Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 48 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Stafmedewerker bedrijfsjuridisch adviseur

  Ben jij de juridische vakspecialist die onze organisatie kan adviseren en begeleiden in de volle breedte van onze dagelijkse bedrijfsvoering ? Ben jij de vraagbaak en het aanspreekpunt voor onze diverse locaties als het gaat om de juridische vraagstukken? En heb je een ondernemende en doelgerichte mentaliteit? Dan gaan we graag met je in gesprek. Als Stafmedewerker Bedrijfsjuridisch adviseur draag jij zorg voor het adviseren en begeleiden van juridische trajecten. Je treedt in opdracht van de organisatie op als intermediair en hebt hierbij contact met bijvoorbeeld gemeentes en overheden. Enerzijds adviseer je de raad van bestuur en de directies op juridische onderwerpen. Jij zoekt altijd het optimale resultaat en zorgt ervoor dat op juridische vlak Groep De Hoop en haar dochter ondernemingen binnen de juiste juridische kaders opereren en risico’s proactief worden vermeden of afgedekt. Anderzijds draag je de zorg voor een aantal werkzaamheden binnen het directiesecretariaat. Dit doe je in het team van stafmedewerkers van directiesecretariaat. Je bereidt bijvoorbeeld onderhandelingen voor, vergaderstukken t.b.v. vergaderingen met de dochter ondernemingen en maakt hiervan verslagen. We anticiperen doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van het directiesecretariaat. Je werkt samen met het zelfsturende team van stafmedewerkers van het directiesecretariaat met ieder zijn eigen specialisme. Daarnaast werk je samen met directies en management van onze dochter ondernemingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur.

  6 uur geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Opleidingscoördinator

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Opleidingscoördinator. Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Als bedrijf combineren ze hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Onze opdrachtgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Hun groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Als Opleidingscoördinator van de site Antwerpen ondersteun je het opleidingsproces voor de medewerkers voor wat betreft (vak)technische en compliancy opleidingen. Op deze manier sta je de medewerkers bij zodanig dat ze beschikken over voldoende kennis op technisch en veiligheidsvlak om hun job op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. Je werkt nauw samen met de afdelingshoofden en wordt aangestuurd door de Plant Manager. - (mede)verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van opleidingsplannen / trainingsschema’s voor de technische kennis. Daarnaast stel je individuele opleidingsplannen op voor nieuwe medewerkers; - ontwikkelen van de kennismatrix en beheren van de technische en installatiegebonden opleidingsdocumenten en –tools; - opvolgen van de compliancy opleidingen zodanig dat elke medewerker in de gelegenheid is om steeds te beschikken over de geldige attesten; - geven van diverse trainingen. Je verbetert en ontwikkelt nieuw opleidingsmateriaal en zoekt daarnaast naar de beste leervorm / setting. Je speelt hierbij in op digitale ontwikkelingen en technologieën; - opvolgen van stage-initiatieven teneinde het rendement te maximaliseren; - vormgeven van trainee-programma’s en deze optimaliseren in samenspraak met het management; - organiseren van interne vergaderingen om de gemeenschappelijke noden in kaart te brengen binnen de site Antwerpen en over de sites heen; - in contact staan met externe opleidingspartners.

  6 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Learning & development partner

