Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 15 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Reinigingsspecialist / cleaner

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van (reinigings)opdrachten van diverse soorten waarbij er sprake is van losmaken, verzamelen en verwijderen van vaste- en vloeistoffen, alsmede het uitvoeren van diverse werkzaamheden op ons terrein. De werkzaamheden variëren van zuiver handmatig werk tot werk met eenvoudige machines.

  3 weken geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Technisch assistent beheerder bedrijfsmiddelen

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor Indaver zijn het allesbehalve loze woorden. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Nederland en in een toenemend aantal Europese landen. Business Unit Sludge Dewatering De Business Unit Sludge Dewatering (Impex) richt zich op het on site aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling. Het uitvoerende werk vindt voornamelijk op locatie bij klanten plaats in binnen- en buitenland. In zowel opdrachtverwerving als uitvoering bestaan veel internationale contacten. Een job bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Als Assistent Beheerder Bedrijfsmiddelen kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Functieomschrijving Als Technisch Assistent Beheerder Bedrijfsmiddelen ben je verantwoordelijk voor het technisch en administratief ondersteunen van de Beheerder Bedrijfsmiddelen, binnen de wettelijke (veiligheids)kaders rondom productiemiddelen. • Je voert zelfstandig beheer over een deel van de bedrijfsmiddelen; • Je registreert de prestaties van productie en bedrijfsmiddelen; • Je draagt zorg voor het bijhouden van constructiedossiers met technische documenten; • Je bent verantwoordelijk voor de orderadministratie, bestellingen en onderhouden van het artikel/service bestand; • Je registreert de in- en uitgaande goederen en actuele voorraden in het magazijn.

 • Business manager maintenance

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor Indaver zijn het allesbehalve loze woorden. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Nederland en in een toenemend aantal Europese landen. Business Unit Sludge Dewatering De Business Unit Sludge Dewatering (Impex) richt zich op het on site aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling. Het uitvoerende werk vindt voornamelijk op locatie bij klanten plaats in binnen- en buitenland. In zowel opdrachtverwerving als uitvoering bestaan veel internationale contacten. Een job bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Als Business Manager Maintenance kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Functieomschrijving * Je bent verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) het strategisch onderhoudsbeleid; * Je bent verantwoordelijk voor een dynamisch, gemotiveerd en resultaatgericht team; * Je bepaalt het uitbestedingsbeleid van specialistisch werk bij deskundige partners; * Je vertaalt het beleid in jaaronderhoudsplannen, adviseert bij de aanschaf van nieuw materieel en bij investeringen; * Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, handhaven en verbeteren van de dagelijkse procedures en registraties op het gebied van mensen, middelen en kwaliteit; * Je bent verantwoordelijk voor de organisatie (opzetten en continueren) van een storingsdienst; * Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van onderhoudsprojecten.

 • Accountmanager b2b zeeland

  In het rayon Zeeland beheer je de zakelijke accounts. Je doet sales van het dienstenaanbod en werkt aan de uitbreiding van het klantenbestand. Onze opdrachtgever is een grote speler in hun branche en onderdeel van een multinational. Er wordt dan ook de nodige aandacht besteed aan jouw training en opleiding. Binnen de organisatie zijn er goede doorgroeimogelijkheden. De klant is geen prijsvechter, maar biedt kwaliteit en kennis. Daarmee zul je eerder ook een adviesrol spelen dan puur harde sales. Lange termijn contracten met middelgrote bedrijven in heel Zeeland is de doelstelling.

 • Administratie/binnendienst

  VACATURE: medewerker Administratie/Binnendienst Ben jij die jonge, gedreven en enthousiaste medewerker die op zoek is naar een leuke baan in Middelburg? Dan ben jij wellicht diegene die we zoeken ter aanvulling van ons Rotsvast team. https://www.rotsvast.nl/vacatures/medewerker-administratie-binnendienst-middelburg/ ???? Interesse? Stuur dan je CV naar n.weerstra@rotsvast.nl of neem contact met ons op voor meer informatie!

