Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 26 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerker

  In samenspraak met de bedrijfsleiding ben je verantwoordelijk voor: - De verkoop van fietsen en accessoires - Aanname van reparatie - Aanvullen en verzorgen van een deel van de winkel

  gisteren Profile Axel - Axel
 • Shopadvisor winkel goes

  DELTA heeft deze zomer drie winkel geopend in Goes, Middelburg en Terneuzen, en team Goes heeft versterking nodig! Als Shopadvisor sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor zowel ons Telecom als Energie portfolio. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Shopadvisor houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met je collega’s en manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de winkel. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Uiteraard helpen we je hierbij door middel van trainingen. Concreet betekent dit: • Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de shop; • Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; • Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; • Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; • Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; • Relatiebeheer; • Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij de Shopmanager; • Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  6 dagen geleden DELTA - Goes
 • Supermarkt medewerk(st)er in cadzand (bijbaan)

  Jouw functie in het kort Jij bezorgt iedere gast een goede start van de (vakantie)dag met heerlijke verse broodjes. Wat ga je doen? Een ideale vakantiedag begint met verse broodjes. In onze supermarkt kiest iedereen zijn favoriet. Zij maken het ontbijt compleet met een eitje, verse jus d’orange en jam. Maar ook voor een krant, een tube tandpasta of een BBQ pakket kunnen de gasten in de supermarkt terecht. Om alle broodjes te bakken en er voor te zorgen dat alle vakken gevuld zijn hebben wij enthousiaste aanpakkers nodig.

 • Zzp specialist pa & licht

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een ZZP’er die als Specialist PA & Verlichting het team van Bax Music kan ondersteunen. Werkzaamheden Als Specialist in onze winkel denk je mee met de klant. Je luistert naar de behoeftes van de klant en maakt de vertaalslag naar de verkoop van een passend product. Je bent een teamspeler en houdt het belang van zowel de klant als van het bedrijf constant in het oog. Als verkoper werk je 2-4 weken op onze helpdesk om te leren werken met onze systemen en kennis van producten te verhogen.

  3 uur geleden Bax Music - Goes
 • Verkoper pa & verlichting

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Verkoper PA & Verlichting om het team van Bax Music te ondersteunen. Werkzaamheden Als verkoper in onze winkel denk je mee met de klant. Je luistert naar de behoeftes van de klant en maakt de vertaalslag naar de verkoop van een passend product. Je bent een teamspeler en houdt het belang van zowel de klant als van het bedrijf constant in het oog. Als verkoper werk je 2-4 weken op onze helpdesk om te leren werken met onze systemen en kennis van producten te verhogen.

  3 uur geleden Bax Music - Goes
 • Algemeen winkelmedewerker goes parttime

  ALGEMEEN WINKELMEDEWERKER GOES PARTTIME Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreiding en groei van het bedrijf zijn we per direct op zoek naar een Algemeen winkelmedewerker om het verkoopteam van Bax Music in Goes te ondersteunen. Werkzaamheden Als Algemeen winkelmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet voor klanten. Je helpt bij de kassa’s en balie’s, je brengt retouren weg en haalt producten op. Daarnaast ruim je alle rondslingerende dingen op in de winkel. Je bent een teamspeler en houdt het belang van zowel de klant als van het bedrijf constant in het oog en je bent hierbij het gezicht van de winkel bij binnenkomst van klanten.

  3 uur geleden Bax Music - Goes
 • Broodjes smeren, achter de kassa en schoonmaken. Vanaf 15 jaar.

  WIL JIJ BIJ DE LEUKSTE BAKERY VAN MIDDELBURG WERKEN? DAN BEN JE BIJ HELEN’S BAKERY AAN HET JUISTE ADRES! Heleen is begonnen met de bakery in 2015. Momenteel is Helen’s Bakery al aardig een begrip in Middelburg en omstreken met vers belegde broodjes, huisgemaakte koekjes, smoothies en heerlijk schepijs. Onze Bakery is te vinden bij tankstation Berkman en is zeven dagen per week geopend. (Ma t/m Vr 8-18, Za en Zo 10-17). Wil jij bij de leukste bakery van Middelburg werken? Dan ben je bij Helen’s Bakery aan het juiste adres. Je vindt het bij Helen’s Bakery namelijk leuk om gasten met een glimlach de deur uit te zien gaan. Ben je bereid om hiervoor ook een stapje harder te rennen?

 • Manager bp tankstation

  De manager is eindverantwoordelijk voor de BP locatie en is gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Je hebt een heldere visie op gastvrijheid en je bent je, als gastheer –of dame, bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving. Je bent gedreven en enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren en mee te nemen in (cultuur) veranderingen. Je bent gepassioneerd, je wacht niet af maar neemt zelf initiatief. Medewerkers voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd. Situationeel leidinggeven is één van jouw talenten en je bent de verbinder naar je team, onze interne gasten en regio manager. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details en het plannen en organiseren, je herkent situaties en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd.

  3 dagen geleden BP - Krabbendijke
 • Verkoopmedewerker horeca bp tankstation

  Je bent gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Je bent je bewust van de wensen en behoeften van onze gasten, hebt oog voor detail en een passie voor food. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het verzorgen van de shop producten, productpositionering aan de hand van planogrammen, vakkenvullen (FiFo) en spiegelen van onze producten, het controleren van de temperatuur van de koeling en het schoonmaken van de shop. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden. Gevraagde competenties voor deze retail / supermarkt vacature: • Gastgericht • Samenwerken • Resultaatgericht

  3 dagen geleden BP - Krabbendijke
 • Verkoopmedewerker

  Voor onze winkel in MIDDELBURG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde VERKOOPMEDEWERKER (+/- 24 uur) Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 46 winkels en een webshop. Met onze kernwaarde ‘Personal Touch for Personal Moments’, geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke en memorabele momenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een dierbare, een mooi sieraad of horloge cadeau te geven. Enthousiaste collega’s, mooie producten en een omgeving waar elke dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich! Functiebeschrijving Als verkoopmedewerker binnen Siebel heb je als doel om een sieraad te verkopen dat het beste past bij de gelegenheid van de klant. Door jou persoonlijke touch zorg je ervoor dat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat en ook graag nog eens terug komt. Lijkt dit jou een mooie uitdaging en ben jij flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder! Taken en verantwoordelijkheden Als Verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Je geeft door je persoonlijke benadering en je expertise een positieve bijdrage aan het succes van de winkel. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden: - Verkoop van sieraden (zilver, goud en diamant) en horloges van bekende merken; - Klanten informeren en adviseren over de collectie; - Kassahandelingen verrichten; - Aannemen van, adviseren over en afronden van reparaties; - Zorgen dat de winkel er aantrekkelijk en uitnodigend uit ziet.

  een week geleden Siebel Juweliers B.V. - Middelburg
 • Medewerker broodafdeling m/v in goes

  Als medewerker broodafdeling ben je verantwoordelijk voor een nette en schone afdeling. Verdere werkzaamheden zijn: - Bestellingen verwerken / opruimen - Verpakken / afbakken van brood en snacks - Het aanvullen van de schappen - Schoonhouden van de afdeling - Klanten te woord staan Verder zal jij verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van bestellingen voor de juiste voorraad.

  een week geleden Start People Zeeland - Goes
 • Vulploeg medewerk(st)er in goes

  Wij zijn op zoek naar vulploegmedewerkers voor in de supermarkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - spiegelen van de schappen - vullen van de schappen - een goede presentatie van de winkel en producten

  een week geleden Start People Zeeland - Goes
 • Medewerker supermarkt, afdeling vers (middelharnis)

  Als parttime medewerker op de afdeling vers bij onze opdrachtgever in Middelharnis ben je verantwoordelijk voor het te woord staan van klanten op de afdeling. Verder zullen de werkzaamheden bestaan uit: •Het aanvullen en spiegelen van de schappen •Zorgen voor een goede presentatie van de afdeling en producten •Verantwoordelijk voor een nette, schone en veilige afdeling

 • Medewerk(st)er broodafdeling supermarkt (middelharnis)

  Als parttime medewerker op de broodafdeling bij onze opdrachtgever in Middelharnis ben je verantwoordelijk voor het te woord staan van klanten op de afdeling brood en banket. Verder zullen de werkzaamheden bestaan uit: •Het afbakken en verpakken van brood, broodjes en snacks •Zorgen voor een goede presentatie van de afdeling en producten •Verantwoordelijk voor een nette, schone en veilige afdeling

 • Medewerk(st)er afdeling vers (weekend, avond) in goes

  Als medewerker vers afdeling kan je worden ingezet op verschillende afdelingen denk hierbij aan de broodafdeling of de vleeswaren/kaas afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - spiegelen van de schappen - vullen van de schappen - een goede presentatie van de winkel en producten Voor alle voorkomende algemene werkzaamheden kan er ook een beroep op jou gedaan worden.

  een week geleden Start People Zeeland - Goes