Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 12 "Maritiem en havenwerk" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur / vacuümmachinist

  Deze functie bestaat uit het uitvoeren van diverse soorten industriële reinigingswerkzaamheden waarbij machines worden toegepast zoals hogedruk- en vacuümwagens. Je bepaalt binnen de verstrekte opdracht zelf de werkuitvoering en geeft aanwijzingen aan de meewerkend hulpmachinist of medewerker die met de handmatige werkzaamheden in de opdracht is belast.

  3 uur geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Chauffeur tankwagen

  Deze functie bestaat uit het inzamelen en transporteren van vloeibare (maritieme) afvalstoffen.

  3 uur geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Kraanmachinist overslagkraan

  Als kraanmachinist overslag draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt, van de kraanmachinist overslag een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende / aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

  gisteren Sagro - Nieuwdorp
 • Havenwerker

  Houd jij van werken in de buitenlucht? Ben jij een echte aanpakker die niet vies is van fysiek werk? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En wil jij werken in een interessante werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar havenwerkers voor Vlissingen-Oost. Die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het laden en lossen van verschillende vrachten. Het laden en lossen moet met precisie en op een veilige manier gebeuren, samen met je collega’s.

  2 dagen geleden Randstad Goes - Ritthem
 • Technisch medewerker

  Deze functie bestaat uit het ondersteunen van onze walkapitein bij zijn werkzaamheden. Ze zullen onder andere bestaan bij het uitvoeren van werkzaamheden aan schepen en overig materieel, op locatie of binnen onze werkplaats.

  2 dagen geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Schipper

  Deze functie bestaat uit het, met een inzamelvaartuig innemen, vervoeren en afleveren van afvalstoffen inclusief de daarbij behorende documenten. De werkzaamheden vinden plaats in de regio Zeeland.

  2 dagen geleden Woestwerk - Goes
 • Klusjesman voor op een schip.

  Wij zijn op zoek naar een kandidaat die graag aan boord van een ferry wil werken. Je bent de 'handige klusjesman' aan boord die er zorg voor draagt dat alles in de hutten naar behoren werkt. Denk daarbij aan lampen die het niet doen en een afvoer die lekt of verstopt zit. Dergelijke klusjes moeten dagelijks aangepakt worden. Daarbij wordt er in een vast rotatieschema gewerkt. Ben je geïnteresseerd in werken in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is en er veel afwisseling is informeer dan naar de mogelijkheden.

 • Shovelmachinist

  Als (ervaren) shovelmachinist werk je vanuit de laadruimte van een schip of op de kade bij een van onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van verschillende goederen, het opduwen van ladingen, het beladen en lossen van vrachtwagens en schepen. En dagelijks onderhoud aan de shovel (schoonmaken).

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Packing operator in metaalbewerking

  Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een packing operator. Als packing operator metaalbewerking bereid je het transport van rollen/spoelen staal naar de opdrachtgever voor. Je verpakt het staal volgens de specifieke eisen van (meestal buitenlandse) klanten en rijd je op een vorkheftruck. Nauwkeurigheid in het werk is dus een belangrijke vereiste. Daarnaast ondersteun je je collega's bij het laden en lossen van materiaal. Het werk is fulltime en vindt plaats in 2 of 3 ploegendienst (niet in het weekend).

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Allround medewerker in de haven

  Als allround medewerker word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de haven en industriële logistiek in Vlissingen/Terneuzen. Het werk kan plaatsvinden in ploegendienst en de werkzaamheden kunnen bestaan uit ; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, bootsman, etc. Efficiënt en veilig werken zijn hierbij van belang. Kandidaten met de juiste ervaring kunnen direct of snel aan de slag op basis van een vast contract.

  3 dagen geleden Havenwerk B.V. - Vlissingen
 • Combitrucker!

  Ben jij de CE chauffeur die niet meer in de file wil staan en geen lange ritten meer wil maken? Of ben jij een terminal/pendel chauffeur met ervaring ? Dan is MVH echt iets voor jou! De werkzaamheden bestaan o.a. uit : - Het verplaatsen en wegen met pendeltruck - Containers op chassis plaatsen - Bulkwagens dokken

  een week geleden MVH Detachering - Hulst
 • Combitrucker!

  Voor MVH Logistics & Stuwadoring zijn we op zoek naar Combitruckers. Op deze afdeling verricht je als combitrucker werkzaamheden voor een van onze klanten. Je bent voornamelijk bezig met pallets uit stellingen te halen. Naast taken op de combitruck ben je een aanwinst voor het topteam in het magazijn, omdat je hen kunt helpen met het picken van orders, het laden en lossen van goederen en het verzendklaar maken van de pakketten. Kortom: een afwisselende functie waarbij je alle leuke kanten van het magazijn leert kennen!

  een week geleden MVH Detachering - Hulst