Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 92 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Partime aan de slag als autorijder!

  Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende partime baan of bijbaan als autorijder? Ben je minimaal twee jaar in het bezit van rijbewijs B, beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift, beschik je over eigen vervoer en ben je daarnaast flexibel inzetbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou als autorijder bij C.RO Ports ! C.RO Ports is een logistieke dienstverlener met een kernactiviteit in het ro/ro–ferryvervoer over de Noordzee. C.RO Ports heeft hiervoor terminals aan beide zijden van het Kanaal. C.RO Ports Nederland B.V. exploiteert een RoRo carterminal te Vlissingen-Oost ten behoeve van diensten voor Cobelfret Ferries NV. Vanuit deze terminal worden Barges gelost en zeeschepen geladen met nieuwe auto’s, voornamelijk bestemd voor de Engelse markt (stuur rechts!!). Tevens worden er ook auto’s van treinen gelost. Daarom zijn wij opzoek naar goede autorijders met de juiste persoonlijkheid. Als terminal medewerker ben jij verantwoordelijk voor het lossen en verplaatsen van auto's op de terminal, van schepen en treinen.

  2 weken geleden Randstad Industry - Ritthem
 • Machinist wielkraan

  Als machinist op de mobiele kraan ben je multifunctioneel inzetbaar. Je werkt voornamelijk op locatie waar je werkzaamheden verricht op gebied van GWW, maar werken in een fabrieksomgeving en saneringswerkzaamheden kunnen ook voorkomen. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Tevens ben je verantwoordelijk voor het gebruik en (preventief) onderhoud van je machine en overig materieel. Inzicht en overzicht zijn belangrijk voor onder andere het voorkomen van instorting van de ontgravingen het signaleren van onveilige situaties.

  18 uur geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Chauffeur asfaltkipper

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring zijn in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeurs vak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Wij zoeken op korte termijn een chauffeur voor een asfaltkipper in de omgeving van West-Brabant. De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van asfalt en het transporteren van een asfaltmachine. Je zorgt op een zo efficiënt en effectief mogelijke wijze voor een correcte levering van materialen.

  18 uur geleden Sagro - Buiten Zeeland
 • Kipperchauffeur

  Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, onderdeel van Sagro, zeker noemen. Jarenlange kennis en ervaring is in de loop der tijd gebundeld met de modernste technieken en gekwalificeerd personeel. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-West Nederland. Onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten door Nederland. Heb je passie voor het chauffeursvak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Wij zoeken op korte termijn ervaren kipperchauffeurs. De locatie ’s Heerenhoek zal als standplaats dienen voor de werkzaamheden.

  18 uur geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Magazijnmedewerker naast school?

  Voor een opdrachtgever in Wemeldinge zoeken wij een logistiek medewerker. Je verricht werkzaamheden in teamverband en onder direct toezicht van een (assistent)voorman. Binnen het logistieke proces legt een zending een hele weg af en daar ben jij medeverantwoordelijk voor. De werkzaamheden vinden plaats in twee diensten (circa 6.00 tot 8.30 uur en van cira 17.30 tot 20.30 uur). Uren worden in overleg overeengekomen. Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtauto's, je registreert pakketten door middel van het scannen van barcodes en je sorteert pakketten.

  18 uur geleden Adecco, team Goes - Wemeldinge
 • Pendelchauffeur hoek

  Ben jij de chauffeur CE die niet meer in de file wilt staan en geen lange ritten meer wil maken? Of ben jij een terminal/pendel chauffeur met ervaring? Dan is werken bij MVH echt iets voor jou! Als pendelchauffeur vervoer je producten van en naar de verschillende locaties op het industrieterrein. Je rijdt zelfstandig met een bakwagen, het is daarom belangrijk dat je netjes rijd en verantwoordelijk met de wagen en producten omgaat. Je taken zijn als volgt: - Het inladen van de bakwagen - Een veilige vervoer van jezelf en de producten - Het lossen van de bakwagen op verschillende locaties van het bedrijf - Een schone, opgeruimde wagen aan het eind van je werkdag

  19 uur geleden MVH Detachering - Hoek
 • Lader/losser avond/nacht

  Ervaring in de logistiek? Wij zoeken een lader/losser Voor de vestiging van PostNL Pakketten in Goes, zijn wij op zoek naar een lader/losser voor het avondproces en de nachtdienst. Beschrijving Als lader/losser bij In Person ben je werkzaam in een logistiek proces bij PostNL Pakketten. De rol van lader/losser is ervoor te zorgen dat binnengekomen pakketten op de juiste manier op het opvoervlak komen en gesorteerde pakketten op de juiste manier het pand verlaten. Werkzaamheden zijn o.a. het invullen van turflijsten, het lezen van labels, bedienen van de dockleveller, lossen van de vrachtwagens, op de juiste manier laden van de vrachten, etc. Je rooster ziet er als volgt uit: Dienst 1: zondag tot en met vrijdag nachtdienst (00:00-07:00 uur) Dienst 2: dinsdag tot en met vrijdag avond (17:30-01:00 uur*) Dienst 3: maandag tot en met vrijdag avond (17:30-01:00 uur*) Na dienst 3 draai je weer dienst 1 etc. *tijden kunnen afwijken

  20 uur geleden jolienl - Goes
 • Teamleider sorteerproces

  Beschrijving Als Teamleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor het gehele sorteerproces bij PostNL in Goes. Dankzij jou & je collega-teamleiders verloopt de avond zonder problemen en gaan de pakketten op tijd de deur uit. Onder je werkzaamheden vallen: • Indelen van de medewerkers op het juiste proces • Opstarten van het proces door middel van een Kick-off • Uitvoeren & analyseren van metingen tijdens het proces • Bewaken & waar nodig bijsturen van het proces • Opstellen & verwerken van diverse rapportages • Voeren van werkoverleg met zowel klant als leverancier • Aandragen van verbetervoorstellen • Voeren van functioneringsgesprekken met de medewerkers • Verantwoordelijk voor leiding & toezicht gedurende het hele proces Er wordt gewerkt op maandag t/m vrijdag en op zondag. Het proces start tussen 16.00 – 18.30 uur, afhankelijk van het aantal pakketten. De eindtijd ligt tussen 01.00 – 02.30 uur. Kenmerken Avonddienst Flexibiliteit Leiding geven Nachtdienst Nederlands Algemeen Samenwerken Stresstolerantie Weekenddienst Bedrijfsprofiel Is aansturen & leidinggeven écht jouw ding? Lukt het jou altijd het overzicht te bewaren, hoe hectisch het ook is om je heen? Vind je het leuk om met een team van ca. 60 man elke dag weer een topprestatie neer te zetten? En werk je ook nog graag in de avond & nacht? Bel ons dan snel! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia de Kievid: 06-101 45 043

  20 uur geleden jolienl - Goes
 • Start vanaf augustus 2019 met een technische mbo opleiding!

  Start vanaf augustus 2019 met een technische MBO opleiding! Wil jij straks: - Onderhoud plegen aan besturingskasten in ziekenhuizen - Elektrotechnische installaties aanleggen in bruggen en sluizen - Met je service bus op weg en onderhoud plegen of storingen oplossen in kantoorgebouwen en scholen - Machines onderhouden als procesoperator - Grote ketels installeren - Zorgen voor een goed klimaat in zwembaden Techniek is de toekomst. Met een opleiding in de techniek ben je verzekerd van een mooie carrière. EN je kan straks écht iets. Leren en werken in de techniek Kies voor een leerwerktraject in de techniek bij Goflex, de mbo BBL-route. Bijvoorbeeld in de elektrotechniek, installatietechniek, metaal- of procestechniek. Theorie krijg je op het ROC en praktijk doe je bij Goflex en bij een van de opdrachtgevers.

  21 uur geleden Goflex - Goes
 • Logistiek medewerkers

  Voor meerdere goede relaties door heel Zeeland zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste magazijn-/logistiek medewerkers. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens en het verantwoordelijk zijn voor de goederen ontvangst en uitgifte. Je zal veel bezig zijn op de heftruck of op de elektrische palletwagen. Daarnaast zal je veel samenwerken met je collega’s en nauw contact houden met de klant. Mocht het werk goed gaan en er van beide kanten tevredenheid blijken, kan je na een periode via ons gewerkt te hebben overgenomen worden door de opdrachtgever.

