het gebouw waarin het is gehuisvest, namelijk het voormalige stadhuis van Zierikzee.

 4. 4. Stichting Musea De Bevelanden

  Museum
  goes

  Bewaren en tonen van het cultureel erfgoed op Noord en Zuid-Beveland Tentoonstellen van textiel, Quilt, Kant, Merklappen van vroeger en nu, en het Fruitteeltmuseum Kapelle uniek in Nederland met de oude rassentuin en oude fruittelersambachten

  Bel nu Website Route
 5. 5. Stichting Dwaalhaas

  Museum
  Edisonstraat 39, 5621hk eindhoven

  kunstenaar & ongesubsidieeerde non-profit stichting die zich richt op ontwikkeling zelfredzaamheid vriendschappen recycling kunst design cultuur, kringloop, meer info, zie website www.EindhovenArt.nl

  Bel nu Website Route
 6. 6. Museum Terra Maris

  Museum
  oostkapelle

  Terra Maris is hèt museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum biedt een permanente expositie en wisseltentoonstellingen en beschikt daarnaast over een 2,5 ha grote landschapstuin. Bij het museum hoort een museumwinkel en lunchcafé. Het museum is de natuurlijke partner van Stichting Het Zeeuwse Landschap.

 7. 7. Portaal van Vlaanderen

  Museum
  terneuzen

  ONTDEK HET PORTAAL VAN VLAANDEREN! Scheep vandaag nog in en stap in de maritieme wereld langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Leer alles over schepen en sluizen en kruip in de rol van kapitein. Alle hens aan dek. Kom en ontdek het zelf!

 8. 8. Streekmuseum De Meestoof

  Museum
  Bierensstraat 6, 4697GE sint-annaland

  Streekmuseum De Meestoof is opgericht in 1973 en gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Sint-Annaland. In de loop der jaren is ons museum uitgebreid met drie expositieschuren en een Noorse geschenkwoning.

 9. 9. Zeeuws Fruit Museum

  Museum
  Annie MG Schmidtsingel 1, 4421 TA kapelle

  Museum waar u alles te weten komt over fruitteelt en haar geschiedenis.

 10. 10. MAAN B&B + GALERIE

  Museum
  kortgene

  Galerie

  Bel nu Route