Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 46 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Personal sales assistant

  Leadhunter ondersteunt accountmanagers en directeuren bij hun klantbenadering (new business). Wij zijn op zoek naar mensen die zich graag verdiepen in bedrijven en van nature 'alles willen weten’. Een nieuwsgierige inslag is bij Leadhunter dan ook zeker een pré! We gaan onze klanten een nog persoonlijkere ondersteuning bieden door ze te koppelen aan een Personal Sales Assistant: een echte persoonlijke hulp tijdens alle fases van het verkoopproces. Daarvoor zijn we op zoek naar een kandidaat die 32 uur per week op kantoor in 's-Heerenhoek deze ondersteuning kan gaan bieden. Bedoeling is om deze afdeling snel uit te bouwen. De eerste Personal Sales Assistant zal een belangrijke stempel kunnen drukken op deze verdere ontwikkeling. De kern van je werk is telefonische acquisitie: het uit naam van onze klanten bellen van bedrijven waarmee ze zaken willen doen. Daarnaast bouw je een band op met de opdrachtgevers en ondersteunt ze ook op andere vlakken: verzetten van afspraken, sturen van mails, meedenken in campagnes, etc. Jouw taken: • genereren van nieuwe leads voor onze klanten • wekelijks contacten onderhouden en aanvoelen welke ondersteuning nodig is • verhogen van de klanttevredenheid bij onze opdrachtgevers • bestaande opdrachten tot een hoger commercieel niveau tillen • uitwerken van nieuwe opdrachten • proactief bijsturen op resultaten In deze nieuwe functie binnen Leadhunter wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd en ook verwacht. Je gaat samen met je collega's aan de slag om deze nieuwe dienstverlening op de kaart te zetten en er steeds meer klanten voor te interesseren. Een ondernemende, actieve instelling is dan ook noodzakelijk.

  9 uur geleden Leadhunter ( s-Heerenhoek )
 • Commercieel medewerker

  Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Iemand die bereid is om alles over het bedrijf en de producten te leren, eigenlijk een alleskunner die in de functie kan groeien. Kandidaat wordt een belangrijke spil in een klein en hecht team. De functie zal vooral bestaan uit commerciële en administratieve taken, zoals; telefonisch en per mail advies geven, opmaken van offertes, (internationaal)klantbezoek, beursbezoek, klanten voorzien van documentatie, klachtafhandeling, etc. Omdat het een klein team betreft dient de kandidaat bereid te zijn om in het beginstadium ervaring op te doen in o.a. het invoeren en klaarzetten van orders, transport boeken, inkoopproces en diverse overige werkzaamheden.

  15 uur geleden KOZ Products B.V. ( Goes )
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Commercieel medewerker binnendienst l Yerseke l Fulltime l Langere tijd met uitzicht op vast l HBO Het bedrijf Jij gaat aan de slag bij een naam bekende in de mosselbranche, gevestigd in Yerseke. Zij zijn gespecialiseerd in oester- en mosselkweek en leveren aan verschillende bedrijven en restaurants. Kortom: een groene en duurzame organisatie, met jarenlange ervaring! De job Een functie met een uitgebreid takenpakket! Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste contactpunt voor klanten en deze zal jij dan ook actief gaan benaderen, o.a. telefonisch. Jij zal hierbij nauw gaan samenwerken met de accountmanager. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken, zoals het invoeren van orders, verwerken van promoties, afhandelen van klachten en het versturen van prijslijsten. In de zomermaanden zal het erg druk zijn, jij zal dan bereid moeten zijn om af en toe extra te werken of diensten te draaien op zaterdag.

  17 uur geleden Randstad Zeeland ( Yerseke )
 • Sales intercedent

  Wij zijn op zoek naar een intercedent met passie voor sales. In dit landje apart liggen onze roots, de basis van onze organisatie. We hebben een hele regio te veroveren. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Jouw mening telt, want jij kent deze regio als geen ander. Een intercedent scoort niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook. Wat dat inhoudt? Je werft en selecteert de juiste kandidaten die je plaatst bij de klant. Samen met je collega’s bedien je de klant van A tot Z en ben je verantwoordelijk voor de planning. Laten we eerlijk zijn. De job van intercedent is niet voor iedereen weggelegd. Jij verliest zelden of nooit het overzicht. Als eerste aanspreekpunt voor de flexcollega’s ben jij altijd op de hoogte van de planning. Het gaat erom dat jij kunt levellen met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Om daadkracht. Om servicegerichtheid. Om energie, veel energie. En om net zolang door te gaan tot je jouw doel hebt bereikt. Omdat je succesvol wilt zijn. En dat heb je nu eenmaal in je, of niet.

