Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 4 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur m/v buurtbus

  Buurtbusvereniging Zuid Beveland zoekt nieuwe vrijwilligers m/v voor het rijden op de buurtbus. Omgeving Borssele / Heinkenszand. De ritten worden verzorgd in de Zak van Zuid Beveland.

  3 uur geleden jwb - Heinkenszand
 • Voorzitter

  Stichting Terre des Hommes zoekt een daadkrachtige duizendpoot om het bestuur van onze bloeiende stichting te versterken. Stichting Terre de Hommes Middelburg werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Hiervoor is zij ondersteunend aan de projecten landelijke organisatie Terre des Hommes Nederland. Middels de verkoop van tweedehands goederen in haar moderne kringloopwinkel in Middelburg, creëert de stichting financiën om de projecten mogelijk te maken. Stichting Terre des Hommes Middelburg is een organisatie met ca. 50 vrijwilligers. De stichting staat onder leiding van een bestuur, op dit moment bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. Alle bestuursleden treden op als ambassadeur van de stichting en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het beleid, de cultuur en het reilen en zeilen van de stichting. Het beleid wordt gezamenlijk bepaald en elk bestuurslid heeft daarnaast de (eind)verantwoordelijkheid op een specifiek onderdeel. De activiteiten worden door alle betrokkenen volledig in eigen tijd gedaan. Stichting Terre des Hommes Middelburg is een door de belastingdienst goedgekeurd goed doel (ANBI). Begin 2017 is er een nieuwe winkel betrokken aan de rand van de historische stad Middelburg. De groei van de activiteiten vereiste een grotere en beter bereikbare locatie. Met de locatie aan Achter de Houttuinen is een nieuwe fase ingeluid van maandelijks stijgende omzetten. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden, de diversiteit van wekelijks wisselende producten en bovenal de lage prijs voor niet van nieuw te onderscheiden goederen te waarderen. Onze huidige voorzitter gaat stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe man/vrouw die de huidige opwaartse beweging minimaal weet vast te houden en waar mogelijk weet uit te breiden.

  2 dagen geleden Terre des Hommes - Middelburg
 • Collectanten kapelle, biezelinge en wemeldinge nationaal fonds kinderhulp

  In Nederland groeien ruim 300.000 kinderen op in armoede. Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt deze kinderen door een verjaardagscadeautje, zwemlessen, een nieuwe fiets of laptop mogelijk te maken. In de week van 15 t/m 20 april collecteren we in het hele land voor dit goede doel. Ook in de gemeente Kapelle. Helpt u mee door een paar straten te collecteren? Alvast hartelijk dank namens alle kinderen!

  een week geleden speel-o-theek - Kapelle
 • Uitleenmedewerker m/v

  Voor de uitleen en inname van speelgoed zijn we op zoek naar medewerkers die ons gezellige team willen versterken. Op dit moment hebben we 40 vrijwilligers die de leden helpen op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en vrijdagavond. Je helpt de leden en controleert hun speelgoed bij het inleveren. Dit is soms best wat telwerk. We maken gebruik van een eenvoudig computerprogramma en er worden kleine bedragen contant betaald. Je leent altijd uit in een team van 3 of 4 medewerkers, die elkaar goed helpen. Je hebt ongeveer eens per 3 weken één dagdeel (wat je zelf kan kiezen) de uitleen, waardoor deze gezellige vrijwilligersbaan niet al te veel tijd kost. Je mag helpen met nevenactiviteiten, zoals de collecte van Jantje Beton of de buitenspeeldag, maar dit is geen must. Verder maak je ongeveer eens per 9 maanden de speel-o-theek schoon met een andere vrijwilliger (ongeveer 1,5 uur). Je kan 2× per jaar een werkbespreking bijwonen.

  een week geleden speel-o-theek - Kapelle