Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bouwmarkt in Zeeland

69 resultaten

 1. 1. 1ekeus

  Bouwmarkt

 2. 2. TAKK Kozijnen

  Bouwmarkt
  terneuzen

  De mooiste ramen - De beste prijs Onze missie is niets meer of minder dan uw woning of kantoor te voorzien van de mooiste en beste hardhouten ramen en deuren tegen de scherpste prijs.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Inactief profiel

  Bouwmarkt

  Dit profiel bestaat niet meer

 4. 4. Praxis Middelburg

  Bouwmarkt
  Mortiereboulevard 6, 4336 RA middelburg

  Voor de makers Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group. Maxeda DIY Group is de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux met Praxis, Plan-It by Praxis en Formido in Nederland en Brico en Plan-It in België en Luxemburg. Deze ketens worden vertegenwoordigd door in totaal 370 winkels, zowel in eigendom als in franchise. Bij Maxeda DIY Group werken meer dan 6.000 medewerkers. Maxeda DIY Group is een retailer met toonaangevende doe-het-zelf merken, waarvan het sommige merken zelfs in eigen bezit heeft. Deze eigen merken bieden uitstekende waarde voor geld, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt door onafhankelijke testen en ons eigen kwaliteitsteam. Praxis is één van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 60.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2.

 5. 5. klimtrex.nl

  Bouwmarkt
  Zandweg 31, 4301TA zierikzee

  Klimtrex voor verkoop/verhuur van sterke ladders, trappen rolsteigers en Hoogwerkers Tevens verhuur van: + Rolsteigers + Ladders + Trappen + Gipsplatenlift + Pannenlift + Betontrilnaald + Hoogwerker + Bouwdrogers

  Bel nu Website Route
 6. 6. brand timmerfabriek en houthan

  Bouwmarkt
  Binnendams 60, 3373AE hardinxveld-giessendam

  Specialist in tuinhuisjes, blokhutten, prieëlen, overkappingen en bouwmaterialen. Een echt familiebedrijf met 3 generaties kennis en ervaring in hout, scherpe prijzen, een terrein van ruim 5000 m2.

 7. 7. Praxis Vlissingen

  Bouwmarkt
  Gildeweg 8, 4383 NK vlissingen

 8. 8. Hubo Heinkenszand

  Bouwmarkt
  Schouwersweg 10, 4451HT heinkenszand

  Je bent bij ons welkom voor al je doe-het-zelf klussen. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

 9. 9. Warmteservice

  Bouwmarkt
  Gildeweg 19, 4383 NH vlissingen

  Warmteservice is een familiebedrijf met 73 vestigingen door heel Nederland. Wij leveren een assortiment cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal & elektra.

 10. 10. Zeeland Tuinmaterialen B.V.

  Bouwmarkt
  Arnesteinweg 20, 4338PD middelburg

  Zeeland Tuinmaterialen B.V. is in 2012 opgericht, met een frisse kijk en brede ervaring leveren wij als groothandel een groot assortiment met producten voor om het huis. Wij werken samen met diverse hoveniersbedrijven en aannemers om onze producten te plaatsen. Ons assortiment bestaat uit tuinhouten producten, met een grote presentatie in Middelburg met verschillende soorten schuttingen en verschillende soorten terras vlonders is onze demonstratie opstelling de grootste van Zeeland. Het leverbaar assortiment behelst een nog groter aantal producten. De nieuwste trends zijn demonstratie klaar opgesteld aan de Arnesteinweg 20 in Middelburg. Onze showroom is voor consumenten geopend op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00.