Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 72 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Medewerk(st)er sterilisatie

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een actieve medewerker die zich in onze tandartspraktijk gaat bezighouden met het schoonhouden, steriliseren en opruimen van instrumenten.

  3 weken geleden Tandartspraktijk Picavet ( Koudekerke )
 • Mond hygiëniste

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een Mondhygiëniste. Het betreft een redelijk groot bedrijf in Middelburg die kwalitatief werk hoog in het vaandel hebben staan! De mondhygiëniste doet uiteenlopend werk binnen de praktijk, de mondhygiëniste; • brengt de mondsituatie in kaart, screent op tandheelkundige afwijkingen en stelt een passend behandelplan op; • maakt gebitsafdrukken, doet bacterieel onderzoek en maakt (in opdracht van de tandarts) röntgenfoto’s; • geeft uitgebreide voorlichting over het ontstaan van cariës, tandvleesaandoeningen en het effect van voedingsgewoonten, roken en afwijkend mondgedrag (zoals duimen) op het gebit; • geeft voorlichting en instructies over gebitsverzorging, zoals het gebruik van tandenstokers, ragers en mondspoelmiddelen; • verwijdert plaque, tandsteen en aanslag en maakt worteloppervlakken glad, zo nodig met behulp van verdoving; • brengt gebitsbeschermende middelen aan, zoals fluoride; • brengt een ‘laklaag’ op tanden en/of kiezen aan, polijst vullingen en kan het gebit bleken; • vult kleine gaatjes, in opdracht van de tandarts; • bepaalt samen met de patiënt hoe zij hun hele leven lang een gezonde, schone mond kunnen hebben en houden! Het betreft een functie voor langere tijd, 16 – 24 uur per week. De uren zijn in overleg en ook de dagen zijn bespreekbaar. Het zijn vooral dagdiensten er wordt ook flexibiliteit gevraagd voor 1 avond in de week.

 • Preventie assistent

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een enthousiaste preventie-assistent die hun team wil komen versterken. Naast de taken van een tandartsassistent biedt de preventieassistent ook ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenbehandelingen. Daarnaast voert de preventieassistent zelfstandig onderdelen van tandheelkundige behandelingen uit, voornamelijk op het gebied van preventie en mondhygiëne. De werkzaamheden zullen zijn: - Afnemen van vragen ter controle van de anamnese die door de tandarts of mondhygiënist is afgenomen (vragenlijst medicijngebruik/gezondheid) - Uitvoeren van een plak (plaque) kleurtest - In kaart brengen van conditie tandvlees - Verwijderen van tandsteen en plak (plaque) boven het tandvlees - Polijsten van tanden en kiezen - Aanbrengen van fluoride - Voorlichting en instructie geven over gebitsverzorging. Het betreft een functie voor minimaal 16 uur en maximaal 40 uur. Uren zijn in overleg.

 • Tandarts assistent met baliewerk

  Als baliemedewerk(st)er ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je bent belast met administratieve en secretariële ondersteuning van de tandartspraktijk. Je ontvangt patiënten en derden, verzorgt telefoonverkeer, handelt zelfstandig eenvoudige gesprekken, post en e-mail verkeer af en verstrekt informatie, alles volgens de geldende protocollen. Je vraagt de patiënt om benodigde gegevens, zoals NAW, BSN, tandheelkundige, medische- en verzekeringsgegevens, slaat deze op in het systeem en ziet erop toe dat deze steeds actueel zijn. Je draagt zorg voor invulling van een medische anamneselijst door de patiënt en het verwerken ervan. Je plant afspraken in en beheert en bewaakt de agenda. Verder kun je indien nodig ingezet worden aan de stoel. Je verwerkt standaard recepten en verwijsbrieven. Je neemt klachten van patiënten in ontvangst en zorgt dat deze terechtkomen bij de daarvoor verantwoordelijke functionaris. Onze opdrachtgever is een jonge organisatie die sinds 1 januari 2013 actief is en momenteel een enorme groei doormaakt. Er wordt gewerkt met een gedreven team vanuit een prettige en collegiale sfeer.

 • Huishoudelijk medewerkers heel zeeland

  Huishoudelijk medewerkers ZeelandCare Thuiszorg is een snelgroeiend bedrijf wat om die rede ook voortdurend op zoek is naar enthousiaste medewerkers op verschillende niveaus. Onze missie is ervoor zorgen dat mensen zolang mogelijk zorgeloos in hun eigen huis kunnen blijven wonen/oud kunnen worden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld particulieren, mensen uit de Wmo en mensen met een PGB.

  5 dagen geleden +ZeelandCare ( Heel Zeeland )
 • Flexibele leidster kdv sneeuwwitje

  Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele leidster, die bij ons als invalkracht wil werken.

  een week geleden Kinderdagverblijf Sneeuwwitje ( Goes )
 • Hulp in de huishouding

  Als Hulp in de huishouding ben je een ondersteuning voor de mensen om een schoon en leefbaar huis te hebben. De mensen blijven steeds langer zelfstandig wonen en kunnen daarbij wel een beetje ondersteuning gebruiken, bij die mensen zorgt Miep voor die ondersteuning. Ben jij op zoek naar een job die afwisselend, veelzijdig is en bovendien makkelijk te combineren met schoolgaande kinderen en/of andere baan.

  een week geleden Miep bv ( Zierikzee )
 • Verpleegkundige in opleiding tot specialist (uren per week: 36)

  Ben jij verpleegkundige en wil je opgeleid worden tot verpleegkundig specialist? Lees dan verder! Jouw werkplek Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Gedurende de driejarige opleiding tot VS GGZ werk je op minimaal drie verschillende werkervaringsplaatsen binnen Emergis. De opleiding is een landelijke beroepsverdiepende verpleegkundige opleiding voor, met en in de geestelijke gezondheidszorg. De opleiding is erkend als Master of Science en geeft recht op inschrijving in het specialistenregister van de Wet BIG (artikel 14). Het theoretische deel van de opleiding wordt voor alle erkende praktijkinstellingen centraal verzorgd in de opleidingsinstelling GGZ-VS, te Utrecht. Je maakt hiermee deel uit van een uitgebreid landelijk netwerk en krijgt les van professionals die op de werkvloer hun sporen verdiend hebben. Gedurende de opleiding kun je al werkend leren, terwijl je toch een volwaardig fulltime salaris verdient. Je hebt in grote mate regie over je eigen leerproces, in overleg met de opleider Een gouden kans, een mooi carrièreperspectief! Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Als afgestudeerde Verpleegkundig Specialist GGZ (VS GGZ) ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. ?Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen. Uiteraard voer je op deskundige wijze behandelingen uit. Daarvoor ben je bekend met diverse doelgroepen in de GGZ, kun je klinisch redeneren en diagnosticeren, pas je zelfstandig evidence-based interventies toe, en indiceer en verricht je een aantal voorbehouden handelingen. ?De directe patiëntenzorg verbind je met het verder ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteit van verpleegkundige zorg door middel van deskundigheidsbevordering, innovatie en het opzetten en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek. ?Je bent als inhoudelijk expert zó thuis in alle aspecten van de GGZ hulpverlening, dat je ook als coach kunt fungeren voor andere professionals en op instellingsniveau kunt participeren in adviesorganen en commissies. ?Als vanzelfsprekend bouw en onderhoud je als Verpleegkundig Specialist GGZ een eigen professioneel netwerk.

  een week geleden Emergis ( Kloetinge )
 • Verkoop medewerkster (kapster)

  heb jij nog wat uurtjes over en vind je het leuk om je kappers ervaring in te zetten in de detailhandel? -onze klanten altijd vriendelijk en met veel aandacht te helpen. -de winkel er netjes en verzorgd uit te laten zien. -je bent in staat om op eigen initiatief te handelen.

  een week geleden Florale Goes-Centrum ( Goes )
 • Jeugdzorgwerker

  William Schrikker Stichting Jeugdbescherming en Jeugdreclassering William Schrikker Stichting Jeugdbescherming en Jeugdreclassering (WSSJBJR) is onderdeel van Partners voor Jeugd, een samenwerkingsverband van organisaties die actief zijn in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering. Met elkaar bieden we een stevige basis voor onze professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. Zodat elk kind veilig op kan groeien en zich kansrijk kan ontwikkelen. Wij bieden hulp en ondersteuning aan kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte en kinderen van ouders met een beperking. Een beperking is levenslang en heeft gevolgen op alle leefgebieden. De hulpvraag en daarbij het hulpaanbod vereisen maatwerk. Je bent jeugdzorgwerker en een goede ook. De jeugdzorg past je als een warme jas én jij ben echt goed in je vak. Alleen dan kun je omgaan met de weerstand die er vaak heerst binnen complexe probleemgezinnen. Sterker nog: juist jezelf positioneren in deze meest kwetsbare doelgroep is wat jou vakmatig uitdaagt en de manier om deze gezinnen het best te begeleiden. Dat je dan je werkweek ook nog eens start vanuit huis én zelf de regie voert over je caseload en agenda, maakt het werken als jeugdzorgwerker bij de William Schrikker Groep (WSG) nóg interessanter.

 • Gemotiveerde begeleider gehandicaptenzorg

  Je verzorgt en begeleidt 2 jong volwassen (EMG) meisjes die 24-uurszorg ontvangen via PGB

  een week geleden Wopie ( Hulst )
 • Wijkverzorgende / verzorgende ig - thuiszorg

  Een Wijkverzorgende / Verzorgende IG - Thuiszorg, daar zijn we naar op opzoek. Op zoek voor één van onze opdrachtgevers, een zorginstelling die een hart heeft voor de zorg, regio Bergen op Zoom. Betreft een functie tussen de 16-24 uur per week, uren zijn naar wens bespreekbaar! Als Verzorgende IG Thuiszorg verleen je, samen met een klein team, zorg achter de voordeur van cliënten. Een hart voor de zorg! Je ondersteunt ouderen en chronisch zieken bij hun dagelijkse verzorging en verpleging. Je hebt aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen. Dat zorgt voor een goede band tussen jou en jouw cliënten! Je kijkt als Wijkverzorgende verder dan alleen het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Je ziet het als een taak om cliënten en mantelzorgers te helpen hun weg te vinden in 'zorgland' en helpt hen bij het vinden van de juiste zorg. Je bent naast zorgverlener ook een teamspeler. In een zelfsturend team heb je naast de zorgverlening nog verschillende andere taken met elkaar te verdelen, deze ga jij niet uit de weg! Bij deze opdrachtgever werk je als Verzorgende IG géén nachtdiensten EN géén gebroken diensten, wel af en toe korte diensten. Verder kijken zij samen met jou naar jouw wensen. Wat zijn jouw wensen qua reistijd, werktijden en omvang van arbeidsovereenkomst? Allemaal bespreekbaar! Zie hieronder of je voldoet aan de functie eisen, zodat je direct kunt solliciteren.

  een week geleden LEKZ01 ( Buiten Zeeland )
 • Teamleider – intramurale zorg

  Een Teamleider voor de Intramurale Zorg, daar zijn we naar op zoek. Op zoek voor een leuke zorginstelling in de regio Moerstraten. Het betreft een functie tussen de 28-32 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Je bent Verpleegkundige en wilt meer dan alleen aan het bed staan. Coördineren en leidinggeven lijkt je wel wat, direct verantwoordelijk worden voor mensen, beleid en financiën vind je een leuke vervolg stap! Het woonzorgcentrum is een mooie en groene omgeving. Daarnaast heeft het woonzorgcentrum speciale afdelingen voor psychogeriatrische verpleging. Als Teamleider ben je vooral bezig met de kwaliteit van de (verpleegkundige) zorg op een hoger plan te tillen. Dat doe je door je medewerkers operationeel aan te sturen. Jij bent de spil waar niemand omheen kan! Je werkt met het team mee en mag het team leiden. Je maakt de planning en coördineert de dagelijkse voortgang, waarbij je zorgt dat de zorgleefplannen actueel en bij iedereen bekend zijn. Je bent dus in hoge mate resultaat- en sfeerbepalend en daarom als geen ander in staat om het een prettige eigen ‘winkel’ te maken waar bewoners en medewerkers zich gewaardeerd en thuis voelen. Het betreft een locatie met cliënten, die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen en een team die de beste zorg biedt. De cliënten hebben de beste zorg nodig en jouw team de beste begeleiding. Lijkt dit avontuur je wat?

  een week geleden LEKZ01 ( Buiten Zeeland )
 • Verzorgende ig - met doorgroeimogelijkheden!

  Een Verzorgende IG voor de intramurale zorg daar zijn we naar op opzoek. Op zoek voor één van onze opdrachtgevers, een zorginstelling die een hart heeft voor de zorg, regio Roosendaal. Betreft een functie waarbij je zelf mag aangeven hoeveel uur je per week wilt werken! Deze organisatie heeft niet alleen oog voor cliënten, maar ook voor jou als medewerker. Er is ruimte voor opleiding, maar ook voor jouw ideeën en wensen. Heb jij ideeën voor verbeteringen van de afdeling, geef het aan, bij deze organisatie wordt er naar jou geluisterd! Een functie als Verzorgende IG met doorgroeimogelijkheden om Verpleegkundige te worden. Je vervult in aanvang een begeleidende functie met verzorgende taken, maar gaandeweg neem je ook verpleegkundige taken op je. Wanneer je in dienst treedt ontvang je een warm welkom en een goed inwerkprogramma, zodat je weet waar je aan toe bent. Als Verzorgende IG heb je zeggenschap en wordt er naar jouw ideeën/meningen wordt gevraagd. Je wordt door verpleegkundigen en coaches gesteund en begeleid. De optimale begeleiding wordt je geboden!

  een week geleden LEKZ01 ( Buiten Zeeland )
 • Verzorgende ig – domotica – [vacature zorg]

  Voor een van onze opdrachtgevers, een ondernemende en warme zorginstelling in de regio Moerstraten, zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG, voor de afdeling Domotia, tussen de 20-32 uur in de week (uren zijn bespreekbaar!) Deze zeer cliënt gerichte organisatie biedt niet alleen een warme sfeer voor de bewoners, maar ook voor de werknemers. Zij staan open voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ondersteunen jou hierin. Als Verzorgende IG op de afdeling Domotica krijg je te maken met elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in de woning en woonomgeving van de cliënten. Deze apparaten zorgen ervoor dat in de woning de zorgtaken, communicatie, ontspanning en andere huishoudelijke taken gemakkelijker gaan. Een handig systeem die jou een handje helpt bij de verzorging! Je verricht zowel verzorgend, als verplegende en begeleidende werkzaamheden vanuit het gezamenlijk opgestelde zorgleefplan. Samen met jouw team leveren jullie een positieve bijdrage aan het wonen en welzijn van je cliënten.

  een week geleden LEKZ01 ( Buiten Zeeland )