Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HB17 Werkt.

GOES

Wij hebben 36 vacatures voor jou

 • Medewerker p&o

  De backoffice van de afdeling P&O bij onze opdrachtgever, is de ruggengraat van de P&O afdeling. Ben jij procesmatig sterk, mensgericht en zie je het als uitdaging deel uit te maken van een professionele, centrale P&O afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het werkveld van personeel & organisatie vind je interessant en je wilt graag je kennis en ervaring laten zien binnen een P&O team. Je verzorgt de administratieve ondersteuning t.b.v. het P&O team en zorgt er voor dat alle afspraken goed vastgelegd en tijdig opgevolgd worden. Je bent proactief, ziet kansen om samen slimmer te werken en een bijdrage te leveren aan het personeelsbeleid. Je hebt oog en oor voor onze interne klanten als aanspreekpunt op het gebied van cao- en bedrijfsregelingen. Ook verzorg je diverse bedrijfsevenementen. Een greep uit jouw takenpakket: • Je verzorgt de administratieve ondersteuning binnen de afdeling en stelt formats op om een uniforme werkwijze te kunnen borgen; • Je volgt procedures op en signaleert acties; • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van o.m. het stagebeleid en studiefonds; • Je organiseert diverse bedrijfsevenementen, zoals de jaarlijkse studenten dag en introductiedag.

  4 dagen geleden Administratief (Terneuzen)
 • Hoofd facilitaire dienst

  Ben jij het Hoofd Facilitaire Dienst dat alle touwtjes in handen kan houden bij onze opdrachtgever? Je beschikt over een dienstverlenende, proactieve houding en een resultaatgerichte instelling die je in staat stelt snel te kunnen schakelen zonder hierbij het overzicht te verliezen. Je bent je bewust van het belang van kritisch inkopen en de juiste vertaalslag maken naar wensen en mogelijkheden. Een belangrijk onderdeel van de functie is dat je sturing geeft aan het veelzijdige team van medewerkers binnen de Facilitaire Dienst. Wat ga je doen? Het aansturen van een team en het coördineren van de facilitaire dienstverlening en gebouwenbeheer, is een uitdaging die jij niet uit de weg gaat. Je bent verantwoordelijk voor o.a. de beveiliging, de bedrijfshulpverlening, de catering t.b.v. onze medewerkers, onderhoud van de gebouwen, zowel intern als extern en verstandig omgaan met milieu en energiegebruik. Kortom, jij bent de persoon die zorgt voor een goed verzorgde en georganiseerde werkomgeving voor onze medewerkers. Onze medewerkers zijn jouw klanten en jij weet ze door je klantgerichte gerichte houding optimaal van dienst te zijn. Met wie werk je samen? De Facilitaire Dienst is gevestigd in het hoofdkantoor te Terneuzen. De Facilitaire Dienst is het knooppunt van activiteiten op het gebied van gebouwbeheer, beveiliging; schoonmaak, catering, receptie, postverzending en bedrijfshulpverlening. Bij dit alles houdt het Hoofd Facilitaire Dienst ook oog voor het milieu. Het Hoofd Facilitaire Dienst geeft leiding aan 8 medewerkers waarvan enkele op basis van een parttime dienstverband.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Terneuzen)
 • Magazijn-logistiek medewerker

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wat ga je doen? In het magazijn met bouwmaterialen op de vestiging in Bergen op Zoom ben je de hele dag bezig met verschillende werkzaamheden: vrachtauto’s lossen en laden, klanten helpen die hun materialen in het magazijn komen ophalen, orders picken en zorgen dat het magazijn en het buitenterrein er netjes bij ligt. Je doet deze werkzaamheden vooral met een hef- of reachtruck, maar soms kan dat niet en zal je fysiek aan de bak moeten.

 • Verkoper keukens

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wat ga je doen? Vanuit de eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan de klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert de klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Met wie werk je samen? Je komt terecht in een hecht en professioneel team van zeven verkopers. In de showroom worden naast keukens ook badkamers en tegels verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

 • Verkoper bouwshop

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wat ga je doen? In de bouwshop van de vestiging in Roosendaal of Oostburg ben je bezig met de verkoop van het uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je geeft advies aan voornamelijk professionele klanten. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft, daarvoor heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en andere vestigingen.

  6 dagen geleden Marketing en sales (Oostburg)
 • Technisch accountmanager

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven vertegenwoordiger. Zorg jij voor tevreden relaties? Functieomschrijving Als technisch accountmanager heb je een enerverende en uitdagende functie. De grote uitdaging is om iedere (potentiële) klant in zijn specifieke wens of behoefte meer dan tevreden te stellen en daarmee een relatie op te bouwen. Daarnaast voer je soortgelijke activiteiten uit vanuit de dochteronderneming. In beiden bedrijfstakken liggen nog enorme kansen. Aan jou de uitdaging om deze kansen te pakken en daarmee de beste technisch accountmanager van Zuidwest Nederland te worden! Je taken als technisch accountmanager - Het bezoeken van truck-klanten en het onderhouden en uitbouwen van de mooie samenwerkingen /relaties; - Het verkopen van de diensten die zij aan kunnen bieden; - Offertetrajecten beheren en bewaken; - Ordertrajecten beheren en bewaken.

  6 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Leidinggevende bouwshop

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Leidinggevende Bouwshop. De opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, samen met meer dan 40 zusterondernemingen. Wat ga je doen? Je geeft leiding aan de verkoopmedewerkers van de bouwshop in onze vestiging in Breda. Vanuit de bouwshop verkopen wij een zeer groot assortiment bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan veelal professionele klanten. Je enthousiasmeert je medewerkers en zorgt er voor dat ze een hecht en klantgericht team vormen, dat goed met elkaar samenwerkt. Ook ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop. Je zorgt er voor dat je een voorbeeld bent voor je team, door ook zelf actief te verkopen, klantencontacten te onderhouden en bij te dragen aan de uitstraling van de bouwshop. Met wie werk je samen? Je geeft leiding aan een klein team van ervaren verkopers en hebt intern contacten met collega’s van de ruwbouwafdeling, financiële administratie en de afdeling magazijn/logistiek. Je bent als hoofd bouwshop een onderdeel van het managementteam en legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Ook spreek je regelmatig collega’s van andere vestigingen en uiteraard extern met onze uitgebreide klantenkring.

 • (aankomend) bedrijfsmakelaar

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (aankomend) Bedrijfsmakelaar. Over de opdrachtgever De opdrachtgever is een vooruitstrevend en slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Het kantoor is gelegen op een leuke en gezellige locatie in Middelburg. Vanwege verdere groei van het kantoor zijn ze per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van (aankomend) bedrijfsmakelaar. Wat ga je doen? Als (aankomend) bedrijfsmakelaar treed je op als adviseur en sparringpartner van de ondernemers in de regio met betrekking tot de verkoop, verhuur en waardering van hun onroerend goed. In de veranderende vastgoedmarkt ben je dagelijks creatief op zoek naar de beste kansen in de markt voor het bedrijf en voor je klant. Je draagt bij aan het acquireren en uitwerken van nieuwe opdrachten en weet als geen ander op de juiste manier te communiceren met de opdrachtgevers. Bezichtigingen, onderhandelingen en vastleggen van tot stand gekomen transacties behoren vanzelfsprekend tot de orde van de dag.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • (assistent) taxateur

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (assistent) Taxateur. Over de opdrachtgever De opdrachtgever is een vooruitstrevend slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Het kantoor is gelegen op een leuke en gezellige locatie in Middelburg. Vanwege verdere groei van het kantoor zijn ze per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van (assistent) taxateur voor bedrijfsmatig vastgoed. Wat ga je doen? Op de afdeling behandelen ze ontzettend veel mooie en bijzondere opdrachten. Als (assistent) taxateur voor bedrijfsmatig vastgoed ga je commercieel vastgoed taxeren en ben je verantwoordelijk voor het gehele taxatieproces van acquisitie tot definitieve rapportage. Je voert taxaties uit volgens de regels van het NRVT en de richtlijnen van het RICS met een sterke focus op kwaliteit en inhoud. Je houdt er van om jezelf uit te dagen en je steeds verder te ontwikkelen in het vakgebied.

  6 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Monteur

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Monteur. Als Monteur ben je verantwoordelijk voor de juiste opstelling en aansluitingen van samengestelde delen van mechanische en hydraulische onderdelen van samengestelde machinewerken, werking van hydraulische systemen als geheel en op onderdelen en het passend maken van de samen te stellen onderdelen. De werkzaamheden bestaan uit: - bewerken en monteren van voorbewerkte onderdelen zoals assen, tandwielen, lagers, frames, subconstructies, pompen, machines etc. voor de samenbouw van funderingsmachines; - reparatiewerkzaamheden uit aan te reviseren machines; - controleren van de installatieplaats en beoordelen op basis van tekeningen en maatgegevens de werkzaamheden die moeten worden verricht; - het samenstellen van de (mechanische) componenten, pompen, drukvaten e.d. tot een samengesteld subsysteem, inclusief leidingen en luchtkanalen in de (funderings)machines; - het aftekenen, uitlijnen, monteren, installeren en afstellen van diverse mechanische en hydraulische componenten zoals tandwielen, rupssystemen, lagers, draaicomponenten, ventielblokken en drukketels aan de geconserveerde subsystemen.; - aan- en pasmaken van onderdelen. Het inmeten en buigen van hydraulische leidingen; - het verrichten van bankmontagewerkzaamheden zoals in- en oppersen van lagers, gangbaar maken van bewegende delen in frames.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Mechanisch monteur (allround)

  De functie: Binnen de assemblageafdeling verricht je zelfstandig allerhande montagewerkzaamheden aan machines voor grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als een allround Mechanisch monteur waarbij elektrotechnische ervaring een grote pre is. Naast de standaard montageactiviteiten kun je ook werktuigbouwkundige tekeningen en pneumatische schema’s lezen. Je hebt de ambitie jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

  6 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Pechservicemonteur

  Word jij de nieuwe pechservicemonteur? Ben jij een echte doener? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn? Dan hebben wij in de vestiging in Zierikzee de perfecte baan voor jou! Als pechservicemonteur heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. De ene keer werk je aan een ingeplande opdracht en de andere keer ben je op pad om (pechhulp)werkzaamheden uit te voeren. Je werkt met een gezellig team dat de klant centraal stelt. In de werkplaats is de nieuwste apparatuur en een prima koffiemachine beschikbaar. Hard werken en onderweg zijn wordt afgewisseld met werkzaamheden in de werkplaats met je collega’s. Door die afwisseling en gezelligheid vliegt de dag zo voorbij. Je taken als landbouw/pechservicemonteur - Monteren, repareren, uitlijnen en balanceren van banden voor landbouwvoertuigen, bussen en industriële voertuigen. - Het uitvoeren van pechservice voor de zakelijke markt. - Het verzorgen van de bezorgdienst (ophalen en bezorgen van spullen, zoals onderdelen).

  6 dagen geleden Techniek (Zierikzee)
 • Leerling vulkaniseur

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor de vestiging in Colijnsplaat een gemotiveerde nieuwe medewerker. Functieomschrijving Ben jij een echte doener? Zie je het zitten om veel werk te verzetten en lekker met je handen bezig te zijn? Dan heeft de opdrachtgever van de vestiging in Colijnsplaat de perfecte baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een jonge man of vrouw met power, die per direct beschikbaar is voor de functie: Leerling Vulkaniseur. Je belangrijkste taak als vulkaniseur is het vulkaniseren van truck- en landbouwbanden en het herstellen en berubberen van axiaal- en loofrollen. Dat je hier nu nog niet zoveel van af weet maakt niet uit! We gaan je dit stap voor stap uitleggen zodat jij in korte tijd volledig mee kan draaien binnen het bedrijf. Je hoeft dus geen ervaring of voorkennis te hebben, maar een beetje feeling met de landbouw is natuurlijk wel handig. Je taken zijn o.a.: - Vulkaniseren van truck- en landbouwbanden; - Berubberen van axiaal-, loof- en pelrollen; - Berubberen van palletvorken, stalen kernen en wielen; - Het verzorgen van de bezorgdienst.

  6 dagen geleden Techniek (Colijnsplaat)
 • Adviseur hulpmiddelen

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Adviseur Hulpmiddelen. Functie adviseur hulpmiddelen: Als Adviseur Hulpmiddelen word jij verantwoordelijk voor het aanmeten, aanpassen en verkopen van standaard en op maat gemaakte (mobiliteits)hulpmiddelen. Daarbij geef je gericht advies aan cliënten en indiceerders cq. consulenten over de variëteit, functionele mogelijkheden en het gebruik van diverse hulpmiddelen binnen het aangewezen marktsegment. Jij bent hierin de expert! Deze vacature staat open voor de locaties Almelo en Houten. Als adviseur hulpmiddelen: - stel je functionele/cognitieve beperkingen en het programma van eisen van de cliënt vast. Dit doe je op basis van het ziektebeeld en de bijbehorende te verwachten ziekteverloop; - bepaal je de functie-eisen en maatvoering van het hulpmiddelen en je brengt een passingsadvies uit; - stel je bij klachten oplossingen voor om functionele beperkingen te verminderen; - bedenk je (eenvoudige)j technische aanpassingen voor functionele problemen en maakt – indien nodig – bij complexe aanpassingen technische schetsen; - bij complexe aanvragen, kom je in samenwerking met het zorgkantoor of de gemeente tot een passend advies; - bewaak je de voortgang van de order en schakelt indien nodig tijdig met belanghebbenden; - draag je zorg voor controle op geschiktheid van het aangeboden hulpmiddel.

  6 dagen geleden Zorg en welzijn (Buiten Zeeland)
 • Allround reinigingsspecialist

  Wie is onze opdrachtgever? Werken bij onze opdrachtgever betekent: werken bij een professionele organisatie, uitdagend werk, een afwisselende omgeving met gevarieerde werktijden maar wel met de nodige structuur. Het betekent ook: een goede interne opleiding met certificaten, waarna je bijvoorbeeld zelfstandig aan de slag kunt als gevelreiniger, glazenwasser en of schoorsteenveger. Je behaalt bij ons het VCA-diploma. Als het nodig is kun je aanvullende cursussen volgen, zoals een certificaat voor ‘veilig werken op hoogte’, een opleiding ‘gevelspecialist’ of een diploma ‘meester schoorsteenvegen’.

  6 dagen geleden Techniek (Heel Zeeland)