Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 5 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Vrijwillig notulist (m/v)

  De De Burgeradviesraad van de Gemeente Kapelle zoekt per direct een vrijwillig notuliste. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies aan de Gemeente Kapelle over alles binnen het sociaal domein. Wij vergaderen 1x per maand op donderdagmorgen van 09:30 tot 11:30 uur.

  gisteren Adversus2 - Kapelle
 • Technische vrijwilligers

  Stichting Repair Café Middelburg is wegens sterk toenemende drukte tijdens de bijeenkomsten, op zoek naar technische vrijwilligers. Ben je handig, heb je affiniteit met techniek, een technisch inzicht en op zoek naar een gezellig en hulpvaardig team? Meld je dan vrijblijvend aan. Stuur je cv naar info@repaircafemiddelburg.nl en wij nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Leeftijd is niet belangrijk. Ervaring is gewenst. Wij geven je ondersteuning en hulp waar nodig. We kijken naar je mogelijkheden, niet je beperkingen! Je kunt ook ons bezoeken op één van onze bijeenkomsten om de sfeer te komen proeven.

 • Uitleenmedewerker speel-o-theek m/v

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Met name op woensdagavond kunnen we je hulp meer dan goed gebruiken! Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  4 dagen geleden speel-o-theek - Kapelle
 • Vrijwilliger luisterlijn zeeland

  Je hebt oprecht interesse in een ander, je spreekt geen oordelen uit en je hebt een open houding. Je staat momenteel stabiel in het leven en je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van luisterkunst en gespreksvoering. Want er wordt jou veel toevertrouwd als vrijwilliger bij de Luisterlijn. Soms onderwerpen waarvan je het bestaan niet eens vermoedde. Geen makkelijk maar zeker ook geen saai werk. Ieder gesprek is anders. Voel je je aangesproken? Dan maken we graag kennis met je! Aanmelden via www.deluisterlijn.nl

  4 dagen geleden Stichting Sensoor - Middelburg
 • Penningmeester

  Wie zijn wij? Een actieve bruisende vereniging die zich bezig houdt met de geschiedenis van Zuid- en Noord-Beveland. We organiseren daarvoor excursies, lezingen en geven driemaal per jaar het blad De Spuije uit. Onze vereniging heeft 500 leden die er aan bijdragen dat wij een zeer solvabele vereniging zijn.

  3 weken geleden Frits de Kaart - Goes