Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 39 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Gratis loopbaanspreekuur wende werkt

  Wende Werkt houdt wekelijks een gratis loopbaanspreekuur voor mensen met vragen rondom hun loopbaan.

  10 uur geleden Wende Werkt Café - Middelburg
 • Wordt jij onze nieuwe administratieve collega?

  Wij zijn op zoek naar iemand die het te gek vindt om dingen te regelen, iemand die snel en efficiënt werkt en die met regelmaat zegt: "Oh, wacht dat pak ik wel even op!" De functie omvat diverse administratieve werkzaamheden, zoals het beantwoorden van de telefoon en e-mails, het invoeren van gewerkte uren, archiveren en facturatie. Daarnaast verzorg je alle mogelijke correspondentie naar klanten, maak je offertes en onderhoud je het contact met onze klanten. Tevens zal je samen met je collega's verantwoordelijk zijn voor de planning van de schoon te maken objecten en de planningen van de medewerkers. Naast het klantcontact zal je dagelijks veel contact hebben met de schoonmaakmedewerkers. Kortom: een leuke dynamische baan! De startdatum is in overleg overeen te komen.

  12 uur geleden Zeeland Cleaning - Vlissingen
 • Milieucoördinator

  Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 250 mensen werken. Sagro is een familiebedrijf waarin alles draait om kwaliteit en mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Heerenhoek. Sagro en haar werkmaatschappijen beschikken over een groot aantal certificaten en vergunningen om haar werkzaamheden veilig en compliant te kunnen uitvoeren. Om deze systemen up-to-date te houden zijn wij op zoek naar een milieucoördinator.

  3 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Assistent accountant

  Hbo-er Accountancy / Bedrijfseconomie Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend accountantskantoor met vestigingen in Goes en Zierikzee. Met zo’n 70 medewerkers proberen zij elke dag het maximale voor hun klant te bereiken. Het grootste gedeelte van de cliënten bevindt zich in het MKB. Zij investeren in kennis, kwaliteit en opleiding van onze medewerkers. Functieomschrijving Je werkt in een jong team van assistent accountants. Je bent inzetbaar zowel op onze locatie in Goes als Zierikzee. Je functie bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften. Je zorgt voor een efficiënte voering van de administratie en je begeleidt de cliënten hierin. Daarnaast controleer je administraties en verzorg je btw-aangiften. Om jou en je de cliënten zo efficiënt mogelijk hun administraties te laten voeren verwachten we dat je affiniteit met ICT hebt. Je zorgt ervoor dat de administratie up to date is, zodat je samen met de klant vooruit kijkt in de cijfers. Afhankelijk van je ervaring zal de grootte van de samenstelposten variëren en zal je hierin doorgroeien Een assistent accountant heeft doorgroei mogelijkheden van beginnend- tot zelfstandig accountant naar relatiebeheerder. Wat verwachten wij van jou? Je bent analytisch en klantgericht ingesteld. Je toont initiatief. Je hebt affiniteit met ICT. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, Accountancy of Bedrijfseconomie. Je bent in het bezit van Rijbewijs B. Wat bieden wij jou? Direct dienstverband bij de opdrachtgever Een functie met doorgroei mogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Salaris passend bij opleiding en/of werkervaring. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ruim voldoende vakantiedagen Een goede begeleiding en opleiding. Werken in een goede werksfeer met korte lijnen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  3 dagen geleden Tempo Team Goes - Goes
 • Medewerker controle praktijk accountancy

  Functieomschrijving Je hebt een gedeelde functie: samenstellen en controle. Je volgt het hele traject van samenstellen tot en met de controle. Samenstellen en controle zijn twee aparte werkzaamheden. Naast het uitvoeren van audits zal je ook diverse samenstelopdrachten gaan uitvoeren van verschillende grootte en complexiteit. Je wordt ingezet op diversiteit van opdrachten van met name bedrijven in het MKB. In teamverband werk je mee aan de uitvoering van de interim- en eindejaarscontroles. Bij de opdrachten wordt in teamverband de controle-aanpak en de werkverdeling bepaald en voer je, eenvoudige en/of meer complexe, controlewerkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan het participeren in de pre-audit, het in kaart brengen van de processen binnen de administratieve organisatie en het gegevensgericht controleren van jaarrekeningposten. De aard van je werkzaamheden is afhankelijk van eventuele eerder opgedane ervaringen. In lijn met je ontwikkeling zal de complexiteit van deze werkzaamheden toenemen en zal jouw rol binnen het team hierop aangepast worden. Bij controleopdrachten groei je in de rol van controleleider: je bent verantwoordelijk voor de planning en communicatie en vormt het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Je denkt actief mee met onze risicogerichte controleaanpak en streeft continu naar optimale kwaliteit. Wat verwachten wij van jou? Jouw interesse liggen zowel in de samenstel- als in de controlepraktijk. Je bent breed inzetbaar zowel op samenstel als op controle. Je volgt de opleiding AA en wilt door naar RA of Je volgt de opleiding RA of Je bent gediplomeerd RA en je hebt misschien al ervaring in zowel de samenstel- als controlepraktijk. Wat bieden wij jou? Direct dienstverband bij de opdrachtgever (Wij geven je direct een jaar contract) Een functie met doorgroei mogelijkheden. Wij verzorgen interne opleidingen Salaris passend bij opleiding en/of werkervaring. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ruim voldoende vakantiedagen Een goede begeleiding en opleiding. Werken in een goede werksfeer met korte lijnen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  3 dagen geleden Tempo Team Goes - Goes
 • Medewerker retouren verwerken

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar retour verwerkers! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van geretourneerde producten en zorg je er voor dat de klant zijn aankoopbedrag of een vervangend product terugkrijgt. Jij kijkt naar de schade, maakt hier foto’s van, en zet het allemaal netjes in de computer.

  3 dagen geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Administratief medewerker

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke administratieve baan en per direct beschikbaar? Ben jij accuraat, secuur en een echt doorzetter? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal 32 uur in de week. Als administratief medewerker (m/v) bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit: • het uitzoeken van factuurverschillen; • reclameren van factuurverschillen bij de leverancier en deze najagen; • administratief verwerken van deze factuurverschillen.

 • Allround finance administrator

  Wat doen wij? Medisol is dé onafhankelijke Europese leverancier van AED’s (automatische externe defibrillatoren). AED’s redden iedere dag mensenlevens. Medisol behoort ieder jaar weer opnieuw tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij vinden het belangrijk een verschil te maken en we doen dat onder andere door onze producten te verkopen via 20 webshops in 16 verschillende landen in Europa. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Finance Administrator? In een snelgroeiend bedrijf zoals Medisol is het nooit saai! Wij zijn altijd bezig met verdere professionalisering van processen. Onze afdeling Finance heeft een interessante allround positie open voor een ervaren Finance professional met passie voor debiteurenbeheer. Sluitingsdatum voor deze vacature is 6 maart 2019

  4 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Woestwerk is op zoek naar de administratieve (financiële) dienstverlenende talenten van vandaag! Van origine een technisch uitzendbureau heeft Woestwerk de uitbreiding gemaakt naar de administratieve en commerciële dienstverlenende wereld. Hierbij zorgen wij, net als in de technische branche, voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

  4 dagen geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Financieel administratief medewerker

  Werken bij Liftal betekent werken in de wereld van hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging, klim- en kraantechniek. Full service en kwaliteit, daar herken je Liftal aan. Liftal is actief bij klanten in de Zeeuwse en Belgische havengebieden, maar ook daarbuiten. De thuisbasis van Liftal is gevestigd in Vlissingen- Oost. Een deskundig team regelt dagelijks de administratieve afhandeling van alle werkzaamheden en opdrachten. Natuurlijk draait ook hier alles om full service en kwaliteit. Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar een FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER M/V (32-40 uur per week) De werkzaamheden: • Na je inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en het opstellen van de facturen, die naar onze klanten gaan. • Je voert een adequaat en pro-actief debiteurenbeheer waarbij zelfstandig en op een verantwoorde manier betalingsachterstanden worden opgelost. • Op verzoek van klanten aanleveren van onderbouwing van werkzaamheden en verzorgen van de benodigde documenten. • Uitvoeren van nacalculaties en completeren van verkoopdossiers. • Opvolging in klantordersysteem en self-billing • Controle ingekomen facturen en verdere verwerking hier van. • Alle voorkomende werkzaamheden ten behoeve van de financiële administratie.

  5 dagen geleden Liftal Hijstechniek - Nieuwdorp
 • Customer service representative turkish

  Employment agency Manpower is looking for a customer service representative for Dow Chemical in Terneuzen.Do you have a good command of the Turkish and English language? Do you have a customer mindset as well as experience in customer service? Then Manpower might have a job for you! Keep on reading to find out if this vacancy is the perfect fit for you.What are your responsibilities? As a customer service employee, you will be responsible to answer any questions the customer may have. The department where you will be working also serves as a connection between the internal organization, clients and third parties, such as suppliers. Your average working day will consist out of the following tasks: Controlling and managing the process of an order, from order to deliveryMaking sure the delivered output lives up to the predetermined standardContributing to the provided customer journeyWhat’s in it for you? Gross salary between 2,100 and 2,600 euros per month (based on a 40-hour work week)Reimbursement of travel expenses at 0.19 euro per kmReimbursement of Westerschelde tunnel expensesFree access to E-learning platform Studytube via ManpowerMultiple career opportunitiesFixed term Manpower contract at the Dow Service CentrePossibility of a permanent contract with Dow Chemical in the long runA vacancy for a longer period of time

  een week geleden Manpower - Terneuzen
 • Import - export medewerker fulltime

  Wij zijn op zoek naar een flexibele, pro actieve logistiek medewerker, die zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd kan werken. De nieuwe collega start op de functie van importmedewerker, maar de bedoeling is dat de medewerker zich in de loop van de tijd meer onderdelen eigen maakt. Het zwaartepunt van de functie ligt op invoer en afhandeling import dossiers middels Softpak systeem. Het is een veelzijdige functie met veel verantwoording. Taken: Opstellen import weekschema Aanmaken en verwerken dossiers in Softpak systeem, afhandelen transportdocumentatie Inplannen transport containers Afstemmen inkomende containers met warehouse managers Afstemmen met klanten wanneer hun produkten beschikbaar zijn om te laden Documenten verzamelen Contact houden met rederijen over betalingen en vrijstellingen Contact houden met douane over inspecties/scans Inplannen phyto keuringen Aanmaken outtakes voor verladingen Uitgaven lading pin codes Contact met klanten inzake verladingen Contact met vervoerders inzake uitgaande goederen Eisen: Logistieke opleiding op MBO/HBO niveau Kennis van en ervaring met MS Office. Vereiste talenkennis: Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits of Spaans is een pre. Het is een functie voor langere periode met uitzicht op vast dienstverband. Wij bepalen het salaris in overleg samen met jou op basis van leeftijd en werkervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  een week geleden Tempo Team Goes - Kruiningen
 • Allround administratief medewerker fulltime

  Wat ga je doen: Afhandelen telefoon Aanmaken en verwerken van in- en verkooporders Prepareren van uitgaande facturen Opstellen van offertes Beheer voorraadadministratie Certificaten opstellen en bijwerken Wij vragen: Een relevante opleiding op MBO niveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring Je bent zelfstandig, hebt eigen initiatief en je weet prioriteiten te stellen Kennis van financiële zaken Goede beheersing van MS Office en een boekhoudprogramma (kennis van King is een grote pré). Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift Affiniteit met techniek Wij bieden: Een interessante baan in een dynamische werkomgeving Goede arbeidsvoorwaarden (cao Kleinmetaal) Gedegen training 'on the job' Ook na je inwerkperiode blijf je relevante opleidingen en trainingen volgen Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  een week geleden Tempo Team Goes - Yerseke
 • Customer service medewerker fulltime

  Over de functie Als Customer Service ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten op het gebied van verlichting. Naast deze specialistische vragen kun je de klant ook helpen met algemene vragen over onder meer leveringen en status bestellingen. Opvolging en secuur te werk gaan spelen een belangrijke rol in deze functie. Niet minder belangrijk is jouw ervaring met klantcontact en affiniteit met ons assortiment. Als Customer Service volg je eerst een training van 2 weken in Goes. Hier leer je onze procedures en systemen kennen. Wij zijn op zoek naar een medewerker die: – de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst; – communicatief zeer vaardig is; – de klant de beste service biedt, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen; – flexibel is als het gaat om werktijden -en dagen (doordeweeks, avond en/of weekenden); – flexibel is om extra mee te draaien in de drukke periodes (okt-dec)/vakanties; – stressbestendig is en stevig in de schoenen staat; – met targets/deadlines om kan gaan. Wij bieden: – een uitdagende (parttime) baan (min. 16 uur per week) in een informele cultuur en dynamische omgeving van de Customer Service; – een flexibel 0-urencontract als startcontract, met de mogelijkheid om door te groeien naar een urencontract bij goed functioneren; – een startsalaris van € 9,33 euro bruto per uur (voor 22 jaar en ouder) exclusief vakantiedagen; – een plek in een team van specialisten waar je veel van kunt leren, waar muziek de rode draad is en iedereen met elkaar verbind; – een gezellig en informele sfeer; - Geen ervaring verreist! – middelloon pensioenregeling; – personeelskorting op het assortiment

  een week geleden Tempo Team Goes - Goes
 • Backoffice medewerker

  Je belangrijkste werkzaamheden: Uitwerken, completeren en controleren van concept offertes Verwerken van concept offertes in ons systeem EnterpriseOne Offerte opvolging Doorvoeren van wijzigingen in reeds uitgebrachte offertes Opvangen van vrije consumenten en beantwoorden van zijn/haar vragen Vrije consumenten begeleiden met als doel het maken van een afspraak Up-to-date houden van het toonzaal boek, toonzaalpresentaties in E1 en technische productinformatie Wij vragen van jou: MBO werk- en denkniveau Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie Een commerciële instelling Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift Dienstverlenende instelling Representativiteit en gastvrijheid Actuele kennis van de producten Affiniteit met geautomatiseerde tekenprogramma’s Wij bieden jou: Een afwisselende baan in een inspirerende omgeving Kans om door te groeien binnen het bedrijf Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden Enthousiaste collega’s Baan met uitzicht op vast dienstverband Een werkplek waarnaar je met plezier naar toe gaat Ontwikkelingsmogelijkheden

  een week geleden Tempo Team Goes - Goes