Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 9 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Stagaire bij randstad uitzendbureau!!

  Wil jij alles leren over de HR dienstverlening tijdens een leerzame, leuke en uitdagende meeloop stage?. Voor het onderdeel Randstad Inhouse Services in Zeeland zijn wij opzoek naar stagiaires die zich willen aansluiten bij een leuk, gemotiveerd, ambitieus en vooral ook gezellig team, die zich dagelijks inzetten om flexwerkers te voorzien van- en te begeleiden naar een mooie (bij)baan. Randstad Inhouse Services is een geweldige plek om te starten. Je werkt samen met verschillende grote klanten en je bent onder andere verantwoordelijk voor de werving, selectie, planning en administratie. Er valt genoeg te leren! Om te zorgen dat jij je optimaal kunt ontwikkelen, geven wij je veel verantwoordelijkheid en kun je daarna eventueel aan de slag als een volwaardige Accountspecialist.!

 • Hbo stagiair commercieel

  Voor een meeloop/afstudeer-stage zoeken wij een stagiair(e) voor op ons dynamisch uitzendbureau in Goes! Zebra is een jong en dynamisch uitzendbureau met als specialisme Techniek en Administratie. Jouw stage houdt in dat jij heel veel praktijk ervaring op zal doen en volledig meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte voor je eigen opdracht richting marketing/communicatie, uiteraard met begeleiding van je collega's.

  gisteren Zebra-ICE- - Goes
 • Meewerkstagiair(e) content

  Jouw functie in het kort Je ondersteunt de content collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden en schrijft de meest pakkende teksten zowel online als offline. Je zorgt ervoor dat onze websitebezoekers de juiste informatie lezen waardoor wij veel gasten kunnen verwelkomen op onze parken. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing houdt zich bezig met zaken als parkcommunicatie, marketingcampagnes, fotografie, webdevelopment, online marketing, social media, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer. Een steeds belangrijkere taak van de afdeling is het optimaliseren van onze online platformen. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, willen wij onze toekomstige gasten een betere klantervaring bieden. Als stagiair(e) Content ondersteun je bij het beheer van verschillende soorten content op diverse websites. Hierbij kun je denken aan het schrijven van teksten, maken van actiepagina’s en het werken met verschillende CMS’en. Daarnaast denk je creatief mee over de inhoud en verbeteringen van de website. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een stage voor de periode september t/m februari of februari t/m juli.

 • Management stage in cadzand

  Jouw functie in het kort Loop mee met onze Park Manager en hou je bezig met het managen van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wat ga je doen? Gedurende de afwezigheid van de Park Manager ben jij aanspreekpunt voor zowel de gasten als de operationele afdelingen. Je maakt jezelf tijdens piekuren verdienstelijk t.b.v. de operationele afdelingen. Je bent een groot aantal uren onder de gasten aanwezig en geeft daar waar nodig sturing en ondersteuning aan het operationele team. Kwaliteit en service staan bovenaan gedurende deze stage. Een uitdagende stageplaats waar competenties als leiderschap, organiseren/plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen.

 • Management stage in domburg

  Jouw functie in het kort Jij wordt de rechterhand van de parkmanager van vakantiepark Hof Domburg. Wat ga je doen? Vakantiepark Hof Domburg is één van onze grootste parken en ligt aan de Zeeuwse kust. Het park heeft één van de grootste horecagelegenheden van Roompot. Zo is er een restaurant met een indoorspeeltuin, een buffetrestaurant waar grotere partijen kunnen eten én een horecagelegenheid in ons Subtropisch zwembad. Het park is verder voorzien van diverse faciliteiten zoals: Subtropisch zwembad, Beauty & Wellness en Sport en Animatie. Daarnaast is het voor de gasten ook mogelijk om te bowlen in het Sportcafé en broodjes te halen in de supermarkt. Onze collega’s van de Huishoudelijke Dienst en de Technische Dienst zorgen er ondertussen voor dat alles in en om de vakantiewoningen er goed uit ziet. De parkmanager is verantwoordelijk voor het vakantiepark. Hij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuurt dagelijks de verschillende afdelingen aan. Jij mag meekijken met zijn stijl van leidinggeven, het maken van de roosters en ondersteunen bij HR werkzaamheden, facilitaire zaken, bestellingen, sales & marketing etc. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen project te krijgen. Ligt jou interesse meer richting het Entertainment, Front Office of de Horeca? Dan is het ook mogelijk om deze afdelingen extra te ondersteunen.

 • Sales/ commercieel binnendienst

  Sta je aan het begin van je carriere of doe je een sales of marketing gerichte opleiding? Ben jij enthousiast en heb je een commerciële drive? Dan is Global Glass products op zoek naar jou! Onze bedrijfscultuur is open en informeel. We hebben een relatief jong team en een high performance cultuur waarin de klant centraal staat. Voor onze dynamische salesafdeling in Middelburg zijn wij op zoek naar versterkingen voor onze commercieele binnendienst. Binnen deze functie richt je je op de ondersteuning van de advisering en verkoop van onze innovatieve en duurzame kwaliteit kunststofglazen. De ondersteuning bestaat uit het opstellen van offertes, de administratieve verwerking en afhandeling van orders. Ook is er ruimte voor zelfontwikkeling door het actief op volgen van leads, het creëren van saleskansen en het beheren van relaties. Wie zijn wij? Global Glass Products produceert en verkoopt een grootassortiment high quality herbruikbare glazen voor A-brands, en evenementen. Onze glazen worden nationaal en internationaal ingezet. Maatwerk, meedenken vanuit onze horecaervaring en ontzorgen staan centraal. Wij zijn een solide partner voor horecaondernemers, evenementenbureaus, organisatoren van festivals en A-merken dranken.

  6 dagen geleden Global Glass Products - Middelburg
 • Assemblage medewerker

  -Controleren van onderdelen -Bestuderen van werktekeningen en schema’s -Monteren en samenstellen van halffabrikaten en uiteenlopende standaard en klant specifieke machines -Nacontrole van het eigen werk -Proefdraaien en testen van installaties

  een week geleden New Motion BV - Middelburg
 • Stage / afstudeeropdracht: business intelligence specialist

  Ben jij de stagiair Data Analist / Business Intelligence Scientist die onze gehele organisatie in kaart brengt? Beschik je daarnaast over eigen initiatief, ben je resultaatgericht en ben je klaar voor een uitdagende stage in een snelgroeiende werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Zes International! Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten electronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. Waar kan je mee aan de slag: • Analyses maken van onze interne- en externe bedrijfsprocessen • Analyses maken van ontwikkelingen in de branche • Beredeneren en adviseren over kansen om processen te verbeteren • Input leveren ter onderbouwing van strategische ad hoc beslissingen • Jouw input en data analyse moet ervoor zorgen dat er mogelijkheden zijn voor nieuwe ontwikkelingen • Dashboard ontwerpen voor weergave van de analyses Wij vragen: • 3e of 4e jaars HBO- of WO- student, bijvoorbeeld richting Bedrijfskundige Informatica, Business & IT of Technische Bedrijfskunde • Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en cijfermatig inzicht • Je bent vaardig met het verwerken van grote hoeveelheden data • Je beschikt over een proactieve, ondernemende houding • Je beschikt over sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden Wij bieden: • Een uitdagende stage bij de grootste speler op de markt van aftersales in consumer-electronics • De kans om met zoveel mogelijk onderdelen van data en data-anlyse kennis te maken • Flexibele werkuren / rooster • Een interessante stagevergoeding De procedure: Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met CV per mail op vacatures@zesgoes.nl Zes International Pearyweg 1 4462 GT Goes www.zesinternational.com Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  3 weken geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Stage guest service supervisor

  Je bent hét aanspreekpunt voor onze VIP’s en vaste gasten. Je zorgt ervoor dat het onze gasten tijdens het verblijf aan niets ontbreekt. Je bereidt de aankomsten van onze gasten uitgebreid voor en zorgt ervoor dat alle betrokken afdelingen op de hoogte zijn, zodat we voor onze gasten een perfect verblijf kunnen verzorgen. Onder begeleiding van de Front Office Manager ben je verantwoordelijk voor het verwerken en beantwoorden van gast beoordelingen. Daarnaast doe je de afhandeling van storingen en eventuele klachten. Taken en verantwoordelijkheden - Eerste aanspreekpunt voor VIP’s en vaste gasten - Voorbereiden verblijf van vaste gasten en VIP’s - Gasten ontvangen en begeleiden tijdens hun verblijf - Afhandelen van eventuele lichte klachten - Oplossen van storingen - Ondersteunen van de receptie en facilitaire dienst - Verwerken en beantwoorden van gast beoordelingen - After-sales; onderhouden van gasten contact na vertrek

  4 weken geleden Ruiterplaat Vakanties - Kamperland