Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 9 "Weekend en vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Horeca topper

  Wil jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt in de Horeca? Dat kan bij ons! Wij hebben heel veel verschillende opdrachten in de horeca; van medewerker bediening op een bruiloft tot snackbarmedewerker en alles wat daar tussen ligt.

  4 dagen geleden Happy Staff - Goes
 • Bijbaan in de horeca, werken wanneer jij wilt!

  Heb jij geen idee wat voor een bijbaan jij nou wilt? Wellicht hebben wij de oplossing! Happy Staff voorziet opdrachtgevers van leuk, gemotiveerd personeel binnen de algehele horeca. Kortom wil jij degene zijn die werkt in de leukste strandtent? of de biertjes tapt bij de gaafste feesten? Happy Staff is the place to be! Schrijf je nu in en kom op de leukste plekken te werken; Jij bepaalt zelf jouw beschikbaarheid en in overleg wordt je ingepland; volledige flexibiliteit en toch leuk werk!

  4 dagen geleden Happy Staff - Goes
 • Weekendmedewerker computerwinkel

  Voor onze showroom in Heinkenszand zijn wij op zoek naar een medewerker voor op de zaterdagen en de in schoolvakanties. Hoe ziet jou dag eruit: Om 9.00 uur open je de winkel en ontvang je de eerste klant, je adviseert en verkoopt aan de klanten die de winkel bezoeken. Tussendoor zorg je ervoor dat de showroom helemaal tip top in orde blijft. De klanten die je gedurende de dag helpt zijn divers, willen ze een nieuwe laptop of zijn ze juist op zoek naar heel iets anders. Wat de vragen ook zijn jij bent gastvrij en enthousiast en geeft ze advies op maat. Zo rond een uur of 16.00 uur sluit jij de winkel en zit jou werkdag er weer op!

 • Afwasser zaterdag yerseke

  De medewerker spoelkeuken vervult een belangrijke functie binnen het bedrijf, zonder schone materialen, servies, glaswerk en bestek komt het bedrijf stil te liggen. Je beheert de apparatuur, materialen, schoonmaakproducten en zorgt voor een juiste reiniging. Je ruimt ook alle materialen, servies en bestek op naar de daarvoor bestemde plek. De medewerker spoelkeuken zorgt voor een schone werkomgeving.

  een week geleden De Visk��te - Yerseke
 • Tuinhulp

  Aanpakker gezocht die wil helpen bij voorkomende werkzaamheden in de tuin: gras maaien, onkruid wieden, bladblazen enz. Tijden en beloning in onderling overleg. Bijverdienste! (Hoveniersbedrijf gelieve niet te reageren).

  een week geleden dutchamcos - Ovezande
 • Bijbaan callcenter

  Ben jij uitgekeken op je baan in de horeca, verkoop of ben jij een enthousiaste student met weinig studie-uren, teveel wensen en voldoende tijd? Of ben jij een ervaren klantadviseur? Voor allebei geldt: misschien ben jij wel onze nieuwe medewerker klantenservice voor Delta Fiber. Als medewerker klantenservice, ook wel medewerker Frontoffice genoemd, doe jij er alles aan om de klant een tevreden Delta-gevoel te geven. Want jij bent iemand die geniet van klantcontact, geen problemen heeft met multitasken, en het een uitdaging vindt om jezelf te ontwikkelen in een leuke baan bij een nog leuker bedrijf. Wat ga je doen als medewerker klantenservice? Je gaat aan de slag op de Front Office (1e lijn) bij Delta Fiber in Middelburg. Je komt te werken op het Klant Contact Centrum in een team van ongeveer 50 collega's en samen zorg je ervoor dat de klanten voorzien worden van de juiste informatie. Na een uitstekende inwerkperiode, ga je zelfstandig aan de slag en dat kan tegenwoordig ook een combinatie zijn van werken op kantoor en werken vanuit huis. Uiteraard word je ondersteund door je collega's en diverse systemen. Jouw doel: het geven van het juiste advies aan klanten en nog-niet-klanten van Delta. Over internet, mobiele telefonie, vaste telefonie, en alles wat daar bij komt kijken. Als medewerker klantenservice wordt je gebeld, het is een inbound functie. Natuurlijk is het mooi als je verkoopkansen weet te verzilveren, maar altijd met de servicegedachte van Delta op de eerste plaats! Op de afdeling heerst een positieve, leuke sfeer. Er wordt hard gewerkt om met het gehele team zo goed mogelijk de klanten van dienst te zijn.

  een week geleden Tempo Team Goes - Middelburg
 • Weekend / vakantiekrachten (keuken, afwas, bediening, bar)

  Zoek jij naast je opleiding of stage nog een leuke werkplek???? Wij bieden werk in de volgende functies M/V; -keukenhulp v.a. 17 jr. -afwashulp v.a 15 jr. -medewerker bediening v.a. 15 jr. -barman/vrouw v.a. 18 jr.

  een week geleden BabZout - Zoutelande
 • Word krantenbezorger in de gemeente goes!

  Jij daar! Word krantenbezorger! Trainews Media is op zoek naar krantenbezorgers in: Goes 's-Heer Arendskerke 's-Heer Hendrikskinderen Kattendijke Kloetinge Wilhelminadorp Wolphaartsdijk Buitengebied van bovenstaande dorpen Ben jij geïnteresseerd in deze leuke en zelfstandig bijbaan tegen een hoge vergoeding? Meld je dan direct aan op trainews.nl/bezorger !

  een week geleden TrainewsMedia - Goes
 • Word krantenbezorger in de gemeente goes!

  Jij daar! Word krantenbezorger! Trainews Media is op zoek naar krantenbezorgers in: Goes 's-Heer Arendskerke 's-Heer Hendrikskinderen Kattendijke Kloetinge Wilhelminadorp Wolphaartsdijk Buitengebied van bovenstaande dorpen Ben jij geïnteresseerd in deze leuke en zelfstandig bijbaan tegen een hoge vergoeding? Meld je dan direct aan op trainews.nl/bezorger !

  een week geleden TrainewsMedia - Goes