Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 14 "Weekend en vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Medewerkers lunchroom (dagzaak) v.a. 14 jaar

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's (m/v) vanaf 16 jaar voor allround-bedieningswerkzaamheden in onze trendy lunchroom in hartje Veere, voor in de weekenden en schoolvakanties. Tevens afwashulpen vanaf 14 jaar gezocht! Reacties a.u.b. per mail incl. eventueel CV + (pas)foto.

 • Afwasser

  Ben jij opzoek naar een leuke baan in de horeca maar werk je liever achter de schermen? Dan zoeken we jou. De werkzaamheden zijn heel variërend van afwassen, schoonmaken tot groentes snijden en verder ondersteunen van het keukenteam.

 • Medewerk(st)er bediening

  Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de bediening. Vindt jij het een uitdaging om het onze gasten vanaf aankomst tot vertrek het naar hun zin te maken, dan zijn wij op zoek naar jou. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het bedienen van gasten, barwerkzaamheden, afrekenen en schoonmaken.

 • Keukenhulp

  Ben jij opzoek naar een leuke baan in de horeca maar werk je liever achter de schermen? Dan zoeken we jou. De werkzaamheden variëren van afwassen, schoonmaken en groentes snijden tot mogelijk gerechtjes maken en verder ondersteunen van het keukenteam.

  2 dagen geleden De Westkaap - Westkapelle
 • Vakantie-(hulp)kracht bediening, keuken, snackbar

  Voor de volgende afdelingen: Rijpaarden verhuur: Het begeleiden van onze duin en strandritten en verzorgen van de paarden (oproepbasis of in combinatie met een andere functie).. Horeca: Bedienen in het restaurant en werkzaamheden in de keuken, snackbar Winkel: Verkopen in de winkel, kassa, bakkerij enz. Voor meer informatie en een uitgebreide omschrijving kijk op onze website www.campingduinhoeve.nl Sollicitatie: Telefonisch, per e-mail via de website onder vacatures.

 • Bijbaan ijssalon - weekend en vakantiewerk

  Voor aankomend seizoen in ijssalon 'n Ice in Zoutelande opzoek naar nieuwe vakantie en weekend krachten om het team aan te vullen.

  4 dagen geleden IJssalon 'n Ice - Zoutelande
 • Vakantie medewerker

  LEUKE AFWISSELENDE BAAN VERKOOP VAN BROOD BROODJES KOEKEN ETC WERKRIJDEN VAN 7.15 UUR TOT 12.00 UUR

  een week geleden bakkerij t Bakkertje - Oostburg
 • Bijbaan avond, weekend en/of vakantie m/v (ook voor bbl)

  Zoek je een bijbaantje naast school voor in de avond, weekend of vakantie? Ben je 16 jaar of ouder? Kom werken in het magazijn van Zes in Goes! Verschillende werktijden mogelijk: doordeweeks tussen 17.00 en 22.00 uur en/of zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Een dagdeel werken is ook mogelijk. Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten elektronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc

  een week geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Vacature medewerker vulploeg

  Medewerker vulploeg - SPAR ENJOY VEBENABOS 1 of 2 keer per week 4,5 uur Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zorg je er graag voor dat de klant, de winkel met een gevuld boodschappenmandje en een grote glimlach verlaat? Lees dan snel verder. SPAR is de winkel voor dagelijks gemak. Nederland telt ruim 240 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Wil jij hier samen met ons aan werken? Dan zoeken we jou! Wat jij mag gaan doen? Als vulploeg medewerker draag je bij aan een goed gevulde en nette winkel. Dagelijks werk jij in het magazijn of in de winkel met de producten van SPAR. Je vult de schappen aan en zorgt dat de winkel er altijd netjes uit ziet. Daarnaast ben je zichtbaar voor de klant en helpt deze waar nodig op een vriendelijke manier.

  een week geleden Spar Enjoy Vebenabos - Koudekerke
 • Vacature medewerker kassa

  Kassamedewerker - SPAR ENJOY VEBENABOS 18 tot 36 uur Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zorg je er graag voor dat de klant, de winkel met een gevuld boodschappenmandje en een grote glimlach verlaat? Lees dan snel verder. SPAR is de winkel voor dagelijks gemak. Nederland telt ruim 240 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Wil jij hier samen met ons aan werken? Dan zoeken we jou! Wat jij mag gaan doen? Als kassamedewerker ben je het gezicht van de winkel. Dagelijks zorg jij ervoor dat de klanten hun boodschappen probleemloos af kunnen rekenen en met een goed gevoel de winkel verlaten. Je staat daarnaast de klanten vriendelijk te woord en helpt hen als dit nodig is. In de rustige uurtjes vul je de schappen, verwerk je de promoties en draag je bij aan een verzorgde winkel.

  een week geleden Spar Enjoy Vebenabos - Koudekerke
 • Vacature allround medewerker

  Allround medewerker - SPAR ENJOY VEBENABOS 18 tot 36 uur Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zorg je er graag voor dat de klant, de winkel met een gevuld boodschappenmandje en een grote glimlach verlaat? Lees dan snel verder. SPAR is de winkel voor dagelijks gemak. Nederland telt ruim 240 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Wil jij hier samen met ons aan werken? Dan zoeken we jou! Wat jij mag gaan doen? Als allround medewerker ben je het gezicht van de winkel. Het ene moment verkoop je broodjes en bereid je een lekkere proeverij en het andere moment sta je achter de kassa. In de rustige uurtjes vul je de schappen, verwerk je de promoties en draag je bij aan een verzorgde winkel. Jij bent voor het team en de klant onmisbaar!

  een week geleden Spar Enjoy Vebenabos - Koudekerke
 • Teamleider animatie

  Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familie camping. Voor kinderen betekent kamperen eindeloos spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Een zorgeloze vakantie en plezier, mede mogelijk gemaakt door vrolijke animatiemedewerkers, staat hoog in het vaandel. Wie zoeken wij? Ben je op zoek naar een uitdaging en heb je ervaring als animatiemedewerker en ben je onder andere creatief, sportief, klantvriendelijk en enthousiast? Dan zoeken wij jou! Je bent een aanspreekpunt voor de animatiemedewerkers en onze gasten. Je hebt nauw contact met de directie, je bent dus een belangrijke spil in het web! Het team waar je leiding over hebt organiseert activiteiten voor jong en oud. Samen met je collegas zorg je ervoor dat gasten een onvergetelijke vakantie beleven. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, je werkt dus ook s avonds.

 • Animatiemedewerker

  Animatiemedewerker (april september) Vakantie- & weekendkracht of stage Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familie camping. Voor kinderen betekent kamperen eindeloos spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Een zorgeloze vakantie en plezier, mede mogelijk gemaakt door vrolijke animatiemedewerkers, staan hoog in het vaandel. Wie zoeken wij? Je vindt het geweldig om met mensen te werken en te entertainen. Je bent een tikkeltje gek en houdt ervan om in de spotlights te staan. Je draait je hand niet om voor een voetbaltoernooi of een knutselochtend. Als animatiemedewerker organiseer je verschillende soorten activiteiten voor jong en oud. Samen met je collegas zorg je ervoor dat gasten een onvergetelijke vakantie beleven. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, je werkt dus ook s avonds. Het animatieteam is actief in alle weekenden vanaf april tot en met september en in alle vakanties (ook Belgische vakanties).

 • Medewerker bediening (weekend- vakantie)

  Plaza de Vogel is het horecagedeelte van Recreatiecentrum de Vogel. De Plaza is de ontmoetingsplaats van de campinggasten en is daarnaast ook een bestemming voor een gezellig dagje weg. Voor de kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin, een overdekt zwembad en een kidsclub. De kinderen kunnen dus lekker spelen terwijl ouders en opa en oma kunnen relaxen in de cafetaria, restaurant of terras. In het restaurant kan iedereen terecht voor een kopje koffie, een drankje en daarnaast hebben wij ook een uitgebreide lunch- en diner kaart. Voor het restaurant gedeelte zoeken wij collegas om het huidige team te versterken. De Plaza is het hele jaar geopend en we kunnen je dan ook het hele jaar door werk bieden in de weekenden en vakanties, maar ook als je maar een korte periode kan werken ben je van harte welkom. Wat je van het werk mag verwachten: - Het verwelkomen en vriendelijk te woord staan van de gasten - Opdekken van de tafels en het verzorgen van een goede mis en place - Het opnemen en uitserveren van bestellingen - Adviseren van gasten over de gerechten - Afruimen, opruimen en schoonmaken van tafels, kinderstoelen etc - Het correct opmaken en afhandelen van de rekening