Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "Onderwijs en opvoeding" vacatures voor je gevonden

 • Enthousiaste mad scientist gezocht

  Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimtereizen maken,chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren? Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres! Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Dan is werken bij Mad Science iets voor jou! Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van de energie en het enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en entertainende diensten.

  3 dagen geleden Mad Science - Terneuzen
 • Bijles docenten en privé leraren gezocht

  Apprentus is met spoed op zoek naar leraren en vakspecialisten voor het geven van bijles en privéles in verschillende vakken en specialiteiten. Taal, exact, geschiedenis, yoga, muziek, alles is mogelijk. Spreek jij vloeiend Frans, is wiskunde jou specialiteit of is gitaar jouw passie? Kijk dan wat Apprentus voor jou kan doen. Meld je aan en bepaal zelf waar en wanneer je les geeft, hoeveel je vraagt en welke vakken het beste bij je passen. Verdien eenvoudig vanuit huis of via de webcam een mooi bedrag per maand met het geven van bijles of privé les. Jouw passie wordt jouw inkomen!

  3 dagen geleden Apprentus - Heel Zeeland
 • Onderwijsassistent m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt onderwijsassistenten! Wil je werken in de regio Zeeland en West-Brabant? We hebben mogelijkheden voor je op veel van onze aangesloten scholen. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voornamelijk reguliere basisscholen aan, maar er is ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze leerkrachten kunnen worden ingezet voor korte en langdurige vervangingen, maar ook in aanmerking komen voor langdurige tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Je hebt voor het aangeboden werk allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod voor één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod voor alleen groepen onderbouw of bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het werkaanbod dat je ontvangt, kun je helemaal naar je eigen voorkeur inrichten!

 • Leerkracht basisonderwijs m/v

  Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten om via haar leerkrachtenpool te werken. Wil je werken in de regio Zeeland en West-Brabant en niet altijd gebonden zijn? We hebben mogelijkheden voor je op bijna al onze aangesloten scholen. Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voornamelijk reguliere basisscholen aan, maar er is ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze leerkrachten kunnen worden ingezet voor korte en langdurige vervangingen, maar ook in aanmerking komen voor langdurige tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen. Je hebt voor het aangeboden werk allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod voor één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod voor alleen groepen onderbouw of bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het werkaanbod dat je ontvangt, kun je helemaal naar je eigen voorkeur inrichten! Je wilt herintreden? Je bent wel in bezit van een Pabo-diploma, maar je hebt al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? Dan zoeken wij met je naar een stageplek waar je je kennis en vaardigheden weer kunt opfrissen. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk. Neem contact op met ons als je hierover meer wilt weten. Je bent met pensioen, maar wilt weer voor de klas staan? Je wilt (weer) een deel van je tijd met kinderen werken? Indien nodig, helpen we je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Dan kun je je kennis actualiseren, zodat je weer helemaal bij bent en klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna kun je worden ingezet op werkaanbod en scholen van je keuze. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.

 • Onderwijsassistent de burcht rietheim oost-souburg

  De werkzaamheden zijn als volgt opgebouwd: Op dinsdag geef je 1 op 1 begeleiding aan een leerling in de middenbouw. De nadruk ligt hier op sociaal emotionele ontwikkeling en algemene persoonlijke begeleiding. Op donderdag en vrijdag begeleid je leerlingen in de bovenbouwgroepen met dyslexie en gedragsproblematiek.

  4 dagen geleden Stichting Onze Wijs - Oost-Souburg
 • Hr medewerker

  Ben jij op korte termijn beschikbaar? Ben jij op zoek naar een parttime baan in de personeelsadministratie? Ben jij administratief sterk en nauwkeurig? Wij zijn op zoek naar een medewerker Personeelsadministratie (m/v) voor 20 tot 24 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof tot en met januari 2020. Je stroomt in een "nieuw" team in en gaat aan de slag op een kleine afdeling. Daarom is het belangrijk dat jij kennis van zaken hebt, snel ingewerkt bent en jouw taken gemakkelijk oppakt. Jouw takenpakket: - Het aannemen van ziek- en betermeldingen - Het beantwoorden van vragen van medewerkers, zowel telefonisch als via de mail - Het bezorgen van correspondentie richting medewerkers en externe bureau's - Het digitaal archiveren van de personeelsgegevens - Het aanleveren van gegevens voor de verloning - Beheren van de opleidingsadministratie - Het ondersteunen bij de werving & selectie - Het behouden van social media kanalen samen met je team - Diverse administratieve taken (verjaardagskaarten schrijven, administratie bij overnames etc.)

 • Leekracht speciaal onderwijs

  Individuele begeleiding verzorgen aan leerlingen met een extra aandacht behoefte in het onderwijs, dit is wat jij kan! Lees dan snel verder! Bij Maandag® Middelburg zijn wij voor het nieuwe schooljaar 2019 – 2020 op zoek naar een passievolle Leerkracht Speciaal Onderwijs met een hart voor leerlingen met verschillende soorten gedragsproblematieken. Of het nu gaat om een jongen van 4 met een autisme spectrum stoornis, of om een meisje van 11 met ODD. Als Leerkracht Speciaal Onderwijs zie jij de uitdaging in de begeleiding en kijk jij naar de mogelijkheden en kansen van de leerlingen! Als Leerkracht Speciaal Onderwijs sta jij sterk in je schoenen! Je kijkt niet op van verschillende soorten gedragsuitingen en weet ieder kind op de juiste manier te benaderen! Jij zorgt voor structuur en begeleiding voor de leerlingen en zij vertrouwen jou. Je kijkt naar de kansen van de leerlingen en benut deze optimaal, waardoor zij zich gesteund voelen en zich kunnen ontwikkelen. In het werk als Leerkracht Speciaal Onderwijs is geen dag hetzelfde en daar geniet jij van! Ondanks dat de dagen zo kunnen verschillen, weet jij toch de benodigde structuur te bieden aan de leerlingen. Ben jij de gepassioneerde Leerkracht Speciaal Onderwijs die ik zoek en ben jij beschikbaar in het schooljaar 2019 – 2020? Stuur jouw CV dan snel naar eline.steendijk@maandag.nl of bel naar 06 82 12 51 48 en kom een kopje koffie of thee drinken om te sparren over de mogelijkheden! | Uren in overleg | Locatie in overleg | Startdatum nader te bepalen |

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Leerkracht basisonderwijs

  Jouw passie is het inspireren van kinderen, jij weet kinderen te raken, ze aan je te binden en ze iets mee te geven voor de toekomst! Herkenbaar? Lees dan snel verder! Als leerkracht basisonderwijs sta jij aan het begin van de toekomst van kinderen! Bij Maandag® Middelburg willen wij aan jouw toekomst denken! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leerkracht basisonderwijs! Werken voor ons betekent voor jou als leerkracht basisonderwijs veel flexibiliteit. Wij werken met verschillende soorten scholen, van regulier basisonderwijs tot voortgezet speciaal onderwijs. Door naar jouw wensen en kwaliteiten als leerkracht te kijken, gaan wij op zoek naar een school die bij je past! Wil je verschillende soorten onderwijs uit proberen? Ook dat kan! We werken zowel met kortdurende, als langdurende opdrachten en naar wens zelfs met meerdere opdrachten tegelijk. Naast deze flexibiliteit, bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op onze Maandag® Academy! Hier worden verschillende interessante cursussen en trainingen geboden, zodat jij je als leerkracht basisonderwijs kan blijven ontwikkelen! Wie ben jij als leerkracht basisonderwijs? Jij hebt een enorme passie voor lesgeven! Je weet leerlingen te inspireren en hebt oprechte interesse in de leerlingen, waardoor ze zich snel verbonden voelen aan je! Uiteraard weet je de vakken goed over te brengen op de leerlingen en weet je ze, ondanks alle verschillen, allemaal mee te nemen in jouw les! Ben jij de enthousiaste en talentvolle leerkracht basisonderwijs waar wij naar op zoek zijn? En zie jij het zitten om met een dienstverband flexibel aan de slag te gaan? Dan kom ik graag in contact met je! | Uren in overleg | Salaris op basis van CAO Primair Onderwijs | Mogelijkheid tot contract |

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent wiskunde

  A² + B² = DE Docent Wiskunde die ik zoek! Jij weet de leerlingen te raken met je verhalen, te motiveren voor de stof en de leerlingen écht wat bij te brengen! Jouw enorme wiskundeknobbel zet je graag in om leerlingen nieuwe wiskundige vaardigheden aan te leren. Je staat als Docent Wiskunde stevig in je schoenen en weet de leerlingen te inspireren. Niet alleen de sommen en formules weet je over te brengen, ook de analytische- en probleemoplossende vaardigheden aanleren zijn voor jou geen enkel probleem. Als Docent Wiskunde bij Maandag® krijg je de kans om op verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant jouw talent in te zetten. Dit kan zowel op korte termijn of op lange termijn! Tijdens je werkzaamheden krijg je bij ons de mogelijkheid om trainingen te volgen, word je begeleid door de Recruiter en blijven we jouw behoeften en wensen in je werk met elkaar afstemmen. De Docent Wiskunde waar ik naar op zoek ben, kan iedere school uit de brand helpen. Deze Docent is didactisch sterk en weet iedereen te enthousiasmeren over wiskundige opgaven! Wanneer er een andere docent uit is gevallen is deze Docent Wiskunde klaar om zijn klas op te pakken en door te gaan waar de vorige docent is gebleven! Ben jij deze vakbekwame, pedagogisch- en didactisch sterke Docent Wiskunde? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met me op via 06 82 12 51 48 of via eline.steendijk@maandag.nl! Dagen en uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Salaris in overleg

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent voortgezet onderwijs

  “Iedereen had onvoldoende, eigenlijk is mijn vijf een soort acht!”! Dit komt bij jou niet voor! Jij motiveert je leerlingen om minimaal achten te scoren! Als Docent Voortgezet Onderwijs heb jij een passie voor het werken met pubers! Zij staan aan het begin van de toekomst en jij helpt ze als Docent Voortgezet Onderwijs de goede richting op te sturen! Voor de regio Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een gemotiveerde docent die na de zomer graag aan de slag gaat! Natuurlijk zijn de leerlingen niet alleen pubers! Ze zijn jongeren met een mooie toekomst voor zich! Wat zij hiervoor nodig hebben, is een goede Docent Voortgezet Onderwijs! Van Nederlands tot Wiskunde en van Scheikunde tot Engels, ze hebben docenten nodig om van te leren. Als Docent ken je jouw vak door en door. Jij kan iedereen alles uitleggen over je geliefde vakgebied. Maar, niet onbelangrijk, je bent ook pedagogisch sterk. Als Docent Voortgezet Onderwijs is het belangrijk dat je goed weet in te spelen op de verschillen tussen de leerlingen. Niet alleen de didactische verschillen, maar ook de persoonlijke verschillen zie jij direct! Je toont oprechte interesse in de leerlingen en signaleert wanneer zij zich anders gedragen dan normaal. Dit vereist een dosis geduld, empathisch vermogen en flexibiliteit van jou als Docent Voortgezet Onderwijs! Deze flexibiliteit is kenmerkend voor jou en dat past goed bij ons! Bij Maandag® zoeken we een Docent Voortgezet Onderwijs die van afwisseling houdt. Geen dag is hetzelfde in het Onderwijs, dit houdt het werk uitdagend. Kom je bij ons in dienst, bieden we nog meer uitdaging in het werk! Zo kun je op verschillende scholen een kijkje in de keuken nemen! Zowel op regulier Voortgezet Onderwijs als op Speciaal Voortgezet Onderwijs. Onze projecten kunnen 3 maanden duren, maar kunnen ook zorgen voor een vast dienstverband. Lijkt deze afwisseling jou ook zo leuk? Neem dan snel contact met me op! Startdatum in overleg | Uren nader te bepalen | Locatie nader te bepalen

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent praktijkonderwijs

  Jij biedt leerlingen perspectief! Praktijkgericht stoom je ze klaar voor het werkveld! Is dit jouw passie? Lees dan snel verder! Voor onze scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs met een passie voor zijn vak. Deze Docent Praktijkonderwijs ziet in iedere leerling potentie en helpt deze leerling dit zelf ook in te zien. Vanuit Maandag® Middelburg bieden we de mogelijkheid om bij verschillende praktijkscholen in de keuken te kijken! Als Docent Praktijkonderwijs werk je zowel theoretisch als praktisch met de jongeren op het gebied van techniek, zorg en algemene ontwikkeling. Hiervoor is het van belang om duidelijk te communiceren met de jongeren en ze goed te begeleiden tijdens de les. De jongeren hebben veelal gedrags- en leerproblematieken en hebben dan ook individuele aandacht nodig! Hier draai jij als Docent Praktijkonderwijs je hand niet voor om! Jij staat als Docent Praktijkonderwijs stevig in je schoenen! Door de grote diversiteit in je groep, weet je nooit wat je te wachten staat. Dit maakt het werken met deze jongeren voor jou ook zo’n uitdaging! Jij weet goed in te spelen op de belevingswereld van de jongeren en past je les hierop aan. Kenmerkend aan jou als Docent Praktijkonderwijs is dat je kijkt naar de kansen per individu! Je viert iedere stap in de goede richting en doet net dat beetje extra voor de leerlingen, zodat hij of zij kans van slagen heeft! De leerlingen voelen zich bij jou op hun gemak en nemen jouw enthousiasme en positieve instelling mee in hun werkveld! Herken jij jezelf in deze functie en word jij er ook zo blij van om jongeren een toekomstperspectief te bieden? Dan kom ik graag met je in contact! Ik ben ontzettend benieuwd naar je verhalen en hoor graag wat ik voor jouw toekomstperspectief kan betekenen! | Startdatum in overleg | Salaris in overleg | Uren in overleg | Locatie nader te bepalen |

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Avo docent

  Als AVO docent ben jij van alle markten thuis! Jij geniet van iedere uitdaging in het werkveld! Ga jij de uitdaging aan met Maandag®? Lees snel dan verder! Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een enthousiaste AVO Docent. De AVO Docent die ik zoek, heeft een enorme passie voor het onderwijs en affiniteit met jongeren met leer- en/of gedragsproblematieken! Als AVO Docent verzorg je het Algemeen Vormend Onderwijs. De week is ingevuld met lessen zoals Nederlands, Engels, Rekenen, Levensbeschouwing en Geschiedenis. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend! De leerling staat in de lessen centraal. Binnen het VSO en op het Praktijkonderwijs komen jongeren met leer- en/of gedragsproblematieken. Hier ligt dan ook jouw kracht als AVO Docent. Jij weet goed in te spelen op het gedrag van de leerlingen en past je les hierop aan. Zoals jij jouw eigen krachten kent als docent, leer jij de leerlingen wat hun eigen krachten zijn. Op deze manier weet jij de leerlingen te stimuleren en zich, net als jijzelf, voor de volle 100% in te zetten! Ga je als AVO Docent voor ons aan de slag? Dan krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen te gaan werken! Samen met jou gaan we kijken op welke school jij het best tot je recht komt en waar jij werkgeluk gaat vinden. Sta jij binnenkort vol enthousiasme voor 1 van onze scholen?

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Docent nederlands

  Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen! Als docent Nederlands ben jij het gelukkigst, daarom zoek ik jou! Benieuwd? Lees snel verder! Weet jij al wat je gaat doen in het nieuwe schooljaar? Heb je je passie gevonden als Docent Nederlands, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Maandag® Middelburg zoeken we een enthousiaste Docent Nederlands voor meerdere scholen in Zeeland en West-Brabant. Als Docent Nederlands krijg je bij ons de kans om op verschillende scholen een kijkje te nemen. Wij kijken naar jouw wensen en zoeken een school die bij je past, of dit nu gaat om een vmbo-school of een vwo-school, het kan bij ons allemaal! Dit alles met de zekerheid van een dienstverband. Hierdoor kun je ervaringen op doen op verschillende soorten scholen in de regio. Heb je een school gevonden waar je hart ligt? Dan zijn er mogelijkheden om hier in vaste dienst te treden. De leerlingen rekenen op jouw expertise als Docent Nederlands! Jouw passie en enthousiasme voor het vak weet jij over te brengen op de leerlingen. Hierdoor weet je zeker dat de mooie Nederlandse taal niet verloren gaat! Als Docent Nederlands sta je bekend om je enthousiasme voor onze moedertaal, maar ook om je aansluiting met de leerlingen. Jij weet wat er speelt onder de leerlingen en weet dit in de lessen toe te passen. Hierdoor blijven de leerlingen geïnteresseerd en nemen ze de wijze lessen over de Nederlandse taal met zich mee. Herken jij deze kwaliteiten en de liefde voor de Nederlandse taal? Dan kom ik graag in contact met je om te sparren over het volgende schooljaar!

  een week geleden Maandag® Middelburg - Middelburg
 • Gastouder aan huis in nieuw en sint joosland

  Voor een leuk gezin uit Nieuw en Sint Joosland zijn we voor de maandagochtend en de dinsdag, donderdag of vrijdag gehele dag op zoek naar een lieve christelijke gastouder die bij het gezin thuis opvang wilt bieden. Het gezin heeft twee kinderen; een jongetje van 2015 en een meisje van begin 2018. Ze zijn al bekend met thuisopvang.

 • Hr medewerker

  Wil jij aan de slag in alle facetten van het HR-vak? Je bezighouden met werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling? Dan kom ik graag in contact met jou!Voor een van onze opdrachtgevers, een groot familiebedrijf in Terneuzen, zoek ik een HR adviseur. In deze functie ben je actief in de volle breedte van het P&O-gebied: enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern inzake HR, anderzijds ondersteun en faciliteer je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk kunnen omgaan met hun medewerkers. Jij zoekt graag de balans tussen de wensen van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Je voert adviesgesprekken op alle niveaus. Ook houd je je bezig met projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen.Je werkt samen op de afdeling die bestaat uit de P&O-directeur, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met management en directies van de dochterondernemingen in Nederland en België. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken.