Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 109 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Vrachtwagenchauffeur ce

  Als CE chauffeur kun je tegenwoordig natuurlijk zowat overal aan de slag. Waarom je dan tóch voor Adri & Zoon moet kiezen? Dat leggen we je graag uit! Ondanks van Adri & Zoon over de afgelopen jaren, is onze organisatie persoonlijk gebleven. Onze club van +/- 100 collega’s is hecht, betrokken en kent elkaar goed. Binnen onze organisatie is er tijd en aandacht voor jou als individu, erkennen we jouw kennis en ervaring & stimuleren we je deze actief in te zetten. Uiteraard kennen we daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wat ga je doen? Verse vis, schaal- & schelpdieren en zee-groenten vervoeren in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland. Wij voorzien je van prachtig materiaal om dat te mee te doen. Als Vrachtwagenchauffeur bij Adri & Zoon heb je een verantwoordelijke functie. Jij zorgt er namelijk voor dat alle orders netjes en op tijd worden afgeleverd bij de klant. Erg belangrijk, want service en kwaliteit staan bij ons erg hoog in het vaandel!

  16 uur geleden Adri & Zoon B.V. - Yerseke
 • Chauffeur c, fulltime

  The Master Bakery B.V. (www.boterham.info) is gevestigd in Middelburg. Naast dagverse producten, welke wij leveren aan een groot aantal relaties in Zuidwest Nederland, zijn wij momenteel sterk groeiende in verschillende niche markten. Wij zijn op zoek naar een chauffeur die de vroege ochtenduren niet schuwt en sociaal is ingesteld. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het vervoer van ons brood en banket naar onze klanten. Aangezien jij bij onze klanten het eerste aanspreekpunt bent, verwachten wij een representatieve houding. Ons distributienetwerk beslaat voornamelijk de provincie Zeeland en Brabant.

  19 uur geleden TMB BV / MSS BV - Middelburg
 • Shovelmachinist m/v

  Ben jij helemaal in je element als je de shovel aan het besturen bent? Heel goed, want dan zijn wij op zoek naar jou. Jij kan namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan het productieproces van onze opdrachtgever. Als fulltime shovelmachinist zorg jij voor het vervoer van de grondstoffen naar de productie installaties. Alle grondstoffen moeten naar een specifieke plaats dus het is belangrijk dat jij je werk nauwkeurig uitvoert. Je bent dus zowel een groot aandeel in de logistiek als in de productie. Daarnaast ben je ook bezig met de volgende werkzaamheden: - Organiseren van je terrein met de verschillende grondstoffen - Mengen van de grondstoffen volgens een gekende verhouding - Verwijderen van productoverschot Verder ben jij iemand die het niet erg vindt om de handen uit de mouwen te steken. Ook met een spade en kruiwagen weet jij precies wat er moet gebeuren en hoe je het gaat aanpakken! Je komt te werken in een verschoven dagdienst waarin de werktijden variëren tussen 06.00 en 15.00 en 09.00 en 18.00.

  20 uur geleden Start People Zeeland - Yerseke
 • Heftruckchauffeur

  Maak je klaar voor een leuke functie als heftruckchauffeur! Voor de komende periode zoeken wij iemand die affiniteit heeft met transport en logistiek. Onze opdrachtgever in de omgeving van Goes kan namelijk een goede fulltime heftruckchauffeur gebruiken. In deze functie zorg je voor tevreden chauffeurs en klanten en werk je daarnaast aan het volgende: - Laden en lossen van vrachtwagens - Plaatsen en weghalen van goederen uit de vriescellen - Scannen van alle in- en uitgaande goederen In eerste instantie zoeken wij iemand die beschikbaar is van week 29 tot en met 35. Het is mogelijk dat je ook na deze periode kunt blijven werken bij de organisatie.

  20 uur geleden Start People Zeeland - Goes
 • Chauffeur heftruck & reachtruck

  Jij kunt jouw logistieke vaardigheden gaan inzetten bij een groeiende organisatie! Wij zoeken namelijk een ervaren heftruckchauffeur die aan de slag wil bij onze opdrachtgever. Ze zijn momenteel aan het uitbreiden en zoeken daarom iemand die fulltime mee wil gaan werken in dit proces. Omdat ook de reachtruck bij hun bestuurd wordt, is het een grote pré als je dit certificaat ook hebt. Is dit nog niet het geval? Geen probleem, gemotiveerde mensen krijgen de kans om het te leren. Als chauffeur van de heftruck en/of reachtruck krijg je te maken met de volgende werkzaamheden: - laden en lossen van goederen en containers; - tellen van goederen en controleren op eventuele schade; - meten van de temperatuur van de goederen; - bijhouden locatiebeheer - orderpicken en uitvoeren controles op de te verladen goederen.

  20 uur geleden Start People Zeeland - Goes
 • Weegbrugmedewerker

  Wij hebben jarenlange ervaring en kennis over talloze soorten afvalstromen. Door deze kennis en onze innovatieve ideeën kunnen wij afvalstromen efficiënt recyclen naar herbruikbare grondstoffen. Sagro en Innovarec verwerken afval op innovatieve wijze tot secundaire bouwstoffen. Zo verwerken wij onder meer bouw- en sloopafval, hout, metaal, schoon en vervuilde grond, puin, papier, folie, groenafval, asfalt, dak-afval en slib. Wij leveren na verwerking producten als zand, metaal, hout snippers, kunststoffen, menggranulaat, compost en betonproducten. Je verwerkt Inkomende opdrachten en vertaalt deze naar ons weegsysteem en zorgt dat inkomende en uitgaande materiaalstromen op de juiste manier verwerkt worden en borgt dat alles wordt uitgevoerd conform de van toepassing zijnde BRL’s en vergunningen van de betreffende locaties. Je bent verantwoordelijk voor een juiste administratieve verwerking van de verschillende materiaalstromen en een juiste digitale archivering daarvan.

