Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 14 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Pedagogisch medewerker 9 - 36 uur

  Vanaf 1 januari zijn we bij kinderopvang de Maneblussertjes op zoek naar een nieuwe collega voor diverse groepen binnen onze gezellige en persoonlijke organisatie. Wil jij onderdeel uitmaken van deze groeiende kinderopvang?

 • Geef bijles of privéles

  Wil jij graag leerlingen helpen met leerstof die aansluit bij jouw vakgebied? Zoek je een betekenisvolle en mooie bijverdienste? Dan is bijlesdocent worden bij Apprentus iets voor jou. Apprentus is op zoek naar nieuwe docenten in heel Nederland. Als docent geef je bijles aan leerlingen van de basisschool, het voortgezet of hoger onderwijs. Dit kan online, bij een leerling in jouw regio of bij jou thuis. Je ondersteunt leerlingen binnen jouw vakgebied en bent daarbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve 1-op-1 begeleiding. Je biedt de leerling hulp met vakinhoudelijke vragen, huiswerk, toets voorbereiding en algemene studiebegeleiding. Apprentus is één van de grootste wereldwijde platformen dat leerlingen in contact brengt met privéleraren, coaches en personal trainers. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden en te geven.

  2 dagen geleden Apprentus - Heel Zeeland
 • Leerkracht

  Leerkracht onderbouw

  2 dagen geleden Onze Wijs - Vlissingen
 • Hr adviseur

  Wil jij aan de slag in alle facetten van het HR-vak? Je bezighouden met werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling? Dan kom ik graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers, een groot familiebedrijf in Terneuzen, zoek ik een HR adviseur. In deze functie ben je actief in de volle breedte van het P&O-gebied: enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern inzake HR, anderzijds ondersteun en faciliteer je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk kunnen omgaan met hun medewerkers. Jij zoekt graag de balans tussen de wensen van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Je voert adviesgesprekken op alle niveaus. Ook houd je je bezig met projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen. Je werkt samen op de afdeling die bestaat uit de P&O-directeur, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met management en directies van de dochterondernemingen in Nederland en België. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken.

 • Leerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten die (tijdelijk) willen werken op basisscholen in Zeeland en West-Brabant. Vrijwel alle schoolbesturen in deze regio zijn bij onze pool aangesloten. Onder onze 190 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar ook een paar scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze scholen vragen leerkrachten voor korte en lange vervangingen en voor instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent daarbij uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Welk werk wil je doen? Je kunt kiezen voor een bepaalde regio, maar ook voor bepaalde besturen of scholen of groepen. Daarbij zijn alle combinaties mogelijk. Zo krijg je alleen werk aangeboden wat je daadwerkelijk wilt doen! Je hebt wel een pabo-diploma, maar al langere tijd niet gewerkt? Wij nodigen je uit voor een gesprek waarbij we met jou zoeken naar mogelijkheden om je weer helemaal klaar te maken voor het huidige onderwijs. Bij voldoende startbekwaamheid zoeken we een stageplek bij een van onze besturen, waar je je kennis en vaardigheden weer op peil brengt. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk in onze pool. Daar is een overvloed aan werkaanbod waarbij je je competenties aanscherpt. Als je dat wilt, kun je vanuit de pool doorstromen naar vast werk. Neem contact op met TCOZ als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Je bent met pensioen, maar wilt weer voor de klas staan? Ook oudere leerkrachten worden bijzonder gewaardeerd! In een gesprek bepalen we je (her)startbekwaamheid. Vervolgens helpen we je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Daar actualiseer je je kennis en vaardigheden, zodat je weer helemaal klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna zetten we je in op werkaanbod van je keuze. Neem contact met TCOZ op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.

 • Onderwijsassistent basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt onderwijsassistenten die (tijdelijk) willen werken op basisscholen in Zeeland en West-Brabant. Vrijwel alle schoolbesturen in deze regio zijn bij onze pool aangesloten. Onder onze 190 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar ook een paar scholen voor Speciaal Basisonderwijs (SBO). Op al onze scholen zetten we onderwijsassistenten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures wordt door onze vervangingspool verzorgd. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Vanwege de vele vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar onderwijsassistenten die inzetbaar zijn op één of meerdere van onze scholen. Deze verzoeken zijn zowel kort- als langdurend voor hele dagen en in een aantal gevallen ook voor ondersteuning voor een aantal uren per dag. Ook voor onderwijs-zorgarrangementen hebben wij aanvragen! Je kunt je opgeven voor elk van deze mogelijkheden!

 • Opleidingscoördinator

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Als bedrijf combineren ze hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Onze opdrachtgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Hun groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Als Opleidingscoördinator van de site Antwerpen ondersteun je het opleidingsproces voor de medewerkers voor wat betreft (vak)technische en compliancy opleidingen. Op deze manier sta je de medewerkers bij zodanig dat ze beschikken over voldoende kennis op technisch en veiligheidsvlak om hun job op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. Je werkt nauw samen met de afdelingshoofden en wordt aangestuurd door de Plant Manager. - Je bent (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van opleidingsplannen / trainingsschema’s voor de technische kennis. Je stelt individuele opleidingsplannen op voor nieuwe medewerkers; - Je ontwikkelt (mede) de kennismatrix en beheert de technische en installatiegebonden opleidingsdocumenten en –tools; - Je volgt de compliancy opleidingen op zodanig dat elke medewerker in de gelegenheid is om steeds te beschikken over de geldige attesten; - Je geeft zelf diverse trainingen. Je verbetert en ontwikkelt nieuw opleidingsmateriaal en zoekt naar de beste leervorm / setting. Je speelt hierbij in op digitale ontwikkelingen en technologieën; - Je volgt stage-initiatieven op teneinde het rendement te maximaliseren; - Je geeft trainee-programma’s mee vorm en optimaliseert deze in samenspraak met het management; - Je organiseert interne vergaderingen om de gemeenschappelijke noden in kaart te brengen binnen de site Antwerpen en over de sites heen; - Je staat in contact met externe opleidingspartners.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Learning & development partner

  Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Als bedrijf combineren ze hoogtechnologische toepassingen van afvalverwerking met een maatschappelijke meerwaarde. Hun groep bestaat uit meer dan 1600 medewerkers. Voor onze opdrachtgever staat duurzaamheid centraal in de bedrijfsdoelstellingen én ook in de manier waarop ze dit aanpakken. Ze zijn een Wendbare Organisatie en trekken dit door in 4 pijlers: de medewerkers, de organisatiecultuur en – structuur en technologie.De naam zegt het al, als Learning & Development Partner ga je samen met de Business op zoek naar de juiste leeroplossing. Je bent daarbij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom leermethodes en draagt bij tot de ontwikkeling van de L&D strategie. Je vind het daarbij geweldig om menselijke, organisatorische en educatieve aspecten en hulpmiddelen te combineren. Je bent in staat om de strategie operationeel te vertalen naar concrete leeroplossingenen -resultaten. Dit doe je door: De naam zegt het al, als Learning & Development Partner ga je samen met de Business op zoek naar de juiste leeroplossing. Je bent daarbij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom leermethodes en draagt bij tot de ontwikkeling van de L&D strategie. Je vind het daarbij geweldig om menselijke, organisatorische en educatieve aspecten en hulpmiddelen te combineren. Je bent in staat om de strategie operationeel te vertalen naar concrete leeroplossingenen -resultaten. Dit doe je door: - Op zoek te gaan naar de leer- en ontwikkelingsbehoeften van de Business. Je zorgt daarbij voor blended leerplannen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Denk aan onboarding-, beoordeling- en leiderschapsprogramma’s; - Het zorgen voor een goede werking en ontwikkeling van het Learning Management System (LMS), zoals door gestructureerde leerplannen, efficiënte workflows en correct masterdatabeheer; - Je treedt op als train-the-(business)trainer. Je fungeert als aanspreekpunt voor de HR Business partners en de business omtrent educatieve vraagstukken; - Je zet in op een cultuur waarbij medewerkers worden gestimuleerd om levenslang te leren en creëert een gemeenschap van leerambassadeurs om bijvoorbeeld best practices te delen. - Jouw enthousiasme hierin is aanstekelijk; - Als specialist in je domein blijf je op de hoogte van externe ontwikkelingen en neemt initiatieven om dit te vertalen naar de interne organisatie. Zorg dus dat je bij de nieuwste seminars aanwezig bent; - Met de aankoopafdeling zet je samenwerkingen op met externe partners. Wist je verder dat: - Je als L&D Partner grote vrijheid krijgt om je werk te organiseren en echt het verschil kunt maken; - Zij altijd open staan voor nieuwe ideeën en methodes; - Jouw eigen ontwikkeling als minstens zo belangrijk wordt geacht.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Medewerker marketing en communicatie (0,8 - 1,0 fte)

  In het werkpakket van deze medewerkers ligt de nadruk op het maken, plaatsen en pluggen van zowel wervende als informatieve content, bestemd voor (potentiële) studenten en andere belanghebbenden. We zoeken creatieve collega’s die puntig en wervend kunnen schrijven voor uiteenlopende digitale- en printmedia en uiteenlopende doelgroepen. Collega’s die ingewikkelde dingen op een heldere manier kunnen uitleggen en de Nederlandse taal tot in de puntjes beheersen, die niet bang zijn om op mensen af te stappen en die een radar hebben voor goede en mooie verhalen. Mensen die oog hebben voor het talige stuk van content, maar die ook in beelden kunnen denken bij het begeleiden van video- en fotoproducties en in samenwerking met onze vormgever. Die thuis zijn in de wereld van online en social media, en die ideeën aanleveren voor nieuwe, op de doelgroep toegesneden content en events.

