Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 73 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Administrateur

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een administrateur. Ben jij de vakspecialist die staat voor de financiële rapportages, begrotingen en de jaarrekeningen van de betonmortel centrales? En ben jij de vraagbaak voor diverse locaties en het aanspreekpunt als het gaat om de financiële administratie? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat ga je doen? Als administrateur binnen de sector Betonmortel draag jij zorg voor de financieel administratieve werkzaamheden voor een groep betonmortelcentrales. Enerzijds verwerk je de ingekomen informatie en stukken van de centrales en draag je zorg voor een efficiënte, correcte en betrouwbare administratie. Anderzijds ben je als administrateur bezig met het verbeteren van systemen, werkwijzen en procedures. Je bent verantwoordelijk voor periodieke rapportages en verzorgt in grote lijnen de begroting en de jaarrekening. In de ruim 100 jaar dat de opdrachtgever bestaat, anticiperen ze doorlopend op veranderingen. Dit betekent dat de processen niet in beton zijn gegoten, maar dat ze voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Met wie werk je samen? Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen met de administrateurs binnen de betonmortel sector en de sector controller. Daarnaast werk je samen met de bedrijfsleiders en administratieve medewerkers binnen de diverse betonmortel centrales.

  4 uur geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Als Commercieel Medewerker Binnendienst ga je door middel van een database telefonisch contact zoeken met je prospects om meer leads te genereren voor de sales afdeling. Momenteel is er nog een tussenschakel in de keten waar de Key-accountmanagers contact mee hebben. Jullie weer wereldwijd bekendheid creëren, ook bij de eindafnemer. De taken die hierbij komen kijken: - Telefonische acquisitie; - Adressenbestanden actualiseren; - Opvolgen mailings.

  5 uur geleden Modoc - Vogelwaarde
 • Werkplaats receptionist (e)

  Als werkplaats receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt in de werkplaats. Hierdoor die je communicatief vaardig te zijn. Ook dien je gedegen kennis van computers te hebben voor o.a. het online bestellen van materieel en het bijhouden van onderhoudslijsten. Zo zal je de chauffeurs, machinisten en bezoekers ontvangen, opzoeken, bestellen, ontvangen en uitgeven van onderdelen en houdt je de APK-lijsten bij. Verder zal je ook APK- BMWT en veiligheidskeuringen en werkorders inboeken.

 • Accountmanager

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor zowel het onderhouden als het verder uitbouwen van het klantenbestand. Je houdt nauw contact me de klanten met als doel om de klanttevredenheid hoog te houden en commerciële kansen te signaleren. Om dit alles voor elkaar te krijgen zet jij net die extra stap en daar krijg je energie van!

 • Personeelsfunctionaris backoffice

  Wat ga je doen? Het werkveld van personeel & organisatie is je passie en je wilt graag je kennis en ervaring laten zien binnen een P&O team. Je bent proactief, ziet kansen om samen slimmer te werken en je stempel te drukken op de afdeling en op het personeelsbeleid. Je hebt oog en oor voor onze interne klanten als aanspreekpunt op het gebied van cao- en bedrijfsregelingen en ondersteunt daarnaast de P&O afdeling. Een greep uit jouw takenpakket: • Je verzorgt de administratieve ondersteuning binnen de afdeling en stelt formats op om een uniforme werkwijze te kunnen borgen; • Je volgt procedures op en signaleert acties en trends in diverse ken- en stuurgetallen; • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van o.m. het stagebeleid en studiefonds; • Je organiseert diverse events binnen het bedrijf, zoals de jaarlijkse studenten dag en introductiedag • Je neemt deel aan projecten.

  6 uur geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen
 • Bedrijfsleider

  Voor onze klant in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider. Wat ga je doen? Je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan de vestiging in Bergen op Zoom, waar ongeveer 35 medewerkers werken. De activiteiten op deze vestiging omvatten de handel in bouwmaterialen (bouwshop, binnendienst, magazijn) en een showroom met een midden/hoog segment keukens, badkamers en tegels, alsmede een afdeling Administratie. Je zorgt voor een aantoonbare beleidsbijdrage die inspeelt op de lokale markt en zorgt er voor dat dit beleid daadwerkelijk wordt uitgevoerd en de vastgestelde doelen v.w.b. omzet en resultaat worden gehaald. Ook vertegenwoordig je het bedrijf naar buiten toe in de regio. Met wie werk je samen? Je bent op een informele manier benaderbaar voor alle afdelingshoofden en medewerkers op de vestiging, en hebt een intensief contact met het Management Team. Ook werk je samen met de bedrijfsleiders van andere bedrijven en heb je veelvuldig contact met grote zakelijke klanten, leveranciers en andere externe relaties.

 • Ambtelijk secretaris / notulist

  De ambtelijk secretaris heeft de functie de huurdersorganisatie goed te laten draaien en het bestuur taken uit handen te nemen. De ambtelijk secretaris vangt de werkzaamheden op van de penningmeester (boekhouding) en secretaris (administratie). De ambtelijk secretaris maakt geen deel uit van het bestuur van de overkoepelende huurdersorganisatie en heeft een onafhankelijke positie, maar heeft wel een centrale functie binnen de huurdersorganisatie. De ambtelijk secretaris is in veel gevallen het eerste aanspreekpunt van de huurdersorganisatie en fungeert als administratieve/organisatorische spil van de organisatie. De ambtelijk secretaris zorgt voor continuïteit binnen de huurdersorganisatie door invulling te geven aan gedelegeerde opdrachten van het bestuur.

 • Customer service medewerker oils en fats in lokeren

  Voor de exportklanten volg jij de orders op, van orderverwerking tot levering. Transportplanning voor deze klanten behoort eveneens tot jouw takenpakket. Al de genomen acties worden door jou ook administratief verwerkt. In nauw overleg met de productieplanning en logistiek volg je de productie en levering van de orders verder op. Je communiceert met de klanten en de transportfirma’s om de exportflow optimaal te laten verlopen en stuurt bij waar nodig. Je bent een back-up voor je collega’s customer service bakery en inside sales en rapporteert aan de logistiek coördinator.

 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Wij zijn opzoek naar Administratieve talenten! Ben jij op zoek naar een andere (financiële) administratieve functie, laat ons jou helpen!

  10 uur geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Calculator/werkvoorbereider windenergie

  Als calculator/werkvoorbereider ben je in staat om met jouw technische kennis en cijfermatig inzicht goede calculaties en offertes te verzorgen. Daarnaast vind je het leuk om vooruit te denken en te organiseren , om in nauwe samenwerking met de projectleider het werk voor te bereiden en tot een goed einde te leiden. Unieke baan Onze opdrachtgever is al ruim 28 jaar gespecialiseerd in de uitvoering van alle civiele werkzaamheden die nodig zijn bij de realisatie van windparken op land. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in Nederland en België . Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van toegangswegen, kraanopstelplaatsen, aanpassingen in transportroutes ten behoeve van de levering van windturbinecomponenten en natuurlijk de realisatie van fundaties met divierse paalsystemen voor windturbines. Ook het aanleggen van kabelverbindingen voor windparken met evt. bijbehorende schakel- en trafostations behoort tot de werkzaamheden van onze opdrachtgever In deze afwisselende baan ben je zowel verantwoordelijk voor betonconstructies als voor infrawerk. Je hebt een gevarieerd takenpakket. Van het beoordelen van aanbestedingsdocumenten, vooraf ter plaatse beoordelen van de werken, opstellen van kostprijsbegrotingen en offertes, tot en met het voorbereiden van de werken en het opstellen van nacalculaties. Je bent goed in het onderhouden van contacten, zowel intern als extern. Je vindt het een uitdaging om telkens weer op zoek te gaan naar hoogwaardige inkoop voor de best mogelijke prijs. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor de vraag van onze opdrachtgevers. Je bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en collega’s gedurende de voorbereidingsfase van een project en blijft op de hoogte van, en nauw betrokken bij, het project tijdens de uitvoering en oplevering. Natuurlijk in nauwe samenwerking met het huidige team. Geen dag is hetzelfde!

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Werkvoorbereider bouw

  Als werkvoorbereider ben je in staat een zo efficiënt mogelijk bouwproject te organiseren en te bewaken. Jouw sterke punten zijn bouwkundig en cijfermatig inzicht, vooruit denken en nauwkeurigheid. Je hebt een pro-actieve houding ten aanzien van verbeterpunten in het proces. Je bent de verbindende factor in een hecht team met onder andere projectleiders, calculators en uitvoerders. Kortom, plannen en organiseren zit in je bloed. Unieke baan In deze afwisselende baan heb je een gevarieerd takenpakket. Vanaf de opdracht van het werk tot en met de sleuteloverdracht van de werken ben jij actief. Denk hierbij aan het maken van een werkbegroting, het opstellen van werkinstructies, uitbesteding van werken, afroepen van materiaal en materieel en het opstellen van nacalculaties en meer- en minderwerk. Je bent voornamelijk werkzaam vanuit kantoor, maar ook regelmatig te vinden op de projectlocaties. Geen dag is hetzelfde!

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Administratief medewerker customer

  Binnen het internationale bedrijf in de logistieke sector van onze opdrachtgever is het belangrijk dat de klanten en de partners zo goed mogelijk bediend worden. Jouw administratieve talent komt daarom goed van pas voor de back office van de customer service afdeling! Voor onze opdrachtgever in de logistieke sector zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor de customer service. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het klantenbeheer, de ontvangst, verwerking en verzending van alle goederen van deze klanten en de daarbij horende administratie. Werkzaamheden: - Ontvangen en verwerken van binnengekomen orders; - De volledige opvolging van de orders, zoals het controleren, registreren en verwerken van de uitgevoerde activiteiten en de bijbehorende facturatie verzorgen na voltooiing van de opdracht. - Beheersen van de loketfunctie; - (Pro)actief Klantenbeheer: de administratief medewerker is verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende klanten en is het aanspreekpunt voor deze klanten. Je zorgt daarbij voor een goede afhandeling van alle orders en lost eventuele problemen op; - Alle andere bijkomende administratieve werkzaamheden.

 • Fulltime commercieel medewerker

  Geboren verkoper met een technische touch? Voor een drukke, groeiende en gerenommeerde fietsenspeciaalzaak zoeken wij een kandidaat met een combinatie van technische en commerciële kwaliteiten, voor de 1-op-1 verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires. Als verkoopmedewerker in deze fietsenwinkel verkoop je niet enkel de fietsen, maar ook de onderdelen en accessoires. Daarbij voer je werkzaamheden uit in de verhuur van de fietsen, tandems, skelters, bolderkarren, etc. Ook sta je klanten te woord aan de balie en aan de telefoon. In deze functie heb je veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging. Functie profiel: - MBO-niveau; - Klantvriendelijke en servicegerichte instelling; - oog voor detail en verantwoordelijkheidsgevoel; - stressbestendig, flexibel en bereid om in het weekend te werken; - woonachtig in West-Zeeuws-Vlaanderen; - een belangrijk deel van de klantenkring bestaat uit Duitse gasten, dus het is handig als je de Duitse taal machtig bent.

 • Receptionist servicebalie

  Zoek jij een leuke, veelzijdige, administratieve baan met veel klantencontact? Zoek dan niet verder! Voor de groothandel van onze opdrachtgever zoeken wij een receptionist voor de servicebalie. Je kan per april 2020 aan de slag. Als receptionist aan de servicebalie ben jij het visitekaartje van de groothandel van onze opdrachtgever. Je zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een correcte en klantgerichte ontvangst van klanten, telefoonverkeer, inschrijven van nieuwe klanten en aannemen/registreren van emballage. Daarnaast bestaat een deel van je functie uit het meedraaien in de kassagroep. Takenpakket: • Verwelkomen van klanten en indien nodig doorverwijzen naar de juiste persoon of plaats; • Klanten te woord staan en helpen bij het oplossen van vragen en problemen; • Klanten op een correcte en vriendelijke manier wijzen op de geldende voorschriften; • Verwerken van aanvragen van nieuwe klantenkaarten; • Bedienen van de telefooncentrale en het omroepsysteem; • Verwerken van binnenkomend mailverkeer; • Verzorgen van administratieve ondersteuning voor de vestiging. Denk daarbij aan kasopmaak en een stukje debiteurenbeheer; • Verrichten van overige werkzaamheden ter ondersteuning van collega’s in de vestiging.

 • Administrateur

  Ben jij accuraat en werk je graag met cijfers? Heb jij een afgeronde opleiding op MBO niveau in een financieel-administratieve richting? Ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan kom ik graag in contact met jou! Voor een opdrachtgever in Terneuzen zoek ik een administrateur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de financiële rapportages, jaarrekeningen en begrotingen. Ook fungeer jij als administrateur als aanspreekpunt voor de financiële administratie. Jouw taken: • verwerken van ingekomen informatie en stukken; • zorgdragen voor een efficiënte, correcte en betrouwbare administratie; • verbeteren van werkwijzen, systemen en procedures; • maken van periodieke rapportages en in grote lijnen de begroting jaarrekening verzorgen. Als administrateur werk je samen met een team administrateurs en de sector controller. Ook werk je samen met de bedrijfsleiders en administratief medewerkers binnen de locaties.