Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 114 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Logistiek medewerker

  Als logistiek medewerker maak je deel uit van het logistieke team van Radio Zeeland DMP. Je werkt mee met het verwerken van inkomende zendingen, je maakt productieorders klaar voor de assemblage afdeling en je zorgt er voor dat uitgaande zendingen op de juiste manier klaargemaakt worden voor transport. Af en toe stap je zelf in de auto om leveringen op te halen of weg te brengen. Verder zorgt de afdeling logistiek voor diverse hand- en spandiensten ter ondersteuning van de overige afdelingen.

  3 dagen geleden Radio Zeeland DMP B.V. - Terneuzen
 • Banen uitzicht op vast werk

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 55 jaar.

 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Operators

  Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Operators. De opdrachtgevers zitten in diverse branches.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Logistiek medewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren Terreinmedewerkers. Je bent met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto’s en containers, Uiteraard dienen de producten op de juiste plaats en manier opgeslagen te worden. Wij vragen Je bent voor minimaal 40 uur per week beschikbaar. De producten moeten op een snel maar zorgvuldig tempo worden vervoerd, dus alleen een heftruckcertificaat is niet voldoende. Je moet genoeg ‘rijervaring’ hebben om deze taak goed uit te kunnen voeren. Je haalt dus voldoening het werk snel en efficiënt uit te voeren.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Ouwerkerk
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland - Benelux.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Kraanmachinist(en)

  Wij zoeken kraanmachinisten die ervaring heeft met mobiele/rups kranen of op minikranen kan draaien. Of als geen ervaring hebt op alle machines maar op 1 ervan, dan mag je ook reageren. Als kraanmachinist voor op de mobiele kraan/rupskraan/minikraan draai je op kranen van diverse merken en variërende tonnages. Het leggen van leidingen, graven van bermen, uitvlakken, sleuven trekken etc. zijn je dagelijkse werkzaamheden. Ook moet je af en toe de handen uit de mouwen steken om de grondwerker te assisteren

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Transportplanner m/v

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Transportplanner M/V. Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het boeken van transportopdrachten. Dit doe je op een zo efficiënt mogelijke manier om zowel mens als materieel zo efficiënt mogelijk in te zetten. Het doel is om jouw klanten een optimale service te bieden en telefonisch klantcontact is dan ook een groot onderdeel van je werkzaamheden. Je volgt de status van de zendingen en je bent de schakel die er voor zorgt dat de opvolging, behandeling en communicatie in het transportproces richting interne afdelingen en vervoerders goed verloopt. De belangrijkste taken opgesomd: • Aannemen en verwerken van transportopdrachten • Maken van een (route)planning en deze begeleiden bij de uitvoering • Overzicht houden en anticiperen op wijzigingen • Aansturen van chauffeurs op locatie • Contact onderhouden met klanten over orders en hen adviseren over materieel, producten en transport • Verzorgen van administratie en urenregistratie Niks is zo veranderlijk als transport. Als planner ben je dagelijks bezig om het beste resultaat te behalen in een omgeving die continue in beweging is. Als transportplanner sta je stevig in je schoenen en hou je je hoofd koel. Hierdoor ben je in staat om het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen te nemen die zorgen voor een optimaal resultaat.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Ouwerkerk
 • Leerling / ervaren kunststofmonteur v/m

  Je leert het vak Kunststofmonteur van ervaren mensen. Je doet kennis op van materialen, leert werken met (kleine en grote) machines. Je leert vervaardigen, monteren, uitbreiden, repareren, onderhouden, bewerken, coaten en overige bewerkingen van kunststofmaterialen/ halffabricaten, thermoharders en thermoplasten. Alles met het doel een volwaardige Kunststofmonteur te worden! Hoe starten we? Je bent niet binnen een jaar een volwaardig Kunststofmonteur. Maar door je te koppelen aan ervaren collega’s die je alles leren, laten ervaren en laten doen, groei je uiteindelijk wel in je kennis en kunde.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • (inter)nationaal chauffeur m/v

  Wegens uitbreiding van de activiteiten van onze opdrachtgever, zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die hun team willen komen versterken. De werkzaamheden bestaan uit container of koel transporten op binnen- en of buitenland, dit kunnen ook dagritten zijn.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Ouwerkerk
 • Koerier / bezorger ah online vlissingen

  Bezorgen van boodschappen die besteld zijn bij AH Online.

  2 dagen geleden Henk Schipper - Vlissingen
 • Heftruckchauffeurs met spoed gezocht

  MVH is op zoek naar heftruckchauffeurs in combinatie met verbulking. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Het picken van orders - Inruimen en opruimen van producten/orders - Het laden en lossen van de containers - Meewerken met andere werkzaamheden - Werken op een vlot tempo, dit is een must - Helpen met de verbulking Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 1 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

  2 dagen geleden MVH Detachering - Buiten Zeeland
 • Magazijnmedewerker

  Als magazijnmedewerker ben je werkzaam in zowel een goederen- als gereedschapsmagazijn. Hierbij ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende zaken: – Ontvangst van materialen, producten en gereedschappen; – Controle op kwantiteit, kwaliteit en evt. technische controle op binnenkomende goederen; – Uitgifte van gereedschappen, bedrijfskleding, materialen etc.(baliewerkzaamheden); – Zorgdragen voor de juiste opslag van de producten; – Plaatsen van bestellingen en onderhouden van contact met leveranciers; – Administratieve afhandeling van bovenstaande zaken; – Zorgdragen voor de uitvoering van in- en externe transporten; – Plegen van klein onderhoud aan hulpmiddelen en gereedschappen; - Zorgen voor een nette, geordende werkomgeving. Onze relatie is een grote internationale speler binnen de maritieme sector.

  2 dagen geleden Modoc - Vlissingen