Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 73 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Secretaresse

  Het invoeren van orders, het verwerken van retouren, aannemen van telefoon en telefonische verkoop en algemene secretariaatswerkzaamheden. Je werkt in een klein team van een stabiel Reformatorisch internationaal opererend bedrijf, waarbij je een grote mate van zelfstandigheid hebt. Stressbestendig en hele goede sociale vaardigheden zijn een absolute vereiste.

 • Medewerker verkoop en administratie

  - Bestellingen die per telefoon of mail binnenkomen verwerken in de administratie - Inplannen van bezorgroutes en levertijden in samenspraak met de productie - Debiteuren en crediteuren administratie - Volledige boekhouding bijwerken - In samenwerking met een externe accountant de belastingaangiftes doorgeven Solliciteren kan met een email naar info@freespaneel.nl .

  een week geleden BV Freespaneel - Koewacht
 • Financieel administratief medewerker

  ‘Dat de verantwoordelijkheid voor alles wat met cijfers te maken heeft binnen een internationaal bedrijf in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: jij ziet dit als een uitdaging'. We zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker die zich dagelijks bezighoud met inboeken, tegenboeken en coderen van inkoopfacturen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van aanmaningen.

 • Salarisadministrateur m/v | vlissingen

  Ben jij sterk met cijfers en nauwkeurig? Heb jij kennis over salarisadministratie met bijhorende taken? Dan zoeken wij jou! Bij Verbrugge Terminals zijn we op zoek naar een ambitieuze salarisadministrateur. Als salarisadministrateur verzorg jij samen met één directe collega de salarisbetaling aan de medewerkers van Verbrugge Terminals Terneuzen en Vlissingen. Onderstaande werkzaamheden vallen onder jouw takenpakket: Salarisverwerking: - Urenverwerking. - Muteren stamgegevens. - Verwerking variabele mutaties. - Doorvoeren wijzigingen in fiscale en sociale wetten. - Aanmaken mutatieoverzicht en betaalrun. - Loonaangifte en journalisering. - Het optimaliseren van het salarisproces. Administratie: - Opstellen van diverse correspondentie. - Administratie pensioen/werknemersverzekeringen. - Beheer personeelsdossiers. - Beheer salarispakket (alle bedrijven). - Accountants controle. Adviserende taken: - Bewaking en naleving van de cao bepalingen. - Signalering van afwijkende (salaris) verhogingen, (onkosten) vergoedingen en dergelijke. - Beoordeling variabele gegevens. - Advisering en ondersteuning met betrekking tot pensioenvoorzieningen.

  9 uur geleden Intercrew B.V. - Ritthem
 • Medewerker tariefbureau m/v | terneuzen

  Ben jij goed met cijfers? Kun jij goed overweg met Excel en ben je daarnaast nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor op ons tariefbureau. Als medewerker van het tariefbureau krijg je te maken met veel verschillende disciplines en leer je binnen no-time alle verschillende facetten van de organisatie kennen. Je maakt bijvoorbeeld statistieken voor de directie, die belangrijk zijn bij het maken van toekomstige beslissingen. Beheert, administreert en indexeert alle terminal gerelateerde contracten en bewaakt tevens alle afspraken en of deze nageleefd worden. Daarnaast zit de afdeling momenteel in een transformatieproces waarbij geïnvesteerd wordt in automatisering en het bewerkstellingen van een efficiëntere manier van werken, hierbij hebben wij jouw hulp dus ook hard nodig!

  10 uur geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Medewerker facturatie m/v | terneuzen

  Ben jij goed met cijfers? Kun jij goed uit de voeten met Microsoft Office en zet jij jezelf zowel individueel als in groepsverband altijd 100% in? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een medewerker facturatie. De afdeling facturatie van Verbrugge Terminals is gevestigd in Terneuzen. Als medewerker facturatie ben jij verantwoordelijk voor een correcte factuur van onze diensten aan de klant. Momenteel bevindt de facturatie-afdeling zich in een transformatieproces waarbij de focus ligt op efficiënter werken, onder ander door middel van digitalisering. Wij zijn op zoek naar iemand die, naast de dagelijkse werkzaamheden, met ons mee kan denken in het proces dat wij nu doorlopen. Naast dat je bereid bent om hard te werken, denk je in mogelijkheden en zoek je samen met ons naar het best mogelijke resultaat.

