Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 26 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Verzorgende ig/begeleider spw/mmz gezocht

  COZP (Coöperatie ZorgProfessionals) is een groep van zorgprofessionals/ondernemers en we zoeken, ter uitbreiding van ons team, hardwerkende en betrouwbare collega's die ons komen versterken. Momenteel zijn wij opzoek naar meerdere verzorgende IGers en begeleiders SPW/MMZ uit de regio Zeeland (fulltime of parttime). Je komt in kleine warme teams met vaste cliënten en zorgverleners die diverse soorten zorg verlenen bij cliënten in jouw eigen regio. We hebben verschillende soorten zorgaanvragen vanuit onze opdrachtgevers. Hierdoor is het bij ons mogelijk om uit een brede variatie van diensten te kiezen wat het beste bij jouw past. Je bepaald zelf je eigen werktijden en welke diensten je aanneemt, zolang je maar gemotiveerd bent en graag wil werken. Tevens is op het gebied van opleiding en ontwikkeling alles mogelijk. Samen met jou kijken we naar wat je wensen en interesses zijn om vanuit daar een passende opleidingstraject te ontwikkelen. Voor meer info zie onze website: www.cozp.nl

 • Medewerker zorgverkoop en contractering - finance en control

  Je pakt stevige uitdagingen op en brengt ze tot een goed einde. Complexe vraagstukken met een financiële context weet je te vertalen naar concrete offertes en contracten. Je bent scherp, accuraat, kritisch en analytisch. Werkprocessen geef je vorm en beweging. Jouw werkplek De afdeling finance & control is integraal verantwoordelijk voor alle financie?le zaken en bestaat uit de volgende onderdelen: concern/business control, financiële administratie, salarisadministratie, zorgcontrol, zorgverkoop & contractering en informatiemanagement. Het team zorgverkoop & contractering vervult een belangrijke rol voor Emergis in het opbouwen en intensiveren van de financieringsrelatie met o.a. zorgverzekeraars, zorgkantoren, belangenorganisaties en samenwerkingspartners. Het team is verantwoordelijk voor tijdig, juist en volledig contracteren van te leveren zorg. Het team doet dat in nauwe samenwerking met de zorgonderdelen. Het team is tevens verantwoordelijk voor contracteren van zorg met samenwerkingspartners. Contractering van zorg is zowel inhoudelijk als relationeel hoog complex. Verder signaleert het team ontwikkelingen in de sector en eigen organisatie, en vertaalt dat naar strategische advies voor bestuur en directie. Emergis is een nieuwe weg ingeslagen tot het verder professionaliseren en optimaliseren van de financiële organisatie. Om deze ontwikkeling verder vorm te geven hebben wij een vacature voor een medewerker zorgverkoop & contractering. Je hebt in het team een zelfstandige functie en werkt nauw samen met een collega-medewerker zorgverkoop & contractering en de accountmanager die tevens functioneel leiding geeft aan het team. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Organiseren en opstellen van offertes: - Verwerven van inhoudelijke onderbouwing. - Voor-afstemming en kritische review van offertes en contracten met de interne organisatie (o.a. zorgonderdelen). Organiseren, voorbereiden en faciliteren van onderhandelings- en voortgangsoverleggen met financiers. Uitwerken van onderhandelingsresultaten naar contracten. Uitdragen van contractafspraken (zowel financieel als zorginhoudelijk) in de organisatie en adviseren over de implementatie daarvan. Organiseren en uitvoeren van monitoring, controle en verantwoording van gecontracteerde afspraken. Contracteren van onderlinge dienstverlening met zorgverleners in het partnernetwerk. Actief volgen van ontwikkelingen in de bedrijfskoers en de sector en deze samen met je teamgenoten vertalen naar een visie en ambitie van verkoop van zorg, waaronder: - Strategisch advies t.a.v. productontwikkeling en positionering van Emergis. - Benchmarking; concurrentie- en marktanalyses vertaalt naar stuurinformatie. Inrichten en ontwikkelen van de processen van zorgverkoop & contractering. Actief bouwen aan verdere professionalisering van zorgverkoop & contractering.

  een uur geleden Emergis - Kloetinge
 • Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (uren per week: 32 - 36)

