Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Winkelmedewerker jumbo supermarkten goes

  Wil jij tussen de €8 en €11 per uur bijverdienen bij de Jumbo? Natuurlijk wil je dat! We kunnen beter vragen op welke afdeling jij wil werken. Je kunt namelijk aan de slag als kassière, vulploegmedewerker of misschien ben jij straks wel lekkere verse pizza’s aan het bakken in de winkel! Meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een winkelmedewerker voor Jumbo Supermarkten in Goes!   “Goedemiddag, mag ik wat vragen, waar kan ik het keukenzout vinden? Natuurlijk mevrouw! Loop maar even met mij mee dan zal ik het laten zien!” Of je nou de schappen vult, verse vleeswaren snijdt of veel te lekker ruikende pizza’s bakt. Uiteindelijk draait het bij jou en je collega’s om hetzelfde, namelijk: het helpen van de klanten! Dit krijg je - Brutosalaris van tussen €8,00 en €11,04 per uur - Reiskostenvergoeding volgens de Jumbo voorwaarden - Bijbaan van 2 tot 12 uur per week - Gratis toegang tot E-learning platform Studytube via Manpower - Tijdelijke vacature tot eind januari 2020

  3 dagen geleden Manpower - Goes
 • Accountmanager b2b binnendienst m/v

  Zijn de woorden proactief, commercieel, relatiebouwer en zelfstandig jou op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te reageren! Voor een internationaal opererende groothandel in bevestigingsartikelen zoeken wij gedreven kandidaten voor de functie van accountmanager B2B binnendienst m/v fulltime nationaal/internationaal. Onze opdrachtgever is een succesvolle internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in de fabricage, import en export van bevestigingsartikelen. De verkoop en distributie vindt plaats vanuit het centrale magazijn in Hellevoetsluis. De klanten zijn inkooporganisaties, handelsondernemingen en grote industriële bedrijven. Binnen de organisatie heerst een open en directe sfeer. Functieomschrijving Jouw functie als accountmanager binnendienst bestaat uit de volgende taken: Verzorgen en opvolgen van offertes; Onderhouden en verder uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties in de ijzerwarenbranche, in Nederland en/of buitenland; Omzet- en marge doelstellingen bewaken en proactief handelen; Als eerste aanspreekpunt voor de klanten ondersteun je hen met oplossingsgerichte adviezen op maat; Deelnemen aan beurzen en andere evenementen ter promotie van de producten; Volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de sales manager.

 • Junior accountmanager

  Ben jij commercieel, proactief en sta jij stevig in je schoenen? Dan komen wij graag in contact met jou. Om verder invulling te geven aan de ambities zoeken wij voor onze gewaardeerde opdrachtgever in Yerseke een proactieve en gedreven JUNIOR ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime). Sinds 1942 is onze opdrachtgever actief als familiebedrijf in de schelpdiersector. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers op de markt. Verse mosselen, oesters en garnalen spelen de hoofdrol. Ervaring, knowhow en toekomstvisie vormen de basis van het succes. Zo’n 150 mensen spannen zich dagelijks in om het beste resultaat te bereiken. Functieomschrijving Als junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de aan jou toegewezen klanten en de daarbij behorende commerciële taken. De taken die onder deze verantwoordelijkheden vallen zijn o.a.: Het bezoeken van bestaande klanten; Het gericht acquireren van nieuwe klanten; Het meedenken inzake nieuwe producten voor nieuwe en bestaande afzetmarkten; Het opstellen, beheren en communiceren van verkoopprognoses; Het verzorgen van rapportages en het opstellen van offertes n.a.v. klantenbezoeken; Het opstellen en beheren van verkoopplannen in samenspraak met jouw relaties.

  3 dagen geleden Nijssen van de Sluis - Yerseke
 • Associate purchasing analyst

  Varied tasks, supply chain services and working for an international organization. This is your outlook when you start at Dow Chemical. Do you have a Bachelor’s degree or higher as well as experience in the oil and gas industry? Then we are looking for you. Read the vacancy and apply today!   Employment agency Manpower is looking for an associate purchasing analyst for Dow Chemical in Terneuzen.   What will you be doing? You will be responsible for securing timely delivery of materials in the company’s collection stations or any other agreed delivery points and update company’s ERP system. - Providing regular and ad-hoc progress reports on PO’s status and maintain/update data in company’s ERP system - Establishing communication channels with all stakeholders - Following up on execution of meetings - Reviewing production schedules and making sure these are submitted on time for weekly or monthly reports - Assisting the supplier by improving areas which minimize delays What’s in it for you? - Gross salary between 2,400 and 3,400 euros per month - Reimbursement of travel expenses at 0.19 euro per kilometre - Reimbursement of Westerschelde tunnel expenses - Free access to E-learning platform Studytube via Manpower - Pension accrual through Manpower after six months’ work - Free access to E-learning platform Studytube via Manpower - Full-time job of 40 hours a week - Fixed term Manpower contract at the Dow Service Centre - Possibility of a permanent contract with Dow Chemical in the long run

  4 dagen geleden Manpower - Hoek
 • Showroomverkoper keukens/sanitair

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. WAT GA JE DOEN? Onze opdrachtgever zoekt voor de vestiging in Terneuzen een enthousiaste Verkoper Showroom. Je verkoopt ons bijzondere assortiment badkamers, tegels of keukens vanuit onze lifestyle showroom met gerenommeerde merken. Je inspireert niet alleen onze klanten met je creatieve ontwerpen, maar maakt ze zo enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Inside sales

  In deze functie ben jij telefonisch in contact met bedrijven en 12 – 16 uur per week beschikbaar. Je voert zelfstandig telefonische gesprekken met Mkb’ers met het doel om de behoeftes van prospects te achterhalen: Jouw werkzaamheden: - Afspraken inplannen voor de accountmanagers; - Agenda’s beheren; - Leadlijsten opstellen.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Arnemuiden
 • Hulpmiddelenspecialist

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Hulpmiddelenspecialist voor de regio Bergen op zoom- Breda. De Hulpmiddelenspecialist is verantwoordelijk voor het managen van de klanten van de opdrachtgever en het fungeren als regisseur van diens cliënten. Hierbij draagt de Hulpmiddelenspecialist zorg voor het passen, adviseren en verkopen van meervoudige, complexe hulpmiddelen. De Hulpmiddelenspecialist geeft gericht advies aan cliënten en indiceerders cq. consulenten over de variëteit , functionele mogelijkheden en gebruik van diverse hulpmiddelen binnen het aangewezen marktsegment. Over het bedrijf: Onze opdrachtgever is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf het begin staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Deze ingrediënten vormen tot op de dag van vandaag de basis voor het succes van de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is er voor u als eindgebruiker, alsook voor zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars- en kantoren. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Zij zijn een persoonlijk en betrokken hulpmiddelenbedrijf, waar specialisten werken met passen voor het vak en de mensen die ze kunnen helpen. Zij hebben hart voor de cliënt, het milieu, de maatschappij en voor het bedrijf met al hun medewerkers. Wat ga je doen? - In behandeling nemen van de zorgvraag m.b.t. meervoudige, complexe (mobiliteits)hulpmiddelen; - Inplannen (passings) afspraken op verzoek van indiceerder cq. Consulent; - Proactief aanbieden van aanvullende diensten en opties aan klanten ( crossselling) in het kader van het ontzorgen van de klant en cliënt; - (Mede) vaststellen van functionele / cognitieve beperkingen en programma van eisen van de cliënt o.b.v. ziektebeeld en bijbehorend ziekteverloop – al dan niet i.s.m. indiceerder c.q. consulent; - Zorgdragen voor een depotcheck t.b.v. hergebruik hulpmiddel; -Signaleren en anticiperen op commerciële mogelijkheden en acteren als regisseur binnen de instelling cq. gemeenteportefeuille ten behoeve van het realiseren van klant en cliënttevredenheid.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Commercieel medewerker binnendienst bouwmaterialen

  Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Wat ga je doen? - Je onderhoudt samen met de rayonmanager commerciële contacten met afnemers; - Je versterkt telefonisch informatie en advies aan klanten over verhandelde producten; - Het geven van productinformatie en het adviseren van de gebruiker omtrent technische product specificaties, verwerkingsinstructies en leveringsmogelijkheden; - Het uitbrengen en opvolgen van offertes; - Het behandelen en voorbereiden van verkooporders; - Het ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied van de rayonmanager.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Inkoper

  Als Inkoper kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan komen we graag met jou in contact. Functieomschrijving Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces en de coördinatie van inkopen. De werkzaamheden bestaan uit het beheren van contracten, leveranciersbeheer, projectmanagement, onderhandelingen, inkooprapportages etc. om zo bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op het gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. Je bent een commerciële onderhandelaar, die analytisch sterk is. Ook breng je kennis en ervaring in om als spil, in samenwerking met je collega’s van betrokken afdelingen, bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de inkooporganisatie binnen de Groep waarvoor je werkzaam bent.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Nieuwdorp
 • Technisch verkoper binnendienst

  Wie is onze opdrachtgever? Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De sector bouwgrondstoffen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Overal om je heen zie je deze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt onze producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol. Wat ga je doen? Binnen de commerciële binnendienst van onze opdrachtgever kom je te werken als Technisch verkoper binnendienst. In deze rol adviseer je klanten telefonisch en per mail over primaire en secundaire grondstoffen. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben en informeert en adviseert hen hierover. Je stelt offertes op, bespreekt deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Jouw brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling weet je dan ook goed in te zetten om de klant optimaal te begeleiden bij de aankoop. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en jouw collega’s van de binnendienst. Naast een inhoudelijke technische/ adviserende rol, beheer je met jouw collega’s van de buitendienst een rayon / werkgebied. Samen bouw je met ons mee aan het binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Verkoper bouwshop

  Wij zijn op zoek naar een Verkoper voor een bouwshop. Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. WAT GA JE DOEN? In de grote bouwshop van hun vestiging in Goes ben je vooral bezig met de verkoop van hun uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je geeft advies aan voornamelijk professionele klanten. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft. Daarvoor heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en andere vestigingen van onze opdrachtgever. MET WIE WERK JE SAMEN? Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met vier à vijf verkopers. Deze verkopers zijn veelal zeer ervaren. Je kunt bij hen dus met al je vragen terecht. Verder heb je een intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grotere materialen ligt. Ook heb je contact met collega’s van andere vestigingen van onze opdrachtgever.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Goes
 • Meewerkstage revenue management

  Tijdens jouw stage zal je de afdeling Revenue Management ondersteunen om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Wat ga je doen? Op de afdeling Revenue Management zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij is het van belang trends en patronen te doorzien in grote hoeveelheden data. Deze afdeling is dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doen we onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en streef jij altijd naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van verschillende acties en arrangementen, zodat deze geboekt kunnen worden door onze gasten. Door de voortdurende beweging in de markt is het sturen middels acties en arrangementen een continu proces dat steeds weer bijgestuurd moet worden. Daarnaast ondersteun je de analist bij het implementeren van de juiste prijsstrategie en draag je bij aan het optimaliseren.

  4 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Adviseur binnendienst zakelijke- en particuliere verzekeringen

  Als Adviseur verzekeringen heb jij passie voor de financiële dienstverlening. Weet jij van aanpakken, ben je proactief en in staat om in de diversiteit van je werkzaamheden overzicht te bewaren? Kun je daarnaast op hetzelfde niveau als de klant communiceren? Ben je ook commercieel, maar tegelijk dienstverlenend ingesteld, waarbij de klant centraal staat? Dan ben jij de ( aankomend ) zelfstandig adviseur waar onze opdracht naar op zoek is! WIE IS ONZE OPDRACHTGEVER? Onze opdrachtgever in Heinkenszand is een onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen in de regio Zeeland en West-Brabant. Door middel van persoonlijke service en betrokkenheid weten zij de markt naar hun toe te trekken. Aan de hand van hun klantgerichtheid blijven zij groeien, vandaar hun zoektocht naar een nieuwe collega. WAT GA JE DOEN? Als Medewerker Binnendienst verzekeringen adviseer je hun zakelijke en particuliere relaties. Ook beheer en breid je hun verzekeringsportefeuille uit. Voor de zakelijke verzekeringen doe je dit door samen met je collega’s ondersteuning te verlenen aan de Adviseur Buitendienst zakelijk. Voor de particuliere markt ben je samen met de andere collega’s het aanspreekpunt voor hun relaties op kantoor. Je handelt zelfstandig af, doorloopt het adviesproces en geeft hen tot slot deugdelijk en passende adviezen.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Heinkenszand
 • Accountmanager new business

  Onze opdrachtgever helpt bedrijven efficiënter en productiever te werken door hun documentstromen te optimaliseren met op maat gemaakte oplossingen. Zij zijn een merkonafhankelijke organisatie. Wel is er bewust gekozen voor samenwerkingsverbanden met Ricoh, Hewlett Packard en Kyocera. De strenge eisen die deze leveranciers aan dit “dealerschap” verbinden maken zij al jaren waar. Hun succes danken zij mede aan hun klantgericht handelen en het persoonlijk contact met de klanten.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Accountmanager ict

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountmanager in de regio Tilburg/Waalwijk die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Wij zoeken een samenwerking voor de lange termijn en bieden een mooi vervolg op de ontwikkeling van je commerciële vaardigheden. Je komt in dienst bij een slagvaardige onderneming die regionaal de marktleider vertegenwoordigt. Je komt terecht in een competitieve omgeving. Je levert toegevoegde waarde aan je potentiële klanten met het optimaliseren van hun huidige informatiestromen. Hiermee realiseren zij efficiency en daarmee verbetering van de Total Cost of Ownership. Je opereert op het snijvlak van ICT en bedrijfskunde. Het portfolio waarmee je succesvol wordt bestaat uit hardware (printers, multifunctionele producten en audiovisuele middelen) en software (o.a. digitale formulier- en archiefoplossingen). Met je enthousiasme, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht weet je nieuwe klanten voor je te winnen. Je kunt hierbij terugvallen op de professionele ondersteuning van je collega’s. Alles staat in het teken om met deze nieuwe klanten een lange termijn relatie aan te gaan.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland