Bouwmarkt in Zeeland

19 resultaten

 1. 1. Wildkamp BV.

  Bouwmarkt
  goes

  100.000 ARTIKELEN EN EEN ENORME KLANTENKRING; DA'S ALTIJD WAT NIEUWS! Een leuke job met veel afwisseling; wie wil dat nou niet? Bij Wildkamp is verveling uitgesloten. Iedere dag kom je in aanraking met een grote variëteit aan producten en mensen. Mensen met ieder een andere vraag of opdracht. En omdat wij bij Wildkamp graag mensen van dienst zijn, is het een uitdaging de klant met een passend advies of product te helpen. Doordat Wildkamp een snelgroeiend bedrijf is, dat letterlijk en figuurlijk steeds z'n grenzen verlegt, is er regelmatig vraag naar personeel voor uiteenlopende functies.

  Bel nu Website Route
 2. 2. www.1ekeus.nl

  Bouwmarkt
  Molendijk 57, 4339 AC nw en st joosland

  Bel nu Route
 3. 3. Prosper Verschueren

  Bouwmarkt
  Hoofdstraat 35, 4564 AM sint jansteen

  Winkel in sanitair, verwarming, ijzerwaren, verfwaren, gereedschap

  Bel nu Route
 4. 4. BPG de Jonge

  Bouwmarkt
  Nijverheidsstraat 35, 4458av 's-heer arendskerke

  De bouwmaterialenhandel die de aangeboden producten ook daatwerkelijk op voorraad heeft, met daarbij behorende service.

  Bel nu Route
 5. 5. Praxis Middelburg

  Bouwmarkt
  Mortiereboulevard 6, 4336 RA middelburg

  Voor de makers Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group. Maxeda DIY Group is de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux met Praxis, Plan-It by Praxis en Formido in Nederland en Brico en Plan-It in België en Luxemburg. Deze ketens worden vertegenwoordigd door in totaal 370 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Bij Maxeda DIY Group werken meer dan 6.000 medewerkers. Maxeda DIY Group is een retailer met toonaangevende doe-het-zelf merken, waarvan het sommige merken zelfs in eigen bezit heeft. Deze eigen merken bieden uitstekende waarde voor geld, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt door onafhankelijke testen en ons eigen kwaliteitsteam. Praxis is één van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 60.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2.

 6. 6. Claessens Houthandel.

  Bouwmarkt
  Schouwersweg 11, 4451 HS heinkenszand

  CLAESSENS HOUTHANDEL. HANDEL / GROOTHANDEL IN TUINHOUT - BOUWMATERIALEN - PLAATMATERIAAL.

  Bel nu Route
 7. 7. Praxis

  Bouwmarkt
  A. Joachimikade 30, 4463 AA goes

 8. 8. Warmteservice

  Bouwmarkt
  Gildeweg 19, 4383 NH vlissingen

  Warmteservice levert een groot assortiment cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Warmteservice is een familiebedrijf met 57 vestigingen in Nederland.

  Bel nu Website Route
 9. 9. Bouwcenter Logus Vlissingen

  Bouwmarkt
  Marie Curieweg 9-13, 4389 WB vlissingen

 10. 10. BPGDeJonge

  Bouwmarkt
  Nijverheidsstraat 35, 4458AV 's heer arendskerke

  BPG de Jonge is een bouwhandel die op het gebied van hout, plaatmateriaal, bouwmaterialen, tuinmaterialen, gereedschap, vloer- en wandtegels, keukens en sanitair een breed assortiment kan aanbieden.

  Bel nu Website Route