Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 32 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Lasser & constructie

  Wij zijn op zoek naar ervaren TIG lassers. Het is voor een TIG lasser van belang dat je zowel zelfstandig als in een team kunt werken en dat je over een flexibele en klantgerichte instelling beschikte. Zorgvuldigheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Het is van belang dat je eerlijk en betrouwbaar bent, onze opdrachtgevers moeten op je kunnen bouwen en vertrouwen. Je houdt je o.a. bezig met: – het voorbereiden, samenstellen en afwerken van hoogwaardig laswerk; – Volledig beheersen van het TIG lassen; – het bouwen van machines, installaties en constructies aan de hand van technische tekeningen; – zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden uit in de werkplaats; – werkzaamheden in het kader van orde en netheid (housekeeping); – in staat om gespecialiseerde lasstanden uit te voeren; – om kwaliteit te leveren binnen de vooraf besproken en vastgestelde planningen en tijden; – controleren van laswerk direct na het lassen en indien nodig direct reparatielaswerk verrichten.

 • Heftruckchauffeurs met spoed gezocht

  MVH is op zoek naar heftruckchauffeurs in combinatie met verbulking. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Het picken van orders - Inruimen en opruimen van producten/orders - Het laden en lossen van de containers - Meewerken met andere werkzaamheden - Werken op een vlot tempo, dit is een must - Helpen met de verbulking Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 1 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

  2 dagen geleden MVH Detachering - Buiten Zeeland
 • Machine operator metaalbewerking

  Op zoek naar een betere baan of een nieuwe uitdaging? Word onze Machine Operator metaalbewerking! Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het snijden en verwerken van dunne platen staal. Deze worden gewikkeld op rollen / spoelen en worden o.a. gebruikt voor transformatoren. Jouw werk zal bestaan uit het bedienen van de machine, het zorgvuldig instellen van de snijmessen en het doorvoeren van materialen in de snijmachine. Daarnaast ben je in staat om accuraat te werken om uiteindelijk de hoogte kwaliteit staal te produceren.

  2 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Brandwacht worden? Wij verzorgen jouw opleiding!

  Wil jij werken als brandwacht? RBC Flex zoekt toekomstige brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, ben je een echte teamspeler en op zoek naar een nieuwe carriere met een opleiding? Lees dan verder! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

  2 dagen geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt ervaren brandwachten

  RBC zoekt per direct ervaren Rijks-gediplomeerde of Industriele brandwachten! Ben jij in het bezit van geldige certificaten voor Brandwacht (of moet je een aantal certificaten herhalen), is jouw project net afgelopen, wil je verder in de wereld van de Brandwachten en ben je op zoek naar je volgende opdracht als Brandwacht bij de eindgebruiker??  RBC zoekt ervaren of Rijks-gediplomeerde brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen. Wij zoeken Brandwachten voor opdrachtgevers in het gebied Maasvlakte II tot aan Moerdijk en in Amsterdam e.o.

  2 dagen geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt 50-plussers! wij verzorgen jouw opleiding!

  RBC zoekt ervaren 50-plussers! Vind je het lastig om als 50 plusser een baan te vinden op huidige arbeidsmarkt? RBC is JUIST op zoek naar jou en geeft je een kans (opleiding!) om jouw carrière nieuw leven in te blazen! RBC zoekt toekomstige brandwachten!  Wij zijn specifiek op zoek naar mensen in de leeftijdscategorie 50+ die met hun uitgebreide ervaring ons team met brandwachten komen versterken! Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en ben je een echte teamspeler;  lees dan verder! Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werk(en) in besloten ruimten. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen

  2 dagen geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Rbc zoekt brandweerman (m/v)! (rijksgediplomeerde brandwachten!)

  Op zoek naar een vaste baan? Ben je vrijwilliger bij de brandweer (geweest) en bezit je het Rijksdiploma brandwacht / Manschappen A? Wil je werken voor een organisatie die haar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden optimaal heeft geregeld? Werken voor een organisatie die een unieke inkomenstoeslag kent (overwerk, onregelmatig werken en een periodieke toeslag). Ben je een echte teamspeler? RBC komt dan graag in contact met jou! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren. Als rijksgediplomeerde brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werken in besloten ruimten.  Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen. Jij bent verantwoordelijk voor : -het verrichten van gasmetingen ( indien bevoegd) ten behoeve van toxische stoffen, zuurstofgehalte en explosieve mengsels. - het uitvoeren van inspectierondes ten behoeve van brandpreventie. - het controleren op de naleving van ingezette brandpreventiemiddelen zoals vermeld in de werkvergunning samengevat : het waarborgen van de veiligheid van collega's en jou eigen veiligheid

  2 dagen geleden RBC Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Matroos

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Matroos. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Je zal assisteren bij het aan- en afmeren en belading van het schip. Je zorgt ervoor dat het schip wordt schoon gemaakt na belading. Je zal onderhoudswerkzaamheden aan dek en machinekamers uitvoeren. Bij lossing zal je aan- en afkoppelen van de losleiding van het schip naar de wal. Je zal na ervaring te hebben opgedaan aan boord, het schip besturen en manoeuvreren. Uiteraard onder toezicht van de schipper indien je nog geen groot vaarbewijs in bezit hebt.

  3 dagen geleden Zebra-Flex - Terneuzen
 • Stuurman

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Stuurman. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Je zal assisteren bij het aan- en afmeren en belading van het schip. Je zorgt ervoor dat het schip wordt schoon gemaakt na belading. Je zal onderhoudswerkzaamheden aan dek en machinekamers uitvoeren. Bij lossing zal je aan- en afkoppelen van de losleiding van het schip naar de wal. Je zal na ervaring te hebben opgedaan aan boord, het schip besturen en manoeuvreren. Uiteraard onder toezicht van de schipper indien je nog geen groot vaarbewijs in bezit hebt.

  3 dagen geleden Zebra-Flex - Terneuzen
 • Packing operator

  Als packing operator metaalbewerking bereid je het transport van rollen/spoelen staal naar de opdrachtgever voor. Je verpakt het staal volgens de specifieke eisen van (meestal buitenlandse) klanten en rijd je op een vorkheftruck. Nauwkeurigheid in het werk is dus een belangrijke vereiste. Daarnaast ondersteun je je collega's bij het laden en lossen van materiaal.

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Empty-handlerchauffeur

  Als empty-handlerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het op een veilige en snelle manier verplaatsen van lege containers. Je bent in staat om containers minimaal 6 tot 8 hoog te stapelen in een stack. Je gaat daarbij nauwkeurig te werk en draagt zorg dat de containers op de juiste locatie staan.

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Machinist mobiele graafkraan

  Voor een toonaangevende klant in de GWW-sector zijn we per direct op zoek naar een Machinist mobiele kraan (m/v). De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Hollandse Eilanden. Functieomschrijving Je bent kraanmachinist voor in de grond- weg- en waterbouw. Je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of … ; je probeert het zo perfect mogelijk te doen.

  3 dagen geleden Try-act EWIV - Heinkenszand
 • Allround medewerker in de haven van vlissingen

  Als allround medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, bootsman, reachstacker chauffeur en andere voorkomende werkzaamheden.

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Reachstacker chauffeur

  Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een ervaren reachstacker chauffeur die ook ervaring heeft met de heftruck. Je zal werkzaam zal zijn in een klein team. Als reachstacker chauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van containers op de terminal. Ook zal je verschillende allround werkzaamheden uitvoeren die op dat moment op de werkplek nodig zullen zijn.

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Shovelmachinist

  Als (ervaren) shovelmachinist werk je vanuit de laadruimte van een schip of op de kade bij een van onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van verschillende goederen, het opduwen van ladingen, het beladen en lossen van vrachtwagens en schepen. En dagelijks onderhoud aan de shovel (schoonmaken). Waar? Je werkt voor één of meerdere opdrachtgevers in de haven van Vlissingen of Terneuzen.

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen