Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 14 "Communicatie" vacatures voor je gevonden

 • Creditmedewerker b2b

  Voor een relatie uit de regio Schouwen Duiveland zijn wij op zoek naar een Creditmedewerker B2B. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het beheer van de portefuilles van verschillende opdrachtgevers. Er wordt samen heel resultaatgericht gewerkt aan de opvolging van de openstaande facturen. Dit houdt in dat je inbound telefoonverkeer opvangt, zelf contact opneemt met bedrijven om betaalafspraken te maken en per mail houdt je contact over de openstaande portefuille. Bezoeken aan opdrachtgevers en evalueren van de portefuilles door middel van calls behoren ook tot de werkzaamheden.

 • Medewerker klantcontact

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefonische gesprekken over achterstallige betalingen. In het gesprek achterhaal je of iemand niet wil of niet kan betalen. Je stuurt het gesprek naar een betaling, conform de afspraken met onze opdrachtgevers. Je maakt hier gebruik van je goede communicatieve vaardigheden en geeft leiding aan het gesprek. Je kunt in het gesprek goed omgaan met weerstand en weet je boodschap helder en duidelijk over te brengen. De gesprekken verwerk je in onze systemen en zo nodig in die van onze opdrachtgevers.

 • Klantadviseur uwv

  Zoek jij een uitdagende baan waarin jij wordt opgeleid tot een expert? Ben jij communicatief een kei en wil jij investeren in jouw eigen ontwikkeling? Als klantadviseur bij het UWV werk je parttime waarbij jij eerstelijns telefonisch contact hebt met klanten met vragen over zijn/haar uitkering. Je staat hen op een correcte en klantvriendelijke manier te woord. Je beantwoordt vragen van klanten direct en stelt hen waar nodig gerust. Klanttevredenheid staat voorop. Jij wordt opgeleid tot deskundig klantadviseur. Er wordt gewerkt met targets en periodieke gesprekken waarin feedback wordt gegeven om jou naar de top van jouw kunnen te brengen.

  gisteren Adecco, team Goes - Goes
 • Communicatiemedewerk(st)er 16 - 32 uur (in overleg)

  Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de websites en bijbehorende social media accounts/campagnes van Boss Healthcare Services. Je plaatst product- / gezondheidszorggerelateerde informatie en -afbeeldingen op onze websites. Daarnaast vul je op een aantrekkelijke manier onze social media accounts en draag je zorg voor periodieke, klantgerichte mailings naar potentiële franchisenemers en patiënten. Hierbij houd je zoveel mogelijk rekening met ‘the state of the art’ SEO en social media regels om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze sites te verhogen. Tijdens je werk sta je rechtstreeks in contact met onze franchisenemers (fysiotherapeuten) en patiënten die gebruik (willen) maken van onze diensten en producten die onze franchisenemers aanbieden. Werkzaamheden: Je schrijft spelfoutloze teksten met een heldere beschrijving van de diensten, producten en aandoeningspecifieke informatie. Je gebruikt begrijpelijke taal waar de klanten daadwerkelijk wat aan hebben tijdens het kiezen van het (voor hen) juiste product, dienst of zorgaanbod. Wat ga je doen? Als communicatiemedewerker ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de content op onze websites, e-mailcampagnes en onze social media accounts. Je voorziet de sites van pakkende en correcte content, waarbij je de meest recente SEO richtlijnen in ogenschouw neemt. Hierbij maak je de content zo persoonlijk mogelijk. Je verliest in dit proces de ervaring van patiënten niet uit het oog. Samen met onze Web Analist kijk je waar verbeterpunten liggen en zet jouw ideeën om in concrete acties. Je hebt ervaring met het lezen en schrijven van HTML en het maken van templates binnen wordpress en mailchimp. Je kickt op het scoren van meer conversies en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing. Daarnaast heb je het commerciële talent om tijdens je werk inkomende contactaanvragen van patiënten om te zetten in concrete afspraken bij onze franchisenemers, de fysiotherapeuten. Interesse? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren, maar zetten je wel meteen even aan het werk. Ga naar 1 van onze websites (www.vacuumtherapienederland.nl, www.kpr.nl, www.rugexpertisecentrum.nl) en beschrijf in maximaal 4 regels je verbeterpunten. Daarnaast horen wij graag wat jouw motivatie is en waarom je denkt geschikt te zijn. Stuur dit samen met je CV naar info @ fydee.nl t.a.v. Emmaly Knulst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Servicebalie medewerker

