Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 2 "Vrijwilligerswerk" vacatures voor je gevonden

  • Wvo zorg zoekt: bus begeleiders

    Bus begeleiders gezocht! Gelukkig kunnen onze dagbestedingslocaties weer vaker open. Goed nieuws! Maar dat betekent ook dat wij meer met onze bussen gaan rijden. Voor onze dagbestedingsroutes zijn daarom extra vrijwilligers nodig die in de ochtend en de middag een uurtje willen meerijden om cliënten op te halen en thuis te brengen. Het is mogelijk om in overleg een (vaste) dag af te spreken. Iets voor jou? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers via 0118 – 448 448 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@wvozorg.nl.

  • Voorzitter walchers platform voor de minima

    Gezocht: voorzitter Walchers Platform voor de Minima Het Walchers Platform voor de Minima (WPM) zoekt een nieuwe voorzitter wegens vertrek van de huidige voorzitter. Het WPM behartigt zowel individueel als collectief de belangen van mensen met een inkomen rond het sociale minimum en biedt hen hulp en advies. Bij het Platform zijn zo'n twintig organisaties aangesloten. Zo worden de krachten gebundeld.

    een week geleden WpmZeeland - Vlissingen