Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 58 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Spa domburg zoekt nieuwe collega !

  Ter aanvulling van het team van Instituut SPA Domburg in Badhotel Domburg zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/masseuse (m/v) die beschikbaar is in het weekend en (school)vakanties voor ca. 5 t/m 10 uur per week. In SPA Domburg heeft het Zeeuws DNA een hoofdrol en staan vitaliteit en ontspanning centraal. De spa is toegankelijk voor zowel hotelgasten als gasten van buiten het hotel en is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22 uur. Zie ook www.spadomburg.nl.

  een week geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Dringend gevraagd : allround haarstylist en 3e jaars stagiare voor kapsalon in goes

  Ter versterking van ons team zijn we dringend op zoek naar - een Allround Hairstyliste - een 3e jaars stagiaire (BOL of BBL)

  een week geleden Kapsalon Liliane - v.o.f. - Goes
 • Dringend gevraagd : allround haarstylist en 3e jaars stagiaire voor kapsalon in sluis

  Ter versterking van ons team zijn we dringend op zoek naar - een Allround Hairstyliste - een 3e jaars stagiaire (BOL of BBL) 

  een week geleden Kapsalon Liliane - v.o.f. - Sluis
 • Allround hairstylist(e)/ kapper /

  Wij zijn een team van 8 collega's, onze kapsalon is gevestigd in het centrum van Goes, we hebben een gezellig en gemotiveerd team. We zijn een inloop kapsalon wij werken gedeeltelijk met afspraken, het is elke dag weer een leuke verrassing van knippen kleuren tot hairextensions of gebruik je bij die ene klant het speciale krullen knip systeem? Het is bij ons nooit saai! Wij hebben nog ruimte voor een collega die minimaal 28 uur en maximaal 32 uur kan werken de werkdagen zijn in overleg. De sfeer is heel gemoedelijk, niks moet alles mag. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

  een week geleden Hairstudiodouble - Goes
 • Pedagogisch medewerker bso+ vlissingen

  Wil jij kinderen met een hulpvraag extra aandacht en ondersteuning geven die ze nodig hebben? Ben jij energiek, enthousiast en zijn kinderen tussen de 4 en 13 jaar jouw ideale maatjes? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor BSO+ Vlissingen. BSO+ is een samenwerking tussen Kinderopvang Walcheren en Juvent en bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar met een hulpvraag. Kinderen die naar de BSO+ komen hebben behandeling nodig bij de ontwikkeling van verschillende vaardigheden. Je biedt als pedagogisch medewerker structuur en veiligheid. En je creëert een vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het opstellen en uitvoeren van hulpverleningsplannen in samenwerking met ouders/verzorgers. Daarbij is het samenwerken met scholen en derde partijen een belangrijk onderdeel. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een professionele én gezellige organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de pedagogische dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken daarom iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is voor ouders/verzorgers en de externe partners. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Lees meer over locatie BSO+ Vlissingen op onze website www.werkenbijkow.nl.

 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf bonte koets

  Jij wil kinderen fijne herinneringen bezorgen aan hun tijd op het kinderdagverblijf. Iedere dag creëer jij leermomenten voor de allerkleinsten en je voelt aan wat zij nodig hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat ouders hun kind graag bij jou brengen, want jij begrijpt als geen ander dat ouders hun meest kostbare bezit aan jou toe vertrouwen. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het kinderdagverblijf. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur ‘s morgens en 19.30 uur ‘s avonds afhankelijk van de locatie. Lees meer over kinderdagverblijf Bonte Koets op onze website www.werkenbijkow.nl.

 • Fysiotherapeut zelfstandige

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig ondernemer Fysiotherapie, die een ruimte wil huren in ons pand waar wij het Milon cirkel concept willen starten. We hebben dan ook een wisselwerking, dat wij sporters met blessures bij jouw de behandelingen kunnen aanbieden en andersom. De ruimte die beschikbaar is ongeveer 20m2.

  2 dagen geleden Plakkebord - Vlissingen
 • Begeleider/verzorger m/v

  1 vaste dag of een halve dag, ook soms een dag in het weekend, invallen bij ziekte en/of vakantie, Verzorgen en begeleiden van een meervoudig beperkte jongeman van 24 jaar. 1 op 1. Wandelen, kroelen, knutselen, spelen....

  3 dagen geleden M Rombout - Terneuzen
 • Gekwalificeerde poh-ggz

  Werkzaamheden: - Zelfstandig uitvoeren van een POH GGZ spreekuur voor patiënten met psychische klachten die in de huisartsenpraktijk behandeld kunnen worden. - Dit omvat adolescenten, volwassenen en ouderen. - Selectie van patiënten en zo mogelijk verwijzen naar andere zorginstellingen - Waar mogelijk opvolgen van chronische patiënten, al dan niet in samenwerking met andere disciplines - Samenwerken met de huisartsen, collega-POH en andere praktijkmedewerkers

  4 dagen geleden De Vleugelnoot - Middelburg
 • Regiomanager (32-36 uur)

  Wat ga je doen: Als regiomanager geef je leiding aan meerdere teams verdeeld over verschillende locaties op basis van vooraf overeengekomen resultaatafspraken, bijvoorbeeld over jaarplannen en begrotingen. Daarnaast houd je je bezig met het ontwikkelen van operationeel beleid van de verschillende locaties. Samen met je collega-regiomanagers lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het tactisch beleid van dit organisatieonderdeel. Je hebt in het kader van deze functie afstemming en overleg met de gedragsdeskundige en je collega-regiomanagers en ontvangt leiding van de manager zorg.

  4 dagen geleden Sjaloom Zorg - Buiten Zeeland
 • Huishoudelijk medewerkers

  ZeelandCare Thuiszorg is een snelgroeiend bedrijf wat om die rede ook voortdurend op zoek is naar enthousiaste medewerkers op verschillende niveaus. Onze missie is ervoor zorgen dat mensen zolang mogelijk zorgeloos in hun eigen huis kunnen blijven wonen/oud kunnen worden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld particulieren, mensen uit de Wmo en mensen met een PGB.

  4 dagen geleden +ZeelandCare - Heel Zeeland
 • Allround begeleider 22 uur per week

  Je werkt bij een zelfstandig wonende man (30 jaar) met een ernstig verstandelijke beperking en klassiek autisme. Er wordt gewerkt met een dag en weekprogramma waarbij in de ochtend het huishouden en de boodschappen centraal staan en in de middag activiteiten buitenshuis ondernomen worden. De eigen regie van de man, in combinatie met het dagactiviteitenprogramma is leidend.

  4 dagen geleden Dag tot morgen - Vlissingen
 • Traineeship jeugdbeschermer

  Advizo is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van: Traineeship Jeugdbeschermer (32-36 uur) Heb jij minimaal 2 jaar relevante werk- of stage-ervaring binnen de jeugdhulpverlening én de juiste opleiding en motivatie? Dan zoeken wij jou! Lees onderstaande vacature en solliciteer snel. Dit houdt het Traineeship in: In de eerste drie maanden van je opdracht word je persoonlijk begeleid door een trainer van de Advizo Academy. Deze trainer legt je alle facetten van de functie en de daarbij behorende procedures uit en coacht en ondersteunt je waar nodig. Ook gaat deze trainer de eerste keren mee naar de rechtszittingen en belangrijke gesprekken. Hij/zij evalueert deze gesprekken en zittingen met jou en dient als vraagbaak tijdens het gehele proces. Op deze manier geven wij je de unieke kans om aan de slag te gaan als professioneel Jeugdbeschermer. Binnen drie maanden word je klaargestoomd om zelfstandig je eigen caseload te beheren. Dit ga je doen: Als coördinator met helikopterview ben je verantwoordelijk voor adequate hulpverlening aan gezinnen met ernstige en/of complexe problemen bij de opvoeding en het opgroeien van hun kinderen. Jouw kwaliteiten worden voornamelijk ingeschakeld nadat een kinderrechter een maatregel voor kinderbescherming heeft uitgesproken. Elk kind heeft recht op een veilige omgeving om op te groeien, waarbij de verzorging en opvoeding is afgestemd op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Jij draagt als Jeugdbeschermer dagelijks bij aan het mogelijk maken van deze veilige omgeving.| Als Jeugdbeschermer is elke werkdag afwisselend en uitdagend. Het activeren van cliënten en ondersteuning bieden in complexe gezinssituaties is jouw dagelijkse puzzel. Je legt huisbezoeken af, gaat naar rechtszittingen, en bezoekt o.a. scholen, hulpverleningsinstanties en pleeggezinnen. Daarnaast leg je informatie vast in rapportages en breng je geregeld verslag uit aan de rechtbank over de vorderingen. Je werkt veelal zelfstandig; je draagt verantwoordelijkheid voor jouw eigen caseload en plant je eigen afspraken in. Belangrijke beslissingen over gezinnen bespreek je in multidisciplinair overleg. De werksfeer binnen de Jeugdbescherming is informeel. Er wordt hard gewerkt en collegiale ondersteuning, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak, is aanwezig.

  een week geleden Advizo BV - Middelburg
 • Ambulanceverpleegkundige

  Toe aan een nieuwe uitdaging als verpleegkundige? Wordt Ambulanceverpleegkundige bij Maandag®! Wie ben jij? Ik zoek voor een opdrachtgever enthousiaste verpleegkundigen in de regio Zeeland en Zuidwest-Brabant die samen met ons de maandag beleven die ze willen beleven. Werken met plezier staat namelijk centraal bij Maandag®. Als Ambulanceverpleegkundige verricht je de benodigde verpleegkundige handelingen en luister je naar de behoeften van de cliënt. Elke dag is een andere werkomgeving en vaak veranderen situaties in enkele secondes. Als Ambulanceverpleegkundige maak jij het verschil voor mensen die medische hulp nodig hebben. Hoe uiteenlopend de patiëntencategorieën en ziektebeelden ook zijn, jij weet de situatie goed te beoordelen en onderkent de medische hulpvraag methodisch. Slagvaardig verricht je verpleegkundige en medische handelingen binnen de kaders van het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Je houdt je patiënt constant in het vizier. Verandert zijn situatie? Dan pas jij je handelen er snel en verantwoord op aan. Daarbij communiceer je continu met de patiënt – zo goed als dat gaat – en werk je nauw samen met de ambulancechauffeur en de andere partners in de keten van zorg en dienstverleners. In stressvolle en complexe situaties voel jij je in je element: je houdt je hoofd koel en doet je werk nauwkeurig en professioneel. Door mensen te helpen, te verzorgen en te begeleiden lever jij de best mogelijke zorg. Kun jij de afwisseling en uitdaging aan? En heb je de juiste bagage?

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Verpleegkundige

  Vind jij ook dat aandacht alles mooier maakt? Ben jij door jou flexibele instelling inzetbaar op verschillende diensten en wil je snel aan de slag? Start als algemeen verpleegkundige bij Maandag®! Wie ben jij? Wij zoeken voor diverse opdrachtgevers enthousiaste verpleegkundigen in de regio Zeeland en Zuidwest-Brabant die samen met ons de maandag beleven die ze willen. Werken met plezier staat namelijk centraal bij Maandag®. Als verpleegkundige verricht je de benodigde verpleegkundige handelingen en luister je naar de behoeften van de cliënt. Je verricht verzorgende, verpleegkundige en begeleidende handelingen bij je cliënten. Hieronder valt basiszorg, maar ook wondverzorging, observatie en gespecialiseerde zorg. Ook het begeleiden van patiënten is een taak van de verpleegkundige.

  een week geleden Maandag® Middelburg - Heel Zeeland