Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 63 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Vlissingen. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

 • Meewerkend voorman m/v | nieuwdorp

  Ben jij een echte teamplayer die een team kan aansturen en motiveren? Ben jij nauwkeurig in het volgen van werkinstructies en kan deze overdragen aan jouw team? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in functie van voorman. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. De mooie taak aan jou en jouw team om deze vracht klaar te maken voor verder transport. Als meewerkend voorman draag jij zorg voor de aansturing van een team logistieke medewerkers, daarnaast werk jij mee in het team. De kern van jouw werkzaamheden is het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de vrachten te laden en te lossen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, bobcat of loader. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. In de rol van meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk dat jouw team volgens besproken en beschreven werkinstructies werkt en de daarbij behorende persoonlijke beschermingsmiddel draagt. Je hebt een actieve bijdrage in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het voorkomen van incidenten. Je stopt onveilige situaties of handelingen direct wanneer dit kan leiden tot (zware) ongevallen. Daarnaast heb jij overleg met de operationsleader en de operator. Hierin bespreek jij de planning van het dagelijkse productieproces en op welke manier deze productie te realiseren is. Je maakt hierin ook afspraken over communicatie bij eventuele productiestoringen. Tijdens dit overleg stel jij de operationsleader en operator op de hoogte over te verrichten werkzaamheden, aard van de werkzaamheden en omgevingsomstandigheden. In dit overleg ontvang jij van de operationsleader specifieke werkinstructies betreft het veilig laden en lossen. Deze informatie is voor de veiligheid van jou en jouw team. Met de operationsleader en operator maak jij afspraken over de samenwerking met jouw team, dit doormiddel van een portofoon Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  23 uur geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp
 • Operator m/v | nieuwdorp

  Heb jij een goed inzicht en kan jij situaties analyseren? Ben jij nauwkeurig in het volgen van werkinstructies en kan deze overdragen aan collega’s? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de rol van operator. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. Als operator draag jij zorg voor een efficiënt en effectief productieproces, ook het optimaliseren en stabiliseren van het proces behoord tot jouw doelen. In de rol van operator heb jij een actieve rol in het overleg met de operationsleader voorgaande de werkzaamheden. In dit overleg maak jij een analyse van mogelijke knelpunten en bedenk jij hoe deze knelpunten te ondervangen uit vorige ervaringen. Met de operationsleader en de voorman bespreek jij de planning van het dagelijkse productieproces en op welke manier deze productie te realiseren is. Je maakt hierin ook afspraken over communicatie bij eventuele productiestoringen. Als operator verricht je diverse administratieve en controlerende werkzaamheden zoals: - Het bewaken van diverse kengetallen van het productieproces tijdens de productie via beeldscherm en camerabeelden. - Het aanpassen van diverse variabelen van het productieproces ten behoeve van optimalisatie: start, pauzering en einde van het productieproces - Het verzamelen van data van het productieproces ten behoeve van analyse en verbetering. - Het bewaken van de omgevings- en persoonlijke veiligheid (voorkoming stofvorming e.d.) - Onderhoudt contact met de voorman tijdens het productieproces en speciaal tijdens wijzigingen en storingen. Storingen worden via een specifieke werkinstructie behandeld en verholpen - Het vaststellen van de aard/ernst van de storing - Meld incidenten bij de operationsleader en voorman, stopt onveilige situaties of handelingen direct wanneer dit kan leiden tot (zware) ongevallen. - Heeft een actieve bijdrage in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  23 uur geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp
 • Logistiek medewerker loodconcentraat m/v | nieuwdorp

  Wil je direct aan het werk? Kan jij goed volgens protocol en secuur werken? Ben jij een harde werker met een logistieke achtergrond? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. De mooie taak aan de logistiek medewerker om deze vracht klaar te maken voor verder transport. De kern van jouw werkzaamheden is het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de vrachten te laden en te lossen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck gebeuren. Verder voer jij ondersteunde taken uit voor het effectief laden en lossen van de vrachten. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  23 uur geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp
 • Pce inspecteur level 2

  - Opstellen van inspectieplannen voor de periodieke herbeoordeling, reparaties en modificaties van drukapparatuur (waaronder leidingen) en tanks - Inspecties uitvoeren onder verantwoording van de senior inspector - Zelfstandig beslissingen nemen of initiëren - Opstellen resultaat rapportages van de inspecties - Vaststellen van eindoordeel onder verantwoordelijkheid van de senior inspecteur - Evalueren van het inspectieplan en vastleggen herbeoordelingstermijn - Het beoordelen en ter beschikking stellen van inspectiehistorie bij het opstellen van faalanalyses - Actieve inbreng in corrosie-analayses - Het invoeren en bijhouden van de inspecties in het managementbeheerssysteem - Inspectiefile beheren

 • Lab analist dow chemical terneuzen

  Het lab: jouw ideale werkplek? Hier kun jij je volop bezighouden met onderzoek en analyse op het gebied van chemie. Een flinke stap maken in jouw carrière en samen met het team van Dow Chemical het onderzoek naar een hoger niveau tillen? Manpower heeft de ultieme kans. Grijp deze! Lees snel verder, wij geven je alle informatie om te solliciteren voor deze veelzijdige functie. Uitzendbureau Manpower zoekt een lab analist voor Dow Chemical in Terneuzen. Dit ga je doen Als chemisch laborant bied je technische ondersteuning bij experimenten die betrekking hebben op gaschromatografie. Je helpt bij de voorbereiding en uitvoering hiervan. Concreet voer je de volgende werkzaamheden uit: - Ontwikkelen van methoden en probleemoplossingen met toepassing van gaschromatografie - Opstellen van rapportages en nieuwe methode-applicaties - Ondersteunen bij analysesystemen, probleemoplossingen, rapportages en nieuwe methode-applicaties. - Samenwerken met lokale en internationale onderzoekers Werktijden De werktijden zijn tussen 8:00 uur en 18:00 uur. De exacte invulling hiervan wordt nader overeengekomen. Hier kun jij op rekenen: - Goede werksfeer binnen een internationaal team - Brutosalaris tussen 2.600 euro en 3.400 euro per maand (is bespreekbaar) - Op termijn kans op een vast contract bij Dow Chemical - Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km en volledige vergoeding van Westerscheldetunnel kosten - Gratis toegang tot E-learning platform via Manpower (StudyTube) - Fulltime baan van 40 uur per week - Bonussen in de vorm van VVV bonnen en pensioenopbouw via Manpower

  2 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Cadeau inpakker

  De kerstman heeft hulp nodig! Helaas komen de kerstcadeautjes niet vanzelf onder de kerstboom. Daar zit een heel team aan harde werkers achter, die deze cadeaus dagenlang inpakken en er voor zorgen dat iedereen er van kan genieten. Maar dit team is niet groot genoeg. Daarom willen we heel graag jouw hulp vragen! Voor een bedrijf in Yerseke zijn we op zoek naar mensen die tot minimaal 20 december veel uren willen draaien. Je zult uitkomen op zo'n 50 uur per week wat dus betekent dat je even goed kunt sparen! De werkzaamheden bestaan uit het inpakken van cadeaus die vervolgens verstuurd kunnen worden naar de klanten. Aangezien het om lange dagen gaat (tussen 6:00 en 22:00 uur) krijg je van ons een lunch én een diner aangeboden. Heb jij interesse en kun je al deze week starten? Laat het dan snel weten! Ook bij vragen kun je altijd contact opnemen via danielle.geschiere@tempo-team.nl of 0113-223220

  2 dagen geleden Tempo Team Goes - Zierikzee
 • Logistiek medewerker

  Heb jij certificaten voor rijdend materieel? En kun jij dit combineren met fysiek werk? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als logistiek medewerker bij dit overslag bedrijf in bulkgoederen kun jij ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Het vullen bij de afzaklijn, assisteren bij onderhoud, reinigen van installaties en het uitvoeren van ladingen en lossingen met divers rijdend materieel wanneer jij in het bezit bent van het geldende certificaat. Jij weet kwaliteit- en milieubewust om te gaan met de producten en hebt veilig werken altijd op nummer één staan!

 • Procesoperator b

  Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een procesoperator met een afgeronde opleiding Procestechniek/Vapro B In de functie van procesoperator heb je de volgende taken: • Bedienen van productie installaties. • Begeleiden, voorbereiden en controleren van alle onderhoudswerkzaamheden. • Controleren van producten en uitvoeren van testen en waar nodig corrigerend handelen. • Verantwoordelijk voor de te verwerken producten volgens planning. • Lokaliseren van oorzaken welke productiestoringen tot gevolg hebben. • Voorbereiden en uitvoeren van speciale operationele transacties, zoals opstarts, shutdowns, grote reparatiestops en product wisselingen. • Uitvoeren van eerste lijnsonderhoud. • Voorbereiden van werkzaamheden voor afdeling onderhoud en contractors. • Handelend optreden bij calamiteiten als brandwacht. • Verrichten van administratieve handelingen t.b.v. de procesregistratie

 • Chauffeurs opleiding

  Is het jouw droom om chauffeur te worden? Heb je nog geen rijbewijs C of CE? Actief Werk! biedt jou een opleiding aan met baangarantie! Wij investeren graag in jouw droom om chauffeur te worden. Heb je de verkeerde baan gekozen? Gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wordt dit misschien je eerste baan? Actief Werkt! biedt alle gemotiveerde mensen de kans om zich op te leiden tot chauffeur. Na een korte proefperiode ga je van start met je opleiding. Ondertussen ben je aan de slag in alle voorkomende werkzaamheden zoals productiewerk, magazijnwerk en schoonmaakwerk. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt ongeveer 4 tot 6 maanden. En het mooie hiervan is dat je geen eigen geld hoeft in te brengen!

 • Hr adviseur

  Als HR adviseur bij onze opdrachtgever houd je je bezig met alle facetten van het HR-vak. Enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern over P&O zaken zoals werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling. Anderzijds faciliteer en ondersteun je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun medewerkers. Vragen over verzuim, ontwikkeling of functioneren komen dan ook dagelijks voorbij. Daarbij zoek jij altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. In de ruim 100 jaar dat onze opdrachtgever bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen in de arbeidsmarkt. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de P&O-directeur, meerdere HR adviseurs, een backoffice en salarisadministratie. Daarnaast werk je nauw samen met management en directies van de dochterondernemingen. Je bent dan ook regelmatig op pad om deze te bezoeken.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Mobility manager

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mobility Manager. Word je enthousiast van een zeer afwisselende functie met als doel alle medewerkers van onze opdrachtgever zo groen mogelijk naar het werk te mobiliseren? Dan is dit de job voor jou! Als Mobility Manager bij onze opdrachtgever is aan jou de uitdaging om op een duurzame wijze verder te bouwen aan hun duurzaam mobiliteitsbeleid. Je draagt de mobiliteitsstrategie uit binnen én buiten de organisatie en zorgt voor een verankering van het beleid. Dit doe je dusdanig dat dit leidt tot een gedragsverandering bij de medewerkers. Duurzaamheid is hierbij de key! Natuurlijk houd je hierbij ook rekening met nieuwe regelgeving en trends en blijf je op de hoogte van de marktontwikkelingen. Je bent het aanspreekpunt voor alle personele vragen rondom mobility en zorgt daarnaast voor een goede ondersteuning van de medewerkers in de dagelijkse gang van zaken. Ook zorg je dat de nodige administratie en processen in orde zijn. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het mobilteitsbudget en het beheer van het mobiliteitspark. Affiniteit met cijfers en nauwkeurig kunnen werken is geen overbodige luxe, want je gaat o.a. de effecten op de verloning berekenen of je doet bijvoorbeeld onderzoek naar hun CO2 uitstoot. Je krijgt bij hun de gelegenheid om met een breed scala aan onderscheidende mogelijkheden een passende oplossing te vinden voor de mobiliteit van hun medewerkers. Denk hierbij aan het zoeken naar het juiste vervoersmiddel, een opleiding geven over veilig rijden met de Speed Pedelec of mogelijkheden onderzoeken om goed thuis te kunnen werken.

  4 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Meewerkend voorman m/v | nieuwdorp

  Ben jij een echte teamplayer die een team kan aansturen en motiveren? Ben jij nauwkeurig in het volgen van werkinstructies en kan deze overdragen aan jouw team? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in functie van voorman. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. De mooie taak aan jou en jouw team om deze vracht klaar te maken voor verder transport. Als meewerkend voorman draag jij zorg voor de aansturing van een team logistieke medewerkers, daarnaast werk jij mee in het team. De kern van jouw werkzaamheden is het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de vrachten te laden en te lossen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, bobcat of loader. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. In de rol van meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk dat jouw team volgens besproken en beschreven werkinstructies werkt en de daarbij behorende persoonlijke beschermingsmiddel draagt. Je hebt een actieve bijdrage in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het voorkomen van incidenten. Je stopt onveilige situaties of handelingen direct wanneer dit kan leiden tot (zware) ongevallen. Daarnaast heb jij overleg met de operationsleader en de operator. Hierin bespreek jij de planning van het dagelijkse productieproces en op welke manier deze productie te realiseren is. Je maakt hierin ook afspraken over communicatie bij eventuele productiestoringen. Tijdens dit overleg stel jij de operationsleader en operator op de hoogte over te verrichten werkzaamheden, aard van de werkzaamheden en omgevingsomstandigheden. In dit overleg ontvang jij van de operationsleader specifieke werkinstructies betreft het veilig laden en lossen. Deze informatie is voor de veiligheid van jou en jouw team. Met de operationsleader en operator maak jij afspraken over de samenwerking met jouw team, dit doormiddel van een portofoon Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  5 dagen geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp
 • Operator m/v | nieuwdorp

  Heb jij een goed inzicht en kan jij situaties analyseren? Ben jij nauwkeurig in het volgen van werkinstructies en kan deze overdragen aan collega’s? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de rol van operator. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. Als operator draag jij zorg voor een efficiënt en effectief productieproces, ook het optimaliseren en stabiliseren van het proces behoord tot jouw doelen. In de rol van operator heb jij een actieve rol in het overleg met de operationsleader voorgaande de werkzaamheden. In dit overleg maak jij een analyse van mogelijke knelpunten en bedenk jij hoe deze knelpunten te ondervangen uit vorige ervaringen. Met de operationsleader en de voorman bespreek jij de planning van het dagelijkse productieproces en op welke manier deze productie te realiseren is. Je maakt hierin ook afspraken over communicatie bij eventuele productiestoringen. Als operator verricht je diverse administratieve en controlerende werkzaamheden zoals: - Het bewaken van diverse kengetallen van het productieproces tijdens de productie via beeldscherm en camerabeelden. - Het aanpassen van diverse variabelen van het productieproces ten behoeve van optimalisatie: start, pauzering en einde van het productieproces - Het verzamelen van data van het productieproces ten behoeve van analyse en verbetering. - Het bewaken van de omgevings- en persoonlijke veiligheid (voorkoming stofvorming e.d.) - Onderhoudt contact met de voorman tijdens het productieproces en speciaal tijdens wijzigingen en storingen. Storingen worden via een specifieke werkinstructie behandeld en verholpen - Het vaststellen van de aard/ernst van de storing - Meld incidenten bij de operationsleader en voorman, stopt onveilige situaties of handelingen direct wanneer dit kan leiden tot (zware) ongevallen. - Heeft een actieve bijdrage in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  5 dagen geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp
 • Logistiek medewerker loodconcentraat m/v | nieuwdorp

  Wil je direct aan het werk? Kan jij goed volgens protocol en secuur werken? Ben jij een harde werker met een logistieke achtergrond? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. De mooie taak aan de logistiek medewerker om deze vracht klaar te maken voor verder transport. De kern van jouw werkzaamheden is het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de vrachten te laden en te lossen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck gebeuren. Verder voer jij ondersteunde taken uit voor het effectief laden en lossen van de vrachten. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  5 dagen geleden Intercrew B.V. - Nieuwdorp