Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.039 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

IL Ritthem

RITTHEM
Interlashing B.V., met het hoofdkantoor te Vlissingen, zorgt 24 uur per dag voor het lashen en unlashen van ladingen, on- en offshore.

Termont & Thomaes

BIERVLIET
Termont & Thomaes is van oudsher een graanhandel, maar is in de laatste 30 jaar een belangrijke speler geworden in de in- en verkoop van oerzeeuwse producten bruine en kapucijners. Daarnaast groeien we in de opslag, overslag en schoning van peulvruchten, granen en zaden voor europese handelaren.

Zwemer Watersport

KAMPERLAND
Zwemer Watersport is een gerenommeerde jachtwerf voor reparatie, onderhoud en stalling van zeil- en motorjachten. Meer dan 55 jaar is Zwemer Watersport een begrip in Zeeland. Naast de jachtwerf bestaat het bedrijf uit een surfcentrum, watersportwinkel, bootverhuur en een webshop. Het bedrijf heeft 6 medewerkers in dienst en in de zomer wordt dit aangevuld met vakantiekrachten.

Warmteservice

VLISSINGEN
Warmteservice levert een groot assortiment cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Warmteservice is een familiebedrijf met 57 vestigingen in Nederland.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.039 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.