  2 dagen geleden Rotsvast Middelburg - Middelburg
 • Secretarieel/administratief medewerk(st)er

  Ter versterking van het backoffice team van ons zusterbedrijf Prior Adviesgroep, zoeken wij een secretarieel/administratief medewerk(st)er. De functie Wij zoeken een fulltime (40 uur) medewerk(st)er. Het verrichten van diverse voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden voor meerdere vennootschappen behorende onder dezelfde groep, behoort tot het takenpakket. Bij deze functie ligt de nadruk op ondersteuning bij secretariële werkzaamheden, waaronder het beantwoorden van de telefoon, mail en het verwerken van de post, correspondentie, het maken van contracten, het uitwerken van offertes en het maken van afspraken, enz. Daarnaast verleen je ondersteuning bij het voeren van financiële administraties zoals het invoeren van crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministraties.

 • Mobiel beveiliger (ft) walcheren/beveland (zeeland) opleiding mogelijk!

  In de omgeving Middelburg/Vlissingen/Goes zijn wij opzoek naar een mobiel beveiliger. Hierbij verricht je allerlei beveiligingswerkzaamheden. Je dient in het bezit te zijn van het diploma: Beveiliger 2. BHV diploma en kennis in Word en Excel is een pre. Voor uitzonderlijk geschikte kandidaten is een opleiding tot beveiliger tevens mogelijk. Je krijgt de beschikking over een goed uitgeruste surveillanceauto, waarmee je zelfstandig, maar wel binnen een team van collega's beveiligingswerkzaamheden uitvoert. Dit gaat onder andere om brand- en sluitrondes, openingsrondes, controlerondes, sluitassistentie en alarmopvolging. Een vak apart, veel uitdaging, veel dynamiek en veel verantwoordelijkheid.

  3 dagen geleden Arvid Fontijn - Vlissingen
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met je collega’s van de vestiging verantwoordelijk voor het werkgebied Zeeland, en omgeving. Je brengt offertes uit, sluit opdrachten af en handelt inkomende orders af. Hierbij werk je nauw samen met je buitendienst collega’s. Functieomschrijving: • Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en de verkoop buitendienst. • Je houdt je actief bezig met (telefonische) verkoop, orderinvoer en het consequent opvolgen van verkoopacties. • Optimale kennisdeling en ondersteuning lever je door het geven van informatie en adviezen over concepten, producten en hun toepassingsmogelijkheden aan onze klanten. • Je bent digitaal goed onderlegd en je kunt onze E-business tools vertalen naar onze klant.

  3 dagen geleden Unique Goes - Middelburg
 • Commercieel medewerker binnendienst duits

  Voor onze opdrachtgever in Reimerswaal zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker met kennis van de Duitse taal. In deze (binnendienst)functie ga je aan de slag met zowel de binnenkomende orders als het klantcontact om nieuwe orders en klanten binnen te halen. Je komt te werken op een afdeling waar de lijntjes erg kort zijn en gewenste feedback dus snel te vergaren is. Daarnaast werk je nauw samen met de accountmanager om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bewerken. Vanwege een druk hoogseizoen is het bij deze opdrachtgever niet mogelijk om in juli & augustus vakantie op te nemen. Het betreft een fulltime functie. 32 uur is eventueel ook mogelijk. Ben jij deze commerciële spin in het web die pro-actief op zaken inspeelt? Lees dan snel verder!

