Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 5 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Collectecoördinator zv gezocht!

  Het Rode Kruis Het verminderen van de gevolgen van noodsituaties, het versterken van de zelfredzaamheid en het vergroten van respect en hulpbereidheid: dat is waar het Nederlandse Rode Kruis (NRK) voor staat. Ook internationaal levert het NRK een actieve bijdrage na rampen en bij conflicten. Ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij altijd op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen. Zonder onze vrijwilligers, zo’n 100 mensen, kunnen wij geen hulpverlening bieden aan de lokale bevolking. Voor de coördinatie van de jaarlijkse collecte 21 t/m 27 juni 2020 zijn wij dringend op zoek naar een collectecoördinator! Wat doet een Collectecoördinator: * Zorgt voor voldoende collectanten en wijkcoördinatoren. * Is het eerste aanspreekpunt voor deze coördinatoren en zorgt dat ze de benodigde collectematerialen hebben. * Zorgt voor promotionele activiteiten. * Zorgt voor een goede wijkindeling voor de collecte, beheert alle administratieve gegevens en houdt toezicht op de uitvoering van de collecte. * Is verantwoordelijk voor de afdracht van de collectegelden. Voor de functie is het nodig dat u goed kunt plannen en organiseren, mensen kunt enthousiasmeren en motiveren en administratieve werkzaamheden kunt verrichten.

  6 dagen geleden Rode Kruis Zeeland - Terneuzen
 • Bestuurslid vvn district zeeland

  Veilig Verkeer Nederland (VVN) is een ondernemende organisatie van vrijwilligers en beroepskrachten, die werkt aan veilig verkeer en het daarbij vooral opneemt voor kwetsbare weggebruikers, zoals kinderen en ouderen. VVN ondersteunt mensen bij het oplossen van problemen, komt samen met hen in actie en oefent invloed uit op het beleid van overheden. Wat ga je doen? Als bestuurslid bepaal jet in overleg met je medebestuurders welke activiteiten jij oppakt. Daarbij wordt rekening gehouden met de tijd die je beschikbaar hebt. Het kan ook zijn dat je helpt het aantal activiteiten uit te breiden door een nieuwe actie op te pakken. Het District Zeeland van VVN organiseert allerlei activiteiten ter bevordering van de verkeersveiligheid. Meestal in opdracht van de provincie Zeeland. Bij het werken aan verkeersveiligheid is het goed om de krachten te bundelen. Het districtsbestuur vormt een klankbord voor iedereen die zich op de een op andere manier actief wil inzetten voor veilig verkeer. Dat zijn op de eerste plaats de afdelingen en de werkgroepen in het district en andere vrijwilligers, maar ook de beroepskrachten van VVN, die als projectleider of -ondersteuner de projecten aansturen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan overheden, verkeersouders, bewonersinitiatieven, het bedrijfsleven of partnerorganisaties zoals de Fietsersbond. Locatie:Het Districtsbestuur vergadert 7x per jaar in Middelburg Uren per week:Gemiddeld 2 uur per week. Meer informatie:Don Berndsen (dnacberndsen@kpnmail.nl), voorzitter Jacques Derksen (secrvvnzeeland@zeelandnet.nl), secretaris Solliciteren:bij de voorzitter of de secretaris.

 • Doorlopen vrijwillige mentoren gezocht voor diverse plaatsen zeeland

  Wij zijn doorlopend op zoek naar mentoren die onze clienten kunnen vertegenwoordigen en hun belangen op het gebied van zorg en welzijn behartigen als ze het zelf (tijdelijk) niet meer kunnen. Onze clienten komen uit verschillende doelgroepen. Met name uit de ouderenzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Een mentor kan echt het verschil maken in iemands leven, wat het mentorschap tot zinvol vrijwilligerswerk maakt!

  een week geleden Mentorschap Zeeland - Heel Zeeland
 • Notulist(e) bestuursvergaderingen

  Het bestuur van Mentorschap Zeeland zoekt een vrijwilliger die notuleert tijdens haar bestuursvergaderingen en de notulen (bijna) aansluitend uitwerkt. Het bestuur vergadert 6x per jaar op dinsdagochtend. Een vergadering duurt 2 uur (van 9.00 tot 11.00 uur) Data voor 2020 zijn : 28 januari, 24 maart,26 mei,14 juli,15 september,24 november Het bestuur vergadert op dit moment in Middelburg. Mogelijk wordt dit later in het jaar Goes.

  een week geleden Mentorschap Zeeland - Middelburg
 • Uitleenmedewerker m/v

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken n dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2 per jaar een werkbespreking bijwonen.

  2 weken geleden speel-o-theek - Kapelle