Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 53 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Hou jij van schoon en heb je weinig moeite met vroeg opstaan ?

  Schoonmaakbedrijf GOM is voor het team dat werkzaam is bij BADHOTEL DOMBURG op zoek naar enthousiaste medewerker schoonmaak m/v (parttime). De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de wellness en de publieke ruimtes, waardoor je bijdraagt aan een optimaal verblijf van de gasten. De werkzaamheden vinden plaats voordat de gasten gebruik maken van de spa, van 6 uur tot ca. 10 uur ‘s morgens. Het kan zijn dat je aansluitend het team van de kamerschoonmaak versterkt met diverse civiele werkzaamheden.

  een uur geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Vacature interieurverzorgster

  BMNED en GSNED zijn per direct op zoek naar een vlotte, ervaren interieurverzorgster die er voor zorgt dat ons kantoorpand er fris en fruitig uit blijft zien. Tot je taken behoort onder meer het schoonmaken van de werkplekken, de keuken, de sanitaire- en algemene ruimtes.

  een uur geleden BMNED / GSNED - Terneuzen
 • Medewerk(st)er huishouding

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er huishouding voor de schoonmaak van de hotelkamers en openbare ruimtes. Uren en bijzonderheden komen in een eventueel gesprek naar voren. Sollicitaties kun je sturen aan info@hoteldeleugenaar.nl t.a.v. Lianne Boone.

 • Schoonmaak(st)er gevraagd

  - Schoonmaken van kantine met behorende keukenblok - Schoonmaken van kantoorruimtes met behorende keukenblok en sanitair - Af en toe wat extra werkzaamheden (zoals ramen zemen, koelkast uitsoppen e.d.)

  2 uur geleden Transpart B.V. - Terneuzen
 • Gezocht hulp voor eens in de twee weken voor 3 uur

  Ik zoek iemand die komt poetsen op een doordeweeks dagdeel.

  3 uur geleden Zeester 70 - Oost-Souburg
 • Productie medewerker algemeen

  Productie medewerker goederen ontvangst/algemeen is een functie waarin in u samen met een collega gevarieerde werkzaamheden verricht. Naast een stuk goedenontvangst en heb opruimen van binnenkomende goederen, horen de volgende werkzaamheden bij de functie; uitpakken van vlees, kratten wassen, opruimen en schoonmaken van de koelcellen en het schoonhouden van het buitenterrein, daarnaast helpt u mee op andere afdelingen. Kortom u bent de hele dag lekker in touw.

 • Enthousiaste glazenwasser (m/v)

  De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Osmose glasbewassing Rolluikreiniging Dakgootreiniging De werkzaamheden worden door heel Zeeland en West-Brabant uitgevoerd.

  16 uur geleden Try-act EWIV - Vlissingen
 • Glazenwasser

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van glazenwasser! Ervaring is niet belangrijk, als je maar laat zien dat je de wil hebt om te werken. Voor deze vacature heb je wel een rijbewijs nodig, je gaat ten slotte naar de klanten toe. Bijkomend voordeel; het is een leuke en afwisselende baan.

 • Schoonmaakmedewerkers

  Voor diverse projecten in Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste, zelfstandige mensen die graag hun handen uit de mouwen willen en blij worden van schone leefomstandigheden. Je werkt samen in een team van wisselend 2 tot 16 personen. Maandag en vrijdag beschikbaar is een pré, evenals ervaring. Voel jij jezelf geroepen? Neem dan gelijk contact met ons op! Je kan ons bereiken via sollicitatie@4ugroup.nl of bel naar 0113-405119.

 • Schoonmaak(st)er

  Voor ons mooie horecabedrijf in Yerseke zijn we op zoek naar een schoonmaker/ster. Het gaat om de weekends, werk uren op zaterdag 08.00-10.00 en op zondag 09.00-11.00. Het zal niet ieder weekend zijn maar afwisselend met de andere schoonmaaksters. De werkzaamheden bestaan uit opruimen en schoonmaken van de winkel en het restaurant. Je werkt volgens een vast schoonmaak schema, met instructies van een leidinggevende. De functie combineren met andere functies behoord tot de mogelijkheden.

  23 uur geleden De Viskêête - Yerseke
 • Beddenopmakers gezocht in cadzand

  Als aanvulling van het team van de huishoudelijke dienst van onze opdrachtgever zoeken wij mensen die goed zijn in bedden opmaken en het geen probleem vinden om hier hun werk van te maken. Je zal je alleen maar bezig houden met het opmaken van bedden, van belang is dus dat je fysiek goed in orde bent en net kan werken. Er wordt gewerkte op maandag en vrijdag in verschillende shifts: 10.00 - 15.00 uur 12.00 - 19.00 uur 16.00 - 21.00 uur

  gisteren Happy Staff - Cadzand
 • Schoonmaakster 3 dagen per week

  - Algemene schoonmaak en schoonmaak van kamers - 3 dagen per week: voorkeur: maandag. dinsdag en zaterdag - Tijden: 7u30 tot ca 14u30

 • Vacature schoonmaakmedewerker oesterij

  Voor bij de Oesterij zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker die op korte termijn ons team kan komen versterken. De werkzaamheden zullen met name bestaan uit het schoonmaken van onze proeverij (terras en keuken), toiletten en educatieloods. De werkzaamheden dienen verricht te worden op maandagochtend. Je begint om 07.00u en zal eindigen omstreeks 11.00u. Je werkt hierbij samen met een andere collega. Mogelijk dat er aan het eind va de week nog een extra ochtend bij komt. Dit natuurlijk in onderling overleg.

  gisteren OesterijBV - Yerseke
 • Medewerker schoonmaak

  Voor onze winkel zijn we op zoek naar een medewerker voor ons kwaliteitsteam. Als schoonmaakmedewerker van het kwaliteitsteam van Albert Heijn zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je houdt je bezig met het schoonmaken van de winkel, de verschillende kantoren en het magazijn. Je controleert de temperatuur van de koeling en checkt of alle schoonmaakwerkzaamheden die dag gedaan zijn. Tussendoor verwissel je ergens de vuilniszak, veeg je het magazijn en voorzie je alle koffiemachines in de winkel van koffiebonen en melk. Na de lunch maak je de kantine netjes en ruim je de schone was op.

 • Interieurverzorgster / schoonmaakmedewerker

  - Schoonmaken van 2 kantoorruimtes met behorende keukenblok en sanitair - Schoonmaken van een kantineruimte met behorende douches/sanitair - Schoonmaken van kantine met behorende keukenblok - Met zo nu en dan wat extra werkzaamheden (zoals ramen zemen, koelkast uitsoppen e.d.)