Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HB17 Werkt.

GOES

Wij hebben 37 vacatures voor jou

 • Junior php developer

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime Junior PHP developer. Wie is de opdrachtgever? De opdrachtgever is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al de klanten te kunnen uitvoeren, beschikken ze over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer.

  4 dagen geleden ICT (Goes)
 • Tekenplanner

  Zie jij het als een uitdaging om vanuit jouw vakgebied mede richting te geven aan de sturing van de opdrachtgever en gelieerde bedrijven? In de functie van tekenplanner in Oosterhout ben je verantwoordelijk voor de controle en aansturing van het gehele reken- en tekenproces van de interne en externe tekenbureaus. Wat ga je doen? Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de benodigde gegevens om het tekenwerk op te starten. Je stelt een efficiënte grofplanning en dagplanning op ten behoeve van de teken/engineeringafdeling zodanig dat binnen de beschikbare mogelijkheden de levertijd gerealiseerd wordt. Verder bestaat jouw takenpakket uit: - het controleren van gegevens die onderling worden uitgewisseld tussen de tekenafdeling en opdrachtgever; - het opstellen van lijsten t.b.v. de dagelijkse werkvoorbereiding; - het bespreken van de productiecapaciteit met externe productiebedrijven; - het aansturen van en maken van een planning voor de externe bureaus.

  4 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een administratief medewerker in Oudenbosch. Wie zijn wij? De opdrachtgever is producent en totaalleverancier van diverse ruwbouwproducten; vloeren en wanden, EPS-producten en wapeningsstaal. Het brede scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw. Wat ga je doen? Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratief verwerken van orders. Deze orders hebben betrekking op het transport van wapeningsstaal, EPS en betonelementen. De orders verwerk je telefonisch of per email. Daarnaast bestaat je takenpakket uit het: - verzamelen en ordenen van bonnen; - het uitvoeren van controles op facturen; - afhandelen van klachten. Met wie werk je samen? Als administratief medewerker onderhoud je interne contacten met je teamleider, medewerkers magazijn, medewerkers van de commerciële binnendienst in Terneuzen en diverse afdelingen binnen het bedrijf en zusterbedrijven. Daarnaast heb je externe contacten met klanten, leveranciers en transportbedrijven.

  4 dagen geleden Administratief (Buiten Zeeland)
 • Bedrijfsleider

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een bedrijfsleider. De opdrachtgever produceert in drie locaties (Bergen op Zoom, Oud-Gastel en Oudenbosch) stortklaar beton in vele receptmogelijkheden. Vanuit de locaties wordt het beton getransporteerd naar de bouwplaatsen waarbij gebruik gemaakt worden van betonmixers, en indien nodig pompmixers en giekpompen. Wat ga je doen? Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de betoncentrales. Dit houdt in dat je een team van deskundige medewerkers aanstuurt, die belast zijn met de transport(planning), productie, en productkwaliteit. Commercie en veiligheid zijn daarnaast in je functie belangrijk, en je organiseert dat de centrale op technisch gebied in orde is.

 • Verkoper binnendienst grond-, weg-, en waterbouw

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een verkoper binnendienst Grond-, Weg-, en Waterbouw. De opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wat ga je doen? Vanuit de vestiging in Goes en/of Roosendaal ben je actief in de verkoop van het uitgebreide assortiment van artikelen die wij leveren aan de Infrasector. Voorbeelden hiervan zijn rioleringen, drainage en infiltratiesystemen. Je adviseert zakelijke klanten, maakt offertes, belt ze na en draagt zorg voor de orderafhandeling en correcte logistieke afhandeling. Je verzorgt tevens een deel van de inkoop en je staat in nauw contact met leveranciers over prijzen en leveringen, ook ondersteun je de manager op commercieel gebied. Met wie werk je samen? Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met vijf collega’s. Verder heb je intern een intensief contact met collega’s van de verkoop- en logistieke afdelingen van de bouwmaterialen.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Administratief medewerker expeditie

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker expeditie in Walsoorden. Onze opdrachtgever is een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten en dijk- en oeverbekleding. Wat ga je doen? Vanuit de vestiging in Walsoorden ben je de spil tussen verkoop en transportplanning voor verschillende afdelingen. Via de diverse communicatiekanalen verzorg je de orderintake en de administratieve verwerking voor de Nederlandse en Belgische markt. Dit gebeurt in nauw overleg met de afdeling verkoop, productieplanning en transportplanning. Met wie werk je samen? Je werkt op een informele manier in een klein team van 3 medewerkers samen met de collega’s van de verschillende afdelingen, maar ook met chauffeurs en, veelal telefonisch, met zakelijke relaties.

  4 dagen geleden Administratief (Buiten Zeeland)
 • Administratief medewerker

  Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Oosterhout, zijn we op zoek naar een administratief medewerker. Wie zijn wij? De opdrachtgever is producent en totaalleverancier van diverse ruwbouwproducten; vloeren en wanden, EPS-producten en wapeningsstaal. Het brede scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw. Wat ga je doen? Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van administratieve werkzaamheden. Je richt je hierbij op een zorgvuldige afhandeling van de verkoopfacturen op basis van contracten en vrachtbrieven. Daarnaast ondersteun je de administrateur met diverse werkzaamheden. Met wie werk je samen? Je komt te werken binnen het administratief team dat bestaat uit een controller, een administrateur en een collega administratief medewerker. Je onderhoudt interne contacten met de commerciële binnendienst en je hebt externe contacten met uitvoerders en externe administratieve afdelingen.

  4 dagen geleden Administratief (Buiten Zeeland)
 • E&w monteur

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een E&W monteur in Alphen aan den Rijn Hoe ziet jouw werkdag eruit? Als E&W monteur start je de dag steevast met een bakje koffie met collega’s. Na een inwerkperiode waarbij je de installaties en het proces volledig leert kennen, zal je dagelijks zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren. Hierbij zorg je voor het correct en veilig afstellen van de installaties, waarna je ook de werking ervan controleert. Bij vaststelling van gebreken voer jij zelf de herstelling uit, of schakel je een externe partij in. Dit is een baan met afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid! Wat wordt jouw grootste uitdaging: Als monteur binnen de GFT-compostering sta je mee in voor de maximale inzetbaarheid van de machines. Zelf denk je actief mee, aan hoe dit zo veilig en efficiënt mogelijk te organiseren. Het team luistert ook graag naar jouw aanbevelingen tot verbetering, en stelt jouw kennis en ervaring om het team naar een hoger niveau te tillen erg op prijs. Je werkt veilig en houdt jouw werkplek schoon. Ben je eveneens bereid om storingsdiensten te draaien in de avond en/of het weekend, dan verwelkomen we je graag in ons team!

  4 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Servicemonteur buitendienst

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Servicemonteur Buitendienst. Functie servicemonteur buitendienst: Als Servicemonteur Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor het repareren, aanpassen, uitleveren en plegen van (preventief) onderhoud van alle hulpmiddelen op locatie bij de cliënt, zodanig dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde zijn en afgestemd zijn op de behoefte van de cliënt. Met jouw technische skills zorg jij er dus voor dat de cliënt tevreden en onbezorgd gebruik kan maken van zijn hulpmiddel! Als servicemonteur buitendienst: - beoordeel en draag je zorg voor de technische- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (rolstoelen, scootmobielen, tilliften etc.) conform procedure en adviseer je indien er noodzaak is tot vervanging van een hulpmiddel; - stel je vast waaruit het reparatie/aanpassingsverzoek bestaat. Dit doe je door het stellen van gerichte vragen aan de cliënt en/of ergotherapeut; - verricht je reparaties op locatie, draag je zorg voor aanpassingen aan hulpmiddelen (zowel elektrotechnisch als mechanisch) en voer je het benodigde onderhoud aan hulpmiddelen uit; - lever je hulpmiddelen uit en stelt deze op maat in; - pas je zowel standaard als op maat gemaakte hulpmiddelen aan en stelt deze af op basis van client specifieke eisen; - draag je zorg voor een (voor de cliënt passende) oplossing indien een reparatie of aanpassing ter plaatse niet mogelijk is en maak je hierover afspraken; - ga je inventief te werk bij het oplossen van technische problemen en adviseer je de cliënt en/of begeleider om problemen in de toekomst te voorkomen cq. beperken; - los je optredende problemen zelfstandig op en informeer je zo nodig belanghebbenden; - draai je mee in het storingsdienstrooster (24/7).

