Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 12 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Stage grafisch vormgever

  Wil jij stage lopen bij het beste leerbedrijf van Zeeland?! Als stagiair(e) Grafisch Vormgever kom je terecht op de afdeling Marketing & Communicatie / E-commerce. Je krijgt hier de mogelijkheid om een creatieve invulling te geven aan diverse marketing- / communicatie uitingen van Bomont en het ontwerpen van leuke interactieve content voor Facebook en Instagram. Als grafische stagiair(e) lopen je werkzaamheden uiteen van het verbeteren van instore communicatie, het ontwikkelen van diverse advertenties en het creëren van grafische uitingen op onze webshop www.bomont.nl tot het bieden van ondersteuning bij het maken van het Bomont magazine. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het betreft een stage van minimaal 4 maanden waarbij je zult werken vanuit het hoofdkantoor in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als voorwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je veel taken zelfstandig oppakken.

  22 uur geleden Bomont - Middelburg
 • Stage online marketing

  Wil jij stage lopen bij het beste leerbedrijf van Zeeland?! Bomont is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en talenvolle Online Marketing stagiair(e). Als Online Marketing stagiair(e) val je onder de supervisie van de afdeling E-Commerce. Je krijgt te maken met taken als internetmarketing, meekijken en uitvoeren van SEO/SEA strategieën, linkbuilding, Facebook advertising, lead generatie en het analyseren van marketinginspanningen door middel van Google Analytics. Kortom, een leerzame stageperiode voor jou! Het betreft een stage van minimaal 4 maanden waarbij je zult werken vanuit het hoofdkantoor in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als voorwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je veel taken zelfstandig oppakken.

  22 uur geleden Bomont - Middelburg
 • Stage grafisch medewerker

  Wil jij stage lopen bij het beste leerbedrijf van Zeeland?! Op de afdeling Marketing & Communicatie lopen je werkzaamheden uiteen van het organiseren van interne en externe evenementen, zoals VIP-avonden, modeshows en ons jaarlijkse personeelsuitje, het verzamelen en ontwikkelen van leuke interactieve content voor Facebook en Instagram tot het opvragen van offertes, het schrijven van sterke teksten en het bedenken van ludieke acties. Op de afdeling Marketing & Communicatie wordt gewerkt met grafische programma’s zoals Indesign en Photoshop. Het leuke is: Bomont creëert al haar uitingen zelf. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou! Het betreft een stage van minimaal 4 maanden waarbij je zult werken vanuit het hoofdkantoor in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als voorwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je veel taken zelfstandig oppakken.

  22 uur geleden Bomont - Middelburg
 • Stagiair(e)

  Ben je er klaar voor om aan je stage te beginnen, maar ben je zelf kieskeurig? Dat zijn wij ook! Wij hebben daarom nog plaats voor een stagiair vanuit de studierichting economisch juridisch, management assistent of marketing en communicatie. Durf jij het aan om binnen ons team je plekje te veroveren en kan ook jij ons iets leren? Dan zoeken wij jou!

  gisteren Woestwerk - Goes
 • #jijverdient een meewerkstage - communicatie / social-media

  Wie zijn wij? Wij zijn ‘team Horecabaas’, en samen met onze eindbazen maken we dit innovatieve concept iedere dag weer een stukje beter! Wil jij ook meehelpen Horecabaas.nl verder in de markt te zetten? Als ‘communicatiebaas’ help jij met het ontwikkelen van nieuwe online & offline campagnes. Je bekijkt hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken en speelt daar op een creatieve manier op in.

  gisteren Horecabaas.nI - Goes
 • Engineer industriële automatisering

  Kojo Engineering is op zoek naar een kandidaat die zich thuis voelt in de Industriële Automatisering. Je hebt ervaring in DCS en PLC software en/of wilt jezelf hierin graag verder ontwikkelen. Je ontwerpt, past aan en implementeert je oplossingen voor proces automatisering en machinebouw. Jij kunt onze opdrachtgevers voorzien van de juiste informatie middels een duidelijke uitleg, voorlichting en instructie.

