Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 129 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Zelfstandig medewerk frituur/take away camping

  Voor onze snackbar op Strandcamping Valkenisse zoeken wij een zelfstandig medewerker frituur. Naast de werkzaamheden in de frituur is de kandidaat verantwoordelijk voor het beheer van de voorraden, naleven HACCP regelgeving, inwerken en aansturen naaste medewerkers en het leveren van kwaliteit aan de gasten.

 • 1e medewerker bediening

  Wij zoeken een enthousiaste 1e medewerker bediening Wil jij werken in een super leuk en enthousiast team? Kom dan ons team versterken!

  een week geleden SlotOostende - Goes
 • Spoed: bedieningsmedewerk(st)er september

  Heb je ervaring en ben je natuurtalent in de bediening van gasten? Het is belangrijk dat je enthousiast en gedreven bent met passie voor Italie om in een goed team het onze gasten heel erg naar de zin te maken met heerlijke wijnen, lekker cocktails, een mooi menu en variatie in risotto aanbod.

  een week geleden Castafiore BV - Vlissingen
 • De dag goed beginnen in een uniek hotel?

  Heb je geen moeite met vroeg opstaan en wil jij een bijdrage leveren aan een goede start van de dag van onze gasten? Het team van medewerkers dat het ontbijt verzorgt in Badhotel Domburg breiden wij graag uit met een enthousiaste collega voor 2 à 4 dagen per week. Naast het ontbijt serveer je ook de lunch van onze vergadergasten. Je werkdag begint tussen 6.30 en 9 uur.

  2 weken geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Medewerker broodjeszaak (voor op vrijdag tussen 8.00-14.00)

  Op dit moment zoeken we iemand die ons om te beginnen op de vrijdagen komt ondersteunen. Tussen ongeveer 8.00-14.00 We hebben een gezellig en hecht team. De meest collega blijven lang bij ons plakken. Maar we groeien en we zoeken weer een, lieve, hardwerkende collega met PIT erbij. Heleen is begonnen met de bakery in 2015. Momenteel is Helens Bakery al een aardig begrip in Middelburg en omstreken met vers belegde broodjes, huisgemaakte koekjes, smoothies, koffie en schepijs. Onze Bakery is te vinden bij tankstation Berkman bij het Zep en is zeven dagen per week geopend. (Ma t/m Vr 8-18, Za en Zo 10-17) We hebben een keukenteam en een kassateam. We willen dat iedereen alles kan zowel keuken als kassa. De ene is een echte gast heer/vrouw en voelt zich meer thuis bij de kassa. En ander is als een vis in het water in de keuken. Zo valt iedereen een beetje in z'n rol en op z'n plek. Kassa Als kassa medewerker ben je gastvrij en spontaan, zie je er verzorgt uit en bent een aanpakker. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Je neemt de bestellingen op van onze gasten en communiceert ook met de keuken. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van de dranken (koffie, smoothies en jus d orange). Af en toe help je een handje mee in de keuken. Keuken Als keukenmedewerker ben je een aanpakker die van werken houdt. Je bent fanatiek, stressbestendig, en zorgt voor een vlotte afhandeling van de bestellingen. Je bent een duizendpoot die alles in de gaten houdt. Je smeert broodjes, maakt salades en je zorgt voor voldoende voorraad afgebakken brood, broodbeleg en groente.

  3 weken geleden Helens Bakery - Middelburg
 • Zelfstandig werken kok veere

  Zelfstandig werkend kok M/V

  8 uur geleden ´t Waepen van Veere - Veere
 • Food fanatiekeling

  Let’s get this (food)party started! Voor ons unieke concept zijn wij op zoek naar een horeca fanatiekeling die samen met ons het nieuwe foodconcept op de markt wil brengen en dit uit te bouwen tot een groot succes. Ons concept is dynamisch, healthy en bovenal verfrissend! Wij zoeken een zeer gemotiveerd en meedenkend creatief talent die medeverantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding en een unieke klantbeleving. We maken gerechten met zorgvuldig gekozen producten en verkopen voor ieder wat wils. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit verkoop en de bereiding van verse foodproducten.

  10 uur geleden Food Concept - Middelburg
 • Bar / bedienings medewerk(st)er

  Wij zijn opzoek naar leuke collega`s voor in de bediening, dit kan zowel voor 32 uur per week met een vast contract, maar wij zijn ook opzoek naar parttime krachten, alles is in overleg hoeveel dagen/uren je wilt werken. El Fuego is 7 dagen per week geopend en staat inmiddels bekend als de Mexicaan van Zeeland met o.a. de lekkerste spareribs. Solliciteer direct: 06-39858158 of mail: restaurant@el-fuego.com

  17 uur geleden El Fuego - Domburg
 • Medewerker(ster) afwas/keuken

  Je werkzaamheden zullen het volgende zijn: afwassen schoonmaakwerkzaamheden assisteren van de koks; mice en place (voorbereidende werkzaamheden)

  21 uur geleden Brasserie1600 - Middelburg
 • Horecamedewerker m/v

  Wij hebben nog diverse vacatures beschikbaar. Als je nog niet weet wat je wilt doen kan je bij ons meedraaien in de bediening of keuken. Zo kan je zien wat je het beste lijkt om te gaan doen.

 • Hulp kok m/v

  Je assisteert de Chefkok bij zijn werkzaamheden, zoals het afmaken van gerechten, het meedraaien aan de koude kant tbv desserts en voorgerechten. Je assisteert bij de dagelijkse voorbereidingen enz. Je kan eventueel opgeleid worden tot zelfstandig werkend kok.

 • Afwasmedewerker m/v voor de avonduren

  Het zelfstandig runnen van de spoelkeuken vanaf 18.00 uur tot sluit

 • Medewerker bediening m/v

  Het bedienen van gasten in ons Grandcafe met overdekt terras. Het opnemen van bestellingen, het geven van advies. Verder alle voorbereidende en afsluitwerkzaamheden tbv het restaurant.

 • Medewerker bediening (m/v) gezocht

  Zoek jij nog een vakantiebaantje voor deze zomer of ben je toe aan iets meer vastigheid? Wij zijn nog op zoek naar diverse collega's voor in de bediening. Parttime, fulltime, vakantiebaan of jaarcontract. We hebben verschillende shifts op verschillende dagen beschikbaar, bijvoorbeeld van 09.00 uur tot 17.30 uur of van 17.30 uur tot 22.30 uur. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou alles wat je moet weten.

 • Afwashulp en/of keukenhulp gezocht

  Zoek jij nog een vakantiebaantje voor deze zomer of ben je toe aan iets meer vastigheid? Wij zijn nog op zoek naar afwashulpen en/of keukenhulpen. Parttime, fulltime, vakantiebaan of jaarcontract, je bent van harte welkom om eens bij ons in het bedrijf te komen kijken. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou alles wat je moet weten.