Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 31 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Front office medewerker 38 uur

  Ben jij flexibel, servicegericht en lijkt het je leuk om in een jong en dynamisch team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Vanaf het eerste contactmoment zorg jij dat de gast zich welkom voelt. Je bent representatief, flexibel en boven alles servicegericht. Geen werkdag is hier hetzelfde, je bent in staat om adhoc te kunnen reageren en 'out of the box' te denken. Naast het verwelkomen en beantwoorden van vragen van gasten, zet jij net dat ene stapje extra om het verblijf van de gast onvergetelijk te maken. Je beantwoordt de telefoon en de binnenkomende e-mail, je verwerkt reserveringen, hebt contact met de afdeling housekeeping en de technische dienst en je ondersteundt de marketing afdeling. Kortom, een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Taken en verantwoordelijkheden: Ontvangen en verwelkomen van gasten Afhandelen van telefoon en e-mailverkeer In- en uitchecken van onze (binnenlandse- en buitenlandse) gasten Het verwerken van reserveringen zowel telefonisch, aan de receptie als online Het verstrekken van informatie, beantwoorden van vragen over de vakantiewoningen de en omgeving Administratieve werkzaamheden Ondersteuning bij social media en online marketing

 • Schoonmaker bungalows ouddorp

  Voor een mooi recreatiepark in Ouddorp zijn wij op zoek naar mensen die op maandag en vrijdag willen schoonmaken van 10.00 tot 15.00 uur. Het gaat om de schoonmaak van verschillende soorten vakantie bungalows. Naast de schoonmaak hoort ook de opmaak van bedden erbij. Als het werken je goed bevalt, kun jij elke maandag en vrijdag in het hoogseizoen aan de slag. Natuurlijk krijg je een goede uitleg voordat je aan de werkzaamheden begint..

  2 dagen geleden Happy Staff - Buiten Zeeland
 • Receptioniste op leuke camping in de buurt van goes

  Voor een leuke familiecamping in de buurt van Goes zoeken wij voor dit seizoen nog een parttime receptioniste. Je zal je voornamelijk bezig houden met in- en uitchecken van campinggasten, beantwoorden van mailtjes met reserveringen en vragen, afhandelen van klachten, overleggen met de technische dienst, kortom een echte alleskunner.

  2 dagen geleden Happy Staff - Goes
 • Allround campingmedewerker in scharendijke (fulltime/parttime)

  Voor een gezellige, redelijk grote familiecamping in de omgeving Scharendijke zijn wij opzoek naar een allround camping medewerker. De functie kan op 2 manieren worden ingevuld: Parttime/seizoensgebonden: bij deze optie ben je voornamelijk werkzaam in de horeca van de camping, deze bestaat uit een cafetaria en een campingcafé met terras. Je kan werken binnen alle facetten van de horeca; lekker divers dus! Fulltime/jaarrond: Ben je naast de werkzaamheden ook geïnteresseerd in andere werkzaamheden op de camping zoals groenvoorziening, receptie, schoonmaak en technische hand en spandiensten dan bestaat er een mogelijk om het jaarrond aan de slag te kunnen gaan. Indien je niet beschikt over vervoer kun je gebruik maken van de mogelijkhied tot overnachten op de camping! Als je van Schouwen-Duiveland komt zou je gebruik kunnen maken van een scooter voor het vervoer naar de camping.

  2 dagen geleden Happy Staff - Scharendijke
 • Medewerk(st)er parkshop

  Onze gasten een optimale winkelervaring bieden. Daar word jij blij van. Of het nou gaat om het schoonmaken van de winkel, het op peil houden van de voorraad, het beantwoorden van vragen van onze gasten of het bakken van broodjes. Jij zorgt er met je collega's voor dat onze gasten met een goed gevoel de Parkshop verlaten. Kom jij ons team versterken als Winkelmedewerker Parkshop bij Resort Haamstede? Om ervoor te zorgen dat onze gasten niet misgrijpen tijdens hun boodschappenronde, is het belangrijk dat de voorraad op orde is. Dat is een van jouw taken als winkelmedewerker Parkshop. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het: - Helpen van onze gasten: van het verlenen van service tot het afrekenen aan de kassa. - Opnemen van voorraden en intern doorgeven van bestellingen. - Controleren van de binnengekomen goederen aan de hand van de pakbon. - Bijvullen en controleren van de schappen - Bakken van broodjes. - Verhuren van fietsen - Verkopen van attractiekaarten in de omgeving.

 • Account support medewerk(st)er roompot business

  ‘Er is zojuist een offerte goedgekeurd van bedrijf X die je kunt gaan inboeken. Weer een mooie omzet die in het systeem gezet kan worden. In de loop van de ochtend belt bedrijf Z dat zijn werknemers geen warm water in de woningen hebben, dat moet snel opgelost worden! Je belt met de receptie van het betreffende park en legt de situatie uit. De receptie stuurt gelijk iemand van de Technische Dienst langs om het probleem op te lossen. In de middag belt de receptie van park A dat het verblijf nog niet betaald is. Je schakelt direct met bedrijf D dat je een bewijs van betaling wilt hebben van boeking 1, de werknemers kunnen anders niet de woning in. Binnen 10 minuten is het betaalbewijs ontvangen en informeer je de receptie dat de sleutel meegegeven kan worden. Ben jij zo’n duizendpoot die snel kan schakelen, denkt in oplossingen, stressbestendig is en zelfstandig te werk kan gaan? Dan is deze functie iets voor jou! Wat ga je doen? Ons label Roompot Business is verantwoordelijk voor alle zakelijke reserveringen, groepsboekingen, evenementen en lange verhuur van zowel Roompot Vakanties als Hogenboom Vakantieparken. Als account support medewerker neem je een centrale rol in tussen de klant en Roompot Business. De focus ligt op teamwork en proactief handelen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en dynamisch, waarbij de belangrijkste zaak is dat je zorgdraagt voor de volledige operationele en administratieve werkzaamheden. Je komt terecht op een zeer gedreven en groeiende afdeling, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing. De dagelijkse werkzaamheden van een account support medewerker variëren van; het initiëren, het inboeken van de geaccordeerde reserveringen tot het afhandelen van de facturatie. Je communiceert met parken en ziet toe op de gemaakte afspraken. Daarnaast vragen we je mee te denken in het verbeteren van onze service en productaanbod.

 • Schoonmakers voor maandag en vrijdag, vervoer vanaf goes wordt geregeld!

  Wij zijn op zoek naar mensen die op maandag en vrijdag willen schoonmaken van 10.00 tot 15.00 uur. Het gaat om de schoonmaak van vakantie bungalows op verschillende parken. Naast schoonmaken kan het ook zijn dat je bedden moet opmaken. De werkzaamheden zijn gedurende het hele seizoen. Je mag bij ons zelf aangeven wanneer je wel en niet wil of kan werken. Je zit dus nergens aan vast en je hebt de vrijheid om zelf aan te geven wat je wil. Voordat je aan de werkzaamheden begint krijg je een goede uitleg. Veel ervaring is helemaal niet noodzakelijk. Als jij een harde werker bent die het leuk vindt om een bungalow weer helemaal netjes op orde te maken voor de volgende gasten dan kan je dit werk heel goed doen! Als je wel schoonmaakervaring hebt dan is dat natuurlijk een groot voordeel. Als je in het bezit bent van eigen vervoer dan is dat heel erg fijn! Mocht dat niet zo zijn dan kunnen we regelmatig ook vervoer verzorgen. De werklocaties zijn in Kamperland, vrouwenpolder en Domburg.

  2 dagen geleden Happy Staff - Goes
 • Schoonmakers gezocht voor west-zeeuws vlaanderen

  Wij zijn op zoek naar mensen die op maandag en vrijdag willen schoonmaken van 10.00 tot 15.00 uur. Het gaat om de schoonmaak van vakantie bungalows op verschillende parken. Naast schoonmaken kan het ook zijn dat je bedden moet opmaken. De werkzaamheden zijn gedurende het hele seizoen. Je mag bij ons zelf aangeven wanneer je wel en niet wil of kan werken. Je zit dus nergens aan vast en je hebt de vrijheid om zelf aan te geven wat je wil. Voordat je aan de werkzaamheden begint krijg je een goede uitleg. Veel ervaring is helemaal niet noodzakelijk. Als jij een harde werker bent die het leuk vindt om een bungalow weer helemaal netjes op orde te maken voor de volgende gasten dan kan je dit werk heel goed doen! Als je wel schoonmaakervaring hebt dan is dat natuurlijk een groot voordeel. Als je in het bezit bent van eigen vervoer kom je in aanmerking: De werklocaties zijn in Cadzand-Bad, Zeebad, Nieuwvliet-bad en Breskens

  2 dagen geleden Happy Staff - Cadzand
 • Receptiemedewerker m/v

  Wij zoeken een leuke, representatieve en vrolijke collega die ons team komt versterken. Heb jij ervaring in de hotelbranche en in de horeca, dan is deze baan misschien iets voor jou. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en natuurlijk onze gastvrijheid. Je werkzaamheden bestaan uit; - Het in- en uitchecken van onze gasten. - Digitale en telefonische afhandeling en boekingen verwerken. - Gasten kunnen voorzien van de juiste informatie over de omgeving en dagattracties. - Het verzorgen van de gasten op ons terras en lounge. - In staat zijn om perfecte service te combineren met vriendelijke verkoopgerichtheid

  4 dagen geleden Hotel Zonneduin - Domburg
 • Regiomanager parken zeeland / zuid-holland

