Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 23 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Productiemedewerker

  Voor diverse klanten in de omgeving van Yerseke zijn we per direct op zoek naar productiemedewerkers. For various customers in the vicinity of Yerseke we are immediately looking for production employees. Dla różnych klientów w okolicach Yerseke od razu szukamy pracowników produkcji.

  2 uur geleden DAXXA Vlissingen - Yerseke
 • Per direct: vakbekwaam hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ?

 • Vrijwilliger kwekerij

  Gezocht vrijwilliger De Zeeuwse Slakkentuin zoekt een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om bij onze kwekerij te komen werken. Wij zoeken iemand het liefst met kennis van (eetbare)bloemen, planten, kruiden, groenten en/of slakken maar is geen must. Persoonlijkheid, motivatie,inzet en doorzettingsvermogen zijn net zo belangrijk. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het kweken, oogsten en verzend gereed maken van slakken en microgreens. Heb jij een aantal uurtjes per week verdeeld over een aantal dagen de tijd en lijkt dit je leuk, stuur dan een motivatiebriefje naar. info@dezeeuwseslakkentuin.nl Bij voorkeur aangeven op welke dagen en tijden je beschikbaar bent. Vrijwilligers vergoeding behoort t.z.t tot de mogelijkheden. We kijken met belangstelling uit naar je reactie. met vriendelijke groet, De Zeeuwse Slakkentuin

  20 uur geleden acer - Middelburg
 • Maaimachinist

  De werkzaamheden zullen voornamelijk verricht worden in Zeeuws-Vlaanderen en omstreken, Samen met collega’s onderhoud je het groen voor gemeentes, sportverenigingen en bedrijven. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan de maaimachine. Er zit uitbreiding in de werkzaamheden. Als maaimachinist verricht je onder andere de volgende werkzaamheden: • Maaien van verschillende bestekken. • Zelfstandig werken met meerdere machines. • Onderhoud van de grasmaaier. • Lezen van kaarten, zodat je weet waar de werkzaamheden verricht worden

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Medewerker groenvoorziening

  Heb jij groene vingers en werk je graag buiten? Dan zal deze functie perfect voor je zijn! Je bent veel bezig in tuinen, voor de gemeente en particulieren. Ook zal voor jou het gebruik van het gereedschap een eitje zijn. Je zult samen in een groep langs al de bestemmingen gaan en de opdrachten mooi opknappen. Lijk dit wat voor jou? Klik op de button en solliciteer!

  3 dagen geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Vakbekwame hovenier

  Heb jij het groen in je vingers en je op zoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Per direct: vakbekaam hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Hagenknipper/groenvoorziener

  Hou jij er van lekker in de buitenlucht en met je handen te werken? Lees dan snel verder! Half mei start er een project bij ons in de groenvoorziening. Hiervoor zijn we opzoek naar een gemotiveerde club mensen die hagen willen knippen en opruimwerkzaamheden willen uitvoeren op vakantieparken. Dit is een project dat loopt van 6 tot 8 weken. Bij goed functioneren wordt je daarna doorgeplaatst op andere projecten en kun je je verder ontwikkelen als groenvoorziener. Zie jij het wel zitten wat ervaring op te doen in de groenvoorziening? Neem dan snel contact met ons op!

  4 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Heel Zeeland
 • Machinisten borstelmachine en/of onkruidbranders

  Het onderhouden en beheersen van het onkruid op verharding is voor Tuintotaal een grote uitdaging en daar zoeken wij mensen voor die nauwkeurig kunnen werken, flexibel zijn en goed kunnen samenwerken met andere collega's. Heb je ervaring op deze machines, dan is dit zeker een voordeel. Zie je deze uitdaging ook helemaal zitten, reageer dan snel.

  4 dagen geleden TuinTotaal B.V. - Middelburg
 • Algemeen medewerker groenvoorziening

  Werken in de buitenlucht! het zorg dragen voor ons gemeentelijk groen en dat verantwoord onderhouden. Daar gaat het om en daarvoor maak je gebruik van diverse machines zoals borstelmachines, onkruidbranders, heet-water machines, bosmaaiers, maaiers kortom zeer veel variatie in deze leuke baan.

  4 dagen geleden TuinTotaal B.V. - Goes
 • Assistent hovenier particulier onderhoud

  Buitenfunctie, samen met een vakbekwaam hovenier onderhoud je tuinen van particulieren. In dit verband kun je denken aan maaien, snoeien, blazen, wieden, zaaien, planten en alles op het gebied van onderhouden van de tuin. Je draagt zorg voor een mooie en gezonde tuin; het visitekaartje van onze klanten. Een prachtige uitdaging dus!

  4 dagen geleden TuinTotaal B.V. - Goes
 • Machinisten borstelmachine en/of onkruidbranders

  Het onderhouden en beheersen van het onkruid op verharding is voor Tuintotaal een grote uitdaging en daar zoeken wij mensen voor die nauwkeurig kunnen werken, flexibel zijn en goed kunnen samenwerken met andere collega's. Heb je ervaring op deze machines, dan is dit zeker een voordeel. Zie je deze uitdaging ook helemaal zitten, reageer dan snel.

  4 dagen geleden TuinTotaal B.V. - Goes
 • Hovenier

  Het gras is altijd groener aan de andere kant... Kom jij ons helpen die andere kant groener te maken?

  6 dagen geleden StaffHunters - Zierikzee