Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 2 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

  • Lid sociale cliëntenraad walcheren

    Help je graag mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden, heb je geduld, sta je open voor een ander? Heb je zelf ervaring met het Walcherse armoedebeleid en met Orionis Walcheren (Participatiewet, Werk & Inkomen)? Dan is lid worden van de SCW misschien iets voor jou. Als lid van de SCW kom je op voor de belangen van cliënten van Orionis Walcheren. Dat zijn ook alle inwoners van Walcheren die in aanmerking komen voor een regeling uit het armoedebeleid. De SCW adviseert Orionis en de Walcherse gemeenten (colleges en gemeenteraden) over beleid en uitvoering op het gebied van de Participatiewet, Werk en Inkomen, het onderliggende sociaal- en minimabeleid. Ook geven wij hulp, advies en informatie aan cliënten.

  • Fruitteeltmuseum zoekt conservator op vrijwillige basis

    Het Fruitteeltmuseum is een museum met een museumtuin in Kapelle. Het is in deze vorm het enige museum in Nederland. Afgelopen december bestond dit museum 22 jaar. “ Het Fruitteeltmuseum wil het sectorerfgoed in stand houden. Het Fruitteeltmuseum wil het publiek de geschiedenis en de cultuur van de fruitteelt laten zien en dit op vele manieren in tekst, beeld en verhaal uitdragen en laten beleven. Het buitenmuseum zorgt voor praktische kennisoverdracht en beleving van de fruitteelt. Het Fruitteeltmuseum is in al zijn aspecten van de fruitteelt uniek in zijn collectie in Nederland en leent zich uitstekend voor studie, educatie en recreatie”. (Bron : oprichtingsacte 1996) Het museum werkt met ongeveer 50 vrijwilligers in verschillende functies, van gastvrouw, gastheer, tuinman tot depotmedewerker. Het Fruitteeltmuseum is onderdeel van de Stichting Musea De Bevelanden. De directeur werkt in dienst van het Historisch Museum De Bevelanden en het Fruitteeltmuseum. Het Fruitteeltmuseum heeft een locatiemanager, waar de functie van vrijwillig conservator organisatorisch onder valt.

    5 dagen geleden Fruitteeltmuseum Kapelle - Kapelle