Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 28 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Administratief medewerker (m/v)

  Gezocht: administrateif medewerker/-ster Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een administratief medewerker (m/v) in Sluiskil. "Bij het bedrijf dragen we dagelijks bij aan het opbouwen van een steeds meer samenwerkende samenleving, een wereld zonder honger en een gerespecteerde planeet. We creëren een positieve impact door de economie te gebruiken als motor van verandering voor duurzame groei. Werken bij het bedrijf betekent bijdragen aan: duurzame productie voedsel voor een groeiende wereldbevolking, de impact op klimaatverandering verminderen, water- en energieverbruik verminderen en de menselijke gezondheid verbeteren." Omschrijving van de functie: Aanvragen tot afgifte; Facturen beheren; Beheer voorraad van inputs in de sector; Controle training, Synergi, Formulieren; Beheer Performance Management, SE Suite; Beheer van controle-indicatoren, myLIMS (administratief); Beheer reisbeheer (FLAYTUR EN CONCUR).

  49 minuten geleden Prior Personeelsdiensten - Sluiskil
 • Objectbeveiligers m/v

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Beveiliger 2 Objectbeveiligers voor Provincie Zeeland Wil jij werken in een leuk familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt? Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 en werk je graag in een teamverband? Mensen die een stageplek zoeken, mogen ook reageren. Dan is dit je kans, want wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die woonachtig is in Provincie Zeeland en omstreken.

 • Weegbrug medewerker

  Wij verwerken afval op innovatieve wijze. Dit gebeurt op onze verschillende locaties in Zeeland waar afval in ons eigen beheer wordt verwerkt met doel het te kunnen hergebruiken. Zo verwerken wij onder meer bouw- en sloopafval, hout, grond en groenafval. Wij leveren na verwerking producten als zand, menggranulaat en compost. Je verwerkt inkomende opdrachten en vertaalt deze naar het weegsysteem. Daarnaast zorg je dat inkomende en uitgaande afvalstromen op de juiste manier verwerkt worden en borgt dat alles uitgevoerd wordt conform de van toepassing zijnde BRL’s en vergunningen. Je bent tevens verantwoordelijk voor een juiste administratieve verwerking van de verschillende afvalstromen en een juiste digitale archivering hiervan.

 • Logistiek administratief medewerker

  Ben jij service en klantgericht? En ben jij bekend met het afhandelen van retouren? Wat ga je doen? De opdrachtgever waarvoor je komt te werken ontvangt verschillende producten retour. Als logistiek administratief medewerker zorg je ervoor dat de teruggestuurde producten en juist en tijden worden verwerkt. De producten komen retour omdat de klant het pakket niet heeft ontvangen en automatisch retour komen of omdat een klant zich in een product heeft vergist en het nooit uitgepakt heeft. Als logistiek administratief medewerker ben jij diegene die elke dag producten inspecteert en beslist wat ermee moet gebeuren. Op basis van het retourformulier bepaal je wat de volgende stap wordt. Je zorgt ervoor dat de pakketten netjes verwerkt worden zodat de juiste vervolgactie ondernomen kan worden. Omdat jij bepaalt waar een retourzending heen gaat, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Jij bepaalt namelijk of het product de voorraad op gaat als nieuw of gebruikt. Door de juiste keuzes te maken, kan de volgende klant er zeker van zijn dat hij of zij het juiste product in huis krijgt. De opdrachtgever werkt voornamelijk in dagdiensten. Wanneer het drukker is, zal je bijvoorbeeld op avonden of weekenden werken. De standplaats van de functie is Goes.

  3 dagen geleden Tempo Team Goes - Goes
 • Backoffice medewerker hr (m/v)

  TSA Safety Services is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheidstoezicht. Wij voorzien onze opdrachtgevers in heel Nederland al ruim 25 jaar in de behoefte om hen snel, deskundig, adequaat, zeven dagen per week en 24 uur per dag van dienst te zijn. Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor in Goes zijn wij op zoek naar een ervaren: Backoffice medewerker HR (m/v) Parttime (24 uur) Hoe ziet je werkdag eruit? Je voert gedurende de dag zelfstandig een mix van administratieve en communicatieve taken uit. Samen met enthousiaste collega’s vorm je de HR Backoffice en ondersteun je de HR Manager en de Operationeel Managers. Je zult met name werken aan 1e lijns vragen, mutaties in ons personeelsinformatiesysteem (AFAS), verzuimbeheer, correspondentie en incidenteel ook administratie rondom werving & selectie. Als belangrijk aanspreekpunt voor Managers en Arbodienst bewaak je nauwlettend de termijnen en administratieve processen op het gebied van verzuim (UWV en WvP) en schakel je makkelijk tussen de verschillende in- en externe contactpersonen. Daarnaast signaleer je tijdig knelpunten, denk je mee over het verder standaardiseren van onze werkprocessen en kom je (ook ongevraagd) met verbetervoorstellen.

  3 dagen geleden TSA Safety Services B.V. - Goes
 • Adviseur opleidingen (m/v)

  In deze administratieve en adviserende functie ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de productgroep "Opleidingen”. Het vakgebied van de productgroep “Opleidingen” richt zich op diverse opleidingssubsidies. Samen met je collega’s en de klant onderzoek je welke opleidingssubsidie kan worden aangevraagd. Je beheert de administratie rondom deze subsidies en draagt zorg voor verbeteringen. Dit doe je door alle mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie(s) te analyseren en geef je de klant hierover adviezen. Daarnaast zorg je ook voor de einddeclaraties die nodig zijn als onderbouwing van de aangevraagde subsidies. Door continu op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en onder begeleiding van ervaren Adviseurs en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Je bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Je bewaakt de voortgang van de opdrachten en bent mede verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. Je hebt daarbij veel contact met klanten en subsidieverstrekkers.

  4 dagen geleden Unique Goes - Goes
 • Telefonist(e) / secretarieel medewerk(st)er

  Ben jij flexibel en op zoek naar een afwisselende fulltime baan? Heb jij stage- of werkervaring bij een zakelijk kantoor? Dan zij wij misschien wel op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een enthousiaste Telefonist(e) / Secretarieel Medewerk(st)er. In deze afwisselende functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden op ons kantoor. Denk hierbij aan; - het verwerken van de post - binnenkomende telefoongesprekken doorverbinden - het maken van afspraken/agendabeheer - het uitwerken van akten en brieven - het invoeren van dossiers en het opstellen van afrekeningen / declaraties

  4 dagen geleden Unique Goes - Zierikzee
 • Sales assistent

  SLOT FRANS & CO. B.V. is een dynamisch internationaal handelsbedrijf, gevestigd in ’s-Gravenpolder. Wij zijn gespecialiseerd in de export/transito/import van agrarische en aanverwante producten naar en uit overzeese landen en vooral actief in het Caribisch Gebied, Midden- en Zuid-Amerika en West-Afrika. Aardappelen, uien, knoflook, friet en peulvruchten zijn voor ons leidende producten. Het betrokken team heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wegens groeiende vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar een Sales Assistent . Kom jij ons commerciële team versterken? Jouw profiel: Voor deze functie van Sales Assistent zoeken wij een enthousiast en gedreven commercieel talent, welke resultaatgerichtheid en klantenbinding hoog in het vaandel heeft staan. Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt een sterke drive om samen ‘te scoren’. Verder ben je ambitieus en proactief en is nauwkeurig werken je op het lijf geschreven. De functie: Na een inwerkperiode bestaan je werkzaamheden uit een proactieve administratieve/ commerciële ondersteuning van de Sales Manager. Samen met onze inkoper zorgen jullie voor een soepele afstemming van planningen, prijzen en offertes en de aanlevering van orders bij afdeling Shipping. Hierbij heb je contact met klanten, leveranciers en andere instanties. Je werkt binnen de commercie nauw samen met collega’s en zorgt voor een correcte en duidelijke informatieoverdracht vanuit de sales naar de order- en financiële administratie.

  5 dagen geleden Schipper P & O - s-Gravenpolder
 • Administratief medewerker (starter)

  Net van school af? en op zoek naar een toffe baan? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar (startende) administratief medewerkers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Doe jij op dit moment iets heel anders maar ben je toe aan wat nieuws? Ook dan vragen we je zeker om te solliciteren! Je takenpakket bestaat o.a. uit: - Het boeken van fincanciële mutaties; - Het bijhouden van de mutaties; - Het controleren van retourzendingen; - Mailcontact met leveranciers; - Mailcontact met klanten en collega’s.

  5 dagen geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Administratieve boekhoudkundige baan gezocht

  Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een ervaren spontane (administratieve) werknemer, dan bied ik mij hierbij aan. Mijn voorkeur gaat uit naar een administratieve of boekhoudkundige functie, maar ook receptie- en archiefwerkzaamheden ga ik niet uit de weg.

  5 dagen geleden Marjoke Klaver - Heel Zeeland
 • Medewerk(st)er binnendienst makelaardij

  Voor een landelijke makelaarsformule zijn wij op zoek naar een collega in de binnendienst. Ben je enthousiast, secuur, administratief goed onderlegd en commercieel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket is gericht op de binnendienst activiteiten voor zowel de verhuur- als de verkoopmarkt. Je bent in veel situaties het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je werkzaamheden zijn o.a. als volgt: - Het onderhouden van klantcontact (E-mail/Telefoon/WhatsApp); - Het ondersteunen van onze landelijke makelaars; - Het beheren van de agenda; - Administratieve behandeling en afhandeling van de dossiers; - Behandeling van inschrijvingen; - Adverteren van nieuw woningaanbod.

  5 dagen geleden Huizonline Zeeland - Goes
 • Administratief medewerker (starter)

  Net van school af? en op zoek naar een toffe baan? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar (startende) administratief medewerkers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Doe jij op dit moment iets heel anders maar ben je toe aan wat anders? Ook dan vragen we je zeker om te solliciteren! Je takenpakket bestaat o.a. uit: - Het boeken van fincanciële mutaties; - Het bijhouden van de mutaties; - Het controleren van retourzendingen; - Mailcontact met leveranciers; - Mailcontact met klanten en collega’s

  6 dagen geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Credit controller

  Heb jij commercieel en financieel inzicht en daarbij affiniteit met debiteurenbeheer en allround financiële werkzaamheden? Voor onze opdrachtgever in Kapelle zijn wij per direct op zoek naar een Credit Controller! Wat ga je doen Van jou wordt verwacht dat je je voor 60% bezighoudt met het beheren van de debiteurenadministratie. Je stemt te ondernemen acties af met leidinggevenden, sales managers en de afdelingen Finance en Customer Service. Je zorgt er zodoende voor dat overschrijdingen mimimaal zijn en dat betalingsafwijkingen worden opgelost. Daarnaast houd je je voor 40% bezig met allround financiële werkzaamheden. Voor dat deel van je baan zorg je ervoor dat de boekhoudingen van de verschillende vennootschappen accuraat worden bijgehouden en tijdig worden afgesloten. Wat betreft het debiteurenbeheer ben jij als Credit Controller verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: Het bewaken van betalingsgedrag van klanten, signaleren van afwijkingen en het onderzoeken van de oorzaak. Het is aan jou om een overleg te initiëren met de interne organisatie over een aanpak; Het opstellen van aanmaningen en herinneringen, waarbij je ervoor zorgt dat debiteuren deze ontvangen; Het in samenwerking met Customer Service beoordelen van correctieverzoeken die voortkomen uit prijs- en/of hoeveelheidsverschillen, klachten, afspraken en bonussen. Hierbij controleer je op juistheid en aanwezige documentatie en los je verschillen op; Het opstellen van rapportages gericht op stuurinformatie voor interne afdelingen en leidinggevenden met oog op de voortgang, afhandeling, betalingsachterstanden en betalingsgedrag; Het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en klanten; Het signaleren van verbetermogelijkheden, waarbij je vervolgens voorstellen doet ter verbetering en de doorvoering hiervan in de gaten houdt. Gericht op de overige 40%, de allround financiële werkzaamheden, ben je verantwoordelijk voor het volgende: Het begeleiden van teamleden en operationeel ondersteunen van de financiële maandafsluitingen en rapportages; Het richten op verbeteren van processen en het waarborgen van interne controlemaatregelen; Het bewaken van de operationele cash flow stromen; Het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen en het optimaliseren van het verwerkingsproces. Hier ga jij aan de slag Het betreft een familiebedrijf dat gestuurd wordt door professionals. Met zestig jaar ervaring in het verduurzamen, maken zij producten voor Europese retailpartners. Het is een familiebedrijf die actief is in het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Deze producten vind je in het conservenschap en in de koeling van de supermarkt. Het is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van nieuwe technologieën die tevens efficiency voorop stellen.

  6 dagen geleden Modoc - Kapelle
 • Medewerker crediteuren & debiteuren

  Heb jij affiniteit met crediteuren- en debiteurenadministratie? Beschik je daarnaast over kennis en ervaring met financiële administraties en geautomatiseerde systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze functie van Medewerker crediteuren en debiteuren! Wat ga je doen Door al jouw kennis over financiële administraties en geautomatiseerde systemen lever jij een grote bijdrage aan het bedrijf. Als Medewerker crediteuren en debiteuren bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het toezien op het (correct) coderen van kostenfacturen door de budgethouder. Daarnaast boek en controleer jij de geaccordeerde kostenfacturen. Het beheer van het crediteuren stambestand en het openstaande postenbestand crediteuren behoort tot jouw takenpakket. Jij bent tevens verantwoordelijk voor het wekelijks gereedmaken van diverse betalingsruns, verzenden van de geautoriseerde betalingen, afstemmen van het crediteurensaldo met het grootboek en de doorbelasting van facturen aan de dochterondernemingen. Door jouw flexibele instelling vind je het niet erg om administratieve taken op je te nemen, zoals archivering en vervanging bij ziekte en verlof. Hier ga jij aan de slag Jij gaat aan de slag bij dé marktleider in het lijm- en kitsegment met in sommige productgroepen marktaandelen tot 90%. Met locaties over de hele wereld kan zij wereldwijd denken en vertrouwen op lokale kennis om haar diensten te optimaliseren. De kernwaarden van onze opdrachtgever bestaan uit: ondernemerschap, passie, toewijding, eerlijkheid, integriteit en duurzaamheid. Als Medewerker crediteuren en debiteuren zorg jij ervoor dat de financiële administratie op orde is.

  6 dagen geleden Modoc - Goes
 • Stagiaire uitzendbureau

  Ben je voor het volgende jaar op zoek naar een uitdagende stage, waarbij je alle facetten van het werken in de uitzend/HR wereld kan leren? Wellicht is deze stage bij Daxxa Zuid-West wel iets voor jou.

  6 dagen geleden DAXXA Vlissingen - Vlissingen