Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 55 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Hoofd productie

  Als Hoofd Productie geef je dagelijks leiding aan onze productiemedewerkers. Je draagt actief bij aan procesverbetering op de productielijn en binnen de afdelingen. Op basis van de planning bewaak je de voortgang van de productie en leid je deze in goede banen, zodat gestelde tijdsnormen, doelen en kwaliteit worden behaald. • Je draagt er zorg voor dat de gestelde doelen binnen de planning met het hele productieteam worden gehaald; • Je geeft op een duidelijke manier leiding aan een team en stuurt dit team dusdanig dat de gestelde doelen met succes worden bereikt; • Je zorgt voor een goede sfeer onder de teamleden; • Je delegeert verantwoordelijkheden naar de juiste medewerkers en geeft vrijheid om initiatief te tonen. Je investeert tijd en moeite in de ontwikkeling van mensen. • Je komt met concrete verbetervoorstellen om de productiviteit te verhogen. • Je ziet erop toe dat het eindproduct aan de kwaliteitseisen voldoet.

 • Chauffeur

  Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar? Solliciteer nu en ga zo snel mogelijk aan de slag als chauffeur bij C.RO Ports (ook wel bekend als Cobelfret) in Ritthem! Het is een hele wereld op zich: ontelbaar veel auto’s op een enorm terrein, de hectiek die het met zich meebrengt, je proeft echt de havencultuur! C.RO ports is een grote logistieke dienstverlener met als doel de nieuwste auto’s te transporteren. Jij zorgt er dus indirect voor dat de klant op tijd in zijn nieuwe auto kan rijden! Op dit moment worden onderstaande diensten dagelijks uitgevraagd: • 07.00 – 15.00 • 15.00 – 23.00 (Een dienst van 09.00 – 17.00 uur komt ook wel eens voor.)

 • Electromonteur

  Heb je passie voor elektrotechniek en vind je het een uitdaging om een gehele bedrijfsinstallatie te onderhouden, aan te passen en storingen te verhelpen? Dan is dit de baan voor jou! Wat je gaat doen: Als Electromonteur start je met een werkoverleg samen met je team dat bestaat uit 5 perosnen. Je bespreekt noemenswaardige storingen en gaat vervolgens aan de slag om alle voorkomende elektrotechnische en instrumentatie installaties te controleren. Je pleegt service en onderhoud en lost eventuele storingen direct op. Je houdt niveaumetingen in de gaten en schakelt met de juiste (intern en extern) personen.Daarnaast verzorg je de nodige rapportages en administratie in SAP. Tevens draai je mee in de E&I consignatiedienst buiten kantooruren. wat zijn je verantwoordelijkheden: - Het uitvoeren van E&I onderhouds- en projectwerkzaamheden; - Het analyseren en oplossen van problemen op het vlak van E&I; - het identificeren en uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties volgens planning; - het uitvoeren van E&I installatie wijzigingen in overeenstemming met engineering pakket; - het uitvoeren van onderhoudstaken om de installaties in een goede en veilige staat te behouden.

 • Operator

  Werk jij graag in een fabriek met grote machines? Vindt jij chemische processen in een food omgeving interessant? Werk jij graag met verschillende nationaliteiten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor onze werkgever zijn wij opzoek naar een Operator die het team in Vlissingen wilt komen versterken. Het is een internationaal bedrijf met 176 vestigingen in 45 landen. De vestiging in Vlissingen ontwikkelt en produceert plastic verpakkingen voor hun Spaanse klant, die de PET flessen vult met fruitsap. Als Machine Operator ben jij verantwoordelijk voor: - Het inregelen en bijsturen van machines; - Het verrichten van inspecties en onderhoud van machines en randapparatuur; - Het oplossen en vooral voorkomen van storingen; - Het controleren en beoordelen van eindproducten volgens voorschriften; - Het invoeren en registreren van procesvariabelen en eventuele afwijkingen; - Het ombouwen van machines; - Zorg dragen voor een nette werkomgeving.