  Jouw functie in het kort Jij adviseert en ondersteunt de Parkmanagers op het gebied van personeel, bedrijfsvoering en facilitair gebied. Wat ga je doen? Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Wij bieden trouwe gasten een gevarieerd aanbod aan vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland. Als Regiomanager bezoek je de verschillende parken aan de kust of in het land die onder jouw verantwoording vallen. Je ondersteunt de parkmanagers waar nodig, controleert de omzet en marges, ziet toe op roostering en gastcontact. Verder zorg je dat nieuwe Parkmanagers goed worden begeleid, spring je in waar nodig en ben je medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van processen en gasttevredenheid. Daarnaast zie je er op toe dat alle wetten en regels worden nageleefd en dat de parken er altijd netjes en verzorgd uit zien. Je werkt nauw samen met de overige Regiomanagers en managers van het hoofdkantoor en rapporteert aan de Manager Parks. Een goede werksfeer is essentieel om onze gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven, je bent dan ook iemand die positief kan coachen en sturen. Hierbij is het van belang dat je een hands-on mentaliteit hebt en over geruime kennis bezit van recreatie en horeca.

 • Facility manager

  Jouw functie in het kort Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitrollen van de strategie voor de schoonmaak en de technische dienst concern breed. Wat ga je doen? Roompot Vakanties heeft ambitieuze kwalitatieve doelstellingen om gasten maximaal van de accommodatie en het park te laten genieten! Jij stelt jezelf ten doel om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Als Facility Manager bij Roompot Vakanties ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitrollen van de strategie voor schoonmaak en technische dienst concern breed. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het presteren van de schoonmaak en de technische dienst afdelingen op de parken. Als specialistische afdeling biedt jouw team de parkmanagers en afdelingen vakinhoudelijke ondersteuning en draag je bij aan doorontwikkeling van deze afdelingen op de vlakken financieel, werkgeverschap en kwaliteit. Jij en je team dragen zorg voor een optimale samenwerking en strakke processen tussen de afdelingen en/of externe leveranciers voor schone en goed onderhouden accommodaties op de parken. Daarnaast benut je de commerciële mogelijkheden om de opbrengsten van services voor gasten op de parken te maximaliseren. Jouw taken zijn: • Verantwoordelijk als Facility Manager voor 35 locaties in Nederland en Duitsland; • Onderzoek naar en uitrol van nieuwe diensten en producten binnen schoonmaak en technische dienst; • Analyseren van beleidskwesties, juridische en financiële aspecten binnen schoonmaak en technische dienst; • Budgetbewaking voor schoonmaak en technische dienst; • Fungeren als vakinhoudelijk aanspeekpunt en adviseur binnen schoonmaak en technische dienst voor de parken en de directie; • Ontwikkelen, implementeren en evalueren van veranderingsprocessen • Samen met afdeling HR en de parken zorgdragen voor de benodigde ontwikkeling van de teams binnen schoonmaak en technische dienst; • Volgen en delen van ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied; • Beheren en uitrollen van contracten en afspraken met externe partners; • Onderhouden van de contacten met externe partners; • Leidinggeven aan Facility team.

