Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 24 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Appeldunner

  Scholieren gezocht voor dunnen van appels en peren zodat er alleen mooi fruit overblijft, niet te veel en niet te weinig.

  2 weken geleden Fruitteler - Nisse
 • Medewerkers groenvoorziening

  Werk jij graag buiten? Heb je liever groene vingers dan schone handen?Dan zoeken wij jou! Wij zoeken medewerkers voor de groenvoorziening door heel Zeeland. Je gaat lekker buiten aan de slag en je zorgt er voor dat tuinen, plantsoenen en perken er weer keurig netjes uit komen te zien. Dit doe je door te schoffelen en harken, onkruid verwijderen, graskanten steken, bosmaaien, snoeien, opruimen enz. Bel snel om een afspraak te maken naar 0113-751008 of mail ons je CV zodat we contact met jou op kunnen nemen!

 • Vakbekwame hovenier

  Heb jij het groen in je vingers en je op zoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Kamperland
 • Dierenverzorger/ster voor in de weekenden en in de vakanties

  Wij zoeken een enthousiaste gemotiveerde scholier voor het verzorgen van onze dieren in de weekenden . Die : Na begeleiding zowel in teamverband alsook zelfstandig werkzaamheden kan verrichten. Zoals schoonmaken en onderhouden van de dierenverblijven, voedsel bereiding, voederen en observeren van dieren

  4 dagen geleden Iguana - Vlissingen
 • Junior kwekerij medewerker

  Fruithof is een mooi en sterk bedrijf dat gespecialiseeerd is in het kweken van fruitbomen en fruitstruiken. De teelt vindt plaats op onze moderne kwekerij van ruim 13 hectare. De meeste planten worden gekweekt in pot en zijn bestemd voor tuincentra in binnen- en buitenland. Wij zijn op zoek naar versterking van ons vaste team. Ons vaste team bestaat uit ongeveer 20 goed gemotiveerde medewerkers en wij hebben plaats voor één of meer fulltime Junior Kwekerij Medewerkers. Bij Fruithof werk je in een groene omgeving met een natuurproduct. De werkzaamheden zijn heel divers en graag ontdekken we samen wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn. Na een inwerkperiode, waarin je kennis maakt met alle aspecten van ons bedrijf, is er ruimte voor een persoonlijke ontwikkeling.

  5 dagen geleden Fruithof B.V. - Kapelle
 • Allround medewerker graszoden

  Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Voor een van onze opdrachtgevers actief in de graszoden zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Als allround medewerker zal je vele diverse werkzaamheden uitvoeren. In de winter ben je vooral bezig met onderhoud aan de diverse machines, terwijl je in de zomer voornamelijk op het land bezig zal zijn. Jouw verantwoordelijkheden liggen onder andere bij het zaaien en snijden van de graszoden en het vervoer ervan (per vrachtwagen) naar de klanten. Ook andere werkzaamheden op het land kunnen tot jouw taken behoren.

 • Allround servicemedewerker ( groen)

  Ben jij iemand die graag onderweg is en ervaring heeft in het groen onderhoud? AB Werkt heeft voor een klant een vacature voor een allround servicemedewerker (groen) in omgeving Goes. De vangrailmaaimachine en bermmaaimachine maaien in opdracht van de Gemeente, Provincie en Rijkwaterstaat de wegbermen op de A58 en de op- en afritten. In de functie van allround servicemedewerker ( groen) verwijder je het laatste gras met de bosmaaier op de plaatsen waar de machines niet bij kunnen. Daarnaast verzorg je ook het groenonderhoud op en rond verzorgingsplaatsen en parkings. Andere voorkomende werkzaamheden zijn: - Prullenbakken legen - Dode dieren van de weg halen - Jaarrond werk aan het onderhouden van alles rondom de Zeeuwse wegen.

  6 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Goes
 • Medewerker bosmaaien

  Voor een opdrachtgever in de regio Walcheren heeft AB Werkt een vacature voor een medewerker bosmaaien. In de functie van medewerker bosmaaien ben je verantwoordelijk voor het bosmaaien op verschillende terreinen waar onze opdrachtgever actief is. Het werk vindt met name plaats op fabrieksterrein. Deze terreinen zijn niet altijd vlak en effen, maar bevatten regelmatig taluds en andere obstakels. Jouw taak is om het groen op het terrein netjes en verzorgd achter te laten.

 • Vakantiewerk

  Ben je op zoek naar vakantiewerk? Tuintotaal zoekt voor de komende zomerperiode weer vakantiekrachten die binnen de diverse werkzaamheden kunnen worden ingezet. Denk aan maaien, onkruid bestrijden en nog meer interessante werken. Ben je iemand die graag vroeg uit de veren is, het heerlijk vind om buiten te werken en de handen uit de mouwen steekt, dan vragen wij je contact met ons op te nemen.

  6 dagen geleden TuinTotaal B.V. - Goes
 • Medewerker aanleg kunstgras

  Ben jij gewend om secuur en netjes te werken, kan je geconcentreerd werken en heb je gevoel voor groen? Wij zoeken een medewerker aanleg kunstgras. Onze opdrachtgever is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van kunstgras en werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden. Als medewerker aanleg kunstgras ben je van A tot Z betrokken bij het project, denk hierbij aan de volgende werkzaamheden Zandbed aanbrengen Maatvoeringen uitzetten met behulp van laser Opsluiting plaatsen (bijv. betonbanden) Egaliseren ondergrond Kunstgras plaatsen Insnijden en verlijmen kunstgras Bezanden Opleveren met de klant

 • Machinist onkruidbestrijding

  Wij zoeken per direct een machinist voor op een onkruidbestrijdingsmachine. Je gaat rijden op een minitractor of quad uitgerust met brander om onkruid te bestrijden in woonwijken en openbare terreinen. Ben jij enthousiast geworden? Bel snel om een afspraak te maken naar 0113-751008 of mail ons je CV zodat we contact met jou op kunnen nemen!

 • Medewerkers groenvoorziening

  Werk jij graag buiten? Heb je liever groene vingers dan schone handen?Dan zoeken wij jou! Wij zoeken medewerkers voor de groenvoorziening door heel Zeeland. Je gaat lekker buiten aan de slag en je zorgt er voor dat tuinen, plantsoenen en perken er weer keurig netjes uit komen te zien. Dit doe je door te schoffelen en harken, onkruid verwijderen, graskanten steken, bosmaaien, snoeien, opruimen enz. Bel snel om een afspraak te maken naar 0113-751008 of mail ons je CV zodat we contact met jou op kunnen nemen!

 • ( leerling – ervaren ) machinist shovel

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime Machinist Shovel / Kraan Hoe zien jouw werkzaamheden er uit? • Het bedienen van een kraan en/of shovel, tractor en heftruck • Het op een juiste manier scheiden, sorteren en bewerken van afval. • Geeft chauffeurs instructies met betrekking tot het storten van afval op de overslag. • Het op een juiste manier beladen van de containers voor af-transport. • Je bent verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de overslag

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs CE voor verschillende branches zoals in de: Binnenland - Benelux. Je rijdt dan met: Onderlossers - Zeecontainers - Afzetcontainer - Walking Floor - Pallet Goederen, En los gestorte producten. Er is dus geen dag hetzelfde. Dus geen Distributie

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Per direct : machinist mobiele kraan

  WIJ zijn per direct op zoek naar een machinist voor een mobiele kraan voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland