Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 133 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerker fashion walcheren (m/v)

  Wij zijn voor een opdrachtgever in de regio Walcheren op zoek naar een enthousiaste, flexibele teamplayer in de modebranche.

  gisteren Try-act EWIV ( Middelburg )
 • Allround medewerker (fulltime)

  -Heb je (beginners)-ervaring met de zaagmachine -Algemene kennis van Doe-het-Zelf -Enige kennis van het inmeten van maatwerk -Rijbewijs B (E)

 • Medewerker supermarkt

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar supermarktmedewerkers voor de versafdeling en de kruidenierswaren. Jouw taken: - Aanvullen en spiegelen van de producten - Zorg dragen voor een nette presentatie van de producten In deze functie werk je in het weekend, aangevuld met een of twee diensten op een doordeweekse avond.-

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Zaterdaghulp/ oproepkracht magazijn m/v

  Als zaterdaghulp Magazijn werk je in ons drive-in magazijn. In het magazijn komen klanten artikelen afhalen. Een heftruck certificaat is verplicht. Heb je deze al? Dan is dit in je voordeel.

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Zaterdaghulp/ oproepkracht bouwshop m/v

  Heb jij twee rechterhanden? Zit je nog op school en zoek je een leuke bijbaan? Als zaterdaghulp Bouwshop zorg jij ervoor dat de schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen en help je onze klanten aan de balie. Absoluut een pré als jij al veel weet van de bouw!

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Verkoop medewerker bouw materiaal

  Ben jij een geboren verkoper? Kun jij jouw klanten overtuigen van de kwaliteit van onze producten? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Wat zijn jouw werkzaamheden? Je hebt te maken met zakelijke klanten die je adviseert en waaraan je ons gehele assortiment bouwmaterialen verkoopt. Je maakt zelf je offertes, belt deze na en je draagt zorg voor de orderafhandeling. Jij zal je hand niet omdraaien als jouw collega's ondersteuning nodig hebben bij de verkoop in de bouwshop. Verder ondersteun je ook jouw collega's in de buitendienst op commercieel en administratief gebied.

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Medewerker versafdeling/ kruidenier

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar supermarktmedewerkers voor de versafdeling en de kruidenierswaren. Jouw taken: - Emballage controleren, - Producten spiegelen, - Verantwoording over de totale winkelverzorging , - Schoonmaakwerkzaamheden, - Vulwerkzaamheden In deze functie werk je in het weekend, aangevuld met een of twee diensten op een doordeweekse avond.

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Vulploeg medewerker

  Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar vulploeg medewerkers Jouw taken: - Aanvullen en spiegelen van de producten - Zorg dragen voor een nette presentatie van de producten In deze functie werk je in het weekend voornamelijk vrijdag en zaterdag avond

  gisteren Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • T-mobile middelburg zoekt shopadvisor voor 24 uur per week!

  Onze markt is continu in beweging en onze ambitie om verder te groeien is groot. Heb jij het in je om samen met je collega’s in de shop de groei te versnellen en te vergroten? Kom dan ons team versterken in de functie van Shop Advisor. Jouw management carrière start bij ons! Als Shop Advisor help je onze klanten iedere dag om de juiste keuzes te maken. Je stelt veel vragen om te achterhalen wat de specifieke behoefte van de klant is en welke van onze producten en diensten daar het beste bij past. T-Mobile kan ook het startpunt van jouw (commerciële) carrière zijn! Wij leren je namelijk niet alleen alle facetten van een verkoopgesprek, maar zetten ook volop in op zelfontwikkeling, zodat je de beste versie van jezelf kan worden. We willen dat je iedere dag beter wordt, zodat jij T-Mobile beter kan maken en zodat je stappen kan maken binnen de T-Mobile shop, ons hoofdkantoor of uiteindelijk weer buiten onze organisatie!

 • Zaterdaghulp / oproepkracht

  Voor een bedrijf in Goes zijn wij op zoek naar een Zaterdaghulp / Oproepkracht. Het betreft een baan voor langere tijd! Heb jij twee rechterhanden? Zit je nog op school en zoek je een leuke bijbaan? Als zaterdaghulp bouwshop zorg jij er voor dat de schappen er nietjes, gebuld en verzorgd bij liggen en help je onze klanten aan de balie. Het is absoluut een pre als jij al veel weet van de bouw!

  2 dagen geleden Zebra-Flex ( Goes )
 • Kassa medewerker voor langere tijd

  Voor een supermarktketen in Vlissingen zijn wij op zoek naar jongens of meisjes die naast school en in de vakanties graag als kassa medewerker willen werken. We zoeken kassamedewerkers die zowel doordeweeks en in de weekenden flexibel inzetbaar zijn. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: • Afrekenen van artikelen aan de kassa; • Klanten te woord staan; • Klanten adviseren; • Je werkplek netjes houden.

 • Supermarkt medewerker

  Ben jij op zoek naar een bijbaantje naast school ? Voor een supermarkt in Vlissingen zijn we op zoek naar enthousiaste vakkenvullers voor in de avonden vanaf september. Ben jij minimaal 2 avonden beschikbaar en lijkt het je leuk om in een supermarkt aan de slag te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Parttime verkooptopper gezocht!

  Zoek jij een leuke baan en heb jij gevoel voor mode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor in de winkel hebben wij namelijk een nieuwe verkooptopper nodig. Ben jij degene die net dat stapje extra wil doen om ervoor te zorgen dat de klant tevreden de deur uit loopt? Twijfel dan niet en stuur jouw sollicitatiebrief met cv op naar goes@van-uffelen-mode.nl

  2 dagen geleden Van Uffelen Goes ( Goes )
 • Weekend/vakantie verkooptopper gezocht

  Zoek jij een leuke bijbaan en heb jij gevoel voor mode? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor in de winkel hebben wij namelijk een nieuwe verkooptopper nodig. Ben jij degene die net dat stapje extra wil doen om ervoor te zorgen dat de klant tevreden de deur uit loopt? Twijfel dan niet en stuur jouw sollicitatiebrief met cv op naar goes@van-uffelen-mode.nl

  2 dagen geleden Van Uffelen Goes ( Goes )
 • Shopadvisor

  DELTA opent medio juni/juli shops in Goes, Middelburg en Terneuzen, en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Als Shopadvisor sta je klaar om de klant centraal te zetten. Je geeft de klanten op een vriendelijke wijze advies over het assortiment van DELTA, voor zowel Telecom en Energie. Door middel van de juiste communicatieve vaardigheden kun je de behoefte van de klant goed vaststellen. Dit doe je door de klant echt te leren kennen en in de taal van de klant te kunnen spreken. Als Shopadvisor houd je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met de shopmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid, en de ontwikkeling van het team in de shop. Targets en doelstellingen werken voor jou stimulerend. Je kunt de producten en diensten van DELTA op een eenvoudige manier uitleggen, demonstreren en bezit de nodige dosis lef om de klant een goed aanbod te kunnen doen. Je zorgt er voor dat klanten volledig zijn geïnformeerd en met een tevreden gevoel de winkel uit lopen. Daarnaast kun jij de ideale balans vinden tussen het verlenen van service en het verkopen van diensten en producten van DELTA. Concreet betekent dit: • Je zorgt voor de verkoop van producten van DELTA en bent het aanspreekpunt voor klanten in de shop; • Verlenen van service: je weet hoe onze producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant; • Zorgdragen dat de klanten de winkel verlaten met een lach. Je probeert de verwachtingen van de klant te overtreffen; • Spotten van saleskansen: je brengt klantbehoefte in kaart en biedt concrete oplossingen hier voor; • Je bent bekend met het productaanbod, volgt de ontwikkeling van de specificaties en nieuwe ontwikkelingen binnen het aanbod; • Relatiebeheer; • Zorgt voor adequate monitoring van voorraden en meldt relevante mutaties bij de Shopmanager; • Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en hebt een representatief voorkomen.

  2 dagen geleden DELTA ( Middelburg )