Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Reinigingsspecialist / cleaner

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van (reinigings)opdrachten van diverse soorten waarbij er sprake is van losmaken, verzamelen en verwijderen van vaste- en vloeistoffen, alsmede het uitvoeren van diverse werkzaamheden op ons terrein. De werkzaamheden variëren van zuiver handmatig werk tot werk met eenvoudige machines.

  2 weken geleden Martens Cleaning ( Nieuwdorp )
 • Havenbeveiliger m/v 24-32 uur

  Ben jij een beveiliger in hart en nieren? Ben je secuur in je werk en houd je ervan dat alles op rolletjes verloopt? Dan zou deze functie als havenbeveiliger wel eens goed bij jou kunnen passen.

  gisteren Elie Beveliging ( Goes )
 • Mobiele surveillant m/v 24-32 uur

  Als mobiele surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Tijdens je werkzaamheden overdag, 's avonds of 's nachts blijf je alert. Je kan zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

  gisteren Elie Beveliging ( Goes )
 • Mobiele surveillant m/v 38 uur

  Als mobiele surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Tijdens je werkzaamheden overdag, 's avonds of 's nachts blijf je alert. Je kan zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

  gisteren Elie Beveliging ( Goes )
 • Mobiele surveillant zeeuws vlaanderen m/v 24-32 uur

  Als mobiele surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Tijdens je werkzaamheden overdag, 's avonds of 's nachts blijf je alert. Je kan zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

  gisteren Elie Beveliging ( Terneuzen )
 • Beveiliger worden? Werken + leren tegelijk, in mei starten wij de opleiding!

  Altijd graag in de beveiliging willen werken? Pak dan nu deze unieke kans! Wij hebben nog een paar plaatsen vrij voor de opleiding in de beveiliging. Tijdens deze opleiding loop je bij ons stage. Na de opleiding kan je je verder ontwikkelen tot specialist in havenbeveiliging.

  gisteren Elie Beveliging ( Goes )
 • Medewerker buitendienst

  Als medewerker Buitendienst ben je dagelijks onderweg met de bedrijfsauto en verzorg je de werkzaamheden monsterneming, veldmetingen en de installatie van bemonsteringsapparatuur voor onze klanten. Je werkt grotendeels zelfstandig en vanuit jouw thuislocatie. Je draagt zorg voor de monsternames van diverse aard op verschillende locaties bij bedrijven, gebouwen en in buitengebieden volgens de dagelijkse planning; Je verricht veldmetingen tijdens de monsternames met analytische apparatuur; Je verzorgt de registratie van monster- en meetgegevens in de mobiele IT-applicatie; Je transporteert de genomen monsters en levert deze af op vaste monsteroverdracht plaatsen; Je verzorgt tevens waar van toepassing het mondelinge contact met onze klanten op de diverse klantlocaties.

  2 dagen geleden All Water Services ( Heel Zeeland )
 • Financieel controller

  Een pietje precies als het om cijfers gaat, en altijd 'in control'! Je krijgt een kick van deadlines en hectiek, en bent als een financiële vis in het water in een technische werkomgeving. Budgetbewaking heeft voor jou geen geheimen... Je staat te springen om te ondersteunen bij de aanstaande turn around in 2020, en onderdeel te zijn van het turn around team van deze top raffinaderij in Vlissingen. Deze raffinaderij maakt van ruwe olie brandstoffen en zorgt er dus voor dat jij -als je tankt- niet stilstaat in je auto langs de weg. Als financieel controller, of cost controller, van het turn around team, ben je onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen & bewaken van het turn around budget, door het samenstellen van een kostenbegroting, op basis van werkpakketten, geschatte aantal arbeidsuren en historische kosten uit SAP. Welke werkzaamheden voer je uit als cost controller? Denk hierbij o.a. aan: Je analyseert kosten en geeft prognoses af over de (verwachte) turn around kosten. Je ontwikkelt in samenwerking met je collega controllers een methode voor kostenmanagement Tijdens uitvoering van de turn around ben je verantwoordelijk voor de kostenopvolging van een 'block'; o.a. controleer je uitgaven, voert audits uit en communiceert met leveranciers over goedgekeurde/afgekeurde kostenopgaven. Je stelt kostenrapportages op en cash-flow overzichten.

