Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 133 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Projectadministrateur/ logistiek planner

  Deze functie bestaat uit het bijhouden van de administratie rondom de door ons uitgevoerde projecten. Ook bent u betrokken bij het plannen van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot reinigingswerkzaamheden en transporten. Je werkt hiervoor in nauw overleg met je collega’s van de planning.

  een week geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Chauffeur / vacuümmachinist

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van diverse soorten reinigingswerkzaamheden, in zowel de industriële als in de maritieme sector, waarbij machines worden toegepast zoals hogedruk- en vacuümwagens. Je bepaalt binnen de verstrekte opdracht, in overleg met de uitvoerder, de werkuitvoering en geeft aanwijzingen aan de reinigingsspecialist.

  een week geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Vrachtwagenchauffeur ce internationale ritten

  Wil jij deel uitmaken van het leukste team van Nederland en mede verantwoordelijk zijn voor het op tijd leveren van pakketten? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs en code 95. Wat ga je doen Als vrachtwagenchauffeur zorg je ervoor dat onze pakketten op tijd bij distributiecentra in Duitsland, Frankrijk en België bezorgd worden. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkels in Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam worden bijgevuld. Je rijdt dus zowel nationale als internationale ritten. De diensten bestaan uit dag of nachtdiensten, maar aan het einde van de dienst kun je wel lekker naar huis (je hoeft niet in de cabine te blijven slapen).

  2 weken geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Warehouse coordinator

  Ben jij een ambitieuze logistieke professional en weet je hoe je een team kan aansturen? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een Warehouse co�¶rdinator. Wat ga je doen? Als co�¶rdinator zorg je ervoor dat de vastgestelde doelstellingen behaald worden. Waarbij productiviteit, doorlooptijd en kwaliteit van belang zijn. Je co�¶rdineert de dagelijkse werkzaamheden en stelt werkplanningen op. Belangrijk onderdeel van je taak is om processen te optimaliseren met als doel om processen effici�«nter en kwalitatief beter te maken.�  � Daarnaast coach en motiveer je de medewerkers in jouw team en voer je gesprekken in het kader van verzuim, werving & selectie, functioneren, etc.

  2 weken geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Logistiek medewerker dag/nacht

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Magazijn Medewerker Dag/Nacht om het Warehouse team te ondersteunen. Wat ga je doen Wanneer je het warehouse binnen loopt, merk je meteen dat je te maken hebt met een energieke en dynamische organisatie. De muziek geeft je direct een boost. Je kunt een kopje bonenkoffie of thee halen in de kantine en werkt samen met collega’s die in een gezellige, informele omgeving bijdragen aan het succes van Rapaat Logistics! Als magazijn medewerker zorg je ervoor dat dagelijks alle pakketten naar onze klanten worden verstuurd. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van inkomende goederen, orderpicken, verzendklaar maken van pakketten en het op orde houden van het magazijn. We werken met wisselende dag -en nachtdiensten op verschillende afdelingen binnen ons Warehouse. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de drukte bij ons, werk je ongeveer 40 uur per week. Maar parttime is ook mogelijk. Wil jij deel uitmaken van ons team en mede verantwoordelijk zijn voor het verzendklaar maken van meer dan 1.000.000 pakketten per jaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

  2 weken geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet – Recycling - Distributie - Binnenland - Benelux.

 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Per direct : service monteur elektro

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur elektro voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines en het verhelpen van storingen.

 • Leerling / ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carriareswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

 • Per direct : revisie monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een revisie monteur voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan machines, maar ook het volledig herbouwen van machines.

 • Per direct : logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf.

 • Per direct : gps specialist

  Wij zijn per direct op zoek naar een GPS specialist voor flexibel, kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen

 • Per direct : heftruck- en een reachtruck chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een Heftruck-chauffeur voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Chauffeur b-e

  Vanwege uitbreiding van ons wagenpark op onze vestiging in Terneuzen hebben we per direct plaats voor een Chauffeur B-E; Als chauffeur heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

  2 dagen geleden Boels Rental Terneuzen - Terneuzen