Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 12 "Communicatie" vacatures voor je gevonden

 • Komt telefoonvrees niet in jouw woordenboek voor? Mooi, dan zoeken wij jou!

  Voor een relatie op Schouwen-Duiveland zoeken een medewerker connect center. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken over achterstallige betalingen. In het gesprek achterhaal je of iemand niet wil of niet kan betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling, conform de afspraken met de opdrachtgevers van onze relatie. Je maakt hier gebruik van je goede communicatieve vaardigheden en geeft leiding aan het gesprek. Weerstand schrikt jou niet af.

  11 uur geleden Adecco, team Goes ( Zierikzee )
 • Webshop copywriter dj, pa & verlichting

  Een copywriter bij Bax-shop is eigenlijk het online equivalent van een winkelverkoper. Je bent dus veel meer dan alleen schrijver. Gewoonlijk krijg je een lijst met artikelen aangeleverd die je gaat invoeren in de webshop. Je verdiept je in de producten, stelt de specificaties op, vult zaken als artikelnummers en prijzen in en je schrijft een kraakheldere, foutloze tekst. Daarnaast voeg je onder andere voordeelbundels toe, afbeeldingen, video’s en downloads. Gaat het om nieuwe producten, dan schrijf je er ook een nieuwsitem over. Kortom, alles om onze huidige en toekomstige klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen bij het maken van hun keuze. Als Webshop copywriter DJ gear, PA en Verlichting ben je voornamelijk bezig met het invoeren van productgroep gerelateerde producten. Daarom zoeken we iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van onder meer dj sets, speakers, mengpanelen en discoverlichting. Een Webshop copywriter is daarnaast een manusje-van-alles, want het kan regelmatig voorkomen dat je ook andersoortige producten online zet. Je hebt dus geen moeite met het omzetten van allerhande (vaak Engelstalige) informatie naar bondige, goedlopende Nederlandse productteksten en specificaties.

  16 uur geleden Bax Music ( Goes )
 • Medewerker connect center

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken over achterstallige betalingen. In het gesprek achterhaal je of iemand niet wil of niet kan betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling, conform de afspraken met onze opdrachtgevers. Je maakt hier gebruik van je goede communicatieve vaardigheden en geeft leiding aan het gesprek. Je kunt in het gesprek goed omgaan met weerstand en weet je boodschap helder en duidelijk over te brengen. De gesprekken verwerk je in onze systemen en zo nodig in die van onze opdrachtgevers.

  een week geleden Unique Goes ( Brouwershaven )
 • Klantadviseur uwv goes (vanaf 16 uur)

  UWV Klantencontact is de afdeling waar klanten terecht kunnen met vragen over hun uitkering. De vragen kunnen gaan over de diverse sociale verzekeringswetten, zoals WW, WIA, ZW en Wajong. In deze zeer afwisselende functie als klantenservice medewerker kom je in contact met veel verschillende klanten. Het is jouw taak om de klant zo goed en duidelijk mogelijk te informeren, zodat de klant met een tevreden gevoel ophangt. Voor de klant is er tenslotte maar één UWV. De afdeling Klantencontact van UWV is gecertificeerd conform de hoge standaarden van het Customer Operations Performance Center (COPC), een internationaal keurmerk speciaal voor Contact Centers. Daarmee is UWV de enige overheidsinstelling wereldwijd die gecertificeerd is. Een parttime baan voor langere tijd met een kosteloze mbo 3 of 4 opleiding tot klantadviseur, coach of teamleider, wie wilt dit nou niet? UWV Goes biedt je deze mooie kans! Wij zijn voor UWV Goes op zoek naar flexibele en leergierige klantadviseurs. Ben jij in staat om klanten telefonisch of per e-mail te woord te staan en vragen te beantwoorden over hun uitkering? Dan is deze functie perfect voor jou! Als klantadviseur ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden: - Het beantwoorden van klantvragen die per telefoon of e-mail binnenkomen; - Het registreren van de klantvraag; - Terugbelverzoeken inzetten indien de klantvraag niet direct beantwoord kan worden; - Schakelen tussen de verschillende computerprogramma’s. Kortom jij bent het eerste aanspreekpunt! Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan onderstaand filmpje over werken als klantadviseur bij UWV KCC. https://www.youtube.com/watch?v=zX3TNAsggUA

  een week geleden Start People LA ( Goes )
 • Klantenservice medewerker uwv - referentie 256002

  Op zoek naar een parttime baan met maatschappelijk belang en toekomstperspectief ? Sta je graag mensen telefonisch te woord in een adviserende rol? Heb jij affiniteit met sociale wetgeving? Lees vooral door! UWV Klantencontact is de afdeling waar werkgevers en werknemers terecht kunnen met hun vragen over werk of uitkering. Hoe ziet je dag er gemiddeld uit? In deze functie beantwoord je inbound telefoongesprekken op het gebied van sociale wetgeving (Ziektewet/WAO/WIA enz.). Tijdens het gesprek probeer je de klantvraag te achterhalen, door te vragen en het antwoord op te zoeken in de kennisbank. Je geeft geen antwoorden op parate kennis. Je geeft de klant het antwoord en sluit het gesprek af volgens de voorwaarden van UWV KCC. UWV is op zoek naar een topper die klantenservice hoog in het vaandel heeft staan, leergierig is en goed past binnen het gezellige professionele team. Ben jij diegene die dit samen met ons realiseert? Dan verzorgen wij de vakopleiding en ondersteuning om samen onze doelstellingen te bereiken!

  een week geleden Adecco, team Goes ( Goes )
 • Telefonisch commercieel talent voor delta (outbound)

  Met veel plezier levert DELTA dagelijks energie, internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers. Sinds jaar en dag is Zeeland het thuis van DELTA. Het hoofdkantoor staat in Middelburg en in Vlissingen wordt de kwaliteit van hun infrastructuur 24/7 gewaarborgd. Met ongeveer 500 medewerkers werken zij elke dag aan hun ambitie: ‘Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen, van de klanten comfortabeler maken. Daar doet DELTA het voor!’ Ben je ambitieus, ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA dé werkgever voor jou. DELTA is groot en dynamisch genoeg om je eigen carrière pad uit te stippelen. Tegelijkertijd maak je binnen onze organisatie als mens het verschil. Naast de producten en diensten die Zeeuwen bij ons afnemen hecht DELTA als belangrijke Zeeuwse werkgever veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als medewerker bij DELTA ben je een ambassadeur van één van de aantrekkelijkste organisaties die Zeeland rijk is. Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en ben je een echte ondernemer? Is het omzetten van verkoopsignalen naar sales voor jou vanzelfsprekend? Dan komen wij graag met jou in contact! De afdeling Outbound handelt sales gerelateerde gesprekken en leads telefonisch af. Deze bestaan uit onder andere acquisitie en up- & cross sell gesprekken o.b.v. een leadlist. De afdeling outbound denkt en handelt in termen van sales conversie en excellente klantbeleving. Daarmee wordt een optimale bijdrage geleverd aan waarde verhoging in de executie van DELTA. In deze uitdagende commerciële baan ga je als Medewerker Outbound al je overtuigingskracht en enthousiasme aanwenden. Je voert zelfstandig telefonische verkoopgesprekken waarbij het jouw doel is om uit elk gesprek het maximale resultaat te halen. Door goed door te vragen naar de behoeften van de klant weet jij mooie verkoopresultaten te behalen. Na een aantal trainingsdagen ga je zelfstandig, maar onder begeleiding van een coach, aan de slag. Voor jou geldt dat je een ‘nee’ van een klant ziet als het vertrekpunt en niet als het eindpunt van het gesprek. In alle gevallen geef je advies over producten & diensten die aansluiten op de behoefte van de klant.

  een week geleden Start People LA ( Middelburg )
 • Telefonisch commercieel talent voor delta

  Met veel plezier levert DELTA dagelijks energie, internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers. Sinds jaar en dag is Zeeland het thuis van DELTA. Het hoofdkantoor staat in Middelburg en in Vlissingen wordt de kwaliteit van hun infrastructuur 24/7 gewaarborgd. Met ongeveer 500 medewerkers werken zij elke dag aan hun ambitie: ‘Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen, van de klanten comfortabeler maken. Daar doet DELTA het voor! Ben je ambitieus, ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA dé werkgever voor jou. DELTA is groot en dynamisch genoeg om je eigen carrière pad uit te stippelen. Tegelijkertijd maak je binnen onze organisatie als mens het verschil. Naast de producten en diensten die Zeeuwen bij ons afnemen hecht DELTA als belangrijke Zeeuwse werkgever veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als medewerker bij DELTA ben je een ambassadeur van één van de aantrekkelijkste organisaties die Zeeland rijk is. Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en ben je een echte ondernemer? Is het omzetten van verkoopsignalen naar sales voor jou vanzelfsprekend? Dan komen wij graag met jou in contact! De afdeling Outbound handelt sales gerelateerde gesprekken en leads telefonisch af. Deze bestaan uit onder andere acquisitie en up- & cross sell gesprekken o.b.v. een leadlist. De afdeling outbound denkt en handelt in termen van sales conversie en excellente klantbeleving. Daarmee wordt een optimale bijdrage geleverd aan waarde verhoging in de executie van DELTA.In deze uitdagende commerciële baan ga je als Medewerker Outbound al je overtuigingskracht en enthousiasme aanwenden. Je voert zelfstandig telefonische verkoopgesprekken waarbij het jouw doel is om uit elk gesprek het maximale resultaat te halen. Door goed door te vragen naar de behoeften van de klant weet jij mooie verkoopresultaten te behalen. Na een aantal trainingsdagen ga je zelfstandig, maar onder begeleiding van een coach, aan de slag. Voor jou geldt dat je een ‘nee’ van een klant ziet als het vertrekpunt en niet als het eindpunt van het gesprek. In alle gevallen geef je advies over producten & diensten die aansluiten op de behoefte van de klant. Een functie voor ongeveer 20 uur per week. Je werkt van maandag t/m vrijdag tussen 8.00uur en 21.00uur en eventueel op zaterdag tussen 9.00uur en 13.00uur.

  een week geleden Start People LA ( Middelburg )
 • Service gerichte klantadviseurs gevraagd

  Adviseer en help jij klanten graag? Kun jij je bovendien goed verplaatsen in de klant en weet je behoeftes en wensen van de klant te vertalen naar verkoopkansen? Dan komen wij graag met jou in contact! In deze functie handel jij het inkomende telefoonverkeer van klanten af. Je beantwoordt vragen over o.a. facturen en wijzigingen van klantgegevens. In de rol van klantadviseur ben jij in staat om klanten te voorzien van juiste en volledige informatie, toets je behoefte en bied je advies op maat. Op deze manier realiseer je een optimale klanttevredenheid. Daarnaast ben je in staat om binnen een bepaalde tijd het gesprek optimaal af te handelen. Naast vragen per telefoon, is het mogelijk om uiteindelijk ook via andere kanalen, zoals social media en e-mail vragen te beantwoorden.

  een week geleden Start People LA ( Middelburg )
 • Verkoper(ster)

  VERKOPEN EN DE TOONBANK BIJVULLEN

  een week geleden keurslager ( Vlissingen )
 • Customer service medewerker (fulltime of partime)

  Is multitasking voor jou geen probleem, werk je service- en oplossingsgericht en vind je klanttevredenheid belangrijk? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Customer Service medewerker voor 24-40 uur per week. Werkzaamheden In de functie Customer Service medewerker ben jij het eerste (telefonische) contactpunt voor klanten van alle bedrijfsonderdelen. Hierbij horen de volgende taken: Het afhandelen van vragen, verzoeken en klachten die je krijgt via verschillende inkomende kanalen (zoals telefoon, email of chat); Indien nodig voorzie je de klanten van productinformatie en advies; Het verzorgen en zelfstandig opstellen van correspondentie via email; Het afhandelen van retourpakketten; Kortom, de klant staat bij ons op nummer 1, jij zorgt ervoor dat de klant bij ieder contact een goed gevoel overhoud en tevreden wordt gesteld. Naast de bovengenoemde werkzaamheden horen licht administratieve werkzaamheden ook tot je takenpakket.

