Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 72 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Dringend gevraagd: allround haarstylist en 3e jaars stagiaire

  Ter versterking van ons team zoeken we dringend een kapper / kapster en een stagiaire die uit de omgeving van Goes komt.

  2 weken geleden hairpoint goes - Goes
 • Zzp-helpende+ eigen thuiszorg middelburg/terneuzen €28/34 p/u, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Helpenden+ Middelburg of Terneuzen Daarom zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden voor de thuiszorg Helpenden+ in de regio Middelburg of Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-helpenden+ eigen thuiszorg terneuzen/middelburg €28/34 geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Helpenden+ Middelburg of Terneuzen Daarom zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden voor de thuiszorg Helpenden+ in de regio Middelburg of Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  19 uur geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Zzp-helpende eigen thuiszorg middelburg/terneuzen €25/31 p/u, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor onze eigen thuiszorg op zoek naar: ZZP Helpenden eigen thuiszorg Middelburg of Terneuzen Daarom zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Helpenden voor de eigen thuiszorg in de regio Middelburg of Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag en avond. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verzorgenden eigen thuiszorg middelburg/terneuzen 30/36/42 p/u, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed op zoek voor onze eigen thuiszorg naar: ZZP Verzorgenden thuiszorg Middelburg of Terneuzen Daarom zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden voor onze eigen thuiszorg in de regio Middelburg of Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verzorgenden goes eigen thuiszorg €32, weekend €38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden eigen thuiszorg Goes Voor ons eigen thuiszorg zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in in de regio Goes. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn. Wat kun jij van ons verwachten? We ondersteunen je bij alles wat nodig is voor jou als ZZP er. Acquisitie Verschillende opdrachtgevers Administratieve ondersteuning Facturering Advies over zaken m.b.t. het zelfstandig ondernemerschap Wat verwachten wij van jou?

  20 uur geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Zzp-helpenden nachtzorg middelburg intramuraal €25/29, geen fee!

  Zeelandcare thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP helpenden nachtzorg in Middelburg Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) helpenden voor de nachtzorg in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super cliient gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verzorgenden nachtzorg middelburg intramuraal €34/37, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Vezorgenden nachtzorg in Middelburg Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden voor de nachtzorg in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super cliient gericht willen en kunnen zijn.

  20 uur geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • verpleegkundigen nachtzorg middelburg intramuraal €37,50/41,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verpleegkundigen nachtzorg in Middelburg Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verpleegkundigen voor de nachtzorg in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super cliient gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verpleegkundigen heinkenszand intramuraal €45/52,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verpleegkundigen in Heinkenszand Voor een opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verpleegkundigen in de regio Heinkenszand. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verpleegkundigen middelburg intramuraal €45/52,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verpleegkundigen in Middelburg Voor een opdrachtgevert zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verpleegkundigen in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super cliient gericht willen en kunnen zijn.

 • Zzp-verzorgenden noord-beveland intramuraal €32/38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden Externe organisatie intramuraal Noord-Beveland Voor een nieuwe opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) verzorgenden externe organisatie intramuraal Noord-Beveland. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  20 uur geleden Zeelandcare Thuiszorg - Kortgene
 • Zzp-verzorgenden thuiszorg extern middelburg €32/38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden thuiszorg Externe organisatie Middelburg Daarom zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden voor de thuiszorg van een Externe organisatie in de regio Middelburg. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn. Wat kun jij van ons verwachten? We ondersteunen je bij alles wat nodig is voor jou als ZZP er. Acquisitie Verschillende opdrachtgevers Administratieve ondersteuning Facturering Advies over zaken m.b.t. het zelfstandig ondernemerschap

 • Zzp-verzorgenden hulst intramuraal €32, weekend 38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Hulst Intramuraal Voor een intramurale opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in Hulst. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  20 uur geleden Zeelandcare Thuiszorg - Hulst
 • Zzp-verzorgenden terneuzen intramuraal €32, weekend €38,50, geen fee!

  ZeelandCare Thuiszorg is een ervaren aanbieder van intra en extramurale zorg en thuiszorg. Wij ontwikkelden een innovatieve client benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun client gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen, zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Wij zijn met spoed voor een opdrachtgever op zoek naar: ZZP Verzorgenden regio Terneuzen Intramuraal Voor een intramurale opdrachtgever zoeken wij contact met (parttime en fulltime) Verzorgenden in Terneuzen. We komen graag in contact met mensen die diensten en zorgmomenten willen draaien. Zowel overdag, middag, avond en nacht. We raken graag in gesprek met mensen die super client gericht willen en kunnen zijn.

  20 uur geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen