Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 53 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Accountant

  Een van de onderscheidende factoren van deze opdrachtgever is dat zij echt een persoonlijke benadering richting hun cliënten hebben. Ze zijn groot genoeg om te kunnen investeren in kennis, kwaliteit en opleiding en tegelijkertijd klein genoeg om te kunnen zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact. Het grootste gedeelte van de cliënten zijn ondernemers in het midden en kleinbedrijf en actief in verschillende sectoren, bijvoorbeeld van recreatie tot metaalnijverheid en van detailhandel tot agrariërs.

 • Medewerker audit

  Voor een controlepraktijk zijn wij op zoek naar een medewerker Audit. Een van de onderscheidende factoren van dit kantoor is dat zij echt een persoonlijke benadering richting hun cliënten hebben. Ze zijn groot genoeg om te kunnen investeren in kennis, kwaliteit en opleiding en tegelijkertijd klein genoeg om te kunnen zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact. Het grootste gedeelte van de cliënten zijn ondernemers in het midden en kleinbedrijf en actief in verschillende sectoren. Jij zal worden ingezet op diverse opdrachten met name in het MKB binnen een jong en ambitieus team in de regio Zeeland.

 • Junior belastingadviseur

  Ik ben op zoek naar een Junior Belastingadviseur. Het volgende heb ik te bieden: Een fiscale portefeuille met enorm veel afwisseling. Een baan waarbij je jij het verschil gaat maken voor je klanten. Dit verschil maak jij doordat je je verdiept in relevante wetgeving en jurisprudentie. Samen met het team schrijf je kwalitatief hoogwaardige fiscale adviezen. Je begint als generalist, daardoor krijg je direct al heel veel te zien, vervolgens mag je je gaan specialiseren in een vakgebied dat jij interessant vindt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je wordt voldoende uitgedaagd. Op onze kosten mag je een NOB opleiding gaan volgen.

  gisteren StaffHunters - Goes
 • Receptionist(e)/administratief medewerker(ster)

  Je verwelkomt de gasten in onze showroom en zorgt ervoor dat ze snel en adequaat geholpen worden. Het contact met klanten aan de receptiebalie, e-mail, telefoon en plannen is een groot onderdeel van jouw werkzaamheden. Professionaliteit en een gezellig team van collega’s is daarbij van groot belang. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die de Nederlandse beheerst in woord en geschrift.

  2 dagen geleden Jeremiasse in Kapelle - Kapelle
 • Servicemonteur binnen/buiten

  Je bent verantwoordelijk voor het, repareren en aflever-gereed maken van mobiliteitshulpmiddelen. Je zorgt voor het op de juiste wijze invullen, ondertekenen en terugkoppelen van de opdrachten. Je houdt de werkplek op orde en ondersteunt het magazijn. Daarnaast ben je bereid service nooddienst (om de 5-6 weken), dat wil zeggen dat je een week lang buiten de kantooruren oproepbaar bent voor het uitvoeren van reparaties aan mobiliteitshulpmiddelen bij de klant thuis. Tevens ben je bereid om in te vallen bij de service buitendienst. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

  2 dagen geleden Jeremiasse in Kapelle - Kapelle
 • Corporate recruiter

  Ter ondersteuning van onze organisatie zijn wij op zoek naar een corporate recruiter met affiniteit voor techniek. Jij bent in staat om de organisatie te voorzien van de passende personeelsbehoefte. Je wordt verantwoordelijk voor de aanwas van nieuw (technisch) talent binnen de organisatie en zoekt en selecteert kandidaten naar aanleiding van wensen vanuit de organisatie. Taken en verantwoordelijkheden » je bent betrokken bij het recruitmentproces van A tot Z; van aanvraag tot aanname; » jij bent altijd actief op zoek naar de beste kandidaten; » door middel van effectieve wervingskanalen (online en offline) weet jij een kandidaten-pipeline op te bouwen; » je creëert jouw eigen talentpool van potentiële kandidaten die zowel op korte als op lange termijn interessant kunnen zijn voor het bedrijf, je onderhoudt nauw contact met hen; » je bent continu bezig met het ontwikkelen en onderhouden van het recruitmentproces; » je vindt het leuk om bestaande contacten met hogescholen en studentenverenigingen te onderhouden en uit te breiden; » het organiseren van netwerkactiviteiten vind je leuk en zie je als een uitdaging.

  3 dagen geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Parttime en/of fulltime medewerker ondersteuning notariële afdelingen (m/v)

  De Zeeuwse Alliantie notarissen, is op zoek naar een parttime en/of fulltime medewerker ondersteuning notariële afdelingen (m/v) De functie: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste duizendpoot die ondersteuning kan bieden aan alle afdelingen binnen onze organisatie. Je wordt vertrouwd gemaakt met alle voorkomende ondersteunende werkzaamheden op de diverse afdelingen op ons notariskantoor. Deze bevatten onder meer: het aanmaken van dossiers, het invoeren en opvragen van gegevens, verzend- en archiefwerkzaamheden; eenvoudige correspondentie en overige administratieve werkzaamheden, maar ook receptiewerkzaamheden zoals ontvangst van cliënten, bediening telefooncentrale, agendabeheer notarissen, postverzorging. Je bent in beginsel werkzaam op onze vestiging in Goes, maar wanneer dat nodig of wenselijk mocht zijn dan ben je bereid om ook op de vestiging Middelburg aan de slag te gaan.

  3 dagen geleden De Zeeuwse Alliantie - Goes
 • (startende) recruiter

  Lijkt het je leuk om als Recruiter aan de slag te gaan, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je graag op! Ter versterking van ons team in Vlissingen zijn we op zoek naar een Recruiter voor de afdeling Maritiem. Als Recruiter ben je (na het leertraject) verantwoordelijk voor de werving en selectie van gekwalificeerde kandidaten, zodat de vacatures van onze klanten succesvol worden ingevuld. Je taken bestaan onder andere uit: • Vacatures opstellen en onderhouden. • Proactieve marktbenadering via diverse wervingskanalen. • Sourcen van de juiste kandidaten. • Voeren van selectiegesprekken. • Opbouwen van talentpools met potentiele kandidaten. • Bezoeken van open dagen, beurzen en events. • Initiëren van creatieve en vooruitstrevende manieren om het recruitmentproces te verbeteren. • Bijkomende administratieve werkzaamheden.

 • Extra verdienmodel voor financieel adviseur

  Raakt u wel eens een klant kwijt aan een makelaar? Moet u ‘nee’ verkopen als een klant zijn woning via u te koop wil zetten? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Huizonline zoekt de professionele financiële tussenpersoon die zijn klant Full Service wil geven. U kunt als business partner van Huizonline de volledige dienstverlening van de makelaar aanbieden. Uw klant heeft daarmee 1 aanspreekpunt voor de verkoop van de huidige woning, eventueel aankoop van de nieuwe woning en de financiële zaken er omheen. Als business partner van Huizonline kunt u hoogwaardige makelaarsdiensten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat u volledig wordt ondersteund door de interne organisatie van Huizonline. Uw werk is het informeren, inventariseren en adviseren van uw klant. Waardebepaling, foto's, indien gewenst styling voor het huis, opnemen in de belangrijke websites, zoals Funda en nog veel meer gebeurt voor u door de centrale organisatie van Huizonline.

  5 dagen geleden Huizonline Zeeland - Goes
 • Learning & development partner

  De naam zegt het al, als Learning & Development Partner ga je samen met de Business op zoek naar de juiste leeroplossing. Je bent daarbij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom leermethodes en draagt bij tot de ontwikkeling van de L&D strategie. Je vindt het daarbij geweldig om menselijke, organisatorische en educatieve aspecten en hulpmiddelen te combineren. Je bent bent in staat om de strategie operationeel te vertalen naar concrete leeroplossingenen -resultaten. Wij willen als Indaver namelijk komen tot een lerende en hoog presterende organisatie. Dit doe je door: • Op zoek te gaan naar de leer- en ontwikkelingsbehoeften van de Business. Je zorgt daarbij voor blended leerplannen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Denk aan onboarding-, beoordeling- en leiderschapsprogramma’s. • Het zorgen voor een goede werking en ontwikkeling van het Indaver Learning Management System (LMS), zoals door gestructureerde leerplannen, efficiënte workflows en correct masterdatabeheer. • Je treedt op als train-the-(business)trainer. Je fungeert als aanspreekpunt voor de HR Business partners en de business omtrent educatieve vraagstukken. • Je zet in op een cultuur waarbij medewerkers worden gestimuleerd om levenslang te leren en creëert een gemeenschap van leerambassadeurs om bijvoorbeeld best practices te delen. Jouw enthousiasme hierin is aanstekelijk. • Als specialist in je domein blijf je op de hoogte van externe ontwikkelingen en neem je initiatieven om dit te vertalen naar de interne organisatie. Zorg dus dat je bij de nieuwste seminars aanwezig bent. • Met de aankoopafdeling zet je samenwerkingen op met externe partners.

