Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 7 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Deze zomer werken als front office medewerker ?

  Het team van Badhotel Domburg is op zoek naar een Seizoensmedewerker/Stagiaire Front Office juni/sept. Als seizoensmedewerker/stagiaire front office (m/v) ben je een belangrijk spil in ons hotel. Je hebt om die reden een breed en uitdagend takenpakket. Je ontvangt onze gasten op een professionele en gastvrije manier, je staat gasten telefonisch te woord, je verzorgt de in- en uitcheckprocedure en je beantwoordt de vragen van onze gasten. Natuurlijk schakel je vloeiend tussen de verschillende talen en het lukt je zelfs om de tussen de regels door te lezen. Je bent even vriendelijk voor een ouder echtpaar, een groep zakenmensen of de kinderen van een gezin dat bij ons vakantie viert. Ben je op zoek naar uitdagend en afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Badhotel Domburg is geen dag hetzelfde. Iedere dag ontmoet je nieuwe gasten, die wij een onvergetelijk verblijf willen bieden. We werken in een lange traditie, waarin we gastvrijheid en kwaliteit combineren met persoonlijke aandacht. In ons team staat vakmanschap centraal. Samen zetten wij alles op alles om het onze gasten, privé of zakelijk, zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo maken we van Badhotel Domburg een unieke beleving. In de horeca is ieder seizoen anders. Dat maakt werken in ons hotel zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Je werkt met een divers team in een dynamische omgeving.

  een week geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Per direct: groenmedewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een groenmedewerker voor het planten van verschillende planten. Dit is voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse of ken je iemand en wil je direct aan de slag ? Neem dan contact met ons op! Met vriendelijke groeten, www.flexwerkdevisser.nl www.zeeuwsekoopjes.nl www.vastgoeddevisser.nl

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: groen medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een groen medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Neem dan contact met ons op!

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • per direct: hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een hovenier voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Neem dan contact met ons op!

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Verkoopmedewerker

  verkoop van brood/koeken etc via een vaste route op div campings in west zeeuws vlaanderen, met nog een ander persoon.

  een week geleden bakkerij ´t Bakkertje - Oostburg
 • Allround terreinmedewerker (38 uur/week, jaarrond)

  Camping Ginsterveld is een kindvriendelijke camping in Burgh-Haamstede waar kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Mede dankzij een enthousiast team van medewerkers en een uitgebreid voorzieningenniveau, genieten jaarlijks vele gezinnen hier van een heerlijke vakantie. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit een afwisseling van groenonderhoud, schoonmaakwerkzaamheden en onderhoud aan (zwembad)installaties, terreinen en gebouwen.

 • Seizoensmedewerker camping olmenveld

  Samen met onze technische dienst zorg je als hulpkracht techniek & groen voor het onderhoud van het terrein.

  3 weken geleden Camping Olmenveld - Serooskerke