Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 32 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Sales engineer (inside)

  Hoogenboom Valves, een technisch bedrijf in Zeeland, ontwikkelt en produceert industriële rookgaskleppen: standaardproducten of maatwerkoplossingen. Onze troeven : de beste kwaliteit, een no-nonsense benadering, wereldwijde levering, korte lijnen, snelle reactie, tevreden klanten. Wij zoeken een Inside Technical Sales Representative die samen met het huidige team, ons bedrijf naar een hoger niveau tilt. Ben jij de sales-tijger die mee het verschil kan maken in een zeer internationaal gerichte business? En heb jij bovendien ervaring en kennis van marketing? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal en jouw doel. Wat verwachten wij van jou? - Je bent als commerciële productspecialist het aanspreekpunt voor onze klant vanuit een binnendienstfunctie. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie. - Je werkt pro-actief en neemt initiatief bij het contacteren van bestaande en potentiële klanten. Je luistert naar de klant, analyseert zijn behoefte en biedt passende oplossingen door techniek en sales te combineren. -Je bent een problem-solver en assertief. - Je stuurt het extern marketing bureau aan. - Je bent integer en betrouwbaar. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig offertes uit. - Techniek zit in je lijf. Een technische affiniteit is een must. - Communicatie met klanten motiveert jou, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits. Elke andere bijkomende taal is een pluspunt.

  een week geleden Hoogenboom Valves - Kapelle
 • Commercieel medewerker

  Krijg je energie van new business en ben je niet te stoppen? Dan zoeken wij jou! Voor jou is winnen belangrijker dan meedoen. In deze functie krijg je een eigen bedrijvenbestand om te bewerken. Dit doe je doormiddel van koude acquisitie of leads vanuit accountmanagers. Je achterhaalt de behoefte bij de klant en je voert het verkoopproces van begin tot eind uit. Je komt te werken in een jong, energiek, gedreven en vooral leuk team in Zeeland. Wat je gaat doen Als commercieel medewerker binnendienst ga je actief netwerken en new business genereren, door middel van telefonische acquisitie; Je benadert klanten en verkoopt op adviserende wijze losse dienstverleningen. Daarbij kun je denken aan bannering, advertorials, branded content, social media. Als commercieel medewerker binnendienst bepaal jijzelf je verkoopstrategie en zorg je met jouw eigen strategie hoe je de targets haalt; Je zorgt dat je op de hoogte bent en blijft van trends en ontwikkelingen.

 • Sales consultant duitstalige markt

  • Jij bent samen met je 3 collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten (AED’s en reanimatiepoppen) aan onze Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse klanten. Je bied de voor de klant meest passende producten tegen de juiste prijzen aan, in een dynamische markt. • Je gaat actief op zoek naar nieuwe klantrelaties en bouwt het klantenbestand verder uit. Je zorgt daarnaast dat bestaande relaties onderhouden en versterkt worden. • Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons marktaandeel nog verder te vergroten. • Jij geeft deskundige advies aan onze klanten. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt van Medisol bent via telefoon, email en chat. Je geeft niet alleen advies, maar maakt ook offertes en volgt ze op, verwerkt orders, behandelt serviceverzoeken en klachten en biedt aftersales. • Je werkt verder aan de zichtbaarheid van Medisol. Dit betekent dat je de website en webshops optimaliseert en uitbreidt en via Social Media Medisol voortdurend onder de aandacht brengt. • Je communiceert vlot en effectief met collega’s op de afdelingen inkoop, onderhoud, marketing, magazijn en financiën.

  4 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Sales consultants zwitserland / belgië / portugal / ierland

  • Jij bent samen met je internationale collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten (AED’s en reanimatiepoppen). Je biedt de voor de klant meest passende producten tegen de juiste prijzen aan, in een dynamische markt. • Je gaat actief op zoek naar nieuwe klantrelaties en bouwt het klantenbestand verder uit. Je zorgt daarnaast dat bestaande relaties onderhouden en versterkt worden. • Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons marktaandeel nog verder te vergroten. • Jij geeft deskundig advies aan onze klanten. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt van Medisol bent via telefoon, email en chat. Je geeft niet alleen advies, maar maakt ook offertes en volgt ze op, verwerkt orders, behandelt serviceverzoeken en klachten en verzorgt aftersales. • Je werkt verder aan de zichtbaarheid van Medisol. Dit betekent dat je de website en webshops optimaliseert en uitbreidt en via Social Media Medisol voortdurend onder de aandacht brengt. • Je communiceert vlot en effectief met collega’s op de afdelingen inkoop, onderhoud, marketing, magazijn en financiën.

  4 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Sales consultant franse markt

  • Uitstekende kennis van de Franse taal in woord en geschrift; • Goede kennis van de Engelse taal, Nederlands is een pré; • Een commerciële instelling; • Enthousiasme, zelfstandigheid, creativiteit en inzet om de verkoop in Frankrijk verder uit te bouwen; • Goede communicatieve vaardigheden om onze bestaande relaties te intensiveren en nieuwe relaties te creëren.

  4 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Sales consultant finland

  Together with your international colleagues, you will be responsible for the sale of our products (AEDs and resuscitation manikins) to our Finnish customers. You will offer products tailored to customers, at the right prices and in a dynamic market. You will actively search for new customer relationships and further expand your customer database. You will ensure that existing relationships are maintained and strengthened. You will look for new opportunities to further increase our market position. You will provide expert advice to our customers as the contact person for Medisol, via telephone, email and online chat. You will not only provide advice, but will also make and follow-up on quotations, process orders, handle service requests, deal with complaints and provide after sales. You will continue to work on the visibility of Medisol, by optimizing and expanding the website and web shops and by actively promoting Medisol through a variety of Social Media channels. You will communicate smoothly and effectively with colleagues in the purchasing, maintenance, marketing, warehouse and finance departments.

  4 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Sales consultant sweden

  Excellent written and oral knowledge of the Swedish language, preferably you are a native speaker. Good knowledge of the English and/or Dutch language. A commercial mindset. Enthusiasm, independence, creativity and commitment to further expand sales in Sweden. Good communication skills to intensify our existing relationships and create new ones.

  4 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Inkoper m/v | terneuzen

  Kan jij in bedrijfsbelang strategische keuzes maken over de aanschaf van materialen/goederen, services en/of voorraden? Heb jij goede sociale vaardigheden om mensen te overtuigen van inkoopbeleid? Ben jij daarnaast effectief, oplossingsgericht, verbeteringsgericht en creatief? Dan zoeken wij jou! Verbrugge Terminals is op zoek naar een Inkoper. Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van het strategische inkoopbeleid, met bijhorende complexiteit en inkoopvereisten. Hieronder valt het beheren van strategische inkoopprocessen en inkoopdocumenten, het ondersteunen en plannen van inkopen, het beheren van leveranciersprocessen en relaties met leveranciers en het ondersteunen van inkoop-strategieën. Wat ga jij doen? (Strategische) inkoopprocessen beheren/uitvoeren: • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het strategische en tactische inkoopproces. Hierin selecteer je leveranciers om niet-gebonden materialen/goederen, services en/of voorraden in te kopen. • Je zal samenwerken met collega’s van andere afdelingen om materialen/goederen, services en/of voorraden aan te schaffen. Dit doe jij met een verkregen akkoord en binnen de opgestelde grenzen en limieten. • Je zal als leidinggevenden en/of onderwerpsdeskundige optreden bij projectteams. • Je zal samenwerken met interne stakeholders binnen de verschillende afdelingen om complexe, strategische inkoopactiviteiten te coördineren. • Je zal samenwerken met collega's om een eenduidige werkmethode op te stellen en verschillende ervaringen uit te wisselen. Planning en ondersteuning voor het inkopen bieden: • Je zal de korte en lange termijn inkoopbehoeftes van het bedrijf in beeld brengen. • Je brengt inzicht in de belangrijkste behoefte van de organisatie ten behoeve van de werkzaamheden en belanghebbenden. • Je brengt inzicht in de inkoopomgeving van de verschillende afdelingen. • Je zal interne en externe audits op het gebied van inkoopprocessen ondersteunen. Inkoop-strategieën implementeren en leveranciers en overeenkomsten beheren: • Je zal (de organisatie) ondersteunen bij de ontwikkeling van categoriestrategieën • Je zal de inkoop-organisatie ondersteunen bij het uitvoeren van categorie-strategieën/strategische inkoopprocessen. • Je zal de relatie onderhouden met en de prestaties van leveranciers monitoren. • Je draagt verantwoordelijkheid voor het leveren van besparingen binnen jouw invloedssfeer.

  4 dagen geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Relatiemanager

  Voor een opdrachtgever op Zuid Beveland ben ik op zoek naar een ervaren relatiemanager. Jij bent het aanspreekpunt voor een (groeiende) klanten portefeuille. Door het onderhouden van bestaande contacten, het leggen van nieuwe contacten en het actief binnen brengen van nieuwe relaties zorg jij, samen met je team, voor verdere groei. Daarnaast ben je in staat om uitstekend te adviseren binnen je eigen vakgebied. Jij bent goed in netwerken en je hebt ervaring met acquisitie. Samen met jouw overtuigende adviesvaardigheden ben jij iemand die voldoende mensenkennis met zich meebrengt om een inspirerende manager te zijn voor jouw medewerkers. Je komt te werken in een team met een hele open en informele sfeer binnen een platte organisatie. Iedereen staat voor elkaar klaar en een goed gevoel voor humor is onontbeerlijk. Je wordt als werknemer gewaardeerd en serieus genomen.

  5 dagen geleden StaffHunters - Heel Zeeland
 • Extra verdienmodel voor financieel adviseur

  Raakt u wel eens een klant kwijt aan een makelaar? Moet u ‘nee’ verkopen als een klant zijn woning via u te koop wil zetten? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Huizonline zoekt de professionele financiële tussenpersoon die zijn klant Full Service wil geven. U kunt als business partner van Huizonline de volledige dienstverlening van de makelaar aanbieden. Uw klant heeft daarmee 1 aanspreekpunt voor de verkoop van de huidige woning, eventueel aankoop van de nieuwe woning en de financiële zaken er omheen. Als business partner van Huizonline kunt u hoogwaardige makelaarsdiensten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat u volledig wordt ondersteund door de interne organisatie van Huizonline. Uw werk is het informeren, inventariseren en adviseren van uw klant. Waardebepaling, foto's, indien gewenst styling voor het huis, opnemen in de belangrijke websites, zoals Funda en nog veel meer gebeurt voor u door de centrale organisatie van Huizonline.

  5 dagen geleden Huizonline Zeeland - Goes
 • Technisch verkoper binnendienst

  Zoek jij een functie met veel afwisseling en ben je een echte verkoper? Dan is dit de functie voor jou! Voor een van onze klanten in Terneuzen zoeken wij een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie heb jij een adviserende rol richting de klanten over primaire en secundaire grondstoffen, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op en bespreekt deze met de klant en waar nodig geef je advies over de aanschaf en keuze van de juiste producten. Dit alles weet jij tot een succes te brengen door jouw brede productkennis en technische ervaring. Jij begeleidt de klant optimaal. Tevens werk je nauw samen met jouw collega's van de binnendienst en de accountmanager. Je hebt niet alleen een technische en adviserende rol, maar beheert met jouw collega's van de buitendienst een rayon. Jullie zorgen met elkaar voor nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

 • Technisch commercieel medewerker omgeving bergen op zoom

  Nieuwe offerte voor reparatie hier en een aanvraag voor levering van materiaal daar. Oh en nog een spoedoverleg met de bedrijfsleider! Kan jij als geen ander het overzicht bewaken in jouw dagelijkse werkzaamheden en ben je per direct op zoek naar een nieuwe baan als commercieel medewerker? Lees snel verder en laat deze kans niet voorbij glippen. Manpower is voor een opdrachtgever in Rilland op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Dit ga je doen Als technisch commercieel medewerker bied jij ondersteuning aan de bedrijfsleider. Dagelijks voer je diverse overleggen met de bedrijfsleider en monteurs. Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden: - Onderhouden van intensief contact met klanten - Opstellen van offertes voor nieuwe producten of reparaties - Zorgen voor het administratieve traject van aanvraag tot levering - Bestellen van materieel en bijhouden voorraden - Opstellen van planningen voor monteurs - Maken van certificaten De werktijden in deze functie zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur.

  6 dagen geleden Manpower - Krabbendijke
 • Verkoopmedewerker/ster binnendienst

  Heb jij kennis van gereedschap en ben jij servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker. Je zal samen met collega's voornamelijk bezig zijn met klanten te woord staan. Daarnaast zal je ook diverse taken uitvoeren zoals het verwerken van bestellingen, betalingen en zorgen dat de winkel er netjes uitziet!

 • Medewerker commerciele binnendienst

  Ben jij een kei in het onderhouden en het werven van (potentiële) klanten en heb je affiniteit met de bouw? Lees dan verder, want wellicht hebben wij de perfecte baan voor jou! Je hebt dagelijks overleg met je collega’s, maar bent ook hét aanspreekpunt voor klanten. Je onderhandelt telefonisch over prijzen, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Vervolgens breng je een passende offerte uit en volgt deze actief op. Je ondersteunt de rayonmanager, zowel commercieel als administratief. Verder heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: • Je geeft telefonisch advies over producten en adviseert omtrent technische productspecificaties en leveringsmogelijkheden; • Je stelt in overleg planningen op; • Je benadert potentiële afnemers proactief; • Je bent het aanspreekpunt voor klachten van klanten en verwerkt deze in het klachtenregistratiesysteem;

 • Klantenservice medewerker

  Call4YOU : Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van inkomende- en uitgaande klantcontacten.

  6 dagen geleden Werken in Zeeland - Goes