Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 39 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Financieel administratief medewerker (full time)

  Ben jij goed met cijfers en is boekhouden voor jou een feestje? Dan zou jij ons kleine en gezellige team kunnen versterken. Wij zoeken een medewerker op full time basis die het leuk vindt om meer te weten te komen over andere bedrijven en zich helemaal kan inleven. Op die manier zijn wij er als accountantskantoor voor onze klanten, denken wij mee en ben jij een van de schakels om hun business te laten floreren. Jouw waarde hier is dan jij de basis legt voor complexer werk dat je collega’s uitvoeren en ervoor zorgt dat op het kantoor ook alles op rolletjes loopt. Kortom, een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf waarbij geen dag hetzelfde is.

  5 uur geleden AtynaWérkt - Middelburg
 • Transportplanner m/v

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Transportplanner M/V. Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het boeken van transportopdrachten. Dit doe je op een zo efficiënt mogelijke manier om zowel mens als materieel zo efficiënt mogelijk in te zetten. Het doel is om jouw klanten een optimale service te bieden en telefonisch klantcontact is dan ook een groot onderdeel van je werkzaamheden. Je volgt de status van de zendingen en je bent de schakel die er voor zorgt dat de opvolging, behandeling en communicatie in het transportproces richting interne afdelingen en vervoerders goed verloopt. De belangrijkste taken opgesomd: • Aannemen en verwerken van transportopdrachten • Maken van een (route)planning en deze begeleiden bij de uitvoering • Overzicht houden en anticiperen op wijzigingen • Aansturen van chauffeurs op locatie • Contact onderhouden met klanten over orders en hen adviseren over materieel, producten en transport • Verzorgen van administratie en urenregistratie Niks is zo veranderlijk als transport. Als planner ben je dagelijks bezig om het beste resultaat te behalen in een omgeving die continue in beweging is. Als transportplanner sta je stevig in je schoenen en hou je je hoofd koel. Hierdoor ben je in staat om het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen te nemen die zorgen voor een optimaal resultaat.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Oosterland
 • Zelfstandig hotel medewerker

  Voor ons gezellige en knusse hotel Domburg 4 you zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker!

  2 dagen geleden Domburg4you - Domburg
 • Medewerker orderverwerking | foodsector | vaste baan

  De medewerker orderverwerking is mede verantwoordelijk voor het productieproces en de realisatie ervan. Vanaf de bestelling van de klant, samen met de hal chef, bewaak je de productieplanning en voortgang van het productie proces. Jouw werkdag kan de volgende werkzaamheden bevatten: Je zorgt voor een goede verwerking van de inkoop en verkoop orders; Je onderhoudt (voornamelijk) telefonische contacten met toeleveranciers t.b.v. de inkoop; Je voert klantbestellingen in binnen het systeem (online, per mail of telefonisch); Je voert inkopen van toeleveranciers in binnen het systeem en kent een partijnummer toe; Je houdt de reguliere voorraad op peil van zowel diepvries- als versproducten. Voorraadcontrole en dagelijkse update hiervan in het systeem; Je draagt zorg voor een continue verbetering van de efficiency en kwaliteit in de dagelijkse werkzaamheden; Je neemt deel aan vergaderingen en besprekingen die relevant zijn voor het goed functioneren van jezelf en de organisatie. Onze relatie is een groeiende onderneming binnen de import en export van verse- en diepgevroren visproducten.

  3 dagen geleden Modoc - Yerseke
 • Commercieel medewerker binnendienst (m/v)

  De juiste mensen op de juiste plek, daar staat Mavertech voor! Wij zoeken als team samen naar de beste oplossing, denken vooruit en hebben veel ambitie. Team Mavertech medewerkers zijn persoonlijk, en assertief. Wij zijn een uitzendbureau, maar wel een uitzendbureau welke klaar staat voor haar mensen. Het snel kunnen schakelen, en oplossingsgericht denken kunnen wij, dát maakt team Mavertech uniek!

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Administratief medewerk(st)er (full time)

  - olieanalyses laten uitvoeren, administratief verwerken van de uitslagen en verzorgen eindfacturatie; - administratief beheren van overzichten retour leveringen onderdelen; - dossiers garantieprojecten: administratief beheren en verzorgen eindfacturatie; - dossiers nieuwbouwprojecten: deel leveringsomvang administratief verwerken; - back-up voor het verwerken en bijhouden van de urenregistratie t.b.v. salaris en verlofadministratie; - logistieke activiteiten zoals het organiseren van kleine transporten; - aanname telefoon (in samenwerking met collega's); - overige bijkomende administratieve taken.

 • Receptionist(e) / administratief medewerk(st)er bij baderie dam – terneuzen

  Voor ons dynamische team zijn wij op zoek naar een Receptionist(e)/Administratief medewerk(st)er. Het is voor 3 vaste dagen in de week, resp.: woensdag, vrijdag en de zaterdag. (22 uur p/w totaal). Je taken bestaan onder andere uit: Verschillende administratieve verantwoordelijkheden, zoals bestellingen verwerken en factureren. Inplannen van afspraken & nauwlettend beheren van de agenda van de service/Cv-monteurs. Aannemen van de telefoon, ontvangen en te woord staan van klanten aan de balie. Kassa beheer. Beheer van de mail.

  3 dagen geleden Baderie Terneuzen - Terneuzen
 • Junio beleidsmedewerker bestuursondersteuning

  Ben jij…? Het verbindende nieuwe talent wat wij zoeken? Als junior beleidsmedewerker Bestuursondersteuning ben je een onmisbare schakel tussen de organisatie, het management en het bestuur. Word je enthousiast van..? - Werken binnen een organisatie waar politiek en crisisbeheersing samen komen - Een werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is - Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden - Spin in het web zijn waarbij je met complexe dossiers leert werken - Een leerzame en boeiende werkomgeving Wat zijn je werkzaamheden? - Ondersteunen van directie en (Algemeen) bestuur - Adviseren en ondersteunen bij projecten, bijeenkomsten en de uitvoering van processen binnen onze organisatie, zoals: het opstellen van het nieuwe meerjarige beleidsplan - Je werkt samen met de directeur, leidinggevenden en specialisten van diverse teams – afhankelijk van lopende dossiers - Je bent aanspreekpunt voor de teams HRM en Financiën

 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Woestwerk is op zoek naar de administratieve (financiële) dienstverlenende talenten van vandaag! Van origine een technisch uitzendbureau heeft Woestwerk de uitbreiding gemaakt naar de administratieve en commerciële dienstverlenende wereld. Hierbij zorgen wij, net als in de technische branche, voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

  4 dagen geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Inkoper

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van zowel raam- als projectcontracten. Je staat in voor de opvolging van de hele inkoopflow van de toegewezen inkoopdossiers. Hierbij zal je verantwoordelijk worden voor de inkoop van zowel technische projecten als van diensten voor technische en ondersteunende diensten. • Op vraag van de interne klant ga je op zoek naar potentiële leveranciers en organiseer je tenders. • Je kijkt kritisch naar nieuwe voorstellen en medieert het gesprek tussen leverancier en aanvrager. • Je onderhandelt over de beste TCO teneinde bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. • Je stelt de finale contracttekst op in nauwe samenwerking met andere afdelingen zoals Legal, Finance, Qesh, etc. . • Je waakt erover dat de producten en diensten beantwoorden aan de afspraken. • Je ondersteunt de gebruikers in de nazorg van inkoopprojecten en bij leveringsproblemen. • Je werkt mee aan het optimaliseren en professionaliseren van het inkoopproces en de –procedures • Je rapporteert aan de Procurement Manager.

  4 dagen geleden Indaver Nederland - Nieuwdorp
 • Administratief medewerker bedrijfsbureau

  Voor een opdrachtgever in Yerseke zijn wij opzoek naar een medewerker bedrijfsbureau m/v. In deze afwisselende en uitdagende functie bent je mede verantwoordelijk voor het totale traject van voorbereidende werkzaamheden om de opdrachten, zowel in onze eigen werkplaats als op locatie, tot een succes te maken. Dit houdt onder andere in dat je verantwoordelijk bent voor: Het voorbereiden / maken van offertes en voorcalculaties voor de diverse bedrijfsactiviteiten Mede verzorgen van de inkoop en bewaking van levertijden van materialen en onderdelen t.b.v. projecten, primair nieuwbouw Mede verzorgen van de voorbereiding, begeleiding en bewaking van de voortgang van lopende projecten, primair nieuwbouw Opmaken en actueel houden van werktekeningen middels Autocad Verzorging van volledige documentatie benodigd voor de projecten Aftersales Het onderhouden van diverse interne en externe contacten

  5 dagen geleden Adecco, team Goes - Yerseke
 • Adviseur sociale diensten

  Doe jij graag nuttig werk? Maak jij graag het verschil en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Ga dan nu aan de slag als adviseur bij UWV in Goes. Adviseur bij UWV, wat zegt dat nou? Laat mij je helpen. Als adviseur bij UWV help je mensen met vragen over hun uitkering. Dit gebeurt telefonisch en digitaal. Je begint met advies over de werkloosheidswet. Daarna kun je een opleiding volgen over de ziektewet, WIA, WAO en nog veel meer. En voor elke wetgeving krijg je een certificaat! Het verschil maken Je gaat erachter komen dat het nog aardig lastig is om klanten écht te helpen. Wat is nu precies de vraag? Waar vind ik het antwoord? Met welk gevoel belt deze klant? Leef ik mezelf voldoende in? En kan ik dit oplossen voor deze klant of moet ik het uit handen geven? Hoe je dit gaat doen? Professionele opleiders helpen jou de eerste weken. Ze laten je steeds meer los, waardoor je het écht zelf gaat doen.

  5 dagen geleden Adecco, team Goes - Goes
 • Administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Yerseke zijn wij op zoek naar een administratief medewerker m/v. Onze klant is groot in de maritieme sector in het binnen- en buitenland. De thuisbasis is Yerseke. Jou werkzaamheden zullen uit de volgende taken bestaan; - olieanalyses laten uitvoeren, administratief verwerken van de uitslagen en verzorgen eindfacturatie; - administratief beheren van overzichten retour leveringen onderdelen; - dossiers garantieprojecten: administratief beheren en verzorgen eindfacturatie; - dossiers nieuwbouwprojecten: deel leveringsomvang administratief verwerken; - back-up voor het verwerken en bijhouden van de urenregistratie t.b.v. salaris en verlofadministratie; - logistieke activiteiten zoals het organiseren van kleine transporten; - aanname telefoon (in samenwerking met collega's); - overige bijkomende administratieve taken.

  5 dagen geleden Adecco, team Goes - Yerseke
 • Teamleider debiteuren| fulltime | vaste baan | hulst

  Ben jij iemand met leidinggevende capaciteiten en weet jij jouw team dagelijks te motiveren? Lees dan snel verder! De functie: Je gaat werken op de afdeling Administratie, waar jij verantwoordelijk bent voor het beheer van de debiteuren. Je bent betrokken bij alle communicatie richting debiteuren én zorgt ervoor, dat er op een klantgerichte manier wordt gecommuniceerd. Je bent verantwoordelijk, dat de financiële mutaties m.b.t. debiteurenbeheer correct worden uitgevoerd. Je denkt actief mee over verbeteringen van processen en hoe je zaken efficiënter kunt inrichten. Daarnaast zal je leiding geven aan de andere debiteuren medewerkers.

  6 dagen geleden HR Zeeland - Hulst
 • Salarisadministrateur

  Als Salarisadministrateur kom je in een team met ervaren HR collega’s terecht waarin ieder zijn verantwoordelijkheid heeft binnen een internationaal georganiseerd werkterrein. Jouw focus zal liggen op het voeren van een tijdige en correcte salarisadministratie voor de toegewezen groep van medewerkers. Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Manager. Je takenpakket zal bestaan uit volgende zaken: Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoering van de volledige salarisadministratie: invoer en controle van gegevens en mutaties, verwerking van de salarisgegevens en afdrachten, onderhouden van diverse contacten intern en extern. Je staat in voor volledige en tijdige informatievoorziening binnen de geldende wettelijke kaders en andere (interne) regelgeving en afspraken. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle vragen rond salaris aangelegenheden. Je volgt ontwikkelingen in wet- en regelgeving op de voet op voor jouw vakgebied. Je maakt een analyse en doet voorstellen ter implementatie. Je hebt als specialist een signalerende en initiërende rol en treed adviserend op. Je ondersteunt het applicatiebeheer voor de verschillende salaris tools. Je gaat bewust om met het centraliseren van, het ter beschikking stellen van en het communiceren over kennis en data inzake jouw expertise.

  een week geleden Start People Zeeland - Nieuwdorp