Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 60 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Dringend gevraagd: allround haarstyliste en 3e jaars stagiaire

  VACATURE Ter versterking van ons team zoeken wij een Allround Haarstyliste en 3e jaars stagiare.

  een week geleden hairpoint goes - Goes
 • Huishoudelijke hulp wmo - schoonmaken met zorg!

  Voor de zorg thuis op Walcheren zijn wij op zoek naar Huishoudelijke hulpen. Houd jij van poetsen? En kan jij opruimen als de beste? Vind je het prettig om te zorgen? Houd je van persoonlijk contact en draag jij graag een steentje bij aan het zelfstandig wonen van onze cliënten? Woon je in de gemeente Middelburg, Vlissingen of Veere? Dan willen we jou heel graag ontmoeten. Met name voor de gemeente Veere zijn we op dit moment dringend op zoek naar Huishoudelijke hulpen. Als Huishoudelijk Hulp stap je in het leven van onze cliënt en laat je een schoon en opgeruimd huis achter. Het gaat hierbij om cliënten die nog zelfstandig wonen, maar voor wie het huishouden teveel is of moeilijk wordt. Let wel: het gaat hierbij niet alleen om ouderen. Ons doel is om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen en jij speelt hierbij een heel belangrijke rol. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt op het gebied van huishoudelijke zorg en je voert huishoudelijke werkzaamheden uit. Je bent in staat een professionele vertrouwensrelatie met de cliënt op te bouwen en deze te onderhouden. Er wordt met name in de ochtenduren (tussen 9 en 12 uur) gewerkt, maar ook werken in de middagen (tussen 1 en 4 uur) is mogelijk. De functie biedt volop mogelijkheden om werk, privé en studie-/schooltijden te combineren. Het werk geeft veel ruimte om op jouw werkdag de werkzaamheden samen met de cliënt af te stemmen. Let wel: er wordt alleen op weekdagen gewerkt en niet in het weekend.

  gisteren Zorgstroom - Middelburg
 • Specialist ouderengeneeskunde

  Iedere cliënt heeft verschillende behoeften en wensen. Bij onze opdrachtgever staat de cliënt centraal. Ouderen blijven langer thuis wonen waardoor de zorgvraag en zorgzwaarte stijgt. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je gespecialiseerd in zorg voor kwetsbare ouderen en behandel en begeleid je de ouderen met vaak meerdere aandoeningen. Kerntaken van de functie zijn: - je draagt bij aan de zelfstandigheid en levenskwaliteit van de cliënten binnen de verschillende doelgroepen; - je maakt een inschatting van de zorgvraag van de cliënten; - je onderhoudt contacten met huisartsen en andere verwijzers en partners; - je draagt de verantwoordelijkheid voor de medische zorg van de cliënten.

  gisteren HB17 Werkt. - Goes
 • Helpende/helpende plus in breda/etten-leur/tilburg/dongen €34 tot 40 per uur

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) helpende en helpende plus in Breda/Etten-leur/Tilburg/Dongen. We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Helpende/helpende plus in bergen op zoom/roosendaal/zevenbergen/waalwijk €34 tot 40 per uur

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) helpende en helpende plus in Bergen op Zoom/Roosendaal/Zevenbergen/Waalwijk. We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Helpende/helpende plus in eindhoven/helmond/valkenswaard €34 tot 40 per uur

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) helpende en helpende plus in Eindhoven/Helmond/Valkenswaard We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Verzorgenden eindhoven/helmond/valkenswaard €40/46.50 per uur

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in Eindhoven/Helmond/Valkenswaard We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Gedragsdeskundige 32 uur per week in middelburg/terneuzen

  Standplaats: Middelburg/Terneuzen Uren per week: 32 uur Werk-/denkniveau: WO Wat je doet • Je ondersteunt en adviseert onze gezinsmanagers vakinhoudelijk t.a.v. kernbeslissingen en gezinsrapportages. • Je zorgt voor de kwaliteit van de uitvoering en ondersteunt en adviseert de gezinsmanagers, de leidinggevenden en andere disciplines. • Je brengt informatie over aan collega’s over relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied. • Je geeft mede richting aan de inhoudelijke visie van waaruit binnen Intervence gewerkt wordt. • Je adviseert in het kader van inhoudelijk beleid en methodieken en verricht (psycho)diagnostiek ten behoeve van de besluitvorming en het bepalen van passende hulpverlening. Hoe je dat aanpakt • Je bent goed in het geven van consult en advies. • Je hebt overzicht en kunt goed ordenen en je stelt kritische vragen. • Je ondersteunt de gezinsmanager dusdanig dat de gezinsmanager verder kan in het proces. • Je ondersteunt t.a.v. de kwaliteit en inhoudelijk beleid Team Als gedragsdeskundige ondersteun en adviseer je 2 basisteams. Je werkt samen met 3 andere Gedragsdeskundigen en de Senior Gedragsdeskundige. Een Regiomanager is jouw hiërarchisch leidinggevende.

  gisteren Intervence - Middelburg
 • Verzorgenden breda/etten-leur/dongen/tilburg €40/46.50 per uur

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in Breda/Etten-leur/Dongen/Tilburg We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Verzorgenden bergen op zoom/roosendaal/zevenbergen €40/46.50 per uur

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in Bergen op Zoom/Roosendaal/Zevenbergen.We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Buurtdiensten borsele zoekt enthousiaste huishoudelijk medewerkers

  Buurtdiensten Borsele zoekt enthousiaste huishoudelijk medewerkers om haar team te komen versterken. Buurtdiensten biedt hulp bij het huishouden, de boodschappen en bijvoorbeeld de administratie. De zorg wordt geleverd door een leuk, klein zelfstandig team binnen de gemeente Borsele. Buurtdiensten werkt nauw samen met Buurtzorg. Interesse? Stuur je sollicitatie en CV naar nellyraeven@gmail.com óf borsele@buurtdiensten.nl

 • Regiomanager 32-36 uur per week in middelburg

  Hou je van een uitdaging? Wij zoeken een ervaren Regiomanager voor de Oosterschelderegio. Wat je doet • Je motiveert en inspireert de 3 teams met 7 tot 10 gezinsmanagers per team, die de veiligheid en ontwikkeling van kinderen in gezinnen beschermen, met het doel de teamresultaten en cliënttevredenheid te verhogen. • Je geeft leiding aan je medewerkers en coacht hen zowel op de werkvloer als 1-op-1, zodat ze voldoende toegerust zijn in het methodetrouw werken en het begeleiden van cliënten. • Je bent verantwoordelijk voor de productie en omzet van jouw teams (kwaliteit en kwantiteit). • Je hebt een voorbeeldrol richting medewerkers en collega’s. • Je bent collega MT lid, waarin je met elkaar staat voor het beleggen van de caseload lager in de organisatie, het sturen op doorloop en andere kengetallen, de verbinding met het voorliggende werkveld en de overdracht van expertise in het netwerk. • Je bent lokaal/regionaal verantwoordelijk voor de samenwerking met de ketenpartners. Je positioneert de organisatie in het netwerk op basis van gelijkwaardigheid en als partner in het realiseren van hulpverleningsdoelstellingen rondom gezinnen en kinderen.

  2 dagen geleden Intervence - Middelburg
 • Welzijnsmedewerker zorgstroom

  Heb jij aandacht en belangstelling voor het organiseren van een passende dagbesteding in de ouderenzorg? Met name in een omgeving waarin de cliënt zich thuis kan voelen en zelf invulling kan geven aan zijn of haar persoonlijke interesses? Dan is Zorgstroom op zoek naar jou! Voor onze locatie Hof 't Seijs en Hof Klarenbeek in Middelburg zijn wij op zoek naar een welzijnsmedewerker. In deze functie ga je samenwerken met andere welzijnsmedewerkers, dit doe je op twee verschillende locaties met één van de locaties als aandachtsgebied. Met het gehele zorgteam streef je naar een prettige sfeer waarbij je aansluit bij persoonlijke interesses, hobby's en een sociaal leven van de bewoner. Een sfeer waarin de bewoner en zijn omgeving zich welkom voelen. Dit doe je met behulp van het opstellen van een ondersteuningsplan, de activiteiten die georganiseerd worden zijn passend bij de behoeften van de bewoner op dat moment. In je werk betrek je de mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s om samen te zorgen dat de bewoner het leven kan leven zoals hij dit wenst. Je onderzoekt samen met de bewoner wat hij/zij belangrijk vindt en stemt hier de activiteiten die georganiseerd worden op af. Dit kan individueel zijn maar ook in een klein groepje. Verder zorg jij voor een bevordering van de gezondheid van de bewoners. Je zorgt dat er voldoende tijd is voor eten en drinken waarbij aandacht is voor een eetlust bevorderende sfeer. Je houdt hierbij rekening met smaak en dagritme van de bewoner. Met het gehele team ga je invulling geven aan wat voor een bewoner echt belangrijk is. Aandacht en belangstelling vergroten het leefplezier en welzijn. Vanuit de welzijnsruimte in Hof ‘t Seijs worden, in samenwerking met Stichting ‘Griffioen de Wijk’, welzijnsactiviteiten georganiseerd voor bewoners en de wijk. Denk aan samen zingen en wandelen door de mooie omgeving rondom de locatie. Jouw uitdaging in deze functie is om de wijkvereniging, scholen en andere bewoners in de wijk nog meer te betrekken bij de activiteiten die georganiseerd worden.

  2 dagen geleden Zorgstroom - Middelburg
 • Huishoudelijke hulp heinkenszand, kwadendamme, goes 15,- p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling huishoudelijke hulp zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in heel de regio Oosterschelde. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor 4-20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.

  2 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Huishoudelijke hulp heinkenszand, kwadendamme, goes 15,- p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling huishoudelijke hulp zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in heel de regio Oosterschelde. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor 4-20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.