  4 dagen geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Technisch magazijn verantwoordelijke

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een technisch magazijn verantwoordelijke in Antwerpen. Bedrijfsinfo Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar de opdrachtgever voor staat. Als bedrijf combineren ze hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden zij een oplossing op maat. Het bedrijf groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Functie Als Technisch Magazijnverantwoordelijke sta je in voor het organiseren, coördineren en uitvoeren van de dagelijkse activiteiten van het magazijn voor de site Antwerpen. Dit magazijn bevat 20.000 unieke items die ter beschikking zijn voor onderhoudswerken aan de installatie. Het is dus belangrijk dat alle nodige materialen tijdig beschikbaar zijn om zo de service optimaal te houden. - Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en houdt hierbij rekening met de in– en uitgaande bewegingen in het magazijn. - Je bent sparringpartner voor de technische afdelingen. Vanuit je technische achtergrond zoek je mee naar concrete oplossingen en geef je advies over de te gebruiken onderdelen, bijvoorbeeld betreffende pompen, bouten en ventielen. - Je bewaakt en faciliteert de magazijnworkflows en je beheert de vertaling ervan in SAP. - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en administratieve opvolging van de herstellingen van de technische artikelen. - Je geeft leiding aan het aan jouw toegewezen team (3 personen) en rapporteert rechtstreeks aan de Onderhoudsmanager.

  4 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Internationaal accountmanager new business

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste Internationaal Accountmanager new business. Het bedrijf is een producent van hondensnacks en bevindt zich in Kapelle, Zeeland. Ze zijn een onafhankelijk familiebedrijf met een informele werksfeer, waarbij werknemers de ruimte krijgen zich te ontwikkelen. De klanten zijn voornamelijk supermarktketens en dierenspeciaalzaken in Europa. De opdrachtgever wil graag doorgroeien en zijn ter uitbreiding van het verkoopteam op zoek naar een Internationaal Accountmanager new business. Functieomschrijving Wij zoeken een verkoper die onder begeleiding van de International Sales Manager aan de slag gaat. Na een gedegen inwerkperiode, waarbij je vanuit de binnendienst kennis & ervaring hebt opgedaan, krijg je de kans te gaan reizen en je eigen klantenpakket op te bouwen. Omdat de focus vooral op supermarktketens en dierenspeciaalzaken in o.a. Duitsland & Oost-Europa zal liggen, is een goede beheersing van de Duitse & Engelse taal vereist. Pionieren en het ontwikkelen van nieuwe verkoopkansen moet in je bloed zitten, maar tegelijkertijd schrik je niet af van rapportage en structuur. Eigen initiatief, zelfstandigheid en kansen verzilveren zijn dan ook sleutelwoorden voor deze baan.

  4 dagen geleden Marketing en sales (Kapelle)
 • Hoofd bouwshop

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Hoofd Bouwshop. De opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, samen met meer dan 40 zusterondernemingen. Wat ga je doen? Je geeft leiding aan de verkoopmedewerkers van de bouwshop in onze vestiging in Vlissingen. Vanuit de bouwshop verkopen wij een zeer groot assortiment bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan veelal professionele klanten. Je enthousiasmeert je medewerkers en zorgt er voor dat ze een hecht en klantgericht team vormen, dat goed met elkaar samenwerkt. Ook ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop. Je zorgt er voor dat je een voorbeeld bent voor je team, door ook zelf actief te verkopen, klantencontacten te onderhouden en bij te dragen aan de uitstraling van de bouwshop. Met wie werk je samen? Je geeft leiding aan een team van 8 veelal ervaren verkopers en hebt intern contacten met collega’s van de ruwbouwafdeling, financiële administratie en de afdeling magazijn/logistiek. Je bent als hoofd bouwshop een onderdeel van het managementteam en legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Ook spreek je regelmatig collega’s van andere vestigingen en uiteraard extern met onze uitgebreide klantenkring.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Verkoper keukens

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een verkoper keukens. Wie is de opdrachtgever? De opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Met wie werk je samen? Je komt terecht in een hecht team van vijf verkopers in de showroom waarin naast keukens ook badkamers, tegels, natuursteen en binnendeuren worden verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice keukens, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

  4 dagen geleden Bouw en installatie (Vlissingen)
 • Stage recruiter

  Op zoek naar een uitdagende stageplek waar jij de kandidaten aan de juiste bedrijven koppelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben stageplaatsen beschikbaar vanaf september 2020. Wie zijn wij? HB17 is gespecialiseerd in werving en selectie en bemiddeling voor ZZP in en rondom Zeeland. We hebben een scherp oog en een luisterend oor voor de markt. Zo verbinden wij mens en werk op alle niveaus. Wij geven arbeidsmiddeling een gezicht, want werk voor mensen is mensenwerk. Wat ga je doen? Als recruiter bij HB17 ga jij samen met jouw collega’s op zoek naar de perfecte match! Dit doe je door het inzetten van ons brede netwerk maar ook dat van jou zelf. Daarnaast breid je dit netwerk ook uit door contact te leggen via diverse wervingskanalen. Je bekijkt cv’s en matched deze aan vacatures. Je ziet waar de talenten van de kandidaten liggen en kunt deze inzetten. Als er een potentiele kandidaat op gesprek is geweest verzorg jij de administratieve handelingen van de intakes. Naast dit zorg jij ook voor het up-to-date houden van de vacatures en verwerk je kandidaten in ons systeem. Ook plaats je vacatures op onze website en andere onlinekanalen. Je zal je ook bezig houden met het schrijven van vacatureteksten. Tijdens je stageperiode is er genoeg ruimte om te werken aan een eventueel schoolonderzoek. Opdrachten die je vanuit school krijgt mogen onder werktijd uitgevoerd worden.

  4 dagen geleden Stage (Goes)
 • Project ingenieur

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een project ingenieur in Antwerpen. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Je begint de dag samen met je teamleden. In het project werk je namelijk veel samen met je collega’s. Met een warme koffie in de hand start je de werkdag met een ochtendoverleg om samen met de contractoren de status en veiligheid van lopende projecten kort te bespreken. Je kunt dan direct verbeterpunten signaleren en oppakken. Je hebt vervolgens door de dag heen contact met diverse collega’s van andere afdelingen om te zorgen dat de projecten vlot verlopen. Wat voor opdracht hebben we voor je: Als Project Ingenieur doen we graag een beroep op je kennis en enthousiasme om een project tot een goed einde te brengen. Je krijgt daarin veel vrijheid voor het conceptueel voorbereiden van het project, maar vervolgens ook om het te gaan realiseren. De rapporten die je maakt zijn verhelderend en op basis daarvan kunnen de juiste conclusies getrokken worden. Omdat je het overzicht hebt van de projecten, weet je ook tijdig bij te sturen wanneer deadlines of budgetten in het geding dreigen te komen. Je maakt deel uit van een gemotiveerd projectteam als teamlid of als projectleider. De deur van de Project Manager staat altijd open om het samen met jou tot een succes te brengen.

  4 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)