Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Timmerman in Zeeland

45 resultaten

 1. 1. Kerkhove Houtbewerking

  Timmerman
  Molenweg 48, 4374NP zoutelande [zeeland]

  Voor prijzen en voorbeelden zie mijn website www.kerkhovehoutbewerking.nl vraag vrijblijvend informatie, andere maten mogelijk en alle meubels worden gemaakt van extra gedroogd, fijnbezaagd steigerhout hout en netjes afgewerkt & geschuurd, geen zichtbare schroefgaten.

  Bel nu Website Route
 2. 2. SandersHoutbouw

  Timmerman
  Diodeweg 33, 4338PW middelburg

  Op zoek naar een bedrijf wat jouw project kan bouwen? De (bij)gebouwen die wij maken kunnen mits geïsoleerd het gehele jaar door als werkruimte/leefruimte gebruikt worden.

  Bel nu Website Route
 3. 3. MBE Afbouw B.V.

  Timmerman
  middelburg

  MBE Afbouw B.V., gevestigd te Middelburg is een dynamisch afbouwbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van systeemplafonds en systeemwanden

 4. 5. Verbouw & Onderhoud Vliet

  Timmerman

  Bel nu Website Route
 5. 6. Houthandel Ouddorp

  Timmerman
  Stoofweg 10, 3253MA ouddorp

  Sinds 2020 zijn wij ook begonnen met de verkoop van losse planken & palen van de meest voorkomende soorten welke in de tuin gebruikt worden, wij kopen dit in via importeur en hebben dus alleen de beste kwaliteit hout (geen partijen). door scherpe inkoop kunnen we deze materialen ook tegen gunstige prijzen aanbieden. Hardhout, palen, potdekselplanken, schuttingplanken, vlonderplanken, steigerplanken, Douglas palen en balken en op aanvraag nog vele andere soorten hout Voor het complete aanbod, de beschikbare maten & actuele prijzen, stuur een Whatts-app bericht en we sturen u een overzicht van assortiment wat we op voorraad hebben liggen, dit voorkomt teleurstellingen.

 6. 7. Ri Fix - it

  Timmerman
  , vlissingen

  Klusbedrijf

  Bel nu Route
 7. 8. Nick de Kraker

  Timmerman
  kapelle

  Bel nu Route
 8. 9. Linex Prefab Daksystemen B.V.

  Timmerman
  Afrikaweg 7, 4561PA hulst

  Linex draagt met vooruitstrevende houtskeletbouw technieken bij aan een duurzame, veilige leefomgeving. We zetten in op een circulaire bedrijfsvoering, zo minimaliseren wij onze footprint!

 9. 10. Aannemersbedrijf Sturm

  Timmerman
  gapinge

  Aannemersbedrijf Sturm is actief in Zeeland. Sinds 1960 opereren wij vanuit het hart van Walcheren – Gapinge. Onze specialisatie is het bruikbaar, duurzaam en modern maken van bestaande bouw. Zoals bijvoorbeeld het renoveren en restaureren van monumentenpanden, het verzorgen van aan- en uitbouw bij bestaande woningen en bedrijfspanden. Of het verbouwen van leegstaande of ongebruikte gebouwen en bijgebouwen tot woonhuizen en vakantieverblijven. Oud en nieuw loopt bij ons door elkaar, en onze vakmensen weten hier heel goed raad mee.

  Bel nu Website Route