Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 3 "Weekend en vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerker

  het verkopen van brood/koeken etc op div campings in west zeeuws vlaanderen via een vaste route dit samen met een ander persoon.

  2 weken geleden bakkerij ´t Bakkertje - Oostburg
 • Keukenhulp

  Medewerk(st)er keuken Plaza de Vogel is het horecagedeelte van Recreatiecentrum de Vogel. De Plaza is de ontmoetingsplaats van de campinggasten en is daarnaast ook een bestemming voor een gezellig dagje weg. Voor de kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin, een overdekt zwembad en een kidsclub. De kinderen kunnen dus lekker spelen terwijl ouders en opa en oma kunnen relaxen in de cafetaria, restaurant of terras. De keuken serveert zowel gerechten voor het restaurant als voor de cafetaria. Het restaurant heeft zowel een lunch als een dinerkaart en de cafetaria serveert voornamelijk broodjes, tosti’s, pizza en spaghetti. Voor de keuken zoeken wij naar collega’s om het huidige team te versterken. De Plaza is het hele jaar geopend en we kunnen je dan ook het hele jaar door werk bieden in de weekenden en vakanties, maar ook als je maar een korte periode kan werken ben je van harte welkom. Wat je van het werk mag verwachten: - Het uitvoeren van mis en place activiteiten - Het bereiden van de gerechten van de cafetaria - Het ondersteunen van collega’s bij eenvoudige uitvoerende werkzaamheden - Aanvullen van voorraden in de keuken - Schoonmaken van de werkplek, uitpakken van leveringen - Afvoeren van (keuken) afval.

 • Medewerk(st)er bediening

  Medewerker bediening (ook geschikt als parttime baan) Plaza de Vogel is het horecagedeelte van Recreatiecentrum de Vogel. De Plaza is de ontmoetingsplaats van de campinggasten en is daarnaast ook een bestemming voor een gezellig dagje weg. Voor de kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin, een overdekt zwembad en een kidsclub. De kinderen kunnen dus lekker spelen terwijl ouders en opa en oma kunnen relaxen in de cafetaria, restaurant of terras. In het restaurant kan iedereen terecht voor een kopje koffie, een drankje en daarnaast hebben wij ook een uitgebreide lunch- en diner kaart. Voor het restaurant gedeelte zoeken wij collega’s om het huidige team te versterken. De Plaza is het hele jaar geopend en we kunnen je dan ook het hele jaar door werk bieden in de weekenden en vakanties, maar ook als je maar een korte periode kan werken ben je van harte welkom. Wat je van het werk mag verwachten: - Het verwelkomen en vriendelijk te woord staan van de gasten - Opdekken van de tafels en het verzorgen van een goede mis en place - Het opnemen en uitserveren van bestellingen - Adviseren van gasten over de gerechten - Afruimen, opruimen en schoonmaken van tafels, kinderstoelen etc - Het correct opmaken en afhandelen van de rekening