Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 12 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Zweminstructeur m/v

  • Het gaat om het geven van zwemlessen op oproepbasis binnen het zwem ABC. • Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. • Aanvang van de werkzaamheden: per direct.

  5 uur geleden R. van Ruiten - Goes
 • Goedbetaalde bijbaan: geef muziekles via apprentus

  Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio. Meld je rechtstreeks aan op onze site om je lessen te publiceren en gecontacteerd te kunnen worden door leerlingen bij jou in de buurt.

  11 uur geleden Apprentus - Heel Zeeland
 • Leerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten die (tijdelijk) willen werken op basisscholen in Zeeland en West-Brabant. Vrijwel alle schoolbesturen in deze regio zijn bij onze pool aangesloten. Onder onze 190 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze scholen vragen leerkrachten voor korte en lange vervangingen en voor instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent daarbij prima doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Welk werk wil je doen? Je kunt kiezen voor een bepaalde regio, maar ook voor bepaalde besturen of scholen of groepen. Daarbij zijn alle combinaties mogelijk. Zo krijg je alleen werk aangeboden wat je daadwerkelijk wilt doen! Je hebt wel een pabo-diploma, maar al langere tijd niet gewerkt? Wij nodigen je uit voor een gesprek waarbij we met jou zoeken naar mogelijkheden om je weer helemaal klaar te maken voor het huidige onderwijs. Bij voldoende startbekwaamheid zoeken we een stageplek bij een van onze besturen, waar je je kennis en vaardigheden weer op peil brengt. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk in onze pool. Daar is een overvloed aan werkaanbod waarbij je je competenties aanscherpt. Als je dat wilt, kun je vanuit de pool doorstromen naar vast werk. Neem contact op met TCOZ als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Je bent met pensioen, maar wilt weer voor de klas staan? Ook oudere leerkrachten worden bijzonder gewaardeerd! In een gesprek bepalen we je (her)startbekwaamheid. Vervolgens helpen we je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Daar actualiseer je je kennis en vaardigheden, zodat je weer helemaal klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna zetten we je in op werkaanbod van je keuze. Neem contact met TCOZ op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een andere richting en denkt erover om leerkracht te worden? Indien je een onverkorte hbo-opleiding succesvol hebt afgerond, is het mogelijk om je te laten omscholen tot leerkracht basisonderwijs. In een tweejarig traject haal je in dienst van een schoolbestuur je bevoegdheid met een combinatie van werken en studeren tegelijk! Neem contact met TCOZ op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.

 • Onderwijsassistent basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt onderwijsassistenten die (tijdelijk) willen werken op basisscholen in Zeeland en West-Brabant. Vrijwel alle schoolbesturen in deze regio zijn bij onze pool aangesloten. Onder onze 190 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar ook een paar scholen voor Speciaal Basisonderwijs (SBO). Op al onze scholen zetten we onderwijsassistenten in voor korte en lange vervangingen. Ook instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures wordt door onze vervangingspool verzorgd. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Vanwege de vele vervangingsverzoeken zijn wij op zoek naar onderwijsassistenten die inzetbaar zijn op één of meerdere van onze scholen. Deze verzoeken zijn zowel kort- als langdurend voor hele dagen en in een aantal gevallen ook voor ondersteuning voor een aantal uren per dag. Ook voor onderwijs-zorgarrangementen hebben wij aanvragen! Je kunt je opgeven voor elk van deze mogelijkheden!

 • Leraar basisonderwijs groep 7-8, cbs de poeljeugd

  De Poeljeugd is een fijne dorpsschool die veilig en snel te bereiken is vanuit Goes. In samenwerking met Prokino bieden wij naast onderwijs ook opvang aan van 0 tot 12 jaar. Zo hebben wij een babygroep (0 tot 2 jaar), peutergroep (2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang. Een school waar welbevinden en betrokkenheid centraal staan, waar rekening wordt gehouden met behoeften en talenten. Kortom een school waar het kind centraal staat. Voor de groep 7-8 zijn wij per 2 maart a.s. op zoek naar een enthousiaste leraar voor 2 dagen per week.

 • Teamleider cios zuidwest-nl locatie goes

  Als teamleider verricht je werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden: - onderwijsbeleidsvoorstellen; - uitvoering van de opleiding; - aansturing primair proces; - leidinggeven/coachen; - participatie in student gebonden activiteiten; - uitvoering van college-brede taken.

  een week geleden Scalda - Goes
 • Projectleider onderzoek hedwige prosper 0,6-1,0 fte

  Het liefst ben je de hele dag bezig met onderzoek en techniek. Zeker als het gaat om natuurlijke oplossingen voor kustverdedigingsvraagstukken. Jij gelooft hierin en bent daarom een ware inspiratiebron voor collega’s en studenten. Maar ook ben je een goede projectleider die de externe partners tevreden weet te houden. Jij hebt ruime ervaring met deadlines halen en een sluitende administratie voeren. Een mooi onderzoeksrapport opleveren is voor jou de kers op de taart. Jouw uitgebreide kennis en enthousiasme over dit vakgebied gebruik je zowel om praktijkgericht onderzoek binnen de onderzoeksgroep Building with nature succesvol uit te voeren als studenten te begeleiden in het living lab Hedwige Prosper. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker-docent bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als onderzoeker-docent Er staat een groot project op je te wachten: het Hedwige Prosper internationale onderzoeks- en onderwijsproject waarin praktijkgericht onderzoek gedaan wordt naar huidige en toekomstige waterveiligheid. Daar spelen jouw onderzoeksvaardigheden met de focus op civiele techniek een belangrijke rol. Terwijl jij dijkproeven en crisisoefeningen uitvoert, neem je de studenten vol enthousiasme mee in dit technische proces. Je leert ze alle ins en outs over dit vakgebied. Ondertussen neem je de coachende rol op je, zodat zij doorgroeien tot échte professionals. Dat maakt je trots, want samen realiseren jullie alle gestelde doelen van dit Europese Hedwige Prosper project met succes. Jij maakt het waar als toegewijde onderzoeker-docent civiele techniek bij het: • leiden van praktijkgericht onderzoek met als resultaat een inzichtelijk eindrapport en sluitende projectbegroting. • begeleiden en coachen van studenten binnen het living lab. • samenwerken binnen de onderzoeksgroep, met andere diensten en externe partners. • samenwerken met internationale (Belgische, Franse, Britse en Amerikaanse) partners op het gebied van praktijkgericht onderzoek en onderwijs.

 • Onderzoeker-docent sociale geografie 0,6 fte-1,0 fte

  Als onderzoeker-docent in de onderzoeksgroep Building with nature verbind je op unieke wijze de laatste ontwikkelingen op landschappelijk gebied met menselijk gedrag en beleving. Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, voorkeur voor maatschappij en techniek, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Is het doen van praktijkgericht onderzoek in onderzoeksgroep Building with Nature iets voor jou? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker-docent Building with nature bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als onderzoeker-docent In de onderzoeksgroep wordt onderzoek gedaan in een breed scala van projecten voor uiteenlopende organisaties (regionaal, nationaal, Europees). De onderzoeksgroep richt zich op onderzoek naar natuurlijke vormen van kustverdediging zoals het aanbrengen van oesterriffen en schorren. Vanuit jouw expertise neem jij dan deel aan het onderzoek om de gevolgen van technische en ecologische ingrepen voor de maatschappij in kaart te brengen. Dat doe je door het uitzetten van enquêtes en het analyseren van data. Voor jou als onderzoeker-docent staat het in teamverband uitvoeren van praktijkgericht onderzoek centraal. Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de deelprojecten en bij het opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: • Zelfstandig praktijkgericht, sociaalwetenschappelijk onderzoek te doen, waaronder het uitvoeren van enquêtes, interviews en focus groepen; • Het (statistisch) analyseren van onderzoeksresultaten; • Bij te dragen aan (de ontwikkeling van) het onderwijs in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten; • Het (mede)begeleiden van studenten.

 • Onderwijsassistent (1,0 fte)

  administratieve taken ondersteuning lesuitvoering bij lessen en practica; deelnemersbegeleiding;

  een week geleden Scalda - Vlissingen
 • Docent lb ict (1,0 fte)

  Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je werkt in een hybride leeromgeving, daarin staan de bedrijfsmatige processen centraal. Studenten werken aan echte vraagstukken uit het bedrijfsleven. Klassiek lesgeven gebeurt in mindere mate, je rol is vooral begeleidend en coachend. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

  een week geleden Scalda - Vlissingen
 • Ambulant begeleider jeugdhulp

  De individuele en zelfstandige begeleiding van kinderen/jongeren met vraagstukken omtrent ontwikkeling in gedrag en leren; Een actieve samenwerking met het netwerk en systeem en andere (professionele) disciplines van de client in de ondersteuning; Werkgebied is de hele provincie Zeeland; Veel raakvlakken met het onderwijs en/of remedial teaching; Eigen agenda beheer en zelfstandige tijdsindeling in overleg met de cliënt , vaak buiten kantoortijden; Samenwerken in een veilig, vriendelijk team, gericht op ontwikkelen en leren

  2 weken geleden StudiumZeeland - Heel Zeeland
 • Docent-onderzoeker waterbouw

  Trots! Zo voel jij je als je de ontwikkeling van jouw studenten ziet. Als ze binnenkomen als eerstejaars en aan het eind van hun studie wanneer ze met hun diploma op zak de arbeidsmarkt op gaan. Als docent-onderzoeker waterbouw wil je dat ze de beste worden in dit vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Je krijgt 15 toegankelijke collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Zij komen uit de hele wereld of hebben daar hun sporen verdiend. Zit het in je om docent-onderzoeker te worden en met ons te bouwen aan de beste waterbouwopleiding van Nederland? Solliciteer dan op de vacature van docent-onderzoeker waterbouw en wordt samen met ons en de studenten die top-opleiding! Jouw werk als docent-onderzoeker waterbouw Bij HZ draait alles om persoonlijk en praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Met jouw recente werkervaring en theoretische kennis breng jij al jouw kennis over op de studenten. En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je constant bezig met maatschappelijke trends, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving zoals de nieuwe normen voor waterveiligheid en de betekenis daarvan voor het ontwerp en de beoordeling van waterkeringen. Wellicht doe je dat in combinatie met een deeltijd baan elders of een eigen bedrijf, of door in deeltijd te werken als onderzoeker bij het lectoraat Waterveiligheid en Ruimtegebruik aan de HZ. Je werkt veel samen met jouw collega’s en jullie dagen elkaar uit om jezelf te ontwikkelen en de opleiding te innoveren. Jij bent de docent-onderzoeker waterbouw die vol enthousiasme: • lesgeeft. Dit doe je op een coachende manier, zodat jouw studenten praktijkgerichte opdrachten met succes afronden. • ontwikkelingen nauw in de gaten houdt en dit toepast in het onderwijs. Je bezoekt bijvoorbeeld seminars of je werkt mee in een onderzoeksproject. • zich bezighoudt met de onderwijsontwikkeling om de opleiding aangesloten te houden bij de hedendaagse praktijk. • als studieloopbaanbegeleider ingezet wordt. • onderzoek doet. Bijvoorbeeld, naar de toepasbaarheid van innovatieve dijkconcepten en waterveiligheidsstrategieën in de zuidwestelijke delta in verband met zeespiegelstijging.