Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 8 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Vrijwilliger (lid) sociale cliëntenraad walcheren

  Ben je een doorzetter, geïnteresseerd in anderen, sta je met beide benen op de grond en voel je je verwant met de doelgroep ? Lees dan verder.. De Sociale Cliëntenraad Walcheren komt op voor de belangen van cliënten van Orionis en alle inwoners van Walcheren met een laag inkomen en biedt hulp informatie en advies. Een belangrijke taak van de SCW is het geven van gevraagd en ongevraagd advies (inspraak) aan Orionis en de Walcherse gemeenten over alles wat cliënten & minima aangaat. Wat gaat wel en niet goed. Hoe pakt het beleid uit in de praktijk voor de doelgroep. Ook adviseert de Sociale Cliëntenraad Walcheren over nieuw beleid (beleidsontwikkeling): Waar moeten Orionis en gemeenten op letten bij het maken van nieuw beleid. Wat is belangrijk voor cliënten & minima. Ervaringen uit de praktijk zijn daarbij heel belangrijk. Daarnaast houdt de SCW op maandag- en donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur voor de gehele doelgroep. Daar bieden wij hulp, informatie en advies. Dat kan o.a. gaan om: hulp bij invullen van (digitale) formulieren. Toeslagen en regelingen aanvragen. Helpen bij aanvragen kwijtschelding Sabewa. Informatie geven over Participatiewet en minimaregelingen. Adviseren bij problemen met Participatiewet, Orionis, Werk & Inkomen. Hulp bij bezwaarschriften. Mensen kunnen vertrouwelijk hun ervaringen met Orionis en het armoedebeleid delen met de SCW. De Sociale Cliëntenraad Walcheren is een onafhankelijk en werkt op basis van ervaringsdeskundigheid. Ons werkterrein is Walcheren (Middelburg, Veere, Vlissingen). Onze wettelijke aandachtsgebieden: Participatiewet, Werk & Inkomen, Armoedebeleid.

 • Coördinator marketing & ledenwerving

  Vind jij het leuk om mensen enthousiast te maken en daar door vrijwilligers te werven? Als Coördinator marketing ben jij de persoon die het waar kan maken. Jij zorgt ervoor dat je via de marketing, mensen gemotiveerd kunt krijgen om EHBO cursussen te doen zowel voor particulieren als bedrijven en vrijwilliger te worden en te blijven !. Heb jij kennis van marketing, ledenwerving en socialmedia en wil je werken aan een groeiend aantal vrijwilligers op dit gebied? Dan zijn we per direct naar jou op zoek! Wat ga je doen? • Je zorgt voor kennisoverdracht op het gebied van Fondsenwerving • Je hebt regelmatig contact met het bestuur van de afdeling en andere contactpersonen • Je zorgt voor een groeiend aantal vrijwilligers en cursisten d.m.v. nieuwsbrieven, social media, B2B promotie. • Je maakt gretig gebruik van jouw verbale communicatie en daar naast pas de digitale middelen. • Je adviseert richting bedrijven, particulieren en koppelt instanties en hulporganisaties door naar ons. • Assisteren bij evenementen (marketing gerelateerd);

 • Coördinator fondsenwerving

  Vind jij het leuk om mensen enthousiast te maken en te verbinden? Als Coördinator ben jij de spin in het web. Jij zorgt ervoor dat je fondsenwervers toegang krijgen tot alle benodigde informatie en bent de verbindende factor tussen afdeling en externen. Heb jij kennis van Fondsenwerving en wil je werken aan een bloeiende community op dit gebied? Dan zijn we naar jou op zoek! Wat ga je doen? • Je zorgt voor kennisoverdracht op het gebied van Fondsenwerving • Je hebt regelmatig contact met het bestuur van de afdeling en andere contactpersonen • Je zorgt voor een bloeiende community Fondsenwerving en beheert de online district community Fondsenwerving binnen de afdeling • Je adviseert en koppelt mensen aan elkaar door contacten te leggen en te onderhouden met bijvoorbeeld gemeentelijke instanties en hulporganisaties

 • Talenten gezocht!

  'Door aandacht en zorg vergroten wij het levensgeluk in de eigen leefomgeving.' Dàt is de missie van ChiqCare. ChiqCare WoonZorg biedt begeleiding aan mensen die om diverse redenen, hetzij psychisch hetzij op basis van lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, niet (geheel) zelfstandig kunnen wonen. Ons ultieme doel is om te luisteren waar nodig, te ondersteunen waar nodig, mensen verder te helpen, mensen gelukkiger te maken. Om dit te kunnen doen zijn wij, naast ons team van medewerkers op zoek naar vrijwilligers, die ons en onze clienten willen helpen. Wat zou jij kunnen betekenen voor onze clienten? Wij geloven er in dat iedereen talenten bezit en elk van deze talenten mogelijkheden bied om de wereld van onze clienten, de vrijwilligers en de medewerkers van ChiqCare mooier, beter, leuker te maken. Enkele voorbeelden van talenten die wij zoeken: * Handige Harry's Timmerwerk, elektriciteit, scharniertjes smeren, lampjes ophangen... Er zijn voldoende klusjes die aandacht vragen. * Groene vingers De omliggende tuinen vergen onderhoud en aandacht. Is tuinieren je passie, dan ben je bij ons van harte welkom. * Witte vingers Er is altijd genoeg op te knappen, ben jij onze held met de kwast? * Helden met papieren Invullen van formulieren, helpen bij adminstratieve zaken van de bewoners. * Chefkoks of koekenbakkers houd je van koken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met heerlijke recepten, die gezonde of lekkere maaltijden kunnen bereiden. * Mensen-mensen Gewoon gezellig aanwezig zijn, samen een boodschapje doen, luisteren naar een verhaal of een rondje lopen...Voor mensen-mensen hebben wij altijd ruimte! Heb je een ander talent dat je in wilt zetten dat niet in het rijtje staat schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: wendy@chiqcare.nl, regiomanager ChiqCare Zeeland te Goes Wij hopen je snel te mogen ontmoeten!

  6 dagen geleden ChiqCare - Goes
 • Talenten gezocht!

   'Door aandacht en zorg vergroten wij het levensgeluk in de eigen leefomgeving.' Dàt is de missie van ChiqCare. ChiqCare WoonZorg biedt begeleiding aan mensen die om diverse redenen, hetzij psychisch hetzij op basis van lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, niet (geheel) zelfstandig kunnen wonen. Ons ultieme doel is om te luisteren waar nodig, te ondersteunen waar nodig, mensen verder te helpen, mensen gelukkiger te maken. Om dit te kunnen doen zijn wij, naast ons team van medewerkers op zoek naar vrijwilligers, die ons en onze clienten willen helpen.  Wat zou jij kunnen betekenen voor onze clienten? Wij geloven er in dat iedereen talenten bezit en elk van deze talenten mogelijkheden bied om de wereld van onze clienten, de vrijwilligers en de medewerkers van ChiqCare mooier, beter, leuker te maken.

  6 dagen geleden ChiqCare - Goes
 • Enthousiaste radio makers m/v, en andere belangstellenden die zich graag zouden bezighouden.

  Radio maken is een boeiende en interessante vrijetijdsbesteding. Het is niet alleen leuke hobby voor jezelf, maar ook voor al die luisteraars. Je krijgt samen met de vele teamgenoten er dus ook veel voor terug. Zo zoeken wij momenteel verslaggevers, presentatoren, redactieleden en technici. Je kunt daarbij betrokken zijn bij alle stappen van radioproducties. Van de medewerkers wordt verwacht dat ze enige affiniteit hebben met radio, televisie of internet / website's , enthousiast zijn en per maand ongeveer vier uur beschikbaar zijn. Wil je reageren of meer informatie over de vele mogelijkheden bij SASFM neem dan met behulp van het contactformulier contact met ons op.

  een week geleden Radio SASFM - Heel Zeeland
 • Vrijwilliger kledingafdeling kringloopwarenhuis

  Op de sorteerafdeling wordt kleding gesorteerd, geprijsd, op maat en categorie gehangen. We zoeken dames en heren die het leuk vinden om tweedehands goederen een tweede leven te geven en dan met name de kleding.

  een week geleden Nobel Kringloopwarenhuis - Goes
 • Uitleenmedewerker m/v voor speel-o-theek kapelle

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  3 weken geleden speel-o-theek - Kapelle