Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 2.417 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

TechniQ Energy | TradiQ BV

Serooskerke
TechniQ Energy is gevestigd op de Zompe 47+49A te Serooskerke (W). Bij ons krijgt de klant het best passende en complete advies voor verduurzaming van bedrijf of woning. Met een 9+ van onze klanten.

reddingius

MIDDELBURG

BPG de Jonge

'S-HEER ARENDSKERKE
De bouwmaterialenhandel die de aangeboden producten ook daatwerkelijk op voorraad heeft, met daarbij behorende service.

Polystyrene Loop B.V.

Terneuzen
PolyStyreneLoop (PSLoop) is opgericht door het PolyStyreneLoop Coöperatief UA waarin ruim 70 bedrijven en supporters afkomstig uit 18 EU landen deelnemen. De startup met rond 10 werknemers specialiseert in een circulair terugwinningsproces voor polystyreen (PS) isolatiemateriaal, afkomstig uit de bouw, waaruit broom verbinding HBCD (vlamvertrager) worden afgescheiden, middels een fysisch proces : Solvent Based Purification en waaruit na deze scheiding het broom wordt teruggewonnen door het buurbedrijf ICL-IP. Het proces in de plant is gebaseerd op een licentie van het Duitse Fraunhofer instituut. Voor de eerste keer wordt dit op 3 kT niveau als wereldprimeur toegepast op de locatie in Terneuzen. De productiewerkzaamheden bij PSLoop worden verricht in een ploegendienst. Uitrol en opschaling kunnen volgen na een succesvolle opstart.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.417 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.