Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HB17 Werkt.

GOES

Wij hebben 42 vacatures voor jou

 • Accountmanager b2b

  Namens onze opdrachtgever Lavoir zijn wij per direct opzoek naar een accountmanager B2B. Lavoir is een projectinrichter met 35 jaar ervaring en gespecialiseerd in diverse sectoren. Wij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk)meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Wij zijn gevestigd in Arnemuiden (vlakbij Middelburg). In deze commerciële, uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de zakelijke klant vanaf het eerste contact tot facturatie, waarbij je ondersteund wordt door een ervaren ontwerpteam en binnendienst. Je beseft dat je eerst zal moeten zaaien voordat je kan oogsten en zorgt op creatieve wijze voor het eerste contact met de potentiele klant. Koude acquisitie is voor jou een koud kunstje. Vervolgens bouw je je relaties uit en verdiep je je in de klant, waardoor je uiteindelijk een mooi totaalplaatje kan neerzetten waarin de wensen van de klant compleet vertaald zijn. Hierdoor weet je resultaten te boeken en klanten te binden. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor het gehele team.

 • Plaatsvervangend. Hoofd verkoop binnendienst

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een Plaatsvervangend. Hoofd Verkoop Binnendienst. Wat ga jij doen? Als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst heb je de leiding over de verkopers op de binnendienst. Jij stuurt ze aan en zorgt voor een prettige werkomgeving. Als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst maak je complexe offertes, controleer je administratieve processen, voer je werkoverleg en informeer en faciliteer je de buitendienst. Het plaatsvervangend Verkoop Binnendienst is tevens degene die vergaderingen organiseert en voorzit. Daarnaast fungeer je als spil tussen de diverse afdelingen binnen de BV. Hoofdzakelijk bestaan je werkzaamheden uit: Leidinggeven aan en motiveren van de commerciële binnendienst; Het uitbrengen en opvolgen van offertes; Het behandelen van inkoopcontracten; Het ondersteunen op zowel commercieel, technisch als persoonlijk gebied van de afdeling; Organiseren, voorbereiden en voorzitten van diverse overlegstructuren en de daaruit voortkomende acties helpen uitzetten en monitoren. In eerste instantie is het belangrijk om ons bedrijf en onze producten te leren kennen en de bovengenoemde werkzaamheden eigen te maken. Na een succesvolle inwerkperiode en enige tijd te hebben meegedraaid op de afdeling is het de bedoeling dat jij in staat bent om leiding te geven aan de afdeling (of een deel hiervan). In deze functie zul je nauw samenwerken met ons Hoofd Verkoop Binnendienst. Met wie werk je samen? Op de commerciële binnendienst werken in totaliteit 15 collega’s. Binnen de afdeling wordt er in kleinere teams samengewerkt. Er heerst een informele werksfeer waarbij het gezamenlijke resultaat voorop staat.

 • Marketingmedewerker

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een marketingmedewerker. Wat ga jij doen? Als marketingmedewerker ben je analytisch sterk en in staat om een helder marketinginformatiesysteem (malS) op te zetten, te onderhouden en uit te breiden. Je analyseert marktsegmenten, klantgedrag, omzet- en afzetcijfers en verbindt hier de juiste conclusies aan. Je ondersteunt en adviseert het MT met onderbouwde analyses en levert rapportages aan over klantgroepen. Daarnaast: Schrijf je marketingplannen ten behoeve van productintroducties en bedrijfsstrategie; Analyseer je de orderkosten per klant- en productgroep en klantrendement; Voer je marktonderzoek uit; Ondersteun en initieer je marketing- en verkoopacties. Je werkt hierbij nauw samen met afdeling Verkoop die jou kunnen voorzien van de juiste product- en projectinformatie.

