Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Educatie in Zeeland

120 resultaten

 1. 1. Major7 Musicteachers

  Educatie
  Noordweg 68, 4333GJ middelburg

  Ik ben gediplomeerd jazz en poppianist en geef pianoles in Middelburg. Daarnaast ben ik oprichter van Major7 Music Teachers.

  Bel nu Website Route
 2. 2. La Maravilla

  Educatie
  kattendijke

  Sinds 2003 kan je bij La Maravilla terecht voor het leren van de Spaanse taal. De lessen die wij verzorgen op onze locatie in Kattendijke worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers. Op die manier is iedereen verzekerd van individuele aandacht en ondersteuning bij het leren van de taal. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen en er wordt tijdens onze lessen regelmatig gelachen. Plezier houden in het leerproces is één van de speerpunten van La Maravilla.

 3. 3. PIBLW-Reïntegratie

  Educatie
  terneuzen

  Bel nu Website Route
 4. 4. Marianne van der Wekken

  Educatie

  Leren tekenen voor kinderen. en volwassenen.

  Bel nu Website Route
 5. 5. Horse and Soul

  Educatie
  Paviljoenweg 2, 4501NJ oostburg

  Natuurlijk paarden pension en les in een natuurlijke omgang met paarden

  Bel nu Route
 6. 6. Inactief profiel

  Educatie

  Dit profiel bestaat niet meer

 7. 7. Integrale Yoga Zeeland

  Educatie
  Industriestraat 14G, 4462 EZ goes

  Yoga en Meditatie School

  Bel nu Website Route
 8. 8. Gastouderbureau Zuid-West

  Educatie
  's-gravenpolder

  Gastouderbureau Zuid-West is een klein gastouderbureau met oog voor persoonlijke aandacht. Contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk. Gastouderbureau Zuid-West is actief betrokken bij de ontwikkeling van het kind en heeft oog voor de vele verschillende uitdagingen waar gastouders mee te maken hebben. Wij bemiddelen in kwalitatief goede opvang voor een concurrerende prijs. U mag van ons verwachten dat wij u op een zorgvuldige manier van dienst zijn, goed bereikbaar zijn, afspraken nakomen, duidelijk en transparant zijn in onze werkwijze, en deskundig zijn in de manier waarop wij gastouders ondersteunen.

 9. 9. University College Roosevelt

  Educatie
  Lange Noordstraat 1, 4331 CB middelburg

 10. 10. getToneTime.com

  Educatie
  hulst

  ToneTime is ontwikkeld door Mobile Music Learning B.V., een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van digitale hulpmiddelen voor het muziekonderwijs. De eerste app, Mobile Music Trainer, is beloond met een de e-Learning Award 2014. ToneTime is eeen complete lesmethode om een instrument te leren spelen gebaseerd op de techniek van Mobile Music Trainer. De digitale lesmethode bestaat uit filmpjes, afbeeldingen, oefeningen en liedjes. De gebruiker krijgt realtime feedback en wordt zo stap voor stap door de methode geleid. Momenteel is ToneTime beschikbaar voor blokfluit, binnenkort komt ToneTime ook beschikbaar voor andere intrumenten. Geïnteresseerd in uw eigen lesmethode in ToneTime? Neem dan contact op.

  Bel nu Website Route