Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 33 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Receptie/kassa medewerk(st)er

  Ben jij beschikbaar op maandag, dinsdag, zaterdag en zondag voor een afwisselende functie in een team met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

 • Allround medewerker

  Als je zin hebt om in het weekend en vakanties te werken hebben wij een leuke en afwisselende functie voor jou in een team met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

 • Schoonmaakmedewerker m/v

  Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker (m/v) (0-24 uur per week) Bedrijfsprofiel: Easyjob People is begonnen als schoonmaakbedrijf in de recreatieve sector en heeft zich inmiddels ook gespecialiseerd in andere sectoren. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit hoogstaande recreatiebedrijven, waaronder bungalowparken, campings en bedrijven met als specialisatie exclusief vastgoed. Wij werken samen met bedrijven uit verschillende sectoren waaronder zorg, onderwijs, kantoren, woningcorporaties en overheden. Vanuit ons hoofdkantoor in Spijkenisse zenden wij professionele schoonmaakvakkrachten en ervaren teamleiders uit. Functieomschrijving: Voor diverse klanten zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden zullen met name bestaan uit het schoonmaken van vakantiehuizen, chalets en bungalows. Hiernaast verzorgen wij voor diverse recreatieparken en camping ook de schoonmaak van de sanitaire gebouwen, receptie en zwembaden. Het aantal werkuren bedraagt tussen de 0 en 24 uur per week. De werkzaamheden zullen met name op maandag en vrijdag plaatsvinden.

  2 dagen geleden Easyjob - Kamperland
 • Met spoed gevraag personeel voor een project in oostkapelle voor de vrijdag, zaterdag, zondag en maa

  RIVO schoonmaak en dienstverlening is met spoed op zoek naar personeel voor een project in Oostkapelle. Het gaat om de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. De ene week is de werktijd van 8.00 uur t/m 15.30 uur, de ander week is het van 15.30 uur t/m 22.00 uur Je kan van student tot 65 + reageren op deze vacature. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mail met c.v. naar rivo@zeelandnet.nl

 • Medewerker technische dienst & terreinonderhoud

  Voor ons Vakantiepark en Hotel zijn wij op zoek naar medewerker technische dienst & Terreinonderhoud. Als echte "Handyman" ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderheid, service en reparaties.

  4 dagen geleden dennenbos1 - Oostkapelle
 • Ontbijtmedewerker hotel kaap west

  Word jij onze nieuwe collega? Voor de functie ontbijtmedewerker zijn wij op zoek naar een spontaan en gastgericht persoon die zich prettig voelt in een gastvriendelijke omgeving. ’s Ochtends sta je klaar voor onze gasten om ze te verzorgen van een heerlijk ontbijt en uitstekende start van de dag. Je ontvangt en bedient de gasten met aandacht voor detail, dus lever je net dat beetje extra. Voorkomende werkzaamheden • zorgdragen voor een schoon en verzorgd restaurant • afruimen van tafels en bijhouden van de afwas • voorbereiden en aanvullen van vers ontbijtbuffet • verwelkomen en bedienen van gasten • gasten oprechte aandacht geven (je bent een mensen-mens) Ben jij de gastvrouw of gastheer die van aanpakken weet en vind je het leuk om het ontbijt voor onze gasten te verzorgen?

  4 dagen geleden Hotel Kaap West - Westkapelle
 • Medewerker bediening (fulltime, parttime)

  Word jij onze nieuwe collega? Je bedient de gasten met aandacht voor detail, dus lever je net dat beetje extra. Met jouw sociale vaardigheden en gastvrije houding ben je een positieve aanvulling op ons bestaande -jonge- team. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat gasten een fijn en onvergetelijk bezoek ervaren in het restaurant en op het terras. Hotel Kaap West is een nieuw 4-sterrenhotel in Westkapelle. Het hotel telt in totaal 67 kamers en zal naar verwachting het gehele jaar geopend zijn. In het sfeervolle restaurant ‘Catch’ verzorgd het ontbijtteam in de ochtend het ontbijt. In de middag wordt de lunch geserveerd en in de avond is het de plaats waar gasten genieten van een culinair diner. Het restaurant en het terras tellen samen 200 zitplaatsen. Heb jij hart voor de zaak, wil jij in een gezellig team samen met ons verder groeien? Lees dan verder. Voorkomende werkzaamheden: -opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen -eventueel zelfstandig openen en sluiten -voorkomende werkzaamheden als bijvullen, indekken etc. -bereid om te leren van collega’s met ervaring en er samen een werkplek te creëren om trots op te zijn -ideeën aandragen aan restaurantmanager ter verbetering van de dienstverlening aan de gasten

  4 dagen geleden Hotel Kaap West - Westkapelle
 • Afwashulp hotel kaap west

  Word jij onze nieuwe collega? Voor de functie afwasser zijn wij op zoek naar een leuk persoon voor ons team! Voorkomende werkzaamheden: • Schoonhouden van de keuken • Reinigen van vloeren/wanden/apparatuur • Afvoeren afval • Zorgdragen voor schoon serviesgoed, glaswerk, bestek, keukenmaterialen • Poleren van bestek

  4 dagen geleden Hotel Kaap West - Westkapelle
 • Medewerker snackbar

  Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je gastvrij en op zoek naar een vakantiebaan Dan ben jij de nieuwe chef de frituur die wij zoeken! Als medewerker snackbar zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van hun patatje, een snack, een ijsje of ander lekkers uit onze snackbar.

 • Eerste medewerker huishouding

  Wat jij ons brengt: Jij haalt je voldoening uit een blinkend hotel. Jij hebt helemaal in de vingers hoe je een hotelkamer perfect in orde maakt en de publieke ruimtes laat stralen. Je weet dit ook zo over te dragen op je collega medewerkers van de huishouding, zodat jullie samen de basis leggen voor de ultieme hotelbeleving voor gasten.

 • Meewerkend voorvrouw | schouwen-duiveland

  Welcome in Zeeland is een jonge en dynamische organisatie. Wij verhuren zo'n 180 particuliere vakantiewoningen in Zeeland. Wij zijn een jong, ervaren team met een sterke focus op kwaliteit. Daarom hebben wij een eigen afdeling Housekeeping om deze kwaliteit te bieden en te waarborgen! Uitbreiding van het team Wil jij werken in de vakantiesfeer en de gasten het naar hun zin maken? De eerste indruk is onvergetelijk. Wij scoren hoog met onze schoonmaak en dat houden we graag zo. Ben jij net zo'n pietje precies? Dan zoeken we jou als meewerkend voorvrouw om ons vaste team te versterken! In de zomermaanden werk je voornamelijk op maandag, vrijdag en zaterdag. De resterende maanden kunnen gasten wisselend vertrekken en zijn dus ook je werkdagen wisselend (nooit op zondag). Uiteraard altijd in overleg. Als meewerkend voorvrouw ben je een onmisbare 'spin in het web'. Je stuurt de schoonmaakmedewerkers op locatie aan en zorgt dat alles op rolletjes loopt, terwijl je zelf mee werkt.

  een week geleden Verhuurservice Zeeland - Renesse
 • Beleidsadviseur recreatie en toerisme

  Voor een tijdelijke opdracht zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur recreatie en toerisme! Het gaat om een opdracht voor 28 uur in de week voor de afdeling Beleid en Beheer. Hoe ziet het team eruit? Bij de afdeling Beleid en Beheer werken ongeveer 70 medewerkers, waarvan circa 24 bij het team Beleid. Binnen het team Beleid werken de beleidsadviseurs op allerlei gebieden variërend van cultuur, toerisme, mobiliteit, duurzaamheid, ruimtelijke ordening en sociaal domein. Zij verzorgen de beleidsadvisering en beleidsvoorbereiding en begeleiden een diversiteit aan projecten. Wat ga je doen? Als beleidsadviseur recreatie en toerisme bij het team Beleid ontwikkel en implementeer je (strategisch) beleid. Je adviseert het college op je vakgebied. Je initieert en onderhoudt contacten met regionale, provinciale en grensoverschrijdende bedrijven, partijen en organisaties. Je bent een verbinder tussen ondernemer en overheid en zoekt binnen de beleidskaders mee naar passende oplossingen of initiatieven. Je denkt mee over visieontwikkeling op jouw en naastgelegen beleidsterreinen. Je organiseert en neemt deel aan overleggen met projectmanagers, beleidsmedewerkers en andere betrokkenen. Je werkt actief samen met collega's binnen het team beleid en andere betrokken teams en zorgt voor optimale afstemming tussen het beleid en de uitvoering.

  een week geleden Randstad Midden Zeeland - Oostburg
 • Medewerker technische dienst & terreinonderhoud

  Voor ons Vakantiepark en Hotel zijn wij op zoek naar medewerker technische dienst & Terreinonderhoud. Als echte "Handyman" ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderheid, service en repararties.

  een week geleden dennenbos1 - Oostkapelle
 • Per direct: vakantiekrachten

  Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor werkzaamheden in meerdere sectoren. Ben jij op zoek naar een leuke baan om in je vakantie wat geld te verdienen ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Ontbijt medewerker hotel in den brouwery / hotel bosch & zee

  Als ontbijt medewerker in ons hotel ben je verantwoordelijk voor het serveren, presenteren en verzorgen van het ontbijtbuffet. Je wordt ondersteund door één of meerdere collega’s die ook werkzaam zijn in de ochtend. Naast de gangbare ontbijt taken ben je ook verantwoordelijk voor de uitcheck van de gasten, het aanspreekpunt, telefoon aannemen en het verwelkomen van nieuwe gasten. Vanuit deze locatie bereid je het ontbijt voor, voor 42 hotelkamers (Hotel In den Brouwery) of 28 hotelkamers (Hotel Bosch & Zee). In de ochtend zal jij het vrolijke gezicht zijn wat de gasten verwachten en verzorg je de gasten een heerlijk ontbijt!

  een week geleden Vreeke Hotels & Logementen - Domburg