 • Interne auditor

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een interne auditor. Wat ga je doen? Als interne auditor ben je werkzaam voor alle bedrijven binnen de 5 sectoren van de opdrachtgever en voer je audits en onderzoeken uit op de volgende gebieden: Compliance aan wet- en regelgeving; Operationele audits om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken; Bestaan en werking van de Administratieve Organisatie en Interne Controle; Continuïteit en risico’s met betrekking tot de ICT-omgeving; Naleving en optimalisering accounting manual. Het ene moment ben je bezig met compliance aan wet- en regelgeving zoals de privacywetgeving en het andere moment richt je je op het efficiënter maken van bedrijfsprocessen. Deze diversiteit maakt de functie erg dynamisch. Je bent zowel werkzaam op het hoofdkantoor in Terneuzen als op de vestigingen van de dochterondernemingen in Nederland en België. Ben jij een persoon die zich graag in zaken vastbijt, die kritisch doorvraagt en die het als een uitdaging ziet om data te analyseren en op basis van de conclusies om te zetten in concrete aanbevelingen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Als interne auditor is het daarnaast jouw taak om deze aanbevelingen over te brengen en samen met directies en controllers om te zetten in concrete acties. Dit vereist een stevige persoonlijkheid, goede communicatie skills en de nodige lef. Je beweegt je binnen alle lagen van de organisatie en kunt je gemakkelijk aanpassen aan de gesprekspartner. Op elk niveau fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner op het gebied van risicobeheersing. Verder zorg je dat risicobeheersing op de kaart staat door het verzorgen van presentaties op groepsbijeenkomsten. Uiteraard staat integer handelen bij jou hoog in het vaandel. Kortom, ben je op zoek naar uitdagende functie waarbij jij geheel zelfstandig bezig bent met interne controle en compliance binnen de organisatie en hierdoor jouw eigen stempel kunt drukken op dit vakgebied, dan komen wij graag met je in contact.

 • Commercieel medewerker binnendienst ict

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Ben jij pas gelukkig als de klant met het juiste product en een smile op hun gezicht naar buiten loopt? Dan hebben wij een baan voor jou waardoor je hart sneller gaat kloppen. Onze nieuwe showroom die vol staat met computerapparatuur en aanverwanten is jouw speelveld. Je hebt veelvuldig contact met (potentiële) klanten en adviseert daar waar nodig. Tijdens jouw werkzaamheden heb je te maken met zowel zakelijke als particuliere klanten en stel je regelmatig offertes op om ze daarna ook na te bellen. Wanneer het tot een order komt pick je deze en zorg je voor een goede overdracht naar je collega’s van de technische dienst.

  3 dagen geleden Administratief (Heinkenszand)
 • Operator betoncentrale

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een operator betoncentrale. De opdrachtgever produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten vanuit de betoncentrales in Bergen op Zoom, Oud Gastel en Oudenbosch. En richten zich met name op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten in West-Brabant en Tholen. Wat ga je doen? Als operator bedien je de geautomatiseerde betoncentrale. Je zorgt ervoor dat de betonorders op tijd worden klaargemaakt. Dit doe je aan de hand van de dag planning die door de transportplanner wordt samengesteld. Ook zorg je voor het schoonmaken van de betonmenger en verricht je kleine reparaties en onderhoud aan de centrale, wanneer dat nodig is. Met wie werk je samen? Je werkt samen in een ervaren team van een tiental medewerkers, waarvan de meesten betonmixerchauffeurs zijn. Je vormt een hecht team met de transportplanner en je hebt veelvuldig (telefonisch) contact met de betonmixerchauffeurs, de bedrijfsleider, de laborant en natuurlijk onze klanten.

 • Officemanager/hoofd inkoop

  Onze opdrachtgever, Acess Benelux b.v. is een dynamisch mkb-bedrijf gevestigd te Roosendaal. Acess is al 20 jaar gespecialiseerd in snelkoppelingen van toonaangevende merken en zij doen zaken met diverse fabrikanten. Acess is één van de voorlopers op haar vakgebied en kent de specificaties van zowel de originele als uitwisselbare producten. Hierdoor kunnen zij voor elke toepassing een goed advies geven. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een officemanager/hoofd inkoop. Bekijk www.acess.nl voor meer informatie.

