Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Glas in Zeeland

14 resultaten

 1. 2. Inactief profiel

  Glas

  Dit profiel bestaat niet meer

 2. 3. www.falux.nl

  Glas
  goes

  FALUX KOZIJNEN: kwaliteit voor particulier en bedrijven. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 125 km in en om Goes. Onze diensten bestaan uit deuren en kozijnen in alle uitvoeringen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in kozijnen (aluminium en kunststof), ramen, deuren, rolluiken, schuifpuien, hefschuif en hang- en sluitwerk. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

  Bel nu Route
 3. 4. Zeeland Raam Techniek

  Glas
  Klein Frankrijk 13, 4461 ZN goes

  Zeeland Raam Techniek in Goes levert professionele producten op maat, door eigen fabriek.

 4. 5. Walglas

  Glas
  Handelsweg 7, 4387 PC vlissingen

  Wij zijn een groeiend familiebedrijf zetten glas en kunststof kozijnen over heel Walcheren. We vinden het belangrijk dit duurzaam te doen. Behalve auto's hebben we daarom ook een elektrische (bak)fiets om bijv. alleen metingen uit te voeren.

  Bel nu Website Route
 5. 6. Topspin International

  Gespecialiseerd in de levering van uiterst compacte montageliften, glasliften, kanaalliften en materiaalliften. Groot assortiment montageliften en glasliften.

 6. 8. Luctor Et Emergo Glazenwasseri

  Glazenwassers en schoonmakers met een professionele uitstraling, strakke planningen en een gezellig team.

  Bel nu Website Route
 7. 10. Glas- en Gevelreiniging Snijde

  Glas
  vlissingen

  Deze jonge onderneming is opgericht in augustus 2009. Daadkrachtig, professioneel en resultaatgericht zijn enkele eigenschappen van dit bedrijf. Wanneer u het schoonmaken en het onderhoud van uw ramen of dakgoten/gevels van uw huis of bedrijf aan Glas- en Gevelreiniging Snijders overlaat, dan kunt u er zeker van zijn dat u gemotiveerde mensen aan huis krijgt, die er goedgehumeurd voor zorgen dat u schone en frisse ramen (en dakgoten en gevels) aantreft zonder dat u er omkijken naar heeft! Ook het schoonmaken van uw balkon, zonnepaneel of terras kunt u met een gerust hart aan mijn bedrijf overlaten. Wij werken niet met contracten, alleen afspraakbevestigingen. Concreet houdt dit in, dat als u één keer in de maand of eens in de twee maanden wilt dat wij komen wij dit zo voor u inplannen. Mocht u de frequentie willen veranderen of stopzetten, kan dit ten alle tijden zonder dat uw ergens aan vast zit. Als u dit maar twee dagen van tevoren aan ons meldt. Ook voor bedrijven werken wij niet met contracten alleen afspraakbevestigingen.

  Bel nu Website Route