Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 30 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker verkoop binnendienst (duitse of franse taal)

  Als administratief medewerker van de verkoop binnendienst ben je verantwoordelijk voor het verloop en het resultaat van de dagelijkse bestellingen. In deze dynamische functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, productie en logistiek. Je vervult daarmee voor ons bedrijf een belangrijke rol. In deze functie is accuraat zijn een must! • Het administratief en logistiek afwikkelen van orders (o.a. invoer en controle orders, het maken van werkbonnen, vrachtbrieven, laadlijsten, facturen, etc.) • Aanname telefoon • Klachtenbehandeling • Voorraadbeheer • Het ondersteunen van de directie en verkoop • Diverse andere administratieve werkzaamheden

 • Commercieel projectmanager

  Ben jij iemand die beschikt over een helikopterview en voel jij je prettig in een commerciële rol? Werk jij graag projectmatig? Dan is dit de functie die bij jou past! Na een interne training, ga jij samenwerken met de commercieel salesmanager(s) en maak je deel uit van de verkoopafdeling. Jij bent verantwoordelijk voor het plannen van engineeringsprojecten. Jij woont projectplanningsvergaderingen en klantvergaderingen bij. Je schakelt graag tussen klant en collega’s. Verder pak je met plezier de volgende werkzaamheden op: - Je onderhoudt het contact met klanten en je bezoekt klanten voor commerciële besprekingen; - Betalingen en budget monitoren; - Productieplanningen volgen; - Je regelt salesfoto’s samen met de salesafdeling; - Je bereidt extra kosten voor in samenwerking met de sales- en technisch projectmanager. Dit bedrijf ontwerpt en bouwt compressors en generatoren in de olie-en gasindustrie wereldwijd. Veel klanten komen uit het midden- en verre oosten. Er heerst een cultuur van een écht familiebedrijf. Je krijgt al snel verantwoordelijkheid en daarnaast is het ook erg gezellig. Er wordt regelmatig wat leuks georganiseerd voor het personeel. De verkoopafdeling waar jij werkt, bestaat uit zes collega’s.

  5 uur geleden Modoc - Zierikzee
 • Key-accountmanager

  Ben jij een Key-accountmanager die open, direct en praktisch is? Beschik je over een commerciële instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en denk je in kansen? Dan maken we graag kennis met jou! Om de wereldwijde positie van onze werkgever verder uit te bouwen en aan de specifieke klantbehoefte te kunnen blijven voldoen, willen zij graag het team versterken met een enthousiaste en ambitieuze Key-accountmanager. In deze cruciale rol ben je de spil in het informeren en het daarmee verbinden van zowel de verschillende partners wereldwijd als afdelingen en medewerkers. Je gaat daarom actief op zoek naar informatie uit de hele organisatie en vertaalt doelen in concrete en zichtbare resultaten. Je werkt hiervoor nauw samen met interne en externe collega’s. Taken: • informeren over, presenteren van en overtuigend uitdragen van de directiebesluiten binnen het gehele concern • zorgdragen voor uitstekend relatiebeheer, commitment en uniformiteit • bewaken van de eendracht binnen het totale concern • inbreng van drive en sociale vaardigheden om alle taken met gevoel voor de juiste verhoudingen in de verschillende relaties tot een succes te maken • bijdragen aan omzetvergroting d.m.v. nieuwe producten en diensten binnen het gehele concern • verzamelen van strategische informatie door concurrenten en klanten te volgen • monitoren, motiveren, bij-/aansturen, coachen en beoordelen van de diverse concernonderdelen in het uitvoeren van het beleid • helpen met het ontwikkelen van zowel tactische en operationele plannen, als het hands-on uitwerken ervan • bijdragen aan de ontwikkeling van, maar ook zorgdragen voor de naleving van het communicatiebeleid

  5 uur geleden Woestwerk - Vogelwaarde
 • Accountmanager

  Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de sales? Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je commerciële carrière en wil jij werken in een dynamische werkomgeving met mooie carrièremogelijkheden? Beantwoord jij deze vragen met ja? Lees dan snel verder! Wegens groei van één van de bedrijven binnen ons netwerk zoeken wij een accountmanager document solutions & kantoor- en projectinrichting. Jij gaat je bezig houden met het verkopen van producten en diensten (hardware en software). Je levert een bijdrage aan de winst- en omzet doelstellingen van de organisatie. Het uitgangspunt is het realiseren van een optimaal resultaat en een optimale klanttevredenheid. Jouw kerntaken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van je verkooptargets (hard- en software en marge); - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale klanttevredenheid zonder het belang van de eigen organisatie uit het oog te verliezen; - Je onderhoudt kennis op het gebied van de organisatie, de producten en diensten, de concurrenten en de markten waarin klanten en prospects zich bevinden; - Je draagt zorg voor het op orde houden van je eigen administratie, de accountplannen en het verkoopinformatiesysteem; - Je onderhoudt actief en maakt op een verantwoordelijke wijze gebruik van netwerken ten behoeve van het signaleren en creëren van zakelijke kansen. Je komt te werken in een team van echte professionals. Dit is een echte salesgerichte organisatie en voornemend om op korte termijn hun werknemersaantal te verdubbelen. Op dit - moment werken er 400 werknemers. Ben jij het talent dat hun team komt versterken?

  5 uur geleden Modoc - Goes
 • Tolgaarder

  Voor de Westerscheldetunnel in Borssele zijn we voor december en januari op zoek naar gemotiveerde Tolgaarders die het team van de Westerscheldetunnel versterken. De NV Westerscheldetunnel is verantwoordelijk voor de succesvolle exploitatie van de Westerscheldetunnel. De Westerscheldetunnel is een klantgerichte organisatie waarin de medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen. Openheid en teamspirit zijn belangrijke eigenschappen om op een plezierige en efficiënte wijze te kunnen werken. Het betreft een functie van de duur van maximaal 2 jaar. In deze periode is er een mogelijkheid om een opleidingen naar keuze te volgen. We willen samen je kansen vergroten om na deze periode van werk naar werk door te stromen. Werkzaamheden: Je werkt zowel in het tolhuisje als op het tolplein en de belangrijkste taken zijn: • Het innen van tolgelden • Het verstrekken van informatie aan klanten • Assisteren op het tolplein • Aanwijzingen geven aan bestuurders • De veiligheid op het tolplein waarborgen Omdat de Westerscheldetunnel 24/7 open is, verwachten we dat je flexibel en volledig inzetbaar bent. Je moet bereid zijn om op onverwachte tijden onregelmatig te werken. Je krijgt minimaal een maand van tevoren je rooster en je krijgt per week 2 of 4 flexibele roostervrije dagen ingepland, afhankelijk van je parttime of fulltime inzetbaarheid. Voor deze functie geldt geen urengarantie. Het betreft een flexibel inzetbare functie waarbij je tussen de 18-36 uur per week kan worden ingepland. In verband met het werken van nachtdiensten is de minimum leeftijd 18 jaar. Het is voor ons belangrijk dat je geen vakanties plant in juli en augustus 2019.

 • Commercieel medewerker

  Voor een opdrachtgever op Schouwen Duiveland zijn wij op zoek naar een commercieel talent met front office skills. Het gaat hier om een erg gevarieerde en leuke full time functie op Schouwen Duiveland.

  3 dagen geleden Happy Staff - Heel Zeeland
 • Commercieel medewerker/ster binnendienst

  Heb jij een commerciële instelling en ben jij niet bang om de telefoon op te pakken om zo in contact te komen met interessante mogelijke klanten. Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar uitbreiding van het sales team. In jouw rol van commercieel medewerker binnendienst ga ja actief klanten en bedrijven benaderen. Je dagelijkse doel is om mogelijke klanten aan je te binden en bestaande klanten te behouden. Dit doe je door in te spelen op de behoeftes van de klant.

 • Sales medewerker/-ster buitendienst

  Als Sales medewerker buitendienst ben je onderdeel van het commerciële team en werk je nauw samen met je collega’s zowel intern als extern. Wij zoeken een kandidaat met ambitie en een enorme salesdrive. Als Sales medewerker buitendienst ga je aan de slag met het verkopen van producten aan verschillende potentiële klanten. Je onderhoudt contacten met bedrijven en overige relaties. Jij weet hoe je de commerciële kansen omzet tot het realiseren van de verkoop.

 • Business development manager

  Jouw functie in het kort Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van klanten, opdrachten en sales voor Envoker. Wat ga je doen? Als business development manager kom je te werken bij Envoker. Envoker is een strategische en tactische partner voor iedereen met een online marketing uitdaging. Voor Roompot Vakanties zijn zij op operationeel niveau verantwoordelijk voor de online-marketingactiviteiten en advertenties. Bij Envoker is alles erop gericht om op een efficiënte manier de online marketing activiteiten uit te bouwen en/of te optimaliseren. Ze werken voor een groot scala aan hele leuke en zeer ambitieuze projecten op het allerhoogste niveau. Dit doen ze voor Roompot Vakanties maar ook voor externe partijen. Je komt te werken in een hecht team, op een afdeling met korte lijntjes. Als Business Development manager houd je trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zodoende nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen. Om het uitbreiden van de business concreet te bewerkstelligen, heb je direct contact met bestaande afnemers, zakelijke relaties en potentiële nieuwe klanten (ook wel ‘leads’ genoemd). Onder de verantwoordelijkheid van de business developer vallen vaak de volgende werkzaamheden: • Identificeren van nieuwe kansen en afzetmarkten • Spotten van markttrends (en vertalen hiervan naar nieuwe proposities) • Uitbreiden van de salesactiviteiten op klantniveau en/of regionaal niveau • Uitwerken van nieuwe proposities • Opstellen van strategie om nieuwe markten te benaderen • Ontwikkelen van concrete salesplannen voor de beoogde afzetmarkt(en) • Genereren van nieuwe leads (potentiële afnemers) • Opvolgen van leads die door middel van marketingactiviteiten zijn gegenereerd • Onderhouden en uitbreiden van het klantportfolio • Organiseren en leiden van sales meetings

 • Pr & marketing medewerker largo

  Jouw functie in het kort Ben jij een enthousiast, gedreven, no-nonsense, open en eerlijk persoon vol met creatieve ideeën om onze gasten mee te verrassen en iets extra’s te bieden? Gaat jouw hart sneller kloppen van reizen, offline-, online- media en social media? Ben jij vernieuwend en weet jij hoe je offline- en online media het beste kunt inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou. LARGO is een snelgroeiend merk met hoge ambitie. Wij zijn dan ook op zoek naar een PR & Marketing Medewerker. Binnen deze rol ben je ondersteunend en uitvoerend. Wat ga je doen? Als PR & Marketing Medewerker kom je te werken binnen het dedicated LARGO-team, momenteel bestaande uit 7 personen. Je werkt nauw samen met de General Brand Manager. Je werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, variërend van het onderhouden van contacten met de media, het opstellen van een social media kalender en het ondersteunen bij evenementen tot het optimaliseren & up-to-date houden van de corporate website en het ontwikkelen en verzorgen van de digitale nieuwsbrieven. Je rapporteert rechtstreeks aan de General Brand Manager.

 • Head of marketing

  Jouw functie in het kort Gezochte Head of Marketing vertaalt ambitie naar internationale positioneringsstrategie. Challenget, ontwikkelt, concretiseert, implementeert. Wat ga je doen? Roompot Vakanties, marktleider in NL. Snel gegroeid. Specialist in leisure, breed assortiment. Niet alleen voor families. Focus op uitbouw positie in Europa. Uitgegroeid sinds 1965 van eenvoudige camping tot aanbieder vakantieparken in NL, BE, DL, FR. Onderdeel van Roompot Group, PE-owned. Onder huidige CEO forse groei doorgemaakt, financieel kerngezond. Ambitie is verdere groei door aanboren nieuwe doelgroepen en verstevigen internationale positie. Heldere strategie: kustparken en zgn. ‘inland family resorts’ in NL, BE, DL. Vanuit herkenbare, aantrekkelijke branding. Gezochte Head of Marketing bouwt het merk. Challenget, ontwikkelt, concretiseert, implementeert. Is creatief in inzet mediamix above en below the line, multichannel. Inspirerend coach voor hecht team (20m/v). Rapporteert aan Director Sales, met potentie tot doorgroei directielid. Hier past een commerciële geest met aantoonbare successen in internationale (online) brandpositionering. Heeft ruime leidinggevende ervaring. Bij voorkeur uit leisure, entertainment, retail. Denkt strategisch, vertaalt praktisch. Ondernemend, proactief, vernieuwend. Nuchter en positief. Houdt van groei, tempo. Gastvrij. Duitse taal een pre. Regio Z-Holland, Brabant, Zeeland.

 • Online marketeer

  Jouw functie in het kort Als Online Marketeer kom je te werken bij de afdeling SeeMeOnline. Naast het mede beheren van de Roompot websites, ontwikkelen zij ook websites voor andere organisaties. Wat ga je doen? Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten van SeeMeOnline. Als specialist binnen jouw vakgebied ben je in staat om de marketingbehoeften van onze klanten effectief te vertalen naar online mogelijkheden. Met jouw ervaring en gedreven instelling acteer je als coach, motivator en aanjager binnen projecten. De focus ligt hierbij op conversies en ROI waarbij je intensief zal gaan samenwerken met onze klanten en je collega’s.

 • Marketeer (fulltime)

  Jouw functie in het kort Ben jij een resultaatgerichte bedenker van (online) marketingcampagnes, gaat jouw hart sneller kloppen van conversies en voel jij je uitgedaagd bij de vraag wie de juiste doelgroep is en hoe deze kan worden benaderd? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van Roompot Vakanties, houdt zich bezig met grootschalige projectontwikkeling en verkoop in de verblijfsrecreatie. Met de focus op nieuwbouwprojecten wordt op tal van toplocaties aan de Nederlandse kust hard gewerkt aan de ontwikkeling en verkoop van nieuwe en bestaande vakantieverblijven. Deze variëren van stijlvolle lodges tot prachtige recreatiewoningen. Soms verscholen in het duinlandschap en altijd dicht bij zee en strand. Je komt te werken in het commerciële team van Roompot Projects waar jij met nog twee andere marketeers de on- en offline strategie verder vorm geeft. In deze dynamische functie ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de salesdoelstellingen. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en tilt de gehele marketing naar een hoger niveau. Je rapporteert aan de directie van Roompot Projects. Je taken bestaan o.a. uit: • Het opstellen en uitvoeren van marketingstrategieën voor zowel de huidige portfolio als voor nieuwe ontwikkelingen • Het creëren en optimaliseren van commercieel gerichte content en zorgen voor publicatie (websites, nieuwbrieven, magazine, brochures, presentaties) • Het coördineren van het complete productieproces van diverse typen marketingmiddelen (off- en online) • Het op de juiste manier inzetten van online en offline marketinginstrumenten • Het bewaken van SEO/SEA campagnes • Het ontwikkelen van nieuwe tools om sales te laten excelleren

 • Meewerkstagiair(e) content

  Jouw functie in het kort Je ondersteunt de content collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden en schrijft de meest pakkende teksten zowel online als offline. Je zorgt ervoor dat onze websitebezoekers de juiste informatie lezen waardoor wij veel gasten kunnen verwelkomen op onze parken. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing houdt zich bezig met zaken als parkcommunicatie, marketingcampagnes, fotografie, webdevelopment, online marketing, social media, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer. Een steeds belangrijkere taak van de afdeling is het optimaliseren van onze online platformen. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, willen wij onze toekomstige gasten een betere klantervaring bieden. Als stagiair(e) Content ondersteun je bij het beheer van verschillende soorten content op diverse websites. Hierbij kun je denken aan het schrijven van teksten, maken van actiepagina’s en het werken met verschillende CMS’en. Daarnaast denk je creatief mee over de inhoud en verbeteringen van de website. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een stage voor de periode september t/m februari of februari t/m juli.

 • Content medewerker

  De HZ website die tot in de puntjes klopt, een Instagram post met veel respons, een mooi artikel voor ons online personeelsmagazine, daar word jij blij van. Als content medewerker focus jij je op contentcreatie. Met jouw schrijftalent en gevoel voor beeld weet je onze doelgroepen te bereiken. Zo krijg jij nationale en internationale studiekiezers enthousiast over de HZ en help je ze met goede content bij hun studiekeuze. Jouw werk als content medewerker Aan het begin van de week overleg je met het contentteam over de planning. Je denkt mee, durft creatieve ideeën in te brengen en bent enthousiast om opdrachten aan te pakken. Je hebt een afwisselende week. Je werkt met ons ontwerpbureau aan een nieuw concept van het Open Dag programmaboekje. Het is een krappe deadline, maar die ga je halen. Je start met de communicatie over het studiefestival, zoekt mooie foto’s uit en plaatst de social media posts. Dit doe je natuurlijk ook in het Engels. Je bezoekt verder de locatie in Middelburg voor een live-verslag van een event. Dagelijks maak je ook tijd vrij om de HZ website bij te werken, nieuwsberichten te plaatsen en vragen van studenten en collega’s te beantwoorden. Je belangrijkste werkzaamheden zijn: • Het (helpen) opstellen van de contentkalender en bewaken van de planning • Het creëren en publiceren van content voor website, intranet, social media, online magazines • Redactionele taken: SEO, het schrijven/redigeren van artikelen, webteksten, nieuws- en persberichten • Het actief op zoek gaan naar verhalen voor diverse communicatiemiddelen en deze uitwerken Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van content medewerker bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

?>