Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 5 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Docent lb kindprofessional

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Binnen het College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging bij het team Kindprofessional op locaties in heel Zeeland, voornamelijk Zeeuws-Vlaanderen Docent LB Kindprofessional (0,8-1,0 fte) Lees meer over de wereld van het Scalda College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging: https://www.scalda.nl/college/college-voor-gezondheidszorg-en-uiterlijke-verzorging Wat ga je doen? Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen en weet je kennis en vaardigheden enthousiast over te brengen op de studenten. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  gisteren Scalda - Heel Zeeland
 • (inval-)leerkracht m/v basisonderwijs

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten die (tijdelijk) willen werken op basisscholen in Zeeland en West-Brabant. Vrijwel alle schoolbesturen in deze regio zijn bij onze pool aangesloten. Onder onze 160 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze scholen vragen leerkrachten voor korte en lange vervangingen en voor instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool biedt daarbij prima doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een benoeming bij een van onze schoolbesturen. Welk werk wil je doen? Je kunt kiezen voor alle scholen in een bepaalde regio, maar ook kiezen voor bepaalde besturen of scholen of groepen. Daarbij zijn alle combinaties mogelijk. Op die manier krijg je alleen werk aangeboden wat je daadwerkelijk wilt doen! Je hebt wel een pabo-diploma, maar al langere tijd niet in een klas gewerkt? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek waarbij we met jou zoeken naar mogelijkheden om je weer helemaal klaar te maken voor het huidige lesgeven. Bij voldoende startbekwaamheid zoeken we een stageplek voor je bij een van onze besturen. Zo breng je je kennis en vaardigheden weer op peil. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs kun je goed voorbereid aan het werk in onze pool. Daar is een overvloed aan werkaanbod waarbij je je competenties verder aanscherpt. Neem contact op met TCOZ als je meer wilt weten over deze mogelijkheden. Je bent met pensioen, maar wilt (toch) weer deels voor de klas staan? Oudere leerkrachten worden bijzonder gewaardeerd vanwege hun kennis, ervaring en levenswijsheid! In een gesprek bepalen we je (her)startbekwaamheid. Vervolgens zoeken we met je een school, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Daar actualiseer je je kennis en vaardigheden, zodat je weer helemaal klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna zetten we je in op werkaanbod van je keuze. Neem contact met TCOZ op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.

 • Goedbetaalde bijbaan: geef bijles of privé les via apprentus

  Wil jij graag leerlingen helpen met leerstof die aansluit bij jouw vakgebied? Zoek je een betekenisvolle en mooie bijverdienste? Dan is bijlesdocent worden bij Apprentus iets voor jou. Apprentus is op zoek naar nieuwe docenten in heel Nederland. Als docent geef je bijles aan leerlingen van de basisschool, het voortgezet of hoger onderwijs. Dit kan online, bij een leerling in jouw regio of bij jou thuis. Je ondersteunt leerlingen binnen jouw vakgebied en bent daarbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve 1-op-1 begeleiding. Je biedt de leerling hulp met vakinhoudelijke vragen, huiswerk, toets voorbereiding en algemene studiebegeleiding.

  een week geleden Apprentus - Heel Zeeland
 • Senior onderzoeker/projectleider supply chain management

