Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 40 "Marketing en sales" vacatures voor je gevonden

 • Online marketeer

  Nilsson is een full-service bureau in Goes en wij zoeken een Online Marketeer. Alle disciplines werken onder één dak samen aan uitdagende projecten voor klanten in diverse sectoren. Ben jij toe aan een mooie uitdaging en wil jij samen met strategen, analisten/marketeers, designers en developers het verschil maken? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren online marketeer die beslissingen maakt op basis van relevante data, goede analyses en doordachte strategieën. Word jij blij van persoonlijk contact met je klanten en het gezamenlijk bedenken van creatieve en doeltreffende online campagnes? Pak dan de telefoon of stuur ons een mail. Wie weet ga jij vervolgens aan de slag als Online Marketeer binnen een toegankelijk, sociaal en betrokken team van harde werkers.

  2 weken geleden Nilsson b.v. - Goes
 • Bijbaantje marketingkoning(in)

  Studeer jij nog maar wil je toch wat bijverdienen? En volg jij een marketing of communicatie gerelateerde opleiding? Dan hebben wij het perfecte bijbaantje voor jou! Als creatieve marketingkoning(in) werk je in Zoutelande en is schrijven jouw middle name. Jij bent verantwoordelijk voor het creatieve online en offline schrijfwerk bij Goodies. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van productomschrijvingen, brainstormen over ideeën voor originele blogs én het verzamelen van pakkende quotes voor onze social media kanalen. Jij maakt deel uit van het online team, houdt de webshop up-to-date en schrijft inspirerende productomschrijvingen. Daarnaast schrijf je blogs en denk je out of the box om de leukste onderwerpen en interessantste zaken boven water te krijgen. Ook brainstorm je over andere toffe vormen van content en stoei jij mee in de creatieve processen hiervan.

  gisteren Goodiesshop - Zoutelande
 • Parttime telefonisch commercieel talent

  Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en ben je een echte Salestijger? Is het omzetten van verkoopsignalen naar sales voor jou vanzelfsprekend? Dan komen wij graag met jou in contact! De afdeling Outbound handelt sales gerelateerde gesprekken en leads telefonisch af. Deze bestaan uit onder andere acquisitie en up- & cross sell gesprekken. De afdeling Outbound denkt en handelt in termen van sales scoren, mooie resultaten, targets halen en een uitstekende DELTA klantbeleving. In deze uitdagende commerciële baan ga je als Medewerker Outbound al je overtuigingskracht en enthousiasme aanwenden. Je voert zelfstandig telefonische verkoopgesprekken waarbij het jouw doel is om uit elk gesprek het maximale resultaat te halen. Door goed door te vragen naar de behoeften van de klant weet jij mooie verkoopresultaten te behalen. Na een aantal trainingsdagen ga je zelfstandig, maar onder begeleiding van een coach, aan de slag. Voor jou geldt dat je een ‘nee’ van een klant ziet als het vertrekpunt en niet als het eindpunt van het gesprek. In alle gevallen geef je advies over producten & diensten die aansluiten op de behoefte van de klant. Een parttime functie voor ongeveer 20 uur per week. Je werkt van maandag t/m vrijdag flexibel tussen 10:00 uur en 20:00 uur met een minimum van twee avonddiensten per week.

  2 dagen geleden Start People LA - Middelburg
 • Senior online marketeer

  Jouw functie in het kort Je helpt de klant zijn doelstellingen te behalen en te overstijgen. Wat ga je doen? Als Senior Online Marketeer ben je volledig verantwoordelijk voor jouw klant. Je helpt de klant zijn doelstellingen te behalen en te overstijgen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je krijgt alle hulp van je collega’s als je die nodig hebt. Je hebt een zeer proactieve houding en een aansturende rol, dit dringt dan ook door in je campagnes. Je zet alles op alles om het maximale voor jouw klanten te bereiken en zoekt steeds naar nieuwe mogelijkheden om performance te verbeteren. Als Senior Online Marketeer ben je de trusted advisor van je klant. Hierbij ben je hét aanspreekpunt voor alle (online) marketing en beheer je alles wat met hun project te maken heeft zoals: contracten, rapportages, communicaties, uitvoer, opvolging, budgetbeheer, etc. Naast zeer uitdagende klanten krijg je veel tijd om aan je kennis te werken. Wij plannen je slechts voor 80% in waardoor je veel tijd over hebt om te groeien. Je collega’s zijn allemaal van senior level, 7+jaar ervaring, in online marketing. Hierdoor heb je meer dan voldoende sparringpartners met ervaring en zal het hele team je motiveren om het allerbeste uit jezelf te halen. Je gaat naar online marketing evenementen in binnen-en buitenland om nog meer kennis op te doen. Je helpt vervolgens weer mee met het trainen van het team, geeft kennissessies en presentaties om jouw senioriteit binnen het team te staven en op jouw beurt je collega’s te helpen. Van strategie tot tactische uitvoering van online marketing trajecten behoren tot jouw taken onder andere: • Search Advertising (Google Adwords en BingAds)) • Social Advertising (Facebook) • Google Tagmanager implementaties • Google Analytics (360) implementaties • Conversie optimalisatie trajecten • Doubleclick (DS3, DBM, DCM) implementaties • Display/Bannering/Retargeting (Adroll, DBM, Criteo) • SEO Trajecten (ook technisch) • Content marketing strategieën • Affiliate marketing implementaties • Dashboarding (DashThis, 360 Data Studio) Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle communicatie, contracten en rapportages van je klant.

 • Online marketeer

  Jouw functie in het kort Als Online Marketeer kom je te werken bij de afdeling SeeMeOnline. Naast het mede beheren van de Roompot websites, ontwikkelen zij ook websites voor andere organisaties. Wat ga je doen? Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten van SeeMeOnline. Als specialist binnen jouw vakgebied ben je in staat om de marketingbehoeften van onze klanten effectief te vertalen naar online mogelijkheden. Met jouw ervaring en gedreven instelling acteer je als coach, motivator en aanjager binnen projecten. De focus ligt hierbij op conversies en ROI waarbij je intensief zal gaan samenwerken met onze klanten en je collega’s.

 • Marketing & communicatie medewerker (fulltime 32 - 38 uur per week)

  Jouw functie in het kort Je bent dagelijks actief in het opzetten, initiëren en uitvoeren van diverse projecten ter ondersteuning van alle soorten communicatie op de vakantieparken. Wat ga je doen? Parkcommunicatie is onderdeel van de afdeling Sales en Marketing. Parkcommunicatie is verantwoordelijk voor de verschillende communicatiemiddelen op de vakantieparken. Hierbij gaat het om het drukken van flyers en poster tot het maken van informatieborden voor op de vakantieparken. Op dagelijkse basis houd jij je bezig met diverse projecten ter ondersteuning van de sales-activiteiten op de vakantieparken. 70% van de werkzaamheden bestaat uit het coördineren van het complete productieproces van uiteenlopende communicatiemiddelen (verzamelen content, offertetraject, briefing met een extern bureau, eindredactie, beeldredactie, in- en externe communicatie). Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne opdrachtgevers.

 • Copywriter (fulltime)

  Jouw functie in het kort Ben jij een ervaren Copywriter, weet je met jouw teksten de juiste snaar bij mensen te raken en wil je graag werken op een creatieve afdeling binnen een dynamische omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als Copywriter ben je onderdeel van het creatieteam op de afdeling Marketing van Roompot Vakanties. Dit team bestaat, inclusief jezelf, uit zes creatieve, gedreven medewerkers die zich dagelijks bezighouden met het verzorgen van tekst en beeld voor onder andere de website, e-mail-nieuwsbrieven en diverse marketingacties. Met jouw pakkende teksten inspireer je potentiële gasten en ben je een belangrijke schakel in de customer journey. Je houdt daarbij altijd rekening met de doelgroep(en), huisstijl, tone of voice en marketingstrategieën. Je neemt deel aan projecten die te maken hebben met content en copywriting en werkt nauw samen met andere teams binnen en buiten de marketingafdeling waaronder E-mail, Social Media, Branding en Revenue.

 • Marketing manager

  Bij dit internationale familiebedrijf gaat het om innovatie en kwaliteit. Ze weten zich te onderscheiden door met de veranderingen mee te gaan en in te spelen op trends. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Marketing Manager. In jouw rol als marketing manager ga jij samen met je collega’s verschillende campagnes bedenken om de producten aan de man te brengen. Je ziet commerciële kansen en springt hier direct op in. Je weet je collega’s te motiveren en neemt ze mee met je creatieve ideeën. Je raakt totaal niet in de stress wanneer er een adhoc campagne opgezet moet worden. Naast het plannen en uitvoeren van marketing campagnes ben jij de collega die het overzicht weet te bewaken. Je houdt actielijsten bij, maakt rapportages, meet de resultaten en je bewaakt het budget.

 • Ux / ui designer

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een UX / UI Designer. Als UX / UI Designer zorg je ervoor dat de klant bij een bezoek aan onze website een positieve gebruikerservaring heeft! Sterker nog je zorgt ervoor dat bij de klant bij een volgend bezoek een nog betere ervaring heeft. Hoe je dit doet? Je houdt je bezig met de interactie tussen de gebruiker (de klant) en het medium (desktop, mobiel, MAC, tablet) wat er gebruikt wordt. Daarnaast moet de visuele vormgeving in orde zijn voor de beste klantervaring! Door gebruikt te maken van tests, gebruiksonderzoeken, statistieken en analyses wordt bepaald hoe een gebruiker een optimale ervaring heeft op de website. Vervolgens bespreek je de uitkomsten met de afdelingen marketing, design en IT development. Je bespreekt met de betreffende afdelingen de verbeteringen door die gemaakt moeten worden voor een betere klantervaring (customer journey). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor tijdige opvolging van de afspraken. Tot slot is er ruimte voor creativiteit en innovatieve ideeën. Je krijgt de ruimte om nieuwe technieken en tests te proberen om steeds weer vernieuwend te kunnen zijn. Als UX / UI Designer werk je op de afdeling marketing op kantoorlocatie te Goes.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Webanalist

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Webanalist. Over de functie Als webanalist ben je bij Bax Music verantwoordelijk voor de analyses en inzichten in de customer journey en onze marketing campagnes. Je analyseert structureel en proactief onze data, brengt het online gedrag van onze klanten in kaart en draagt met je inzichten bij aan het verder optimaliseren van alle online marketingkanalen. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van de conversie op onze websites en analyseer je onze A/B- en multivariate testen. Projecten waaraan je direct je steentje kunt bijdragen betreffen het verbeteren van de tracking op onze platforms, het implementeren van conversie-attributie, het verder professionaliseren van onze CRO-activiteiten, personalisatie, het opbouwen van klantprofielen en data management. Op basis van je analyses signaleer je commerciële kansen die bijdragen aan verbetering van onze online prestaties. Jij hebt een proactieve rol en denkt mee over het succesvol uitvoeren van goede analyses (goede uniforme segmentatie, datakwaliteit, dataverrijking, tagging, etc.). Daarnaast stel je de diverse rapportages en KPI dashboards op en beheer je ze.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Customer service productspecialist verlichting

  Bax Music groeit! Gaat er al een lampje branden? Dankzij deze groei en uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een Productspecialist Verlichting op de Customer Service. Weet jij als geen ander de klant optimaal in de spotlights te zetten? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Je focust je namelijk op het klantencontact, zowel per mail als telefoon. Over de functie Als Customer Service Productspecialist Verlichting ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten op het gebied van verlichting. Naast deze specialistische vragen kun je de klant ook helpen met algemene vragen over onder meer leveringen en status bestellingen. Opvolging en secuur te werk gaan spelen een belangrijke rol in deze functie. Niet minder belangrijk is jouw ervaring met klantcontact en affiniteit met ons assortiment. Als Customer Service Productspecialist Verlichting volg je eerst een training van 2 weken in Goes of Amsterdam. Hier leer je onze procedures en systemen kennen.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Customer service productspecialist pa

  Dankzij de groei en uitbreiding van Bax Music zijn wij per direct op zoek naar een Productspecialist PA apparatuur op de Customer Service. Je focust je namelijk op het klantencontact, zowel per mail als telefoon. Over de functie Als Customer Service productspecialist PA ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten op het gebied van PA apparatuur. Naast deze specialistische vragen kun je de klant ook helpen met algemene vragen over onder meer leveringen en status bestellingen. Opvolging en secuur te werk gaan spelen een belangrijke rol in deze functie. Niet minder belangrijk is jouw ervaring met klantcontact en affiniteit met ons assortiment. Als Customer Service Productspecialist PA volg je eerst een training van 2 weken in Goes of Amsterdam. Hier leer je onze procedures en systemen kennen.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Customer service productspecialist studio

  Door de groei en uitbreiding van Bax Music zijn wij per direct op zoek naar een Productspecialist Studio apparatuur op de Customer Service. Je focust je namelijk op het klantencontact, zowel per mail als telefoon. Over de functie Als Customer Service productspecialist Studio ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten op het gebied van PA apparatuur. Naast deze specialistische vragen kun je de klant ook helpen met algemene vragen over onder meer leveringen en status bestellingen. Opvolging en secuur te werk gaan spelen een belangrijke rol in deze functie. Niet minder belangrijk is jouw ervaring met klantcontact en affiniteit met ons assortiment. Als Customer Service Productspecialist Studio volg je eerst een training van 2 weken in Goes of Amsterdam. Hier leer je onze procedures en systemen kennen.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Customer service productspecialist dj

  Dankzij de groei en uitbreiding van Bax Music zijn wij per direct op zoek naar een Productspecialist DJ apparatuur op de Customer Service. Je focust je namelijk op het klantencontact, zowel per mail als telefoon. Over de functie Als Customer Service productspecialist DJ ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van onze klanten op het gebied van DJ gear. Naast deze specialistische vragen kun je de klant ook helpen met algemene vragen over onder meer leveringen en status bestellingen. Opvolging en secuur te werk gaan spelen een belangrijke rol in deze functie. Niet minder belangrijk is jouw ervaring met klantcontact en affiniteit met ons assortiment. Als Customer Service Productspecialist DJ volg je eerst een training van 2 weken in Goes of Amsterdam. Hier leer je onze procedures en systemen kennen.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Customer service medewerker eerstelijn

  Door uitbreidingen en groei van Bax music zijn wij per direct op zoek naar een Customer Service medewerker eerstelijn. Als Customer Service medewerker eerstelijn ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van alle algemene vragen van onze klanten. Denk hierbij aan vragen overleveringen en het plaatsen van bestellingen. Dit varieert van ”ik krijg net een e-mail dat mijn betaling is vastgelopen, wat nu?” tot ”wat is de status van mijn retourzending?”. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar een oplossing voor de klant. Opvolging en secuur te werk gaan spelen een belangrijke rol in deze functie, want jij bent de eerste persoon waarmee de klant communiceert. Het is daarom belangrijk om de klant zo goed en zo snel mogelijk te woord te staan. Niet minder belangrijk is jouw ervaring met klantcontact en affiniteit met ons assortiment. Deze functie is uitvoerbaar vanuit ons hoofdkantoor te Goes en ons kantoor in Amsterdam. Als Customer Service medewerker eerstelijn volg je eerst een training van 2 weken in Goes of Amsterdam, hier leer je onze procedures en systemen kennen.

  2 dagen geleden Bax Music - Goes