Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 30 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Diverse ondersteunende vacatures in zierikzee

  Stichting Scholengroep Pontes heeft een aantal ondersteunende vacatures op de locatie Pontes Pieter Zeeman. Kijk op www.pontes.nl en solliciteer via de knop in de vacature!

 • Hr adviseur

  Wil jij aan de slag in alle facetten van het HR-vak? Je bezighouden met werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling? Dan kom ik graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers, een groot familiebedrijf in Terneuzen, zoek ik een HR adviseur. In deze functie ben je actief in de volle breedte van het P&O-gebied: enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern inzake HR, anderzijds ondersteun en faciliteer je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk kunnen omgaan met hun medewerkers. Jij zoekt graag de balans tussen de wensen van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Je voert adviesgesprekken op alle niveaus. Ook houd je je bezig met projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen. Je werkt samen op de afdeling die bestaat uit de P&O-directeur, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met management en directies van de dochterondernemingen in Nederland en België. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken.

 • Docent lb nederlands (0,4 fte) docent lb rekenen (0,4 fte) cios goes

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB Nederlands en/of Rekenen van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacatures: Met ingang van 1 januari 2020 binnen CIOS op vooral locatie Goes en evt. locatie Roosendaal Docent LB Nederlands (0,4 fte) Docent LB Rekenen (0,4 fte) Lees meer over de wereld van het CIOS Goes: https://www.scalda.nl/college/cios-goes De functie: Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft lessen en bent actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  3 dagen geleden Scalda - Goes
 • Hoofd lokale studentenadministratie (0,8 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Hoofd lokale studentenadministratie van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen Dienst Informatievoorziening en Studentenadministratie op locatie Vlissingen Hoofd lokale studentenadministratie (0,8 fte) Samen met de afdeling Studentenadministratie draagt het Hoofd lokale studentenadministratie zorg voor de juiste, volledige en tijdige registratie van studentengegevens en de informatievoorziening van oriënteren tot en met nazorg voor alle opleidingen van Scalda. Wat ga je doen? - leidinggeven aan de lokale studentenadministratie; - uitvoering van de studentenadministratie op locatie; - coördinatie van de servicebalie(s) op locatie.

  3 dagen geleden Scalda - Vlissingen
 • Hoofd studentenadministratie (1,0 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Hoofd Studentenadministratie van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen Dienst Informatievoorziening en Studentenadministratie op locatie Terneuzen Hoofd Studentenadministratie (1,0 fte) Samen met de medewerkers van de afdeling Studentenadministratie draagt het Hoofd Studentenadministratie zorg voor de juiste, volledige en tijdige registratie van studentengegevens en de informatievoorziening van oriënteren tot en met nazorg voor alle opleidingen van Scalda. Wat ga je doen? - leidinggeven aan de afdeling Studentenadministratie; - adviseren over en ontwikkelen van het uit te voeren (meerjaren) beleid voor het registreren, beheren en bewaren van studentgegevens; - inrichten en uitvoeren van de Studentenadministratie, inclusief advisering en ondersteuning van het management van onderwijsclusters m.b.t. administratieve inrichting en registratie van studenten; - bewaken van de naleving en optimalisatie van bekostigingsrelevante processen en oplevering van bekostigingsrelevante informatie; - verzorgen en aanleveren van managementinformatie.

  3 dagen geleden Scalda - Terneuzen
 • Docent scheepswerktuigkunde (1,0 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent Scheepswerktuigkunde van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer op de volgende vacature: Voor onze scheepvaartopleidingen binnen het Maritiem en Logistiek College De Ruyter zijn wij per 1 februari 2020 op zoek naar een Docent Scheepswerktuigkunde (1,0 fte) De functie Als docent Scheepswerktuigkunde verzorg je verschillende theorie- en praktijklessen in de vakken binnen het technische domein van onze zeevaartopleidingen. Jij brengt jouw praktijkervaring mee en verwerkt dat met je collega’s in het lesmateriaal. Daarnaast word je coach van een groep studenten.

  3 dagen geleden Scalda - Vlissingen
 • Praktijkbegeleider/ docent binnenvaart (1,0 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als Praktijkbegeleider/Docent Binnenvaart van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer op de volgende vacature: Voor onze binnenvaartopleidingen binnen het Maritiem en Logistiek College De Ruyter zijn wij per direct op zoek naar een Praktijkbegeleider/Docent Binnenvaart (1,0 fte) De functie Als praktijkbegeleider/docent heb je een grote taak in het begeleiden van onze studenten tijdens hun opleiding. Dit doe je zowel op school als door het afleggen van scheepsbezoeken. Ook help je nieuwe studenten met het vinden van een leerwerkplek in de branche. Daarnaast verzorg je het onderwijsproces. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen. In deze lessen leer je de studenten alles over de binnenvaart.

  3 dagen geleden Scalda - Vlissingen
 • Docent lb nederlands (0,3 fte)

  Maak je wereld… én die van hen Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent LB Nederlands van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature: Per direct binnen het College voor Techniek en Design bij het team Motorvoertuigtechniek op locatie Vlissingen i.v.m. vervanging wegens zwangerschapsverlof Docent LB Nederlands (0,3 fte) Lees meer over de wereld van het Scalda College voor Techniek en Design: https://scalda.nl/college/college-voor-techniek-en-design

  3 dagen geleden Scalda - Vlissingen
 • Coördinator huiswerkklas middelbare school zeeuws vlaanderen

  Voor een nieuw te openen locatie zijn wij op zoek naar een Coördinator Huiswerkklas. Als coördinator en huiswerkbegeleider werk je een aantal middagen in de huiswerkklas op een middelbare school. Tijdens de huiswerkbegeleiding ondersteun je leerlingen bij het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Je controleert en overhoort en schrijft de terugkoppeling naar ouders binnen ons elektronisch leerlingvolgsysteem. Daarnaast ben je als coördinator het eerste aanspreekpunt voor de school, ouders en leerlingen. Bij nieuwe aanmeldingen voer je een telefonisch intakegesprek met ouders en geef je uitleg over de werkwijze. Je werkt samen met het hoofdkantoor van StudiePro, waarbij het uitvoeren van marketingwerkzaamheden (zoals aanwezig zijn op ouderavonden) jouw verantwoordelijkheid is.

  5 dagen geleden StudiePro - Terneuzen
 • Coördinator huiswerkklas reformatorische school zuid-beveland

  Voor een nieuw te openen locatie zijn wij op zoek naar een coördinator huiswerkbegeleiding voor op een middelbare school. De school heeft een reformatorische identiteit en deze school verwacht dat medewerkers de grondslag van de school onderschrijven. Sollicitanten dienen ook kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de in de raad van toezicht vertegenwoordigde kerkgenootschappen. Het is een pre als de sollicitant lid is van een van de volgende kerkgenootschappen: -Gereformeerde Gemeenten -Gereformeerde Gemeenten in Nederland -Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland -Hersteld Hervormde Kerk -Christelijk Gereformeerde Kerk -Protestantse Kerk in Nederland, voor zover het een hervormde gemeente betreft die zich gebonden weet aan de gereformeerde belijdenis. TAKEN: Als coördinator en huiswerkbegeleider werk je drie middagen (maandag, woensdag, donderdag) van 13:45-16.45 in de huiswerkklas op een middelbare school. Tijdens de huiswerkbegeleiding ondersteun je leerlingen bij het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Je controleert en overhoort en schrijft de terugkoppeling naar ouders binnen ons elektronisch leerlingvolgsysteem. Daarnaast ben je als coördinator het eerste aanspreekpunt voor de school, ouders en leerlingen. Bij nieuwe aanmeldingen voer je een telefonisch intakegesprek met ouders en geef je uitleg over de werkwijze. Je werkt samen met het hoofdkantoor van StudiePro, waarbij het uitvoeren van marketingwerkzaamheden (zoals aanwezig zijn op ouderavonden) jouw verantwoordelijkheid is.

  5 dagen geleden StudiePro - Krabbendijke
 • Leerkracht speciaal onderwijs

  Voor jou staan de onderwijsbehoeften van de leerlingen centraal. Op basis van deze behoeften, pas jij je lesmethode aan! Herkenbaar? Lees dan snel verder. De leerlingen binnen het Speciaal Onderwijs krijgen les op maat. Iedere leerling heeft een andere aanpak nodig en de leerkracht past de lessen hier dan ook op aan! Door duidelijke behandelingsplannen weten de leerkrachten welke gedragsproblematieken de leerlingen hebben en hoe de leerkracht hiermee om kan gaan. De plannen zorgen voor een houvast voor zowel de leerling als de Leerkracht. Als Leerkracht Speciaal Onderwijs heb je een engelengeduld. De ontwikkeling van de leerlingen staat centraal, al duurt dit soms wel even! Het unieke gedrag van deze leerlingen is jouw drijfveer. Jij vindt het een uitdaging om te onderzoeken wat er achter de gedragingen zit en hoe jij hier het beste mee om kan gaan! Hebben de leerlingen een succes bereikt? Dan ben jij als Leerkracht Speciaal Onderwijs het gelukkigst! Naast geduld is je positieve houding ook kenmerkend aan jou als Leerkracht Speciaal Onderwijs. Je ziet kansen in de leerlingen, zelfs als anderen deze kansen misschien niet zien! De leerlingen voelen zich gesteund door deze positieve houding en leren ook hun eigen successen te vieren. Als Leerkracht Speciaal Onderwijs voor Maandag® neem je deze kwaliteiten mee naar verschillende scholen. Je werkt op basis van flexibele zekerheid. Je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Van Speciaal Basisonderwijs tot Praktijkonderwijs, maar ook van Cluster 3 tot Cluster 4. Deze flexibiliteit wordt ondersteund door de zekerheid van een vast salaris en een arbeidsovereenkomst! Samen gaan we op zoek naar scholen die echt bij je passen als Leerkracht Speciaal Onderwijs! Klinkt deze flexibele zekerheid je als muziek in de oren? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om meerdere scholen te kunnen ondersteunen? Kom dan eens praten over onze mogelijkheden! Uren in overleg | Salaris gebaseerd op het CAO Primair Onderwijs | Locatie nader te bepalen