 • Productiemedewerker

  Snelheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel! Als je bezit over twee rechterhanden en een grote dosis motivatie en leergierigheid, dan laten we jou graag kennismaken met één van de beste werkgevers in Hulst! Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling: meubilair. Daar werk je in een team van circa 6 andere productiemedewerkers. Samen gaan jullie elke dag voor de beste resultaten en maken jullie meubels voor diverse opdrachtgevers. Wat ga je concreet doen: • Het laden en lossen van inkomende meubels • Het schoonmaken en repareren van meubels • Het transporteren van meubels naar opdrachtgevers in de regio

 • Inpakker

  Ben jij binnenkort beschikbaar? En weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in omgeving Hulst zoeken we een kandidaat die productiewerk wil doen voor langere tijd. Je gaat handmatig producten inpakken. Vervolgens moeten deze netjes gestapeld worden voor in het magazijn. Je kunt ook werken met een een gloednieuwe machine die zelf kan doorverpakken en stapelen.

 • Constructiebankwerker

  Heb jij een afgeronde opleiding richting metaal, kun je zelfstandig werken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het in de fabriekshal machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken. Dit doe je door middel van boren, ruimen, tappen en buigen van het materiaal. Na het meten en controleren van de maatvoering ga je verder met de assemblage en de montage van de onderdelen. Je draagt zorg voor het volgens tekening aanleveren van de halffabricaten. Deze worden gebruikt in diverse sectoren zoals de bouw- en gevelindustrie, machinebouw, scheepvaartindustrie en interieurbouw Uiteraard is het een pre als je ook kan tig-lassen maar dat is geen vereiste.

 • Operator

  Wil jij graag werken in een nieuwe fabriek? Help jij dit bedrijf graag groeien én daarbij ook jezelf? Heb je technische kennis en uit je dat graag in je werk? Lees dan snel verder! Het van origine Zweedse bedrijf waarvoor jij komt te werken maakt de laatste jaren een stevige groei door. Het bedrijf maakt namelijk veganistische melk, yoghurt, ijs en boter, alles is op basis van haver. En iedereen weet dat veganistisch door het leven gaan de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. Daarmee dus ook het succes van dit bedrijf! Sinds kort staat er ook in Vlissingen een productiefabriek. Ze begonnen klein in dagdienst, werken inmiddels in 3 ploegen en willen op het moment dat het mogelijk is in 5-ploegen gaan werken. Jij moet dit dus ook willen! Het probleem is, ze weten nog niet wanneer ze dit gaan doen. Het kan namelijk pas op het moment dat ze genoeg medewerkers hebben. Omdat het een internationaal bedrijf is, is de voertaal Engels. Daarom is het belangrijk dat jij comfortabel bent met de Engelse taal. Wat ga je precies doen? - Kwaliteitscontroles uitvoeren; - Verbeteringen doorvoeren; - Nieuwe medewerkers inwerken; - Problemen oplossen en onderhoud uitvoeren.

 • Vuilnisman

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Middelburg. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

 • Bedrijfsjurist

  Heb jij een afgeronde HBO/WO-opleiding in een bedrijfsjuridische richting, minimaal 3 jaar werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als je bovendien doelgericht en ondernemend bent, kom ik graag in contact met jou! Voor een van onze opdrachtgevers, een toonaangevend familiebedrijf in Terneuzen, ben ik op zoek naar een bedrijfsjurist. De opdrachtgever heeft meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. In de rol als bedrijfsjurist rol ga jij als juridisch vakspecialist de organisatie begeleiden en adviseren. Je fungeert als aanspreekpunt en vraagbaak voor de locaties op het gebied van juridische vraagstukken. Als bedrijfsjurist begeleid jij juridische trajecten en heb je een adviserende rol. Namens de organisatie treed jij op als intermediair in contact met overheden. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat jouw opdrachtgever binnen de juiste juridische kaders opereert. Uiteraard moeten daarbij risico’s proactief worden vermeden of afgedekt. Jouw rol als bedrijfsjurist is veelzijdig: je adviseert de raad van bestuur maar werkt ook binnen het directiesecretariaat. Je rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur. In het team van stafmedewerkers van het directiesecretariaat bereid jij onderhandelingen en vergaderstukken voor en maakt verslagen van vergaderingen met de dochterondernemingen. Als bedrijfsjurist werk je niet alleen, maar als onderdeel van een team met stafmedewerkers van het directiesecretariaat met ieder zijn eigen specialisme. Daarnaast werk je samen met directies en management van de dochterondernemingen.

 • Procesoperator b

  Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in volcontinudienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Voor al die verantwoordelijkheid bij onze opdrachtgever mag jij het volgende terug verwachten - Goed werkgeverschap, gelukkige medewerkers zijn van groot belang - Uitstekende en motiverende arbeidsvoorwaarden - Stevige pensioenregeling en passende reiskostenvergoeding - Een interessante onregelmatigheidstoeslag - De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, maak je droom waar - Bij goed functioneren biedt de opdrachtgever je graag een vaste aanstelling Naast het dragen van veel verantwoordelijkheid ga je - Controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de installaties en apparatuur in de plant - Controleren en bedienen van de compressoren, pompen en ventilatoren - Gevonden procesvariabelen registreren - Controleren van diverse temperaturen, drukken en niveaus - Storingen en lekkages signaleren en afwijkingen melden - De Hoofdoperator assisteren

 • Verpleegkundige

  Ben jij verpleegkundige en wil jij ondersteunen op een reguliere verpleegafdeling en/of op een COVID-19 afdeling? Kun jij per direct aan de slag? Jouw hulp is meer dan welkom, waar dan ook! Voor zowel de reguliere afdelingen als Acute Opname Afdeling en de Longafdeling zoeken wij flexibele en enthousiaste verpleegkundigen. De taken die de verpleegkundige uitvoert zijn gericht op verpleging, verzorging en begeleiding van patiënten op de verpleegafdeling. Als verpleegkundige ben je het aanspreekpunt voor patiënten en hun contactpersonen, artsen, paramedici en verzorgenden. Je bent ook verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening en de dagelijkse gang van zaken op de afdeling; Je verricht verpleegkundige en verzorgende handelingen volgens het zorgplan en signaleert eventuele veranderingen bij de cliënt en anticipeert hierop; Je bevordert de gezondheid en het functioneren van individuele en groepen cliënten door het geven van voorlichting, advies en instructie.

 • Huisvuilbelader

  Werk jij graag buiten? En ben jij flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de Gemeente Vlissingen zoeken wij per direct enthousiaste en proactieve beladers. Samen met jouw collega's zorg jij er dagelijks voor dat de gemeente Vlissingen schoon blijft. Dit doe je door het huisvuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag en jouw rooster is flexibel, aangezien wij afhankelijk zijn van de aanvraag die de gemeente doet.

 • Productiemedewerker

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en hard werkende productiemedewerkers! Jij bent een echte doorzetter die graag met beton aan de slag gaat. Je houdt je bezig met betonstorten en alles wat daarbij komt kijken. Je wordt aangestuurd door een meewerkend voorman. Je moet tekeningen kunnen lezen en affiniteit hebben met bouw en beton. Je spreekt Nederlands en Engels. Je zorgt voor een schone werkomgeving en veiligheid heb je hoog in het vaandel staan. Je bent betrouwbaar en collegiaal. Jouw werktijden zijn van 07.00 tot 15.45 uur.

 • Directiesecretaresse

  Ben jij een ervaren professional die proactief werkt en zich staande weet te houden in een politieke bestuurlijke werkomgeving? Voel jij je als een vis in het water bij het werken in een drukke omgeving? Lees dan snel verder. Het ontzorgen van collega’s voor wie je werkt en het aanbrengen van structuur vind je een belangrijke zaak en is je passie. Je gaat zorgvuldig te werk en bent flexibel. Door je servicegerichte houding weten anderen dat jij je afspraken nakomt en probleemoplossend werkt. Als directiesecretaresse houd jij je bezig met de secretariële ondersteuning van hoofdzakelijk de directie van de gemeente. Van agendabeheer tot het organiseren en afhandelen van vergaderingen, alles komt voorbij. Geen dag is hetzelfde en jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Jij bent het type dat ontzorgt, regelt en stressbestendig is: • Je ondersteunt en faciliteert (hoofdzakelijk) de directeuren van de gemeente • Je levert een bijdrage aan de coördinatie van allerlei zaken waar de directeuren zich mee bezig houden. Je organiseert, je bewaakt de voortgang, signaleert knelpunten en je verzorgt de dossiervorming; • Je verricht secretariaatswerkzaamheden (voorbereiding overleggen, uitzetten actiepunten, invoeren gegevens in diverse programma’s zoals Youforce en Verseon).