Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Dringend gevraagd: allround haarstyliste en 3e jaars stagiaire

  Allround Haarstyliste en 3e jaars stagiaire. - Het liefst uit de omgeving van Goes. - Zelfstandig kunnen werken. Email je CV met foto naar: liliane.d@zeelandnet.nl Of bel voor meer informatie naar: 0620410133

  3 weken geleden hairpoint goes - Goes
 • Supportwerker intensieve zorg(vic)

  Daadkrachtig, evenwichtig met doorzettingsvermogen. Voor MVG en psychiatrische ziektebeelden. Snap jij dat er altijd een reden is waarom ik me op een bepaalde manier gedraag? Ben je nieuwsgierig naar mijn wereld? Ik heb tijd nodig om aan je te wennen, juist als ik het moeilijk heb wil ik dat je er voor mij bent en niet wegduikt." Aantal uur bespreekbaar Wat je doet Stabiel, betrouwbaar en sensitief Als ervaren zorgprofessional in de intensieve zorg weet jij als geen ander dat elke cliënt uniek is. In zijn kunnen. In zijn grillen. In emoties. In kwaliteiten. Het gaat erom hoe je daarop in weet te spelen. Misschien doe je dat met humor. Met creativiteit. Met ongekend organisatietalent. Met oog voor de juiste knop. En de juiste snaar. Helpen gaat verder dan alleen het zorgdiploma, dat voel je aan. Dat zit in je. Met jouw eigen inbreng en ideeën maak jij net het verschil. Zo behaal je samen met je team kleine successen die niemand misschien voor mogelijk hield. Dat maakt dit vak zo mooi en uitdagend. Daarom krijg je bij ons vrijheid en ruimte om cliënten te helpen op jouw manier. De functie staat open bij een zogeheten VIC home. Een VIC home is een voorziening voor verblijf en behandeling voor cliënten met verstandelijke beperkingen en zeer ernstige psychische en gedragsproblemen. Gedurende de gehele dag tijdens zelfzorg, wonen, werk en vrije tijd worden zij intensief begeleid door een eenzelfde team begeleiders. Er wordt gebruik gemaakt van de aanwezige creativiteit van begeleiders en professionals die voortdurend nabij zijn en de cliënt ondersteuning bieden die noodzakelijk is voor een herstel van het gewone leven. Het behandelmodel dat hieraan ten grondslag ligt noemen we Triple-C. Niet alleen de cliënt zelf, maar ook zijn sociale netwerk en de maatschappelijke omgeving profiteren van deze behandelvorm. De ervaring van een van onze medewerkers; Het werken op de VIC/IC is een echte uitdaging. Elke dag is anders, het is nooit zwart wit. Maar iedere dag probeer ik het leven van cliënten een beetje beter te maken. Soms is er een escalatie. Dan is het belangrijk om rustig te blijven en door te gaan. Dat heb ik moeten leren. Gelukkig zorgen we als team echt voor elkaar. In goede en moeilijke tijden. De locatie; Wij zijn het cluster moeilijk verstaanbaar gedrag. De locatie van deze functie bevindt zich in Gapinge. Op deze locatie wonen clienten van diverse leeftijdscategorieën. Dit zijn cliënten met een ernstige tot licht verstandelijke beperking veelal psychiatrische ziektebeelden (dubbeldiagnostiek).

  23 minuten geleden 's Heeren Loo regio Zeeland - Gapinge
 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  gisteren Wopie - Hulst
 • Zzp-ers in de zorg gezocht

  Regenboog zuster is opzoek naar ZZP-ers. Wij zoeken: - Verzorgende I.G. - Verpleegkundige Voor onze klanten in Zeeland en Noord-Brabant.

  2 dagen geleden Karin en Priscilla - Goes
 • Pedagogisch medewerker tso en bso 12 - 24 uur per week

  Vanaf 18 augustus zijn we bij kinderopvang de Maneblussertjes op zoek naar een nieuwe collega voor de tussen schoolse - en naschoolse opvang. Daarnaast kun je ook ingezet worden ter vervanging van andere collega`s. Wil jij onderdeel uitmaken van deze groeiende kinderopvang?

 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf (18-26 uur)

  Vanaf 18 augustus zijn we bij kinderopvang de Maneblussertjes op zoek naar een nieuwe collega voor ons kinderdagverblijf. Daarnaast kun je ook ingezet worden ter vervanging van andere collega`s. Wil jij onderdeel uitmaken van deze groeiende kinderopvang?

 • Doktersassistenten gezocht

  Per direct zijn wij op zoek naar 2 doktersassistentes, voor een fulltime- en/of parttimefunctie binnen onze praktijk. In totaal zijn er 47 uur beschikbaar. Functieomschrijving Huisartsenpraktijk Oostelijk Bolwerk in Terneuzen is op zoek naar 2 enthousiaste doktersassistenten om ons team te versterken.

 • Begeleider mmz/spw gezocht!

  Detacheren in de zorg? Detacheren is een flexibele arbeidsvorm, maar biedt meer zekerheid dan bijvoorbeeld uitzenden. Bij detacheren wordt een zorgprofessional ingezet voor een vooraf overeengekomen periode. Zowel opdrachtgever als zorgprofessional zijn gedurende deze periode aan elkaar verbonden. Dit in tegenstelling tot uitzenden, waar de samenwerking wederzijds op ieder moment beëindigd kan worden. Ook ligt het salaris vaak een stuk hoger dan bij uitzenden. Je werkt dus voor Flexus Detachering en gaat aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Dit gebeurt vaak op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat. Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens één dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke behoeftes en carrière plannen. Zo heb je keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen. Momenteel zijn wij opzoek naar meerdere begeleiders MMZ/SPW uit de regio Zeeland (fulltime of parttime). Je komt bij verschillende zorginstellingen met vaste cliënten in jouw eigen regio. Op het gebied van opleiding en ontwikkeling is veel mogelijk. Samen met jou kijken we naar wat je wensen en interesses zijn om vanuit daar een passend opleidingstraject te ontwikkelen. Bij interesse graag telefonisch contact opnemen via 0113 - 40 51 73 of 06 27 13 50 17. Ook kun je mailen naar info@flexusdetachering.nl

  4 dagen geleden Flexus Detachering - Vlissingen
 • Verpleegkundige en verzorgende ig gezocht!

  Detacheren in de zorg? Detacheren is een flexibele arbeidsvorm, maar biedt meer zekerheid dan bijvoorbeeld uitzenden. Bij detacheren wordt een zorgprofessional ingezet voor een vooraf overeengekomen periode. Zowel opdrachtgever als zorgprofessional zijn gedurende deze periode aan elkaar verbonden. Dit in tegenstelling tot uitzenden, waar de samenwerking wederzijds op ieder moment beëindigd kan worden. Ook ligt het salaris vaak een stuk hoger dan bij uitzenden. Je werkt dus voor Flexus Detachering en gaat aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Dit gebeurt vaak op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat. Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens één dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke behoeftes en carrière plannen. Zo heb je keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen. Momenteel zijn wij opzoek naar verpleegkundige en verzorgende IG uit de regio Zeeland (fulltime of parttime). Je komt bij verschillende zorginstellingen met vaste cliënten in jouw eigen regio. Op het gebied van opleiding en ontwikkeling is veel mogelijk. Samen met jou kijken we naar wat je wensen en interesses zijn om vanuit daar een passend opleidingstraject te ontwikkelen. Bij interesse graag telefonisch contact opnemen via 0113 - 40 51 73 of 06 27 13 50 17. Ook kun je mailen naar info@flexusdetachering.nl

  4 dagen geleden Flexus Detachering - Heel Zeeland
 • Locatiecoördinator bso+pg boemerang/kdv koekepeer

  Coördineren, regelen, plannen en organiseren op locatie; jij bent de spin in het web! Jij overziet je locatie(s), je weet wat er reilt en zeilt en weet aan de juiste touwtjes te trekken. Daarnaast vind jij het iedere dag weer een uitdaging kinderen te helpen bij hun ontdekkingsreis. Jij bent het voorbeeld voor je collega pedagogisch medewerkers. Het ontwikkelen van kinderen én je team van collega’s daagt jou iedere dag weer uit. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de locatie coördinator kunnen zijn die wij zoeken voor BSO en PG boemerang en KDV Koekepeer. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Je werkt samen met je team enthousiaste collega’s op de locatie(s), maar jij vervult de functie met meer senioriteit op het gebied van kindbegeleiding, activiteiten en beroepspraktijkvorming. Jij bent een bovengemiddeld sterk in signaleren. Daar waar ontwikkelpunten liggen stuur jij bij. Eventueel schakel je de hulp van een pedagogisch coach in. Met je manager werk je zeer nauw samen. Jullie zorgen samen voor een locatie waar de pedagogische kwaliteit gewaarborgd is. Om dit te bereiken, durf jij een voorbeeldrol op je te nemen, mensen aan te spreken en de leiding te nemen in je team.

 • Pedagogisch medewerker bso kameleon

  Als de school uit is, start het leukste deel van de dag zowel voor de kinderen als voor jou. Weet jij kinderen altijd te verrassen met creatieve en sportieve activiteiten? Ben jij energiek, enthousiast en zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar jouw ideale maatjes? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Naast de werkzaamheden op de BSO Kameleon ben je ook inzetbaar op KDV Meikever. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. In de schoolvakanties kunnen de werktijden afwijken.

 • Praktisch pedagogische gezinsbegeleider

  Heb jij een hart voor de zorg en lijkt het jou leuk om als ambulant gezinsbegeleider aan de slag te gaan? Lees dan snel verder, want jij bent degene die wij zoeken voor Tragel! Wij zijn op zoek naar meerdere begeleiders die opgeleid willen worden tot praktisch pedagogische gezinsbegeleiders, of reeds gediplomeerd zijn. Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG) is een vorm van intensieve Pedagogische Thuishulp. De hulp is gericht op gezinnen waarbij ouders problemen ondervinden in de opvoeding en de omgang met hun kind. De hulp is praktisch en handelingsgericht en vind in de thuissituatie plaats. Vaak is er sprake van meerdere problematieken en richt hulp zich op de sociale relaties binnen het gezin, de gedragsproblemen van het kind en de stimulering van de ontwikkeling van het kind. Er is ook vaak sprake van ouders met een beperking. Het doel is de opvoedkundige competenties te versterken van ouders die zijn vastgelopen in hun opvoeding. Er wordt aangesloten bij de normen en waarden van het gezin zodat ouders beter in hun kracht komen te staan. De regie en verantwoordelijkheid blijft in handen van de ouders. In deze functie draag je tevens bij aan de ontwikkeling van deze functie. Hierbij verdiep je je in de zorgvraag, en sluit je aan bij het perspectief van het gezin. Je werkt samen met het gezin, het netwerk en je bent in staat om op motiverende wijze positieve ontwikkelingen binnen het gezin te onderkennen en te versterken. Daarnaast is het belangrijk dat je goed bent in het plannen, organiseren en doelgericht werken. Goede communicatieve en sociale vaardigheden worden ook van je verwacht. Tot slot heb je een open houding, ben je transparant en reflecteert op je eigen handelen Het is ook belangrijk dat je bereid bent om geleidelijk aan en flexibel in te stromen, afhankelijk van de zorgvragen die er zijn. Het betreft meerdere functies. Afhankelijk van je eigen vraag en combinatiemogelijkheden voor contracten tussen de 24 en 32 uur. Over Tragel: Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking zodat zij een goed leven kunnen leiden in de samenleving. De cliënten hebben veelal langdurige en intensieve zorg nodig. Dit doen zij samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werk, activering en vrije tijd. Het gewone leven ervaren staat centraal, de behandelmethode Triple-C is hierin hun leidraad. Hun motto 'Samen doen' heeft als doel de participatie aan de samenleving te vergroten. Tragel heeft ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 775 collega’s maken zich hard voor de zorg van mensen met een verstandelijke beperking.

 • Gedragsdeskundige

  Ben jij de gedragsdeskundige die wij zoeken voor Tragel? Wij zoeken meerdere: (Ervaren) orthopedagogen/psycholoog voor de doelgroep Kind en Gezin, LVB en MVB ter aanvulling van de vakgroep gedragsdeskundigen De vakgroep bestaat uit verschillende orthopedagogen en psychologen, twee psychodiagnostici, een psychologisch assistent, een GZ-psycholoog en twee GZ-psychologen in opleiding. De vakgroep werkt samen met andere disciplines zoals (para)medici en (vak)therapeuten. De gedragsdeskundigen adviseren en ondersteunen de begeleidingsteams bij de behandeling en begeleiding van cliënten met een verstandelijke beperking van verschillende leeftijden en met een uiteenlopende gedragsmatige en soms ook psychiatrische problematiek. In het kader van beeldvorming is de gedragsdeskundige betrokken bij het uitwerken van een integratief beeld. Ten behoeve van de doelgroep ‘cliënten met een lichte en matig verstandelijke beperking en de cliënten van Kind en Gezin’ is de afgelopen periode hard gewerkt aan het ontwikkelen van een zorgprogramma. Binnen deze zorgprogramma’s wordt er richting gegeven aan de ondersteuning van cliënten met een lichte en matige verstandelijke beperkingen en cliënten van Kind en Gezin. Van de kandidaat verwachten wij dat hij/zij de implementatie van het zorgprogramma ter harte neemt en de diagnostiek, begeleiding en behandeling van de cliënten coördineert. Er wordt nauw samengewerkt met het begeleidingsteam, 1e begeleider en RVE manager Zorg

 • Verzorgende ig (min 24uur)

  Wij zoeken een: VERZORGENDE IG (min. 24 uur) Ben jij representatief en sta je open voor andermans mening, ben jij een teamspeler, gedreven en enthousiast? Wil je zo nodig ook nachtdiensten vervullen en belevingsgerichte zorg leveren, schrijf dan je motivatiebrief met CV naar miranda.vangurp@zeeuwswoongenot.nl.

  een week geleden Zeeuws Woongenot - Middelburg
 • Vakantiekracht thuiszorg terneuzen 20/25, geen fee!

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) zorgstudenten in de regio Terneuzen. We komen graag in contact met zorgstudenten die 3-5uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen