Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 29 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Heftruck chauffeur per direct vast flexibel werk

  Heftruck chauffeur met certificaat is een pre Praktische ervaring met het rijden van bulk goederen.

 • Allround medewerker groenvoorziening

  Werken in het groen? Wellicht heeft AB Werkt dan een interessante vacature voor je als medewerker groenvoorziening in Zeeuws-Vlaanderen. Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor groenonderhoud in Zeeuws-Vlaanderen. In het seizoen kom je bijna wekelijks in de tuinen en zorg je ervoor dat ze er piekfijn bijliggen. Dit zijn tuinen van bedrijven en woonzorgcentra, dus er genieten dagelijks veel mensen van jouw werk. Deze functie bestaat uit vele verschillende werkzaamheden. Afhankelijk van wat jij al kan, en wil leren zijn dit: ✔ Schoffelwerk ✔ Scheren van heggen ✔ Onderhoud, maar zo nu en dan ook aanleg van tuinen ✔ Grasmaaien

 • Proefveldmedewerker

  Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw… Maak jij de wereld van morgen vandaag al, dan is deze vacature echt iets voor jou! Je gaat aan de slag als proefveldmedewerker bij een internationale speler op het gebied van bloem- en tuinzaden. Afhankelijk van waar het proces zich op dat moment bevindt werk je mee op het veld of bij de schoningsmachine. Op het veld zal je o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren: ✔Schoffelen ✔Dorsen ✔Zaaien ✔Eigenlijk alles wat er bij het proces op het veld komt kijken. Ook zal je ingezet worden bij de schoningsmachine, om zakjes af te wegen en is het jouw taak te controleren of de producten goed doorlopen.

  2 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Tholen
 • Hovenier

  Wij zijn opzoek naar een gedreven hovenier. Jij gaat zorgen voor de algemene werkzaamheden in de hoveniers branche bij verschillende bedrijven, instellingen en particulieren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit snoei-en plantwerkzaamheden, Controleren van planten, vakkundig adviseren van klanten etc. Heb jij groene vingers? dan is dit de functie voor jou. Klik op de button en solliciteer.

 • Jonge tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland – Benelux, Bouw en overige werkzaamheden En onze opdrachtgevers, zijn echt van die hechte kleinere familiebedrijven.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Ervaren hovenier

  Heb jij het groen in de vingers en ben jij opzoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  5 dagen geleden Mavertech B.V. - Heel Zeeland
 • Per direct : medewerkers groenvoorziening camping

  Wij zijn per direct op zoek naar groenmedewerkers voor onderhoud op diverse campings in Zeeland. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : hoveniers

  Wij zijn per direct op zoek naar hoveniers voor de aanleg van tuinen voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij in het bezit van een vakdiploma of wil je graag aan de slag in het groen ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Zierikzee
 • Medewerkers hoveniersbedrijf

  Weet jij van aanpakken en werk je graag buiten? Dan is dit de perfecte kans voor jou. We op zoek naar iemand die ons team kan versterken. Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is gespecialiseerd in: - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Tuinrenovatie - Bestrating - Cleaning

 • (junior) adviseur bodem

  Als adviseur verzorg je alleen of in teamverband adviezen op het gebied van bodemonderzoek, grondstromen, bouwstoffen en locatieontwikkeling. Jij kunt de functionele leiding hebben van een project of een adviesopdracht. Verder bestaan jouw taken uit: Het doen van onderzoek en het coördineren en begeleiden van de uitvoerende werkzaamheden; Het opstellen van rapporten en het doen van aanbevelingen; Het opstellen van kostenramingen, begrotingen en offertes; Het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers; Het adviseren van de opdrachtgevers.

 • Veldmedewerker bodem (senior)

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

 • Monteur irrigatiesystemen

  Monteur Irrigatiesystemen / Installatiemonteur W : Altijd al mee willen werken aan diverse interessante irrigatieprojecten? Heb je al een paar jaar ervaring als installatiemonteur maar ben je toe aan een nieuwe stap? Weet jij alles van pijpfitten, leidingsystemen of loodgieterswerk en ben je er aan toe om weer eens wat nieuws te leren? Aarzel dan niet en lees snel verder want dán zijn wij op zoek naar jou! De oorsprong ons bedrijf ligt op het gebied van de watertechniek. Alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van irrigatie worden op de voet gevolgd. We leveren en installeren bevloeiings- en beregeningssystemen voor fruitteeltbedrijven, kassen, golfbanen, tennisbanen, openbaar groen, sportparken en particuliere tuinen. Als Monteur Irrigatiesystemen ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van waterleidingen en verschillende sproeisystemen in bovengenoemde branches. Daarnaast houd jij je bezig met het opsporen van problemen en bijvoorbeeld lekkages in onder andere waterleidingen, aan pompen en aan verwante irrigatiesystemen.