  5 dagen geleden Indaver Nederland - Buiten Zeeland
 • It auditor - roosendaal

  Opleiding: hbo of wo in de richting IT of financieel Uren per week: 32-40 Plaats: Roosendaal Wil jij ondernemers in de echte economie verder helpen door het leveren van audit & securityoplossingen? Ben jij klaar voor een uitdagende werkomgeving en zoek jij een werkgever die je alle ruimte biedt om steeds slimmer te werken? Dan ben jij de IT auditor die wij in Roosendaal zoeken. Om als kantoor relevant te blijven in deze tijden van automatisering moeten we steeds meer innoveren en ook de (IT) adviesrol pakken. Als DRV willen we meerwaarde blijven leveren door relevante inzichten in de (financiële) processen van cliënten te bieden. Dit doen we door middel van onder andere data-analyse en process mining. Cliënten kunnen zelf bij ons aangeven aan welke informatie ze behoefte hebben. Met kritische prestatie indicatoren (KPI’s) kunnen we de door de cliënt gewenste prestaties meten en daarmee onderbouwd advies geven, of de informatie gebruiken voor de uitvoering van IT audit werkzaamheden. Als IT auditor ondersteun je collega’s van diverse niveaus bij de uitvoering van IT Audit- en adviesopdrachten. Hierbij breng je de IT-organisatie en IT-architectuur van de cliënt in kaart en identificeer je eventuele risico’s. Vervolgens bereid je de aanbevelingen voor en help je bij het opstellen van de adviesrapportages voor het management en directie van cliënt.

 • Junior data analist - bergen op zoom

  Ben jij data-minded en servicegericht? Wil jij DRV een stap verder helpen door het geven van betere inzichten? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken voor de functie van junior data analist. Jouw functie als Junior Data Analist Als data analist zorg je er samen met jouw directe collega voor dat DRV de grote hoeveelheid bedrijfsdata eenvoudig kan doorgronden. Hierdoor worden er betere inzichten verkregen en daarmee ook betere en snellere besluiten genomen en/of conclusies getrokken. Je bent gesprekspartner als het gaat om het meedenken en vertalen van de wensen vanuit de organisatie. Bij aanvang draai je nog mee aan de hand van de al aanwezige senior data analist. Geleidelijk ga je meer en meer vragen zelfstandig oppakken waarbij jullie een goed en efficiënt team gaan vormen. Het deelgebied data analyse is ondergebracht binnen het IT-team en voert opdrachten uit die worden verkregen vanuit de gehele organisatie. De komende jaren zal het vakgebied data analyse zich verder ontwikkelen. Zo zullen er vanuit de al aanwezige data ook mogelijke (predictive) scenario’s worden geschetst.

 • Ervaren assistent accountant - bergen op zoom

  Opleiding: Hbo-opleiding Accountancy of bezig met de post-hbo richting AA Uren per week: 32-40 Plaats: Bergen op Zoom Wil jij waarde toevoegen als sparringpartner voor cliënten in de echte economie? Maak je moeiteloos analyses met de nieuwste software applicaties en wil je ondernemers bedienen met waardevolle rapportages? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Solliciteer als Assistent Accountant in Bergen op Zoom. Jouw functie als Assistent Accountant in Bergen op Zoom Wat onze collega’s in de samenstelpraktijk zo waarderen in hun baan: “Ik heb dagelijks contact met ondernemers, hoor aan wat er bij hen speelt en probeer ik ze zo goed mogelijk te ondersteunen. Bijvoorbeeld door samen met mijn collega’s de cijfers uit hun administratie te vertalen naar waardevolle inzichten en adviezen.” Ashley Hellemons – Assistent Accountant Als Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team dat bestaat uit een groep jonge collega’s. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Je vindt het leuk om met verschillende cliënten te communiceren. Je wilt leren om cliënten te adviseren en hebt wellicht de ambitie om zelf Relatiebeheerder te worden. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt.

 • Controleleider - roosendaal

  - Wil jij een klankbord zijn van diverse cliënten in de echte economie? - Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? - Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van één van de leukste controleteams van DRV? Dan is dit jouw uitdaging! Lees snel verder! Als Controleleider heb je een uitvoerende, coördinerende en adviserende rol in ons gedreven team. Je voert controlewerkzaamheden uit voor een diverse groep cliënten, schat risico's in en bespreekt jouw bevindingen met de cliënt. Je neemt de coördinatie van de werkzaamheden op je en begeleidt daarbij Controleassistenten van elk niveau. De richtlijn van de beroepsgroep houd je scherp in het oog: je focust op kwaliteit, je hebt een kritische instelling en je bent nauwkeurig en integer. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten en de beste ondersteuning te geven. Ook ben je het aanspreekpunt voor de cliënt. Je stelt het controleplan op, voert controleopdrachten uit en beoordeelt de financiële verantwoording. Daarnaast zorg je voor een goede dossiervorming. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Daarnaast lever je als controleleider een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling.

 • Gevorderd assistent accountant - goes

  - Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? - Met beide benen stevig in de praktijk staan? - En maak je moeiteloos analyses met de nieuwste software applicaties? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Als Gevorderd Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie.

  6 dagen geleden DRV Accountants & Adviseurs - Goes