Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 38 "Zakelijke dienstverlening" vacatures voor je gevonden

 • Vacature kapper / hairstylist met doorgroeimogelijkheden

  Wij zijn een team van 8 collega's, onze kapsalon is gevestigd in het centrum van Goes, we hebben een gezellig en gemotiveerd team. We zijn een inloop kapsalon wij werken gedeeltelijk met afspraken, het is elke dag weer een leuke verrassing van knippen kleuren tot hairextensions of gebruik je bij die ene klant het speciale krullen knip systeem? Het is bij ons nooit saai! Wij hebben nog ruimte voor een collega die minimaal 32-38 uur maximaal kan werken de werkdagen zijn in overleg. Je krijgt vaste werkdagen De sfeer is heel gemoedelijk, niks moet alles mag. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

  2 weken geleden Hairstudiodouble - Goes
 • Hr benefits assistant dow chemical terneuzen

  Are you interested or experienced in working in HR? Would you enjoy the challenge of informing employees and leaders bout benefit and pension programs within an international company? And are you available full-time? Great, because Manpower is looking for you! Employment agency Manpower is looking for several HR benefits representatives for Dow Chemical in Terneuzen. Working activitiesThe job of as benefits representative at the Dow Service Centre includes providing consultation and business process support to employees and leaders regarding benefit and pension programs and services. You will be servicing the EMEAI region and will be required to resolve HR inquiries on these subjects. During your working day, you will be performing the following tasks: Providing consulting and support for all assigned HR inquiries regarding Benefits en Pension programsResponding to HR inquiries (via phone, digital communication)Identifying and delivering solutions to employees and People leadersDelivering service utilizing HR business processes for Benefits en Pension programsProviding assistance in managing data to and from the (pension) providers/authorities for the supported EMEAI countriesProviding assistance for benefits and pension reportingAssisting in EMEAI Benefits projectsEngaging in maintaining (compliance of) documentation of operating policies, guidelines, and proceduresEnsuring accurate and timely paymentsProcessing information with confidentiality and with a high level of accuracyImproving processes to reduce cost and improve customer service

  13 uur geleden Manpower - Terneuzen
 • Klantcontactcenter medewerker

  Met spoed zijn wij op zoek naar een medewerker klantcontactcentrum voor een overheidsinstelling in Oostburg. Het gaat om een tijdelijke functie, ter vervangen van een zieke medewerker, voor 22 uur in de week. Het liefst verdeeld over 4 of 5 dagen. Het is een ontzettend leuke en diverse rol waarbij je het ene moment helpt in het klantcontactcentrum, en het andere moment meehelpt aan de receptie en je bezig houdt met burgerzaken. Jij gaat de klanten informeren over producten, diensten, openingstijden en procedures. Je handelt eerstelijns vragen zelf af. Tweedelijns vragen zet je door naar de desbetreffende collega/afdeling of je plant een afspraak in.

 • Zeer ervaren kracht, beschikbaar voor nieuwe functie

  Na genoten te hebben van een heerlijke (zelfgekozen) break ben ik actief op zoek naar een uitdagende en interessante nieuwe job, bij voorkeur in Zeeland. Ik heb veel ervaring in- en met media, advieswerk, contact met klanten, orderverwerking en administratie.

 • Accountant

  Voor een opdrachtgever met 20 vestigingen die verspreid liggen over Nederland (in totaal 8 maatschappen) zijn wij op zoek naar een Accountant voor in Zeeland. Een van de onderscheidende factoren van deze opdrachtgever is dat zij echt een persoonlijke benadering richting hun cliënten hebben. Ze zijn groot genoeg om te kunnen investeren in kennis, kwaliteit en opleiding en tegelijkertijd klein genoeg om te kunnen zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact. Het grootste gedeelte van de cliënten zijn ondernemers in het midden en kleinbedrijf en actief in verschillende sectoren, bijvoorbeeld van recreatie tot metaalnijverheid en van detailhandel tot agrariërs.

 • Financieel adviseur

  Het werken als Financieel (Hypotheek)adviseur is bij SNS echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

  3 dagen geleden SNS Zeeland - Terneuzen
 • Personeelsadministrateur

  Vind jij duurzaamheid een belangrijk aspect en heeft een duurzame afvalverwerking jouw interesse? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf die hoogtechnologische toepassingen combineert met een maatschappelijke meerwaarde zijn wij op zoek naar een personeelsadministrateur. Continu wordt er gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Als personeelsadministrateur kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je maakt deel uit van het HR team met toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden medewerkers, open communicatie en een informele werksfeer. Jouw taken zullen bestaan uit het verzamelen, controleren en verwerken van mutaties in de personeelsadministratie. Je beheert personeelsdossiers en verschillende kennisdocumenten van de HR afdeling. Je stelt correspondentie op en je bewaakt en archiveert informatiestromen. Je onderhoudt in- en externe contacten met medewerkers, uitzendbureaus, opleidingsinstituten etc. Je ondersteunt opleidingstrajecten in organisatorische en logistieke zin en coördineert het werving- en selectieproces. Tevens levert een actieve bijdrage aan de integratie van de HR tools binnen de BeNelux – Frankrijk organisatie. Tot slot rapporteer je aan de Senior HR Administrator.

 • Verzuimcoach

  Heeft re-integratie echt jouw interesse, en veel kennis over verzuim en sociale wet- en regelgeving opgedaan in een vorige functie als casemanager? Lees dan snel verder en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe baan! Voor een logistieke bedrijf in Vlissingen zijn wij op zoek naar een casemanager verzuim. Jij zal nauw samenwerking met de afdeling Human Resources. Samen met de leidinggevenden en hun medewerkers is het jouw taak het ziekteverzuim in control te houden en hou je de verzuimdossiers nauwlettend in de gaten. Met jouw advies bevorder je de inzetbaarheid en waar wellicht voorkom of bekort je daardoor de WIA instroom. Deze vacature betreft een blijvende functie met uitzicht op een vaste baan.

 • Zelfstandig assistent accountant

  Wil jij waarde toevoegen voor mkb-cliënten in de regio Goes door hen te voorzien van de beste financiële inzichten en adviezen? Je ontwikkelen tot vertrouwenspersoon voor ondernemers in hart en nieren die midden in de echte economie staan? Solliciteer dan nu! Wat onze Zelfstandig Assistent Accountants zo waarderen in hun baan: “Je kan cliënten écht helpen als Assistent Accountant. Je wil natuurlijk in de gaten houden wat ze doen, waar het mis gaat en waar we kunnen helpen om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Zo kunnen we ze voorzien van gericht advies.” Cynthia Entjes – Assistent Accountant Jouw takenpakket: Je stelt jaarrekeningen samen, verwerkt financiële administraties en verricht fiscale werkzaamheden. Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing, op maat gemaakt voor elke cliënt (DRV Pro). Met jouw analytische vaardigheden maak je de financiële data daadwerkelijk waardevol. Je stelt adviezen op en bespreek opdrachten met de Relatiebeheerder. Je spant je in om Assistent Accountants met minder ervaring zo goed mogelijk te begeleiden, want jij hebt ook in hun schoenen gestaan. Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Exact Online, Unit4 Audition, Unit4 Fiscaal Gemak, Unit4 FDS en DRV Online om nog slimmer en efficiënter te werken. Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

  4 dagen geleden DRV Accountants & Adviseurs - Goes
 • Mobiele surveillant zeeuws vlaanderen m/v 32 uur

  Als mobiele surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Tijdens je werkzaamheden overdag, 's avonds of 's nachts blijf je alert. Je kan zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

  5 dagen geleden Elie Beveiliging B.V. - Terneuzen
 • Per direct: commercieel medewerker binnendienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor een langere tijd en met uitzicht op vast werk. Je bent hier verantwoordelijk voor het verloop en het resultaat van de dagelijkse bestellingen. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf, dus in deze functie is accuraat zijn een must! Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Ervaren beveiliger/hondengeleider

  Kan jij de verantwoordelijkheid aan? Voor een hoogrisico-object op Zuid-Beveland zijn wij op zoek naar een ervaren beveiliger. In deze functie volg je diverse opleidingen waardoor je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar hondengeleider, centralist en/of bedrijfsbrandweermedewerker. Tijdens jouw dienst: Verzorg je surveillance rondes, eventueel met terreinauto of waakhond; Voer je toegangscontroles uit; Verricht je cameratoezicht; Volg je alarmen op; Bestrijdt je met jouw team calamiteiten; Volg je hondentrainingen; En optioneel bestuur je de brandweerauto en voer je brandweertaken uit. Voor dit object geldt een netto object toeslag, vast jaarrooster in volcontinu dienst en een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het betreft een fulltime functie van 134 uur per periode van vier weken.

  6 dagen geleden DeltaSafe - Borssele
 • Objectbeveiliger jeugdzorginstelling

  Werk jij graag mee aan een veilige leefomgeving voor jongeren? Voor jeugdzorginstelling zijn we op zoek naar een ervaren objectbeveiliger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze instelling verblijven jongeren met ernstige (gedrags-) problemen. In deze functie zal je regelmatig met de jongeren en hun begeleiders in contact staan. Werk jij graag mee aan een veilige leefomgeving voor jongeren? Dan zij wij op zoek naar jou! Voor jeugdzorginstelling zijn we op zoek naar een ervaren objectbeveiliger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze instelling verblijven jongeren met ernstige (gedrags-) problemen. In deze functie zal je regelmatig met de jongeren en hun begeleiders in contact staan. Wat worden jouw taken? Controlerondes lopen (evt in samenwerking met groepsleider) Baliedienst en uitgifte/registratie materiaal Ingrijpen bij calamiteiten BHV Ploegleider functie vervullen Cameratoezicht houden

  6 dagen geleden DeltaSafe - Buiten Zeeland
 • Payroll specialist dow chemical terneuzen

  Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een HR-medewerker payroll voor Dow Chemical in Terneuzen. Beschik jij over een bachelor- of masterdiploma in HR of Finance en heb jij minimaal 5 jaar ervaring met payroll en/of finance? Spreek jij vloeiend Engels en ben jij op zoek naar een fulltime functie bij een internationaal bedrijf? Dan is deze vacature bij Dow Chemical jou op het lijf geschreven; lees snel verder! WerkzaamhedenIn deze rol ga jij de leiding nemen met betrekking tot payroll activiteiten van diverse EMEAI landen en deze representeren. Het doel is om medewerkers op tijd het juiste salaris uit te keren en te zorgen dat betalingen in overeenstemming zijn met de wet- en regelgeving van respectievelijke landen en bedrijven. Als payroll specialist overleg jij regelmatig met interne en externe stakeholders en rapporteer jij aan belasting- en andere overheidsinstellingen. Concreet voer jij o.a. de volgende werkzaamheden uit: Aanspreekpunt zijn m.b.t. payroll en salaris gerelateerde kwesties voor medewerkers, aanbieders en diverse rollen binnen Dow ChemicalData over salaris uitwisselen en valideren met payroll aanbiedersRapporteren van belasting-, sociale zekerheid- en pensioendata aan lokale overhedenOntwikkelen en implementeren van een payroll strategieLeiding geven aan payroll verbeterings- en veranderingsprojectenZorgdragen voor accurate en tijdige betalingen aan medewerkers en lokale overhedenOverzien van interne en externe financiële auditsSamenwerken met HR en controllersValideren, samenvoegen en versturen van financiële payroll dataZorgdragen voor payroll activiteiten die betrekking hebben op impat en expat, Employees Stock Purchase plannen, Long Term Incentives en aandelen

  6 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Civiel supervisor dow chemical terneuzen

  Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een ervaren civiel supervisor voor Dow Chemical in Terneuzen. Zoek jij een verantwoordelijke functie binnen een internationaal bedrijf? Beschik jij over ruime ervaring in de (industriële) bouwsector? En weet jij alles op het gebied van structural steel? Dan is deze baan bij Dow Chemical perfect voor jou; lees snel verder voor meer informatie!  WerkzaamhedenAls civiel supervisor ben jij verantwoordelijk voor het overzien van veiligheid op de werkplek, het dagelijks opvolgen van werkzaamheden en het bewaken van de planning. Jij coördineert met andere disciplines, waaronder E&I, piping-mechanical en EH&S. Tijdens jouw werkdag voer jij o.a. de volgende werkzaamheden uit: Beslissingen nemen over meer- en minderwerpOplossen van technische onvolkomenheden (evt. in overleg met de engineering afdeling)Inspecteren van de kwaliteit van geleverd werkAdministratief voor afhandelen van meer- en minderwerkVoorbereiden, uitgeven of controleren van vergunningenOpvolgen van werkzaamhedenWerk stilleggen in geval van twijfelStellen van veiligheidsverwachtingen naar aannemersOnderhouden van contact met de afdeling engineering, aannemers en plantvertegenwoordigersUitvoeren van start werkanalyses bij vergunning uitgiftesControleren of werknemers hun werkzaamheden veilig en vakkundig uitvoerenVeiligheidsambassadeur zijn

  6 dagen geleden Manpower - Terneuzen