Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Advocaten in Zeeland

17 resultaten

 1. 1. Advocatenkantoor Veen

  Advocaten
  Deestraat 3, 4458 AJ 's-heer arendskerke

  Advocatenkantoor, gespecialiseerd in strafrecht, jeugdrecht en psychiatrisch patiëntenrecht

  Bel nu Website Route
 2. 2. Van den Doel advocaten

  Advocaten
  Oude Haven 41, 4301 JK zierikzee

 3. 3. Penning Rechtsbijstand

  Advocaten
  burgh haamstede

  Bent u ontslagen of wordt u bedreigd met ontslag? Heeft u letselschade? Wilt u een vaststellingsovereenkomst (VSO) voor ontslag met wederzijds goedvinden gratis laten controleren? Of wilt u achterstallig loon vorderen? Bel direct! Dat kan tot 21.00 uur, ook in het weekend. Gratis en vrijblijvend. Specialisatie: - Arbeidsrecht (ontslagrecht) - Letselschade - Bestuursrecht (bezwaar & beroep) In veel gevallen is de rechtsbijstand gratis. Bijvoorbeeld bij ontslagzaken en bij letselschade. Maar ook in andere kwesties. Bijvoorbeeld als u een rechtsbijstandverzekering heeft en uw probleem onder de dekking valt. In veel andere gevallen is vaak no cure no pay mogelijk. Heeft u een vaststellingsovereenkomst (VSO) ontvangen van uw werkgever voor ontslag met wederzijds goedvinden? Ook dan kan ik u meestal gratis bijstaan om de VSO voor u te beoordelen en eventueel voor u te onderhandelen over de ontslagvoorwaarden. Heeft u letselschade door een ongeval? En is de wederpartij aansprakelijk? Bel of mail mij voor gratis rechtsbijstand om uw schade te verhalen. Heeft uw bedrijf een boete of een boeterapport gekregen van de Arbeidsinspectie? Bel ook dan onmiddellijk voor gratis en vrijblijvend juridisch advies. Ik werk door heel Nederland, dus uw woonplaats is nooit een probleem. Zie ook www.penningrechtsbijstand.nl

 4. 4. Boogaard Advocaten

  Advocaten
  middelburg

  Advocatenkantoor

 5. 5. SCOTadvocatuur

  Advocaten
  Claushof 4, 4532BB terneuzen

 6. 6. Partner Advocaten / Mediators

  Advocaten
  terneuzen

  Wij bieden laagdrempelige, persoonlijke en betrokken rechtsbijstand aan particulieren en bedrijven.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Servus advocatuur en mediation

  Advocaten
  goes

  Servus advocatuur en mediation is sinds 2016 gevestigd in Goes, een jong kantoor waar voor de daar werkzame advocaten service en kwaliteit voorop staan. Wij zijn al vele jaren in de advocatuur en mediation werkzaam waardoor er veel know how aanwezig is.

 8. 8. Wouters & Wouters advocatenkan

  Advocaten
  middelburg

  Wouters & Wouters Advocaten richt zich met name op de rechtsgebieden binnen Strafrecht, Echtscheiding, Omgang, Gezag, Bewindvoering, Civiele rechtsgeschillen en Overheidsrecht.

 9. 9. Advocatenkantoor Zoetermeer

  Advocaten

  Advocatenkantoor Zoetermeer