Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 58 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Junior commercieel medewerker binnendienst (meertalig nl/eng/de) (m/v)

  Wie zoeken we? Een junior commercieel medewerker binnendienst (m/v) die Nederlands, Engels en Duits vloeiend spreekt en klanten technisch kan adviseren over de toepassingen van onze passieve brandwerende producten. MBO/HBO werk- en denkniveau of door middel van kennis, inzicht en ervaring hieraan gelijkwaardig. Technische kennis of nieuwsgierigheid is voor deze functie van groot belang. Daarnaast hebben we vooral interesse in je vaardigheden, je affiniteiten en je enthousiasme. Wie zijn wij? www.mulcol.com Jouw uitdaging: Onze Europese klanten kunnen bij jou terecht met al hun (technische) vragen en wensen. Met jouw taalvaardigheid kan jij ook anderstalige klanten in het Engels, Duits of het Nederlands te woord staan en hen van technische adviezen voorzien. Je kan zowel schriftelijk als mondeling je adviezen uitvoerig beargumenteren en voor de klant verduidelijken. Jij bent onze brug naar de Europese markt. Jij beheert mede onze sales-, support- en contact-mailbox en beantwoordt (technische) vragen, verwerkt orders en verschaft informatie en documentatie in de talen die jij beheerst. Overige vragen speel je door naar collega’s en indien nodig vertaal je hun feedback voor de klant. Dankzij jou krijgen onze klanten en relaties snel de juiste informatie in meerdere talen. Jij zorgt dat de documentatie voor wat betreft jouw landen-pakket up-to-date is en beheert ook de eindredactie hiervan. Je controleert ook de vertalingen voor mailings, websites en nieuwsbrieven, je verzekert dat deze ook de lading dekken in de doeltaal. Jij zorgt dat wat er bij ons de deur uitgaat aan documentatie de Mulcol-kwaliteitsstandaard vertegenwoordigt. Samen groeien: tot slot ben je de baas over je eigen toekomst. Bij Mulcol is doorontwikkelen mogelijk en wordt er gekeken naar jouw meerwaarde. Zo gaan we samen vooruit. Ben je overtuigd dat bovenstaande en onderstaande door jou prima uit te voeren is en kan je niet wachten om jezelf te bewijzen en jouw plekje bij Mulcol op te eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Takenpakket Sales • Telefonisch en schriftelijk technische vragen beantwoorden • Documentatie verschaffen • Mails beantwoorden contact en support • Verkooporders verwerken • Communicatie klachtafhandeling Documentatie en goodies • Technische documentatie controleren op inhoudelijke juistheid en volledigheid • Archiveren • Inventariseren Communicatie en marketing • Promotionele activiteiten helpen opzetten en organiseren • Contentbeheer website en artikelen • LinkedIn en andere Social Media beheren Algemeen • Ondersteuning bieden • Diverse administratieve taken uitvoeren

 • Shopmanager delta

  Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. In de zomer van 2018 hebben wij drie winkels geopend om onze Zeeuwse klanten nog beter te kunnen bereiken. Voor onze winkel in Goes zijn we op zoek naar een Shopmanager. Jouw nieuwe werk Als Shopmanager stuur je op de levering en service van producten en/of diensten van DELTA Fiber. Daarnaast stuur je op actieve wijze op de afdelingsresultaten. Als meewerkend voorman sta je daarbij vooral met je team op de winkelvloer om onze klanten te voorzien van het beste advies en de beste service. Je voert tevens administratieve taken uit, zoals het amaken van roosters en het bijhouden van rapportages. Je helpt je team bij hun persoonlijke ontwikkeling door het voeren van ontwikkelingsgesprekken en het geven van trainingen en feedback. Ook sta jij in contact met het hoofdkantoor om mee te denken over jouw kanaal. Jij bent degene die nieuwe processen overbrengt op je team, maar ook degene die input levert en mogelijkheden tot verbeteringen van de winkelformule ziet. Tot slot; wanneer je zelf niet aanwezig bent zorg je ervoor dat je team de winkel draaiende houdt en op de hoogte is van alle taken die uitgevoerd moeten worden. Jij maakt het verschil. Je hebt het overzicht in de winkel en kan (bij)sturen waar nodig. Je bent een echte coach en een uitstekende teambuilder. Iedere dag verwachten we het beste resultaat van jou en je team Concreet betekent dit: • Team ontwikkeling; in staat om het team continu uit te dagen en te motiveren; • Zorgdragen voor een goede teamsfeer en het verbinden van het team; • Coaching van de Shopadvisors op uitvoering van werkprocessen, representativiteit en servicegerichtheid; • Verantwoordelijk voor de afdelingsdoelstellingen (sales en NPS) en rapportages op KPI’s; • Maakt duidelijk wat de afdelingsdoelstellingen zijn voor het team; • Is in staat om operationele plannen (ook op mdw-niveau) te maken om afdelingsdoelstellingen te behalen; • Signaleert kansen en zet deze proactief om in acties, adviseert daarin de Channel Manager Outdoor; • Verantwoordelijk voor winkeladministratie en HR-gerelateerde zaken (fte planning en roostering, prestatiemanagement, verzuim, vakantieplanning); • Verbeteren en op orde houden van de efficiëntie van de (logistieke) processen.