 • Huishoudelijke hulp biedt zich aan

  alle voorkomende huishoudelijke taken, wat u als klant wenst dat er gedaan wordt

  6 dagen geleden A&O ( Middelburg )
 • Consultant

  Jij bent servicegericht, een mensen-mens en een communicator pur sang. Je hebt een op- en top commercieel gevoel en bent een echte bruggenbouwer. Onze Consultant functie in onze Front Office is jou op het lijf geschreven. Pas je bij ons? De Pooter Personeelsdiensten is… een Zeeuws familiebedrijf, ruim 65 jaar actief in de personeelsbemiddeling in de breedste zin aan het woord. sociaal en lokaal betrokken bij de markt. een servicegerichte & pragmatische dienstverlener met persoonlijk contact, korte communicatielijnen & heldere afspraken. trots op onze samenwerking met 75 bedrijven uit de regio & ons personeelsbestand van 500+ werknemers. actief in de procesindustrie, onderhoudstechniek, engineering, logistiek & supply chain, zakelijke dienstverlening & bouw. een groeiende, dynamische organisatie, ‘waar krachten worden gebundeld’… Jij wil... verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van uitzenden, detacheren of andere vormen van werk & serviceverlening naar onze klanten & kandidaten. elke dag een andere dag. Je houdt van dynamische & ad-hoc werkzaamheden. tot het uiterste gaan in de zoektocht naar de perfecte match tussen een klant en kandidaat om zo de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. service verlenen aan klanten, medewerkers & kandidaten, en hebt relatie- en accountbeheer hoog in het vaandel staan. graag het 1e en belangrijkste aanspreekpunt zijn voor onze klanten en medewerkers. Als consultant… beheer en vervul je de vacatures van begin tot eind zorg je voor goed relatiebeheer met onze medewerkers en klanten werk je mee aan het opbouwen van een kandidatenpool ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van contracten ben je voortdurend op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, en deelt deze kennis met collega's en klanten. adviseer je opdrachtgevers en medewerkers over inhoudelijke en complexe vraagstukken heb je affiniteit met techniek en vindt het interessant om meer over techniek te weten

  een week geleden De Pooter Personeelsdiensten ( Axel )
 • Stageplaats notariaat mbo/hbo

  De Notariswinkel is een allround notariskantoor gevestigd in de winkelstraat van Oost-Souburg. Wij zijn een laagdrempelig kantoor zoals je dat van een 'gewone' winkel gewend bent. Klanten lopen ons kantoor dan ook gemakkelijk binnen. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van heldere, begrijpelijke taal. Door middel van een goede uitleg maken wij onze klanten wegwijs in de wereld van op het eerste gezicht ontoegankelijke juridische onderwerpen. Lijkt het je leuk om ons te helpen en een kijkje te nemen in de wereld van het notariaat? Ben jij een enthousiaste student en wil je stage lopen binnen een dynamisch kantoor met een klein team en een ongedwongen, informele werksfeer? Solliciteer dan direct op onze stageplaats. Wij hebben per 3 april 2018 plaats voor een (meewerk-)stage op ons notariaat voor iemand die van aanpakken houdt. Binnen ons team ben je actief op o.a. onze receptie (het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op kantoor en telefonisch, kantooragenda, postverwerking). Daarnaast biedt je ondersteuning aan de behandelaars op het gebied van familierecht en vastgoed (nieuwe dossiers aanmaken, recherches uitvoeren, documenten voorbereiden en aanpassen).

  een week geleden De Notariswinkel ( Oost-Souburg )
 • (junior) notarieel secretaresse

  De Notariswinkel is een allround notariskantoor gevestigd in de winkelstraat van Oost-Souburg. Wij zijn een laagdrempelig kantoor zoals je dat van een 'gewone' winkel gewend bent. Klanten lopen ons kantoor dan ook gemakkelijk binnen. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van heldere, begrijpelijke taal. Door middel van een goede uitleg maken wij onze klanten wegwijs in de wereld van op het eerste gezicht ontoegankelijke juridische onderwerpen. Wij zijn een dynamisch kantoor met een klein team en hebben een ongedwongen, informele werksfeer. Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken staan bij ons voorop. Wij zoeken een (Junior) Notarieel Secretaresse die van aanpakken houdt en zich “on the job” verder wilt ontwikkelen. Het betreft hier een startersfunctie. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, bent proactief en werkt accuraat. Werkzaamheden: • Je bent het visitekaartje van ons kantoor, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op kantoor en telefonisch; • Je verzorgt inkomende en uitgaande post en je houdt de kantooragenda bij; • Jij zorgt ervoor dat ons kantoor er altijd representatief uitziet; • Je maakt nieuwe dossiers aan; • Je controleert en maakt de dossiers voor de dag gereed voor passering; • Je past documenten (akten, volmachten, besluiten) aan; • Je werkt minuutakten af; • Je verzorgt de afschriften en de verzending daarvan; • Je verzorgt diverse typewerkzaamheden ten behoeve van de akten en werkt nauw samen met de behandelaars; • Je archiveert dossiers.

  een week geleden De Notariswinkel ( Oost-Souburg )
 • Klantenadviseur

  Klantenadviseur Middelharnis, 34 uur per week Jouw rol Elke dag is anders. Je informeert en adviseert klanten persoonlijk aan de balie. Dat kan gaan om het verkopen en adviseren van zorgverzekeringen of reisverzekeringen. Maar ook krijg je vragen over vergoedingen, procedures en premiebetaling. Weet jij de behoefte van de klant te vertalen naar de persoonlijke begeleiding die CZ te bieden heeft? Dan zit je bij ons op de juiste plaats. Naast het voeren van gesprekken met klanten die onze servicekantoren bezoeken, beantwoord je vragen die via e-mail aan ons worden gesteld. Het is daarom belangrijk dat je vlot, foutloos en klantvriendelijk schrijft. Naast de Nederlandse taal ben je ook voldoende vaardig in het Engels. In de functie van klantenadviseur kun je de meest uiteenlopende reacties verwachten. Klachten, vragen, mensen die hevig geëmotioneerd zijn: dat is voor jou snel schakelen. Gelukkig kan jij goed met mensen omgaan en lever je maatwerk. Je moet van veel dingen wat weten, zowel voor je advieswerkzaamheden als voor je administratieve taken. Je beoordeelt financiële transacties, inschrijvingen en mutaties, verwerkt ze en handelt ze af. Je werkt zelfstandig, maar bent wel lid van een team. Jouw bijdrage Je beschikt over doorzettingsvermogen. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze service. Je hebt de nodige kennis van ons werkveld en bent bereid je via interne opleidingen verder te bekwamen. Jij vindt het leuk om met mensen om te gaan. Bent nooit te druk om iemand te helpen, al gaat het om de kleinste dingen. Je begrijpt dat voor sommige klanten persoonlijk contact erg belangrijk is. Alles voor betere zorg: dat is wat jij dagelijks waar wilt maken voor de klant.

  2 weken geleden Zorgverzekeraar CZ ( Bruinisse )
 • Beveiliger

  Beveiliger worden op de leukste evenementen, dan zijn wij op zoek naar JOU! Lijkt het jou leuk om op evenementen te staan, en zelf je evenementen inplannen. Dan bent u bij ons bij het juiste adres! Wij zoeken een beveiliger, die graag de evenementen op zich neemt. Jij bepaald dus je eigen werktijden!

  2 weken geleden MKG ( Heel Zeeland )
 • Commercieel medewerker

  Gaat jouw commerciële hart sneller kloppen van relatiebeheer? En ben jij in staat om op basis hiervan de bestaande klanten uit te bouwen? Modoc zoekt jou als nieuwe collega voor onze opdrachtgever, een groeiend familiebedrijf. Wij verzorgen de werving en selectie, dit betekent dat je een arbeidsovereenkomst bij hen krijgt en dus de zekerheid hebt van een (vaste) baan. Als commercieel medewerker zal jij je voornamelijk bezig houden met taken als: • Advies geven, zowel telefonisch als per e-mail; • Offertes opmaken; • Klanten bezoeken; • Beurzen bezoeken; • Klanten voorzien van documentatie; • Klachtafhandeling. Er wordt er van jou verwacht dat je bereid bent om in het beginstadium ervaring op gaat doen in onder andere het invoeren en klaarzetten van orders, het boeken van transport, het inkoopproces verzorgen en diverse overige werkzaamheden. De focus ligt uiteraard wel op de commerciële activiteiten. Deze uitdagende baan is bij een internationale organisatie die zich kenmerkt door een no-nonsense en informele werkcultuur.

  2 weken geleden Modoc ( Goes )