Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 92 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Vrachtwagenchauffeur c/ce

  Afwisselend en verrassend Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur om ons team te versterken. Elke dag is anders binnen de scheepvaart, zo ook jouw ritten. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie, waarbij buitenlandse en binnenlandse ritten afgewisseld worden? Dan hebben wij DE functie voor jou. Jij bent verantwoordelijk voor het afleveren van de scheepsbenodigdheden door heel West-Europa. Onze wagens zijn van alle gemakken voorzien om elke levering tot een succes te brengen. Naast het logistieke aspect ben jij ook ons visitekaartje aan boord, verantwoordelijk voor de afhandeling van papieren & documenten aan boord.

  9 uur geleden TBSGROUP1 - Breskens
 • Operator aardappelontvangst te verrebroek

  Je bent verantwoordelijk voor de controle en het lossen van de inkomende aardappelen. Je zet de losser klaar voor het lossen van de aardappelen, je selecteert de juiste leverancier in het computerprogramma, je doet een staalname voor o.a. onderwatergewicht, baktesten, tarra, etc.. Je lost de vrachtwagen in de gekozen bunker doormiddel van het controleren en bijsturen van het computergestuurd proces en ook doe je administratieve werkzaamheden.

 • Operationele productielijn verantwoordelijke te verrebroek

  Je bent verantwoordelijk voor het computergestuurd productieproces van het lossen van de aardappelen uit de silo’s tot en met het verpakken. Je zal bij een nieuw producten moeten omschakelen door parameters in te geven via de computer en fysieke aanpassingen doe naan de lijn, bijvoorbeeld; messen veranderen. Je zal zorgen voor een vlot productieproces door alle machines te controleren. Ook voer je kwaliteitscontroles uit en doe je administratieve verwerkingen, verder stuur je een team van 2 á 3 personen aan en ben je de eindverantwoordelijke voor het product.

 • Medewerker kwaliteitsdienst te verrebroek

  Als medewerker van onze kwaliteitsdienst draag en onderhoud je ons volledige kwaliteitssysteem. Zo zal je het dagelijkse beheer en verbeteringen van de kwaliteitssystemen bijhouden, HACCP, BRC/IFS. Je zal klachten behandelen en audits begeleiden.

 • Chauffeur distributie te verrebroek

  Je zal de afgewerkte producten van ons magazijn laden en vervoer naar onze klanten. De afgewerkte producten in bakken met de pompwagen in de koelwagens plaatsen, bij de klanten de gewenste zakken terug uit de vrachtwagen halen en op de juiste plaats leggen. Je doet zo’n 20 tal posten per dag.

 • Teamleader te lokeren

  Als teamleader zal je ervoor zorgen dat je eigen productielijn georganiseerd blijft, je zal 6 medewerkers van je shift aansturen en motiveren en ook zal je alle productielijnen van alle afdelingen opvolgen. Het uitvoeren van de productieplanning in overleg met je collega teamleader van de andere shift hoort ook bij jouw takenpakket. Verder zal je plantaardige en dierlijke voedingsoliën laden en lossen in de bulk. Je bent een drijvende kracht op de verschillende overlegmomenten en zal je de orde, netheid en kwaliteitsvoorschriften bewaken.

 • Productie ingenieur te lokeren

  Je maakt de wekelijkste productieplanning op en houdt daarbij rekening met aanvoer, voorraden en voorziene leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënte verloop van het productieproces en je kan daarbij beroep doen op een team van een 20 tal operatoren en teamleaders die je dagdagelijks begeleidt en aanstuurt. Je zorgt er ook voor dat de medewerkers de noodzakelijke opleidingen krijgen.

 • Ervaren operator te lokeren

  Als operator zal je de plantaardige en dierlijke voedingsoliën laden en lossen in de bulk, je zal je eigen productielijn organiseren en meewerken in je ploeg. Verder zorg je voor de orde en netheid en de kwaliteitsvoorschriften.

 • Product development specialist

  The role holder is responsible to ensure legal conformity of the commercialization of the current products with the new European fertilizer regulation (EC 2019/1009) at due date in July 2022. He also identifies, assess and experiments fields for possible product developments, which are opened by the FPR (EC 2019/1009). He contributes to evaluate the expected impact of the FPR (EC 2019/1009) on the market and the competitor landscape and the related risks for Rosier. - Set up internal project team, responsible for planning and organisation, coordination and controlling of the FPR project - Conformity assessment of all existing fertilizer products and related technical requirements at both locations (Sas van Gent and Moustier) including product and raw material specifications in coordination with stakeholders (QC, Product owner, Product stewardship, Production) - Launch of activities to achieve product conformity/proposal for modifications (e.g. investment projects) - Launch of activities in order to develop opportunistic new products allowed by the FPR - Contribution to evaluation of expected changes in market and competitor landscape

 • Ervaren heftruckchauffeurs

  MVH is op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs met certificaat. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: .Het in- en uitladen van containers en vrachtwagens m.b.v. de heftruck. .Ompakken, labelen, wikken en sealen van pakketten .Bandwerk .Leidinggevend profiel is een pré Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 2 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook andere productieve werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

 • Vrachtwagenchauffeur

  MVH is opzoek naar een vrachtwagenchauffeur voor onze klant in Kloosterzande. Je taken bestaan onder andere uit het laden en lossen van de vrachtwagen, het vervoeren en lossen van vrachtwagens in België en Nederland. ADR en code 95 zijn verplicht. Een overnachting per week kan voorkomen. Talenkennis van Engels en Frans is een pré. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg en na een positieve interim-periode, kans op vaste vaste aanwerving.

 • Ervaren heftruckchauffeurs

  MVH is op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs met certificaat. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Het in- en uitladen van containers en vrachtwagens m.b.v. de heftruck. - Ompakken, labelen, wikken en sealen van pakketten - Sterk in je schoenen staan - Leidinggevend profiel is een pré Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 1 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

 • Laders en lossers

  Hou jij van aanpakken? Kan jij onder tijdsdruk werken, ben jij sterk, heb jij een manier van aanpakken en werk je nog nauwkeurig ook? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als lader en losser zorg je ervoor dat de (zee-)containers op tijd leeg en schoon zijn. Dit doe je alleen of met behulp van andere collega s. Heftruckcertificaat is een pre. Het laden en lossen is niet altijd op dezelfde plaats, je werkt op verschillende plaatsen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het laden en lossen van (zee-)containers Orders en lijsten invullen Het opruimen van je eigen werkplek

 • Commercieel medewerker binnendienst

  Mvh is opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de contactpersoon voor de klant en handelt zelfstandig een order vanaf aanname tot en met de verzending en facturatie af. dit doe je door intensief, correct, en zorgvuldig met je klanten te communiceren. Het communiceren, zowel mondeling als schriftelijk/digitaal doe je niet alleen in vlekkeloos Nederlands, maar dit zal ook in het Engels en Frans en Duits kunnen gebeuren. Jij kan op niveau met je klanten in contact staan. Vanzelfsprekend leg jij ook het gehele administratieve proces goed vast.

 • Silobeladers/operators

  Wij zijn opzoek naar een aantal silobeladers om de silo’s met voornamelijk plastic korrels om diverse producten mee te maken. Het is een komen en gaan van vrachtwagens. De ene blaast de silo’s vol en een andere komt ze weer legen. Na controle op de weegbrug ga je deze nog even afvullen. Je kan goed rekenen en nauwkeurig en zelfstandig werken.