Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 104 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Leerling chauffeur vacuumwagen

  Wil je werken bij een bedrijf dat toekomstperspectief en groeikansen biedt solliciteer dan op deze uitdagende functie: Leerling chauffeur vacuümwagen De functie: Voor onze reinigingsafdeling zijn wij opzoek naar een gemotiveerde medewerker die door ons opgeleid wil worden tot volwaardig vacuümwagenchauffeur. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van diverse soorten reinigingswerkzaamheden, in de maritieme, de industrie en de particulier sector. Hierbij maken wij gebruik van diverse hogedruk- en vacuümwagens. Je voert deze werkzaamheden in eerste instantie samen uit met een ervaren chauffeur.

  3 weken geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Afleveraar

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een afleveraar. Doel van de functie afleveraar: Als afleveraar ben je verantwoordelijk voor het tijdig transporteren en (de)monteren van hulpmiddelen bij cliënten aan huis en bij instellingen. Daarnaast instrueer je eindgebruikers zodat zij het hulpmiddel op een juiste en veilige manier gebruiken. Deze vacature staat open op de locaties Almelo en Houten. Als afleveraar: - laad en transporteer je hulpmiddelen en laat je de cliënt bij aflevering de magazijn bon tekenen voor ontvangst; - indien nodig (de)monteer je het hulpmiddel en stel je de juiste maten in; - geef je duidelijke instructies en toelichting – mondeling en schriftelijk – aan de eindgebruikers hoe je het hulpmiddel moet gebruiken; - controleer je bij het ophalen de staat van het hulpmiddel en rapporteert eventuele gebreken aan de Supervisor Operations; - bezorg je opgehaalde hulpmiddelen terug in het depot; - transporteer je materialen binnen de organisatie en zorg je voor het bevoorraden van diverse locaties en buitendienst monteurs zodoende dat artikelen tijdig op de juiste locatie terecht komen; - indien de planning dit toelaat, ondersteun je intern bij logistieke werkzaamheden zoals o.a. de ontvangst binnenkomende artikelen, het inruimen van het magazijn e.d.

  een uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • (kandidaat-)piloten voor type rating – internationaal

  Try-act is voor haar partner en associé A.P.S. op zoek naar (kandidaat-)piloten (m/v). A.P.S. is een uitzendbureau, dat wereldwijd piloten recruteert voor erkende luchtvaartbedrijven. Wij bieden Non-Type Rated piloten ongeacht nationaliteit een Type Rating aan en doen onze uiterste best hen een lening te verstrekken. Ons uiteindelijke doel is het aanbieden van uitgebreid geteste, geselecteerde en Type Rated piloten aan luchtvaartmaatschappijen. Wilt u bij ons komen leren en werken? Wij vragen inzet en motivatie en geven u daarvoor kwaliteit terug! Tijdens het opleidingstraject verzorgen wij de uitgebreide coaching en begeleiding.  

 • Logistiek medewerker zeelandia regio zierikzee

  Ben jij de nieuwe logistieke medewerker die ervoor zorgt dat het logistieke proces in het magazijn van Zeelandia goed verloopt? Met ten minste één jaar werkervaring als logistiek medewerker moet dit zeker goed komen. Jij weet je weg wel te vinden in het magazijn. Je kunt in ieder geval rekenen op een plekje in een hecht team, ploegentoeslag en een goede pensioenregeling. Ben je benieuwd naar de functie en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder en vergeet vooral niet te reageren op deze vacature! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar parttime of fulltime logistiek medewerkers voor Zeelandia in Zierikzee.   Eenmaal begonnen in het magazijn van Zeelandia ga jij orders picken, soms met behulp van een elektrische palletwagen, heftruck of reachtruck. Hierna zorg je ervoor dat deze verzendklaar worden gemaakt, zodat de orders verstuurd kunnen worden naar klanten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aanvullen van het magazijn met binnenkomende artikelen en voor het netjes houden van het magazijn. Dit alles zorgt ervoor dat jouw werkdag lekker afwisselend is. Dit krijg je - ​​Brutosalaris van € 12,58 per uur (vanaf 22 jaar) - Kans op een vast contract bij Zeelandia - Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,90 per gewerkte dag - Ploegentoeslag variërend van 10% tot 30% bovenop je salaris - Parttime of fulltime baan van 24 tot 40 uur per week - Pensioenopbouw via Manpower na zes maanden werken - Mogelijkheid tot het behalen van een hef- of reachtruckcertificaat via Manpower - Vacature voor lange termijn

  gisteren Manpower - Zierikzee
 • Per direct: heftruck chauffeur vast of flexibel

  Wij zoeken per direct een heftruck chauffeur voor in de omgeving Goes. De functie kan zowel vast als flexibel worden ingevuld.

 • Vervangend objectleider (meewerkend voorman) bulk | terneuzen

  Ben jij iemand die een (nieuwe) uitdaging zoekt in de haven? Ben jij niet vies van fysiek werk in loodsen en in de buitenluchten kun je prima functioneren in een stoffige omgeving? Heb jij leidinggevende kwaliteiten? Ben jij iemand die op zoek is naar verbeteringen en efficiency in de werkzaamheden? Heb jij oog voor veiligheid? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Functie: In de functie van vervangend objectleider (meewerkend voorman) assisteer je de objectleider of ploegleider. Je leert hoe men operationele medewerkers en materieel veilig en optimaal inzet bij water of expeditie gebonden werkzaamheden. Je leert zelfstandig te worden in het operationele proces, waarbij het streven is om je zo spoedig mogelijk als uitbreiding of vervanging in te zetten als objectleider. Werkzaamheden: - Je assisteert bij het bewaken van de operationele werkzaamheden, zodat deze veilig en milieubewust verlopen. Dit volgens de voorgeschreven bedrijfs- en regelgeving. - Je werkt hoofdzakelijk mee als een operationeel medewerker. Daarnaast wordt je opgeleid als volwaardig objectleider en, waar nodig, leid je te zijner tijd eigen objecten. - Je bereidt de werkzaamheden voor. Dit doe je op basis van informatie die door de objectleider, ploegleider, planning of operationsleader is verstrekt. - Je assisteert bij alle voorkomende operationele werkzaamheden. - Je assisteert bij het tijdig aanvangen van de werkzaamheden, je bewaakt de rust- en werktijden, het overwerk en de taakverdeling. - Je assisteert bij het informeren van de operationele medewerkers over bijvoorbeeld het schip, de lading soort of andere bijzonderheden. - Je assisteert bij de briefing over de werkzaamheden tussen de leiding (ploeg- en objectleiders) en de operationele ploegen. - Je hebt diverse administratieve werkzaamheden. - Je valt in bij afwezigheid van de objectleider.

 • Heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Er zal gewerkt worden volgens de voorgeschreven werkmethode. Het is erg belangrijk dat er gewerkt zal worden volgens de veiligheidsregels. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimten.

  gisteren Mavertech B.V. - Ritthem
 • (assistent) machine operator

  Ben jij (beginnend) operator met potentie, die op zoek is naar een werkgever die jou een kans wil bieden om door te groeien in je werkzaamheden? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als Machine Operator Cuttingline houd je je bezig met diverse productiewerkzaamheden aan en rondom de machine waarbij rekenkundige kennis/affiniteit gewenst is. Je controleert of de juiste materialen zijn doorgevoerd en de CNC machine(s) juist zijn ingesteld. Daarnaast assisteer je bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Orde houden op het terrein, netjes en gestructureerd werken is van groot belang.

 • Chauffeur tankwagen

  Deze functie bestaat uit het inzamelen en transporteren van vloeibare (maritieme) afvalstoffen.

 • Supply chain medewerker zeelandia zierikzee

  Het verwerken van orders en de levering hiervan afstemmen is geen eenvoudige klus, maar door jouw werkervaring als medewerker supply chain weet jij wat hiervoor nodig is! Jij zorgt ervoor dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn en beheert hun gegevens nauwkeurig. Zoek jij een fulltime baan bij een familiebedrijf waar jij je binnen de kortste keren thuis voelt? Dan is deze functie bij Zeelandia perfect voor jou. Naast een fijne werkomgeving kun je rekenen op een brutomaandloon tot wel € 2.750,- plus reiskostenvergoeding. Meer weten over deze buitenkans? Lees dan vlug verder!   Uitzendbureau Manpower zoekt een supply chain medewerker voor Zeelandia in Zierikzee.   Als medewerker supply chain behandel en verwerk jij orders van Nederlandse klanten, exportklanten, zusterbedrijven en joint ventures van Zeelandia. Jij zorgt dat de leveringsmogelijkheden tussen afnemers en interne betrokkenen worden afgestemd. Ook ondersteun jij bij het realiseren van de verkoopplannen door commerciële kansen te benutten. Tijdens je werkdag voer je de volgende werkzaamheden uit: - Behandelen van orderverwerking en bestellingen - Bevestigen van leverdata naar klanten - Completeren van orders en deze afstemmen met supply chain planning - Beheren van klantgegevens en het assortiment met als doel On Time In Full levering - Plannen van vervoer en bespreken van levermogelijkheden, klachten en afwijkingen - Deelnemen aan overleg en ondernemen van acties ten behoeve van de verbetering van dienstverlening - Doen en uitvoeren van verbetervoorstellen Dit krijg je - Brutosalaris tussen € 2.378,- en € 2.750,- per maand - Reiskostenvergoeding conform Zeelandia-cao - Adv-toeslag bovenop je salaris - Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken - Fulltime baan van 36 tot 40 uur per week  - Uitzendcontract met kans op een vast contract - Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Studytube

  gisteren Manpower - Zierikzee
 • Vacature meewerkend voorman | vaste baan | terneuzen

  Heb jij leidinggevende kwaliteiten? En ben je fysiek fit? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Als meewerkend voorman assisteer je de supervisor. Je leert hoe je de medewerkers en materiaal zo optimaal mogelijk inzet. Je assisteert bij het bewaken van de operationele werkzaamheden. Je werkt hoofdzakelijk mee als een operationeel medewerker. Je bereidt de werkzaamheden voor. Je assisteert bij het tijdig aanvangen van de werkzaamheden, je bewaakt de rust- en werktijden, het overwerk en de taakverdeling. Je assisteert bij het informeren van de operationele medewerkers over bijvoorbeeld het schip, de lading soort of andere bijzonderheden. Je assisteert bij de briefing over de werkzaamheden tussen de leiding en de operationele ploegen. Je hebt diverse administratieve werkzaamheden Je werkt in 2 ploegen van (2 weken dagdienst 07:45-16:00, 1 week avonddienst 16:00-00:00)

  gisteren HR Zeeland - Terneuzen
 • Bbl / bol logistieke opleiding

  4 dagen werken en 1 dag per week naar school? Geld verdienen en je MBO niveau 1 assistent logistiek medewerker, niveau 2 logistiek medewerker, niveau 3 logistiek teamleider of niveau 4 logistiek supervisor diploma halen? Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten elektronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc

  gisteren Zes Goes BV - Goes
 • Logistiek medewerker m/v

  Vanwege uitbreiding in ons klantenbestand zijn wij op zoek naar servicegerichte medewerkers die goed kunnen werken in teamverband. Verschillende werktijden mogelijk: doordeweeks tussen 9.00 en 22.00 uur en/of zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Een dagdeel werken is ook mogelijk. Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten elektronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc

  gisteren Zes Goes BV - Goes
 • Per direct: palet stapelaar/productie medewerker

  Wij zoeken iemand die licht sjouw werk verrichten wil in de buurt van Goes. In deze functie zal je zakjes van 25 kilo stuk op palletten moeten stapelen.

 • Logistiek medewerker

  Rapaat Logistics is per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker voor onze afdeling After Sales . Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door groei en uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken! Wat ga je doen? Als Logistiek Medewerker bij de afdeling After Sales zorg je ervoor dat de teruggestuurde producten juist en tijdig worden verwerkt. Bax Music ontvangt bijvoorbeeld verschillende producten retour. Dit kan komen doordat een verzonden pakket de klant niet heeft bereikt en automatisch retour komt of omdat een klant zich in een product heeft vergist en het nooit uitgepakt heeft. Jij bent diegene die elk product nauwkeurig inspecteert en uiteindelijk beslist wat ermee moet gebeuren. Op basis van het retourformulier bepaal je wat de volgende stap wordt. Je zorgt ervoor dat de pakketten netjes verwerkt worden zodat de juiste vervolgactie ondernomen kan worden. Omdat jij bepaalt waar een retourzending heen gaat, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Jij bepaalt namelijk of het product de voorraad op gaat als A-stock (nieuw) of B-stock-product (gebruikt). Door de juiste keuzes te maken, kan de volgende klant er zeker van zijn dat hij of zij het juiste product in huis krijgt. We werken hoofdzakelijk in dagdiensten. Afhankelijk van de drukte, kunnen we je voor meer of andere diensten inzetten (avond + weekend).