Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 45 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Dieren (duiven) verzorger

  Voor onze duivenafdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde dierenverzorger. In de functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de duiven. De functie is voor 38 uur per week. Taakomschrijving: • Het verzorgen van duiven (water geven, schoonhouden van de hokken etc) • Verzorgen van de aanwezige andere dieren • Onderhoud en groenvoorziening op en rond het terrein • Alle voorkomende werkzaamheden

  2 weken geleden Miekevdb ( Hengstdijk )
 • Voorman, uitvoerder groenvoorziening (m/v)

  Ben jij iemand die enthousiast voor zijn/haar vakgebied is?Kun je anderen motiveren? Ben je vakbekwaam op een breed terrein van het groen kun je een ploeg van 2-5 medewerk(st)ers resultaatgericht aansturen? Solliciteer dan daar deze nieuwe uitdagende functie!

  gisteren Try act EWIV ( Renesse )
 • Assistent/e hovenier - zeeland

  Werk jij graag buiten en wil je het hoveniers vak leren? Functieomschrijving Als assistent-hovenier (m/v) leg je samen met collega’s tuinen aan en onderhoud je deze. Je bent onder meer bezig met het snoeien van bomen, verwijderen van onkruid, maaien van het gras en de beplanting. Daarnaast leg je straten, vijvers, terrassen en tuinverlichting aan. Een afwisselende baan dus. Omdat het om veel buk- en tilwerk gaat, is een goede conditie erg belangrijk.  

 • Vakbekwaam hovenier tuinaanleg

  Voor een opdrachtgever uit Zeeland zijn wij op zoek naar een allround hovenier tuinaanleg (m/v). Hoveniers vormen het kloppend hart van hun organisatie. Creativiteit, kwaliteit en efficiëntie zijn de belangrijkste thema's, die zowel jou als hovenier en onze opdrachtgever kenmerken. Als hovenier ben je teamleider, ontwerper, projectmanager en vakman/-vrouw in één. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het hele proces van een tuinaanleg, van de eerste schop in de grond tot oplevering.

  gisteren Try-act EWIV ( s-Heerenhoek )
 • Vakbekwaam groenvoorziener voor onderhoud van openbaar groen (m/v)

  Heb je het groen echt in je vingers? Kun je technische hoogstandjes verwezenlijken in particuliere tuinaanleg of openbaar groen?Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken?

  gisteren Try-act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam hovenier kwaliteitstuinen (m/v)

  Hou je van vakkundig aangelegde tuinen?Kun je in teamverband werken en heb je een klantvriendelijke instelling?

  gisteren Try-act EWIV ( Renesse )
 • Vakbekwaam boomverzorger (m/v)

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een vakbekwaam boomverzorger (m/v).Het betreft een afwisselende functie in een groeiende onderneming. Je collega's hebben aandacht voor de wensen van de klant; het zijn creatieve mensen, trots op hun bedrijf.Medewerkers krijgen alle kansen zich in een prettige sfeer verder te ontwikkelen. De onderneming biedt voldoende vrijheid, goede beloning en alle kansen om de boomverzorgingstak verder uit te bouwen.

  gisteren Try-act EWIV ( Renesse )
 • Voorman gezocht!

  Ben jij het liefste buiten aan het werk, stroomt er groen bloed door jouw aderen en stuur je graag mensen aan? Dan is AB Werkt op zoek naar jou! AB Werkt is op zoek naar een voorman die met enthousiasme de kar wil trekken in de groenvoorziening.

  gisteren AB Werkt ( Goes )
 • Hovenier/groenvoorziener

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Hoveniers. Het betreft algemeen voorkomende werkzaamheden in de hoveniersbranche zoals: - Onderhoud gazons van particulieren, bedrijven en instellingen - Snoei- en plantwerkzaamheden van bomen, coniferen & heesters, vaste planten, perkgoed en hagen - Controleren gezondheid planten en bomen - Schoonmaken tuinen; blad ruimen en afval verwijderen etc. - Klanten vakkundig adviseren over tuinonderhoud & -aanleg - Aanleg van kunstgras, bestratingen en afscheidingen

 • Aanpakkers gezocht!

  Heb jij groene vingers en ben jij een echt buitenmens? Denk jij dat werken in het groen ‘helemaal jouw ding’ is? Dan zijn wij op zoek naar jou! AB Werkt komt graag in contact met enthousiaste aanpakkers die staan te springen om de komende periode aan de slag te gaan in de groensector. Nog geen ervaring of opleiding? Geen enkel probleem! AB Werkt biedt namelijk ook diverse scholingsmogelijkheden aan via onze eigen Vakacademie, zoals bosmaaien/VCA/motorkettingzaag etc. Vraag er gerust naar.

  gisteren AB Werkt ( Heel Zeeland )
 • Zelfstandig medewerker groen voorziening

  Ben jij gek op groen en kun je goed zelfstandig werken? Dan is deze functie voor jou weggelegd! In deze tijdelijke functie (maart tot oktober) mag je werken aan het onderhoud van groengebieden in de regio Breda. Hier zul je snoeien, maaien en allerhande diensten verrichten om bij te dragen aan het groene, verzorgde aangezicht van deze omgeving. De ene dag snoei je de bomen aan een doorgaande weg en de andere dag mag je aan de slag in het park. Je bent iedere dag in de buitenlucht. Bij goed functioneren is het mogelijk voor langere tijd aan de slag te gaan

 • Medewerker hovenier

  Voor een hoveniersbedrijf in de regio Walcheren heeft AB Werkt een vacature voor een medewerker hovenier vanaf eind april. Als medewerker hovenier zal je werkzaam zijn in heel Walcheren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen in het particuliere segment.

  3 dagen geleden AB Werkt ( Biggekerke )
 • Hovenier (groenvoorziening)

  Voor ons team zijn wij opzoek naar mensen met groene vingers die compleet in hun element zijn als ze met tuinen, planten, bomen, plantsoenen etc. in de weer kunnen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van tuinen en plantsoenen, ervaring hierin is dus een vereiste! Voel jij je meteen aangesproken? Stuur dan snel je CV naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Gezocht: mensen met groene vingers!

  Ben jij iemand met groene vingers en ben jij opzoek naar een functie voor langere tijd? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn per direct opzoek naar iemand die zich graag wil ontwikkelen in de groensector en graag de handen uit de mouwen steekt. Het betreft een afwisselende functie waar je opgeleid word tot medewerker groenvoorziening. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!

  4 dagen geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )
 • Hovenier

  Voor ons team zijn wij opzoek naar mensen met groene vingers die compleet in hun element zijn als ze met tuinen, planten, bomen, plantsoenen etc. in de weer kunnen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhoud van tuinen en plantsoenen, ervaring hierin is dus een vereiste! Voel jij je meteen aangesproken? Stuur dan snel je CV naar het onderstaande email adres of bel voor meer informatie!

  4 dagen geleden JobManiac Goes B.V. ( Goes )