Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 51 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker crediteurenadministratie

  Voor onze klant in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteurenadministratie. Het betreft een full-time vaste baan! Werkzaamheden: - Controleren en verwerken van kosten- en goederenfacturen - Verrichten van betalingen - Aanspreekpunt voor leveranciers m.b.t facturen en betalingen - Verwerken bankmutaties - Aanmaken nieuwe leveranciers

  7 uur geleden ZebraFlex B.V. - Sas van Gent
 • Medewerker crediteurenadministratie

  Ben jij op zoek naar een nieuwe financieel administratieve uitdaging? En wil jij werken binnen een groeiend en dynamisch bedrijf met een jong team? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever, actief in de foodsector, in Zeeuws – Vlaanderen zijn wij op zoek naar een medewerker crediteurenadministratie. Tot de werkzaamheden behoren o.a.: · Controleren en verwerken van kosten- en goederenfacturen; · Verrichten van betalingen; · Aanspreekpunt voor leveranciers m.b.t facturen en betalingen; · Verwerken van bankmutaties; · Aanmaken van nieuwe leveranciers. Je gaat aan de slag bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf. Ze zijn actief in de handel, opslag en verwerking van (biologische) granen, zaden, specerijen en superfoods. De producten worden gekocht in alle uithoeken van de wereld en vinden hun weg naar klanten in Europa, Amerika en Azië. Naast hard werken is er ook tijd om samen te sporten en te feesten, uiteraard is niets verplicht maar als het je aanspreekt kan je altijd meedoen!

  7 uur geleden Modoc - Sas van Gent
 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Woestwerk is op zoek naar de administratieve (financiële) dienstverlenende talenten van vandaag! Van origine een technisch uitzendbureau heeft Woestwerk de uitbreiding gemaakt naar de administratieve en commerciële dienstverlenende wereld. Hierbij zorgen wij, net als in de technische branche, voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

  7 uur geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Administratief medewerker inkoop

  Wil jij inkooporders op de juiste manier verwerken en daarnaast zorgen voor de juiste artikel- en voorraadbeheer in het ERP systeem Microsoft Dynamics AX? Als administratief medewerker inkoop verwerk je inkooporders op de juiste manier, je controleert inkopen en facturen van leveranciers en ondersteunt je collega's bij diverse administratieve werkzaamheden. Daarnaast initieer je verbeteringen in systemen en processen door jouw actuele vakkennis te gebruiken en verbeter je hiermee de dienstverlening van onze opdrachtgever.

 • Klantenservice medewerker (m/v) debiteuren bij cz (24-40uur)

  De wereld van de zorgverzekeraars is een dynamische wereld. Het is een terrein dat altijd in beweging is. Onder meer dankzij verzekeraars als CZ. We vinden het belangrijk continu op zoek te gaan naar mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening. Onze doelstelling is de zorg voor onze bijna drie en een half miljoen verzekerden op een nog hoger peil te brengen. Daarom hebben we mensen nodig met een vergelijkbare ambitie. Iedere klant mag rekenen op persoonlijk advies en daarom staat klanttevredenheid zo hoog in het vaandel bij CZ. Klanten geven de service dan ook een 8+ en dit wil CZ graag zo houden. 1977 is het jaar dat Start People is ontstaan. Vanuit het hart, want het ging in die tijd om één ding… mensen aan het werk helpen. Een baan, omdat werk belangrijk is voor iedereen. Deze warme gedachte over de waarde van werk houden wij bij Start People springlevend. Elke dag, ook vandaag… in 2018. Voor de afdeling debiteurenbeheer zijn we op zoek naar een gedreven medewerker die het leuk vindt om telefonisch contact te hebben, maar ook administratief sterk is. Je hebt namelijk dagelijks telefonisch contact met klanten. Klanten bellen jou met uiteenlopende vragen over hun betalingsachterstand. Je geeft een correct antwoord op hun vragen en denkt met klanten mee zodat vragen en problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen. Daarnaast bestaat je werk uit het zelfstandig afhandelen van schriftelijke verzoeken en vragen van klanten. Deze verzoeken gaan o.a. over rekeningen, restituties, aanmaningen en sommaties. In je antwoord naar de klant blijkt, naast jouw kennis van zaken, ook jouw klantgerichtheid. Verder bewaak je het nakomen van gemaakte afspraken met klanten. Je controleert en verwerkt ontvangen gelden, zodat deze bij de juiste verzekerde worden geboekt.

  gisteren Start People LA - Goes
 • Klantadviseur zorgverzekeringen bij cz in goes (24-32u/week)

