Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 20 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Wfm / reporting specialist (32 tot 38 uur)

  Jouw functie in het kort Als WorkForce Management (WFM) / Reporting specialist ben je expert op het gebied van roostering, forecasting, trafficen en reporting voor de afdeling Gastenservice. Wat ga je doen? Je rapporteert aan de Manager Gastenservice over de inzet van de medewerkers (momenteel 55 FTE en groeiende) voor o.a. telefonisch, email en Webcare gastencontact. Je draagt continu verbeteringen aan waardoor we een optimale bereikbaarheid weten te realiseren voor onze gasten. Je bent analytisch sterk en initiatiefrijk om continue verbeteringen aan de dragen, waardoor we een optimale bereikbaarheid weten te realiseren voor onze gasten. Je bent thuis in de WFM cyclus en processen en hebt de eigenschap altijd de beste te willen zijn en voorop te willen lopen, met als gevolg de organisatie continu in beweging te houden. Je ziet het als een uitdaging om de huidige afdeling te transformeren naar een A-status callcenter en ziet het als voornaamste taak om ook op dit gebied een toonaangevende speler in de markt te zijn. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: • Het continu optimaliseren van een effectief WFM proces • Het nauwkeurig voorspellen van het verwachte werkaanbod en het continu optimaliseren van de benodigde bezetting • Het ontwikkelen van gerichte stuurinformatie die bijdraagt aan het behalen van de normen van de Gastenservice • Het analyseren van de WFM-data en het geven van advies (gevraagd en ongevraagd) over verbetermogelijkheden

 • Medewerker gastenservice (16-38 uur per week)

  Jouw functie in het kort Als medewerker gastenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Het is jouw taak om onze gast een goed gevoel te geven en te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie op één van onze parken. Wat ga je doen? Een prettige vakantie begint wat ons betreft al met het eerste contact. Op zoek naar een vakantie of ter plaatse op één van onze parken, benaderen gasten ons via telefoon en e-mail met allerlei vragen. Jij beantwoordt deze vragen en zorgt dat onze gasten keer op keer tevreden zijn. Uiteraard staat klantvriendelijk hierbij hoog in het vaandel.

 • Webcare agent (16-38 uur per week)

  Jouw functie in het kort Als Webcare Agent ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze gasten. Je geeft antwoord op alle vragen en opmerkingen die binnenkomen via de verschillende kanalen, zoals Chat, Whatsapp en andere social media kanalen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet hoe je naast servicegericht ook alert kunt reageren. Wat ga je doen? Je liked, swiped en volgt als een echte social kenner. Je bent op de hoogte van alle ins en outs waardoor je onze gasten een passend advies kunt geven. Daarnaast signaleer je kansen en inhaak momenten, kortom: social media is echt jouw passie! Uiteindelijk staat er één ding voor jou centraal en dat is de optimale gastbeleving. Je werkt in teamverband maar kan daarnaast ook goed zelfstandig werken. Met jouw positieve, proactieve houding zorg je voor een glimlach bij zowel een tevreden als een ontevreden gast.

 • Receptionist(e) (fulltime) in nieuwvliet

  Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende baan dus! Bovendien is Beach Resort Nieuwvliet-Bad een geheel nieuwe locatie van Roompot Vakanties. Wil jij deel uitmaken van een gezellig team en meehelpen met de opstart van een nieuw park? Solliciteer dan direct!

 • Zwembad medewerk(st)er in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een heerlijke, zorgeloze vakantie te laten beleven. Ben jij de zwembad held(in) die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Wat ga je doen? Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch. Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt in de gaten of alles goed gaat en zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het zwembad. Kinderen kunnen nogal eens onhandig en roekeloos zijn (ja, echt waar!) Rennende, gillende kinderen duik jij niet voor weg, maar loop je rustig op af en wijst ze netjes op de zwembad regels. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleistertje is zo geplakt. Jij bent immers de held die overal een oplossing voor heeft, geen water is voor jou te diep! Wij zoeken zowel fulltimers als parttimers, voor vast en als bijbaantje.

 • Medewerk(st)er in opleiding tot parkmanager

  Jouw functie in het kort Jij gaat aan de slag in een functie op één van onze parken. Daarnaast volg je een opleidingstraject waarbij je aan de hand van theorie en praktijk wordt opgeleid tot (assistent) parkmanager. Wat ga je doen? Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuur je dagelijks de verschillende afdelingen aan. Je ondersteunt de afdelingshoofden waar nodig, controleert de omzet en marges, ziet toe op roostering en gastcontact. Daarnaast draag je zorg voor een hoog serviceniveau en een toename van de gasttevredenheid. Het is jouw taak om commerciële resultaten en vastgestelde doelstellingen te realiseren. Ook vertaal je de wensen, vragen en feedback van de verhurende particulieren naar concrete doelen. Je draagt bij aan een leuke werksfeer en zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. Is dit jouw droomfunctie maar mis jij nog wat kennis en/of ervaring om deze functie in te vullen? Dan is het High Potentials Programma iets voor jou! Je volgt lessen op hbo niveau aan de HZ University of Applied Sciences in Zeeland. Jij start in een functie op één van onze parken. Dit is een functie waar jij affiniteit mee hebt. Denk hierbij aan een functie op de afdeling:- Horeca - Receptie - Technische dienst - Wellness - Sport & Animatie of - Zwembad. Daarnaast ondersteun jij de huidige parkmanager en leer jij ook andere afdelingen kennen. Je voert praktijkopdrachten uit en bespreekt die klassikaal. Het doel van dit programma is dat jij uiteindelijk door zal groeien tot dé (assistent) parkmanager op één van onze parken. Deze vacature sluit op 1 november. Na deze datum krijg je een terugkoppeling n.a.v. je sollicitatie. Op woensdag 14 november zal er een selectiedag plaatsvinden op ons vakantiepark Roompot Beach Resort in Kamperland.

 • Allround medewerk(st)er receptie in zeeland

  Wat ga je doen? Binnen onze Flexpool ontvangen wij alle openstaande diensten van de Roompot afdelingen, zo ook voor onze recepties. Als allround receptionist(e) zal jij op verschillende parken in Zeeland worden ingeroosterd op onze receptie afdeling. We kijken daarbij wel naar jouw wensen en voorkeuren voor bijvoorbeeld reisafstand. Vanuit de Flexpool leer je veel parken en en collega’s kennen. Het is belangrijk dat tevredenheid van de gast voor jou op nummer 1 staat. Je weet hoe je gasten op een enthousiasmerende manier kunt informeren, maar weet ook hoe je op een professionele manier met klachten om moet gaan. Dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Duits. Word jij het visitekaartje van Roompot Vakanties? Solliciteer dan nu snel.

 • Allround receptionist(e) in kamperland en koudekerke

  Wat ga je doen? Als allround receptionist(e) zal jij op twee parken worden ingeroosterd op onze receptie afdeling. De ene dag ben je werkzaam op ons park Camping Dishoek in Koudekerke, de andere dag sta jij achter de receptie van ons park Roompot Beach Resort in Kamperland. Je zou ook op het park Noordzee Résidence de Banjaard ingezet kunnen worden. Op alle drie de parken is het belangrijk dat tevredenheid van de gast voor jou op nummer 1 staat. Je weet hoe je gasten op een enthousiasmerende manier kunt informeren, maar weet ook hoe je op een professionele manier met klachten om moet gaan. Dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Duits. Word jij het visitekaartje van Roompot Vakanties? Solliciteer dan nu snel.

 • Receptionist(e) (fulltime) in breskens

  Jouw functie in het kort Jij ontvangt elke gast met een lach en beantwoordt al hun vragen. Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende baan dus!

 • Receptionist(e) in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij ontvangt elke gast met een lach en beantwoordt al hun vragen. Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende baan dus!

 • Vakantiepark allrounder (fulltime/parttime) in zeeland

  Jouw functie in het kort Droom jij ervan om onderdeel te worden van de grootste vakantie aanbieder van Nederland, maar is er momenteel geen vacature die helemaal bij jou past? Of ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselde baan met veel doorgroei mogelijkheden? Dan is de vacature van ‘Allround medewerker’ binnen de afdeling Flexpool jou op het lijf geschreven! Wat ga je doen? Binnen onze Flexpool krijgen wij alle openstaande diensten van alle Roompot afdelingen. Denk hierbij aan de volgende afdelingen: receptie, horeca, hoofdkantoor, huishoudelijke dienst, zwembad, sport en animatie, technische dienst of één van onze overige afdelingen. Als ‘Allround medewerker’ ben jij inzetbaar op (bijna) al deze afdelingen! We kijken daarbij wel naar je wensen, ervaring en voorkeur. Op ieder park zijn deze afdelingen terug te vinden, dus naast dat je steeds andere werkzaamheden uitvoert, werk je ook op verschillende parken/hoofdkantoor én dat in het mooie Zeeland. Je leert veel collega’s kennen, omdat je werkzaam bent binnen verschillende teams. Als ‘Allround medewerker’ ben jij flexibel inzetbaar en heb je daardoor een hele afwisselende baan! Jij bent een belangrijke collega binnen Roompot Vakanties, omdat je veel ervaring en kennis op doet op verschillende afdelingen en/of parken. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om na verloop van tijd door te groeien naar jouw droom job! De afdeling Flexpool zal jou na goed functioneren ook begeleiden in het doorgroeiproces binnen Roompot Vakanties. Zo zijn er al verschillende ‘Allround medewerkers’ doorgegroeid naar verschillende hoofdkantoorfuncties, zoals de afdeling System Management & Projects, de afdeling Financiële Service óf parkfuncties zoals op de afdeling receptie. Hoe kan jouw week er uitzien? Op maandag ga je de receptie helpen om gasten in- en uit te checken. Je doet een rondje op je fiets over het park om te kijken of iedereen op tijd is vertrokken. Vervolgens verwerk je wat mails, neem je telefoontjes aan en help je gasten aan de balie. Alles doe je met een vriendelijke lach op je gezicht! Op dinsdag ga je lekker vroeg uit de veren om verse broodjes af te bakken voor onze gasten in de supermarkt. Liggen alle schappen vol, ziet de winkel er picobello uit? Check! Het is tijd om de supermarkt te openen en onze gasten te verwelkomen. Woensdag ben je lekker een dagje vrij. Goed weer? Op naar het strand met je vrienden! Op donderdag begin je fris en fruitig bij de technische dienst. Lampje kapot in huisje 33 en lekt er een kraan in huisje 99? Geen probleem, je gaat er als een speer naartoe om deze te fixen. Op vrijdag is het wisseldag. Dit betekent een drukke dag voor de huishouding. Jij gaat er vandaag samen met je team voor zorgen dat alle gasten op tijd in een brandschone accommodatie kunnen inchecken. Uitgerust met de nodige poetsspullen ga jij dit varkentje eens even wassen! Je staat nog 1 dag ingeroosterd deze week, de zaterdag. Daarna ben je lekker 2 dagen vrij. Vandaag ga je de horeca ondersteunen. Je zet je mooiste glimlach op en verblijd onze gasten met een lekker hapje of drankje in ons restaurant of op het terras.

 • Zwembad medewerk(st)er (32 - 38 uur p.w.) in breskens

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een heerlijke, zorgeloze vakantie te laten beleven. Ben jij de zwembad held die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Wat ga je doen? Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch. Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt in de gaten of alles goed gaat en zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het zwembad. Kinderen kunnen nogal eens onhandig en roekeloos zijn (ja, echt waar!) Rennende, gillende kinderen duik jij niet voor weg, maar loop je rustig op af en wijst ze netjes op de zwembad regels. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleistertje is zo geplakt. Jij bent immers de held die overal een oplossing voor heeft, geen water is voor jou te diep!

 • Zweminstructeur in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat de ouders zorgeloos kunnen genieten in het zwembad terwijl de kinderen lekker zwemmen en spelen. Daarnaast geef jij de zwemlessen met betrekking tot het zwem ABC en zwemvaardigheid diploma’s. Wat ga je doen? Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is. Als zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen met betrekking tot het Zwem ABC en de zwemvaardigheid diploma’s. Deze lessen worden voornamelijk gegeven aan externe bezoekers die woonachtig zijn in de omgeving van het park. Daarnaast geef je verschillende aqua sportlessen aan diverse doelgroepen; bijvoorbeeld babyzwemmen, aquafitness, fifty fit en aquabootcamp lessen.

 • Zweminstructeur in domburg

  Jouw functie in het kort Jouw hoofdtaak is zwemles geven met betrekking tot het zwem ABC en zwemvaardigheid diploma’s. Wat ga je doen? Als zweminstructeur geef je zwemlessen met betrekking tot het zwem ABC en de zwemvaardigheid diploma’s. Deze lessen worden voornamelijk gegeven aan externe bezoekers die woonachtig zijn in de omgeving van het park. Daarnaast geef je verschillende aqua sportlessen aan diverse doelgroepen; bijvoorbeeld babyzwemmen, aquafitness, fifty fit en aquabootcamp lessen. De functie van zweminstructeur is een parttime functie. Het is mogelijk om je werk uren uit te breiden met de functie medewerker zwembad. In deze functie houd jij in de gaten of alles goed gaat en zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het zwembad. Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. We willen dit natuurlijk in goede banen leiden, op een veilige manier.

 • Zwembad medewerk(st)er in domburg

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een heerlijke, zorgeloze vakantie te laten beleven. Ben jij de zwembad held die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Wat ga je doen? Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch. Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt in de gaten of alles goed gaat en zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het zwembad. Kinderen kunnen nogal eens onhandig en roekeloos zijn (ja, echt waar!) Rennende, gillende kinderen duik jij niet voor weg, maar loop je rustig op af en wijst ze netjes op de zwembad regels. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleistertje is zo geplakt. Jij bent immers de held die overal een oplossing voor heeft, geen water is voor jou te diep!