  3 dagen geleden Unique Goes - Yerseke
 • Zzp’er administratieve kracht met leidinggevende capaciteiten

  Gastouderbureau Sweet Home Zeeland is vanwege uitbreiding op zoek naar een ZZP’er in de functie van administratieve kracht met leidinggevende capaciteiten Gastouderbureau Sweet Home Zeeland is een regionaal gastouderbureau. We hebben ongeveer 55 a 60 gastouders in Zeeland, waarvoor we de bemiddeling, begeleiding, administratie, facturatie en matching verzorgen. We werken in een klein team en houden van korte lijnen. Voor deze vacature worden uitsluitend ZZP’ers uitgenodigd om te solliciteren. Mocht je op korte termijn ZZP’er willen worden en spreken de werkzaamheden je aan, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren * Werkzaamheden; • Je verzorgt verschillende administratieve handelingen, waaronder de facturatie, het maken en invoeren van contracten, het registeren van nieuwe gastouders, het wijzigen van uren, het inboeken van activiteiten • Je hebt telefonisch contact met gast- en vraagouders en beantwoordt vragen. • Je beantwoordt de e-mail. • Je match tussen vraag en aanbod in de gastouderopvang • Je onderhoudt contacten met externe instanties • Je houdt de actuele ontwikkelingen in de gastouderopvang in de gaten en handelt hier ook naar • Je kunt leiding geven aan een aantal mensen, werkzaamheden coördineren en controlerende handelingen verrichten

  6 dagen geleden Sweet Home Zeeland - Middelburg
 • Supervisor customerservice

  In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het gehele proces op de Customer Service afdeling en geef je leiding aan de Customer Service Representatives op de locatie en in de Oekraïne. Je zorgt voor een goed verloop in het hele proces van bestelling tot levering, klantcontact en transport. Met jouw goede kennis van bedrijfsprocessen weet je de eventuele knelpunten te signaleren en een gerichte oplossing ervoor te vinden. Je dagelijkse supervisie werkzaamheden zijn onder andere de werkzaamheden coördineren en het bieden van ondersteuning en begeleiding bij complexere ordersituaties met daarbij het oplossen van bezwaren van klanten. Verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte verwerking van internationale klantorders en het controleren en versturen van e-mail-, fax- en telefoonbestellingen. Bij dit internationale bedrijf zorg jij samen met 60 betrokken collega’s voor een goede klanttevredenheid en productie van een uniek product in de markt. Het productiebedrijf heeft een vaste klantenkring. Wanneer je daar binnenstapt ervaar je direct de gemoedelijke sfeer. Van de directeur die een praatje komt maken op de werkvloer tot gezellig samen lunchen met alle collega’s tijdens de pauze. Het werken met deze 60 medewerkers voelt als het werken in een grote familie.

  6 dagen geleden Modoc - Tholen
 • Flexibele klantenservice medewerk(st)er

  Wat ga jij doen: STEENBERGEN | Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen, en voel jij je thuis in de wereld van fotografie? Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele medewerker, die het leuk vindt om klanten te woord te staan en om hen support te geven bij vragen/problemen tijdens het vervaardigen van fotoproducten (fotoboeken). Als Medewerker Klantenservice behandel je alle telefoongesprekken en e-mails van consumenten. Service naar onze klanten staat voorop. Het werkgebied richt zich voornamelijk op consumenten op de Nederlandse markt. Je werkzaamheden bestaan uit het telefonisch en per e-mail beantwoorden van vragen van onze consumenten op het gebied van foto-software alsmede verstrekken van informatie m.b.t. acties, prijzen en productmogelijkheden.Met jou kennis op het gebied van de ICT-Infrastructeur is dit geen probleem. De bereikbaarheid van de klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 13:00 – 17:00. Mogelijk in de toekomst zal de klantenservice ook op feestdagen bereikbaar zijn. Het team zal op basis van een roulatieschema op zaterdag en zondag ingepland worden. Het minimale dienstverband is 20 uur per week, maar je dient flexibel inzetbaar te zijn zodat je in de drukke periodes en bij afwezigheid (vakantie, ziekte e.d.) van je collega’s snel extra uren ingezet kan worden. Deze flexibiliteit is van groot belang dus je werkweek kan ook oplopen tot 36 uur. Je komt te werken bij één van de grootste fotofinishingbedrijven in Europa. Zij zijn een leverancier voor het maken van fotoafdrukken, canvassen, funproducten, kalenders, wenskaarten en fotoboeken. Binnen deze functie kom je te werken op de afdeling van de Klantenservice met ongeveer 18 andere gedreven collega’s.

  6 dagen geleden Modoc - Buiten Zeeland
 • Extra verdienmodel voor financieel adviseur

  Raakt u wel eens een klant kwijt aan een makelaar? Moet u nee verkopen als een klant zijn woning via u te koop wil zetten? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Huizonline zoekt de professionele financiële tussenpersoon die zijn klant Full Service wil geven. U kunt als business partner van Huizonline de volledige dienstverlening van de makelaar aanbieden. Uw klant heeft daarmee 1 aanspreekpunt voor de verkoop van de huidige woning, eventueel aankoop van de nieuwe woning en de financiële zaken er omheen. Als business partner van Huizonline kunt u hoogwaardige makelaarsdiensten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Dit doordat u volledig wordt ondersteund door de interne organisatie van Huizonline. Uw werk is het informeren, inventariseren en adviseren van uw klant. Waardebepaling, foto's, indien gewenst styling voor het huis, opnemen in de belangrijke websites, zoals Funda en nog veel meer gebeurt voor u door de centrale organisatie van Huizonline.

  3 weken geleden Huizonline Zeeland - Goes
 • Ervaren assistent accountant

  • Samenstellen van jaarrekeningen waarvan je mede zelf de administratie hebt verzorgd • Opstellen van belastingaangiftes BTW, IB en VpB • Het ondersteunen van onze relatiebeheerders • Het signaleren van mogelijke (fiscale) voordelen voor de klant

 • Vastgoed makelaar (in opleiding of met afgeronde opleiding)

  Een baan als vastgoedmakelaar in onze prachtige ZwinRegio iets voor jou? We zijn op zoek naar een ambitieuze in- en verkoper met een bachelor vastgoed diploma of de drive om de opleiding af te ronden. Een stageplaats bij ZwinRegio behoort dus ook tot de mogelijkheden. Je gaat aan de slag vanuit het kantoor te Sluis en je hebt de ambitie om de vastgoedwereld van Sluis en haar omgeving in België in je hart te sluiten. Je leert de gebruiken kennen en hier op de juiste manier op in te spelen. Je voelt je er goed bij om zelfstandig, maar ook samen met een jong team van zo’n 7 collega’s aan de slag te gaan en je steentje bij te dragen. Het team staat elkaar bij in vele opdrachten, klantendossiers en vraagstukken. De begeleiding van een stage-opdracht hoort hier eventueel bij. Je staat onder andere in voor: – het kennis maken met de organisatie (aan 2 zijden van de grens), het werkgebied en de (lopende en nieuwe) dossiers – back-office werkzaamheden, zoals de opmaak en opvolging van dossiers (zowel online als offline) – op regelmatige basis meekijken met de makelaar tijdens een opname, voor het verzorgen van een 3D-presentatie, het schrijven van een doeltreffende tekst over het pand en de regio, het opnemen van de maten, met als één van de doelen: het realiseren van een plattegrond – het vergroten van je kennis, zowel op het gebied van vastgoed, de mogelijkheden in de regio, als op het bouwen van een netwerk – de verdere uitbreiding en het beheer van ons aanbod verkoop, verhuur, nieuwbouw en bedrijfsvastgoed Na enige tijd: – het verzorgen van bezichtigingen – het voeren van onderhandelingen – het verzorgen van een taxatie – het geven van adviezen bij verkoop en verhuur Interesse? Is jouw interesse gewekt? Mail je motivatie en CV naar info@zwinregio.com t.a.v. De heer Sven Langenberg. Vragen? 0031 (0)117 – 420 688 of 0032 (0)50 – 123 400.