Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 23 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Volmatroos 2 weken op / 2 weken af

  Deze functie bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden bij het innemen/laden van te vervoeren vloeistoffen en het uitvoeren van voorkomende onderhoudswerken. Deze werkzaamheden vinden plaats in de ARA-regio.

  2 uur geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Volmatroos 2 weken op / 2 weken af

  Deze functie bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden bij het innemen/laden van te vervoeren vloeistoffen en het uitvoeren van voorkomende onderhoudswerken. Deze werkzaamheden vinden plaats in de ARA-regio.

  2 uur geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Ervaren zzp lassers vinden opdrachten bij interlashing

  Wij zijn op zoek voor ervaren ZZP-Lassers. Heb je ervaring in de on- en offshore en maritieme omgeving, reageer dan direct!

  gisteren IL Ritthem - Ritthem
 • Havenwerker

  Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe enthousiaste en leergierige collega's in de regio van Vlissingen. Je komt te werken in een enthousiast team. Als Havenwerker heb je een veelzijdige baan, waarbij er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig zijn. Zo is er de mogelijkheid om diverse diploma's te behalen, en mocht je de ambitie hebben om door te groeien dan zit je hier zeker goed! Zelfstandigheid en persoonlijke input wordt gewaardeerd Je bent veelzijdig inzetbaar en deinst er niet voor terug daarbij jouw spierkracht te gebruiken. Heb jij het in je om aan het werk te gaan als Havenwerker? Reageer direct!

  gisteren IL Ritthem - Ritthem
 • Rigger

  Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij (ervaren) riggers. Wat ga je doen? Als rigger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanslaan en verplaatsen van lasten. Je assisteert en geeft aanwijzingen met behulp van een portofoon aan de kraanmachinist. Daarnaast wordt je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot transport en het verplaatsen van lasten. Waar? Je gaat werken voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in omgeving Vlissingen.

 • Medewerker in de haven

  Ben jij een van onze nieuwe collega's in de haven? Wat ga je doen? Als algemeen medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek in Vlissingen en omgeving. Het werk kan plaatsvinden in ploegendienst en de werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, reachstacker chauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, hijsbegeleider, etc. Aandacht voor taak en veiligheid zijn hierbij erg belangrijk.

 • Technicus e&i

  Ben jij een sleutelaar? Vind jij het een uitdaging om technische storingen op te lossen op het gebied van elektro- en besturingstechniek? Dan zoeken wij jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar E&I Technician in Middelburg Over Havenwerk Havenwerk is een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wat ga je doen? Je houdt je bezig met het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van inspecties, onderhoud en revisie. Daarnaast behoort het oplossen van technische storingen op elektro- en besturingstechnisch gebied onder jouw taken. Het betreft een fulltime functie met consignatiediensten (ma t/m zon).

 • Cargo service m/v | vlissingen

  Ben jij stressbestendig? Nauwkeurig in de verwerking van gegevens? Daarnaast ook klantgericht? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar versterking van ons Cargo Service team! Naast het vervoeren van vrachten per schip of wagon gaan er ook veel vrachten per vrachtwagen van A naar B. Verbrugge Terminals laadt en lost vrachtwagens met diverse soorten vrachten. De Cargo Service verzorgt de administratieve afhandeling van deze vrachtbeladingen. De vrachtwagenchauffeurs komen uit binnen- en buitenland, de chauffeurs melden zich bij de Cargo Service voor het laden en lossen. De Cargo Service staat de chauffeurs te woord en verzorgt voor een juiste vrachtbelading door de operationele buitendienst en de administratieve afhandeling hiervan. Tevens wordt de chauffeur geïnformeerd over procedures en voorschriften met betrekking tot veiligheid en de huisregels op de Terminal. Het communiceren met de chauffeurs gebeurt in het Nederlands, Engels, Duits of Frans en natuurlijk op een klantvriendelijke manier. Jij bent het visiteplaatje van Verbrugge Terminals. Binnen het bedrijf ben jij de spil tussen onze customerservice en operationele buitendienst.

 • Medewerker customer relations team m/v | vlissingen

  Ben jij commercieel en klantgericht? Kan jij goed overweg met het Microsoft Office pakket? Ben jij oplossingsgericht en hou je ervan werkzaamheden te regelen? Dan zoeken wij jou! Ter vervanging van zwangerschapsverlof januari 2020 tot mei 2020 zijn wij van Verbrugge Terminals op zoek naar nieuwe collega op onze afdeling CRT. Verbrugge Terminals verzorgd het volledige logistieke traject voor verschillende producenten en ontvangers van diverse vrachtsoorten. Jij krijgt te maken met klanten en partners van Verbrugge Terminals over de hele wereld. Jij onderhoud dagelijks contact met de klanten van Verbrugge Terminals. De orders van de klant verwerk je in het systeem. Jij informeert de ontvanger over de beschikbare goederen en bespreekt specifieke wensen en verzoeken van de klant richting de werkvloer. Je behoud het contact met de klant over afwijkingen of problemen, vervolgens zoek jij met de klant en jouw collega’s naar een passende oplossing. Jij informeert de klant over de planning en aflevering per vrachtwagen, trein of schip. Dit proces coördineer jij!

 • Heftruckchauffeur

  Voor één van onze opdrachtgevers in Vlissingen zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Wat ga je doen? Als heftruckchauffeur werk je, afhankelijk van je ervaring, op uiteenlopende werkzaamheden op verschillende heftrucks (van 2 ton tot 46 tons- heftrucks). De werkzaamheden kunnen bestaan uit: – Werken op verschillende heftrucks – Fysiek werk – Gebruik van computers voor in- en uitscannen Waar? Je gaat werken bij een van onze opdrachtgevers in Vlissingen.

  4 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Per direct : heftruckchauffeurs

  Wij zijn per direct op zoek naar heftruckchauffeurs voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons of stuur ons je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Heftruckchauffeur

  Als heftruckchauffeur ga je aan de slag in het havengebied van Vlissingen-Oost. Daar laad en los je vrachten van schepen. De goederen moeten precies op een voorgeschreven plaats worden neergezet.

  6 dagen geleden DES Detach B.V. - Nieuwdorp
 • Havenwerker

  Voor havengebied in Vlissingen-Oost zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe havenmedewerkers. Als havenmedewerker assisteer je bij het laden en lossen van allerlei goederen.

  6 dagen geleden DES Detach B.V. - Nieuwdorp
 • Professionele heetwerkwacht/brandwacht (m/v) vast dienstverband / 40 uur per week

  TSA Safety Services B.V. (TSA) is al 30 jaar gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van veiligheidspersoneel bij risicovolle werkzaamheden. Ruim 175 eigen medewerkers worden dagelijks als (brand-)veiligheidsfunctionaris ingezet bij opdrachtgevers in de (petro-)chemische industrie, foodindustrie, energiecentrales, scheepsbouw en -reparatie, en bij infrastructurele werkzaamheden. TSA Safety Services zoekt nieuwe collegas in de volgende regios; Zeeland, Brabant, Zuid-Holland, Limburg en Gelderland voor de functie van Professionele Heetwerkwacht/Brandwacht (m/v) Vast dienstverband / 40 uur per week Hoe ziet je werkdag eruit? Vandaag start je bij n van onze opdrachtgevers in de functie Heetwerkwacht/Brandwacht. Je houdt toezicht op werkzaamheden in een besloten ruimte en/of hoog risicowerkzaamheden en de aanwezigheid van deugdelijke materialen en middelen. In geval van brand en/of calamiteiten treed je adequaat op. Je bent gedreven om ervoor te zorgen dat ook vandaag alle werkzaamheden veilig uitgevoerd gaan worden. Om dit te bereiken spreek je de werkzaamheden vooraf goed door met alle betrokkenen, zodat je ervan overtuigd bent dat alle maatregelen genomen zijn en dat je alle gevaren en risicos kent van de werkzaamheden. Als laatste voer je nog een check uit op de werkplek, alvorens je toestemming geeft om de werkzaamheden te starten. Gedurende de dag zorg je ervoor dat alle betrokkenen zich aan de veiligheidsregels houden, dit om ervoor te zorgen dat alle medewerkers s avonds gezond en wel terug naar huis kunnen gaan.

  een week geleden TSA Safety Services B.V. - Goes
 • Senior legal counsel

  As our Senior Legal Counsel you will provide a solid legal framework, which enables the organisation to achieve objectives with minimal legal risks. You collaborate with colleagues from different departments and provide advice concerning all legal matters. In this position you are fully responsible for all legal matters. You utilize your experience and capacities to finetune and develop our legal processes. You have a practical approach and are able to clearly outline the most important legal risks for the (senior) management. You report directly to the CFO.The Senior Legal Counsel is responsible for: The Senior Legal Counsel is responsible for: Reviewing and drafting various contracts with our customers, (sub)contractors and partners; Assessing contractual issues (in consultation with external lawyers); Mapping contractual risks; Creating legal processes which match to the fast-paced character of our organisation; Participating in projects teams to provide legal advice; Ensuring internal stakeholders are informed concerning all legal matters and liabilities; Liaising with the Commercial department to provide contractual and legal input for projects / tenders.

  een week geleden OOS International B.V. - Serooskerke