Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 37 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Commercieel manager

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je ondernemerschap en je commerciële competenties optimaal kan benutten? Mooi! Want wij zijn op zoek naar een commercieel manager met ambitie. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties en het creëren van nieuwe relaties. Deze relaties hebben een nationaal en/of internationaal karakter. Daarnaast stel jij contracten en offertes op.

 • Commercieel medewerker binnendienst (m/v)

  De juiste mensen op de juiste plek, daar staat Mavertech voor! Wij zoeken als team samen naar de beste oplossing, denken vooruit en hebben veel ambitie. Team Mavertech medewerkers zijn persoonlijk, en assertief. Wij zijn een uitzendbureau, maar wel een uitzendbureau welke klaar staat voor haar mensen. Het snel kunnen schakelen, en oplossingsgericht denken kunnen wij, dát maakt team Mavertech uniek!

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Verkoper showroom keukens (m/v)

  Zoek jij een functie met veel afwisseling? Ben je een echte verkoper en heb je affiniteit met bouwmaterialen? Dan is dit de functie voor jou! Voor onze klant zoeken wij een enthousiaste en gedreven Verkoper voor in de showroom. In deze functie verkoop je het assortiment keukens vanuit de lifestyle showroom. Je inspireert niet alleen klanten met creatieve ontwerpen, maar jij maakt ze zó enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg.

 • Technisch verkoper binnendienst

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoper Binnendienst. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Binnen de commerciële binnendienst kom je te werken als technisch verkoper binnendienst. In deze rol adviseer je klanten telefonisch en per mail over primaire en secundaire grondstoffen. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben, informeert en adviseert hen hierover. Je stelt offertes op, bespreekt deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Jouw brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling weet je dan ook goed in te zetten om de klant optimaal te begeleiden bij de aankoop. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en jouw collega’s van de binnendienst. Naast een inhoudelijke technische/ adviserende rol, beheer je met jouw collega’s van de buitendienst een rayon / werkgebied. Samen bouw je met ons mee aan het binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  3 dagen geleden Zebra-Flex - Terneuzen
 • Verkoper binnendienst

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst. Het betreft een full-time vaste baan! Werkzaamheden: Voor onze klant in Goes zoeken wij een enthousiaste Verkoper Binnendienst. In deze functie verkoop je het gehele assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes, belt ze na, en draagt zorg voor de orderafhandeling. Daarnaast verzorg je mede de inkoop van alle voorkomende artikelen ten behoeve van de bouw- en afbouwsector, en onderhandel je met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder ondersteun je de buitendienstmedewerker op commercieel en administratief gebied, en spring je bij als verkoper in de bouwshop als het daar druk is.

  3 dagen geleden Zebra-Flex - Goes
 • Inkoper

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van zowel raam- als projectcontracten. Je staat in voor de opvolging van de hele inkoopflow van de toegewezen inkoopdossiers. Hierbij zal je verantwoordelijk worden voor de inkoop van zowel technische projecten als van diensten voor technische en ondersteunende diensten. • Op vraag van de interne klant ga je op zoek naar potentiële leveranciers en organiseer je tenders. • Je kijkt kritisch naar nieuwe voorstellen en medieert het gesprek tussen leverancier en aanvrager. • Je onderhandelt over de beste TCO teneinde bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. • Je stelt de finale contracttekst op in nauwe samenwerking met andere afdelingen zoals Legal, Finance, Qesh, etc. . • Je waakt erover dat de producten en diensten beantwoorden aan de afspraken. • Je ondersteunt de gebruikers in de nazorg van inkoopprojecten en bij leveringsproblemen. • Je werkt mee aan het optimaliseren en professionaliseren van het inkoopproces en de –procedures • Je rapporteert aan de Procurement Manager.

