Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 9 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Directeur obs ter tolne

  Obs Ter Tolne maakt onderdeel uit van OcTHO, Stichting openbaar primair onderwijs Tholen. OcTHO omvat 8 basisscholen met in totaal 853 leerlingen. Obs Ter Tolne in Tholen heeft 198 leerlingen en we kijken volop naar de toekomst in een nieuw (brede) school gebouw in 2020. De kernwaarden van onze school, betrokken, creatief, optimale ontwikkeling, openbaar en leergierig zijn samengevat in BeCool. Vanuit het ‘Leren Zichtbaar Maken’ ondersteunen we onze leerlingen in het nemen van eigen verantwoordelijkheden in hun individuele leerproces. Als team werken we enthousiast aan de verdere professionalisering van de leeromgeving binnen Obs Ter Tolne. Een school die voldoende uitdagingen biedt voor de leerlingen, het team en onze nieuwe directeur!

  5 dagen geleden OcTHO/Obase - Tholen
 • Onderwijsassistent vso

  VACATURE ALERT! Voor een school waar docenten werken met hart en passie voor de leerling is Maandag® Middelburg op zoek naar een Onderwijsassistent. Het betreft een VSO school waarbij gewerkt wordt met individuele leertrajecten. De medewerkers nemen een hoop expertise mee en maken door een sterke band met de leerlingen optimale ontwikkeling mogelijk. De school werkt nauw samen met diverse organisaties om de leerlingen zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op het succesvol functioneren binnen de maatschappij. De vacature is uitgezet voor langere duur, waarbij de school op zoek is naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Het is belangrijk dat iemand hierbij flexibel is qua dagen, maar ook bereid is om bijvoorbeeld bij te springen bij activiteitenbegeleiding. Wil jij voor langere tijd aan de slag binnen een uitdagende functie? Solliciteer dan direct op deze vacature!

  5 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Pedagogisch medewerker gezocht!

  De pedagogisch medewerksters van bso Kiddo’z zijn op zoek naar een nieuwe collega! Zie jij als pedagogisch medewerker wat kinderen van 4 tot 13 jaar nodig hebben, geef je ze het gevoel dat ze gezien en gehoord worden? Ben jij die persoon die de kinderen zich thuis laten voelen op de bso? Het creëren van een vertrouwde omgeving is je 2e natuur, je draagt bij aan het ontwikkelen van o.a. taalvaardigheid en de cognitieve en sociale vaardigheden. Maar ook het gesprek met de ouders ga je niet uit de weg. Kortom, je bent de medewerker waar ik met een goed gevoel mijn kinderen de dag laat doorbrengen. Verder ben je een gezellige collega, die van aanpakken weet en graag de handen uit de mouwen steekt. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Stuur dan snel je cv en je motivatie naar info@bsokiddoz.nl, tav Silvya en Tanja

  een week geleden bso Kiddo'z - Vlissingen
 • Directeur sbo de meie zierikzee

  Stichting Obase zoekt per 1 januari 2019 voor SBO De Meie een Directeur SBO. De Meie is een speciale school voor basisonderwijs en maakt onderdeel uit van scholengroep Obase. Op onze school vind je kinderen die niet verder kunnen op de reguliere basisschool. Ze doen bij ons allerlei dingen die ze op de 'gewone' basisschool ook doen, maar dan afgestemd op hun specifieke zorgbehoefte. Zo krijgt elk kind de speciale zorg die het nodig heeft om zich te ontwikkelen. Onze SBO De Meie is uitgebreid met een kleuterobservatiegroep. *WOW NIEUWBOUW* We staan met onze school aan de vooravond van nieuwbouw. Een fantastische uitdaging en een prachtige kans. Je komt dus als geroepen!

  een week geleden OcTHO/Obase - Zierikzee
 • Docent verpleegkunde

  Ben jij de docent verpleegkunde die wil bijdragen aan een dynamisch team en aan het realiseren van een inspirerende leeromgeving in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk? Trots. Zo voel jij je als je de ontwikkeling van jouw studenten ziet. Als ze binnenkomen als eerstejaars en aan het eind van hun studie wanneer ze met hun diploma op zak de arbeidsmarkt op gaan. Als docent verpleegkunde wil je dat ze de beste worden in dit vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. En je krijgt zo’n dertig toegankelijke collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent verpleegkunde bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als docent verpleegkunde Bij HZ draait alles om persoonlijk en praktijkgericht onderwijs. Met jouw recente ervaring in de zorg, breng jij al jouw kennis over op de studenten. En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je constant bezig met maatschappelijke trends, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Hierbij werk je veel samen met jouw collega’s en delen jullie elkaars kennis. Jij bent de docent verpleegkunde die vol enthousiasme: •lesgeeft. Dit doe je op een coachende manier, zodat jouw studenten praktijkgerichte opdrachten met succes afronden. •ontwikkelingen in de zorg nauw in de gaten houdt en dit toepast in het onderwijs. Je bezoekt bijvoorbeeld seminars of je loopt een dag mee bij een zorginstelling. •zich bezighoudt met de onderwijsontwikkeling Bachelor Nursing 2020 om de opleiding Verpleegkunde aangesloten te houden bij de hedendaagse praktijk. •mogelijk ook als studieloopbaanbegeleider ingezet wordt. Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 • Directeur obs stapelhof renesse

  Een prachtige functie waarin je samen met je team bouwt aan een mooie toekomst voor kinderen. Midden in het hart van Renesse realiseert OBS Stapelhof een veilig pedagogisch klimaat voor haar leerlingen. Aan het hoofd van een enthousiast team geef je de school een eigen gezicht en werk je met elkaar aan vaardigheden als zelfstandigheid, samenwerken, verantwoordelijkheid en reflectie.

  2 weken geleden OcTHO/Obase - Renesse
 • Gastouder

  Wij zijn op zoek naar serieuze gastouders of toppers (gastouder die opvang bieden bij de ouders/kinderen thuis) voor verschillende dagen en in de omgeving van Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen. Mocht u interesse hebben om je te laten aanmelden bij ons om als gastouder of topper aan de slag te gaan, dan ontvang ik graag een e-mail van je. info@sweethomezeeland.nl

  3 weken geleden Sweet Home Zeeland - Middelburg
 • Per direct inval leerkracht la

  Als invalleerkracht heb je niet altijd je eigen klas, maar haal je juist plezier uit de dynamiek van korte of langere tijd werken op wisselende locaties. Je wordt met open armen ontvangen op de elf scholen van Obase of op de scholen van één van onze partners in Zeeland/ West Brabant.

  3 weken geleden OcTHO/Obase - Zierikzee
 • Orthopedagoog school auris de kring (speciaal onderwijs)

  Orthopedagoog/ psycholoog Auris De Kring Auris De Kring Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), soms in combinatie met leerlingen die doof of slechthorend zijn? Ben je in staat om, vanuit een breed pedagogisch perspectief hun mogelijkheden te herkennen en het team en ouders te adviseren? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Auris De Kring in Goes is zo spoedig als mogelijk op zoek naar een Orthopedagoog/ psycholoog voor 0,4 fte Meer informatie Kijk op www.dekringgoes.nl voor meer informatie over Auris de Kring. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mattanja Hiensch, via e-mailadres m.hiensch@auris.nl en/of telefoonnummer 0113-213407. Solliciteren Je sollicitatie met motivatie, CV en referenties kun je tot 5 oktober 2018 sturen naar Mattanja Hiensch via e-mailadres m.hiensch@auris.nl Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst, bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor. Meer over de werkgever Auris De Kring is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten van Auris zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs, audiologische centra, aanmeldpunten, ambulante dienstverlening, zorggroepen, gezinsgerichte behandeling en een centraal bureau. De kernwaarden van Auris zijn: 'cliënt centraal, intern & extern verbinden en rekenschap en resultaat.' Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  4 weken geleden trigthie - Goes