  6 dagen geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Stage receptie

  Jouw functie Als stagiair receptie help je mee om te zorgen dat de gasten een onvergetelijk vakantie kunnen beleven. Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je ontvangt ze met een warme glimlach en maakt hen wegwijs op ons vakantiepark. Je vertelt wat er allemaal te doen is op het park en in de prachtige omgeving. Wat ga je doen? Tijdens je stage loop je volledig mee in het receptieteam en ondersteunt de teamleden. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg te doen. Zo doe je heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s! Je helpt mee met zowel backoffice als frontoffice taken. Je handelt reserveringen, e-mails en betalingen af. Je beantwoordt de telefoon en verzorgt de check-in en check-out van onze vakantiegasten. Onze gasten voorzie je van alle benodigde informatie en je staat ze op een en gastvrije manier te woord. Je hebt er plezier in om alle vragen en zaken op te lossen, ook wanneer de receptie vol staat met gasten en de telefoon rinkelt. Ook bij noodgevallen kunnen ze op jou rekenen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het receptievak te leren.

  een week geleden de Schotsman - Kamperland
 • #jijverdient een meewerkstage 'sales & commercie'

  Wie zijn wij? Wij zijn ‘team Horecabaas’, en onze eindbazen werken aan een mooi en super tof platform! Wil jij ook meehelpen dit nieuwe concept verder in de markt te zetten? Als salesbaas help jij met het binnenhalen van nieuwe horecabazen en horecaondernemers. Daarnaast onderzoek jij hoe je de doelgroep het beste kan bereiken.

  een week geleden Horecabaas.nI - Goes
 • #jijverdient een meewerkstage "marketing & communicatie"

  Wie zijn wij? Wij zijn ‘team Horecabaas’, en onze eindbazen werken aan een mooi en super tof platform! Wil jij ook meehelpen dit nieuwe concept verder in de markt te zetten? Als communicatiebaas help jij met het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe online & offline campagnes. Daarnaast onderzoek jij hoe je de doelgroep het beste kan bereiken.

  een week geleden Horecabaas.nI - Goes
 • Uitdagende stageplek !

  Mavertech is een uitzendbureau welke klaar staat voor haar medewerkers, welke mee denkt met de opdrachtgever en er altijd voor gaat om de juiste kandidaat op juiste plek te plaatsen! Als team zoeken wij samen continu naar de beste oplossingen, denken vooruit of schakelen snel en hebben veel ambitie dát maakt team Mavertech uniek! Mavertech is vanaf januari opzoek naar een enthousiaste stagair die de medewerkers van Mavertech wilt komen ondersteunen! Je zal komen werken in een dynamische omgeving en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen of vragen te stellen. Natuurlijk zijn er altijd je collega’s waar je op kunt terugvallen. Je wordt begeleid door één van de vaste medewerkers op de vestiging. Wij zoeken een stagiaire die minstens 4 dagen per week mee kan werken op ons kantoor in Middelburg. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het maken van een opdracht of schrijven van een verslag, en wanneer je hierbij hulp nodig hebt zijn wij ervoor jou.

  een week geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Stagiair directie- / management assistent

  Ben jij die ambitieuze en leergierige Directie / Management Assistent die op zoek is naar de allerleukste stageplek? Lees dan snel verder, want wie weet ben jij degene die ons energieke team komt versterken. ** Werkzaamheden ** Een taak is bijv. ook: • Bezoekers ontvangen; • Onderhouden van contacten; • Notuleren; • Agendabeheer; • E-mail beheer; • Digitale klantenbestand onderhouden; • Overige taken binnen het bedrijf.

  een week geleden HB17 Werkt. - Goes
 • Hr stagiaire stagebureau

  Jij ondersteunt het stagebureau van Roompot Vakanties en helpt mee met het organiseren van de selectietrainingen bij Roompot Vakanties. Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen en personeelsbeleid. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als Stagiair(e) Stagebureau kom je te werken op de HR afdeling. Jij zal je bezig houden met de werving, selectie en plaatsing van de ruim 500 stagiaires op de vakantieparken en hoofdkantoor. Daarnaast help je mee in het plannen en organiseren van de trainingen voor stagiaires. Voor het regelen van deze trainingen heb je echte organisatieskills nodig. Tijdens je stage mag jij helpen met het plannen van A tot Z en ontwikkel jij deze skills.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes