Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 23 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Elektrotechnicus gezocht! Regio westdorpe

  MVH is opzoek naar een electromechanieker voor onze klant in Westdorpe. Kan jij oplossingsgericht werken en verbeterprocessen bedenken ? Dan zoeken wij jou! Je krijgt een opleiding van een maand zodat je kan zien hoe alles in zen werk gaat. Je werkt in 2 ploegen en je moet bereid zijn om permanentie te doen, hiervoor krijg je een premie. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg en na een positieve interim-periode, kans op vaste aanwerving. Je hebt een diploma of al enige kennis in deze sector.

  2 dagen geleden MVH Detachering - Westdorpe
 • Reachstackerchauffeur m/v kallo

  MVH is op zoek naar reachstackerchauffeur voor onze klant in Kallo. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Het verplaatsen op een veilige wijze van containers op het terrein - Laden en lossen van vrachtwagens en terminaltrekkers - Meewerken met andere werkzaamheden op de heftruck en/of terminaltrekker Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 2 jaar ervaring als reachstackerchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de reachstacker ook andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

  2 dagen geleden MVH Detachering - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt 50-plussers! wij verzorgen jouw opleiding!

  RBC zoekt ervaren 50-plussers! Vind je het lastig om als 50 plusser een baan te vinden op huidige arbeidsmarkt? RBC is JUIST op zoek naar jou en geeft je een kans (opleiding!) om jouw carrière nieuw leven in te blazen! RBC zoekt toekomstige brandwachten! Wij zijn specifiek op zoek naar mensen in de leeftijdscategorie 50+ die met hun uitgebreide ervaring ons team met brandwachten komen versterken! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en ben je een echte teamspeler; lees dan verder! Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werk(en) in besloten ruimten. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  2 dagen geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Aankomend waterklerk m/v

  Na een interne opleiding moet je in staat zijn zelfstandig te kunnen werken en beslissingen te nemen. Je dient bereidt te zijn om op onregelmatige tijden te moeten werken, zowel ‘s avonds, ‘s nachts als op zon- en feestdagen. De normale werktijden zijn 08.30 – 17.00 uur. Werkterrein betreft Zeeuwse havens met thuisbasis Vlissingen-Oost. Tijdens de interne opleiding leer je o.a. : Behandelen van schepen bij binnenkomst en vertrek, afhande­ling ladingpapieren, douane en overheid formaliteiten. Het onderhouden van contacten en serviceverlening met en aan scheepsleiding, rederijen, ladingbelanghebbenden, havenautoriteiten, douane, marechaussee en loodsdiensten. Het plannen van ladingstromen van en naar Vlissingen. De werkzaamheden worden in teamverband en volgens een dienstrooster uitgevoerd. Hier ga je werken als waterklerk: Een specialist op het gebied van maritieme reiniging van zeeschepen tot aan scheepswerven.

 • Shovelmachinist

  Voor in de haven van Vlissingen- Oost zijn wij op zoek naar een Shovelmachinist voor het lossen van schepen. De binnengekomen schepen met grondstoffen moeten worden gelost.

  4 dagen geleden DES Detach B.V. - Vlissingen
 • Kraanmachinist

  Voor in de haven van Vlissingen- Oost zijn wij op zoek naar een kraanmachinist voor het laden en lossen van schepen. De binnengekomen schepen met grondstoffen moeten worden gelost. Als overslagkraanmachinist ben jij daar verantwoordelijk voor.

  4 dagen geleden DES Detach B.V. - Vlissingen
 • Brandwacht worden? Wij verzorgen jouw opleiding!

  Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  4 dagen geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Sluismeester voor 36 uur per week

  Voor het gemeentelijk ingenieursbureau van de afdeling Openbare Ruimte zijn wij op zoek naar een Sluismeester voor 36 per week. Gemeente Goes Goes is de centrumgemeente die samenwerken, wonen, ondernemen, leren, bewegen en recreëren faciliteert en verbindt. Wij zijn een organisatie waar ons bestuur op kan bouwen, waar klanten graag een beroep op doen en waar iedereen trots op is! Wij zijn professioneel, betrouwbaar, transparant, ondernemend, ambitieus en willen ons voortdurend verbeteren. Onze missie is: ‘Het overkomt ons niet, we initiëren het” waarbij samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, resultaatgericht, klantgerichtheid en integriteit onze kernwaarden zijn.

  5 dagen geleden GR de Bevelanden - Goes
 • Machinist overslagkraan

  Als kraanmachinist overslag draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt, van de kraanmachinist overslag een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende / aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  5 dagen geleden Sagro - Nieuwdorp
 • Medewerker in de haven

  Wat ga je doen? Als allround medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek in Vlissingen. Het werk kan plaatsvinden in ploegendienst en de werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, bootsman, etc. Aandacht voor taak en veiligheid zijn hierbij erg belangrijk. Waar? Je gaat als allround medewerker aan de slag voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in Zeeland en met name Vlissingen.

  6 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Allround medewerker in de havens van vlissingen, rotterdam en amsterdam

  Voor diverse opdrachtgevers in de havens van Vlissingen, Rotterdam en Amsterdam zoeken wij nieuwe allround medewerkers. Als allround medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, bootsman, reachstacker chauffeur en andere voorkomende werkzaamheden.

  6 dagen geleden Havenwerk B.V. - Buiten Zeeland
 • Word jij onze shovelmachinist in vlissingen?

  Word jij onze shovelmachinist? Als (ervaren) shovelmachinist werk je vanuit de laadruimte van een schip of op de kade bij een van onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van verschillende goederen, het opduwen van ladingen, het beladen en lossen van vrachtwagens en schepen. Daarnaast ook het dagelijks onderhoud aan de shovel (schoonmaken).

  6 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Word jij onze packing operator?

  Als packing operator metaalbewerking bereid je het transport van rollen/spoelen staal naar de opdrachtgever voor. Je verpakt het staal volgens de specifieke eisen van (meestal buitenlandse) klanten en rijd je op een vorkheftruck. Nauwkeurigheid in het werk is dus een belangrijke vereiste. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het laden en lossen van materiaal. Het werk is fulltime en vindt plaats in 2 of 3 ploegendienst (niet in het weekend). Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in Vlissingen-Oost, gespecialiseerd in het snijden van dunne stalen platen tot de hoogste kwaliteit staal. Deze worden gewikkeld op rollen/spoelen en worden o.a. gebruikt voor transformatoren.

  6 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Word jij onze reachstacker chauffeur?

  Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een reachstacker chauffeur die ook ervaring heeft met de heftruck. Je zal werkzaam zal zijn in een klein team. Als reachstacker chauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van containers op de terminal. Ook zal je verschillende allround werkzaamheden uitvoeren die op dat moment op de werkplek nodig zullen zijn. Zoals het uitvoeren van voorkomende hand- en spandiensten. Ook het laden- en lossen van containers en rigger werkzaamheden behoren tot het takenpakket.

  6 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Heftruckchauffeur in vlissingen

  Word jij onze heftruckchauffeur in Vlissingen? Als heftruckchauffeur werk je, afhankelijk van je ervaring, op uiteenlopende werkzaamheden op verschillende heftrucks (van 2 ton tot 46 tons- heftrucks). De werkzaamheden kunnen bestaan uit: - Werken op verschillende heftrucks; - Fysiek werk; - Gebruik van computers voor in- en uitscannen.

  6 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen