Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Deckhand

  Wij zijn per direct op zoek naar Deckhands voor een klant die offshore projecten bediend.

 • Ervaren machinist voor op- en overslagkraan (rups / mobiel)

  Ervaren kraanmachinist overslagkraan (rups/mobiel) (m/v) Als kraanmachinist overslag draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en duwbakken. Laden en lossen met grijper of poliep. Ervaring met meerdere hulpstukken is geen een must, maar een pré. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende taken op het terrein en zo nodig ook in het ruim van het schip. Bij al deze werkzaamheden staat veiligheid voorop.

  2 dagen geleden Try act EWIV ( Ritthem )
 • Machinist mobiele graafkraan

  Voor een toonaangevende klant in de GWW-sector zijn we per direct op zoek naar een Machinist mobiele kraan (m/v). De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Hollandse Eilanden. Functieomschrijving Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de grond- weg- en waterbouw. Je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of ... ; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Persoonlijke eigenschappen Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk. Goede communicatie met je collega's bij de kraan vind jij een 'must'. Je zorgt, samen met onze eigen Technische Dienst, voor het onderhoud aan je machine.

  2 dagen geleden Try act EWIV ( Hansweert )
 • Reinigingsspecialist / cleaner

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van (reinigings)opdrachten van diverse soorten waarbij er sprake is van losmaken, verzamelen en verwijderen van vaste- en vloeistoffen, alsmede het uitvoeren van diverse werkzaamheden op ons terrein. De werkzaamheden variëren van zuiver handmatig werk tot werk met eenvoudige machines.

  3 dagen geleden Martens Cleaning ( Nieuwdorp )
 • Coördinator technische dienst

  Als coördinator zorgt u ervoor dat onze schepen en technische installaties iedere dag functioneren. U geeft leiding aan een groep werktuigkundigen die het dagelijkse onderhoud van de schepen verzorgt. Verder coördineert u verschillende projecten, zoals het groot onderhoud aan de schepen.

  3 dagen geleden Westerschelde Ferry BV ( Vlissingen )
 • Schipper

  Deze functie bestaat uit het, met een inzamelvaartuig innemen, vervoeren en afleveren van afvalstoffen inclusief de daarbij behorende documenten. De werkzaamheden vinden plaats in de regio Zeeland.

 • Machinist mobiele graafkraan

  Voor een toonaangevende klant in de GWW-sector zijn we per direct op zoek naar een Machinist mobiele kraan (m/v). De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Hollandse Eilanden. Functieomschrijving Je bent kraanmachinist voor in de grond- weg- en waterbouw. Je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of … ; je probeert het zo perfect mogelijk te doen.

  5 dagen geleden Try-act EWIV ( Heinkenszand )
 • Productiemedewerker/operator

  Voor een opdrachtgever in de maritieme sector is AB Werkt op zoek naar een productiemedewerker/operator. Als productiemedewerker/operator ben je bezig aan de machine bezig met het verpakken en opslaan van fruit.

  een week geleden AB Werkt ( Vlissingen )
 • Heftruckchauffeur

  In de regio van Walcheren zoekt AB Werkt heftruckchauffeurs voor een opdrachtgever in de maritieme sector. Als heftruckchauffeur ben je bij onze opdrachtgever in de bezig met het laden en lossen van producten. Het kan gaan om pallets met diverse kleinere producten, maar ook om grote containers en zware producten.

  een week geleden AB Werkt ( Vlissingen )
 • Service monteur ferry

  Wij zijn op zoek naar een Service Monteur voor aan boord van een ferry. Als service monteur ben je de 'handige klusjesman' aan boord die er zorg voor draagt dat alles in de hutten naar behoren werkt. Denk daarbij aan lampen die het niet doen en een afvoer die lekt of verstopt zit. Dergelijke klusjes moeten dagelijks aangepakt worden. Daarbij wordt er in een vast rotatieschema gewerkt. Ben je geïnteresseerd in werken in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is en er veel afwisseling is informeer dan naar de mogelijkheden. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het uitvoeren van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan boord en speciaal op de passagiersdekken. Bijv. lekkages verhelpen, verstoppingen oplossen, lampen vervangen ect. - Je vaart in een vast rotatieschema van 2 weken op/af

  een week geleden Delta Marine Crewing ( Vlissingen )
 • Proces operator chemie

  Voor onze opdrachtgever actief in de Chemie zoeken we in de Zeeuwse regio een proces operator. Deze vacature is uitermate geschikt voor een werktuigkundige die op zoek is naar een walbaan. Na een grondige inwerkperiode op deze grote fabriek kun je zelfstandig aan de slag en bewaak je de voortgang van het proces en onderhoud je de systemen. Deze positie is heeft veel raakvlakken met de werkzaamheden als machinist. Denk hierbij aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid die gevraagd wordt aan boord. Ook het preventief onderhoud en het bewaken van het bedrijfsproces is een belangrijk onderdeel van deze functie. Als proces operator werk je in het 5 ploegensysteem en werk je effectief 34 uur per week. Je krijgt een ploegentoeslag waardoor het salaris veelal vergelijkbaar is met dat op zee.

  een week geleden Delta Marine Crewing ( Vlissingen )
 • Tracktor chauffeur per direct vast of flexibel met waterkar........auto

  Rijden met waterkar het geven van water aan bakplanten

  een week geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Ladinginspecteur

  Ladinginspecteur Functieomschrijving Voor onze buitendienst in voornamelijk het havengebied in de regio’s Antwerpen, Gent, Vlissingen, Zeeuws Vlaanderen en regio Rotterdam met als basis Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar: Ladinginspecteur m/v Kom werken bij Polaris Marine Inspections B.V. Functie-inhoud: Het doen van: ijken van binnenvaartschepen, kwaliteitscontroles, nemen van monsters die ter analyse worden aangeboden op laboratoria, supervisie tijdens belading / lossing van schepen. Wij vragen: • Ervaring met bovenstaande werkzaamheden is een pre. • Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. • Je bent handig met computerprogramma’s zoals Word en Excel. • Een geldig rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer. • Goede contactuele en communicatieve eigenschappen. • Je hebt geen last van claustrofobie, hoogte- of watervrees en bent in staat om fysiek ‘zwaar’ werk te verrichten. • Je bent stress bestendig. • In staat om, zelfstandig en nauwkeurig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel je werkzaamheden te verrichten. • Flexibele werkhouding, rekening houdend met dat werken in de maritieme wereld 24 uur per dag 365 dagen per jaar doorgaat. • No nonsens mentaliteit. • Je hebt een verklaring goed gedrag en bent representatief. • Sollicitanten uit de regio Terneuzen verdienen de voorkeur. Wij bieden: • Een gedegen praktijkgerichte opleiding. • Afwisselend werk, op verschillende locaties. • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. • Bij goed functioneren kans op een vaste baan. Zie jij het als uitdaging om bij ons aan de slag te gaan? Mail je sollicitatiebrief en CV naar info@polarismarineinspections.nl en laat ons weten waarom jij onze kandidaat bent. www.polarismarineinspections.nl

 • Deckhand

  Wij zijn per direct op zoek naar Deckhands voor een klant die offshore projecten bediend.

 • Zakgoed operator

  Heb jij ervaring met techniek en ook verstand van computers? Ben jij daarnaast een echte handyman die van aanpakken weet ? Dan is Mvh op zoek naar jou! Wat zijn je taken? -bedienen van een computer -werken met een vulmechanisme -Overstapelen van zakgoed

  een week geleden MVH Detachering ( Hulst )