Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 10 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Meewerkstagiair(e) content

  Jouw functie in het kort Je ondersteunt de content collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden en schrijft de meest pakkende teksten zowel online als offline. Je zorgt ervoor dat onze websitebezoekers de juiste informatie lezen waardoor wij veel gasten kunnen verwelkomen op onze parken. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing houdt zich bezig met zaken als parkcommunicatie, marketingcampagnes, fotografie, webdevelopment, online marketing, social media, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer. Een steeds belangrijkere taak van de afdeling is het optimaliseren van onze online platformen. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, willen wij onze toekomstige gasten een betere klantervaring bieden. Als stagiair(e) Content ondersteun je bij het beheer van verschillende soorten content op diverse websites. Hierbij kun je denken aan het schrijven van teksten, maken van actiepagina’s en het werken met verschillende CMS’en. Daarnaast denk je creatief mee over de inhoud en verbeteringen van de website. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een stage voor de periode september t/m februari of februari t/m juli.

 • Meewerkstage touroperating kamperland

  Jouw functie in het kort Jij ondersteunt de collega’s van Touroperating in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast voer je zelfstandig je eigen (school)opdrachten uit. Wat ga je doen? De afdeling Touroperating is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen met derden in binnen- en buitenland. Zo worden naast de parken van Roompot Vakanties, vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. In principe worden de rollen hier omgedraaid en opereert Roompot Reizen als een boekingsagent. Het aanbod hiervan is gevarieerd, de kwaliteit blijft gewaarborgd en door samenwerking met gecertificeerde partners is het aanbod van Roompot nog ruimer en heeft de klant nog meer keuze uit prachtige bestemmingen door heel Europa. Als stagiair(e) Touroperating verwerk en controleer je alle boekingen die binnenkomen en bewaak je de allotment voor onze samenwerkingen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt van onze samenwerkingspartners en breng je offertes voor hen uit. Je controleert gelijk of alle informatie over Roompot nog op hun website klopt en bij fouten communiceer je dat met hen.

 • Supervisor stage restobar @zand in cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Jij stuurt jouw collega's aan en staat er voor garant dat elke gast op de meest gastvrije manier wordt bediend. Een afwisselende stageplaats waarbij je leert in te spelen op, en om te gaan met de verschillende wensen van de gast. Deze stage is tevens in te richten als meeloopstage of afstudeerstage en kan indien gewenst aangevuld worden met een opdracht / onderzoek. Wat ga je doen? De gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen bij Restobar @Zand ultiem genieten. Van borrelen op het terras tot romantisch samen dineren. Wat de gasten ook kiezen, gastvrijheid staat altijd centraal. Dat vraag om goede aansturing van het horeca-team en heldere instructies! Tijdens deze stage zal je ingezet worden als Restaurant Supervisor en geef je leiding aan ons bedieningsteam. Samen met je collega Supervisors draag je zorg voor een gastvrije relatie met onze gasten en een kwalitatief hoogwaardig restaurant product. Als Supervisor stuur je de medewerkers aan, maak je de planningen, hou je rekening met speciale wensen van gasten om de kwaliteit waar wij voor staan te waarborgen. Het uitgangspunt is natuurlijk ten aller tijden een tevreden gast. Maar ook de werksfeer hou jij in de gaten.

 • Stage gastheer / gastvrouw restobar @zand, cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Jij bedient iedere gast in onze horecagelegenheid op de meest gastvrije manier. Wat ga je doen? Veel van onze gasten bij Roompot Vakanties maken op een of andere manier gebruik van de horeca faciliteiten op het park. Borrelen op het terras, met de kinderen een pizza eten of romantisch dineren. Wat er ook gekozen wordt, de kwaliteit van ons product en de gastvrijheid van onze medewerkers staan altijd centraal. Want alles wat onze gasten bestellen zal nou eenmaal beter smaken als het door jou met een (glim)lach geserveerd wordt! Een afwisselende stageplaats waarbij je je vaardigheden ontwikkelt als gastheer/gastvrouw. Je bent er samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor om alle F&B gerelateerde werkzaamheden in goed teamverband te volbrengen met als doelstelling een tevreden gast. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten.

 • Management stage, cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Loop mee met onze Park Manager en hou je bezig met het managen van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wat ga je doen? Gedurende de afwezigheid van de Park Manager ben jij aanspreekpunt voor zowel de gasten als de operationele afdelingen. Je maakt jezelf tijdens piekuren verdienstelijk t.b.v. de operationele afdelingen. Je bent een groot aantal uren onder de gasten aanwezig en geeft daar waar nodig sturing en ondersteuning aan het operationele team. Kwaliteit en service staan bovenaan gedurende deze stage. Een uitdagende stageplaats waar competenties als leiderschap, organiseren/plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen.

 • Stage / afstudeeropdracht: business intelligence specialist

  Ben jij de stagiair Data Analist / Business Intelligence Scientist die onze gehele organisatie in kaart brengt? Beschik je daarnaast over eigen initiatief, ben je resultaatgericht en ben je klaar voor een uitdagende stage in een snelgroeiende werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Zes International! Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten electronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. Waar kan je mee aan de slag: • Analyses maken van onze interne- en externe bedrijfsprocessen • Analyses maken van ontwikkelingen in de branche • Beredeneren en adviseren over kansen om processen te verbeteren • Input leveren ter onderbouwing van strategische ad hoc beslissingen • Jouw input en data analyse moet ervoor zorgen dat er mogelijkheden zijn voor nieuwe ontwikkelingen • Dashboard ontwerpen voor weergave van de analyses Wij vragen: • 3e of 4e jaars HBO- of WO- student, bijvoorbeeld richting Bedrijfskundige Informatica, Business & IT of Technische Bedrijfskunde • Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en cijfermatig inzicht • Je bent vaardig met het verwerken van grote hoeveelheden data • Je beschikt over een proactieve, ondernemende houding • Je beschikt over sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden Wij bieden: • Een uitdagende stage bij de grootste speler op de markt van aftersales in consumer-electronics • De kans om met zoveel mogelijk onderdelen van data en data-anlyse kennis te maken • Flexibele werkuren / rooster • Een interessante stagevergoeding De procedure: Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met CV per mail op vacatures@zesgoes.nl Zes International Pearyweg 1 4462 GT Goes www.zesinternational.com Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  2 uur geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Gemotiveerde stagiairs in diverse richtingen

  Ben jij op zoek naar een stageplaats (meewerk- of afstudeerstage) bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf? Dan ben je bij Medisol op het juiste adres; gemotiveerde stagiairs zijn altijd welkom! Wat doen wij? Medisol is dé onafhankelijke Europese leverancier van AED’s (automatische externe defibrillatoren). AED’s redden iedere dag mensenlevens. Medisol is marktleider en behoort ieder jaar weer opnieuw tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij vinden het belangrijk een verschil te maken en we doen dat onder andere door onze producten te verkopen via 20 webshops in 16 verschillende landen in Europa. Volg jij een economische- , sales- , marketing- , ict- opleiding of een opleiding in een soortgelijke richting van minimaal MBO 4 niveau? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om stage te komen lopen bij Medisol. Tijdens een kennismakingsgesprek matchen we jouw wensen en de ideeën van Medisol tot een goed stageconcept. Zitten we op één lijn? Dan kun je eventueel al op korte termijn aan de slag.

  21 uur geleden Medisol BV - Vlissingen
 • Stagiaire recruiter

  Je krijgt de ruimte om een breed pakket aan taken uit te voeren. In de huidige arbeidsmarkt zijn wij uitermate actief in het werven van kandidaten, die wij kunnen begeleiden in hun carrière. Samen met jouw collega’s ga jij je verdiepen in de wondere wereld van recruitment. Zo lever je een bijdrage aan het publiceren van vacatureteksten en werf je kandidaten op een proactieve manier. Jij spot talent binnen je netwerk en zet allerlei online kanalen in om dit netwerk uit te breiden. Je ontwikkelt je kennis om CV’s te screenen en ziet de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Al deze kennis èn jouw persoonlijke intuïtie, neem jij mee in de zoektocht van je collega’s naar de perfecte match! Natuurlijk kies je ook een actueel en relevant onderwerp, waarin jij je gaat verdiepen in de vorm van een onderzoek. Ten behoeve van je opleiding krijg jij de ruimte om onder werktijd je opdrachten uit te voeren, in de avonden hiervoor ploeteren is dus niet nodig. Samen met het team, houd jij je niet bezig met het afvinken van lijstjes, maar bouw je aan een relatie met je bestand aan werkzoekenden. Zo geef jij op een persoonlijke manier invulling aan het contact met het talent, wat open staat voor een vervolgstap in hun loopbaan. Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve afhandeling van zaken en het continue optimaliseren van kwaliteit in je werkprocessen. Jouw ondernemerschap en commercieel talent kan je de vrije loop laten, je creatieve ideeën zijn welkom en je kunt meedenken in het belang van je kandidaten uit de regio. Vanuit jouw interesse, drive en betrokkenheid lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen. Zo ben je in staat om samen met je collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

  2 dagen geleden Modoc - Goes
 • Stage lopen in de bouw (8,- per uur!)

  Moet je, voor bijvoorbeeld je opleiding stage lopen? Helaas krijg je hier in 9 van de 10 gevallen geen vergoeding voor. Gelukkig zijn wij net dat ene geval waar je dat wel krijgt, en nog een goede vergoeding ook! Voor leerlingen die een opleiding volgen in de bouw en techniek bieden wij verschillende meewerk-stage's aan tegen een vergoeding van 8 euro per uur. Het gaat om stage's in de provincie Zeeland. Dus wil je graag naast alles wat je leert tijdens je stage ook nog een aantrekkelijke vergoeding krijgen? Solliciteer dan direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Salaris: €1.000,00 tot €1.250,00 /maand

  2 dagen geleden MEYUitzendbureau - Yerseke
 • It internship - maxxton

  Ga jij voor de beste leercurve in jouw stage? Kies dan voor Maxxton!  Maxxton is wereldwijd toonaangevend in software-oplossingen voor de verblijfsrecreatiebranche. Wij leveren een totaal ERP pakket dat veel verder gaat dan de gebruikelijke softwaresystemen. Grote en groeiende bedrijven in de verblijfsrecreatiebranche zetten met óns systeem grote stappen vooruit. Nadat wij marktleider zijn geworden in Nederland, groeien wij nu door op de Europese en Amerikaanse markt. Onze ambitie is groot. Daarom werken wij met professionals die altijd voor het beste gaan en dezelfde focus hebben: het voortdurend versterken van ons product. Wil jij dat ook? Onze ambitie Maxxton wil binnen enkele jaren de marktleider zijn in de wereld. Wij geven daarom prioriteit aan het voortdurend ontwikkelen van onze software en van onze medewerkers. Dat doen wij vanuit onze internationale vestigingen: in Nederland, India, Groot-Brittannië en Verenigde Staten. Wil je meegroeien, meedenken en meewerken aan onze software-oplossingen met de nieuwste technologie en kans maken op een eerste baan? Dan hebben wij jou nodig als getalenteerde stagiair(e) bij Maxxton. Omschrijving meewerk- of afstudeerstage - Stageplaats - Voor een 3e of 4e jaars HBO (ICT / Business and IT) of WO (Computer Science) student - Stageonderwerp en werkzaamheden - Bepalen we graag met jou in een persoonlijk gesprek Jouw stageplaats krijgt op deze manier een leerfunctie in lijn met de door jou te behalen competenties uit de opleiding en anderzijds weet jouw stageplaats de doeleinden van Maxxton te raken. Hierbij kan de oriëntatie gericht zijn op backend software ontwikkeling, frontend software ontwikkeling, specifiek op CMS / web development of een business & IT - vraagstuk.

  4 weken geleden Maxxton B.V. - Middelburg