  10 uur geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Medewerker financiële administratie m/v | terneuzen

  Ben jij nauwkeurig met cijfers? Kan jij goed overweg met Microsoft Office? Plus kan jij daarbij zelfstandig aan slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een medewerker financiële administratie. De afdeling financiën van Verbrugge Terminals is gevestigd in Terneuzen. Vanuit Terneuzen wordt de boekhouding verricht voor verschillende bedrijven van Verbrugge Terminals. Jij zal je bezighouden met het inboeken, tegenboeken en coderen van inkoopfacturen. Vervolgens zullen de inkoopfacturen na het verwerken betaald worden. Hiervoor lever jij een correct betaalbestand aan. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van aanmaningen en het boeken van banken.

  10 uur geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Back office medewerker

  Ben jij administratief goed onderlegd? Ben je secuur en ben je een echte doorzetter? Lees dan onderstaande vacature door! Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de backoffice van Delta Fiber. Wat ga je doen? - Afhandelen van alle klantcontacten en administratieve werkzaamheden met betrekking tot de Telecom producten en diensten. - Contracten muteren en opvoeren - Zelfstandig verwerken van complexere operationele en systeem uitval - Bijdrage leveren aan het continue verbeteren van processen en systemen

  11 uur geleden Tempo-Team Uitzenden - Middelburg
 • Logistiek administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij opzoek naar diverse fulltime logistiek administratieve medewerkers. Onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen is een zeer succesvol en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de handel, opslag en verwerking van granen, zaden, specerijen en superfoods. Als gevolg van de groeiende activiteiten zijn wij momenteel op zoek naar kandidaten met logistieke administratieve ervaring. Ben jij die kandidaat? Dan hebben we verschillende functies openstaan! Jouw functie: De openstaande vacatures zijn functies voor als je in de binnendienst aan de slag wilt. Zo kan je bijvoorbeeld werken als fulltime logistiek administratief medewerker op de Trade afdeling. Deze afdeling zorgt voor de inkoop en verkoop van goederen, onderhandelt over prijzen en bezoekt leveranciers en klanten. Als medewerker binnendienst ben jij dé schakel tussen collega's binnen de organisatie en de trade afdeling. Hierdoor heb je veel contact met collega's van verschillende afdelingen. Ook voor klanten en leveranciers ben jij het aanspreekpunt. Dit zijn onder andere jouw werkzaamheden: •Voorraadbeheer: Erop toezien dat de voorraad en aanvoer in lijn lopen met de verkoop. Je stuurt waar nodig bij. •Inkoop/verkoop orderverwerkingsproces •Het invoeren van contracten die door de trade afdeling zijn afgesloten •Orders van klanten aannemen en verwerken in het systeem •Contact onderhouden met zowel klanten als leveranciers In deze functies van logistiek administratief medewerker ben je voortdurend in contact met de verschillende afdelingen: Trade, logistiek, kwaliteit en finance. Dit doe jij om ervoor te zorgen dat er een vloeiende aanvoer en afvoer van producten is. Daarnaast communiceer je met klanten over specifieke klantwensen en zorgt dat deze worden nageleefd. Tot slot informeer je klanten over contractbalansen en informeer je de trade afdeling tijdig, zodat er nieuwe contracten kunnen worden afgesloten.

  13 uur geleden Start People Zeeland - Terneuzen
 • Logistiek administratief medewerker omgeving goes

  Voor een opdrachtgever in Kruiningen zoeken wij een enthousiaste, flexibele, proactieve logistiek administratief medewerker. Je komt terrecht in de functie van assistent douane administratie, maar het is de bedoeling dat jij in de loop van de tijd steeds meer onderdelen eigen maakt. Jou verantwoordelijkheden bestaan uit het beheer van de douane administratie en daarnaast assisteer je in het logistieke proces. Zo verricht jij diverse werkzaamheden zoals: - Het administratief verwerken van goederenbewegingen door het douane warehouse / entrepot. - Het correct behandelen en archiveren van alle douane documenten en (Bio)- certificaten - Versturen van inklaringsintructies naar de douane expediteur, inclusief de benodigde gegevens - Phyto keuringen aanvragen - Het opmaken van diverse certificaten als vervoersdocumenten zoals, Phyto's, CMR's en weegcertificaten - Het up-to date houden van douane procedures en routines

  13 uur geleden Start People Zeeland - Kruiningen
 • Financieel administratief medewerker

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Goes zijn wij opzoek naar Analist subsidies die voor 32 uur per week het team komt versterken. In deze administratieve functie ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de instroomsubsidies. Hiervoor analyseer je alle mogelijkheden op het gebied van deze subsidies. Zo: - Stel je aanvragen op en voert hiervoor de administratie - Je draagt zorg voor de einddeclaraties ter verantwoording van de aangevraagde subsidies. Jij blijft continu op de hoogte van actuele ontwikkelingen en leer je onder begeleiding van ervaren Analisten en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Jij bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Hiervoor voor je administratieve taken uit, bewaak je de voortgang van de opdrachten en ben je verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. In deze functie heb je veel contact met klanten, subsidieverstrekkers en ondersteun je waar nodig collega's op locatie.

  13 uur geleden Start People Zeeland - Goes
 • Office manager m/v

  Voor onze opdrachtgever in Zierikzee zijn wij op zoek naar de onmisbare schakel in het bedrijf: De office manager! Dankzij de office manager komt onmisbare informatie bij de juiste afdeling terecht en verricht je administratieve en organisatorische werkzaamheden. In deze functie zorg je dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. De functie is voor minimaal 24 uur. Wil je graag fulltime aan de slag? Ook dan zijn er mogelijkheden! De volgende werkzaamheden horen onder andere bij je takenpakket: Diverse administratieve werkzaamheden zoals archiveren, postverwerking, telefoon- en e-mailverkeer. Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Aanspreekpunt voor andere afdelingen. Beheren van de agenda. Beheren van het archief en contracten. Loonadministratie Communicatie met klanten en productie

  13 uur geleden Start People Zeeland - Zierikzee
 • Financieel administratief medewerker

  Bedrijf: Siblu Villages bezit 19 grootschalige 4 sterren campings in Frankrijk en sinds kort is Camping De Bongerd in Oostkapelle als 2e camping in Nederland overgenomen. De campings van Siblu zijn stuk voor stuk uniek. De vakantiewoningen zijn modern, functioneel en bieden allemaal een schitterend interieur met veel licht en een houten terras om volop van het buitenleven te kunnen genieten. De functie: In deze brede en allround functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van de financiële (park)administratie. Dit houdt onder andere in: • Het monitoren en verwerken van alle geldstromen op het park. • Het opstellen van periodieke overzichten en rapportages (lokaal en internationaal). • Facturatie, crediteuren- en debiteuren administratie c.q. -beheer. • Het verrichten van betalingen. • Het periodiek (laten) controleren van de voorraden en het bijhouden van voorraadadministratie. • Het uitvoeren en adviseren ten aanzien van verzekeringen, contracten, Arbo zaken e.d. • HR taken zoals het bijhouden van personeelsadministratie en controleren van salarisadministratie. • Het continu verbeteren van administratieve werkprocessen.

  14 uur geleden Schipper P & O - Oostkapelle
 • Administratieve vakantiemedewerker

  Wij zijn op zoek naar een scholier / student die ons kan ondersteunen tijdens de vakantieperiode. De taken zijn o.a. lichte administratieve werkzaamheden in overleg met verschillende afdelingen, b.v. archiveren, het verwerken van goederen en wat lichte facilitaire werkzaamheden. De kandidaat moet wel de maanden juli en augustus beschikbaar zijn. Uren en tijden in onderling overleg.

  3 dagen geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Medewerker bedrijfsbureau

  Voor een opdrachtgever in Yerseke zijn wij opzoek naar een medewerker bedrijfsbureau m/v. In deze afwisselende en uitdagende functie bent je mede verantwoordelijk voor het totale traject van voorbereidende werkzaamheden om de opdrachten, zowel in onze eigen werkplaats als op locatie, tot een succes te maken. Dit houdt onder andere in dat je verantwoordelijk bent voor: Het voorbereiden / maken van offertes en voorcalculaties voor de diverse bedrijfsactiviteiten Mede verzorgen van de inkoop en bewaking van levertijden van materialen en onderdelen t.b.v. projecten, primair nieuwbouw Mede verzorgen van de voorbereiding, begeleiding en bewaking van de voortgang van lopende projecten, primair nieuwbouw Opmaken en actueel houden van werktekeningen middels Autocad Verzorging van volledige documentatie benodigd voor de projecten Aftersales Het onderhouden van diverse interne en externe contacten

  3 dagen geleden Adecco, team Goes - Yerseke