  5 dagen geleden Scalda - Terneuzen
 • Docent ict

  05 fte-1,0 fte Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor je vak ICT en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent ICT bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als docent ICT Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. In die rol help je de studenten in hun leerproces waarin veel nadruk op communicatie, zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen wordt gelegd. Samenwerken is de sleutel tot succes! Jouw kennis, kunde én bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals. Dat doe je door: • met enthousiasme onderwijs te verzorgen binnen je vakgebied in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten zowel in het Engels als in het Nederlands. • het begeleiden en coachen van studenten. • een bijdrage te leveren aan een aangename teamsfeer door je inzet en betrokkenheid • actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld.

 • Docent lb rekenen (0,4 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB Rekenen van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen het College voor Uniformberoepen op locatie Middelburg Docent LB Rekenen (0,4 fte) Lees meer over de wereld van het College voor Uniformberoepen https://www.scalda.nl/college/college-voor-uniformberoepen Wat ga je doen? Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft theorielessen. Daarnaast kun je mentor/begeleider van studenten zijn en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  een week geleden Scalda - Middelburg
 • Leerkracht groep 8

  Per januari gezocht: een leerkracht voor groep 8 vanaf januari! Nieuwsgierig? Lees snel verder! Voor een Christelijke basisschool in Zeeland ben ik vanaf januari op zoek naar een leerkracht voor een kleine groep 8 ten behoeve van een zwangerschapsvervanging. Je werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. Je zult de klas begeleiden tot aan de meivakantie! Typerend aan de school waar je komt te werken is hun open cultuur. Overleggen, samenwerken en een gezellige sfeer zijn speerpunten van deze school. Samen met elkaar bieden ze een uitdagende en stimulerende leeromgeving voor de leerlingen. Naast aandacht voor elkaar, hebben ze ook veel aandacht voor de natuur. De natuur wordt dan nadrukkelijk opgenomen in het lesprogramma. Als leerkracht in groep 8 heb jij een grote verantwoordelijkheid. Jij bereidt de leerlingen voor op de grote stap naar het voortgezet onderwijs! Deze voorbereiding houdt in dat je de leerlingen afwisseling biedt tussen zelfstandig werken en klassikaal les krijgen. Je biedt hierin een grote verscheidenheid in vakken, van rekenen tot taal en van geschiedenis tot aardrijkskunde. Als leerkracht ben je dan ook een manusje van alles. Maandag® zal jou als leerkracht in deze periode begeleiden. Dit houdt in dat wij mee op sollicitatiegesprek gaan, we evaluaties inplannen en met jou kijken naar je wensen en behoeften als leerkracht voor een eventuele vervolgopdracht. Daarnaast mag je ons altijd bellen als je je verhaal kwijt wilt. Zie jij het zitten om deze vervanging op te pakken? Lijkt het je daarnaast leuk om eens te kijken naar de mogelijkheden in de toekomst? Solliciteer dan hieronder op deze vacature, hopelijk spreken we elkaar snel!

  2 weken geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Leerkracht cluster 3

  Zie jij het zitten om een tijdelijke vervanging op te pakken in een autisme structuurgroep op een leuke school in Zeeland? Lees dan nu verder! Voor een cluster 3 school in Zeeland ben ik vanaf februari op zoek naar een leerkracht met affiniteit voor cluster 3 klassen. De klas waarin jij les gaat geven is een autisme structuurgroep met 11 leerlingen van 6 tot en met 10 jaar. In de klas is de hele week een onderwijsassistent aanwezig, waardoor de leerkracht goed ondersteund wordt in de klas. Voor de autisme structuurgroepen is structuur het kernwoord van de week. De leerkracht maakt iedere dag een dagschema, waar duidelijk op vermeld staat welke activiteit er wanneer plaats gaat vinden. Na iedere activiteit wordt dit dagschema opnieuw geraadpleegd. De leerkracht zal in deze groep dan ook consequent en gestructureerd aan de slag moeten gaan. Iedere leerling leert op zijn of haar eigen niveau. Hierin wordt gekeken naar het niveau per ontwikkelingsgebied. Het kan dan ook zijn dat rekenen op een ander niveau wordt gegeven dan bijvoorbeeld taal. Samen met elkaar werken de leerkracht en de leerling aan de capaciteiten om zelf aan de slag te kunnen. Klinkt deze opdracht jou als muziek in de oren? Ben je de gestructureerde leerkracht die ik zoek? Solliciteer dan direct op deze functie!

  2 weken geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Leerkracht voor groep 3 auris de kring

  AURIS de KRING- GOES Wil je werken met leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), en/of bijkomende problematiek? En ben je in staat om, vanuit hun mogelijkheden, rekening te houden met hun beperking? Dan zitten wij op jouw reactie te wachten! Wij zoeken met ingang van 1 februari 2020 een Leerkracht voor groep 3 (wtf 0,8 - 1,0)

  2 weken geleden trigthie - Goes