Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.247 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

OesterijBV

YERSEKE
De Oesterij is een kwekerij van schaal- en schelpdieren, dat gelegen is aan de historische oesterputten van Yerseke. Wij zijn een informatiecentrum voor schaal- en scheldieren evenals een proeflokaal

Beter Werken Personeelsdienste

BERGEN OP ZOOM
Een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven! Beter Werken gelooft in een persoonlijke benadering. We zijn gericht op vakmanschap en het realiseren van groei. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een duurzame samenwerking. We bieden vakkrachten een loopbaan in de techniek, logistiek en industrie met afwisselend uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching. We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen exclusief jouw belangen.

Inprevo B.V.

GOES
Inprevo Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Wij ondersteunen organisaties bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving. Vanuit het veiligheidsconcept ‘Doordacht Veilig’ helpen wij bij het bepalen van uw veiligheidsvisie en -beleid. Bedrijfsrisico’s worden in kaart gebracht en voorzien van heldere en praktische verbeterpunten. Inprevo levert: - Consultancy - Training - Products Inprevo is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Falck Prevention en TSA Safety Products. In 2016 zijn de bedrijven een joint venture aangegaan om elkaars dienstverlening te versterken. Falck Prevention verzorgt sinds 1997 veiligheidstrainingen en veiligheidsadvies in Nederland. TSA Safety Products onderhoudt sinds 25 jaar kleine blusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting, gasdetectie en levert brandpreventie- en veiligheidsmaterialen.

Advizo BV

SLIEDRECHT
DÉ SPECIALIST VOOR PROFESSIONALS IN DE JEUGDHULPVERLENING; Wij zijn Advizo. Wij verbinden vraag en aanbod in de branche jeugdhulpverleners.

Amels

VLISSINGEN
The art of yachtbuilding

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.247 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.