Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 47 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Medisch analist (24-32 uur)

  Heb je ervaring in het onderzoeken van bacteriën, schimmels, darmparasieten en/of geautomatiseerde ELISA’s? Ben jij accuraat en iemand die zoekt naar oplossingen? Wil je aan de slag bij een organisatie die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de complementaire gezondheid? En werk je graag in een klein team? Dan zij wij op zoek naar jou! De functie inhoud • Het kweken en determineren van bacteriën en schimmels. • Het microscopisch beoordelen van darmparasieten. • Het uitvoeren van analyses met behulp van ELISA-robot. • Het uitvoeren van een SKB test (microscopische bloedanalyse). • Het administratief verwerken van laboratoriumaanvragen. • Het maken van rapportages.

  4 dagen geleden RP Sanitas Humanus - Kamperland
 • Verzorgende (ig) of verpleegkundige gezocht op schouwen-duiveland (6-20 uur)

  Als verzorgende IG in de thuiszorg kom je bij mensen in hun eigen woon omgeving over de vloer. Je ondersteund en begeleidt hen vanwege hun ziekte, beperking of leeftijd. Je observeert, signaleert en rapporteert de gevolgen van de lichamelijke en/of geestelijke ziekte processen en gaat met die kennis aan de slag.

  gisteren Actazorg - Zierikzee
 • Meewerkend teamleider voor het moeder & kind centrum

  Meewerkend Teamleider voor het Moeder & Kind Centrum - ADRZ Goes Functieomschrijving Voor het Adrz zoekt Aardoom & de Jong een ervaren leidinggevende voor het Moeder & Kind Centrum.  Ben je op zoek naar een leidinggevende functie in een ziekenhuis dat zich richt op cliëntgerichte zorg met veel ruimte en uitdagingen? Ben je klantgericht, geef je zelf het goede voorbeeld en spreek je mensen aan op hun gedrag? Wil jij je elke dag inzetten om hoogwaardige, kwalitatief uitstekende en veilige verloskundige en kraamzorg te leveren aan de Zeeuwse bevolking? Kies dan voor een nieuwe uitdaging als: (meewerkend) Teamleider voor het Moeder & Kind Centrum. De Meewerkend Teamleider geeft operationeel leiding, is verantwoordelijk voor de service en dienstverlening op de kraamafdeling en verloskamers van het recent vernieuwde Moeder & Kind Centrum. Het accent van de functie ligt op: • de integratie van de disciplines die werkzaam zijn op het Moeder & Kind Centrum; vernieuwing van HIX; • accreditatie van Moeder & Kind Centrum. Je draagt zorg voor een efficiënte personeelsplanning, de personeelszorg, de ontwikkeling van medewerkers en het leer-werkklimaat op de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en afstemmen van dagelijkse werkprocessen, het doorvoeren van veranderingen, het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen. Je streeft naar een optimale zorg voor de patiënten en ondersteunt de medisch specialisten. Het is een uitdagende en verantwoordelijke functie die gericht is op het aansturen van het team, de verloskundigen en de samenwerking met de vakgroep gynaecologie. De aansturing van de meewerkend teamleider ligt bij de bedrijfskundig manager.

 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  2 dagen geleden Wopie - Hulst
 • Schoonheidsspecialiste voor 28 uur per week.

  City Spa Goes is op zoek naar een schoonheidsspecialiste voor 28 uur per week. .

  4 dagen geleden City Spa Goes vof - Goes
 • Zorgstudent thuiszorg terneuzen 12/20/25, geen fee!

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime ) zorgstudenten in de regio Terneuzen. We komen graag in contact met zorgstudenten die in de zomerperiode, 'savonds en weekend beschikbaar zijn voor het draaien van diensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Verpleegkundigen tholen, bergen op zoom, steenbergen 45/52,50 geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verpleegkundigen in de regio Tholen, Bergen op Zoom en Steenbergen. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Tholen
 • verpleegkundigen krabbendijke, hoogerheide en roosendaal 45/52,50 geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verpleegkundigen in de regio Krabbendijke, Hoogerheide en Roosendaal. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • verpleegkundigen middelburg en heinkenszand 45/52,50 geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verpleegkundigen in de regio Middelburg en Terneuzen. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • verzorgenden thuiszorg middelburg/terneuzen 30/36/42 p/u, geen fee!

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verzorgenden C/IG in de regio Terneuzen en Middelburg. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • helpende plus thuiszorg middelburg/terneuzen 28/34 p/u, geen fee!

  Voor onze eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Helpenden plus in de regio Middelburg en Terneuzen. We komen graag in contact met Helpende plus die 3uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Verzorgenden noord-beveland, 32/38,50 p/u, geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verzorgenden C/IG in de regio Noord-Beveland We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Kortgene
 • Verzorgenden goes, middelburg en heinkenszand, 32/38,50 p/u, geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verzorgenden C/IG in de regio Goes, Middelburg en Heinkenszand. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

 • Verzorgenden tholen, bergen op zoom, steenbergen 32/38,50 p/u, geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verzorgenden C/IG in de regio Tholen, Bergen op Zoom en Steenbergen.. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Tholen
 • verzorgenden terneuzen, hulst en ijzendijke, 32/38,50 p/u, geen fee!

  Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verzorgenden C/IG in de regio Terneuzen, Hulst en Ijzendijke. We komen graag in contact met verzorgenden die 8uurs diensten willen draaien en flexibel inzetbaar zijn voor dag- en avonddiensten.

  5 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen