Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 39 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Schoonmaakmedewerker op camping julianahoeve per 1 februari 2019

  Voor ons schoonmaakteam op Camping Julianahoeve zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. De werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken van luxe chalets van de Julianahoeve en privé chalets. Schoonmaak van de sanitairgebouwen/zwembad is ook een mogelijkheid.

  6 dagen geleden Thaluna - Renesse
 • Schoonmaker m/v

  Hou je van schoonmaakwerk en van afwisseling? Lees dan snel verder. We hebben verschillende kantoren en gebouwen in en rond Breskens die om een wekelijkse poetsbeurt vragen. Hier een paar uurtjes de algemene ruimtes van een kantoorgebouw, daar een uurtje de hele bouwkeet. De schoonmaakspullen en je materialen liggen overal op voorraad en je mag het allemaal op je eigen tijd en in eigen volgorde invullen. Voorwaarde is dat je je eigen transport kan regelen met een straal van maximaal 4 kilometer rond Breskens.

 • Schoonmaker school

  Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor een school in Goes. Ben jij dagelijks beschikbaar tussen 15:00 en 17:00 en wil jij graag z.s.m aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  2 dagen geleden Randstad Overheid Zeeland - Goes
 • #jijverdientmeer via horecabaas.nl

  #Jijverdientmeer met Horecabaas.nl Als Horecabaas werk jij als zelfstandige bij verschillende horecazaken. De eerste shifts staan online, je kunt als Horecabaas dus direct aan de slag! Voor gemiddeld €13,50 als bedieningsmedewerker of €13,00 als schoonmaker/afwasser. Schrijf je snel in!

  2 dagen geleden Horecabaas.nI - Heel Zeeland
 • Schoonmaker / schoonmaakster hoofdkantoor in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat het hoofdkantoor van Roompot Vakanties netjes en opgeruimd is. Wat ga je doen? Wanneer de medewerkers en bezoekers van Roompot Vakanties op het hoofdkantoor aankomen willen zij natuurlijk in een schone en opgeruimde omgeving terecht komen. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Binnen deze functie werk jij vijf dagen in de week van 06.00 uur tot 09.30. Wil jij meer werken? Dat kan! Op de maandag en vrijdag kan jij jouw collega's helpen bij de schoonmaak van de vakantiehuisjes op het park. Hierdoor is het mogelijk om op maandag en vrijdag tot 15:00 te werken.

 • Schoonmaker / schoonmaakster parkfaciliteiten in kamperland

  Jouw functie in het kort Samen met jouw collega's zorg jij er voor dat onze campinggasten van een schoon toilet gebruik kunnen maken. Wat ga je doen? Veel van onze campinggasten moeten gebruik maken van de centrale toiletvoorzieningen. Natuurlijk willen zij graag dat deze voorzieningen hygiënisch zijn. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Jij hebt dus grote invloed op de ervaring en tevredenheid van onze gasten. Werktijden zijn van 07:00 - 14:00. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel!

 • Schoonmaker goes

  Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat alles er weer stralend uit komt te zien? Ben jij op zoek naar een parttime baan en ben jij voor een langere periode beschikbaar? Dan is dit een toffe functie voor jou! Voor verschillende bedrijven en instellingen in de regio Goes zijn wij op zoek naar flexibele schoonmakers/ schoonmaaksters. De werkdagen en tijden variëren per locatie. Wij hebben opdrachten voor korte en langere periodes, voor in de ochtend, middag of avond. Elke opdracht is anders en is goed te combineren met andere opdrachten of bijvoorbeeld jouw opleiding of hobby’s. Op deze manier kun je werk en privé combineren op een manier die jou het beste uitkomt.

 • Schoonmaker / schoonmaakster in domburg

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de gasten een goede eerste indruk krijgen van onze vakantiewoningen! Wat ga je doen? Hoe mooi onze woningen ook zijn, hoe duidelijk onze website ook is of hoe vriendelijk onze receptioniste ook lacht.. de eerste indruk die een gast heeft wanneer hij/zij de vakantiewoning binnenkomt is het allerbelangrijkst! De gasten van Roompot Vakanties willen in een schone woning terecht komen. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Jij hebt dus grote invloed op de ervaring en tevredenheid van onze gasten. Op wisseldagen (maandag en vrijdag) is het best een uitdaging. De eerste gasten gaan weg en de woningen moeten schoon zijn voor de volgende gasten aankomen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel!

 • Schoonmaker/schoonmaakster avond in cadzand

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken enthousiaste dames en heren die in de avond klaarstaan als een gast nog iets nodig heeft voor het huisje. Ben jij servicegericht en vind je graag de juiste oplossing? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Jij komt op maandag en vrijdag eind van de middag aan op het werk. Jouw collega’s van de huishouding hebben alle huisjes gepoetst en klaargemaakt voor de volgende gasten. Nu kan het natuurlijk nog voorkomen dat de gasten een vraag hebben of nog iets nodig hebben voor het huisje. Jij zorgt ervoor dat de gasten worden geholpen en verleent de juiste nazorg. Mist er bepaald servies of is de schoonmaakster iets vergeten schoon te maken? Geen probleem, jij lost het op!

 • Schoonmaker / schoonmaakster (gem. 24 uur) hoofdgebouw en luxe villa's in cadzand

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken gewoon iemand die ervoor zorgt dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun luxe villa. Wil jij hier samen met een gezellige club dames (en ook heren) voor zorgen? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, neemt een kop koffie en praat eerst even bij met je gezellige collega's. Iedereen krijgt een lijst met villa's die gepoetst moeten worden. Je gaat met de nodige poetsspullen op pad. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor de nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle villa's moeten weer spik en span gemaakt worden, hier hebben jij en je collega's samen de verantwoordelijkheid voor. Na een paar uurtjes ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij! Naast het schoonmaken van de luxe villa's, zorg jij er voor dat de horecagelegenheden en de toiletvoorzieningen in het hoofdgebouw op het park schoon zijn. Dit heeft directe invloed op de ervaring van de gasten. Heb je geen vervoer? Dit is geen probleem. Op maandag en vrijdag rijdt er een bus tussen Terneuzen en Noordzee Résidence Cadzand-Bad!

 • Schoonmaker / schoonmaakster in kamperland

  Jouw functie in het kort Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken gewoon iemand die ervoor zorgt dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun huisje. Wil jij hier samen met een gezellige club dames (en ook heren) voor zorgen? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, neemt een kop koffie en praat eerst even bij met je gezellige collega's. Iedereen krijgt een lijst met huisjes die gepoetst moeten worden. Je gaat met de nodige poetsspullen op pad. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor de nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle huisjes moeten weer spik en span gemaakt worden, hier hebben jij en je collega's samen de verantwoordelijkheid voor. Na een paar uurtjes ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij!

 • Schoonmaker / schoonmaakster in vrouwenpolder

  Interieurverzorger, huishoudelijke hulp, werk(st)er, poetsvrouw of heer? Het komt allemaal op hetzelfde neer! We zoeken gewoon iemand die ervoor zorgt dat onze gasten een super eerste indruk krijgen van hun huisje/hotelkamer. Wil jij hier samen met een gezellige club dames (en ook heren) voor zorgen? Solliciteer dan gelijk! Wat ga je doen? Je komt 's ochtends aan, neemt een kop koffie en praat eerst even bij met je gezellige collega's. Iedereen krijgt een lijst met huisjes/kamers die gepoetst moeten worden. Je gaat met de nodige poetsspullen op pad. De eerste gasten zijn uitgecheckt en maken plaats voor de nieuwe gasten die alweer snel zullen inchecken. Alle accommodaties moeten weer spik en span gemaakt worden, hier hebben jij en je collega's samen de verantwoordelijkheid voor. Na een paar uurtjes ga je lekker pauze houden. Na de pauze zet je nog even de puntjes op de i met je team en dan is de werkdag alweer voorbij! Je kunt per direct aan de slag op ons park in Domburg, vervolgens zal je 18 maart 2019 starten op Camping de Zandput in Vrouwenpolder.

 • Schoonmakers omgeving hulst gezocht!

  Weet jij van aanpakken, ben je flexibel en woon je in de omgeving van Hulst? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken schoonmakers die woonachtig zijn in of op reisbare afstand van Hulst. Het gaat om schoonmaakwerk op locaties in de gehandicaptenzorg. Dit kunnen woningen en dagbestedingen zijn. De werktijden op de woningen liggen tussen 10.00-16.00 uur en de dagbestedingen worden voor 10.00 uur schoongemaakt. De locaties zijn oa in Clinge, Hulst, Sint Jansteen en Terneuzen. We zoeken meerdere schoonmakers voor diverse locaties.

 • Glazenwasser

  Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een glazenwasser voor in de omgeving van Terneuzen. Je gaat aan het werk in teams van 2 of 3 mensen en wordt ingezet bij particulieren en bedrijven. Je werkzaamheden bestaan uit het wassen van panden gecomineerd met industriele reiniging. Het betreft een tijdelijke functie t/m circa september. Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke en intensieve fulltime job? Dan horen we graag van je!

 • Schoonmaker 4 uur per week in zeeuws-vlaanderen (m/v)

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Eede zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor 4 uur per week. De uren worden verdeeld over 2 dagen. Per dag ga je 2 uur aan de slag om schoon te maken in de fabriek, de kantine, toiletten, kantoren en andere ruimtes. De werktijden en dagen zijn bespreekbaar.