Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 5 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Lid sociale cliëntenraad walcheren

  Help je graag mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden, heb je geduld, sta je open voor een ander? Heb je ervaring met het Walcherse armoedebeleid en met Orionis Walcheren (Participatiewet, Werk & Inkomen)? Dan is lid worden van de SCW misschien iets voor jou. Als lid van de SCW kom je op voor de belangen van cliënten van Orionis Walcheren. Dat zijn ook alle inwoners van Walcheren die in aanmerking komen voor een regeling uit het armoedebeleid. De SCW adviseert Orionis en de Walcherse gemeenten (colleges en gemeenteraden) over beleid en uitvoering op het gebied van de Participatiewet, Werk en Inkomen, het onderliggende sociaal- en minimabeleid. Ook geven wij hulp, advies en informatie aan cliënten.

 • Uitleenmedewerker m/v

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  2 weken geleden speel-o-theek - Kapelle
 • De formulierenbrigade zoekt jou! Kom jij het team versterken?!

  Ben je op zoek naar: - Een nieuwe uitdaging? - Een zinvolle tijdsbesteding bij een maatschappelijke organisatie? - Vrijwilligerswerk waarin je veel kunt betekenen voor de medemens? - En ben je iemand die graag ondersteunt bij het indienen van een aanvraag, regeling of voorziening en ben je administratief sterk? Dan zoeken wij jou!! Wat ga je doen? Als vrijwilliger bij de Formulierenbrigade ondersteun je inwoners van Walcheren bij het indienen van een aanvraag voor een regeling of voorziening. Dat betekent dat je mensen helpt bij het invullen van allerlei formulieren, bijvoorbeeld voor de aanvraag van huur- of zorgtoeslag, kwijtschelding van gemeentelijke en waterschapsheffingen etc. Mensen die van de diensten van de Formulierenbrigade gebruik willen maken kunnen naar de open spreekuren komen in Porthos Middelburg en De Combinatie in Vlissingen. Naast het helpen met invullen van formulieren werk je samen met maatschappelijk werkers en de Sociaal Raadslieden.

  2 weken geleden MWW - Middelburg
 • Enthousiaste radio makers m/v, en andere belangstellenden die zich graag zouden bezighouden.

  Radio maken is een boeiende en interessante vrijetijdsbesteding. Het is niet alleen leuke hobby voor jezelf, maar ook voor al die luisteraars. Je krijgt samen met de vele teamgenoten er dus ook veel voor terug. Door de groei van onze activiteiten is er bij radio SASFM momenteel volop plaats voor gemotiveerde vrijwilligers. Zo zoeken wij momenteel verslaggevers, presentatoren, redactieleden en technici. Je kunt daarbij betrokken zijn bij alle stappen van radioproducties. Van de medewerkers wordt verwacht dat ze enige affiniteit hebben met radio, televisie of internet / website's, enthousiast zijn en per maand ongeveer paar uur beschikbaar zijn.

  3 weken geleden Radio SASFM - Heel Zeeland
 • Bestuurslid pr en communicatie bij stichting vrienden van zuidwester

  De stichting Vrienden van Zuidwester spant zich in voor de leuke dingen in het leven van de lichamelijk/geestelijk gehandicapte cliënten van zorginstelling Zuidwester (in heel ZW Nederland). Wij zijn vooral een DOE-stichting, wij zetten zelf projecten op, zoals workshops en concerten bij de mensen thuis of op de dagbesteding. Daarvan krijgen wij korte verslagen, foto's/filmpjes die op website en facebook moeten komen. Je mag ook zelf op stap. Bestuursvergadering 6 x per jaar.

  3 weken geleden ElisabethC - Heel Zeeland