  Als gedreven klantadviseur neem jij geen genoegen met een klanttevredenheidsscore onder de 8+. Je zorgt ervoor dat alle klanten persoonlijk advies krijgen. Jij bent het visitekaartje van CZ, geeft een antwoord op iedere vraag en lost eventuele problemen snel en naar tevredenheid op. Door je betrokkenheid bij CZ én haar klanten ben jij een echte ambassadeur van CZ! CZ gelooft dat zorg verzekeren meer is dan nota's vergoeden. Als er iets gebeurt, kunnen klanten altijd op CZ rekenen. Want naast ruime keuze in zorgverzekeringen, biedt CZ ook de beste persoonlijke service. Mede daarom is CZ Groep al ruim 85 jaar een specialist in het verzekeren van zorg. Voor ruim 2,7 miljoen klanten! De klantenservice-afdeling van CZ is een dynamische omgeving. Daarom is het van belang dat je flexibel inzetbaar bent. De openingstijden van de Front Office zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur. Je uren worden volgens een rooster ingepland, dat altijd 2 weken van tevoren bekend is. Hoeveel uren wil je wekelijks werken? Je mag zelf jouw voorkeur aangeven. Je kunt kiezen tussen 16-24 uur, 24-32 uur of 32-40 uur. Het blijft echter van belang dat je flexibel inzetbaar bent binnen de eerder genoemde openingstijden.

  gisteren Start People LA - Goes
 • Junior klantenservice medewerker (24-32 uur/week)

  Een parttime baan voor langere tijd met een kosteloze mbo 3 of 4 opleiding tot klantadviseur, coach of teamleider, wie wilt dit nou niet? UWV Goes biedt je deze mooie kans! Wij zijn voor UWV Goes op zoek naar flexibele en leergierige klantadviseurs. Ben jij in staat om klanten telefonisch of per e-mail te woord te staan en vragen te beantwoorden over hun uitkering? Dan is deze functie perfect voor jou! Als klantadviseur ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden: - Het beantwoorden van klantvragen die per telefoon of e-mail binnenkomen; - Het registreren van de klantvraag; - Terugbelverzoeken inzetten indien de klantvraag niet direct beantwoord kan worden; - Schakelen tussen de verschillende computerprogramma’s. Kortom jij bent het eerste aanspreekpunt! Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan onderstaand filmpje over werken als klantadviseur bij UWV KCC. https://www.youtube.com/watch?v=zX3TNAsggUA’ UWV Klantencontact is de afdeling waar klanten terecht kunnen met vragen over hun uitkering. De vragen kunnen gaan over de diverse sociale verzekeringswetten, zoals WW, WIA, ZW en Wajong. In deze zeer afwisselende functie als klantenservice medewerker kom je in contact met veel verschillende klanten. Het is jouw taak om de klant zo goed en duidelijk mogelijk te informeren, zodat de klant met een tevreden gevoel ophangt. Voor de klant is er tenslotte maar één UWV. De afdeling Klantencontact van UWV is gecertificeerd conform de hoge standaarden van het Customer Operations Performance Center (COPC), een internationaal keurmerk speciaal voor Contact Centers. Daarmee is UWV de enige overheidsinstelling wereldwijd die gecertificeerd is.

  gisteren Start People LA - Goes
 • Assistent accountancy in zierikzee

  Als Assistent Accountancy word je op een goede manier begeleid om jezelf te ontwikkelen naar een functie als Accountant / Adviseur. Hierin sta jij als persoon centraal en heb je de regie zelf in handen als het gaat om snelheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Als starter in de samenstelpraktijk zal je in het begin voornamelijk bezig zijn met het samenstellen van de jaarrekening en dossiervorming, waarbij jouw analytische vaardigheden goed van pas komen. Verder is je goed kunnen inleven in de klant van groot belang. Hoe beter jij de klant en zijn business kent, hoe scherper jouw analyses en adviezen zullen zijn. Je werkzaamheden bestaan uit: •Adviseren en ondersteunen van ondernemers bij het aansturen van zijn/haar organisatie door cijfers te genereren en te interpreteren, zelfstandig (deel)administraties voeren, coderen en posten inboeken; •Verzorgen van fiscale aangiftes en soms facturaties voorbereiden; •Naar aanleiding van vragen met betrekking tot het afsluiten van de jaarrekening, zelf telefonische informatie inwinnen bij de klanten; •Trachten steeds optimaal te interpreteren en adviseren door je cijfermatig inzicht slim toe te passen en in nauwe samenwerking met collega`s uit andere vakgebieden, signaleren van mogelijkheden en proactief adviseren; •Op verzoek zorgdragen voor het inwerken en begeleiden van junior assistenten; •Leveren van een ondersteunende bijdrage op het gebied van acquisitie.

