Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Recruiter parttime

  Bax Music zoekt tot het einde van het jaar een parttime Recruiter die zich richt op alle werving & selectie activiteiten voor ons Warehouse. Ben jij op zoek naar een nieuwe (tijdelijke) uitdaging op het gebied van werving en selectie Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Recruiter ben je onderdeel van onze HR afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Je zorgt voor de invulling van de vacatures en je brengt deze op de juiste manier onder de aandacht. Je bent hét visitekaartje van de organisatie en gebruikt zowel online als offline W&S kanalen om zo de juiste kandidaten te vinden. Daarnaast voer je ook enthousiaste en betrokken (sollicitatie) gesprekken om de juiste (voor)selectie te maken. De functie wordt uitgevoerd op locatie Goes en het betreft een tijdelijke aanstelling (tot einde van het jaar) voor 24 uur per week. De recruitment werkzaamheden bestaan uit: – het bedenken en uitvoeren van innovatieve wervingscampagnes om nieuwe medewerkers aan te trekken; – opstellen en plaatsen van vacatures op diverse platforms en jobboards; – inplannen, voeren en opvolgen van gesprekken met sollicitanten; – contact met verschillende partijen voor de invulling van specifieke functies; – pro-actief zoeken naar -en benaderen van geschikte kandidaten; – verder optimaliseren van het werving- en selectieproces; – rapporteren van wervingsresultaten. In deze functie ben je voornamelijk bezig bovenstaande werkzaamheden, maar wanneer nodig ondersteun je het Warehouse ook met andere HR-taken.

  3 uur geleden Bax Music - Goes
 • Consultant/ commercieel medewerker

  Ben jij een commerciële duizendpoot met een talent om relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten op te bouwen? Dan is de veelzijdige functie van Consultant bij Werk en Vakmanschap echt iets voor jou. Je bent relatiebeheerder pur sang en adviseur voor onze opdrachtgevers. Je werkt voor grote internationale bedrijven maar ook MKB bedrijven in de industrie en techniek in de regio Zeeland. Als consultant bij Werk en Vakmanschap koppel jij technische talenten aan onze opdrachtgevers. Jij hebt mensenkennis en bent goed in het in kaart brengen van iemands capaciteiten en deze koppelen aan de banen bij onze klanten. Kandidaten blij maken met een nieuwe baan geeft zoveel voldoening, trots en een goed gevoel - Jij krijgt een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde; - Dagelijks heb je contact met technische bedrijven. Je gaat bedrijven enthousiasmeren voor de dienstverlening van Werk en Vakmanschap; - Je werft en selecteert gemotiveerde technische talenten; - Je voert sollicitatiegesprekken met de door jou geselecteerde kandidaten; - Jij adviseert onze opdrachtgevers op het gebied van personeelsbeleid en opleidingen; - Jij mag ons bedrijf en de coöperatie Werk en Vakmanschap vertegenwoordigen op open dagen op scholen en beurzen en geeft gastcolleges op het Primair en Voorgezet onderwijs; - Je gaat onze gedetacheerde medewerkers en leerlingen coachen en begeleiden door gesprekken te voeren op de werklocatie; - Omdat jij graag verantwoordelijk bent voor het volledige proces, verwerk jij de klant- en kandidaat gegevens in ons systeem.

  19 uur geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Per direct: allround medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een allround medewerker voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij nou geïnteresseerd en wil je direct aan de slag? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

  23 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: pijpfitter

  Wij zijn per direct op zoek naar een Pijpfitter voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Per direct: verspaner cnc/ conventioneel

  Wij zijn per direct op zoek naar een verspaner CNC/ Conventioneel voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Per direct: allround monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een projectleider/Engineer voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Per direct: tekenaar

  Wij zijn per direct op zoek naar een tekenaar voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Per direct: projectleider/engineer

  Wij zijn per direct op zoek naar een projectleider/Engineer voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Professionele recruiter (32- 40 u /wk)

  Je hebt ervaring als professionele recruiter, en kent de weg in (online) recruiting systemen. De krappe markt van technisch personeel (zeker ook op hoger niveau) is jou zeer bekend. Je maakt daarbij optimaal gebruik van alle kanalen en partners/leveranciers om jouwvacatures zo goed (en zo snel!) mogelijk in te vullen. Daarbij ben je op Kwaliteit gericht: de duurzaamheid van de toekomstige werkrelatie is gebaseerd op jouw (initiele) inschatting van capaciteiten en persoonlijkheid van kandidaten. Je bent positief en resultaatgericht ingesteld, maar daarbij blijf je kritisch. Je bent in staat om op alle niveaus in een organisatie te communiceren, en een onafhankelijke positie in te blijven nemen: je schrikt niet terug voor het hebben van een eigen mening. Je aandachtsgebied is niet alleen Techniek, maar ook functiegroepen als Finance, Logistiek, Inkoop, etc. Die diversiteit trekt jou juist aan!

 • Recruiter (m/v)

  Behoefte aan een nieuwe uitdaging? Net je studie afgerond en op zoek naar een plek om je te kunnen ontwikkelen? Ben jij ambitieus, ondernemend en gemotiveerd? Dan kunnen wij jou de juiste uitdaging bieden. Voor ons jong, dynamisch en vooral enthousiast team zijn wij opzoek naar een Recruiter. Als Recruiter ben jij DÉ belangrijkste schakel in ons dagelijks werkproces, jij zorgt namelijk voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je werk bestaat vooral uit het werven en selecteren van kandidaten voor de vacatures van onze opdrachtgevers. Je verzorgt wervingsacties en organiseert informatiebijeenkomsten. Je werft proactief naar nieuwe kandidaten door gebruik te maken van je netwerk, social media, vacaturebanken en onze sociale partners.

 • Hr employee/ hr medewerker

  Ben jij een HR medewerker die open, direct en praktisch is? Je maakt makkelijk contacten en bent enthoustiast en ambiteus? Dan maken wij graag kennis met je! In deze rol ben je de spil in het informeren en het daarmee verbinden van zowel de verschillende afdelingen als medewerkers. Wat ga je precies doen? - Beijdragen aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid; - Je verwerkt mutaties in het personeelsbestand en beheert personeelsdossiers; - Je stelt arbeidsovereenkomsten, studieovereenkomsten etc. op; - Je vult werkgeverklaringen, loonbeslagen etc. in; - Je maakt rapportages van het personeelsbestand; - Je bewaakt mede de eenheid binnen het bedrijf m.b.t. personeelsbeleid; - Je draagt zorg voor relatiebeheer, commitment en uniformiteit; - Je voert administratieve en organisatorische werkzaamheden uit op het gebied van in- en uitdiensttredeingen; - Je registreert en rapporteert ziek- en betermeldingen en verzorgt verzuimrapportages; - Je verwerkt de maandelijkse salarismutaties; - Je inventariseert en registreert werkzaamheden op het gebied van opleidingen (incl. subsidies); - Je voert verzuim-, terugkom- en evaluatiegesprekken; - Je stelt functieomschrijvingen en functie eisen op en draagt zorg voor personeelsopleidingsplannen; - Je bent aanspreekpunt voor medewerkers en geeft advies over P&O aangelegenheden. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf in de gemeente Hulst. Je maakt deel uit van een team binnen een zelfstandig en solide bedrijf met korte lijnen. Je salaris is marktconform met kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur dan je CV naar Annemiek Drijdijk: a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  3 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Hulst
 • Per direct: schilder

  Wij zijn per direct op zoek naar een schilder voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij hiervoor interesse?? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: dakdekker/ brander

  Wij zoeken per direct een all round dakdekker / brander voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: timmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij hiervoor interesse en zin om snel aan de slag te gaan, bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: gazonmaaier chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een chauffeur voor een gazonmaaier voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en zin om direct aan de slag te gaan? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland