Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Klussen in Zeeland

117 resultaten

 1. 1. klusbedrijf-kapelle

  Klussen
  kapelle

  klusbedrijf gevestigd in Kapelle, voor al u klussen in en aan uw woning.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Unit 12

  Klussen
  42 4353RX

  **Nieuw, wordt nog gebouwd, oplevering medio September** Bandenhotel, stalling, opslag en onderhoud.

  Bel nu Route
 3. 4. Inactief profiel

  Klussen

  Dit profiel bestaat niet meer

 4. 5. Mazbout

  Klussen
  vlissingen

  Mazbout is een uitzendbureau dat het verschil maakt. We brengen de werelden van maatschappelijk verantwoorde werkgevers en gemotiveerde medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt samen. Wij voorzien bedrijven in de behoefte aan flexibel personeel en geven arbeidskrachten die lastig aan werk kunnen komen een kans om aan de slag te gaan. Laat ons de juiste kandidaten vinden voor jouw vacature(s)!

  Bel nu Website Route
 5. 6. zonweringspaleis

  Klussen
  Hoofdstraat 47, 4564 AM sint jansteen

  Bij Zonweringspaleis kunt u terecht voor alle soorten zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, glaswanden, horsystemen, blokhutten, tuinmeubelen en binnen zonwering. Het assortiment is zodanig opgesteld dat we voor iedere klant iets kunnen betekenen. Door het grote assortiment kunnen we in elke prijsklasse producten leveren. Bij ons staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en service in een hoog vaandel. In onze showroom van 300m2 kunt u geheel vrijblijvend inspiratie op komen doen. De koffie staat altijd klaar.

 6. 7. Dorpmanns Steigers&meer

  Klussen
  's-heerenhoek

  Voor al u klussen in en om het huis. Ook plaatsen wij steigers voor een scherpe prijs.kijk ook een bij mijn Facebook account dorpmanns steiger&meer

 7. 8. Polinder Designs

  Klussen
  koudekerke

  Bel nu Website Route
 8. 9. Klussenbedrijf zeeland

  Klussen
  Nederstraat 35, 4332AX middelburg

  Voor alle klusjes op, in en rond het huis. Wij zijn gespecialiseerd in de kleinere klussen vanaf een uur tot meerdere dagen. Van een zonwering of scherm ophangen tot rolluiken plaatsen, glas plaatsen of een laminaat vloer leggen. Schilderwerk of een televisie ophangen, wij doen dit allemaal. Wij rekenen geen voorrij kosten, wel wordt het eerste uur volledig gerekend.

  Bel nu Website Route
 9. 10. Bouwman Service

  Klussen
  oosterland

  Bouwman Service verhuurt diverse machines en overige benodigdheden in grondverzet aan bedrijven en particulieren. Het assortiment bestaat o.a. uit: -minigraver, past door een deur en is gemakkelijk zelf te bedienen. Desgewenst kan er een machinist ingehuurd worden. Tevens verhuren wij: - Rupsdumper, ideaal voor het moeiteloos verplaatsen van grond of zand - Kipper, voor het transport van losgestorte vracht - Kunststof rijplaten, voorkomt beschadigen van de ondergrond - Trilplaat, voor het verdichten van een zandbed - Laser, voor het precies op hoogte afgraven of uitvlakken - Steenknipper, voor het op maat knippen van het straatwerk