Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 3 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Uitleenmedewerker m/v speel-o-theek de schatkist kapelle

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  gisteren speel-o-theek - Kapelle
 • Vrijwilliger kleurmuziek auteursrecht & pr

  Voor mensen met een beperking heb ik een kleur muzieknotatie ontwikkeld. Zo kunnen zij toch muziek leren spelen op keyboard of piano. Met een paar vrijwilligers zijn we actief om het kleurmuziek repertoire / aanbod uit te breiden. Op dit moment het grootste aanbod van Nederland. Ik zoek een enthousiaste vrijwilliger die artiesten en uitgeverijen om toestemming gaat vragen om prachtige nummers in kleurmuziek te mogen verspreiden. Daarnaast het -in overleg- opzetten en uitvoeren van PR. Er is een nieuw website in ontwikkeling.

  een week geleden opnieuwvanrena - Heel Zeeland
 • Bestuursleden veilig verkeer nederland district zeeland

  Door aflopen van de benoemingstermijn van een aantal bestuursleden ontstaan er een aantal vacatures in het bestuur van district Zeeland. Het betreft hier een secretaris, penningmeester en een aantal algemene bestuursleden die zich met (nieuwe) projecten gaan bezighouden.

  3 weken geleden adversus - Heel Zeeland