Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 17 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Bbl'er commerciële richting

  Wij zijn op zoek naar een BBL leerling commerciële richting voor een nader te bespreken aantal dagen in de week. Heb jij interesse en wil je graag een opleiding in deze richting gaan volgen dan hebben wij de ideale werkplek voor jou !!! Bel ons of stuur ons je C.V., dan nemen wij contact met jou op.

  7 uur geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Docent lb logistiek (1,0 fte)

  Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018-2019 ontstaat binnen het Maritiem & Logistiek College De Ruyter de volgende vacature: Docent LB Logistiek (1,0 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - het verzorgen van lessen logistiek; * BBL niveau 2 en 3: Chauffeur goederenvervoer, Logistiek medewerker en Logistiek teamleider * BOL niveau 4: Manager Transport en Logistiek en Manager Haven Logistiek - bijdragen aan onderwijsontwikkeling en –vernieuwing; - bijdragen aan het deelnemersbeleid; - contractactiviteiten.

  gisteren Scalda - Vlissingen
 • Invalleerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ) beheert de grootste arbeidspool voor leerkrachten en onderwijsassistenten in de regio. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je vooral reguliere basisscholen, maar ook scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO) en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Op deze scholen zetten we leerkrachten en onderwijsassistenten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in (langdurig) tijdelijke en vaste vacatures wordt via onze invalpool verzorgd. Vanuit onze A-pool kun je prima doorstromen naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Vanwege de grote toename van het aantal vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar leerkrachten die voor korte of lange tijd willen werken op onze scholen. Je kunt natuurlijk voor één school kiezen, maar ook voor meerdere scholen en meerdere groepen. Je kunt je aanbod voor werk helemaal op maat maken! HERINTREDEN? Je hebt wel een diploma, maar al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? MET PENSIOEN? Je wilt (weer) een gedeelte van je tijd werken met kinderen? Dan helpen we je om een plekje te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Ook kun je je kennis bijspijkeren, zodat je weer helemaal bij bent voor de eisen die het huidige onderwijs aan je stelt!

 • Zwemschool goes zoekt zweminstructeur m/v

  • Het gaat om het geven van zwemlessen binnen het zwem ABC. • Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. • Aanvang van de werkzaamheden: per direct.

  6 dagen geleden R. van Ruiten - Goes
 • Gastouders voor bij ouders thuis

  Voor verschillende opvangaanvragen zijn we op korte termijn op zoek naar gastouders die bij de gezinnen thuis opvang willen bieden.

  een week geleden Sweet Home Zeeland - Middelburg
 • Onderwijsassistenten m/v sbo de meie

  Stichting Obase zoekt voor SBO de Meie te Zierikzee een Fulltime en/of parttime ONDERWIJSASSISTENT (m/v) voor 1,5 fte

  2 weken geleden OcTHO/Obase - Zierikzee
 • Onderwijsassistent m/v stichting octho

  Functieomschrijving Onderwijsassistent M/V 25 uur per week Je bent een kei in het ondersteunen en begeleiden van leerlingen Assisteren van een leerkracht gaat je makkelijk af Het uitvoeren van administratieve en verzorgende taken is een 2e natuur Je bent creatief en assisteert graag bij buitenschoolse activiteiten

  2 weken geleden OcTHO/Obase - Heel Zeeland
 • Leerkracht la | a pool | stichting obase

  Vacature Leerkracht LA t.b.v. onze A-pool Je bent breed inzetbaar, flexibel en staat graag voor de klas! Functie : Leerkracht LA Stichting Obase Groep : Onder- en bovenbouw Omvang : Bespreekbaar Locatie : Wisselend in Zeeland Ingangsdatum : schooljaar 2018/2019

  2 weken geleden OcTHO/Obase - Heel Zeeland
 • Leerkracht la | a pool | stichting octho

  Leerkracht LA | A Pool Stichting OcTHo Je bent breed inzetbaar, flexibel en staat graag voor de klas! Functie : Leerkracht LA Groep : Onder- en bovenbouw Omvang : Bespreekbaar Locatie : Zeeland Ingangsdatum : schooljaar 2018/2019

  2 weken geleden OcTHO/Obase - Heel Zeeland
 • Onderzoeker governance en planning van klimaatadaptatie

  Ben je een gedreven onderzoeker die wil bijdragen aan praktijkgericht onderzoek op het gebied van waterveiligheid en klimaatadaptatie? Heb je ervaring met adaptieve planning? En wil je studenten begeleiden in deelprojecten? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker bij de onderzoeksgroep Waterveiligheid en Ruimtegebruik van het Delta Academy Applied Research Centre. Jouw werk als onderzoeker Ter versterking van het team binnen een Europees (Interreg) project zijn wij op zoek naar een afgestudeerde master of PhD met passie voor klimaatadaptatie (waterveiligheid, neerslag), ruimtelijke ontwikkeling en governance. Je hebt kennis van adaptieve planning en afwegingskaders/instrumenten voor besluitvorming over lange termijn strategieën. Je kunt dit vertalen naar praktijkgerichte toepassingen in een specifieke context en vice versa. Omdat het onderzoek plaats vindt aan een hogeschool, heb je affiniteit met praktijkgericht onderzoek. Je hebt een sterk analytisch vermogen en draagt graag verantwoordelijkheid voor (deel)projecten. Je bent een professional en weet je goed te positioneren in overleg met het werkveld en in wetenschappelijke discussies. Onderzoeksgroep Waterveiligheid en Ruimtegebruik De onderzoeksgroep werkt aan onderzoeksprojecten op het gebied van waterveiligheid en klimaatadaptatie. Effecten van klimaatverandering zijn een belangrijke driver voor het onderzoeksprogramma. De projecten zijn gericht op de interactie tussen water, ruimtelijke ontwikkeling en samenleving in deltagebieden. De onderzoeksgroep kenmerkt zich door een multidisciplinaire samenstelling, met expertise op gebied van water management, ruimtelijke ontwikkeling, bestuurskunde en gedragswetenschappen. Het team werkt nauw samen met overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en andere kennisinstellingen. Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 • Leraar lb sbo de meie m/v parttime

  Leerkracht LB parttime M/V Stichting Obase zoekt voor SBO De Meie, Zierikzee, een leerkracht LB voor wtf 0,4000. Binnen deze LB functie help je een veilig pedagogisch klimaat voor de bovenbouw (groep 6,7,8) te realiseren op een school die volop in ontwikkeling is. Samen met de kinderen ga je geduldig op zoek naar hun talenten en geef je ze vertrouwen voor de toekomst.

  3 weken geleden OcTHO/Obase - Zierikzee
 • Ondersteuner projectadministraties

  Het uitvoeren van onderzoek is voor onze studenten en medewerkers een belangrijk onderdeel van het onderwijs. Zo doen zij ruime ervaring op met vraagstukken uit de praktijk. Jij zorgt ervoor dat we niet alleen goed onderzoek uitvoeren, maar ook de administratie van al onze onderzoeksopdrachten tot in detail op orde hebben. Onderzoekers en externen kunnen op jouw administratie vertrouwen. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van ondersteuner projectadministraties bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Je gaat aan de slag voor het Delta Applied Research Centre dat verbonden is aan de Delta Academy.

 • Projectmedewerker aquacultuur

  Studenten met een rugzak vol kennis en vaardigheden de (internationale) arbeidsmarkt laten veroveren. Dat is waar wij het voor doen. Onze docenten schakelen zonder moeite tussen de opleiding, studenten en de beroepspraktijk. Zij doen dat door met onze studenten te werken aan echte praktijkopdrachten. Een deel van de opdrachten wordt uitgevoerd vanuit het Delta Applied Research Centre dat verbonden is aan de Delta Academy. Jij zorgt ervoor dat onze onderzoeksgroep aquacultuur wordt ondersteund. Water, land en leven in de Deltagebieden, daar draaien de opleidingen en de onderzoeksopdrachten om. Je hebt een passie voor aquacultuur, je bent handig en organiseren gaat je uitstekend af. Je beschikt over goede biologische en chemische analytische eigenschappen. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van projectmedewerker aquacultuur bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

 • Bijles elektrotechniek-mbo4 voor eerste jaars student; 06-23678166

  voor eerste jaars student; 06-23678166

  4 weken geleden Maximutjuuh - Goes
 • Part-time ambulant begeleider jeugdhulp

  De Baan: • je werkt individueel met kinderen/jongeren met een gedragsstoornis en/of leerproblemen, je bent hun vertrouwde ambulant begeleider • je stelt individuele zorgplannen op onder supervisie van onze zorgcoördinator, voert deze planmatig uit en evalueert ze tussentijds • 1 keer in de zes weken heb je zorgoverleg met ons multidisciplinair team

  4 weken geleden StudiumZeeland - Heel Zeeland