Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Directiesecretaresse / management assistente

  Ben jij ijzersterk op secretarieel en organisatorisch gebied? Vind je het een uitdaging om je staande te houden in een dynamische omgeving waar zaken ook ad hoc aangepakt moeten worden? Weet je rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? En ben je op zoek naar een functie waarbij jouw ervaring het verschil maakt en waarin je al je capaciteiten kunt inzetten, waarin je wel samenwerkt met anderen maar zelfstandigheid en flexibiliteit een must is. Dan ben jij de persoon die Kinderopvang Walcheren zoekt voor de functie van directiesecretaresse/management assistente. Werkzaamheden Als directiesecretaresse/management assistente ben je een onmisbare schakel tussen de bestuurder, het (regio)management en de organisatie. Je ondersteunt en ontlast de bestuurder en het (regio)management bij haar beleidsmatige en beheersmatige taken door: - het voeren van periodiek overleg met de bestuurder en regiomanagers, onder de aandacht brengen van bijzonderheden, doornemen van de agenda en het maken van afspraken over de te verlenen ondersteuning en prioriteiten. - het bijhouden van agenda’s, het maken van afspraken, attenderen op naderende afspraken en te treffen voorbereidingen. - het voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen en overleggen (o.a. met de Raad van Toezicht, de cliëntenraad en de ondernemingsraad; incidenteel in de avonduren) door onder andere het opmaken van de agenda, verzamelen/verspreiden van stukken, notuleren/uitwerken van verslagen en het bevorderen van het nakomen van de gemaakte afspraken. - het beheren van de archieven en daartoe opbergen van stukken, completeren van dossiers, op verzoek aanleveren van informatie en tijdig het opschonen van het archief. - het (mede)organiseren en regelen van bijeenkomsten, uitnodigen van betrokkenen e.d. - het verwerken van binnenkomende informatiestromen (post, telefoon) door het selecteren, ordenen en registreren van informatie en voorbereiden van te nemen acties. - het redigeren/opmaken van correspondentie, notities e.d. aan de hand van globale aanwijzingen en verzamelen van benodigde onderliggende informatie. - het optreden als intermediair tussen de bestuurder/regiomanagers en interne medewerkers en externe relaties en het vervullen van de vraagbaakfunctie.

 • Enthousiaste notarieel medewerker

  Wie ben jij? - in het bezit van minimaal een MBO-diploma met (zo mogelijk) ervaring op een notariskantoor; - een afgeronde opleiding Register Notarisklerk (via INM of vergelijkbaar) is een pré; - een enthousiaste aanpakker met een ondernemende/pro-actieve instelling; - zelfstandig, accuraat en proactief; - vloeiend in je beheersing van de Nederlandse taal - een open en flexibel persoon.

 • Financieel administratief medewerker

  Ben jij de Financieel Administratief Medewerker die zich graag bezig houdt met financiële rapportages, begrotingen en jaarrekeningen? Heb jij kennis van automatiseringssystemen en beschik je over een klant- en resultaatgerichte houding? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als Financieel Administratief Medewerker draag jij zorg voor de financieel administratieve werkzaamheden voor een groep betonmortelcentrales. Enerzijds verwerk je de ingekomen informatie en stukken van de centrales en draag je zorg voor een efficiënte, correcte en betrouwbare administratie. Anderzijds ben je als administrateur bezig met het verbeteren van systemen, werkwijzen en procedures. Je bent verantwoordelijk voor periodieke rapportages en verzorgt in grote lijnen de begroting en de jaarrekening. Als Financieel administratief medewerker wil jij kennis en kunde inzetten en zorg dragen voor een efficiënte, correcte en betrouwbare administratie. Hier ga je aan de slag Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een groot concern. Je werkt samen met de administrateurs binnen de betonmortel sector en de sector controller. Daarnaast werk je samen met de bedrijfsleiders en administratieve medewerkers binnen de diverse betonmortel centrales. Dit familiebedrijf is al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij deze werkgever betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

  22 uur geleden Modoc - Terneuzen
 • Administratief medewerker

  Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het accuraat bijhouden van alle documenten en communicatie m.b.t. logistiek en verkooporders. Je borgt dat de uitgaande facturen correct zijn en je boekt deze in EDI-Transus en/of in het Exact pakket dat momenteel wordt geïmplementeerd. Verder ondersteun je bij verschillende projecten en maak je rapportages.

 • Facilitair servicedesk medewerker (m/v)

  Voor een bedrijf in West-Brabant zijn wij opzoek naar een Facilitair Servicedesk Medewerker. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren, zijn o.a.: – De telefoon- en mailafhandeling; Je helpt waar nodig en indien van toepassing verbindt of stuur je het door naar de juiste afdeling/persoon. – Het ontvangen en te woord staan van de klanten/leveranciers en deze op een juiste manier helpen. – Het ontvangen, verwerken en verzenden van pakketten.

 • Financieel administrateur

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Financieel Administrateur (FT). Door uitbreiding van de werkzaamheden is de opdrachtgever op zoek naar een leuke, nieuwe collega! Als Administrateur kom jij te werken in een groeiend, internationaal gericht bedrijf. Werkzaamheden: • Valuta rapportage maken en liquiditeitsbegroting opstellen; • Actieve bijdrage aan de implementatie van een nieuw ERP systeem; • Uitvoering treasurybeleid; • Het verzorgen van rapportages omtrent (internationale) samenwerkingsverbanden; • Het presenteren van rapportages en cijfers; • Financiële processen bewaken en verbeteringen initiëren; • Mede opstellen van business analyse- en rapportage; • Verzorgen van periodieke (maandelijkse) cijfers; • Het opstellen van de jaarrekening; • Het aansturing en coördinatie van controles door externe accountants; • Back-up voor collega’s in geval van vakantie/ziekte.

 • Adviseur vergunningen

  Voor onze klant in Hulst zijn we op zoek naar een Adviseur Vergunningen. De functie In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, afstemmen en indienen van vergunningsaanvragen, alsmede het verlenen van nazorg aan de klant tijdens de implementatie- en uitvoeringsfase van de verleende vergunning. Tevens onderhoud je goed en veelvuldig contact met zowel onze klanten als de vergunningsverlener. Je stemt alle procedures met de verschillende proceduretijden af en geeft wettelijk en juridisch advies bij lopende projecten. Daarnaast beoordeel je afgegeven vergunningen en bewaak je voorschriften. Je stelt subsidieverzoeken op en houdt subsidieregelingen bij en daarnaast heb je affiniteit met actieve acquisitie plegen ten behoeve van de orderportefeuille.

  gisteren Zebra Flex B.V. - Hulst
 • Personeelsfunctionaris backoffice

  Wat ga je doen? Het werkveld van personeel & organisatie is je passie en je wilt graag je kennis en ervaring laten zien binnen een P&O team. Je bent proactief, ziet kansen om samen slimmer te werken en je stempel te drukken op de afdeling en op het personeelsbeleid. Je hebt oog en oor voor onze interne klanten als aanspreekpunt op het gebied van cao- en bedrijfsregelingen en ondersteunt daarnaast de P&O afdeling. Een greep uit jouw takenpakket: • Je verzorgt de administratieve ondersteuning binnen de afdeling en stelt formats op om een uniforme werkwijze te kunnen borgen; • Je volgt procedures op en signaleert acties en trends in diverse ken- en stuurgetallen; • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van o.m. het stagebeleid en studiefonds; • Je organiseert diverse events binnen het bedrijf, zoals de jaarlijkse studenten dag en introductiedag • Je neemt deel aan projecten.

 • Bedrijfsleider

  Voor onze klant in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider. Wat ga je doen? Je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan de vestiging in Bergen op Zoom, waar ongeveer 35 medewerkers werken. De activiteiten op deze vestiging omvatten de handel in bouwmaterialen (bouwshop, binnendienst, magazijn) en een showroom met een midden/hoog segment keukens, badkamers en tegels, alsmede een afdeling Administratie. Je zorgt voor een aantoonbare beleidsbijdrage die inspeelt op de lokale markt en zorgt er voor dat dit beleid daadwerkelijk wordt uitgevoerd en de vastgestelde doelen v.w.b. omzet en resultaat worden gehaald. Ook vertegenwoordig je het bedrijf naar buiten toe in de regio. Met wie werk je samen? Je bent op een informele manier benaderbaar voor alle afdelingshoofden en medewerkers op de vestiging, en hebt een intensief contact met het Management Team. Ook werk je samen met de bedrijfsleiders van andere bedrijven en heb je veelvuldig contact met grote zakelijke klanten, leveranciers en andere externe relaties.

 • Per direct: lead designer

  Wij zijn per direct op zoek naar een lead designer. Dit is voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse of ken je iemand en wil je direct aan de slag ? Neem dan contact met ons op! Met vriendelijke groeten, www.flexwerkdevisser.nl www.zeeuwsekoopjes.nl www.vastgoeddevisser.nl

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Medewerker crediteuren/financiële administratie

  Als medewerker crediteuren/financiële administratie voer en beheer je de crediteuren administratie van de Sagro groep samen met collega’s en begeleid je het goedkeuringsproces van de inkoopfacturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van bankmutaties en bereid je betaalbatches voor. Je controleert, codeert en boekt de inkoopfacturen in. Het afstemmen en afrekenen van R.C. verhoudingen en debiteuren-, crediteurenposten binnen de Sagro groep behoort ook tot je takenpakket. Verder voer je de grootboekadministratie en controleer je een aantal tussenrekeningen. Uiteraard kunnen er bij afwezigheid van collega’s ook andere administratieve werkzaamheden voorkomen. Verder werk je mee aan de verdere professionalisering van de crediteuren administratie binnen de Sagro Groep en draag je actief bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

  4 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Administrateur

  Ben jij accuraat en werk je graag met cijfers? Heb jij een afgeronde opleiding op MBO niveau in een financieel-administratieve richting? Ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan kom ik graag in contact met jou! Voor een opdrachtgever in Terneuzen zoek ik een administrateur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de financiële rapportages, jaarrekeningen en begrotingen. Ook fungeer jij als administrateur als aanspreekpunt voor de financiële administratie. Jouw taken: • verwerken van ingekomen informatie en stukken; • zorgdragen voor een efficiënte, correcte en betrouwbare administratie; • verbeteren van werkwijzen, systemen en procedures; • maken van periodieke rapportages en in grote lijnen de begroting jaarrekening verzorgen. Als administrateur werk je samen met een team administrateurs en de sector controller. Ook werk je samen met de bedrijfsleiders en administratief medewerkers binnen de locaties.

 • Medewerker financiële administratie

  Heb jij kennis van onder andere crediteurenbeheer? En ben je opzoek naar een nieuwe financiële uitdaging? Lees dan snel verder! Als medewerker crediteuren/financiële administratie voer en beheer je de crediteuren administratie. Samen met collega’s en begeleid je het goedkeuringsproces van de inkoopfacturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van bankmutaties en bereid je betaalbatches voor. Je controleert, codeert en boekt de inkoopfacturen in. Het afstemmen en afrekenen van R.C. verhoudingen en debiteuren-, crediteurenposten behoort ook tot het takenpakket. Verder voer je de grootboekadministratie en controleer je een aantal tussenrekeningen. Er kunnen bij afwezigheid van collega’s ook andere administratieve werkzaamheden voorkomen. Verder werk je mee aan de verdere professionalisering van de crediteuren administratie en draag je actief bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

 • Diploma financieel ondernemer halen?

  Speciale april aanbieding van De Avondschool. Ga het Associatie diploma Financieel Ondernemer halen. Thuis met ondersteuning, op afstand, van De Avondschool. Bekijk de aanbieding: even kopieren naar je browser! https://www.deavondschool.nl/uploads/files/200401%20Praktijkdiploma%20Financieel%20Ondernemer(1).pdf

  5 dagen geleden De Avondschool - Goes
 • Assistent controller bij een grote landelijke franchiseorganisatie in de arbeidsbemiddeling

  Financial Controlling, daar draai jij je hand niet voor om! Samen met het backofficeteam in Breda en alle vestigingen van de Flexibility Group, maak je financiële rapportages en ondersteun je bij jaarrekeningcontroles en externe audits. Jij hebt oog voor detail en je zorgt voor een tijdige, juiste en volledige verwerking van de btw aangiftes, loonjournaalposten. Daarnaast assisteer je de financieel manager en analyseer je de resultaten van de franchisenemers De Flexibility Groep is voor het hoofdkantoor in Breda op zoek naar een Assistent Controller. De Flexibility Groep is met ruim honderd aangesloten ondernemers één van de grootste franchiseorganisaties in de arbeidsbemiddeling. Ben jij op zoek naar een uitdagende job als Assistent Controller in een dynamische omgeving en wil jij bijdragen aan het verder professionaliseren van de financiële afdeling en de rapportages voor onze franchisenemers en het management, dan zoeken wij jou! Taken en verantwoordelijkheden • Maken van financiële rapportages en analyseren resultaten van franchisenemers • Ondersteunen bij periodieke afsluitingen, jaarrekeningcontroles en externe audits • Assisteren van de Financieel Manager bij de planning & control cyclus • Verwerken van BTW aangiftes en inlezen van loonjournaalposten • Optuigen en beheren van dashboards voor franchisenemers • Diverse financieel administratieve werkzaamheden