Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 72 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Ben jij de ib er die wij zoeken?

  Ik ben een goed verzorgde man van 75 jaar met humor. Ik sta met open ogen in het leven. Ik ben veelzijdig. Zo heb ik een antiquariaat gehad en behoud dit nog steeds mijn interesse. Helaas ben ik door verschillende omstandigheden in het leven enigszins afhankelijk geworden. Ik heb een individuele begeleider nodig die sterk in de schoenen staat en kan varen op een jarenlange ervaring. Ik ben woonachtig in Middelburg en ben zodoende op zoek naar iemand uit Middelburg of uit de directe omgeving circa 10 km van Middelburg. Ik ben op zoek naar een echte factotum, oftewel een haast echte allesdoener en alleskenner.

 • Dringend gevraagd: allround haarstyliste en 3e jaars stagiaire

  VACATURE Ter versterking van ons team zoeken wij een Allround Haarstyliste en 3e jaars stagiare.

  2 weken geleden hairpoint goes - Goes
 • Zzp zorgverleners gezocht!

  COZP (Coöperatie ZorgProfessionals) is een collectief van Zorgprofessionals/ondernemers en we zoeken, ter uitbreiding van ons team, meerdere hardwerkende, ervaren en betrouwbare collega’s die ons komen versterken. Momenteel zijn wij opzoek naar Begeleiders SPW/MMZ, Verpleegkundige, Verzorgende en Helpende uit de regio Zeeland (fulltime of parttime). Je komt bij verschillende zorginstellingen met vaste cliënten in jouw eigen regio. We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Hierdoor is het bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten te kiezen wat het beste bij jouw past. Je bepaald zelf je eigen werktijden en welke diensten je aanneemt, zolang je maar gemotiveerd bent en graag wil werken. Tevens is op het gebied van opleiding en ontwikkeling alles mogelijk. Samen met jou kijken we naar wat je wensen en interesses zijn om vanuit daar een passend opleidingstraject te ontwikkelen. Voor meer informatie zie onze website: www.cozp.nl

 • Pedagogisch medewerker bso kindcentrum 't paalhoofd

  Als de school uit is, start het leukste deel van de dag zowel voor de kinderen als voor jou. Weet jij kinderen altijd te verrassen met creatieve en sportieve activiteiten? Ben jij energiek, enthousiast en zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar jouw ideale maatjes? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. Je werkt een aantal dagdelen op een vaste locatie; enkele uren val je in op andere locaties. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

 • Pedagogisch medewerker bso pien

  Als de school uit is, start het leukste deel van de dag zowel voor de kinderen als voor jou. Weet jij kinderen altijd te verrassen met creatieve en sportieve activiteiten? Ben jij energiek, enthousiast en zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar jouw ideale maatjes? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

 • Wmo consulent

  Voor diverse gemeentes in Zeeland zijn wij met regelmaat op zoek naar Wmo consulenten die het leuk vinden om via detachering bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. De medewerkers Wmo voeren het beleid op het gebied van Wmo uit. De medewerkers Wmo verzamelen gegevens over de klantsituatie door een hoogwaardige brede intake. Ze signaleren maatschappelijke problemen en behoeften van de klant, ze onderzoeken het probleemoplossend vermogen en de motivatie van de klant en besluiten over het al dan niet inschakelen van andere instellingen en leggen dat vast in rapporten en beschikkingen. Ze toetsen de situatie van de klant aan de voorwaarden voor het verstrekken van passende voorzieningen zodat deze juist en tijdig worden verstrekt. Ze coördineren het bemiddelings- en begeleidingsproces en begeleiden zelf in voorkomende gevallen kortdurend de klant. Ze informeren de klant over de regelingen en voorzieningen, de specifieke mogelijkheden voor de klant en de te volgen procedures c.q. te ondernemen stappen. Ze beoordelen wanneer samenwerking met externe instanties of met andere clusters binnen Porthos een meer integrale dienstverlening aan de burger oplevert. Ze monitoren het effect van de verstrekte voorzieningen en ondersteuning op de situatie van de klant.

 • Persoonlijk begeleider- coach ambulant

  Minneboo Coaching & Welzijn Kleinschalige zorg, gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding en coaching. Wij bieden langdurige persoonlijke begeleiding en maatwerk aan mensen die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen buiten de maatschappij te vallen. Het gaat hierbij om (jong) volwassenen met onder andere een licht verstandelijke beperking, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), ADHD of ADD, al dan niet gerelateerde psychische problemen. Het doel is om deze mensen te stimuleren bij het vergroten van de zelfredzaamheid. Samen met de client (en diens netwerk) werk jij aan zijn/haar persoonlijke doelen. De begeleiding kan ingezet worden als coaching/advies, aanleren van praktische, sociaal- emotionele vaardigheden en kan gericht zijn op alle levensfacetten zoals wonen, school, werk en/of vrijetijd. Wij zijn flexibel, laagdrempelig en we werken ambulant: we komen naar de cliënt toe. Ons werk- gebied is voornamelijk Walcheren. Maar daarnaast ook de Bevelanden.

 • Beveiliger jeugdzorg

  Werk jij graag mee aan een veilige leefomgeving voor jongeren? Dan zij wij op zoek naar jou! Voor jeugdzorginstelling zijn we op zoek naar een ervaren objectbeveiliger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze instelling verblijven jongeren met ernstige (gedrags-) problemen. In deze functie zal je regelmatig met de jongeren en hun begeleiders in contact staan. Wat worden jouw taken? • Controlerondes lopen (evt in samenwerking met groepsleider) • Baliedienst en uitgifte/registratie materiaal • Ingrijpen bij calamiteiten • BHV Ploegleider functie vervullen • Cameratoezicht houden

  3 dagen geleden DeltaSafe - Buiten Zeeland
 • Begeleider gehandicaptenzorg in opleiding

  Begeleider Gehandicaptenzorg in opleiding "Wil jij een carrièreswitch maken? Doorstromen naar jouw droombaan? Werken in een sector waar plezier, humor, passie, inzet en collegialiteit belangrijk zijn? Dan hebben wij de perfecte kans en baan voor jou!" Waar ga je werken? ’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. We helpen hen het beste antwoord te vinden op de grote en kleine vragen die voor hen belangrijk zijn. Met lichte zorg waar het kan, en met (tijdelijk) intensieve zorg als het nodig is. Dichtbij, bij voorkeur bij mensen thuis en altijd samen met familie en verwijzers. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en uit ons wetenschappelijke onderzoek zijn we bovendien een waardevolle gesprekspartner voor iedereen die werkt met mensen met een beperking. Zo helpen we cliënten én verwijzers verder. Leergierig, zorggericht en enthousiast Met ingang van februari 2020 starten wij in samenwerking met het Scalda een nieuwe klas en hebben wij plaatsen beschikbaar voor een leer-werktraject. Je volgt de opleiding Maatschappelijke zorg / Verzorgende-IG (combi-opleiding), waar je wordt opgeleid tot begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3). Je gaat één dag in de week naar school. De overige uren werk je in de directe zorg. Samen met jou richten wij de opleiding op maat in. Wij leren jou het vak van Begeleider zodat jij professionele begeleiding kan bieden aan onze cliënten. Binnen onze organisatie werken we met verschillende cliëntgroepen, hierbij valt o.a. te denken aan laag verstandelijk beperkt, ernstig meervoudig beperkt, senioren, niet aangeboren hersenletsel of moeilijk verstaanbaar gedrag.

 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  3 dagen geleden Wopie - Hulst
 • Bijverdienen in de horeca?

  #Jijverdientmeer met Horecabaas.nl Werk jij in de zorgsector, én vind je het leuk om af en toe leuke klussen te werken in de horeca? Bekijk dan nu deze vacature. Als Horecabaas werk jij als zelfstandige (freelancer) bij verschillende horecazaken. Je bepaalt daarmee volledig zelf voor wie, wanneer en voor welk uurtarief je werkt. Het is vanaf nu mogelijk om je zelf in te schrijven op de openstaande shifts bij diverse Horecazaken in heel Zeeland.

  4 dagen geleden Horecabaas.nI - Heel Zeeland
 • Physician assistant (32/38 uur p-w)

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Physician Assistant (32/38 uur p-w) Voor onze nieuwe maatschap huisartsenteam Zorg op Zak zijn wij per 1 maart 2020 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Physician Assistant. Ons team bestaat uit 6 huisartsen , 22 dokters en apotheekassistenten ,10 POH’ers , 1 PA en 3 administratief medewerkers. Er zijn 3 locaties ‘ s in Gravenpolder , ‘S heerenhoek en Ovezande. Op iedere locatie is een apotheek aanwezig. Onze visie Wij willen laagdrempelig hoogkwalitatieve huisartsenzorg leveren waarbij we de juiste zorg op de juiste plaats brengen “bij de huisarts als het moet, bij het ondersteunende personeel als het kan”. Dat doen wij dagelijks vanuit onze kernwaarden; zorg dichtbij, innovatief, regionaal samenwerkend, patiëntvriendelijk en servicegericht, doorpakken als het nodig is, de patiënt actief betrekken bij het zorgproces in een open dialoog en pro-actief. Wat kunnen wij je bieden? Een zelfstandige functie in een dynamisch en collegiaal team, waarbij ruimte is voor eigen inbreng en initiatief en je de kans krijgt te bouwen aan de toekomst van de huisartsenzorg in de zak van zuid Beveland. Je krijgt een 32 /38 uur dienstverband voor bepaalde tijd. Betaling is conform salarisschaal 8 van de cao-huisartsenzorg, afhankelijk van je werkervaring.

  4 dagen geleden ZHCo2016 - s-Gravenpolder
 • Physician assistant in opleiding

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en leergierige Physician Assistant in opleiding. Voor onze nieuwe maatschap Huisartsenteam Zorg op Zak zijn wij op zoek naar een enthousiaste , leergierige en ambitieuze PA in opleiding. Ons team bestaat uit 6 huisartsen , 22 dokters en apotheekassistenten ,10 POH’ers , 1 PA en 3 administratief medewerkers. Er zijn 3 locaties ‘ s in Gravenpolder , ‘s Heerenhoek en Ovezande. Op iedere locatie is een apotheek aanwezig. Onze visie Wij willen laagdrempelig hoog kwalitatieve huisartsenzorg leveren waarbij we de juiste zorg op de juiste plaats willen brengen “bij de huisarts als het moet, bij het ondersteunende personeel als het kan”. Dat doen wij dagelijks vanuit onze kernwaarden; zorg dichtbij, innovatief, regionaal samenwerkend, patiëntvriendelijk en servicegericht, doorpakken als het nodig is, de patiënt actief betrekken bij het zorgproces in een open dialoog en pro-actief.

  4 dagen geleden ZHCo2016 - s-Gravenpolder
 • Ambulant begeleider 0- uren, regio zeeland (inclusief zeeuws vlaanderen)

  Ambulante begeleiding op oproepbasis voor jongeren en volwassenen in de geestelijke gezondheidszorg.

  een week geleden Stichting Klaver4 - Goes
 • 2 ambulante begeleiders 28-32 uur, regio zeeland (inclusief zeeuws vlaanderen)

  Ambulante begeleiding van zowel jongeren als volwassenen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

  een week geleden Stichting Klaver4 - Goes