Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 17 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Technisch personeel beschikbaar!

  Technisch personeel beschikbaar! Momenteel hebben wij diverse kandidaten beschikbaar in de technische sector

  2 dagen geleden Zebra-Flex - Goes
 • Jobhunter

  Wij zijn op zoek naar een Jobhunter! Het is een tijdelijke vacature i.v.m. zwangerschapsverlof tot 1 november 2019 Voor 24 uur per week De organisatie Wil je jouw kennis en kwaliteiten optimaal benutten in een baan met veel verantwoordelijkheden binnen een professionele en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij deze overheidsinstelling aan het juiste adres! Hier doe je werk dat er werkelijk toe doet. Iemand die zelfstandig werkt, van verschillende markten thuis is en beschikt over een flexibele instelling is wie wij zoeken. De werk- en bezoeklocatie van deze klant is het Stadskantoor in Goes. Wat ga je doen? • Jij zoekt werk voor de deelnemers en motiveert hen om actief aan de slag te gaan en eigen verantwoordelijkheid te nemen. • Jij begeleidt de deelnemers bij de sollicitatieprocedure op een proactieve en directe wijze. • Jij beoordeelt de geschiktheid en de motivatie van de deelnemers. • Jij zorgt voor het actueel houden van (klant/kandidaat) - informatiesystemen. • Jij onderzoekt de subsidiemogelijkheden die bijdragen aan het vergroten van werkgelegenheid en/of (werk)ervaringsplaatsen. • Jij begeleidt en stuurt individuele of groepsplaatsing/detachering aan op een arbeidsplaats, werkervaringsplaats, stageplaats et cetera. • Zo nodig verwijs je door naar een andere professionele ondersteuning bij complexe problematiek van een deelnemer. • Jij bent als intermediair verantwoordelijk voor de contacten tussen deelnemers en overige onderdelen van WIZ. • Jij bouwt en onderhoudt een relevant (intern) netwerk.

  2 dagen geleden Randstad Overheid Zeeland - Goes
 • Gedreven recruiter / accountmanager sales voor recruitmentbureau in terneuzen

  Heb jij een afgeronde HBO opleiding, ben je op zoek naar een commerciële baan met veel eigen verantwoordelijkheid en zie jij overal kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Flexibility Zuid-West Nederland Wij zijn een jong, modern recruitmentbureau met veel ruimte voor eigen iniatief. Wij maken de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. Flexibility Zuid-West Nederland maakt deel uit van een franchiseorganisatie waarvan de backoffice vanuit Breda wordt gestuurd. Onze vestiging in Terneuzen is gesitueerd in M2Go City op het Stadhuisplein. De recruiters in Terneuzen werken zelfstandig, maar gaan samen voor een mooi resultaat. Geen dag is hetzelfde, er wordt hard gewerkt, maar dat geeft ons juist energie. Wat ga je doen als Recruiter / Accountmanager Sales? Als Accountmanager Sales ga je op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze talentvolle kandidaten. Je hebt goede contacten met opdrachtgevers en je bent veel op pad om klanten te bezoeken en te achterhalen wat voor soort personeel ze nodig hebben. Daardoor onderhoud je een stevig netwerk aan opdrachtgevers, én je breidt dat netwerk uit! Dit zal je hoofdtaak zijn. Als Recruiter is het belangrijk dat je die vacatures weet in te vullen met de juiste kandidaat. Je voert intakegesprekken en begeleidt de kandidaat waar nodig bij het vinden van de nieuwe baan. Je wordt enthousiast van het schrijven van een pakkende en creatieve vacaturetekst. Ook nemen wij regelmatig deel aan banenmarkten en carrièredagen, dus hier zal je ook bij assisteren.

 • Per direct: constructiebankwerker/lasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiebankwerker/lasser voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: industriële elektro monteur onderhoud

  Wij zijn per direct op zoek naar en industriële elektro monteur onderhoud voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: gps specialist

  Wij zijn per direct op zoek naar een GPS specialist voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leiden van interne ontwikkelingen van precisielandbouwproducten. je hebt een technische achtergrond met kennis van landbouw en je bent communicatief sterk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar pakken van onderdelen en deze op de juiste afdeling te brengen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: allround monteur technische dienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur technische dienst voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan elektrotechnische of werktuigbouwkundige apparatuur en installaties. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: service monteur elektro

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur elektro voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines en het verhelpen van storingen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: nieuwbouw monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwbouw monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voormonteren van hydrauliek, pneumatiek en andere componenten. Ook ben je verantwoordelijk voor het afmonteren en afstellen van de modules waaruit de machines zijn opgebouwd. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: revisie monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een revisie monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan machines, maar ook het volledig herbouwen van machines. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: service monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: magazijnmedewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een magazijnmedewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: groenmedewerkers

  Wij zijn per direct op zoek naar groenmedewerkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: timmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland