Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 13 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Opleidingscoördinator

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Opleidingscoördinator. In deze nieuwe functie zal de focus bij aanvang liggen op het samen met de belanghebbenden in kaart brengen van de aanwezige opleidingen en de behoeftes op het gebied van opleidingen. Met deze informatie ontwikkel je (mede) een kennismatrix en beheer je de technische en installatie gebonden opleidingsdocumenten. Vanuit de inventarisatie verbeter en ontwikkel je nieuw lesmateriaal en zoek je naar de beste leervorm/setting. Vanzelfsprekend speel je hierbij in op de digitale ontwikkelingen en technologieën. Waar mogelijk geef je zelf ook trainingen, maar behoort daarnaast ook het contact met externe opleidingspartners tot jouw taken. Wat wordt jouw grootste uitdaging: De opleidingscoördinator ondersteunt het opleidingsproces binnen de site voor wat betreft (vak)technische en compliancy opleidingen. Doel hiervan is te faciliteren dat elke medewerker op technisch en veiligheidsvlak over voldoende kennis beschikt om zijn job op een veilige en efficiënte manier te kunnen uitvoeren.

  5 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Docent verpleegkunde

  Omvang: 0,6- 1 fte Standplaats: Vlissingen Jouw werk als docent verpleegkunde Jij kunt waarde toevoegen aan ons integrale onderwijs op het gebied van Verpleegkunde, dat is gebaseerd op het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020. Gezamenlijk met de collega’s geef je in een dynamische leeromgeving inhoud aan onze ambitie om tot de beste opleidingen in Nederland te blijven behoren. Je ziet het als een mooie uitdaging om studenten te coachen en op weg te helpen in hun professionele ontwikkeling, onder andere door het activerende onderwijs op een praktijkgerichte manier vorm te geven. Je hebt oog voor maatschappelijke trends, een innovatieve en onderzoekende houding. De ideale kandidaat heeft een collegiale en open stijl van communiceren; heeft passie voor onderwijs, het opleiden en coachen van jonge mensen en is betrokken. Dit uit zich in studentgerichtheid, samenwerkingsgerichtheid, loyaliteit en positieve grondhouding. Als docent verpleegkunde: • Verzorg je uitdagend onderwijs op het gebied van verpleegkunde; • Begeleid en coach je vol- en deeltijd studenten; • Lever je een teambijdrage aan het ontwikkelen en verbeteren/borgen van het onderwijs en onderwijsvormen; • Toets en beoordeel je als docent en examinator de leeruitkomsten van de studenten.

 • Online lesgeven! De veilige oplossing!

  Wil jij graag je passie en kennis overdragen aan anderen? In deze tijd is dat niet altijd even makkelijk. Apprentus biedt uitkomst! Biedt online les aan! Door je lessen online beschikbaar te maken, kun je op een veilige manier je inkomsten verhogen door je lessen online aan te bieden op Apprentus! Zang, instrumenten, noten lezen, op Apprentus zoeken leerlingen naar de beste docenten die online les geven. Voor leraren is het volledig gratis om lessen aan te bieden! Probeer het ook!

  2 dagen geleden Apprentus - Heel Zeeland
 • Lecturer ict, software engineering

  0.5 FTE-1.0 FTE Being a lecturer isn't something you do, it's who you are. We can't teach your desire to innovate, love for the profession of IT and involvement with students. That's in your DNA. And whether or not you have experience in education, that enthusiasm is the most important thing for us. Is it in you? Then apply for the IT lecturer position at HZ University of Applied Sciences in Middelburg, the Netherlands. Your work as an IT lecturer You know better than anyone that being a lecturer goes beyond just passing on knowledge. Students can always rely on you, and you're right at home in a coaching role. You'll use your knowledge, skills and enthusiasm to train students to become enterprising, innovative and driven professionals. You do that by: • teaching within the field of software engineering in multidisciplinary courses/study projects. • guiding and coaching students. • contributing to practice-oriented research. • working together in an agreeable team atmosphere. • actively participating in the development of interdisciplinary educational projects in cooperation with the industry.

 • Docent social work (voltijd en deeltijd)

  0,6 - 1,0 fte Ben jij de docent Social Work die wil bijdragen aan een dynamisch team en aan het realiseren van een inspirerende leeromgeving in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk? Trots. Zo voel jij je als je de ontwikkeling van jouw studenten ziet als ze binnenkomen als eerstejaars en aan het eind van hun studie wanneer ze met hun diploma op zak de arbeidsmarkt op gaan. Als docent Social Work wil je dat ze de beste worden in dit vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. En je werkt samen in een team met collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent Social Work (voltijd en deeltijd) bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als docent Social Work Bij HZ draait alles om persoonlijk en praktijkgericht onderwijs. Met jouw recente ervaring in de hulpverlening en je kennis aangaande wet- en regelgeving, sociale zekerheid en belangenbehartiging van cliënten ben jij de inspirerende docent die studenten helpt zichzelf te ontwikkelen. En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je constant bezig met maatschappelijke trends en nieuwe ontwikkelingen. Het profiel complexe en/of de langdurige zorg (bv. GGZ) binnen het sociaal domein zijn voor jou bekend terrein. Hierbij werk je veel samen met jouw collega’s en delen jullie elkaars kennis. Hierbij werk je veel samen met jouw collega’s en delen jullie elkaars kennis. Jij bent de docent Social Work die vol enthousiasme: • Lesgeeft in diverse disciplines binnen de voltijd en deeltijd. Dit doe je op een coachende manier, zodat jouw studenten praktijkgerichte opdrachten met succes afronden. • Ontwikkelingen in het vakgebied nauw in de gaten houdt en dit toepast in het onderwijs. Je bezoekt bijvoorbeeld seminars of je loopt een dag mee bij een instelling. • Zich bezighoudt met de onderwijsontwikkeling om de opleiding Social Work aangesloten te houden bij de hedendaagse praktijk. • Mogelijk ook als studieloopbaanbegeleider ingezet wordt.

 • Docent pedagogiek / pedagogisch professional kind en educatie (ppke)

  0,6 - 1,0 fte Standplaats: Vlissingen Ben jij de enthousiaste docent met affiniteit op het gebied van zorg, welzijn en pedagogiek en kijk je ernaar uit om ons onze opleidingsteams in vol- en deeltijd te komen versterken? Trots! Zo voel jij je als je de ontwikkeling van studenten in je lessen ziet. Als ze binnenkomen als eerstejaars en aan het eind van hun studie wanneer ze met hun diploma op zak de arbeidsmarkt op gaan. Als Docent Pedagogiek / Pedagogisch Professional Kind en Educatie wil je dat ze de beste worden in hun vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. En je werkt samen in een team met collega’s die oog voor elkaar hebben, elkaar steunen en van elkaar leren. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent Pedagogiek/ Pedagogisch Professional Kind en Educatie bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als docent Pedagogiek / Pedagogisch Professional Kind en Educatie (PPKE) De docent van de bacheloropleiding Pedagogiek en associate degree opleiding PPKE is een gedreven en inspirerende collega die zijn/haar kennis en ervaring op deskundige wijze weet te delen met collega’s en studenten en die waarde kan toevoegen aan ons onderwijs. Gezamenlijk met de collega’s geef je in een dynamische leeromgeving inhoud aan onze ambitie om tot de beste opleidingen in Nederland te blijven behoren. Je ziet het als een uitdaging om studenten vanuit je professionaliteit te stimuleren in hun ontwikkeling en hierbij een passend opleidingsprogramma op te zetten en te onderhouden. Je bent een teamspeler en in staat om op jezelf te reflecteren. Je hebt oog voor maatschappelijke trends en kan een innovatieve en onderzoekende houding aannemen. Je bent een professional met een resultaatgerichte en analytische instelling die passie heeft voor onderwijs en het opleiden en coachen van jonge mensen. Je staat positief-kritisch in het werk, je streeft naar hoge kwaliteit, bent flexibel en denkt in kansen en mogelijkheden. In het werk als Docent bij onze opleidingen staat centraal: • Het verzorgen van uitdagend en interactief onderwijs op het gebied van jeugd, ontwikkeling, onderzoek, educatie en psychologie; • Het met een onderwijskundig inzicht kunnen opbouwen en onderhouden van curricula, waarbij flexibilisering mede een uitgangspunt is. Bij het ontwikkelen van leeruitkomsten en leeractiviteiten worden eigen kennis en praktijkervaringen geïntegreerd opgenomen; • Begeleiding geven aan groepen en individuele studenten in (mentor)klassen, (onderzoeks)projecten en de stageomgeving.

 • Leerkracht speciaal onderwijs

  Heb jij een PABO diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het Speciaal Onderwijs? Lees dan snel verder! Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een enthousiaste leerkracht met een PABO diploma én interesse in het Speciaal Onderwijs! Wij werken samen met diverse scholen in Zeeland en West-Brabant binnen het Cluster 3 en Cluster 4 onderwijs. Zij zitten met smart te wachten op jouw hulp! Maandag® biedt jou de mogelijkheid om voor korte- of lange termijn deze scholen uit de brand te helpen. Op deze manier kunnen alle leerlingen naar school blijven gaan en krijg jij als leerkracht de kans om een kijkje te nemen op verschillende scholen. Dit alles op basis van een contract bij Maandag®. “Wat zo fijn was bij Maandag®, is dat ik de mogelijkheid om het Speciaal Onderwijs uit te proberen. Ik had nooit verwacht dat ik dit zonder extra opleiding kon doen!” Wat wij daarin van jou verwachten is dat jij flexibel inzetbaar bent! Dit houdt in dat jij het leuk vindt om op diverse type onderwijs je weg weet te vinden. Daarnaast sta jij als leerkracht stevig in je schoenen. De leerlingen binnen het Speciaal Onderwijs zullen jou als vervangend leerkracht graag uittesten en jij moet daarin je mannetje staan en hen direct de structuur bieden die zij nodig hebben! Ervaring binnen het Speciaal Onderwijs is een pré, maar we bieden je ook de mogelijkheid om juist deze ervaring op te komen doen bij ons. “Aan iedereen die op zoek wilt naar welk type onderwijs bij ze past, raad ik zeker aan om voor Maandag® aan de slag te gaan! Ze begeleiden je en blijven in gesprek over je wensen!” Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als leerkracht met veel afwisseling, maar toch de zekerheid van een vast salaris per maand? Dan is dit de ultieme kans! | Uren in overleg | locatie nader te bepalen | salaris op basis van CAO PO |

  6 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Leerkracht cluster 3

  Differentiatie, oog voor het individu en veel geduld, dit zijn de kwaliteiten die jij bezit! Lees snel verder hoe jij deze in kunt zetten. Om het schooljaar 2020 – 2021 goed van start te laten gaan, ben ik op zoek naar een enthousiaste Leerkracht met affiniteit voor cluster 3 Het Cluster 3 onderwijs biedt onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking of aan leerlingen die langdurig ziek zijn. Als leerkracht is het belangrijk om deze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedere leerling heeft een andere benadering nodig en ander soort zorg. Als leerkracht voel jij aan wat zij nodig hebben en weet je hier op in te spelen. Op deze manier weet jij het beste uit je leerlingen te halen. Ze voelen zich veilig en vertrouwd en durven met hun vragen en verhalen bij jou te komen. Het docententeam van Maandag® Middelburg bestaat uit verschillende type leerkrachten en docenten. Wat zij gemeen hebben, is dat zij van afwisseling en uitdaging houden en ze een enorme passie hebben voor het onderwijs. Zij helpen iedere school uit de brand, wanneer zij met een langdurig tekort zitten. Om bij dit docententeam te horen, zal jij als leerkracht ook flexibel inzetbaar moeten zijn. Je vindt het leuk om op meerdere scholen aan de slag te gaan en zet bij iedere opdracht direct je schouders eronder. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ga ik graag het gesprek aan om te ontdekken of jij een aanwinst kan zijn voor ons vaste docententeam! | Uren bespreekbaar | Mogelijkheid tot een vast contract | Salaris gebaseerd op CAO PO | Locatie nader te bepalen |

  6 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Groepsleerkracht

  Ben jij een echte verhalenverteller en luistert iedereen met volle aandacht naar jou als je iets uitlegt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant zijn wij voor het schooljaar 2020 – 2021 op zoek naar toppers van Groepsleerkrachten. Als Groepsleerkracht voor Maandag® krijg je de kans om op verschillende scholen aan de slag te gaan binnen het Primair Onderwijs. Wij kijken hierin naar de wensen van de Groepsleerkracht. Door een kijkje te nemen op verschillende scholen, ontdek jij welke doelgroep echt bij je past! Het is nooit verkeerd om een kijkje te nemen in verschillende keukens, dit zorgt namelijk voor diversiteit in je werk. We hebben verschillende projecten voor de korte en de lange termijn, op basis van een projectovereenkomst of zelfs op basis van een contract. Wat wij zoeken in een groepsleerkracht? Je weet de leerlingen te boeien en met jouw passie weet je leerlingen te inspireren en motiveren. Je weet succes te creëren en je sluit aan bij de belevingswereld van de doelgroep. Verder vragen we flexibiliteit van je. Het kan zijn dat je op twee projecten zit en dan zal je moeten kunnen wisselen tussen doelgroepen. Natuurlijk heb je ook affiniteit met het Primair Onderwijs én bovenal vindt je het geweldig om voor de klas te staan. Heb jij een PABO bevoegdheid en heb je interesse in het Primair Onderwijs? Neem dan contact met me op! | Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Startdatum in overleg | Contractmogelijkheden bespreekbaar |

  6 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent voortgezet speciaal onderwijs

  Jij weet jongeren met een bijzondere hulpvraag te begrijpen en te ondersteunen! Hier ligt jouw kracht! Herkenbaar? Lees dan snel verder. Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs met een passie voor zijn/haar vak! Wij werken met diverse VSO scholen samen in Zeeland en West-Brabant. Zij hebben regelmatig vacatures openstaan waar ze onze hulp voor nodig hebben! Dit betekent dan ook dat je de kans krijgt om op diverse scholen een kijkje te nemen. Als Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs bij Maandag® ga je aan de slag op scholen wanneer zij een vervangingsopdracht hebben. Dit kan zijn dat er een Docent met zwangerschapsverlof gaat, maar ook dat een Docent langdurig uitvalt. De opdrachten zijn erg divers en je komt steeds in een nieuwe uitdaging terecht. Deze nieuwe uitdagingen vragen van jou als Docent een flinke dosis flexibiliteit. Iedere opdracht is anders, denk aan leeftijden, doelgroep, type onderwijs, lesmethodes, enzovoort. Daarnaast moet je ook stevig in je schoenen staan. Als vervangend Docent zal jij door de jongeren regelmatig uitgetest worden. Ze zullen je grenzen op gaan zoeken en kijken hoe ver ze kunnen gaan met hun gedrag. Jij zal je grenzen dan ook goed duidelijk moeten maken. Ben jij toe aan nieuwe uitdagingen en heb je een groot aanpassingsvermogen? Grijp dan deze kans! | Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Salaris conform CAO PO | Contractmogelijkheden |

  6 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent avo

  Jij bent van alle markten thuis en weet ieder vak feilloos te geven. Daarnaast weet je ook nog eens om te gaan met diverse gedragsproblematieken. Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een manusje van alles, namelijk een Docent AVO! Bij Maandag® Middelburg werken we met scholen in Zeeland en West-Brabant binnen diverse type onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan het Praktijkonderwijs, maar ook aan het Voortgezet Speciaal Onderwijs Cluster 4. Zij zijn regelmatig op zoek naar een Docent AVO die een langdurige vervanging op zich kan nemen. Als Docent AVO in dienst bij Maandag® krijg jij de kans om deze scholen uit de brand te helpen en steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan! Tijdens je lessen zul je te maken krijgen met verschillende uitdagingen. Zo zijn de jongeren niet altijd gemotiveerd, zullen ze je als vervangend docent regelmatig uittesten en moet je omgaan met verschillende gedragsproblematieken. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit. Maar dit is voor jou als Docent AVO geen enkel probleem. Jij gaat deze uitdaging graag aan! Samen met jou ga ik graag kijken welke scholen bij je passen, waar jij gelukkig van wordt, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe wij deze op onze scholen in kunnen zetten! Vind jij het leuk om keer op keer een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan pas jij mogelijk wel in ons gedreven docententeam! | Uren in overleg | Mogelijkheid tot een vast contract | Locatie nader te bepalen |

  6 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Opleidingscoördinator tourism management

  Ben jij de professionele verbinder en mensgerichte collega die wij zoeken? Omvang: 0,8 - 1,0 FTE Standplaats: Vlissingen Trots. Geïnspireerd. Toekomstgericht. Dat zijn woorden die je ervaart in je verantwoordelijkheid voor de opleiding Tourism management. Trots voel jij je, als je de ontwikkeling van jouw studenten en het team ziet. Geïnspireerd word je, door de visies van je studenten en je collega’s en door de grote impact van het vakgebied. Toekomstgericht draag je bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van de opleiding. Op een mensgerichte, coachende, faciliterende wijze geef je dagelijks leiding aan het team van medewerkers en creëer je een open cultuur en dialoog en een fijne werksfeer. Samen met je onderwijs - en onderzoekscollega’s én samen met het internationale werkveld werk je aan een zo goed mogelijk leerklimaat voor de studenten van de opleiding. Je geeft je collega’s volop vertrouwen en ruimte om hun praktijkervaring over te brengen. Je daagt hen uit om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Naast de individuele ontwikkeling van je collega’s staat ook de teamontwikkeling centraal en begeleid je jouw collega’s naar meer resultaatverantwoordelijkheid en zelforganiserend vermogen. Dat te combineren met onderwijsontwikkeling en -uitvoering inspireert jou. Zit het in je? Herken je je in deze rol waar het draait om studenten, om collega’s en ieders toekomst? Word je door mensen in je omgeving getypeerd als benaderbare collega, als ambitieuze professional en als mensgerichte leidinggevende? Voel je je thuis in een internationale werkomgeving en is je Engels, de voertaal van de opleiding, uitstekend? Solliciteer dan op de vacature Opleidingscoördinator Tourism management, voor zowel de bacheloropleiding als de associate degree, bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

 • Projectleider duurzame energie / senior onderzoeker

  0,8 fte Als senior onderzoeker/projectleider in de onderzoeksgroep Delta Power; Duurzame Energie in de Delta verbind je de laatste ontwikkelingen in de duurzame energietechnologie met de energiesector in Zuidwestelijke Delta en de opleidingen in het domein Technology, Water and Environment. Leidinggevende capaciteiten, gekoppeld aan nieuwsgierigheid, gedrevenheid, praktijkgerichtheid, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Zoek jij een positie waarin je 1) leiding geeft aan praktijkgerichte onderzoeksprojecten op het gebied van duurzame energie en 2) zelf ook onderzoek doet naar Wind op Zee? Solliciteer dan op de vacature van senior onderzoeker/projectleider offshore wind bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen-/ Middelburg. Jouw werk als senior onderzoeker/projectleider De onderzoeksgroep Delta Power doet onderzoek naar duurzame energiesystemen in Deltagebieden. Zo werken we de komende jaren samen met andere kennisinstellingen en bedrijven aan Duurzame Warmte in de Gebouwde Omgeving, Waterstof, Energie uit Water, Offshore Solar en Wind op Zee. In positie als senior onderzoeker-projectleider (0,4 fte) binnen de onderzoeksgroep Delta Power coördineer je de praktijkgerichte onderzoeksprojecten die het team uitvoert. Inhoudelijk trek je (0,4 fte) het onderzoeksprogramma op het gebied van offshore wind. Je bouwt een netwerk op met bedrijfspartners, platform- en brancheorganisaties, kennisinstellingen en de regionale overheden. Samen met hen identificeer je innovatiebehoeften en formulier je onderzoeksvragen die we in onze onderzoeksprojecten oppakken. Daarbij weet je om te gaan met de uiteenlopende belangen. Tevens zorg je voor valorisatie van de onderzoeksresultaten en het overbrengen van de nieuwe kennis aan de studenten. Het innovatieve karakter van de vraagstukken biedt je de mogelijkheid om de resultaten te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen. Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de projecten en bij opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Deze functie biedt jou de mogelijkheid om: • Zelfstandig praktijkgericht onderzoek te doen • Leiding te geven aan en mee te werken in de uitvoering van onderzoeksprojecten; • Bij te dragen aan publicaties over de resultaten van het onderzoek; • Verbindingen te maken tussen onderzoek en onderwijs; • Ontwikkelde inzichten over te dragen aan het bedrijfsleven in Zeeland.