  0,8-1,0 FTE Als senior onderzoeker/projectleider in de onderzoeksgroep Supply Chain Innovation verbind je op unieke wijze de laatste ontwikkelingen in de technologie met het logistieke bedrijfsleven in Zeeland en de opleidingen in het domein Techniek. Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, praktijkgerichtheid, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Zoek jij een positie waarin je leiding geeft aan praktijkgerichte onderzoeksprojecten met impact op het gebied van supply chain management? Solliciteer dan op de vacature van senior onderzoeker/projectleider Supply Chain Management bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als senior onderzoeker/projectleider Supply Chain Management De onderzoeksgroep onderzoekt de mogelijkheden en impact van innovaties in zero-emissie logistiek, agrologistiek, robotisering en digitalisering, en de inzet van autonome voertuigen in logistieke ketens. Zo werken we de komende drie jaar met diverse Nederlandse universiteiten en hogescholen, en met bedrijven en overheden in de regio samen aan de Living Labs Autonoom Transport Zeeland en Catalyst en de mogelijkheden van 5G voor Connected & Automated Mobility. Ook doen we met 30 regionale partners onderzoek naar zero-emissie investeringsstrategieën en logistieke oplossingen voor Zeeuwse logistiek dienstverleners zodat ze kunnen voldoen aan de doelen van de klimaatopgave. Het lectoraat wil haar portfolio verbreden met onderzoek naar supply chain vraagstukken in agrologistiek. Daarin werken we samen met netwerkpartner Food Delta Zeeland. In positie als senior onderzoeker-projectleider binnen de onderzoeksgroep Supply Chain Management coördineer je de praktijkgerichte onderzoeksprojecten die je samen met het team uitvoert. Je bouwt een netwerk op met bedrijfspartners, platform- en brancheorganisaties, kennisinstellingen en de regionale overheden. Samen met hen identificeer je innovatiebehoeften en formulier je onderzoeksvragen die we in onze onderzoeksprojecten oppakken. Daarbij weet je om te gaan met de uiteenlopende belangen. Tevens zorg je voor valorisatie van de onderzoeksresultaten en het overbrengen van de nieuwe kennis aan de studenten. Het innovatieve karakter van de vraagstukken biedt je de mogelijkheid om de resultaten te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen. Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de projecten en bij opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Deze functie biedt jou de mogelijkheid om: • Zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen; • Leiding te geven aan en mee te werken in de uitvoering van onderzoeksprojecten; • Bij te dragen aan publicaties over de resultaten van het onderzoek; • Verbindingen te maken tussen onderzoek en onderwijs; • Ontwikkelde inzichten over te dragen aan het bedrijfsleven in Zeeland.

 • Docent logistics engineering

  0,5 fte- 1,0 fte aandachtsgebied: finance Trots! Zo voel jij je als je de ontwikkeling van jouw studenten ziet. Als ze binnenkomen als eerstejaars en aan het eind van hun studie wanneer ze met hun diploma op zak de arbeidsmarkt op gaan. Als docent Logistics Engineering wil je dat ze de beste worden in dit vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Je krijgt toegankelijke collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Zij komen uit de hele wereld of hebben daar hun sporen verdiend. Zit het in je om docent te worden en met ons te bouwen aan de beste opleiding Logistics Engineering van Nederland? Solliciteer dan op de vacature van docent en wordt samen met ons en de studenten die top-opleiding! Jouw werk als docent logistics engineering Bij HZ draait alles om persoonlijk en praktijkgericht onderwijs dat zich kenmerkt door het leren van het doen van toegepast onderzoek. Breng je jouw kennis en ervaring op het gebied van onderzoeksmethoden en technieken in en werk je samen met de studenten aan real –life onderzoeksopdrachten? Dan breng je belangrijke expertise in ons team. En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je zelf constant bezig met maatschappelijke trends, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Want jij bedenkt de praktische oplossingen voor morgen vanuit je expertise. Daarnaast benut je deze kennis ook volop bij de lessen die jij gaat verzorgen. Wellicht doe je dat in combinatie met een deeltijd baan elders of een eigen bedrijf. Je werkt veel samen met jouw collega’s en jullie dagen elkaar uit om jezelf te ontwikkelen en de opleiding te innoveren. Jij bent de docent logistics engineering die vol enthousiasme: • lesgeeft. Dit doe je op een coachende manier, zodat jouw studenten praktijkgerichte opdrachten met succes afronden. • ontwikkelingen nauw in de gaten houdt en dit toepast in het onderwijs. Je bezoekt bijvoorbeeld seminars en je doet mee aan onderzoek in een onderzoeksproject. • zich bezighoudt met de onderwijsontwikkeling om de opleiding aangesloten te houden bij de hedendaagse praktijk. • als studieloopbaanbegeleider en/of stagebegeleider ingezet wordt.