Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur / vacuümmachinist

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van diverse soorten industriële reinigingswerkzaamheden waarbij machines worden toegepast zoals hogedruk- en vacuümwagens. Je bepaalt binnen de verstrekte opdracht zelf de werkuitvoering en geeft aanwijzingen aan de meewerkend hulpmachinist of medewerker die met de handmatige werkzaamheden in de opdracht is belast.

  3 weken geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Consultant blauwbroek techniek zeeland

  Collega gezocht: Consultant Blauwbroek Techniek regio Zeeland Als technisch - commercieel Consultant Blauwbroek Techniek ben je de intermediair tussen onze technici en onze opdrachtgevers. Vanuit een opdracht van één van onze relaties werf en selecteer je de juiste kandidaat. Je voert de sollicitatiegesprekken, maakt commerciële voorstellen, voert de onderhandelingen, realiseert de plaatsing en voert functioneringsgesprekken uit. Anderzijds zoek je naar mogelijkheden om medewerkers door te plaatsen die beschikbaar komen vanuit een lopend project. Je komt te werken binnen een klein team met korte lijnen, pragmatisch en snel schakelend. Persoonlijke ontwikkeling, de juiste motivatie en plezier in het werk vinden wij de belangrijkste drijfveren om te solliciteren op deze functie. Zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Lees dan snel verder!

 • Senior p&o functionaris

  Voor onze opdrachtgever uit Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior P&O functionaris. Het betreft een fulltime, vaste functie. Ben jij vakinhoudelijk sterk en daarnaast ook procesgericht en zie je het als uitdaging mee te bouwen aan een professionele, centrale P&O afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent verantwoordelijk voor een proactieve uitvoering van het personeelsbeleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van de directies en management van de toegewezen bedrijven bij het in-, door- en uitstroomproces. Je ondersteunt, faciliteert en coacht zowel leidinggevenden als medewerkers in de uitvoering van hun werkzaamheden. Jij bent in deze functie onder andere betrokken bij de uitvoering van o.a. het gezondheidsbeleid en voert in dit kader overleg met de arbodienst/bedrijfsarts. Hierin begeleidt je leidinggevenden en medewerkers. Je coördineert en geeft uitvoering aan werving en selectieactiviteiten. Je maakt deel uit van of begeleidt P&O gerelateerde projecten. Je bent een bevlogen persoonlijkheid die beschikt over coachende vaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je weet ook je stempel te drukken op het P&O beleid.

  gisteren Zebra-ICE- - Terneuzen
 • Mbo starters

  Heb jij (bijna) je mbo diploma gehaald? Ben jij gedreven en gemotiveerd om de eerste stappen in je loopbaan te zetten? En ben jij op zoek naar een baan binnen onder andere de logistiek, techniek, administratie en/of commercie bij een succesvol MKB bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de werving en selectie voor diverse bedrijven in West-Brabant en Zeeland. Momenteel hebben wij interessante vacatures waarover we graag persoonlijk met jou in gesprek gaan! Modoc is jouw carrièremaker in West-Brabant en Zeeland. Wij zijn graag het middelpunt in jouw carrière. Wij ondersteunen jou bij het vinden van die ene (eerste) baan in de regio West-Brabant en Zeeland. Dé baan die jou gelukkig maakt! Dit betekent dat we jouw wensen en behoeften, vanuit onze kantoren in Tholen en Goes perfect vertalen naar een passende baan. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak en uit interesse in jou. Natuurlijk in een transparante samenwerking, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent!

  gisteren Modoc - Goes
 • Hbo starters

  Heb jij (bijna) je HBO diploma op zak? Ben jij gedreven en gemotiveerd om de eerste stappen in je loopbaan te zetten? En ben jij op zoek naar een baan binnen onder andere de logistiek, techniek, administratie en/of commercie bij een succesvol MKB bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de werving en selectie voor diverse bedrijven in West-Brabant en Zeeland. Momenteel hebben wij interessante vacatures waarover we graag persoonlijk met jou in gesprek gaan! Modoc is jouw carrièremaker in West-Brabant en Zeeland. Wij zijn graag het middelpunt in jouw carrière. Wij ondersteunen jou bij het vinden van die ene (eerste) baan in de regio West-Brabant en Zeeland. Dé baan die jou gelukkig maakt! Dit betekend dat we jouw wensen en behoeften, vanuit onze kantoren in Tholen en Goes perfect vertalen naar een passende baan. Dit doen we met liefde en passie voor ons vak en uit interesse in jou. Natuurlijk in een transparante samenwerking, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent!

  gisteren Modoc - Goes
 • Senior marketeer zakelijke energie

  De Sr. Marketeer is verantwoordelijk voor het opstellen van strategische – en tactische klantprogramma’s gericht op de zakelijke energiemarkt binnen en buiten zeeland en geeft tevens richting aan de doorvertaling naar de rest van de organisatie en eventuele externe partijen op gebied van marketingcommunicatie, contentmarketing & positionering. De Sr. Marketeer vertaalt deze naar een marketing- en salesroadmap. De producten die door productmanagement ontwikkeld zijn worden vermarkt en aangeboden aan de juiste klantsegmenten in een op hun behoefte toegesneden propositie waarna opvolging door sales een goeie bodem heeft voor conversie. Het aandachtsgebied van de marketeer is gericht op acquisitie enerzijds en groei en behoud van bestaande klanten anderzijds. Hier hoort ook cross- en upsell bij. De Senior Marketeer rapporteert aan de Manager Business Energie. De afdeling Business Energie is verantwoordelijk voor de omzet en margedoelstellingen voor de gehele zakelijke markt Energie en geeft hier invulling aan door een sterk commerciële focus op het winnen van nieuwe klanten en behoud van de installed base. De afdeling bestaat uit meerdere sales- marketingfuncties die in nauwe samenwerking de totale (financiële) doelstellingen realiseren, zowel binnen als buiten zeeland. Als Senior Marketeer Zakelijke Energie ben je verantwoordelijk voor: • Mede ontwikkelen en uitvoeren van de strategische-, tactische en operationele markt- en conceptstrategie voor zowel de korte als middellange termijn; • Ontwikkelen van- en sturing geven aan de uitvoering van marketingstrategie zakelijk energie; • Opstellen van marktsegmentplannen en daarmee input leveren aan de bijbehorende sales forecast; • Producten o.b.v. de marktbehoefte vertalen in proposities en in marktconcepten en middels (marketing)campagnes tot resultaat brengen; • Verantwoordelijk voor resultaat van campagnes gericht op acquisitie en retentie/loyaliteit; • Ontwikkelen en doorvoeren van Customer Lifecycle strategieën; • In samenwerking met de productmanagers en accountmanager propositievorming tot stand brengen die in lijn is met klantbehoeftes en DELTA strategie; • Customer journey management door alle touchtpoints en kanalen heen richting geven aan functionele requirements in bestelstraten, ICT omgeving van nieuwe en bestaande producten, mijndelta voor zakelijke klanten en eindverantwoordelijk voor alle zakelijke content en touchpoints.

  2 dagen geleden Start People LA - Middelburg
 • Fulltime secretariaatsmedewerker (m/v)

  De Zeeuwse Alliantie notarissen, is op zoek naar een fulltime secretariaatsmedewerker (m/v) De functie: Vanwege vertrek van een van onze ervaren secretaresses hebben wij een vacature voor een duizendpoot op ons secretariaat in Goes; iemand die behoorlijk zijn/haar mannetje kan staan. De werkzaamheden bevatten onder meer: het ontvangen van cliënten, koffieverzorging voor notarissen en cliënten, agendabeheer van de notarissen, eenvoudige correspondentie, het bijhouden van relatiebestanden, verzend- en archiefwerkzaamheden, voorraadbeheer, marketing, diverse secretariële taken voor de notarissen en hand- en spandiensten bij de kantoororganisatie. Daarbij hoort ook het voorbereiden van lezingen en evenementen; zorgen dat alles startklaar staat. Incidenteel kun je ook worden ingezet bij de receptie waar je voornamelijk telefonisch, maar ook in persoon cliënten te woord staat. Met alle daar voorkomende werkzaamheden word je eveneens vertrouwd gemaakt, zodat je daar waar nodig alle taken kunt vervullen. Je bent in beginsel werkzaam in Goes (nabij station), maar indien nodig word je ook in Middelburg ingezet. Wanneer je leergierig en belangstellend genoeg bent, bestaat de mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie.

