Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 84 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Huishoudelijk medewerker

  ZeelandCare Thuiszorg is een snelgroeiend bedrijf wat om die rede ook voortdurend op zoek is naar enthousiaste medewerkers op verschillende niveaus. Onze missie is ervoor zorgen dat mensen zolang mogelijk zorgeloos in hun eigen huis kunnen blijven wonen/oud kunnen worden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld particulieren, mensen uit de Wmo en mensen met een PGB.

  een uur geleden +ZeelandCare ( Rilland-Bath )
 • Glazenwasser

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van glazenwasser! Ervaring is niet belangrijk, als je maar laat zien dat je de wil hebt om te werken. Voor deze vacature heb je wel een rijbewijs nodig, je gaat ten slotte naar de klanten toe. Bijkomend voordeel; het is een leuke en afwisselende baan.

 • Glazenwasser/allround medewerker

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een allround glazenwasser/gevelreiniger. Je werkzaamheden bestaan uit onder meer het reinigen en drogen van ramen en omlijstingen en je voert reiniging- en conserveringswerkzaamheden uit aan gevels. Dit laatste is voor het onderhoud aan gevels en ter verwijdering van ongewenste vervuiling zoals bijvoorbeeld groenaanslag. Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt geen last van hoogtevrees. Het is van belang dat je onder tijdsdruk kunt functioneren en je werkt kwaliteit- en resultaatgericht.

  3 uur geleden Zeeland Cleaning ( Vlissingen )
 • Schoonmaakmedewerkers goes

  Per direct zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker mét ervaring die in het bezit is van een gezonde dosis werkinzet! De werkzaamheden zullen dagelijks plaatsvinden in de avonduren vanaf 17:00 uur. Dit betreft 8 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot uitbreiding van de uren.

  3 uur geleden Zeeland Cleaning ( Goes )
 • Schoonmaakmedewerker met vca

  Per direct zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker mét ervaring die in het bezit is van een geldig VCA certificaat én een rijbewijs. De werkzaamheden zullen dagelijks plaatsvinden in de ochtenduren, dit betreft 18-20 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot uitbreiding van de uren.

  3 uur geleden Zeeland Cleaning ( Vlissingen )
 • Schoonmaakmedewerk(ster)s recreatiewoningen

  Voor diverse vakantieparken in de regio Walcheren (dus geen uren reistijd) zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmakers die van aanpakken weten. Je werkt altijd in teamverband met leuke collega’s op de vrijdagen en de maandagen van circa 09:00 uur tot ca. 15:00 uur. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die van aanpakken weten, een praktische instelling hebben en waar we op kunnen rekenen. Studenten zijn ook van harte welkom.

  3 uur geleden Zeeland Cleaning ( Vlissingen )
 • Allround glazenwasser in bezit van (minimaal) b- rijbewijs (10-12 euro netto/uur)

  Het netjes en vakkundig uitvoeren van glazenwas-klussen bij onze klanten in Middelburg en omstreken. Dit zijn zowel bedrijven, winkels, hotels VVE's als particuliere woningen. Je werkt zowel alleen als in teamverband, afhankelijk van de grootte van de klus.

 • Heb jij hygiëne hoog in het vaandel staan?

  Voor een opdrachtgever in omgeving Middelburg zoeken wij een medewerker voor de huishouding voor 16 tot 20 uur per week. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van kamers en publieke ruimtes en het opmaken van bedden. De werktijden liggen tussen 10:00 en 15:00.

  23 uur geleden Adecco, team Goes ( Middelburg )
 • Objectleid(st)er schoonmaak

  Je bent verantwoordelijk voor het leidinggeven aan en ondersteunen van de schoonmakers en voorlieden in jouw werkgebied. Je hebt een controlerende functie en zorgt ervoor dat de afgesproken kwaliteit geleverd wordt voor de objecten die onder jouw verantwoording vallen. Als objectleider is het je dagelijkse taak om voldoende personeel en materiaal beschikbaar te hebben. Tevens zorg je voor de veiligheid op de werkplek en een goede klanttevredenheid. Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste nieuwe collega die van aanpakken weet en die eigen initiatief en ondernemerschap niet schuwt. Functie taken: - Aansturen, begeleiden en coachen van schoonmaakmedewerkers en voorlieden - Fungeren als primair aanspreekpunt van de klant - Inventariseren, plannen en verdelen van werkzaamheden - Zorgdragen voor een optimale bezetting op de objecten, ook tijdens ziekte en verlof - Bewaken van voortgang en kwaliteit, lopen van controles - Signaleren, melden en oplossen van afwijkingen en/of verbeteringen - Toezien op naleving van procedures, werkmethoden en voorschriften

 • Schoonmaker

  Bij KFC Middelburg zoeken wij een leuke gemotiveerde schoonmaker. Het werk is ruim en deels naar eigen inzicht in te vullen. De diensten zijn in de avond maar kunnen in overleg ook afgewisseld worden met diensten overdag. De avonddienst begint om 20:00 uur en zal duren tot een uur of 01:00 afhankelijk van de drukte. In de avond ligt de focus op het schoonmaken en afsluiten van het restaurant. Grotendeels zal er gewerkt worden aan de vaatwasser en tussendoor is er tijd om ruimtes schoon te maken zoals koelcellen/kantine en de vriescel.

  gisteren KFCMiddelburg ( Middelburg )
 • Facilitair medewerk(st)er m/v

  Onze opdrachtgever is een machine fabriek in West Zeeuws Vlaanderen. Wij zoeken per direct een facilitair medewerk(st)er voor 2 periodes in 2018. In de meivakantie en in de zomervakantie (beiden 2 weken) zoeken wij een kandidaat die kan helpen met de schoonmaak van de toiletten, kantine, kantoren en kleedkamers. Daarnaast zorg jij elke ochtend voor koffie en toebehoren voor de werknemers. De werktijden zijn van 8.00 - 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

 • Zorgstroom zoekt huishoudelijk hulpen

  Voor de thuiszorg op Walcheren zijn wij per direct op zoek naar extra Huishoudelijke hulpen. Kan jij poetsen en opruimen als de beste, en vind je het prettig om te ‘’zorgen’’? Houd je van persoonlijk contact en draag jij graag een steentje bij aan het zelfstandig wonen van onze cliënten? Dan willen we jou heel graag ontmoeten! Als huishoudelijk hulp stap je in het leven van onze klant en laat je een schoon en opgeruimd huis achter. Het gaat hierbij om cliënten die op zichzelf wonen en met behulp van onze thuiszorg zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Jij hebt hier een belangrijke rol in. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt op het gebied van huishoudelijke zorg en je voert huishoudelijke werkzaamheden uit. Je bent in staat een professionele vertrouwensrelatie met de klant op te bouwen en deze te onderhouden. Er wordt met name in de ochtenduren gewerkt maar ook werken in de middagen is mogelijk. De functie bied volop mogelijkheden om werk en privé te combineren en geeft veel ruimte om iedere dag je werkzaamheden samen met de cliënt af te stemmen.

  gisteren Zorgstroom ( Middelburg )
 • Schoonmaker goes

  Hou jij van een schone werkomgeving? En weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse bedrijven en instellingen in de regio Goes zijn we op zoek naar schoonmakers. De tijden kunnen per locatie variëren tussen 07:00 en 22:00 uur. Je kan zelf aangeven binnen welke tijden en op welke dagen je beschikbaar bent om te werken, daarin zijn we flexibel!

  2 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Medewerkster schoonmaak avond

  Voor een luxe camping richting Westkapelle zijn wij op zoek naar een schoonmaakster op locatie. Er staan 2 was units op het terrein die je moet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, wasbakken schoonmaken. Er zijn veel gasten die jaarlijks terugkomen omdat deze luxe camping als zeer schoon bekend staat. Werktijden : 21:30uur tot ongeveer 23:45uur 3 dagen per week in april en mei. In de zomermaanden is er werk voor 7 dagen en wordt minimaal 2 weken van te voren een rooster gemaakt. Je werkt ongeveer 2 uur per dag. Je werkt met een collega.

  2 dagen geleden USP Source ( Vlissingen )
 • Op zoek naar werk

  Schoonmaakwerk- chauffeurswerk ik heb rijbewijs voor personenauto-inpakwerk-koerierswerk-

  2 dagen geleden only ( Terneuzen )