Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 53 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker financiële administratie

  Badhotel Domburg is op zoek naar een: MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE m/v, voor 4 dagen per week Wat houdt de functie in? In deze functie verricht je werkzaamheden voor de salaris- en crediteurenadministratie, verzorgt je kascontroles, week- en maandrapportages en werk je mee aan verdere optimalisering van onze administratieve organisatie.

  4 dagen geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Administratief medewerker

  Wij zijn op zoek naar een administratieve kracht voor 1 a 2 dagen per week voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Je bent accuraat in je werk en flexibel in het aantal te werken uren. De uren zijn in onderling overleg in te vullen. Heb je interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  16 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Facilitair medewerker

  Als allround facilitair medewerker ben je het aanspreekpunt voor vele facilitaire vragen. Je bent een duizendpoot die blij wordt om veel verschillende zaken tegelijk aan te pakken. In het magazijn ben je verantwoordelijk voor: - Het aanspreekpunt voor de klant - Inkoop magazijnbeheer - Distributie - Reserveringen van vergaderingen met bijbehorende catering en media-apparatuur. Je maakt makkelijk contact met interne klanten en collega's en externe partijen zoals verschillende leveranciers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het inkopen van werkkleding, attenties, relatie- en personeelsgeschenken.

 • Financieel administratief medewerker (m/v)

  TSA Safety Services is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheidstoezicht. Wij voorzien onze opdrachtgevers al ruim 25 jaar in de behoefte om hen snel, deskundig, adequaat en 24 uur per dag van dienst te zijn. We zijn ter versterking van ons hoofdkantoor in Goes op zoek naar een ervaren: Financieel administratief medewerker (m/v) Fulltime (40 uur) Hoe ziet je werkdag eruit? Je start de dag op het hoofdkantoor van TSA Safety Services in Goes. Je voert gedurende de dag een mix van administratieve en communicatieve taken uit en je verzorgt op een efficiënte en effectieve manier de financiële administratie. Denk hierbij aan het controleren van gewerkte uren in het planningsprogramma en de facturering hiervan. Daarnaast signaleer je tijdig knelpunten en verbetermogelijkheden van werkprocessen. Ook het bewaken van termijnen van openstaande (pro forma) facturen behoort tot de werkzaamheden.

  20 uur geleden TSA Safety Services B.V. - Goes
 • Administratief medewerker schuldhulpverlening

  Binnen de afdeling Inkomen, team Schuldhulpverlening (SHV), is tijdelijk formatieruimte beschikbaar voor een Administratief medewerker m/v (24 uur per week, 0,6667 fte) De organisatie: Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Dat houdt onder andere in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk begeleiden. Waar nodig bieden wij (tijdelijk) inkomensondersteuning en/of schuldhulpverlening. Ontdek! Wil jij het sociaal domein van binnenuit leren kennen en ontdekken wat jij kunt betekenen voor Orionis Walcheren? De vraag die hierbij centraal staat is: hoe helpen we de klant het best om zelfredzaam te worden en niet afhankelijk te hoeven zijn van een uitkering? Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet: Als administratief medewerker heb ik een dienstverlenende instelling. Ik zorg voor administratieve ondersteuning in brede zin op het gebied van Schuldhulpverlening. Mijn werk is erg afwisselend: ik heb contacten met klanten en geef administratieve ondersteuning aan de schuldhulpverleners. Hoe je dag eruit kan zien: Je administratieve werkzaamheden zijn ter ondersteuning van de medewerkers van het team Schuldhulpverlening. Binnen dit team behandelen we de aanvragen voor schuldhulp verlening. Jouw ondersteuning hierin zal bestaan uit bijvoorbeeld het compleet maken van een klantdossier, het muteren van klantgegevens, het verwerken van inkomende mutaties en contacten met klanten en ketenpartners. Elke situatie is anders en dat vraagt verbinding leggen met jouw directe collega’s, maar ook met collega’s van andere afdelingen. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk. De functie: Als administratief medewerker SHV: • Verwerk en beoordeel je signalen van klanten en instanties; • Voer je adviezen uit; • Signaleer je mogelijke procesverbeteringen; • Ben je een duizendpoot op het gebied van administratieve ondersteuning; • Kun je goed overweg met computersystemen; • Sta je klanten schriftelijk en telefonisch te woord; • Kun je zowel in teamverband als zelfstandig functioneren; • Verricht je verder alle werkzaamheden behorend tot de afdeling.

  21 uur geleden Orionis Walcheren - Vlissingen
 • Medewerker personeels planning en socials

  Voor bij ons op kantoor zijn wij per direct opzoek naar een medewerker personeels planning en social. Je kerntaak is om de wekelijkse planning te ordenen, diensten te vullen en ook het logistiek plan hiervoor op te maken. Als planner bij Promopolitan ben je met veel meer bezig dan alleen een planning maken. Je hebt vooral veel contact met al onze medewerkers. Je gaat mensen uitnodigen voor kennismakingsgesprekken en voert deze ook, dan ga je met hen aan de slag om zo voor hun de beste en leukste werkplek te vinden. De branches waarin Promopolitan actief is zijn zeer divers; van grote hotels, Beach clubs, festivals en cateringbedrijven. Je hebt ook een kort lijntje met de opdrachtgevers waarvoor jij de medewerkers zoekt. Als jij zelf op ideeën komt voor mogelijk nieuwe opdrachtgevers toon vooral initiatief. Hier krijg je gelegenheid toe om zo je eigen inbreng te hebben in het bedrijf. Op deze manier ben jij de spin in het web om iedereen tevreden te houden, maar dit maakt het werk erg leuk en uitdagend. Daarnaast houd je je ook bezig met de ontwikkeling van de website, applicatie en de sociale media. Je zorgt voor interessante en leuke publicaties op de mediums en je krijgt veel vrijheid om hier je eigen draai aan te geven. Met een aantal slimme en makkelijk te gebruiken programma’s kan jij binnen de kortste keren hele vette ‘’posts’’ maken. Het kantoor is gelegen net achter het Bellamypark, wat het ook een leuke centrale plek maakt. Mensen komen graag een praatje maken en zijn vooral erg gecharmeerd van de goede koffie die wij serveren op kantoor. Zo nu en dan wordt er ook een ‘’borrel’’ georganiseerd op de vrijdag middag in onze eigen bar op kantoor. Zo kom je ook op een informele manier in contact met onze opdrachtgevers en vooral ook de werknemers.

 • Service coördinator (ft)

  Voor een opdrachtgever in de regio Terneuzen zijn wij op zoek naar een Service Coördinator (FT). Onze buitendienst monteurs zetten zich met hun technische kennis in op het gebied van intern transport materieel. Hierbij verwachten onze klanten een uitstekende service en preventief onderhoud dat efficiënt wordt uitgevoerd. Jij verzorgt iedere dag deze efficiënte planning voor de monteurs en stuurt hen aan. In deze functie wordt een beroep gedaan op jouw organisatorische vaardigheden, commerciële instelling en je zorgt voor een vlotte administratieve doorloop. Dagelijkse werkzaamheden: - Efficiënt inplannen en aansturen van monteurs in de buitendienst (waaronder tevens verlof aanvragen accorderen, ziek- en hersteld meldingen doorgeven, evaluatiegesprekken voeren); - Inplannen en coördineren van transportactiviteiten; - Reparatie offertes opstellen en uitgifte van inkooporders behandelen; - Externe service verlenende partijen aansturen (bv. Banden leveranciers, hydrauliek herstellers); - Bijhouden en opvolgen van diverse machinekeuringen (intern/extern) en onderhoudsschema’s; - Nauw contact met magazijn wat betreft beschikbaarheid en klaarzetten van onderdelen; - Administratieve afhandeling in het ERP pakket zorgvuldig opvolgen.

 • Directeur she

  Samen zorgen voor een zuivere toekomst Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een duurzame maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

 • Corporate recruiter

  Ter ondersteuning van onze organisatie zijn wij op zoek naar een corporate recruiter met affiniteit voor techniek. Jij bent in staat om de organisatie te voorzien van de passende personeelsbehoefte. Je wordt verantwoordelijk voor de aanwas van nieuw (technisch) talent binnen de organisatie en zoekt en selecteert kandidaten naar aanleiding van wensen vanuit de organisatie. Taken en verantwoordelijkheden » je bent betrokken bij het recruitmentproces van A tot Z; van aanvraag tot aanname; » jij bent altijd actief op zoek naar de beste kandidaten; » door middel van effectieve wervingskanalen (online en offline) weet jij een kandidaten-pipeline op te bouwen; » je creëert jouw eigen talentpool van potentiële kandidaten die zowel op korte als op lange termijn interessant kunnen zijn voor het bedrijf, je onderhoudt nauw contact met hen; » je bent continu bezig met het ontwikkelen en onderhouden van het recruitmentproces; » je vindt het leuk om bestaande contacten met hogescholen en studentenverenigingen te onderhouden en uit te breiden; » het organiseren van netwerkactiviteiten vind je leuk en zie je als een uitdaging.

 • Teamleider (ft)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Middelharnis zijn wij op zoek naar een Teamleider (FT). Als teamleider ben jij tijdens jouw dienst verantwoordelijk voor de kwaliteit en productiviteit bij ons de organisatie. Naast de dagelijkse gang van zaken begeleid je de medewerkers, neem jij initiatief waar je mogelijkheden tot verbetering ziet en neem jij snelle, doelgerichte beslissingen. Jouw werkzaamheden; - Jij zorgt voor een veilige, schone en opgeruimde werkomgeving; - Voorbereiding van de werkzaamheden in samenwerking / coördinatie met de projectmanager; - Controleren of al het materiaal, materieel en mankracht op tijd op locatie aankomt en de kwaliteit controleren; - Het managen van de allround productiemedewerkers op locatie; - Jij zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens de specificaties en tekeningen; - Jij monitort de voortgang tijdens het project; - Jij zorgt ervoor dat de allround productiemedewerkers ter plaatse voldoende wordt gefaciliteerd om de werkzaamheden soepel en zonder vertraging te laten verlopen; - Jij lost (onvoorziene) operationele problemen op in overleg met de projectmanager; - Jij noteert meer (of minder) werk en communiceert dit naar de projectmanager; - Jij draagt verantwoordelijkheid voor de juiste behandeling van het materiaal, goederen en klanteigenschappen ter plaatse; - Jij treedt op als het belangrijkste contactpunt tussen de projectmanager en de allround productiemedewerkers; - Jij zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar persoonlijke beschermingsmiddelen draagt.

 • Receptioniste 16 u

  Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een receptioniste. Jouw werkdagen zijn woensdag en vrijdag. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Aannemen van telefoontjes; Ontvangen van klanten/bezoekers; Verzorgen van inkomende en uitgaande post; Behandelen inkomende facturen; Beheer van kantoorartikelen; Overige administratieve werkzaamheden. Ben jij gestructureerd, representatief, vriendelijk en gastvrij? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Neem dan contact op met onze recruiter Marieke via marieke@hb17.nl of 06-86861055.

  2 dagen geleden HB17 Werkt. - Nieuwerkerk
 • Time & attendance en finance administrator (fulltime)

  Ben jij secuur en administratief goed onderlegd? Vind jij het een uitdaging om met cijfers te werken en te zorgen dat alles klopt? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze combinatiefunctie van Time Attendance en Finance Administrator Wat ga je doen op gebied van Time and Attendance * Je houdt nauwkeurig het tijd- en aanwezigheidsregistratiesysteem bij voor alle werknemers (zoals vakantietijd, ziekteverlof, afwezigheidsregelingen, enz.); * Je zorgt ervoor dat voor nieuwe medewerkers of contractors alle formulieren in orde zijn; * Je zorgt ervoor dat de salarisinformatie met betrekking tot vakantieuren en overwerk uren correct zijn verwerkt; * Je zorgt ervoor de personeelsadministratie up to date is; * Daarnaast geef je advies en ondersteuning aan personeel, managers en supervisors over jouw vakgebied. Financieel administratief: * Je verwerkt de facturen en hebt met alle aspecten die hierbij komen kijken te maken, waaronder controleren, coderen, groeperen en het invoeren in systemen; * Het opzetten en onderhouden van klanten- en leverancierssystemen; * Het onderzoeken en oplossen van vragen van klanten en leveranciers; * Het voorbereiden van leveranciersbetalingen; * Het opstellen van verkoopfacturen, creditacturen en proforma facturen; * Het verwerken van ontvangen betalingen. Je komt te werken bij een maritiem bedrijf in Vlissingen. Je salaris is conform CAO en bij goed functioneren een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie. Interesse in deze functie? Neem dan contact op met Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl, 06-300023896 of 0115-649521

  2 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Vlissingen
 • Medewerker projectadministratie

  Voor onze opdrachtgever in de buurt van Vlissingen zijn wij op zoek naar een projectadministrateur. Als medewerker projectadministratie verzorg je alle administratie rondom de projecten. Dit zijn je werkzaamheden: - Voorbereiden en organiseren van de werkzaamheden van de monteurs - Inplannen van monteurs, in overleg de projectleiders - Inkopen van materialen en diensten - Controleren en verwerken van de rapportages en werkpakketten - Voorbereiden en uitwerken van reparatievoorstellen - Opstellen van de eindafrekening voor de klant - Regelmatig contact met klanten en leveranciers - Behandelen van inkomende mail

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Vlissingen
 • Backoffice medewerker delta fiber

  Ben jij op zoek naar een functie waarbij klantcontact en administratief werk afgewisseld wordt? Ben jij op zeer korte termijn beschikbaar en heb jij affiniteit met telecom producten? Lees dan vooral verder! Delta Fiber biedt naast telefonie, televisie en internet ook Mobiele pakketten aan. Als backoffice medewerker krijg jij de iets complexere vraagstukken die niet a la minute opgelost kunnen worden op de front office. Hierbij komt ook een stuk administratief werk kijken. Op de afdeling heerst een positieve, gezellige sfeer waarbij er een leuke mix is van collega’s. Man, vrouw, jong, iets minder jong, alles is aanwezig. Ter aanvulling van dit team zijn wij op zoek naar 2 nieuwe medewerkers die op deze afdeling zijn of haar steentje wilt bijdragen. Het is belangrijk in deze functie dat jij communicatief vaardig bent, affiniteit hebt met de producten van Delta Fiber en dat jij goed kan schakelen tussen computerprogramma’s. Om in procedure te komen voor deze functie zal jij ook een tweetal testjes moeten maken en halen (typevaardigheid en multitasking) om zo te kunnen checken of jij de werkzaamheden naar behoren kunt gaan uitvoeren. Wat ga je doen: Je behandelt inkomende vragen per telefoon of mail over facturen en incasso Je gaat aan de slag bij Delta Fiber in Middelburg, op de back office afdeling Je voert administratieve handelingen rondom het proces; mobiele telefonie Je behandelt terugbelverzoeken af Je zult taken oppakken rondom de interne migratie van Delta die op dat moment van belang zijn

  3 dagen geleden Tempo Team Goes - Middelburg
 • Technisch administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker. Het gaat om een functie vanaf 01-01-2020 tot 30-06-2020. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging op administratief gebied waarbij afwisseling in werkzaamheden en uitdaging aanwezig is? Lees dan vooral verder! Wat ga jij doen als Technisch Administratief Medewerker? Verzorgen van personele aanmeldingen t.b.v. uit te voeren werkzaamheden, keuringen, opleidingen etc.; zorg dragen voor de reservering, uitgifte en inname van bij werkzaamheden benodigde facilitaire middelen; zorg dragen voor de voorbereiding van vergaderingen en bijeenkomsten w.o. planning, agenda en stukken; verzorgen van verslaglegging van vergaderingen/bijeenkomsten en uitzetten van besluitenlijsten/actiepunten; vervaardigen en beheren van gegevensbestanden, overzichten, signaleringen en planningen m.b.t. opleidingszaken; Ondersteunen van het opstellen van werkinstructies, procedures, bedrijfsvoorschriften, draaiboeken, (werkgroep)notities etc., interpreteren en bewerken van concept teksten en deze verwerken in systemen; verzorgen van voorwerk en data invoer t.b.v. de planning en uitvoering van werkzaamheden, beoordelen van concept uitkomsten van doorrekeningen en signaleren van en communiceren over knelpunten; door voeren van mutaties en correcties in systemen en software t.b.v. de afhandeling van werkzaamheden; beheren van diverse technische afdelingsadministraties, lijsten, gegevensbestanden en werkarchieven; verwerken en redigeren van technische bevindingen in de daarvoor bedoelde systemen en software; verzorgen van de personeelsplanning, autorisaties en instructies t.b.v. specifieke periodieke werkzaamheden; vervaardigen van periodieke standaard rapportages t.b.v. het primair proces.

  3 dagen geleden Tempo Team Goes - Borssele