Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Medewerker groen kwadendamme/'s-gravenpolder

  Voor de afdeling Buitendienst zoeken wij een collega in de groenvoorziening voor 36 uur per week. Een collega die zelfstandig werkt, van verschillende markten thuis is en over een flexibele instelling beschikt. Je werkt voor 50% bij de ploeg Kwadendamme en voor 50% bij de ploeg 's-Gravenpolder. Houd je van afwisselend werk? Heb je een flexibele instelling? Kun je zelfstandig werken? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Onder leiding van de voorman werk je samen in een ploeg van vijf personen. Samen met je collega’s ben je o.a. verantwoordelijk voor: • De aanleg van en het onderhoud van plantsoenen; • het onderhoud van sport- en speelvoorzieningen; • het onderhoud van begraafplaatsen, het delven van graven en eventueel het begeleiden van begrafenissen; • gladheidsbestrijding en onkruidbestrijding; • indien nodig val je in bij de reinigingsdienst van de eigen organisatie.

  3 dagen geleden Overige (s-Gravenpolder)
 • Medewerker groen heinkenszand

  Voor de afdeling Buitendienst, ploeg Heinkenszand, zoeken wij een collega in de groenvoorziening voor 36 uur per week. Een collega die zelfstandig werkt, van verschillende markten thuis is en over een flexibele instelling beschikt. Houd je van afwisselend werk? Heb je een flexibele instelling? Kun je zelfstandig werken? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Onder leiding van de voorman werk je samen in een ploeg van vijf personen. Samen met je collega’s ben je o.a. verantwoordelijk voor: • De aanleg van en het onderhoud van plantsoenen; • het onderhoud van sport- en speelvoorzieningen; • het onderhoud van begraafplaatsen, het delven van graven en eventueel het begeleiden van begrafenissen; • gladheidbestrijding en onkruidbestrijding; • indien nodig val je in bij de reinigingsdienst van de eigen organisatie.

  3 dagen geleden Overige (Heinkenszand)
 • Goes zoekt: dé junior informatiebeheerder / archivist

  Goes zoekt: dé junior informatiebeheerder/archivist Met bijna 38.000 inwoners vormt Goes het dynamisch centrum van Zeeland. Op tal van terreinen gonst het van de activiteiten. Dat brengt bewoners, bedrijven en bezoekers veel goeds. De handelsgeest die de stad en omliggende dorpen typeert, bepaalt de manier waarop we samen leven en samenwerken: slagvaardig en met elkaar. Hierdoor woon en werk je er met plezier. De gemeente Goes is vooruitstrevend. Je werkt met professionals die met een open blik om zich heen kijken, tot ver over de gemeentegrens. Juist vanwege onze centrumfunctie vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan een vitale regio. Dat doen we door samen te werken in een goed onderhouden en breed netwerk. Wat ga je doen? Als ‘nieuwe generatie archiefprofessional’ help jij de informatie uit onze rijke Goese collectie vindbaar, beschikbaar en toegankelijk te maken. Collega’s en vrijwilligers adviseer en ondersteun je bij de implementatie van nieuwe mediatoepassingen voor gebruik in het archief. Het digitaliseringsproject ‘oral history’ bijvoorbeeld, waarmee we online nog meer informatie beschikbaar willen stellen in combinatie met aansprekende educatieve programma’s voor jong en oud. Omdat het om een junior-functie gaat, kun je kennis maken met al onze werkzaamheden en bijdragen aan alle activiteiten in en rondom het archief. De afdeling Bij de afdeling Facilitaire Zaken werken 35 betrokken collega’s aan een goede dienstverlening voor de organisatie, het bestuur en de inwoners van onze gemeente. Met speciale aandacht voor gastvrijheid zijn ze verantwoordelijk voor een breed scala aan ondersteunende diensten, van catering en gebouwbeheer tot repro en gemeentearchief. Deze laatste beheert de overheidsarchieven en een aantal particuliere, foto-, kaart- en filmcollecties.

  een week geleden Overige (Goes)
GR de Bevelanden