Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 76 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • (kandidaat-)piloten voor type rating – internationaal

  Try-act is voor haar partner en associé A.P.S. op zoek naar (kandidaat-)piloten (m/v). A.P.S. is een uitzendbureau, dat wereldwijd piloten recruteert voor erkende luchtvaartbedrijven. Wij bieden Non-Type Rated piloten ongeacht nationaliteit een Type Rating aan en doen onze uiterste best hen een lening te verstrekken. Ons uiteindelijke doel is het aanbieden van uitgebreid geteste, geselecteerde en Type Rated piloten aan luchtvaartmaatschappijen. Wilt u bij ons komen leren en werken? Wij vragen inzet en motivatie en geven u daarvoor kwaliteit terug! Tijdens het opleidingstraject verzorgen wij de uitgebreide coaching en begeleiding.  

 • Ervaren heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Op locatie wordt gewerkt volgens de voorgeschreven werkmethode. Het is erg belangrijk dat er gewerkt zal worden volgens de veiligheidsregels. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimten.

  gisteren Mavertech B.V. - Ritthem
 • Per direct: proces ingenieur

  Wij zijn per direct op zoek naar een proces ingenieur. Dit is voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse of ken je iemand en wil je direct aan de slag ? Neem dan contact met ons op! Met vriendelijke groeten, www.flexwerkdevisser.nl www.zeeuwsekoopjes.nl www.vastgoeddevisser.nl

 • Magazijnmedewerker

  Ben jij een ervaren magazijnmedewerker? Heb jij feeling voor administratie? En ben jij in het bezit van een VCA? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in Vlissingen-Oost zijn wij per direct op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker tot half juli 2020 voor fulltime. De magazijnen bij onze opdrachtgever bevatten technische materialen, benodigd voor allerhande onderhouds- of projectwerken. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het begeleiden en assisteren, en lossen en laden van trucks; - Het gereed maken van reserveringen; - Het uitgeven van magazijngoederen; - Het controleren van geleverde materialen met materiaal certificaten; - Het verlenen van snelle en adequate service aan de klanten; - Het administratief verwerken van uitgiften; - Het controleren van de codering van geleverde producten; - Het magazijn overzichtelijk houden en geleverde goederen gesorteerd wegleggen.

 • Kipperchauffeur

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring is in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeursvak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Wij zoeken op korte termijn ervaren kipperchauffeurs. De locatie ’s Heerenhoek zal als standplaats dienen voor jouw werkzaamheden.

  gisteren Sagro - s-Heerenhoek
 • Chauffeur asfaltkipper

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring zijn in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeurs vak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

  gisteren Sagro - Buiten Zeeland
 • Kraanmachinist : overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  gisteren Sagro - Nieuwdorp
 • Operator | 5 -ploegen | vaste baan

  Uitvoeren van werkopdrachten op de jetty en de terminal m.b.t. verpompingen, laden en lossen van schepen, treinen en vrachtwagens met als doel de werkopdrachten tijdig, veilig en correct te realiseren. Als operator voer je de laad- en losoperaties uit bij de schepen, trucks en spoorvoertuigen volgens de geldende procedures Je draagt zorg voor de administratie m.b.t. werkopdrachten en controlelijsten. Je voert voorbereidende taken uit voor onderhoudswerkzaamheden, waaronder het leegmaken van tanks en leidingen Je bedient zware voertuigen (o.a. heftruck en spoorvoertuig) om te rangeren zodat de uitvoer van de werkzaamheden mogelijk is Je streeft naar een veilige, correcte en tijdige uitvoer van de werkzaamheden; in nauwe samenwerking met je collega operators

  2 dagen geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Chauffeur trekker oplegger (821220010)

  In verpleeg- en verzorgingsinstellingen vind je het keurig gewassen en gestreken linnengoed. In de wasserij wordt er voor gezorgd dat het linnen in karren stralend schoon naar de klanten gaat. Ben jij op zoek naar een leuke baan, waar je al jouw energie in kwijt kunt. En ga jij samen met het team voor een vlekkeloos eindresultaat? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Voor de locatie Goes zijn wij op zoek naar een trekker oplegger chauffeur die fulltime (4 dagen) beschikbaar is, incidenteel werk je op zaterdag. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt voor de klant. Je dient zelf je route te laden en te lossen bij de klant. Op je terug rit neem je retour ladingen weer terug mee naar Goes.

  2 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Goes
 • Chauffeur bakwagen (511220289)

  In verpleeg- en verzorgingsinstellingen vind je het keurig gewassen en gestreken linnengoed. In de wasserij wordt er voor gezorgd dat het linnen in karren stralend schoon naar de klanten gaat. Ben jij op zoek naar een leuke baan, waar je al jouw energie in kwijt kunt. En ga jij samen met het team voor een vlekkeloos eindresultaat? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Voor de locatie Goes zijn wij op zoek naar een chauffeur die inzetbaar is op de bakwagen die fulltime beschikbaar is, incidenteel werk je op zaterdag. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt voor de klant. Je dient zelf je route te laden en te lossen bij de klant. Op je terug rit neem je retour ladingen weer terug mee naar Goes.

  2 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Goes
 • Chauffeur in opleiding / medewerker wasstraat (531200001)

  Wilde jij altijd al vrachtwagenchauffeur worden, maar heb je nooit de mogelijkheid gehad? Dan is dit wellicht een leuke vacature voor jou. Je gaat vrachtwagens wassen in verschoven diensten en op het terrein rangeerwerk verrichten met de vrachtwagens.Je werktijden zijn als volgt:Maandag tot en met donderdag van 07.00 - 15.00 uur of van 10.00 - 19.00 uurVrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 05.00 - 13.00 uurNaast je werk volg je de opleiding tot CE chauffeur en zodra je je rijbewijzen hebt ga je bij dit bedrijf de vrachtwagen op om nationaal en internationaal te gaan rijden. Deze vacature is alleen beschikbaar in combinatie met de opleiding tot chauffeur.

  2 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Nisse
 • Chauffeur haakarm (521220390)

  Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie met uitdaging? Wil je samen met een groep enthousiaste collega's ook nog een bijdrage leveren aan het milieu? Lees dan vooral verder! Voor een hoogstaand transport bedrijf in Middelburg zijn wij op zoek naar een ervaren haakarm chauffeur die met een combi kan rijden. Je gaat op pad met je goed onderhouden en mooie combinatie in het Zeeuwse, om afzet bakken op te halen en te plaatsen. Uiteraard werk je als een echte specialist en zo efficiënt mogelijk. Dit bedrijf kijkt graag naar de langer termijn en zijn dan ook op zoek naar een chauffeur die op zoek is naar een baan voor langere tijd!

 • Chauffeur tautliner (521220344)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Vlissingen tussen 06:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar, uiteraard kan het wat soms uitlopen als het tegen zit onderweg. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je gaat op pad met een tautliner die geladen wordt, zelf dien je wel de spanbanden te trekken.

  2 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Ritthem
 • Chauffeur tankwagen (521220339)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

 • Heftruckchauffeur (521220348)

  Deze dienstverlener in transport heeft ook een uitdagende baan als heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks laden en lossen van vrachtwagens met stukgoed. Je werkt onder leiding van een voorman die je de kneepjes van het vak wil leren als je nieuw bent in de branche. De meeste chauffeurs zijn overdag jullie klanten aan het bedienen dus als die terug komen op de zaak begint de drukte echt in het magazijn. Je werkt minimaal 3 late diensten (start om 13:00) in de week waarvan er zeker een is op de vrijdag avond. De overige diensten vallen in de dagdienst.