Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 51 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Huismeester

  Ben jij een echt manusje van alles? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om 7.00 uur begint jouw dag met het openen van het gebouw. Als alles open neem je plaats achter de balie tot de baliemedewerker aanwezig is. Vervolgens kan jouw dienst vol lopen met de volgende werkzaamheden: Helpen bij de laden en lossen van de stadswagen Binnengekomen post verwerken Controle rondes lopen door het pand Uitvoeren van kleine reparaties (kapotte lampjes vervangen etc.) Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden Uitschrijven van vergunningen voor externe uitvoerders Reageren op brand en/of EHBO meldingen

  9 uur geleden DeltaSafe - Zierikzee
 • Webcare medewerker (24 uur)

  Jouw functie in het kort Als Webcare Medewerker ben je het aanspreekpunt en visitekaartje van onze gasten. In deze functie geef je antwoord op alle vragen en opmerkingen die binnenkomen via de verschillende kanalen, zoals Chat, Whatsapp en Social Media. Wat ga je doen? Je helpt onze gasten door alle vragen te beantwoorden die via verschillende kanalen binnenkomen. Denk hierbij aan chat, Whatsapp en Social Media zoals Facebook. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en weet hoe je naast servicegericht ook alert kunt reageren.Jij bent gastgericht, scherp en op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 • Revenue analist

  Jouw functie in het kort Word jij het brein achter de prestaties en het succes van onze vakantieparken? Wat ga je doen? Als Revenue Analist kom je te werken op de afdeling Revenue Management. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het maken van de begrotingen voor de verhuuromzet en het realiseren van deze begrotingen. Als Revenue Analist draag jij hieraan bij door boekingsdata te vertalen naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij doorzie je trends en patronen in grote hoeveelheden data. Met jouw analytisch vermogen implementeer je de juiste prijsstrategie en ben je in staat om de omzetten en bezettingen te optimaliseren. Door jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om je gekozen strategie goed onderbouwd uit te dragen naar interne en externe stakeholders. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doe je onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. In projectvorm neem je deel aan diverse commerciële onderwerpen. Hierbij zoek je proactief naar juiste verkoopkanalen en geef je advies vanuit je eigen expertise.

 • Interne auditor

  Wat ga je doen? Als interne auditor ben je werkzaam voor alle bedrijven binnen 5 sectoren bij onze klant en voer je audits en onderzoeken uit op de volgende gebieden: • Compliance aan wet- en regelgeving; • Operationele audits om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken; • Bestaan en werking van de Administratieve Organisatie en Interne Controle; • Continuïteit en risico’s met betrekking tot de ICT-omgeving; • Naleving en optimalisering accounting manual. Het ene moment ben je bezig met compliance aan wet- en regelgeving zoals de privacywetgeving en het andere moment richt je je op het efficiënter maken van bedrijfsprocessen. Deze diversiteit maakt de functie erg dynamisch. Je bent zowel werkzaam op het hoofdkantoor in Terneuzen als op de vestigingen van de dochterondernemingen in Nederland en België. Ben jij een persoon die zich graag in zaken vastbijt, die kritisch doorvraagt en die het als een uitdaging ziet om data te analyseren en op basis van de conclusies om te zetten in concrete aanbevelingen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Als interne auditor is het daarnaast jouw taak om deze aanbevelingen over te brengen en samen met directies en controllers om te zetten in concrete acties. Dit vereist een stevige persoonlijkheid, goede communicatie skills en de nodige lef. Je beweegt je binnen alle lagen van de organisatie en kunt je gemakkelijk aanpassen aan de gesprekspartner. Op elk niveau fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van risicobeheersing. Verder zorg je dat risicobeheersing op de kaart staat door het verzorgen van presentaties op groepsbijeenkomsten. Uiteraard staat integer handelen bij jou hoog in het vaandel. Kortom, ben je op zoek naar uitdagende functie waarbij jij geheel zelfstandig bezig bent met interne controle en compliance binnen de organisatie en hierdoor jouw eigen stempel kunt drukken op dit vakgebied, dan komen wij graag met je in contact.

