Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 2.233 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Kozijnenambacht

MIDDELBURG
Fabrikant en importeur van hardhouten en kunststof kozijnen. Beste kwaliteit voor de scherpste prijzen, soms tot wel 40% prijsgunstger.

Café De Fiets

ZOUTELANDE
Eetcafé met terras in het centrum van Zoutelande.

Wopie

TERNEUZEN

De Korenbeurs-Willem4

KORTGENE
Hotel De Korenbeurs-Willem4 is een familie hotel met 12 comfortabele thema kamers. een gezellige Lounge-bar en ontbijt ruimte voor onze hotelgasten, maar ook voor de passanten.
Kamps Straal- en Industriele Spuitwerken is een Zeeuws familiebedrijf, dat zich sinds 1972 bezighoudt met het verduurzamen van industriele objecten. Het bedrijf beschikt over twee volledig uitgeruste werkplaatsen in Heinkenszand en Kats, waar gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers werken met alle mogelijke conserveer-apparatuur. Samen met onze zusterondernemingen Aannemingsbedrijf Hoondert en Martens Cleaning hebben we 200 vakmensen in dienst.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.233 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.