Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 38 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Hou jij van schoon en heb je weinig moeite met vroeg opstaan ?

  Schoonmaakbedrijf GOM is voor het team dat werkzaam is bij BADHOTEL DOMBURG op zoek naar enthousiaste medewerker schoonmaak m/v (parttime). De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de wellness en de publieke ruimtes, waardoor je bijdraagt aan een optimaal verblijf van de gasten. De werkzaamheden vinden plaats voordat de gasten gebruik maken van de spa, van 6 uur tot ca. 10 uur ‘s morgens. Het kan zijn dat je aansluitend het team van de kamerschoonmaak versterkt met diverse civiele werkzaamheden.

  6 dagen geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Schoonmaakmedewerkers

  Voor diverse projecten in Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste, zelfstandige mensen die graag hun handen uit de mouwen willen en blij worden van schone leefomstandigheden. Je werkt samen in een team van wisselend 2 tot 16 personen. Maandag en vrijdag beschikbaar is een pré, evenals ervaring. Voel jij jezelf geroepen? Neem dan gelijk contact met ons op! Je kan ons bereiken via sollicitatie@4ugroup.nl of bel naar 0113-405119.

 • Glazenwasser

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van glazenwasser! Ervaring is niet belangrijk, als je maar laat zien dat je de wil hebt om te werken. Voor deze vacature heb je wel een rijbewijs nodig, je gaat ten slotte naar de klanten toe. Bijkomend voordeel; het is een leuke en afwisselende baan.

 • Huishoudelijke hulp

  Voor verschillende nieuwe cliënten zijn wij op dit moment op zoek naar enthousiaste huishoudelijke hulpen.

  12 uur geleden UWassistent - Goes
 • Interieurverzorger

  Houd jij van een schone werkomgeving? En weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze bioscoop in Vlissingen zijn we op zoek naar schoonmakers. Het betreft een functie voor gemiddeld 12 tot 15 uur per week. De werkzaamheden zijn van maandag tot en met zondag en we zijn op zoek naar in die minimaal 4 dagen beschikbaar is.

  3 dagen geleden CineCity Bioscoop - Vlissingen
 • Buiten werken?

  Voor een opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar: - Een kandidaat die met de hogedrukspuit daken zal reinigen - Een kandidaat die daken kan coaten (verfspuiten) Je werkt op grote hoogte. Naast bovenstaand werk zal je ook worden ingezet als glazenwasser. Het werk vindt plaats op diverse locaties in Zeeland, het vertrekpunt is Goes.

  3 dagen geleden Adecco, team Goes - Heel Zeeland
 • Hygiënisch verantwoordelijke

  Zit gastvriendelijkheid bij jou in de genen, zorg jij samen met jouw team voor de ultieme gastbeleving én word jij blij van orde en netheid? Dan zijn wij opzoek naar jou! We zijn op zoek naar een medewerker housekeeping voor een 4 sterren hotel in Domburg. In deze functie maak jij het verschil voor de gasten. Je zorgt er namelijk samen met jouw collega’s voor dat de gasten van het hotel een prettig verblijf hebben en zich welkom voelen. Dit doe jij door de hotelkamers schoon te maken. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Daarnaast zorg je voor het schoonmaken van het meubilair en sanitair, moppen, stoffen en stofzuigen en het aanvullen van de service items. Schoonmaken is een fysieke inspanning en we zoeken dan ook een medewerker housekeeping die van aanpakken houdt en zich voor de volle 100% inzet.

 • Schoonmaker / schoonmaakster in kamperland, domburg of cadzand-bad

  Wat ga je doen? Hoe mooi onze woningen ook zijn, hoe duidelijk onze website ook is of hoe vriendelijk onze receptioniste ook lacht.. de eerste indruk die een gast heeft wanneer hij/zij de vakantiewoning binnenkomt is het allerbelangrijkst! De gasten van Roompot Vakanties willen in een schone woning terecht komen. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Jij hebt dus grote invloed op de ervaring en tevredenheid van onze gasten. Op wisseldagen (maandag en vrijdag) is het best een uitdaging. De eerste gasten gaan weg en de woningen moeten schoon zijn voor de volgende gasten aankomen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel! Wij zoeken schoonmakers voor onze parken in: Breskens, Cadzand, Kamperland en Domburg.

 • Schoonmaker/schoonmaakster avonddienst in cadzand

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken enthousiaste dames en heren die in de avond klaarstaan als een gast nog iets nodig heeft voor het huisje. Ben jij servicegericht en vind je graag de juiste oplossing? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Jij komt op maandag en vrijdag eind van de middag aan op het werk. Jouw collega’s van de huishouding hebben alle huisjes gepoetst en klaargemaakt voor de volgende gasten. Nu kan het natuurlijk nog voorkomen dat de gasten een vraag hebben of nog iets nodig hebben voor het huisje. Jij zorgt ervoor dat de gasten worden geholpen en verleent de juiste nazorg. Mist er bepaald servies of is de schoonmaakster iets vergeten schoon te maken? Geen probleem, jij lost het op!

 • Schoonmaker / schoonmaakster (gem. 24 uur) hoofdgebouw en luxe villa's in cadzand

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken gewoon iemand die ervoor zorgt dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun huisje. Wil jij hier samen met een gezellige club dames (en ook heren) voor zorgen? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, neemt een kop koffie en praat eerst even bij met je gezellige collega's. Iedereen krijgt een lijst met huisjes die gepoetst moeten worden. Je gaat met de nodige poetsspullen op pad. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor de nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle huisjes moeten weer spik en span gemaakt worden, hier hebben jij en je collega's samen de verantwoordelijkheid voor. Na een paar uurtjes ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij! Heb je geen vervoer? Dit is geen probleem. Op maandag en vrijdag rijdt er een bus tussen Terneuzen en Noordzee Résidence Cadzand-Bad! Deze bus stopt op veel tussengelegen plaatsen.

 • Groepsleider huishoudelijke dienst in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw team voor dat de accommodaties er perfect uit zien. Wat ga je doen? Wanneer de gasten op een park van Roompot Vakanties verblijven willen zij natuurlijk in een schone en opgeruimde omgeving terecht komen. Hoe het park en de accommodaties er uit zien zal de eerste indruk van de gast vormen. Het is daarom belangrijk dat dit altijd netjes en verzorgd is. Jij zult een bepaald aantal accommodaties onder jouw hoede krijgen. Je stuurt jouw team aan en rapporteert aan de teamleider huishoudelijke dienst. Om de beste kwaliteit te garanderen controleer jij elke accommodatie en geef jij mankementen door aan de afdeling technische dienst.

 • Schoonmaker / schoonmaakster in kamperland

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken gewoon iemand die ervoor zorgt dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun huisje. Wil jij hier samen met een gezellige club dames (en ook heren) voor zorgen? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, neemt een kop koffie en praat eerst even bij met je gezellige collega's. Iedereen krijgt een lijst met huisjes die gepoetst moeten worden. Je gaat met de nodige poetsspullen op pad. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor de nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle huisjes moeten weer spik en span gemaakt worden, hier hebben jij en je collega's samen de verantwoordelijkheid voor. Na een paar uurtjes ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij!

 • Schoonmaker / schoonmaakster in domburg

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de gasten een goede eerste indruk krijgen van onze vakantiewoningen! Wat ga je doen? Hoe mooi onze woningen ook zijn, hoe duidelijk onze website ook is of hoe vriendelijk onze receptioniste ook lacht.. de eerste indruk die een gast heeft wanneer hij/zij de vakantiewoning binnenkomt is het allerbelangrijkst! De gasten van Roompot Vakanties willen in een schone woning terecht komen. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Jij hebt dus grote invloed op de ervaring en tevredenheid van onze gasten. Op wisseldagen (maandag en vrijdag) is het best een uitdaging. De eerste gasten gaan weg en de woningen moeten schoon zijn voor de volgende gasten aankomen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel!

 • Industrieel reiniger

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een industriële reiniger. Hierin zal je vooral bezig houden met het reinigen van vloeren, machines, gebouwen, opslagtanks en ander materiaal. Het gaat om een flexibele functie waarin je op wisselende tijden op diverse werkplaatsen aan het werk zal zijn

 • Medewerker huishouding m/v

  Wij zoeken een leuke collega die ons team komt versterken in de huishouding. Is schoon en fris jouw motto? Dan is deze baan misschien iets voor jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en natuurlijk onze gastvrijheid. Je werkzaamheden bestaan uit; - Schoonmaken van de hotelkamers. - Schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes.

  3 dagen geleden Hotel Zonneduin - Domburg
?>