Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.483 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Resort Land & Zee

Scharendijke
Hotel-restaurant & congres, Camping & verhuuraccommodaties

Strandpav. Scheldezicht

WESTKAPELLE
Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust tussen Zoutelande en Westkapelle in de Joossesweg. Een plek waar je lekker kunt eten met een fantastisch uitzicht op de Noordzee. In het seizoen van 2017 zijn wij vanaf 24 maart tot 6 november elke dag geopend vanaf 10:30 In de wintermaanden zijn wij ook de weekeinden geopend van vrijdag t/m zondag en in de vakantie's zoals de voorjaarsvakantie, carnaval en met de Kerstvakantie vanaf tweede kerstdag. En met uitzondering op 1 januari en van 6 januari t/m 2 februari 2018 zijn wij helemaal gesloten.

Importautos.nl B.V.

ROOSENDAAL
Importautos.nl B.V. is als onderdeel van Marlog Car Handling B.V. een toonaangevend bedrijf binnen de auto-import-sector. Met een hecht team van enthousiaste medewerkers bedienen wij vanuit onze vestigingen in Roosendaal en Goes klanten in binnen- en buitenland.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.483 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.