Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Educatie in Zeeland

77 resultaten

 1. 1. Major7 Musicteachers

  Educatie
  Noordweg 68, 4333GJ middelburg

  Ik ben gediplomeerd jazz en poppianist en geef pianoles in Middelburg. Daarnaast ben ik oprichter van Major7 Music Teachers.

  Bel nu Website Route
 2. 2. La Maravilla

  Educatie
  kattendijke

  Sinds 2003 kan je bij La Maravilla terecht voor het leren van de Spaanse taal. De lessen die wij verzorgen op onze locatie in Kattendijke worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers. Op die manier is iedereen verzekerd van individuele aandacht en ondersteuning bij het leren van de taal. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen en er wordt tijdens onze lessen regelmatig gelachen. Plezier houden in het leerproces is één van de speerpunten van La Maravilla.

 3. 3. TekenenZeeland

  Educatie
  , zierikzee

  Leer creatief te zijn d.m.v. tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen. Kijk op TekenenZeeland.nl

  Bel nu Route
 4. 4. Inactief profiel

  Educatie

  Dit profiel bestaat niet meer

 5. 5. getToneTime.com

  Educatie
  hulst

  ToneTime is ontwikkeld door Mobile Music Learning B.V., een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van digitale hulpmiddelen voor het muziekonderwijs. De eerste app, Mobile Music Trainer, is beloond met een de e-Learning Award 2014. ToneTime is eeen complete lesmethode om een instrument te leren spelen gebaseerd op de techniek van Mobile Music Trainer. De digitale lesmethode bestaat uit filmpjes, afbeeldingen, oefeningen en liedjes. De gebruiker krijgt realtime feedback en wordt zo stap voor stap door de methode geleid. Momenteel is ToneTime beschikbaar voor blokfluit, binnenkort komt ToneTime ook beschikbaar voor andere intrumenten. Geïnteresseerd in uw eigen lesmethode in ToneTime? Neem dan contact op.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Tijd voor Taal in Utrecht

  Educatie
  Fultonbaan 72, 3439 NE nieuwegein

  TIJD VOOR TAAL IN UTRECHT Professionele cursussen Nederlands als tweede taal (NT2) voor particulieren en bedrijven. Fysieke en online cursussen Nederlands. Gecertificeerde docent NT2

  Bel nu Website Route
 7. 7. de Bibliotheek Oosterschelde

  Educatie
  Stengeplein 1, 4451 CZ heinkenszand

  De Bibliotheek Oosterschelde (BO) verzorgt het openbare Bibliotheekwerk voor meer dan 150.000 inwoners van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen.

 8. 9. StudiePro

  Educatie
  seissingel 100, 4334AC middelburg

  StudiePro is de plek waar leerlingen van alle middelbare scholen en basisscholen uit Zeeland terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen op allerlei gebieden.

  Bel nu Website Route
 9. 10. Sis@Work

  Educatie
  Verrijn Stuartweg 1, 4462 GE goes

  Ben je op zoek naar een gezellige creatieve workshop, dan zit je bij ons goed! Sis@Work is het leukste adres van Zeeland voor een creatieve invulling van een vrijgezellenfeest, familie- of vriendinnendag, personeelsfeest, babyshower of kinderfeestje.

  Bel nu Website Route