Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 61 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Leerling onderhoud-/servicemonteur buitendienst

  Voor een klant een GWW bedrijf zijn wij op zoek naar een Onderhoud-/Servicemonteur Buitendienst. Het betreft een full-time baan. Werkzaamheden: Leerling, op aanwijzing van je collega waarmee je samenwerkt, verrichten van technische werkzaamheden. Kerntaken en verantwoordelijkheden: - Op aanwijzing van je collega uitvoeren van onderhoud, reparaties, kleine vervangingen en het oplossen van storingen. - Rapporteren van zaken/werkzaamheden waarmee voordeel behaalt kan worden. - Signaleren van meerwerk en het aanbieden van oplossingen aan de klant. - Stemt met de klant af of gewenste dienstverlening geleverd is. - Zorgvuldig omgaan met het aan hem beschikbaar gestelde materieel. - Klantcontact op locatie. - Alle overige voorkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de functie, alsmede het in acht nemen van bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures.

  2 minuten geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Heftruckchauffeurs (fulltime)

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren Heftruckchauffeurs. Je bent met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto’s en containers, of voor het bevoorraden van onze productielijnen. Uiteraard dienen de producten op de juiste plaats opgeslagen te worden. Wij vragen Je bent voor minimaal 40 uur per week beschikbaar en je bent een echte heftruckchauffeur. De producten moeten op een snel tempo worden vervoerd, dus alleen een heftruckcertificaat is niet voldoende. Je moet genoeg ‘rijervaring’ hebben om deze taak goed uit te kunnen voeren. Je haalt dus voldoening het werk snel en efficiënt uit te voeren.

  25 minuten geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Productiemedewerkers m/v ( fulltime )

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers M/V Als productiemedewerker(ster) bedien je onze professionele houtbewerkingsmachines. Je zorgt er voor dat het eindproduct precies is zoals onze klanten wensen. Dit doe je met oog voor precisie en respect voor de machine waar je mee werkt. Je houdt je werkomgeving opgeruimd en let uiteraard goed op de veiligheid

  31 minuten geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Bbl'er commerciële richting

  Wij zijn op zoek naar een BBL leerling commerciële richting voor een nader te bespreken aantal dagen in de week. Heb jij interesse en wil je graag een opleiding in deze richting gaan volgen dan hebben wij de ideale werkplek voor jou !!! Bel ons of stuur ons je C.V., dan nemen wij contact met jou op.

  7 uur geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Heetwerkwacht/brandwacht (106717)

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een gemotiveerde heetwerkwacht/brandwacht voor de regio Zeeland. Ben jij een sociale, representatieve werknemer met een flexibele instelling? De perfecte kandidaat staat daarnaast sterk in zijn/haar schoenen, heeft geen hoogtevrees en vind veiligheid boven alles belangrijk. Tot slot ben je woonachtig in de provincie en een echte teamspeler.

  8 uur geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Chauffeur met twee rechterhanden

  Ben jij de handige Harry die wij zoeken?! Voor een opdrachtgever van ons in de omgeving van Goes zijn wij opzoek naar een enthousiaste, gemotiveerde meubelchauffeur/-monteur. In deze functie bezorg je bestelde meubelen bij de klanten en bouwt deze op locatie op. Je bent in deze functie dus veel op de weg, maar ook veel met je handen bezig! In deze afwisselende functie sta je ook in contact met de klant, dus is het van belang dat je representatief over komt. Zie jij deze afwisselende functie met uitzicht op een vast dienstverband wel zitten?! Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  12 uur geleden JobManiac Goes B.V. - Goes
 • Machine operator

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! direct in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Een eventuele storing meld je meteen aan je teamhoofd, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Verpakkingen klaarzetten in de machine; • De machine instellen voor het vullen en verpakken; • Het gevulde product controleren; • Stickers maken voor op de verpakkingen; • Machines schoonmaken; • Machines (de-)monteren; • Storingen melden; • Collega inpakkers instructies geven.

 • Gangwaywacht / brandwacht

  Wil jij meewerken aan de bouw van de meest luxe jachten? En erop toezien dat er gewerkt wordt conform de (veiligheids)normen? Dan hebben wij een toffe baan voor jou! Als Gangwaywacht houd je toezicht op de in aanbouw zijnde jachten. Je houdt in de gaten of er gewerkt wordt conform de (veiligheids)eisen van het bedrijf en je adviseert medewerkers over onder andere het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Andere taken in jouw functie zijn: • Brand- en veiligheidsrondes lopen • Prikronden lopen aan boord (in avond- en nachtdiensten) • Schoonhouden van het gangwaywachten verblijf • Rapporteren van bijzonderheden • Anticiperen bij alarm

  12 uur geleden Tempo-Team Uitzenden - Vlissingen
 • Begeleid(st)er leerlingenvervoer (middelburg)

  Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleid(st)er leerlingenvervoer. Het betreft het dagelijks vervoer per taxibus van leerlingen van het speciaal onderwijs. Als begeleid(st)er in het leerlingenvervoer is jouw belangrijkste taak om orde en rust te bewaren gedurende de rit, zodat de chauffeur ongestoord zijn werkzaamheden uit kan voeren. De begeleid(st)er is verantwoordelijk voor de veiligheid en rust van de passagiers die aan zijn/haar zorgen zijn toevertrouwd. De begeleid(st)er draagt zorg voor de leerlingen en het contact met de leerlingen, de ouders en de school. Jouw werkweek loopt van maandag t/m vrijdag en het betreft een ochtend- en middagrit (gebroken dienst). Je start vanuit huis omdat de chauffeur jou thuis op komt halen en de werkdag begint afhankelijk de woonplaats rond 07:00 uur. Je haalt met de chauffeur leerlingen op en zorgt dat ze om 8:30 uur op school zijn. In de middag halen jullie de kinderen tussen 14:00 en 15:00 uur op en tussen de diensten door ben je vrij. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties ben je vrij.

  gisteren TCR Group - Middelburg
 • Medewerker kwaliteitsdienst m/v in zierikzee

  Als medewerker kwaliteit ga jij je bezig houden met kwaliteitscontroles van kunststofproducten. Je legt daarbij verantwoording af aan de quality manager die je op termijn ook zult gaan vervangen. Het is een voltijd-functie, maar deeltijd / duobaan behoort tot de mogelijkheden. In je takenpakket vallen onder andere de volgende werkzaamheden: •Uitvoeren van kwaliteitscontroles met diverse meetmiddelen •Het verwerken van meetgegevens •Het bijhouden van referentiemonsters •Vrijgeven van producten

 • Waterklerk in vlissingen en terneuzen

  Voor onze opdrachtgever uit Terneuzen zijn wij op zoek naar een Waterklerk. De waterklerk is de organisatorische spin in het web in de haven en voert alle voorkomende werkzaamheden uit voor zeeschepen die voor de opdrachtgevers de havens van Terneuzen en Vlissingen aanlopen. De werkzaamheden worden in onregelmatige dienst, volgens een ploegenschema, verricht. Een waterklerk is de schakel tussen de wal en het schip. Het is een veelzijdige functie waarin je administratieve en operationele taken verricht en veel contact hebt met de bemanning van schepen. Je regelt voor de scheepsleiding alle mogelijk voorkomende zaken, zoals douanezaken, het aan boord komen van eventuele passagiers en/of bemanning, visa en/of doorlaatbewijzen.

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Vlissingen
 • Kwaliteitsmedewerker in 's gravenpolder

  Als kwaliteitsmedewerker kom je te werken op de stafafdeling kwaliteit. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de opzet, de implementietie, het beheer en de borging van de juiste kwaliteit. Denk hierbij aan; •Kwaliteitscontrole •Hygiëne/voedselveiligheid •Arbo en milieu De afdeling zorgt voor de juiste certificering en dat alles op het gebied van wetgeving klopt. De functie van kwaliteitsmedewerker is actief op het uitvoeren van kwaliteitscontroles (van product en verpakkingen/ etiketten e.d.) en netheid/hygiëne. Een greep uit de werkzaamheden; •Nemen van monsters van uitgaande producten en beoordelen van de gebruikte verpakking •Uitvoeren van standaard en visuele controles op de productkwaliteit •Registeren en signaleren van kwaliteitsafwijkingen aan de leidinggevende en productie •Opstellen van kwaliteitsrapporten ten behoeve van de leidinggevende

