Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 108 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • All round medewerker bediening m/v

  Wij zijn voor ons mooie bedrijf, Restaurant Uitspanning Oranjezon, gelegen op een unieke plek aan de rand van natuurgebied Oranjezon, op zoek naar een medewerker m/v in de bediening. Vind jij het leuk om een veelzijdige baan in de horeca te hebben, het wegbrengen van gerechten en drankjes, het onze gasten naar de zin te maken, kan je personeel aansturen, roosters maken, het bespreken van feestjes en partijen, hou je van gezelligheid, ben je een vrolijk, spontaan iemand dan is dit misschien wel iets voor jou.

 • Zelfstandig werkend kok/ keukenhulp

  Wij zijn voor ons unieke stekje, Restaurant Uitspanning oranjezon, op zoek naar een kok/keukenhulp die zelfstandig de kachel kan draaien, voorgerechten kan bereiden, en alles wat hier bij komt kijken, het leuk vind om de gerechten te bedenken, bereid is om vooral in het hoogseizoen te knallen in de keuken, het in de winter lekker rustig aan kan doen en ook houdt van gezelligheid.

 • Allround medewerker bediening.

  Functieomschrijving; Op een van de mooiste plekjes van Zeeland met het schoonste strand van Nederland is het Strandhotel Bos en Duin alom aanwezig. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker bediening die ons gezellige team komt versterken. Het betreft zowel een fulltime als/of een parttime dienstverband voor 38 of 15 uur per week. Ben jij die enthousiaste, spontane en gemotiveerde medewerk(st)er bediening die het leuk vind onze gasten in de watten te leggen? Kun jij zowel in een team als zelfstandig functioneren? Is gastvrijheid voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar; jan@hotelbosenduin.nl

 • Gastheer/gastvrouw restaurant de wig

  Per 1-1-2019 Komt er een functie gastheer/gastvrouw vrij, Kom jij ons team versterken en wil jij alleen het beste voor je gasten? je gasten maximaal in de watten leggen en zorgen dat ze niks tekort komen? dan zoeken wij jou! solliciteer en wie weet word jij onze nieuwe collega! Restaurant De Wig Hogezoom 181a 4325BH Renesse

  3 weken geleden jimmyverboom - Renesse
 • Fulltime of parttime medewerker bediening (jaarcontract vaste uren)

  Op een van de mooiste plekjes van Zeeland, aan de prachtige Veste in Goes tref je ons restaurant aan. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerking bediening die ons jonge en gezellige team komt versterken. Het betreft een fulltime dienstverband voor 38 uur per week, ook een parttime dienstverband op basis van vaste uren is geen probleem. Ben jij die enthousiaste, spontane en gemotiveerde medewerk(st)er bediening die het leuk vind onze gasten in de watten te leggen? Kun jij zowel in een team als zelfstandig functioneren? Is gastvrijheid voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  3 weken geleden DeSmederij - Goes
 • #jijverdientmeer via horecabaas.nl

  #Jijverdientmeer met Horecabaas.nl Als Horecabaas werk jij als zelfstandige bij verschillende horecazaken. De eerste shifts staan online, je kunt als Horecabaas dus direct aan de slag! Voor gemiddeld €13,50 als bedieningsmedewerker of €16,00 euro als hulpkok. Schrijf je snel in!

  2 minuten geleden Horecabaas.nI - Heel Zeeland
 • Cateringmedewerkers (oproepbasis)

  Wij zijn op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om op oproep basis in de (bedrijfs-) catering te werken. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de lunch (broodjes klaarmaken etc), tijdens de lunch assisteren achter het buffet (bijvoorbeeld soep scheppen, snacks bakken), na afloop van de lunch het restaurant weer netjes aan kant maken (afwassen, opruimen, tafels afnemen).

  55 minuten geleden Happy Staff - Zierikzee
 • Horeca manager in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega Keukenmanager voor dat onze horeca faciliteiten als een geoliede machine draaien en er super verzorgd uit zien. Jij wil de beleving van onze gasten overtreffen en jij hebt het werkgeluk van je team heel hoog staan. Wat ga je doen? Binnen de functie Horeca Manager bij vakantiepark Aquadelta motiveer, beoordeel en coach jij de horecamedewerkers middels beoordelings- en evaluatiegesprekken en persoonlijke coaching op de werkvloer. Je geeft tijdig aan bij de HR afdeling welke vacatures openstaan, je maakt een selectie uit de kandidaten, je voert sollicitatiegesprekken en je leid de nieuwe medewerkers op. Naast deze taken, draag je zorg voor het behalen van commerciële doelstellingen en ben je een kei in het maken van dienstroosters, plaatsen van bestellingen en het correct afhandelen van inventarisaties en geldstromen. Deze taken deel je met je collega Keukenmanager! Creatief als jij bent, denk je continu mee over manieren om de horeca afdeling verder te ontwikkelen en zo optimale resultaten te behalen. Bovendien draag je in samenwerking met de Keukenmanager zorg voor naleving van hygiënevoorschriften (Arbo-normen) en (voedsel)veiligheidsreglementen (onder meer HACCP: Hazard Analysis and Critical Control Point).

 • Gastheer / gastvrouw restobar @zand in cadzand (bijbaan)

  Jouw functie in het kort Jij bedient iedere gast in Restobar @ZAND op de meest gastvrije manier. Wat ga je doen? Bier tappen en diverse drankjes inschenken achter de bar. Deze breng je vervolgens met een vol dienblad naar onze gasten (ja dit kan heel eng zijn in het begin, maar no worries we geven je tips & tricks). Uiteraard heb je je Prodent glimlach altijd bij de hand en zorg je ervoor dat onze gasten happy zijn! Deze job is goed te combineren met school of studie.

 • Restaurantmanager in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega Keukenmanager voor dat onze horeca faciliteiten als een geoliede machine draaien en er super verzorgd uit zien. Jij wil de beleving van onze gasten overtreffen en jij hebt het werkgeluk van je team heel hoog staan. Wat ga je doen? Binnen de functie Restaurantmanager bij vakantiepark Aquadelta motiveer, beoordeel en coach jij de horecamedewerkers middels beoordelings- en evaluatiegesprekken en persoonlijke coaching op de werkvloer. Je geeft tijdig aan bij de HR afdeling welke vacatures openstaan, je maakt een selectie uit de kandidaten, je voert sollicitatiegesprekken en je leid de nieuwe medewerkers op. Naast deze taken, draag je zorg voor het behalen van commerciële doelstellingen en ben je een kei in het maken van dienstroosters, plaatsen van bestellingen en het correct afhandelen van inventarisaties en geldstromen. Deze taken deel je met je collega Keukenmanager! Creatief als jij bent, denk je continu mee over manieren om de horeca afdeling verder te ontwikkelen en zo optimale resultaten te behalen. Bovendien draag je in samenwerking met de Keukenmanager zorg voor naleving van hygiënevoorschriften (Arbo-normen) en (voedsel)veiligheidsreglementen (onder meer HACCP: Hazard Analysis and Critical Control Point).

 • Gastheer / gastvrouw in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij maakt er een topsport van om onze gasten een heerlijke vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Bier tappen en diverse drankjes inschenken achter de bar. Deze breng je vervolgens met een vol dienblad naar onze gasten (ja dit kan heel eng zijn in het begin, maar no worries we geven je tips & tricks). Uiteraard heb je je Prodent glimlach altijd bij de hand en zorg je ervoor dat onze gasten happy zijn! Deze job is goed te combineren met school of studie.

 • Snackbar medewerk(st)er in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij bakt de lekkerste snacks en frietjes voor onze gasten. Wat ga je doen? Wanneer de gasten op vakantie zijn bij Roompot Vakanties willen ze lekker relaxen. Koken? Dat is wel erg veel moeite! Een frietje met wat snacks is lekker makkelijk. Er komen daarom veel gasten bij jou langs in de snackbar. Jij bakt hier de perfecte frietjes en snacks! Dat is voor de gasten veel lekkerder dan dat zij zelf moeten koken, toch?

 • Afwas medewerk(st)er in bruinisse

  Jouw functie in het kort Zonder jou hebben de koks geen pannen om mee te koken en hebben onze gasten geen borden om van te eten. Wat ga je doen? Veel van onze gasten bij Roompot Vakanties maken gebruik van de horeca faciliteiten op het park. Van borrelen op een terras tot met de kinderen naar de pizzeria. Wat er ook gekozen wordt, elk drankje of hapje zorgt ook voor vuile pannen, glazen, borden en/of bestek. Dit moet allemaal afgewassen worden. Het is daarom enorm belangrijk dat jij er bent, om er voor te zorgen dat de koks kunnen blijven koken en de gasten kunnen blijven genieten. Deze baan is goed te combineren met een studie!

 • Hulpkok in bruinisse

  Jouw functie in het kort Je springt bij en ondersteunt waar nodig in de keuken. Wat ga je doen? Jij houd je voornamelijk bezig met de koude kant. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de salades die geserveerd worden op tijd klaar staan. Natuurlijk hebben de gasten na het eten nog trek in een ijsje, jij bereidt de lekkerste desserts. Daarnaast spring je bij waar je de koks kunt helpen. Samen zorgen jullie er voor dat de gasten zo snel mogelijk het bestelde eten geserveerd krijgen. Deze functie is goed te combineren met school of studie.

 • Horecamedewerker/ster

  Ben je woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen en help je graag mensen aan een onvergetelijke kerst? Reageer dan snel! Voor een relatie zijn we opzoek naar meerdere personen die tijdens de kerstdagen hun steentje willen bijdragen als horecamedewerker! Er zijn meerdere diensten/tijden te verdelen! Neem met ons contact op om te kijken of we een passende dienst voor jou hebben.