Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 123 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Verhuizers voor het verhuizen van ons magazijn naar nieuwe locatie in goes

  Voor het verhuizen van ons magazijn naar een nieuwe locatie zoeken wij 2 verhuizers voor nu tot eind december. Het betreft hier het afbreken en weer opbouwen van magazijnstellingen en het opnieuw inrichten. Iedereen die sterk is, ook studenten en 65 plussers kunnen reageren, bel 06 21237477.

  een week geleden CARDSELECT UITGEVERS GOES - Goes
 • Medewerker expeditie

  Als medewerker expeditie ben je verantwoordelijkheid voor alle in- en uitgaande producten die gereed zijn. Jouw belangrijkste taak is om er voor te zorgen dat klanten hun bestelling compleet en correct geleverd krijgen. Jij bent de laatste schakel in het proces en daarmee vervul je een cruciale rol binnen ons bedrijf. De medewerker expeditie werkt samen met / valt onder het afdelingshoofd expeditie. Taken • Je controleert of alle voorraden in de koelcel identificeerbaar zijn • Je labelt alle inkomende goederen, waaronder verpakkingsmaterialen • Je verdeelt de handelsartikelen en groepeert de bestellingen zodat de pallets compleet en verzendklaar zijn • Je werkt aan de hand van laadlijsten en controleert of de kwantiteit én kwaliteit in orde is • Je zorgt er voor dat alle uitgaande orders correct en compleet naar de klant gaan Verder zorg jij ervoor dat er geen onbevoegde personen in de koelcel komen; werk je volgens de hygiënecode en ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de koelcel volgens het schoonmaakplan.

 • Kipper chauffeur

  Transporteren van grond, zand, grind, gietasfalt,asfalt en agrarisch vervoer Wij zijn op zoek naar iemand die de hele week(maandag - vrijdag) van huis af kan en wil. Werkgebied ligt in de Benelux.

  6 uur geleden s&j - Kapelle
 • Vrachtwagenchauffeur c - ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Bouw - Distributie - Binnenland - Benelux.

 • Bezorgen van meubelen | bijrijder vrachtwagen

  Als Bijrijder bij het bezorgen van meubelen, ben je de hele week onderweg naar klanten, om de bestelde meubelen te bezorgen en te plaatsen. Het kan gaan om het inrichten van kantoorruimten of om particulieren. De werktijden kunnen wisselend zijn doordat deze afhankelijk zijn van de vraag van de klant. Echter heb je wel zekerheid op minimaal 40 uren in de week. Omschrijving bedrijf: Het bedrijft levert (kantoor)meubelen aan de klant. Productie en import is in eigen beheer en met jarenlange ervaring heeft het bedrijf een groot klantenbestand opgebouwd. Werkzaamheden: • Transport van meubelen naar de klant; • Het plaatsen van meubelen bij de klant; • Het inrichten van kantoren; • Beladen en ontladen van de vrachtwagen.

 • Gietdekvloerenlegger / chauffeur ce (m/v)

  Als gietdekvloerenlegger / chauffeur verwachten we dat je zonder inwerkperiode direct kunt starten waarbij je tijdens het werken kennismaakt met onze manier van werken, het materieel en natuurlijk je nieuwe collega’s. Zo ben je, samen met je collega vloerenleggers/chauffeurs verantwoordelijk voor het totale proces van het aanbrengen van dekvloeren. Je werkt samen in een team van 2 tot 3 personen. Hierbij breng je gezamenlijk de gietdekvloer aan. Daarnaast verzorg je het transport van een van onze vrachtwagen combinaties (mobiele centrales) van en naar de bouwplaats. Ook ben je verantwoordelijk voor de belading van de auto aan het eind van de dag. De taken – Het aanbrengen van gietdekvloeren; – Het besturen en laden van de vrachtwagencombinatie;

 • ( leerling – ervaren ) kunststofvloerenlegger

  Wij zoeken een ervaren vloerenlegger voor het plaatsen van Gietvloeren en/of Coatingvloeren bij onze klanten. Functieomschrijving Vanuit onze locatie in Zeeland voer je zelfstandig of in teamverband projecten uit bij onze klanten in Zeeland en omstreken. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de ondervloer en het aanbrengen van de Gietvloer.

 • Betonstorter/afwerker bouw

  We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Betonstorter/afwerker. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het handmatig en mechanisch afwerken van betonnen oppervlakken.

 • Chauffeur c / meubelbezorgers (40 uur per week)

  De afdeling logistiek zorgt voor het professioneel bezorgen en vakkundig monteren van meubels en overige bestelde artikelen bij de klant thuis. Als meubelbezorger ben jij het visitekaartje van de opdrachtgever en zet je de laatste puntjes op de i na de aankoop. Ben jij een aanpakker met twee rechterhanden, die elke dag met een brede glimlach zijn werk verricht? Dan is deze functie echt iets voor jou! JOUW WERK IS: o Het dagelijks bezorgen van bestellingen en het monteren van de bestelde artikelen o Verlenen van de beste service; je geeft klanten extra tips, ruimt de verpakkingsmaterialen op o Het ter plaatse oplossen van eventuele knelpunten o Accuraat afrekenen, zodat de klant zeker weet dat alles goed is geregeld

 • Leerling mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Constructiebankwerker/lasser

  Onze meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Constructiebankwerkers. De opdrachtgevers hun klanten met maximale flexibiliteit. De basisactiviteit is technisch onderhoud. Daardoor is onze opdrachtgever ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Ook worden er een aantal specialisaties gedaan zoals regelventielen en veiligheden- en pompenrevisie. En andere opdrachtgevers doen monteren, onderhouden en aanpassen van staalconstructies in de bouw en de industrie. Dit omvat voornamelijk stalen trappen, -bordessen, -leuningen,-deuren, -overkappingen en alle aanverwante voorkomende werkzaamheden.

  10 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Productiemedewerkers m/v ( fulltime )

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers M/V Als productiemedewerker(ster) bedien je onze professionele houtbewerkingsmachines. Je zorgt er voor dat het eindproduct precies is zoals onze klanten wensen. Dit doe je met oog voor precisie en respect voor de machine waar je mee werkt. Je houdt je werkomgeving opgeruimd en let uiteraard goed op de veiligheid.

  10 uur geleden Uitzendbureau-ART - Terneuzen
 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

  10 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Grondwerkers leerling of ervaren, iedereen is welkom

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  10 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Magazijnmedewerker (ochtenden en avonden)

  Kijk jij er ook al weer naar uit wat je van Sinterklaas of de Kerstman zal krijgen? Ieder jaar weer is het een grote uitdaging om alle pakketten tijdig op de juiste plaats te krijgen. Iedereen bestelt steeds vroeger een pakketje, nu nog zorgen dat deze op tijd bij jouw bezorgd kan worden. Het logistiek centrum is daarom nu al op zoek naar collega's die het team kunnen versterken! Voor een opdrachtgever in Wemeldinge zoeken wij een logistiek medewerker. Je verricht werkzaamheden in teamverband en onder direct toezicht van een (assistent)voorman. Binnen het logistieke proces legt een zending een hele weg af en daar ben jij medeverantwoordelijk voor. De werkzaamheden vinden plaats in twee diensten (circa 6.00 tot 8.30 uur en van circa 17.30 tot 20.30 uur). Uren worden in overleg overeengekomen. Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtauto's, je registreert pakketten door middel van het scannen van barcodes en je sorteert pakketten