Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 47 "Administratief" vacatures voor je gevonden

 • Administratieve (financiële) talenten gezocht!

  Woestwerk is op zoek naar de administratieve (financiële) dienstverlenende talenten van vandaag! Van origine een technisch uitzendbureau heeft Woestwerk de uitbreiding gemaakt naar de administratieve en commerciële dienstverlenende wereld. Hierbij zorgen wij, net als in de technische branche, voor de juiste match tussen werkzoekende en werkgever.

  12 minuten geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Vve beheerder

  Voor ons hechte team zijn wij op zoek naar een (Assistent) VvE Beheerder die houdt van aanpakken, in teamverband kan werken, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en affiniteit heeft met onroerend goed of facility management. Vergaderingen op (doordeweekse) avonden horen bij dit werk, de werktijden zijn flexibel. Iemand die goed zelfstandig kan werken en na verloop van tijd kan doorgroeien naar zelfstandig VVE Beheerder. Als ervaren VVE Beheerder ben je ook van harte welkom!

  14 uur geleden VVE Beheer Legemaate - Vlissingen
 • Medewerker crediteurenadministratie m/v

  Dynamisch, internationaal georiënteerd en gezellig. Deze kenmerken omschrijven onze opdrachtgever perfect. Hebben we jouw aandacht getrokken? Dit bedrijf is sterk internationaal georiënteerd, het werk brengt hen de hele wereld over. Maar op het moment richt het bedrijf zich vooral ook op de Duitstalige markt. Onze opdrachtgever is actief in de handel, opslag en verwerking van granen, zaden, specerijen en “superfoods”. Als gevolg van de groeiende activiteiten zijn wij voor dit leuke bedrijf op zoek naar een fulltime medewerker crediteurenadministratie m/v.

 • International trader

  Dit snelgroeiende, internationale bedrijf in de verwerking van biologische granen, zaden, specerijen en superfoods is op zoek naar een creatieve en zelfstandige International Trader m/v. Functie-eisen: - Afgeronde relevante HBO-opleiding; - Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een must. Wanneer je Frans, Spaans of andere talen beheerst is dit een pré; - Communicatieve, sociale vaardigheden; - Positieve proactieve en betrokken werkhouding, je bent echt een teamplayer.

 • Inkoper / voorraadbeheerder

  Ben jij een inkoper met technische kennis en vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de voorraadbeheer in een groeiende organisatie? Misschien is deze functie iets voor jou. Als inkoper / voorraadbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van orders bij leveranciers en het onderhouden van goede contacten met deze partijen. Jij houdt nauwlettend de levertijden en leveringen van producten en materialen in de gaten. Indien nodig onderhandel jij ook met leveranciers over prijzen, kwaliteit en levertijd. Het is jouw taak om de voorraadniveaus op peil te houden. Het inkoop/bestelproces is jou niet vreemd. Van offerteaanvraag tot en met de ontvangst van producten regel jij! De volledige administratieve verwerking van inkooporders en het beheer in het systeem hoort daar natuurlijk bij. Je gaat werken in een groeiend familiebedrijf. Ze zijn werkzaam in de las, constructie en verspaning. Er werken 33 enthousiaste collega’s. Twee keer per jaar wordt er een teamuitje georganiseerd en elke vrijdag sluiten jullie samen de week af met een gezellige borrel. Je komt te werken in een bedrijf dat medewerkers graag bindt en oog heeft voor jou als persoon. Het is een vooruitstrevende organisatie met moderne hulpmiddelen.

  17 uur geleden Modoc - Middelburg
 • Administratief medewerker

  Ter uitbreiding en versterking van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratieve kracht, het betreft een fulltime functie met wisselende werkzaamheden. In deze functie zult u de projectleider en uitvoerder van het project ondersteunen. Verantwoording wordt afgelegd aan de directie.

  20 uur geleden J. Hoondert & Zn. - Vlissingen
 • Medewerker crediteurenadministratie

  Voor een bedrijf in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteurenadministratie. Het betreft een full-time vaste baan! Werkzaamheden: • Controleren en verwerken van kosten- en goederenfacturen • Verrichten van betalingen • Aanspreekpunt voor leveranciers m.b.t facturen en betalingen • Verwerken bankmutaties • Aanmaken nieuwe leveranciers Voor een bedrijf in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteurenadministratie. Het betreft een full-time vaste baan! Werkzaamheden: • Controleren en verwerken van kosten- en goederenfacturen • Verrichten van betalingen • Aanspreekpunt voor leveranciers m.b.t facturen en betalingen • Verwerken bankmutaties • Aanmaken nieuwe leveranciers

  22 uur geleden Zebra-Flex - Sas van Gent
 • Payroll administrator

  Voor onze financiële afdeling en HR afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste: Payroll administrator In deze functie assisteer je zowel de Financial Manager als de HR Manager in de breedste zin van het woord. Je bent iedere maand verantwoordelijk voor een tijdige en juiste verwerking van de salarissen voor ons vlootpersoneel en het kantoorpersoneel. Je draagt daarbij de verantwoordelijkheid voor het administreren en registreren van gegevens en mutaties in onze ERP-omgeving (Microsoft Dynamics NAV). Je houdt daarbij rekening met een correcte registratie van o.a. overuren, toeslagen, reiskosten en declaraties. Je verzorgt de aansluiting met financiële rapportages. Daarnaast zie je er op toe dat pensioenregelingen en verzekeringen correct worden toegepast en personeelsdossiers up-to-date zijn. Tot slot beantwoord je vragen van collega’s die verband houden met de verloning.

 • Customer service representative

  Customer service representative | fulltime | Bergen op Zoom | English We are currently looking for a customer service representative (Benelux, Nordics, UK, Ireland) in Bergen op Zoom. The company The company provides, food, agriculture, financial and industrial products and services to the world. Together with farmers, customers, governments and communities, we help people thrive by applying our insights and over 150 years of experience. The job The job includes customer service operations, process development, planning & execution, customer & client interaction, system/data management, reporting & analysis. You do efficient administration of customer orders and customer related administration request. You ensure customer’s satisfaction through high quality service. Regular contact with customers is really important to gather relevant business information. Forecasting of demand data and recommendations for process improvement is also part of the job. You create and maintain customer information in an ERP system.

  22 uur geleden Randstad Zeeland - Buiten Zeeland
 • Financieel analist

  Een internationale organisatie die diepvries producten produceert en samenwerkt met wereldwijde financiële collega's. Deze organisatie is gevestigd in Lewedorp en is op zoek naar jou! De job Als junior financieel analist ben jij verantwoordelijk voor activiteiten met betrekking tot de budget- en prognoseacties. Denk hierbij aan het verzamelen, valideren, consolideren en rapporteren van financiële gegevens. Ook het verstrekken van informatie, het onderhouden en verbeteren van systemen is waar jij goed in bent. Jij houd je bezig met de boekhouding binnen het bedrijf. Je doet de financiële planning en zorgt voor de analyses. Binnen jouw functie heb je te maken met diverse collega's wereldwijd en heb je veel contact met andere bedrijven en ondersteunende afdelingen.

  22 uur geleden Randstad Zeeland - Lewedorp
 • Tijdelijke vacature administratief medewerker (20 u/week)

  De Stichting the Mission to Seafarers Vlissingen zet zich in voor het welzijn van zeevarenden, die voor korte of langere tijd Vlissingen aan doen. Wij zijn eigenaar van en exploiteren de Flying Angelclub (het Zeemanshuis) in de haven van Vlissingen dat elke namiddag en avond open is voor zeevarenden. Het Zeemanshuis wordt gerund door vrijwilligers en een aantal betaalde krachten. We zijn per direct op zoek naar een administratieve kracht. Het is een tijdelijke functie voor 20 uur per week (tijdens kantooruren, indeling in overleg). De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bijhouden van de post en de email, telefoonaanname, rooster maken voor vrijwilligers en enkele financiële administratieve taken.

  gisteren Wilma Boonstra - Ritthem
 • Telefoniste, administratief medewerker

  Wie zijn wij? Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere Radio 538, 100%NL en Q Music rekenen. Wat doen wij? Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

 • Allround administratief medewerker

  Wie zijn wij? Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere Radio 538, 100%NL en Q Music rekenen. Wat doen wij? Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

 • Management assistent terneuzen

  Beschik jij over minimaal 2 jaar werkervaring als management assistent, office professional, directie assistent of vergelijkbaar? Heb jij daarnaast ook een MBO niveau 4 diploma of hoger op zak en ben jij op zoek naar een fulltime baan? Dan heeft Manpower een interessante vacature voor jou in Terneuzen! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een management assistent (m/v) voor in Terneuzen. Let op: dit is een tijdelijke vacature met een duur van ca. 2 jaar. WerkzaamhedenIn deze rol ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden: (Helpen) Organiseren van events e.d.Content verzorgen en up-to-date houden van de nieuwe websiteCommuniceren met interne en externe partijenVormgeven en opzetten van campagnes op social media accountsUitvoeren van ad hoc en administratieve werkzaamhedenCreëren van nieuw en/of verschillend reclamemateriaal   Als management assistent(e) werk je nauw samen met de office-building manager om te zorgen dat alle organisatorische, administratieve en communicatieve werkzaamheden op en tijd en correct worden uitgevoerd. Je werkt in een dynamische omgeving en voert verschillende taken uit, wat ervoor zorgt dat jouw functie afwisselend is! Een brede (algemene) interesse helpt jou het meeste uit je rol te halen.

  gisteren Manpower - Hoek
 • Tijdelijke vacature administratief medewerker, 10-15 p/w

  Je bent verantwoordelijk voor het uitpakken, sorteren, scannen en coderen van de dagelijkse inkomende post van onze cliënten.

  gisteren Zeeuws Bewind VOF - Goes