  2 weken geleden Drogist.nl ( Goes )
 • Junior accountmanager

  Junior Accountmanager l 40 uur per week l Nieuwdorp l Tijdelijk met uitzicht op vast l HBO l Direct dienstverband bij opdrachtgever De baan De ideale baan om jezelf verder te ontwikkelen! Als Junior Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het beheren van relaties, bouw jij jouw klantenbestand uit én haal jij nieuwe klanten binnen. Om optimaal resultaat te bereiken, zoek jij proactief de samenwerking met o.a. rayonmanagers, teamleiders, chauffeurs en met jouw directe salescollega’s. Jij kent jouw klanten en de relevante ontwikkelingen op de markt. Op professionele wijze ga jij te werk en benut de mogelijkheden die zich voordoen graag. Het bedrijf Je komt ze overal tegen: in de straten, op festivals, bij kantoren, ziekenhuizen en fabrieken. Deze organisatie is gespecialiseerd in afvalinzameling en –verwerking en daarnaast zijn zij Europees marktleider! Er wordt gewerkt op een deskundige en duurzame manier, waarbij zij de modernste technieken en strengste eisen volgen. Dit sluit dan ook aan bij hun kernwaarden: samen, verantwoordelijkheid, ondernemend en energiek. Kortom: een ambitieuze en internationale organisatie!

  2 weken geleden Randstad Zeeland ( Nieuwdorp )
 • Communicatiemedewerk(st)er

  Als communicatiemedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de websites en bijbehorende social media accounts / campagnes van Boss Healthcare Services, te weten: www.fydee.nl | www.rugexpertisecentrum.nl | www.vacuumtherapienederland.nl | www.kpr.nl | www.fysiozorgpas.nl Je plaatst product- / gezondheidszorggerelateerde informatie en -afbeeldingen op onze websites. Daarnaast vul je op een aantrekkelijke manier onze social media accounts en draag je zorg voor periodieke, klantgerichte mailings naar potentiële franchisenemers en patiënten. Hierbij houd je zoveel mogelijk rekening met ‘the state of the art’ SEO en social media regels om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze websites te verhogen. Tijdens je werk sta je rechtstreeks in contact met onze franchisenemers (fysiotherapeuten) en patiënten die gebruik (willen) maken van onze diensten en producten die onze franchisenemers aanbieden. Werkzaamheden: - Je schrijft taal- en spelfoutloze teksten met een heldere beschrijving van de diensten, producten en aandoeningspecifieke informatie. - Je gebruikt begrijpelijke taal waar de klanten daadwerkelijk wat aan hebben tijdens het kiezen van het (voor hen) juiste product, dienst of zorgaanbod. Wat ga je doen? - Als communicatiemedewerker ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de content op onze websites, e-mailcampagnes en onze social media accounts. Je voorziet de sites van pakkende en correcte content waarbij je de meest recente SEO richtlijnen in ogenschouw neemt. Hierbij maak je de content zo persoonlijk mogelijk. Je verliest in dit proces de ervaring van patiënten niet uit het oog. Samen met onze Web Analist kijk je waar verbeterpunten liggen en zet je jouw ideeën om in concrete acties. - Je hebt ervaring met het lezen en schrijven van HTML en het maken van templates binnen wordpress en mailchimp. Je kickt op het scoren van meer conversies en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing. - Daarnaast heb je het commerciële talent om tijdens je werk inkomende contactaanvragen van patiënten om te zetten in concrete afspraken bij onze franchisenemers, de fysiotherapeuten. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan snel!