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Learning & Development Partner. Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Als bedrijf combineren ze hoogtechnologische toepassingen van afvalverwerking met een maatschappelijke meerwaarde. Hun groep bestaat uit meer dan 1600 medewerkers. Voor onze opdrachtgever staat duurzaamheid centraal in de bedrijfsdoelstellingen én ook in de manier waarop ze dit aanpakken. Ze zijn een Wendbare Organisatie en trekken dit door in 4 pijlers: de medewerkers, de organisatiecultuur en – structuur en technologie. De naam zegt het al, als Learning & Development Partner ga je samen met de Business op zoek naar de juiste leeroplossing. Je bent daarbij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom leermethodes en draagt bij tot de ontwikkeling van de L&D strategie. Daarnaast vind je het geweldig om menselijke, organisatorische en educatieve aspecten en hulpmiddelen te combineren. Je bent bovendien in staat om de strategie operationeel te vertalen naar concrete leeroplossingenen -resultaten. Dit doe je door: - op zoek te gaan naar de leer- en ontwikkelingsbehoeften van de Business. Je zorgt daarbij voor blended leerplannen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Denk aan onboarding-, beoordeling- en leiderschapsprogramma’s; - te zorgen voor een goede werking en ontwikkeling van het Learning Management System (LMS), zoals door gestructureerde leerplannen, efficiënte workflows en correct masterdatabeheer; - op te treden als train-the-(business)trainer. Je fungeert als aanspreekpunt voor de HR Business partners en de business omtrent educatieve vraagstukken; - je in te zetten op een cultuur waarbij medewerkers worden gestimuleerd om levenslang te leren en creëert een gemeenschap van leerambassadeurs om bijvoorbeeld best practices te delen. Jouw enthousiasme hierin is aanstekelijk; - als specialist in je domein op de hoogte te blijven van externe ontwikkelingen. Daarnaast neem je initiatieven om dit te vertalen naar de interne organisatie. Zorg dus dat je bij de nieuwste seminars aanwezig bent; - met de aankoopafdeling samenwerkingen op te zetten met externe partners. wist je verder dat - je als L&D Partner grote vrijheid krijgt om je werk te organiseren en echt het verschil kunt maken; - zij altijd open staan voor nieuwe ideeën en methodes; - jouw eigen ontwikkeling als minstens zo belangrijk wordt geacht.

  6 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Gevorderd controleassistent - controlepraktijk - oud-beijerland

  Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? Cliënten de beste inzichten en het optimale advies bieden? Kom dan werken als Gevorderd Controleassistent bij DRV in Oud-Beijerland. Jouw functie als Gevorderd Controleassistent in Oud-Beijerland: Als Gevorderd Controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse groep cliënten en bent daarin enthousiast en leergierig. Daarnaast ondersteun je Beginnend Assistenten bij hun werkzaamheden. De richtlijn van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen.

 • Controleleider - controlepraktijk - roosendaal

  Wil jij een cruciale rol spelen in de controle van de financiële verantwoording bij mkb-ondernemers in de echte economie van het gezellige West-Brabant? En daarbij voldoende ruimte krijgen om je te ontwikkelen tot registeraccountant en tegelijk een goede werk-privébalans te behouden? Solliciteer dan direct! Jouw functie als Controleleider in Roosendaal: - Met jouw scherpe blik controleer je samen met een team assistenten de jaarrekeningen van mkb-ondernemers. Jij coördineert de controlewerkzaamheden. - Het coördineren van de interim controles en in kaart brengen van de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen. - Je spant je in om Controleassistenten zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. - Je bent aanspreekpunt voor de cliënt. - Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Unit4 FDS, Unit4 Audition en Idea om nog slimmer en efficiënter te werken. - Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

 • Gevorderd assistent accountant - samenstelpraktijk

  Wil jij werken voor ondernemers in de echte economie? Sta jij met beide benen stevig in de praktijk en maak je moeiteloos analyses met de nieuwste software applicaties? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Jouw functie als Gevorderd Assistent Accountant in Goes: Als Gevorderd Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie.

 • Gevorderd controleassistent - controlepraktijk - roosendaal

  Wil jij als Gevorderd Controleassistent werken voor ondernemers in de echte economie in West-Brabant? Een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? Veel op bezoek gaan bij cliënten en hen de beste inzichten en het optimale advies bieden? Solliciteer dan als Gevorderd Controleassistent en investeer met ons om van jou een top Registeraccount te maken! Jouw takenpakket als Gevorderd Controleassistent in West-Brabant: Als Gevorderd Controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse groep cliënten en bent daarin enthousiast en leergierig. Daarnaast ondersteun je beginnend assistenten bij hun werkzaamheden. De richtlijn van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen.

 • Controleleider - controlepraktijk - zeeland

  Wil jij diverse cliënten in de echte economie bezoeken en hen écht leren kennen? Wil jij een cruciale rol spelen in de controle van hun financiële verantwoording? En wil je een bijdrage leveren aan praktijkontwikkeling en ontwikkeling van assistenten? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Jouw functie als Controleleider in Goes, Middelburg of Terneuzen: Als Controleleider heb je een uitvoerende, coördinerende en adviserende rol in ons gedreven team. Je voert controlewerkzaamheden uit voor een diverse groep cliënten, schat risico's in en bespreekt jouw bevindingen met de cliënt. Je neemt de coördinatie van de werkzaamheden op je en begeleidt daarbij Controleassistenten van elk niveau. De richtlijn van de beroepsgroep houd je scherp in het oog: je focust op kwaliteit, je hebt een kritische instelling en je bent nauwkeurig en integer. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten en de beste ondersteuning te geven. Ook ben je het aanspreekpunt voor de cliënt. Je stelt het controleplan op, voert controleopdrachten uit en beoordeelt de financiële verantwoording. Daarnaast zorg je voor een goede dossiervorming. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Daarnaast lever je als controleleider een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling.

 • Controleleider - controlepraktijk - oud-beijerland

  Wil jij diverse cliënten in de echte economie bezoeken en hen écht leren kennen? Hun sparringpartner zijn wat betreft de controle van hun financiële verantwoording én een bijdrage leveren aan praktijkontwikkeling en ontwikkeling van assistenten? En vind je het belangrijk dat je voldoende ruimte krijgt om je te ontwikkelen tot registeraccountant en tegelijk een goede werk-privébalans te behouden? Solliciteer dan als Controleleider in Oud-Beijerland! Jouw takenpakket als Controleleider: - Met jouw scherpe blik controleer je samen met een team assistenten de jaarrekeningen van mkb-ondernemers.Jij coördineert de controlewerkzaamheden. - Het coördineren van de interim controles en in kaart brengen van de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen. - Je spant je in om Controleassistenten zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. - Je bent aanspreekpunt voor de cliënt. Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Unit4 FDS, Unit4 Audition en Idea om nog slimmer en efficiënter te werken. - Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

 • Zelfstandig assistent accountant - samenstelpraktijk - oud-beijerland

  Wil jij waarde toevoegen voor mkb-cliënten in de regio's Hoeksche Waard en Groot-Rotterdam door hen te voorzien van de beste financiële inzichten en adviezen? Je ontwikkelen tot vertrouwenspersoon voor ondernemers in hart en nieren die midden in de echte economie staan? Solliciteer dan nu! Jouw takenpakket als Zelfstandig Assistent Accountant: - Je stelt jaarrekeningen samen, verwerkt financiële administraties en verricht fiscale werkzaamheden. - Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing, op maat gemaakt voor elke cliënt (DRV Pro). - Met jouw analytische vaardigheden maak je de financiële data daadwerkelijk waardevol. - Je stelt adviezen op en bespreek opdrachten met de Relatiebeheerder. - Je spant je in om Assistent Accountants met minder ervaring zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. - Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Exact Online, Unit4 Audition, Unit4 Fiscaal Gemak, Unit4 FDS en DRV Online om nog slimmer en efficiënter te werken. - Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

 • Gevorderd assistent accountant - samenstelpraktijk - hellevoetsluis

  Vind je het een uitdaging om te werken met de nieuwste softwareapplicaties? Wil jij klankbord zijn voor ondernemers in de echte economie en sta jij met beide benen stevig in de praktijk? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Jouw functie als Gevorderd Assistent Accountant: Als Gevorderd Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team dat bestaat uit een groep jonge collega's. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Je uitgevoerde werkzaamheden stem je af met de cliënt. Je vindt het leuk om met cliënten te communiceren.

 • Gevorderd assistent accountant - samenstelpraktijk - hellevoetsluis

  Vind je het een uitdaging om te werken met de nieuwste softwareapplicaties? Wil jij klankbord zijn voor ondernemers in de echte economie en sta jij met beide benen stevig in de praktijk? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Jouw functie als Gevorderd Assistent Accountant: Als Gevorderd Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team dat bestaat uit een groep jonge collega's. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega's doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Je uitgevoerde werkzaamheden stem je af met de cliënt. Je vindt het leuk om met cliënten te communiceren.

 • Zelfstandig assistent accountant - samenstelpraktijk - goes

  Wil jij waarde toevoegen voor mkb-cliënten in de regio Goes door hen te voorzien van de beste financiële inzichten en adviezen? Je ontwikkelen tot vertrouwenspersoon voor ondernemers in hart en nieren die midden in de echte economie staan? Solliciteer dan nu! Jouw functie als Zelfstandig Assistent Accountant: - Je stelt jaarrekeningen samen, verwerkt financiële administraties en verricht fiscale werkzaamheden. - Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing, op maat gemaakt voor elke cliënt (DRV Pro). - Met jouw analytische vaardigheden maak je de financiële data daadwerkelijk waardevol. - Je stelt adviezen op en bespreek opdrachten met de Relatiebeheerder. - Je spant je in om Assistent Accountants met minder ervaring zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. - Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Exact Online, Unit4 Audition, Unit4 Fiscaal Gemak, Unit4 FDS en DRV Online om nog slimmer en efficiënter te werken. - Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

 • Belastingadviseur - roosendaal

  Is fiscale advisering van ondernemers jou op het lijf geschreven? Wil jij aanspreekpunt zijn van diverse cliënten in de echte economie? Dan is dit dé baan voor jou! Jouw functie als Belastingadviseur in Roosendaal: Als Belastingadviseur zet je je expertise in op een breed terrein. Je werkt voor een gevarieerde groep cliënten voor wie je een belangrijk klankbord bent. Je begrijpt hoe echte ondernemers denken en werken. Je bedenkt fiscale oplossingen en structuren, die je verwoordt in een beknopt en helder advies dat praktijkgericht is. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en mogelijkheden. Ook stel je complexe aangiften op en je controleert de aangiften die door collega's zijn gemaakt. Verder schrijf je bezwaarschriften en bied je ondersteuning bij procedures. De ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet en je kennis wil je graag uitbreiden en delen. Je hebt een helder beeld van de echte economie waar onze cliënten in werken. Je schroomt niet om initiatieven te nemen die de ontwikkeling van de praktijk stimuleren en de praktijk uit te breiden met nieuwe cliënten. Samen met het team doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven.

 • (senior) accountant manager - samenstelpraktijk - oud-beijerland

  Krijg je energie van het adviseren van zowel cliënt als collega én heb jij een moderne visie op de accountancy? Dan is dit jouw uitdaging! Bekijk hier wat jij als (senior) accountant manager bij DRV in Oud-Beijerland kan betekenen. Jouw functie als (senior) accountant manager in Oud-Beijerland: Als (senior) accountant manager ben je een uitstekend strategisch denker en je zet jouw netwerk in om de samenstelpraktijk van de vestiging verder te laten bloeien en groeien. Je hebt een vooruitstrevende visie op de groei van de praktijk. Daarbij signaleer je kansen voor DRV en onderneem je actie. Op een natuurlijke manier bouw jij de portefeuille uit. Verantwoording leg je af aan de directie. Vol energie geef je leiding aan jouw gedreven team in Oud-Beijerland. Je begeleidt de samenstelwerkzaamheden en de administratieve dienstverlening. Dankzij je gedegen kennis van accountancy en goede voelsprieten voor fiscaliteit, ben je een gewaardeerd adviseur. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt: DRV Pro.