Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 126 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Wielladermachinist met rijbewijs c

  Try-act is op zoek voor één van haar klanten in Zeeland naar een wielladermachinist met rijbewijs C (m/v). De werkzaamheden bestaan onder andere uit grondbewerking, grondverzet, bestratingen. Werkzaamheden Onder leiding van de uitvoerder werkzaamheden uitvoeren aan civiele en cultuurtechnische werken Zelfstandig kunnen meten en uitzetten is een pré In teamverband kunnen werken

  gisteren Try-act EWIV ( Kloetinge )
 • Medewerker crediteurenadministratie (m/v)

  De medewerker crediteurenadministratie heeft als doel het voeren van de crediteurenadministratie van onze cliënt, zodanig dat inkoopfacturen correct en tijdig worden ingeboekt, gecontroleerd en betaald. Je signaleert onjuistheden op de inkoopfacturen en communiceert hierover met je collega om samen tot een praktische oplossing te komen. Tevens werk je mee aan de verdere stroomlijning van de crediteurenadministratie binnen de bedrijvengroep en draag je actief bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.  

  gisteren Try act EWIV ( s-Heerenhoek )
 • Transportplanner met doorzettingsvermogen

  Ben jij een Transportplanner (m/v) met veel doorzettingsvermogen? Ben je commercieel ingesteld en weet je het transportnetwerk op de juiste manier in te zetten? Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan verder! Over de organisatie Jouw nieuwe werkgever is een nationale transporteur, gevestigd in de regio Zeeland. Je komt te werken in een energieke organisatie. Jouw nieuwe werkgever is een nationaal georiënteerd familiebedrijf, gespecialiseerd in het bieden van oplossingen in stedelijke inrichtingen en binnen de GWW sector. Zij vinden duurzaamheid en milieuvriendelijk vervoer belangrijk. Je komt te werken in een doelgericht team, dat gezamenlijk de organisatie naar een hoger niveau wil tillen. Jouw nieuwe werkgever heeft ongeveer 150 werknemers in dienst. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar jou, als Transportplanner.

  gisteren Try-act EWIV ( Heinkenszand )
 • Chauffeur autolaadkraan met hijsfunctie (tcvt w4-04)

  Voor een kraanverhuur- en transportbedrijf in Zeeland zijn we op zoek naar een machinist autolaadkraan met hijsfunctie (TCVT W4-04). Je gaat hier werken voor een zeer specialistisch kraanbedrijf, dat voortdurend innoveert. Je werkt met hijskranen bij uiteenlopende projecten. Je krijgt dus veel afwisseling.  

  gisteren Try-act EWIV ( Vlissingen )
 • Vrachtwagenchauffeur koeltransport - internationaal

  Voor een opdrachtgever in Zeeland zoeken wij een collega-chauffeur met C- of CE-rijbewijs (m/v) voor gekoeld transport. Als chauffeur van gekoeld transport verzorg jij de aflevering van verse en diepvriesgoederen bij afnemers door geheel Nederland, België en Frankrijk.

  gisteren Try-act EWIV ( Goes )
 • Vrachtwagen (trekker/trailer) chauffeur (m/v)

  Wij zijn op zoek naar ervaren chauffeurs voor een trekker met (kiep-)trailer, maar ook andere werkzaamheden kunnen voorkomen; een flexibele instelling is belangrijk. Het dagelijks onderhoud behoort ook tot het takenpakket. Daarbij verwachten wij dat de machine er keurig verzorgd uitziet. Jouw inzet en het materieel zijn ons visitekaartje.

  gisteren Try-act EWIV ( Vlissingen )
 • Zuigwagen machinisten (m/v)

  Ben jij het full-time chauffeur zijn zat en wil je meer afwisseling in je werk, dan is de functie zuigwagenmachinist misschien wat voor jou! Als zuigwagenmachinist ben je verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van zuigwerkzaamheden van industriële projecten, tot werkzaamheden op en rondom het spoor: je komt overal. Niet alleen houdt jij je bezig met zuigwerkzaamheden, ook ben je er verantwoordelijk voor je wagen en toebehoren, ervoor zorg dragen dat het geheel in goede staat is.  

  gisteren Try-act EWIV ( Goes )
 • Ben jij onze nieuwe ambitieuze bedrijfsmanager?

  Wij zijn opzoek naar een ambitieuze bedrijfsmanager Wil je werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een uniek product? Heb je (uitgebreide) werkervaring opgedaan in een leidinggevende rol, een relevante opleiding en staan kwaliteit, nauwkeurigheid en teamspirit bij jou hoog in het vaandel? Ben je opzoek naar een leuke baan, waarin deze aspecten samen komen? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Wie zijn wij ? Betaalbarekralen is een online groothandel in kralen en sieraad-onderdelen. We hebben pas ons 10-jarig bestaan gevierd. In die 10 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot marktleider in dit segment en hebben we inmiddels 5 webshops. Vanuit onze nieuwe locatie in Middelburg leveren we aan onze klanten door heel Europa. Wat ga je doen? Als bedrijfsmanager van Betaalbarekralen geef je direct leiding aan het team van 25 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing op de werkvloer, waarbij je zorgt voor de realisatie van de kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen van ons bedrijf. Je doet dat als een coachende leider voor je medewerkers. Je stimuleert en ondersteunt hen, zodat ze het beste uit zichzelf halen, want mede hierdoor borg je een grote klanttevredenheid, goede service en optimale kwaliteit. Daarnaast zorg je voor een optimale personeelsbezetting en HR-beleid. Je bent de spil in ons bedrijf!

 • Chauffeurs c

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige en gemotiveerde chauffeurs met rijbewijs C en code 95. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het afleveren van goederen in Nederland ( en België ). Je komt veel over de vloer bij klanten, een representatief voorkomen en goede communicatieve vaardigheden zijn in deze functie erg belangrijk. Je standplaats is Vlissingen en Sluis

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Partime aan de slag als autorijder!

  Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende partime baan of bijbaan als autorijder? Ben je minimaal twee jaar in het bezit van rijbewijs B, beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift, beschik je over eigen vervoer en ben je daarnaast flexibel inzetbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou als autorijder bij C.RO Ports ! C.RO Ports is een logistieke dienstverlener met een kernactiviteit in het ro/ro–ferryvervoer over de Noordzee. C.RO Ports heeft hiervoor terminals aan beide zijden van het Kanaal. C.RO Ports Nederland B.V. exploiteert een RoRo carterminal te Vlissingen-Oost ten behoeve van diensten voor Cobelfret Ferries NV. Vanuit deze terminal worden Barges gelost en zeeschepen geladen met nieuwe auto’s, voornamelijk bestemd voor de Engelse markt (stuur rechts!!). Tevens worden er ook auto’s van treinen gelost. Daarom zijn wij opzoek naar goede autorijders met de juiste persoonlijkheid. Als terminal medewerker ben jij verantwoordelijk voor het lossen en verplaatsen van auto's op de terminal, van schepen en treinen.

 • Fulltime aan de slag als autorijder!

  Autorijders gezocht! Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke baan als autorijder? Ben je minimaal twee jaar in het bezit van rijbewijs B, beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift, beschik je over eigen vervoer en ben je daarnaast flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! C.RO Ports is een logistieke dienstverlener met een kernactiviteit in het ro/ro ferryvervoer over de Noordzee. C.RO Ports heeft hiervoor terminals aan beide zijden van het Kanaal. C.RO Ports Nederland B.V. exploiteert een RoRo carterminal te Vlissingen-Oost ten behoeve van diensten voor Cobelfret Ferries NV. Vanuit deze terminal worden Barges gelost en zeeschepen geladen met nieuwe auto's, voornamelijk bestemd voor de Engelse markt (stuur rechts!!). Tevens worden er ook auto's van treinen gelost. Daarom zijn wij opzoek naar goede autorijders met de juiste persoonlijkheid. Als terminal medewerker ben jij verantwoordelijk voor het lossen en verplaatsen van auto's op de terminal, van schepen en treinen.

 • Chauffeur vervoer conditioneert met ce rijbewijs

  Ben je niet te beroerd om je handen uit je mouwen te steken en vind je het leuk om achter het stuur van een vrachtwagen plaats te nemen om supermarkten in Zuid Nederland te bevoorraden. Ben jij degene die wij zoeken? - Je vindt het leuk om contact met de klanten te hebben - Je voelt je verantwoordelijk voor jouw klantenkring - Je bent een aanpakker, fysiek sterk en flexibel - Je bent punctueel en hecht net als wij waarde aan op tijd komen - En in staat om probleemoplossend te werken

 • Instructeur c/d/e en nascholing!

  Dek Opleidingen is al ruim 40 jaar een begrip in Zeeland voor wat betreft theoretische en praktische opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek. Wij zijn een groeiende organisatie en op zoek naar een ambitieuze gemotiveerde medewerker om ons team, standplaats Terneuzen, te komen versterken. In verband met de groeiende vraag naar transport- en nascholingsopleidingen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime instructeur voor de rijbewijscategorieën C/CE/D en voor nascholingsopleidingen (code 95). In deze functie ben je voornamelijk bezig met het opleiden van leerlingen naar het examenniveau voor de betreffende opleiding. Dit doe je middels enthousiaste en intensieve begeleiding en coaching. Tevens houd je de planningen en leskaarten van leerlingen bij en evalueer je opleidingen en trainingen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor het in goede staat houden van je eigen lesvoertuig. Bovendien draag je het imago van Dek uit en stel je jezelf representatief op naar klanten en medeweggebruikers. Ons opleidingsaanbod van nascholingsopleidingen is zeer uitgebeid. Gedurende het dienstverband zul je stapsgewijs worden geïntroduceerd in ons scala. Voorbeelden van dergelijke opleidingen die relatief vaak worden gegeven zijn zuinig rijden (HNR) en digitale tachograaf. Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar iemand die in het bezit is van een instructiebewijs, maar wij nodigen ook mensen uit die nog niet in het bezit zijn van een instructiepas om te solliciteren. Je doorloopt in dat geval eerst een opleiding tot rijinstructeur voor de personenauto en groeit later door tot instructeur voor de zwaardere categorieën. Wij prefereren iemand met enkele jaren ervaring in de sector transport en eventueel logistiek, bijvoorbeeld als beroepschauffeur. Het bezit van het vrachtwagenrijbewijs is een belangrijk selectiecriterium.

  gisteren erikadek ( Terneuzen )
 • Operationeel projectleider - hoofd uitvoering (m/v)

  1.    Functiebeschrijving Functie:    Operationeel projectleider/ hoofd uitvoering aannemingsmaatschappij Rapporteert aan:    Directie Geeft leiding aan:   Uitvoerders 2.    Doel van de functie De hoofduitvoerder/projectleider draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van de projecten, zodanig dat de projecten binnen bestekseisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt. De hoofduitvoerder/projectleider is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering en planning van de volgende werkgebieden: weg- en waterbouwkundige werken, bodemsanering, sloopwerkzaamheden, recyclingwerkzaamheden 3.    Taken en verantwoordelijkheden De hoofduitvoerder/operationeel projectleider zal het door de directie gewenste beleid in praktijk moeten brengen. Hij/zij is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de onderhanden werken. Gesignaleerde problemen op projectniveau zullen door hem/haar zelf worden opgelost, echter wel in samenspraak worden kortgesloten met de directie. Kerntaak 1: Projectvoorbereiding, uitvoering en bewaking •    Het coördineren, aansturen en bewaken van de projectvoorbereiding, planning en bestekseisen, in overleg met afdeling bedrijfsbureau, werkvoorbereider en uitvoerder, ten aanzien van organisatie, inzet personeel, materiaal, werkmethoden, arbo, kwaliteitszorg, etc. •    Toezien op c.q. coördineren van de uitvoering en kostenbewaking van lopende projecten, waaronder een efficiënte inzet van personeel, materieel en materiaal. De inzet van eigen materieel en personeel heeft hierbij de prioriteit. •    Verantwoordelijk voor aanlevering van primaire gegevens aangaande de uitvoering van de werken, waaronder onder andere duidelijk projectadministratie en tijdige facturatie. •    Toezicht houden op financiële aspecten met betrekking tot onderhanden werk, voortgangscontrole facturering termijnen; •    Het signaleren en behandelen van meer- en minder werk, afwijkingen en klachten. •    Begeleiden van de uitvoerders, in kader van gemaakt en nog te maken werk •    Goede overdracht tussen werkvoorbereiding en uitvoering over het uit te voeren werk en met welke middelen dit wordt gedaan •    Tijdig signaleren en proactief inspelen op problemen. Kerntaak 2: Dagelijkse bedrijfsvoering o.g.v. de projecten •    Zorg dragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting. •    Leiding geven aan uitvoerders, zodanig dat dit een positieve uitstraling heeft op resultaat, kwaliteit, klant en uitvoerend personeel. •    De verantwoordelijkheden daar neerleggen waar ze horen en erop toezien dat het ook juist wordt gedragen. •    Het samen met afdeling P&O beoordelen en aannemen van personeel met de juiste kwalificaties. Daarnaast het voeren van functioneringsgesprekken en zo nodig corrigerend optreden bij personeel waar dit nodig is. •    Deelnemen en handhaven van diverse overleggen, waaronder planningsoverleg, projectleideroverleg en uitvoerderoverleg. •    Directie wekelijks voorzien van duidelijke/transparante informatie, waaronder de (financiële) voortgang van de projecten en de eventuele problematiek. •    Het bijwonen van bouwvergaderingen bij de klant/opdrachtgever en ondersteunen van de uitvoerder daar waar nodig is. •    Zorgdragen dat einde van het werk een opleverdossier gereed is en uiteindelijk ook een opleveringsprotocol dat getekend is door alle partijen. •    Het aangaan van inkoopcontracten in samenspraak met de directie. Kerntaak 3: Relatiebeheer •    Onderhouden en benutten van een relatienetwerk met klanten, collega-bedrijven, etc. gericht op het verwerven van opdrachten •    Oplossingsgericht verkopen bij nieuwe en bestaande klanten op basis van kwaliteit en continuïteit; •    het onderhouden van contacten op tactisch en strategisch niveau bij prospects en klanten; •    relatiebeheer en het uitbouwen van logistieke mogelijkheden bij bestaande klanten op basis van kwaliteit en inhoudelijke kennis / achtergrond; Kerntaak 4: Uitvoering conform het kwaliteitshandboek •    Zorgdragen dat de processen en activiteiten binnen de uitvoering conform het kwaliteitshandboek plaatsvinden c.q. uitgevoerd worden, waaronder: •    het (laten) uitvoeren van werkplekinspecties/interne audits; •    de behandeling van klachten en tekortkomingen (in algemene zin) en het nemen van corrigerende maatregelen in overleg met de KAM-coördinator; •    indien nodig het (laten) opstellen van een taakrisicoanalyse (TRA); •    het maandelijks (laten) uitvoeren van toolboxmeetings, KAM-inspecties; •    de arbeidsomstandigheden op de werklocatie m.b.t. het personeel. •    Stimuleren van het houden van evaluatiebijeenkomsten na afronding van projecten en het registreren van evaluatie gegevens. 4.   Bevoegdheden -    Zelfstandig uitvoeren van kerntaken

  2 dagen geleden Try-act EWIV ( s-Heerenhoek )
 • Internationaal chauffeur (container vervoer)

  Vanwege uitbreiding van het wagenpark van onze opdrachtgever zijn wij PER DIRECT op zoek naar een CE-chauffeur voorkeur met ervaring in het transport van zeecontainers. Functieomschrijving De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het vervoer van geconditioneerde producten in (reefer)containers. Je rijdt hoofdzakelijk van de bekende havengebieden Rotterdam of Antwerpen. Het werkgebied is Frankrijk (tot Parijs), Luxemburg, Duitslang (tot Frankfurt/Ruhrgebied), Nederland en België. Werktijden: Maandag tot en met vrijdag (in het weekend wordt niet gewerkt); Met overnachtingen; Maximale haalbare werkuren – binnen rij- en rusttijdenwet.

  2 dagen geleden VBR Logistics ( Buiten Zeeland )