 • Vakantiepark allrounder (fulltime/parttime) in zeeland

  Jouw functie in het kort Droom jij ervan om onderdeel te worden van de grootste vakantie aanbieder van Nederland, maar is er momenteel geen vacature die helemaal bij jou past? Of ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselde baan met veel doorgroei mogelijkheden? Dan is de vacature van ‘Allround medewerker’ binnen de afdeling Flexpool jou op het lijf geschreven! Wat ga je doen? Binnen onze Flexpool krijgen wij alle openstaande diensten van alle Roompot afdelingen. Denk hierbij aan de volgende afdelingen: receptie, horeca, hoofdkantoor, huishoudelijke dienst, zwembad, sport en animatie, technische dienst of één van onze overige afdelingen. Als ‘Allround medewerker’ ben jij inzetbaar op (bijna) al deze afdelingen! We kijken daarbij wel naar je wensen, ervaring en voorkeur. Op ieder park zijn deze afdelingen terug te vinden, dus naast dat je steeds andere werkzaamheden uitvoert, werk je ook op verschillende parken/hoofdkantoor én dat in het mooie Zeeland. Je leert veel collega’s kennen, omdat je werkzaam bent binnen verschillende teams. Als ‘Allround medewerker’ ben jij flexibel inzetbaar en heb je daardoor een hele afwisselende baan! Jij bent een belangrijke collega binnen Roompot Vakanties, omdat je veel ervaring en kennis op doet op verschillende afdelingen en/of parken. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om na verloop van tijd door te groeien naar jouw droom job! De afdeling Flexpool zal jou na goed functioneren ook begeleiden in het doorgroeiproces binnen Roompot Vakanties. Zo zijn er al verschillende ‘Allround medewerkers’ doorgegroeid naar verschillende hoofdkantoorfuncties, zoals de afdeling System Management & Projects, de afdeling Financiële Service óf parkfuncties zoals op de afdeling receptie. Hoe kan jouw week er uitzien? Op maandag ga je de receptie helpen om gasten in- en uit te checken. Je doet een rondje op je fiets over het park om te kijken of iedereen op tijd is vertrokken. Vervolgens verwerk je wat mails, neem je telefoontjes aan en help je gasten aan de balie. Alles doe je met een vriendelijke lach op je gezicht! Op dinsdag ga je lekker vroeg uit de veren om verse broodjes af te bakken voor onze gasten in de supermarkt. Liggen alle schappen vol, ziet de winkel er picobello uit? Check! Het is tijd om de supermarkt te openen en onze gasten te verwelkomen. Woensdag ben je lekker een dagje vrij. Goed weer? Op naar het strand met je vrienden! Op donderdag begin je fris en fruitig bij de technische dienst. Lampje kapot in huisje 33 en lekt er een kraan in huisje 99? Geen probleem, je gaat er als een speer naartoe om deze te fixen. Op vrijdag is het wisseldag. Dit betekent een drukke dag voor de huishouding. Jij gaat er vandaag samen met je team voor zorgen dat alle gasten op tijd in een brandschone accommodatie kunnen inchecken. Uitgerust met de nodige poetsspullen ga jij dit varkentje eens even wassen! Je staat nog 1 dag ingeroosterd deze week, de zaterdag. Daarna ben je lekker 2 dagen vrij. Vandaag ga je de horeca ondersteunen. Je zet je mooiste glimlach op en verblijd onze gasten met een lekker hapje of drankje in ons restaurant of op het terras.

 • Wfm / reporting specialist (32 tot 38 uur)

  Jouw functie in het kort Als WorkForce Management (WFM) / Reporting specialist ben je expert op het gebied van roostering, forecasting, trafficen en reporting voor de afdeling Gastenservice. Wat ga je doen? Je rapporteert aan de Manager Gastenservice over de inzet van de medewerkers (momenteel 55 FTE en groeiende) voor o.a. telefonisch, email en webcare gastencontact. Je draagt continu verbeteringen aan waardoor we een optimale bereikbaarheid weten te realiseren voor onze gasten. Je bent analytisch sterk en initiatiefrijk om continue verbeteringen aan de dragen, waardoor we een optimale bereikbaarheid weten te realiseren voor onze gasten. Je bent thuis in de WFM cyclus en processen en hebt de eigenschap altijd de beste te willen zijn en voorop te willen lopen, met als gevolg de organisatie continu in beweging te houden. Je ziet het als een uitdaging om de huidige afdeling te transformeren naar een A-status callcenter en ziet het als voornaamste taak om ook op dit gebied een toonaangevende speler in de markt te zijn. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: • Het continu optimaliseren van een effectief WFM proces • Het nauwkeurig voorspellen van het verwachte werkaanbod en het continu optimaliseren van de benodigde bezetting • Het ontwikkelen van gerichte stuurinformatie die bijdraagt aan het behalen van de normen van de Gastenservice • Het analyseren van de WFM data en het geven van advies (gevraagd en ongevraagd) over verbetermogelijkheden

 • Webcare agent (16-38 uur per week)

  Jouw functie in het kort Als Webcare Agent ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze gasten. Je geeft antwoord op alle vragen en opmerkingen die binnenkomen via de verschillende kanalen, zoals Chat, Whatsapp en andere social media kanalen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je naast servicegericht ook alert kunt reageren. Wat ga je doen? Je liked, swiped en volgt als een echte social kenner. Je bent op de hoogte van alle ins en outs waardoor je onze gasten een passend advies kunt geven. Daarnaast signaleer je kansen en inhaak momenten, kortom: social media is echt jouw passie! Uiteindelijk staat er één ding voor jou centraal en dat is de optimale gastbeleving. Je werkt in teamverband maar kan daarnaast ook goed zelfstandig werken. Met jouw positieve, proactieve houding zorg je voor een glimlach bij zowel een tevreden als een ontevreden gast.

 • Medewerker gastenservice (16-38 uur per week)

  Jouw functie in het kort Als medewerker gastenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Het is jouw taak om onze gast een goed gevoel te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie op één van onze parken. Wat ga je doen? Een prettige vakantie begint wat ons betreft al met het eerste contact. Op zoek naar een vakantie of ter plaatse op één van onze parken, benaderen gasten ons via telefoon en e-mail met allerlei vragen. Jij beantwoordt deze vragen en zorgt dat onze gasten keer op keer tevreden zijn. Uiteraard staat klantvriendelijk hierbij hoog in het vaandel.