Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 133 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Promotiemedewerkers

  Wij zijn op zoek naar promotiemedewerkers voor omgeving Vlissingen, Middelburg en Goes. Samen met nog iemand ga je een hele dag op pad en deel je vol enthousiasme flyers of artikelen uit in de stad. Ook is de mogelijkheid er om je samen met een vriend of vriendin in te schrijven zodat jullie samen worden ingedeeld.

  gisteren PromopolitanNL ( Vlissingen )
 • Logistiek medewerker

  Voor een bedrijf in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Het betreft een fulltime functie met kans op een vast dienstverband. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het laden, lossen en opslaan van bulk. Er wordt projectmatig gewerkt. Wanneer er een opdracht binnenkomt zal deze verwerkt moeten worden. Er is van te voren dus niet heel duidelijk hoelang je werkdagen zullen zijn. Wanneer er bijvoorbeeld een schip gelost dient te worden is je werkdag klaar als het werk klaar is. Je kan ingezet worden op de heftruck, de Shovel of de kraan afhankelijk van je ervaring. Heb je nergens nog ervaring mee maar wil je dit wel leren? Dat kan! Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.

 • Binnendienst en expeditie (38 uur)

  In verband met de groei van onze activiteiten zoeken wij iemand die onze binnendienst met bijbehorende expeditie verder op gaat bouwen. Masters Solution Secondment B.V. is voornamelijk bekend met producten van ‘Original CBD’. Naast verschillende webwinkels leveren wij ook direct aan detaillisten en groothandels. De binnendienst vormt de spil in ons web. In deze functie ontvang jij binnengekomen orders die jij administratief verwerkt en tevens gereed maakt om te verzenden. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor onze relaties en eigen mensen van de buitendienst. Bij gebleken geschiktheid zal op termijn je takenpakket met name op administratief gebied verder kunnen worden uitgebreid.

 • Algemeen medewerker uitvaartcentrum

  De verschillende taken in de functie van Algemeen Medewerker zijn onder andere: – Voorbereiden en begeleiden van rouwdiensten – Cateringwerkzaamheden; – Ophalen en verzorging van de overledene; – Voorbereiding van en aanwezigheid tijdens uitvaartplechtigheden in de aula; – Ontvangst nabestaanden en uitvaartleiders; – Het verrichten van administratieve werkzaamheden.

  gisteren HR Zeeland ( Terneuzen )
 • Vakantiekrachten in hulst!

  Heb je (straks) vakantie en zou je graag willen bijverdienen in je vakantie? Solliciteer dan op deze vacature en kom in aanmerking voor 1 van onze vakantiebanen! We hebben verschillende vakantiebanen in allerlei richtingen, zoals logistiek, techniek, productie, horeca, agrarisch of bijvoorbeeld administratief! Ook nu krijgen wij al verschillende opdrachten voor vakantiewerk binnen. Ben je nu al beschikbaar en zou je alvast aan de slag willen gaan? Dat kan!

  gisteren Tempo-Team Hulst ( Hulst )
 • Vakantiewerk horeca domburg

  Ben jij flexibel, hardwerkend en sociaal? Dan zijn we voor ons pannenkoekhuis op zoek naar jou! In het kort - Begroeten van gasten op een warme manier - Bestellingen opnemen - Drankjes klaarmaken - Zorgen dat de gast zich thuis voelt - Het onderhouden van contacten met gasten in verschillende talen

 • Vakantiewerk

  Wij zoeken per direct vakantie werkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.

 • Bijbaan als autorijder

  Heb jij altijd gedroomd van het rijden in de nieuwste auto’s en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nu krijg jij de kans om deze nieuwe auto’s te laden en lossen van schepen en treinen bij C.ro Ports (Cobelfret).

 • Cleaner / medewerker spoelruimte

  Voor een bedrijf in Goes zijn wij per direct op zoek naar een Cleaner / medewerker spoelruimte. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het schoonmaken van kuipen, deels met de hand en deels met behulp van een spoelprogramma in de spoelruimte. Naast deze werkzaamheden sta je je collega's bij daar waar nodig in de mengerij. Het is een fysiek zware functie, waarbij je goed tegen hectiek moet kunnen. Tussen de spoelprogramma's door help je je collega's, maar houd je ook je eigen werk in de gaten.

 • Verladingsoperator

  Voor een klant van ons in Vlissingen zijn wij op zoek naar een verladingsoperator voor 6 maanden. Als operator geef je uitvoering aan de operationele werkzaamheden. Een aantal van deze werkzaamheden zijn: - Laad- en los operaties uitvoeren; - Peilen van tanks; - Monsters nemen; - Opmaken van vervoersdocumenten; - Bedrijfshulpverlening; - Werkvergunningen opmaken (inclusief taak-risico analyse); - Inspectie en klein onderhoud van installaties. Verder onderhoud je het contact met de scheepbemanning, de chauffeurs, de controleurs en neem je deel aan verschillende overleggen.

 • Machinebediende voor vast!

  Voor onze opdrachtgever in Goes zijn wij op zoek naar een machinebediende. Het gaat om een functie voor lange tijd. Je werkt één maand via Actief Werkt en daarna krijg je een jaarcontract. In deze functie houd je je bezig met het afvullen en verpakken van lijmen, kitten en smeer- en soldeermiddelen volgens gestelde productie- en kwaliteitsnormen. Specifieke werkzaamheden: • Het voorbereiden van het afvulproces conform specificatie en het gereedzetten van emballage; • Het in/omstellen van de afvulmachine en het afvullen en verpakken van gereed product; • Afgevuld product controleren en signaleren van afwijkingen bij de direct leidinggevende; • Het verrichten van licht administratieve werkzaamheden; • Apparatuur schoonmaken, (de-)monteren en reinigen van onderdelen; • (Ver)storingen en gevaarlijke situaties signaleren en deze melden bij de leidinggevende en eventueel bespreken met de afdeling Engineering; • Inpakkers instrueren. Het gaat om een functie voor 39 uur per week. Deze functie begint in de dagdienst, maar in de toekomst wordt dit een functie in een 2 ploegendienst. Je werkt de ene week een ochtenddienst en de andere week in de middagdienst. Je werkt niet in de weekenden.

 • Allround logistiek-/productiemedewerker

  Voor een bedrijf in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een Allround logistiek-/productiemedewerker. Het betreft een fulltime functie met kans op een vast dienstverband. Het bedrijf bestaat nu ongeveer twee jaar en houdt zich bezig met het laden, lossen en blenden van loodconcentraat in bulk. Zij zijn momenteel in volle groei en daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. Het bedrijf bestaat uit 11 medewerkers. Omdat het team vrij klein is zijn de taken heel veelzijdig. Zo wordt er verwacht dat je breed inzetbaar bent op meerdere afdelingen binnen het bedrijf.

 • Shovel machinist

  Voor een klant in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar enthousiaste Shovel machinisten. Ben jij een ervaren shovel machinist of lijkt het jou leuk om hiervoor opgeleid te worden dan zijn wij op zoek naar jou. Het werk bestaat uit shovel werkzaamheden bij de overslag/zeefwerk en andere bijkomende werkzaamheden. De werktijden zijn van 06:00 - 18:00 of van 18:00 - 06:00 uur. Je werkt 4 dagen in de week en bent 3 dagen per week vrij.

 • Algemeen medewerker

  Wij zoeken per direct een Algemeen medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.

 • Groenmedewerkers

  Wij zoeken per direct groenmedewerkers voor langere tijd met uitzicht op vast. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.