Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 224 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Full time medewerker keuken

  Pier 7 Zandpaviljoen is op zoek naar gedreven en ambitieuze (pas afgestudeerde) keukenmedewerkers om samen met een nieuw jong team van dit nieuwe paviljoen een nog groter succes te maken. We zoeken iemand die met passie en creativiteit een belangrijke bijdrage zal leveren aan de kwaliteit en gastvrijheid van Pier 7. Solliciteer direct op info@pier7.nl of bel naar Niek op 0624599926! Sea you soon!

  5 dagen geleden Pier 7 Zandpaviljoen - Vlissingen
 • Full time medewerker bediening op het strand!

  Zandpaviljoen Pier 7 is op zoek naar gedreven en ambitieuze medewerkers voor in de bediening om samen met een jong team van dit Zandpaviljoen een succes te maken! We zoeken iemand die met passie en creativiteit een belangrijke bijdrage zal leveren aan de kwaliteit en gastvrijheid van Pier 7. Stuur nu je CV naar info@pier7.nl of bel Niek op 0624599926

  5 dagen geleden Pier 7 Zandpaviljoen - Vlissingen
 • Bedienend personeel, runners en afwassers

  Pannenkoekenhuis Berelekker zoekt enthousiaste mensen die in ons gezellige restaurant onze gasten en kinderen blij willen maken met de lekkerste pannenkoeken en andere heerlijkheden. In deze diverse functie ga je in een leuk team aan de slag. Daarbij zoeken we ook runners die ook willen afwassen. Pannenkoekenhuis Berelekker is schitterend gelegen onderaan de Veerse gatdam met uitzicht over het Veerse meer. We hebben een ruim restaurant en beschut terras waar mensen heerlijk kunnen genieten van een lunch en of diner.

 • Kok / keukenhulp pannenkoekenhuis berelekker

  Pannenkoekenhuis Berelekker zoekt een kok en/of keukenhulp die multi inzetbaar is in onze keuken. In deze diverse functie ga je in een leuk team aan de slag met veel meer dan alleen pannenkoeken, zo serveren we ook belegde broodjes, soepen, salades en andere gerechten. Pannenkoekenhuis Berelekker is schitterend gelegen onderaan de Veerse gatdam met uitzicht over het Veerse meer. We hebben een ruim restaurant en beschut terras waar mensen heerlijk kunnen genieten van een lunch en of diner.

 • Personeel gezocht (bediening & keuken) voor de weekenden en vakanties!

  Zoek jij nog een leuke bijbaan? Kom dan werken bij strandpaviljoen Piet Hein of Kon-Tiki Beach! Wij zijn op zoek naar personeel voor in de weekenden en vakanties: - Medewerker bediening - Keukenhulp - Afwasser

  een week geleden Strandpav. Piet Hein - Vlissingen
 • Medewerker/ster cafetaria aantal uren bespreekbaar

  De lekkerste burgers bakken. De mooiste ijsjes maken. De kassa bedienen. Schoonmaken en opruimen. Voorraden maken.

  een week geleden Whizz Burger - Renesse
 • Allround medewerker frituur.

  Per direct gezocht: allround medewerker voor frituren van snacks, frites en vis. Ook het maken van ijs en de voorbereiding horen hierbij.

  2 weken geleden Frituur De Kombuis - Veere
 • Snackbar medewerk(st)er in vlissingen op de boulevard +/- 32 uur

  Werken op één van de mooiste boulevards van Nederland?! Wij zijn vanaf heden op zoek naar vrolijke collega's die graag willen werken in een gezellig team van jong tot oud . De werkzaamheden zijn allround maar bestaat hoofdzakelijk uit het bakken en verkopen van friet snacks en vis. Enige ervaring zou fijn zijn maar als je dit niet hebt en wel wil leren dan investeren we graag zo lang het nodig is tijd in jou . Interesse? Stuur dan snel een goede sollicitatiebrief met CVof neem contact op met Han Tulek 06-10323641

  2 weken geleden Han1919 - Vlissingen
 • Ijswagen ijsverkoper | zittend geld verdienen!

  Als vakantiekracht op de ijswagen maak je elke dag mensen blij met het lekkerste ijs. We zoeken vakantiekrachten tussen de 16 en 17 jaar die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. De Lekkerbek is al jaren een begrip onderaan de dijk van Vrouwenpolder. Gasten weten ons te vinden voor de gastvrijheid, constante kwaliteit, snelle service en super lekkere, schotels snacks, vis en natuurlijk ijs.

 • Vakantiekracht softijs

  Als vakantiekracht Softijs maak je elke dag mensen blij met het lekkerste ijs. We zoeken vakantiekrachten tussen de 16 en 18 jaar die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. De Lekkerbek is al jaren een begrip onderaan de dijk van Vrouwenpolder. Gasten weten ons te vinden voor de gastvrijheid, constante kwaliteit, snelle service en super lekkere, schotels snacks, vis en natuurlijk ijs.

 • Visbakker

  In een gezellig en enthousiast team help je mee om onze wereldberoemde vis te bakken. De Lekkerbek is al jaren een begrip onderaan de dijk van Vrouwenpolder. Gasten weten ons te vinden voor de constante kwaliteit, snelle service en super lekkere, schotels snacks en natuurlijk vis.

 • Frietbakker

  In een gezellig en enthousiast team help je mee om de lekkerste friet te bakken. De Lekkerbek is al jaren een begrip onderaan de dijk van Vrouwenpolder. Gasten weten ons te vinden voor de constante kwaliteit, snelle service en super lekkere, schotels snacks en natuurlijk vis.

 • Medewerker broodjeszaak

  Wij zijn opzoek naar een LEUKE COLLEGA met HORECA-BLOED om ons topteam te versterken! Uren in overleg. Heleen is begonnen met de bakery in 2015. Momenteel is Helen’s Bakery al aardig een begrip in Middelburg en omstreken met vers belegde broodjes, huisgemaakte koekjes, smoothies, koffie en heerlijk schepijs. Onze Bakery is te vinden bij tankstation Berkman en is zeven dagen per week geopend. (Ma t/m Vr 8-18, Za en Zo 10-17) Kassa Als kassa medewerker ben je gastvrij, zie je er verzorgt uit en bent een aanpakker. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Je neemt de bestellingen op van onze gasten en communiceert ook met de keuken. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van de dranken (koffie, smoothies en jus d’orange). Af en toe help je een handje mee in de keuken. Keuken Als keukenmedewerker ben je een aanpakker die van werken houdt. Je bent fanatiek, stressbestendig, en zorgt voor een vlotte afhandeling van de bestellingen. Je bent een duizendpoot die alles in de gaten houdt. Je smeert broodjes, maakt salades en je zorgt voor voldoende voorraad afgebakken brood, broodbeleg en groente.

  3 weken geleden Helens Bakery - Middelburg
 • Vanaf 15 jaar, broodjes smeren, ijsscheppen, achter de kassa en schoonmaken.

  WIL JIJ BIJ DE LEUKSTE BAKERY VAN MIDDELBURG WERKEN? DAN BEN JE BIJ HELEN’S BAKERY AAN HET JUISTE ADRES! Heleen is begonnen met de bakery in 2015. Momenteel is Helen’s Bakery al aardig een begrip in Middelburg en omstreken met vers belegde broodjes, huisgemaakte koekjes, smoothies, koffie en heerlijk schepijs. Onze Bakery is te vinden bij tankstation Berkman en is zeven dagen per week geopend. (Ma t/m Vr 8-18, Za en Zo 10-17). Wil jij bij de leukste bakery van Middelburg werken? Dan ben je bij Helen’s Bakery aan het juiste adres. Je vindt het bij Helen’s Bakery namelijk leuk om met voedsel te werken en de gasten met een glimlach de deur uit te zien gaan. Ben je bereid om hiervoor ook een stapje harder te rennen? Broodjes smeren, ijsjes scheppen, achter de kassa en schoonmaken horen bij je werkzaamheden.

  3 weken geleden Helens Bakery - Middelburg
 • Medewerker (-ster) bediening

  Wij zijn op zoek naar een leuke, vlotte medewerker (-ster) bediening. Voor de juiste persoon zijn horeca, gastvrijheid, service en een leuke persoonlijkheid normale eigenschappen. Als medewerker bediening ben je het eerste en laatste contact met onze gasten en bezorg jij ze samen met je collega’s in de bediening en in de keuken een leuk en lekker avondje weg d.m.v. uitstekende service en gastvrijheid en lekker, zelfgemaakt en vers eten.