Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 6 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Commercieel medewerker binnendienst (m/v)

  De juiste mensen op de juiste plek, daar staat Mavertech voor! Wij zoeken als team samen naar de beste oplossing, denken vooruit en hebben veel ambitie. Team Mavertech medewerkers zijn persoonlijk, en assertief. Wij zijn een uitzendbureau, maar wel een uitzendbureau welke klaar staat voor haar mensen. Het snel kunnen schakelen, en oplossingsgericht denken kunnen wij, dát maakt team Mavertech uniek! Wij denken vooruit! Samen met onze collega’s Robert, Jaimy, Jelka en Rémon zul je deel uit maken van team Mavertech. Wij zijn op zoek naar iemand die graag de focus wil hebben op zowel recruitment kant als de administratieve kant van de uitzendbranche. In Zeeland liggen de roots van onze organisatie. Hier kunnen wij jouw hulp dan ook goed gebruiken. Jouw mening telt. Als Intercedent is iedere dag anders. Je werft en selecteert de juiste kandidaten die je plaatst bij de verschillende klanten. Je denkt mee en bedenkt acties hoe je de klant aan de juiste kandidaten weet te helpen. Je zoekt contact met bijvoorbeeld het UWV of organiseert een netwerkborrel. Kortom jij weet als geen ander hoe jij je netwerk kan aanspreken.

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Algemeen medewerker fabriek

  Wij zijn per direct op zoek naar een algemeen medewerker voor op de fabriek in regio vlissingen.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Banen uitzicht op vast werk

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 55 jaar.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Adviseur arbeidsbemiddeling

  Hoe ziet de functie eruit? In deze ondernemende functie van Adviseur ben je hét gezicht binnen jouw specialisme en regiogebied. Kandidaten en bedrijven met elkaar verbinden en zorgen voor een goede match tussen beiden is de basis van jouw werk. Als Adviseur ben je als het ware accountmanager en recruiter in één. Je houdt je bezig met de acquisitie en bent regelmatig op bedrijfsbezoek om de wensen van de klant op personeelsgebied te inventariseren. Om te voldoen aan de wensen van de klant ben je tegelijkertijd ook bezig met het werven en intaken van passende kandidaten om de door jou verkregen vacatures in te kunnen vullen. Doordat je de functie van een Adviseur in feite als twee banen in één mag zien, is er aan afwisseling en uitdaging geen gebrek. Iedere dag is anders en het enige dat dagelijks terugkomt is dat de tijd vliegt. Om te zorgen dat je binnen no time een volwaardig Adviseur bent, word je middels trainingen, cursussen en training on the job opgeleid. Eén van de vele leuke aspecten binnen dit vakgebied is dat je commerciële successen boekt en daarnaast ook nog eens iets wezenlijks voor mensen kunt betekenen. Ten opzichte van reguliere sales kent dit vak na afloop van een procedure namelijk geen win-win, maar een win-win-win situatie.

  een week geleden HR Zeeland - Goes
 • Senior consultant met ambitie

  Als Senior Consultant ben je meebepalend voor het goed functioneren van de eigen vestiging en van het bedrijf als geheel. Je draagt met het team op de vestiging zorg voor een stabiele omzet en marge-ontwikkeling binnen het werkgebied. Je kent de klanten en externe medewerkers, bent hun eerste aanspreekpunt, werkt samen met andere vestigingen. Je zorgt dat de uitzendopdrachten correct naar wet- en regelgeving worden afgehandeld. De Senior Consultant is verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen en het uitvoeren van andere gestelde doelen zoals spreiding, acquisitie van klanten en externe medewerkers en margebewaking. Kernactiviteiten: - Realiseren omzetdoelstellingen - Beheersing leegloop - Commercieel en actief relatiebeheer van klanten en externe medewerkers - Actieve acquisitie voor werving nieuwe klanten en externe medewerkers - Loonafspraken externe medewerkers en tariefafspraken met klanten (binnen bandbreedte en margedoelstellingen) - Organisatie, coördinatie en planning van de lopende en nieuwe plaatsingen - Verslaglegging en administratie - Handhaven veiligheidsprocedures De voorkeur gaat uit naar een Senior Consultant die op korte termijn de huidige vestigingsmanager vervangt.

  2 weken geleden Unique Goes - Terneuzen
 • Hr manager

  Als HR manager vervul je een prachtige brede functie binnen het HR-domein. Je speelt een belangrijke rol om de beste collega’s in huis te halen en zorgt er daarnaast voor dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Uiteraard vervul je ook operationele taken zoals het signaleren, implementeren en zorgdragen voor een juiste uitvoering van het HR-beleid.Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:Het ontwikkelen en naar een hoger plan brengen van het HR-beleid, passend bij de huidige en toekomstige uitdagingen;Het in overleg met de directie vertalen van de organisatiedoelstellingen naar HR-beleid;Het doen van verbetervoorstellen met betrekking tot dit beleid;Verantwoordelijk voor HR-kennis en up-to-date houden hiervan voor de gehele organisatie voor zowel interne collega’s als voor onze gedetacheerden en vraagbaak voor alle HR-vraagstukken;Adviseren bij verzuim, maken van PvA's en het bewaken van de voortgang hiervan;Mede verantwoordelijk voor het coachen en opleiden & ontwikkelen van personeel;Verantwoordelijk voor recruitment en aanname van nieuw personeel;Meewerken aan de verdere professionalisering en inhoud van de Master Class;Het maken van arbeidsovereenkomsten en het signaleren van einddata van contracten;Bewaken van de voortgang van het inwerktraject van nieuwe medewerkers;Up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem (AFAS);Aanleveren van salarismutaties en aan- en afmeldingen pensioen;Documentatie met betrekking tot arbeidsvoorwaarden up-to-date houden;Een proactieve rol bij de alles wat betrekking heeft met en op HR, etc.

  2 weken geleden Teqoia Rotterdam - Renesse