Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik

t.a.v. I. Bosschaart
t.a.v. I. Bosschaart

Stroomweg 14
4382 WX VLISSINGEN
0118-461892 (thuis), 0118-461892 (werk)

Wij hebben 4 vacatures voor jou

 • Schoonmaakmedewerk(st)er 15 uur vast vlissingen-oost

  Voor diverse opdrachtgevers in Vlissingen-Oost zijn wij opzoek naar een ervaren, zelfstandige schoonmaakmedewerk(st)er. Het betreft een vast project van 15 uur per week . De werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 17.30 uur tot 20.30 uur (later beginnen kan in overleg). Vanwege het schriftelijk contact met de opdrachtgever in een logboek is het belangrijk dat er zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands gecommuniceerd kan worden. Het pand is gelegen in Vlissingen-Oost, daarom geven wij de voorkeur aan iemand met eigen vervoer (brommer of auto). Wanneer er met eigen auto wordt gereden staat hier een vergoeding tegenover. Indien gewenst is het mogelijk om in de toekomst uit te groeien naar meer uren op andere projecten. Bij interesse of meer informatie kunt u contact opnemen via info@jansmaendik.nl of vul op onze website www.jansmaendik.nl het sollicitatieformulier in.

  2 dagen geleden Schoonmaak (Ritthem)
 • Ervaren schoonmaakmedewerk(st)er kantoorpand in domburg

  Voor de schoonmaak van een kantoorpand in Domburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er voor langere tijd. De werkdagen zijn op maandag, woensdag & vrijdag na 17.00 uur. Beschik je over minimaal 1 jaar werkervaring in de schoonmaak, werk je nauwkeurig en werk je graag alleen, solliciteer dan vandaag nog bij ons!

  2 dagen geleden Schoonmaak (Domburg)
 • Ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor avonduren in goes

  Voor twee opdrachtgevers in Goes zijn we op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor 3,75 uur per week. De werktijden zijn op maandag na 18.00 uur en op dinsdag en vrijdag na 17.00 uur. Indien gewenst is het mogelijk om in de toekomst uit te groeien naar meer uren op andere projecten. Bij interesse of meer informatie kunt u contact opnemen via info@jansmaendik.nl of vul op onze website www.jansmaendik.nl het sollicitatieformulier in.

  2 weken geleden Schoonmaak (Goes)
 • Schoonmaakmedewerk(st)er 15 uur vast vlissingen-oost

  Voor een mooi kantoorpand in Vlissingen-Oost zijn we opzoek naar een ervaren, zelfstandige schoonmaakmedewerk(st)er. Het betreft een vast project van 15 uur per week . De werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 17.30 uur tot 20.30 uur (later beginnen kan in overleg). Vanwege het schriftelijk contact met de opdrachtgever in een logboek is het belangrijk dat er zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands gecommuniceerd kan worden. Het pand is gelegen in Vlissingen-Oost, daarom geven wij de voorkeur aan iemand met eigen vervoer (brommer of auto). Wanneer er met eigen auto wordt gereden staat hier een vergoeding van € 2,50 per dag tegenover. Indien gewenst is het mogelijk om in de toekomst uit te groeien naar meer uren op andere projecten. Bij interesse of meer informatie kunt u contact opnemen via info@jansmaendik.nl of vul op onze website www.jansmaendik.nl het sollicitatieformulier in.

  3 weken geleden Schoonmaak (Ritthem)
Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik

Stroomweg 14
4382 WX VLISSINGEN
0118-461892 (thuis), 0118-461892 (werk)