  2 dagen geleden De Zeeuwse Alliantie - Goes
 • Klantadviseur zorgverzekeringen bij cz in goes (16-24u/week)

  Als gedreven klantadviseur neem jij geen genoegen met een klanttevredenheidsscore onder de 8+. Je zorgt ervoor dat alle klanten persoonlijk advies krijgen. Jij bent het visitekaartje van CZ, geeft een antwoord op iedere vraag en lost eventuele problemen snel en naar tevredenheid op. Door je betrokkenheid bij CZ én haar klanten ben jij een echte ambassadeur van CZ!

  2 dagen geleden Start People LA - Goes
 • Hr-consultant

  Tevreden medewerkers die op de juiste plek zitten zorgen voor groei van het bedrijf. HAER Advies begrijpt dat als geen ander en helpt ondernemers in de keuze welke HR instrumenten in te zetten die leiden tot duurzame positieve resultaten. HAER is de HR adviesdienst van AB Werkt, full-service personeelsvoorziener in Zuid-Nederland. Vanwege toenemende vraag naar de diensten van HAER en de groei van de organisatie, zijn we op zoek naar een HR-consultant Werkgebied: met name Zeeland en West-Brabant Wat ga je doen? Als HR-consultant kijk je samen met de ondernemer welke stappen er nodig zijn op HR-gebied die leiden tot betere resultaten. De oplossingen die je voorstelt zijn mede afhankelijk van de behoefte van de klant. Het varieert van operationeel tot strategisch, van hands-on onderwerpen over toepassing van CAO en het schrijven van bedrijfsreglementen tot strategische ontwikkeling van de HR-kant van een onderneming. Je acquireert adviestrajecten waarbij je op een overtuigende manier de toegevoegde waarde van HAER weet over te brengen. Je vervult in feite vele rollen. Je bent een scherpe vragensteller waardoor je snel tot de kern van het probleem komt. Je bent een diagnosesteller waardoor je de beste oplossing kunt voorstellen. Je bent ook een HR-uitvoerder die samen met de klant die oplossing gaat uitrollen. Je bent daarnaast ook ondernemersklankbord, trainer, ambassadeur, vraagbaak etc. Hoe doe je dat? Als onderdeel van AB Werkt is de dienstverlening van HAER in eerste instantie gericht op de leden en klanten van AB Werkt. Voor je acquisitie kun je o.a. terugvallen op dit netwerk en de collega’s van de regiokantoren. De doelgroep zit veelal in agro, food, techniek en het groen. Je hebt regelmatig contact met de accountmanagers en denkt samen na over hoe jouw dienstverlening van toegevoegde waarde kan zijn voor hun klanten. Je zorgt dat HAER zichtbaar is. Je blogt, vlogt, presenteert HAER op netwerkbijeenkomsten en geeft workshops en trainingen aan kleine groepen ondernemers. In alles wat je doet, vergroot je de kennis van de ondernemer over de meerwaarde van een goed HR beleid. Dit alles met als uiteindelijke doel in adviestrajecten samen met de klant zijn onderneming naar een hoger level te brengen. Hoe te reageren Ben je enthousiast over de functie? Verras ons dan met je sollicitatie! Die kun je mailen naar Remy Baeten: rbaeten@ab-werkt.nl met in de onderwerp regel de vermelding ‘HR-consultant’. Heb je nog vragen, dan kun je hem bellen: 06-55 16 46 13.

  2 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Goes
 • Vacature laborant

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Een job bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Als Laborant kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf met een grote maatschappelijke meerwaarde. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor : • Aanvaarding en aanlevering van externe afvalstoffen : staalnames, analyses, registratie, evaluatie en rapportage van de v.d. verkregen resultaten. • Controle van de scheikundige parameters van de interne zorgprogramma’s : lucht, water, bodem, interne afvalstoffen, industriële hygiëne (staalnames, analyses, registratie, evaluatie en rapportage van de resultaten). • Uitvoeren van productieanalyses en analyses ikv procesverbeteringsprojecten. • Intern kwaliteitsprogramma, uitvoeren van kalibraties & controles, onderhouden van toestellen, validatie van labotoestellen & -methodes.

  2 dagen geleden Indaver Nederland - Buiten Zeeland
 • Team leader customer service

  Key responsibilities:Act as a cross functional team member to ensure that internal and external customer needs are identified and met;Ensure and monitor that team follows the relevant Borealis procedures and processes (e.g. credit notes and approvals, prices and surcharges, complaints,...) and handle/answer any question related to these;Set targets for CSR to gain further improvements towards the customer and also internally;Analyse and balance workload of the team to ensure no overload of individuals – taking market situation into account;Hold performance reviews of the Team Members, develop and coach team members by defining strengths and weaknesses of each individual and propose development actions;Recruit new CSRs for his/her team;Participate in cross-functional projects and Supply Chain projects to improve performance, OTC process, procedures and tools (approximately 20% of working time);Approve and balance absence days/holiday plans to ensure uninterrupted customer service in line with the CSC Service Principles;Plan and lead team meetings on a regular basis to cascade information and implement actions;Analyse the customer service satisfaction level of the team and initiate corrective actions where relevant;Responsible to meet KPI targets of the CSC, analyse data of own team and implement corrective actions;Act as competent contact person and problem solver for internal/external customers. Analyze customer feedback from surveys and complaint rates. Propose and implement preventive and corrective actions. Customer visits with Sales Managers.

 • Projectadministrateur

  Hoe ziet jouw dag er uit als projectadministrateur?In principe ben je bezig met het ondersteunen van de hoofd administratie en je bent de back- up van je teamleider van de projectadministratie. Jouw kerntaken bestaan uit:Controleren van de urenadministratie en het opstellen van rapportages.Zorgen voor optimaal gebruik van het systeem wat door het bedrijf wordt gebruikt. Hierbij hoor ook het ondersteunen van gebruikers, uurtarieven beheren en archiveren van mutaties. Je draagt  zorg voor de aansluiting tussen de export van de urenadministratie en de import van de project- en financiële administratie. Opstellen en controleren van balansen en zorg dragen voor de verwerking van de voorraad.Het assisteren van de hoofd administratie bij berekeningen van tarieven en het opstellen van rapportages, jaarafsluiting en de accountantscontrole.

 • Stagiair qesh normwijzigingen

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor Indaver zijn het allesbehalve loze woorden. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Nederland en in een toenemend aantal Europese landen. Een stageopdracht bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Als Stagiair QESH kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Heb je zelf geen interesse, geef dit bericht dan zeker door. Vraagstuk Het inventariseren van de wijzigingen van de OHSAS 18001 en de VCA ten opzichte van de respectievelijke vervangers ISO 45001 en de VCA 2017. Daaropvolgend het maken van een GAP Analyse op basis van ons veiligheidsmanagementsysteem om met de uitkomsten een concreet actie plan te maken voor de implementatie van deze nieuwe normen.

  3 dagen geleden Indaver Nederland - Nieuwdorp
 • Inkoper

  Als Inkoper kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je bent als inkoper verantwoordelijk voor het inkoopproces en de coördinatie van inkopen. De werkzaamheden bestaan uit het beheren van contracten, leveranciersbeheer, projectmanagement, onderhandelingen, inkooprapportages etc. om zo bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op het gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. Je bent een commerciële onderhandelaar, die analytisch sterk is. Ook breng je kennis en ervaring in om als spil, in samenwerking met je collega’s van betrokken afdelingen, bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze inkooporganisatie binnen Indaver Group.

  3 dagen geleden Indaver Nederland - Nieuwdorp
 • Monteur gft-compostering

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor Indaver zijn het allesbehalve loze woorden. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Nederland en in een toenemend aantal Europese landen. Een job bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Als Monteur kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. • Als monteur ben je primair werkzaam in onze compostering om onze machines en materieel te onderhouden, schoonmaken en te bedienen, om zo onze processen draaiende te houden; • Je ziet toe op een goed en veilig verloop van de dagelijkse procesgang en de naleving daarbij van de geldende regels; • Je onderhoudt informatieve contacten met derden; • Je voert indien nodig las en constructie werkzaamheden uit; • Je zorgt voor een effectieve en juiste uitvoering van het dagelijks onderhoud en schoonmaak van de installaties; • Je borgt de kwaliteit van het proces en eindproducten op de productie vloer; • Je zorgt voor het operationeel zijn, en optimale inzet van het (rijdend) materieel en installaties, voert hieraan (dagelijks) onderhoud uit en lost storingen of problemen op en houdt deze schoon; • Je handelt tijdens de werkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving en de interne procedures en gegeven instructies en aanwijzingen; • Je registreert uitgevoerde werkzaamheden; • Je verricht op verzoek van de leidinggevende overige werkzaamheden op de locatie.

  3 dagen geleden Indaver Nederland - Nieuwdorp