Detachering in Zeeland

48 resultaten

 1. 1. KIJKopZAKEN

  Detachering
  vlissingen

  Onze kijk op zaken=Managers en professionals die belangrijke resultaten halen voor het bedrijf laten ander gedrag zien, dan medewerkers die hun doelstellingen niet behalen. Gedrag is doorslaggevend voor succes. Anders gezegd: resultaat = gedrag. Wij laten organisaties beter presteren door twee dingen: 1.Zorgen dat de juiste mensen bij u in dienst komen 2.Zorgen dat uw mensen beter bijdragen aan uw (strategische) doelstellingen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. HELI - VOS verkeersregelaars

  Detachering
  's-heerenhoek

  HELI-VOS is een dynamisch bedrijf op het gebied van verkeersveiligheid. HELI-VOS levert landelijk bevoegde verkeersregelaars.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Mariteam Personnel Services BV

  Detachering
  De Linie 5, 2905AX capelle aan den ijssel

  Gelieve via mail te reageren op advertenties. Bij voorbaat dank.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Volleman Consultants

  Detachering
  terneuzen

  Volleman Consultants is in 2008 opgericht en verzorgt trainingen en coachingstrajecten op het juridische, commerciële, organisatorische en leidinggevende gebied. Trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verder wordt loopbaanbegeleiding, outplacement en oriëntatie op de arbeidsmarkt aangeboden. Bij werving en selectie wordt de juiste persoon voor uw bedrijf gezocht. Opleidingstrajecten worden altijd in een persoonlijk traject uitgewerkt.

  Bel nu Website Route
 5. 5. AtynaWérkt

  Detachering
  vlissingen

  AtynaWérkt verbindt mens en werk. Daarbij gaat het om zowel vaste als tijdelijke banen.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Tempo Team Goes

  Detachering
  Westwal 11, 4461CM goes

  U kunt zich inschrijven via www.tempo-team.nl, onder de tab 'Contact -> Inschrijven'. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of even binnen komen lopen. Vergeet u niet uw paspoort/ID-kaart en CV mee te nemen als u voor een intake komt! Bekijk op www.tempo-team.nl onze actuele vacaturebank.

  Bel nu Route
 7. 7. The Work Zone

  Detachering
  Edisonweg 51, 4382 NV vlissingen

  The Work Zone is dé arbeidsintermediair voor studenten, afgestudeerden en bedrijven Ben jij student en ben je op zoek naar een bijbaantje, ben jij net afgestudeerd en wil je jouw carrière starten, of ben jij gewoon op zoek naar een andere baan? Dan ben je bij The Work Zone aan het juiste adres. The Work Zone is dé link tussen het onderwijs en het Zeeuwse bedrijfsleven, voor zowel MBO-, HBO- of WO-niveau. Door intensieve contacten met het bedrijfsleven en onze kandidaten weten we precies wat er op de arbeidsmarkt speelt. Dit maken we inzichtelijk en vergroten zo jouw toegang tot de arbeidsmarkt. The Work Zone richt zich vooral op Young Professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring, maar ook wanneer je buiten dit profiel valt is The Work Zone een prima bondgenoot in jouw zoektocht naar werk.

  Bel nu Website Route
 8. 8. Manpower Zeeland

  Detachering
  Piet Heinstraat 27, 4461 GL goes

  Manpower heeft vacatures bij de beste werkgevers van Nederland. Op alle niveaus en in de meest uiteenlopende sectoren. Voor mensen met veel ervaring of juist niet zo veel ervaring. Met vaste contracten, tijdelijke contracten en alles ertussenin. En het mooie is dat veel van de banen die we hebben ook nog eens een perfecte springplank zijn om door te groeien. Over Manpower : 150 kantoren in Nederland. 750 consultants. Wereldwijd 400.000 klanten in meer dan 73 landen. In al die landen bezorgt Manpower 312 mensen een baan. Per dag? Nee per minuut! Elke dag opnieuw. Manpower is een full-service organisatie in de wereld van werk, voor grote en kleine, lokale, nationale en internationale ondernemingen. De eigentijdse dienstverlening omvat de werving van personeel op vaste, tijdelijke en contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consulting. In Nederland heeft Manpower 150 kantoren op goed bereikbare locaties waar 750 consultants werken. Iedere vestiging vormt dankzij het nationale en internationale Manpower-netwerk een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten.

  Bel nu Route
 9. 9. De Pooter Personeelsdiensten

  Detachering
  Oranjestraat 5, 4571 HN axel

  De Pooter heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het bemiddelen tussen mens en werk. Voor verschillende diensten, van langdurige opdrachten tot het opvangen van kortstondige productiepieken of vakantieperiodes. In elke bemiddeling streven wij een succesvolle combinatie na van een capabele en gemotiveerde uitzendkracht met een gepaste en stimulerende werkomgeving. Wij bieden onze krachten goede arbeidsvoorwaarden als mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Daarnaast leveren wij onze opdrachtgevers goede dienstverlening tegen interessante tarieven. Ook denken we graag mee in de personeelsorganisatie, om tot zo passend mogelijke oplossingen te komen.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Nouvall Engineering Services

  Detachering
  Axelsestraat 2, 4537 AJ terneuzen

  Nouvall Engineering Services BV is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische professionals voor de Industrie in Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Onze professionals hebben expertise op het gebied van Design, Engineering, Safety, Construction, Shut-down Management en Project Management. EN Wij faciliteren ook Recruitment Consultants die als ondernemer willen samen werken met ons, waarin zij volledig worden ondersteund door een professionele BackOffice. Dit zonder risico’s, maar met een ondernemers rendement.

  Bel nu Website Route