Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 41 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Tandartsassistente / preventie assistente

  enthousiaste tandartsassistent (m/v) , bij voorkeur preventie assistent vanaf 1 september - sollicitaties tot 10 juli in tandartspraktijk Reddingius te Vlissingen www. tandartspraktijkreddingius.nl

  5 dagen geleden reddingius - Vlissingen
 • Hulp in de huishouding

  Hier zijn we weer, want we blijven maar groeien!!!! Wegens de aanhoudende snelle groei zijn we voor ons bedrijf P4Work opnieuw op zoek naar meerdere gemotiveerde, enthousiaste 'Hulpen in de Huishouding'. Het betreft locatie Hulst e.o. De taak van de 'Hulp in de Huishouding' is het schoonhouden van de woning van oudere mensen of mensen met een beperking, die dit zelf onvoldoende kunnen. Ze zijn wel in staat om zelf de regie te voeren, dus aan te geven wat zij het belangrijkst vinden. In de meeste gevallen hebben deze mensen een WMO-indicatie en dus recht op een toegekend vast aantal uren per week. Het werken bij deze mensen is gezellig, afwisselend en je inspanning wordt door hen zeer gewaardeerd. Het aantal uren dat je voor ons werkt kan variëren van gemiddeld 8 tot 32 uur per week, net wat jij wilt!

  2 weken geleden Thuiszorg@P4Work - Hulst
 • Dringend gevraagd: allround haarstylist en 3e jaars stagiaire

  Ter versterking van ons team, het liefst uit de omgeving Goes.

  3 weken geleden hairpoint goes - Goes
 • Tandarts

  Praktijk voor Tandheelkunde Parodontologie/Implantologie in Axel heeft en vacature voor Tandarts parttime/fulltime Ter versterking van ons team willen we graag een nieuwe collega tandarts verwelkomen PRAKTIJK Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartspraktijken (tandheelkunde, parodontologie en implantologie) in Axel. Wij lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. WAT GA JE DOEN? Als tandarts in onze praktijk werk je als algemeen tandarts in een professioneel team aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Er is ondersteuning op het gebied van kwaliteit en administratie zodat je je volledig kunt richten op de zorg aan de patiënt. Wij bieden kennisoverdracht, begeleiding en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons volledige team bestaat uit 12 professionals.

 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf bommes

  Het is vroeg in de ochtend en de eerste kinderen komen binnen. Na een korte overdracht van de ouders start je met de activiteiten die je al voorbereid hebt. Je geniet van de blije gezichtjes als ze heerlijk spelen en nieuwe dingen leren. Je dag staat in het teken van de verzorging en ontwikkeling van de allerkleinsten. Aan het einde van de dag vertel je vol trots aan de ouders wat hun kind heeft geleerd. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor het kinderdagverblijf. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur ‘s morgens en 19.30 uur ‘s avonds afhankelijk van de locatie.

 • Sterilisatie-assistente

  Wegens vervanging tijdens het zwangerschapsverlof van 1 van onze preventie-assistentes, zijn we op zoek naar een sterilisatie-assistente voor de periode augustus 2020 - 31 december 2020. Het werk zal voornamelijk bestaan uit het opruimen en schoonmaken van gebruikte materialen en het klaarleggen van instrumenten voor de behandelingen.

 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  3 dagen geleden Wopie - Hulst
 • Adviseur hulpmiddelen

  Wij zijn op zoek naar een adviseur hulpmiddelen voor onze opdrachtgever. Doel van de functie: Als adviseur hulpmiddelen word jij verantwoordelijk voor het aanmeten, aanpassen en verkopen van standaard en op maat gemaakte (mobiliteits)hulpmiddelen. Daarbij geef je gericht advies aan cliënten en indiceerders cq. consulenten over de variëteit, functionele mogelijkheden en het gebruik van diverse hulpmiddelen binnen het aangewezen marktsegment. Jij bent hierin de expert! Je komt te werken op de locatie Houten/Rotterdam. Als adviseur hulpmiddelen: - stel je functionele/cognitieve beperkingen en het programma van eisen van de cliënt vast. Dit doe je op basis van het ziektebeeld en de bijbehorende te verwachten ziekteverloop; - bepaal je de functie-eisen en maatvoering van het hulpmiddelen en je brengt een passingsadvies uit; - stel je bij klachten oplossingen voor om functionele beperkingen te verminderen; - bedenk je (eenvoudige) technische aanpassingen voor functionele problemen en maakt – indien nodig – bij complexe aanpassingen technische schetsen; - bij complexe aanvragen, kom je in samenwerking met het zorgkantoor of de gemeente tot een passend advies; - bewaak je de voortgang van de order en schakelt indien nodig tijdig met belanghebbenden; - draag je zorg voor controle op geschiktheid van het aangeboden hulpmiddel.

  5 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Pedagogisch medewerker bso schatduikers

  Kinderen een leuke middag bezorgen, vind jij het leukste wat er is. Als je ‘s middags op je BSO-locatie aankomt, heb je al leuke ideeën voor de binnen- en buitenactiviteiten die je met de kinderen gaat doen. Je spreekt samen met je collega de middag door en zet alle speel- en spelmaterialen klaar. Zodra de kinderen binnenkomen, ben jij in je element. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

 • Pedagogisch medewerker peutergroep tuimelaar

  Jij zorgt ervoor dat peuters fijn kunnen spelen met leeftijdsgenootjes, nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen. Je geniet ervan om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Je houdt ervan om avonturen te beleven met de peuters en je creëert leuke leermomenten voor de hen. Je hecht waarde aan een nauwe samenwerking met de collega’s van de school, want jij weet als geen ander hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van de kinderen. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de peutergroep. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 2 tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 17.00 uur afhankelijk van de locatie.

 • Pedagogisch medewerker bso ons speelhuis

  Je bent dol op kinderen en weet precies wat ze willen. Je schudt verrassende activiteiten zo uit je mouw en je weet precies hoe je deze moet organiseren. Je geniet van de vrolijke gezichten van de kinderen als je samen met hen speelt en ze nieuwe dingen laat ontdekken. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

 • Makdo domburg zoekt; per direct een tandartsassistent/omloop-assistent, 4 middagen p.w.

  Voor onze gezellige praktijk in Domburg zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een tandartsassistent. Als tandartsassistent ben je onmisbaar voor de tandarts en hét aanspreekpunt voor patiënten. Het betreft een afwisselende baan waarbij je – naast het assisteren - ook verantwoording draagt voor het in gereedheid brengen van de kamers, sterilisatie van instrumenten en het beheren van de sterilisatieruimte.

  5 dagen geleden MakDo BV - Domburg
 • Assistent(e) frontoffice | parttime

  Hecht jij veel waarde aan ontwikkeling en ga jij graag aan de slag in een diverse functie? Onze opdrachtgever biedt jou die mogelijkheid als assistent(e) frontoffice. Hierbij houd jij je bezig met werkzaamheden op het gebied van distributie, medicatieverificatie, medicatiebegeleiding en het beheren van geneesmiddelen. Dit alles doe je ter behoeve van geneesmiddelenvoorziening voor de aangesloten ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Tevens lever je een bijdrage aan het documentbeheer voor het kwaliteitssysteem. Het gaat om een parttime dienstverband van 32 uur per week.

  6 dagen geleden Start People Zeeland - Terneuzen
 • Apothekersassistent(e)

  Het leuke aan een baan als apothekersassistent(e) is dat het vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Je krijgt een hoop verantwoordelijkheid en complexe zaken die goed behandeld moeten worden. Een opleiding en/of ervaring in dit vakgebied zijn dus van groot belang om dit werk goed te kunnen uitvoeren. Beschik jij over de benodigde competenties voor deze functie? Heel goed, wij komen dan graag met jou in contact. Wij zoeken namelijk verschillende mensen met een afgeronde opleiding apothekersassistent. We hebben diverse mogelijkheden om bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in de buurt van Goes of Terneuzen. Zoals jijzelf ook weet, kun je verschillende kanten op in dit vakgebied. De één wil zich meer richten op de productie of distributie en een ander meer op bijvoorbeeld de frontoffice. Alle opties zijn mogelijk en willen we graag met je bespreken, zodat jij aan de slag kan gaan op een plek die het beste bij jou past. Hieronder lees je waar je onder andere mee te maken krijgt bij de productie, distributie of frontoffice. Productie - bereiden van geneesmiddelen; - bijdrage leveren aan documentbeheersysteem t.b.v. de kwaliteit; - werkzaamheden zijn voornamelijk in de backoffice voor ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Distributie - distribueren en beheren van geneesmiddelen; - medicatiebegeleiding; - documentbeheer voor het kwaliteitssysteem. Frontoffice - medicatieverificatie- en begeleiding; - voorraadbeheer; - klanten helpen en adviseren aan de balie in de apotheek.

  6 dagen geleden Start People Zeeland - Terneuzen
 • Medewerker gds | administratief - logistiek - kwaliteit

  Heb jij er wel eens over nagedacht hoe alle medicijnen bij de juiste ziekenhuizen en zorginstellingen komen? Dit wordt allemaal geregeld vanuit één van de afdelingen van onze opdrachtgever. Alle medicijnen komen daar binnen en zij zorgen ervoor dat dit naar de patiënten gaat. Een verantwoordelijke functie die nauwkeurig moet worden uitgevoerd. En jij kan hier aan bijdragen! Wij zoeken namelijk iemand die mee wil gaan werken in dit GDS-proces. GDS staat voor geneesmiddelen distributiesysteem. Hierbij worden verpakkingen gemaakt per patiënt met daarin de medicatie die zij nodig hebben op bepaalde momenten op de dag. Door GDS kan er dus veel gerichter voor de patiënt gezorgd worden. In deze functie ga jij volledig meewerken aan dit proces. Jouw taken zien er als volgt uit: - pakken van de juiste medicijnen die door het systeem worden aangegeven; - medicijnen per persoon en dagdeel selecteren; - deze medicijnen door het systeem laten controleren; - uitvoeren van handmatige kwaliteitscontroles op verpakte medicijnen.

  6 dagen geleden Start People Zeeland - Goes