  3 dagen geleden Indaver Nederland - Nieuwdorp
 • Marketing manager

  Bij dit internationale familiebedrijf gaat het om innovatie en kwaliteit. Ze weten zich te onderscheiden door met de veranderingen mee te gaan en in te spelen op trends. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Marketing Manager. In jouw rol als marketing manager ga jij samen met je collega’s verschillende campagnes bedenken om de producten aan de man te brengen. Je ziet commerciële kansen en springt hier direct op in. Je weet je collega’s te motiveren en neemt ze mee met je creatieve ideeën. Je raakt totaal niet in de stress wanneer er een adhoc campagne opgezet moet worden. Naast het plannen en uitvoeren van marketing campagnes ben jij de collega die het overzicht weet te bewaken. Je houdt actielijsten bij, maakt rapportages, meet de resultaten en je bewaakt het budget.

 • Rayonmanager

  Ben jij commercieel en gedreven in relatiebeheer? Voor onze opdrachtgever in regio Zeeuws-Vlaanderen zijn we op zoek naar een rayonmanager. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande klanten en bent ook actief in het werven van nieuwe relaties. Je onderhandelt in contracten en analyseert de markt naar mogelijkheden om de verkoop te optimaliseren. Daarnaast ben je regelmatig aanwezig bij relevante beurzen zodat je op de hoogte blijft van recente ontwikkelingen.

 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

 • Junior online marketeer

  - Je zorgt voor kwalitatieve traffic naar Tadaaz.nl vanuit verschillende kanalen en volgt deze traffic op via Google Analytics - Je benut en optimaliseert de mogelijkheden van affiliate marketing, display marketing, remarketing, e-mailmarketing en last but not least social advertising - Je bedenkt vernieuwende acties, optimaliseert bestaande acties en herhaalt succesvolle acties. - Je creëert hiervoor bijpassend beeldmateriaal - Je werkt nauw samen met collega’s uit diverse afdelingen zoals marketing, IT, ontwerp…, maar ook externe partners om zo het aantal bezoekers en de conversie van de bezoekers te verbeteren

  4 dagen geleden Tadaaz - Terneuzen
 • Junior medewerker marketing & projecten

  Wij zoeken een Junior Medewerker Marketing & Projecten die de websites en digitale middelen van VVV Zeeland verder gaat inrichten, onderhouden, beheren en doorontwikkelen. Zodat VVV Zeeland haar rol - het voldoen aan de groeiende behoefte van gasten aan toeristische informatie en inspiratie van gasten - optimaal vervult. Jij zorgt dat onze gasten voorzien worden van actuele en relevante toeristische informatie, op basis van locatie, weer en datum, op eigentijdse digitale devices, zoals touchscreens, narrowcasting, touch tables, mobiele platforms, websites en diverse andere webapplicaties. Dat betekent concreet dat je zorgt voor: Het contentbeheer en de doorontwikkeling van diverse VVV-sites. Je houdt de content altijd up-to date met relevante en actuele informatie en inspiratie. Ook ben je verantwoordelijk voor intern technisch beheer. De inrichting van advertenties op websites. Je zorgt dat advertenties tijdig en correct op de websites gepubliceerd worden en verzorgt de follow-up hiervan. Het inrichten, onderhouden en doorontwikkelen van bovengenoemde digitale middelen in de VVV-Inspiratiepunten en op partnerlocaties. Je neemt de troubleshooting en helpdesk bij (technische) vragen van VVV-partners hierover voor je rekening. Daarnaast spot je kansen ter optimalisatie en ondersteuning van partners op dit gebied en neemt hierover pro-actief contact voor op. De e-ticketing. Je creëert content over excursies en stadswandelingen op onze websites en zorgt dat bezoekers tickets kunnen boeken. Online marketing en communicatie is jouw passie en nieuwe ontwikkelingen en trends op digitaal gebied volg je op de voet en implementeer je als hier behoefte aan is. Naast samenwerking binnen het marketingteam zul je ook veel contact hebben met onze afdelingen sales, inspiratiemanagement en projecten (digitale innovatie & routebureau) en extern met afnemers van onze digitale middelen, zoals VVV-partners en stakeholders.

  6 dagen geleden VVV Zeeland - Domburg
 • Flexibel aan de slag naast je baan in de horeca!

  #Jijverdientmeer met Horecabaas.nl: Als Horecabaas werk jij als zelfstandige bij verschillende horecazaken. Je bepaalt daarmee volledig zelf voor wie, wanneer en voor welk uurtarief je werkt. Het is vanaf nu mogelijk om je zelf in te schrijven op de openstaande shifts bij diverse Horecazaken in heel Zeeland.

  een week geleden Horecabaas.nI - Heel Zeeland
 • Hbo stagiair commercieel

  Voor een meeloop/afstudeer-stage zoeken wij een stagiair(e) voor op ons dynamisch uitzendbureau in Goes! Zebra is een jong en dynamisch uitzendbureau met als specialisme Techniek en Administratie. Jouw stage houdt in dat jij heel veel praktijk ervaring op zal doen en volledig meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte voor je eigen opdracht richting marketing/communicatie, uiteraard met begeleiding van je collega's.

  een week geleden Zebra-Flex - Goes
 • Medewerker sales support

  Voor een bedrijf op Goeree-Overvlakkee zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales Support (verkoop binnendienst). Het betreft een full-time (38 uur) vaste baan! Gezien de huidige marktontwikkelingen - welke nu van invloed zijn en in de toekomst – vergroot onze klant haar capaciteit. Buiten uitbreiding van het pand, worden er ook op machineniveau en op personeelsvlak investeringen gedaan.

  een week geleden Zebra-Flex - Dirksland
 • Junior data engineer

  Jouw functie in het kort Als Junior Data Engineer ben jij diegene die verantwoordelijk is dat de data van verschillende bronnen gedigitaliseerd, gestructureerd en gecheckt wordt. Waar bij de meeste mensen de haren overeind gaan staan bij het woord ‘data’, zie jij juist de uitdaging om ons CRM-systeem met de juiste (big) data te verrijken. Wat ga je doen? Als onderdeel van de ambitieuze afdeling Digitale Marketing speel je in deze nieuwe functie een essentiële rol op het gebied van (big) data. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is dat ons CRM-systeem gevoed wordt met de juiste data, waarop wij met onze verschillende digitale marketingkanalen op kunnen acteren. Daarnaast zal je een belangrijke rol krijgen in het opzetten van een DMP/CMP binnen Roompot. Een uitgelezen kans om jouw stempel te drukken op de datastructuur en database van Roompot. Met de data die door jou wordt verzameld ondersteun je onze marketing analist en marketing experts die continue bezig zijn met het optimaliseren van onze (automatische) marketing campagnes. Daarnaast heb je ook korte lijntjes met onze implementatie partner die de gehele backend van ons CRM-systeem heeft ontworpen. Tijdens de eerste periode van je functie word je opgeleid door onze implementatie partner die jou mee neemt door de gehele datastructuur van ons CRM-systeem. We zijn dus op zoek naar iemand die interesse heeft in de wereld van CRM en graag de beste wilt worden binnen een groeiende organisatie met drang naar innovatie. Ervaring op het gebied van CRM-systemen is dus niet perse een voorwaarde! Uiteraard ben je continue bezig met het ontwikkelen van je kennis en volg je alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van programmeren en data enginering. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a.: -Opgeleid worden door onze implementatie partner als data engineer -Datastructuur van ons CRM-systeem controleren, onderhouden en optimaliseren -Opzetten van een DMP en onderhouden -SQL’s schrijven om het juiste segment af te vangen voor de journeys die zijn opgezet door onze marketing experts -Continue op de hoogte van de nieuwste technische mogelijkheden -Korte lijntjes met de marketing analist om alle kansen op het gebied van data te benutten