 • Senior productanalist

  DELTA wil voor zijn energie- en telecom producten en diensten de natuurlijke keuze zijn van haar bestaande klanten en ook nieuwe klanten aantrekken door een excellent aanbod en service. DELTA gaat als nieuwe mobiele aanbieder de markt op. Daarmee ontstaat een unieke kans voor jou als je daar onderdeel van wilt uitmaken. Jouw nieuwe werk Je gaat aan de slag als Senior Productanalist met een sterke focus op mobiele telefonie. Je gaat je bezig houden met analyse van de productresultaten (ARPU/AMPU), bel- en datagebruik en gebruikt dit als directe basis om propositie, marge, marktaandeel en inkoop te verbeteren en het businessplan te bewaken. Daarnaast weet je de ontwikkelingen in de markt te vertalen naar DELTA en voorziet de organisatie gevraagd en ongevraagd van inzichten en analyses. Dit is een nieuwe functie, waarbij alles nog moet worden opgebouwd. Dat geeft veel ruimte, maar vraagt ook de nodige ‘extra stappen zetten’ om dit te kunnen bereiken. Dat moet je liggen om in deze rol succesvol te kunnen zijn. Je maakt onderdeel uit van het bouwen van een compleet nieuwe dienst die erg belangrijk gaat worden voor DELTA en CAIW. Samen met de productmanager en marketingmanager vorm je een team.

  2 dagen geleden Start People LA - Buiten Zeeland
 • Informatie analist bij dnwg (40u/week)

  Voor een datakwaliteitsproject is DNWG op zoek naar analytische tijgers! Maak jij je taken gauw eigen en vind je het leuk om met een team naar een concreet doel toe te werken? Dan komen wij graag met jou in contact! Een datakwaliteitsproject... Hoe zit dat dan? Het is gebleken dat ong. 53.000 Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) niet te matchen zijn met adressen in het DNWG aansluitregister voor water (ISEM). Dit project voert DNWG uit in opdracht van haar opdrachtgever Evides. We zijn op zoek naar een team van minimaal 5 Informatie Analisten. Wat is de scope van het project? • Het vergelijken van 53.000 BAG-adressen en adressering van wateraansluitingen en verbruiksadressen in de interne informatiesystemen (BAG -> Basisadministratie Adressen en Gebouwen); • Het analyseren van mismatches tussen de BAG-adressen en de registratie in de interne systemen; • Het doorvoeren van de correcties in de interne systemen. Doel: 100% BAG-compliant! Als Informatie Analist ben je verantwoordelijk voor de analyse en verwerking van de resultaten, door gebruik te maken van interne en externe systemen. Een ‘meewerkend voorman’ stuurt het team operationeel aan. Taken: • Verzamelen van informatie door gebruik te maken van verschillende externe informatiesystemen zoals o.a. Google Streetview, BAG-viewer, Globespotter en interne systemen; • Analyseren van mismatches; • Documenteren van de analyse en conclusie; • Voortgang van eigen werk verwerken door gebruik te maken van een registratietool.

  2 dagen geleden Start People LA - Goes
 • Analist processen & data

  De Analist beheert de operationele (keten) processen en de hieraan gerelateerde KPI’s. Indien er mogelijkheden zijn om verder te optimaliseren geeft de Analist concrete adviezen en voert de Analist de optimalisaties door. De Analist is de sparringpartner van de functioneel beheerders en zorgt ervoor dat systeemwijzigingen doorgevoerd worden aan de hand van vooraf gedefinieerde business requirements. De Analist analyseert complexe uitval en lost deze op en komt met proactieve voorstellen om uitval te reduceren. De Analist heeft hierbij contact met eindklanten, marktpartijen (netbeheerders, energieleverancier en meetverantwoordelijke) en serviceprovider (onder andere Monteurs en Meteropnemers). Kerntaken: • Beheren van (keten)processen; • Het verrichten van de key-user activiteiten voor de afdeling Back Office van de afdeling Marktfacilitering; • Het analyseren en oplossen van complexe uitval. Hierbij komen met proactieve voorstellen om uitval de reduceren. Instrueren en trainen van de (Senior) Medewerkers Back Office om uitval te voorkomen en ervoor te zorgen dat de lijnmedewerker de complexe uitval zelf af kan handelen; • Het deelnemen aan sessies met andere marktpartijen (leveranciers, netbeheerders, meetverantwoordelijken) en contact met belangrijke marktpartijen in het netgebied onderhouden

  2 dagen geleden Start People LA - Goes