  Ben jij klantgericht, commercieel én multi-inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie als Servicebalie medewerker! Organisatie- en afdelingsomschrijving Onze opdrachtgever voorziet in de behoefte van haar consument bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van de woning en de directe omgeving, zoals de tuin en de garage. In deze organisatie ligt de focus op ontzorgen van haar klanten en vakkundigheid. Functie informatie Als basis ben je verantwoordelijk voor de servicebalie. Hier help je klanten en ben je bezig met het afhandelen van administratieve taken. Je bent in staat om de klant tegemoet te treden, te assisteren en je bent adequaat in het beantwoorden van vragen. Daarnaast ben je ook inzetbaar indien nodig bij de kassa en de winkelvloer.

 • Commercieel medewerker binnendienst

  Briljante babbel? Klantvriendelijk? Kan de administratie er ook nog wel bij? Kom dan werken als commercieel medewerker binnendienst! Organisatie- en afdelingsomschrijving Dit grote bedrijf is een speler van formaat op de gebieden van betonnen stenen, tegels, straatmeubilair en systemen inzake verkeersveiligheid, rioleringen en waterdoorlatende en -afvoerende bestratingen. Met vestigingen in Walsoorden en Roeselaere (België) en een grote afzetmarkt in Nederland, België en Frankrijk. Ruim 75 jaar ervaring en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Functie informatie Als commercieel medewerker binnendienst ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor de verkoop, draag je bij aan het commerciële beleid en voer je dit consequent uit. Je onderhoud je commerciële contacten met het sales & marketing team, verstrek je telefonisch informatie en advies aan klanten betreffende de door de organisatie gemaakt gemaakte en verhandelde producten in de meest ruime zin van het woord. Tevens breng je offertes uit en volg je deze op. Je onderhandelt, behandelt en verwerkt de verkooporders op correcte administratieve wijze in het geautomatiseerde systeem. Je standplaats is Walsoorden.

 • E-commerce en sales officer

  Krijg jij energie van het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvolle e-commerce strategie? Kun jij achterhalen welke potentiële (internationale) klanten interessant zijn om te benaderen? En kun jij de huidige en toekomstige klanten voorzien van de producten die matchen met hun behoeften? Dan zijn wij naar jou op zoek! Onze opdrachtgever in Schouwen – Duiveland is op zoek naar een e-commerce en sales officer. Het betreft een fulltime functie, met uitzicht op een vast dienstverband. De inhoud van de functie is als volgt: - Je bent ervaren en in staat zelfstandig te onderzoeken wie in het buitenland onze klant is en hoe je deze op een onderscheidende manier kunt benaderen; - Op eigen initiatief ontwikkelen en implementeren van een verkoopstrategie in lijn met de doelstelling van het bedrijf; - Overbrengen aan de klant welk product er wordt geboden en in welke behoefte je hem kunt voorzien; - Je bouwt de huidige klantenportfolio uit en daarnaast ben je in staat om op basis van je creativiteit een netwerk nieuwe klanten te creëren en te onderhouden; - Je bent een betrouwbare en strategische partner voor klanten omdat je op basis van je visie meedenkt en adviseert; - Je bent een commercieel, gedreven, communicatief sterk en een self starter; - Actief zijn op FB, Instagram, LinkedIn en Twitter; - Het begeleiden van order en logistieke processen; - Indien nodig deelnemen aan handelsbeurzen. De werkzaamheden vinden normaal gesproken plaats vanuit Burgh-Haamstede.

  5 dagen geleden Modoc - Burgh-Haamstede
 • Commercieel projectmanager

  Ben jij iemand die beschikt over een helikopterview en voel jij je prettig in een commerciële rol? Werk jij graag projectmatig? Dan is dit de functie die bij jou past! Na een interne training, ga jij samenwerken met de commercieel salesmanager(s) en maak je deel uit van de verkoopafdeling. Jij bent verantwoordelijk voor het plannen van engineeringsprojecten. Jij woont projectplanningsvergaderingen en klantvergaderingen bij. Je schakelt graag tussen klant en collega’s. Verder pak je met plezier de volgende werkzaamheden op: - Je onderhoudt het contact met klanten en je bezoekt klanten voor commerciële besprekingen; - Betalingen en budget monitoren; - Productieplanningen volgen; - Je regelt salesfoto’s samen met de salesafdeling; - Je bereidt extra kosten voor in samenwerking met de sales- en technisch projectmanager. Dit bedrijf ontwerpt en bouwt compressors en generatoren in de olie-en gasindustrie wereldwijd. Veel klanten komen uit het midden- en verre oosten. Er heerst een cultuur van een écht familiebedrijf. Je krijgt al snel verantwoordelijkheid en daarnaast is het ook erg gezellig. Er wordt regelmatig wat leuks georganiseerd voor het personeel. De verkoopafdeling waar jij werkt, bestaat uit zes collega’s.

  5 dagen geleden Modoc - Zierikzee
 • Accountmanager

  Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de sales? Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je commerciële carrière en wil jij werken in een dynamische werkomgeving met mooie carrièremogelijkheden? Beantwoord jij deze vragen met ja? Lees dan snel verder! Wegens groei van één van de bedrijven binnen ons netwerk zoeken wij een accountmanager document solutions & kantoor- en projectinrichting. Jij gaat je bezig houden met het verkopen van producten en diensten (hardware en software). Je levert een bijdrage aan de winst- en omzet doelstellingen van de organisatie. Het uitgangspunt is het realiseren van een optimaal resultaat en een optimale klanttevredenheid. Jouw kerntaken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van je verkooptargets (hard- en software en marge); - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale klanttevredenheid zonder het belang van de eigen organisatie uit het oog te verliezen; - Je onderhoudt kennis op het gebied van de organisatie, de producten en diensten, de concurrenten en de markten waarin klanten en prospects zich bevinden; - Je draagt zorg voor het op orde houden van je eigen administratie, de accountplannen en het verkoopinformatiesysteem; - Je onderhoudt actief en maakt op een verantwoordelijke wijze gebruik van netwerken ten behoeve van het signaleren en creëren van zakelijke kansen. Je komt te werken in een team van echte professionals. Dit is een echte salesgerichte organisatie en voornemend om op korte termijn hun werknemersaantal te verdubbelen. Op dit moment werken er 400 werknemers. Ben jij het talent dat hun team komt versterken?

  5 dagen geleden Modoc - Goes
 • Customer service coördinator

  Als customer service coördinator ben je verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid en het borgen van het bedrijfs- en merkimago. Herken jij je hierin? Lees dan gauw verder! Jij houdt je bezig met het ontvangen, beoordelen en behandelen van vragen en reclamaties van consumenten en retailers uit binnen- en buitenland. Jij bent goed in het signaleren en analyseren van trends en ontwikkelingen. Vervolgens regel jij een overleg om jouw bevindingen te bespreken. Verder pak jij ook de volgende werkzaamheden op: - Het verbeteren van de efficiency en kwaliteit van de dienstverlening door het optimaliseren van bedrijfsprocessen; - Het rapporteren, analyseren en delen van informatie; - Het zorgen voor een correcte registratie en archivering. Je komt te werken bij een innovatief familiebedrijf.

  5 dagen geleden Modoc - Kapelle
 • Commercieel assistent

  Jij bent de spil tussen de sales extern en de organisatie intern. Je schakelt met klanten, maar ook met bijvoorbeeld de afdeling Inkoop. Hoe ziet jouw baan er uit? Je ondersteunt het sales team in het kader van agendabeheer, administratieve afhandeling en het opstellen van offertes. Jij verzorgt de correspondentie richting de klant maar ook beantwoord jij met alle plezier de vragen van klanten. Deze vragen volg je uiteraard verder op. Verder pak jij met veel gedrevenheid de volgende werkzaamheden op: - Uitdraaien en verwerken van verkooprapporten en statistieken; - Maandelijks rapportages genereren voor buitenlandse partners; - Orders en contracten controleren aan de hand van offertes; - Klanten informeren; - Assortimentswijzigingen doorvoeren waarbij jij voorraden en planning in de gaten houdt; - Opvolging van logistieke wijzigingen en dit communiceren naar de klant; - Plannen en organiseren van vergaderingen. Daarbij ook notuleren en het verzorgen van correspondentie; - Je boekt hotels en tickets bij reisbureaus. Verder ben jij het eerste aanspreekpunt bij afwezigheid van de salesmanager. Jij coördineert en houdt afspraken bij. Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf, waar circa 250 enthousiaste collega’s in (vaste) dienst werken. In het seizoen komen daar nog eens 150 flexibele collega’s bij. Op kantoor werken circa 50 werknemers.

  5 dagen geleden Modoc - Kapelle
 • Hr manager

  “Great vision without great people is irrelevant.” Eens? Dan hebben wij jou misschien wel nodig binnen onze groeiende organisatie in de rol van HR manager. Wat ga je doen als HR Manager? Gelukkige medewerkers, daar mag jij je elke dag mee bezig houden. Hoe mooi is dat?! Door je, onder andere, bezig te houden met deze werkzaamheden maak jij voor de Omoda-medewerker het verschil: • Je draagt bij aan de optimalisatie van alle afdelingen en winkels door managers te coachen bij hun leiderschapstaak, het voeren van gesprekken en door hen te ondersteunen bij uitdagende personeelsvraagstukken; • Je zorgt er daarnaast ook voor dat iedere manager optimaal zijn/haar HR taken uit kan voeren door, samen met jouw HR team, duidelijke ontwikkelpaden, beoordelingsmethodieken, heldere HR processen, etc. op te stellen; • Je geeft leiding aan een team van HR specialisten. Naast de dagelijkse werkzaamheden werkt dit team aan verschillende HR projecten. Samen met dit team bepaal je doelstellingen voor de afdeling en doe je er alles aan deze doelstellingen te verwezenlijken. Momenteel draaien er belangrijke projecten op het gebied van werving, selectie, onboarding en opleiden van medewerkers; • Jij zorgt ervoor dat het MT steeds op de hoogte is van alle ontwikkelingen op HR gebied. Je maakt deel uit van het MT en ook van verschillende projectgroepen waarbij jouw inbreng van belang is; • Je onderhoudt contacten met arbodienst, juridische dienstverlening, branche organisaties, etc. • Last but not least; Jij weet dat mensen de belangrijkste bouwsteen zijn voor het succes van Omoda en bij alles wat je doet heb je daarom het belang van medewerkers hoog in het vaandel staan. Het betreft een fulltime functie op het hoofdkantoor van Omoda in Zierikzee. Over Omoda Binnen de Retail zijn we marktleider voor schoenen liefhebbers. We zijn een familiebedrijf, denken altijd op lange termijn en we zijn ook financieel gezond. We groeien snel en blijven door ontwikkelen. De Omoda-teller aan winkels staat nu op 21 en vergeet onze succesvolle online shop niet. De collectie is uitgebreid en het merkaanbod is groot. Het succes komt ons niet aanwaaien. Met passie voor het product en met z’n allen werken we hier hard voor. Bij Omoda werken – op het hoofdkantoor en in de winkels – nu zo’n 600 mensen. Het HR team is een jong, enthousiast en dynamisch team. De vijf medewerkers zien het als hun rol om dat waar Omoda voor staat over te brengen op het personeel. Dit doen zij vanuit hun passie voor mensen.

  5 dagen geleden omoda.nl - Zierikzee
 • Area sales manager

  Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van de afzet voor de producten in de toegewezen regio. Daarbij hoort verantwoordelijkheid voor de omzet en marge in het gebied en het faciliteren en optimaliseren van het partnerschap tussen het bedrijf, de klanten en distributeurs. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het afzetgebied Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. De Area Sales Manager zorgt dat de klanten/distributeurs optimaal zijn gemotiveerd en uitgerust om de positie van het bedrijf in hun marktgebied verder uit te bouwen. Hierbij worden de belangen van alle partijen in het oog gehouden. De Area Sales Manager bezoekt met regelmaat de klanten/distributeurs, is te vinden op beurzen om marktkennis op te doen, onderhoudt het contact met klanten en is actief op zoek naar nieuwe markten en afzetmogelijkheden. Als Area Sales Manager heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Het verzorgen van de sales en aftersales van led-verlichtingsproducten; - Het geven van betrouwbaar advies aan klanten/distributeurs op het gebied van lichttechniek; - Het genereren van omzet en marge in het toegewezen afzetgebied; - Het signaleren en door vertalen van trends en marktontwikkelingen; - Het realiseren en bewaken van het verkoopbudget; - Het in samenwerking met de binnendienst opstellen van offertes; - Het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties; - Het opbouwen en onderhouden van relaties met distributeurs van OEM-producten; - Het begeleiden, ondersteunen en adviseren van klanten/distributeurs bij (ontwikkeling van) sales activiteiten; - Het regelmatig bezoeken van klanten/distributeurs op locatie, zowel op strategisch vlak als om producttraining te verzorgen; - Het opstellen van bezoekverslagen en deze rapporteren aan de Chief Commercial Officer; - Het verzorgen van communicatie tussen het bedrijf en de klant/distributeur. Met een team van 30 medewerkers ga je er samen voor zorgen dat de producten door heel Europa en daarbuiten verdeeld worden, doorgaans vanuit de vestiging in Vlissingen.

  een week geleden Modoc - Vlissingen
 • Sr. Communicatie-adviseur

  Onze opdrachtgever is een grote zorginstelling in Zeeland en sterk decentraal georganiseerd. Met een dergelijk decentrale organisatie is de interne communicatie is van groot belang. Daarnaast is de externe profilering een speerpunt. Bijvoorbeeld met betrekking tot de Arbeidsmarktcommunicatie (in deze krappe arbeidsmarkt), is het identificeren van centrale waarden en cultuur ook een taak van de aan te trekken communicatie-adviseur. Het ontwikkelen van beleid, het kiezen van de instrumenten, en het uitvoeren van het beleid is een voorbeeld van wat er gedaan wordt in deze functie. Nauwe samenwerking met de bestuurder is hierbij primair. Daarnaast werk je samen met de 2 directeuren en de clustermanagers (8). Je hebt een collega op Communicatie (Jr.). Een opsomming van taken: ? intern en extern communicatiebeleid en strategie; ? omgevings- en stakeholdersmanagement (inclusief opbouwen externe relaties); ? communicatieadvies bestuur en management; ? relatiebeheer/public affair richting branche- en vakverenigingen; ? fungeren als woordvoerder; ? actief mediabeleid; ? geven van gevraagd en ongevraagd advies; ? eindredactie en coördinatie interne en externe communicatiemiddelen (waaronder magazine); ? realisatie/redactie jaarplan en jaarverslag; ? realiseren medewerkers-ouder-/relatiebijeenkomsten, congressen of symposia; ? werkt intensief samen met de (junior) medewerker communicatie. Het uitdagende van de functie dat zeker niet alles al op orde is. Er moet nog veel in de steigers gezet worden en tot een succes gemaakt. Geen gespreid bedje! Wel ruimte om jouw ambities ook waar te maken. De organisatie is er klaar voor.