  gisteren Zebra-Flex - Terneuzen
 • Accountant

  Jouw taken: • Boeken/Controleren van inkoop- en verkoopfacturen. • Verwerken van de bankmutaties • Verzorgen van btw-aangiftes/btw-controles; • Bijhouden debiteuren- en crediteurenadministratie • Controleren loonjournaalposten; • Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren ten behoeve van de winst- en verliesrekening en de (maand/kwartaal/jaar) afsluitingen; • het maken van begrotingen/budgettering, aangiftes, betalingen en doe je de voorbereiding van de jaarrekeningen. • De huidige processen nog verder verbeteren en digitaliseren.

 • Informatiespecialist

  Data = King.. Want met gegevens kunnen analyses worden gemaakt, zodat je nog beter weet wat je doelgroep wilt. Echter de wereld van informatiemanagement verandert voortdurend. Decentralisaties en fusies aan de ene kant, digitalisering, social media en cybersecurity aan de andere kant. Informatiemanagement is het kloppend hart dat ervoor zorgt dat informatie op het juiste moment, op de juiste manier, voor de juiste persoon toegankelijk is. En als Trainee Informatiespecialist lever jij hier een essentiële bijdrage aan! Als informatiespecialist ben je bezig met het verzamelen en ordenen van informatie en kennis. Veel kennis is opgeslagen in het geheugen van medewerkers, maar in grote organisaties moet deze informatie beschikbaar en makkelijk toegankelijk zijn voor iedere collega. Jij zorgt er voor dat informatie op een correcte wijze toegankelijk wordt gemaakt!

 • Rothuizen zoekt een jurist / adviseur ruimtelijke ontwikkeling en planologie

  Voor de vestigingen Breda en Middelburg / parttime/fulltime bespreekbaar Al 90 jaar is Rothuizen bezig met het organiseren, vormgeven en bouwen van de wereld om ons heen. Wij bewegen mee met een snel veranderende wereld en werken met een groep gedreven professionals aan de beste oplossing voor elk vraagstuk. Elke dag weer dagen we onszelf uit nieuwe ideeën in te brengen om ambities te realiseren. Circulair Bouwen is een belangrijk thema voor ons. We willen met ons hele team een steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Samen realiseren wij inspirerende plekken en gebouwen. Verankerd in de omgeving en mooi om te zien. Wij maken plannen haalbaar en zijn tot het einde betrokken bij het resultaat. Wij zijn Waarmakers. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste professional in de functie van jurist / adviseur ruimtelijke ontwikkeling en planologie die mee wil bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie. Als jurist binnen Rothuizen werk je aan gevarieerde projecten in aard en complexiteit. Je hebt veel contact met opdrachtgevers en collega’s om advies op maat te geven en het overzicht te houden over procedures en wettelijke kaders van de projecten. Bij Rothuizen geloven we in een aanpak waarbij disciplines elkaar aanvullen en versterken. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de disciplines architectuur, techniek, stedenbouw, erfgoed en BouwMeesterPro. Vanuit je professionaliteit en collegialiteit zorg je voor verbinding en het borgen van een zorgvuldig en haalbaar proces binnen het juridisch kader. Je krijgt veel ruimte om onze organisatie en jezelf te ontwikkelen en met ons mee te werken aan mooie projecten en aan een duurzame wereld.

 • Ehbo+aed & vca

  Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar mensen die in het bezit zijn van: - EHBO+AED - VCA En woonachtig zijn in (de omgeving van) Zeeland Ben jij of jij iemand die in het bezit is van deze certificaten? Dan kom ik graag in contact om alles verder uit te leggen.

