Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klussen in Zeeland

104 resultaten

 1. 1. klusbedrijf-kapelle

  Klussen
  kapelle

  klusbedrijf gevestigd in Kapelle, voor al u klussen in en aan uw woning.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Kozijnenambacht

  Klussen
  Ampereweg 24, 4338PT middelburg

  Fabrikant en importeur van hardhouten en kunststof kozijnen. Beste kwaliteit voor de scherpste prijzen, soms tot wel 40% prijsgunstger.

  Bel nu Website Route
 3. 4. Inactief profiel

  Klussen

  Dit profiel bestaat niet meer

 4. 5. schuttingbouw-hulst

  Klussen
  Gildenstraat 2, 4561WZ hulst

  /verkocht

 5. 6. J. van Braak Minigraver

  Klussen
  Hogendijk 68, 4538BD terneuzen

  Alle graafwerkzaamheden in de tuin: Uitgraven van vijvers, funderingen en bestrating. Leveren van zand en/of grind. Beplanting rooien. Omspitten van uw tuin. Afvoeren grond en groenafval.

  Bel nu Route
 6. 7. TonMolBouw

  Klussen
  kloetinge

  Ik heb jarenlange ervaring in de bouw en ben een allroud vakman .Mijn specialiteit is metselwerk.Ik heb besloten om voor mezelf te starten om juist mijn allroud kennis ten dienste te stellen en vooral bij te houden.

  Bel nu Website Route
 7. 8. zonweringspaleis

  Klussen
  Hoofdstraat 47, 4564 AM sint jansteen

  Bij Zonweringspaleis kunt u terecht voor alle soorten zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, glaswanden, horsystemen, blokhutten, tuinmeubelen en binnen zonwering. Het assortiment is zodanig opgesteld dat we voor iedere klant iets kunnen betekenen. Door het grote assortiment kunnen we in elke prijsklasse producten leveren. Bij ons staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en service in een hoog vaandel. In onze showroom van 300m2 kunt u geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen. De koffie staat altijd klaar.

 8. 9. Klussenbedrijf zeeland

  Klussen
  Nederstraat 35, 4332AX middelburg

  Voor alle klusjes op, in en rond het huis. Wij zijn gespecialiseerd in de kleinere klussen vanaf een uur tot meerdere dagen. Van een zonwering of scherm ophangen tot rolluiken plaatsen, glas plaatsen of een laminaat vloer leggen. Schilderwerk of een televisie ophangen, wij doen dit allemaal. Wij rekenen geen voorrij kosten, wel wordt het eerste uur volledig gerekend.

  Bel nu Website Route
 9. 10. Bouwman Service

  Klussen
  oosterland

  Bouwman Service verhuurt diverse machines en overige benodigdheden in grondverzet aan bedrijven en particulieren. Het assortiment bestaat o.a. uit: -minigraver, past door een deur en is gemakkelijk zelf te bedienen. Desgewenst kan er een machinist ingehuurd worden. Tevens verhuren wij: - Rupsdumper, ideaal voor het moeiteloos verplaatsen van grond of zand - Kipper, voor het transport van losgestorte vracht - Kunststof rijplaten, voorkomt beschadigen van de ondergrond - Trilplaat, voor het verdichten van een zandbed - Laser, voor het precies op hoogte afgraven of uitvlakken - Steenknipper, voor het op maat knippen van het straatwerk