Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 10 "Communicatie" vacatures voor je gevonden

 • Verkoper buitendienst

  Functietitel: Verkoper buitendienst Afdeling: Incasso Type positie: Deeltijd Uren per week: Variabel Omschrijving: Het genereren van omzet door de verkoop van onze diensten, binnenhalen van opdrachten, en het positief vertegenwoordigen van onze organisatie tegenover nieuwe klanten. Doel: Het uitvoeren van commerciële activiteiten teneinde organisatie doelstellingen met betrekking tot omzet, marge, services van onze dienstverlening en resultaat te realiseren. Plaats binnen onze organisatie: U bent verantwoording verschuldigd aan onze directie. Werkzaamheden (taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden): - Het verrichten van acquisitie bij nieuwe klanten. Deze acquisitie verricht je middels telefoon, mail en fysiek bezoek. - Het adviseren van klanten over onze dienstverlening en grenzeloze mogelijkheden. - Het opstellen van kostenindicaties, overeenkomsten, en machtigingen. - Het beoordelen van eventueel nieuwe dossiers. - Het onderhandelen met de klant over de prijs van onze te verrichten dienstverlening. - Het bijhouden van klant gegevens en administreren van offertes, begrotingen en opdracht. - Het bezoeken van beurzen als vertegenwoordiging van onze organisatie. - Het meedenken over de marketingstrategie van onze organisatie ten einde omzet vergroting te behalen. - Het behalen van vooraf gestelde doelen qua omzet en resultaat - Het naleven van de door organisatie opgestelde regels - Zorg dragen voor een representatieve uitstraling. Functie eisen: MBO werk en denkniveau in commerciële richting of een andere passende opleiding aangevuld met ervaring in het vakgebied. Ervaring: minimaal enige ervaring vereist in een soortgelijke functie op het gebied van acquisitie. Vaardigheid: kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Excel, word, outlook. Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een functie op basis van provisie over de behaalde resultaten. Vaste vergoedingen voor brandstof en onkosten in overleg, laptop en telefoon worden ter beschikking gesteld. Incasso & Juridische Dienstverlening B.V.: Incasso & Juridische Dienstverlening is een jonge dynamische organisatie met een no nonsens mentaliteit. Ben jij echt het commerciële talent wat wij zoeken, stuur ons dan een e-mail naar info@incassohulpzeeland.nl t.a.v. dhr. R. Wisse. Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met 0113-219660

 • Customer service medewerker (vlaamstalig)

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar fulltime Vlaamstalige Customer Service Productspecialist. Als Customer Service Productspecialist ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het op correcte wijze beantwoorden van vragen van onze klanten. Je denkt hierbij mee met de klant, maar ook over het verbeteren van interne processen. In deze functie ben jij diegene die de vertaalslag maakt van een probleem naar oplossing voor de klant. Affiniteit met en kennis van het assortiment is hierbij erg belangrijk. In deze functie ben je werkzaam vanuit ons kantoor te Goes of Amsterdam. De inwerkperiode duurt 8 weken en we vragen gedurende deze periode 25 uur per week beschikbaarheid verspreid over 5 dagen per week.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Webshop copywriter (parttime)

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een parttime Webshop Copywriter om het team van Bax Music te ondersteunen. De ideale baan naast bijvoorbeeld je studie! Over de functie Een copywriter bij Bax Music is eigenlijk het online equivalent van een winkelverkoper. Je bent dus veel meer dan alleen schrijver. Je helpt klanten online te kiezen doormiddel van goede content. Gewoonlijk krijg je een lijst met artikelen aangeleverd die je gaat invoeren in de webshop. Je verdiept je in de producten, stelt de specificaties op, vult zaken als artikelnummers en prijzen in en je schrijft een kraakheldere, foutloze tekst. Daarnaast voeg je onder andere voordeelbundels toe, afbeeldingen, video’s en downloads. Gaat het om nieuwe producten, dan schrijf je er ook een nieuwsitem over. Kortom, alles om onze huidige en toekomstige klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen bij het maken van hun keuze. Als Webshop Copywriter ben je voornamelijk bezig met het invoeren van productgroep gerelateerde producten. We kiezen vaak een productgroep die jou het beste ligt qua kennis. Daarom zoeken we iemand met brede kennis en ervaring op het gebied van de verschillende productgroepen. Een Webshop copywriter is daarnaast een manusje-van-alles, want het kan regelmatig voorkomen dat je ook andersoortige producten online zet. Je hebt dus geen moeite met het omzetten van allerhande (vaak Engelstalige) informatie naar bondige, goedlopende Nederlandse productteksten en specificaties.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • : ict, mediabeheer en applicatieontwikkelaar (niveau 4) , techniek en design per direct

