Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 102 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Heftruckchauffeurs (fulltime)

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren Heftruckchauffeurs. Je bent met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto’s en containers, of voor het bevoorraden van onze productielijnen. Uiteraard dienen de producten op de juiste plaats opgeslagen te worden. Wij vragen Je bent voor minimaal 40 uur per week beschikbaar en je bent een echte heftruckchauffeur. De producten moeten op een snel tempo worden vervoerd, dus alleen een heftruckcertificaat is niet voldoende. Je moet genoeg ‘rijervaring’ hebben om deze taak goed uit te kunnen voeren. Je haalt dus voldoening het werk snel en efficiënt uit te voeren.

  28 minuten geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Productiemedewerkers m/v ( fulltime )

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers M/V Als productiemedewerker(ster) bedien je onze professionele houtbewerkingsmachines. Je zorgt er voor dat het eindproduct precies is zoals onze klanten wensen. Dit doe je met oog voor precisie en respect voor de machine waar je mee werkt. Je houdt je werkomgeving opgeruimd en let uiteraard goed op de veiligheid.

  32 minuten geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Koerier (walcheren)

  Wij zoeken voor een groothandel in Zeeland Chauffeurs Koeriersdiensten. Jij zorgt er voor dat de producten op de juiste plek aankomen, je vindt het niet erg om onderweg te zijn en je bent op zoek naar een afwisselende baan.

 • Reachtruckchauffeur

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar Reachtruckchauffeurs. Ben jij in het bezit van een reachtruck certificaat en woon je in de omgeving van Goes? Dan is dit jouw kans! Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. Werkzaamheden - het laden en lossen van vrachtwagens; - het plaatsen van producten in de stellingen; - het orderpicken van producten; - het op orde houden van jouw werkomgeving.

  5 uur geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Vrachtwagenchauffeur (ce)

  Wil jij deel uitmaken van het leukste team van Nederland en mede verantwoordelijk zijn voor het op tijd leveren van pakketten? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs en code 95. Werkzaamheden: Als vrachtwagenchauffeur zorg je ervoor dat onze pakketten op tijd bij distributiecentra in Duitsland, Frankrijk en België bezorgd worden. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkels in Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam worden bijgevuld. Je rijdt dus zowel nationale als internationale ritten. De diensten bestaan uit dag of nachtdiensten.

  5 uur geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Logistiek medewerker

  Door groei van de organisatie zijn wij per direct op zoek naar logistiek medewerkers om het Warehouse-team van Rapaat Logistics te ondersteunen. Wanneer je het warehouse binnen loopt, merk je meteen dat je te maken hebt met een energieke en dynamische organisatie. De muziek geeft je direct een boost. Je kunt een kopje bonenkoffie of thee halen in de kantine en werkt met gezellige collega’s die in een informele omgeving bijdragen aan het succes van Rapaat Logistics! Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat dagelijks alle pakketten naar onze klanten worden verstuurd. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van inkomende goederen, orderpicken, verzendklaar maken van pakketten en het op orde houden van het magazijn. We werken met wisselende dag -en nachtdiensten op verschillende afdelingen binnen ons Warehouse. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de drukte bij ons, stemmen wij met jou af welke afdeling passend is. Je kunt dus zowel fulltime als parttime bij ons aan de slag zo lang je minimaal 8 uur per week beschikbaar bent. Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. De functie wordt uitgevoerd op locatie te Goes.

  5 uur geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Orderpicker

  Wij zoeken voor diverse opdrachtgevers in Zeeland Orderpickers. Als orderpicker houd je je bezig met de inkomende goederen, de opslag hiervan en het verzamelen en verzendklaar maken van de juiste orders. Je bent een belangrijke schakel in het productieproces! Jij bent per direct beschikbaar, enthousiast en gemotiveerd.

 • Logistiek halmedewerker

  Voor een opdrachtgever in Yerseke zoeken wij ter uitbreiding een logistiek halmedewerker. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Jouw toekomstige werkdag ziet er als volgt uit: Terwijl half Nederland nog op één oor ligt kom jij iets voor 03.00 uur ’s ochtends binnen. De bestellingen moeten ’s ochtendsvroeg naar diverse handelaren en horeca in Nederland, dus moeten de orders verzendklaar worden gemaakt. Zodra alles op een juiste manier verpakt is doe jij nog een extra check, waarna je alles klaar zet voor op transport. Je hebt te maken met voedingsmiddelen, dus houd jij altijd de hygiëne en veiligheid in de gaten. Merk je iets op, trek je gelijk even aan de bel! Om 09.00 zit het orderpicken er op en assisteer je de laatste paar uur bij de productieafdeling. De visfileerder heeft net wat zalmfilet en zeebaarsfilet klaar, welke jij dan kunt inpakken. Soms komt het ook voor dat je bij het fileren assisteert. Wanneer er nieuwe goederen binnenkomen, zorg jij er voor dat deze op de juiste plaats terecht komen. Ook maak je jouw werkplek weer schoon. Zo kan jij de volgende ochtend met een goed gevoel & overzicht aan de slag! Niet onbelangrijk, je hebt in de tussentijd ook nog 2 keer een half uur pauze. De werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. Zaterdagochtend kan vanwege drukte ook af en toe voorkomen. Je komt als logistiek halmedewerker te werken in een bedrijf actief in de inkoop, verwerking en verkoop van verse vissoorten. Binnen de organisatie werkt een gepassioneerd, ervaren en professioneel team met een uitgebreide kennis van de producten en de sector. Zij doen er iedere dag alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden!

  7 uur geleden Modoc - Yerseke
 • Transportplanner voor spanje

  Voor een bedrijf in Yerseke zijn wij op zoek naar een Transportplanner voor Spanje. Het betreft een vaste full-time baan! De functie: In de functie van Transportplanner word je ingezet op de uitgaande- of de binnenkomende goederenstroom met betrekking tot Nederland, België, Frankrijk of Italië en Spanje. Een optimale planning realiseren is een complex proces, dat wordt ondersteund door onze planningssoftware. Je bent verantwoordelijk voor het juist instrueren van de chauffeurs via TomTom webfleet m.b.t. ritdetails en verwachte aankomsttijden. Verder zorg je voor een correcte verwerking van de administratie van de transportopdrachten en ben je back-up voor je collega-planners. Naast de communicatie met chauffeurs onderhoud je contacten met onze klanten en met de laad- en losrelaties.

  7 uur geleden ZebraFlex B.V. - Yerseke
 • Vrachtwagenchauffeur (nationaal en internationaal)

  Bedrijfsomschrijving Voor dit mooie transportbedrijf zoeken we gemotiveerde en flexibele internationaal chauffeurs. Je gaat vanuit de regio Terneuzen volumegoederen vervoeren naar diverse locaties in Europa. Tevens zul je met een trailer/tautliner of combi / wipkar allerhande goederen gaan vervoeren naar locaties in de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Het betreft een fulltime functie waarbij je werkt van maandag t/m vrijdag. Overnachten op de auto doe je hooguit een maal per week. Functieomschrijving Voor een mooi transportbedrijf zoeken we internationaal chauffeurs (ma t/m vrij) voor het transport van volumegoederen in Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

  7 uur geleden VBR Logistics - Terneuzen
 • Vrachtwagenchauffeur binnenland (ce)

  Bedrijfsomschrijving Als Chauffeur van onze opdrachtgever rijd je naar verschillende adressen binnen de Benelux, Duitsland en in mindere mate naar Frankrijk. Je levert stukgoederen bij de klant en neemt één of meerdere pallets weer retour van onze opdrachtgevers. Functieomschrijving * De goederen worden over het algemeen voor je geladen en gelost; * We proberen zo veel mogelijk rekening te houden dat je op een “vaste” wagen rijdt; * Je zal hooguit 1 nacht per week overnachten op de wagen; * De voorkeur heeft iemand die in het bezit is van ADR (of bereid is om dit te halen) * Je rijdt op een Toutliner.

  7 uur geleden VBR Logistics - Terneuzen
 • Vrachtwagenchauffeur binnenland (ce)

  PARTTIME / OPROEP CHAUFFEUR Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zoeken wij PER DIRECT een vrachtwagenchauffeur CE voor de distributie van PAKKETTEN. Je rijdt van en naar een depot/distributiecentrum voor aflevering/ophalen van pakketten. Functieomschrijving – We zoeken een ervaren chauffeur die zich in dagdiensten beschikbaar stelt tussen maandag en vrijdag. – Je rijdt een vaste route – Je rijdt voornamelijk tussen Zeeuws Vlaanderen en Roosendaal.

  7 uur geleden VBR Logistics - Terneuzen
 • Vrachtwagenchauffeur (bietencampagne)

  STANDPLAATS : DINTELOORD Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever levert nationale en internationale transportdiensten van bulk, losgestort en stukgoed in de agrarische sector. In het najaar is onze opdrachtgever al jaren actief in de suikerbietencampagne. Wij zijn op zoek naar chauffeurs die graag tijdens deze bietencampagne willen rijden. En als het bevalt aan beide kanten, dan kunnen wij je aansluitend nationaal- of internationaal werk aanbieden. OOK VOOR DE STARTENDE CHAUFFEUR is dit een ideale functie om het vak CE-chauffeur eigen te maken..daarna kun je doorstromen naar nationaal- of internationaal werk. Functieomschrijving – Werk bestaat uit het vervoeren van suikerbieten vanaf het land naar de suikerfabriek in Dinteloord. – Je rijdt in teamverband dag- en nachtdiensten afwisselend per week, in een vooraf vastgesteld rooster. – Per dienst maak je meerdere ritten van boerenerven naar de suikerfabriek. – Je werkt in een team van aanpakkers. – Het is een arbeidsintensieve periode waarbij je verantwoordelijk bent voor de lading, het materieel en het handhaven van de rijtijdenwetgeving. – De campagne begint medio september 2018 en loopt tot medio januari 2019. Aansluitend kunnen we internationaal (UK) of nationaal werk aanbieden. Dat zal dan ook (mooi) agrarisch werk zijn.

  7 uur geleden VBR Logistics - Buiten Zeeland
 • Ce-vrachtwagenchauffeur – nationaal

  STANDPLAATS : ROOSENDAAL Bedrijfsomschrijving Een CE chauffeur gezocht voor pallet distributie in Roosendaal Functieomschrijving Onze opdrachtgever is een groot transportbedrijf in Roosendaal. Het aantal pallet-ritten overdag groet. Daarom zijn wij voor hen op zoek naar een CE chauffeur. * Het betreft een functie dat uit kan monden in : vast werk!; * Het is fysiek geen zwaar werk en dus voor iedereen weggelegd; * Alles laad en los je met de pompwagen; * Je hebt maximaal 6 stops per dag. Het rooster is als volgt : week 1 maandag : 01:30 uur tot 15:00 uur dinsdag : 05:00 uur tot 15:00 uur woensdag : 05:00 uur tot 15:00 uur week 2 donderdag : 05:00 uur tot 15:00 uur vrijdag : 05:00 uur tot 15:00 uur (in deze week kan je kiezen om extra woensdag OF zaterdag te werken of liever gewoon twee dagen te houden.)

  7 uur geleden VBR Logistics - Buiten Zeeland
 • Ce-chauffeur (agrarisch/container-vervoer)

  Bedrijfsomschrijving Voor een prachtig bedrijf waar “hart voor de zaak EN – voor elkaar” nog hoog in het vaandel staat“, zoeken wij voor de standplaats Kruiningen – PER DIRECT – een CE-chauffeur. Functieomschrijving Er worden producten vervoert, zoals bierborstel, aardappelsnippers of -schillen. Je levert deze goederen af bij varkens-, rund- of melkveehouderijen. Er wordt gereden – op een containerwagen – tussen fabriek naar boer en visa versa. Het team, bestaande uit 7 man, rijdt in 2-ploegen. week 1 : ochtend : van 05:30tot 17:30maandag – vrijdag week 2 : middag : van 17:30tot 05:30maandag – zaterdag Eens per maand rij je ook op een zondag(ochtend). (rij je liever ALLEEN de nachten, dan kan daar ook over gesproken worden)

  7 uur geleden VBR Logistics - Kruiningen