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Zierikzee
 • Junior assistent accountancy in zierikzee

  Als Junior Assistent Accountancy word je op een goede manier begeleid om jezelf te ontwikkelen naar een functie als Accountant / Adviseur. Hierin sta jij als persoon centraal en heb je de regie zelf in handen als het gaat om snelheid, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Als starter in de samenstelpraktijk zal je in het begin voornamelijk bezig zijn met het samenstellen van de jaarrekening en dossiervorming, waarbij jouw analytische vaardigheden goed van pas komen. Verder is je goed kunnen inleven in de klant van groot belang. Hoe beter jij de klant en zijn business kent, hoe scherper jouw analyses en adviezen zullen zijn. Je werkzaamheden bestaan uit: •Uitzoeken en ordenen van financiële stukken, het controleren, coderen en inboeken van aanleverde gegevens en facturen; •Het uitvoeren van voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant; •Het opstellen van de jaarrekening, IB, VPB, inclusief dossiervorming; •Het opstellen van tussentijdse overzichten en het verzorgen van Btw-aangiftes; •Optimaal interpreteren van cijfers door je cijfermatig inzicht slim toe te passen; •In nauwe samenwerking met collega’s uit andere vakgebieden, signaleren van adviesmogelijkheden.

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Zierikzee
 • Medewerker servicedesk m/v

  Voor onze opdrachtgever in Breskens zijn wij op zoek naar een servicedesk medewerker. Als medewerker servicedesk coördineer je de binnenkomende support aanvragen en waar mogelijk behandel je deze gelijk. Mocht dit niet (direct) mogelijk zijn verzamel je informatie voor de tweedelijns collega’s. Hiermee overleg je over een passende oplossing of draag je de call over. De functie is zo ingericht met het doel door te stromen naar 2e lijns niveau.

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Breskens
 • Medewerker backoffice hr in nieuwdorp

  Als HR medewerker backoffice verzamel, controleer en verwerk je mutaties in de personeelsadministratie. Voorkomende werkzaamheden zijn; •Je beheert personeelsdossiers •Je stelt correspondentie op; •Je onderhoudt in- en externe contacten •Je bewaakt en archiveert informatiestromen •Je ondersteunt opleidingstrajecten in organisatorische en logistieke zin •Je ondersteunt bij het werving- en selectieproces •Je ondersteunt projecten in organisatorische en logistieke zin

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Nieuwdorp
 • Administratief medewerker terminal in nieuwdorp

  Als administratief medewerker terminal verricht volgens een rooster tussen 06.00 uur en 18.00 uur allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden. Tevens assisteert je bij de bediening van de weegbrug, toegangs- en aanwezigheidscontrole en bij de verdere verwerking van gegevens hiervan. •Expeditiewerkzaamheden zoals het aanmaken van douanedocumenten en transportdocumenten •Het onderhouden van contacten met de douane, het opvolgen van douanedocumenten en het, in overleg met de commerciële coördinatie, voeren van correspondentie hierover •Het toezien op een geregelde en optimale urenverantwoording en de controle hierop •Het, in overleg met het middenkader van exploitatie, bijhouden van hoeveelheden/kwaliteiten van verplaatsingen •Het inschrijven van bezoekers en het verzorgen van de passende veiligheidsinstructie •Overige administratieve werkzaamheden (postbehandeling, correspondentie, in- en uitgaand telefoonverkeer)

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Nieuwdorp
 • Medewerker verkoop binnendienst (m/v) in goes

  Als medewerker verkoop binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. •Het geven van deskundige adviezen •Uitbrengen van offertes •Orders verwerken •Contacten onderhouden met de uitvoerende afdelingen Je bent in staat om vastgestelde doelstellingen om te zetten in resultaat. Je hanteert een nauwkeurige werkwijze, komt afspraken na en weet hoofdzaken te onderscheiden van bijzaken om zodoende de juiste prioriteiten te stellen. Uitstekende administratieve vaardigheden en accuratesse zijn een must om deze functie optimaal te kunnen uitoefenen.

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Goes
 • Commercieel medewerker binnendienst m/v in zierikzee

  Voor onze opdrachtgever in Zierikzee zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Heb jij een commerciële drive in combinatie met een affiniteit voor techniek? Dan is dit wellicht de eerste of volgende stap in je carrière! Als commercieel medewerker binnendienst geef je advies aan opdrachtgevers over het gebruik van de verschillende producten en diensten zoals warmtepompen, zonnepanelen en cv-ketels. Tevens kun je advies geven over de toepassing van deze producten. Je werkzaamheden bestaan uit: •Advies geven over de producten en diensten. •Verkopen van onderhoud- en servicecontracten •Analyseren van technische vragen en/of storingen •Zorgdragen voor een goede planning van de werkzaamheden voor servicemonteurs en adviseurs

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Zierikzee
 • Inkoper m/v in nieuwdorp

  Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces en de coördinatie van inkopen. De werkzaamheden bestaan uit - Het beheren van contracten met leveranciers - Projectmanagement - Onderhandelingen - Inkooprapportages Zo draag je bij aan een hoge inkoopprestatie op het gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. Je bent een commerciële onderhandelaar, die analytisch sterk is. Ook breng je kennis en ervaring in om als spil, in samenwerking met je collega’s van betrokken afdelingen.

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Nieuwdorp