Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 23 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Hovenier met liefde voor het vak

  Wat ga je doen: Zorgen dat we tevreden klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door mooie tuinen aan te leggen en te onderhouden. Je begrijpt dat alles netjes moet worden afgewerkt als je een tuin aanlegt met mooie materialen. Bij het onderhouden van een tuin knip je de hagen recht en strak, ben je niet snel tevreden en zorg je ervoor dat alles netjes en verzorgd is zodat de klant zorgeloos kan genieten van zijn tuin.

 • Sorteren biologisch fruit

  Als sorteerder sta je samen met de collega’s in voor het sorteren van ons biologisch dynamisch fruit. Je raapt de op maat gesorteerde appels en peren van een bandje en legt ze in de gewenste verpakking. De gevulde kistjes stapel je op pallets.

  17 uur geleden Boomgaard Ter Linde - Oostkapelle
 • Hovenier / groenvoorziener

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Hoveniers. Het betreft algemeen voorkomende werkzaamheden in de hoveniersbranche zoals: - Onderhoud gazons van particulieren, bedrijven en instellingen - Snoei- en plantwerkzaamheden van bomen, coniferen & heesters, vaste planten, perkgoed en hagen - Controleren gezondheid planten en bomen - Schoonmaken tuinen; blad ruimen en afval verwijderen etc. - Klanten vakkundig adviseren over tuinonderhoud & -aanleg - Aanleg van kunstgras, bestratingen en afscheidingen

 • Tractorchauffeur

  Om aan de groeiende vraag van onze relaties te kunnen voldoen zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste tractorchauffeurs. Als tractorchauffeur ben je constant bezig op de dumper met het pendelen tussen werkplaats en opslagplaats. Je vervoert vooral grond en afval.

 • Grondwerker, kraanmachinist, traktorchauffeur

  Grondwerker die wilt leren machines te bedienen onder andere graafmachines en traktors U begint als grondwerker die van aanpakken weet met veel eigen initiatief . De werkzaamheden zijn vooral gericht op het aanleggen van pijpleidingen

 • Kwaliteitsmedewerker

  Als kwaliteitsmedewerker: Neem je monsters t.b.v. extern laboratorium en slaat de uitslagen correct op, analyseer en interpreteer je de uitslagen op de juiste wijze. Controleer je monsterproducten en binnenkomende grondstoffen. Voer je product- en proces controles uit en verwerkt deze administratief. Signaleer je afwijkingen t.a.v. product en/of primaire processen. Draag je zorg voor melding van norm overschrijdingen of tekortkomingen t.a.v. product/proces. Draag je zorg voor verificatie product en proces t.a.v. de kwaliteitsspecificaties. Draag je zorg voor leveren van input inzake kwaliteitsverbetering aangaande product/proces. Voer je onderzoek uit t.a.v. product kwaliteit of proces optimalisatie en eenvoudige analyses.

  3 dagen geleden HR Zeeland - Yerseke
 • Kwaliteitsmanager - qesh manager

  Als QESH Manager in een dynamisch familiebedrijf: Sta je voor constante productkwaliteit en het hooghouden van de klantentevredenheid. Ben je verantwoordelijk voor het borgen van de productkwaliteit en voedselveiligheid conform wet- en regelgeving, klanteisen en intern opgestelde specificaties. Zie je toe op alle kwaliteitsregels en -normen van de processen binnen de gehele organisatie: van schelpdierkweek tot en met het ingepakte eindproduct. Ben je verantwoordelijk voor het beheersen en verbeteren van het kwaliteitsborgsysteem en toetsing op het naleven van dit systeem. Ben je voor collega’s een serieuze en gewaardeerde sparringpartner op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor externe partijen zoals klanten, leveranciers en overheidsinstellingen. Adviseer je Directie en het Management Team onder andere met betrekking tot veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op productie- en verkoopproces. Bereid je audits voor en begeleidt deze. Lever je een actieve bijdrage aan product- en procesverbeteringen, -vernieuwingen, engineeringsprojecten, etc. aangaande de punten kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Geef je leiding aan twee QC medewerkers. Rapporteer je direct aan de Directie.

  3 dagen geleden HR Zeeland - Yerseke
 • Uitvoerder groenvoorziening onderhoud

  Als uitvoerder onderhoud geef je leiding aan zo’n 60 medewerkers, die werkzaam zijn in diverse groenonderhoudsploegen. In deze functie wordt van je verwacht, dat je de werkzaamheden coördineert en plant voor wat betreft de inzet van het personeel, machinepark en materiaalvoorziening. Natuurlijk in goed overleg met en naar tevredenheid van onze klanten. Tevens draag je zorg voor de kwaliteitscontrole volgens geldende procedures en instructies, waaronder ISO en VCA. Veiligheid en kwaliteit zijn heel belangrijk bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je neemt verder deel aan diverse overlegstructuren.

  4 dagen geleden Dethon - Terneuzen
 • Hovenier

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige hovenier met ervaring in het onderhouden van particuliere tuinen in ons hoveniersbedrijf Kom werken bij Hoveniersbedrijf Veere Spreekt de vacature jou aan? Stuur dan je cv naar info@hoveniersbedrijfveere.nl of bel ons dan gerust op: Ralf 0653250836

  4 dagen geleden Bera natuursteen - Veere
 • Medewerker groenvoorziening (m/v)

  Ben je op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring in de groenvoorziening? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker groenvoorziening ben je bezig met schoffelen, snoeien, zagen met een motorketting en bladblazen.

  6 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Medewerker groenvoorziening (m/v)

  Ben je op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring in de groenvoorziening? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker groenvoorziening ben je bezig met schoffelen, snoeien, zagen met een motorketting en bladblazen.

  6 dagen geleden Mavertech B.V. - Buiten Zeeland
 • Per direct: assistent snack operator

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent snack operator voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: assistent chips operator

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent chips operator voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: chips operator

  Wij zijn per direct op zoek naar een chips operator voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Medewerker groenvoorziening

  Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar een kandidaat die wil ondersteunen in de groenvoorziening op vakantieparken. In deze functie pak je samen met een team het onderhoud en aanleg van het groen aan. Denk hierbij aan werkzaamheden als bosmaaien, hagenknippen, schoffelen, het uitvoeren van opruimwerkzaamheden etc.. Je krijgt in de functie de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen de groenvoorziening. Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

  een week geleden JobManiac Goes B.V. - Goes