Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 58 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Schuurder carbonfiber masten en gieken

  Schuurder die zorgt voor een perfecte afwerking van onze masten, gieken, bomen etc. Schuurt en plamuurt carbon en soms metaal. Van 50 meter masten tot heel fijne onderdelen.

  2 weken geleden Hall Spars & Rigging - Breskens
 • Allround medewerker

  - werken in een dynamisch bedrijf - de werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het invoeren van de objecten in de computer, het meewerken op de veilingdagen, de afhandeling van de verkoop en eventueel het fotograferen van de objecten - het betreft een fulltime baan met soms wisselende werktijden - sollicitaties uitsluitend per e-mail naar veilinghuisdejager@gmail.com (dus geen telefonisch contact) gericht aan Marianne de Jager

  3 weken geleden VeilingHuis De Jager Goes - Goes
 • Vrachtwagenchauffeur c - ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Bouw - Distributie - Binnenland - Benelux.

 • Woningstoffeerders

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar Woningstoffeerders. JOUW WERK IS: o Het samen met je collega’s stofferen van ramen, wanden en vloeren bij onze klanten. o Het te woord staan van klanten wanneer er vragen zijn over de te leveren stoffering. o Zorg dragen voor een correcte (digitale) verwerking van alle administratieve zaken die bij de stoffering komen kijken. o Verantwoordelijk zijn voor stoffering in Zuid-West Nederland en soms ook daarbuiten.

 • Bezorgen van meubelen | bijrijder vrachtwagen

  Als Bijrijder bij het bezorgen van meubelen, ben je de hele week onderweg naar klanten, om de bestelde meubelen te bezorgen en te plaatsen. Het kan gaan om het inrichten van kantoorruimten of om particulieren. De werktijden kunnen wisselend zijn doordat deze afhankelijk zijn van de vraag van de klant. Echter heb je wel zekerheid op minimaal 40 uren in de week. Omschrijving bedrijf: Het bedrijft levert (kantoor)meubelen aan de klant. Productie en import is in eigen beheer en met jarenlange ervaring heeft het bedrijf een groot klantenbestand opgebouwd. Werkzaamheden: • Transport van meubelen naar de klant; • Het plaatsen van meubelen bij de klant; • Het inrichten van kantoren; • Beladen en ontladen van de vrachtwagen.

 • Gietdekvloerenlegger / chauffeur ce (m/v)

  Als gietdekvloerenlegger / chauffeur verwachten we dat je zonder inwerkperiode direct kunt starten waarbij je tijdens het werken kennismaakt met onze manier van werken, het materieel en natuurlijk je nieuwe collega’s. Zo ben je, samen met je collega vloerenleggers/chauffeurs verantwoordelijk voor het totale proces van het aanbrengen van dekvloeren. Je werkt samen in een team van 2 tot 3 personen. Hierbij breng je gezamenlijk de gietdekvloer aan. Daarnaast verzorg je het transport van een van onze vrachtwagen combinaties (mobiele centrales) van en naar de bouwplaats. Ook ben je verantwoordelijk voor de belading van de auto aan het eind van de dag. De taken – Het aanbrengen van gietdekvloeren; – Het besturen en laden van de vrachtwagencombinatie;

 • ( leerling – ervaren ) kunststofvloerenlegger

  Wij zoeken een ervaren vloerenlegger voor het plaatsen van Gietvloeren en/of Coatingvloeren bij onze klanten. Functieomschrijving Vanuit onze locatie in Zeeland voer je zelfstandig of in teamverband projecten uit bij onze klanten in Zeeland en omstreken. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de ondervloer en het aanbrengen van de Gietvloer.

 • Betonstorter/afwerker bouw

  We zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Betonstorter/afwerker. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het handmatig en mechanisch afwerken van betonnen oppervlakken.

 • Chauffeur c / meubelbezorgers (40 uur per week)

  De afdeling logistiek zorgt voor het professioneel bezorgen en vakkundig monteren van meubels en overige bestelde artikelen bij de klant thuis. Als meubelbezorger ben jij het visitekaartje van de opdrachtgever en zet je de laatste puntjes op de i na de aankoop. Ben jij een aanpakker met twee rechterhanden, die elke dag met een brede glimlach zijn werk verricht? Dan is deze functie echt iets voor jou! JOUW WERK IS: o Het dagelijks bezorgen van bestellingen en het monteren van de bestelde artikelen o Verlenen van de beste service; je geeft klanten extra tips, ruimt de verpakkingsmaterialen op o Het ter plaatse oplossen van eventuele knelpunten o Accuraat afrekenen, zodat de klant zeker weet dat alles goed is geregeld

 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Constructiebankwerker/lasser

  Onze meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Constructiebankwerkers. De opdrachtgevers hun klanten met maximale flexibiliteit. De basisactiviteit is technisch onderhoud. Daardoor is onze opdrachtgever ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Ook worden er een aantal specialisaties gedaan zoals regelventielen en veiligheden- en pompenrevisie. En andere opdrachtgevers doen monteren, onderhouden en aanpassen van staalconstructies in de bouw en de industrie. Dit omvat voornamelijk stalen trappen, -bordessen, -leuningen,-deuren, -overkappingen en alle aanverwante voorkomende werkzaamheden.

 • Productiemedewerkers m/v ( fulltime )

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers M/V Als productiemedewerker(ster) bedien je onze professionele houtbewerkingsmachines. Je zorgt er voor dat het eindproduct precies is zoals onze klanten wensen. Dit doe je met oog voor precisie en respect voor de machine waar je mee werkt. Je houdt je werkomgeving opgeruimd en let uiteraard goed op de veiligheid.

  9 uur geleden Uitzendbureau-ART - Terneuzen
 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Opperman / stratenmakers

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

 • Grondwerkers leerling of ervaren, iedereen is welkom

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden