Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Dringend gevraagd : allround kapper en 3e jaars stagiaire

  voor onze salon in Sluis mail uw CV + foto naar : liliane.d@zeelandnet.nl of bel naar : 06-11756011 voor meer info , zie onze website : www.kapsalonliliane.nl

  2 dagen geleden Kapsalon Liliane - v.o.f. - Sluis
 • Zzp begeleiders spw/mmz, verzorgende igers en verpleegkundige gezocht!

  COZP (Coöperatie ZorgProfessionals) is een collectief van Zorgprofessionals/ondernemers en we zoeken, ter uitbreiding van ons team, meerdere hardwerkende, ervaren en betrouwbare collega’s die ons komen versterken. Momenteel zijn wij opzoek naar Begeleiders SPW/MMZ, Verpleegkundige en Verzorgende IGers uit de regio Zeeland (fulltime of parttime). Je komt bij verschillende zorginstellingen met vaste cliënten in jouw eigen regio. We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Hierdoor is het bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten te kiezen wat het beste bij jouw past. Je bepaald zelf je eigen werktijden en welke diensten je aanneemt, zolang je maar gemotiveerd bent en graag wil werken. Tevens is op het gebied van opleiding en ontwikkeling alles mogelijk. Samen met jou kijken we naar wat je wensen en interesses zijn om vanuit daar een passend opleidingstraject te ontwikkelen. Voor meer informatie zie onze website: www.cozp.nl

 • Winkelmedewerkster/gastvrouw kog center

  Als winkelmedewerkster ben je het aanspreekpunt voor klanten die een scootmobiel of hulpvoorziening nodig hebben. Via de mail, telefonie en in levende lijven help je klanten en geef je hun advies en ondersteuning. Je ontvangt onze klanten met een glimlach en een lekkere kop koffie. Je zorgt dat de winkel netjes is en dat de voorzieningen tip top in orde zijn. Je stelt verkoopcontracten op en plant met de werkplaats reparaties en aflevermomenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het winkelmateriaal en voer je met enige regelmaat klantenevaluaties uit.

  2 dagen geleden KOG Center Hulpmiddelen - Goes
 • Zzp-verzorgenden kortgene intramuraal €32, weekend €38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Kortgene intramuraal Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de Kortgene intramuraal.We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Kortgene
 • Zzp-verpleegkundige goes en heinkenszand intramuraal €45, weekend 52,50 geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP verpleegkundige regio Goes en Heinkenszand Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verpleegkundigen in de regio Goes en Heinkenszand. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

 • Helpenden hulst/oostburg/terneuzen €25 weekend €31, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Helpenden regio Hulst, Oostburg en Terneuzen Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Helpenden in de regio Hulst, Oostburg en Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Verzorgenden hulst/oostburg/terneuzen €32 weekend €38,50,geen fee!

  Standplaats: Terneuzen Aantal uren: 24 Opleidingsniveau: MBO 44 keer bekeken sinds 11 oktober 2018 Functieomschrijving ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Hulst, Oostburg en Terneuzen Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Hulst, Oostburg en Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Zzp-verzorgenden intramuraal goes €32 weekend €38,50,geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Goes Intramuraal Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Goes. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Zzp-verzorgenden middelburg intramuraal €32, weekend 38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Middelburg Intramuraal Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Zzp-verzorgenden middelburg extramuraal €32, weekend 38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Middelburg Extramuraal Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Zzp-verzorgenden/spw/mmz middelburg eigen thuiszorg €30/36/42, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor onze eigen thuiszorg op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Middelburg eigen thuiszorg Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Zzp-verzorgenden heinkenszand intramuraal €32, weekend 38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Heinkenszand Intramuraal Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Heinkenszand. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verzorgenden goes eigen thuiszorg €32, 38,50weekend, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor onze eigen thuiszorg op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Goes eigen thuiszorg Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio Goes. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Begeleider bij een man (30 jaar) woonachtig in vlissingen

  Je werkt bij een zelfstandig wonende man met een ernstig verstandelijke beperking en klassiek autisme. Er wordt gewerkt met een dag en weekprogramma waarbij in de ochtend het huis- houden en de boodschappen centraal staan en in de middag activiteiten buitenshuis ondernomen worden. De eigen regie van de man, in combinatie met het dagactiviteitenprogramma is leidend.

  2 dagen geleden PGB initiatief - Vlissingen
 • Allround schoonheidsspecialiste gezocht

  Ben jij die Beauty Professional die ons power team komt versterken? Vind je het leuk om mee te groeien en naam te maken? Ben je een teamgirl en heerlijk enthousiast? Solliciteer dan vandaag nog!