Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.530 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

ROAT

VLISSINGEN
Stichting ROAT is een jonge en dynamische welzijnsorganisatie en werkt vanuit de visie dat iedereen kansrijk is, maar deze kansen en talenten soms nog niet voor iedereen altijd even zichtbaar zijn. Het is juist de kunst om deze talenten met een beetje hulp vanuit onze werkers opnieuw te ontdekken. Om tot duurzame oplossingen te komen werken we soms out of the box en altijd vanuit een integrale aanpak.

Strandcamping Valkenisse

BIGGEKERKE
Strandcamping Valkenisse is een familiebedrijf met 400 eenheden. Op de camping zijn zowel vaste eenheden, toeristische kampeerplaatsen en verhuurchalets aanwezig.

InPublic BV

ROTTERDAM
InPublic is een jong Nederlands initiatief voor parkeerbeheer en toezicht op de openbare weg en in het publieke domein. De initiatiefnemers van InPublic zijn al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse parkeermarkt. Onze opdrachtgevers zijn onder andere lokale overheden. Voor hen verzorgen we de beste dienstverlening. Met de beste mensen. De beste systemen. En de beste processen.

Delta Marina

KORTGENE
Delta Marina is prachtig gelegen aan het beschutte Veerse Meer in Kortgene (Zeeland). Delta Marina heeft zo?n 700 vaste ligplaatsen alle voorzien van water en elektra en een ruime passantenhaven. Alle denkbare faciliteiten zijn voorhanden, zoals reparatie- en onderhoudswerf, watersportwinkel, een restaurant en een (eet)caf?, jachtmakelaardij, botenverhuur, brandstoffen, gratis WIFI, en speeltuinen voor de jongsten aan boord.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.530 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.