Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 78 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerker only middelburg fulltime

  WE ARE LOOKING FOR YOU! Voor onze ONLY shops in Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven: Verkoopmedewerkers (FT 32-38 uur p/w) Wij zijn op zoek naar spontane verkoopmedewerkers met een flexibele, klantgerichte en commerciële mentaliteit die in staat zijn zelfstandig en in teamverband te werken.

 • Representatieve verkoopmederwerkster schoenen

  functie : *het verkopen van schoenen op een professionele manier : klantvriendelijk en met verstand van zaken. taken en verantwoordelijkheden : *Het met enthousiasme en kennis verkopen van schoenen. ·*Het verwerken van binnenkomende artikelen. ·*Het gezamenlijk onderhouden van de winkel

  2 dagen geleden RIALschoenmode - Goes
 • Supermarkt medewerk(st)er (bijbaan / fulltime) in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij bezorgt iedere gast een goede start van de (vakantie)dag met heerlijke verse broodjes. Wat ga je doen? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze supermarkt kiest iedereen zijn favoriet. Zij maken het ontbijt compleet met een eitje, verse jus d’orange en jam.. Maar ook voor een krant, een tube tandpasta of een BBQ pakket kunnen de gasten in de supermarkt terecht. Om alle broodjes te bakken en er voor te zorgen dat alle vakken gevuld zijn hebben wij enthousiaste aanpakkers nodig.

 • Early bird supermarkt (parttime) in koudekerke

  Jouw functie in het kort Als jij werkt als Early Bird in onze supermarkt weet je zeker dat je genoeg hebt verdiend om naar dat ene toffe festival te gaan én geen dagje strand hoeft te missen! Ideaal toch? Wat ga je doen? Wil jij deze zomer niks missen? Naar het strand wanneer de zon schijnt, afspreken met vrienden op het terras of los gaan op dat vette festival? Dan is dit unieke zomerbaantje de uitkomst. Jij wilt: • Vroege diensten (werktijden zijn van 7.30-12.00 uur) • Leuk salaris • Gezellige collega’s (voor als je nog geen vrienden hebt om mee naar het festival te gaan)

 • Early bird supermarkt (bijbaan) in kamperland

  Jouw functie in het kort Als jij werkt als Early Bird in onze supermarkt weet je zeker dat je genoeg hebt verdiend om naar dat ene toffe festival te gaan én geen dagje strand hoeft te missen! Ideaal toch? Wat ga je doen? Wil jij deze zomer niks missen? Naar het strand wanneer de zon schijnt, afspreken met vrienden op het terras of los gaan op dat vette festival? Dan is dit unieke zomerbaantje de uitkomst. Jij wilt: • Vroege diensten (je bent max. om 13:00 klaar) • Leuk salaris • Gezellige collega’s (voor als je nog geen vrienden hebt om mee naar het festival te gaan)

 • Caissière (bijbaan) in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij bezorgt iedere gast een goede start van de (vakantie)dag met heerlijke verse broodjes. Wat ga je doen? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze supermarkt kiest iedereen zijn favoriet. Zij maken het ontbijt compleet met een eitje, verse jus d’orange en jam.. Maar ook voor een krant, een tube tandpasta of een BBQ pakket kunnen de gasten in de supermarkt terecht. Om alle broodjes te bakken en er voor te zorgen dat alle vakken gevuld zijn hebben wij enthousiaste aanpakkers nodig.

 • Assistent hoofd supermarkt in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij helpt de Hoofd Supermarkt om de supermarkt draaiende te houden en te optimaliseren, met de tevredenheid van gasten als uitgangspunt. Wat ga je doen? Als Assistent Hoofd Supermarkt bij vakantiepark Noordzee Résidence de Banjaard help jij de Hoofd Supermarkt in zijn dagelijkse bezigheden. Dit verschilt van het aansturen van het supermarkt-team tot het afhandelen van inventarisaties. Je denkt mee en creëert samen met de Hoofd Supermarkt een gemoedelijke sfeer op de werkvloer. Wanneer alles achter de schermen goed geregeld is zullen de gasten hier ook profijt van hebben. Tevredenheid van de gasten en medewerkers is natuurlijk ons uitgangspunt. Naast deze taken help je ook mee met de uitvoerende taken op de werkvloer.

 • Ontbijtmedewerk(st)er in bruinisse

  Jouw functie in het kort Jij verzorgt voor alle gasten in van ons vakantiepark Aquadelta een heerlijk ontbijt. Wat ga je doen? Veel van onze gasten genieten ’s morgens van een heerlijk ontbijt in het restaurant. De kwaliteit van ons product en de gastvrijheid van onze medewerkers staan altijd centraal. Want alles wat onze gasten bestellen zal nou eenmaal beter smaken als het door jou met een (glim)lach geserveerd wordt!

 • Supermarkt medewerk(st)er (bijbaan) in renesse

  Jouw functie in het kort Jij bezorgt iedere gast een goede start van de (vakantie)dag met heerlijke verse broodjes. Wat ga je doen? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze supermarkt kiest iedereen zijn favoriet. Zij maken het ontbijt compleet met een eitje, verse jus d’orange en jam.. Maar ook voor een krant, een tube tandpasta of een BBQ pakket kunnen de gasten in de supermarkt terecht. Om alle broodjes te bakken en er voor te zorgen dat alle vakken gevuld zijn hebben wij enthousiaste aanpakkers nodig. Deze baan is goed te combineren met school of studie.

 • Ben je slager met vut? Of wil je af en toe invallen?

  Wij zijn een ambachtelijk slagers bedrijf wat modern ingesteld is, wij vragen een liefst ervaren winkelslager om ons team te versterken , werkzaamheden: toonbank volsnijden produceren, bereiden van producten, maaltijd bereiding, vliezen, verdelen, veka's maken klantenverkoop in de piek uren . in een modern gezellig team . vind je het leuk om een dag of ( een paar middag(en) te werken per week?

  2 dagen geleden keurslager - Vlissingen
 • Full time winkel slager gevraagd

  Wij zijn een ambachtelijk slagers bedrijf wat modern ingesteld is, wij vragen een liefst ervaren winkelslager om ons team te versterken , werkzaamheden: toonbank volsnijden produceren, bereiden van producten, maaltijd bereiding, vliezen, verdelen, veka's maken klantenverkoop in de piek uren . in een modern gezellig team .

  2 dagen geleden keurslager - Vlissingen
 • Part time winkel slager gezocht

  Wij zijn een ambachtelijk slagers bedrijf wat modern ingesteld is, wij vragen een liefst ervaren winkelslager om ons team te versterken , werkzaamheden: toonbank volsnijden produceren, bereiden van producten, maaltijd bereiding, vliezen, verdelen, veka's maken ( ev klantenverkoop in de piek uren ). in een modern gezellig team .

  2 dagen geleden keurslager - Vlissingen
 • Verkoopmedewerker ( 32 uur )

  Wij hebben plaats voor een leuke, enthousiaste collega in het verkoopteam in onze visspeciaalzaak in Vlissingen. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met klanten om te gaan, snel dingen oppikt en netjes en vlot kan werken. Je helpt en adviseert klanten in de winkel. Neemt bestellingen op en zorgt ervoor dat de winkel er aantrekkelijk uit blijft zien.

  3 dagen geleden visamy - Vlissingen
 • Vakantiekracht albert heijn m/v

  Als Vakantiemedewerker bij Albert Heijn kun je lekker bijverdienen en toch tijd overhouden voor jezelf. Market Plaza is 7 dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden. Er is dus altijd wel een geschikt moment te vinden om bij ons te komen werken. Bij Albert Heijn werken we met verschillende teams. Ben jij 15 jaar? Dan kun je bij ons al aan de slag als vakkenvuller. Voor 16 jaar of ouder zijn wij ook op zoek naar kassières en verkoopmedewerkers. Je werkt minimaal 12 uur per week en je kunt zelfs maximaal 40 uur per week werken. Dat is lekker bijverdienen toch?! Werken bij Market Plaza is altijd gezellig en samen met jouw team zorg je ervoor dat onze gasten tevreden zijn! Dit is één van de vele voordelen van werken bij Market Plaza. Bekijk de voordelen hieronder:

 • Caissière albert heijn m/v

  Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. De functie is voor 20 – 25 uur per week. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn! Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Tenslotte komt jouw beschikbaarheid overeen met de gevraagde werktijden.