Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 2.302 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Kozijnenambacht

MIDDELBURG
Fabrikant en importeur van hardhouten en kunststof kozijnen. Beste kwaliteit voor de scherpste prijzen, soms tot wel 40% prijsgunstger.

Autobedrijf Koppejan

DOMBURG
Autobedrijf Koppejan is een universeel autobedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij werken met een team van 8 collega's om onze klanten goed van dienst te zijn.
Veel informatie is ook te vinden op onze website: https://westduin.nl/

Rederij Dijkhuizen

Vlissingen
Verzorging van: - Bruiloften - Dagtochten - Rondvaarten - Bedrijfsfeesten - Productpresentaties tot 300 personen in geheel Zeeland, door geheel Zeeland: www.Rederij-Dijkhuizen.nl

Ruiterplaat Vakanties

Kamperland
Ruiterplaat Vakanties is al 30 jaar de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust en bestaat uit een team creatieve, gedreven mensen, die zich dagelijks inzetten voor het leveren van kwaliteit en een optimale dienstverlening. Door de groei van onze organisatie met het nieuwe luxe label Z'ANDVILLAS zijn wij per direct op zoek naar een aanpakker die ons team komt versterken.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.302 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.