Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 10 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Kraanmachinist

  Over Havenwerk Havenwerk is een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kraanmachinist. Wat ga je doen? Als bestuurder van een (bovenloop-, portaal-, hal)kraan ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van uiteenlopende ladingen voor een van onze opdrachtgevers. Vanwege omvang en gewicht van de verschillende ladingen (bijvoorbeeld grote buizen), doe je dit natuurlijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Andere werkzaamheden van deze functie zijn: - Orde houden op het terrein, netjes en gestructureerd werken is van groot belang; - Laden en lossen van vrachtwagens, slaat lasten aan en verplaatst deze; - Assisteren bij laden en lossen door middel van het geven van handsignalen en aanwijzingen aan de kraanmachinist; - Zorgen dat buizen veilig en verantwoord worden opgeslagen, hiervoor houd je een basisadministratie bij. Waar? Je werkt voor één van onze opdrachtgevers in Heijningen.

  22 uur geleden Havenwerk B.V. - Buiten Zeeland
 • Shovel/ wiellader machinist

  Gezocht: Ervaren, gemotiveerde shovelmachinist (M/V). Heb je aantoonbare ervaring met grote shovels en wil je werken in de op- en overslag dan zijn wij op zoek naar jou. Je werkt in een drie ploegen dienst en je werkt minimaal een keer per drie weken op zaterdag,

  23 uur geleden Marco1205 - Nieuwdorp
 • Objectbeveiligers m/v

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Beveiliger 2 Objectbeveiliger voor de Provincie Zeeland Wil jij werken in een leuk familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt? Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 en werk je graag in een teamverband? Dan is dit je kans, want wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die woonachtig is in Provincie Zeeland.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Schipper duwboot

  Ter uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een flexibele duwbootschipper voor een reeds gestart baggerproject in het havengebied van Antwerpen.

  5 dagen geleden Vof Verton - Buiten Zeeland
 • Watersport-monteur

  - Onderhouden en repareren van scheepsmotoren - Inbouwen van scheepsaccessoires en scheepselektronica - Repareren van schades, servicebeurten en schilderwerkzaamheden - Het kranen van schepen uit en in het water - Contact met klanten: beantwoorden van vragen en uitleg over het gedane werk

 • Professional in flexinuïteit

  Vind je het uitdagend om in een commerciële havenomgeving te werken? Zie jij het zitten om optimale inzet van onze vaklieden efficiënt te organiseren? Lees dan nu verder! Over Havenwerk Wij zijn een personele dienstverlener voor havens en industriële logistiek. Met een pool van flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk door heel Nederland; van Zeeland tot Groningen. Circa 150 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening volgens ons concept Flexinuïteit. Wat ga je doen? Je wordt samen met de directie verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. Daarvoor moet je met een klein team klanten en medewerkers binden, ook ga je samen nieuwe omzet en groei generen.  Je bent hét aanspreekpunt van de opdrachtgevers en onze vaklieden voor de dagelijkse planning. Met goede werving en selectie zorg je dat Havenwerk blijft beschikken over vaklieden die aansluiten op de vraag naar flexibele capaciteit. Verder is je totale administratie altijd op orde.

  een week geleden Havenwerk B.V. - Buiten Zeeland
 • Objectbeveiliger m/v

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Beveiliger 2 Objectbeveiliger voor de Provincie Zeeland Wil jij werken in een leuk familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt? Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 en werk je graag in een teamverband? Dan is dit je kans, want wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die woonachtig is in Provincie Zeeland. Functieomschrijving In deze functie in Provincie Zeeland werk je als objectbeveiliger. Je bent flexibel inzetbaar op diverse objecten en hebt dus ook verschillende taken. Je moet dus beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Je voert taken uit op het gebied van toezicht, het voorkomen van criminele activiteiten, inperken van veiligheidsrisico’s en controleren van beveiligingsvoorzieningen, signaleren van onregelmatigheden, het uitvoeren van controlerondes en het verzorgen van preventieve brand- en sluitrondes, maar ook het schrijven van goede dienstrapportages. uitvoeren van toegangscontrole, ontvangen en registreren van bezoekers, beantwoorden van de telefoon, sleutels en sleutelkaarten beheren.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Chief engineer / hoofdwerktuigkundige

  Taken en verantwoordelijkheden • Het stroomlijnen van het technische onderhoudsmanagement; • Toezicht houden en repareren van de technische installaties aan boord; • Het plannen en documenteren van de onderhoudsintervallen mbv Marad;

  een week geleden DC Dredging BV - Breskens
 • Kapitein sleephopperzuiger

  Taken en verantwoordelijkheden Het zelfstandig en op verantwoordelijke wijze zorg dragen voor de juiste aansturing van de Interballast 3 (1.670 GT). Naast kennis van het baggeren is ook kennis van het vaarwater, de Westerschelde, van belang. In samenwerking met de bemanning en de walorganisatie komt een vaarschema en lading-behandeling tot stand. Het vaarschema is 6 dagen op/8 dagen af. • Flexibele werkhouding; • Veilig werken; • Goede beheersing van administratieve taken aan boord; • Coördineren van onderhoud van het schip in samenwerking met de TD; • Goede kennis van Engelse taal (schriftelijk/mondeling); • Kennis van Marad-onderhoudsprogramma is een pre.

  een week geleden DC Dredging BV - Breskens
 • Watersportmonteur

  Je verricht met een team van collega's zelfstandig onderhoud - en reparatie werkzaamheden aan zeil- en motorjachten. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, reparatie aan binnen- en buitenboord motoren, inbouwen boegschroeven, montage scheepsbeslag, reparatie schroefasinstallaties, staartstukken repareren en het uitvoeren van kleine elektra reparaties.

  3 weken geleden Van der Rest Nautic - Kats