Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.605 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Totaalwonendejonge

'S-HEERENHOEK
Woonwinkel voor tapijt, gordijnen, zonwering en PVC/laminaat vloeren. dealer van alle A-merken en voert alle werkzaamheden vakkundig met eigen personeel uit.

Wopie

TERNEUZEN

SMB Kamperland

WISSENKERKE

GarageTouw

KOUDEKERKE
In de jaren ’40 is Garage Touw opgezet door Willem Touw. Dit familiebedrijf bestaat al ruim 70 jaar en het is overgedragen van generatie op generatie. Ondanks de verhuizing naar een grotere werkplaats met een kantoor en een showroom erbij is het bedrijf nog steeds gevestigd in het Walcherse dorp Koudekerke. Bij Garage Touw wordt er onder ander gesleuteld aan diverse Youngtimers, Oldtimers en importauto’s. Ook ‘reguliere’ auto’s zijn natuurlijk welkom bij ons. Door middel van een uitstekend team van specialisten kunnen wij je de beste service aanbieden die je wenst. Bij ons kun je zowel terecht voor onderhoud aan je auto als het kopen van een auto naar wens. Wij helpen je hier graag bij!

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.605 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.