Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 32 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Zzp zorgverleners gezocht!

  COZP service -en bemiddelingsbureau voor zelfstandige zorgverleners. Wij begeleiden, faciliteren en ondersteunen zzp zorgverleners in hun zzp’er-schap. We zijn doorlopend opzoek naar gemotiveerd zorgverleners uit Zeeland. Wij zoeken: • Helpende (Plus) • Verzorgende 3 (IG) • Verpleegkundige 4/5/6 • MMZ/SPW 3/4 We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Het is bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten of opdrachten te kiezen en zelf je planning in te vullen. Er zijn geen verplichtingen of minimale aantal uren, je hebt de regie in eigen hand! Interesse? Meld je aan via onze website www.cozp.nl of bel 0113 - 40 51 73 / 06 - 27 13 50 17.

 • Zzp zorgverleners gezocht!

  COZP service -en bemiddelingsbureau voor zelfstandige zorgverleners. Wij begeleiden, faciliteren en ondersteunen zzp zorgverleners in hun zzp’er-schap. We zijn doorlopend opzoek naar gemotiveerd zorgverleners uit Zeeland. Wij zoeken: • Helpende (Plus) • Verzorgende 3 (IG) • Verpleegkundige 4/5/6 • MMZ/SPW 3/4 We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Het is bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten of opdrachten te kiezen en zelf je planning in te vullen. Er zijn geen verplichtingen of minimale aantal uren, je hebt de regie in eigen hand! Interesse? Meld je aan via onze website www.cozp.nl of bel 0113 - 40 51 73 / 06 - 27 13 50 17.

  3 dagen geleden COZP - Heel Zeeland
 • Allround kapster gezocht of eventueel bbl 3e leerjaar

  allround Kapster/kapper of Bbl leerling 3e schooljaar. je kan eventueel mailen naar: haarstudiosmg@outlook.com of bellen naar 0118-625272 en dan kan je vragen naar Patricia of Priscilla. zien we u in ons team ?

 • Gevraagd: kapper / allround haarstylist(e)

  Bij Hairpoint Goes zoeken wij naar talentvolle haarstylisten, die beschikken over de nodige ervaring als het gaat om het zelfstandig knippen en kleuren, maar ook in staat zijn deskundig advies te geven waar jouw klant zich goed bij voelt. Als haarstylist ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je je klanten zult ontvangen en adviseren. Samen met je collega’s zorg je voor een leuke, schone en prettige werkomgeving. Je streeft ernaar om iedere klant net dat beetje extra te geven door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ontspanningsmoment door een persoonlijke benadering en service. WIE ZIJN WIJ Hairpoint Goes, gelegen in het gezellig winkelcentrum van Goes , opende haar deuren in april 2015. Een Trendy salon voor dames, heren en kinderen waarbij klanten ook terecht kunnen zonder afspraak. Onze klantenkring is heel divers van jong tot oud. Hairpoint Goes bestaat uit een klein team, die kwaliteit, service en gezelligheid naar de klant toe het belangrijkst vindt. Wij zijn vooruitstrevend in onze technieken en producten. Onze ambitie is om het maximale uit het haar te halen en ook uit onze stylisten. Bekijk ons werk op facebook en instagram @hairpointgoes

  2 weken geleden hairpoint goes - Goes
 • Hoofd financiële administratie

  Een spin in het web op het gebied van financiële vraagstukken? Cijfers zijn voor jou geen probleem. Je overziet moeiteloos het hele financieel administratieve proces, zoekt naar het beste resultaat en neemt je verantwoordelijkheden. Welkom bij Tragel! Waar ga je aan de slag? Je werkplek is in Clinge, maar je werkt ook vanuit huis. In deze bijzondere periode is dat vaker dan gebruikelijk. Je gaat aan de slag in het team Financiën. Een enthousiast team, dat zorgt voor een optimale verwerking van de administratie. Samen met je collega’s maak je met dit team onderdeel uit van de bedrijfsondersteuning van Tragel.

  gisteren Tragel - Clinge
 • Verpleegkundige / verzorgende ig

  Wij zijn voor een ondernemende organisatie opzoek naar mensen in de thuiszorg. Ben jij iemand waarbij de zorgwensen van de cliënt voorop staan? Heb jij liefde voor het vak, ben jij positief en zorg ondersteunend dan is deze vacature absoluut iets voor jou.

  4 dagen geleden Impact-Sourcing - Vlissingen
 • Begeleider

  'Kan jij mij helpen bij de dagelijkse zorg, zonder de regie over te nemen? Kan jij mij veiligheid en structuur geven? Zodat mijn dag overzichtelijk verloopt.' Waar ga je werken? Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. 's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We kijken naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt. Als begeleider ga je werken op een locatie bestaande uit twee woningen die door de tuin met elkaar zijn verbonden. Hier wonen zes cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Als team vervul je alle diensten inclusief de slaapdienst; Je werkt soms met een collega en soms alleen. Wie ga je helpen? De huidige bewoners zijn allen man en hun leeftijd varieert tussen de 35 en 69 jaar. Naast hun lichte tot matige verstandelijke beperking is er sprake van autisme. Overdag gaat een deel van de cliënten naar werk of dagbesteding. Twee cliënten zijn het grootste gedeelte van de dag thuis. In het ene woonhuis wonen vier mannen die samen een gezellige en ontspannen groep vormen. Ze hebben het leuk met elkaar en houden rekening met elkaar, ook als een van hen het even moeilijk heeft. De twee mannen in het andere woonhuis zijn meer op zichzelf en hebben duidelijke structuur en kadering nodig. Hoe ga je helpen? Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woonomgeving. Je werkt nauw samen met familie, collega’s en andere professionals. Zo creëer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team. In dit kader verwachten we ook van je dat een rol gaat spelen in de verdere ontwikkeling van het team.

 • Medewerker wijkzorgteam, oproepkracht m/v

  Buurtdiensten is een kleinschalige landelijke Thuiszorgorganisatie. Wij verlenen huishoudelijke en persoonlijke zorg, aan mensen die het huishouden niet zelf aankunnen, of zichzelf niet meer kunnen verzorgen. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk. Wij werken in kleine zelfsturende teams, die rechtstreeks voor cliënten bereikbaar zijn. Buurtdiensten werkt nauw samen met Buurtzorg.

  5 dagen geleden buurtdienstenveere - Aagtekerke
 • Apothekersassistent(e)

  Het leuke aan een baan als apothekersassistent(e) is dat het vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Je krijgt een hoop verantwoordelijkheid en complexe zaken die goed behandeld moeten worden. Een opleiding en/of ervaring in dit vakgebied zijn dus van groot belang om dit werk goed te kunnen uitvoeren. Beschik jij over de benodigde competenties voor deze functie? Heel goed, wij komen dan graag met jou in contact. Wij zoeken namelijk verschillende mensen met een afgeronde opleiding apothekersassistent. We hebben diverse mogelijkheden om bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in de buurt van Goes of Terneuzen. Zoals jijzelf ook weet, kun je verschillende kanten op in dit vakgebied. De één wil zich meer richten op de productie of distributie en een ander meer op bijvoorbeeld de frontoffice. Alle opties zijn mogelijk en willen we graag met je bespreken, zodat jij aan de slag kan gaan op een plek die het beste bij jou past. Hieronder lees je waar je onder andere mee te maken krijgt bij de productie, distributie of frontoffice. Productie - bereiden van geneesmiddelen; - bijdrage leveren aan documentbeheersysteem t.b.v. de kwaliteit; - werkzaamheden zijn voornamelijk in de backoffice voor ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Distributie - distribueren en beheren van geneesmiddelen; - medicatiebegeleiding; - documentbeheer voor het kwaliteitssysteem. Frontoffice - medicatieverificatie- en begeleiding; - voorraadbeheer; - klanten helpen en adviseren aan de balie in de apotheek. Onze opdrachtgever opereert in de farmaceutische industrie. Ze zijn vooruitstrevend en willen inspelen op marktkansen en ontwikkelingen in de farmacie, zoals de specialistische zorg thuis, de geautomatiseerde ondersteuning van farmaceutische processen en de uitdagingen die ontstaan zijn na de hervorming van de langdurige zorg. De combinatie van de verschillende werkgebieden binnen één bedrijf biedt de mogelijkheid tot zowel verbreding als specialisatie.

  5 dagen geleden Start People Zeeland - Terneuzen
 • Dienstverband huishoudelijke hulp goes/wolphaartsdijk €15 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in alle kernen van Zuid-Beveland die ons voor onbepaalde tijd wil versterken van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Dienstverband huishoudelijke hulp renesse/ burgh-haamstede €17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in alle kernen van Schouwen-Duiveland die ons voor onbepaalde tijd wil versterken van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

 • Dienstverband huishoudelijke hulp noordgouwe, kerkwerve, brouwershaven €17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in alle kernen op het eiland Schouwen-Duiveland die ons voor onbepaalde tijd wil versterken van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

 • Dienstverband huishoudelijke hulp zierikzee, nieuwerkerk, bruinisse, €17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen die ons voor onbepaalde tijd wil versterken op heel het eiland Schouwen-Duiveland van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Zierikzee
 • Dienstverband huishoudelijke hulp zierikzee, nieuwerkerk, bruinisse €17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in alle kernen op het eiland Schouwen-Duiveland die ons voor onbepaalde tijd wil versterken van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Zierikzee
 • Algemeen zorgmedewerker

  Wil jij graag je steentje bijdragen in deze tijd? Vind jij het leuk om ouderen te voorzien van een bakje koffie of thee en ondertussen een oogje in het zeil te houden? Wil jij ervoor zorgen dat jouw collega's zich volledig kunnen richten op de zorg? Dan is dit een leuke functie voor jou! Wat ga je doen Je gaat aan de slag als algemeen zorgmedewerker bij een zorgorganisatie in Zierikzee. Het is jouw taak om te zorgen dat de ouderen van alle gemakken worden voorzien op verschillende vlakken. Daarnaast zorg je ervoor dat je collega's zich kunnen richten op de zorg voor de ouderen en jij zorgt voor alles er omheen. Het stukje extra aandacht wat de ouderen verdienen zul jij gaan waarborgen. - Je brengt koffie en thee bij de ouderen langs - Je maakt een gezellig praatje met de ouderen - Wanneer je zaken opmerkt, meld jij dit bij je collega's - Je houdt goed in de gaten hoe het gaat met de ouderen en de collega's Waar ga je werken Bij een zorgorganisatie in Zierikzee zitten ze te wachten op extra hulp. Jij pakt algemene taken op en zorgt ervoor dat de ouderen een stukje extra aandacht krijgen.

  een week geleden Tempo Team Goes - Zierikzee