Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 26 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Hovenier

  Voor ons vakantiepark in Renesse zijn wij op zoek naar een collega die ons team wilt komen versterken in de groenvoorziening. Heb jij groene vingers en zijn het verzorgen van planten en bomen je passie dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Personal trainer

  Bij onze sportieve opdrachtgever helpen ze klanten fysiek en mentaal groeien door coaching en begeleiding tijdens trainingen. Maar ook het bedrijf zelf groeit! Daarom zijn we op zoek naar een Personal Trainer waar zij hun team mee uit kunnen breiden. Ben jij dé Personal Trainer die wij zoeken? Werken bij deze sportieve opdrachtgever is niet zomaar een baan. Hier werken professionals met een passie voor fitness, sport en beweging. Het gaat niet alleen maar om groter, zwaarder of harder trainen maar om de ontwikkeling voor jouw fysieke en mentale capaciteit. Een op een coaching is hier een belangrijk onderdeel van. Je bereid de trainingen voor en zorgt ervoor dat deze aansluit op de wensen en capaciteit van de deelnemer. Door persoonlijke aandacht help jij de doelen van de deelnemer bereiken. Dat vinden zij belangrijk. Jij ook? Kijk dan snel verder

  een week geleden StaffHunters - Goes
 • Stage directiesecretaresse (februari 2021)

  WAAR KOM JE TERECHT? Jij gaat meewerken op de afdeling Team Management Support (TMS). Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle onthaal, logistiek en management/directiegerelateerde ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast is deze afdeling de ‘centrale vraagbaak’ op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties. WAT GA JE DOEN? Je zal samen met Shereen en Els werkzaam zijn bij de Front Office en Back Office van het nieuwe Roompot hoofdkantoor in Goes. De gasten kunnen zich digitaal melden voor hun afspraak. Jij beantwoordt de overige vragen en/of helpt als er problemen zijn bij het aanmelden. Daarnaast zal je voor Sophie en Sabrine diverse administratieve werkzaamheden verrichten en zorg jij o.a. voor: - Reserveringen van o.a. in en externe vergaderingen - Ontvangen van gasten, partners en medewerkers - Efficiënt inplannen, voorbereiden en notuleren van meetings - Beheren van de agenda van de directieleden en managers Tevens ben jij het visitekaartje van Roompot Vakanties. We zijn daarom op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk en representatief is. Tenslotte neem jij de telefoon op en zorg jij ervoor dat alle e-mails beantwoord worden. Jouw voorganger Deveny, studente Scalda Middelburg, heeft voor jou stagegelopen bij TMS. Ze vond het zo leuk, dat ze graag in de toekomst bij Roompot wil werken. “Mijn persoonlijke winst binnen mijn stage is toch zeker dat ik veel heb geleerd en veel heb mogen doen. Ik ga straks veel wijzer de deur uit bij mijn stage".

  een week geleden Stage bij Roompot - Goes
 • Stagiaire zwembad

  Ben jij niet weg te slaan uit het zwembad? Dan is deze stageplek echt iets voor jou. Jij gaat samen met je collega’s zorgen voor de toezicht in het zwembad, waardoor de veiligheid van de gasten gewaarborgd wordt. Hiernaast hou jij je bezig met het watermeten en de schoonmaak van het zwembad. Binnen het zwembad gebeuren er ook regelmatig wel eens ongelukjes, ben jij niet bang om kleine wonden te verzorgen? Dan is deze stageplek echt een job voor jou!

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage gastheer/gastvrouw (horeca)

  Van gasten verwelkomen tot het uitserveren van eten en drinken. Jouw passie ligt in de horeca en jij wilt hier graag nog veel in leren. Dit is dan dé stage voor jou! Als gastheer/gastvrouw kom je te werken in de bediening. Naast het opnemen en uitserveren van eten en drinken leer jij alles over gastvrijheid. Haar in de soep? Jij lost dit met een glimlach op je gezicht op! Je adviseert de gasten over de kaart en voelt aan wat zij willen eten en/of drinken. Daarnaast werk je achter de bar en zorg je ervoor dat de drankjes op tijd op de dienbladen staat en dat de gasten bij jou kunnen afrekenen. Ook bewaak jij de sfeer in de horeca, staat de muziek te hard of te zacht? Moeten de lichten al aan? Zijn er vervelende/ luidruchtige gasten die voor overlast zorgen? Jij lost alles op! Een stage bij Roompot is altijd op maat. Zo kijken wij naar wat jij vanuit school moet leren, zelf nog in wilt ontwikkelen en wat wij daarin kunnen regelen. Laat dus zeker weten wat jij graag wilt leren! Waar kan je stage lopen? We hebben op diverse parken leermeesters om jou te begeleiden. Hieronder de namen van de vakantieparken: - Noordzee Résidence de Banjaard in Kamperland - Roompot Beach Resort in Kamperland - Hof Domburg in Domburg - Boomhiemke op Ameland - Hunzedal in Borger - Katjeskelder in Oosterhout - Kustpark Texel op Texel - Weerterbergen in Weert - Bospark ’t Wolfsven in Mierlo - Beach Resort Nieuwvliet-Bad - Ferienresort Cochem in Duitsland - Bad Bentheim in Duitsland

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage horeca manager

  Word jij een horecamanager in spe? Dan is dit dé stage voor jou. Naast het meewerken, help jij met de planningen, bestellingen en zorg jij ervoor dat de medewerkers hun werk goed kunnen doen en de gasten tevreden zijn. Hier ligt jouw passie! Jij wordt de rechterhand van onze horecamanager. Tijdens jouw stage ga je meedraaien in de bediening, bar, keuken en eventuele andere outlets van de horeca. Naast het meewerken help jij met de planningen, bestellingen en het maken van de roosters. Daarnaast bedenk je commerciële acties zoals weekaanbiedingen en organiseer je samen met je collega’s leuke avonden op het park. Ook haak je aan bij de sollicitatiegesprekken en helpt mee met het inwerken van deze nieuwe collega’s. Daarnaast denk je mee over de optimalisatie en het verbeteren van de dagelijkse gang van zaken in de horeca. Je leert dus alles op operationeel én managementniveau van het horeca vak. Een stage bij Roompot is altijd op maat. Zo kijken wij naar wat jij vanuit school moet leren, zelf nog in wilt ontwikkelen en wat wij daarin kunnen regelen. Laat dus zeker weten wat jij graag wilt leren! Waar kan je stage lopen? We hebben op diverse parken leermeesters om jou te begeleiden. Hieronder de namen van de vakantieparken: - Noordzee Résidence de Banjaard in Kamperland - Roompot Beach Resort in Kamperland - Hof Domburg in Domburg - Boomhiemke op Ameland - Hunzedal in Borger - Katjeskelder in Oosterhout - Kustpark Texel op Texel - Weerterbergen in Weert - Bospark ’t Wolfsven in Mierlo - Beach Resort Nieuwvliet-Bad - Ferienresort Cochem in Duitsland - Bad Bentheim in Duitsland

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage keuken

  Van het bakken van een hamburger tot een culinaire maaltijd. Jij kijkt nergens van op en wilt alles graag leren. Jij gaat in de keuken helpen met de mise en place, het opmaken van de borden en het bereiden van de lunch en dinergerechten. Daarnaast leer je ook meer over de HACCP, het werken met regioproducten en de verschillende keukentechnieken. Ook mag je bestellingen gaan doen. Een stage bij Roompot is altijd op maat. Zo kijken wij naar wat jij vanuit school moet leren, zelf nog in wilt ontwikkelen en wat wij daarin kunnen regelen. Laat dus zeker weten wat jij graag wilt leren! Waar kan je stage lopen? We hebben op diverse parken leermeesters om jou te begeleiden. Hieronder de namen van de vakantieparken: - Noordzee Résidence de Banjaard in Kamperland - Roompot Beach Resort in Kamperland - Hof Domburg in Domburg - Hunzedal in Borger - Katjeskelder in Oosterhout - Weerterbergen in Weert - Klein Vink in Arcen

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Facilitaire stage in kamperland (noordzee résidence de banjaard)

  Zoek je een afwisselende, facilitaire stage? En lijkt het je leuk om ook operationeel mee te werken? Lees dan snel verder! Op een prachtige locatie, direct aan het Noordzeestrand en vlak bij de Oosterschelde en het Veerse Meer, vindt je Noordzee Résidence De Banjaard. Binnen 5 minuten lopen ben je op het strand! Daarnaast ben je binnen 30 minuten in Middelburg of Goes. Een toplocatie dus! Zoek je een afwisselende stage? Dan is dit iets voor jou! Noordzee Résidence de Banjaard bestaat uit voornamelijk eigenarenwoningen. Dit houdt in dat de woning door iemand is gekocht & dat hij/zij hier eventueel ook spullen in mag zetten zoals bijv. een andere TV, PlayStation, radio-installatie etc. Deze spullen moeten allemaal geregistreerd worden. Daarnaast mag je ook operationeel meewerken. Via een issuesysteem krijg je de melding dat er ergens een matras vervangen moet worden, jij gaat gelijk met je collega aan de slag. Ook zorg je dat de communicatie goed verloopt tussen CSU (schoonmaakbedrijf) en het park. Wil je graag meewerken bij de receptie of de horeca? Ook dit is mogelijk!

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Facilitaire stage in dishoek (camping dishoek)

  Zoek jij een allround stage in de recreatie? Dan is dit iets voor jou! Je krijgt wat mee van alle afdelingen op de camping! Aan de voet van de duinen, met aan de andere kant het zonnigste strand van Nederland, ligt Camping Dishoek. Een knusse familiecamping met uitstekende voorzieningen, waar jong en oud zich geen moment vervelen. Binnen een kwartiertje rijden ben je in Middelburg of Vlissingen. Genoeg te doen dus in de omgeving! Maar ook tijdens je stage is er genoeg te doen! Samen met jou kijken we naar wat je wilt & moet leren vanuit school. Je kan bij ons aan de slag in de supermarkt, de horeca, receptie, fietsverhuur, snackbar en de schoonmaak! Alles is mogelijk. Van het operationeel meewerken tot het helpen van inventarisatie en planningen.

  een week geleden Stage bij Roompot - Dishoek
 • Stage receptie (allround) (vanaf januari 2021)

  Help jij graag anderen, maar zoek je wel afwisseling in je stage? Dan is dit de stage voor jou! Zoek jij een uitdagende receptie stage met veel wisselende werkzaamheden? Dan is dit iets voor jou. Stel je voor: jij loopt stage bij de receptie van één van onze parken. De receptie is naast de bar van ons restaurant. Het ene moment verwelkom je een gast die zich komt inchecken, hierna vraagt een gast of hij/zij een kopje koffie mag en jij maakt gelijk een koffie voor hem. De supermarktkassa zit ook aan jouw balie vast en een paar gasten willen hun broodjes afrekenen. Jij hebt alles onder controle! Een stage bij Roompot is altijd op maat. Zo kijken wij naar wat jij vanuit school moet leren, zelf nog in wilt ontwikkelen en wat wij daarin kunnen regelen. Laat dus zeker weten wat jij graag wilt leren!

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage sport & bewegen

  Ga jij liever een middagje sporten dan een middagje Netflixen? Dan is dit de stage voor jou! Elk park bij Roompot is anders. De doelgroep en daarmee ook het Animatieprogramma. Jij mag stage gaan lopen op één van onze parken dat diverse sportactiviteiten aanbiedt. Tijdens je stage ga je de sport- en spelactiviteiten voorbereiden, uitvoeren & evalueren. Denk hierbij aan activiteiten zoals laser gamen, voetbal, boogschieten etc. Ook zal je ondersteunen bij het zwembad met toezichthouden en eventuele activiteiten. Bij de sportbalie help je met de inschrijvingen van activiteiten of de verhuur van bijv. fietsen, skelters etc.

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage entertainment

  Ben jij een echt podiumbeest en sta je het liefst op een groot podium te presenteren, dansen of zingen? Dan is dit iets voor jou! Elk park bij Roompot is anders. De doelgroep en daarmee ook het Animatieprogramma. Jij mag stage gaan lopen op één van onze parken waar entertainment een grote rol speelt in het programma. Het presenteren van de knutsel, het meedansen van de minidisco of het presenteren van de bingo, jij krijgt hier energie van. Je wilt leren hoe je het beste kan presenteren en hoe je eventuele onzekerheden op het podium weg kan nemen. Ben je een echte danser? Dan zijn de shows in zomer wellicht ook wel aan jou besteed!

  een week geleden Stage bij Roompot - Cadzand
 • Stage animatie

  Knutselen met de kleine kinderen, geven van spelactiviteiten aan de tieners tot het presenteren van de Bingo aan de ouderen. Jij wordt hier blij van & doet dit het liefst allemaal tijdens je stage. Elk park bij Roompot is anders. De doelgroep en daarmee ook het Animatieprogramma. Jij mag stage gaan lopen op één van onze parken waar je allround Animatie kan doen. Wil jij iets leren op alle vlakken van de Animatie? Dan is deze stage wat voor jou. Het presenteren van de knutsel, dansen van de minidisco, geven van sport en/of spelactiviteiten en het presenteren van de avondactiviteit. Alles komt aan bod! Uiteraard speelt Koos ook een rol in je stage. Ook kan het zo zijn dat je ook werkzaam zal zijn bij de fietsverhuur, het zwembad of de sportbalie. Dit verschilt echter per park.

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage receptie (vanaf januari 2021)

  Ligt jou passie bij de hospitality en sta je te trappelen om onze gasten van dienst te zijn op de afdeling receptie? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende stage dus! Op basis van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden die jij wilt leren of verbeteren. Werkzaamheden zijn onder andere: - In- en uitchecken van gasten - Maken van reserveringen - Gasten gastvriendelijk informeren - E-mails beantwoorden en telefoneren - Omgaan met klachten

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland
 • Stage receptie / horeca (vanaf januari 2021)

  Ligt jou passie bij de hospitality maar combineer je graag een receptie stage met een horecastage? Ook dat is mogelijk binnen Roompot! Een afwisselende stage in de hospitality, dat is mogelijk bij de receptie/horeca afdelingen. De ene dag verwelkom je de gasten met een warm welkom & een grote glimlach. De volgende dag schenk je een kopje koffie voor hen in, in het restaurant. Bij de receptie zal je helpen met het in- en uitchecken, informeren van de gasten, maken van reserveringen en vragen beantwoorden aan de balie, via de telefoon of per e-mail. Bij de horeca zal je helpen met tafels lopen, bestellingen opnemen, tafels afruimen, barwerkzaamheden & betalingen verwerken. Op basis van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden die jij wilt leren of verbeteren.

  een week geleden Stage bij Roompot - Kamperland