Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 45 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Projectadministrateur / logistiek planner

  Deze functie bestaat uit het bijhouden van de administratie rondom de door ons uitgevoerde projecten. Ook bent u betrokken bij het plannen van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot reinigingswerkzaamheden en transporten. Je werkt hiervoor in nauw overleg met je collega’s van de planning.

  een week geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Financieel administratief medewerker

  Ben jij op zoek naar een fulltime functie? Heb jij ervaring in een financiële functie? Voor onze opdrachtgever in Goes zijn we per direct op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker fulltime. In deze functie houd je je bezig met de crediteuren- en debiteuren administratie. De taken die bij je functie horen zijn: • Toezien op het (correct) coderen van kostenfacturen door de budgethouder • Boeken en controleren van de geaccordeerde kostenfacturen • Beheer van het crediteuren stambestand en het openstaande postenbestand crediteuren • Wekelijks gereedmaken van diverse betalingsruns • Verzenden van de geautoriseerde betalingen • Afstemmen van het crediteurensaldo met het grootboek • Doorbelasting van facturen aan de dochterondernemingen • Overige administratieve taken (o.a. archivering en vervanging bij ziekte en verlof) • De distributie van de binnengekomen post Het gaat om een fulltime functie tot in ieder geval maart 2020.

 • Administratief medewerker - startersfunctie - jm hoofdkantoor goes

  Wil jij werken in een jonge groeiend bedrijf? Wij zoeken voor op ons hoofdkantoor in Goes een parttime administratief medewerker om wat ondersteuning te bieden aan onze intercedenten op administratief gebied. Dit betreft een startersfunctie, hier is het salaris ook naar. Ook is deze functie erg interessant als stage! Onderstaande zaken maken deel uit van jouw takenpakket; - Uren inboeken - Dossiers compleet maken - Overeenkomsten/bevestigingen maken - Assisteren van commerciële collega's - Planning bijwerken - Telefoon beantwoorden

 • Inkoper assistent

  Inkoper Assistent gezocht! Voor een opdrachtgever in Nieuwdorp zijn wij per direct op zoek naar een Inkoper Assistent. Het betreft een fulltime functie tot medio juni 2020! Jouw taken als Inkoper Assistent - Het tot inkoopopdrachten verwerken van bestelaanvragen voor technische onderdelen, materialen en diensten; - Het opvolgen van levertijden en aanmaningen tot levering; - Het op de markt zetten via bestaande relaties van aanvragen voor technisch ondersteunend personeel en deze opvolgen; - Het aanpakken en oplossen van klachten over leveringen; - Algemeen assisterende werkzaamheden t.b.v. dossieropbouw en orderadministratie.

 • Bag medewerker

  Heb jij ervaring met BAG werkzaamheden en kennis van de wet BAG 2.0? Voor een gemeente op Walcheren zijn wij per direct op zoek naar een BAG medewerker. Je gaat je onder andere bezig houden met: - Verwerken van vergunningen en statuswijzigingen; - Bepalen van de gebruiksoppervlakte op basis van Meetinstructie; - Verwerken van definitieve geometrie; - Oplossen van foutieve postcodes en verblijfsobjectpandkoppelingen; - Handmatig koppelen van BAG- en WOZ-gegevens.

 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Woestwerk is op zoek naar de administratieve (financiële) dienstverlenende talenten van vandaag. Van origine een technisch uitzendbureau heeft Woestwerk de uitbreiding gemaakt naar de administratieve en commerciële dienstverlenende wereld. Hierbij zorgen wij, net als in de technische branche, voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

  2 dagen geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Receptioniste

  Voor een aantal data zijn we op zoek naar iemand die de receptie kan bemannen bij een internationale leider in de bakkerij industrie. De data waarop we nu iemand nodig hebben zijn: Woensdag 11 december Vrijdag 13 december Woensdag 18 december Vrijdag 20 december De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur. Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot uitbreiding van de uren en dagen.

 • Administratief medewerker 16-20 uur

  Ben jij creatief en beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het schrijven van handleidingen voor nieuwe machines. Je verzamelt de benodigde informatie vanuit de productieafdeling en de engineering, je maakt foto's van de diverse machine onderdelen en verwerkt dit tot een duidelijke en taalkundig correcte handleiding. Daarnaast ga je ook aan de slag op de service afdeling ter ondersteuning bij controles en facturatie. Doordat je op twee afdelingen komt te werken is het heel erg afwisselend werk. Het betreft een functie voor 16 tot 20 uur waarin de uren flexibel in te delen zijn. De functie is in ieder geval tot eind van het jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

 • Medewerker financiële administratie

  Als medewerker financiële administratie ben je werkzaam bij een bedrijf met meerdere dochterondermingen. Dit bedrijf is gevestigd in Terneuzen. Als medewerker financiële administratie werk je in een team van 5 collega’s, waarbij je regelmatig contact hebt met tal van collega’s van andere afdelingen. Dit bedrijf investeert, groeit en ontwikkelt zich tot DE serviceverlener en inventieve probleemoplosser van technische vraagstukken op het gebied van staal, kunststof en industriële verhuur. Dit bedrijf biedt jou de kans om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Als medewerker financiële administratie bestaat jouw primaire verantwoordelijkheid uit het voeren van de crediteurenadministratie. Je draagt zorg voor de uitvoering van diverse administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken en boeken van facturen. Daarnaast ondersteun je bij het periodieke afsluitingsproces en voer je andere administratieve taken uit ter ondersteuning van jouw collega’s. Waarom is dit iets voor jou? - Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie en economie. - Je hebt passie voor werken met cijfers. - Je bent analytisch ingesteld en houdt van nauwkeurig en gestructureerd werken. - Je bent een teamspeler en kan goed samenwerken. Waarom zou je hier willen werken? Bij vaste indiensttreding ontvang je: - Een goed arbeidsvoorwaardenpakket! Hier verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. - Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een goede pensioenregeling via het PME en vanaf vijf dienstjaren ontvang je een vaste loyaliteitsbonus. - Bovendien is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering bij CZ en heeft dit bedrijf voor al haar medewerkers een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. - Je kunt gebruik maken van ons georganiseerde bedrijfsvervoer, fietsen wordt extra beloond en je krijgt 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline. Wil je hier komen werken? Solliciteer dan snel! Of neem contact op met Robin de Reuver via r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl of 06-12561637

  3 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Extra verdienmodel voor financieel adviseur

  Raakt u wel eens een klant kwijt aan een makelaar? Moet u ‘nee’ verkopen als een klant zijn woning via u te koop wil zetten? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Huizonline zoekt de professionele financiële tussenpersoon die zijn klant Full Service wil geven. U kunt als business partner van Huizonline de volledige dienstverlening van de makelaar aanbieden. Uw klant heeft daarmee 1 aanspreekpunt voor de verkoop van de huidige woning, eventueel aankoop van de nieuwe woning en de financiële zaken er omheen. Als business partner van Huizonline kunt u hoogwaardige makelaarsdiensten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat u volledig wordt ondersteund door de interne organisatie van Huizonline. Uw werk is het informeren, inventariseren en adviseren van uw klant. Waardebepaling, foto's, indien gewenst styling voor het huis, opnemen in de belangrijke websites, zoals Funda en nog veel meer gebeurt voor u door de centrale organisatie van Huizonline.

  3 dagen geleden Huizonline Zeeland - Goes
 • Directiesecretaresse / management assistente

  Ben jij ijzersterk op secretarieel en organisatorisch gebied? Vind je het een uitdaging om je staande te houden in een dynamische omgeving waar zaken ook ad hoc aangepakt moeten worden? Weet je rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? Ben je op zoek naar een functie waarbij jouw ervaring het verschil maakt en waarin je al je capaciteiten kunt inzetten? En waarin je wel samenwerkt met anderen, maar zelfstandigheid en flexibiliteit een must is? Dan ben jij de persoon die Kinderopvang Walcheren zoekt voor de functie van directiesecretaresse/management assistente. Als directiesecretaresse/management assistente ben je een onmisbare schakel tussen de bestuurder, het (regio)management en de organisatie. Je ondersteunt en ontlast de bestuurder en het (regio)management bij haar beleidsmatige en beheersmatige taken door: - het voeren van periodiek overleg met de bestuurder en regiomanagers, onder de aandacht brengen van bijzonderheden, doornemen van de agenda, maken van afspraken over de te verlenen ondersteuning en prioriteiten; - het bijhouden van agenda’s, maken van afspraken, attenderen op naderende afspraken en te treffen voorbereidingen; - het voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen en overleggen (o.a. met de Raad van Toezicht, de cliëntenraad en de ondernemingsraad en incidenteel in de avonduren) door o.a. het opmaken van de agenda, verzamelen/verspreiden van stukken, notuleren/uitwerken van verslagen en bevorderen van het nakomen van de gemaakte afspraken; - het beheren van de archieven en daartoe opbergen van stukken, completeren van dossiers, op verzoek aanleveren van informatie en tijdig opschonen van het archief; - het (mede) organiseren en regelen van bijeenkomsten, uitnodigen van betrokkenen e.d. - het verwerken van binnenkomende informatiestromen (post, telefoon e.d.) door het selecteren, ordenen en registreren van informatie en voorbereiden van te nemen acties; - het redigeren/opmaken van correspondentie, notities e.d. a.d.h.v. globale aanwijzingen, verzamelen van benodigde onderliggende informatie; - het optreden als intermediair tussen de bestuurder/regiomanagers en interne medewerkers en externe relaties, vervullen van de vraagbaakfunctie.

 • Administratief medewerker

  Assisteer jij graag een project? En spreek je goed Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever zoeken wij een pro-actieve administratief assistent die flexibel is en vlot kan schakelen. Omdat de communicatie met de klanten in het Engels zal zijn, is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft. Als administratief assistent houd jij van aanpakken en neem je het initiatief. Je voert diverse werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het regelen van activiteiten voor de bemanning en het opzetten van vergaderingen. Daarnaast heb je ook veel contact met de klanten en leveranciers! Ben jij per eind oktober beschikbaar voor 6 maanden en heb je ervaring als administratief of project assistent? Dan horen wij graag van jou!

 • Finance manager

  De Hoornaert Group is eigenaar en manager van zeegaande tankschepen en richt zich daarnaast op het verlenen van diensten aan de maritieme en industriële sector. De groep bestaat uit de bedrijven Lauranne Shipping, Scheepswerf De Schroef, Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent. Binnen de Hoornaert Group werken we met een deskundig team van medewerkers die elkaar versterken in de verschillende disciplines. We werken op basis van korte communicatielijnen, effectief teamwork en een fijne werksfeer. Meer informatie over de activiteiten van onze bedrijven is te vinden via de website www.hoornaertgroup.com De Hoornaert Group is op zoek naar een: Finance Manager Als Finance Manager draag je de verantwoording over de financiën, fiscaliteit en administratie van de verschillende (internationale) bedrijven, waarbij je de DGA en de directie adviseert op deze gebieden. Je ontwikkelt en realiseert samen met hen het volledige financiële beleid voor de diverse groepsmaatschappijen. Daarnaast geef je leiding aan de financiële afdeling die bestaat uit 2 financial controllers en 3 administratieve medewerkers. Wat mag je (onder meer) verwachten qua takenpakket? - Het optimaliseren van het financiële- en fiscale beleid en adviseren over vraagstukken; - Verzorgen van managementinformatie en (interne en externe) rapportages; - Het beheren en optimaliseren van de AO/IC en het beheren van de geldstromen; - Opstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen, financiële plannen en het optreden als gesprekspartner voor accountants, belastingdiensten en andere externe partijen; - Zorg dragen voor een effectief debiteuren- en crediteurenbeleid, kas- en bankadministratie. - Verzorgen van belastingaangiften en personeelsadministratie. - Aansturen van medewerkers en verzorgen van de kwaliteitsbewaking van de dagelijkse werkzaamheden; - Begeleiden, instrueren, coachen en motiveren van medewerkers waar nodig.

  5 dagen geleden Hoornaert Group - Sas van Gent
 • Financieel administratief medewerker | 40 uur | vaste baan | terneuzen

  Als medewerker financiële administratie bestaat jouw primaire verantwoordelijkheid uit het voeren van de crediteurenadministratie. Je draagt zorg voor de uitvoering van diverse administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken en boeken van facturen. Daarnaast ondersteun je bij het periodieke afsluitingsproces en voer je andere administratieve taken uit ter ondersteuning van jouw collega’s. Het team bestaat uit 5 collega's en uiteraard werk je ook samen met collega's van andere afdelingen. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

  5 dagen geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Logistiek administratief medewerker/planner

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op werkgebied? Ben jij een topper op het gebied van planningen maken en ben jij communicatief sterk aan de telefoon? Lees vooral verder! Voor onze opdrachtgever Lamb Weston Meijer zijn wij op zoek naar een Logistic Administrator. Het gaat om een fulltime functie ter ondersteuning van de Transportation Specialist. Dit is een functie voor langere tijd waarbij dienstverband bij Lamb Weston Meijer zelf ook tot de mogelijkheden behoort. Je zult werkzaam zijn op de corporate locatie in Kruiningen op dezelfde afdeling als de Customer Experience, Customer Care en Export Documentation. Qua werksfeer mag je een positieve sfeer verwachten waarbij een diverse groep aan collega’s iedere dag zich 110% inzet voor de organisatie. De groep collega’s bestaat uit mannen, vrouwen, jong, oud, nationale en internationale mensen. Kortom; een hele diverse gezellige club! Als Logistic Administrator ben jij de laatste schakel en bekleed jij dus een belangrijke rol waar verantwoordelijkheid bij komt kijken. Zodra de gehele order van de klant namelijk klaar is voor verzending regel jij dat de vervoerder van de klant op het juiste moment de order kan komen ophalen op de locatie Bergen op Zoom. Jij houdt telefonisch of per mail contact met de externe vervoerder, plant deze in in het daarvoor bestemde planningssysteem, haalt uit SAP de benodigde informatie zoals laadreferenties en orderpapieren en zorgt dat alles geregeld wordt in het daarvoor geplande tijdsbestek. Het kan ook voor komen dat je fysiek op locatie bent om een en ander te regelen. Je werkt nauw samen met één andere collega die jou ook zult inwerken middels een eigen geschreven handleiding. Ervaring in de logistiek of kennis vanuit een opleiding is een vereiste.

  5 dagen geleden Tempo Team Goes - Kruiningen