  Wil jij deel uitmaken van het regioteam Walcheren? Lees dan verder! Jouw werkplek Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland. Het zorgprogramma angst & stemming (A&S) binnen het regioteam Walcheren biedt hulp aan mensen die behandeld worden voor angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen, eetstoornissen en zwangerschapspsychiatrie (POP-polikliniek) in samenwerking met het ADRZ. De hulp wordt zowel poliklinisch als in de thuissituatie geboden. De geboden hulp is afhankelijk van de persoonlijke vraag van de cliënt. Cliënten binnen het zorgprogramma A&S werken samen met hulpverleners aan hun herstel en ontwikkeling. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Je levert met enthousiasme een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en het verder vormgeven van het regioteam Walcheren. Je maakt gebruik van intensieve sociaal psychiatrische, begeleiding- en psychotherapeutische methodieken vanuit diverse referentiekaders. Je werkt nauw samen met collega’s in het multidisciplinaire team (psychiater, psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, ambulant verpleegkundigen. Jouw werkzaamheden komen voort uit het behandelbeleid dat is afgesproken met de cliënt in het behandelplan/MDO. Je neemt daarnaast ook deel aan de crisisdienst buiten kantooruren.

  16 uur geleden Emergis - Kloetinge
 • Medewerker restaurant/keuken nieuw sandenburgh

  Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden. De nauwe samenwerking met de buurt maakt dat Nieuw-Sandenburgh betrokken blijft bij de wereld om zich heen. Medewerkers werken in zelforganiserende teams, vanuit eigen competenties passend bij de teamrollen. We zoeken een gastvrije, zelfstandige en flexibele collega die met passie werkt en klant- en teamgericht is. In de boeiende functie van medewerker in de keuken èn het restaurant heb je veel contact met bewoners en collega's. Je kunt bewoners al blij maken door belangstelling en begrip te tonen. Veel voorkomende werkzaamheden als medewerker in de keuken zijn: - verwarmen, verdelen en serveren van maaltijden aan bewoners in het restaurant of op de kamer; - schoonmaken, opruimen en afwassen; - bestellingen van de dagelijkse benodigdheden. Veel voorkomende werkzaamheden als medewerker in het restaurant zijn: - klaarzetten van de zaal waar bewoners eten en koffie drinken; - gasten ontvangen in het restaurant; - serveren van de maaltijd aan bewoners; - schoonmaken, opruimen en afwassen. Binnen Zorgstroom heet de functie officieel Medewerker Logistiek.

  21 uur geleden Zorgstroom - Veere
 • Parttime kappers gevraagd

  Wij zijn een gezellige dames- en herenkapsalon net binnen de ring van het centrum van Goes. In de directe omgeving bevinden zich veel winkels. Wegens uitbreiding voor een kapsalon in Goes zijn wij op zoek naar kappers/kapsters zelfstandig werkend, je kent alle kneepjes van het kappersvak. * Voor de leerlingen: Wij zijn een erkend leerbedrijf, Zit jij in het 3e jaar en zoek jij een nieuwe stage? Solliciteer dan nu.

  23 uur geleden Kapsalon Goes - Goes
 • Allround kappers/kapsters gevraagd

  Allround kapsters en of kappers gevraagd voor een kapsalon in het centrum van Goes. Wil jij 3 of meer dagen per week werken? Ben jij enthousiast, gedreven en gemotiveerd? Wil jij in een gezellig team komen werken? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  23 uur geleden Hairstudiodouble - Goes
 • Huishoudelijk medewerkers

  Huishoudelijk medewerkers Terneuzen ZeelandCare Thuiszorg is een snelgroeiend bedrijf wat om die rede ook voortdurend op zoek is naar enthousiaste medewerkers op verschillende niveaus. Onze missie is ervoor zorgen dat mensen zolang mogelijk zorgeloos in hun eigen huis kunnen blijven wonen/oud kunnen worden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld particulieren, mensen uit de Wmo en mensen met een PGB.

  2 dagen geleden +ZeelandCare - Terneuzen
 • Tejo goes is op zoek naar een bevlogen coördinator voor het tejo-huis.

  Vacature voor de functie van coördinator TEJO-huis in Goes Sinds 1 juni 2018 is er in de gemeente Goes een TEJO-huis (zie www.tejo-nederland.nl). Alle TEJO-medewerkers, van klussers, gastvrouwen/-heren tot professionele therapeuten en gedragswetenschappers werken op basis van non-profit. Inmiddels werken er 25 gepassioneerde vrijwilligers. Voor de aansturing van ons TEJO-huis zijn we op zoek naar een vrijwillig werkende coördinator. Wie zoeken we? Een enthousiaste coördinator die mee werkt en vorm geeft aan de uitvoering van onze missie. Dit houdt onder meer in: • Meedenken in het vrijwilligersbeleid. • Aansturen, inwerken, ondersteunen en coachen van vrijwilligers (therapeuten en gastvrouwen/-heren). • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaat-vrijwilligers. • Informatieavonden organiseren en TEJO presenteren aan belangstellenden. • Voorzitten werkgroepen. • Feedback geven aan het dagelijks bestuur.

  3 dagen geleden TEJO-huis in Goes - Goes
 • Preventie-assistent(e)

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een enthousiaste preventie-assistent(e) die hun team wil komen versterken. Naast de taken van een tandartsassistent biedt de preventieassistent ook ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenbehandelingen. Daarnaast voert de preventieassistent zelfstandig onderdelen van tandheelkundige behandelingen uit, voornamelijk op het gebied van preventie en mondhygiëne. De werkzaamheden zullen zijn: - Afnemen van vragen ter controle van de anamnese die door de tandarts of mondhygiënist is afgenomen (vragenlijst medicijngebruik/gezondheid); - Uitvoeren van een plak (plaque) kleurtest; - In kaart brengen van conditie tandvlees; - Verwijderen van tandsteen en plak (plaque) boven het tandvlees; - Polijsten van tanden en kiezen; - Aanbrengen van fluoride; - Voorlichting en instructie geven over gebitsverzorging. Het betreft een functie voor minimaal 20 uur en maximaal 40 uur. Uren zijn in overleg.

 • Gemotiveerde begeleider gehandicaptenzorg

  Je verzorgt en begeleidt 2 jong volwassen (EMG) meisjes die 24-uurszorg ontvangen via PGB

  3 dagen geleden Wopie - Hulst
 • Tandartsassistent

  Je assisteert de Tandarts bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenbehandelingen. Onder toezicht van de Tandarts voer je zelf een aantal handelingen (deels) uit. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde zorg en de patiënttevredenheid. Je voert zelfstandig preventiewerkzaamheden uit ten behoeve van de patiënten. Je geeft voorlichting en advies aan de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte agendaplanning en je verricht administratieve taken Je draagt zorg voor de naleving van klinische protocollen, richtlijnen en afspraken die gelden in het bedrijf.

  5 dagen geleden Dental Matching - Kortgene
 • Gz-psycholoog (uren per week: 24 - 36)

  Het betreft een tijdelijke vacature: t/m oktober 24 uur op kliniek angst en stemming + kliniek trauma cluster B van november t/m april 36 uur naast bovengenoemde klinieken ook zorgprogramma eetstoornissen Jouw werkplek Kliniek angst en stemming Voor cliënten binnen het zorgprogramma angst & stemmingsstoornissen is klinische opname soms nodig. Kliniek angst & stemming biedt deze mogelijkheid. Op de afdeling zijn maximaal twintig bedden beschikbaar voor behandeling, verdeeld over twee huizen. Op beide huizen wordt door cliënten een therapeutisch dagprogramma gevolgd. Kliniek trauma en cluster B Voor cliënten binnen het zorgprogramma trauma & cluster B persoonlijkheidsstoornissen is klinische opname soms nodig. Kliniek trauma & cluster B biedt deze mogelijkheid. Op de afdeling zijn maximaal acht klinische behandelbedden beschikbaar voor cliënten met een hoofddiagnose trauma en/of cluster B persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast zijn er bedden beschikbaar voor cliënten met een bed op recept (BOR) regeling. De regulier opgenomen cliënten volgen een therapeutisch dagprogramma. Kliniek eetstoornissen Het zorgprogramma eetstoornissen biedt regio-overstijgende zorg en omvat de volgende onderdelen: ambulante behandeling, deeltijdbehandeling, klinische behandeling en mogelijkheid voor second opinion/diagnostiek. Het zorgprogramma richt zich niet alleen op behandeling maar ook op het leren omgaan met ziektesymptomen. Er wordt gebruik gemaakt van de cognitieve gedragstherapie – eetstoornissen (CBT-E) en specialist supportive clinical management waarbij shared decision making een vereiste is. Een goede hulpverleningsrelatie met de cliënt en de betrokken naasten staan hierbij voorop. De kliniek eetstoornissen bestaat uit twee groepen, de klinische individuele zorg (KIZ) en de behandelgroep. Beide groepen bestaan uit maximaal tien bedden. Tevens heeft de kliniek eetstoornissen een bed op recept (BOR) tot zijn beschikking. Jouw werkzaamheden Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: Je voert individueel behandelgesprekken met cliënten met complexe problematiek en hebt daarin een eindverantwoordelijkheid als regiebehandelaar. Je stelt behandelplannen op. Als je affiniteit hebt met diagnostiek, dan kun je een waardevolle aanvulling zijn in ons team. Wanneer nodig voer je EMDR uit. Je hebt wekelijks overleg met de teams, zowel over inhoudelijke als administratieve zaken. Deze teams bestaan uit psychiater, verpleegkundig specialisten, vaktherapeuten, ervaringsdeskundigen en verpleegkundigen. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit.

  5 dagen geleden Emergis - Kloetinge
 • Basisarts

  Opleiding Geneeskunde afgerond? Nog zoekende naar hét specialisme dat bij jou past? Of uitgeloot en op zoek naar een nieuw specialisme? Ik nodig je graag uit om samen met jou te sparren over wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Werkzaamheden Regelmatige werktijden, mogelijkheid tot vast contract en een gegarandeerde opleidingsplek welke volledig betaald wordt. Spreekt dit jou aan? Wordt verzekeringsarts! Jij houdt je voornamelijk bezig met het beoordelen van cliënten die al langer dan twee jaar ziek zijn. Dit betekent diverse complexiteit en daarom beschik jij over brede medische kennis. Samen met de cliënt kijk je naar de mogelijkheden die er zijn om deel te nemen aan de maatschappij, je voelt je immers het lekkerst als je werkt. Aan jou en je collega’s om dit op een zakelijke doch empathische manier aan te pakken om tot de juiste beoordeling te komen.

 • Verpleegkundige in de startblokken!

  Verpleegkundige in de startblokken! Ready, Set… Go! Bij Maandag® helpen we je graag bij de start van je carrière. Daarom hebben we Maandag® Startklaar ontwikkeld. Je komt dan voor twee jaar bij Maandag® in dienst en krijgt – aanvullend op je salaris – trainingen, begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! Wie ben jij? Wij zoeken voor diverse opdrachtgevers enthousiaste verpleegkundigen in de regio Zeeland en Zuidwest-Brabant die samen met ons de maandag beleven die ze willen. Werken met plezier staat namelijk centraal bij Maandag®. Als verpleegkundige verricht je de benodigde verpleegkundige handelingen en luister je naar de behoeften van de cliënt. Je verricht verzorgende, verpleegkundige en begeleidende handelingen bij je cliënten. Hieronder valt basiszorg, maar ook wondverzorging, observatie en gespecialiseerde zorg. Ook het begeleiden van patiënten is een taak van de verpleegkundige. De voordelen voor jou Als basis bieden we je intervisie, een abonnement op Nursing en een inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V. Daarnaast stel je met je begeleider een passend pakket samen, van praktijkgerichte workshops tot theoretische trainingen en begeleiding. Workshops: In samenwerking met het Kwaliteitsregister V&V bieden we je de mogelijkheid een aantal geaccrediteerde trainingen te volgen. Naast deze trainingen hebben we een ruim aanbod van trainingen die ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met je begeleider bepaal je welke het beste bij jou en je loopbaan passen. Denk aan bijvoorbeeld de workshop persoonlijke effectiviteit, personal branding, tactisch overtuigen & succesvol netwerken. Online leren: Verpleegtechnische handelingen up-to-date houden met ons e-learning platform? Oefen zo vaak als je wilt en toets je kennis. Waarbij accreditatiepunten direct in het Kwaliteitsregister V&V worden verwerkt. Begeleiding: Profiteer van intervisie in een kleine groep. Als verpleegkundige loop je nu eenmaal tegen veel onverwachte situaties aan. Bij Maandag® begeleiden we je hierin graag.

 • Preventie assistent middelburg

  Je bent per direct welkom in ons team. Beschikbaar per 1 oktober is zeker bespreekbaar.

  een week geleden Mondzorg Dogterom - Middelburg