Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Docent wiskunde

  Je bent nodig: door jouw inzet fietsen deze leerlingen door de schoolexamens! Voor een middelbare school in Zeeland zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde. Deze vervangingsopdracht duurt tot aan de zomervakantie. Het gaat hier om lessen op het VMBO. Een doelgroep dus waar het extra belangrijk is pedagogisch stevig in je schoenen te staan. Met Wiskunde als verplicht vak voor iedereen, is het een uitdaging ook de leerlingen die de lessen niet zo tof vinden te betrekken. Daar draai jij je hand natuurlijk niet voor om! Docent zijn is meer dan de onderwijstaken alleen, je bent pedagoog, communicatiedeskundige maar ook organisatievirtuoos. In de functie van docent Wiskunde is het jouw taak de leerlingen van deze school klaar te stomen richting examens. Met docenten in opleiding kom ik ook graag in contact. Ben jij je aan het oriënteren richting een nieuwe uitdaging? Dan ga ik graag met jou het gesprek aan om wensen en ambities te bespreken.

 • Leerkracht sbo

  We zijn voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant doorlopend op zoek naar een leerkracht met een PABO-bevoegdheid en affiniteit voor deze doelgroep. Als leerkracht in het speciaal basisonderwijs weet jij wat je leerlingen nodig hebben om op te bloeien. Stevig in je schoenen staan, betrokkenheid en doorzettingsvermogen zijn erg belangrijk. De groepen in het SBO zijn wat kleiner en is er vaak een onderwijsassistent aanwezig. Als leerkracht voor deze klas zet je een stap extra. Op het SBO is een veilige leeromgeving de absolute basis. Als leerkracht is het jouw taak daarin te voorzien. Naast de lessen is het vooral belangrijk de individuele zorgbehoeften van de leerlingen te herkennen en daarop in te spelen. Er is extra deskundigheid aanwezig om jou bij te staan in vraagstukken rondom gedragsproblematiek. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen het speciaal onderwijs, dan helpen we je graag om je eerste of gevorderde stappen te maken in je carrière. Je bent welkom om contact op te nemen voor meer informatie.

 • Leerkracht vso

  In de functie van leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) kom je voor heel wat uitdagingen te staan. Op deze scholen vind je leerlingen met uiteenlopende zorgbehoeften en diverse leerproblematiek. Kleine stappen hebben hier veel effect! Voor scholen in Zeeland en West-Brabant zijn we doorlopend op zoek naar een bevlogen leerkracht die een extra uitdaging ziet zitten. Dit onderwijs richt zich op het zo optimaal mogelijk ontplooien van jongeren met diverse gedrags- en leerproblematiek. De nadruk binnen de functie van leerkracht in het VSO ligt dan ook vooral op jouw pedagogische skills. Naast de gebruikelijke onderwijstaken vraagt het extra inzet om het lesprogramma aan te passen op de individuele zorgbehoeften van de leerlingen. Binnen het VSO staat een veilige leeromgeving hoog in het vaandel. Voor jou als leerkracht is het van belang adequaat te kunnen reageren en die veiligheid te waarborgen. Op deze scholen wordt je vaak bijgestaan door deskundigen en vaak zelfs een onderwijsassistent per klas. Zie jij dit als een uitdaging en wil je jouw mogelijkheden in het speciaal onderwijs verkennen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • Groepsleerkracht

  Wij zijn voornemens ons onderwijsteam uit te breiden en daarom zijn we op zoek naar bevlogen leerkrachten. Kijk jij uit naar wat verfrissende afwisseling in het nieuwe jaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je namelijk graag de mogelijkheid om binnen een vast dienstverband op verschillende Zeeuwse of Brabantse scholen te werken. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag in het speciaal onderwijs en volgend schooljaar switchen naar kleuters of juist de bovenbouw. Of voor de echte liefhebber zelfs op twee verschillende scholen tegelijk! Op deze manier kun je volop (her-)ontdekken welke diversiteit er is binnen het onderwijs en waar je echt gelukkig van wordt. Hierbij bieden wij vanuit onze Maandag® Academy ook regelmatig interessante vakgerichte en persoonsgerichte trainingen en cursussen waaraan je altijd kan deelnemen. Als dit interessant klinkt, lijkt het me leuk met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Passend bij jouw wensen en ambities ga ik dan aan de slag om mooie opdrachten voor je te vinden.

 • Docent lb sport thop en entree met nt2 (± 0,4 fte) terneuzen en middelburg

  Het College voor Educatie biedt diverse opleidingen aan die studenten in staat stellen (alsnog) hun mogelijkheden volledig te benutten. Studenten die een verkeerde opleidingskeus gemaakt hebben wordt door middel van het Traject Heroriënterings Programma (THOP-klas) de kans geboden om in 8 weken tijd alsnog goed voorbereid aan één van de vele opleidingen in het MBO of een andere opleiding te beginnen. Daarnaast biedt de klas Entree met NT2 een kans voor niet-Nederlandstalige jongeren via een route met extra Nederlands en begeleiding een mbo-diploma op niveau 1 te halen. Met ingang van medio maart 2019 ontstaat op maandag en woensdag de volgende vacature op de locaties Terneuzen en Middelburg: Docent LB Sport THOP en Entree met NT2 (± 0,4 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - onderwijs; - bijdragen aan onderwijsontwikkeling en –vernieuwing.

  23 uur geleden Scalda - Terneuzen
 • Senior p&o functionaris

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior P&O functionaris voor 40 uur. Als Senior P&O functionaris ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid op een pro-actieve manier. Zo houdt je je bezig met o.a.: - Het ondersteunen en adviseren van de directies en management van de toegewezen bedrijven; - Het ondersteunen en coachen van zowel leidinggevenden als medewerkers in de uitvoering van hun werkzaamheden; - Het coördineren van werving en selectieactiviteiten en begeleiden van P&O gerelateerde projecten; - Je zal betrokken zijn bij de uitvoering van gezondheidsbeleid en voert overleg met de bedrijfsarts.

 • Leerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland heeft plaats voor leerkrachten die willen werken in de regio Zeeland en West-Brabant. We hebben werkmogelijkheden voor je op veel van onze aangesloten scholen. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar er is ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO) en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Op al onze scholen zetten we leerkrachten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures wordt door onze vervangingspool verzorgd. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Je hebt voor het werk dat je wordt aangeboden allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod van één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod in alleen groepen onderbouw of bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk; het werkaanbod dat je ontvangt kun je helemaal naar je eigen wensen inrichten! Je wilt herintreden? Je bent wel in bezit van een diploma, maar je hebt al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? Dan zoeken wij met je naar een stageplek waar je je kennis en vaardigheden weer kunt opfrissen. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk. Neem contact op met TCOZ als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Je bent met pensioen, maar wilt weer voor de klas staan? Je wilt weer een deel van je tijd met kinderen werken? Indien nodig, helpen we je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Dan kun je je kennis actualiseren, zodat je weer helemaal bij bent en klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna kun je worden ingezet op werkaanbod van je keuze. Neem contact met TCOZ op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden. Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in een andere richting en denkt erover om leerkracht te worden? Indien je een Hbo-opleiding succesvol hebt afgerond, is het mogelijk om je te laten omscholen tot leerkracht basisonderwijs. In een tweejarig traject kun je in dienst van een schoolbestuur je bevoegdheid halen met een combinatie van werken en studeren tegelijk! Neem contact op met TCOZ voor vragen of gedetailleerde informatie over de mogelijkheden van zijinstroom.

 • Onderwijsassistent m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland heeft plaats voor onderwijsassistenten die willen werken in de regio Zeeland en West-Brabant. We hebben werkmogelijkheden voor je op veel van onze aangesloten scholen. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar er is ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO) en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Op al onze scholen zetten we onderwijsassistenten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures wordt door onze vervangingspool verzorgd. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Vanwege de vele vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar onderwijsassistenten die inzetbaar zijn op één of meerdere van onze scholen. Deze verzoeken zijn zowel kort- als langdurend voor hele dagen en in een aantal gevallen ook voor ondersteuning voor een aantal uren per dag. Ook voor onderwijs-zorgarrangementen hebben wij aanvragen! Je kunt je opgeven voor elk van deze mogelijkheden!

 • Logopedist voor auris de kring

  Auris de Kring is een school in Goes voor kinderen van 4-12 jaar met een taalontwikkelings stoornis en/of slechthorendheid. Vanwege langdurige ziekte zijn we per direct op zoek naar een (inval) logopedist Het betreft 24 uur, bij voorkeur op dinsdag, woensdag en donderdag ( andere dagen en/of aantal uren is bespreekbaar)

  4 dagen geleden trigthie - Goes
 • Controller

  Werken bij Respont is betekenisvol. Wij creëren meerwaarde door kinderen en jongeren met een specifieke onderwijsbehoefte op het gebied van gedrag of leren, voor te bereiden op hun waardevolle bijdrage aan de Zeeuwse samenleving. Onze leidende principes zijn vertrouwen, verbinding, vakmanschap en inspiratie. We zijn per 1 juni 2019 op zoek naar een controller 32-40 uur per week De controller zorgt ervoor dat we als organisatie financieel in control zijn en heeft de in- en externe onzekerheden die de realisatie van de organisatiedoelstellingen in gevaar kunnen brengen, in beeld. De controller adviseert pro-actief over de financiële beleidsontwikkeling, het beheer en huisvesting, aan bestuur en schooldirecties. De controller ontwerpt en beheert de bestuurlijke informatievoorziening, werkwijzen en procedures en optimaliseert efficiëntie en effectiviteit. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Meer info op www.respont.nl. Pagina-einde Heb je belangstelling? Kijk op www.respont.nl voor meer informatie over ons bestuur. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Th. J. Hut, voorzitter college van bestuur, 0118-745011 en/of t.hut@respont.nl. Een sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 19 februari 2019 mailen aan info@respont.nl.?HYPERLINK "mailto:administratie@asteriacollege.nl" De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 25 februari, de tweede gespreksronde op dinsdag 12 maart 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  een week geleden Stichting Respont HRM - Vlissingen
 • Leerling ad hbo pedagogisch professional & kind en educatie

  Hallo, Ik ben een 28 jarige, ondernemende moeder van 4 jonge kinderen. In september start ik met de opleiding op het HZ: pedagogisch professional & kind en educatie. Het gaat om een Associated Degree opleiding op HBO niveau. Dit is een 2 jarige opleiding, waarin theorie en praktijk direct worden verbonden. Voor deze opleiding ben ik op zoek naar een betaalde werkplek van 16 uur. Wat houdt de opleiding in? Binnen deze opleiding wordt je opgeleid als een pedagogisch hulpverlener in het basisonderwijs. Je krijgt een verbindende en ondersteunende rol, ten behoeve van de ontwikkeling van het kind. Je helpt leraren met een hulpvraag en probeert vorm te geven aan een behandelplan van een kind. Je neemt initiatief, door het waarnemen van het functioneren van een kind in de groep en het detecteren van lichte problematiek. Je bent de schakel tussen hulpverleners, ouders, kind en de school. Praktische kennis over leerdoelen en leerlijnen, zijn bij deze opleiding in begrepen. Ook relevantie informatie over wet- en regelgevingen komen aan bod. Als het ware ben je een onderwijsassistent plus met extra achtergrond in pedagogische kwesties. Binnen deze opleiding is het mogelijk om persoonlijke eigenschappen uit te diepen en zo je zelf optimaal te ontwikkelen. Alhoewel onderwijs in het bijzonder wordt benadrukt, belooft deze opleiding ook baanperspectief in de jeugdhulp, jeugdwelzijn en kinderopvang. De ontwikkeling van kinderen van 0 tot en met 14 jaar staat centraal. Na het behalen van deze opleiding, kun je doorstromen naar het 3e jaar van de opleiding pedagogiek of de opleiding PABO. Mijn voornemen is, indien mogelijk, zeker door te studeren in een van deze twee richtingen. Op dit moment neig ik naar pedagogiek met een SKJ-registratie. Ik ben bijzonder gemotiveerd om aan deze studie te starten. In mijn eigen capaciteiten heb ik alle vertrouwen en ik weet zeker dat ik een aanwinst kan zijn voor een organisatie die zich bezig houdt met kind en welzijn. Voor een persoonlijke motivatiebrief, CV en eventueel wat meer informatie over de inhoud van deze opleiding, kan er prive bericht worden.

  een week geleden Fam. Ijzerberg - Vlissingen
 • Staffunctionaris personeel & organisatie 20-40 uur p/w (0,5 - 1,0 fte)

  Organisatie Albero is een stichting voor openbaar en christelijk onderwijs op de Bevelanden. De stichting heeft momenteel 26 basisscholen, ca. 3500 leerlingen en ca. 450 personeelsleden. Het bestuurskantoor van de stichting is gevestigd in Goes. Op het bestuurskantoor werken 12 medewerkers als een gedreven en enthousiast team samen. De scholen van Albero bieden duurzaam onderwijs aan, waarbij dit onderwijs interessant, motiverend, uitdagend en betekenisvol is. Het onderwijs wordt gegeven in een aantrekkelijke en professionele leer- en werkomgeving. De identiteit van de afzonderlijke scholen is hierin leidend. Albero zoekt samenwerking met andere organisaties in de regio om samen vorm te geven aan een optimale leeromgeving voor kinderen, zodat onderwijs en maatschappij met elkaar verbonden worden. Onze nieuwe collega Personeel en Organisatie: ? ontwikkelt beleid op het terrein van personeel; ? draagt mede zorg voor de formatie en uitvoering van het personeelsbeleid; ? adviseert bestuur en directies over rechtspositionele zaken en de vormgeving en uitvoering van personeelsbeleid; ? kan strategisch denken; ? weet draagvlak te creëren; ? heeft brede kennis van beleidsontwikkelingen op personeelsgebied; ? heeft inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het personeelsbeleid van de stichting; ? is vaardig in het overzien, analyseren en oplossen van personeelsvraagstukken.

  een week geleden Albero - Goes
 • Ambulant begeleider

  Veel ervaring in het onderwijs maar niet meer voor de klas? Help a teacher out! Voor een opdrachtgever in Zeeland ben ik op zoek naar een onderwijsprofessional met ervaring en kennis in speciale onderwijsbehoefte. Als Ambulant Begeleider draag jij zorg voor het passend onderwijs in de regio. Je zal door handelingsgericht werken de ontwikkeling van leerlingen stimuleren. Ervaring op het gebied van gedragsproblematiek is voor deze functie van belang. We zijn op zoek naar een ambulant begeleider die affiniteit heeft met diverse doelgroepen; het primair, voortgezet en/of speciaal onderwijs. Binnen deze scholen vinden we leerlingen met zowel externaliserende als internaliserende gedragsstoornissen die begeleiding op maat behoeven. Jij als ambulant begeleider vindt hierin jouw taak. In samenspraak met leerkrachten en andere zorgprofessionals stel je een handelingsplan op om de leerprocessen van de jongeren optimaal te laten verlopen. Het handelingsplan wordt natuurlijk uitgevoerd door de leerkracht, dus jij als ambulant begeleider bent er met name om deze leerkracht te coachen. Dat doe jij door goed te luisteren en te observeren. Je zal op locatie werken en zal dus in diverse teams terecht komen. Belangrijk dus dat communicatie en samenwerken jouw sterke punten zijn. De uren zijn zelfstandig en flexibel in te plannen.

  een week geleden Maandag® Middelburg - Heel Zeeland
 • Docent techniek

  Passie voor techniek en het talent om die passie over te brengen? Hier moet je zijn! Op dit moment zoeken we voor een school in Zeeland docenten die affiniteit hebben met jongeren met gedragsproblematiek. Hier is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Door deze leerlingen te voorzien van theoretische, praktische en zorgaanbod wordt de basis gevormd voor stappen richting werk of een vervolgopleiding. Als docent Techniek maak jij de verschillende aspecten van de technische wereld inzichtelijk voor de leerlingen. In duidelijke taal verzorg je instructie en zet je de jongeren aan het werk. Van houtbewerking tot de basics van installatietechniek. Jij kan inspelen op de belevingswereld van de jongeren om ze te inspireren. Heb jij een bevoegdheid docent Techniek en ben je bereid net die stap extra te zetten met deze leerlingen? Dan ben je welkom om te reageren. Als je in opleiding bent en alvast aan de slag wil in het onderwijs, lijkt het me ook leuk om in contact te komen.

  een week geleden Maandag® Middelburg - Heel Zeeland
 • Toppers binnen het onderwijs gezocht voor schooljaar 2019 - 2020

  Alhoewel het jaar nog maar net van start is, kijken wij al vooruit richting komend schooljaar. Solliciteer direct om verzekerd te zijn van een fijne uitdaging in het nieuwe schooljaar! Maandag® Middelburg groeit! Wij zijn ter uitbreiding van ons team aan vaste docenten op zoek naar toppers binnen de diverse takken van het onderwijs. Wij bemiddelen onder andere leerkrachten/docenten binnen het basis-, speciaal, voortgezet en MBO/HBO onderwijs. Voor het komende schooljaar 2019 - 2020 zoeken wij naar flexibele, enthousiaste en zowel pedagogisch als didactisch goed onderlegde docenten. Middels een (vast) dienstverband bij Maandag® word je ingezet op diverse scholen, binnen diverse doelgroepen. Wellicht ben je een docent in opleiding en vind je het leuk om in verschillende keukens een kijkje te nemen. Maar ook docenten die al langere tijd op één school werkzaam zijn en toe zijn aan een nieuwe uitdaging passen binnen dit plaatje. Samen met de Recruiter/Accountmanager wordt met jou in gesprek gegaan over je voorkeuren en wensen. Op basis hiervan gaan we voor jou aan de slag! Ben jij enthousiast om het komende schooljaar het avontuur aan te gaan? Je kunt mij bereiken via 06-13234967 of direct solliciteren door jouw cv te sturen naar linda.reinshagen@maandag.nl

  een week geleden Maandag® Middelburg - Heel Zeeland