Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 135 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Vulploeg medewerk(st)er in vlissingen

  Als vulploeg medewerker ben je verantwoordelijk voor: - Het spiegelen en vullen van de schappen. - Een goede presentatie van de producten. - Een nette, schone en veilige afdeling. Voor alle voorkomende algemene werkzaamheden kan er ook een beroep op jou gedaan worden.

  12 uur geleden Start People Zeeland ( Vlissingen )
 • Kassamedewerk(st)er in vlissingen

  Wij op zoek naar kassamedewerkers! Binnen de functie van kassamedewerk(st)er weet je klantgericht en met snelheid de klanten te helpen. De ideale (bij)baan!

  12 uur geleden Start People Zeeland ( Vlissingen )
 • Kassamedewerk(st)er in goes

  Wij op zoek naar kassamedewerkers: Binnen de functie van kassamedewerk(st)er weet je klantgericht en met snelheid de klanten te helpen. De ideale (bij)baan! Het betreft een functie voor ongeveer 10 uur per week. De meest voorkomende werkdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag.

  12 uur geleden Start People Zeeland ( Goes )
 • Vulploeg medewerk(st)er in goes

  Wij zijn op zoek naar vulploegmedewerkers in de supermarkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Spiegelen van de schappen - Vullen van de schappen - Een goede presentatie van de winkel en producten Voor alle voorkomende algemene werkzaamheden kan er ook een beroep op jou gedaan worden.

  13 uur geleden Start People Zeeland ( Goes )
 • Medewerker afdeling vers (m/v) in middelharnis

  Voor de Agrimarkt in Middelharnis zijn wij opzoek naar een medewerker voor op de versafdeling. Als medewerker vers werk je zowel zelfstandig als in teamverband en houd je je bezig met diverse werkzaamheden zoals het te woord staan van klanten, spiegelen van producten, groente uit de schappen halen enz. Het gaat om een functie voor minimaal één doordeweekse avond en de zaterdagochtend en/of zaterdagmiddag.

 • Verkoopmedewerkster

  Voor onze winkel in het prachtige, historische stadje Veere zijn we op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke medewerkster, voor in de vakanties en weekenden. Onze ideale kandidaat is 15 tot en met 20 jaar. Heb je nog geen ervaring? Dat is voor ons geen probleem. We kunnen je intern opleiden. Kortom een bijbaan die ideaal te combineren is met school en huiswerk.

  14 uur geleden Bordeaux Oxhooft Mode ( Veere )
 • Medewerker supermarkt

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar supermarktmedewerkers voor de versafdeling en de kruidenierswaren. Jouw taken: - Aanvullen en spiegelen van de producten; - Zorg dragen voor een nette presentatie van de producten. In deze functie werk je in het weekend, aangevuld met een of twee diensten op een doordeweekse avond.-

  18 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Zaterdaghulp/ oproepkracht magazijn m/v

  Als zaterdaghulp Magazijn werk je in ons drive-in magazijn. In het magazijn komen klanten artikelen afhalen. Een heftruck certificaat is verplicht. Heb je de certificaat al in je bezit? Dan is dit in je voordeel.

  18 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Zaterdaghulp/ oproepkracht bouwshop m/v

  Heb jij twee rechterhanden? Zit je nog op school en zoek je een leuke bijbaan? Als zaterdaghulp Bouwshop zorg jij ervoor dat de schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen en help je onze klanten aan de balie. Absoluut een pré als jij al veel weet van de bouw!

  19 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Verkoop medewerker bouw materiaal

  Ben jij een geboren verkoper? Kun jij jouw klanten overtuigen van de kwaliteit van onze producten? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Wat zijn jouw werkzaamheden? Je hebt te maken met zakelijke klanten die je adviseert en waaraan je ons gehele assortiment bouwmaterialen verkoopt. Je maakt zelf je offertes, belt deze na en je draagt zorg voor de orderafhandeling. Jij zal je hand niet omdraaien als jouw collega's ondersteuning nodig hebben bij de verkoop in de bouwshop. Verder ondersteun je ook jouw collega's in de buitendienst op commercieel en administratief gebied.

  19 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Medewerker versafdeling/ kruidenier

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar supermarktmedewerkers voor de versafdeling en de kruidenierswaren. Jouw taken: - Emballage controleren, - Producten spiegelen, - Verantwoording over de totale winkelverzorging , - Schoonmaakwerkzaamheden, - Vulwerkzaamheden In deze functie werk je in het weekend, aangevuld met een of twee diensten op een doordeweekse avond.

  19 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Vulploeg medewerker

  Voor een supermarkt in Goes zijn we op zoek naar vulploeg medewerkers Jouw taken: - Aanvullen en spiegelen van de producten; - Zorg dragen voor een nette presentatie van de producten. In deze functie werk je in het weekend voornamelijk vrijdag en zaterdag avond

  19 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Snackbarmedewerk(st)er gezocht!

  Ben jij goedlachs en op zoek naar een baan waarbij je in contact komt met een grote diversiteit aan mensen? Dan zit je bij dit bedrijf! Je gaat frietjes en snacks bakken in de snackbar op de camping. Klanten helpen en bestellingen aannemen, uitvoeren en afrekenen. Natuurlijk ben jij het lachende gezicht van de snackbar!f gebakken!

  19 uur geleden Actief Werkt! Goes ( Kamperland )
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Ben je commercieel ingesteld en hou je ook van afwisseling in je baan? Dan hebben wij een vacature voor jou! Foto's maken, klant contact en verkoop zijn een paar begrippen die horen bij deze functie. Als commercieel medewerker binnendienst ben je voornamelijk op het kantoor aan het werk. Hier zit tevens de showroom en het magazijn. Je staat klanten te woord zowel aan de telefoon als wanneer ze langskomen op kantoor. Je analyseert de klantvraag en handelt de verkoop af voor de producten. Je handelt klachten af, belt klanten na, beheert de orderafhandeling en zorgt dat de creditnota's worden afgehandeld. Verder beheer je ook de resultaten van het bedrijf en kijk je naar manieren hoe deze te verbeteren. Een stukje websitebeheer zit ook in jouw takenpakket. Je gaat foto's maken van de producten, voorziet de website van pakkende teksten en beheert de website.

 • Supermarkt medewerker

  Ben jij op zoek naar een bijbaantje naast school ? Voor een supermarkt in Vlissingen zijn we op zoek naar enthousiaste vakkenvullers voor in de avonden vanaf september. Ben jij minimaal 2 avonden beschikbaar en lijkt het je leuk om in een supermarkt aan de slag te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou!