Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 14 "Communicatie" vacatures voor je gevonden

 • Communicatie & pr eindeloos eiland festival

  Eindeloos Eiland Festival (EEF) is op zoek naar iemand die het team wil komen versterken. EEF is een kleinschalig, groeiend cultuur en literatuur festival op Noord Beveland. Tijdens het 3 daagse festival treden er diverse bands en artiesten op en is er een randprogramma vol sprekers en kunstenaars en workshops. Al met al een gezellig festival voor de hele familie. Voor onze afdeling communicatie/PR zijn wij opzoek naar 2 enthousiastelingen die ons team wil komen versterken. Je taken zullen onder andere bestaan uit het vormgeven van drukwerk, het onderhouden van de social media kanalen en het schrijven van diverse wervende teksten. Dit doe je natuurlijk niet helemaal alleen. Het huidige kernteam bestaat uit 9 leden die eens per maand bij elkaar komen om de vorderingen van het festival te bespreken. Werkzaamheden Vormgeving drukwerk Teksten voor nieuwsbrieven en mailings opstellen Vormgeving online beelden Social Media inrichten en beheren Promoties uitzetten Vrijwilligers werven (online) Acties opzetten Huisstijlbewaking (+ verdere ontwikkeling)

  gisteren F. Nijsse - Kamperland
 • Senior brand & marcom manager

  Als Sr. Brand & Marcom Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een sterke brand- en positioneringsstrategie voor het Delta-brand (binnen én buiten Zeeland) om zo de organisatie verder te laten groeien en de positie van Delta als marktleider in telecom- en energiebranche verder te verstevigen. Als ervaren brandmanager weet je als geen ander hoe je ons merk op een dominante positie in de markt kunt neerzetten, geheel in lijn met onze brand identity. Je zet scherpe kaders neer voor de organisatie om zelfstandig op de juiste manier met ons brand te werken, duidelijke richtlijnen voor huisstijl en brand-gebruik en je bent verantwoordelijk voor maximale bijdrage aan branding door het toepassen van een sterke (visual) brand identity in corporate communicatie, commerciële campagnes en events. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een sterke sponsorstrategie in lijn met onze brand identity. Daarbij hoort het neerzetten van kaders voor de inzet van sponsorgelden, het aangaan en onderhouden van sponsorcontracten en de aansturing van branding bij sponsored events. Zo ben je verantwoordelijk voor het, door middel van sponsoring verkrijgen van maximale brand-zichtbaarheid bij de juiste doelgroepen. Je ontwikkelt ook communicatieconcepten voor commerciële campagnes. Met name de atl-component van campagnes, gericht op awareness en positionering. Je werkt deze (eventueel samen met bureaus) uit en managed de executie (middeleninzet, mediastrategie en -inkoop). Je kunt zelf ook sterke teksten schrijven voor verschillende communicatiemiddelen. Onderdeel van het takenpakket is: • Ontwikkeling van een meerjarige, toekomstbestendige merk- en positioneringsstrategie. • Vanuit brandstrategie ontwikkel je sponsorbeleid en meerjarenplan voor branding dmv sponsoring. • Je borgt juist gebruik van brand en toepassing van brand identity door alle medewerkers binnen de organisatie. • Je adviseert management en directie over merkstrategie en communicatiestrategie. • Je volgt de marktontwikkelingen en de merkbeleving en impact van ons merk in de markt op de voet en stuurt bij op brandstrategie wanneer nodig. • Je geeft operationeel leiding/sturing aan een klein team van marcom professionals (4) • Je weet de krachten te bundelen met collega’s, externe bureaus én stakeholders. • Je ontwikkelt campagneconcepten, vooral voor atl-campagnes die gericht zijn op awareness en positionering. Je stuurt ook de executie aan. • Je rapporteert het resultaat van je inzet (inclusief media-effectiviteit en promotieanalyses) met daarbij advies en acties om verbeterslagen te maken en bij te sturen waar nodig.

  3 dagen geleden Start People LA - Buiten Zeeland
 • Productmanager televisie en portfolio

  Als Productmanager Televisie en Portfolio ben je verantwoordelijk voor de productmarketing en propositievorming van de Televisie en content diensten die DELTA aanbiedt. Daarnaast ondersteun je de senior Productmanager bij de totstandkoming van het fixed portfolio, hierbij ligt je aandacht vooral bij de nieuw te ontwikkelen (buiten/FTTH-) gebieden. Samen met de Productdeveloper TV en de contentmanager geven jullie invulling aan de TV en contentstrategie, optimalisatie van het portfolio en borgen jullie dat deze blijft aansluiten bij de veranderende klantbehoefte. Tot het takenpakket behoort verder: • Opstellen van periodieke portfolioplannen en hier externe trends en interne trends in doorvertalen; • Besturing van het integrale productresultaat, waaronder omzet, inkoop (contentkosten), servicekosten en overige directe productkosten; • In samenwerking met de andere productmanagers en Base- en Acquisitiemanagement passende propositievorming tot stand brengen voor zowel het vaste als het mobiele portfolio, op COAX en Fiber; • Besturen van de volledige productketen, zodanig dat de omvang van de klantenportefeuille, de loyaliteit en de winstgevendheid wordt vergroot, inclusief product gerelateerde rapportages; • Initiëren en realiseren van productverbeteringen om tegemoet te komen aan veranderende marktwensen en- eisen, managen van het product door de lifecycle heen. • Verzamelen van informatie over de performance van het product, route cause waarde ontwikkeling; de ervaring en belevenis van klanten en de hieraan gekoppelde Customer Journeys; • Opstellen en bewaken Businessplan(en) voor DELTA Interactieve TV;

  3 dagen geleden Start People LA - Buiten Zeeland
 • Klantadviseur uwv

  Wegens aanhoudende drukte klantadviseurs gezocht! Zoek jij een uitdagende baan waarin jij wordt opgeleid tot een expert? Ben jij communicatief een kei en wil jij investeren in jouw eigen ontwikkeling? Als klantadviseur bij het UWV werk je parttime waarbij jij eerstelijns telefonisch contact hebt met klanten met vragen over zijn/haar uitkering. Je staat hen op een correcte en klantvriendelijke manier te woord. Je beantwoordt vragen van klanten direct en stelt hen waar nodig gerust. Klanttevredenheid staat voorop. Jij wordt opgeleid tot deskundig klantadviseur. Er wordt gewerkt met targets en periodieke gesprekken waarin feedback wordt gegeven om jou naar de top van jouw kunnen te brengen.

  een week geleden Adecco, team Goes - Goes
 • Meewerkstage online marketeer

  Na het eerste bakje koffie log je in. De voorlopige resultaten van de laatste GoogleAd’s campagne tover je zo op je scherm. De afgelopen maanden heb je je verdiept in SEA en Google Analytics. Kennis die je deelt met je collega’s tijdens de weekstart. Je bedenkt en ontwerpt campagnes en zorgt voor een goed zicht op de effectiviteit daarvan. Je ziet de meerwaarde van een perfecte combi beeld en tekst. De ene keer zelfstandig, de andere keer met collega’s, houd je je bezig met testen, goed en minder goed lopende campagnes signaleren en optimaliseren. Je helpt hiermee de groei van Pieters Media te realiseren maar bovenal jezelf te ontwikkelen tot Online Marketeer. Wij zijn Pieters Media. Een marketing- en communicatiebureau met denkers én doeners. We verdiepen ons graag in de case van onze klant. Natuurlijk maken we graag mooie dingen. Nog belangrijker is; wat we (lees: onze klanten) ermee willen bereiken. Onze online werkzaamheden groeien! Samen met jou gaan we hier graag verder mee aan de slag. Ben jij op zoek naar een stageplaats bij een gemoedelijk marketing- en communicatiebureau en wil je graag weten hoe je een marketingcampagne van begin tot eind uitvoert? Dan maken we graag kennis met je!

  een week geleden PietersMedia - Groede
 • Coordinator bureau het zeeuws orkest

  Het Zeeuws Orkest zoekt een “spin in het web” Een leuke inspirerende baan voor 16 uur in de week met flexibele uren en een invulling waar (gedeeltelijk) thuiswerk mogelijk is. Ons kantoor is gevestigd in Middelburg. Wie ben jij Je hoeft niet per se een groot liefhebber van klassieke muziek te zijn. Maar je hebt affiniteit met cultuur, je vindt het leuk om met een team van vrijwilligers en professionele musici veel te bereiken met een beperkt budget. Je kunt improviseren, hebt gevoel voor humor en dadendrang. En je hebt een achtergrond in evenementenorganisatie, communicatie of bureauorganisatie met een HBO+ denkniveau. Zullen we met elkaar kennismaken. Spreekt de beschrijving van deze functie je aan en heb je 16 uur per week beschikbaar voor ons tegen een redelijke salariëring neem dan contact met ons op via bestuur@zeeuwsorkest.nl. Wil je eerst bellen dan kan dat ook via 0651753908. We horen graag van je voor 15 december 2018

  een week geleden Zeeuws Orkest - Middelburg
 • Customer service employee polish dow chemical terneuzen

  Speaking English and Polish is a piece of cake for you. If you are you looking for a job where you can apply your language skills and your customer service experience, then look no further! Manpower is looking for you!On behalf of Dow Chemical in Terneuzen employement agency Manpower is looking for an English and Polish speaking customer service employee with experience in customer service in an international organization.What does your new job look like?In this function you will be working at the customer service department at Dow Service Center, which is part of Dow. The customer service department serves as the connection between the internal organization, clients and third parties, such as suppliers.Job Expectations Control and manage the process of an order, from order to deliveryIn case of changes, errors, or mistakes you have to adress the right people to solve the problemsCooperate with other customer service teams, planner, logistic operators, and administrative employees

  2 weken geleden Manpower - Terneuzen
 • Bbi opleiding klantenservice uwv goes

  Vragen over verzekeringen? Dan kunnen klanten van het UWV daarvoor binnenkort misschien wel bij jou terecht! Als jij je verder wil ontwikkelen op het gebied van klantenservice, op zoek bent naar een nieuwe en uitdagende stap in je carrière én graag een MBO-3 diploma wil behalen, dan heeft Manpower een mooie kans voor je. Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere customer service medewerkers voor UWV in Goes.  WerkzaamhedenAls telefonisch klantenservice medewerker werk je op een inbound functie en ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat klanten te woord op een passende en klantgerichte manier, zodat de klant zich altijd geholpen voelt. Jij stelt klanten gerust, beantwoordt uitkering-gerelateerde vragen en zorgt ervoor dat klanten telefonisch zo goed mogelijk geholpen worden. Wat bieden wij jou? Startsalaris van 11,38 euro bruto per uur EindejaarstoeslagReiskostenvergoeding van max. 10,85 (OV reiskosten worden volledig vergoed)Interessante (parttime) baan voor langere tijdEen persoonlijk inwerktrajectDoorgroeimogelijkheden naar andere belgroepen of teamleiderMogelijkheid om binnen 1,5 jaar een MBO 3 diploma te behalen (BBL), een mooi opleidingstraject binnen de organisatie

  2 weken geleden Manpower - Goes
 • Volg een bbl opleiding via uwv goes

  Lerend werken als klantadviseur? Dat kan! Manpower heeft een mooie kans bij het UWV, waarbij jij een MBO-3 diploma in de richting van klantenservicemedewerker kunt behalen. Een ideale manier om net dat extra zetje in de goede carrièrerichting te krijgen. Voor het UWV zoekt uitzendbureau Manpower gemotiveerde kandidaten die een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-traject willen starten. In dit BBL traject kom je te werken als telefonisch klantadviseur op de klantenservice afdeling. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, en probeer je hen zo goed mogelijk verder te helpen.Jouw werkzaamheden: Aannemen van telefoontjesBijhouden van verrichte handelingenDoorschakelen naar collega’s van andere afdelingen indien vereistControleren/opzoeken van gegevens in het systeemWerktijdenDe opleiding duurt 6 weken. Gedurende deze periode werk je 32 uur per week, verdeeld over vier dagen. Voor het goed slagen van het inwerktraject is het belangrijk dat je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag beschikbaar bent. Na je opleiding werk je minimaal 16 uur per week, in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag. De werkdagen en contracturen worden in overleg met jou vastgesteld.

