Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 38 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Kraanmachinist overslag

  Als kraanmachinist overslag draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt, van de kraanmachinist overslag een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende / aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  7 uur geleden Sagro - Nieuwdorp
 • Pendelchauffeur hoek

  Ben jij de chauffeur CE die niet meer in de file wilt staan en geen lange ritten meer wil maken? Of ben jij een terminal/pendel chauffeur met ervaring? Dan is werken bij MVH echt iets voor jou! Als pendelchauffeur vervoer je producten van en naar de verschillende locaties op het industrieterrein. Je rijdt zelfstandig met een bakwagen, het is daarom belangrijk dat je netjes rijd en verantwoordelijk met de wagen en producten omgaat. Je taken zijn als volgt: - Het inladen van de bakwagen - Een veilige vervoer van jezelf en de producten - Het lossen van de bakwagen op verschillende locaties van het bedrijf - Een schone, opgeruimde wagen aan het eind van je werkdag

  8 uur geleden MVH Detachering - Hoek
 • Brandwacht worden? Wij verzorgen jouw opleiding!

  Wil jij werken als brandwacht? RBC Flex zoekt toekomstige brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, ben je een echte teamspeler en op zoek naar een nieuwe carriere met een opleiding? Lees dan verder! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  8 uur geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt ervaren brandwachten

  RBC zoekt per direct ervaren Rijks-gediplomeerde of Industriele brandwachten! Ben jij in het bezit van geldige certificaten voor Brandwacht (of moet je een aantal certificaten herhalen), is jouw project net afgelopen, wil je verder in de wereld van de Brandwachten en ben je op zoek naar je volgende opdracht als Brandwacht bij de eindgebruiker??  RBC zoekt ervaren of Rijks-gediplomeerde brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen. Wij zoeken Brandwachten voor opdrachtgevers in het gebied Maasvlakte II tot aan Moerdijk en in Amsterdam e.o.

  8 uur geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt 50-plussers! wij verzorgen jouw opleiding!

  RBC zoekt ervaren 50-plussers! Vind je het lastig om als 50 plusser een baan te vinden op huidige arbeidsmarkt? RBC is JUIST op zoek naar jou en geeft je een kans (opleiding!) om jouw carrière nieuw leven in te blazen! RBC zoekt toekomstige brandwachten!  Wij zijn specifiek op zoek naar mensen in de leeftijdscategorie 50+ die met hun uitgebreide ervaring ons team met brandwachten komen versterken! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en ben je een echte teamspeler;  lees dan verder! Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werk(en) in besloten ruimten. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen

  8 uur geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt brandweerman (m/v)! (rijksgediplomeerde brandwachten!)

  Op zoek naar een fulltime vaste baan? Ben je vrijwilliger bij de brandweer (geweest) en bezit je het Rijksdiploma brandwacht / Manschappen A? Wil je werken voor een organisatie die haar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden optimaal heeft geregeld? Werken voor een organisatie die een unieke inkomenstoeslag kent (overwerk, onregelmatig werken en een periodieke toeslag). Ben je een echte teamspeler? RBC komt dan graag in contact met jou! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als rijksgediplomeerde brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werken in besloten ruimten.  Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen. Jij bent verantwoordelijk voor : -het verrichten van gasmetingen ( indien bevoegd) ten behoeve van toxische stoffen, zuurstofgehalte en explosieve mengsels. - het uitvoeren van inspectierondes ten behoeve van brandpreventie. - het controleren op de naleving van ingezette brandpreventiemiddelen zoals vermeld in de werkvergunning samengevat : het waarborgen van de veiligheid van collega's en jou eigen veiligheid

  8 uur geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Start vanaf augustus 2019 met een technische mbo opleiding!

  Start vanaf augustus 2019 met een technische MBO opleiding! Wil jij straks: - Onderhoud plegen aan besturingskasten in ziekenhuizen - Elektrotechnische installaties aanleggen in bruggen en sluizen - Met je service bus op weg en onderhoud plegen of storingen oplossen in kantoorgebouwen en scholen - Machines onderhouden als procesoperator - Grote ketels installeren - Zorgen voor een goed klimaat in zwembaden Techniek is de toekomst. Met een opleiding in de techniek ben je verzekerd van een mooie carrière. EN je kan straks écht iets. Leren en werken in de techniek Kies voor een leerwerktraject in de techniek bij Goflex, de mbo BBL-route. Bijvoorbeeld in de elektrotechniek, installatietechniek, metaal- of procestechniek. Theorie krijg je op het ROC en praktijk doe je bij Goflex en bij een van de opdrachtgevers.

  10 uur geleden Goflex - Goes
 • Monteur werktuigbouwkunde

  Ben jij een echte allrounder en hou je van afwisseling binnen je werk? Dan is deze functie als monteur werktuigbouwkunde in Goes écht iets voor jou! Wat ga je dan doen? - Je voert werkzaamheden uit aan werktuigbouwkundige installaties zoals montage en demontage van o.a. hydraulische en pneumatische systemen; lassen, slijpen, zagen, boren, draaien en frezen; - Verricht onderhoud of verleent service aan installaties of systemen van verschillende aard op locatie van de opdrachtgever of in de werkplaats; - Je zorgt ervoor dat werktuigbouwkundige installaties volgens planning worden opgeleverd en goed functioneren; - Je voert overleg met de meewerkend voorman en je vult dagelijk je urenlijsten in; Je werkt samen met collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Ze geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid en vragen van jou honderd procent inzet en betrokkenheid. Ontwikkeling is erg belangrijk. Er is dan ook volop ruimte voor scholing. Dit bedrijf in Goes is sterk in advies, engineering, uitvoering, onderhoud en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en werktuigbouwkunde. Salaris is marktconform en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV op naar Nathalie de Witte, n.de.witte@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie.

 • Stuwadoor

  Try-act zoekt stuwadoors voor de standplaats Vlissingen. Wat ga je doen? In deze functie ben je bezig met het verzendklaar maken van goederen, je laadt, lost, controleert en slaat goederen op in vrachtwagens of schepen. Ook voer je additionele werkzaamheden uit, zoals inpakken, stickeren, ompakken, uitpakken en wat kleine administratieve werkzaamheden. Het laden en lossen gebeurt zowel met de heftruck als met de hand, een goede fysieke gesteldheid is dan ook een vereiste.

  2 dagen geleden Try-act EWIV - Vlissingen
 • Rigger

  Wij zijn op zoek naar een rigger die contacten onderhoud met de klant, over de wensen ten aanzien van het hijsen. Daarnaast verdeel je het kraangebruik op een eerlijke manier en kom je gemaakte afspraken hierover na. Je assisteert bij het veilig aanslaan en verplaatsen van lasten en gebruikt hiervoor goedgekeurd aanslagmatrieel. Hierbij let je op het gebruik en het verstrekken van diverse hijsmaterialen en zorg je ervoor dat deze materialen in dezelfde staat terugkomen. Ook geef je aanwijzingen aan de kraanmachinist door middel van een portofoon en/of handsignalen.

  2 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Medewerkers in de havens van vlissingen, rotterdam of amsterdam

  Wat ga je doen? Als medewerker in de haven word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, bootsman, reachstacker chauffeur en andere voorkomende werkzaamheden. Waar? Je gaat als allround medewerker aan de slag voor één of meerdere opdrachtgevers van Havenwerk in Vlissingen, Rotterdam of Amsterdam.

  2 dagen geleden Havenwerk B.V. - Buiten Zeeland
 • Junior service coördinator siemens gamesa borssele

  Siemens Gamesa, wereldmarktleider in offshore windenergie, gaat de turbines leveren voor het offshore windpark Borssele 1&2. Om dit prestigieuze project tot een succes te maken zijn wij op zoek naar een Junior Service Coördinator met als thuisbasis Vlissingen. Alvorens je aan het werk gaat in deze mooie rol, wordt je eerst een jaar meegenomen naar een bestaand windpark om je alle processen eigen te maken en benodigde certificaten te behalen. Bij deze windparken zijn diverse rotaties van toepassing. Na deze periode van onboarding kom je te werken op het nearshore windpark Borssele 1&2 voor circa 2 jaar, waar je in de rotatie week op week af werkt. Na dit project neemt Siemens Gamesa je weer mee naar het volgende project! Een baan met toekomst en voor de avonturiers onder ons. Wat zijn je verantwoordelijkheden? - Rotatie Planning - Dagelijkse verzending van informatie op basis van planning, weersvoorspelling & morscode - Communicatie met de klant (planning en voortgang) - Geeft input / feedback over de langetermijnplanning (vooruitgang in Primera) - Maakt meldingen (preventief, corrigerend, retrofit, inspecties) - Dagelijkse afhandeling van Service mailbox - Marine coördinatie - Geeft input aan sitemanager voor rapporten (zoals servicevoortgang) - Controleert en bewaakt de weersvoorspelling - Voorbereiden en controleren van monitorvergunningen - Geeft briefings / debriefing inclusief toolbox- & veiligheidsvergaderingen - Kwaliteitscontroles op foutcodes bij meldingen - Vervangt indien nodig de Warehouse Manager - Het verbeteren van bestaande processen

 • Havenwerker, bijbaan of fulltime

  Delta Marine Crewing is op zoek naar een havenwerker voor de Vlissingse haven. Er wordt in 3 shifts gewerkt en je kan zelf aangeven hoeveel dagen je beschikbaar bent! Deze functie is ideaal als je momenteel nog studeert! Weet je van aanpakken en ben je in bezit van je VCA certificaat, of ben je bereid deze te behalen? Solliciteer dan voor deze functie! Werkzaamheden : • Vastzetten en losmaken van lading, containers, speciale lading aan boord van schepen en bakken • Gangway wacht lopen bij verschillende projecten

  4 dagen geleden Delta Marine Crewing - Vlissingen
 • Laadschopmachinist gezocht !

  MVH is PER DIRECT opzoek naar laadschopmachinisten met veel ervaring. Als laadschopmachinist draag je zorg voor het aanvoeren van de afzaklijnen met meststoffen. Tevens sta je ook in voor de belading van bulkvrachtwagens. Deze worden tijdig en correct uitgevoerd met de nodige aandacht volgens de geldende normering voor gezondheid, veiligheid en leefmilieu. Dit alles met behoud van kwaliteit, in overeenstemming met het beleid en de procedures van het bedrijf. Ook heb je taken als housekeeping, uitvoeren van werkopdrachten, assisteren bij onderhoud. Als laadschopmachinist dien je altijd tijdig aanwezig te zijn om de juiste werkinstructies te ontvangen. Heb jij interesse in deze vacature? Kom dan solliciteren bij ons! Spring binnen in ons kantoor te Hulst of bel onderstaand nummer!

  een week geleden MVH Detachering - Sas van Gent
 • Heetwerkwacht / brandwacht

  Voor diverse grote projecten in Zeeland en de grensstreek (regio Zeeuws- Vlaanderen) zijn wij op zoek naar meerdere Heetwerkwachten / Brandwachten. Werkzaamheden vinden plaats in industriële omgeving en op scheepswerven. Als Brandwacht / Heetwerkwacht houdt je aan de hand van werkvergunningen preventief toezicht ter voorkoming van brand en onveilige werksituaties. Dit alles in een omgeving waar werkzaamheden zoals bijvoorbeeld lassen, slijpen en boren een verhoogd risico met zich meebrengen. Tevens controleer je of de medewerkers werken met de juiste Persoonlijke Beschermingsmiddelen, voer je gasmetingen uit en houdt je toezicht bij besloten ruimtes.