Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 19 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Jeugdzorgwerker

  William Schrikker Stichting Jeugdbescherming en Jeugdreclassering William Schrikker Stichting Jeugdbescherming en Jeugdreclassering (WSSJBJR) is onderdeel van Partners voor Jeugd, een samenwerkingsverband van organisaties die actief zijn in de (preventieve) jeugdbescherming en jeugdreclassering. Met elkaar bieden we een stevige basis voor onze professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. Zodat elk kind veilig op kan groeien en zich kansrijk kan ontwikkelen. Wij bieden hulp en ondersteuning aan kinderen met een (verstandelijke) beperking of chronische ziekte en kinderen van ouders met een beperking. Een beperking is levenslang en heeft gevolgen op alle leefgebieden. De hulpvraag en daarbij het hulpaanbod vereisen maatwerk. Je bent jeugdzorgwerker en een goede ook. De jeugdzorg past je als een warme jas én jij ben echt goed in je vak. Alleen dan kun je omgaan met de weerstand die er vaak heerst binnen complexe probleemgezinnen. Sterker nog: juist jezelf positioneren in deze meest kwetsbare doelgroep is wat jou vakmatig uitdaagt en de manier om deze gezinnen het best te begeleiden. Dat je dan je werkweek ook nog eens start vanuit huis én zelf de regie voert over je caseload en agenda, maakt het werken als jeugdzorgwerker bij de William Schrikker Groep (WSG) nóg interessanter.

 • Senior p&o functionaris

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior P&O functionaris voor 40 uur. Als Senior P&O functionaris ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid op een pro-actieve manier. Zo houdt je je bezig met o.a.: - Het ondersteunen en adviseren van de directies en management van de toegewezen bedrijven; - Het ondersteunen en coachen van zowel leidinggevenden als medewerkers in de uitvoering van hun werkzaamheden; - Het coördineren van werving en selectieactiviteiten en begeleiden van P&O gerelateerde projecten; - Je zal betrokken zijn bij de uitvoering van gezondheidsbeleid en voert overleg met de bedrijfsarts.

 • Wij zijn op zoek naar flexibele actieve lotusslachtoffers!

  Beu om iedere dag weer hetzelfde te doen? Beu om iedere dag weer hetzelfde kantoorpand om omgeving in te stappen? Reageer dan nu op deze vacature! Wij zijn op zoek naar flexibele actieve LOTUSslachtoffers voor onze trainingen. Wij bieden jou een beroep aan waarin je een bijdrage kan leveren aan onze trainingen door een slachtoffer in de eerste hulpverlening uit te beelden? Lijkt het je iets om in de slachtofferrol te kruipen? Dan is dit iets voor jou! In jouw rol als LOTUSslachtoffer ben jij perfect in staat om een ongeval te ensceneren en je kunt diverse verwondingen grimeren. Daarnaast weet je op een realistische manier bewusteloosheid, shock, hartklachten en vele andere letsels uit te beelden. Cursisten die daadwerkelijk een ongeval meemaken, zijn door deze manier van opleiden goed in staat om zo snel en adequaat mogelijk te handelen. We bieden een leuke (bij)baan waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze veiligheid. We zoeken collegas die zich goed kunnen inleven en geen last hebben van plankenkoorts. Echte slachtoffers zijn van alle leeftijden, dus jouw collega LOTUSslachtoffers zijn dat ook. Schroom dus niet om te reageren! Ben je geen LOTUSslachtoffer, maar wel geinteresseerd, lees dan ook verder. We geven ook de EHBO- (350 euro ex BTW) en LOTUSopleiding (750 euro ex BTW).

  2 dagen geleden Traumalotus ( Heel Zeeland )
 • Leerkrachten/ pedagogisch medewerkers

  Envision Yucheng Bilingual School is a new school build in 2018, it is located in the nearby town of Jinan, Shandong Provence. Jinan, is the capital of Shandong province, is a sprawling city known for its many natural springs, park and mountain hikes. The spacious campus sits on a 58000 square meter plot. The campus includes well equipped primary building, secondary building, gardens, gymnasium, dormitory, canteen, and two double libraries and soccer fields. Our philosophy of “East plus West” education offers students extra EAL/bilingual education, while emphasizing sports, music and arts. Envision Yucheng Bilingual School is committed to providing high-quality, holistic bilingual education for students ages 6-18.

  een week geleden Envision Education ( Buiten Zeeland )
 • Begeleider (1 fte) terneuzen

  Met ingang van 1 augustus 2018 ontstaat binnen het cluster Maritiem-ICT-Techniek (MIT) van Scalda op locatie Terneuzen (Vlietstraat) de volgende vacature: Begeleider (1 fte) De functie: - het begeleiden in de tweede lijn van studenten met leer-, gedrags-, sociaal-emotionele en/of loopbaanproblematiek; - het ondersteunen van het opleidingsteam om te komen tot een passende aanpak van studenten met een specifieke zorgvraag; - het leveren van een bijdrage aan beleidsontwikkeling en –uitvoering.

  een week geleden Scalda ( Terneuzen )
 • Radar zoekt voor haar school op burgh-haamstede - onder de wieken - een fulltime leerkracht groep 3&

  We zoeken een leerkracht … die de missie en visie van de Radarscholen wil uitdragen; met een positief christelijke levenshouding en kerkelijke betrokkenheid; die zich eigenaar weet van zijn ontwikkeling en een ‘leven lang wil leren’; die kan werken volgens de kernwaarden van Onder de Wieken.

  een week geleden Radarscholen ( Burgh-Haamstede )
 • Docent verpleegkunde

  Ben jij de docent verpleegkunde die wil bijdragen aan een dynamisch team en aan het realiseren van een inspirerende leeromgeving in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk? De opleiding HZ kenmerkt zich door haar kleinschaligheid. Dat vertaalt zich in een persoonlijke benadering van studenten en collega’s. De opleiding Verpleegkunde, onderdeel van de Academie voor Zorg&Welzijn, is modern ingericht met veel aandacht voor de beroepspraktijk en met een internationale visie. Er is naast het reguliere programma de mogelijkheid om in vijf jaar een dubbele bachelor te behalen: Verpleegkunde en Verloskunde. Hiervoor wordt samengewerkt met Artesis Plantijn in Antwerpen. Het docententeam van Verpleegkunde daagt studenten uit zichzelf maximaal te ontplooien zodat ze tot de beste in hun vakgebied gaan behoren. Per september 2018 start de nieuwe leerroute deeltijdopleiding HBO Bachelor Verpleegkunde, met een flexibel onderwijsprogramma gebaseerd op leeruitkomsten. De leerroute wordt middels een onderwijsovereenkomst uitgestippeld. De docent treedt op als studieloopbaancoach en begeleidt de student tijdens zijn leerroute. Hierbij staat het verweven van de lesstof met de werkplek van de student centraal. De functie De docent Verpleegkunde is een inspirerende collega die zijn kennis en ervaring op gepassioneerde wijze weet te delen met studenten en die waarde kan toevoegen aan ons integrale onderwijs op het gebied van Verpleegkunde, dat wordt ontwikkeld op basis van het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020. Gezamenlijk met de collega’s geef je in een dynamische leeromgeving inhoud aan onze ambitie om tot de beste opleidingen in Nederland te blijven behoren. Je ziet het als een mooie uitdaging om (deeltijd) studenten te stimuleren in hun ontwikkeling, onder andere door het onderwijs op een praktijkgerichte manier vorm te geven. Je hebt oog voor maatschappelijke trends, en benadert deze met een innovatieve en onderzoekende houding. De ideale kandidaat heeft een prettige en open stijl van communiceren, heeft passie voor onderwijs en het opleiden en coachen van jonge mensen. Kernbegrippen zijn hierbij studentgerichtheid, collegialiteit, loyaliteit en een positieve grondhouding. De kerntaken: • Verzorgen van uitdagend (deeltijd) onderwijs op het gebied van Verpleegkunde; • Begeleiden en coachen van (deeltijd)studenten; • Leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen en vernieuwen van het deeltijd onderwijs en daarbij passende onderwijsvormen; • Opstellen van- en uitvoering geven aan de onderwijsovereenkomst met de student.

  een week geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Docent tourism management

  Over de HZ De HZ University of Applied Sciences telt ruim 4800 studenten die bij ons niet alleen een vak leren, maar ook opgeleid worden tot ondernemende professionals. Voor het achtste jaar op rij staan we in de top 3 van de beste hogescholen van Nederland. De HZ biedt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. We hebben een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie. De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit en dat merk je in je dagelijkse werk. Werken bij de HZ University of Applied Sciences De Engelstalige opleiding Tourism Management (tot 1 september 2018 Vitality en Tourism Management) is onderdeel van de Academie voor Economie en Management. Als docent maak je onderdeel uit van een klein, ambitieus en innovatief docententeam waarin een ieder in staat is het beste uit zichzelf te halen en zich optimaal te ontwikkelen. Je verzorgt onderwijs aan studenten. Daarbij daag je studenten uit zichzelf maximaal te ontplooien zodat ze tot de besten in hun vakgebied gaan behoren. Kerntaken zijn onder andere de begeleiding en organisatie van het leerproces, optreden als expert/inhoudsdeskundige, onderwijs- en toetsontwikkeling, beoordeling toetsen, onderzoek en projectmatig werken. De opleiding De opleiding Tourism Management is een Engelstalige brede toeristische opleiding met een sterke focus op ‘hostmanship, guest experience and change management’. De opleiding kent vier differentiaties: • Developing Hotels, Resorts and Parks • Guiding Gastronomy, Advancing Restaurants • Stimulating Visits by Branding Destinations/Tours/Events • Promoting Wellbeing & Healthy Lifestyle

  een week geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Assistant professor in principles of private law

  Organization UCR is one of the English taught International Honors Colleges of Utrecht University. The staff and students form a vibrant academic community centered on a Liberal Arts and Sciences bachelor’s education. Students hail from all over the globe and follow a broad and intensive study program in the historic town of Middelburg, where they live on the centrally-located city campus. Classes have an average of 22 students and include continuous assessment as well as a high level of interaction with instructors. Instructors have great freedom in designing their courses, and work within an environment that firmly has teaching as its priority, whilst also supporting undergraduate and faculty research. In 2012 the Dutch Flemish Accreditation Organization (NVAO) has evaluated UCR’s Liberal Arts & Sciences quality of teaching as good to excellent. The NVAO has also awarded UCR the quality label of a ‘Small-Scale and Intensive’ program. After graduation, UCR’s students continue in the best master programs all over the world. Job description The instructor is expected to teach the course SSC 275 ‘Principles of Private Law’. The general program of the courses can be found at http://www.ucr.nl/academic-program/courses/Social%20Science/Pages/default.aspx. The teaching load will be 4 hours per week in class plus preparation time.

 • Docent lb sociaal-agogische vakken (5 fte)

  Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018-2019 ontstaat binnen het College voor Welzijn de volgende vacature: Docent LB Sociaal-agogische vakken (5 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - onderwijs; - BPV-begeleiding.

  een week geleden Scalda ( Terneuzen )
 • Docenten lb verpleegkunde/verzorgende-ig (5 fte) voor goes en terneuzen

  Met ingang van 1 augustus 2018 ontstaat binnen het College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging de volgende vacature: Docenten LB Verpleegkunde/Verzorgende-IG (5 fte) Als docent weet jij je kennis en vaardigheden enthousiast over te brengen op de verpleegkundigen en de verzorgenden van de toekomst. Je weet uit ervaring wat een student nodig heeft om een kanjer in de zorg te worden. Vernieuwingen in de praktijk vinden via jou een plek in de klas. Je bent niet bang van digitale leermiddelen en weet feilloos mobieltjes uit de klas te weren of juist te gebruiken wanneer jij vindt dat dat kan. Je hebt passie voor je vak en straalt dat niet onopgemerkt uit naar anderen. Je geeft lessen met plezier en geduld. Je coacht studenten om het beste uit zichzelf te halen en begeleidt ze wanneer dat even niet lukt. En bovenal ken jij de Zeeuwse zorg als je broekzak.

  een week geleden Scalda ( Terneuzen )
 • Docent lb elektrotechniek (0,9 fte)

  Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018-2019 ontstaat binnen het College voor Techniek en Design op locatie Vlissingen de volgende vacature: Docent LB Elektrotechniek (0,9 fte) De functie: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  een week geleden Scalda ( Vlissingen )
 • Betrouwbare oppas

  Ik ben op zoek naar een oppas voor maximaal 4 dagen per week, uren zijn afhankelijk van mijn rooster. In de schoolvakanties zullen je uren dus meer zijn!! Gastouders aan huis mogen zich ook melden Ook als je alleen in vakanties kan, zie ik je reactie graag tegemoet.

  2 weken geleden IsabelleCA ( Wissenkerke )
 • (inval)leerkrachten basisonderwijs zeeland m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ) beheert de grootste arbeidspool voor leerkrachten en onderwijsassistenten in de regio. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je vooral reguliere basisscholen, maar ook scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO) en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Op deze scholen zetten we leerkrachten en onderwijsassistenten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in (langdurig) tijdelijke en vaste vacatures is via onze invalpool mogelijk. Vanuit onze flexpool stromen veel leerkrachten door naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. We kennen dit jaar een grote toename van het aantal inzetverzoeken. Per week werken er meer dan 600 mensen via TCOZ. Daarom zijn wij op zoek naar leerkrachten die voor korte of lange tijd willen werken op onze scholen. Natuurlijk kun je voor één school kiezen, maar ook voor meerdere scholen en meerdere groepen. Je kunt je aanbod voor werk helemaal naar eigen wens inrichten! Bij goed functioneren zijn er uitstekende doorstroommogelijkheden naar onze vaste pool of vast werk. Je wilt HERINTREDEN of bent al met PENSIOEN? Dan helpen we je om een plekje te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Ook kun je je vaardigheden aanscherpen, zodat je weer helemaal klaar bent voor de eisen die het huidige onderwijs aan je stelt!

 • Gastouders voor bij ouders thuis

  Voor verschillende opvangaanvragen zijn we op korte termijn op zoek naar gastouders die bij de gezinnen thuis opvang willen bieden.

  3 weken geleden Sweet Home Zeeland ( Middelburg )