Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 41 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Schoonheidsspecialiste

  We zijn op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor gezichtsbehandelingen en massages en diverse andere behandelingen. In het bezit van diploma schoonheidsspecialiste.

  2 dagen geleden City Spa Goes vof - Goes
 • Au pair gezocht

  Wij zijn opzoek naar een au pair/oppas die ongeveer 3 dagen per week bij ons kan oppassen. De dagen/tijden zijn in overleg en wisselend, dus flexibiliteit is wel een pre. Wij hebben nu twee kinderen (3 en 1 jaar) en wij verwachten ons derde kindje begin september. Ook zal het soms nodig zijn om in het weekend beschikbaar te zijn. Er wordt verwacht dat je ook wat huishuidelijke taken zal verrichten, zoals stofzuigen of een was opvouwen. Maar het welzijn van de kinderen staat voorop. Wij zoeken wel iemand met ervaring in deze leeftijdscategorie. Lijkt het jou wat om ongeveer 3 dagen per week voor onze kinderen te zorgen en leuke dingen met ze te doen en wat huishoudelijke taken uit te voeren indien mogelijk, schrijf ons dan. E-mail: maureen__w@hotmail.com (Let op: 2 laagstreepjes)

  6 dagen geleden Maureenw92 - Westkapelle
 • Verzorgende gezocht!

  Detacheren in de zorg? Detacheren is een flexibele arbeidsvorm, maar biedt meer zekerheid dan bijvoorbeeld uitzenden. Bij detacheren wordt een zorgprofessional ingezet voor een vooraf overeengekomen periode. Zowel opdrachtgever als zorgprofessional zijn gedurende deze periode aan elkaar verbonden. Dit in tegenstelling tot uitzenden, waar de samenwerking wederzijds op ieder moment beeindigd kan worden. Ook ligt het salaris vaak een stuk hoger dan bij uitzenden. Je werkt dus voor Flexus Detachering en gaat aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Dit gebeurt vaak op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat. Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens een dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke behoeftes en carriere plannen. Zo heb je keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen. Momenteel zijn wij opzoek naar meerdere verzorgende (IG) uit de regio Zeeland of daarbuiten (fulltime of parttime). Je komt bij verschillende zorginstellingen met vaste cliënten in jouw eigen regio.

  2 dagen geleden Flexus Detachering - Heel Zeeland
 • Begeleider mmz/spw gezocht!

  Detacheren in de zorg? Detacheren is een flexibele arbeidsvorm, maar biedt meer zekerheid dan bijvoorbeeld uitzenden. Bij detacheren wordt een zorgprofessional ingezet voor een vooraf overeengekomen periode. Zowel opdrachtgever als zorgprofessional zijn gedurende deze periode aan elkaar verbonden. Dit in tegenstelling tot uitzenden, waar de samenwerking wederzijds op ieder moment beeindigd kan worden. Ook ligt het salaris vaak een stuk hoger dan bij uitzenden. Je werkt dus voor Flexus Detachering en gaat aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Dit gebeurt vaak op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat. Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens een dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke behoeftes en carriere plannen. Zo heb je keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen. Momenteel zijn wij opzoek naar meerdere begeleiders MMZ/SPW uit de regio Zeeland of daarbuiten (fulltime of parttime). Je komt bij verschillende zorginstellingen met vaste cliënten in jouw eigen regio.

  2 dagen geleden Flexus Detachering - Vlissingen
 • Maatschappelijk werker

  Wil jij graag aan de slag als maatschappelijk werker? Reageer dan hier! Voor een opdrachtgever in de regio Walcheren ben ik op zoek naar een maatschappelijk werker die het een uitdaging vindt om in de gebiedsteams aan het werk te gaan. Als Maatschappelijk werker bied je psychosociale hulpverlening aan cliënten, passend binnen de afgesproken kaders van de organisatie. Er wordt gewerkt vanuit de gemeentelijke visie op het sociale domein. Als maatschappelijk werker werk je vanuit een multidisciplinair gebiedsteam aan veelal complexe problematiek, waar de veiligheid van cliënten in het geding is. Als maatschappelijk werker heb je een transparante en open werkhouding, heb je lef en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Deze functie is tot het einde van dit kalenderjaar. Een verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met daryl.hollander@maandag.nl of 06-13298676

  2 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Wijkziekenverzorgende, verpleegkundige in de wijk of wijkverpleegkundige

  Buurtzorgteam Goes Noord is op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega/student die ons topteam wil bijstaan. Het aantal uren dat wij voorstellen is 24 uur, maar dit is bespreekbaar. Buurtzorg levert verpleging en verzorging thuis vanuit kleine, zelfsturende teams bestaande uit wijkziekenverzorgenden en (wijk)verpleegkundigen. Wij zijn op zoek naar een collega die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg voor de cliënt. Je bent zichtbaar in de buurt en zoekt samen met cliënten naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten.

  2 dagen geleden Buurtzorg team Goes-Noord - Goes
 • Huishoudelijke hulp hulst/oostburg €16.00 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in de regio Oostburg en Hulst. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor gemiddeld 20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Hulst
 • Verzorgenden ig thuiszorg terneuzen dienstverband met auto 12-24uur

  Ben jij een ambitieuze verzorgende, die zich wil inzetten voor cliënten die nog zelfstandig wonen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij een verzorgenden-IG in de regio Terneuzen. Solliciteer snel voor het thuiszorgteam van Terneuzen. Het betreft een contract, waarbij de uren bespreekbaar zijn van 12 tot 24 uur per week. Je werkt alleen overdag en ’s avonds. Je diensten worden enkel in overleg met jou gepland dus je hebt een grote invloed op het rooster. Team Thuiszorg Terneuzen is enorm aan het groeien. Zelfstandigheid en creativiteit is dan ook echt een pre. Het is van belang dat je cliënten weet te vinden en te binden. Je bent de schakel in alle communicatie naar familie, betrokkenen en medecollega's. Je onderscheidt waarin wij als organisatie voor staan, een extra warme liefdevolle aanpak waarom mensen juist van Zeelandcare zorg willen onvangen.  Je werkt nauw samen met diverse partners in de eerste lijn, zoals de huisarts en de casemanager. En uiteraard stem je af met de wijkverpleegkundige. Je wordt serieus genomen en optimaal ondersteunt door o.a. een teamleider om je werkzaamheden uit te kunnen voeren.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Huishoudelijke hulp zierikzee/burgh-haamstede 17,50 per uur

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling huishoudelijke hulp zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in heel de regio schouwen Duiveland. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor gemiddeld 20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Zierikzee
 • Vakantiekracht thuiszorg terneuzen 20/25, geen fee!

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) zorgstudenten in de regio Terneuzen.. We komen graag in contact met zorgstudenten die 3-5uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Verzorgenden krabbendijke/steenbergen/bergen op z./breda 32/38,50,geen fee

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio's Krabbendijke/Steenbergen/Bergen Op Zoom/Breda. We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Verzorgenden intramuraal terneuzen/ hulst/oostburg vanaf 32 p/u, geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in de regio's Terneuzen/ Hulst/Oostburg. We komen graag in contact met Verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Helpenden/helpende plus thuiszorg middelburg/terneuzen/goes,geen fee

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) SPW/MMZ/Verzorgenden/ Helpende plus thuiszorg Middelburg/Terneuzen/Goes.  We komen graag in contact met SPW/MMZ/Verzorgenden/ Helpende plus die 3uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Helpenden/helpende plus thuiszorg middelburg/terneuzen/goes,geen fee

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) SPW/MMZ/Verzorgenden/ Helpende plus thuiszorg Middelburg/Terneuzen/Goes.  We komen graag in contact met SPW/MMZ/Verzorgenden/ Helpende plus die 3uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Spw/mmz/verzorgenden thuiszorg middelburg/terneuzen/goes 33/39/45,geen fee!

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) SPW/MMZ/Verzorgenden thuiszorg Middelburg/Terneuzen/Goes. We komen graag in contact met SPW/MMZ/Verzorgenden die 3uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  4 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg