Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 38 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Vergunningverlener

  Voor een gemeente zijn wij per direct opzoek naar een vergunningverlener APV/Bijzondere Wetten. Ben jij iemand die kennis heeft van wet en regelgeving lees dan snel verder! Als vergunningverlener ga je aan de slag binnen de afdeling Advies en Ondersteuning. Binnen deze afdeling vervul jij de functie Vergunningverlener APV/Bijzondere Wetten. Functie omschrijving: Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de vergunningverlening op het gebied van de Algemene Plaatselijke Verordening en Bijzondere wetten (APV). Hierbij kun je denken aan: evenementenvergunningen, standplaatsvergunningen, Drank- en Horecavergunningen en speelautomaatvergunningen. Als Vergunningverlener APV ben je het aanspreekpunt voor de aanvrager van een vergunning en verzorg je de informatie over de aanvraag. Je bent, als Vergunningverlener APV verantwoordelijk voor de planning van overleggen tussen deze verschillende partijen en de aanvrager. Naast de uitvoerende werkzaamheden signaleer jij nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en lever je een pro-actieve bijdrage aan de implementatie van deze ontwikkelingen in nieuw beleid, verordeningen en het proces.

 • Recruiter

  Bij Maandag® is een recruiter geen ‘gelikt’ persoon die voor quick wins gaat, maar een matchmaker in werkgeluk. Iets voor jou? Solliciteer dan direct op deze functie bij Maandag® Middelburg! Als Recruiter bij Maandag® Middelburg ben jij werkzaam in een ambitieus en dynamisch team. Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel, elke dag is anders! Bij Maandag® Middelburg start jij je carrière als Recruiter binnen een van de vakgebieden binnen de publieke sector. Jij bent als Recruiter samen met de Accountmanager dé schakel tussen opdrachtgevers en professionals. Samen bepalen jullie de koers! Je draagt de verantwoordelijk voor de werving van professionals binnen jouw vakgebied! Hoe? Door het schrijven van frisse en to-the-point vacatureteksten waardoor meteen duidelijk is wat iemand gaat doen. En dan? Nee, je wacht niet tot de sollicitaties binnenstromen, maar je neemt het zelf het initiatief en gaat op zoek! Je profileert jezelf op LinkedIn en struint dit samen met alle jobboards af. Je legt contact, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt. Onder het genot van een kop koffie maak je op onze vestiging kennis met de professionals. In dit gesprek inventariseer je de wensen en behoeften. In samenwerking met de Accountmanager breng je de professionals vervolgens onder de aandacht bij onze opdrachtgevers. Je bent als Recruiter begeleider gedurende het hele proces en blijft in beeld zodra een professional via Maandag® aan de slag gaat. Als Recruiter beschik jij over de volgende eigenschappen: • Je bent origineel en creatief. Je gaat op zoek naar vernieuwende manieren om professionals te vinden, benaderen voor een gesprek en uiteindelijk te binden en boeien. • Je hebt energie en weet van wanten. Achterover leunen past niet bij jou, initiatief nemen en een positieve instelling wel! • Je beschikt over een commerciële drive. Resultaatgerichtheid en het behalen van doelen motiveert jou om iedere dag het beste uit jezelf te halen. En die successen vieren we! Ben jij dus op zoek naar die nieuwe uitdaging waarin jij als Recruiter elke week weer een leuke Maandag® hebt en waarop je samen met enthousiaste en gedreven collega’s de mooiste resultaten boekt? Solliciteer dan direct op deze vacature! Neem contact op met Recruiter Linda Reinshagen: linda.reinshagen@maandag.nl / 06-13234967

 • Accountmanager

  Jij bent de persoon die jouw opdrachtgevers uit de brand helpt. Jij ziet kansen en maakt het verschil. Kortom, jij bent de Accountmanager die wij zoeken voor ons team in Middelburg! Als Accountmanager bij Maandag® Middelburg ben jij werkzaam in een ambitieus en dynamisch team. Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel, elke dag is anders! Jij start jouw carrière als Accountmanager binnen een van de vakgebieden binnen de publieke sector. Jij bent samen met de Recruiter dé schakel tussen opdrachtgevers en professionals. Samen bepalen jullie de koers! Een goed gesprek met een klant, het vervullen van een vacature en je persoonlijke doel behalen. Dat zijn dingen waar jij als Accountmanager energie van krijgt. Jij geeft niet op tot je hebt wat je wil: een tevreden klant én een tevreden professional! Maandag® Middelburg zoekt een Accountmanager die binnen ons werkgebied Zeeland en West-Brabant onze opdrachtgevers gaat voorzien van de beste professionals. De Recruiter gaat op zoek naar die professionals waarna jij de telefoon pakt om afspraken te maken met jouw klanten. Je brengt de professional direct onder de aandacht. Jij weet als geen ander wat de opdrachtgever belangrijk vindt doordat je continue in gesprek bent met jouw contactpersonen. Voor je het weet is er een sollicitatiegesprek ingepland en mag de professional van start. Je belt de Recruiter om het goede nieuwe te vertellen en vieren samen dit succes! Jij blijft in beeld gedurende de diverse projecten en biedt hierin begeleiding. Als Accountmanager beschik jij over de volgende eigenschappen: • Je bent communicatief sterk en creatief. Je weet door middel van goed luisteren en doorvragen perfect in te spelen op de behoefte van opdrachtgevers en creëert kansen. • Je hebt energie en weet van wanten. Achterover leunen past niet bij jou, initiatief nemen en een positieve instelling wel! • Je beschikt over een commerciële drive. Resultaatgerichtheid en het behalen van doelen motiveert jou om iedere dag het beste uit jezelf te halen. En die successen vieren we! Ben jij dus op zoek naar die nieuwe uitdaging waarin jij als Accountmanager elke week een leuke Maandag® hebt en waarop je samen met enthousiaste en gedreven collega’s de mooiste resultaten boekt? Solliciteer dan direct op deze vacature! Neem contact op met Recruiter Linda Reinshagen: linda.reinshagen@maandag.nl / 06-13234957

 • Woningfotograaf

  Als woningfotograaf op oproepbasis vertrek je iedere dag vanuit huis naar verschillende locaties. Op basis van je beschikbaarheid krijg je een rooster met een aantal woningen. Flexibiliteit staat in deze functie centraal. Last minute een route overnemen van je zieke collega? Voor jou geen probleem! Op locatie aangekomen, bekijk je de woning kritisch en geef je waar nodig stylingadvies. Wanneer de woning tiptop in orde is maak je uitstekende “normale” foto’s, 360 graden foto’s, een foto op hoogte en een woningvideo, afhankelijk van wat er door de klant besteld is. Aan het eind van de dag upload je de gemaakte foto’s en video’s. Deze worden vervolgens bewerkt door het productieteam en opgeleverd aan de klant. Geen dag is hetzelfde als Woningfotograaf. Je komt iedere dag weer in verschillende huizen, met verschillende bewoners. In dit werk zijn je sociale skills erg belangrijk! En hoewel de woningen zich vooral in jouw eigen regio bevinden, zul je toch aardig wat kilometers maken.

  2 dagen geleden ZIEN24 - Heel Zeeland
 • Controleleider

  Wil jij diverse cliënten in de echte economie bezoeken en hen écht leren kennen? Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? Een bijdrage leveren aan praktijkontwikkeling en ontwikkeling van assistenten? Als Controleleider heb je een uitvoerende, coördinerende en adviserende rol in ons gedreven team. Je voert controlewerkzaamheden uit voor een diverse groep cliënten, schat risico’s in en bespreekt jouw bevindingen met de cliënt. Je neemt de coördinatie van de werkzaamheden op je en begeleidt daarbij Controleassistenten van elk niveau. De richtlijn van de beroepsgroep houd je scherp in het oog: je focust op kwaliteit, je hebt een kritische instelling en je bent nauwkeurig en integer. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten en de beste ondersteuning te geven. Ook ben je het aanspreekpunt voor de cliënt. Je stelt het controleplan op, voert controleopdrachten uit en beoordeelt de financiële verantwoording. Daarnaast zorg je voor een goede dossiervorming. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Daarnaast lever je als controleleider een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling.

 • Gevorderd controleassistent

  Wat onze Controleassistenten zo waarderen in hun baan: “Bij DRV sta je met beide benen in de echte economie. We komen bij bedrijven waar de eigenaar meestal meewerkt; van internationaal transportbedrijf tot autodealer of supermarkt. Hun verhalen over het bedrijf, de ontwikkelingen en toekomstplannen die ik te horen krijg, zorgen ervoor dat de cijfers gaan leven. Ik weet waar ik mijn werk voor doe. Dat geeft me voldoening." Jurriën Kwaak - Gevorderd Controleassistent. Wat je doet: Met jouw scherpe blik controleer je jaarrekeningen van mkb-ondernemers. Tijdens de interim controles breng je de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen in kaart. Je spant je in om Beginnend Controleassistenten zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Unit4 FDS, Unit4 Audition en Idea om nóg efficiënter te werk te gaan. Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

 • Beginnend controleassistent

  Kom jij net van de middelbare school met vwo-diploma op zak en zit er een Registeraccountant in jou? Of ben je aan het studeren (of net klaar) en wil jij een sparringpartner zijn van mkb-ondernemers? Word de baas over jouw toekomst en ga aan de slag als Beginnend Controleassistent bij DRV. Je controleert samen met een gespecialiseerd team van accountants niet alleen jaarrekeningen, maar brengt ook de risico’s in kaart en onderzoekt of deze voldoende beheerst worden. Past dit bij jou? Controlepraktijk bij DRV: Een controleteam bestaat uit meerdere Controleassistenten van diverse niveaus, een Controleleider en een Accountant Manager. De omvang en de opbouw van het team waarin je werkt verschilt per opdracht. Je werkt samen met verschillende collega’s en voor verschillende cliënten. Omdat DRV een compact kantoor is, ken je veel collega’s goed. Jullie opereren als team om de cliënt van de beste inzichten te voorzien. Jouw rol als Beginnend Controleassistent: Als Beginnend Controleassistent sta je meteen midden in de echte economie. Je gaat namelijk veel op bezoek bij cliënten en daardoor leer je veel verschillende bedrijven kennen. Hierdoor ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de diverse branches. Je levert de financiële zekerheid die de ondernemer nodig heeft om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen. Het uitvoeren van controlewerkzaamheden behoort tot je dagelijkse bezigheden. Verder attendeer je de ondernemer op mogelijke verbeteringen van bedrijfsprocessen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland. Doorgroeien en ontwikkelen naar Registeraccountant: Bij DRV zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Als je enkele jaren ervaring hebt opgedaan als Beginnend Controleassistent, ga je zelf startende collega’s begeleiden. Je helpt hen bij vragen en krijgt steeds meer verantwoordelijkheden. Afhankelijk van hoever je bent in je carrière en met je opleiding kan je doorgroeien naar de functie van Controleleider en uiteindelijk Registeraccountant. Iedereen krijgt een persoonlijke ontwikkelplan zodat je op het juiste moment stappen maakt binnen je carrière. Belangrijk hierbij is dat je laat zien dat je toe bent aan een volgende stap. Wat ga je doen? Je hebt als Beginnend Controleassistent verschillende taken en verantwoordelijkheden. De werkzaamheden die je uitvoert zijn divers. We hebben een aantal taken kort voor je op een rij gezet: - In kaart brengen van administratieve processen - Het testen van interne beheersingsmaatregelen - Uitvoeren van controle- en assurancewerkzaamheden. - Gesprekken voeren met cliënten om informatie te vergaren - Voorstellen doen voor verbetering van processen bij een ondernemer - Dossiervorming

 • Gevorderd assistent accountant

  Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? Met beide benen stevig in de praktijk staan? En maak je moeiteloos analyses met de nieuwste software applicaties? Als Gevorderd Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie.

  3 dagen geleden DRV Accountants & Adviseurs - Goes
 • Beginnend assistent accountant

  Ben je bezig met de Hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en schuilt er een potentieel AA-accountant in jou? Wellicht is de functie Beginnend Assistent Accountant iets voor jou! Als Beginnend Assistent Accountant combineer je werken en leren en ondersteun je ervaren accountants. Je bent gelijk betrokken bij ondernemers en dankzij jouw werkzaamheden krijgt de ondernemer inzicht in de cijfers. Benieuwd of dit iets voor jou is? Samenstelpraktijk bij DRV: Als Beginnend Assistent Accountant ga je werken binnen de samenstelpraktijk. De voornaamste werkzaamheden zijn het samenstellen van jaarrekeningen en adviseren van mkb-ondernemers. Je werkt samen met een team van assistenten en ervaren accountants. De omvang van het team waarin je werkt, kan verschillen per ondernemer waar je voor werkt. Op de vestiging waar je werkt leer je veel collega’s kennen en de sfeer is open en informeel. We maken binnen de teams op een van de twaalf vestigingen graag plaats voor jou! Jouw rol als Beginnend Assistent Accountant: Door de toenemende digitalisering en automatisering is het steeds belangrijker dat je het leuk vindt om de cliënt te adviseren en een goede relatie op te bouwen. Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt (DRV Pro) en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Samen met een team van collega’s doe je er alles aan om cliënten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien. Doorgroeien en ontwikkelen naar Accountant: Als starter werk je graag samen met collega’s en elke dag weer ga jij voor de hoogst haalbare kwaliteit. Bij DRV zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Als je enkele jaren ervaring hebt opgedaan als Assistent Accountant en laat zien dat je toe bent aan de volgende stap, kan je doorgroeien en zelf ook startende Assistent Accountants begeleiden. Je uiteindelijk doel is het behalen van je AA-titel en doorgroeien naar de functie van Accountant Relatiebeheerder of zelfs manager. Wat ga je doen? Als Beginnend Assistent Accountant voer je veel verschillende werkzaamheden uit. We hebben een aantal taken kort voor je op een rij gezet: - Inrichten van geautomatiseerde totaaloplossingen - Analyseren van informatie en gerichte adviezen geven - Jaarrekeningen samenstellen - Ondersteunen bij het samenstellen van managementinformatie - Verzorgen van fiscale aangiften - Administraties voeren - Sparren met collega’s en Relatiebeheerders over goede adviezen - Cijfers beoordelen

