Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 30 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • relatiemanager

  Voor een opdrachtgever op Zuid Beveland ben ik op zoek naar een ervaren relatiemanager. Jij bent het aanspreekpunt voor een (groeiende) klanten portefeuille. Door het onderhouden van bestaande contacten, het leggen van nieuwe contacten en het actief binnen brengen van nieuwe relaties zorg jij, samen met je team, voor verdere groei. Daarnaast ben je in staat om uitstekend te adviseren binnen je eigen vakgebied. Jij bent goed in netwerken en je hebt ervaring met acquisitie. Samen met jouw overtuigende adviesvaardigheden ben jij iemand die voldoende mensenkennis met zich meebrengt om een inspirerende manager te zijn voor jouw medewerkers. Je komt te werken in een team met een hele open en informele sfeer binnen een platte organisatie. Iedereen staat voor elkaar klaar en een goed gevoel voor humor is onontbeerlijk. Je wordt als werknemer gewaardeerd en serieus genomen.

  7 uur geleden StaffHunters - Heel Zeeland
 • Per direct: medewerker doe het zelf zaak

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker Doe het Zelf zaak voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Van deze medewerker wordt verwacht dat men klanten kan adviseren op de hout afdeling, zorg draagt voor de voorraad en op verzoek van de klant hout op maat zaagt met een afkortzaag. Heb jij interesse en denk je hiervoor in aanmerking te komen reageer dan snel !! Je kunt ons bellen of je C.V. aan ons toesturen, dan nemen wij contact met je op.

 • Per direct: medewerker bouwmarkt

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor een bouwmarkt voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Je hebt ervaring met een zaagmachine, bent representatief en kunt goed omgaan met klanten. Heb je interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. dan nemen wij contact met jou op.

 • Commerciële tijger

  Ben jij een echte sales man of vrouw die houd van een overdosis uitdaging? Heb jij het lef bij bedrijven binnen te stappen of koud in de telefoon te klimmen en de klant over de streep te trekken? Grijp dan nu jouw kans en creëer jouw eigen plek in het jonge en dynamische team van JobManiac. JobManiac is een van de snelst groeiende uitzendorganisaties op de markt van het uitzenden, detacheren, payrollen en W&S. In diverse branches voorzien wij bedrijven van het juiste personeel, tijdelijk (in de pieken) maar ook permanente oplossingen. Wat zijn je werkzaamheden? - Telefonische acquisitie - Recruiten - Intakegesprekken / klantbezoeken - Tariefcalculatie

 • Marketing manager

  Bij dit internationale familiebedrijf gaat het om innovatie en kwaliteit. Ze weten zich te onderscheiden door met de veranderingen mee te gaan en in te spelen op trends. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Marketing Manager. In jouw rol als marketing manager ga jij samen met je collega’s verschillende campagnes bedenken om de producten aan de man te brengen. Je ziet commerciële kansen en springt hier direct op in. Je weet je collega’s te motiveren en neemt ze mee met je creatieve ideeën. Je raakt totaal niet in de stress wanneer er een adhoc campagne opgezet moet worden. Naast het plannen en uitvoeren van marketing campagnes ben jij de collega die het overzicht weet te bewaken. Je houdt actielijsten bij, maakt rapportages, meet de resultaten en je bewaakt het budget.

 • Senior online marketeer

  Jouw functie in het kort Je helpt de klant zijn doelstellingen te behalen en te overstijgen. Wat ga je doen? Als Senior Online Marketeer ben je volledig verantwoordelijk voor jouw klant. Je helpt de klant zijn doelstellingen te behalen en te overstijgen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je krijgt alle hulp van je collega’s als je die nodig hebt. Je hebt een zeer proactieve houding en een aansturende rol, dit dringt dan ook door in je campagnes. Je zet alles op alles om het maximale voor jouw klanten te bereiken en zoekt steeds naar nieuwe mogelijkheden om performance te verbeteren. Als Senior Online Marketeer ben je de trusted advisor van je klant. Hierbij ben je hét aanspreekpunt voor alle (online) marketing en beheer je alles wat met hun project te maken heeft zoals: contracten, rapportages, communicaties, uitvoer, opvolging, budgetbeheer, etc. Naast zeer uitdagende klanten krijg je veel tijd om aan je kennis te werken. Wij plannen je slechts voor 80% in waardoor je veel tijd over hebt om te groeien. Je collega’s zijn allemaal van senior level, 7+jaar ervaring, in online marketing. Hierdoor heb je meer dan voldoende sparringpartners met ervaring en zal het hele team je motiveren om het allerbeste uit jezelf te halen. Je gaat naar online marketing evenementen in binnen-en buitenland om nog meer kennis op te doen. Je helpt vervolgens weer mee met het trainen van het team, geeft kennissessies en presentaties om jouw senioriteit binnen het team te staven en op jouw beurt je collega’s te helpen. Van strategie tot tactische uitvoering van online marketing trajecten behoren tot jouw taken onder andere: • Search Advertising (Google Adwords en BingAds)) • Social Advertising (Facebook) • Google Tagmanager implementaties • Google Analytics (360) implementaties • Conversie optimalisatie trajecten • Doubleclick (DS3, DBM, DCM) implementaties • Display/Bannering/Retargeting (Adroll, DBM, Criteo) • SEO Trajecten (ook technisch) • Content marketing strategieën • Affiliate marketing implementaties • Dashboarding (DashThis, 360 Data Studio) Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle communicatie, contracten en rapportages van je klant.

 • Verkoper recreatief vastgoed (fulltime)

  Jouw functie in het kort In de functie van Verkoper Recreatief Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de verkoop van recreatief onroerend goed aan particuliere en/of institutionele investeerders op de Europese markt. Wat ga je doen? Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van Roompot Vakanties, houdt zich bezig met grootschalige projectontwikkeling en verkoop in de verblijfsrecreatie. Met de focus op nieuwbouwprojecten, wordt op tal van toplocaties aan de Nederlandse kust hard gewerkt aan de ontwikkeling en verkoop van nieuwe en bestaande vakantieverblijven. Deze variëren van stijlvolle lodges tot prachtige recreatiewoningen. Soms verscholen in het duinlandschap en altijd dicht bij zee en strand. In de functie van Verkoper Recreatief Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de verkoop van recreatief onroerend goed aan particuliere en/of institutionele investeerders op de Europese markt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële investeerders en bent in staat een netwerk op te bouwen ter bevordering van de verkoop. De kandidaat die wij zoeken is doelgericht en zeer commercieel ingesteld. Daarnaast ben je representatief, communicatief zeer vaardig en beschik je over een sterke persoonlijkheid. In deze functie word je onderdeel van het verkoopteam van Roompot Projects waar jij met nog vier andere verkopers de salesdoelstellingen gaat behalen. In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor je eigen targets maar verliezen we het teamresultaat nooit uit het oog. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe investeerders voor onze recreatieverblijven. Je taken bestaan onder andere uit: • Dagelijks opvolgen van potentiële investeerders • Het begeleiden van investeerders van oriëntatiefase tot definitieve aankoop • Het opbouwen van een netwerk van relaties • Verantwoordelijk voor het behalen van persoonlijke verkoopdoelstellingen • Deelnemen aan commerciële events Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Daarom zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich hierin thuis voelt.

 • Seo specialist

  SEO Specialist Wie zijn wij? Medisol is dé Europese onafhankelijke leverancier van AED’s (automatische externe defibrillatoren). AED’s redden iedere dag mensenlevens. Medisol behoort ieder jaar opnieuw tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij vinden het belangrijk een verschil te maken. Dit doen we door onder andere onze producten te verkopen via 20 webshops in 16 verschillende landen in Europa. Ben jij een SEO specialist? Met oog voor detail? Die altijd de best scorende zoekwoorden op de juiste plek weet te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij deze baan word je verantwoordelijk voor de SEO positionering van al onze Europese shops en sites. Jij zorgt dat teksten voor nieuwe artikelen, blogs en pagina’s prettig te lezen zijn en een hoog scoren in de Google ranking. Je begeleidt hierbij de uitrol over alle landen en tilt alle shops naar de hoogst mogelijke zoekmachine posities. Daarbij werk je nauw samen met een team van native Sales Consultants, de Marketing afdeling, de SEA Specialist en de Techneuten. In een snelgroeiende organisatie zoals Medisol is het nooit saai! Wij zijn altijd bezig met verdere professionalisering van het bedrijf en daarin kan jij een interessante rol vervullen. Doordat deze functie nieuw is voor Medisol, heb jij, als SEO Specialist, een duidelijke visie van hoe jouw kwaliteiten het best ingezet kunnen worden.

  gisteren Medisol BV - Vlissingen
 • Verkoopmedewerker

  Ben jij klantgericht en wil jij je sociale vaardigheden optimaal inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in Terneuzen zoeken wij een Verkoopmedewerker. In deze rol adviseer jij onze klanten en verkoop je de producten. Daarnaast bewaak en controleer je het assortiment en zorg je er als verantwoordelijke van jouw afdeling voor dat het uitgebreide assortiment aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

 • Online marketeer bij envoker

  Jouw functie in het kort Je gaat als wing-man samen met een senior online marketeer uitdagende projecten uitvoeren. Wat ga je doen? Envoker is een strategische en tactische partner voor iedereen met een online marketing uitdaging. Hierbij is alles erop gericht om op een efficiënte manier de online marketingactiviteiten uit te bouwen of te optimaliseren. Wij werken voor een groot scala aan leuke en zeer ambitieuze projecten op het allerhoogste niveau. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een ambitieuze online marketeer. Je gaat als wing-man samen met een senior online marketeer uitdagende projecten uitvoeren. Op die manier leer je elke dag bij over alle aspecten van online marketing. Je kan onder begeleiding je werkervaring opdoen en steeds blijven groeien. Je hebt een zeer proactieve houding en dat dringt door in je werk. Je zet alles op alles om het maximale te bereiken voor je klanten en zoekt steeds naar nieuwe mogelijkheden om performance te verbeteren. Je gaat naar online marketing evenementen in binnen-en buitenland om nog meer kennis op te doen. Van strategie tot tactische uitvoering van online marketing trajecten waarin je o.a. bezig bent met: -Search Advertising (Google Ads en BingAds) -Social Advertising (Facebook/Linkedin) -Google Tagmanager implementaties -Google Analytics (360) implementaties -Conversie optimalisatie trajecten -Feed management (Channable/Datafeedwatch) -Marketing automation (Active Campaign) -Display/Bannering/Retargeting (Adroll, DBM, Criteo) -SEO Trajecten (ook technisch) -Content marketingstrategieën -Affiliate marketing implementaties -Dashboarding (360 Data Studio, Supermetrics)

 • E-commerce medewerker

  Voor een bedrijf in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde “digitale duizendpoot ”voor de functie van: E-commerce Medewerker (M/V). Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Er is nu nog geen e-commerce medewerker in dienst en de meeste werkzaamheden worden op dit moment uitbesteed. Als e-commerce medewerker ben je verantwoordelijk voor de webshop(s). Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, plannen, verzamelen, opmaken en live plaatsen van content op de website en werkt samen met externe marketing specialisten. Je maakt plannen voor het door ontwikkelen van de website. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel houden van de webshop. Hierbij heb je geregeld contact met sales & klantenservice. Je bent een echte spin in en op het web. Je monitort de dagelijkse prestaties van de webshop en stuurt proactief bij. Met een duidelijke categorisatie, complete productinformatie, goed beeldmateriaal, relevante promoties/ adviespagina’s en aantrekkelijke lay-out bereik je een optimale conversie van de webshop. Tevens zorg je voor verbeteringen van processen en systemen en werk je mee met het opbouwen van deze nieuwe e-commerce afdeling. Je werkplek kunnen we in overleg vaststellen, we hebben namelijk meerdere vestigingen in Nederland en ook deels thuiswerken is bespreekbaar.

  2 dagen geleden Zebra-Flex - Sas van Gent
 • Marketing- & communicatiemedewerker

  Een online voorlichting voor studiekiezers organiseren, een HZ-opleiding helpen bij het nog beter inrichten van de Open Dag, een persbericht schrijven over een studentenproject: jij draait er je hand niet voor om. Als marketing - & communicatiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opleidingen, regelen en organiseren zijn je voornaamste taken. Je voert werkzaamheden zelfstandig uit of coördineert ze binnen de afdeling. Indien nodig schakel je ook met externe partijen. Mede dankzij jouw inspanningen kiezen nationale en internationale studiekiezers voor de HZ. Vind jij het leuk om veelzijdige marketing- en communicatiewerkzaamheden uit te voeren en ben jij goed in plannen, structureren en organiseren? Solliciteer dan op de vacature van marketing - & communicatiemedewerker bij HZ University of Applied Sciences. Jouw rol Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze interne klanten: de HZ-opleidingen. Je vangt hun vragen en verzoeken op het gebied van marketing en communicatie op en gaat hiermee zelfstandig of met behulp van anderen aan de slag. Je coördineert werkzaamheden, denkt mee met vraagstukken die spelen, durft creatieve ideeën in te brengen en bent proactief. Je weet welke informatie je nodig hebt om een (externe) partij aan te sturen, maar kunt ook zelfstandig taken oppakken. Je bent ijzersterk in plannen en structureren, houdt het overzicht en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en personen. Je hebt ervaring met complexe organisaties en het managen van veel diverse projecten tegelijk. Jouw grootste doel: zorgen dat alles op rolletjes loopt, interne klanten tevreden zijn en studiekiezers geholpen worden bij het maken van de juiste studiekeuze. Tussen twee overleggen door schakel je snel nog even met het content team om een Insta-take over voor een opleiding te regelen en stel je een mailing op. Aan het einde van de middag brainstorm je met de marketeers van de afdeling om studiekiezers in binnen- en buitenland nóg beter te bedienen. Je houdt van de dynamiek en de afwisseling! Je belangrijkste werkzaamheden zijn: • Het regelen en organiseren of coördineren van diverse operationele werkzaamheden voor de werving van nieuwe studenten uit binnen- en buitenland; • Het onderhouden van contacten met externen, zoals vormgevers en het bewaken van de gewenste kwaliteit van leveranciers; • Het zijn van het eerste aanspreekpunt binnen de afdeling voor interne klanten.

 • Commercieel medewerker verkoop binnendienst

  Je hebt dagelijks contact met onze klanten in binnen- en buitenland. Je taken bestaan voornamelijk uit het aannemen van orders en een correcte verwerking hiervan in het systeem. Je maakt offertes en belt deze na. Je bent het eerste aanspreekpunt van de firma, zowel telefonisch als in de showroom. Je hebt veelvuldig contact met potentiële en bestaande klanten en probeert hierdoor meer verkoop te genereren. Je verstrekt informatie over producten, prijzen, levertijden en technische specificaties. Je ondersteunt waar nodig de directie en inkoopafdeling.

  een week geleden .Matthijs Industrial Supplies - Axel
 • Content medewerk(st)er (fulltime of partime)

  Aantal uur: 8-40 uur per week Als Content Medewerk(st)er zorg je voor de best mogelijke content. Met jouw klantgerichte schrijfstijl, taalgevoel en kritische blik weet je telkens weer klanten blij te maken. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Content medewerk(st)er. Je begint de week met het bekijken van de planning: het wordt flink aanpakken deze week! Er worden weer verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Dat kan natuurlijk alleen een succes worden met de juiste productinformatie, maar daar zorg jij wel voor. Je verzamelt de informatie die je nodig hebt en verdiept je in de producten. Je ziet al snel wat het verschil is tussen de nieuwe artikelen en het bestaande assortiment, dit weet je haarfijn uit te leggen in de producttekst, zodat de klant het begrijpt. Je zorgt ervoor dat de producten inclusief specificaties, foto’s, bijbehorende producten, metadata en actuele informatie opgenomen worden in ons CMS. Daarnaast optimaliseer je de positionering van de producten in de webshop.

  een week geleden Drogist.nl - Goes
 • Klantadviseur online sales

  Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met meer dan 20 locaties en ruim 500 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Dankzij deze bundeling van krachten, ervaring en kennis, zijn wij in staat om onze klanten mobiliteitsoplossingen te bieden. Onze focus? Kwaliteit, betrouwbaarheid en excellente service! Vanuit het Business Development Center (BDC) verzorgen onze klantadviseurs de communicatie met de klanten van de dealerbedrijven. Zij vormen daardoor een belangrijke schakel tussen de klant en de collega’s van de werkplaats en de showroom. Taken: • Het beantwoorden van vragen en verzoeken van klanten over onze auto’s en onze dienstverlening via telefoon/e-mail/chat; • Het begeleiden van de klant in het aankoopproces door (onder andere) het opvolgen van de leads; • Plannen van proefritten en showroombezoeken; • Meten van de klanttevredenheid door middel van telefonisch of e-mailcontact na de aankoop van de auto; • Samenwerken met de collega’s van het BDC, de werkplaatsen en de showrooms; • Een actieve bijdrage leveren aan de optimalisatie van onze service, processen en systemen.

  een week geleden Automotions_Groep - Goes