Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 49 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Schoonmaakster /schoonmaker

  Wij zijn opzoek naar een schoonmaakster /schoonmaker voor 3-4 dag in de week. dag kan ik overleg en wisselt ook.

  3 weken geleden VS Super Schoon - Zoutelande
 • Interieurverzorgster 3 dagen per week

  Algemene schoonmaak en schoonmaak van kamers

  29 minuten geleden ´t Waepen van Veere - Veere
 • Schoonmaakmedewerkers

  Voor diverse projecten in Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste, zelfstandige mensen die graag hun handen uit de mouwen willen en blij worden van schone leefomstandigheden. Je werkt samen in een team van wisselend 2 tot 16 personen. Maandag en vrijdag beschikbaar is een pré, evenals ervaring. Voel jij jezelf geroepen? Neem dan gelijk contact met ons op! Je kan ons bereiken via sollicitatie@4ugroup.nl of bel naar 0113-405119.

 • Glazenwasser

  Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van glazenwasser! Ervaring is niet belangrijk, als je maar laat zien dat je de wil hebt om te werken. Voor deze vacature heb je wel een rijbewijs nodig, je gaat ten slotte naar de klanten toe. Bijkomend voordeel; het is een leuke en afwisselende baan.

 • Schoonmaker / schoonmaakster in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de gasten een goede eerste indruk krijgen van onze vakantiewoningen! Wat ga je doen? Hoe mooi onze woningen ook zijn, hoe duidelijk onze website ook is of hoe vriendelijk onze receptioniste ook lacht.. de eerste indruk die een gast heeft wanneer hij/zij de vakantiewoning binnenkomt is het allerbelangrijkst! De gasten van Roompot Vakanties willen in een schone woning terecht komen. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Jij hebt dus grote invloed op de ervaring en tevredenheid van onze gasten. Op wisseldagen (maandag en vrijdag) is het best een uitdaging. De eerste gasten gaan weg en de woningen moeten schoon zijn voor de volgende gasten aankomen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel! Heb je geen vervoer? Dit is geen probleem. Op maandag en vrijdag rijdt er een bus tussen Terneuzen en Noordzee Résidence Cadzand-Bad!

 • Groepsleider huishoudelijke dienst in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw team voor dat de accommodaties er perfect uit zien. Wat ga je doen? Wanneer de gasten op een park van Roompot Vakanties verblijven willen zij natuurlijk in een schone en opgeruimde omgeving terecht komen. Hoe het park en de accommodaties er uit zien zal de eerste indruk van de gast vormen. Het is daarom belangrijk dat dit altijd netjes en verzorgd is. Jij zult een bepaald aantal accommodaties onder jouw hoede krijgen. Je stuurt jouw team aan en rapporteert aan de teamleider huishoudelijke dienst. Om de beste kwaliteit te garanderen controleer jij elke accommodatie en geef jij mankementen door aan de afdeling technische dienst.

 • Ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor een project in goes

  Voor een project in Goes zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor ongeveer 3,5 uur per week. Vaste dagen op de dinsdag- en vrijdagochtend. De werktijden zijn van 9.00 tot 10.45 uur. Heb je interesse? Stuur ons je cv per mail of kijk op onze website en solliciteer via het sollicitatieformulier. www.jansmaendik.nl

 • Schoonmaakmedewerk(st)ers voor verschillende avondprojecten

  Voor verschillende avondprojecten in Vlissingen en Middelburg, zowel inval in de vakantieperiode als op reguliere basis, zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerk(st)ers. Ben je de komende weken tijdens de vakantie beschikbaar in de avonduren of ben je vanaf nu voor langere tijd beschikbaar in de avonduren, dan hebben wij diverse avondprojecten waar we je kunnen inzetten. Heb je interesse? Stuur ons je cv per mail of kijk op onze website en solliciteer via het sollicitatieformulier. www.jansmaendik.nl

 • Wagenwasser

  Voor een opdrachtgever in Borssele zijn wij opzoek naar een wagenwasser. De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m zaterdag tussen 6.00-11.00 uur en 17.00-20.00 uur. Je werkt samen met een collega, ieder 3 dagen per week. De werkzaamheden bestaan uit het wassen van de buitenzijde van bussen en kleine hand- en spandiensten, denk hierbij aan kleine reparaties. Het in het bezit zijn van rijbewijs D is een vereiste. Sollicitaties ontvangen we graag via het sollicitatieformulier op onze website www.jansmaendik.nl

 • Schoonmaker / schoonmaakster in domburg

  Jouw functie in het kort Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de gasten een goede eerste indruk krijgen van onze vakantiewoningen! Wat ga je doen? Hoe mooi onze woningen ook zijn, hoe duidelijk onze website ook is of hoe vriendelijk onze receptioniste ook lacht.. de eerste indruk die een gast heeft wanneer hij/zij de vakantiewoning binnenkomt is het allerbelangrijkst! De gasten van Roompot Vakanties willen in een schone woning terecht komen. Samen met jouw collega’s ga jij hier voor zorgen. Jij hebt dus grote invloed op de ervaring en tevredenheid van onze gasten. Op wisseldagen (maandag en vrijdag) is het best een uitdaging. De eerste gasten gaan weg en de woningen moeten schoon zijn voor de volgende gasten aankomen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel!

 • Schoonmaakmedewerk(st)er luxe recreatiewoningen in vlissingen

  Wij zijn voor deze vakantieperiode, t/m september op zoek naar enthousiaste, zelfstandige en proactieve schoonmaakmedewerk(st)ers voor de schoonmaak van recreatieobjecten in Vlissingen en omgeving, waaronder de unieke strandhuisjes en luxe appartementen op de Boulevard en een camping met nieuwe luxe vakantiehuizen. Je werkt in een team van wisselend 2 tot 16 collega's, afhankelijk van de drukte. Ervaring is een sterke pré, maar nog belangrijker is dat je schoonmaakt met gevoel en oog voor detail. De werkdagen zijn voornamelijk op maandag en vrijdag. Ben je enthousiast, steek je graag je handen uit de mouwen en werk je graag samen? Neem dan contact met ons op! Bij interesse kun je het sollicitatieformulier invullen op onze website www.jansmaendik.nl of een e-mail.

 • Schoonmaakmedewerk(st)er 10 uur vlissingen- oost

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Je werkplek is een kantoorpand op Vlissingen- Oost. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag in overleg onder schooltijden. Wij kunnen je eventueel ook meer uren bieden op andere locaties in deze omgeving.

  3 dagen geleden GOM Schoonhouden BV - Vlissingen
 • Schoonmaakmedewerk(st)er terneuzen 18 uur.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Je werkplek is een kantoorpand. Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 15:30 - 19:00. Wij kunnen je eventueel ook meer uren bieden op andere locaties in deze omgeving.

  3 dagen geleden GOM Schoonhouden BV - Terneuzen
 • Schoonmaakmedewerk(st)er in domburg

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Je werkplek is het gemeentehuis in Domburg. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 16.45-19.00 uur Wij kunnen je eventueel ook meer uren bieden op andere locaties in deze omgeving.

  3 dagen geleden GOM Schoonhouden BV - Domburg
 • Algemeen medewerker schoonmaak m/v in goes

  In Goes zijn wij op zoek naar een medewerkers schoonmaak. Als schoonmaakmedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden zoals: moppen, stofzuigen, stofwissen, schoonmaken van sanitair, ramen etc. Het schoonmaakwerk verricht je onder andere in kantoorpanden. Op de locaties zijn beschrijvingen aanwezig betreft het werk dat gedaan moet worden. De werktijden zijn van 17:00 tot 19:30 uur, in overleg kunnen deze afwijken.

  3 dagen geleden Start People Zeeland - Goes