Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur / vacuümmachinist

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van diverse soorten reinigingswerkzaamheden, in zowel de industriële als in de maritieme sector, waarbij machines worden toegepast zoals hogedruk- en vacuümwagens. Je bepaalt binnen de verstrekte opdracht, in overleg met de uitvoerder, de werkuitvoering en geeft aanwijzingen aan de reinigingsspecialist.

  een week geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Per direct : allround monteur technische dienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur technische dienst voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan elektrotechnische of werktuigbouwkundige apparatuur en installaties.

 • Per direct : service monteur elektro

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur elektro voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines en het verhelpen van storingen.

 • Per direct : revisie monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een revisie monteur voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan machines, maar ook het volledig herbouwen van machines.

 • Per direct : logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen

 • Per direct : straler

  Wij zijn per direct op zoek naar een Straler voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : heftruck- en een reachtruck chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een Heftruck- en een Reachtruck chauffeur voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • (leerling) bootman

  Vanwege constante groei van onze werkzaamheden en organisatie zijn wij op zoek naar: (Leerling) Bootmannen m/v Als (Leerling) Bootman heb je een zeer gevarieerde taak: je bent verantwoordelijk voor het meren en ontmeren van zeeschepen. Daarnaast breng je stores aan boord van zeeschepen, ben je verantwoordelijk voor het personenvervoer, verricht je werkzaamheden aan dek van onze vletten, verzorg je waterleveringen en kun je ingezet worden als bemanningslid op (zee)schepen. Een multifunctionele functie waarbij je bekend bent met het reilen en zeilen in en rondom de haven van Terneuzen. De werkzaamheden vinden plaats in een 2-ploegensysteem. Dit betekent dat je dagelijks na je dienst naar huis kunt gaan. Je werkt 7 dagen waarna je 7 dagen vrij hebt.

 • Brandwacht

  Bij jou staat veiligheid op de eerste plaats en een beetje verantwoordelijkheid schrikt jou zeker niet af. Jij bent echt iemand op wie mensen kunnen rekenen, flexibel ingesteld en jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarbij ben je op zoek naar werk voor minimaal 32 uur per week. Heb jij ervaring in de beveiliging als beveiliger of als verkeersregelaar? Dan heeft dit beroep een mooie aansluiting op jouw eerdere ervaringen. Daarnaast zijn er veel kandidaten omgeschoold uit andere branches zoals detailhandel, zorg, industrie en zelfs onderwijs. Als veiligheidstoezichthouder/ brandwacht is het je taak maatregelen te nemen en op te volgen op de scheepswerf of (Petro-)chemische en industriële fabrieken. Het waarborgen van de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden verricht worden staat centraal. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van jezelf en jouw collega’s. Je werkgebied is divers en veranderlijk, maar boven alles vrijwel geschikt voor iedereen! Junior, senior, 50+, starter, re-integratie, ervaren of net een opleiding afgerond? Jij bent welkom bij LevelPlus.

  3 dagen geleden Levelplus - Hoek
 • Elektrode lasser

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een GECERTIFICEERD ELEKTRODE LASSER Als lasser werk jij voor meerdere van onze opdrachtgevers op locatie, waar jij bijvoorbeeld spoedreparaties uitvoert. Of op basis van tekeningen constructiewerkzaamheden verricht, hierdoor is jouw baan veelzijdig en geen dag hetzelfde.

  4 dagen geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Lader / losser | 2-ploegen | vlissingen

  Als logistiek medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Het laden en lossen (aan-en afpikken) moet met precisie en op een veilige manier gebeuren. Je gaat werken in 2 ploegen. De werktijden zijn van 7:30 tot 15:30 en 15:30 tot 23:30 uur.

  5 dagen geleden HR Zeeland - Vlissingen
 • Pendelchauffeur m/v

  MVH is opzoek naar een pendelchauffeur. Je maakt zo’n 4 ritten per dag naar de plant van Dow en Trinseo, vervolgens ga je terug naar je eigen plant om het product over te pendelen. Ook ritten naar kortbij gelegen afnemers horen hierbij. Je wordt tewerkgesteld op onze containerterminal. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, de ene week van 0700-1500 uur en de andere week van 1500-2300 uur. Ook ben je bereid om overuren te maken en weekendwerk zit jou niet in de weg. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE, een VCA en een code 95. Code 95 is een pré, geen must!

  6 dagen geleden MVH Detachering - Hoek
 • Vacature | hse medewerker m/v | nieuwdorp

  Heb jij een passie voor ARBO en veiligheid? Ben jij toe aan een uitdagende functie in een logistieke werkomgeving? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een HSE medewerker. Bij een dochterbedrijf van Verbrugge Terminals komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vracht bij Verbrugge Terminals. Voor het laden en lossen hebben wij logistiek personeel en verschillende hulpmiddelen nodig. Dit brengt verschillende ARBO en veiligheidsaspecten met zich mee. Voor de coördinatie hiervan zoeken wij jou! Als HSE medewerker ben jij preventief bezig met het voorkomen van onveilige situaties, ongevallen en verzuim. De focus ligt hierbij op het terugdringen van de blootstelling aan lood. Denk hierbij aan het signaleren van onveilige werksituaties en het evalueren van ongevallen. Verder ben jij proactief bezig met het verbeteren van een veilige werkomgeving. Jouw onderbouwde bevindingen bespreek jij met desbetreffende leidinggevende. Jij werkt met loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het correct dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en herhaaldelijk bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid. Zijn er hier vragen over? Stel de vragen direct!

  een week geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp
 • Vacature | magazijnmedewerker m/v | terneuzen

  Haal jij voldoening uit een schoon, opgeruimd en gesorteerd magazijn? Ben jij nauwkeurig? Heb jij daarnaast affiniteit met (haven)logistiek? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van magazijnmedewerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende materialen nodig, die op voorraad zijn in het magazijn. Voor de coördinatie van deze materialen zoeken wij jou! Als magazijnmedewerker verricht jij alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. In het magazijn ben jij verantwoordelijk voor een schone, opgeruimde en gesorteerde omgeving. Jij ontvangt materialen van verschillende leveranciers. Deze materialen controleer jij op kwaliteit, aantal en bijbehorende specificaties. Tevens geef jij materialen uit aan collega’s van Verbrugge Terminals. Denk hierbij aan gereedschap, werkkleding en hardware. Bij het uitgeven van materialen is van belang dat het materiaal gekeurd en getest is. Hierover heb jij de controle. De ontvangst, uitgifte en testcertificaten van materialen verwerk jij correct in het systeem. Jouw verantwoording is correct en gestructureerd materialen ontvangen en uitgeven!

  een week geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Shovelmachinist

  Ben jij een van onze nieuwe collega's in de haven? Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak? Lees dan verder! Als Packing Operator metaalbewerking verpak je rollen / spoelen staal, ter voorbereiding op het transport naar de opdrachtgever. Je rijdt op een vorkheftruck en verpakt het staal volgens de specificaties van de klant. Daarnaast ondersteun je bij het laden en lossen van materiaal. De verpakking moet voldoen aan de eisen van de klant. Het werk vindt plaats in ploegendienst.

  een week geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen