Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Leerling onderhoud-/servicemonteur buitendienst

  Voor een klant een GWW bedrijf zijn wij op zoek naar een Onderhoud-/Servicemonteur Buitendienst. Het betreft een full-time baan. Werkzaamheden: Leerling, op aanwijzing van je collega waarmee je samenwerkt, verrichten van technische werkzaamheden. Kerntaken en verantwoordelijkheden: - Op aanwijzing van je collega uitvoeren van onderhoud, reparaties, kleine vervangingen en het oplossen van storingen. - Rapporteren van zaken/werkzaamheden waarmee voordeel behaalt kan worden. - Signaleren van meerwerk en het aanbieden van oplossingen aan de klant. - Stemt met de klant af of gewenste dienstverlening geleverd is. - Zorgvuldig omgaan met het aan hem beschikbaar gestelde materieel. - Klantcontact op locatie. - Alle overige voorkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de functie, alsmede het in acht nemen van bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures.

  6 minuten geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Machinist onkruidbeheersing

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar een machinist onkruidbeheersing! Ben jij iemand die graag buiten werkt en ervaring heeft met machines? En zou het je leuk lijken om onkruid te bestrijden? Dan is deze vacature iets voor jou! Als jij bereid bent je in te zetten om te werken, bieden wij je een afwisselende baan en een goed salaris!

 • Hovenier/groenvoorziener

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Hoveniers. Het betreft algemeen voorkomende werkzaamheden in de hoveniersbranche zoals: - Onderhoud gazons van particulieren, bedrijven en instellingen - Snoei- en plantwerkzaamheden van bomen, coniferen & heesters, vaste planten, perkgoed en hagen - Controleren gezondheid planten en bomen - Schoonmaken tuinen; blad ruimen en afval verwijderen etc. - Klanten vakkundig adviseren over tuinonderhoud & -aanleg - Aanleg van kunstgras, bestratingen en afscheidingen

 • Tractorchauffeur

  Om aan de groeiende vraag van onze relaties te kunnen voldoen zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste tractorchauffeurs. Als tractorchauffeur ben je constant bezig op de dumper met het pendelen tussen werkplaats en opslagplaats. Je vervoert vooral grond en afval.

 • Hovenier (groenvoorziening)

  Voor ons team zijn wij opzoek naar mensen met groene vingers die compleet in hun element zijn als ze met tuinen, planten, bomen, plantsoenen etc. in de weer kunnen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van tuinen en plantsoenen, ervaring hierin is dus een vereiste! Voel jij je meteen aangesproken? Stuur dan snel je CV naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  12 uur geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Aardbeienplukkers en medewerkers voor de varenteelt

  Voor onze kas aan de rand van Zierikzee, waar wij aardbeien telen en varens opkweken zijn wij per direct op zoek naar: * plukmedewerkers voor de aardbeienteelt m/v * medewerkers voor de varenteelt m/v

  gisteren FriskBV - Zierikzee
 • Agrarisch medewerker

  Voor een landbouwbedrijf in de regio Beveland heeft AB Werkt een vacature voor een agrarisch medewerker. De functie van agrarisch medewerker is zeer veelzijdig. Zo ben je onder andere bezig met het bedienen van de machines. In de zomermaanden ben je ook bezig met het begeleiden van mensen en in de wintermaanden is het tijd voor onderhoud.

 • Allround medewerker uienbedrijf

  Voor een uienbedrijf in de regio Zuid-Beveland heeft AB Werkt een vacature voor een allround medewerker. Als allround medewerker bij een uienbedrijf kom je te werken in een klein team en draait mee in de dagelijkse gang van zaken op het bedrijf. Hierbij valt te denken aan sorteren/verpakken van de uien, eventueel aansturen van (buitenlandse) medewerkers, heftruckwerkzaamheden, laden en lossen van vrachtwagens en administratieve werkzaamheden. Verder ben je ook in staat kleine technische storingen/problemen op te lossen.