 • Zelfstandig assistent accountant

  Wil jij waarde toevoegen voor mkb-cliënten in de regio Goes door hen te voorzien van de beste financiële inzichten en adviezen? Je ontwikkelen tot vertrouwenspersoon voor ondernemers in hart en nieren die midden in de echte economie staan? Jouw functie als Zelfstandig Assistent Accountant Wat onze Zelfstandig Assistent Accountants zo waarderen in hun baan: “Je kan cliënten écht helpen als Assistent Accountant. Je wil natuurlijk in de gaten houden wat ze doen, waar het mis gaat en waar we kunnen helpen om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Zo kunnen we ze voorzien van gericht advies.” Cynthia Entjes – Assistent Accountant Jouw takenpakket: - Je stelt jaarrekeningen samen, verwerkt financiële administraties en verricht fiscale werkzaamheden. - Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing, op maat gemaakt voor elke cliënt (DRV Pro). - Met jouw analytische vaardigheden maak je de financiële data daadwerkelijk waardevol. - Je stelt adviezen op en bespreek opdrachten met de Relatiebeheerder. - Je spant je in om Assistent Accountants met minder ervaring zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. - Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Exact Online, Unit4 Audition, Unit4 Fiscaal Gemak, Unit4 FDS en DRV Online om nog slimmer en efficiënter te werken. - Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

  3 dagen geleden DRV Accountants & Adviseurs - Goes
 • senior specialist btw - rotterdam

  Heb jij bovengemiddelde kennis van en affiniteit met btw? Ben je ondernemend en sterk in advisering? Wil jij het btw-team verder ontwikkelen in kennis, kwaliteit en omvang? Samen met de andere btw-specialisten bouw je de komende twee jaar een vaktechnisch sterk btw-team op, dat intern verder ontwikkelt tot een gewaardeerd expertisecentrum en dat zorgt voor een stevige groei in advisering aan ondernemers in de echte economie. Voor je rol als vaktechnisch specialist deel je actief de ontwikkelingen op het gebied van btw en de kansen die daaruit voortkomen voor optimale dienstverlening aan onze cliënten. Daarvoor ben je geregeld op de vestigingen van DRV aanwezig. Binnen het team heb je een voorbeeldfunctie in kwaliteit en cliëntgerichtheid. Je stimuleert de teamleden de beste te worden in hun vak en draagt als mentor en coach actief bij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Je hebt oog voor de kansen in de markt en neemt initiatieven om de dienstverlening verder tot wasdom te laten komen. Voor onze gevarieerde groep cliënten in de echte economie ben je een gerespecteerde en proactieve belastingadviseur. Je begrijpt hoe mkb-ondernemers denken en werken. Je bedenkt fiscale oplossingen en structuren, die je verwoordt in een beknopt en helder praktijkgericht advies. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en mogelijkheden. Verder schrijf je bezwaarschriften en bied je ondersteuning bij procedures.

 • Assistent controller

  Opleiding: Hbo Bedrijfseconomie of mbo-4 Bedrijfsadministrateur met ervaring Uren per week: 32 tot 40 uur Ben jij hélemaal weg van cijfers? Wil jij met je analytische instelling ondernemers in de echte economie kunnen bedienen met de juiste rapportages? Solliciteer dan direct! Als Assistent Controller bén of wórd jij expert in het vervaardigen van financiële rapportages voor onze cliënten. Jouw takenpakket: • Met jouw analytische blik stel jij vanuit de boekhouding financiële rapportages op voor onze mkb-ondernemers. • Uit deze financiële rapportages verstrek jij de juiste informatie naar onze cliënt of de accountant die deze cliënt bedient. • Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep natuurlijk goed in de gaten. • Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Unit4 FDS, Unit4 Audition en Idea om nóg efficiënter te werk te gaan. • Met jouw communicatieve skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

  3 dagen geleden DRV Accountants & Adviseurs - Goes
 • Junior belastingadviseur - roosendaal

  Opleiding: (bijna) afgestudeerd WO Fiscale Economie of WO Fiscaal Recht Uren per week: 32-40 Wil jij ontwikkelen als fiscale adviseur van dga’s en mkb-ondernemingen in de echte economie? Een expert worden in fiscaal aangiftewerk? Wil jij doorgroeien binnen een gedreven team met open cultuur? Dan is dit jouw kans om je fiscale carrière een vliegende start te geven. Jouw functie als Junior Belastingadviseur Als Junior Belastingadviseur bestaat jouw dagelijkse praktijk uit het begeleiden van onze cliënten en hun belangen. Onze mkb-cliënten vertrouwen op jou om hen fiscaal te ontzorgen. Je assisteert bij het opstellen van complexe aangiften en je schrijft bezwaarschriften. Verder ondersteun je bij het opstellen van fiscale adviezen. Je denkt en handelt niet alleen vanuit fiscaal oogpunt, maar ook vanuit de cliënt en zijn of haar bedrijf. Je werkt multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en passende oplossingen kunt aandragen. Je kunt goed in teamverband werken en bent in staat om de wensen van de cliënt te vertalen naar de dienstverlening van DRV. Je functioneert onder begeleiding van ervaren collega’s. Naarmate je jezelf ontwikkelt, krijg je steeds meer zelfstandigheid. Het is voor jou geen probleem om verbanden te leggen en je ziet het als een uitdaging om passende oplossingen aan te dragen. Je kunt goed in teamverband werken en bent in staat om de wensen van de cliënt te vertalen naar onze dienstverlening. De gevarieerde en op termijn meer complexe opdrachten geven uitdaging in je werk. Deze uitdaging bereik je door jezelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk én adviesvaardig. Jouw talent is onze kracht!

 • Belastingadviseur - roosendaal

  Opleiding: WO Fiscale Economie of WO Fiscaal Recht Uren per week: 32-40 Is fiscale advisering van ondernemers jou op het lijf geschreven? Wil jij aanspreekpunt zijn van diverse cliënten in de echte economie? Dan is dit dé baan voor jou! Als Belastingadviseur zet je je expertise in op een breed terrein. Je werkt voor een gevarieerde groep cliënten voor wie je een belangrijk klankbord bent. Je begrijpt hoe echte ondernemers denken en werken. Je bedenkt fiscale oplossingen en structuren, die je verwoordt in een beknopt en helder advies dat praktijkgericht is. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en mogelijkheden. Ook stel je complexe aangiften op en je controleert de aangiften die door collega’s zijn gemaakt. Verder schrijf je bezwaarschriften en bied je ondersteuning bij procedures. De ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet en je kennis wil je graag uitbreiden en delen. Je hebt een helder beeld van de echte economie waar onze cliënten in werken. Je schroomt niet om initiatieven te nemen die de ontwikkeling van de praktijk stimuleren en de praktijk uit te breiden met nieuwe cliënten. Samen met het team doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven.

 • (senior) belastingadviseur manager - breda

  Locatie: Vestiging Breda Uren per week: 32 tot 40 uur Opleiding: WO Fiscale Economie of WO Fiscaal Recht Is fiscale advisering van mkb-ondernemers jou op het lijf geschreven? Haal jij energie uit het begeleiden van teamleden en wil jij de fiscale adviespraktijk naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij jou nodig in deze functie! Als (Senior) Manager Belastingadviseur zet je jouw fiscale expertise in op een breed terrein. Je werkt voor een gevarieerde groep cliënten voor wie je een belangrijk klankbord bent. Je begrijpt hoe echte ondernemers denken en werken. Je bedenkt fiscale oplossingen die je verwoordt in een beknopt en helder advies dat praktijkgericht is. Tevens ben je verantwoordelijk voor het fiscaal beoordelen van jaarrekeningen en aangiftes. De ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet en je kennis wil je graag uitbreiden en delen. Je hebt een helder beeld van de echte economie waar onze cliënten in werken. Door vakkennis en enthousiasme weet je het team van 10 (Junior) Belastingadviseurs en Aangiftemedewerkers te motiveren. Je schroomt niet om initiatieven te nemen die de ontwikkeling van de praktijk stimuleren en de praktijk uit te breiden met nieuwe cliënten. Samen met jouw team doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven.