Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 9 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Leerling / ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland - Benelux.

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Chauffeur ce kraanwagen

  In de functie van chauffeur kraanwagen ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in de grondverzet en groenvoorziening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vrachtwagen en behoort heel Zeeland tot je werkgebied. De volgende werkzaamheden kunnen voorkomen: Laden en lossen van zand, grond en stenen op projecten

  2 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vakbekwame hovenier

  Heb jij het groen in je vingers en je op zoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Accountmanager biomassa

  GA VOOR DUURZAAM, EEN CARRIÈRE LANG…! Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever te Dordrecht voor staat. Het bedrijf combineert hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Het bedrijf groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. De groep medewerkers bestaat momenteel uit meer dan 1600 personen. Als Accountmanager Biomassa maak je deel uit van het salesteam van de afdeling Municipal Solid Waste. De salesafdeling houdt zich breed bezig met de verwerking van huishoudelijk en vergelijkbaar commercieel afval. Ze zijn verantwoordelijk voor de verkoop van onze dienstverlening én de verkoop van onze (tussen-) producten als compost, biomassa, groen gas, vloeibaar CO2 en meer. Als Accountmanager Biomassa zal je focus liggen op groenafval en organische reststromen uit de voedingsmiddelenindustrie en de afzet van compost en biomassa. Uiteraard gebeurt dit steeds in nauwe samenwerking met productie locaties en MSW Operations. JE TAKENPAKKET ALS ACCOUNTMANAGER BIOMASSA ZAL ER ALS VOLGT UITZIEN: - Je brengt de markt van loonwerkers, hoveniers en aannemers in kaart. Via je intern en extern netwerk ben je op de hoogte van nieuwe projecten binnen de sector; - Je neemt contact op met het oog op een mogelijke samenwerking; - Je maakt commerciële afspraken die door alle partijen positief ervaren wordt; - Bestaande klantenrelaties onderhoud je en bouw je uit tot duurzame samenwerkingen; - Je houdt vinger aan de pols inzake de klantentevredenheid om deze te behouden, te verbeteren of als input voor nieuwe businessmogelijkheden; - Intern onderhoud je een nauwe communicatie met operations en de bedrijfsleiders voor een optimale afstemming; - Je geeft input voor de periodieke business reviews en budgetplannen. Je doet verbetervoorstellen voor de ontwikkeling van de afdeling; - Je denkt niet in hokjes en signaleert ook kansen voor de overige verwerkingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Afhankelijk van je kennis en affiniteit pak je die kansen ook op en werkt ze verder uit in concrete commerciële afspraken. Je zal terecht komen in een team van enthousiaste collega’s. Naast tevreden klanten staan open communicatie en een informele werksfeer centraal.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Medewerker melkveehouderij/kaasmakerij

  Werk je graag met koeien en lijkt het je daarnaast ook leuk om te werken in de bijbehorende kaasmakerij? Voor onze opdrachtgever zoeken wij een medewerker melkveehouderij/kaasmakerij ( parttime). In deze functie werk je afwisselend per week in de ochtend of middagploeg. Als je in de ochtendploeg start dan begin je met het verzamelen van de koeien waarna aansluitend de uiers worden schoongemaakt zodat ze daarna kunnen worden gemolken. Nadat je dit werk ongeveer in 3 uur hebt voltooid gaat je werk verder in de kaasmakerij. Hier poets en draai je de kazen die per stuk ongeveer 17kg. wegen.

 • Hovenier

  Voor een opdrachtgever in de regio Kapelle (ZE) zijn wij op zoek naar een fulltime; HOVENIER Werkzaamheden: • aanleggen van borders • aanbrengen van beplanting • aanbrengen van terrassen • neerzetten van schutting en tuinhuisjes • aanleggen van vijvers

  een week geleden Impact-Sourcing - Kapelle
 • Hovenier met liefde voor het vak

  Zorgen dat we tevreden klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door mooie tuinen aan te leggen en te onderhouden. Je begrijpt dat alles netjes moet worden afgewerkt als je een tuin aanlegt met mooie materialen. Bij het onderhouden van een tuin knip je de hagen recht en strak, ben je niet snel tevreden en zorg je ervoor dat alles netjes en verzorgd is zodat de klant zorgeloos kan genieten van zijn tuin.