Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 15 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Senior p&o functionaris

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior P&O functionaris voor 40 uur. Als Senior P&O functionaris ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid op een pro-actieve manier. Zo houdt je je bezig met o.a.: - Het ondersteunen en adviseren van de directies en management van de toegewezen bedrijven; - Het ondersteunen en coachen van zowel leidinggevenden als medewerkers in de uitvoering van hun werkzaamheden; - Het coördineren van werving en selectieactiviteiten en begeleiden van P&O gerelateerde projecten; - Je zal betrokken zijn bij de uitvoering van gezondheidsbeleid en voert overleg met de bedrijfsarts.

 • Hr adviseur

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren HR adviseur. Je houdt je voornamelijk bezig met het adviseren en coachen van de leidinggevenden. Jij bent de expert als het gaat om vraagstukken rondom arbeidsvoorwaarden, performance management, opleidingen, ontwikkeling en juridische cases. Je ondersteunt de HR Manager en samen met je collega's ben je het aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie. Daarnaast speel je een belangrijke rol in diverse projecten de komende periode, zoals transitie van HR, leiderschapsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Je denkt hierin mee aan hoe verbeteringen in de HR processen kunnen worden aangebracht, geïmplementeerd en bewaakt.

 • Enthousiaste mad scientist gezocht

  Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimtereizen maken,chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren? Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres! Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Dan is werken bij Mad Science iets voor jou! Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van de energie en het enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en entertainende diensten.

  2 dagen geleden Mad Science - Terneuzen
 • Docent nautische vakken (1,0 fte)

  Het Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen verzorgt diverse mbo-opleidingen op het gebied van Scheepvaart en Logistiek. Onze studenten worden voorbereid op een verantwoorde en uitdagende baan en krijgen de kans om de wereld te verkennen. Voor onze scheepvaartopleidingen zijn wij per 1 april 2019 op zoek naar een enthousiaste, collegiale en proactieve: Docent Nautische vakken (1,0 fte) De functie, jouw taken: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  2 dagen geleden Scalda - Vlissingen
 • Leerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten die willen werken in de regio Zeeland en West-Brabant. We hebben werk voor je op veel van onze aangesloten scholen. TCOZ beheert de grootste arbeidspool voor leerkrachten en onderwijsassistenten in de regio. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je vooral reguliere basisscholen, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO) en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Op onze scholen zetten we leerkrachten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in (langdurig) tijdelijke en vaste vacatures wordt via onze vervangingspool verzorgd. Vanuit onze externe pool zijn uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Wij zijn op zoek naar leerkrachten die voor korte of langere tijd willen werken op onze scholen. Je kunt voor werkaanbod van één school of groep kiezen, maar ook voor aanbod van meerdere scholen en groepen. Het werkaanbod dat je ontvangt kun je helemaal naar je eigen wensen inrichten! JE WILT HERINTREDEN? Je bent wel in bezit van een diploma, maar je hebt al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? Dan zoeken wij met je naar een stageplek waar je je kennis en vaardigheden weer kunt opfrissen. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk. Neem contact op met TCOZ als je meer wilt weten over de mogelijkheden. JE BENT MET PENSIOEN MAAR WILT WEER VOOR DE KLAS STAAN? Je wilt weer een deel van je tijd met kinderen werken? We helpen je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Dan kun je je kennis actualiseren, zodat je weer helemaal bij bent en klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna kun je worden ingezet op werkaanbod van je keuze. Neem contact met TCOZ op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden. JE DENKT EROVER OM LEERKRACHT TE WORDEN EN JE HEBT AL EEN HBO-OPLEIDING? (ZIJ-INSTROOM) Als je al beschikt over een voltooide HBO-opleiding is het mogelijk om je te laten omscholen tot leerkracht basisonderwijs. Hiervoor kun je in een (tweejarig) traject in dienst van een schoolbestuur je bevoegdheid halen, werken en studeren tegelijk! Neem voor vragen of gedetailleerde informatie over de mogelijkheden van zij-instroom contact met TCOZ op.

 • Onderwijsassistent m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland is op zoek naar gecertificeerde onderwijsassistenten in de regio. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en West-Brabantse basisonderwijs zijn bij TCOZ aangesloten. Onder onze 220 scholen vind je veel reguliere basisscholen, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basisonderwijs en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Vanwege de vele vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar onderwijsassistenten die inzetbaar zijn op één of meerdere van onze scholen. Deze verzoeken zijn zowel kort- als langdurend voor hele dagen en in een aantal gevallen ook voor ondersteuning voor een aantal uren per dag. Ook voor onderwijs-zorgarrangementen hebben wij aanvragen! Je kunt je opgeven voor elk van deze mogelijkheden!

 • Onderwijsassistent m/v

  Als onderwijsassistent ondersteun je het onderwijskundige en logistieke proces van het onderwijs. Je bent een spin in het web die leerlingen, docenten en mentoren ondersteunt en begeleidt. Daarnaast zorg je voor de opvang van klassen die anders uit zouden vallen door (bij voorbeeld) ziekmeldingen van docenten en kun je ingezet worden ter algemene ondersteuning van docenten in de klas. Omschrijving • Het gaat om een tijdelijke aanstelling wegens tijdelijke vacature; • Betrekkingsomvang: 1,0 fte (40 uur per week) • Locatie: Nehalennia SSG Breeweg; • Aanvang: 1 februari 2019; • Doelgroep: HAVO/VWO.

  een week geleden Mondia Scholengroep - Middelburg
 • Docent lb infra gww (bol 4) (0,8 fte)

  Het College voor Techniek en Design verzorgt diverse mbo-opleidingen op o.a. het gebied van civiele techniek. Studenten krijgen de kans om zich te ontwikkelen door onze praktijkgerichte opleidingen voor veelzijdig en verantwoordelijk civiele werk op verschillende niveaus. Wij zijn per direct ter vervanging wegens ziekte voor locatie Vlissingen op zoek naar een gedreven, enthousiaste, collegiale en proactieve: Docent LB Infra GWW (BOL 4) (0,8 fte) De functie, jouw taken: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als projectondersteuning. Het kan gaan om lessen weg- en waterbouw, bedrijfskunde en tekenen. Je begeleidt studenten bij projecten, stages en het afsluitende examen. Daarnaast ben je als docent voor studenten de persoonlijke coach. Voor ons is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van Infra-GWW (ontwerp en uitvoering) en dat je het contact met jonge mensen leuk vindt. Daarnaast weet je de kennis die je hebt goed over te dragen op een eigen wijze kunt delen met onze studenten.

  een week geleden Scalda - Vlissingen
 • Docent natuurkunde (1e graad)

  Ben jij een bevoegd docent Natuurkunde of zit jij in de afrondende fase van jouw opleiding? Ben jij op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoek ik jou! Als docent Natuurkunde ben jij in staat om met jouw passie de leerlingen mee te nemen in het vak. Door middel van theorielessen in combinatie met practicum houd jij de lessen uitdagend en interessant. Je bent didactisch sterk, maar beschikt ook over pedagogische vaardigheden. Dit alles verzorg je binnen een school waarin een veilige leeromgeving centraal staat. Waarin zowel leerlingen als docenten zich thuis voelen. Je gaat lessen verzorgen aan bovenbouw havo-vwo leerlingen. Heb jij ervaring met het verzorgen van bovenbouw lessen Natuurkunde, maar geen 1e graads bevoegdheid? Ik ga graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt direct solliciteren door contact op te nemen met Recruiter Onderwijs Linda Reinshagen: 06-13234967 / linda.reinshagen@maandag.nl

  een week geleden Maandag® Middelburg - Heel Zeeland
 • Docent duits

  Docent Duits gezocht! Voor een fijne school in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Docent Duits (2e of 1e graad). Je zal lessen gaan verzorgen aan bovenbouw havo klassen (3, 4 en 5). Het betreft een langdurige vacature tot einde van het schooljaar. We zoeken hierin een docent die stevig in zijn/haar schoenen staat en na de kerstvakantie beschikbaar is. Klinkt dit als de ideale vacature voor jou? Solliciteer dan gelijk! Je kunt mij bereiken op linda.reinshagen@maandag.nl /

  een week geleden Maandag® Middelburg - Heel Zeeland
 • Docent lb engels (0,95 fte)

  Met ingang van 1 februari 2019 ontstaat binnen het Maritiem & Logistiek College De Ruyter, het College voor Techniek en Design en het College voor Maintenance en Procestechniek van Scalda de volgende vacature op locatie Vlissingen: Docent LB Engels (0,95 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - onderwijs; - begeleiding van studenten.

  2 weken geleden Scalda - Vlissingen
 • Docent lb maintenance en procestechniek (1,0 fte)

  Het College voor Maintenance en Procestechniek verzorgt diverse mbo-opleidingen op het gebied van o.a. productieprocessen. Het geeft studenten de kans in deze boeiende en uitdagende wereld te stappen en zich te laten ontwikkelen door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden voor veelzijdig en verantwoordelijk werk op verschillende niveaus. Wij zijn per direct voor locatie Terneuzen op zoek naar een enthousiaste, collegiale en proactieve: Docent LB Maintenance en Procestechniek (1,0 fte) De functie, jouw taken: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  2 weken geleden Scalda - Terneuzen
 • Docent ict en software engineering

  Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor je vak civiele techniek en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent civiele techniek bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als docent ICT Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is je op het lijf geschreven. In die rol help je de studenten in hun leerproces waarin veel nadruk op communicatie, zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen wordt gelegd. Samenwerken is de sleutel tot succes! Jouw kennis, kunde én bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals. Dat doe je door: • onderwijs te verzorgen binnen je vakgebied in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten zowel in het Engels als in het Nederlands. • het begeleiden en coachen van studenten. • Een goede en flexibele teamspeler te zijn. • actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld. . Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-HBO-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 • Docent engineering

  Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor je vak civiele techniek en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent civiele techniek bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als docent Engineering Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. Jouw kennis, kunde én bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals. Dat doe je door: • onderwijs te verzorgen binnen je vakgebied in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten. • het begeleiden en coachen van studenten. • bij te dragen aan praktijkgericht onderzoek. • actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld. Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-HBO-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 • Labbeheerder/onderwijsinstructeur elektrotechniek

  Studenten met een rugzak vol kennis en vaardigheden de (internationale) arbeidsmarkt laten veroveren, dat is waar jij het voor doet. Als onderwijsinstructeur elektrotechniek schakel je zonder moeite tussen coachen, instrueren en onderhoudswerk. Zo zorg jij ervoor dat onze studenten tevreden zijn over de opleiding en verstevig jij onze positie. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van onderwijsinstructeur elektrotechniek bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als labbeheerder en praktijkdocent Jij stelt de student centraal. Je coacht, helpt en ondersteunt ze bij de verschillende projecten en hebt veel contact met hun docenten en je weet wat er speelt in het werkveld. Daar vandaan komen uiteindelijk ook de opdrachten die in deze projecten worden uitgevoerd. De studenten leer je om veilig te werken omdat je weet hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Demonstratiemateriaal in elkaar zetten of kleine reparaties verhelpen aan onze apparatuur? Jij draait je hand er niet voor om. Als onderwijsinstructeur werk je zelfstandig maar ook in teamverband voor de opleidingen Engineering en Maritiem Officier en ga jij: • studenten coachen en aan het werk zetten tijdens projecten. Je bent een rolmodel en geeft het voorbeeld hoe er wordt gewerkt in een professionele werkplaats. • bestellingen doen, de werkplaats op orde houden en periodiek een plan van aanpak maken voor de RI&E. • zorgen voor opstellingen en installaties om het onderwijs te ondersteunen. . Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-HBO-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?