Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 66 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Assistent/e hovenier - zeeland

  Werk jij graag buiten en wil je het hoveniers vak leren? Functieomschrijving Als assistent-hovenier (m/v) leg je samen met collega’s tuinen aan en onderhoud je deze. Je bent onder meer bezig met het snoeien van bomen, verwijderen van onkruid, maaien van het gras en de beplanting. Daarnaast leg je straten, vijvers, terrassen en tuinverlichting aan. Een afwisselende baan dus. Omdat het om veel buk- en tilwerk gaat, is een goede conditie erg belangrijk.  

  8 uur geleden Try act EWIV ( s-Heer Arendskerke )
 • Vakbekwaam hovenier tuinaanleg

  Voor een opdrachtgever uit Zeeland zijn wij op zoek naar een allround hovenier tuinaanleg (m/v). Hoveniers vormen het kloppend hart van hun organisatie. Creativiteit, kwaliteit en efficiëntie zijn de belangrijkste thema's, die zowel jou als hovenier en onze opdrachtgever kenmerken. Als hovenier ben je teamleider, ontwerper, projectmanager en vakman/-vrouw in één. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het hele proces van een tuinaanleg, van de eerste schop in de grond tot oplevering.

  9 uur geleden Try-act EWIV ( s-Heerenhoek )
 • Voorman, uitvoerder groenvoorziening (m/v)

  Ben jij iemand die enthousiast voor zijn/haar vakgebied is?Kun je anderen motiveren? Ben je vakbekwaam op een breed terrein van het groen kun je een ploeg van 2-5 medewerk(st)ers resultaatgericht aansturen? Solliciteer dan daar deze nieuwe uitdagende functie!

  9 uur geleden Try act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam boomverzorger (m/v)

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een vakbekwaam boomverzorger (m/v).Het betreft een afwisselende functie in een groeiende onderneming. Je collega's hebben aandacht voor de wensen van de klant; het zijn creatieve mensen, trots op hun bedrijf.Medewerkers krijgen alle kansen zich in een prettige sfeer verder te ontwikkelen. De onderneming biedt voldoende vrijheid, goede beloning en alle kansen om de boomverzorgingstak verder uit te bouwen.

  17 uur geleden Try-act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam groenvoorziener voor onderhoud van openbaar groen (m/v)

  Heb je het groen echt in je vingers? Kun je technische hoogstandjes verwezenlijken in particuliere tuinaanleg of openbaar groen?Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken?

  17 uur geleden Try-act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam hovenier kwaliteitstuinen (m/v)

  Hou je van vakkundig aangelegde tuinen?Kun je in teamverband werken en heb je een klantvriendelijke instelling?

  17 uur geleden Try-act EWIV ( Renesse )
 • Vakantiewerk

  Wij zoeken per direct vakantie werkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.

 • Groenmedewerkers

  Wij zoeken per direct een reach truck chauffeur voor langere tijd met uitzicht op vast. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.

 • Hoveniers

  Wij zoeken per direct een hovenier voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.

 • Heftruck chauffeur vast en of flexibel auto of opleidng certificaat

  Heftruck werk werk in bulk vee voeder en of voeding. Wil je van baan veranderen en of zoek je vast werk en of wil je flexibel blijven wij hebben divers werk. Door groei mogelijkheden

 • :heftruck chauffeur order picker

  Tijdens seizoen het verladen van producten Laden en lossen

 • Machinist onkruidbeheersing

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar een machinist onkruidbeheersing! Ben jij iemand die graag buiten werkt en ervaring heeft met machines? En zou het je leuk lijken om onkruid te bestrijden? Dan is deze vacature iets voor jou! Als jij bereid bent je in te zetten om te werken, bieden wij je een afwisselende baan en een goed salaris!

 • Allround medewerker groenvoorziening fulltime

  Camping Westhove in Aagtekerke [Domburg] is een gezellige gezinscamping met een Overdekt zwembad, Indoor speeltuin, Supermarkt, Familie-restaurant en een Snackbar. Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele enthousiaste 'Allround Medeweker Groenvoorziening'. 38 uur per week. De werkzaamheden bestaan o.a. - Verrichten van divers onderhoudswerk aan beplanting, gazons, plantsoenen en ondergronden; - Verrichten van divers grondwerk, zoals egaliseren, schoffelen, harken, spitten, bemesten en bestraten; - Uitvoeren van werkzaamheden met behulp van alle voorkomende machines en gereedschappen (zoals een schoffel, bosmaaier, snoeigereedschap en de motorzaag).

  3 dagen geleden Ardoer Camping Westhove ( Aagtekerke )
 • Voorman groenonderhoud

  Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en uitvoeren van groenonderhoud en werkt samen met de projectleider aan grote groenprojecten.

  4 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Gezocht: mensen met groene vingers!

  Ben jij iemand met groene vingers en ben jij opzoek naar een functie voor langere tijd? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn per direct opzoek naar iemand die zich graag wil ontwikkelen in de groensector en graag de handen uit de mouwen steekt. Het betreft een afwisselende functie waar je opgeleid word tot medewerker groenvoorziening. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!

  4 dagen geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )