Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 403 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Restaurant de eetkamer is op zoek naar een sous-chef

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame kok die zorgdraagt voor een perfecte samenstelling en bereiding van gerechten. Werkervaring op een goed niveau en soortgelijke functies is zeker een pré. Leeftijd is voor ons niet belangrijk, inzet en collegialiteit wel.

  4 dagen geleden eetkamer ( Middelburg )
 • Medewerker bediening avonduren op ma,di,wo,do

  Wij zoeken een collega voor in de bediening die goed in ons gezellige team past. Voor 2, 3 of 4 avonden door de week. ma,di,wo,do. Wij hebben het hele jaar door werk. Dus meerdere dagen/uren zeker bespreekbaar. Je kunt bij ons lekker veel verdienen en de werktijden zijn vanaf 16:00 of 17:15.

  5 dagen geleden El Fuego ( Domburg )
 • Zelfstandig werkend kok/ hulp in de keuken vaste betrekking

  Het bereiden van voorgerechten, desserts en eventueel hoofdgerechten en alle bijkomende werkzaamheden die daar aan voorafgaan.

 • Medewerker bediening

  La Strada is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de bediening in ons gezellige restaurant.

 • Schoonmaakster-ontbijtserveerster m/v

  Het zelfstandig schoonmaken en openen van het Grandcafe met terras. Het serveren van kleine gerechten en ontbijt

  3 weken geleden depelgrim ( Vrouwenpolder )
 • Sous-chef kok m/v

  Het zelfstandig kunnen runnen van de keuken samen met de Chefkok. Het organiseren van de keuken. Het bereiden van soepen, sauzen, gerechten, desserts enz. De administratie van de HACCP.

  3 weken geleden depelgrim ( Vrouwenpolder )
 • 1e medewerker bediening m/v

  Het zelfstandig kunnen runnen van het Grandcafe met terras. Het aansturen Vande medewerkers bediening. Alle werkzaamheden van medewerker bediening zoals het serveren van dranken en gerechten. Zelfstandig kunnen openen en sluiten.

  3 weken geleden depelgrim ( Vrouwenpolder )
 • Bijbaantje? Weekend en vakantie hulp bakkerij / lunchroom

  Ben jij opzoek naar een leuke baan in weekend en vakantie? Wij zoeken nieuwe medewerk(st)ers! Voor onze gezellige Bakkerij & Lunchroom in Zoutelande, zoeken wij scholieren (Vanaf 14 jaar) die graag wat bijverdienen. De uren wisselen per week. Dus zoek je een leuke, afwisselende baan om lekker wat bij te verdienen? Kom ons helpen! Ervaring is niet noodzakelijk. Wij leiden je graag op! Wij zijn (tot 31 oktober), 7 dagen per week geopend. Werken op zondag is een voorwaarde om bij ons te werken in ons seizoensbedrijf. We hebben allerlei taken waar je ons bij kunt helpen denk aan: Afwashulp, keukenhulp, bediening of barista. In ons bedrijf kijken we wat je kan en durft, iedereen heeft kwaliteiten die we proberen te ontwikkelen. De uren zijn verdeeld over een vast rooster die je wekelijks per Whatsapp ontvangt. Je werkt alleen maar overdag en s ‘avonds ben je lekker vrij.

  7 uur geleden Hof van Zoutelande ( Zoutelande )
 • Eindexamens? Dan kan je lekker bijverdienen! Bij bakkerij/lunchroom hof van zoutelande

  Voor onze gezellige Bakkerij & Lunchroom in Zoutelande, zoeken wij scholieren die hun eindexamen doen, om ons te helpen in de weekenden en daarna in de vakantie. We letten er samen op dat je genoeg tijd hebt om je examens voor te bereiden en houden rekening met eventuele herkansingen en de examenuitreiking. Wij zijn (tot 31 oktober), 7 dagen per week geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur, daardoor werk je alleen maar overdag en ben je s ‘avonds lekker vrij. Werken op zondag is een voorwaarde om bij ons te werken in ons seizoensbedrijf. We hebben allerlei taken waar je ons bij kunt helpen denk aan: Afwas, keukenhulp, bediening of barista. In ons bedrijf kijken we wat je kan en durft, iedereen heeft kwaliteiten die we proberen te ontwikkelen. De uren zijn verdeeld over een vast rooster die je wekelijks per Whatsapp ontvangt.

  7 uur geleden Hof van Zoutelande ( Zoutelande )
 • Keukenhulp lunchroom / bakkerij hof van zoutelande

  Voor onze gezellige Bakkerij & Lunchroom, zoeken wij per direct een keukenhulp. Je gaat zorgen voor de bezetting van onze keuken-corner. Dit is het kloppend hart van onze Lunchroom. Je bakt dagelijks de lekkerste broodjes, huisgemaakte taartjes en zoetigheden. Met verse ingrediënten maak je heerlijke ontbijt- en lunchgerechten. Je hebt liefde voor eten. Met plezier verwen je de vakantiegasten met je kook- en bakkunsten. Horeca ervaring is niet belangrijk voor onze makkelijk te maken gerechten. Je leert het van ons!

  7 uur geleden Hof van Zoutelande ( Zoutelande )
 • Medewerker bediening (m/v) - walcheren

  Functieomschrijving Als medewerker in de bediening zorg je er met je collega’s voor, dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Je bent attent, proactief, enthousiast en geen moeite is je teveel. Je bent er daadwerkelijk voor de gasten en je kunt je werkzaamheden goed organiseren. In deze veelzijdige functie ben je met het team verantwoordelijk voor kwaliteit, service en gastvrijheid. Tot je werkzaamheden behoren onder andere: Bedienen in het restaurant, bar- en terraswerkzaamheden. Prettige en effectieve samenwerking met je collega’s in keuken en bediening

  9 uur geleden Try act EWIV ( Middelburg )
 • Medewerker frituur

  Voor in onze gezellige frituur in Veere zoeken wij een medewerker vanaf 16 jaar voor de verkoop en het bereiden van friet, snacks, broodjes en ijs. Ook behoren uiteraard wat lichte schoonmaakwerkzaamheden erbij, wat we samen doen.

  20 uur geleden Nicky1982Goes ( Veere )
 • Keuken-, en afwashulp (m/v)

  Restaurant Mezger is op zoek naar een leergierig type met snelle handen voor in onze keuken! Jouw taken zullen omvatten: – bijspringen in de keuken door middel van het ondersteunen van de (chef)koks – schoonhouden van de materialen van de keuken & het restaurant

  23 uur geleden Restaurant Mezger ( Domburg )
 • Medewerker bediening (m/v)

  Restaurant Mezger is op zoek naar nieuw talent voor onze ‘zwarte’ brigade! Zoek jij een (bij)baan voor de weekenden en in de vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wat ga je bij ons doen? – Onze gasten ontvangen – Opnemen en serveren van de bestellingen aan de gasten – Klaarmaken/verzorgen van het restaurant & de mise en place – Ondersteunen van ons vaste team daar waar nodig

  23 uur geleden Restaurant Mezger ( Domburg )
 • Medewerker bediening (m/v)

  Restaurant Mezger zoekt talent voor ‘the front of the house’! Ben jij een meedenkende, energieke horecatopper die wij zoeken om ons team compleet te maken? In de functie van Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het bieden van service in het restaurant. Je houdt je onder andere bezig met het opnemen van bestellingen, serveren van gerechten, het afhandelen van betalingen en het schoon houden van de tafels en het restaurant. Je hebt intensief contact met gasten en zet graag een stapje extra in je service en voor onze gasten.

  23 uur geleden Restaurant Mezger ( Domburg )