Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 6 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Juridisch begeleider locatie goes

  Wil jij vluchtelingen begeleiden hun gezin te herenigen? Dan is de vrijwilligersfunctie Juridisch Begeleider iets voor jou. Functieomschrijving - Je monitort de voortgang van procedures en bewaakt kritische termijnen. - Je onderhoudt contacten met de advocaat, IND, COA, Raad voor Rechtsbijstand, IOM en collega’s van VluchtelingenWerk. - Je begeleidt cliënten bij externe contacten en correspondentie met diverse instanties zoals de IND, DT&V, ambassades enz. - Je informeert, begeleidt of verwijst door over terugkeer of een nieuwe procedure. - Je administreert gegevens in het digitale cliëntregistratiesysteem. - Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond asiel- en juridische zaken.

 • Arbeidscoach, locatie goes (de bevelanden)

  Vluchtelingen willen niets liever dan aan de slag. Onze vrijwillige arbeidscoaches begeleiden vluchtelingen naar de arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk, of een beroepsgerichte opleiding. Kun jij het verschil maken? Tijdsinvestering: in overleg. Functieomschrijving arbeidscoach - Je begeleidt, ondersteunt en coacht cliënten bij het vinden en behouden van passend vrijwilligerswerk, betaald werk, stage of een opleiding. - Je brengt cliënten de geschreven en ongeschreven regels van de Nederlandse arbeidsmarkt bij. - Je voert intakegesprekken en stelt trajectplannen op. - Je legt contacten met werkgevers en opleidingsinstituten. - Je begeleidt cliënten bij het opzetten of uitbreiden van een (sociaal) netwerk.

 • Medewerker info en advies locatie goes en hulst

  Overal ter wereld moeten mensen vluchten voor hun leven vanwege oorlog, politiek geweld, hun seksuele geaardheid, afkomst of religie. Wie in Nederland terechtkomt, kan rekenen op de beroepskrachten en vrijwilligers van VluchtelingenWerk. Wij begeleiden vluchtelingen van aankomst tot zelfredzaamheid. Dat is goed voor vluchtelingen en goed voor de Nederlandse samenleving. Wij zijn ondernemende idealisten die nuchter blijven en professioneel zijn. Jij ook? Kom dan ons team versterken als Medewerker Info en Advies, ook wel Spreekuurmedewerker. Functieomschrijving Medewerker Info en Advies - Informatie verstrekken en praktische ondersteuning bieden bij vragen en problemen omtrent huisvesting, financiën, gezondheidszorg, (taal)onderwijs enz. - Samen doornemen van ontvangen post. - Ontvangen en (door)verwijzen van cliënten binnen de organisatie of naar andere instanties en organisaties. - Alle overige taken die voortvloeien uit het contact met de cliënt.

 • Turnleiding

  Voor Sportvereniging DUO zijn we op zoek naar turnleiding vanaf 18 jaar die 1 á 2 uur per week enthousiaste meiden (en een jongen) tussen 6-12 jaar recreatief willen lesgeven, dag en tijd in overleg.

  een week geleden SVDUO1 - Grijpskerke
 • Energieke voorzitter gezocht

  Stichting Terre des Hommes zoekt een daadkrachtige duizendpoot om het bestuur van onze bloeiende stichting te versterken. Stichting Terre de Hommes Middelburg werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Hiervoor is zij ondersteunend aan de projecten landelijke organisatie Terre des Hommes Nederland. Middels de verkoop van tweedehands goederen in haar moderne kringloopwinkel in Middelburg, creëert de stichting financiën om de projecten mogelijk te maken. Stichting Terre des Hommes Middelburg is een organisatie met ca. 50 vrijwilligers. De stichting staat onder leiding van een bestuur, op dit moment bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. Alle bestuursleden treden op als ambassadeur van de stichting en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het beleid, de cultuur en het reilen en zeilen van de stichting. Het beleid wordt gezamenlijk bepaald en elk bestuurslid heeft daarnaast de (eind)verantwoordelijkheid op een specifiek onderdeel. De activiteiten worden door alle betrokkenen volledig in eigen tijd gedaan. Stichting Terre des Hommes Middelburg is een door de belastingdienst goedgekeurd goed doel (ANBI). Begin 2017 is er een nieuwe winkel betrokken aan de rand van de historische stad Middelburg. De groei van de activiteiten vereiste een grotere en beter bereikbare locatie. Met de locatie aan Achter de Houttuinen is een nieuwe fase ingeluid van maandelijks stijgende omzetten. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden, de diversiteit van wekelijks wisselende producten en bovenal de lage prijs voor niet van nieuw te onderscheiden goederen te waarderen. Onze huidige voorzitter gaat stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe man/vrouw die de huidige opwaartse beweging minimaal weet vast te houden en waar mogelijk weet uit te breiden. Wat ga je doen? Als voorzitter ben je de spil van Stichting Terre des Hommes Middelburg. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en realisatie van het beleid. Je motiveert, je leidt de vergaderingen, stuurt bij waar nodig, stelt prioriteiten en zorgt voor de samenhang en opvolging van de activiteiten. Daarnaast beschik je idealiter over een eigen netwerk dat je kunt inzetten ten behoeve van Stichting Terre des Hommes Middelburg.

  een week geleden Terre des Hommes - Middelburg
 • Chauffeur buurtbus

  Buurtbus Vereniging Zuid Beveland zoekt vrijwilligers die bereid zijn te rijden op een Buurtbus in Zuid Beveland.

  3 weken geleden jwb - Heinkenszand