Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 56 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Supermarkt medewerker(s)

  Voor onze ruime recreatie supermarkt zoeken wij enthousiaste weekend en/of vakantiemedewerkers. Onze supermarkt is omringd door vakantieparken en is vanaf begin april tot eind oktober geopend. In een gezellige vakantiesfeer ontvang je de klanten aan de kassa en help je ze bij het afrekenen, of je zorgt dat de winkel weer gevuld wordt en alles er weer netjes uit ziet.

  10 uur geleden Supermarkt Renesse - Renesse
 • Parkmanager

  Ben jij een actieve, ambitieuze, ondernemende professional met een HBO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring in de hospitalitybranche? Ben je daarnaast ook nog op zoek naar een nieuwe baan? Dan wil ik wel eens een kop thee met je drinken!

  20 uur geleden StaffHunters - Breskens
 • Commerciële, stressbestendige doener met gevoel voor styling

  Ben jij een commerciële, stressbestendige doener met gevoel voor styling? Jij bent voor ons de ideale kandidaat als je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau met recente commerciële werkervaring (liefst op het gebied van verkoop of vastgoed) en ervaring met werken op projectbasis. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent daarnaast supergoed met Excel en je staat stevig in je schoenen. Natuurlijk heb je affiniteit met styling, interieur en meubelbranche. Mocht je na het lezen van deze advertentie vinden dat je de ideale kandidaat bent; maar voldoe je niet aan alle eisen? Dan daag ik je uit om mij er in een goede motivatiebrief van te overtuigen dat je toch op de functie past.

  20 uur geleden StaffHunters - Middelburg
 • Gastheer / gastvrouw voor kleinschalig hotel/recreatiebedrijf

  Hotel en Bungalowverhuur Oase in Zoutelande zoekt een enthousiaste medewerk(st)er die als belangrijkste rol heeft gastheer of -vrouw te zijn voor de gasten voor en tijdens het verblijf. De werkzaamheden strekken zich uit van de receptietaken tot het verzorgen van het ontbijt. Ook administratieve werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden maken onderdeel uit van deze functie. Bij de receptie zorg je voor het in- en uitchecken van de gasten en ben je voor hen het eerste aanspreekpunt. Uiteraard verstrek je ook informatie rondom het verblijf en toeristische en praktische informatie over de omgeving. Na de benodigde inwerktijd beantwoord je ook telefoon en mail en behandel je boekingsaanvragen. Daarnaast verzorg je het ontbijtbuffet voor de gasten en behoren ook schoonmaakwerkzaamheden in de ontbijtruimte, keuken, hotelkamers /--appartementen en woningen tot jouw taken. De verdeling van bovenstaande en diverse andere werkzaamheden is afhankelijk van het seizoen, de bezetting, drukte, jouw capaciteiten en het aantal te werken uren.

 • Terreinmedewerker

  Iedereen voelt zich thuis en uit op Camping de Duinhoeve. Genietend van de zon of van het tikken van de regen op het tentdoek, bij ons bent u een met de natuur. Het gevoel van ruimte overheerst. Kamperen zoals het bedoeld is, met een heerlijk ruime en groene plek en modern sanitair. Camping de Duinhoeve is een grote camping in de Zeeuwse plaats Burgh-Haamstede, op 6 kilometer van Renesse. De camping beschikt over vaste plaatsen, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen, chalets en duinlodges. Daarnaast is er ook een jeugdcamping die in 2019 nog tijdens Pinksteren geopend is. Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een terreinmedewerker. Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als terreinmedewerker op de leukste camping van Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou! De terreinmedewerker is mede verantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaken m.b.t. onderhoud en schoonmaak van de gebouwen, machines en het terrein.

 • Medewerker technische dienst

  Je staat klaar voor onze gasten en lost kleine storingen en problemen op. Je helpt mee aan het onderhoud van al het groen op onze camping. Je werkt mee aan het algemene onderhoud aan onze gebouwen en het hele terrein.

 • Account support medewerker business

  Jouw functie in het kort Als Account Support Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke gasten. Wat ga je doen? Als Account Support medewerker kom je te werken op de afdeling Roompot Business. De afdeling houdt zich bezig met alle bedrijfsmatige overnachtingen, particuliere gasten die tijdelijke woonruimte zoeken, groepsboekingen en meeting & events op de parken binnen de Roompot Group. Als Account Support medewerker neem je een centrale rol in tussen de zakelijke gast en de afdeling Roompot Business. Je zet het product optimaal in de markt door het bieden van hoge service en flexibiliteit. De focus ligt op teamwork en proactief handelen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en maximaliseren van onze targets en de gasttevredenheid. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en dynamisch, waarbij je primair zorgdraagt voor de volledige operationele en administratieve werkzaamheden. Je krijgt kennis van het complete productfolio en kan daarmee inspelen op de behoefte van de klant. Je komt terecht op een zeer gedreven en commerciële afdeling, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en zelfontplooiing. De dagelijkse werkzaamheden van een Account Support Medewerker variëren van; het initiëren, begeleiden en bewaken van het complete offertetraject; het inboeken van de geaccordeerde reserveringen tot het afhandelen van de facturatie. Je stelt contracten op, communiceert met parken en ziet toe op de gemaakte afspraken. Daarnaast vragen we je mee te denken in het verbeteren van onze service en productaanbod.

 • Allround receptionist(e) in kamperland en koudekerke

  Jouw functie in het kort Jij staat voor service en werkt er keihard aan om al onze gasten tevreden te houden. Wat ga je doen? Als allround receptionist(e) zal jij op twee parken worden ingeroosterd op onze receptie afdeling. De ene dag ben je werkzaam op ons park Camping Dishoek in Koudekerke, de andere dag sta jij achter de receptie van ons park Roompot Beach Resort in Kamperland. Je zou ook op het park Noordzee Résidence de Banjaard ingezet kunnen worden. Op alle drie de parken is het belangrijk dat tevredenheid van de gast voor jou op nummer 1 staat. Je weet hoe je gasten op een enthousiasmerende manier kunt informeren, maar weet ook hoe je op een professionele manier met klachten om moet gaan. Dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Duits. Word jij het visitekaartje van Roompot Vakanties? Solliciteer dan nu snel.

 • Zweminstructeur in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij stoomt de kinderen klaar voor hun A, B, C en/of zwemvaardigheidsdiploma’s. Wat ga je doen? Zwemlessen worden door Roompot Vakanties aangeboden aan externe bezoekers die in de omgeving van het park wonen. Als zweminstructeur begeleid jij de kinderen en zorg jij ervoor dat zij klaargestoomd worden voor het afzwemmen. Naast het geven van zwemles, verzorg jij ook verschillende groepslessen. Denk hierbij aan lessen als; aquafitness, babyzwemmen, fifty fit en aquabootcamp. Natuurlijk houd jij tijdens – en buitenom- de lessen de veiligheid in het zwembad continu in de gaten.

 • Manager fun & entertainment

  Onze gasten vermaken met leuke en aansprekende activiteiten én verantwoordelijkheid dragen voor alle waterpret. Een lach toveren op hun gezicht, daar doe je het voor. Dat is waar jouw hart ligt, daar ligt jouw passie. Samen met je team bezorg je onze gasten op die manier een onvergetelijke vakantie. Kom jij ons versterken als Manager Fun & Entertainment bij Landal Port Greve? Je stelt het activiteitenprogramma samen met je team op, waarbij je ervoor zorgt dat de plannen goed uitgedacht en goed (financieel) onderbouwd zijn. En je draagt verantwoordelijkheid voor het zwembad; je bent eerste aanspreekpunt voor de eigenaar van het zwembad. Je houdt een scherpe controle op kwaliteit, veiligheid en financiën en verwerkt deze inzichten in rapportages. Om dit te realiseren, trek jij je trukendoos open en tover je tevoorschijn: • Een sterke sturing van jou aan je team van 20 tot 25 personen • Actieve deelname aan het managementteam van het park • Budgetverantwoordelijk voor de gehele afdeling (zowel Fun & Entertainment als Zwembad) • Aanspreekpunt voor de eigenaar van het zwembad en voor de leveranciers • Toezicht houden in het zwembad en het zijn van eerste aanspreekpunt zijn voor de aanwezige gasten • Nadenken over (duurzame) kwaliteitsverbetering en de implementatie hiervan • Voorraadbeheer en het maken van bestellingen voor bijvoorbeeld de bingo, het zwembad en de merchandise • Schoonmaakwerkzaamheden

  2 dagen geleden Landal GreenParks - Brouwershaven
 • Zweminstructeur in domburg

  Jouw functie in het kort Jij stoomt de kinderen klaar voor hun A, B, C en/of zwemvaardigheidsdiploma’s. Wat ga je doen? Zwemlessen worden door Roompot Vakanties aangeboden aan externe bezoekers die in de omgeving van het park wonen. Als zweminstructeur begeleid jij de kinderen en zorg jij ervoor dat zij klaargestoomd worden voor het afzwemmen. Naast het geven van zwemles, verzorg jij ook verschillende groepslessen. Denk hierbij aan lessen als; aquafitness, babyzwemmen, fifty fit en aquabootcamp. Natuurlijk houd jij tijdens – en buitenom- de lessen de veiligheid in het zwembad continu in de gaten.

 • Zwembad medewerk(st)er in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Zwemmen is één van de favoriete activiteiten van onze gasten. Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch en zorgt er voor dat alle gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep!

 • Zwembad medewerk(st)er in domburg

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Zwemmen is één van de favoriete activiteiten van onze gasten. Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch en zorgt er voor dat alle gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep!

 • Toezichthouder zwembad in domburg

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? De belangrijkste taak als Toezichthouder zwembad is om ervoor te zorgen dat al onze gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep! Deze functie is beschikbaar vanaf mei 2019.

 • Sport & animatie medewerk(st)er in domburg

  Jouw functie in het kort Entertainen, creatief zijn én een glimlach tevoorschijn toveren op het gezicht van iedere gast is een eitje voor jou! Wat ga je doen? Ons (gratis) sport & animatie programma is een belangrijk onderdeel van Roompot Vakanties. Het zorgt ervoor dat onze gasten een unieke beleving hebben op onze parken. ’s Ochtends highfives uitdelen in een Koos Konijn pak, ’s middags lekker knutselen en ’s avonds de voetjes van de vloer bij de mini disco; wie weet steel jij zelfs wel de show tijdens één van onze optredens! Dat zijn leuke dingen die jij gaat doen en organiseren voor onze gasten. Ben jij energiek en enthousiast? Solliciteer dan snel! Deze functie is beschikbaar vanaf maart 2019.