Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik

t.a.v. I. Bosschaart VLISSINGEN

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Schoonmaakmedewerk(st)er voor een kantoorpand in vlissingen-oost

  Voor een mooi kantoorpand in Vlissingen-Oost zijn we opzoek naar een ervaren, zelfstandige schoonmaakmedewerk(st)er. Het betreft een vast project van 7,50 uur per week . De werktijden zijn op maandag, woensdag & vrijdag in de avonduren. Vanwege het schriftelijk contact met de opdrachtgever in een logboek is het belangrijk dat er zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands gecommuniceerd kan worden. Het pand is gelegen in Vlissingen-Oost, daarom geven wij de voorkeur aan iemand met eigen vervoer (brommer of auto). Wanneer er met eigen auto wordt gereden staat hier een vergoeding van € 2,50 per dag tegenover. Indien gewenst is het mogelijk om in de toekomst uit te groeien naar meer uren op andere projecten. Bij interesse of meer informatie kunt u contact opnemen via info@jansmaendik.nl of vul op onze website www.jansmaendik.nl het sollicitatieformulier in.

  een week geleden Schoonmaak (Ritthem)
 • Ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor kantoorpand in vlissingen-oost

  Voor een opdrachtgever in Vlissingen-Oost zijn wij per direct op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor de avonduren. Het gaat om het schoonmaken van kantoorunits. De werktijden zijn in de avonduren van maandag t/m vrijdag. 3 Uur per avond, waarbij er gestart kan worden na 17.30 uur. Gezien de ligging van dit object is eigen vervoer een vereiste. Dit project is voor langere tijd.

  een week geleden Schoonmaak (Ritthem)
 • Meewerkend voorvrouw/-man voor een recreatielocatie

  Voor een recreatielocatie in Vlissingen zijn we op zoek naar een ervaren meewerkend voorvrouw/-man voor langere tijd die ook bereid is om mee te werken en van aanpakken weet. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur. We zoeken een enthousiaste, proactieve medewerk(st)er met ervaring in het aansturen van een team. Je bent aanspreekpunt voor medewerkers op locatie en zorgt voor de dagelijkse opstart van de dag en werkt indien nodig mee in de schoonmaak en zorgt voor kwaliteitscontroles. Ben jij de persoon die we zoeken, solliciteer dan vandaag nog! Je kunt het online sollicitatieformulier invullen op onze website www.jansmaendik.nl of een email sturen naar info@jansmaendik.nl

  een week geleden Schoonmaak (Vlissingen)