Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.391 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

www.jacton.nl

SEROOSKERKE

Codex Vlissingen

Vlissingen
Wij zijn Codex. Wij optimaliseren de HR- en salarisadministraties van onze opdrachtgevers. We kennen de verplichtingen, weten waar organisaties recht op hebben en bieden antwoord op vragen als: ‘Gebruik ik alle mogelijke regelingen en subsidies?’ ‘Betaal ik niet te veel?’ ‘Is mijn pensioenadministratie op orde?’ en ‘Zijn mijn WGA-lasten niet te hoog?’ Van deze onzekerheid zekerheid maken, daar ligt onze kracht. We leiden onze opdrachtgevers door het doolhof van wet- en regelgeving omtrent sociale premieregelingen, fiscale regelingen, pensioenen, subsidies en WGA-dossiers, van instroom tot uitstroom. In die rol maken we complexiteit helder. Onze loonkostenexperts ontcijferen en versimpelen, creëren inzicht vanuit overzicht en ontdekken zo verbeterpunten en gemiste kansen. We bieden betrouwbare risicoanalyses en helpen opdrachtgevers zelfs met problemen waarvan niet bekend is dat deze er zijn. Daarbij gebruiken onze experts specifieke loonkostensoftware, die grote hoeveelheden data snel en accuraat kan verwerken. Gegevens worden vakkundig geanalyseerd, waarbij zelfs het kleinste detail niet aan de aandacht ontsnapt. En het bijzondere is, wij stellen deze slimme Codex software ook ter beschikking aan onze opdrachtgevers! Met krachtige tools en dashboards geven wij inzicht in proces en resultaat, 24/7 en altijd up-to-date. Codex werkt voor grote toonaangevende organisaties en ook kleinere bedrijven in veel verschillende branches. Daardoor houden we een breed perspectief. Het streven naar juistheid en volledigheid is onze drijfveer. Altijd en overal. Want we willen zoveel mogelijk organisaties optimaal in staat stellen hun loonkostenregie in eigen hand te nemen.

DNM

GOES
DNM bemiddelt technische vakmensen op (afgestudeerd) MBO niveau en hoger, in de (petro)chemie, olie, gas, energie, maritieme sector en aanverwante bedrijven. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, het streven naar lange termijn opdrachten en een transparante, maar ook diepgaande dienstverlening, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij halen het beste uit onze kandidaten én werkgevers! Hoe? Doordat we mensen leren kennen. Een persoonlijke, toegankelijke touch is vanzelfsprekend, en een ondernemende en proactieve houding zit in ons DNA. Spreekt dit je aan? Dan benutten we graag ons uitgebreide netwerk voor jou. Of je nu werkgever, of werknemer bent. Voor ons draait arbeidsbemiddeling niet om geautomatiseerde sollicitaties en het doorschuiven van cv’s. Wij selecteren de juiste kandidaten en bemiddelen bij het zoeken naar de perfecte baan. Daarbij gaan we uit van wie iemand echt is en wat iemand kan, wil en beweegt. Die oprechte interesse en de aandacht voor de mensen in de technische branche maken dat het eerlijk en transparant zaken doen is met ons. DNM heeft het volledige dienstenpakket in eigen beheer. Niet alleen de core-business, het bemiddelen, maar ook het ondersteunende proces, zoals verloning- en facturatie, inkoop, websitebeheer, opleidingen e.a. regelen wij allemaal zelf. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. En dat komt het werkproces ten goede. Bij DNM werken we niet alleen aan de ontwikkeling van onze werknemers, maar ook aan die van onszelf. Daarom volgen wij regelmatig cursussen en workshops en bezoeken we geregeld congressen. Zo blijven we op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving in de flexbranche. DNM is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en is lid van de ABU. Daarnaast heeft DNM de erkenning om in België (Vlaams gewest) te mogen uitzenden. Het nummer van onze erkenning is VG 2125/U.

Strandcamping Valkenisse

BIGGEKERKE
Strandcamping Valkenisse is een familiebedrijf met 400 eenheden. Op de camping zijn zowel vaste eenheden, toeristische kampeerplaatsen en verhuurchalets aanwezig.

Henk Strijdonk

VLISSINGEN

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.391 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.