Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 2.998 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

OesterijBV

YERSEKE
De Oesterij is een kwekerij van schaal- en schelpdieren, dat gelegen is aan de historische oesterputten van Yerseke. Wij zijn een informatiecentrum voor schaal- en scheldieren evenals een proeflokaal

hairpoint goes

GOES
Kapsalon Hairpoint goes. Een kapsalon voor heren, dames en kinderen. Olaplex certified salon Erkend KOC leerbedrijf

Strandhotel Westduin B.V.

KOUDEKERKE
Veel informatie is ook te vinden op onze website: https://westduin.nl/

N.V. EPZ

BORSSELE
Wij maken stroom. Zo veilig, klimaatneutraal en milieuvriendelijk als maar kan. Met een kerncentrale, een kolencentrale met biomassa-installatie en een windpark zijn wij een unieke werkgever in Zeeland. Bij ons werken zo'n 550 mensen. We kiezen heel bewust voor een divers productiepark. Dat zorgt voor onafhankelijkheid van brandstofleveranciers en continu?teit van de productie op onze locatie aan de Westerschelde. Een prima plek voor ons bedrijf, trouwens. Met veel wind voor onze windturbines, diep vaarwater voor de kolenaanvoer en ruim voldoende koelwater voor de kolen- en kerncentrale. Grote installaties, interessante techniek, goede werksfeer en een prachtplek om te wonen en te werken. Wat wil je nog meer?

TWICE -INTERFLEX

MIDDELBURG
Ons bedrijf maakt gespecialiseerde producten, vaak op maat gemaakt. Hieronder een kleine greep van de sectoren waarin we actief zijn met een aantal voorbeelden: • AgroTech – Het maken van afschermingen voor landbouwmachines • BuildTech – Zonneweringen op maat en vele vormen van isolatie • InduTech – Filtratie in alle mogelijke manieren. Mouwen, mappen, zakken en vele meer • MedTech – luchtzuivering voor laboratoria, afscheidingen (skirts) • MobilTech – Vliegtuig balgen (harmonica gedeelte bij de trap), Bakfietsen Deze enorme diversiteit aan producten kunnen uit ons assortiment geleverd worden maar ook op maat gemaakt worden. We voorzien vele landen binnen en buiten Europa! Duurzaamheid, kwaliteit en onze klanten staan hierbij centraal.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.998 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.