Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Per direct: stratenmakers

  Wij zoeken per direct stratenmakers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan direct of stuur ons je CV.

  een week geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Commercieel account manager

  Ter versterking van ons jonge team zijn wij opzoek naar een Commercieel Crew Manager. In deze functie ondersteun je de crew managers in het commerciële beleid en trek je het werk binnen. In het team zorg je er voor dat alles commercieel soepel loopt, je maakt offertes en belt klanten. Het werk geschied grotendeels vanuit kantoor, maar (internationaal) reizen hoort bij deze baan. Je bent geïnteresseerd in en hebt affiniteit met de maritieme sector, ervaring in de sector of werkervaring is niet vereist. Je groeit met ons mee in een internationaal en dynamisch bedrijf in Vlissingen. Een commerciële drive moet je wel echt hebben. Delta Marine Crewing bestaat uit een groep dynamische, enthousiaste mensen met passie voor de sector en zeevarenden. We kennen elkaar, onze zeevarenden en onze opdrachtgevers. We bezoeken de schepen geregeld en weten waar onze mensen werken, wat ze doen en belangrijk vinden.

  een week geleden Delta Marine Crewing ( Vlissingen )
 • Per direct : operationeel opruimers

  Wij zoeken per direct operationeel opruimers voor saneer werkzaamheden voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij gemotiveerd en wil je graag snel aan de slag ?? Bel ons dan zo snel mogelijk of stuur ons je C.V. toe, wij nemen dan direct contact met je op.

  een week geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Accountmanager

  Goed nieuws! Maandag® gaat uitbreiden in Zeeland en daarom zoeken wij Accountmanagers. Bezwaren, tijdsdruk, een klant die de boot afhoudt? Als Accountmanager laat je je niet uit het veld slaan en maak je van elke uitdaging een succesverhaal! Wij zoeken Accountmanagers voor de volgende domeinen: • Onderwijs • Zorg • Sociaal Domein • Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein • Bouw & Civiele Techniek • Informatiemanagement & ICT • Woningcorporaties Een goed gesprek met een klant, het vervullen van een vacature en je persoonlijke doel behalen. Dat zijn de dingen waar je als Accountmanager energie van krijgt. En dat keer op keer. De ene keer makkelijker dan de andere keer. Maar jij geeft niet op tot je hebt wat je wil: een tevreden klant én een tevreden professional! Maandag® zoekt een Accountmanager die samen met de Recruiter dé schakel vormt tussen professionals en opdrachtgevers in Zeeland. Samen bepaal je jullie focus. De Recruiter gaat op zoek naar de beste professionals en jij pakt je telefoon om afspraken te maken met mogelijke klanten. Je hebt een leuk gesprek met De heer Bos, je contactpersoon van een opdrachtgever in de buurt. Moeiteloos laat jij hem inzien waarom hij met Maandag® moet samenwerken. Voor een echt goede samenwerking is het van levensbelang dat jij weet wat De heer Bos écht belangrijk vindt. Je springt daarom snel de auto in om een kop koffie met hem te drinken. Door de goede vragen te stellen achterhaal je waar De heer Bos op zijn afdeling behoefte aan heeft. Gaat er iemand van de afdeling met zwangerschapsverlof? Hebben ze te maken met een langdurig zieke? Of ligt de werkdruk te hoog? Jij weet de oplossing! Je hebt net het cv van een ervaren professional ontvangen van de Recruiter. Deze professional kan de afdeling vanaf morgen al uit de brand helpen. Hoera! Goed nieuws! De heer Bos is blij dat jij met hem hebt meegedacht en de professional is meer dan welkom. Je belt de Recruiter om het goede nieuws te vertellen. Door een perfecte communicatie, snelle samenwerking en een scherpe blik heb je dit samen maar mooi voor elkaar gekregen. Van deze successen krijg je geen genoeg. Snel weer de auto in; de volgende klant wacht op je! Hard werken doe je graag, maar op vrijdag is er ook tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Kun jij niet wachten tot je kunt beginnen? Solliciteer dan snel en wie weet kom je ons team versterken!

  een week geleden Maandag® Breda ( Middelburg )
 • Recruiter

  Goed nieuws! Maandag® gaat uitbreiden in Zeeland en daarom zoeken wij Recruiters. Als Recruiter help je het ene na het andere toptalent aan een baan die past. Je rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt! Wij zoeken Recruiters voor de volgende domeinen: • Onderwijs • Zorg • Sociaal Domein • Ruimtelijk & Bestuurlijk Domein • Bouw & Civiele Techniek • Informatiemanagement & ICT • Woningcorporaties Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel. Elke dag is anders! Als Recruiter ben jij samen met de Accountmanager dé schakel tussen opdrachtgevers en professionals. Samen bepaal je naar wat voor professionals jij op zoek gaat. Je schrijft een frisse en to-the-point vacaturetekst waardoor meteen duidelijk is wat iemand gaat doen. En dan? Nee, niet wachten tot de sollicitaties binnenstromen. Je gaat snel op zoek! Je struint LinkedIn en alle jobboards af, legt contact met scholen, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt. Het lijkt te mooi om waar te zijn... Via via kom je in contact met Ralph, een professional met een aantal jaar ervaring. Je nodigt hem uit op ons kantoor. Onder het genot van een kop koffie maak je kennis en bespreek je zijn wensen. Door jouw verhaal wordt Ralph enthousiast over het werken bij Maandag®. Afwisseling met zekerheid combineren staat hoog op zijn wensenlijstje. Je besluit Ralph te verwelkomen in het team en biedt hem een dienstverband aan. Daar heb je lef voor nodig, maar je bent er van overtuigd dat dit toptalent het verschil gaat maken! De Accountmanager gaat direct aan de slag. Hij licht het cv toe bij zijn klanten, en met succes! Ralph mag op sollicitatiegesprek bij een opdrachtgever in de buurt. Zoals je al verwachtte is ook de klant meteen enthousiast. Hoera! Je belt Ralph om hem het goede nieuws te vertellen, je geeft een slinger aan de bel en viert dit succes met collega’s. Van deze successen krijg je geen genoeg! Je gaat snel weer aan de slag om nog meer mensen te helpen aan een leuke baan! Hard werken doe je graag, maar op vrijdag is er ook tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Kun jij niet wachten tot je kunt beginnen? Solliciteer dan snel en wie weet kom je ons team versterken!

  een week geleden Maandag® Breda ( Middelburg )
 • Recruiter

  Wat houdt recruiter zijn in? Je krijgt de ruimte relaties met onze medewerkers op te bouwen en te onderhouden. Je werft kandidaten op een proactieve manier en spot talent binnen je netwerk. Je voert selectiegesprekken op zeer verschillende niveaus, gericht op de lange termijn. Dat alles vanuit jouw kennis van de arbeidsmarkt en bijzonder persoonlijke aanpak. Door je te verdiepen in het karakter van de kandidaat en zijn of haar ambities ben je in staat om succesvol mensen te begeleiden in hun carrière. Al deze kennis èn jouw persoonlijke intuïtie, neem jij mee in je zoektocht naar de perfecte match! Daarnaast heb je een actieve rol in onze nieuwe positionering, waarbij coaching en training een belangrijk aspect zijn. Samen met het team, houd je je niet bezig met het afvinken van lijstjes, maar bouw je aan een relatie met je bestand aan werkzoekenden en de medewerkers die je al succesvol aan een baan hebt geholpen. Zo geef jij op een persoonlijke manier invulling aan goed werkgeverschap. Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve afhandeling van zaken en het continue optimaliseren van kwaliteit in je werkprocessen. Jouw ondernemerschap en commercieel talent kan je de vrije loop laten, je creatieve ideeën zijn welkom en je kunt meedenken in het belang van je kandidaten uit de regio. Vanuit jouw interesse, drive en betrokkenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen. Zo ben je in staat om samen met je collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

  een week geleden Modoc ( Tholen )
 • Per direct : orderpicker - vorkheftruckchauffeur

  Wij zoeken per direct een orderpicker-vorkheftruckchauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe. Start van de werkzaamheden is komende maandag, dus reageer snel !!

  2 weken geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Hr assistent (tijdelijk)

  Bax Music zoekt een parttime assistent om het HR team te versterken. Ben jij in between jobs en op zoek naar een tijdelijke uitdaging op het gebied van personeelszaken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden bestaan uit: – het beheren en actualiseren van de personeelsadministratie en deze overzichtelijk houden; – het gereedmaken van arbeidsovereenkomsten en contractverlengingen; – het handmatig verwerken van mutaties in het kloksysteem; – het beantwoorden van vragen van medewerkers; – het ondersteunen in het Werving & Selectieproces. In deze functie ben je voornamelijk bezig bovenstaande werkzaamheden, maar wanneer nodig ondersteun je ook de HR afdeling met andere taken en projecten. De functie wordt uitgevoerd op locatie Goes.

  2 weken geleden Bax Music ( Goes )
 • P&o adviseur opleiden en ontwikkelen

  Voor het cluster P&O zoeken wij P&O Adviseur opleiden en ontwikkelen. De HR afdeling levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de ambtelijke organisatie die moet leiden tot: • een organisatie die gesteld staat voor Zeeuwse opgaven en prioriteiten • modern ambtelijk vakmanschap • goed gefaciliteerd en in control zijn • verbetering van het ambtelijk bestuurlijk samenspel Om dit te realiseren heeft onze opdrachtgever een ontwikkelagenda opgesteld waar P&O zich naast haar basistaken voor inzet. Belangrijke punten uit deze agenda zijn: Verbeteren sturing en besluitvorming, Goed werkgeverschap, Wendbaar werken, Versterken ondersteuning. We zoeken een collega die onze opdrachtgever helpt met de vertaling en implementatie van deze veranderingen binnen een organisatie waarbij het accent zal liggen op opleiding en ontwikkeling en de proces coördinatie van de ontwikkelagenda. Je bent voornamelijk bezig met de volgende taken: • Het opzetten en implementeren van een leiderschapsprogramma. • Het ontwikkelen van interventies op het gebied van regie nemen op het werk, doorontwikkeling profiel ambtenaar van de toekomst etc. • Het initiëren van en adviseren over cultuurinterventies. • Procescoördinatie ontwikkelagenda: bewaken voortgang en communicatie, verbinden van acties, organiseren van organisatie brede/managementbijeenkomsten en aanspreekpunt voor externe adviseurs voor jouw onderwerpen.

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )
 • Hr assistent (tijdelijk)

  Bax Music zoekt een parttime assistent om het HR team te versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van personeelszaken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden bestaan uit: – het beheren en actualiseren van de personeelsadministratie en deze overzichtelijk houden; – het gereedmaken van arbeidsovereenkomsten en contractverlengingen; – het handmatig verwerken van mutaties in het kloksysteem; – het beantwoorden van vragen van medewerkers; – het ondersteunen in het Werving & Selectieproces. In deze functie ben je voornamelijk bezig bovenstaande werkzaamheden, maar wanneer nodig ondersteun je ook de HR afdeling met andere taken en projecten. De functie wordt uitgevoerd op locatie Goes.

  3 weken geleden Bax Music ( Goes )
 • Per direct: constructiebankwerker

  Wij zoeken per direct een constructiebankwerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur je ons C.V.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Per direct: een montagemonteur

  Wij zoeken per direct een montagemonteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Wil jij graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Per direct : magazijn medewerker met spuitlicentie

  Wij zoeken per direct een magazijnmedewerker / orderpicker met spuitlicentie voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en ben je in het bezit van een spuitlicentie ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  3 weken geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Krantenbezorgers alle leeftijden vanaf 15+

  De ochtendkrant moet bezorgd worden van maandag tot en met vrijdag voor 07.00 in de ochtend en zaterdag voor 07.30. Meld je nu Aan op www.krantbezorgen.nl

  3 weken geleden Persgroep ( PZC) ( Kruiningen )
 • Per direct : klusjesman met ervaring

  Wij zoeken per direct een klusjesman met ervaring voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij een brede ervaring met klussen en wil je graag snel aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  4 weken geleden Flexwerk de Visser ( Terneuzen )