Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 12 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker machine/grondwerker

  Scaldis is een bedrijf dat drainage aanlegt in zowel de agrarische sector als de bouwsector. Wij zijn dringend op zoek naar personeel dat ons relatief kleine team komt versterken. Je verantwoordelijkheden zijn: - Aanleg van drainagesystemen; - Contact hebben met klanten; - Onderhoud van de machine(s); - Leiding over de aanleg van jouw drainageproject. Scaldis leidt zijn eigen medewerkers op tot machinist van een draineermachine.

  3 dagen geleden Scaldis VOF - Borssele
 • Medewerker groenvoorziening vakantieparken

  * Onderhouden van tuinen bij vakantiebungalows rondom de jachthaven van Den Osse en in Renesse. Betreft maaiwerk en overige tuinwerkzaamheden. * Onderhouden van eigen terrein in de meest ruime zin van het woord. * Ophalen van huisvuil. * Overige werkzaamheden in opdracht van werkgever

 • Hovenier

  Heb jij het groen in de vingers en je opzoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zowel zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

 • Medewerker groenvoorziening

  Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar een kandidaat die wil ondersteunen in de groenvoorziening op vakantieparken. In deze functie pak je samen met een team het onderhoud en aanleg van het groen aan. Denk hierbij aan werkzaamheden als bosmaaien, hagenknippen, schoffelen, het uitvoeren van opruimwerkzaamheden etc.. Je krijgt in de functie de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen de groenvoorziening. Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Hovenier

  Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar iemand die zelfstandig tuinen kan onderhouden en aanleggen. Met een bus van de zaak reis je diverse locaties in Zeeland af om hier je groene vingers in de strijd te gooien. Jij weet planten en bomen te temmen en hiermee een prachtig plaatje achter te laten. Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

  3 dagen geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Hovenier

  Het gras is altijd groener aan de andere kant... Kom jij ons helpen die andere kant groener te maken?

  4 dagen geleden StaffHunters - Zierikzee
 • Hovenier m/v

  Heb jij ook een tuintje in je hart en gaat deze sneller als je in het groen bezig bent? Weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

 • Op zoek naar werk? Looking for work?

  Ben jij nog op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wil je graag werken? Dan hebben wij diverse banen voor jou beschikbaar. Are you still looking for a nice and varied job? Would you like to work? Then we have several jobs available for you.

  een week geleden ActionWorks - Yerseke
 • Beheerders/bewoners hofstede moesbosch (groene vingers)

  Word jij onze nieuwe collega? Zie jij een uitdaging in een gastvrije en groene omgeving zitten? Wellicht is deze buitenkans dan geschikt voor jullie. Wij zijn op zoek naar een beheerders(echt)paar die Hofstede Moesbosch gaan beheren, bewonen en ‘runnen’. Dit nieuwe merk is onderdeel van Kloeg Collection, exploitant in 4-sterren hotels en vakantieverblijven in Zeeland. Over Hofstede Moesbosch De vrijstaande accommodatie is gelegen aan de rand van Koudekerke in de Zeeuwse natuur, op fietsafstand van de badplaats Dishoek. Vanaf Hofstede Moesbosch geniet u van een prachtig uitzicht over weilanden en akkers. De verwachte opening staat gepland op Pasen 2020. De hofstede is in totaal circa 3500m2 groot. Op deze kavel staat een nagenoeg nieuwbouw recreatie appartementengebouw in een voormalige boerderij, een gerestaureerde woning en bestaat voor ongeveer 2000m2 uit tuin en parkeergelegenheid. De vakantieappartementen bevinden zich in één gebouw en bieden plaats aan maximaal 32 gasten. De appartementen (3 x 6 persoons, 2 x 4 persoons, 3 x 2 persoons) zijn volledig ingericht en van alle luxe en gemakken voorzien.

  een week geleden Beach Hotel Zoutelande - Koudekerke
 • Machinebediener en meewerkend voorlieden hovenier

  Dethon is het sociaal werkbedrijf van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Terneuzen en Sluis) en heeft 1.000 gemotiveerde medewerkers. De hoofddoelstelling van Dethon is het begeleiden van mensen naar werk en het bieden van werk aan mensen met een handicap of (vergrote) afstand tot de arbeidsmarkt. Dethon kent zes bedrijfsunits. Eén van deze units is Dethon Groen. Een professionele en servicegerichte partner voor ontwerp, aanleg en beheer van groenvoorzieningen en openbare ruimte. Met een breed pakket aan diensten en producten bedienen wij overheid, instellingen, bedrijven en particulieren. Dethon Groen heeft in Zeeuws-Vlaanderen ruimte voor een ervaren MACHINEBEDIENER EN MEEWERKEND VOORMAN/VROUW HOVENIER Functie Als machinebediener werk je onder andere met zelfrijdende motormaaier, veegmachine, tractoren, motorkettingzagen en bosmaaier. Je stelt de machines zelf in, wisselt hulpstukken om, verricht dagelijks onderhoud en herstelt kleine storingen. Als meewerkend voorman of voorvrouw natuurlijk geef je leiding aan een groep van vijf à zes medewerkers. Je bewaakt de kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden. Je verricht alle voorkomende cultuurtechnische werkzaamheden. Een groot deel van de werktijd voer je dezelfde en/of soortgelijke werkzaamheden uit als de overige medewerkers in de groep. Je houdt de werkuren bij en verzorgt de materiaalregistratie.

  een week geleden Dethon - Terneuzen
 • Op zoek naar werk? Looking for work?

  Ben jij nog op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wil je graag werken? Dan hebben wij diverse banen voor jou beschikbaar. Are you still looking for a nice and varied job? Would you like to work? Then we have several jobs available for you.

  een week geleden ActionWorks - Yerseke
 • Chauffeur c autolaadkraan

  In de functie van chauffeur kraanwagen ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in de grondverzet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vrachtwagen en behoort heel Zeeland tot je werkgebied. De volgende werkzaamheden kunnen voorkomen: Laden en lossen van zand, grond en stenen op projecten Gemaaid gras laden Snoeiafval laden

  2 weken geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland