Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 93 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur tankwagen + adr basis & tank (146000729)

  Deze transporteur is een grote vervoerder welk gespecialiseerd is in het vervoer van ADR goederen. Je vertrekt vanaf Terneuzen naar klanten in de Benelux. Je vervoert stiksof en argon en gaat lossen met de tankwagen in kleine tanks (20 tot 100liter). Deze tanks moeten opgehaald worden bij diverse klanten en afgevuld worden naast de wagen.Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en als je alles onder de knie hebt is je rit ongeveer 10 uur per dag. In het begin zal je er wat langer over doen aangezien je de klanten nog moet leren kennen.

 • Chauffeur haakarm (146000760)

  Je werkt zeer zelfstandig vanaf de locatie in Kruiningen en gaat in een ploegensysteem op pad naar de boeren met je mooie combinatie. Aangekomen bij de boeren los je aardappelsnippers of -schillen bij de boer. Het werk met de haakwagen is tussen de fabriek en de boeren in de omgeving van Zeeland. Je werkt in een twee ploegendienst. Werktijden van 04:30 uur - 16:30 uur en van 16:30 - 04:30 uur. Gemiddeld werk je ook 1x per maand in het weekend.

  2 minuten geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Kruiningen
 • Wasstraat medewerker (146000294)

  Werken en leren in transport,Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar wasstraat medewerkers die per direct aan de slag kunnen. Je gaat vrachtwagens wassen in ploegendienst en op het terrein wat rangeer werk verrichten.Je werktijden zijn als volgt:- Maandag tot en met donderdag donderdag van 07.00 - 15.00 uur of van 10.00 - 19.00 uur- Vrijdag tot 21.00 uur- Zaterdag van 05.00 - 13.00 uur

  2 minuten geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Nisse
 • Wasstraat medewerker (531200001)

  Werken en leren in transport, dat kan bij onze klant in Nisse! Bij deze transporteur kun je aan de slag als wasstraat medewerkers. Je gaat vrachtwagens wassen in verschoven diensten en op het terrein wat rangeer werk verrichten met de vrachtwagens. Je werktijden zijn als volgt: - Maandag tot en met donderdag donderdag van 07.00 - 15.00 uur of van 10.00 - 19.00 uur - Vrijdag tot 21.00 uur - Zaterdag van 05.00 - 13.00 uur

  3 minuten geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Nisse
 • Machinist grondzuigwagen (521220029)

  Als zuigwagenmachinist ben je verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van zuigwerkzaamheden van industriële projecten en werkzaamheden op en rondom het spoor. Je komt overal. Niet alleen houd jij je bezig met zuigwerkzaamheden ook ben je er verantwoordelijk voor je wagen en toebehoren. Je houdt de wagen en het materiaal schoon en maakt melding wanneer zaken kapot of beschadigd zijn. We zijn op zoek naar een ervaren en serieuze chauffeur voor het bedienen van de zuiwagens. Hoofdzakelijk betreft het een machinist functie voor het bedienen van de zuigwagen waarbij het C rijbewijs noodzakelijk is voor het transporteren van de wagen van project naar project. Je werkdag begint erg vroeg, maar in de avond ben je thuis. Het komt weleens voor dat je in de weekenden werkt.

  4 minuten geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Goes
 • Reachtruckchauffeur

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar Reachtruckchauffeurs. Ben jij in het bezit van een reachtruck certificaat en woon je in de omgeving van Goes? Dan is dit jouw kans! Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. Werkzaamheden – het laden en lossen van vrachtwagens; – het plaatsen van producten in de stellingen; – het orderpicken van producten; – het op orde houden van jouw werkomgeving.

  47 minuten geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Chauffeur autotransport (521220047)

  Je vertrekt dagelijks rond 7:00u om bij adressen in het hele land (sloop)auto's op te halen. Meestal ben je rond 18:00u terug op de zaak, maar uiteraard kan dit weleens uitlopen door drukte onderweg. In principe zijn je werkdagen van maandag tot en met vrijdag, maar bij grote drukte wordt er ook weleens op zaterdag een beroep op je gedaan. Ervaring met autotransport is niet vereist.

 • Chauffeur trekker oplegger (511220009)

  Je vertrekt tussen 18:00 en 23:00 uur vanuit je werkgever in Yerseke. Je trailer met verse vis staat dan al op je te wachten. Je rijdt het hele land door om alle klanten van verse vis te voorzien. De ene dag vertrek je om 18:00 uur en ga je slapen wanneer de rest van Nederland in de file staat. De andere dag vertrek je om 23:00 uur en ben je 's middags net op tijd thuis om de kinderen uit school te halen. Dus rijd jij graag wanneer het rustig is op de weg en zie je graag de mooie zonsopkomst? Dan is dit de baan waar je naar op zoek bent. Deze handelaar in verse vis biedt je bij goed functioneren de mogelijkheid om bij hem op contract te gaan. Woon je wat verder van Yerseke? Geen probleem, het bedrijf hanteert een prima reiskostenregeling!

  een uur geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Yerseke
 • Chauffeur sluiskipper (146000664)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten zoals meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Vogelwaarde waar je voor-geladen staat of je moet zelf gaan laden bij de fabriek via een loopband, als je geladen bent moet je de sluiskipper afzeilen. Vervolgens start je rit en rijd je door groot Benelux, het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Dit gebeurd doordat je de sluiskipper eerst stempelt en omhoog zet, vervolgens los je onder druk in de silo. In deze sluiskipper zitten 5 compartimenten, de schotten moet je zelf kunnen verzetten zodat je meer of minder product kunt laden. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je ook weer zelfstandig op de fabriek. Je hebt maximaal 3 ritten per dag.Je werkdagen zijn de ene week maandag en dinsdag en de andere week vrijdag en zaterdag. Beide met overnachting. Als je collega vakantie heeft of ziek is werk je de ene week 5 dagen en de andere week 6 dagen en overnacht je heel de week op de wagen.

 • Chauffeur rangeerder - oproep (521220054)

  Je werkt als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant in Kruiningen. Je werkt in 2 ploegen (van 10.00 uur tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur) die verdeeld worden tussen jou en een collega.In Bergen op Zoom is er nog een locatie waar ze 4 ploegendiensten (07.00 uur tot 15.00 uur, 15.00 uur tot 23.00 uur en 23.00 uur tot 07.00 uur) draaien, ook daar kun je ingezet worden.Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester. Bij goedkeuring krijg via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden. Deze dock je aan en vervolgens zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Lege lege trailers koppel je aan en rijd je terug naar de parking.

 • Chauffeur bulkwagen (521220018)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten: meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Axel / Sluiskil / Biervliet Vervolgens start je je rit en rijd je door groot Benelux. Het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je ook weer zelfstandig op de fabriek. Je ebnt een hele week van huis met dezelfde wagen.

 • Chauffeur trekker oplegger - frankrijk (146000749)

  Rijd je graag op Frankrijk en ben je graag een week van huis, lees is dit de chauffeurs job voor jou. Je nieuwe werkgever is gespecialiseerd in stukgoed-, volume- en containertransport. Ze willen graag efficiënt, flexibel en kwalitatief uitstekend werk afleveren dus daar moet je jezelf zeker in kunnen vinden. Deze transporteur is de specialist in het verover naar Frankrijk maar rijden ook naar de Benelux en Duitsland. Je vertrekt vanuit Terneuzen en bent een week onder de pannen, het kan zijn dat tussen de week terug komt naar Terneuzen en je volgende rit start. Het kan dus zijn dat je op zondag vertrekt en zaterdag ochtend weer thuis komt. Op diverse adressen kan het zijn dat je zelf dient te laden en of lossen van de vracht.

 • Reachstacker chauffeur container m/v fulltime

  Word jij enthousiast van groot materieel, heb je machinegevoel, dan ben je welkom in ons team! Swagemakers Intermodaal Transport BV is actief in de op- en overslag van containers en daarmee de verbindende schakel tussen wegvervoer en andere modaliteiten zoals de binnenvaart. Je draagt samen met je collega’s de verantwoording over de operationele containerafhandeling op het overslagterrein. Met behulp van een reachstacker zet je containers op en af bij vrachtwagens. In deze dynamische werkomgeving ben je in staat om goed overzicht te houden. Hiervoor heb je cijfermatig inzicht en kun je goed overweg met groot materiaal. Naast de containerafhandeling zijn er ook andere activiteiten die tot takenpakket behoren, zoals het keuren van de containers, de voorraadbepaling, stuffen en strippen van containers, beheer van het terrein en klein machineonderhoud. Je bent de juiste aanvulling op het team als je een echte teamspeler bent met verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook de weekenden behoren incidenteel tot je werktijden. Het team bestaat uit 2 collega terminalmedewerkers.

 • Elektrotechnicus gezocht! Regio westdorpe

  MVH is opzoek naar een electromechanieker voor onze klant in Westdorpe. Kan jij oplossingsgericht werken en verbeterprocessen bedenken ? Dan zoeken wij jou! Je krijgt een opleiding van een maand zodat je kan zien hoe alles in zen werk gaat. Je werkt in 2 ploegen en je moet bereid zijn om permanentie te doen, hiervoor krijg je een premie. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg en na een positieve interim-periode, kans op vaste aanwerving. Je hebt een diploma of al enige kennis in deze sector.

  3 uur geleden MVH Detachering - Westdorpe
 • Reachstackerchauffeur m/v kallo

  MVH is op zoek naar reachstackerchauffeur voor onze klant in Kallo. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Het verplaatsen op een veilige wijze van containers op het terrein - Laden en lossen van vrachtwagens en terminaltrekkers - Meewerken met andere werkzaamheden op de heftruck en/of terminaltrekker Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 2 jaar ervaring als reachstackerchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de reachstacker ook andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!