Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 15 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker frontoffice

  Bedrijfsprofiel in het kort Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen te Renesse is een opzichzelfstaand familiebedrijf in het viersterrensegment. Met haar 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers en 8 Duinvilla’s behalen wij een hoge bezettingsgraad het gehele jaar door. Het businessmeeting & inspiration center heeft 8 congreszalen en is bekroond met vier vergaderhamers. Onze missie én passie is ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Dit motiveert ons elke dag weer! Dit geldt niet alleen voor onze gasten maar ook voor onze teams. Een betrokken en gezellige groep collega’s die elke dag weer klaarstaan voor onze gasten met een glimlach. De functie medewerker front office Samen met je collega’s van de receptie ben je het visitekaartje en eerste + laatste aanspreekpunt voor onze gasten. Vanaf de reservering tot aan de uitcheck van het verblijf draag jij zorg voor de gast. Ook is de receptie een belangrijk middelpunt voor onze interne communicatie. Een greep uit je werkzaamheden zijn: • Aannemen en eventueel doorverbinden van telefoongesprekken van gasten, interne collega’s en externe leveranciers • Het opstellen, beantwoorden en verzenden van e-mails en/of brieven • Het ontvangen, welkom heten en inchecken van gasten en de daarbij behorende sleuteluitgifte • Gasten informeren over algemene en toeristische informatie van bijvoorbeeld de omgeving • Het verlenen van overige service aan gasten zoals wekservice, klachtenafhandeling e.d. • Uitchecken van vertrekkende gasten en het afrekenen van openstaande rekeningen • Verwerken van overige betalingen en overdragen van de kassa bij einde van de dienst Het uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat onze gasten een prettig verblijf hebben waarbij aan hun wensen wordt voldaan.

 • Medewerker werving, selectie, en planning (32 tot 38 uur, startdatum in overleg begin 2020)

  TOP-Recreatie is gespecialiseerd in het animatiewerk. Wij verzorgen complete animatieprogramma's op toeristische bedrijven in Nederland, België. Verder verzorgen we voor een Nederlandse Touroperator gedeeltelijk de werving, selectie en training van het personeel voor het buitenland. Om dit op professionele wijze te kunnen realiseren, werven, trainen en selecteren wij onze eigen Toppers. Een belangrijke onderscheidende kwaliteit van TOP-Recreatie is de goede selectie van haar sport- en animatiemedewerkers. Kijk voor meer info even op www.toprecreatie.nl • Werven en selecteren van personeel om doelgericht aanvragen in te vullen • Bestaande opdrachtgevers bezoeken • Contacten onderhouden met relaties (zowel de opdrachtgevers als de Toppers) en hierin investeren • Zorgen voor een correcte administratieve afronding • Coördinatie van alle zaken rondom de uitvoering van het animatiepersoneel • Hoofd selectie op de trainingsbijeenkomsten

  7 uur geleden TOP-Recreatie - Middelburg
 • Parkmanager

  Ben jij een actieve, ambitieuze, ondernemende professional met een HBO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring in de hospitalitybranche? Ben je daarnaast ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan wil ik wel eens een kop thee met je drinken!

  3 dagen geleden StaffHunters - Heel Zeeland
 • Nachtreceptionist

  Bedrijfsprofiel in het kort Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen te Renesse is een opzichzelfstaand familiebedrijf in het viersterrensegment. Met haar 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers en 8 Duinvilla’s behalen wij een hoge bezettingsgraad het gehele jaar door. Het businessmeeting & inspiration center heeft 8 congreszalen en is bekroond met vier vergaderhamers. Onze missie én passie is ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Dit motiveert ons elke dag weer! Dit geldt niet alleen voor onze gasten maar ook voor onze teams. Een betrokken en gezellige groep collega’s die elke dag weer klaarstaan voor onze gasten met een glimlach. De functie nachtreceptionist Samen met acht andere collega’s maak je deel uit van het receptieteam onder leiding van de hoofd receptie. Afwisselend met één andere collega ben je het gezicht en aanspreekpunt van de Zeeuwse Stromen gedurende de nacht. Je werktijden zijn van 23.00 uur tot 07.00 uur, je zit dan alleen achter de receptie. De werkzaamheden zijn zeer divers zoals het ontvangen, verwelkomen, in- en uitchecken van onze gasten en informeert de gasten over ons hotel en de omgeving. Je houdt toezicht, bewaakt de veiligheid van onze gasten, loopt controlerondes in het gebouw en door ons Duinpark en houdt controle op de bewakingscamera’s. Je draagt zorg voor een goede klachtenafhandeling, beantwoord inkomende telefoongesprekken en e-mails en controleert de kassa-afdrachten vanuit onze bar, restaurant en de receptie.

  5 dagen geleden Hotel de Zeeuwse Stromen - Renesse
 • Stage receptie

  Jouw functie Als stagiair receptie help je mee om te zorgen dat de gasten een onvergetelijk vakantie kunnen beleven. Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je ontvangt ze met een warme glimlach en maakt hen wegwijs op ons vakantiepark. Je vertelt wat er allemaal te doen is op het park en in de prachtige omgeving. Wat ga je doen? Tijdens je stage loop je volledig mee in het receptieteam en ondersteunt de teamleden. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg te doen. Zo doe je heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s! Je helpt mee met zowel backoffice als frontoffice taken. Je handelt reserveringen, e-mails en betalingen af. Je beantwoordt de telefoon en verzorgt de check-in en check-out van onze vakantiegasten. Onze gasten voorzie je van alle benodigde informatie en je staat ze op een en gastvrije manier te woord. Je hebt er plezier in om alle vragen en zaken op te lossen, ook wanneer de receptie vol staat met gasten en de telefoon rinkelt. Ook bij noodgevallen kunnen ze op jou rekenen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het receptievak te leren

  6 dagen geleden de Schotsman - Kamperland
 • Leidinggevende receptie

  Voor Strandpark De Zeeuwse Kust zijn wij op zoek naar een collega die ons team van de receptie wilt versterken en aansturen. Wij zoeken iemand die een echte aan ons team is vanwege enthousiasme, collegialiteit en gastgerichtheid. Wij verwachten: •Je bent flexibel en spontaan •Je houd van afwisseling in je werktijden- en dagen •Je spreek goed Nederlands en Duits •Je ziet je werkzaamheden liggen en gaat geen uitdaging uit de weg

 • #jijverdientmeer als horecamedewerker

  #Jijverdientmeer via Horecabaas.nl Als Horecabaas werk jij als zelfstandige bij verschillende horecazaken. Je bepaalt daarmee volledig zelf voor wie, wanneer en voor welk uurtarief je werkt. Het is vanaf nu mogelijk om je zelf in te schrijven op de openstaande shifts bij diverse Horecazaken in heel Zeeland. Ook als je op zoek bent naar een opdracht voor langere tijd (of vaste werkgever) ben je bij Horecabaas.nl aan het goede adres, wij adviseren je graag!

  een week geleden Horecabaas.nI - Heel Zeeland
 • Technisch medewerker recreatie m/v

  In de Boogerd is een (familie) recreatie bedrijf met camping en verhuur van familiehuizen en groepsaccommodaties gedurende het hele jaar. Het park is gelegen op een voormalige fruitboomgaard te Burgh Haamstede. De sfeer van de boomgaard, de rust van de duinen en de bossen en de charme van Zeeland zijn goed waarneembaar. Door een persoonlijke relatie met de gasten, een hoge betrokkenheid en servicegerichtheid, streeft men er naar om het vakantieverblijf zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie zie www.indeboogerd.nl. De functie: In deze veelzijdige functie ben je mede verantwoordelijk voor het technisch op orde zijn van de gebouwen en camping. Dit houdt o.a. in: • Het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties aan apparatuur en installaties. • Onderhoudswerkzaamheden en periodieke controles. • Het meewerken aan verbouw- en nieuwbouw projecten. • Het helpen van gasten met (technische) problemen, bijvoorbeeld t.a.v. van de WiFi. • Indien nodig ondersteun je bij receptiewerkzaamheden. Je werkt in opdracht van de directie maar je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig te plannen en efficiënt uit te voeren. Je bent kritisch en je denkt actief mee om werkprocessen te optimaliseren en om bijvoorbeeld het periodiek (preventief) onderhoud verder te structureren en hier invulling aan te geven.

 • Hoofd receptioniste in domburg

  Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreundschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid en het verlenen van de beste service zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Jij zorgt ervoor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je ervoor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. De beleving van onze gasten wil je elke dag overtreffen. Jij bent een echte gastvrouw/heer en service staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent een echte manager op het gebied van het creëren van een goede werksfeer en daarom heb jij het werkgeluk van je team heel hoog staan. Je bent als Hoofd Receptioniste een kei in het managen, motiveren en coachen van alle receptionistes en het voeren van beoordelings- en evaluatiegesprekken gaat jou met gemak af. Je kunt snel schakelen, behoudt het overzicht en je bent administratief sterk. Daarnaast zet je als Hoofd Receptioniste jouw communicatieve vaardigheden goed in wanneer je zowel persoonlijk, telefonisch of per mail contact hebt met onze gasten en collega’s. Verder maak je als Hoofd Receptioniste de dienstroosters en denk je continu mee over manieren om de afdeling verder te ontwikkelen en optimale resultaten te behalen en de beste service te verlenen.

 • Receptioniste in domburg

  Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreundschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Jij zorgt er voor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je er voor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. Natuurlijk wordt dit je aangeleerd wanneer je bij Roompot Vakanties start.

 • Parkmanager in breskens

  Jij draagt zorg voor de beleving van onze gasten én het werkgeluk van je eigen team. Wat ga je doen? Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuur je dagelijks de afdelingen aan. Je ondersteunt de afdelingshoofden waar nodig, controleert de omzet en marges, ziet toe op roostering en gastcontact. Daarnaast draag je zorg voor een hoog serviceniveau en een toename van de gasttevredenheid. Het is jouw taak om commerciële resultaten en vastgestelde doelstellingen te realiseren. Ook vertaal je de wensen, vragen en feedback van de verhurende particulieren naar concrete doelen. Je draagt bij aan een leuke werksfeer en zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. Het park Vlak naast de Zeeuwse badplaats Breskens ligt het ruim opgezette vakantiepark Zeebad. Met uitgebreide (indoor) faciliteiten voor jong en oud hoeft niemand zich hier te vervelen. Zo is er een overdekt zwembad, een gezellig eetcafé en diverse sport- en speelvelden. Terwijl de ouders genieten van een lekker hapje en drankje, kunnen de kleintjes zich vermaken in de speeltuin of in de Koos Kids Club. Vanaf Zeebad ben je in mum van tijd op het Noordzeestrand om lekker uit te waaien, te zwemmen of te zonnen. Een uitstapje naar het gezellige Sluis, natuurgebied het Zwin of de historische stad Brugge zijn ook absoluut de moeite waard. Klinkt dit je als muziek in de oren en neem jij je verantwoordelijkheid? Ben je ambitieus en zit het ondernemen bij jou in het bloed? Dan zien we je cv met belangstelling tegemoet!

 • Zwembad medewerker bijbaan in bruinisse

  Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Zwemmen is één van de favoriete activiteiten van onze gasten. Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch en zorgt er voor dat alle gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep! Ben jij nog op zoek naar een leuke bijbaan voor de weekenden en vakanties? Solliciteer dan nu!

 • Hoofd receptie duits sprekend in domburg

  Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreundschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Jij zorgt ervoor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je ervoor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. De beleving van onze gasten wil je elke dag overtreffen en jij hebt het werkgeluk van je team heel hoog staan. Je bent een kei in het motiveren en coachen van alle receptie medewerkers en het voeren van beoordelings- en evaluatiegesprekken gaat jou met gemak af. Hiernaast maak jij de dienstroosters en denk je continu mee over manieren om de afdeling verder te ontwikkelen en optimale resultaten te behalen.

 • Receptioniste bijbaan in bruinisse

  Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreundschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Jij zorgt er voor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je er voor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. Natuurlijk wordt dit je aangeleerd wanneer je bij Roompot Vakanties start. Ben jij behulpzaam, gastvrij en op zoek naar een leuke bijbaan? Solliciteer dan direct!

 • Medewerk(st)er horeca

  De vacature medewerk(st)er Horeca is kort samen te vatten: als horeca medewerker ben je het visitekaartje van de bar en horeca van Sportcentrum Westerschouwen. De gasten staan voorop en je vindt het leuk om met hen een praatje te maken. Ben je geïnteresseerd in de omschreven functie stuur dan je CV + sollicitatiebrief t.a.v. Cindy van den Hoek voor 25 oktober 2019 per e-mail naar: info@sportcentrumwesterschouwen.nl of bel naar: 0111-652351