Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 6 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • Leerzame stageplek aangeboden

  Mavertech is een uitzendbureau welke klaar staat voor haar medewerkers, welke mee denkt met de opdrachtgever en er altijd voor gaat om de juiste kandidaat op juiste plek te plaatsen! Als team zoeken wij samen continu naar de beste oplossingen, denken vooruit of schakelen snel en hebben veel ambitie dát maakt team Mavertech uniek! Mavertech is opzoek naar een enthousiaste stagair die de medewerkers van Mavertech wilt komen ondersteunen! Je zal komen werken in een dynamische omgeving en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen of vragen te stellen. Natuurlijk zijn er altijd je collega’s waar je op kunt terugvallen. Je wordt begeleid door één van de vaste medewerkers op de vestiging. Wij zoeken een stagiaire die minstens 4 dagen per week mee kan werken op ons kantoor in Middelburg. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het maken van een opdracht of schrijven van een verslag, en wanneer je hierbij hulp nodig hebt zijn wij ervoor jou.

  21 uur geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Opleiding tot wmo consulent/ jeugdconsulent (per 7/10/19) zeeland

  Wij zijn op zoek naar talenten die zich willen ontwikkelen tot consulent. Herken jij je in onderstaand profiel? Neem dan direct contact met ons op! Op 7 oktober 2019 starten we weer met het opleidingstraject tot Wmo/ Jeugdconsulent. Gedurende het opleidingstraject en stage word je geïntroduceerd in dit snel veranderende vakgebied. Met een stageplaats bij een gemeente in je eigen regio en voldoende theoretische kennis maak je de eerste stap in je (nieuwe) carrière. We bieden je een opleidingstraject met ruime aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en intervisiemomenten. Wat ga je dan doen? Het opleidingsprogramma duurt 9 weken. Tijdens de eerste opleidingsweek wordt de basis gelegd en ga je aan de slag met theorie en vaardigheidstrainingen. Daarna ga je 8 weken op stage bij een gemeente en word je meegenomen in de werkzaamheden als Wmo/ Jeugd consulent. Werkzaamheden jeugd-consulent: -Gesprekken voeren met inwoners die hulpvragen hebben en het maken van een passend ondersteuning-/ familiegroepsplan. -Kijken naar de participatiemogelijkheden van de hulpvrager, de gezinssituatie en de mogelijke ondersteuning die nodig is voor jeugdigen in het gezin. -Als consulent kun je ook ingezet worden als casemanager. Dit houdt in dat je de ingezette hulpverlening coördineert en in overleg met het gezin bepaalt of tussentijds aanpassingen nodig zijn. Na afloop evalueer je met het gezin het bereikte resultaat. -Goed zicht houden op het jeugdhulpaanbod en vanuit je praktijkervaring input geven aan de beleidsadviseurs over kwalitatief goede en efficiënte voorzieningen jeugdhulp. Werkzaamheden Wmo-consulent: -Het in behandeling nemen van aanmeldingen o.b.v. de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (Wmo); -Uitvoeren van dossieronderzoek; -Afleggen van huisbezoeken en in kaart brengen van de relevante leefgebieden; opstellen van een integraal ondersteuningsplan, plan van aanpak en beschikking bij toekenning; -Betrekken van het netwerk, bevorderen van de zelfredzaamheid en waar nodig inschakelen van (zorg)leveranciers/hulpverleners.

 • Meewerkstage / stagebaas

  Horecabaas.nl is een vernieuwend online platform wat vraag en aanbod op de Zeeuwse arbeidsmarkt op een innovatieve manier bij elkaar brengt! Als meewerkstagair kun je komend half jaar (september - januari) veel leren op gebied van sales, marketing en communicatie! We nemen je mee in alle aspecten van ons nieuwe bedrijf!

  4 dagen geleden Horecabaas.nI - Goes
 • Vakantiewerk, werkstage of bijbaan

  Holland Aviation is fabrikant van Luchthaven apparatuur. Wij kunnen best wel een handje hulp gebruiken. Wij zoeken daarom Vakantiewerkers voor eenvoudig assemblage werk, MBO'ers die een stageplek zoeken of mensen die gewoon een (bij) baan zoeken. Jaja wij weten dat ze bijna niet meer te vinden zijn maar desondanks proberen we het toch.

 • Meeloopstage bij horecabaas.nl

  Als meeloopstage help jij met de dagelijkse gang van zaken van ons nieuwe bedrijf Horecabaas.nl, wil jij betrokken zijn op de opstart van dit toffe bedrijf meld je dan nu aan!

  een week geleden Horecabaas.nI - Goes
 • Management assistant / office assistant / directiesecretaresse

  Vanaf half augustus hebben wij plaats voor een stagiaire die de BBL opleiding managementassistent / office assistent of directiesecretaresse volgt. Het liefst voor een half jaar zodat wij jou veel kunnen leren. Wie zijn wij? Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere Radio 538, 100%NL en Q Music rekenen. Wat doen wij? Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

  een week geleden Broadcast Partners - Terneuzen