Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 46 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Hostess/host

  Voor een echt Zeeuws feestje zijn we nog op zoek naar dames die het leuk vinden om de gasten te verwennen met een haring, een hapje en een gulle lach! Je gaat samen met collega’s in dezelfde outfit een paar uurtjes shinen. Lijkt je dit leuk? stuur een email naar : info@smize.nl

  gisteren SMIZE b.v. ( Heel Zeeland )
 • Receptioniste

  Camping De Veerhoeve Wolphaartsdijk Wij zoeken een enthousiaste receptioniste die in elk geval op vrijdag, om de week op zondag en in vakanties bereid is om te werken. Tussen de 7.5 en 15 uur per week voor de periode juni – eind oktober 2018 Taken: • het ontvangen van gasten en hen informeren; • het maken van reserveringen; • het netjes houden van de receptie; • het verrichten van overige werkzaamheden zoals verhuur van fietsen, verkoop van fiets- en wandelroutes, etc.

 • Leidinggevende horeca

  Ben jij flexibel, hardwerkend en sociaal? Dan zijn we voor ons pannenkoekhuis op zoek naar jou! In het kort - Personeelsroosters maken - Administratieve werkzaamheden - Personeel aansturen - Begroeten van gasten op een warme manier - Bestellingen opnemen - Zorgen dat de gast zich thuis voelt - Het onderhouden van contacten met gasten in verschillende talen - Eind verantwoordelijk

 • Vervangende zomer havenmeester m/v

  Voor de vakantiebaan van vervangende zomer havenmeester in jachthaven Oranjeplaat zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die gedurende de zomermaanden juli en augustus beschikbaar is van +13.00 uur t/m 21.00 uur. Je zult de havenmeester ondersteunen bij het toewijzen van ligplaatsen binnen de jachthaven, gasten te woord staan en mogelijke vragen beantwoorden. Tevens zal je de havenmeester ondersteunen met toezicht en beheren van de haven. Verder help je hem met kleine reparaties en herstelwerkzaamheden. Optioneel zijn de werkzaamheden in de bar van het clubgebouw van +17.00 uur tot +21.00 uur.

  2 dagen geleden Secretaris CJO ( Arnemuiden )
 • Allround medewerker groenvoorziening fulltime

  Camping Westhove in Aagtekerke [Domburg] is een gezellige gezinscamping met een Overdekt zwembad, Indoor speeltuin, Supermarkt, Familie-restaurant en een Snackbar. Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele enthousiaste 'Allround Medeweker Groenvoorziening'. 38 uur per week. De werkzaamheden bestaan o.a. - Verrichten van divers onderhoudswerk aan beplanting, gazons, plantsoenen en ondergronden; - Verrichten van divers grondwerk, zoals egaliseren, schoffelen, harken, spitten, bemesten en bestraten; - Uitvoeren van werkzaamheden met behulp van alle voorkomende machines en gereedschappen (zoals een schoffel, bosmaaier, snoeigereedschap en de motorzaag).

  3 dagen geleden Ardoer Camping Westhove ( Aagtekerke )
 • Word het gezicht van badhotel domburg!

  Badhotel Domburg is een eersteklas strandhotel, gelegen in het bruisende Domburg. In een ongedwongen sfeer en gastvrije, comfortabele omgeving bieden we onze gasten een oprechte service. Ons receptieteam vormt het gezicht van ons hotel. De front-office medewerkers heten iedere gast op een persoonlijke manier welkom. We willen dat onze gasten het naar hun zin hebben en een onvergetelijke tijd bij ons beleven. Voor ons receptieteam komen we graag in contact met een gastvrije FRONT-OFFICE MEDEWERKER m/v, voor 15,2 - 30,4 uur per week

  3 dagen geleden Badhotel-Domburg ( Domburg )
 • Gedreven horeca zzp'er biedt diensten aan

  Ik ben ZZP-er in de gastvrijheidsindustrie. Ik geeft trainingen en advies, maar ik vind het ook erg leuk om zo nu en dan eens in de uitvoering werkzaam te zijn. Heb je dus een keer een onderbezetting, een extra groot feest of uitval door ziekte, dan help ik jullie graag uit de brand. Of dat nu in het management is of op de vloer. Dit doe ik regelmatig, de afgelopen tijd bij bijvoorbeeld strandpaviljoen Dok 14, Hotel de Wielingen, Amadore Grand Café Stefano's (interim-management) en strandpaviljoen Neptunus. Ik ben niet de goedkoopste, maar verdien mezelf terug door veelvoudige upselling en bijverkoop van bijvoorbeeld brood, tapas, bitterballen, desserts en (appel)taart. Daarnaast kan ik het overige personeel tijdens de werkzaamheden hierin op scherp zetten (training-on-the-job noem ik dat). Heeft u behoefte aan advies of training, dan sta ik natuurlijk ook open voor een gesprek. Neem vooral eens een kijkje op mijn website.

  6 dagen geleden Horeca ZZP-er ( Philippine )
 • Oproepkracht receptie

  Wij zijn op zoek naar een spontane oproepkracht voor onze receptie tijdens vakanties en weekenden maar ook doordeweekse dagen. Samen met je collega’s van de receptie ben je het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Vanaf de reservering tot aan de uitcheck van het verblijf draag jij zorg voor de gast. Ook is de receptie een belangrijk middelpunt voor interne communicatie. Een greep uit de werkzaamheden als front-office medewerker zijn: • Aannemen en eventueel doorverbinden van telefoongesprekken van gasten, interne collega’s en externe leveranciers; • Het opstellen, beantwoorden en verzenden van e-mails en/of brieven; • Het ontvangen, welkom heten en inchecken van gasten en de daarbij behorende sleuteluitgifte. • Gasten informeren over algemene en toeristische informatie van bijvoorbeeld de omgeving; • Het verlenen van overige service aan gasten zoals wekservice, klachtenafhandeling e.d.; • Uitchecken van vertrekkende gasten en het afrekenen van openstaande rekeningen; • Verwerken van overige betalingen, overdragen van de kassa bij einde van de dienst en beheer van wisselgelden.

  een week geleden Hotel de Zeeuwse stromen ( Renesse )
 • Manager gastbeleving

  Jouw functie in het kort Je bent verantwoordelijk voor een perfecte aansluiting van de gastbeleving in onze parken op onze strategie. In deze functie werk je nauw samen met de Director Operations en afdeling Sales en Marketing. Je draagt zorg voor het behalen van verkoopdoelstellingen door middel van een aantrekkelijk en vernieuwend aanbod. Wat ga je doen? Je zorgt voor een vernieuwend aanbod op het vlak van: - Animatie, sportactiviteiten, faciliteiten (zwembad etc.) - Onze mascotte Koos Konijn - Verhuurartikelen - Wellness & Beauty arrangementen - Overige arrangementen De gastbeleving in onze parken wordt gemeten via de NPS score. Op basis van deze resultaten ben jij continue op zoek naar verbetering zodat de gasttevredenheid wordt verhoogd en onze gasten ambassadeurs worden van Roompot. Daarnaast werk je aan park specifieke dag arrangementen voor (zakelijke) groepen. Je stelt jezelf ten doel om ons aanbod voor gasten in het park continue te vernieuwen en te optimaliseren. Jouw kerntaken zijn: • Het ontwikkelen en implementeren van doelstellingen op het gebied van Customer Experience, in samenwerking met de afdeling Sales en Marketing; • Het efficiënt en gestroomlijnd laten verlopen van processen & procedures m.b.t. de Customer Experience, in lijn met de doelstellingen; • Het structureren van processen als programmering, personele inzet, training en stage inzet tussen hoofdkantoor en de parken; • Meewerken aan de ontwikkeling of inkoop van grotere events op de parken; • Aansturen van afdeling Gastbeleving, momenteel bestaande uit 3 medewerkers. Je afdeling werkt ten dienste van 35 Roompot parken, waaronder 2 Duitse parken; • Gasttevredenheid toetsen en verhogen aan de hand van de NPS scores; • Continue kwaliteitsverbetering van ons aanbod; • Inspireren en coachen van alle medewerkers op het gebied van gastbeleving; • Overall bewaking van kosten en opbrengsten op de parken, op het vlak van gastbeleving; • Initiëren van events en promoties om gastverwachtingen te overtreffen.

 • Manager customer service

  Jouw functie in het kort Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op de afdeling Customer Service. Je stuurt de medewerkers aan en blijft toezien op de kwaliteit van het klantcontact. Wat ga je doen? Jij bent verantwoordelijk voor de gehele afdeling Customer Service en rapporteert direct aan de Director Sales. Je geeft leiding aan een team van 6 supervisors en stuurt indirect circa 50 FTE aan. Je zorgt dat de klantcontactprocessen binnen de gehele organisatie gestructureerd zijn. Daarnaast hou jij je bezig om de gasttevredenheid optimaal te houden. Je signaleert tijdig wanneer er extra aandacht nodig is om de gasttevredenheid te verhogen en je neemt hierbij initiatief. De marktontwikkelingen heb jij altijd als eerste in de gaten en je hebt de eigenschap altijd de beste te willen zijn en voorop te willen lopen. Dit heeft als gevolg dat je de organisatie continu in beweging houdt. Je bent communicatief sterk en hebt een passie voor gastcontact. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: • Sturen op kwaliteit en een gerichte service (service op maat); • D.m.v. sterk leiderschap ben je een voorbeeld voor je team supervisors/coaches en agents; • Medeverantwoordelijk voor de klantcontactstrategie van de organisatie, ontwikkelt en implementeert het daaruit voortvloeiend beleid; • Verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale gasttevredenheid (NPS); • Gezamenlijk met de WFM specialist zorgdragen voor een optimale personele bezetting en medewerker tevredenheid; • Verantwoordelijk voor inregelen en uitvoeren van de klantprocessen; • Realiseren van KPI’s binnen de afdeling Customer Service.

 • Kwaliteitsmanager

  Jouw functie in het kort Dankzij jou een hoge gastentevredenheid! Wat ga je doen? Bij Roompot Vakanties zijn wij altijd bezig met het verhogen van onze gasttevredenheid. Dit doen wij door het continu verbeteren van onze processen en de kwaliteit van onze dienstverlening. Binnen onze sterk en snel groeiende organisatie, ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit organisatie breed. Je zorgt ervoor dat alle parken en ons serviceaanbod aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. In overleg met directie maar met veel zelfinitiatief bepaal je de standaard en/of adviseer je het directieteam. De wensen en verwachtingen van onze gasten nemen toe. We zien het als een uitdaging om aan deze wensen te blijven voldoen en zelfs te overtreffen. Als Kwaliteitsmanager speel je een belangrijke rol bij het realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen op het gebied van accommodaties, outlets, onderhoud, processen, gastcontact, service en personeel. Je voert hiervoor audits uit op alle parken en/ of de verschillende afdelingen. Je signaleert knelpunten en bent gedreven om deze om te zetten naar kansen en laat je hierdoor niet leiden door belemmerende omstandigheden en overtuigingen. Daarnaast analyseer je verschillende rapportages, gast enquêtes en klachten. Om daar vervolgens pro actief mee aan de slag te gaan en aanbevelingen te doen die gerelateerd zijn aan trends en ontwikkelen die spelen binnen de organisatie en in de (hospitality)branche.

 • Junior projectmanager

  Jouw functie in het kort Ben jij de gedreven bouwprofessional die alle ins en outs van de ontwikkeling van onze vakantieparken wilt beheersen en hiermee binnen 3 jaar door wilt groeien tot zelfstandig werkend Projectmanager? Dan is dit de functie voor jou! Wat ga je doen? Als (junior) Projectmanager ben je allround actief in een jong en dynamisch projectteam en werk je aan de meest toonaangevende recreatieve gebiedsontwikkelingen van dit moment. Vanaf het definitief ontwerp tot aan de contractering van de aannemer(s), vanaf de verkoop tot aan de sleutelklare oplevering. Je assisteert de projectmanagers bij het maken van planningen, opstellen van programma van eisen, controleren van tekeningen en andere uitvoeringswerkzaamheden. Je zorgt voor tevreden klanten tijdens de realisatiefase en je bent het aanspreekpunt tussen koper en andere stakeholders in het projectteam. Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling.

 • Parkmanager - noordzee résidence cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Het park houd jij draaiende waarbij de ervaring van onze gasten altijd centraal staat. Wat ga je doen? Het luxe Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt aan de grens van Nederland en België en op loopafstand van het Noordzeestrand en het natuurgebied Het Zwin. Door de bijzondere locatie, landschapsinrichting en bouwkwaliteit van de villa's, is het een van de mooiste recreatieparken van Europa. De villa's liggen rond een historische doorbraakkreek van Het Zwin en zijn ontworpen in de karakteristieke witte landhuisstijl van de nabijgelegen befaamde Vlaamse badplaatsen Knokke en De Haan. Je geeft leiding aan een team van afdelingshoofden en begeleidt hen bij het behalen van hun doelstellingen. Daarnaast draag je zorg voor een hoge service standaard gericht op persoonlijke service. Het uiteindelijk doel is een toename in gasttevredenheid en het realiseren van commerciële resultaten en vastgestelde doelstellingen. Je draagt zorg voor een inspirerende werkomgeving en vertaald wensen, vragen en feedback van onze eigenaren naar concrete doelen. Je werkt nauw samen met de Regiomanager en dit is dan ook diegene aan wie jij rapporteert. Daarnaast draag je er zorg voor dat alle wetten en regels worden nageleefd en dat het park er altijd netjes en verzorgd uit ziet. Ook draag je bij aan een leuke werksfeer en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. Het is van belang dat je een hands-on mentaliteit hebt met veel flexibiliteit en kennis van recreatie en horeca.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures ( Cadzand )
 • Zwembad medewerk(st)er (32 - 38 uur p.w.) in breskens

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er voor dat de ouders zorgeloos kunnen genieten in het zwembad terwijl de kinderen lekker zwemmen en spelen. Daarnaast geef jij verschillende aqua sportlessen. Wat ga je doen? Een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf op onze parken is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt een oogje in het zeil en komt eventueel in actie als dit nodig is. Daarnaast geef je verschillende aqua sportlessen aan diverse doelgroepen; bijvoorbeeld reumazwemmen, aquafitness, fifty fit en aquabootcamp lessen.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures ( Breskens )
 • Allround medewerker

  Het Arsenaal biedt familieplezier, het hele jaar door. Zo kan je genieten genieten van spannende piraten attracties en een tal van andere activiteiten. Denk aan het maken van touwen in de touwslagerij, een leerzame rondleiding door de prachtige onderwaterwereld, het maken van een uitdagende quiz enz. Naast het attractiepark bevindt zich ”Brasserie Het Arsenaal”. Hier kunnen onze gasten genieten van overheerlijke gerechten en worden er ook regelmatig feesten en partijen gehouden. Allround Medewerker In Het Arsenaal is het entertainmentteam verantwoordelijk voor het entertainen van de gasten die ons bezoeken. Jij, als medewerker entertainmentteam, verzorgt en begeleidt in de weekenden en de schoolvakanties de verschillende activiteiten in een leuk team! In de brasserie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van gasten, het serveren van drankjes en gerechten aan gasten en het afruimen en schoonmaken van tafels. Het betreft dus een weekend- en vakantiebaan.

  een week geleden Het Arsenaal en Braserie ( Vlissingen )