Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Museum in Zeeland

12 resultaten

 1. 1. Zeeuws Museum

  Museum
  Abdijplein , 4331BK middelburg

  Het Zeeuws Museum bevindt zich in de middeleeuwse abdij in het centrum van Middelburg. Met prachtige, eigentijdse presentaties toont het museum een onverwachte kant van Zeeland. Beleef de 80-jarige oorlog aan de hand van een serie unieke en wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16e eeuw. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie met onder andere archeologie, schilderijen en zilver. De modepresentatie van het museum, met een spannende rol voor de streekdrachten, is een bezoek meer dan waard. Verwonder je in de Wonderkamers over de schatten en rariteiten die Zeeuwen eeuwenlang van hun wereldreizen meenamen. Naast de vaste collectie zijn er in het museum vernieuwende tentoonstellingen te zien waarin ook de collectie op een onverwachte manier wordt gepresenteerd.

 2. 2. Zeeuws Museum Middelburg

  Museum
  Abdij 3-4, 4331 BK middelburg

  Het Zeeuws Museum bevindt zich aan het Abdijplein in het centrum van Middelburg. Je ontdekt er de onverwachte kanten van Zeeland: van archeologische vondsten en wereldberoemde wandtapijten tot streekdracht, porselein en exotische objecten die Zeeuwen van verre reizen meenamen. De uiteenlopende collectie staat centraal in vernieuwende tentoonstellingen die altijd een relatie hebben met het hier en nu.

 3. 3. oosterscheldemuseum

  Museum
  yerseke

  Museum voor mossel-,oester-en kreeftencultuur

  Bel nu Website Route
 4. 4. Stadhuismuseum Zierikzee

  Museum
  zierikzee

  Het Stadhuismuseum vertelt het verhaal van monumentenstad Zierikzee en haar omgeving. Het museum heeft deze naam te danken aan het gebouw waarin het is gehuisvest, namelijk het voormalige stadhuis van Zierikzee.

 5. 5. Stichting Musea De Bevelanden

  Museum
  goes

  Bewaren en tonen van het cultureel erfgoed op Noord en Zuid-Beveland Tentoonstellen van textiel, Quilt, Kant, Merklappen van vroeger en nu, en het Fruitteeltmuseum Kapelle uniek in Nederland met de oude rassentuin en oude fruittelersambachten

  Bel nu Website Route
 6. 6. AGA museum te Emmen

  Museum
  emmen

  Industrieel museum

  Bel nu Website Route
 7. 7. Watersnoodmuseum Ouwerkerk

  Museum
  ouwerkerk

  De watersnoodramp van 1 februari 1953 zette grote delen van Zuidwest Nederland onder water. Het Watersnoodmuseum is gevestigd in de enorme caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste dijkgat bij Ouwerkerk na de watersnoodramp in ‘53. Het museum ligt in een bijzonder Krekengebied dat gevormd is door de ramp.

 8. 8. Stichting Vlam

  Museum
  zierikzee

  Organiseren van bijzondere, laagdrempelige culturele en educatieve expo`s en programma`s.

  Bel nu Website Route
 9. 9. Het Fruitteeltmuseum

  Museum
  kapelle

  Het Fruitteeltmuseum vertelt u alles over de fruitteelt. Via oude foto's en verhalen, een oude werkende veilingklok en de tuin met 200 rassen appels en peren. Oud fruittelers houden oude rassen in stand, ontwikkelen nieuwe rassen en vertellen graag over het werk van vroeger en nu. In de oogsttijd is er van alles te proeven.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Stichting Dwaalhaas

  Museum
  Edisonstraat 39, 5621hk eindhoven

  kunstenaar & ongesubsidieeerde non-profit stichting die zich richt op ontwikkeling zelfredzaamheid vriendschappen recycling kunst design cultuur, kringloop, meer info, zie website www.EindhovenArt.nl

  Bel nu Website Route