Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 26 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Accountmanager

  Maandag® Middelburg zoekt een accountmanager die het team wil versterken. Voor diverse vakgebieden binnen de publieke sector zijn wij namelijk op zoek naar uitbreiding van ons team. Wij zoeken een ambitieuze accountmanager die beschikt over echte winnaarsmentaliteit. Als accountmanager onderhoud je het contact met onze opdrachtgevers en breid je jouw netwerk steeds verder uit. Voor jou is het binnenhalen van een nieuwe klant elke keer een uitdaging. Wanneer dit gelukt is, geeft het je een kick. Jij weet als eerste waar nieuwe vacatures ontstaan en bent een accountmanager die de touwtjes in handen neemt en nieuwe kansen creëert. Je hebt lef, humor en staat stevig in je schoenen. Een kleine tegenslag zet jij direct om in een nieuwe kans om te slagen. Het team van Maandag® Middelburg bestaat uit enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. Al deze persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat ook graag de competitie met elkaar aan. Dus; professioneel en toch laagdrempelig. Met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling. Ben jij enthousiast geworden over de functie van Accountmanager? Solliciteer dan snel door jouw motivatie en CV te mailen naar lisan.schiettekatte@maandag.nl.

 • Recruiter

  Maandag® Middelburg zoekt een recruiter die het team wil versterken. Voor diverse vakgebieden binnen de publieke sector zijn wij namelijk op zoek naar uitbreiding van ons team. Of je ervaring moet hebben binnen het vakgebied? Zeker geen must! Maar ben je wel iemand die graag de verdieping op zoekt en nieuwsgierig wat onze professionals precies allemaal doen? Dan zit je goed! De specialistische vakgebied kennis komt namelijk vanzelf. Als de specialist binnen je vakgebied weet je waar je moet zijn. Jobboards, Linkedin, je eigen netwerk, beurzen of workshops. Overal maak jij jezelf bekend en kunnen ze niet meer om jou heen. Maar waarom zouden ze ook? Jij zorgt immers voor de beste band met je professionals en weet wat ze écht belangrijk en leuk vinden. Van een (digitale) eerste kennismaking tot een langdurige professionele relatie waarin jij als recruiter kan lezen en schrijven met je professionals. Een mooi einddoel toch? Ondertussen weet je als de beste overzicht te bewaren in alle lopende procedures, verschillende intakegesprekken, openstaande aanvragen, sparringsessies met je accountmanager en dan nog die continue rinkelende iPhone. Om de zoektocht naar die ene topkandidaat maar niet te vergeten. Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw cv naar lisan.schiettekatte@maandag.nl. Kun jij schakelen, prioriteren en blijven lachen tegelijk? Welkom bij Maandag®!

 • Hr manager

  Jouw functie in het kort Voor onze eigen afdeling HR in ons splinternieuwe hoofdkantoor in Goes zijn we op zoek naar een Recruitment Manager. Wat ga je doen? Als Recruitment Manager ben je verantwoordelijk voor alle recruitment inspanningen en begrijp je alle facetten rondom het aantrekken van talent voor onze vakantieparken in Nederland en Duitsland (ongeveer 35 parken). Je ontwikkelt en voert de wervingsstrategie uit met als doel om onze groei verder te ondersteunen en de juiste mensen aan te trekken. Je draagt verantwoordelijkheid voor de employer branding, social media beleid en onze online zichtbaarheid plus het ontwikkelen en organiseren van events voor potentiële collega’s. Alles wat je doet en bedenkt, doe je om talentvolle mensen met een kenmerkende aanpakkers mentaliteit aan ons te kunnen binden. Daarnaast geef je leiding aan een vijftal enthousiaste medewerkers uit het Recruitment team en onze interne Flexpool en bouw je deze (sub)afdelingen verder uit. Met je team zorg je voor een uitnodigend recruitment en onboarding proces en ondersteun je de parken/ afdelingen waar nodig. Hierbij werk je nauw samen met de HR Adviseurs en zet je de koers uit voor ons Stagebureau. Als Recruitment Manager houd je oog op ontwikkelingen in de markt en vertaalt dit naar ideeën en actieplannen. Je werkt bestaande en nieuwe samenwerkingen met partners verder uit, waarbij je ook over de grenzen durft te kijken. Als Recruitment Manager beheer je de recruitment budgetten en stuur je diverse HR projecten aan. Je rapporteert aan de HR Director. Overall ga je een grote bijdrage leveren aan de sterke groei van onze talentenaanwas in zowel Nederland als Duitsland-en wie weet waar straks nog meer.

 • Manager stagebureau

  Jouw functie in het kort Voor onze afdeling HR in ons splinternieuwe hoofdkantoor in Goes zijn we op zoek naar een Manager Stagebureau. Wat ga je doen? Voor onze afdeling HR in ons splinternieuwe hoofdkantoor in Goes zijn we op zoek naar een Manager Stagebureau. Als Manager Stagebureau ben je verantwoordelijk voor alle zaken rondom het stagebureau van Roompot Vakanties. Denk hierbij aan de werving, selectie en het faciliteren van trainingen en inwerktrajecten voor nieuwe stagiaires. We zijn een jaar rond op zoek naar nieuwe stagiaires voor onze parken in Nederland en Duitsland (momenteel zo’n 30-35 parken) én voor de diverse afdelingen op ons hoofdkantoor. In totaal hebben we het over zo’n 500 stagiaires op jaarbasis. Je bent het aanspreekpunt voor alle stakeholders, denk hierbij intern aan parkmanagers en afdelingsmanagers en extern aan scholen en (toekomstige) stagiaires. Alles wat je doet en bedenkt, doe je om talentvolle studenten aan ons te kunnen binden. Ook na de stage willen we talenten graag aan ons binden. Daarnaast geef je leiding aan een tweetal enthousiaste collega’s binnen het HR team. Je rapporteert aan de HR Director.

 • Accountmanager

  Jouw nieuwe werkgever is succesvol en een echt begrip in Goes. Hier werken vriendelijke medewerkers in een fijne sfeer. Zij hebben een groot en uniek aanbod aan verschillende keukens en badkamers. Kwaliteit staat voor deze keukenzaak op één.

  13 uur geleden Adecco, team Goes - Goes
 • Commercieel talent?

  Voor een mooie organisatie op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jouw nieuwe werkgever is een autoriteit op het gebied van brandbestrijding. Zij zijn een totaal leverancier op het gebied van brandbestrijding in de breedste zin van het woord. Je krijgt een goede werksfeer met maandelijkse borrels en attenties waarin persoonlijke benadering voorop staat, een modern kantoor, korte lijnen, en gezonde tussendoortjes. De werkzaamheden bestaan uit: - In ontvangst nemen van orders/aanvragen via telefoon, mail etc. - Opstellen en verzenden van offertes met calculaties - Bevestigen van overeengekomen afspraken - Nagaan van commerciële afspraken/condities - Opvragen van prijzen en levertijden bij leveranciers - Verzenden van mailings en prijslijsten - Doorvoeren van mutaties in prijslijsten - Bewaken van de opvolging van de uitstaande offertes - Aanmaken en verzenden van orderbevestiging - Beantwoorden van algemene vragen over assortiment, leveringscondities, toezenden van promotiemateriaal - Verstrekken van informatie over lopende orders; op de hoogte houden van afwijkende levertijden of bijzonderheden - Registeren en oplossen van klachten - Bijhouden van CRM systeem; aanmaken van nieuwe relaties - Opbouwen en onderhouden van relaties - Vastleggen van contracten, bezoeken en bezoekresultaten - Controleren en paraferen van te versturen facturen - Up to date houden van kennis over producten en diensten - Verzamelen van gegevens over producten, markten en mogelijke klanten.

 • Corporate recruiter

  In verband met groei en verdere professionalisering zoeken we, vooralsnog tot in het eerste kwartaal van 2020, voor de HR afdeling van Bax Music een parttime Recruiter. Als Recruiter ben je onderdeel van ons HR team en zorg jij ervoor dat Bax Music als werkgever en onze vacatures online goed vindbaar zijn voor onze doelgroepen. Samen met de HR manager en de HR adviseur bouw je aan ons werkgevers brand en zorg je voor een unieke candidate experience. Pro-actief ga je op zoek naar geschikte kandidaten voor onze vacatures, via online kanalen, maar ook door aanwezig te zijn op carrièrebeurzen. Je anticipeert tijdig op de behoefte aan extra medewerkers in de periode november/december. Wat ga je doen Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende aandachtsgebieden en focuspunten: E-recruitment e-recruitment campagnes bedenken en uitvoeren samen met Marketing; persona opstellen voor vacatures, doelgroep targeting; vacatures via de juiste kanalen plaatsen. Arbeidsmarkt aanwezig zijn op carrièrebeurzen; contacten met scholen onderhouden; pro-actief op zoek naar geschikte kandidaten voor onze vacatures; tijdig anticiperen op de behoefte aan extra medewerkers in de piekperiode. Candidate journey het recruitmentproces tot en met onboarding verder verbeteren; trends en ontwikkelingen signaleren en vertalen naar Bax Music.

  14 uur geleden Bax Music - Goes
 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

  4 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • ( leerling – ervaren ) betonstorter/afwerker bouw

  We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een ( Leerling ) Betonstorter/afwerker. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het handmatig en mechanisch afwerken van betonnen oppervlakken.

  4 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

  4 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland - Benelux.

  4 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • ( leerling – ervaren ) uitvoerder gww

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ( Leerling – Ervaren ) Uitvoerder – Calculator. Werkzaamheden: • Je hebt de leiding tijdens de dagelijkse uitvoering over groepen van ongeveer 4 tot 20 medewerkers; • Je voorziet het personeel van materialen en benodigdheden; • Je onderhoudt contact met opdrachtgever; • Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van het budget.

  4 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Per direct : straler

  Wij zijn per direct op zoek naar een Straler voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons en/of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : heftruck chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een Heftruck-chauffeur voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons en/of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : medewerker groenvoorziening

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor de groenvoorziening voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons en/of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland