Alternatieve geneeskunde in Zeeland

21 resultaten

 1. 1. Centrum Al één Zijn

  Alternatieve geneeskunde
  Falckstraat 2, 4384AA vlissingen

  Natuurgeneeskundig Therapeut Tasja Hut Centrum Al één Zijn. Consulten via aanvullende verzekering worden geheel of gedeeltelijk vergoed (polis) Therapie & Massage, Meditatie lessen en Workshops.

 2. 2. Yvonne Bom Medium / ShungitePo

  Alternatieve geneeskunde
  Breestraat 75, 4331TT middelburg

  Yvonne Bom Medium is gespecialiseerd in het verwerken van trauma's, onduidelijke klachten en angsten. Vaak ligt de grondslag in het verleden, Geschiedenis. Mijn mediumschap heeft als grootste talent Geschiedenis, hierdoor kan ik ook de Geschiedenis van een gebied of huis vertellen, vertalen en reinigen. Verder geef ik lezingen over DNA van een ziel, invloed van de maan en trainingen Innerlijke balans en Magnetiseren.

  Bel nu Website Route
 3. 3. de witte wind

  Alternatieve geneeskunde
  Voorstraat 46, 4503 BK groede

  Ik verzorg groeps-en individuele Mindfulness trainingen en tevens bied ik dagbestedingsactiviteiten aan voor WMO-ers op de Tuinen van Groede . AGB code98101745 .

  Bel nu Website Route
 4. 4. Yogapresent

  Alternatieve geneeskunde

  Geven van yogalessen en trainingen op gebied van Gezondheid en Welzijn.

 5. 5. GroterGeheel

  Alternatieve geneeskunde
  Westmede 41, 4337 AK middelburg

  praktijk voor bewustwording en balans

  Bel nu Website Route
 6. 6. Praktijk Zyra

  Alternatieve geneeskunde
  kapelle

  Welkom in de spirituele praktijk van Jantien Mallekote, eigenaresse van Praktijk Zyra. Gevestigd in Kapelle. Graag help ik jou met het vinden van balans in je leven en wandel ik een stukje mee op jouw unieke pad. Voel je welkom!

  Bel nu Website Route
 7. 7. Reiki praktijk de Cirkel

  Alternatieve geneeskunde
  vlissingen

  Bel nu Website Route
 8. 8. Flow Welzijn en Zorg

  Alternatieve geneeskunde

  Natuurgeneeskundige therapie Individueel consult Cursus

 9. 9. Natuurlijk in Evenwicht

  Alternatieve geneeskunde
  brouwershaven

  WAT IS ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE VOLGENS DE KLINISCHE PSYCHO-NEURO-IMMUNOLOGIE Dit is de toegepaste medische wetenschap die de samenhang legt tussen alle organen, de psyche, het zenuwstelsel, immuunsysteem en hormonen ?n de wisselwerking op de mens en zijn omgeving. Een klacht, of ziekte wordt veroorzaakt door veelal langdurige verstoring van het evenwicht in een of meerdere systemen. De orthomoleculaire therapeut kPNI kijkt naar de invloed van leefstijl op de gezondheid. Hierbij wordt eetgedrag, beweging, sociale omstandigheden, leefstijl en invloeden van buitenaf in kaart gebracht. Het behandelplan bestaat uit orthomoleculaire therapie, ortho= goed en moleculair = bouwstoffen. De basis van het herstel wordt gelegd door het lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen (vitaminen, mineralen, aminozuren en vetten) in de juiste hoeveelheden. De tekorten worden opgeheven en het lichaam krijgt weer brandstof om goed te functioneren. Een behandeling bestaat altijd uit: voedingsadvies, beweging aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen en fythotherapie.

  Bel nu Website Route
 10. 10. unolipo lipocavitatie

  Alternatieve geneeskunde

  lipocavitatie behandelingen Zierikzee en Hoeven verantwoord blijvend effectief gewichtsverlies zonder medische ingrepen www.unolipo.nl