Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 153 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Tu parli italiano?

  Tu parli Italiano? Wij niet (voldoende) en daarom zoeken we jou! We zijn een groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux, bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en we werken vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg. Samen met meer dan 30 collega’s werken we dagelijks super hard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu zes websites en blijven uitbreiden. We zoeken daarom een nieuwe betrokken enthousiaste collega die een uitdaging niet uit de weg gaat. Samen met de andere afdelingen ga je werken aan het opzetten van een Italiaanse website. Jij gaat hiervoor het vertaalwerk voor je rekening nemen. Het doel is om onze Italiaanse klanten nog beter te kunnen gaan bedienen. Nadat het eerste vertaalwerk voor de website is afgerond stroom je in bij ons team van de klantenservice (geen call center). Je gaat dagelijkse vertalingen voor je rekening nemen en verder het klantenservice team helpen en ondersteunen. Dit team is de spil van de onderneming en zorgt dat alle binnenkomende orders, (hulp)vragen en wensen van klanten worden afgehandeld. Een afwisselende baan die nooit saai is.

  2 weken geleden Betaalbarekralen - Middelburg
 • Banen uitzicht op vast werk

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 55 jaar.

 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Operators

  Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Operators. De opdrachtgevers zitten in diverse branches.

 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Logistiek medewerker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren Terreinmedewerkers. Je bent met een aantal collega’s verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto’s en containers, Uiteraard dienen de producten op de juiste plaats en manier opgeslagen te worden. Wij vragen Je bent voor minimaal 40 uur per week beschikbaar. De producten moeten op een snel maar zorgvuldig tempo worden vervoerd, dus alleen een heftruckcertificaat is niet voldoende. Je moet genoeg ‘rijervaring’ hebben om deze taak goed uit te kunnen voeren. Je haalt dus voldoening het werk snel en efficiënt uit te voeren.

 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland - Benelux.

 • Kraanmachinist(en)

  Wij zoeken kraanmachinisten die ervaring heeft met mobiele/rups kranen of op minikranen kan draaien. Of als geen ervaring hebt op alle machines maar op 1 ervan, dan mag je ook reageren. Als kraanmachinist voor op de mobiele kraan/rupskraan/minikraan draai je op kranen van diverse merken en variërende tonnages. Het leggen van leidingen, graven van bermen, uitvlakken, sleuven trekken etc. zijn je dagelijkse werkzaamheden. Ook moet je af en toe de handen uit de mouwen steken om de grondwerker te assisteren

 • Transportplanner m/v

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Transportplanner M/V. Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het boeken van transportopdrachten. Dit doe je op een zo efficiënt mogelijke manier om zowel mens als materieel zo efficiënt mogelijk in te zetten. Het doel is om jouw klanten een optimale service te bieden en telefonisch klantcontact is dan ook een groot onderdeel van je werkzaamheden. Je volgt de status van de zendingen en je bent de schakel die er voor zorgt dat de opvolging, behandeling en communicatie in het transportproces richting interne afdelingen en vervoerders goed verloopt. De belangrijkste taken opgesomd: • Aannemen en verwerken van transportopdrachten • Maken van een (route)planning en deze begeleiden bij de uitvoering • Overzicht houden en anticiperen op wijzigingen • Aansturen van chauffeurs op locatie • Contact onderhouden met klanten over orders en hen adviseren over materieel, producten en transport • Verzorgen van administratie en urenregistratie Niks is zo veranderlijk als transport. Als planner ben je dagelijks bezig om het beste resultaat te behalen in een omgeving die continue in beweging is. Als transportplanner sta je stevig in je schoenen en hou je je hoofd koel. Hierdoor ben je in staat om het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen te nemen die zorgen voor een optimaal resultaat.

 • Leerling / ervaren kunststofmonteur v/m

  Je leert het vak Kunststofmonteur van ervaren mensen. Je doet kennis op van materialen, leert werken met (kleine en grote) machines. Je leert vervaardigen, monteren, uitbreiden, repareren, onderhouden, bewerken, coaten en overige bewerkingen van kunststofmaterialen/ halffabricaten, thermoharders en thermoplasten. Alles met het doel een volwaardige Kunststofmonteur te worden! Hoe starten we? Je bent niet binnen een jaar een volwaardig Kunststofmonteur. Maar door je te koppelen aan ervaren collega’s die je alles leren, laten ervaren en laten doen, groei je uiteindelijk wel in je kennis en kunde.

 • Lasser & constructie

  Wij zijn op zoek naar ervaren TIG lassers. Het is voor een TIG lasser van belang dat je zowel zelfstandig als in een team kunt werken en dat je over een flexibele en klantgerichte instelling beschikte. Zorgvuldigheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Het is van belang dat je eerlijk en betrouwbaar bent, onze opdrachtgevers moeten op je kunnen bouwen en vertrouwen. Je houdt je o.a. bezig met: – het voorbereiden, samenstellen en afwerken van hoogwaardig laswerk; – Volledig beheersen van het TIG lassen; – het bouwen van machines, installaties en constructies aan de hand van technische tekeningen; – zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden uit in de werkplaats; – werkzaamheden in het kader van orde en netheid (housekeeping); – in staat om gespecialiseerde lasstanden uit te voeren; – om kwaliteit te leveren binnen de vooraf besproken en vastgestelde planningen en tijden; – controleren van laswerk direct na het lassen en indien nodig direct reparatielaswerk verrichten.

 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

 • Betontimmerman/reparateur

  Wij zijn op zoek naar een vakbekwame betontimmerman! In de functie zijn we op zoek naar de betontimmerman voor het maken van bekistingen voor betonconstructies voor onder andere bouw, waterwerken en/of de bouw van infrastructurele betonwerken Het gaat hierbij om gemotiveerde vakmensen die op zoek zijn naar vast dienstverband. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit: • Realiseren van alle soorten en typen bekistingen; • Beton verwerken; • Ontkisten en afhandelen; • Elementen plaatsen.

 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

 • Hovenier ( leerling – ervaren )

  Onze opdrachtgevers zijn dynamische bedrijven waar betrokken vakmensen er voor zorgen dat de opdrachtgevers te allen tijde centraal staat. Hun diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Ter uitbreiding van hun team zoeken we Hoveniers of iemand die het vak wilt leren.