Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 66 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Allround kapper/kapster

  Wij zijn op zoek naar een allround kapper/kapster.

 • Objectbeveiligers m/v

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Beveiliger 2 Objectbeveiligers voor Provincie Zeeland Wil jij werken in een leuk familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt? Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 en werk je graag in een teamverband? Mensen die een stageplek zoeken, mogen ook reageren. Dan is dit je kans, want wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die woonachtig is in Provincie Zeeland en omstreken.

 • Loodgieter

  Wij zijn op zoek naar een loodgieter. Bij deze opdrachtgever ben je geen nummer maar een collega, en wordt je ook echt gewaardeerd. Deze opdrachtgever is een leuk, gezellig en hecht familiebedrijf. De werkzaamheden bestaan onder andere uit renovatiewerk bij particulieren tot aan grotere renovaties, hierbij kun je denken aan; • aanbrengen/vervangen van gas, water en c.v. leidingen; • aanbrengen/ vervangen van sanitair.

 • ( leerling ) kabelmonteur

  In deze zelfstandige baan werk ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Dit varieert van het graven van sleuven tot het leggen van kabels, het maken van verbindingsmoffen, het afmonteren van meterkasten of het oplossen van storingen aan elektrische installaties.

 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland – Benelux, Bouw en overige werkzaamheden En onze opdrachtgevers, zijn echt van die hechte kleinere familiebedrijven

 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Zzp schoonmakers gezocht, vast werk! €17,50 per uur!

  Voor een opdrachtgever in Geersdijk zijn wij opzoek naar 2 schoonmakers met eigen vervoer. Het betreft een vaste opdracht bij een zorginstelling voor 24 of 40 uur per week. Werktijden van Maandag t/m Zondag 9:00 tot 14:00 of 09:00 tot 16:00. We zijn opzoek naar zzpers die van aanpakken weten en het liefst ervaring hebben met huishoudelijk hulp en ouderen, dit is niet verplicht maar heeft wel de voorkeur. Het werk gaat heel het jaar door! Heb je interesse? mail je cv naar info@flexusdetachering.nl of bel 0113-40 51 73.

  2 dagen geleden Flexus Detachering - Geersdijk
 • Stratenmaker

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een geschikte stratenmaker die vanaf heden wilt komen werken. Fysiek is dit zwaar werk en precies werk. Wij zoeken een kandidaat die verantwoordelijkheid voelt voor wat er gedaan moet worden. Solliciteren kan door middel van ons te bellen op M: 0686881608

  2 dagen geleden Zeeuwse Vakkracht BV - Kapelle
 • Met spoed gevraag personeel voor een project in oostkapelle voor de vrijdag, zaterdag, zondag en maa

  RIVO schoonmaak en dienstverlening is met spoed op zoek naar personeel voor een project in Oostkapelle. Het gaat om de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. De ene week is de werktijd van 8.00 uur t/m 15.30 uur, de ander week is het van 15.30 uur t/m 22.00 uur. Je kan van student tot 65 + reageren op deze vacature. Mocht u belangstelling hebben, stuurt u dan een mail met c.v. naar rivo@zeelandnet.nl

 • Veiligheidskundigen

  Voor dit project zijn 2 veiligheidskundige nodig. Een veiligheidskundige is nodig voor de periode van half juli t/m eind december 2020 en de 2e veiligheidskundige kan starten half augustus t/m mid/eind november. Deze 2 veiligheidskundige zullen elkaar telkens afwisselen voor een periode van 3 maanden om ieder om de week nachtdienst te draaien. Deze dienst start 's avonds tot halverweg de nacht. Men ziet toe dat er niet meer dan 45 uren worden gewerkt per week. Overuren wil men voorkomen en is zeker niet de insteek. Deze ombouw heeft te maken met een bestaande bouw die van binnen omgebouwd moet worden tot verpakkingslocatie. Tijdens dit project moeten o.a. verpakkingsmachines en verpakkingslijnen geplaats worden Daarbij ook koellkamers. Je zult je o.a. bezig houden met de safety op site, het coördineren en monitoren van Covid protocollen, het coachen van leveranciers en personeel.

 • Uitvoerder bouw

  Wij zijn per direct op zoek naar een uitvoerder in de bouw voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : uitvoerder gww

  Wij zijn per direct op zoek naar een uitvoerder GWW voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil jij graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Slager all-round

  Als All-round slager bent u inzetbaar op meerdere afdelingen, waar u na een inwerkperiode zelfstandig kunt werken. Binnen het team bent u een van de mensen waaraan andere vragen kunnen stellen. Een deel van het werk zal bestaan uit vlees voorbereiden en portioneren.

  3 dagen geleden Zeeuws Vis en Vlees Huys - Goes
 • Vakbekwaam hovenier

  TuinTotaal is actief in een wijde regio en voert opdrachten uit voor een zeer diverse klantenkring. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en/ of onderhouden van particuliere tuinen, de groenvoorziening op recreatieparken en/ of in de openbare ruimte. Met passie voor het vak voer je het werk uit aan de hand van het ontwerp, offerte en werkomschrijving. Het werk omvat de meest uiteenlopende werkzaamheden, vraagt soms de nodige creativiteit en is daarom nooit saai. Tijdens de uitvoering geef je leiding aan de assistent hovenier en heb je oog voor de veiligheid. Je werkt zorgvuldig, veilig en netjes. Je houdt registraties bij over de opdrachtuitvoering en rapporteert hierover aan het bedrijf. Daarnaast heb je ook overleg met de klant. De klant kan met uiteenlopende vragen op het vakgebied bij je terecht. Eventueel meerwerk rapporteer je naar de binnendienst.

  4 dagen geleden TuinTotaal B.V. - Goes