Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Consulent schulddienstverlening

  GR de Bevelanden zoekt een ervaren Schulddienstverlener (vakspecialist C) 32 - 36 uur per week Onze organisatie: Wil je jouw kennis en kwaliteiten optimaal benutten in een baan met verantwoordelijkheden binnen een professionele en ambitieuze organisatie? Dan heeft GR de Bevelanden een mooie uitdaging voor jou! Bij GR de Bevelanden doe je werk dat er werkelijk toe doet. GR de Bevelanden staat voor Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking de Bevelanden. Deze regeling is de basis voor een intensieve samenwerking tussen de vijf gemeenten uit de Bevelanden: Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal op het gebied van ICT/informatievoorziening, P&O en Werk Inkomen en Zorg (WIZ) Wie zijn wij: De afdeling WIZ bestaat uit 6 teams en wij voeren de wet – en regelgeving uit op het gebied van de WMO, PW en Schulddienstverlening voor de Bevelandse gemeenten. Jij komt te werken bij het team Inkomen en Schulddienstverlening bestaande uit negentien enthousiaste professionals. Wij zijn een afdeling die continu wil verbeteren en streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. Wat ga jij doen: Weekstart We starten de week met een korte teambijeenkomst. We benoemen (elkaars) successen en gaan actief aan de slag met verspillingen in het werkproces. Aanmeld- en intakegesprekken Wekelijks draai je samen met de andere collega’s het spreekuur waar mensen met financiële problemen zich kunnen melden. In het contact met de klant beperken we ons niet tot financiële problemen. Ook onderliggende problemen of de gevolgen van de financiële problemen komen aan de orde. Hiervoor doen we een brede uitvraag op alle leefdomeinen. Je komt uiteindelijk tot een analyse van kansen en belemmeringen en stelt op basis daarvan een plan van aanpak op met de klant. Schuldhulp Het uitgangspunt is dat je mensen helpt aan een betere toekomst. Die is niet altijd schuldenvrij, maar wel beheersbaar! Je neemt geen verantwoordelijkheden over van de klant, maar kijkt wat ze nodig hebben om weer grip te krijgen. Je biedt ondersteuning bij niet problematische schulden. Wanneer nodig voer je minnelijke schuldregelingen uit en stel je dwangakkoorden en WSNP verzoekschriften op. Gedurende het hele traject met je dossier verantwoordelijk; fase 1 en fase 2 tijdens de schuldhulpverlening en de nazorgtrajecten. Samenwerking Wekelijks neem je actief deel aan het casusoverleg waarin je casussen kan inbrengen. De administratieve ondersteuner neemt het bewaken van de termijnen binnen het 120 dagen model van je over. Je bent samen verantwoordelijk voor het eindresultaat. Externe samenwerkingsorganisaties betrek je indien nodig in het traject.

  20 minuten geleden GR de Bevelanden - Goes
 • Afdelingshoofd p&o

  GR de Bevelanden zoekt een inspirerend Afdelingshoofd P&O 32 - 36 uur per week Onze organisatie Wil je jouw kennis en kwaliteiten optimaal benutten in een baan met veel verantwoordelijkheden binnen een professionele en ambitieuze organisatie? Dan heeft GR de Bevelanden een mooie uitdaging voor jou! Bij GR de Bevelanden doe je werk dat er werkelijk toe doet. GR de Bevelanden staat voor Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking de Bevelanden. Deze regeling is de basis voor een intensieve samenwerking tussen de vijf gemeenten uit de Bevelanden: Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal op het gebied van ICT/Informatievoorziening, Werk Inkomen Zorg (WIZ) en P&O. Wie zijn wij De afdeling P&O van GR de Bevelanden voert alle uitvoerende en adviserende P&O taken uit voor de Bevelandse gemeenten en de GR zelf (samen goed voor 950 medewerkers). De afdeling P&O bestaat uit een team Personeels- en salarisadministratie en Functioneel beheer (AFAS), een expertteam (met een arbeidsjurist, loopbaan- en mobiliteitscentrum en een projectleider) en zes dedicated teams (met een coördinator en P&O-adviseurs) voor de zes deelnemers. Binnen de afdeling P&O werken twintig enthousiaste professionals. Jij maakt samen met de overige twee afdelingshoofden van de GR en de directeur deel uit van het MT.

  2 uur geleden GR de Bevelanden - Kapelle
 • Coördinator marketing- en communicatie

  Ben jij van nature een organisator, weet jij op hetzelfde moment verschillende balletjes hoog te houden én heb je ervaring met (online) marketing- en communicatie? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega! We zijn op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde en initiatiefrijke collega die onder andere de volgende verantwoordelijkheden heeft voor ons vastgoedkantoor in Sluis en Knokke. Je komt terecht in een jong team, waarin je samenwerkt met onze creatieve marketingmedewerker en meerdere vastgoed professionals aan twee zijden van de grens.

 • Rapportagemedewerker dow chemical terneuzen

  Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een tijdelijke medewerker HoTT (Hand on Tool Time) rapportage voor Dow Chemical in Terneuzen. Heb jij interesse in techniek, kun jij nauwkeurig werken en heb jij verstand van Microsoft Excel? Beschik jij over goede sociale vaardigheden en kun jij helder communiceren? En zoek jij een tijdelijke baan in Terneuzen? Dan is dit de vacature voor jou; lees snel verder!Let op: dit is een tijdelijke functie tot en met oktober 2019.WerkzaamhedenAls HoTT fieldchecker ofwel technisch personeelsbezetting controleur ga jij dagelijks mensen op de werkvloer volgen en periodiek hun dagelijkse werkzaamheden noteren. Op het einde van de werkdag zullen de gegevens in een tool verwerkt moeten worden om zodoende data te verzamelen en beter inzicht te krijgen waar de knelpunten liggen. Hiermee help jij mee aan een efficiëntere inzet van het personeel. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn:  Volgen van personeel op de werkvloer (Periodiek) Noteren en rapporteren van dagelijkse werkzaamheden Verwerken van de gegevens in een (Engelstalige) toolBijdragen aan een efficiënte inzet van het personeel

  3 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • (junior) projectmanager roompot projects

  Jouw functie in het kort Als (Junior) Projectmanager werk je aan de meest toonaangevende recreatieve gebiedsontwikkelingen van dit moment. Daarnaast kun je in deze functie binnen 3 jaar doorgroeien tot zelfstandig werkend Projectmanager. Zie jij jezelf als dé ambitieuze en gedreven bouwprofessional die de ontwikkeling van onze vakantieparken in goede banen gaat leiden? Dan is dit deze functie iets voor jou! Wat ga je doen? Als (Junior) Projectmanager ben je allround actief in een jong en dynamisch projectteam. Je werkt aan de meest toonaangevende recreatieve gebiedsontwikkelingen van dit moment. Vanaf het definitieve ontwerp tot aan de contractering van de aannemer(s) en vanaf de verkoop tot aan de sleutelklare oplevering. Je assisteert de projectmanagers bij het maken van planningen, opstellen van programma van eisen, controleren van tekeningen en overige uitvoeringswerkzaamheden. Je zorgt voor tevreden klanten tijdens de realisatiefase en je bent het aanspreekpunt tussen koper en andere stakeholders in het projectteam. In deze functie kom je te werken bij Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep. Roompot Projects is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring en kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling.

 • Commercieel projectmanager

  Jouw functie in het kort Jij bent verantwoordelijk voor de volledige restyle van recreatiewoningen op onze parken. Jij benut alle commerciële kansen optimaal. Wat ga je doen? Als Commercieel Projectmanager kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Middelburg centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken. Evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. In de functie van Commercieel Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor projectdossiers draag je zorg voor het maken en onderhouden van interne en externe contacten, het opzetten en bijhouden van aangedragen projectdossiers, en zet je tijdig bestellingen uit. Samen met de eigenaren en andere afdelingen van de Roompot zorg je ervoor dat alle accommodaties aan een hoge standaard voldoen en dat er, waar nodig, geïnvesteerd wordt in een (gedeeltelijk) nieuw interieur ten behoeve van de verhuur. Hiervoor organiseer je onder andere verkoopweekenden en je bent daarom bereid incidenteel te werken in de weekenden en avonden. In deze functie werk je nauw samen met de andere Projectmanagers. Je rapporteert aan de Algemeen Manager van Roompot Living en stuurt 1 à 2 commerciële binnendienst medewerkers aan.