  2 dagen geleden Levelplus - Terneuzen
 • Carrièreswitch? Wordt brandtwacht/veiligheidstoezichthouder met opleiding!

  Bij jou staat veiligheid op de eerste plaats en een beetje verantwoordelijkheid schrikt jou zeker niet af. Jij bent echt iemand op wie mensen kunnen rekenen, flexibel ingesteld en jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarbij ben je op zoek naar werk voor minimaal 32 uur per week. Heb jij ervaring in de beveiliging als beveiliger of als verkeersregelaar? Dan heeft dit beroep een mooie aansluiting op jouw eerdere ervaringen. Daarnaast zijn er veel kandidaten omgeschoold uit andere branches zoals detailhandel, zorg, industrie en zelfs onderwijs. Als veiligheidstoezichthouder/ brandwacht is het je taak maatregelen te nemen en op te volgen op de scheepswerf of (Petro-)chemische en industriële fabrieken. Het waarborgen van de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden verricht worden staat centraal. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van jezelf en jouw collega’s. Je werkgebied is divers en veranderlijk, maar boven alles vrijwel geschikt voor iedereen! Junior, senior, 50+, starter, re-integratie, ervaren of net een opleiding afgerond? Jij bent welkom bij LevelPlus. Klinkt het interessant? Lees dan snel verder!

  2 dagen geleden Levelplus - Breskens
 • Beveiliger (mobiel surveillant)

  Ben jij alert, waakzaam en niet bang? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen als mobiel surveillant? Jouw werkdag start met de overdracht van je collega, jullie bespreken bijzonderheden en je neemt de telefoon, tablet en dienstauto van je collega over. De meldkamer belt je voor alarmmeldingen en je gaat zo snel mogelijk ter plaatse. Ter plaatse controleer je de omgeving, je betreedt het terrein en controleert het pand op onregelmatigheden. Als je de oorzaak hebt gevonden, onderneem je de juiste actie en vul je de rapportage in op de tablet. Daarnaast verricht je surveillancediensten, je inspecteert diverse objecten in de regio voor brand-, sluit-, en controlerondes. Geen dag is hetzelfde!

  3 dagen geleden DeltaSafe - Terneuzen
 • Teamleider beveiliging petrochemisch object

  Heb jij ervaring in het vak en ben je toe aan de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de petrochemische industrie op Vlissingen Oost zijn wij op zoek naar een teamleider. Van nature heb jij leidinggevende capaciteiten, je weet je team te motiveren met jouw enthousiasme en stuurt bij waar nodig. Met jouw kennis en ervaring is jouw rol zowel adviserend als aansturend. Je ziet toe op de voortgang en kwaliteit van het werk, gemaakte afspraken worden nagekomen en de juiste resultaten worden behaald. Je bent een wezenlijk onderdeel van het team en draait ook operationeel mee op de vloer. Dit betreft een opdracht voor langere tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling in de vaste ploeg.

  3 dagen geleden DeltaSafe - Vlissingen
 • Beveiliger worden? (opleiding mogelijk)

  Wil jij beveiliger worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! DeltaSafe Security Service beveiligt diverse particuliere en openbare objecten. Denk aan bijvoorbeeld bedrijven, stadskantoren, bioscopen, musea, scholen, kantoren, evenementterreinen, bouwterreinen en fabrieken. Jij zorgt ervoor dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich veilig voelen. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar (toekomstige) beveiligers die zorg kunnen dragen voor de veiligheid van de werknemers en eigendommen van onze opdrachtgevers. In deze functie ben je flexibel inzetbaar, je vervult de taak van gastheer / beveiliger en je bent het visitekaartje van DeltaSafe. We bieden je de mogelijkheid om in deeltijd de opleiding beveiliger 2 te behalen en daarnaast werkervaring bij ons op te doen. We hebben diverse doorgroeimogelijkheden in de mobiele surveillance, objectbeveiliging en evenementbeveiliging!