  Ontwikkelen van diverse website s voor een bedrijf: producten winkel en dienstverlening uitzendbureau , cq makelaardij

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Senior communicatieadviseur

  Bij COVRA verzamelen we het Nederlandse radioactief afval en dragen wij zorg voor de verwerking, opslag en de uiteindelijke eindberging daarvan. Dit doen wij met een team van circa 60 medewerkers. Wij vormen een hechte or-ganisatie, waar de lijnen kort zijn en waar van iedereen een flexibele inzet wordt verwacht. In deze rol ben jij de adviseur en sparringpartner voor directie en management op communicatiegebied. Jij krijgt de opdracht om op een creatieve en initiatiefrijke manier een waardevolle bijdrage te leveren aan de identiteit en positionering van COVRA, zowel intern als extern. Wat houdt deze opdracht concreet in? • het opzetten en beheren van het communicatiebeleid en uitwerken van onderliggende processen, zoals crisis-communicatie, interne/externe communicatie, communicatie bij projecten; • het schrijven van het communicatiejaarplan, waarin de doelstellingen, activiteiten en communicatiemomenten zijn beschreven en het bijdragen aan de monitoring en de uitvoering daarvan; • het onderhouden en inzetten van specialistische communicatievakkennis op het gebied van nieuwe media (social media, website etc.); • het (door)ontwikkelen van grafische vormgeving en het uitvoeren hiervan; • het deelnemen aan nationale branchegerichte groepen op het gebied communicatie en voorlichting; • het leveren van een actieve bijdrage in het werk- en afdelingsoverleg; • het sturing geven aan de medewerker communicatie.

  een week geleden Schipper Groep ( Nieuwdorp )
 • After sales customer service medewerker

  Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een After Sales Customer Service medewerker om het team te ondersteunen. Als After Sales Customer Service medewerker ben je een echte duizendpoot en doe je alles voor de klant om een topservice te leveren. Je bent voornamelijk bezig zijn met het beantwoorden van vragen van klanten via de e-mail en telefoon over retour gestuurde, defecte, geweigerde of verkeerd bestelde producten. Daarnaast houd je de klant op de hoogte van de status van de reparatie en bel je met de leveranciers om zo spoedig mogelijk de reparaties retour te krijgen. Als echter teamspeler wordt je incidenteel ook ingezet op het retourproces om je collega’s te helpen de retouren te verwerken. Over Rapaat Rapaat Logistics verzorgt de logistieke en technische werkzaamheden van Bax Music. Er gaan jaarlijks honderdduizenden pakketten het magazijn uit. Om dit te realiseren worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd, van het order picken tot aan het inpakken. Daarnaast zorgt Rapaat Logistics gedeeltelijk ook voor het transport en kent het een Repair Center. Wil je meer weten over de verschillende afdelingen? Of wil je meer weten over de samenwerkingspartner Bax Music? Lees dan het bedrijfsprofiel op de website of bekijk de bedrijfsvideo. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren naar de functie van After Sales Customer Service (Productkennis) medewerker? Klik dan snel op de knop solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief op. Een capaciteitentest en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Kom je bij ons in dienst, dan vragen wij jou een Verklaring Omtrent Gedrag in te leveren. Wij leggen je uit hoe dit moet, maar je moet wel in staat zijn om deze aan te vragen.

  een week geleden Rapaat Logistics B.V. ( Goes )
 • After sales customer service medewerker

  Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een After Sales Customer Service medewerker om het team te ondersteunen. Als After Sales Customer Service medewerker ben je een echte duizendpoot en doe je alles voor de klant om een topservice te leveren. Je bent voornamelijk bezig zijn met het beantwoorden van vragen van klanten via de e-mail en telefoon over retour gestuurde, defecte, geweigerde of verkeerd bestelde producten. Daarnaast houd je de klant op de hoogte van de status van de reparatie en bel je met de leveranciers om zo spoedig mogelijk de reparaties retour te krijgen. Als echter teamspeler wordt je incidenteel ook ingezet op het retourproces om je collega’s te helpen de retouren te verwerken.

  een week geleden Rapaat Logistics B.V. ( Goes )
 • Werkervaringsplaats campagne medewerker energie (1,0 fte)

  Je ondersteunt en coördineert als Campagnemedewerker Energie acquisitie- en retentiecampagnes met betrekking tot onze energie producten. Jij overziet de gehele campagne planning, de verbanden tussen de gedefinieerde campagnes en bewaakt voortgang en de campagnebudgeten . Jouw nieuwe werk ? Coördineren van de Energie marketingcommunicatie campagnes en overige activiteiten met betrekking tot klantcommunicatie en evenementen; ? Ondersteunen van projectteams en het afstemmen met in voorkomende gevallen externe leveranciers zoals communicatiebureaus en drukkerijen; ? Meedenken in het efficiënt en effectief inzetten van de juisten contactkanalen tijdens campagnes; ? Opstellen van relevante campagnemanagementrapportages en deze verspreiden; ? Beheren van de aan de campagnes toegewezen budgeten; ? Initiëren van verbeteringen ten aanzien van de campagneprocessen, zodanig dat het totale campagneproces van alle campagnes samen vanuit onderdeel Energie optimaal verloopt; De afdeling Base & Acquisitie Management geeft invulling aan de marketingstrategie gericht op de consumentenmarkt (inclusief SoHo 1 segment) voor Energie. Het team bestaat uit een Manager Base & Acquisitie, een Sr. Base Marketeer, een Campagnemanager en een Portfoliomanager. De Campagne Medewerker is de spil in het gehele campagne proces. De Campagne Medewerker rapporteert aan de Manager Base & Acquisitie en werkt vanuit het Base & Acquisitie team in nauwe samenwerking met meerdere afdelingen, met name Productmanagement, Marketingcommunicatie Communicatie, Sales, Business Energie, Front en Backoffice. De Campagne Medewerker is binnen Base & Acquisitie ondersteunend aan de marketeers, die verantwoordelijk zijn voor acquisitie, loyaliteit en retentie op de consumenten en het SoHo 1 segment. Deze verantwoordelijkheid komt tot uiting in het opzetten en begeleiden van kleine en grote campagnes, opzetten en sturing geven aan de totale kanaalstrategie en de uitvoer van overige activiteiten die gericht zijn op het winnen en behouden van klanten.

  2 weken geleden DELTA ( Middelburg )
 • Technisch medewerker sales

  Ben jij een gedreven commercieel talent en heb je affiniteit met techniek? Solliciteer dan op de functie van Technisch medewerker sales bij onze opdrachtgever in Terneuzen. In deze functie kruip jij dagelijks in de telefoon en bouw je een professionele relatie op met klanten en leveranciers. Je zorgt voor de uitwerking en opvolging van offertes, je bent een administratief talent en jouw administratie ziet er altijd piekfijn in orde uit.

 • Stagiair(e) hbo communicatie, commerciele economie

  Wie zijn wij De afdeling Productmanagement & Content van Delta ontwikkelt en beheert het product aanbod van DELTA op het gebied van Internet, (mobiele) telefonie en (interactieve) televisie. Binnen Zeeland zijn wij marktleider in het aanbieden van (interactieve) TV-portalen. ZeelandNet.nl is met 80.000+ unieke bezoekers per dag, het grootste Zeeuwse online platform. Om onze platformen, waaronder ZeelandNet.nl, verder te laten groeien zijn wij continue op zoek naar nieuwe content, technieken en kanalen. Jouw stageplek: Als stagiair help je actief mee op de afdeling Productmanagement & Content , bij het ontwikkelen en beheren van telecomproducten,- en diensten. Je ondersteunt de product,- en content managers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Concreet zal je aan de gang gaan op het gebied van web- en TV content. In de afgelopen periode hebben wij een volledig nieuw, op IP-gebaseerd, TV-platform ontwikkeld en geïmplementeerd (www.delta.nl/interactievetv). Momenteel zijn wij druk om dit platform verder te ontwikkelen. Video-apps, lokale content en de verbinding met ZeelandNet.nl zijn hierbij de thema’s waar jij aan kunt bijdragen.

  3 weken geleden DELTA ( Middelburg )