 • Buitenwacht/heetwerkwacht (in opleiding) m/v

  Voor diverse projecten, start begin februari t/m week 24 2019 (met uitloop) voor locaties Vlissingen Oost, Zeeuws Vlaanderen, Botlek, Moerdijk en Brabant zoeken wij buitenwachten, heetwerkwachten en brandwachten. Je werkzaamheden zijn het nemen en het opvolgen van maatregelen op de scheepswerf, farmaceutisch en (petro)chemische plants ter voorkoming van brand en onveilige werkomstandigheden op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden worden verricht. Je bent beveiliger op gebied van veiligheid en preventie in Fire&Safety. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van de tewerkgestelde medewerkers. Binnen deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, betrokken zijn, kunnen werken in een team en die er graag aan bijdragen om aan de hoge standaarden van de organisatie te voldoen.

  3 dagen geleden You | R - Heel Zeeland
 • Projectleider bodem

  Als Projectleider Bodem ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van bodemgeoriënteerde onderzoeken. Je begeleidt adviseurs bij het opstellen van onderzoeksplannen en rapportages en je stuurt projectmedewerkers aan. Je inventariseert de wensen en behoeftes van opdrachtgevers binnen complexe bodemvraagstukken. Als Projectleider bodem kun je tijdig inspelen op gewijzigde omstandigheden en verlies je nooit het klant- en projectbelang uit het oog. Kortom: je bent een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om de Bodem-tak van de afdeling Advies verder vorm te geven en uit te bouwen.

  4 dagen geleden Colsen - Hulst
 • Payroll specialist dow chemical terneuzen

  Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een HR-medewerker payroll voor Dow Chemical in Terneuzen. Beschik jij over een bachelor- of masterdiploma in HR of Finance en heb jij minimaal 5 jaar ervaring met payroll en/of finance? Spreek jij vloeiend Engels en ben jij op zoek naar een fulltime functie bij een internationaal bedrijf? Dan is deze vacature bij Dow Chemical jou op het lijf geschreven; lees snel verder! WerkzaamhedenIn deze rol ga jij de leiding nemen met betrekking tot payroll activiteiten van diverse EMEAI landen en deze representeren. Het doel is om medewerkers op tijd het juiste salaris uit te keren en te zorgen dat betalingen in overeenstemming zijn met de wet- en regelgeving van respectievelijke landen en bedrijven. Als payroll specialist overleg jij regelmatig met interne en externe stakeholders en rapporteer jij aan belasting- en andere overheidsinstellingen. Concreet voer jij o.a. de volgende werkzaamheden uit: Aanspreekpunt zijn m.b.t. payroll en salaris gerelateerde kwesties voor medewerkers, aanbieders en diverse rollen binnen Dow ChemicalData over salaris uitwisselen en valideren met payroll aanbiedersRapporteren van belasting-, sociale zekerheid- en pensioendata aan lokale overhedenOntwikkelen en implementeren van een payroll strategieLeiding geven aan payroll verbeterings- en veranderingsprojectenZorgdragen voor accurate en tijdige betalingen aan medewerkers en lokale overhedenOverzien van interne en externe financiële auditsSamenwerken met HR en controllersValideren, samenvoegen en versturen van financiële payroll dataZorgdragen voor payroll activiteiten die betrekking hebben op impat en expat, Employees Stock Purchase plannen, Long Term Incentives en aandelen

  5 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Klantenservice medewerker (parttime 24-32 u/week)

  Een parttime baan voor langere tijd met een kosteloze mbo 3 of 4 opleiding tot klantadviseur, coach of teamleider, wie wilt dit nou niet? UWV Goes biedt je deze mooie kans! Wij zijn voor UWV Goes op zoek naar flexibele en leergierige klantadviseurs. Ben jij in staat om klanten telefonisch of per e-mail te woord te staan en vragen te beantwoorden over hun uitkering? Dan is deze functie perfect voor jou! Als klantadviseur ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden: - Het beantwoorden van klantvragen die per telefoon of e-mail binnenkomen; - Het registreren van de klantvraag; - Terugbelverzoeken inzetten indien de klantvraag niet direct beantwoord kan worden; - Schakelen tussen de verschillende computerprogramma’s. Kortom jij bent het eerste aanspreekpunt! Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan onderstaand filmpje over werken als klantadviseur bij UWV KCC. https://www.youtube.com/watch?v=zX3TNAsggUA

  6 dagen geleden Start People LA - Goes
 • Klantenservice medewerker voor dnwg!

  De Medewerker Front Office (FO) is verantwoordelijk voor het afhandelen van eerstelijns klantvragen. Deze kunnen telefonisch of via de functionele mailbox worden gesteld. Daarnaast is de Medewerker FO verantwoordelijk voor het plegen van outbound calls. De medewerker FO zal worden ingezet voor webcare, hieronder het plaatsen van Twitter berichten en het up to date houden van diverse webapplicaties. De Medewerker FO rapporteert aan de Supervisor FO. Kerntaken: • Het zelfstandig afhandelen van eerstelijns klantcontact over bijvoorbeeld storingen, meters, aanvragen van aansluitingen, en de grootschalige aanbieding van slimme meters • (Her)plannen van afspraken met monteurs • Aanmaken van storingsorders • Afhandelen van de klantvragen in de mailbox • Afhandelen van klantvragen op Twitter Het aantal te werken uren per week is heel flexibel, maar ligt gemiddeld tussen de 24 uur en 32 uur per week. Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.00uur en 17.00uur.

  6 dagen geleden Start People LA - Goes
 • Ondernemer binnen landelijke organisatie - jobmaniac

  Op zoek naar succes? Timmer jij samen met JobManiac aan de weg? Bepaal jouw eigen toekomst! JobManiac wil haar werkgebied uitbreiden naar Zeeuws-Vlaanderen. Op dit mooie gedeelte van Zeeland liggen veel kansen. Als zelfstandig ondernemer binnen de JobManiac groep ben jij baas over je eigen vestiging. Jij scoort op commercieel vlak, wij doen de rest! De mooie formule van JobManiac zorgt ervoor dat jij binnen een korte tijd al succesvol bent in jouw regio. Interesse? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons hoofdkantoor te Goes.

  een week geleden JobManiac Goes B.V. - Heel Zeeland
 • Horecaportier

  Heb je zin om zaterdagen wat bij te verdienen! Horecaportier houdt in dat je in staat voor de veiligheid van de bezoekers als de werknemers. Je verricht toegangscontrole. Je bent het visitekaartje van het bedrijf.

  een week geleden KB Security - Oostburg
 • Horecaportier

  Heb je zin om wat bij te verdienen! Horecaportier houdt in dat je in staat voor de veiligheid van de bezoekers als de werknemers. Je verricht toegangscontrole. Je bent het visitekaartje van het bedrijf.

  een week geleden KB Security - Renesse
 • Denk jij in kansen? Dan zoeken we jou als servicemedewerker

  Om onze goede naam wat betreft service blijvend hoog te houden, zoekt ons enthousiaste team versterking! Wij zoeken een: SERVICEMEDEWERKER De servicemedewerker die wij voor ogen hebben Als servicemedewerker vind je het leuk om dagelijks contact te hebben met klanten en geef je hier op een positieve manier vorm aan. Behoeften en verwachtingen van de klant weet je te herkennen en je streeft naar de hoogste klanttevredenheid zonder daarbij ons bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Je bent stressbestendig en evenwichtig in je benadering naar mensen. Je geeft prioriteiten aan servicewerkzaamheden en deze plan je in goed overleg met de klant in. Hiervoor leg je contact met leveranciers of schakel je onze eigen monteurs in. Het is voor jou een uitdaging om te zorgen dat servicewerkzaamheden perfect worden uitgevoerd. Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op.

  een week geleden DB Realisatie BV - Sint Annaland