  een week geleden DELTA - Goes
 • Intercedent

  Team Goes is op zoek naar een intercedent met passie voor sales. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan vol klantcontact, sales en de nodige afwisseling? Wil jij samen met onze collega's Cynthia en Brenda de mogelijkheid krijgen om de regio van Goes te veroveren en te gaan voor mooie successen. Je scoort niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook. Wat dat inhoudt? Je werft en selecteert de juiste kandidaten in deze uitdagende arbeidsmarkt, die je vervolgens plaats je bij je klant. Samen met je collega’s bedien je de klant van a tot z. Dat wil zeggen dat jij je bezig houdt met klantbeheer, het uitbouwen van klantrelaties, werving en selectie en alle processen die daarbij komen kijken. In deze functie is geen dag het zelfde en heb je iedere week nieuwe uitdagingen!

 • Sales medewerker showroom voor leverancier bouwmaterialen in terneuzen

  Jij bent de Sales Medewerker in de showroom! Verkopen dat zit in je bloed, badkamers, tegels of keukens verkoop jij met alle plezier en gemak. Jij bent hét visitekaartje van de organisatie en je zorgt voor een gastvrije ontvangst van de klanten. Als Sales Medewerker inspireer jij je klanten met creatieve ontwerpen en zorg je ervoor dat ze enthousiast worden zodat de koop gesloten wordt. Aan jou de taak om het gehele proces van ontwerp/advisering, maken van offertes, verkoop en de nazorg in goede banen te leiden. Inspelen op de wensen en behoeften van de klant en kijken naar het juiste budget, daar ben jij een kei in! Jij weet de klant aangenaam te verrassen!

 • Commercieel technisch medewerker binnendienst regio terneuzen

  Met jouw technisch inzicht en ervaring kun je hier veel waarde toevoegen. Jij bent die proactieve, doelgerichte commercieel technisch medewerker binnendienst. Je ondersteunt de verhuur en nieuwbouwafdeling in de voorbereidende fase van projecten. Daarnaast ben je als commercieel technisch medewerker binnendienst verantwoordelijk voor het opmaken van offertes en het maken van calculaties. Verdere werkzaamheden bestaan uit administratieve activiteiten en commerciële activiteiten om je klanten en de interne afdeling van informatie te voorzien met betrekking tot de projecten. Verder bestaat de functie uit: o Opmaken van offertes; o Maken van calculaties; o Adviseren van klanten; o Interne afdeling voorzien van informatie.

 • Technisch sales medewerker binnendienst in terneuzen

  Sales en voldoen aan de wensen en behoeften van de klanten, dat zit in je bloed! Jij bent degene die de vraag van de klant vertaalt naar de producten die ze nodig hebben. Informeren en adviseren van de klant daarin ben jij erg goed! Als commerciële topper weet je je brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling goed in te zetten om de klant uiteindelijk zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop. Verder bestaat je dag uit : o Klanten adviseren per mail en telefoon; o Offertes opstellen; o Offertes bespreken met de klant; o Advies geven over de keuze van producten; o Binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen. Waarom je kiest voor deze uitdagende functie van Technisch Sales Medewerker; werken bij een grote bouwspecialist, voldoende kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je werkt met mooie grondstoffen. Naast deze uitdagende werkzaamheden zorg je ervoor dat je met jouw collega's van de buitendienst de regio/werkgebied steeds verder wordt uitgebreid. Weer een uitdaging! Onze opdrachtgever is een specialist in bouwmaterialen in Terneuzen.

 • Medewerker commerciele binnendienst bij specialist in terneuzen

  Commercie, klantadvies en werken in teamverband! Door deze factoren ga jij elke dag met plezier naar je werk. Jij wil carrière maken in de commercie en je bent dé persoon die klanten weet te overtuigen van de producten die zij willen afnemen. Als Medewerker Commerciële Binnendienst werk je nauw samen met de regiomanager en weet jij je klanten op de juiste manier te bedienen. Klanten kunnen altijd terecht met product specifieke vragen, bij jou is de klant koning! Verder bestaat je dag uit: o Je klanten bedienen met productinformatie ,adviseren omtrent technische aspecten, verwerking instructies en leveringsmogelijkheden; o Je brengt offertes uit en volgt deze vervolgens op; o Behandelen en voorbereiden van de verkooporders; o Ondersteuning bieden aan de regiomanager op zowel commercieel als administratief gebied. De opdrachtgever is een van de grootste specialisten in bouwmaterialen van Zeeland!

 • Accountmanager in de regio zeeland

  Jij bent geboren voor de sales en commercieel aangelegd! Wil jij met deze kwaliteiten een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie? Lees dan snel verder! Als Accountmanager voor de regio Zeeland help je ondernemers om de zichtbaarheid en doelstelling te vergroten en hoe dit op de juiste manier ingezet kan worden. Actief relatiebeheer en het generen van new business door middel van acquisitie, hoort hier natuurlijk ook bij. Je bent een echte verbinder en zorgt voor de juiste oplossingen voor de (potentiele) klanten! Verder bestaat je dag uit: o Ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van mediumtypen en ontwikkelingen binnen het klimaat van de organisatie; o Sparringpartner zijn op het gebied van ontwikkelingen, zowel bij je collega's als de klant; o Actief met het CRM systeem werken om nog beter in te spelen op de behoefte van de klant; o Op zoek gaan naar nieuwe klanten en onderhouden van bestaande klanten, dit doe je door middel van de juiste communicatiemiddelen.

 • Junior accountmanager food zuid - west nederland

  Sales en Food in één functie combineren en zorg dragen voor je product in nieuwe en bestaande afzetmarkten? Lees dan snel verder en maak van deze vacature van Junior Accountmanager jouw nieuwe job! Als commerciële topper ben je geboren voor de sales en wil je werken voor een bedrijf uit Zeeland dat tot de wereldtop behoort op het gebied van schaal en schelpdierverwerking. Voor jou als Junior Accountmanager Food is geen dag hetzelfde! Jij weet je ervaring en kennis binnen het Food segment goed te benutten voor de klanten in Zuid - West Nederland, Brabant en België. Als Junior Accountmanager Food kan je goed compromissen sluiten en je spreekt goed je talen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit: o Opstellen, beheren en communiceren van verkoopprognoses; o Bezoeken van bestaande klanten en daarnaast gericht acquireren van nieuwe klanten; o Meedenken in het proces van nieuwe producten voor nieuwe en bestaande afzetmarkten; o Opstellen en beheren van verkoopplannen in overeenstemming met je eigen relaties; o Verzorgen van rapportages en het opstellen van offertes naar aanleiding van klantbezoeken.

 • Technisch consultant bij toeleverancier in terneuzen

  Met jouw kennis en ervaring kun je hier veel waarde toevoegen. Jij bent het aanspreekpunt en dé specialist in jouw vakgebied. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben, informeert en adviseert hen hierover. Dit doe je per telefonisch of mail contact. Daarnaast stel je offertes op, bespreek je deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Binnen de sales afdeling werk je nauw samen met de accountmanagers en je andere collega's op de afdeling. Naast een inhoudelijke technische en adviserende rol, beheer je met jouw collega's van de buitendienst een werkgebied. Je ondersteunt de accountmanagers ook bij het uitbreiden van dit werkgebied door het binnenhalen van nieuwe relaties. Onze opdrachtgever is een van de grootste leveranciers in weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement van Zeeland.

 • Marketing en communicatiemedewerker voor specialist in de regio zeeland

  Analyseren van marktsegmenten, omzet - en afzetcijfers, klantgedrag en hieraan de juist conclusies aan verbinden, dit zijn werkzaamheden die je erg graag doet! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! Als marketing en communicatie medewerker ben je op analytisch gebied erg sterk en ben je in staat om zelfstandig een marketinginformatiesysteem oftewel maIS op te zetten, te onderhouden en uiteindelijk uit te breiden.Daarnaast ondersteun en adviseer je het management team met de onderbouwde analyses en lever je rapportages aan over de verschillende klantgroepen. Hoe een dag als marketing en communicatie medewerker er verder uit ziet: o Je voert marktonderzoek uit; o Marketingplanningen schrijven ten behoeve van bedrijfsstrategie en productintroducties; o Ondersteunen en initiëren van marketing - en verkoopacties; o Orderkosten analyseren per klant en productgroep en klantrendement; Dit doe je natuurlijk niet allemaal zelfstandig maar samen met de afdeling verkoop die jou voorziet van de juiste product en projectinformatie. Onze opdrachtgever is een groot concern in de Zeeland.

 • Marketing medewerker

  Op zoek naar een analytisch sterk marketingmedewerker die in staat is om een helder marketinginformatiesysteem (malS) op te zetten, dit te onderhouden en uit te breiden. Je taken zullen bestaan uit het analyseren van marktsegmenten, omzet- en afzetcijfers, klantgedrag en verbindt hier de juiste conclusies aan. Vervolgens ondersteun en adviseer je het MT team met resultaten en rapportages. Jouw taken zullen zijn: • Het schrijven van marketingplannen ten behoeve van productintroducties en bedrijfsstrategie • Analyseer je de orderkosten per klant- en productgroep en klantrendement • Je voert marktonderzoek uit • Ondersteun en initieer je marketing- en verkoopacties. Dus werk je nauw samen met de afdeling verkoop

 • Recruiter m/v

  Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een recruiter voor onze vestiging in Vlissingen. Als recruiter ben je dagelijks bezig met het zoeken van de juiste kandidaten voor ons klantenbestand. Dit doe je elke dag vanuit onze nieuwe vestiging in Vlissingen. Je wilt succesvol zijn en worden in de uitzendbranche, hebt een commerciële drive en neemt geen genomen met een 6. Door jouw veelzijdigheid zorg je ervoor dat ons klantenbestand elke dag opnieuw de beste kandidaat krijgt. Je bent bestand tegen de flexibele dynamiek, en kunt snel schakelen in de hectiek van de dag.

 • Accountmanager b2b

  Namens onze opdrachtgever Lavoir zijn wij per direct opzoek naar een accountmanager B2B. Lavoir is een projectinrichter met 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk)meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Wij zijn gevestigd in Arnemuiden (vlakbij Middelburg). In deze commerciële, uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de zakelijke klant vanaf het eerste contact tot facturatie, waarbij je ondersteund wordt door een ervaren ontwerpteam en binnendienst. Je beseft dat je eerst zal moeten zaaien voordat je kan oogsten en zorgt op creatieve wijze voor het eerste contact met de potentiele klant. Koude acquisitie is voor jou een koud kunstje. Vervolgens bouw je je relaties uit en verdiep je je in de klant, waardoor je uiteindelijk een mooi totaalplaatje kan neerzetten waarin de wensen van de klant compleet vertaald zijn. Hierdoor weet je resultaten te boeken en klanten te binden. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor het gehele team.

  2 dagen geleden HB17 Werkt. - Arnemuiden
 • Marketingmedewerker

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een marketingmedewerker. Wat ga jij doen? Als marketingmedewerker ben je analytisch sterk en in staat om een helder marketinginformatiesysteem (malS) op te zetten, te onderhouden en uit te breiden. Je analyseert marktsegmenten, klantgedrag, omzet- en afzetcijfers en verbindt hier de juiste conclusies aan. Je ondersteunt en adviseert het MT met onderbouwde analyses en levert rapportages aan over klantgroepen. Daarnaast: Schrijf je marketingplannen ten behoeve van productintroducties en bedrijfsstrategie; Analyseer je de orderkosten per klant- en productgroep en klantrendement; Voer je marktonderzoek uit; Ondersteun en initieer je marketing- en verkoopacties. Je werkt hierbij nauw samen met afdeling Verkoop die jou kunnen voorzien van de juiste product- en projectinformatie.

  2 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen