Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 20 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Stagiair allround service

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor verschillende parken op zoek naar enthousiaste allround service stagiaires. Jij bent op verschillende afdelingen op het park flexibel inzetbaar. Zo haal jij het meeste uit je stage. Wat ga je doen? Jij bent een echte doener en kan ingezet worden op verschillende afdelingen. Daarom is geen dag hetzelfde! Op maandag en vrijdag loop je mee met de afdeling huishoudelijke dienst en help je mee om alle accommodaties schoon op te leveren voor onze gasten aankomen. Andere dagen werk je in de horeca en serveer je de lekkerste hapjes en drankjes op het terras, help je in de supermarkt of vermaak je de kinderen in de Koos Kids Club. Als je handig bent kun je ook op pad met onze technische dienst. Op deze manier leer jij verschillende afdelingen van een vakantiepark kennen. Er wordt gekeken naar jouw opleiding en interesses voor je inzet op welke afdelingen.

 • Stagiaire allround leisure

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor verschillende parken op zoek naar enthousiaste allround leisure stagiaires. Jij zorgt er voor dat de jongere én oudere gasten een geweldige tijd beleven op onze parken en doet daarnaast ervaring op bij andere afdelingen. Wat ga je doen? Je vermaakt de kinderen in de Koos Kids Club en danst dagelijks de mini disco met Koos Konijn. Daarnaast voer je sportactiviteiten uit, maar dat is niet het enige! Naast meewerken in het sport en animatieteam kun jij ook ingezet worden op afdelingen zoals; fietsverhuur, sportbalie, horeca en/of supermarkt. Je zal 80% werken op de afdeling sport & animatie en 20% op andere afdelingen. Op deze manier leer jij veel verschillende afdelingen binnen het vakantiepark kennen, met de focus op sport & animatie. Afhankelijk van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden je wilt leren of verbeteren tijdens jouw stage. Er wordt een stage op maat gemaakt voor jou!

 • Stagiaire front office

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor verschillende vakantieparken op zoek naar front-office stagiaires. Jij ontvangt de gasten op een gastvrije manier en leert alles over de werkzaamheden achter de receptie. Wat ga je doen? Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil toch iedereen? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving.. Je komt het allemaal tegen. Elke vraag moet natuurlijk vriendelijk en duidelijk worden beantwoord. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits. Een afwisselende en uitdagende stage dus! Op basis van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden die jij wilt leren of verbeteren. Werkzaamheden zijn onder andere: • In- en uitchecken van gasten • Maken van reserveringen • Gasten gastvriendelijk informeren • E-mails beantwoorden en telefoneren • Omgaan met klachten

 • Stagiaire horeca

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor diverse parken op zoek naar enthousiaste horeca stagiaires. Jij bent het visitekaartje van onze horecagelegenheid en laat elke gast zich thuis voelen. Wat ga je doen? Veel van onze gasten bij Roompot Vakanties maken op een of andere manier gebruik van de horecagelegenheden op het park. Tijdens deze stage leer jij hoe je de gasten op de juiste manier moet bedienen maar ook hoe je ze thuis kunt laten voelen en er voor kunt zorgen dat ze de dag erna nog eens terug komen. Bovendien kun je in de snackbar ingezet worden om de lekkerste snackmaaltijden te bereiden. Natuurlijk moet het ook in de keuken soepel lopen. Het kan daarom zijn dat je in de spoelkeuken wordt ingezet of de koks helpt met koken. Er wordt hier een stage op maat voor jou gemaakt naar aanleiding van je opleiding en interesses.

 • Hr stagiair(e) stagebureau en trainingen

  Jouw functie in het kort Jij ondersteunt het stagebureau van Roompot Vakanties en helpt mee met het organiseren van de trainingen bij Roompot Vakanties. Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen en personeelsbeleid. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als Stagiair(e) Stagebureau en trainingen kom je te werken op de HR afdeling. Jij zal je bezig houden met de werving, selectie en plaatsing van de ruim 500 stagiaires op de vakantieparken en hoofdkantoren. Daarnaast help je mee in het plannen en organiseren van de trainingen voor stagiaires. Voor het regelen van deze trainingen heb je echte organisatieskills nodig. Tijdens je stage mag jij helpen met het plannen van A tot Z en ontwikkel jij deze skills.

 • Meewerkstage roompot projects

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage binnen Roompot Projects zal je eerste informatie verstrekken over projecten en zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de verkoop. Wat ga je doen? Vanaf februari 2019 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om mee te werken bij Roompot Projects. Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep, is dé specialist in recreatief onroerend goed, van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door het team enthousiast gewerkt aan de (her)ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van deze ontwikkelings- en verkoopafdeling. Tijdens jouw stage ondersteun je Roompot Projects in de commerciële binnendienst en verricht je verschillende administratieve en commerciële werkzaamheden binnen de afdeling. Hierbij kan je denken aan het ondersteunen van de makelaars in het verkoopproces, het ontwikkelingsproces van dichtbij meemaken, het voorbereiden van verkoopweekenden en is er de mogelijkheid om mee te gaan naar verkoopevents op diverse locaties. Daarnaast help je mee met de administratieve verwerking van koopaktes, verstrek je telefonisch en via e-mail informatie aan klanten en neem je deel aan diverse

 • Meewerkstage roompot living commerciële binnendienst

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage zal je verschillende werkzaamheden in de backend verrichten om de projectmanagers te ondersteunen. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Middelburg centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. Roompot Living zoekt vanaf februari 2019 een stagiair(e) die mee kan werken in de commerciële binnendienst. Tijdens je stage zal je werkzaamheden verrichten die de projectmanagers ondersteunen. Je houdt je bezig met het inkloppen van offertes, houdt statusoverzichten bij, controleert orders, plant eigenaren in voor de showroom en verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden. Overige werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw ontwikkeling en eigen initiatief.

 • Meewerkstagiair(e) content

  Jouw functie in het kort Je ondersteunt de content collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden en schrijft de meest pakkende teksten zowel online als offline. Je zorgt ervoor dat onze websitebezoekers de juiste informatie lezen waardoor wij veel gasten kunnen verwelkomen op onze parken. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing houdt zich bezig met zaken als parkcommunicatie, marketingcampagnes, fotografie, webdevelopment, online marketing, social media, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer. Een steeds belangrijkere taak van de afdeling is het optimaliseren van onze online platformen. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, willen wij onze toekomstige gasten een betere klantervaring bieden. Als stagiair(e) Content ondersteun je bij het beheer van verschillende soorten content op diverse websites. Hierbij kun je denken aan het schrijven van teksten, maken van actiepagina’s en het werken met verschillende CMS’en. Daarnaast denk je creatief mee over de inhoud en verbeteringen van de website. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een stage voor de periode september t/m februari of februari t/m juli.

 • Supervisor stage restobar @zand in cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Jij stuurt jouw collega's aan en staat er voor garant dat elke gast op de meest gastvrije manier wordt bediend. Een afwisselende stageplaats waarbij je leert in te spelen op, en om te gaan met de verschillende wensen van de gast. Deze stage is tevens in te richten als meeloopstage of afstudeerstage en kan indien gewenst aangevuld worden met een opdracht / onderzoek. Wat ga je doen? De gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen bij Restobar @Zand ultiem genieten. Van borrelen op het terras tot romantisch samen dineren. Wat de gasten ook kiezen, gastvrijheid staat altijd centraal. Dat vraag om goede aansturing van het horeca-team en heldere instructies! Tijdens deze stage zal je ingezet worden als Restaurant Supervisor en geef je leiding aan ons bedieningsteam. Samen met je collega Supervisors draag je zorg voor een gastvrije relatie met onze gasten en een kwalitatief hoogwaardig restaurant product. Als Supervisor stuur je de medewerkers aan, maak je de planningen, hou je rekening met speciale wensen van gasten om de kwaliteit waar wij voor staan te waarborgen. Het uitgangspunt is natuurlijk ten aller tijden een tevreden gast. Maar ook de werksfeer hou jij in de gaten.

 • Management stage, cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Loop mee met onze Parkmanager en hou je bezig met het managen van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wij zijn op zoek naar een Management stagiair(e) vanaf september 2019. Wat ga je doen? Gedurende de afwezigheid van de Park Manager ben jij aanspreekpunt voor zowel de gasten als de operationele afdelingen. Je maakt jezelf tijdens piekuren verdienstelijk t.b.v. de operationele afdelingen. Je bent een groot aantal uren onder de gasten aanwezig en geeft daar waar nodig sturing en ondersteuning aan het operationele team. Kwaliteit en service staan bovenaan gedurende deze stage. Een uitdagende stageplaats waar competenties als leiderschap, organiseren/plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen.

 • Meewerkstage roompot living inkoop

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage zal je de afdeling Roompot Living ondersteunen in de werkzaamheden binnen de inkoop. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Middelburg centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. Roompot Living zoekt vanaf september 2019 een enthousiaste stagiair(e) die ondersteuning kan bieden binnen de inkoop van de afdeling. De werkzaamheden tijdens jouw stage bestaan onder andere uit het doen van marktonderzoek, het maken van prijsvergelijkingen en het assisteren in overige werkzaamheden binnen de afdeling.

 • Meewerkstage roompot living administratie

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage zal je Roompot Living ondersteunen in zijn verschillende administratieve werkzaamheden. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Middelburg centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. Roompot Living zoekt vanaf september 2019 een stagiair(e) die de afdeling wil komen ondersteunen binnen de administratie. Als stagiair(e) in de administratie zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten om de financiele administratiealle zaken binnen Roompot Living netjes op orde te houden. Je mag meedraaien in de maandrapportages en analyses op grootboekniveau uitvoeren.

 • Meewerkstage roompot projects

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage binnen Roompot Projects zal je eerste informatie verstrekken over projecten en zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de verkoop. Wat ga je doen? Vanaf september 2019 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om mee te werken bij Roompot Projects. Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep, is dé specialist in recreatief onroerend goed, van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door het team enthousiast gewerkt aan de (her)ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van deze ontwikkelings- en verkoopafdeling. Tijdens jouw stage ondersteun je Roompot Projects in de commerciële binnendienst en verricht je verschillende administratieve en commerciële werkzaamheden binnen de afdeling. Hierbij kan je denken aan het ondersteunen van de makelaars in het verkoopproces, het ontwikkelingsproces van dichtbij meemaken, het voorbereiden van verkoopweekenden en is er de mogelijkheid om mee te gaan naar verkoopevents op diverse locaties. Daarnaast help je mee met de administratieve verwerking van koopaktes, verstrek je telefonisch en via e-mail informatie aan klanten en neem je deel aan diverse vergaderstructuren.

 • Hbo stagiair commercieel spaans-sprekend

  Voor een meeloop/afstudeer-stage zoeken wij een stagiair(e) voor op ons dynamisch uitzendbureau in Goes! Zebra is een jong en dynamisch uitzendbureau met als specialisme Techniek en Administratie. Jouw stage houdt in dat jij heel veel praktijk ervaring op zal doen en volledig meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Zebra is hard bezig met een nieuw project in Spanje en Portugal, hiervoor zoeken wij een stagiair die ook op een acceptabel niveau Spaans spreekt/schrijft. Daarnaast is er ruimte voor je eigen opdracht richting marketing/communicatie, uiteraard met begeleiding van je collega's.

  5 dagen geleden Zebra-Flex - Goes
 • Hbo stagiair commercieel

  Voor een meeloop/afstudeer-stage zoeken wij een stagiair(e) voor op ons dynamisch uitzendbureau in Goes! Zebra is een jong en dynamisch uitzendbureau met als specialisme Techniek en Administratie. Jouw stage houdt in dat jij heel veel praktijk ervaring op zal doen en volledig meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte voor je eigen opdracht richting marketing/communicatie, uiteraard met begeleiding van je collega's.

  5 dagen geleden Zebra-Flex - Goes