Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 20 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker personeelszaken

  Onze afdeling personeelszaken bestaat uit een hoofd personeelszaken, twee personeelsadviseurs en een administratief medewerker. Zij zijn het aanspreekpunt voor medewerkers van de verschillende werkmaatschappijen en zijn de schakel tussen directie, leidinggevenden en medewerkers. Ter uitbreiding van onze afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker personeelszaken, die ons 32 tot 40 uur in de week komt versterken. Je komt in een dynamische werkomgeving, binnen een hecht team waarbij geen dag hetzelfde is.

  3 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Commercieel manager

  Voor onze vestiging in Goes zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega die ons team wil versterken op commercieel gebied! JobManiac is een uitzendonderneming dat zich met name richt op het plaatsen van medewerkers in de bouw, groenvoorziening, logistiek, techniek en metaal. Inmiddels bestaat JobManiac uit 6 vestigingen verspreid over heel Nederland. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de vestiging Goes. Je hebt de leiding over twee commercieel medewerkers en weet hen met jouw enthousiaste te motiveren. Je werkt actief mee in het benaderen van nieuwe klanten, onderhouden van bestaande contacten en het werven van nieuwe kandidaten om zoveel mogelijk nieuwe plaatsingen binnen te halen. Je denkt mee in het verbeteren van processen en neemt hier het voortouw in. Met jouw wilskracht weet je vestiging naar een hoger level te tillen!

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Sales intercedent

  Voor onze vestiging in Goes zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega die ons team wil versterken op commercieel gebied! JobManiac is een uitzendonderneming dat zich met name richt op het plaatsen van medewerkers in de bouw, groenvoorziening, logistiek, techniek en metaal. Inmiddels bestaat JobManiac uit 6 vestigingen verspreid over heel Nederland. In deze rol ben je de schakel tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten. Je bent constant actief met het creëren van de juiste match tussen deze twee partijen. Je bent actief in het benaderen van nieuwe kandidaten en voert intakegesprekken. Je schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en verspreid deze over diverse jobboards. Je pleegt acquisitie om nieuwe klanten binnen te halen en onderhoudt de contacten met bestaande klanten.

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Wil jij per direct aan het werk?

  Wil jij per direct aan het werk? AB Werkt heeft vacatures voor aanpakkers, zonder dat specifieke werkervaring nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondwerk in de wegenbouw, onkruidbestrijding en schoonmaakwerk! Zijn er bepaalde certificaten die je wilt behalen, dan ben je bij ons aan het goede adres. AB Werkt biedt een breed scala aan scholingsmogelijkheden.

 • Per direct: 3 deks gazonmaaier chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een 3 deks gazonmaaier chauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij in interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: magazijnmedewerker/heftruckchauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een magazijnmedewerker/heftruckchauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: constructiebankwerker/plaatwerker

  Wij zijn per direct opzoek naar een constructiebankwerker/ plaatwerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van constructiewerk en laswerk, hiervoor maak je gebruik van handgereedschap en machines. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: timmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Arnemuiden
 • Per direct: puntlasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een (punt)lasser voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Van de medewerker wordt gevraagd om op aanwijzen van de werkgever las werkzaamheden uit te voeren op basis van tekeningen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: schilder

  Wij zijn per direct op zoek naar een schilder voor het schilderen van een bedrijfspand, dit is voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: metselaars

  Wij zijn voor diverse werkgevers per direct op zoek naar metselaars voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij ZZP'er en wil je graag als ZZP'er aan de slag, ook dan vragen wij je uitdrukkelijk te reageren. Bel ons of stuur ons je C.V. toe, dan nemen wij contact met je op

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Hr adviseur

  Sta jij stevig in je schoenen, denk jij in oplossingen en heb jij kennis van zowel verandermanagement als HR? Weet jij met jouw goede communicatieve vaardigheden en oplossingsgericht denken, jouw collega’s op de diverse locaties mee te nemen en op steeds weer de best passende wijze te adviseren? Dan hebben wij de vacature voor jou! Wat ga jij doen? - Je geeft advies over organisatievraagstukken, ondersteunt en begeleidt de organisatie bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het P&O beleid - Je ondersteunt en adviseert teamleiders en managers op onderwerpen als organisatieontwikkeling, verzuim en reintegratie, in- door- en uitstroom, persoonlijke ontwikkelen en Arbeidsvoorwaarden & Beloning. - Je signaleert ontwikkelingen en afwijkingen van beleid, toepassing of uitvoering van HR beleid en geeft gevraagd en ongevraagd advies. - Je participeert in projecten en levert een bijdrage aan de verder positionering en professionalisering van P&O. - Je bent zichtbaar in de organisatie en aanspreekbaar en toegankelijk. Medewerkers kunnen bij jou terecht met hun vragen. Met jouw kennis en kwaliteiten zorg je er samen met jouw P&O collega’s voor, dat alle leidinggevenden en medewerkers kunnen rekenen op een professionele en prettige HR-dienstverlening.

 • Per direct: quad chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een quad chauffeur voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een Logistiek medewerker voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. Heb jij interesse en wil je per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland