Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 17 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Vrachtwagenchauffeur c - ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Bouw - Distributie - Binnenland - Benelux.

 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Grondwerkers leerling of ervaren, iedereen is welkom

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

 • Per direct: hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een hovenier voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en zin om direct aan de slag te gaan? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Per direct: zelfstandig hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig hovenier met ervaring in het onderhouden van particuliere tuinen. Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Groenvoorziener

  Voor onze opdrachtgever uit Sas van Gent zijn we op zoek naar een Groenvoorziener. Het betreft een fulltime, vaste baan. Als groenvoorziener ga je samen met je collega’s op pad om het (groot) groen te onderhouden of om tuinen aan te leggen, te onderhouden of te renoveren. Dat kan het groen in de openbare ruimte zijn, maar ook het groen bij bedrijven en particulieren. Aan frisse lucht in ieder geval geen gebrek! Unieke baan In deze afwisselende baan ben je bezig met diverse werkzaamheden, van het planten van bomen, heesters en plantgoed, tot het aanleggen of onderhouden van paden/verhardingen en het uitmeten, aanleggen of onderhouden van tuinen, het plaatsen van afscheidingen of het uitvoeren van grondverbeteringswerkzaamheden. Verder houd je je bezig met de seizoensgebonden werkzaamheden: bemesten, snoeien, onkruidbestrijding, rooi- en maaiwerk, etc. Kortom: Jij zorgt er voor dat het groen er keurig netjes bij ligt!

  2 dagen geleden Zebra-ICE- - Sas van Gent
 • Machinist onkruidbeheersing

  Om ons groene team verder uit te breiden zijn wij opzoek naar een machinist voor het bestrijden van onkruid op diverse recreatieparken in Zeeland. Je maakt gebruik van diverse machines en kunt hier dan ook goed mee overweg. Functie-eisen Voor deze functie zijn we naar iemand opzoek met groene vingers die affiniteit heeft met machines. Je bent in het bezit van een BE en trekker rijbewijs. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat of je bent bereid deze op korte termijn via ons te behalen

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Terneuzen
 • Medewerker groenvoorziening

  Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar een kandidaat die wil ondersteunen in de groenvoorziening op vakantieparken. In deze functie pak je samen met een team het onderhoud en aanleg van het groen aan. Denk hierbij aan werkzaamheden als bosmaaien, hagenknippen, schoffelen, het uitvoeren van opruimwerkzaamheden etc.. Je krijgt in de functie de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen de groenvoorziening. Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Hovenier

  Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar iemand die zelfstandig tuinen kan onderhouden en aanleggen. Met een bus van de zaak reis je diverse locaties in Zeeland af om hier je groene vingers in de strijd te gooien. Jij weet planten en bomen te temmen en hiermee een prachtig plaatje achter te laten. Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Hovenier

  Voor diverse opdrachtgevers is DES Detach B.V. op zoek naar een hovenier. Als hovenier houd je jezelf bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en paden.

  3 dagen geleden DES Detach B.V. - Middelburg
 • Machinist onkruidbeheersing

  Wij zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar een machinist onkruidbeheersing. Onze klant realiseert totaal oplossingen op het gebied van projectinrichting. Binnen deze functie ga je bij verschillende bedrijven en op recreatieparken aan de slag met onkruidbeheersingsmachines. Hierbij ga het onkruid te lijf en draag je bij aan het motto om de totaal oplossing op te leveren. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  4 dagen geleden Tempo Team Goes - Kamperland
 • Groenvoorziener

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Hoveniers. Het betreft algemeen voorkomende werkzaamheden in de hoveniersbranche zoals: - Onderhoud gazons van particulieren, bedrijven en instellingen - Snoei- en plantwerkzaamheden van bomen, coniferen & heesters, vaste planten, perkgoed en hagen - Controleren gezondheid planten en bomen - Schoonmaken tuinen; blad ruimen en afval verwijderen etc. - Klanten vakkundig adviseren over tuinonderhoud & -aanleg - Aanleg van kunstgras, bestratingen en afscheidingen

 • Tractorchauffeur

  Om in de groeiende vraag van onze klanten te kunnen voorzien zijn wij per direct opzoek naar Tractorchauffeurs. Een tractorchauffeur draagt zelfstandig zorg voor o.a.: - Maaien van gras langs de kant van de weg - Onderhouden van bermen - Inzetten van maaikorven en klepelmaaiers voor mooie bermen

 • Hovenier

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hovenier met ervaring in het onderhouden van particuliere tuinen in ons hoveniersbedrijf Kom werken bij Hoveniersbedrijf Veere Spreekt de vacature jou aan? Stuur dan je cv naar info@hoveniersbedrijfveere.nl of bel ons dan gerust op: Ralf 0653250836

  een week geleden Bera natuursteen - Veere