Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 41 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Banen uitzicht op vast werk

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 55 jaar.

 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland - Benelux.

 • Kraanmachinist(en)

  Wij zoeken kraanmachinisten die ervaring heeft met mobiele/rups kranen of op minikranen kan draaien. Of als geen ervaring hebt op alle machines maar op 1 ervan, dan mag je ook reageren. Als kraanmachinist voor op de mobiele kraan/rupskraan/minikraan draai je op kranen van diverse merken en variërende tonnages. Het leggen van leidingen, graven van bermen, uitvlakken, sleuven trekken etc. zijn je dagelijkse werkzaamheden. Ook moet je af en toe de handen uit de mouwen steken om de grondwerker te assisteren

 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

 • Hovenier ( leerling – ervaren )

  Onze opdrachtgevers zijn dynamische bedrijven waar betrokken vakmensen er voor zorgen dat de opdrachtgevers te allen tijde centraal staat. Hun diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Ter uitbreiding van hun team zoeken we Hoveniers of iemand die het vak wilt leren.

 • Per direct: hoveniers

  Wij zijn per direct op zoek naar hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: groenmedewerkers

  Wij zijn per direct op zoek naar groenmedewerkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: voorman hovenier

  Wij zijn per direct op zoek naar een voorman hovenier voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: 3 deks gazonmaaier chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een 3 deks gazonmaaier chauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ieder die interesse heeft vragen we te reageren. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: magazijnmedewerker/heftruckchauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een magazijnmedewerker/heftruckchauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Voorman, uitvoerder groenvoorziening (m/v)

  Ben jij iemand die enthousiast voor zijn/haar vakgebied is?Kun je anderen motiveren? Ben je vakbekwaam op een breed terrein van het groen kun je een ploeg van 2-5 medewerk(st)ers resultaatgericht aansturen? Solliciteer dan daar deze nieuwe uitdagende functie!

  3 dagen geleden Try act EWIV - Renesse
 • Vakbekwaam hovenier kwaliteitstuinen (m/v)

  Hou je van vakkundig aangelegde tuinen?Kun je in teamverband werken en heb je een klantvriendelijke instelling?

  3 dagen geleden Try-act EWIV - Renesse