Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 92 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Per direct: fileerder

  Wij zijn per direct op zoek naar een fileerder voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. Heb jij interesse en wil je per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: puntlasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een (punt)lasser voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Van de medewerker wordt gevraagd om op aanwijzen van de werkgever las werkzaamheden uit te voeren op basis van tekeningen. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: medewerker doe het zelf zaak

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker Doe het Zelf zaak voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Van deze medewerker wordt verwacht dat men klanten kan adviseren op de hout afdeling, zorg draagt voor de voorraad en op verzoek van de klant hout op maat zaagt met een afkortzaag. Heb jij interesse en denk je hiervoor in aanmerking te komen reageer dan snel !! Je kunt ons bellen of je C.V. aan ons toesturen, dan nemen wij contact met je op.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: schilder

  Wij zijn per direct op zoek naar een schilder voor het schilderen van een bedrijfspand, dit is voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb je interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: medewerker bouwmarkt

  Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor een bouwmarkt voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Je hebt ervaring met een zaagmachine, bent representatief en kunt goed omgaan met klanten. Heb je interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. dan nemen wij contact met jou op.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: metselaars

  Wij zijn voor diverse werkgevers per direct op zoek naar metselaars voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Ben jij ZZP'er en wil je graag als ZZP'er aan de slag, ook dan vragen wij je uitdrukkelijk te reageren. Bel ons of stuur ons je C.V. toe, dan nemen wij contact met je op.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: stratenmaker vast/flexibel en/of zzp basis

  Wij zijn per direct op zoek naar stratenmakers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ? Ook leerlingen worden uitdrukkelijk verzocht te reageren. Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: monteur zonwering

  Wij zijn per direct op zoek naar een monteur zonwering voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons of stuur ons je C.V.

  20 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Start vanaf augustus 2019 met een technische mbo opleiding!

  Start vanaf augustus 2019 met een technische MBO opleiding! Wil jij straks: - Onderhoud plegen aan besturingskasten op schepen of in de industrie - Elektrotechnische installaties aanleggen in bruggen en sluizen - Met je service bus op weg en onderhoud plegen of storingen oplossen in ziekenhuizen - Machines onderhouden als procesoperator - Samenstellen van metaal constructies op de industrie - Onderhouden van technische installaties binnen de elektro- of installatietechniek.. - De gevraagde techneut van de toekomst worden....? Techniek is de toekomst. Met een opleiding in de techniek ben je verzekerd van een mooie carrière. EN je kan straks écht iets. Leren en werken in de techniek Kies voor een leerwerktraject in de techniek bij Goflex, de mbo BBL-route. Bijvoorbeeld in de elektrotechniek, installatietechniek, metaal- of procestechniek. Theorie krijg je op het ROC en praktijk doe je bij Goflex en bij een van de opdrachtgevers.

  21 uur geleden Goflex - Goes
 • (leerling)stoffeerder

  Lavoir is een projectinrichter met 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk)meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Wij zijn gevestigd in Arnemuiden (vlakbij Middelburg). Vanwege uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een (leerling) stoffeerder. In deze veelzijdige en zelfstandige functie ben je dagelijks op pad naar onze klanten om hun wensen op het gebied van vloerbekleding uit te laten komen. Dit doe je met liefde en nauwkeurigheid, je vertrekt niet voordat de klant tevreden is. Je wordt ingezet voor zowel grote projecten als particulier werk, zodat je veel variatie kunt verwachten. Voor deze functie komen zowel stoffeerders met ervaring als gemotiveerde mensen die het vak nog moeten werken in aanmerking. Jouw taken: • Voorbereidingswerkzaamheden (o.a. bestaande vloeren verwijderen, schuren, primeren en egaliseren) • Leggen van alle typen harde en zachte vloerbedekking en bijbehorende afwerking • Trapbekleding aanbrengen • Eindoplevering samen met de klant

 • Monteur raambekleding en meubilair

  Lavoir is een projectinrichter met 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk)meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Wij zijn gevestigd in Arnemuiden (vlakbij Middelburg). Vanwege toenemende drukte zijn we op zoek naar een gemotiveerde en handige kandidaat die ons montageteam kan versterken. Voor dit team is geen dag hetzelfde. Zo kun je de ene dag samen met collega’s een groot kantoor compleet inhuizen, de volgende dag verzorg je zelfstandig de raambekleding bij een particulier. Dit doe je nauwkeurig en klantgericht, zodat je een tevreden klant achterlaat. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en gedraagt je hier ook naar. Jouw taken: • Levering en montage van meubilair en raambekleding • Ondersteunend werk voor stoffeerders • Magazijnbeheer • Meedenken met de klant om tot een goed eindresultaat te komen

 • Accountmanager b2b

  Lavoir is een projectinrichter met 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk)meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Wij zijn gevestigd in Arnemuiden (vlakbij Middelburg). In deze commerciële, uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de zakelijke klant vanaf het eerste contact tot facturatie, waarbij je ondersteund wordt door een ervaren ontwerpteam en binnendienst. Je beseft dat je eerst zal moeten zaaien voordat je kan oogsten en zorgt op creatieve wijze voor het eerste contact met de potentiele klant. Koude acquisitie is voor jou een koud kunstje. Vervolgens bouw je je relaties uit en verdiep je je in de klant, waardoor je uiteindelijk een mooi totaalplaatje kan neerzetten waarin de wensen van de klant compleet vertaald zijn. Hierdoor weet je resultaten te boeken en klanten te binden. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor het gehele team. Jouw taken: • Het maken, uitbouwen en onderhouden van een eigen klantenbestand • Netwerken opzetten en beheren • Het plegen van (koude) acquisitie, zowel telefonisch als persoonlijk • Gesprekken voeren met verschillende betrokken partijen binnen de beslissingslijnen • Klanten adviseren op het gebied van inrichting • Het maken van passende offertes • Projectbegeleiding, vanaf acquisitie tot aftersales

 • Per direct: allround klusjes man

  Wij zijn per direct op zoek naar een klusjesman die handig is in het opbouwen van speeltoestellen, maar ook als stratenmaker aan het werk kan gaan. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

 • Per direct: quad chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een quad chauffeur voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. Heb jij interesse en wil je graag direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.