Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 92 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Afslank- en beweegcoach m/v

  Samen met ons team ben jij verantwoordelijk voor het behalen van het optimale resultaat van onze klanten. Functie omschrijving: - Het verwelkomen van onze gasten - Begeleiden van de klant tijdens de trainingen op de Vacushaper en in de TFM warmte cabine - Adviseren en ondersteunt de klant op het gebied van voeding - Telefoon en e-mail beantwoorden - Inboeken van afspraken - Overige licht administratieve handelingen Het begeleiden van de klant tijdens het bewegings- en voedingsprogramma staat centraal in deze functie. Het is daarom belangrijk dat je enthousiast bent en mensen goed kunt motiveren, sportief, klantvriendelijk en zeker niet verlegen bent! Je wordt intern opgeleid voor zowel het bewegings- als voedingsprogramma. Daarnaast zoeken we iemand die leidinggevende kwaliteiten beheerst. KORTOM, JE BENT DE SPIL VAN ONZE STUDIO, BENT SUPER SOCIAAL EN HEBT BAKKEN ENERGIE!

 • Meertalige kanjer voor op onze customer service afdeling! 24-40 uur

  Als Customer Service binnendienst medewerker ben je de spil van ons bedrijf. Je verwerkt orders van klanten en geeft deze door aan het magazijn. Je hebt veel contact met onze klanten via mail, chat en telefoon waarin je adviseert en met creatieve oplossingen komt. Ook doe je aan aftersales en verwerkt eventuele klachten en retourzendingen. Oftewel, je blinkt uit in het verzorgen van de optimale klantervaring. Wij zijn een groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het middensegment. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en is absolute marktleider in de Benelux. Vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg werken we dagelijks superhard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat doen we samen met inmiddels meer dan 30 collega's. We hebben nu zeven websites in vijf verschillende talen en blijven uitbreiden.

  2 weken geleden Betaalbarekralen - Middelburg
 • Leerling / ervaren kunststofmonteur v/m

  Je leert het vak Kunststofmonteur van ervaren mensen. Je doet kennis op van materialen, leert werken met (kleine en grote) machines. Je leert vervaardigen, monteren, uitbreiden, repareren, onderhouden, bewerken, coaten en overige bewerkingen van kunststofmaterialen/ halffabricaten, thermoharders en thermoplasten. Alles met het doel een volwaardige Kunststofmonteur te worden! Hoe starten we? Je bent niet binnen een jaar een volwaardig Kunststofmonteur. Maar door je te koppelen aan ervaren collega’s die je alles leren, laten ervaren en laten doen, groei je uiteindelijk wel in je kennis en kunde.

 • ( leerling – ervaren ) kunststofvloerenlegger

  Wij zoeken een ervaren vloerenlegger voor het plaatsen van Gietvloeren en/of Coatingvloeren bij onze klanten. Functieomschrijving Vanuit onze locatie in Zeeland voer je zelfstandig of in teamverband projecten uit bij onze klanten in Zeeland en omstreken. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de ondervloer en het aanbrengen van de Gietvloer.

 • Rioleur ( leerling en/of ervaren )

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een leerling of ervaren rioleur. Als rioleur ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van de huis- en kolkaansluitingen, het verhelpen van storingen, het onderhoud vrij verval riolering en de aanleg en onderhoud van persriolering en gemalen. Het betreft een fulltime functie waarbij er van maandag t/m vrijdag gewerkt wordt, zaterdag is in overleg. Wat zijn je taken als rioleur? • Inmeten, graven en hoogtes uitzetten; • Plaatsen van kolken en damwanden; • Stellen en opmetselen van putten; • Leggen van (hoofd) rioolbuizen; • Uitvoeren van eenvoudige reparaties aan rioolbuizen; • Assisteren bij de rupskraan of mobiele kraan; • Zorgen voor een goed en tijdig onderhoud van diverse gereedschappen waar je de beschikking over krijgt;

 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor meerdere opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar Oppermannen/ Stratenmakers. Functieomschrijving De opperman / straatmaker verricht alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden. Een opperman/straatmaker sorteert handmatig het materiaal voor de straatmaker uit en voert dit aan. Hij veegt de voegen vol zand vegen, en trilt of stampt de bestrating vast. Andere taken zijn het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken.

 • Tractorchauffeur & grondwerker

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

 • Vrachtwagenchauffeur recycling

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Recycling - Grondverzet en Agrarische

 • Medewerker

  Wij zoeken voor de fietsenstalling in Goes een medewerker voor op de zaterdag en in de vakanties en ook voor door de week. Wij doen aan fietsreparatie en het verhuren van fietsen. Leeftijd vanaf 16 jaar Lijkt het je wat, bel dan naar 0113-214170 of mail naar gdkam@hetnet.nl

  2 dagen geleden alber - Goes
 • Parttime vacature bedrijfsrestaurant

  Medewerker Bedrijfsrestaurant Tover jij graag iedere dag een lach op het gezicht van je collega’s & bezoekers en zou je daarnaast graag willen werken in misschien wel het gezelligste Bedrijfsrestaurant van het land? Dan is dit je kans! Adri & Zoon is op zoek naar een nieuwe collega die het team in ons bedrijfsrestaurant voor 16 uur per week kan komen versterken. Wat ga je doen? Samen met je collega’s bereid je iedere dag heerlijke verse maaltijden; van ontbijt tot diner. Je verzorgt o.a. vers belegde broodjes, uitsmijters, salades en smoothies. Daarnaast verblijd je collega’s en bezoekers uiteraard af en toe ook gewoon met een lekker frietje en gebakken kibbeling. Uiteraard draag je hierbij zorg voor de hoge normen van voedselveiligheid en hygiëne. Tot slot voor dat de keuken er altijd spic en span uitziet en dat de voorraden zijn bijgevuld voor de volgende dag. Waar ga je dat doen? Bij Adri & Zoon: Een familiebedrijf dat zich de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot totaalleverancier, met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Deskundigheid, kwaliteit en een klantspecifieke aanpak typeren ons. Adri & Zoon handelt vanuit het hart; met bezieling en respect voor mens & natuur.

  2 dagen geleden Adri & Zoon B.V. - Yerseke
 • Havenwerker m/v | vlissingen

  Wil je direct aan het werk? Ben jij niet vies van fysiek werk in de buitenlucht? Dan heeft Verbrugge Terminals de ideale job voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Je levert een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Erg verschillend en verrassend! Het laden en lossen moet met precisie en op een veilige manier gebeuren. Dit is ook jouw verantwoordelijkheid, samen met die van je collega’s.

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Vlissingen
 • Logistiek medewerker loodconcentraat m/v | vlissingen

  Wil je direct aan het werk? Kan jij goed volgens protocol en secuur werken? Ben jij een harde werker met een logistieke achtergrond? Dan zoeken wij jou! CTV is een joint venture van Verbrugge Terminals. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en op zoek zijn naar werk in een interessante werkomgeving. Bij CTV komen zeeschepen aan met loodconcentraat. De schepen laden en lossen de vrachten bij CTV. De mooie taak aan de logistiek medewerker om deze vracht klaar te maken voor verder transport. De kern van jouw werkzaamheden is het op een effectieve, klantgerichte en veilige manier de vrachten te laden en te lossen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck gebeuren. Verder voer jij ondersteunde taken uit voor het effectief laden en lossen van de vrachten. Het laden en lossen vind plaats aan wal, in en rondom loodsen, spoorwagons en/of vrachtwagens. Jij werkt met een loodconcentraat. Er zijn strenge protocollen omtrent werken met loodconcentraat, waaronder het goed dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en maandelijkse bloedprikken. Bloedprikken is van belang voor jouw eigen gezondheid, wij als bedrijf hechten hier veel waarde aan. Zijn hier vragen over? Stel de vragen direct!

  2 dagen geleden Intercrew B.V. - Vlissingen
 • Hovenier

  Voor een opdrachtgever in de regio Kapelle (ZE) zijn wij op zoek naar een fulltime HOVENIER Werkzaamheden: • aanleggen van borders • aanbrengen van beplanting • aanbrengen van terrassen • neerzetten van schutting en tuinhuisjes • aanleggen van vijvers

  2 dagen geleden Impact-Sourcing - Kapelle
 • Paraveterinair dierenartsassistente

  Je wordt in gezet voor zowel balie werkzaamheden, assisteren bij consulten, operaties, uitvoeren van laboratorium werkzaamheden, verzorgen van opname en IC patiënten, etc.. Kortom je werk houdt in dat je allround paraveterinaire werkzaamheden uitvoert.

  2 dagen geleden Y. Boonman-Prins - Heinkenszand
 • Chauffeur be zoekt 24/7 werk voor binnen en buitenland.

  Chauffeur BE zoekt 24/7 werk voor binnen en buitenland. Geen PostNL of DHL werk! Betrouwbaar, flexibel, communicatief en oplossingsgericht. Veel ervaring! Momenteel geen eigen bestelauto of bus. Bij regelmatig werk kan ik deze, indien gewenst, wel aanschaffen. Momenteel begin ik aan CE, dus eventueel ook toekomstige stage gevraagd.

  2 dagen geleden Dutch Ventura - Hulst