Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 2.323 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Als ICT-technologie moet werken, zeker op de momenten dat het ertoe doet, dan wilt u daar gewoon 100% op kunnen vertrouwen. Daarom kiest u voor een écht betrouwbare oplossing. Een oplossing die gewoon werkt zoals u mag verwachten. Een oplossing waarbij uw gevoel van tevredenheid overeind blijft. iVenture 'leest' de noden van uw onderneming en adviseert u, middels een begrijpelijke no-nonsense aanpak, over de voor u geschikte ICT-netwerk & -infrastructuur oplossing. En die oplossing is, na levering en implementatie, merkbaar werkbaar. Bijzonder? Vinden wij normaal hoor
Bed & Breakfast Villa Hoogduin
DEBA is een echt familiebedrijf, met trotse en betrokken mensen. Al meer dan 36 jaar verkopen we de beste bedrijfswagen oplossingen met onze merken FIAT en IVECO in West-Brabant en Zeeland. Door de jaren heen heeft DEBA dankzij een zeer hoogstaand serviceniveau een uitstekende reputatie en deskundigheid als solide bedrijfswagendealer opgebouwd. Bij de vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Kapelle zorgen in totaal 70 deskundige en betrokken medewerkers voor de mobiliteit van onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld. Voor optimale mobiliteit en ontzorging van onze klanten hanteert DEBA een full service concept ; advies, verkoop, service, verhuur, lease, schadeherstel en specifieke technische oplossingen. Dankzij het zeer brede modelgamma van FIAT Professional en IVECO kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. Ook voor service aan campers en trailers is DEBA hét adres.

Randstad Industry

RITTHEM
Jordi Dooge

Oliehandel Aers-Olie BV

AARDENBURG
mail: sollicitatie@aers-olie.nl www.aersolie.nl

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.323 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.