 • Tankwagen chauffeur (521220087)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

 • Chauffeur trekker oplegger (146000326)

  Voor onze opdrachtgever in Kloosterzande zijn wij op zoek naar ervaren trekker oplegger chauffeurs die internationale ritten willen gaan rijden. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in groupage vervoer door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Tevens vervoeren ze ook stukgoederen die ADR gekwalificeerd zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het (laten) laden, vervoeren en (laten) lossen van uw vrachtauto in voornamelijk de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

 • Chauffeur portaal- en haakarmwagen/belader (521220049)

  Je start je dag om 06:30 uur met je diverse werkzaamheden. De ene keer rijd je een ronde met een kraakperswagen om containers bij bedrijven te legen. De andere keer ga je containers van 6 tot 40m3 wegzetten, ophalen en legen bij verwerkers/overslagstations. Zorg ervoor dat je je kunsten met de portaal- en haakarmwagen goed laat zien door hard te werken en je enthousiasme in te zetten. Als er geen afzetwagen beschikbaar is pieker dan niet, want dan ga je aan de slag als chauffeur/belader op een rolcontainervoertuig. Je dag zal altijd eindigen tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Je kunt dus in de avond lekker op de bank gaan hangen of leuke dingen plannen. Vrijdag is bijna altijd je laatste werkdag van de week. Op basis van calamiteitendienst is het ongeveer 3 à 4 maal per jaar dat je een keer in het weekend werkt.

 • Wil jij chauffeur worden?

  Dit is je kans! 24/7 Chauffeursdiensten biedt je, samen met STL, de mogelijkheid om je droom werkelijkheid te laten worden! Je kunt direct starten met de opleiding en je krijgt daarbij ook nog de baangarantie van minimaal 1 jaar! Je gaat aan de slag bij een transporteur in Sas van Gent. Het bedrijf is in 1927 opgericht met paard en wagen en uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met een uitgebreid wagenpark. Dit wagenpark is up to date en er wordt geïnvesteerd in nieuw materiaal. De kracht van het bedrijf is, dat het ondanks de groei (125 collega’s), nog steeds voelt als een familiebedrijf met een informele werksfeer. Jaarlijks wordt het feest van Sinterklaas uitgebreid gevierd en is de hele familie welkom. Ze zijn begaan met hun collega’s en streven een gezonde werkomgeving na. In de kantine bieden ze fruit aan en ze houden zich strikt aan de rij- en rusttijden. Het werk is fysiek niet zwaar en wanneer mogelijk staat je wagen geladen klaar voor vertrek. Door deze gezonde werkomgeving blijven veel chauffeurs het bedrijf trouw tot hun pensioen. Jouw carrière: Je start op de afdeling cleaning. Schoon materieel is van het grootste belang, omdat kwaliteit voorop staat! Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de tanks volgens de hygiëneregels en zorgt dat de tanks bijtijds schoon zijn voor het beladen. Vervolgens maak je de overstap naar het overblazen (beladen). Dit is secuur werk en je breidt je kennis uit over het product dat je gaat vervoeren wanneer je je rijbewijzen hebt. Buiten werktijd worden je lessen ingepland, zodat je binnen korte tijd op de wagen kunt. Wanneer je je rijbewijs hebt, kun je op de wagen. Proficiat! Je hebt je droom waargemaakt. Je kunt aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Je gaat rijden op een tankwagen, bulkwagen of je vervoert containers. Alle begin is nieuw, dus je gaat eerst korte ritten rijden. Langzaam ga je steeds meer kilometers maken en kom je op de mooiste plekken. Wij maken graag een afspraak met je op dinsdag 26-03-2019 in Terneuzen!

 • Bulkwagenchauffeur (146000388)

  Voor onze opdrachtgever in Sas van Gent zijn wij op zoek naar een chauffeur bulkwagen voor internationale ritten. De ritten zullen voornamelijk zijn in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Een week van huis is niet bezwaarlijk voor je maar ook kunnen er dagritten bij zitten.Bij gebleken geschiktheid is de kans dat je een contract krijgt enorm groot! Durf je de uitdaging aan reageer dan snel.Ook beginnende chauffeurs krijgen een mooie kans bij dit bedrijf.