Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 131 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur adr

  Oliehandel Dekker is op zoek naar Chauffeur ADR voor haar bakwagen. Werkzaamheden bestaan uit laden, lossen en vervoeren gasflessen en smeermiddelen.

  een week geleden Oliehandel Dekker BV - Grijpskerke
 • Heftruck bestuurders gezocht!

  Aan de slag als heftruckchauffeur voor 32 tot 40 uur in de week? Bij diverse opdrachtgevers in heel Zeeland biedt Start People de mogelijkheid! Je kan aan de slag in een fulltime of parttime functie in de omgeving van Goes, Middelburg, Terneuzen, Zierikzee of Vlissingen. Als heftruckchauffeur zorg je dat het logistieke proces soepel verloopt. Jij bent verantwoordelijk voor de aanvoer van grondstoffen, het in orde houden van het magazijn en het laden en lossen van de vracht. Je gaat aan de slag met unieke producten, binnen grote, dynamische bedrijven. Als belangrijk onderdeel van het logistieke proces ben jij te vinden op zowel het binnen- als buitenterrein. Geen heftruckcertificaat of is die niet meer geldig? Wel ervaring in de logistiek? Dan biedt Start People jou de kans om je heftruckcertificaat alsnog te behalen! Vraag ons hiervoor naar de voorwaarden. Zorg jij dat alle goederen op tijd en netjes op de juiste plaats terechtkomen?

  een minuut geleden Start People Zeeland - Heel Zeeland
 • Tijdelijk heftruckchauffeur, omgeving goes

  Wij zijn opzoek naar een fulltime heftruckchauffeur voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Goes . Dit betreft een tijdelijke functie van 1 Juli tot eind 2019. Jij bent verantwoordelijk voor het rijden met pallets fruit tijdens de los- en laadoperatie van schepen, het rijden met vaten, de behandeling van metalen in het opslagterrein en tijdens de kadeoperatie. Daarnaast verricht je algemeen warehousewerk. Zo zorg je dat het logistieke proces soepel verloopt!

  4 minuten geleden Start People Zeeland - Kapelle
 • Magazijnmedewerker/ster

  Wil jij tijdelijk aan de slag en ben je per direct beschikbaar? Voor een bedrijf in Vlissingen-Oost zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker/ster. Het gaat in de eerste instantie tot eind augustus. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: • Orders picken; • Spullen versjouwen; • Heftruck rijden (als je een certificaat hebt); • Orders invoeren; • Orders verwerken; We zoeken iemand voor dagdienst (07.45 - 16.35 uur).

 • Magazijnmedewerker avondploeg

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Magazijn Medewerker voor in de avondploeg. Wat ga je doen Wanneer je het warehouse binnen loopt, merk je meteen dat je te maken hebt met een energieke en dynamische organisatie. De muziek geeft je direct een boost. Je kunt een kopje bonenkoffie of thee halen in de kantine en werkt samen met collega’s die in een gezellige, informele omgeving bijdragen aan het succes van Rapaat Logistics! Als magazijn medewerker zorg je ervoor dat dagelijks alle pakketten naar onze klanten worden verstuurd. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, inpakken en opruimen. Als medewerker van de avondploeg werk je van 16:00 uur tot en met 01:00 uur. Je kunt eventueel ook later beginnen, bijvoorbeeld om 18.00 uur, als dit jou beter uitkomt. Afhankelijk van de drukte kunnen deze diensten uitlopen, eerder stoppen, eerder beginnen of later beginnen. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de drukte bij ons, werk je 10 tot 40 uur per week. Wil jij deel uitmaken van ons team en mede verantwoordelijk zijn voor het verzendklaar maken van meer dan 1.000.000 pakketten per jaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

  2 uur geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Coördinator binnenvaart

  De Faasse Groep bestaat uit een aantal (zee)zandzuigers, binnenvaartschepen en zanddepots. Naast reguliere zandwinning groeit onze inzet in onderhoud baggerwerken. Voor ons kantoor in Goes zijn wij op zoek naar een: Coördinator Binnenvaart m/v De Coördinator Binnenvaart heeft als primaire taak het ondersteunen van de binnenvaart afdeling van de Faasse Groep. Omvang van de werkzaamheden: • Het assisteren van de planner bij de dagelijkse gang van zaken in de breedste zin van het woord. • Ondersteuning van de planning en technische dienst m.b.t. reparaties, bemanning en kwaliteit. • De aankoop, opvolging en levering van reserve onderdelen.

  2 uur geleden Faasse Zandhandel BV - Goes
 • Gezocht chauffeur voor pakkettendienst

  Dagelijks van dinsdag t/m zaterdag postpakketten bezorgen op een vaste route. De chauffeur laadt 's morgens binnen de gestelde termijn hun eigen bus aan de hand van het postcode gebied. Vervolgens zorgt de chauffeur voor een vlotte en adequate bezorging van de pakketten. Per route staat het gemiddeld aantal stops dat je per uur moet kunnen leveren vast. Gemiddeld werk je 8 uur per dag en 40 uur per week.

 • Bijverdienste rijbewijs b

  Het rijden met Post stukken naar bedrijven en depots. en het ophalen van post bij bedrijven Geschikt voor Gepensioneerde , Studenten , en huisvrouwen.

 • Logistiek medewerker m/v | terneuzen

  Wil je direct aan het werk? Ben jij een harde werker met een logistieke achtergrond? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn opzoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Bij Verbrugge Terminals behandelen we zowel stukgoederen als bulkgoederen. De mooie taak aan de logistiek medewerker van Verbrugge Terminals om bij het laden en lossen van zeeschepen en alle andere voorkomende werkzaamheden te assisteren. De kern van jouw werkzaamheden zijn het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de lading te behandelen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, shovel of bobcat gebeuren. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens.

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Magazijnmedewerker m/v | terneuzen

  Haal jij voldoening uit een schoon, opgeruimd en gesorteerd magazijn? Ben jij nauwkeurig? Heb jij daarnaast affiniteit met (haven)logistiek? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van magazijnmedewerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende materialen nodig, die op voorraad zijn in het magazijn. Voor de coördinatie van deze materialen zoeken wij jou! Als magazijnmedewerker verricht jij alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. In het magazijn ben jij verantwoordelijk voor een schone, opgeruimde en gesorteerde omgeving. Jij ontvangt materialen van verschillende leveranciers. Deze materialen controleer jij op kwaliteit, aantal en bijbehorende specificaties. Tevens geef jij materialen uit aan collega’s van Verbrugge Terminals. Denk hierbij aan gereedschap, werkkleding en hardware. Bij het uitgeven van materialen is van belang dat het materiaal gekeurd en getest is. Hierover heb jij de controle. De ontvangst, uitgifte en testcertificaten van materialen verwerk jij correct in het systeem. Jouw verantwoording is correct en gestructureerd materialen ontvangen en uitgeven!

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Asfalt chauffeur c+e

  Wij zoeken een ervaren 8x4 Chauffeur voor het vervoeren van asfalt, Daarnaast behoort het transporteren van wegenbouw-materieel eveneens bij zijn vaste taken.

  3 dagen geleden Mens & Meer - Heel Zeeland
 • Logistiek planner

  Ben jij klantgericht, houd jij het overzicht en ben je op zoek naar een leuke baan bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van het gehele transport proces. Jij bent de spil tussen de chauffeur, de klant en het bedrijf. Je kan hierbij denken aan het maken van afspraken met klanten, het inplannen van routes en het verwerken deze gegevens in geautomatiseerde systemen. Het betreft een zelfstandige functie binnen een klein team.

 • Logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor een chemisch bedrijf in Terneuzen. Je komt te werken in een leuk team en krijgt interne scholing zodat je expert wordt in jouw vakgebied! De werkzaamheden van een verpakker bestaan uit: • Het verpakken van vloeibare en vaste broomhoudende producten in diverse verpakkingsmaterialen zoals zakken, vaten en multiboxen; • Neemt monsters volgens procedures; • Controleren van apparatuur volgens instructies; • Rapporteren van technische of procesproblemen aan leidinggevende; • Indien nodig met behulp van een heftruck en diverse machines; • zorgen voor een schone werkomgeving met speciale aandacht voor het voorkomen van stofuitstoot. Het is belangrijk dat je flexibel bent en kan werken volgens bepaalde kwaliteits- en veiligheidsprocedures. De werkzaamheden zullen normaliter uitgevoerd worden in dagdiensten, maar uitwijken naar ploegen kan voorkomen.

 • Heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Er zal gewerkt worden volgens de voorgeschreven werkmethode. Het is erg belangrijk dat er gewerkt zal worden volgens de veiligheidsregels. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimten.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Nieuwdorp
 • (kandidaat-)piloten voor type rating – internationaal

  Try-act is voor haar partner en associé A.P.S. op zoek naar (kandidaat-)piloten (m/v). A.P.S. is een uitzendbureau, dat wereldwijd piloten recruteert voor erkende luchtvaartbedrijven. Wij bieden Non-Type Rated piloten ongeacht nationaliteit een Type Rating aan en doen onze uiterste best hen een lening te verstrekken. Ons uiteindelijke doel is het aanbieden van uitgebreid geteste, geselecteerde en Type Rated piloten aan luchtvaartmaatschappijen. Wilt u bij ons komen leren en werken? Wij vragen inzet en motivatie en geven u daarvoor kwaliteit terug! Tijdens het opleidingstraject verzorgen wij de uitgebreide coaching en begeleiding.  

  3 dagen geleden Try act EWIV - Sas van Gent