Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerker bomont, zoutelande

  Als verkoopmedewerker bij Bomont Zoutelande sta je direct in contact met onze klanten. Met veel passie en plezier zorg je ervoor dat onze klanten blij worden van onze mooie producten en verrassende service. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook! Klantbeleving Dé Zeeuwse retailer met een gecombineerd assortiment van fashion en lifestyle artikelen van meer dan 160 topmerken. Dat is Bomont! Bomont heeft een assortiment voor het hele gezin. Of je nou op zoek bent naar een nieuw item voor jezelf, voor je partner of voor je vrienden? Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben op dit moment 10 inspirerende fysieke winkels en een webshop. Samen werken we heel hard met één doel: zoveel mogelijk klanten blij maken met onze mooie producten en verrassende service!

  3 weken geleden Bomont - Zoutelande
 • Verkoopmedewerker

  Ben jij een echte verkoper? Ben jij klantgericht? Heb jij affiniteit met afbouw en woninginrichting? Dan is deze vacature wat voor jou! Wat ga je doen als verkoopmedewerker? Als verkoopmedewerker kom jij te werken in de keukenshowroom. Je geeft klanten deskundig advies over het assortiment, de nieuwste trends op het gebied van keukens en inbouwapparatuur, kwaliteit en service. Je maakt de klant enthousiast met creatieve ontwerpen en zorgt er voor dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van de offertes, de verkoop en de nazorg. Jouw ervaring en kennis maken dat jij de perfecte verkoper bent, die zorgt voor een tevreden klant!

 • Hoofd bouwshop

  Ben jij een echte leidinggevende? Werk jij graag in een team? Heb jij affiniteit met (af)bouw? Dan is deze vacature wat voor jou! Wat ga je doen als hoofd bouwshop? Als hoofd bouwshop ga jij leidinggeven aan een team verkoopmedewerkers van de bouwshop. De bouwshop levert een zeer groot assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan vooral professionele klanten. Jij motiveert je collega’s en zorgt voor een goed samenwerkend team. Jij voelt je verantwoordelijk en geeft het goede voorbeeld voor je team. Naast het leidinggeven ben jij zelf ook actief aan het verkopen, onderhoud jij klantencontacten en zorg jij er voor dat de bouwshop er verzorgd uit ziet. Als hoofd bouwshop ben jij onderdeel van het managementteam en leg jij verantwoording af aan de bedrijfsleider.

 • Verkoper keukens

  Voor onze klant in Terneuzen zijn we op zoek naar een Verkoper Keukens voor een fulltime baan. Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een hecht team van vijf verkopers in de showroom waarin naast keukens ook badkamers, tegels, natuursteen en binnendeuren worden verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice keukens, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

  16 uur geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen
 • Verkoper keukens

  Voor onze klant in Vlissingen zijn we op zoek naar een Verkoper Keukens voor een fulltime baan. Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een hecht team van vijf verkopers in de showroom waarin naast keukens ook badkamers, tegels, natuursteen en binnendeuren worden verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice keukens, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

  17 uur geleden Zebra Flex B.V. - Vlissingen
 • Teamleider voor een vestiging van een groot concern in vlissingen

  Met jouw leidinggevende kwaliteiten weet je de verkoopmedewerkers op de juiste wijze te motiveren en het grote assortiment van materialen te verkopen aan de klanten! Klinkt deze vacature van teamleider in Vlissingen voor jou interessant? Lees dan snel verder! Als teamleider geef je leiding aan een team van acht ervaren verkopers en je hebt veel interne contacten met collega’s van diverse afdelingen binnen de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting en de uitstraling van de vestiging en je hebt een voorbeeld functie voor je team door proactief mee te verkopen. Daarbij hoort ook klantencontact en een bijdrage leveren aan de uitstraling van de vestiging. Je bent als teamleider onderdeel van het managementteam van de organisatie en je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Daarnaast spreek je ook regelmatig collega’s van andere vestigingen en extern met de grote klantenkring. Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in bouw- en afbouwmaterialen.

 • Parttime winkel medewerker

  Vind je de meeste winkels en supermarkten basic en wil je graag in een moderne, gezellige en stijlvolle food market werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze food market draag je samen met je collega’s zorg voor alle voorkomende werkzaamheden; zoals brood bakken, bestellingen verzorgen (minimaal), kassawerk, het inwerken en aansturen van vakantiekrachten etc.

  2 dagen geleden Camping Zonneweelde - Nieuwvliet
 • Verkoopmedewerker bouwmarkt

  Als verkoopmedewerker weet je vrijwel alles over de artikelen in de bouwmarkt en adviseer je klanten tijdens verkoopgesprekken om een zo goed mogelijke service te geven en bij te dragen aan de omzetcijfers. Tevens hou je de veranderende behoeften van klanten en trends in de branche in de gaten en gebruik je deze informatie om je leidinggevende advies te geven over hoe er meer verkocht kan worden. De verkoop van artikelen vindt niet alleen plaats in onze bouwmarkt, maar ook voor een deel online.

 • Hoofd bouwshop

  Voor een opdrachtgever in de regio Vlissingen zijn wij op zoek naar een Hoofd Bouwshop voor een fulltime functie. Wat ga je doen? Je geeft leiding aan de verkoopmedewerkers van de bouwshop in de vestiging in Vlissingen. Vanuit de bouwshop verkopen ze een zeer groot assortiment bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan veelal professionele klanten. Je enthousiasmeert je medewerkers en zorgt er voor dat ze een hecht en klantgericht team vormen, dat goed met elkaar samenwerkt. Ook ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop. Je zorgt er voor dat je een voorbeeld bent voor je team, door ook zelf actief te verkopen, klantencontacten te onderhouden en bij te dragen aan de uitstraling van de bouwshop. Je geeft leiding aan een team van 8 veelal ervaren verkopers en hebt intern contacten met collega’s van de ruwbouwafdeling, financiële administratie en de afdeling magazijn/logistiek. Je bent als hoofd bouwshop een onderdeel van het managementteam en legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Ook spreek je regelmatig collega’s van andere vestigingen en uiteraard extern met onze uitgebreide klantenkring.

  2 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Vlissingen
 • (aankomend) verkoper etos

  Voor onze Etos winkel in Burgh-Haamstede zijn wij op zoek naar een inspirerende (aankomend) verkoper. Je gaat je bezighouden met het adviseren van klanten en het beantwoorden van hun vragen. Een baan waarin je veel proactief klantcontact hebt en waarbij jouw deskundigheid en verkooptalent volledig tot hun recht komen. Zo help je jouw klanten met een mooier en gezonder leven. OM VERKOPER BIJ ETOS TE WORDEN: - Heb je affiniteit met beauty, persoonlijke verzorging en gezondheid. - Heb je een passie voor het inspireren en helpen van klanten. - Heb je ervaring met verkopen en adviseren.

 • (aankomend) verkoper etos

  Voor onze Etos winkel in Bruinisse zijn wij op zoek naar een inspirerende (aankomend) verkoper. Je gaat je bezighouden met het adviseren van klanten en het beantwoorden van hun vragen. Een baan waarin je veel proactief klantcontact hebt en waarbij jouw deskundigheid en verkooptalent volledig tot hun recht komen. Zo help je jouw klanten met een mooier en gezonder leven. OM VERKOPER BIJ ETOS TE WORDEN: - Heb je affiniteit met beauty, persoonlijke verzorging en gezondheid. - Heb je een passie voor het inspireren en helpen van klanten. - Heb je ervaring met verkopen en adviseren.

  5 dagen geleden Market Plaza Bruinisse - Bruinisse
 • (assitent) drogist etos

  Voor onze Etos winkel in Bruinisse (Dreef 8) zijn wij op zoek naar een inspirerende (assistent) Drogist. Je gaat je bezighouden met het adviseren van klanten en het beantwoorden van hun vragen. Een baan waarin je veel proactief klantcontact hebt en waarbij jouw deskundigheid en verkooptalent volledig tot hun recht komen. Zo help je jouw klanten met een mooier en gezonder leven. OM (ASSISTENT) DROGIST BIJ ETOS TE WORDEN: - Heb je affiniteit met beauty, persoonlijke verzorging en gezondheid. - Heb je een passie voor het inspireren en helpen van klanten. - Heb je ervaring met verkopen en adviseren.

  5 dagen geleden Market Plaza Bruinisse - Bruinisse
 • Verkoopmedewerker bouwmarkt

  Als verkoopmedewerker weet je vrijwel alles over de artikelen in de bouwmarkt en adviseer je klanten tijdens verkoopgesprekken om een zo goed mogelijke service te geven en bij te dragen aan de omzetcijfers. Tevens hou je de veranderende behoeften van klanten en trends in de branche in de gaten en gebruik je deze informatie om je leidinggevende advies te geven over hoe er meer verkocht kan worden. De verkoop van artikelen vindt niet alleen plaats in onze bouwmarkt, maar ook voor een deel online (internet en Social Media).

  5 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Magazijnmedewerker bouwmarkt

  Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de goederenstroom en het op orde houden van het magazijn en buitenterrein. Klaar maken en bezorgen van bestellingen, lossen van binnenkomende vrachten en het opruimen hiervan zijn taken die je dagelijks uitvoert. Door de werkzaamheden in het magazijn fungeer je als ondersteunende kracht achter de schermen voor het verkoopteam en helpt hen waar nodig.

  5 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Ondernemer w&s luchtvaart

  Wil jij altijd een eigen baas zijn? En word jij blij van het maken van de perfecte match? Start dan jouw eigen bedrijf bij APS-Try-Act Groep. Benieuwd naar ons unieke concept? Lees dan nu verder! Ondernemer in Werving & Selectie (m/v) Door een intensief opleidingstraject weet jij straks alle in- en outs binnen de uitzendbranche. Jij weet als geen ander hoe je de klant moet ontzorgen van hun personeelsbehoefte. Na het opleidingstraject ga jij aan de slag, jouw regio is Europa of zelfs daarbuiten. Werk je graag thuis? Geen probleem. Werk je toch liever op kantoor? Je bent altijd welkom op een van onze vestigingen. Je bepaalt jouw eigen succes. We geven je graag de vrijheid en ruimte om je eigen pad te bepalen. Zo ben je vrij om jouw eigen klanten te bepalen en jouw eigen kandidaten te vinden. Zet je creativiteit in om de beste talenten te vinden. Vol enthousiasme leid jij het recruitmentproces van begin tot eind. Met een servicekantoor in Vlissingen zorgen we ervoor dat jij kunt blijven doen wat jij leuk vindt. En dat is natuurlijk ondernemen! Samen zetten we jouw bemiddelingsbureau Crew Management Luchtvaart op de kaart!

  6 dagen geleden Try-act EWIV - Vlissingen