Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 9 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Vacature stageplek bbl leerling kapper 2e of 3e jaars

  Wij zijn een team van 9 collega's, onze kapsalon is gevestigd in het centrum van Goes, we hebben een gezellig en gemotiveerd team wij hebben ruimte voor een BBL leerling voor minimaal 24 uur per week de functie is per direct beschikbaar. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

  21 uur geleden Hairstudiodouble - Goes
 • Gemotiveerde stagiairs in diverse richtingen

  Ben jij op zoek naar een stageplaats (meewerk- of afstudeerstage) bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf? Dan ben je bij Medisol op het juiste adres; gemotiveerde stagiairs zijn altijd welkom! Wat doen wij? Medisol is dé onafhankelijke Europese leverancier van AED’s (automatische externe defibrillatoren). AED’s redden iedere dag mensenlevens. Medisol is marktleider en behoort ieder jaar weer opnieuw tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij vinden het belangrijk een verschil te maken en we doen dat onder andere door onze producten te verkopen via 20 webshops in 16 verschillende landen in Europa. Volg jij een economische- , sales- , marketing- , ict- opleiding of een opleiding in een soortgelijke richting van minimaal MBO 4 niveau? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om stage te komen lopen bij Medisol. Tijdens een kennismakingsgesprek matchen we jouw wensen en de ideeën van Medisol tot een goed stageconcept. Zitten we op één lijn? Dan kun je eventueel al op korte termijn aan de slag.

  5 dagen geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Stagiair(e) customer service

  Ben jij onze helpende hand?! Bij Bomont staat de klant centraal, waar service een erg belangrijk onderdeel van is. Als stagiair(e) Customer Service ben je dan ook hét aanspreekpunt voor de klant. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit dagelijkse communicatie met klanten via de telefoon of e-mail. Denk hierbij aan het ondersteunen van webshopbestellingen, het afhandelen van klachten en het beantwoorden van diverse vragen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve handelingen en het verwerken van retouren. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken oppakken.

  een week geleden Bomont - Middelburg
 • Stagiair(e) marketing / communicatie

  Ben jij een echte duizendpoot? Op de afdeling Marketing & Communicatie lopen je werkzaamheden uiteen van het organiseren van interne en externe evenementen, zoals VIP-avonden, modeshows en ons jaarlijkse personeelsuitje, het verzamelen en ontwikkelen van leuke interactieve content voor ons social media kanaal tot het opvragen van offertes, het schrijven van sterke teksten en het bedenken van ludieke acties. Op de afdeling Marketing & Communicatie wordt gewerkt met grafische programma’s zoals InDesign, Photoshop en Illustrator. Het leuke is: Bomont creëert al haar uitingen zelf. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken oppakken.

  een week geleden Bomont - Middelburg
 • Meewerkstage gastbeleving

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage help jij mee in het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten om de gastbeleving te optimaliseren. Wat ga je doen? Wanneer de (nieuwe) gasten binnengehaald zijn, houdt de afdeling Gastbeleving zich bezig met de beleving van de gasten voor, tijdens en na hun verblijf bij Roompot Vakanties. Kortom, alles wat de vakantie van de gasten vollediger en aantrekkelijker maakt. Daarnaast maakt de afdeling Gastbeleving het beleid op gebied van Sport & Animatie en zorgt voor een goede doorvertaling van het beleid richting onze parken. Onze mascotte, Koos Konijn, speelt binnen de gastbeleving een hele grote rol. Een belangrijke taak is daarom dus ook de ontwikkeling van leuke en vernieuwende concepten. Vanaf februari 2019 zijn wij op zoek naar een student die ons in de dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen. Deze werkzaamheden zijn onder andere het concept rond Koos Konijn uitbreiden en updaten, Sport en Animatieprogramma’s controleren en draaiboeken maken voor nieuwe concepten. Verder zijn er maandelijkse rapportages/controles die door jou gemaakt worden en houd je de mail bij.

 • Hbo stagiair commercieel spaans-sprekend

  Voor een meeloop/afstudeer-stage zoeken wij een stagiair(e) voor op ons dynamisch uitzendbureau in Goes! Zebra is een jong en dynamisch uitzendbureau met als specialisme Techniek en Administratie. Jouw stage houdt in dat jij heel veel praktijk ervaring op zal doen en volledig meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Zebra is hard bezig met een nieuw project in Spanje en Portugal, hiervoor zoeken wij een stagiair die ook op een acceptabel niveau Spaans spreekt/schrijft. Daarnaast is er ruimte voor je eigen opdracht richting marketing/communicatie, uiteraard met begeleiding van je collega's.

  een week geleden Zebra-ICE- - Goes
 • Hbo stagiair commercieel

  Voor een meeloop/afstudeer-stage zoeken wij een stagiair(e) voor op ons dynamisch uitzendbureau in Goes! Zebra is een jong en dynamisch uitzendbureau met als specialisme Techniek en Administratie. Jouw stage houdt in dat jij heel veel praktijk ervaring op zal doen en volledig meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte voor je eigen opdracht richting marketing/communicatie, uiteraard met begeleiding van je collega's.

  een week geleden Zebra-ICE- - Goes
 • Werk/leerplek gezocht voor mijn opleiding financieel-administratief medewerkster

  Begin januari wil ik gaan starten met de opleiding MBO Financieel-Administratief medewerkster, BBL opleiding, niveau 3. Door mijn opgedane werkervaring zou ik mij hierin graag verder willen specialiseren. Het enige wat nog ontbreekt is een leer/werkplek om mijn ambitie te kunnen realiseren.

  2 weken geleden Felicia1701 - Middelburg
 • Engineer industriële automatisering

  Kojo Engineering is op zoek naar een kandidaat die zich thuis voelt in de Industriële Automatisering. Je hebt ervaring in DCS en PLC software en/of wilt jezelf hierin graag verder ontwikkelen. Je ontwerpt, past aan en implementeert je oplossingen voor proces automatisering en machinebouw. Jij kunt onze opdrachtgevers voorzien van de juiste informatie middels een duidelijke uitleg, voorlichting en instructie. Je hebt een flexibele instelling, bent een teamplayer voor grote projecten en werkt zelfstandig aan kleinere projecten. De projecten kunnen worden uitgevoerd op klantlocatie of op onze locaties in Vlissingen en/of Oud-Gastel.

  2 weken geleden Kojo Engineering - Vlissingen