  2 weken geleden Manpower - Goes
 • Callcenter medewerker omgeving goes

  Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Ben jij klantvriendelijk en resultaatgericht? Ben jij computervaardig en is schakelen tussen programma’s voor jou geen enkel probleem? Bekijk dan deze vacature, Manpower zoekt jou!Uitzendbureau Manpower is regelmatig op zoek naar een callcenter medewerkers in Goes.WerkzaamhedenIn deze functie ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt. Inkomende telefoon beantwoord jij op een klantgerichte manier. Als klantenservice medewerker ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Beantwoorden van vragen die telefonisch binnenkomenAdviseren van klanten per telefoonRegistreren van verschillende informatie in het systeem

  2 weken geleden Manpower - Goes
 • Medewerker klantenservice uwv goes

  Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere medewerkers klantenservice voor het UWV in Goes.Wil jij aan de slag als klantenservice medewerker bij het UWV? In deze functie werk je parttime en kom je op een afdeling te werken waarbij de werksfeer omschreven kan worden als collegiaal en vriendelijk. En zijn er maandelijks meerdere datums beschikbaar om te starten! Bij interesse kun je vandaag nog solliciteren want Manpower zoekt jou!Wat ga je als medewerker klantenservice doen? Beantwoorden van telefonische klantvragenOpzoeken, registeren en controleren van informatie in verschillende systemen 

  2 weken geleden Manpower - Goes
 • Parttime telefonisch klantadviseur uwv goes

  Ben jij op zoek naar een fijne (bij)baan waar jij jezelf kunt ontwikkelen en een mooie stap kunt maken in jouw carrière? Wil jij iets kunnen betekenen voor klanten door hun vragen als een ware professional te beantwoorden? En ben jij sowieso elke maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar om te werken? Dan heeft Manpower de ideale baan voor jou bij het UWV in Goes! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature.Voor het UWV in Goes is uitzendbureau Manpower op zoek naar meerdere gedreven en parttime customer service medewerkers.Wat doe je als medewerker klantenservice bij het UWV?Met 8 miljoen telefoontjes per jaar is UWV Klantencontact één van de grootste callcenters van Nederland. Als telefonisch adviseur sta jij klanten telefonisch te woord en beantwoord je vragen die zij jou voorleggen. De informatie die jij tijdens de gesprekken krijgt verwerk je tijdens en na het gesprek in verschillende systemen van het UWV. Om goed beslagen ten ijs te komen, word jij door het UWV getraind van starter naar professional.Concreet bestaat jouw werkdag uit de volgende activiteiten: Beantwoorden van klantvragen per telefoon Boven tafel krijgen van klantvragen om inhoudelijk te kunnen reagerenOpzoeken, registeren en controleren van informatie in verschillende systemen Doorverbinden van gesprekken naar de juiste afdelingWaarom je deze kans niet mag missen: Prima salaris van €11,38 bruto per uurReiskostenvergoeding tussen de €0,70 en € 10,85 (fietsvergoeding ongeacht de afstand, vergoeding voor reizen met de auto vanaf 10km)100% vergoeding van OV-kostenEindejaarsuitkering van 8% over het totaal van jouw gewerkte urenPensioenopbouw via ManpowerGoede privé-/ werkbalans door een flexibele parttime functie vanaf 16 uur per weekOntwikkelingskansen en de kans om een MBO niveau 3 BBL opleiding te volgen (indien je hier nog niet over beschikt)Mooie boost geven aan jouw CV

  2 weken geleden Manpower - Goes
 • Customer service employee french dow chemical terneuzen

  Bonjour! Parles tu français? Would you describe yourself as a customer service representative fantastique? And do you also master the English language in speech and writing? Then Manpower might be looking for you! Keep on reading to find out if this vacancy is the perfect fit for you. Manpower is looking for a French and English speaking customer service employee with experience on behalf of Dow Chemical in Terneuzen.Le travailAs a customer service employee you will be performing the following activities: Controlling and managing the complete order process (from order placement to delivery)Solving problems if necessaryCooperating with other departments and teams within the Dow Service Centre

  2 weken geleden Manpower - Terneuzen
 • Customer service employee dow chemical terneuzen

  Employment agency Manpower is looking for English-speaking customer service employees for Dow Chemical in Terneuzen. Are you fluent in a European language other than English, for example Polish, Italian, French, Russian and/or Spanish? Are you a shining example of customer service? If so, Manpower is looking for you! Keep reading to learn more about this fun position at Dow Chemical. Working activitiesAs a customer service employee at Dow Chemical, you can expect to perform the following activities: Checking and managing the complete order process (from placing the order to delivery)Solving problems when necessaryCooperating with various departments and teams within the Dow Service Centre

  2 weken geleden Manpower - Terneuzen