Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Invalleerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ) beheert de grootste arbeidspool voor leerkrachten en onderwijsassistenten in de regio. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je vooral reguliere basisscholen, maar ook scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO) en scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Op deze scholen zetten we leerkrachten en onderwijsassistenten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in (langdurig) tijdelijke en vaste vacatures wordt via onze invalpool verzorgd. Vanuit onze A-pool kun je prima doorstromen naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Vanwege de grote toename van het aantal vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar leerkrachten die voor korte of lange tijd willen werken op onze scholen. Je kunt natuurlijk voor één school kiezen, maar ook voor meerdere scholen en meerdere groepen. Je kunt je aanbod voor werk helemaal op maat maken! HERINTREDEN? Je hebt wel een diploma, maar al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? MET PENSIOEN? Je wilt (weer) een gedeelte van je tijd werken met kinderen? Dan helpen we je om een plekje te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Ook kun je je kennis bijspijkeren, zodat je weer helemaal bij bent voor de eisen die het huidige onderwijs aan je stelt!

 • Assistent-projectmanager/ redacteur educatieve uitgaven

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij ter vervanging wegens ziekte een tijdelijke assistent-projectmanager/ redacteur educatieve uitgaven voor ongeveer 20 uur per week. Wat houdt dat in? In deze functie is het uitgeven van boeken jouw core-business, in nauwe samenwerking met de projectmanagers. De boeken hebben allemaal een educatief karakter. De functie heeft duidelijk twee kanten: redactie en projectmanagement. Je redigeert boeken en verzorgt het uitgave proces van A tot Z. In deze functie komen jouw organisatorische kwaliteiten volop tot bloei. Dat uit zich onder meer in het maken en bewaken van een uitgeefplanning, het aansturen van inhoudelijke redacteuren, vertalers, vormgevers en drukker, het beheren van het projectbudget en de administratie van alle facturen.

  een week geleden TWZ (The Work Zone B.V.) ( Vlissingen )
 • Docent lb procestechniek (1,0 fte) terneuzen

  Per direct ontstaat binnen het College voor Maintenance en Procestechniek op locatie Terneuzen de volgende vacature: Docent LB Procestechniek (1,0 fte) De functie: De docent LB verricht in het bijzonder werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: ? onderwijs; ? BPV-begeleiding; ? bijdragen aan onderwijsontwikkeling en –vernieuwing; ? bijdragen aan studentenbeleid; ? contractactiviteiten.

  een week geleden Scalda ( Terneuzen )
 • Leraren vervangerspool (a-pool)

  Wij zijn op zoek naar vaste invalleerkracht om langdurige en kortdurende vervangingen binnen onze stichting te vervullen. Je krijgt vaste werkdagen, waarop je afhankelijk van de vervangingsbehoefte wordt ingezet op verschillende scholen en voor verschillende groepen. Informatie over onze scholen vind je op onze website > www.octho.nl Daarnaast is het mogelijk dat je via het Transfercentrum Onderwijs Zeeland (TCOZ > zie www.tcoz.nl) wordt ingezet voor vervangingsaanvragen bij één van de andere deelnemende besturen uit de regio Zeeland/West-Brabant.

  een week geleden OcTHO ( Tholen )
 • bijles gezocht voor engels, frans en duits

  Onze dochter, welke Havo doet zou graag bijles / hulp willen voor haar taalvakken ze heeft moeite met grammatica en het onthouden van de zinnen en woorden. Ze zit nu in het tweede jaar

  een week geleden Sharmila Francke ( Vlissingen )
 • Docent lichamelijke opvoeding

  Ben jij een tweedegraads docent Lichamelijke Opvoeding en ben jij klaar voor een nieuwe Maandag®? Solliciteer dan direct! Voor een fijne voortgezet onderwijsschool in Zeeland is Maandag® Middelburg op zoek naar een docent Lichamelijk Opvoeding. Het betreft een langdurige vacature voor 0,6 fte. Je zal les gaan geven aan leerlingen binnen verschillende niveaus. Ben jij een echte aanpakker, sta je stevig in je schoenen en breng jij energie over op de leerlingen en het team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )
 • Docent nederlands

  Ben jij een ervaren en toegewijde docent Nederlands? Beschik jij over een 2e graads lesbevoegdheid of zit je in de afrondende fase van de lerarenopleiding? Dan kom ik graag met je in contact! Ter uitbreiding van ons docententeam ben ik op zoek naar een docent Nederlands voor diverse scholen in Zeeland. Jij bent de expert als het gaat om het begeleiden van leerlingen in de Nederlandse taal. Jij haalt voldoening uit het motiveren en stimuleren van leerlingen zodat ze de Nederlandse taal onder de knie krijgen. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend. Jouw taken bestaan uit het lesgeven aan vmbo, havo en/of vwo leerlingen. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ga ik graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken.

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )
 • Docent duits

  Ben jij een energieke en ervaren docent Duits? Beschik jij over een 2e graads lesbevoegdheid of zit je in de afrondende fase van de lerarenopleiding? Dan kom ik graag met je in contact! Voor een fijne school in West-Brabant ben is Maandag® Middelburg op zoek naar een tweedegraads docent Duits. Jij draagt verantwoordelijkheid als het gaat om het begeleiden van de leerlingen in de Duitse taal. Jij haalt voldoening uit het motiveren en stimuleren van leerlingen zodat ze de Duitse taal onder de knie krijgen. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen – en materialen. Je bent naast de expert op jouw vakgebied, ook pedagoog, communicatiedeskundige en een organisatietalent. Het betreft een langdurige vacature aan onderbouw klassen.

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )
 • Docent economie

  Ben jij als docent Economie in staat om leerlingen te motiveren en triggeren gedurende je les? Is het overdragen van economische kennis jouw passie? Dan kom ik graag met je in contact! Voor een fijne school in West-Brabant is Maandag® Middelburg op zoek naar een tweedegraads docent Economie. Jij draagt verantwoordelijkheid voor het doceren van het vak Economie aan leerlingen op diverse niveaus. Jij hebt oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen en weet een veilig leerklimaat te creëren. Daarnaast zorg je voor een goede lesvoorbereiding en gebruik je verschillende didactische werkvormen om je lessen interessant en boeiend te houden. Je bent pedagogisch sterk en weet snel een band op te bouwen met je klassen. Het betreft een langdurige vacature aan onderbouw klassen.

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )
 • Docent biologie

  Ben jij een energieke en ervaren docent Biologie? Beschik jij een 2e graads lesbevoegdheid of zit je in de afrondende fase van de lerarenopleiding? Dan kom ik graag met je in contact! Voor een fijne school in Zeeland is Maandag® Middelburg op zoek naar een docent Biologie. Jij zet jouw expertise in als het gaat om het begeleiden van de leerlingen binnen het vak Biologie. Jij haalt voldoening uit het motiveren en stimuleren van de leerlingen. Door jouw lessen doen de leerlingen veel praktische vaardigheden op en leren ze scherp en helder na te denken over alles wat leeft, groeit en bloeit. De lessen blijven voor alle vmbo leerlingen interessant en uitdagend door jouw creatieve manier van lesgeven. Je bent naast de expert op jouw vakgebied, ook pedagoog, communicatiedeskundige en een organisatietalent.

  2 weken geleden Maandag® Breda ( Heel Zeeland )
 • Vakleerkracht bewegingsonderwijs

  VSO De Argo is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Terneuzen. De Argo biedt onderwijs aan jongeren vanaf 12 jaar met gedragsproblemen. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven in kleine klassen. Leerlingen krijgen ontwikkelingskansen zodat zij zich in de toekomst op een goede manier kunnen redden op school, op het werk en in hun maatschappelijke carrière. Het einddoel is het behalen van een regulier diploma voorgezet onderwijs (vmbo-t, havo of vwo) of deelcertificaten op vmbo-b en vmbo-k. Incidenteel gaan leerlingen na De Argo aan het werk. Met ingang van 1 april tot minimaal 1 augustus 2018, mogelijk met verlenging, zijn wij op zoek naar een: VAKLEERKRACHT BEWEGINGSONDERWIJS (24 uur per week)

  2 weken geleden Stichting Respont HRM adm ( Terneuzen )
 • Opleiding tot programmeur + laptop + voucher naar kreta !

  Wil je jouw kennis verbreden op ICT vlak?, dat kan. Ook in 2018 bieden wij weer de goedkoopste praktijk gerichte programmeeropleidingen van zuidwest Nederland & België. Of je nou een hobbyist bent, een carrière switch wilt maken of trainingen voor bijvoorbeeld PHP, CSS, HTML, Office of Sharepoint wilt volgen. Het kan allemaal bij GForce-IT open masterclass avonden, ieder op zijn eigen tempo en niveau! Wat Bieden Wij….. • Officiële opleiding tot programmeur met certificaat. • Een Dell of HP i5 laptop om je training succesvol af te ronden. • Begeleiding door gediplomeerde no-nonsens docenten uit de praktijk. • Zomer 2018 aanbieding: rond je de studie succesvol af dan krijg je van ons een voucher t.w.v. €250 voor een vakantie naar Griekenland *.

  2 weken geleden GForce-IT ( Heel Zeeland )
 • Manager smart services boulevard

  Over Smart Services Boulevard De SSB is het Kennistransfer office van de HZ University of Applied Sciences dat verbinding tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk faciliteert en adviseert in het initiëren, ontwikkelen en ondersteunen van strategische allianties. In deze strategische allianties vinden onderzoeksprojecten, onderwijsprojecten, workshops, masterclasses en open innovatie sessies met studenten, docentonderzoekers en beroepenveld plaats. De SSB is een vraagbaak voor ondernemers en docenten en jaagt actief kansen aan tot innovatie. Dit zorgt voor vernieuwing in de praktijk en in het onderwijs. Kernwoorden voor de Smart Services Boulevard zijn 'verbindend', 'innovatief' en 'ondernemend'. De afgelopen jaren is de SSB sterk gegroeid. Met veel nieuwe projecten en samenwerkingen in verschillende domeinen is de SSB uitgegroeid tot belangrijke faciliteit van de HZ. De HZ is founding partner van Kenniswerf Zeeland/DOK41, een samenwerking tussen Economische Impuls Zeeland en HZ om de krachten te bundelen en slimmer met elkaar samen te werken aan de doorontwikkeling van ondernemend en innovatief Zeeland. De medewerkers van de SSB werken daarom vanuit de HZ-locatie en de DOK41 flexwerkplaats. Het team van SSB bestaat uit een manager, een accountmanager, twee projectmedewerkers en flexibele procesbegeleiders. De functie Als manager van de Smart Services Boulevard geef je leiding aan het team van de SSB. Ook ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het relatienetwerk en doorontwikkeling van samenwerkingsverbanden tussen HZ University of Applied Sciences, partners en/of externe organisaties. Je ontwikkelt bestaande programma’s en multidisciplinaire projecten door en draagt zorg voor het opzetten van nieuwe samenwerkingsprojecten. Voorts draag je er zorg voor dat deze projecten gefinancierd worden door het aanboren van (externe) geldbronnen. Je onderhoudt strategische relaties in een dynamische omgeving. Je ziet het als een uitdaging je te bewegen tussen opdrachten uit het beroepenveld, de strategische beleidskaders van de HZ en wensen vanuit de opleidingen en lectoraten. Als manager leg je rechtsreeks verantwoording af aan het College van Bestuur. Je taken en verantwoordelijkheden • De doorontwikkeling en verdere professionalisering van de SSB • Je bent het gezicht van de SSB op het gebied van innovatie-onderzoeks-leervraagstukken en multidisciplinaire (onderwijs)projecten • Je vertaalt het strategisch onderwijs- en onderzoeksbeleid naar maatwerkoplossingen voor externe partijen • Je draagt zorg voor een goede in- en externe klantrelaties • Je stemt af met lectoren en academiedirecteuren over de te volgen koers en kunt op basis hiervan het SSB-team meenemen in nieuwe ontwikkelingen

  2 weken geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Docent sportkunde (gezondheid)

  Ben jij iemand met hart voor het hoger onderwijs die in een proactief team jouw passie voor de waarden van sport en bewegen wil delen met toekomstige professionals? Over de HZ University of Applied Sciences (HZ) De HZ telt ruim 4800 studenten die bij ons niet alleen een vak leren, maar ook opgeleid worden tot ondernemende professionals. Voor het achtste jaar op rij staan we in de top 3 van de beste hogescho-len van Nederland. De HZ biedt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierbij centraal. We hebben een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld voor onderwijs, onderzoek en innovatie. De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit en komen tot uiting in het dagelijks werk. Werken bij de HZ De opleiding Sportkunde is onderdeel van de Academie voor Economie en Management. Als docent maak je onderdeel uit van een ambitieus en innovatief docententeam, waarin een ieder in staat is het beste uit zichzelf te halen en zich optimaal te ontwikkelen. Je verzorgt onderwijs aan studenten. Daar-bij daag je studenten uit tot ontwikkeling en professionaliteit. Kerntaken zijn onder andere de bege-leiding en organisatie van het leerproces, optreden als expert/inhoudsdeskundige, onderwijs- en toetsontwikkeling, beoordeling toetsen, onderzoek en projectmatig werken. Tevens participeer je in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het bedrijfsleven. De opleiding Sportkunde Binnen de opleiding Sportkunde staan drie waarden van sport en bewegen centraal: 1. Gezondheidswaarde: bevordering van vitaliteit en een gezonde leefstijl; 2. Sociaal-maatschappelijke waarde: sport en bewegen als sociaal bindmiddel; 3. Economische waarde: de economische impact van sport en bewegen. Bij Sportkunde op onze hogeschool ligt de focus op de waarde van sport en leefstijl in het domein ge-zondheid, gevolgd door de sociaal-maatschappelijke waarde en tenslotte de economische waarde. De functie Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, krachtige en deskundige docent op het domein Gezondheid. Thema’s zijn onder andere leefstijlcoaching en –interventies, ontwikkelen van beweegprogramma’s, trainingsleer, voeding, gedragsverandering, integraal gezondheidsbeleid en duurzame inzetbaarheid.

  2 weken geleden HZ - vacatures ( Vlissingen )
 • Oproepkracht pedagogisch medewerker

  Pedagogisch medewerker binnen een kleinschalig kinderdagverblijf met 1 verticale groep. Je bent belast met de zorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast de verzorging van de kinderen werk je ook af en toe met een peutergroep waar we ook leuke activiteiten mee ondernemen.