  21 uur geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Keukenverkoper

  Voor een opdrachtgever in Goes zoeken wij een keukenverkoper. Je ontvang, begeleidt en adviseert consumenten, je ontwerp keukens d.m.v. een tekenprogramma, je kunt wijzigingen doorvoeren in het ontwerp en de offerte, je beheert en archiveert offertes, je begeleidt projecten en je bent het aanspreekpunt voor de klant.

  gisteren Adecco, team Goes ( Goes )
 • Accountmanager it

  Als accountmanager IT ben je in jouw regio verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met bestaande relatie en de acquisitie van nieuwe klanten. - Je weet als de beste hoe je bij de juiste contactpersoon aan tafel kunt komen; - Netwerken is je op het lijf geschreven. Je houdt er van telkens bestaande en nieuwe contacten op te doen; - Scoren is belangrijk maar je hebt ook aandacht voor de bestaande klanten, je houdt zelf contact met je klanten en zorgt voor blijvende tevredenheid; - Je bent of wilt een expert worden op het gebied van IT; - Kennis van zaken is een belangrijke pijler in jouw dienstverlening.

 • Junior regional accountmanager

  Als (Junior) Regional Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten binnen jouw regio. Jij speelt in op de wensen van de klant en biedt die producten en diensten aan waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Dit betekent dat jij klantgesprekken op verschillende niveaus voert, en met jouw salesvaardigheden onze communicatie oplossingen (vaste, mobiele en cloud telefonie) succesvol in de markt zet. Naast het directe contact met prospects ga je ook aan de slag met het onderhouden van bestaande klantrelaties. Bij jou houdt acquisitie nooit op, je bent ambitieus, herkent nieuwe saleskansen en blijft altijd met de klant meedenken. Daarnaast bestaat jouw werkdag uit het opbouwen van je sales funnel. Jij bent geheel verantwoordelijk voor jouw regio en stelt dus zelf jouw eigen verkoopplan op. Ook verzamel en verwerk je relevante markt- en klantinformatie om zo omzetverhoging te realiseren en optimaliseer je de klanttevredenheid. Om nog meer business te genereren zijn wij op zoek naar een (Junior) Regional Accountmanager die werkzaam zal zijn in verschillende regio’s, namelijk; - Zeeland - Roosendaal - Hellevoetsluis - Bergen op Zoom

  gisteren HB17 Werkt. ( Heel Zeeland )
 • (junior) accountmanager

  Junior Accountmanager l 40 uur per week l Nieuwdorp l Tijdelijk met uitzicht op vast l HBO De baan De ideale baan om jezelf verder te ontwikkelen! Als Junior Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het beheren van relaties, bouw jij jouw klantenbestand uit én haal jij nieuwe klanten binnen. Om optimaal resultaat te bereiken, zoek jij proactief de samenwerking met o.a. rayonmanagers, teamleiders, chauffeurs en met jouw directe salescollega’s. Jij kent jouw klanten en de relevante ontwikkelingen op de markt. Op professionele wijze ga jij te werk en benut de mogelijkheden die zich voordoen graag. Het bedrijf Je komt ze overal tegen: in de straten, op festivals, bij kantoren, ziekenhuizen en fabrieken. Deze organisatie is gespecialiseerd in afvalinzameling en –verwerking en daarnaast zijn zij Europees marktleider! Er wordt gewerkt op een deskundige en duurzame manier, waarbij zij de modernste technieken en strengste eisen volgen. Dit sluit dan ook aan bij hun kernwaarden: samen, verantwoordelijkheid, ondernemend en energiek. Kortom: een ambitieuze en internationale organisatie!

  2 dagen geleden Randstad Zeeland ( Nieuwdorp )
 • Enthousiaste zaterdagmedewerker verkoop

  Voor de zaterdagen en in (school)vakanties zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker! Je ondersteunt de afdeling verkoop in de dagelijkse werkzaamheden zoals: het verkopen van nieuwe en gebruikte auto's (voornamelijk Citroën), het verzorgen van onze showroom en het bijhouden van onze Facebookpagina. Ook enkele administratieve werkzaamheden en het klaarmaken van auto's voor verkoop hoort bij de taken. Dus lijkt het je leuk om op zaterdag onze verkoopafdeling te ondersteunen en heb je affiniteit met auto's? Neem dan snel contact met ons op!

  4 dagen geleden Autobedrijf van Fraassen ( Goes )
 • Verkoper buitendienst

  Functietitel: Verkoper buitendienst Afdeling: Incasso Type positie: Deeltijd Uren per week: Variabel Omschrijving: Het genereren van omzet door de verkoop van onze diensten, binnenhalen van opdrachten, en het positief vertegenwoordigen van onze organisatie tegenover nieuwe klanten. Doel: Het uitvoeren van commerciële activiteiten teneinde organisatie doelstellingen met betrekking tot omzet, marge, services van onze dienstverlening en resultaat te realiseren. Plaats binnen onze organisatie: U bent verantwoording verschuldigd aan onze directie. Werkzaamheden (taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden): - Het verrichten van acquisitie bij nieuwe klanten. Deze acquisitie verricht je middels telefoon, mail en fysiek bezoek. - Het adviseren van klanten over onze dienstverlening en grenzeloze mogelijkheden. - Het opstellen van kostenindicaties, overeenkomsten, en machtigingen. - Het beoordelen van eventueel nieuwe dossiers. - Het onderhandelen met de klant over de prijs van onze te verrichten dienstverlening. - Het bijhouden van klant gegevens en administreren van offertes, begrotingen en opdracht. - Het bezoeken van beurzen als vertegenwoordiging van onze organisatie. - Het meedenken over de marketingstrategie van onze organisatie ten einde omzet vergroting te behalen. - Het behalen van vooraf gestelde doelen qua omzet en resultaat - Het naleven van de door organisatie opgestelde regels - Zorg dragen voor een representatieve uitstraling. Functie eisen: MBO werk en denkniveau in commerciële richting of een andere passende opleiding aangevuld met ervaring in het vakgebied. Ervaring: minimaal enige ervaring vereist in een soortgelijke functie op het gebied van acquisitie. Vaardigheid: kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Excel, word, outlook. Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een functie op basis van provisie over de behaalde resultaten. Vaste vergoedingen voor brandstof en onkosten in overleg, laptop en telefoon worden ter beschikking gesteld. Incasso & Juridische Dienstverlening B.V.: Incasso & Juridische Dienstverlening is een jonge dynamische organisatie met een no nonsens mentaliteit. Ben jij echt het commerciële talent wat wij zoeken, stuur ons dan een e-mail naar info@incassohulpzeeland.nl t.a.v. dhr. R. Wisse. Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met 0113-219660

  5 dagen geleden Incasso & Juridische Dienstver ( Goes )
 • Senior acquisitie marketeer ( 1,0 fte)

  De Senior Acquisitie Marketeer is verantwoordelijk voor het opstellen van strategische acquisitie programma’s en de doorvertaling naar de rest van de organisatie. De Marketeer vertaalt deze naar tactische plannen en een marketingroadmap. Hij/zij is verantwoordelijk voor het vermarkten van de door productmanagement ontwikkelde producten, en het aanbieden aan de juiste klantsegmenten in een op hun behoefte toegesneden propositie. Het aandachtsgebied van de Acquisitie Marketeer is het acquireren van nieuwe energieklanten. De Senior Acquisitie Marketeer rapporteert aan de Manager Base & Acquisitie. Concreet betekent dit: • Ontwikkelen van- en sturing geven aan de uitvoering van de marketingstrategie voor nieuw potentieel; • Opstellen van marktsegmentplannen en daarmee input leveren aan de bijbehorende sales forecast; • Producten o.b.v. de marktbehoefte vertalen in proposities en in marktconcepten en middels (marketing)campagnes tot resultaat brengen; • Verantwoordelijk voor resultaat van campagnes en acties, concreet op aantallen nieuwe win en acquisitiekosten; • Zorgt voor het analyseren, testen, bijsturen en evalueren van campagnes en activiteiten en zorgt op basis van KPI’s voor verbetervoorstellen voor het optimaliseren van het resultaat (marketing incentives); • Verantwoordelijk voor resultaat van campagnes, concreet op aantallen en acquisitiekosten (marketing + incentives). • Afstemming met interne afdelingen om de kansen voor cross-sell campagnes te identificeren en vervolgens deze campagnes te ontwikkelen. • In samenwerking met de productmanagers en portfoliomanager propositievorming tot stand brengen die in lijn is met klantbehoeftes en DELTA strategie. • Afstemming met de afdeling Sales om tot de juiste kanalenmix te komen bij het implementeren en bijsturen van acquisitiecampagnes. Wie zijn wij: DELTA wil voor zijn energie- en multimediaproducten en -diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. De afdeling Base & Acquisitie geeft invulling aan de marketingstrategie gericht op de consumentenmarkt (inclusief SoHo 1 segment) voor energie. Het team bestaat uit een Manager Base & Acquisitie, een Sr. Base Marketeer, een Sr. Acquisitie Marketeer, een Campagnemanager en een Portfoliomanager. Het team is verantwoordelijk voor: • Behalen van de klantaantallen over de verschillende producten (d.m.v. behoud en winnen van klanten), incentive budget wat nodig is voor retentie, cross-sell en acquisitie en uiteindelijk de bruto marge per klant volgens plan. • Het vermarkten van bestaande en nieuwe energie producten en diensten door marketingstrategieën voor nieuwe en bestaande klanten binnen en buiten zeeland op te zetten en uit te voeren. • Samenwerken met Productmanagement Energie voor als gaat om concurrerende proposities in zowel consumenten als SoHo 1 segment • Strategische, tactische en operationele analyses op gebied van klantbehoefte, klantontwikkeling, conversies. • Het behoud en verhogen van de klanttevredenheid door onder andere het optimaliseren van Customer Journeys, waarbij NPS en TRIM de belangrijkste KPI’s zijn. • Coördineren van ontwerp, bouw en beheer van klantcontact flows in Adobe Campaign in samenwerking met de afdeling Customer Intelligence. • Opzetten van retentie, cross/upsell en acquisitiecampagnes, sturing geven aan de executie daarvan en monitoren en bijsturen mocht dat op basis van resultaten nodig zijn. • Afstemming met de afdeling Sourcing over de match van het ingekocht versus verkocht volume voor de verschillende retentie en acquisitiecampagnes.

  6 dagen geleden DELTA ( Middelburg )
 • Junior accountmanager (focus new business)

  Als Junior Accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille waarbij jouw focus met name ligt op new business. Je opent deuren bij nieuwe klanten. Je genereert leads, voert verkoopgesprekken, brengt passende offertes uit, licht offertes toe en past deze eventueel binnen de gestelde kaders aan. Daarnaast onderhoud je samen met de Ambulant Objectleiders van het aangewezen gebied de relatie met de large accounts met als doel om nieuwe omzet te realiseren bij deze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen ten aanzien van het realiseren van omzet bij nieuwe klanten en ook deels bij bestaande large accounts binnen het aangewezen gebied. Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste en doelgerichte nieuwe collega die van aanpakken weet en die eigen initiatief en ondernemerschap niet schuwt. Taken en verantwoordelijkheden - Telefonische acquisitie - Netwerken - Canvassen - Maken van afspraken en voeren van verkoopgesprekken - In kaart brengen van potentiële nieuwe klanten - Vertalen van het commerciële plan van Stoffels Bleijenberg naar het eigen gebied - Opstellen van en werken met een salesplan - Realiseren van de omzetdoestellingen ten aanzien van nieuwe klanten en van de large accounts binnen het aangewezen gebied - Het informeren van de diverse interne belanghebbenden - Toelichten en waar nodig bijstellen van offertes