 • Talent acquisition specialist/ corporate recruiter

  Voor onze opdrachtgever zij wij op zoek naar een Talent Acquisition Specialist / Corporate Recruiter. Hoe ziet jouw werkdag eruit? In jouw rol is het van belang om op de hoogte te zijn van alle personele ontwikkelingen die er spelen binnen de organisatie. Dit bereik je door dagelijks in contact te staan met je collega’s van HR en de leidinggevenden vanuit de business. Zodra er een nieuwe vacature ontstaat zit jij rond de tafel met de hiring managers en adviseer jij de beste wervingsstrategie die ertoe leidt dat ook deze uitdagende vacature wordt ingevuld. Daarnaast weet je wat er speelt op de arbeidsmarkt en zorg je ervoor dat er zowel on-als offline zichtbaar is daar waar de doelgroep zich bevindt. Wat wordt jouw grootste uitdaging: Je grootste uitdaging wordt de diversiteit aan vacatures die er binnen het bedrijf zijn. Dat kan zijn van een Machinist tot aan een Projectingenieur. Juist bij de moeilijkere vacatures zijn je recruitmentvaardigheden doorslaggevend voor het succes. Daarbij kun je op je collega’s van HR rekenen voor de nodige ondersteuning. Daarnaast is het een organisatie in ontwikkeling, waarbij je alle vrijheid krijgt om je creativiteit los te laten in de ontwikkeling van ons onboardingsproces. Waar kom je te werken? Je komt terecht in een klein team waar de lijnen kort zijn. Je kan snel afstemmen met je manager en ook de directeur maakt graag een praatje met je. Iedereen in het team neemt veel eigen verantwoordelijkheid, dit wordt ook verwacht van jou. Tegelijk kan je rekenen op een goede sfeer waarbij open met elkaar wordt gecommuniceerd.

  een week geleden Administratief (Buiten Zeeland)
 • Outletmanager

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een outletmanager. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Als outletmanager werk je dagelijks samen met verschillende accountmanagers om de klantenportefeuille zo optimaal mogelijk te bedienen. Je analyseert de vraag van de klant en bepaalt vast wat de juiste behandelmethode voor de verwerking van zijn afval is. Na die analyse bepaal je de meest geschikte interne of externe verwerkingsinstallatie binnen Europa. Je gaat de onderhandeling aan om te komen tot de prijs die toelaat een verantwoord voorstel te maken aan onze klant. Als outletmanager dien je over het complete pakket aan kennis en vaardigheden te beschikken: zowel een goede chemische kennis als strategisch kunnen denken in combinatie met het kunnen onderhandelen over voorwaarden zijn belangrijk. Wat wordt jouw grootste uitdaging: Je moet de bereidheid en het geduld hebben om jezelf (on the job) te ontwikkelen op alle aspecten die het vak van outletmanager in zich heeft. Als outletmanager opereer je namelijk op het snijvlak van commercie, strategie en technologie. Een gedegen kennis van de markt en de ontwikkelingen binnen die markt zijn van cruciaal belang om succesvol te zijn in je job. Waar kom je te werken? Je komt te werken op onze locatie in Singelberg waar je met 12 ervaren collega-outletmanagers samenwerkt met het team van accountmanagers van de verschillend regio’s (België-Nederland, Ierland-UK, Duitsland). Bij je indiensttreding krijg je een buddy toegewezen waar je mee kunt sparren.

  een week geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Verkoopadviseur keukens

