Klussen in Zeeland

49 resultaten

 1. 1. Kozijnenambacht

  Klussen
  Ampereweg 24, 4338 PT middelburg

  Fabrikant en importeur van hardhouten en kunststof kozijnen. Beste kwaliteit voor de scherpste prijzen, soms tot wel 40% prijsgunstger.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Horren.com

  Klussen

  Bel nu Website Route
 3. 3. Klussenbedrijf Kees Hommel

  Klussen
  Meidam 12, 4416aj kruiningen

  Bel nu Website Route
 4. 4. Heijmans Klusbedrijf

  Klussen
  , hulst

  /verkocht

 5. 5. zonweringspaleis

  Klussen
  Hoofdstraat 47, 4564 AM sint jansteen

  Bij Zonweringspaleis kunt u terecht voor alle soorten zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, glaswanden, horsystemen, blokhutten, tuinmeubelen en binnen zonwering. Het assortiment is zodanig opgesteld dat we voor iedere klant iets kunnen betekenen. Door het grote assortiment kunnen we in elke prijsklasse producten leveren. Bij ons staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en service in een hoog vaandel. In onze showroom van 300m2 kunt u geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen. De koffie staat altijd klaar.

  Bel nu Website Route
 6. 6. Bouwman Service

  Klussen
  oosterland

  Bouwman Service verhuurt diverse machines en overige benodigdheden in grondverzet aan bedrijven en particulieren. Het assortiment bestaat o.a. uit: -minigraver, past door een deur en is gemakkelijk zelf te bedienen. Desgewenst kan er een machinist ingehuurd worden. Tevens verhuren wij: - Rupsdumper, ideaal voor het moeiteloos verplaatsen van grond of zand - Kipper, voor het transport van losgestorte vracht - Kunststof rijplaten, voorkomt beschadigen van de ondergrond - Trilplaat, voor het verdichten van een zandbed - Laser, voor het precies op hoogte afgraven of uitvlakken - Steenknipper, voor het op maat knippen van het straatwerk

  Bel nu Website Route
 7. 7. zegers-kunststoffen

  Klussen
  , terneuzen

  Bel nu Website Route
 8. 8. rembo37

  Klussen
  Groenewoud 6, 4381 HE vlissingen

  Klussenbedrijf

  Bel nu Route
 9. 9. OpSlot.Nu

  Klussen
  oosterland

  Bel nu Route
 10. 10. Home Klusservice- Badkamerspec

  Klussen
  Edisonstraat 3, 4416DB kruiningen

  WIJ BESTAAN ALL 10 JAAR !!! HOME KLUSSERVICE - BADKAMERSPECIALIST : voor het creëren van nieuwe ruimte, renoveren en verbouwen! Wij verzorgen voor u een complete verbouwing van uw badkamer , douche en /of keuken, tegen een vastgestelde prijs en opleveringstermijn. Wij werken stofvrij dankbaar Pullman Aircleaners technologie. Dus bijna geen stof tijdens werkzaamheden. Wij gebruiken alleen de allerbeste materialen, zodat wij een prima resultaat af kunnen leveren. Bekijk onze website met foto's van projecten en maak een afspraak met ons. Spreekt u een vaste aanneemsom af, dan weet u vooraf waar u qua kosten aan toe bent!

  Bel nu Website Route