Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 73 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Schoonmaker vakantiehuizen m/v

  Voor een Zeeuws schoonmaakbedrijf zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Schoonmaker vakantiehuizen m/v Voor het vakantieseizoen 2019 en daarna zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die willen werken op verschillende vakantieparken in Ouddorp. Op de parken vinden elke maandag en vrijdag de "wissels" plaats. Dit betekent een komen en gaan van vakantiegangers. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is er een gemotiveerd team nodig die van aanpakken weet. Kwaliteit afleveren staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen de schoonmaak van de accommodaties maar ook het verzorgen van het linnen en de inventaris wordt hierin meegenomen. In hoofdlijnen wordt je op maandag en vrijdag ingezet. In het zomerseizoen is de wisseldag op vrijdag. De werktijden zijn van 9.45 uur tot ongeveer 16.00 uur, afhankelijk van de drukte. Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werkzaamheden bestaan uit: • Stofzuigen; • Dweilen; • Sanitair schoonmaken; • Meubels netjes rechtzetten; • Verzorgen linnengoed.

  2 dagen geleden Nijssen van de Sluis - Renesse
 • Schoonmaker camping (5 uur p/w)

  Voor een opdrachtgever in Sluis zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor de camping. Jij bent iemand die weet wat het is om schoon te maken.

  2 dagen geleden Happy Staff - Sluis
 • Afwashulp

  Afwashelden gezocht! In Vlissingen zijn wij op zoek naar hard werkende aanpakkers die in de periode van 27 juni tot en met 15 september van donderdag tot en met zondag willen afwassen.

  2 dagen geleden Happy Staff - Vlissingen
 • All-round schoonmaker

  Voor een klein en gezellig team in Vlissingen zoeken wij een enthousiaste all-round collega (m/v). De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Osmose glasbewassing Rolluikreiniging Dakgootreiniging Het schoonmaken van vakantiewoningen Het reinigen van bedrijfspanden De werkzaamheden worden door heel Zeeland en West-Brabant uitgevoerd.  

  3 dagen geleden Try-act EWIV - Vlissingen
 • Schoonmakers vakantiehuizen m/v noord-beveland

  Wil jij in de zomer van 2019 bijverdienen en werken met een vakantiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag) zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die graag mee willen helpen de vakantiehuizen schoon te maken voor de nieuwe gasten. Schoonmakers vakantiehuizen m/v Functieomschrijving Je gaat met een team van collega's zorgen dat het huis zijn 5-sterren waard is. De werktijden zijn van 09.00 tot 15.00 uur of soms iets later, afhankelijk van de drukte. De werkzaamheden bestaan uit: • Stofzuigen; • Dweilen; • Sanitair schoonmaken; • Meubels netjes rechtzetten. Vanaf verschillende locaties wordt ervoor vervoer gezorgd door de opdrachtgever.

  3 dagen geleden Nijssen van de Sluis - Kortgene
 • Medewerker schoonmaak zeeland

  Ver rijden? Nee joh, het is goed mogelijk om dichtbij huis te werken. Hieronder een overzicht van alle plaatsen waar wij schoonmakers zoeken. Midden-Zeeland; - Vlissingen - Middelburg - Goes - Zierikzee - Colijnsplaat - Wemeldinge - Tholen - Domburg en omgeving Zeeuws-Vlaanderen; - Hulst - Oostburg - Terneuzen - Verschillende Leisure parken Staat jouw woonplaats er niet bij? Vul dan het open sollicitatieformulier op onze website in, wellicht dat wij daar binnenkort aan de slag gaan! INHOUD van het werk Je gaat diverse schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. In overleg met de objectleiders wordt er planning gemaakt die persoonlijk bij jouw wensen aansluit. In deze planning staan de werktijden en werklocaties.

 • Schoonmaak medewerk(st)er

  Voor diverse opdrachtgevers is DES Detach BV op zoek naar medewerkers in de schoonmaak. Het werk varieert van het schoonmaken van vakantiehuizen tot het schoonmaken van een kiosk. De werktijden en -dagen voor de schoonmaak van vakantiehuizen zijn op maandag en vrijdag van +/- 10:00 uur tot 15:00 uur.

  3 dagen geleden DES Detach B.V. - Heel Zeeland
 • Schoonmaakster gezocht voor woonhuis

  Wij zoeken voor ons woonhuis een schoonmaakster die van aanpakken weet. We hebben graag iemand die iedere week komt op een vaste dag. Badkamer, wc, bedden verschonen, en overal stofzuigen en stoffen. Voor de ramen zou je eventueel een keer extra kunnen komen. Ook is er de mogelijkheid om in het restaurant schoon te maken.

  3 dagen geleden restaurant Dennenbos - Oostkapelle
 • Schoonmaker

  Zie jij graag resultaat van je werk? Houd jij van aanpakken in een fijne werksfeer tegen een goed salaris? Ben jij op maandagen en/of vrijdagen beschikbaar? Dan ben jij de schoonmaker die wij zoeken! Wat houdt je werk als schoonmaker in? Op maandagen en/of vrijdagen ga je op een vakantiepark vakantiehuisjes schoonmaken. Jouw werkdag is dan van 10:00 tot 15:00 uur. Je werkt een lijst met huisjes af die schoongemaakt moeten worden op een aantal punten. Je helpt elkaar waar nodig als je het niet gaat redden. Samen uit, samen thuis!

  4 dagen geleden Tempo-Team Uitzenden - Middelburg
 • Schoonmaker

  Zie jij graag resultaat van je werk? Houd jij van aanpakken in een fijne werksfeer tegen een goed salaris? Ben jij op maandagen en/of vrijdagen beschikbaar? Dan ben jij de schoonmaker die wij zoeken! Wat houdt je werk als schoonmaker in? Op maandagen en/of vrijdagen ga je op een vakantiepark vakantiehuisjes schoonmaken. Jouw werkdag is dan van 10:00 tot 15:00 uur. Je werkt een lijst met huisjes af die schoongemaakt moeten worden op een aantal punten. Je helpt elkaar waar nodig als je het niet gaat redden. Samen uit, samen thuis!

  4 dagen geleden Tempo-Team Uitzenden - Goes
 • Huishoudelijke hulp

  Als huishoudelijke hulp bespreekt u met de klant waarin deze ondersteund wil worden, hieronder kunnen allerlei huishoudelijke werkzaamheden behoren. U maakt zelf afspraken met de klant over dag en tijdstip en onderhoud de contacten. Met name op Walcheren, de gehele gemeente Veere, Vlissingen en Middelburg

  4 dagen geleden Zeeuws Schoon - Heel Zeeland
 • Huishoudelijke hulp

  Professionele houding, ervaring in huishoudelijk werk, zelfstandig maken van afspraken en onderhouden van contacten met zowel de klant als Zeeuws Schoon. Digitale middelen voor het reageren op aanvragen en de declaratie van uren. U kunt zich inschrijven als hulp op onze website www.zeeuwsschoon.nl, we zullen daarna kontakt met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.

  4 dagen geleden Zeeuws Schoon - Vlissingen
 • Huishoudelijke hulp

  Als huishoudelijke hulp bespreekt u met de klant waarin deze ondersteund wil worden, hieronder kunnen allerlei huishoudelijke werkzaamheden behoren. U maakt zelf afspraken met de klant over dag en tijdstip en onderhoud de contacten.

  4 dagen geleden Zeeuws Schoon - Middelburg
 • Industrieel reiniger

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een industriële reiniger. Hierin zal je vooral bezig houden met het reinigen van vloeren, machines, gebouwen, opslagtanks en ander materiaal. Het gaat om een flexibele functie waarin je op wisselende tijden op diverse werkplaatsen aan het werk zal zijn

 • Industrieel reiniger (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een fulltime Industrieel Reiniger. Je gaat aan het werk op de extra werk afdeling, specialistische reiniging. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden op diverse locaties. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het schoonmaken van kantoren, CO2 stralen en hoge druk reiniging.

  4 dagen geleden Flexexpress - Tholen