Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Mbo/hbo meewerkstage grafisch ontwerper

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Grafisch Ontwerper om het design team van Bax Music te ondersteunen. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Werkzaamheden Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de specialisten op de marketing afdeling en ondersteunt hen waar nodig. Je bewaakt de huisstijl van Bax Music, in alle uitingen die van je gevraagd worden te ontwerpen. Dit loopt uiteen van sitebanners, print advertenties en snelwegmasten tot flyers en ons Bax Music magazine in meerdere talen. Je werkt samen met andere grafische ontwerpers, fotografen en een videograaf. Deze stage wordt uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Goes.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo/hbo meewerkstage online marketing & communicatie

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) MBO/HBO Online Marketing en Communicatie om het marketing team van Bax Music te ondersteunen. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de marketing specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je oefent werkzaamheden uit op het gebied van SEO, SEA, affiliatie marketing, websitebeheer, email marketing, social marketing, web analyses, wilt je op de afdeling van specialisten bewijzen en pakt taken zelfstandig op.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Mbo / hbo meewerkstage campagne marketeer

  Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO meewerkstagiair(e) om het marketing team van Bax Music te ondersteunen. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. Je werkzaamheden zijn als volgt: – Marketeeren – Bedenken en uitzetten van marketing campagnes, je bent in staat om met vernieuwende ideeën te komen om zo succesvolle campagnes te draaien! – ondersteuning campagne marketeer – campagnes internationaal uitzetten in zowel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden als Engeland. De opdracht is als volgt: Tijdens jouw meewerkstage bij Bax Music werk je voornamelijk samen met de marketing specialisten en ondersteunt hen waar nodig. Je oefent werkzaamheden uit op het gebied van SEO, SEA, affiliatie marketing, websitebeheer, email marketing, social marketing, web analyses, wilt je op de afdeling van specialisten bewijzen en pakt taken zelfstandig op.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Afstudeerstagair(e) marketing belgische markt

  Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) HBO (Commerciële richting) om het marketing team van Bax Music te ondersteunen. Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden). Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor bij onze winkel in Amsterdam. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website of bekijk onze bedrijfsvideo. De opdracht is als volgt: Als Marketing stagiair(e) richt je je op de Belgische markt en ontwikkel jij onze marktbewerkingsplannen zodat Bax Music hier verder kan groeien. Je kijkt naar de concurrentie en bepaalt welke on- en offline marketingkanalen het beste zijn om onze merkbekendheid te vergroten, nieuwe klanten te werven en de omzetten te laten groeien. Je kijkt daarbij naar zowel online als offline kanalen, zoals muzieksites, tijdschriften, festivals, et cetera.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • verkoper binnendienst bouwmaterialen

  Voor een bedrijf in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst bouwmaterialen. Het betreft een full-time functie voor vast! • In deze functie verkoop je ons gehele assortiment bouwmaterialen en adviseer je in hoofdzaak telefonisch vooral zakelijke klanten • Je bent in staat om o.a. aan de hand van bouwtekeningen uitgebreide calculaties te maken die nodig zijn voor het uitbrengen van offertes. • Je belt deze offertes na en draagt zorg voor de orderafhandeling. • Ook verzorg je mede de inkoop van alle voorkomende artikelen ten behoeve van de bouw- en afbouwsector en onderhandel je met leveranciers. • Verder ondersteun je de buitendienstmedewerker op commercieel en administratief gebied.

  5 dagen geleden Zebra-Flex ( Goes )
 • : ict, mediabeheer en applicatieontwikkelaar (niveau 4) , techniek en design per direct

  Ontwikkelen van diverse website s voor een bedrijf: producten winkel en dienstverlening uitzendbureau , cq makelaardij

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Stagiair front-office m/v

  Een onvergetelijke vakantie voor onze gasten begint en eindigt bij de receptie, waar onze medewerkers klaarstaan. Jullie zetten alles op alles om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Je verwelkomt iedereen bij aankomst, voorziet ze van alle benodigde informatie en checkt iedereen weer uit bij vertrek. Tijdens je stage ben je: - Het aanspreekpunt voor onze gasten; je geeft antwoord op vragen, lost problemen op en staat ze met raad en daad bij - Degene die alle gasten van informatie voorziet over wat er te doen en te beleven is op het Campingpark en in de omgeving - Het visitekaartje van en aanspreekpunt op de camping. Dat vraagt van jou een gastvrije houding, een dienstverlenende instelling, enthousiasme, 110% inzet en een stralende glimlach. Vanaf medio maart zijn wij op zoek naar aanvulling van Ons team van de receptie De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: - Het ontvangen van gasten - Het maken van reserveringen - In- en uitchecken - Informatie verschaffen over camping en omgeving - Telefoon en mail beantwoorden - Eventueel combinatie met horecawerkzaamheden

  5 dagen geleden Campingpark Ons Buiten ( Oostkapelle )
 • Supervisor stage restobar @zand, cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Jij stuurt jouw collega's aan en staat er voor garant dat elke gast op de meest gastvrije manier wordt bediend. Een afwisselende stageplaats waarbij je leert in te spelen op, en om te gaan met de verschillende wensen van de gast. Deze stage is tevens in te richten als meeloopstage of afstudeerstage en kan indien gewenst aangevuld worden met een opdracht / onderzoek. Wat ga je doen? De gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen bij Restobar @Zand ultiem genieten. Van borrelen op het terras tot romantisch samen dineren. Wat de gasten ook kiezen, gastvrijheid staat altijd centraal. Dat vraag om goede aansturing van het horeca-team en heldere instructies! Tijdens deze stage zal je ingezet worden als Restaurant Supervisor en geef je leiding aan ons bedieningsteam. Samen met je collega Supervisors draag je zorg voor een gastvrije relatie met onze gasten en een kwalitatief hoogwaardig restaurant product. Als Supervisor stuur je de medewerkers aan, maak je de planningen, hou je rekening met speciale wensen van gasten om de kwaliteit waar wij voor staan te waarborgen. Het uitgangspunt is natuurlijk ten aller tijden een tevreden gast. Maar ook de werksfeer hou jij in de gaten.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures ( Cadzand )
 • Stage gastheer / gastvrouw restobar @zand, cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Jij bedient iedere gast in onze horecagelegenheid op de meest gastvrije manier. Wat ga je doen? Veel van onze gasten bij Roompot Vakanties maken op een of andere manier gebruik van de horeca faciliteiten op het park. Borrelen op het terras, met de kinderen een pizza eten of romantisch dineren. Wat er ook gekozen wordt, de kwaliteit van ons product en de gastvrijheid van onze medewerkers staan altijd centraal. Want alles wat onze gasten bestellen zal nou eenmaal beter smaken als het door jou met een (glim)lach geserveerd wordt! Een afwisselende stageplaats waarbij je je vaardigheden ontwikkelt als gastheer/gastvrouw. Je bent er samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor om alle F&B gerelateerde werkzaamheden in goed teamverband te volbrengen met als doelstelling een tevreden gast. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures ( Cadzand )
 • Stagiair(e) revenue management

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo stagiair(e) op de afdeling Revenue Management in Kamperland. Op de afdeling Revenue Management zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het uitzetten van acties en arrangement na voortduren analyse van bezetting en omzetten. Heb jij een echte hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Jij houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van verschillende acties en arrangementen, zodat deze geboekt kunnen worden door onze gasten. Door de voortdurende beweging in de markt is het sturen middels acties en arrangementen een continue proces dat steeds weer bijgestuurd moet worden. Overige werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw ontwikkeling.

 • Meewerkstage sales & marketing

  Jouw functie in het kort Op de afdeling Sales & Marketing zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor campagnes, PR, parkcommunicatie, sponsoring, productie en beheer van content en de Koos Konijn Foundation. Daarnaast zijn ook webdevelopment, social media en emailmarketing onderdeel van deze afdeling. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die vanaf september ons team kan komen versterken. Wat ga je doen? De stagiair(e) biedt ondersteuning op het gebied van wielersponsoring, de Koos Konijn Foundation en themaweekenden op onze parken. Daarnaast heb je telefonisch contact met collega's, bedrijven en gezinnen rond de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen. Ook help je mee in de voorbereiding op fotoshoots, begeleid je deze en denk je mee over content op de website, social media en mailings. Een super afwisselende stage!

 • Meewerkstage parkcommunicatie

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is één van de grootste Nederlandse aanbieders van vakantieparken en campings in Europa. Onder de labels Roompot Vakanties. Largo Resorts en Hogenboom Vakantieparken worden meer dan 200 vakantieparken en campings aangeboden. Het hoofdkantoor van deze snel groeiende organisaties is gevestigd in Kamperland (Noord-Beveland). Op de afdeling Sales & Marketing zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van campagnes, allerlei soorten drukwerk zoals parkplattegronden, advertenties en magazines. Daarnaast zijn ook webdevelopment, social media, e-mailmarketing en contentbeheer onderdeel van deze afdeling. Wat ga je doen? De stagiair(e) houdt zich voornamelijk bezig met het opzetten, initiëren en uitvoeren van diverse projecten ter ondersteuning van de sales-activiteiten op de vakantieparken. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het coördineren van het complete productieproces van diverse typen drukwerk (verzamelen content, offertetraject, briefing bureau, eindredactie, beeldredactie, in- en externe communicatie). Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne opdrachtgevers.

 • Meewerkstage kwaliteit

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op de afdeling Kwaliteit op het hoofdkantoor in Kamperland. De afdeling bestaat momenteel uit drie vaste medewerkers. Deze medewerkers doen er alles aan om onze gasten te laten genieten van een onbezorgde vakantie of bieden uitstekende nazorg. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je creatief te werk kan gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het is jouw taak om een ontevreden gast weer tevreden te stellen. Dit doe je zowel telefonisch als per e-mail. Jij denkt actief mee met je collega's en over de verschillende oplossingen die wij onze gasten kunnen bieden. Verder reageer je op alle vakantie ervaringen van onze gasten op diverse social media kanalen, zoals TripAdvisor en Zoover. Daarnaast is het ons doel om de kwaliteit op de parken te verbeteren, hier heb jij een ondersteunende rol in.

 • Hr stagiair(e)

  Jouw functie in het kort Roompot Vakanties is voor haar hoofdkantoor in Kamperland vanaf september op zoek naar een HR Stagiair(e). Wat ga je doen? De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen, talentmanagement, personeelsbeleid en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen. Als 'HR Stagiair(e)' kom je te werken op de HR afdeling. De afdeling is verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle medewerkers van het hoofdkantoor en onze Roompot vakantieparken. Dit zijn ongeveer 35 parken, campings en hotels. De diversiteit aan functies op onze parken is groot; van horecamedewerker tot parkmanager en van animatiemedewerker tot medewerker technische dienst. Jij bent elke keer weer in staat de perfecte kandidaat te vinden! Zelfstandig verricht je verschillende ondersteunende taken. Denk hierbij aan het op- en uitzetten van vacatures, het plannen van diverse trainingen en opleidingen, het (mee)voeren van selectiegesprekken, het opstellen van contracten, ad-hoc werkzaamheden, het beantwoorden van vragen zowel per mail als telefonisch en het ondersteunen van het stagebureau.

 • Stagiair(e) logistiek medewerk(st)er

  Zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt!? Tijdens deze stage ondersteun je de afdeling in het logistieke proces. Als stagiair(e) op de afdeling Logistiek vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Dagelijks zorg je er samen met het team voor dat de weborders worden verzameld en verzendklaar worden gemaakt. Daarnaast zorg je ervoor dat onze fysieke winkels voldoende voorraad ontvangen. Tussendoor houdt je het magazijn opgeruimd en overzichtelijk en help je bij het verwerken van de (foto)retouren. Houd je van aanpakken en is niets jou teveel gevraagd? Dan past een stageplaats op de afdeling Logistiek echt bij jou! Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken oppakken.

  een week geleden Bomont ( Middelburg )