  Voor onze opdrachtgever zij wij op zoek naar een enthousiaste Verkoopadviseur keukens. Hoe zien jouw werkdagen eruit? Na een dag werken sluit je met een glimlach je laptop af. Nog een kort praatje met enkele collega’s, een stoel rechtzetten en dan loop je naar jouw auto. Tevreden stap je in: vandaag weer diverse klanten geholpen met het samenstellen van hun droomkeuken. Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als verkoopadviseur afwisselend. Daarnaast werk je in één van de mooiste en grootste keukenshowrooms van Zeeland, dus heb je een uitdagende werkomgeving. Jouw eigenschappen Je wilt klanten optimaal adviseren en de herkenning zien in hun ogen bij het maken van de 3D-tekening. Goed luisteren, voldoende doorvragen, eerlijk adviseren en deskundig de keuken ontwerpen. Want je wilt is een mooi product afleveren, dus je stopt niet voordat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid, voor minder doe je het niet. Jouw werkzaamheden Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als verkoopadviseur: - Showroombezoekers ontvangen, rondleiden en kennis laten maken met het bedrijf. - Klanten adviseren over hun gewenste keuken. Hierbij ga je: - klantwensen inventariseren; - eerlijk adviseren, zonder ‘gladde’ verkooppraatjes; - een schets en 3D-ontwerp maken; - materialen en apparatuur uitkiezen; - een transparante offerte opstellen; - na akkoord van de klant de order uitwerken en klaarzetten om besteld te worden; - Vragen of opmerkingen van de klant beantwoorden. - Persoonlijk contact behouden met klant voor en na de montage. Jouw werkplek Onze opdrachtgever is begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een bedrijf met zeven vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. Ze regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen ze vanuit de ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Er heerst een warm familiegevoel. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Onze verkoopadviseurs krijgen een gedegen interne opleiding. Hier leer je alles over het product, de software die we gebruiken en vertellen we je meer over klantcontact. Elke vestiging heeft zijn eigen verkoopadviseurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben, samen vaak plezier hebben en altijd open staan om een collega te helpen.

  een week geleden Marketing en sales (Goes)
 • Business analyst

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een business analyst. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen kun je als business analyst rekenen op een grote diversiteit aan werkzaamheden en uiteenlopende projecten. Vanuit de vraag van de business vertaal je bedrijfsprocessen naar IT oplossingen binnen de mogelijkheden van de beschikbare IT tools. Daarbij doorloop je het volledige traject: je analyseert de processen samen met de business en brengt ze in kaart. Jij geeft gevraagd advies, maar schrikt er ook niet van om dit ongevraagd te doen. Je benoemt daarbij de knelpunten en bedenkt oplossingen die je tenslotte implementeert en documenteert. Het overdragen van je opgebouwde kennis aan gebruikers behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Daarbij maak je gebruik van vooruitstrevende technologie (een recente SAP versie, Netweaver Portals, SuccessFactors, SAP CP, Mendix en SAPS/4HANA op termijn). Wat wordt jouw grootste uitdaging: Het doorgronden van de materie en het begrijpen wat nodig is om waarde te creëren voor de klanten vraagt om een kandidaat die analytisch sterk is en die gaat voor het resultaat. Iemand die impact wil maken dus! Je bent een gedreven en ondernemende professional die voorop wil lopen in ons vakgebied. Naast het hebben van analytische vaardigheden ben je ook communicatief heel sterk. Je bent klantgericht en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarbij pak je graag het voortouw en weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Waar kom je te werken? Je komt te werken binnen een afdeling waar jij het verschil maakt voor de hele organisatie. Vanuit de locatie in Antwerpen ondersteun je alle sites in Europa die gebruik maken van de centrale IT infrastructuur.

  een week geleden ICT (Buiten Zeeland)
 • Managementassistent/ ondersteuning verkoop

  Namens onze opdrachtgever Lavoir zijn wij per direct opzoek naar een managementassistent/ ondersteuning verkoop. Wie is Lavoir? Projectinrichting Lavoir is gespecialiseerd in diverse sectoren. Zij leveren met veel passie en enthousiasme de totaalinrichting van zowel vloeren als raambekleding, (maatwerk) meubilair tot en met de sfeerverlichting (turn key). Lavoir is gevestigd in Arnemuiden.

  een week geleden Administratief (Arnemuiden)
 • Monteur gft

  Wil jij samen met ons zorgen voor een zuivere toekomst? Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur binnen de GFT- compostering. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Na de inwerkperiode, waarin je de installaties en het proces volledig leert kennen, voer je dagelijks zelfstandig onderhoudswerken uit. Ook zorg je voor het correct afstellen en veilig stellen van de installaties en controleer je de werking hiervan. Bij het constateren van gebreken voer jij de reparatie uit, of schakel je een externe partij in. Een baan met afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid! Wat wordt jouw grootste uitdaging: Als monteur binnen de GFT-compostering sta je mee in voor de maximale inzetbaarheid van de machines. Je voert preventief en curatief onderhoud uit. Je denkt actief mee om dit zo veilig en efficiënt mogelijk te organiseren en uit te voeren en doet hiervoor aanbevelingen tot verbetering. Je vindt het leuk om je kennis te delen en om met jouw ervaring het team naar een hoger niveau te brengen. Je bent in staat om de bedrijfsleider vervangen bij diens afwezigheid. Vanzelfsprekend werk je veilig en voel je jezelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van je werkplek. Waar kom je te werken? Je komt te werken op de locatie in Nieuwdorp waar groen- en GFT-afval door middel van een geautomatiseerd proces voorbewerkt en omgezet wordt in gecertificeerd compost. Je komt terecht in een klein team met naast jouzelf ook een bedrijfsleider, een (leerling) monteur, een machinist en een algemeen technisch medewerker. Bij het uitvoeren van grotere onderhoudsklussen wordt het team aangevuld met externe deskundigen.

  een week geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Stafmedewerker bedrijfsjuridisch adviseur

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een stafmedewerker juridisch adviseur. Ben jij de juridische vakspecialist die de organisatie kan adviseren en begeleiden in de volle breedte van de dagelijkse bedrijfsvoering? Ben jij de vraagbaak en het aanspreekpunt voor de diverse locaties als het gaat om de juridische vraagstukken? En heb je een ondernemende en doelgerichte mentaliteit? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat ga je doen? Als Stafmedewerker Bedrijfsjuridisch adviseur draag jij zorg voor het adviseren en begeleiden van juridische trajecten. Je treedt in opdracht van de organisatie op als intermediair en hebt hierbij contact met bijvoorbeeld gemeentes en overheden. Enerzijds adviseer je de raad van bestuur en de directies op juridische onderwerpen. Jij zoekt altijd het optimale resultaat en zorgt daarvoor op juridische vlak. Daarnaast zorg je ook voor de dochter ondernemingen binnen de juiste juridische kaders opereren en risico’s proactief worden vermeden of afgedekt. Anderzijds draag je de zorg voor een aantal werkzaamheden binnen het directiesecretariaat. Dit doe je in het team van stafmedewerkers van directiesecretariaat. Je bereidt bijvoorbeeld onderhandelingen voor, vergaderstukken t.b.v. vergaderingen met de dochter ondernemingen en maakt hiervan verslagen. We anticiperen doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat de processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Met wie werk je samen? Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van het directiesecretariaat. Je werkt samen met het zelfsturende team van stafmedewerkers van het directiesecretariaat met ieder zijn eigen specialisme. Daarnaast werk je samen met directies en management van de dochter ondernemingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur.

  een week geleden Administratief (Terneuzen)
 • Verkoopadviseur landbouwmachines

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf in regio Zeeland met verschillende filialen. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Dan zit verkopen jou in het bloed en heb je affiniteit met de landbouw. Je hebt bijvoorbeeld de HAS-opleiding afgerond of een andere agrarische opleiding. Je werk- en denkniveau is hbo of vergelijkbaar en een 9-5 mentaliteit is niks voor jou. Je kunt jezelf verplaatsen in de klant in het verkoopgesprek, maar vooral ook in het beheren van de relatie. Dat betekent dat je op gelijkwaardig niveau kunt communiceren en de benaderingswijze snapt. Een goede klantrelatie is essentieel om verkoop te genereren. Hoe ziet het werk eruit? Je neemt de portefeuille over van de huidige verkoopadviseur die binnenkort met pensioen gaat. Je verkoopt o.a. de merken New Holland, Miedema, Dewulf, Maclouis, Kuhn en Veenhuis, zowel nieuw als occasion. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Maar daarin ben jij zelf creatief en flexibel om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen.

  een week geleden Marketing en sales (Koudekerke)