Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 104 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Gap year? En wil je een jaar lang lekker geld verdienen?

  GAP YEAR? En wil je een jaar lang lekker geld verdienen? Dan zoeken we jou! (m/v) Voor de versterking van ons jonge team zoeken wij enthousiaste collega’s voor in ons warehouse. Diverse aantallen uren beschikbaar(24 – 40 uur). Wil je tijdens je Gap Year vrij zijn in de weekenden en avonden, maar wel goed verdienen? Solliciteer dan snel! We zijn een online groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het midden segment. Ons bedrijf is absolute marktleider in de Benelux en Duitsland, bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en we werken vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg. Samen met meer dan 30 collega’s werken we dagelijks superhard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. We hebben nu zeven websites en blijven uitbreiden.

  een week geleden Betaalbarekralen - Middelburg
 • Creatieve vormgever voor onze foto en design afdeling

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je creatief kan zijn, foto’s maakt, teksten schrijft en in Photoshop werkt? En heb je veel affiniteit met social media? Dan hebben wij een superleuke baan voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van onze foto en design afdeling. Een dag op onze foto en design afdeling is nooit hetzelfde. De ene dag maak je productfoto’s en ben je bezig met het fotograferen van een sieraden set. Op andere dagen maak je nieuwsbrieven of berichten voor op social media. Kortom een veelzijdige baan die geen dag hetzelfde is.

  2 weken geleden Betaalbarekralen - Middelburg
 • Enthousiaste mad scientist gezocht

  Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimtereizen maken,chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren? Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres! Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Dan is werken bij Mad Science iets voor jou! Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van de energie en het enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en entertainende diensten.

  een uur geleden Mad Science - Terneuzen
 • Ondernemer gezocht voor overname reparatiebedrijf

  Voor een relatie zijn wij opzoek naar een serieuze en gedreven ondernemer ter overname van het huidige bedrijf. Het betreft een smartphone en tablet reparatie bedrijf gevestigd in Goes. De huidige ondernemer is opzoek naar een kandidaat die geïnteresseerd is in een overname. De ondernemer wil zich focussen op zijn andere bedrijfsactiviteiten. Het bedrijf bestaat ongeveer 6 maanden en de omzet groeit elke maand. Wegens tijdsgebrek kan de huidige eigenaar het bedrijf niet de nodige aandacht geven waardoor er omzet misgelopen wordt. Er zit veel potentie in en de vraag naar een goed en betrouwbaar reparatie adres is groot in de regio. De telefoon of tablet is zo belangrijk dat steeds meer klanten kijken naar kwaliteit en betrouwbaarheid en dat prijs een ondergeschikte rol begint te spelen. Dit bedrijf onderscheid zich naar de klanten door een juiste en concurrerende prijsstelling en een hoog serviceniveau aan te bieden. Tevens is het bedrijf erkend door verzekeraars.

 • Bijbaan

  Bezorgen van Post stukken naar bedrijven, en Depots en ophalen van Post bij bedrijven Is geen zwaar werk . Ook zeer geschikt voor Gepensioneerde , Studenten en huisvrouwen

 • Afslank- en beweegcoach / personal trainer m/v

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bewegingscoach. Samen met ons team ben jij verantwoordelijk voor het behalen van het optimale resultaat van onze klanten. Functie omschrijving: - Het verwelkomen van onze gasten - Begeleiden van de klant tijdens de trainingen op de Vacushaper en in de TFM warmte cabine - Personal coaching tijden de Bodytec trainingen - Adviseren en ondersteunt de klant op het gebied van voeding - Telefoon en e-mail beantwoorden - Inboeken van afspraken - Overige licht administratieve handelingen - Schoonmaken Het begeleiden van de klant tijdens het bewegings- en voedingsprogramma staat centraal in deze functie. Het is daarom belangrijk dat je enthousiast bent en mensen goed kunt motiveren, sportief, klantvriendelijk en zeker niet verlegen bent!

 • Medewerker aanleg kunstgras

  Ben jij gewend om secuur en netjes te werken, kan je geconcentreerd werken en heb je gevoel voor groen? Wij zoeken een medewerker aanleg kunstgras. Onze opdrachtgever is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van kunstgras en werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheden. Als medewerker aanleg kunstgras ben je van A tot Z betrokken bij het project, denk hierbij aan de volgende werkzaamheden Zandbed aanbrengen Maatvoeringen uitzetten met behulp van laser Opsluiting plaatsen (bijv. betonbanden) Egaliseren ondergrond Kunstgras plaatsen Insnijden en verlijmen kunstgras Bezanden Opleveren  met de klant

 • Meewerkend bedrijfsleider/overname kandidaat

  We zoeken een bedrijfsleider met de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden. Niet helemaal zelf het wiel uitvinden ? grijp dan nu je kans op dit mooie leertraject met perspectief ! Voor een gekend bedrijf in de regio zijn we op zoek naar een bedrijfsleider met overname ambities. Het bedrijf voorziet in alle soorten tuinhout zoals grenen, vuren, lariks/douglas en hardhout, speeltoestellen, tuinhuisjes, carports etc. Er werkt een klein hecht team wat duurzame buitenverblijven en tuinhuizen etc. op maat produceert. Het bedrijf heeft verschillende dealerschappen van gekende en kwaliteitsmerken als Woodvision, Tack, Gardival, Hillhout, Lugarde, Hy-land speeltoestellen etc.

 • Hse medewerker

  De werkzaamheden van een HSE-medewerker zijn gericht op het voorkomen van onveilige situaties, ongevallen en verzuim. De focus ligt hierbij op het terugdringen van de blootstelling aan lood. Hierbij kan je denken aan het signaleren van onveilige werksituaties en het evalueren van ongevallen. Verder ben jij onder andere bezig met het verbeteren van een veilige werkomgeving. Jij werkt met loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het correct dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en herhaaldelijk bloedprikken. 

 • Storingselektromonteur m/v | vlissingen & terneuzen

  Ben jij graag aan het werk als elektromonteur? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze technische dienst, in de functie van elektromonteur. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende elektrische hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als elektromonteur voer je alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan transportbanden, kranen en gebouwen. Vervanging van appratuur behoort ook tot jouw takenpakket. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van elektrische hulpmiddelen en/of gebouwen.

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Vlissingen
 • Medewerker frituur

  Voor een nieuwe en moderne frituur zijn we op zoek naar een ster die alle voorkomende frituur werkzaamheden kan uitvoeren. In het nieuwe centrumgebouw is een frituur waar verse friet en snacks worden gebakken, maar klanten kunnen ook koude dranken en ijs kopen. De frituur grenst aan het Italiaanse restaurant, waardoor je ook met deze collega’s in contact staat.

 • Logistiek medewerker m/v | terneuzen

  Wil je direct aan het werk? Ben jij een harde werker met een logistieke achtergrond? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn opzoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Bij Verbrugge Terminals behandelen we zowel stukgoederen als bulkgoederen. De mooie taak aan de logistiek medewerker van Verbrugge Terminals om bij het laden en lossen van zeeschepen en alle andere voorkomende werkzaamheden te assisteren. De kern van jouw werkzaamheden zijn het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de lading te behandelen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, shovel of bobcat gebeuren. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens.

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Magazijnmedewerker m/v | terneuzen

  Haal jij voldoening uit een schoon, opgeruimd en gesorteerd magazijn? Ben jij nauwkeurig? Heb jij daarnaast affiniteit met (haven)logistiek? Dan zoeken wij jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van magazijnmedewerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende materialen nodig, die op voorraad zijn in het magazijn. Voor de coördinatie van deze materialen zoeken wij jou! Als magazijnmedewerker verricht jij alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. In het magazijn ben jij verantwoordelijk voor een schone, opgeruimde en gesorteerde omgeving. Jij ontvangt materialen van verschillende leveranciers. Deze materialen controleer jij op kwaliteit, aantal en bijbehorende specificaties. Tevens geef jij materialen uit aan collega’s van Verbrugge Terminals. Denk hierbij aan gereedschap, werkkleding en hardware. Bij het uitgeven van materialen is van belang dat het materiaal gekeurd en getest is. Hierover heb jij de controle. De ontvangst, uitgifte en testcertificaten van materialen verwerk jij correct in het systeem. Jouw verantwoording is correct en gestructureerd materialen ontvangen en uitgeven!

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Constructiebankwerker m/v | vlissingen & terneuzen

  Ben jij graag aan het werk als bankwerker? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Technische dienst, in de functie van constructiebankwerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als constructiebankwerker voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op de locaties Vlissingen en Terneuzen. De werkzaamheden bestaan uit montage-, plaat- en laswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden verricht aan transportbanden, apparatuur en mogelijke andere terminalconstructies. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van hulpmiddelen en/of gebouwen.

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Vlissingen
 • Integraal vergunningverlener

  Integraal vergunningverlener Middelburg, 36 uur De spin in het web bij complexe vergunningaanvragen Bedrijfsinformatie Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze 500 medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Werken aan water is niet alleen nuttig maar ook leuk en nodig! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen! Functie • Je bent de spin in het web bij het behandelen van complexe en integrale vergunningaanvragen. • Je coördineert of voert vooroverleg waarbij het kan zijn dat je locaties gaat bezoeken om de situatie in kaart te brengen. • Je analyseert plannen en rapportages en brengt advies uit aan gemeenten, bevoegd gezag en aanvragers over de te nemen maatregelen en verbetermogelijkheden. • Je overlegt over de aanvragen en de in te dienen stukken en beoordeelt deze op volledigheid en juistheid. Je neemt aanvragen in behandeling. • Je stelt zelf complexe/integrale vergunningen op. Je doet dit in overleg ( intern) met de inhoudelijke programma’s, de handhaver, het bevoegd gezag en/of de aanvrager zelf. • Je zorgt dat de juiste procedures worden gevolgd en bewaakt de termijnen. • Je beoordeelt en verwerkt de binnengekomen zienswijzen en beroepsschriften en levert, indien nodig, input voor de afweging en/of een specialistische bijdrage aan hoorzittingen. • Je houdt toezicht op de voortgang van de vergunningen en fungeert hierbij als inhoudelijk coördinator. • Je bent de vraagbaak voor de collega’s op het gebied van vergunningverlening. • Je neemt een proactieve houding aan als je in de dagelijkse praktijk knelpunten signaleert. • Je doet voorstellen voor het verbeteren van de werkprocessen. • Je neemt deel aan verschillende overleg- en stuurgroepen.