Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 3 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Stagiair(e)

  Ben je er klaar voor om aan je stage te beginnen, maar ben je zelf kieskeurig? Dat zijn wij ook! Wij hebben daarom nog plaats voor een stagiair vanuit de studierichting economisch juridisch, management assistent of marketing en communicatie. Durf jij het aan om binnen ons team je plekje te veroveren en kan ook jij ons iets leren? Dan zoeken wij jou!

  een week geleden Woestwerk - Goes
 • Stagiair receptie

  Voor het seizoen van 2020 zijn wij alvast op zoek naar enthousiaste stagiaires. Bruis je van de energie, stroomt gastvrijheid door je bloed en ben je op zoek naar een superleuke stageplek op de receptie van één van de mooiste vakantieparken van ons land? Met super-gezellige collega's en altijd een vakantiegevoel? Wij zoeken jou! Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water)sportmogelijkheden is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen. Vanaf het terras dat hoort bij het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het water. Het is echt een toplocatie, een paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. In het Veerse Meer liggen wel meer dan 17 eilanden. Genoeg ingrediënten voor volop waterplezier in Zeeland! Als stagiair receptie help je mee om te zorgen dat de gasten een onvergetelijk vakantie kunnen beleven. Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je ontvangt ze met een warme glimlach en maakt hen wegwijs op ons vakantiepark. Je vertelt wat er allemaal te doen is op het park en in de prachtige omgeving. Tijdens je stage loop je volledig mee in het receptieteam en ondersteunt de teamleden. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg te doen. Zo doe je heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s! Je helpt mee met zowel backoffice als frontoffice taken. Je handelt reserveringen, e-mails en betalingen af. Je beantwoordt de telefoon en verzorgt de check-in en check-out van onze vakantiegasten. Onze gasten voorzie je van alle benodigde informatie en je staat ze op een en gastvrije manier te woord. Je hebt er plezier in om alle vragen en zaken op te lossen, ook wanneer de receptie vol staat met gasten en de telefoon rinkelt. Ook bij noodgevallen kunnen ze op jou rekenen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het receptievak te leren.

  een week geleden de Schotsman - Kamperland
 • Stage aangeboden bij stoeterij dandelion

  1. Stalverzorging Stallen mesten en vegen opstrooien Voeren 2. Verzorging paarden en jonge paarden (veulens tot 2,5 jaar) Opzadelen van paarden Na verzorgen van paarden 3. Begeleiding (drachtige) merries Assisteren dierenarts Assisteren inseminatie Assisteren geboorte 4. klaarmaken voor de keuring of wedstrijd Toiletteren van de paarden Longeren van de paarden 5. Doorrijden en zadelmak maken (afhankelijk van de rijervaring van de stagiaire) Berijden van de paarden 6. Manege lessen verzorgen Lesgeven aan beginnende ruitertjes (onder begeleiding) Lesgeven aan groepslessen (kinderen) (onder begeleiding) 7. Alle overige voorkomende werkzaamheden op een paardenhouderij

  3 weken geleden Dandelion - Nisse