Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 35 "Agrarisch" vacatures voor je gevonden

 • Allround monteur tuin en park

  Wij zijn op zoek naar een Allround monteur voor de afdeling Tuin- en Park. Onze opdrachtgever is een toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf in regio Zeeland en West Brabant met verschillende filialen. Het filiaal Nieuwerkerk is specialist op het gebied van tuin- en parkmachines. Je kunt er terecht voor verkoop en reparatie van allerlei machines. In de ruime showroom staan een groot assortiment grasmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen en andere tuin- en parkartikelen. Hoe ziet het werk eruit? Je voert onderhoud en reparaties uit aan tuin- en parkmachines van klanten, of je maakt nieuwe machines gereed voor aflevering. Ook installeer je systemen voor robotmaaiers bij klanten in de tuin en spring je af en toe bij in de werkplaats met andere taken. Als monteur ben of word jij de specialist voor de machines van topmerken zoals Stiga, Husqvarna en Honda, Walker, Grashopper, Gianni Ferrari en Pellenc.

 • Slager in opleiding

  voor de functie slager in opleiding zijn wij op zoek naar iemand die graag met zijn handen werkt. U wordt intern opgeleid tot slager en bij gebleken geschiktheid tot all-round slager (= inzetbaar op verschillende afdelingen) In eerste instantie wordt u ingewerkt/opgeleid door vak volwassen slagers, als u later een opleiding wilt volgen aan de Slagers Vak Opleiding dan zullen wij dit als bedrijf faciliteren. Een voeding gerelateerde vooropleiding is een pre.

  2 dagen geleden Zeeuws Vis en Vlees Huys - Goes
 • Akkerbouw medewerker biodynamisch

  Meer diversiteit aan gewassen, een betere bodemkwaliteit, bewustere keuzes en nauwkeuriger werken. Op dit vooruitstrevende biodynamische akkerbouwbedrijf in Kruiningen van maar liefst 145 ha groot, zijn ze op zoek naar een akkerbouwmedewerker. Als medewerker van een biodynamische akkerbouwbedrijf ben je veel bewuster bezig met de gewassen die je teelt. Niet alleen worden er meer soorten gewassen geteeld, maar de nauwkeurigheid van bijvoorbeeld de bodembewerking spelen hier een veel grotere rol. Bovendien gebeurt er minder met de hand en steeds meer met machines. In het begin van het jaar zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit: - Onderhoud aan de machines; - Afleveren van de gewassen van het vorige seizoen; - Werkzaamheden op en rond het erf. Wanneer het voorjaar begint verschuiven deze taken naar: - Klepelen van groenbemesters; - Uitrijden van stalmest; - Grondbewerkingen, zaaiklaar maken; - Zaaien en planten van de diverse gewassen. De zomer zal met name in het teken staan van onkruidbestrijding. Met de tractor ga je o.a. schoffelen, eggen, torsiewieden enz. Allemaal GPS gestuurd. Ook zal je de tijdelijke krachten begeleiden bij het handwieden. Vanaf de nazomer tot in het najaar zullen de verantwoordelijkheden vooral liggen bij het oogsten van de diverse producten. Een deel van de oogst wordt gedaan met eigen machines. Een deel wordt ingeschuurd om later af te leveren. Daarna ga je het land weer klaar maken voor de winterrust en start je met het inzaaien van groenbemestergewassen.

 • Per direct: heftruck chauffeur vast of flexibel

  Wij zoeken per direct een heftruck chauffeur voor in de omgeving Goes. De functie kan zowel vast als flexibel worden ingevuld.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Per direct: palet stapelaar/productie medewerker

  Wij zoeken iemand die licht sjouw werk verrichten wil in de buurt van Goes. In deze functie zal je zakjes van 25 kilo stuk op palletten moeten stapelen.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Per direct: heftruck chauffeur vast of flexibel

  Wij zoeken per direct een heftruck chauffeur voor in de omgeving Goes. De functie kan zowel vast als flexibel worden ingevuld.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Per direct: heftruck chauffeur vast of flexibel

  wij zoeken per direct: een heftruck chauffeur voor in de omgeving Goes. de functie kan zowel vast en flexibel worden ingevuld.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Per direct: palet stapelaar/productie medewerker

  Wij zoeken iemand die licht sjouw werk verrichten wil in de buurt van Goes. in deze functie zal je zakjes van 25 kilo stuk op palletten moeten stapelen.

  4 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Hovenier

  Wij zijn opzoek naar een gedreven hovenier. Jij gaat zorgen voor de algemene werkzaamheden in de hoveniers branche bij verschillende bedrijven, instellingen en particulieren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit snoei-en plantwerkzaamheden, Controleren van planten, vakkundig adviseren van klanten etc. Heb jij groene vingers? dan is dit de functie voor jou. Klik op de button en solliciteer.

 • Medewerker groenvoorziening

  Heb jij groene vingers en werk je graag buiten? Dan zal deze functie perfect voor je zijn! Je bent veel bezig in tuinen, voor de gemeente en particulieren. Ook zal voor jou het gebruik van het gereedschap een eitje zijn. Je zult samen in een groep langs al de bestemmingen gaan en de opdrachten mooi opknappen. Lijk dit wat voor jou? Klik op de button en solliciteer!

 • Veldmedewerker bodem (senior)

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

 • Medewerker pluimvee

  Jij bent de baas in het kippenhok als de haan er niet is. Want wist je dat een kip circa 300 eieren legt op jaarbasis. Dat zijn heel wat eieren die geraapt moeten worden bij dit bedrijf met zo’n 32.000 leghennen. Als medewerker pluimvee is het jouw belangrijkste taak dat de grondeieren van de kippen worden opgeraapt. Je loopt gedurende de ochtend door de stallen heen om daar tussen de leghennen op zoek te gaan naar een ei.

 • Specialist teelt

  Het telen van tomaten is een specifieke functie die een grote dosis nauwkeurigheid vereist. Je moet beschikken over een goed verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij op analytische wijze de juiste keuzes worden gemaakt. Jij krijgt de kans deze rol te gaan vervullen als teeltmanager bij een groot productie- en verpakkingsbedrijf van trostomaten. In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de gehele teelt op de locatie in Rilland. Jouw werkzaamheden bestaan hierbij onder andere uit: - beheren, controleren en registeren van het teelt- en gewasbeschermingsproces; - regelen van het klimaat en watergift in de kas; - vaststellen van bemestingsschema's- en giften; - kloppend maken en tijdig invoeren van registraties, rapportages en vergelijkingen. Daarnaast geef je als teeltmanager indirect leiding aan de agrarische medewerkers. Ook rapporteer je aan de operationeel manager en directie. In principe gaat het om een zelfstandige functie. Er zijn wel collega's waar je mee kunt sparren, maar jij bent degene die eindverantwoordelijk is. Een leuke toevoeging aan deze baan is dat je teeltexcursies kunt bijwonen en rassenproeven naloopt! Je komt te werken bij een bloeiend en innoverend familiebedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en verpakken van trostomaten. De organisatie beschikt over diverse teeltlocaties in het Westland, Dinteloord en Zeeland. Deze laatste locatie, vlakbij Bergen op Zoom, is waar jij gaat werken als teeltmanager. De cultuur is hier informeel en iedereen is gelijk. Het hele jaar door wordt voor diverse markten tomaten geteeld. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn alle vestigingen uitgerust met de modernste middelen en up-to-date kassen. Tijdens de teelt zijn teeltmiddelen zeer belangrijk, zoals water, meststoffen, gewasbescherming en arbeid. Er wordt veel waarde gehecht aan het op een verantwoorde wijze telen. Daarom wordt er gebruikt gemaakt van waterrecycling, efficiënte inzet van meststoffen en vergaande biologische inzet bij de gewasbescherming. Hierbij moeten kwaliteit en kosten altijd hand in hand gaan.

  6 dagen geleden Start People Zeeland - Goes
 • Bedrijfsleider personeel en productie

  Gemotiveerde medewerkers zorgen voor de gewenste resultaten van een organisatie. Daarom is het belangrijk dat het personeelsbeleid goed wordt uitgevoerd. Als bedrijfsleider word je hier eindverantwoordelijk voor. De gehele personele bezetting op de vestiging in Rilland wordt aan jou toevertrouwd. Daarnaast krijg jij de taak om de totale uitvoering van de gewasverzorging perfect te laten verlopen. Een mooie, veelzijdige functie dus met veel uitdagingen. Concreet bestaat jouw werk als bedrijfsleider onder andere uit de volgende werkzaamheden: - medewerkers motiveren en beoordelings- en evaluatiegesprekken voeren; - verantwoordelijk voor de totale controle van arbeidsregistratie; - zorgen voor de personeelsplanning en bezetting tijdens vakanties; - zorgdragen voor kwaliteitszorg Verder ben je medeverantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot de uitzendkrachten. In samenwerking met de afdeling administratie heb jij contact met de uitzendbureaus als het gaan om het indienen van uren, ziekmeldingen, in- en uitdiensttredingen en salarisadministratieve problemen. Als bedrijfsleider krijg je een grote verantwoordelijkheid, met name als het gaat om leidinggeven aan het personeel. Jij stuurt met name de teamleiders van de afdelingen aan, zodat zij dit kunnen meenemen naar hun team. Jij gaat werken bij een innoverend en bloeiend familiebedrijf. Deze organisatie is gespecialiseerd in de productie van tomaten en het verpakken ervan. Ze beschikken over meerdere teeltlocaties in het Westland, Dinteloord en Zeeland. Deze laatste locatie, vlakbij Bergen op Zoom, is waar jij gaat werken als bedrijfsleider. De cultuur is hier informeel en iedereen is gelijk. Jaarrond worden tomaten voor diverse markten geteeld. Alle vestigingen kenmerken zich door moderne middelen en vernieuwde kassen. Er wordt gebruik gemaakt van waterrecycling, efficiënte inzet van meststoffen en vergaande biologische inzet bij gewasbescherming. Kwaliteit en kosten gaan hierbij altijd naadloos samen.

  6 dagen geleden Start People Zeeland - Goes
 • Per direct: fruitplukker met rijbewijs

  Wij zijn op zoek naar iemand die fruit wil plukken en tevens ook beschikt over een rijbewijs en auto. en bereid is om collages op te halen en thuis te brengen.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heinkenszand