  23 uur geleden Sagro - Heel Zeeland
 • Containerchauffeur haakarmwagen

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring zijn in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeurs vak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Wij zijn op zoek naar een ervaren containerchauffeur/vuilniswagenchauffeur op een haakarmwagen voor de standplaats Terneuzen (bij voorkeur woonachtig in West Zeeuws Vlaanderen, gemeente Sluis). De werkzaamheden bestaan onder andere uit het dagelijks afvoeren van materiaal van sloopwerken naar diverse verwerkingsinrichtingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks wisselen/legen van containers bij onze klanten. Deze werkzaamheden worden door heel Zuid-West Nederland uitgevoerd.

  23 uur geleden Sagro - Terneuzen
 • Kraanmachinist : overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  23 uur geleden Sagro - Nieuwdorp
 • Chauffeur daxxa

  Voor Daxxa personeelsdiensten zijn wij per direct op zoek naar een chauffeur Daxxa is een uitzendorganisatie met klanten door heel zuid-west Nederland. Jij haalt en brengt onze kandidaten naar onze klanten. Daarnaast ben je beschikbaar voor het wisselen en omruilen van onze auto's die behoren tot ons eigen wagenpark. Je bent ook verantwoordelijk voor het halen en brengen van kandidaten die op diverse luchthavens aankomen. Dit doe je in samenwerking met de planners en de andere chauffeurs. De werktijden variëren per dag en zijn vanwege de maatregelen omtrent het COVID-19 virus (corona) zeer flexibel. Je moet er soms vroeg uit, en bent laat klaar. Overdag is er ook tijd om te slapen of te rusten. Dit hangt af van de planning

  23 uur geleden DAXXA Vlissingen - Vlissingen
 • Heftruck chauffeur per direct vast flexibel werk

  Heftruck chauffeur met certificaat is een pre Praktische ervaring met het rijden van bulk goederen.

 • Heftruckchauffeur

  Werken als heftruckchauffeur in regio Reimerswaal, Bevelanden of Walcheren? In het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Ben je beschikbaar en toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar heftruck- en reachtruckchauffeurs.

 • Chauffeur daxxa

  Voor Daxxa personeelsdiensten zijn wij per direct op zoek naar een chauffeur Daxxa is een uitzendorganisatie met klanten door heel zuid-west Nederland. Jij haalt en brengt onze kandidaten naar onze klanten. Daarnaast ben je beschikbaar voor het wisselen en omruilen van onze auto's die behoren tot ons eigen wagenpark. Je bent ook verantwoordelijk voor het halen en brengen van kandidaten die op diverse luchthavens aankomen. Dit doe je in samenwerking met de planners en de andere chauffeurs. De werktijden variëren per dag en zijn vanwege de maatregelen omtrent het COVID-19 virus (corona) zeer flexibel. Je moet er soms vroeg uit, en bent laat klaar. Overdag is er ook tijd om te slapen of te rusten. Dit hangt af van de planning

 • Allround medewerker tools

  Als allround medewerker Tools heb je een veelzijdige functie met als voornaamste taak onze tools (industriële gereedschappen) te verhuren op locaties van onze klanten. Je verzorgt zelf of samen met je collega(s) de inrichting en het transport klaar maken van onze tijdelijke verhuuraccommodaties. Deze bestaan veelal uit aaneengeschakelde containers, waarbij een baliefunctie wordt voorzien. Op de klantlocatie ben je zelf (mede)verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren en opbouwen van onze tijdelijke verhuurmagazijnen. Eenmaal de verhuurlocatie is geïnstalleerd ga je aan de slag met het registreren (scannen), uitgeven en innemen van onze verhuurtools en verbruiksartikelen. Hierbij staat naast gereedschapskennis, de veiligheidsbeleving hoog in het vaandel en je weet dit ook over te brengen op onze klanten. Tevens zorg je, in overleg met onze werkvoorbereiders en/of projectleiders dat er voldoende voorraad aanwezig is, zodat huuraanvragen van klanten kunnen worden uitgeleverd. Als allround medewerker Tools heb je een adviserende rol, want klanten komen bij jou terecht met technische vragen m.b.t. onze tools. Na afloop van een project zorg je in overleg en samenspraak met de opdrachtgever(s) dat alle gereedschappen weer terug ingeleverd worden en dat alle containers transport klaar worden gezet, zodat ze kunnen worden afgevoerd.

 • Onderhoudsmonteur mobiele werktuigen

  Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats in Terneuzen zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs. Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan al onze mobiele verhuurobjecten; hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. In het dagelijks werk ga je gericht op zoek naar de kern van storingen om de storing vervolgens definitief op te lossen. Daarnaast houdt je je bezig met het uitvoeren van servicebeurten, veiligheidskeuringen en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden. - Je bent flexibel want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen. Bovendien werk je als storingsmonteur in een consignatiedienst

 • Kraanmachinist mobiele kranen

  Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen. Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse opdrachten en projecten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent en Antwerpen. Voor onze opdrachten en projecten kom je op veel verschillende werklocaties, maar het merendeel van de klussen vindt plaats in de petrochemie. Je komt dagelijks in contact met verschillende klanten en collega’s. - Je bent flexibel, want als kraanmachinist werk je vaak onregelmatig en maak je soms lange dagen