  3 dagen geleden DeltaSafe - Middelburg
 • Beveiliger hoog risico object

  Sta jij op scherp? Voor een vitaal aangemerkt object zoeken wij een ervaren beveiliger. Naast beveiligingswerkzaamheden wordt je ook intern opgeleid als hondengeleider, bedrijfsbrandweer en/of centralist. Dat is van belang omdat dit object aan strenge beveiligingseisen moet voldoen. Deze locatie wordt 24/7 scherp in de gaten houden door ons team. Samen met jouw (toekomstige) ploeg werk je samen aan de veiligheid van en rondom dit object. De hondengeleiders doen dit door middel van o.a. controlerondes met hun getrainde politiehonden. De centralisten houden de camerabeelden scherp in de gaten en verlenen de eerste toegang aan bezoekers. De collega’s bij de loge controleren de binnenkomende personen en materialen. En in geval van brand springt uiteraard de bedrijfsbrandweer bij. Bij calamiteiten fungeert jouw team ook als gids voor externe hulpdiensten. Tijdens jouw dienst: Verzorg je surveillance rondes, eventueel met terreinauto en/of waakhond; Voer je toegangscontroles uit; Verricht je cameratoezicht; Volg je alarmen op; Bestrijdt je met jouw team calamiteiten; Volg je hondentrainingen; En optioneel bestuur je de brandweerauto en voer je brandweertaken uit.

  3 dagen geleden DeltaSafe - Borssele
 • Objectbeveiliger

  Zorg jij voor een veilig gevoel? DeltaSafe Security Service beveiligt diverse particuliere en openbare objecten. Denk aan bijvoorbeeld bedrijven, stadskantoren, bioscopen, musea, scholen, kantoren, evenementterreinen, bouwterreinen en fabrieken. Jij zorgt ervoor dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich veilig voelen. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een objectbeveiliger die zorg kan dragen voor de veiligheid van de werknemers en eigendommen van onze opdrachtgevers. In deze functie ben je veelzijdig inzetbaar, je vervult de taak van gastheer en tevens weet je (potentiële) conflicten adequaat op te lossen. Je zal worden ingewerkt op een aantal vaste objecten waar je deze rol gaat vervullen. Wat ga je doen? Toegangsbeheer- en controle Controlerondes lopen door het gebouw Brand- en sluitrondes uitvoeren Cameratoezicht houden Receptiewerkzaamheden Assisteren van calamiteitendiensten in geval van nood

  3 dagen geleden DeltaSafe - Middelburg
 • Evenementen beveiliger

  Werk jij graag mee op de mooiste evenementen in Zeeland? Jij zorgt ervoor dat bezoekers, organisatie en artiesten een onvergetelijke maar vooral ook een veilig evenement beleven. De ene keer is dat bij een festival met duizenden bezoekers, de andere keer een klein evenement. Ook die kunnen op onze assistentie rekenen. Hoe ziet een werkdag op een evenement met DeltaSafe eruit? Alle collega’s die mee werken op het evenement verzamelen zich op tijd bij de centrale post voor de briefing. De leidinggevende vertelt met wie je samenwerkt en op welke positie. De ene keer zal dat bij de toegangscontrole zijn, je controleert de tickets en fouilleert de bezoekers voordat ze het evenemententerrein betreden. Andere keren sta je op terrein om toezicht te houden, in te springen bij calamiteiten, beveiliging van artiesten of assistentie op de looproutes. Je bent alert en houdt de situatie continu scherp in de gaten. Op het moment dat je een conflictsituatie ziet ontstaan los je deze samen met je collega’s adequaat en vlot op. Aan het einde van het evenement begeleidt je iedereen weer veilig richting huis, daarna praat je nog wat na met collega’s. Jullie als team hebben er weer voor gezorgd dat iedereen een onvergetelijke en veilig evenement heeft gehad!

  3 dagen geleden DeltaSafe - Middelburg