Catering in Zeeland

29 resultaten

 1. 1. Rederij Dijkhuizen

  Catering
  Postbus 2, 4380 AA vlissingen

  Verzorging van: - Bruiloften - Dagtochten - Rondvaarten - Bedrijfsfeesten - Productpresentaties tot 300 personen in geheel Zeeland, door geheel Zeeland: www.Rederij-Dijkhuizen.nl

  Bel nu Website Route
 2. 2. Frisia Rondvaarten

  Catering
  Bronsgeestweg 16 16, 4697 RT st-annaland

  Frisia Rondvaarten organiseert vaartochten en feesten met 2 partyschepen. We vertrekken vanuit St-Annaland en Zierikee. In juli en augustus hebben we vaartochten die starten in Kamperland en Yerseke.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Mac food

  Catering
  middelburg

  Mac Food & Musix levert een foodtruck en catering op uw locatie. Tevens kunnen wij live muziek verzorgen tijdens uw evenement. Voor alle informatie, zie onze website.

  Bel nu Website Route
 4. 4. Theehuis Het Zoete Paradijs

  Catering
  geersdijk

  Theehuis voor thee/koffie taart, high tea, brunch ontbijt. Verhuur voor gezelschappen denk hierbij aan Vergaderen, Team uitje, Baby shower, Theekransje, Familie feestje, Kinderfeestjes. Dit alles omkleed met u wensen op aanvraag eventueel ook op locatie.

  Bel nu Website Route
 5. 5. Appèl B.V.

  Catering
  's-hertogenbosch

  Wij zijn Appèl, cateraar met accent. Wij creëren op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in bedrijfsrestaurants. Een plek waar je kan genieten van lekker, gezond en verantwoord eten.

 6. 6. the FoodCompany

  Catering
  vlissingen

  Vers belegde broodjes/ijs/koffie

 7. 7. Bucky's Catering B.V.

  Catering
  terneuzen

  Cateringbedrijf voor zowel particulieren en bedrijven Exploiteren van een sportkantine in Gemeentelijke Sportcentrum 'Vliegende Vaart'

  Bel nu Website Route
 8. 8. Catering Onder de Toren

  Catering

  Party catering /Eventcatering en verhuur

 9. 9. Het zeeuws genot

  Catering
  koudekerke

  Heeft u een feestje of een vergadering dan bent u aan het juiste adres wij verzorgen heel de catering voor u. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met ons. U bent ook van harte welkom in ons restaurant waar u lekkere gerechten kunt eten. Tevens hebben wij ook overheerlijke belgische broodjes die u kunt bestellen.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Horeca vof.

  Catering
  Wijenburg 51, 4385 GT vlissingen

  Catering en Bezorgservice van koude schotels en salades tot broodjes en Desserts.