  5 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent voortgezet onderwijs

  “Iedereen had onvoldoende, eigenlijk is mijn vijf een soort acht!”! Dit komt bij jou niet voor! Jij motiveert je leerlingen om minimaal achten te scoren! Als Docent Voortgezet Onderwijs heb jij een passie voor het werken met pubers! Zij staan aan het begin van de toekomst en jij helpt ze als Docent Voortgezet Onderwijs de goede richting op te sturen! Voor de regio Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een gemotiveerde docent die na de zomer graag aan de slag gaat! Natuurlijk zijn de leerlingen niet alleen pubers! Ze zijn jongeren met een mooie toekomst voor zich! Wat zij hiervoor nodig hebben, is een goede Docent Voortgezet Onderwijs! Van Nederlands tot Wiskunde en van Scheikunde tot Engels, ze hebben docenten nodig om van te leren. Als Docent ken je jouw vak door en door. Jij kan iedereen alles uitleggen over je geliefde vakgebied. Maar, niet onbelangrijk, je bent ook pedagogisch sterk. Als Docent Voortgezet Onderwijs is het belangrijk dat je goed weet in te spelen op de verschillen tussen de leerlingen. Niet alleen de didactische verschillen, maar ook de persoonlijke verschillen zie jij direct! Je toont oprechte interesse in de leerlingen en signaleert wanneer zij zich anders gedragen dan normaal. Dit vereist een dosis geduld, empathisch vermogen en flexibiliteit van jou als Docent Voortgezet Onderwijs! Deze flexibiliteit is kenmerkend voor jou en dat past goed bij ons! Bij Maandag® zoeken we een Docent Voortgezet Onderwijs die van afwisseling houdt. Geen dag is hetzelfde in het Onderwijs, dit houdt het werk uitdagend. Kom je bij ons in dienst, bieden we nog meer uitdaging in het werk! Zo kun je op verschillende scholen een kijkje in de keuken nemen! Zowel op regulier Voortgezet Onderwijs als op Speciaal Voortgezet Onderwijs. Onze projecten kunnen 3 maanden duren, maar kunnen ook zorgen voor een vast dienstverband. Lijkt deze afwisseling jou ook zo leuk? Neem dan snel contact met me op! Startdatum in overleg | Uren nader te bepalen | Locatie nader te bepalen

  5 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent praktijkonderwijs

  Jij biedt leerlingen met gedrags- en leerproblematieken perspectief. Praktijkgericht stoom je ze klaar voor het werkveld. Is dit jouw passie? Lees dan snel verder! Voor onze scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs met een passie voor zijn vak. Deze Docent Praktijkonderwijs ziet in iedere leerling potentie en helpt deze leerling dit zelf ook in te zien. Vanuit Maandag® Middelburg bieden we de mogelijkheid om bij verschillende praktijkscholen in de keuken te kijken! Als Docent Praktijkonderwijs werk je zowel theoretisch als praktisch met de jongeren op het gebied van techniek, zorg en algemene ontwikkeling. Hiervoor is het van belang om duidelijk te communiceren met de jongeren en ze goed te begeleiden tijdens de les. De jongeren hebben veelal gedrags- en leerproblematieken en hebben dan ook individuele aandacht nodig! Hier draai jij als Docent Praktijkonderwijs je hand niet voor om! Jij staat als Docent Praktijkonderwijs stevig in je schoenen! Door de grote diversiteit in je groep, weet je nooit wat je te wachten staat. Dit maakt het werken met deze jongeren voor jou ook zo’n uitdaging! Jij weet goed in te spelen op de belevingswereld van de jongeren en past je les hierop aan. Kenmerkend aan jou als Docent Praktijkonderwijs is dat je kijkt naar de kansen per individu! Je viert iedere stap in de goede richting en doet net dat beetje extra voor de leerlingen, zodat hij of zij kans van slagen heeft! De leerlingen voelen zich bij jou op hun gemak en nemen jouw enthousiasme en positieve instelling mee in hun werkveld! Herken jij jezelf in deze functie en word jij er ook zo blij van om jongeren een toekomstperspectief te bieden? Dan kom ik graag met je in contact! Ik ben ontzettend benieuwd naar je verhalen en hoor graag wat ik voor jouw toekomstperspectief kan betekenen! | Startdatum in overleg | Salaris in overleg | Uren in overleg | Locatie nader te bepalen |

  5 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Avo docent

  Lesgeven in het Voortgezet Speciaal Onderwijs is jouw droom! Jij weet lessen van Nederlands tot rekenen interessant te maken! Ben jij dit? Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een AVO Docent met een positieve en energieke instelling! Deze energie zet jij in om onze scholen uit de brand te helpen! Als AVO Docent geef je les in Algemeen Vormende lessen. Dit varieert van Nederlands tot Rekenen en van Aardrijkskunde tot Geschiedenis. Deze lessen geef je aan de leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Hier zitten leerlingen op school met een speciale onderwijsbehoefte. Zij komen door gedrags- of leerproblematieken of door psychosociale problematieken niet mee in het regulier onderwijs. Als AVO Docent pas jij je lessen aan op de behoefte van deze leerlingen. De AVO Docent waar ik naar op zoek ben, staat stevig in zijn schoenen. De leerlingen kunnen onverwachte gedragingen laten zien en hebben soms te maken met een moeilijke thuissituatie. Jij weet als AVO Docent signalen te herkennen en hier snel op in te spelen! Wanneer er iets voorvalt, laat jij je niet uit het veld slaan, maar weet je de rust terug te brengen bij de leerling en in de klas! Wanneer je voor Maandag® komt te werken als AVO Docent, krijg je de kans om op verschillende scholen te werken. Dit kan voor een ziektevervanging zijn, maar ook voor een volledig schooljaar. Wij bieden je flexibele zekerheid! Dit houdt in dat je aan de slag gaat op meerdere scholen, tegelijkertijd of achter elkaar, en daarbij de zekerheid houdt van een overeenkomst met een vast aantal uren en een vast salaris! Op deze manier doe je nieuwe ervaringen op en kom je steeds voor een nieuwe uitdaging te staan! Heb jij een PABO bevoegdheid en heb je interesse in het Voortgezet Speciaal Onderwijs? Neem dan contact met me op! Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Startdatum in overleg

  5 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Leerkracht so

  Altijd al ervaring op willen doen binnen het Speciaal Onderwijs? Dan heb ik de perfecte school voor jou! Lees snel verder voor meer informatie. Voor een leuke school in Walcheren ben ik op zoek naar een leerkracht met interesse in het Speciaal Onderwijs. De uren en de einddatum zijn nog in overleg! De startdatum als Leerkracht SO is zo spoedig mogelijk. De school bestaat uit leerlingen van 4 tot maximaal 13 jaar. Deze leerlingen hebben een speciale leerbehoefte, waardoor zij niet (meer) mee kunnen met het reguliere onderwijs en het speciaal basisonderwijs. Zij worden begeleid in kleinere klassen, waarbij de Leerkracht SO meer individuele begeleiding kan geven aan de leerlingen. De problematieken van deze leerlingen liggen in diverse gebieden. Het kan zijn dat een leerling moeite heeft met de concentratie, maar het kan ook zijn dat de sociale ontwikkeling van de leerling achterloopt. Ik ben op zoek naar een Leerkracht SO met een Pabobevoegdheid. Ervaring binnen het speciaal onderwijs is een pré, maar geen must. Wel zoeken we een Leerkracht SO met affiniteit met gedrag- en leerproblematieken. Deze leerkracht moet stevig in zijn of haar schoenen staan en niet afschrikken van het onverwachte gedrag wat de leerlingen kunnen laten zien. Samen met collega’s en de leerlingen gaat de leerkracht op zoek naar de beste werkwijze om de leerling optimaal te laten ontwikkelen. Als Leerkracht SO bij Maandag® krijg je de kans om een kijkje te nemen in verschillende typen onderwijs. We werken samen met scholen binnen het speciaal onderwijs en het regulier onderwijs. Zo kun je ontdekken wat écht bij je past. Is de huidige school direct jouw match? Dan zijn er eventueel ook mogelijkheden om hier te blijven. Daarnaast kun je jezelf bij ons theoretisch blijven ontwikkelen als Leerkracht SO. We hebben een online Academy, maar ook een fysieke Academy waar je cursussen en training kunt volgen. Ga jij de uitdaging op deze leuke school in Walcheren aan of wil je meer informatie over het werken als Leerkracht SO via Maandag®? Neem dan snel contact met me op via eline.steendijk@maandag.nl of via 06-82125148! Hopelijk tot snel!

  5 dagen geleden Maandag® Middelburg - Middelburg