  een week geleden Stoffels Bleijenberg B.V. ( Vlissingen )
 • Junior recruiter

  Volg jij een HBO opleiding en zoek jij een leuke bijbaan waarin je kennis maakt met de uitzendbranche, een branche waar geen dag hetzelfde is. Een bijbaan waarin je het vak in al zijn veelzijdigheid leert kennen. Dan is een bijbaan bij Actief Werkt iets voor jou! Voor onze vestiging in Terneuzen zijn wij vanaf heden op zoek naar een Junior Intercedent. Jouw werkzaamheden zullen zijn: - Je verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden; - Je matcht vacatures met het profiel van onze flexwerkers; - Je beantwoord vragen van onze flexwerkers; - Je bedenkt acties voor het werven van flexwerkers, en voert deze uit.

  een week geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Country manager frankrijk

  Bax Music is op zoek naar een country manager Frankrijk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de omzet & winst groei in Frankrijk. Je identificeert groeikansen, bouwt de merkbekendheid en beleving uit en bepaalt welke marketing- en verkoopkanalen ingezet worden. Jij bepaalt op welke wijze het budget moet worden ingezet om onze doelstellingen te realiseren. Jij bepaalt welke online en offline kanalen ingezet worden voor de branding en salescampagnes. Denk daarbij naast de gebruikelijke mogelijkheden zoals radio, display en search engine marketing ook aan het opbouwen van relaties met artiesten, vloggers, poppodia, muziekscholen en festivals. Naast de focus op marketing ben je ook continu bezig met onze service XXL propositie in Frankrijk. Welke betaalmethoden moeten we aanbieden? Welke vervoerders moeten we gebruiken? Hoe kunnen we de klanten in Frankrijk nog beter van dienst zijn en onze XXL service continu verbeteren. Je bent uitstekend op de hoogte van de Franse e-commerce markt en de laatste ontwikkelingen. Je hebt goed zicht op de klantbehoeften en de activiteiten van concurrenten. Het lokale muzieklandschap is vertrouwd en je begrijpt hoe Franse consumenten zich online oriënteren en laten beïnvloeden. Niet alleen kent de wijze waarop Franse consumenten communiceren geen geheimen voor je, ook de gewenste tone-of-voice en look & feel is je bekend. In deze rol werkt je nauw samen met de andere leden van het marketingteam, de afdelingen Category Management, Warehouse en de Customer Service.

  een week geleden Bax Music ( Goes )
 • Sr. Productmarketeer mobiel (1,0 fte)

  Als Senior Productmarketeer krijg je de unieke kans om bij te dragen aan een compleet nieuwe mobiel introductie waarbij je je eigen succes kunt maken. Je helpt DELTA daarmee verder groeien door nieuwe marktsegmenten aan te boren en meer omzet te realiseren. Jouw nieuwe werk Als Senior Productmarketeer Mobiel ben je verantwoordelijke voor de productmarketing en propositie voor de mobiele diensten die DELTA aanbiedt en de portfoliovorming in relatie met onze vaste diensten. Samen met de Senior Productmanager Mobiel geven jullie invulling aan de groeiplannen die DELTA (en CAIW) heeft op het gebied van mobiel. Hierbij richt je je op het: •Ontwikkelen en uitvoeren van de strategische, tactische en operationele productportfolio strategie; •Opstellen van periodieke portfolioplannen en hier externe trends en interne trends in door vertalen; •Besturing van het integrale productresultaat, waaronder omzet, inkoop, servicekosten en overige directe productkosten. Hierbij ligt focus vooral op ARPU; •In samenwerking met Markt- en Productdevelopment en Base en Acquisitiemanagement propositievorming tot stand brengen; •Prijsonderhandelingen met betrekking tot inkoop van airtime (gestuurd vanuit marktanalyse); •Opstellen en bewaken Businessplan(en) voor mobiel; •Als Senior binnen het team mede verantwoordelijk voor overzicht over het portfolio en combinatie van producten, prijspunten en migratiepaden.

  een week geleden DELTA ( Middelburg )