Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 6 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Receptionist(m/v)

  Daxxa is per direct op zoek naar een stagiaire receptionist(m/V) Wat kan je zoal verwachten bij Daxxa Vlissingen? Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers Eventueel noteren van gegevens van bezoekers Eventueel uitreiken en innemen van bezoekerspassen Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post Afhandelen van vragen en klachten (en zo nodig doorverwijzen naar de juiste personen) Plannen en noteren van afspraken en reserveringen

  een uur geleden DAXXA Vlissingen - Vlissingen
 • Stageplek businesscontroller (tijdelijk voor de duur van 6 maanden)

  De opdracht: - Breng de opbrengststromen (buiten de reguliere bekostiging) van Scalda in kaart; - Breng daarvan de omvang en samenstelling in kaart, inclusief fiscaliteiten; - Maak een voorstel voor de opzet en inrichting in de organisatie om deze opbrengststromen te beheren en te beheersen; - Maak een voorstel voor de kostprijsberekening en prijsstelling; - Maak een voorstel voor de inrichting en/of verbetering van de onderliggende processen; - Maak een voorstel voor de (financiële) administratieve inbedding.

  2 uur geleden Scalda - Terneuzen
 • Stagiair (m/v) start people

  Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame stageplek bij één van de grootste uitzendbureaus van Nederland? Waar ruimte is voor zowel persoonlijke groei, ontwikkeling op maat en een geintje ? Zoek dan niet verder en solliciteer direct! Voor onze StartPeople MKB vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)! Als stagiair(e) intercedent ondersteun jij onze intercedenten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je bent onderdeel van het gezellige team van Goes. Het werk is erg veelzijdig en iedere dag is weer anders. Saaie dagen zitten er zeker niet tussen. Hierbij een flits van de taken als stagiair(e) intercedent: - Het matchen van kandidaten en vacatures; - Werven en selecteren van passende kandidaten bij onze vacatures; - Het voeren van diverse gesprekken. Van intakegesprekken, verantwoordingsgesprekken tot aan slecht-nieuwsgesprekken; - Telefoon aannemen, afspraken maken en bevestigingen versturen; - Contact onderhouden met kandidaten en onze werknemers; - Meedragen aan de zorg van de algemene e-mail en correspondentie;

  2 dagen geleden Start People Zeeland - Goes
 • Animatiemedewerker

  Animatiemedewerker (april september) Vakantie- & weekendkracht of stage Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familie camping. Voor kinderen betekent kamperen eindeloos spelen met vriendjes en vriendinnetjes! Een zorgeloze vakantie en plezier, mede mogelijk gemaakt door vrolijke animatiemedewerkers, staan hoog in het vaandel. Wie zoeken wij? Je vindt het geweldig om met mensen te werken en te entertainen. Je bent een tikkeltje gek en houdt ervan om in de spotlights te staan. Je draait je hand niet om voor een voetbaltoernooi of een knutselochtend. Als animatiemedewerker organiseer je verschillende soorten activiteiten voor jong en oud. Samen met je collegas zorg je ervoor dat gasten een onvergetelijke vakantie beleven. De activiteiten zijn over de hele dag verspreid, je werkt dus ook s avonds. Het animatieteam is actief in alle weekenden vanaf april tot en met september en in alle vakanties (ook Belgische vakanties).

 • Lasser, metaal, assemblage

  Functieomschrijving In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle las werkzaamheden, Mig/mag, Tig, in Staal RVS en Aluminium. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de samenbouw van onze producten. Je geeft leiding aan de diverse assistenten.

  een week geleden Airfield lighting - Heinkenszand
 • Stagiaire wonen, schooljaar 2020/2021

  Klaver4 biedt zorg op maat aan mensen die vastlopen in het dagelijkse leven vanuit bijvoorbeeld een diagnose als autisme, AD(H)D, PTSS, borderline, een (licht) verstandelijke beperking, of vanuit andere oorzaken. Doel van de begeleiding is het weer zo goed mogelijk zelfstandig kunnen functioneren van onze klanten. Vanuit een gemeentelijke indicatie vanuit de jeugdwet of WMO bieden wij ambulante begeleiding, groepsbegeleiding, weekendopvang en woonbegeleiding aan. Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende stageplaats, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je graag een plek om te leren en te ervaren en zijn benieuwd naar jouw inbreng en inzichten! Op het fasehuis is Goes is voor het schooljaar 2020/2021 plaats voor een (afstudeer)stage.

  2 weken geleden Stichting Klaver4 - Goes