 • Agrarisch medewerker

  Voor onze opdrachtgever uit Wilhelminadorp heeft AB Werkt een vacature voor een agrarisch medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor allerlei soorten werkzaamheden op het akkerbouwbedijf, o.a. grondbewerking, oogst- en transportwerkzaamheden. Je wordt ingezet tijdens de oogst vanaf juli 2018.

 • Vakantiekracht met groene vingers gezocht!

  Heb jij affiniteit met akkerbouw en bezit je groene vingers? Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! AB Werkt komt graag in contact met enthousiaste aanpakkers die staan te springen om op de korte termijn aan de slag te gaan in de agrarische sector. De werkzaamheden zullen bestaan uit het oogsten van bloemkolen.

 • Heftruckchauffeur fruitpluk

  Voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Beveland heeft AB Werkt een vacature voor heftruckchauffeur tijdens de fruitpluk. In de functie als heftruckchauffeur wordt je tijdens de fruitpluk ingezet om werkzaamheden te verrichten zoals laden en lossen, opslaan van de producten in de koelcellen en dompelen.

  5 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Kapelle
 • Teamleider oogst (tomaten)

  Ben jij een energieke mensgerichte leidinggevende die goed uit de voeten kan met meerdere talen, culturen en leeftijden? Ben je een flexibele teamplayer (liefst letterlijk) en heb je affiniteit met de agrarische sector? Dan maken we graag kennis met jou! Wat ga je doen? • In de eerste plaats stuur je een team van 10 tot 20 meestal niet-Nederlandstalige medewerkers aan die alle voorkomende oogstwerkzaamheden uitvoeren in “jouw” deel van het kassencomplex in Rilland. • Je begeleidt jouw mensen en leert ze de gewashandelingen efficiënt uit te voeren. • Je ziet erop toe dat de urenregistratie en padregistratie correct plaatsvindt. • Je bewaakt de kwaliteits- en arbeidsnormen, rapporteert over voortgang en afwijkingen en neemt daar zo nodig actie op. • Je geeft leiding door het goede voorbeeld te geven, wat betekent dat je zelf meewerkt en alle voorkomende werkzaamheden beheerst (uiteraard leren we je die eerst).

 • Allround medewerker loonbedrijf

  Voor een loonbedrijf in de regio Oost Zeeuws Vlaanderen heeft AB Werkt een vacature voor een allround medewerker loonbedrijf. Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor veel voorkomende machinale werkzaamheden. Enkele van deze werkzaamheden zijn: • Zaaien, dorsen, mest uitrijden • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan tractoren en machines Je werkt met diverse machines zowel groot als klein. Verder is werkervaring op een kraan zeer gewenst.

  6 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Zaamslag
 • Groentoppers gezocht!

  Heb jij groene vingers en ben jij een echt buitenmens? Denk jij dat werken in het groen ‘helemaal jouw ding’ is? Dan zijn wij op zoek naar jou! AB Werkt komt graag in contact met enthousiaste aanpakkers die staan te springen om de komende periode aan de slag te gaan in de groensector. Nog geen ervaring of opleiding? Geen enkel probleem! AB Werkt biedt namelijk ook diverse scholingsmogelijkheden aan via onze eigen Vakacademie, zoals bosmaaien/VCA/motorkettingzaag etc. Vraag er gerust naar.

  6 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Goes
 • Allround medewerker uienbedrijf

  Voor een uienbedrijf in de regio Zuid-Beveland heeft AB Werkt een vacature voor een allround medewerker. Als allround medewerker bij een uienbedrijf kom je te werken in een klein team en draait mee in de dagelijkse gang van zaken op het bedrijf. Hierbij valt te denken aan sorteren/verpakken van de uien, eventueel aansturen van (buitenlandse) medewerkers, heftruckwerkzaamheden, laden en lossen van vrachtwagens en administratieve werkzaamheden. Verder ben je ook in staat kleine technische storingen/problemen op te lossen.