Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 13 "Stage" vacatures voor je gevonden

 • (leidinggevend) project pngineer wtb/piping

  Jij bent in staat (verbeteringen) te ontwerpen, verder uit te ontwikkelen en uiteindelijk te realiseren. Dit doe je voor zowel nieuwbouw als voor bestaande installaties binnen de machinebouw, scheepsbouw en klein- en grootmetaal bedrijven ten behoeve van industriële opdrachtgevers. Ben je op zoek naar uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden en vind je het leuk om diverse projecten te mogen (bege)leiden zowel intern als extern? Kojo Engineering zoekt een project engineer WTB/Piping met leidinggevende capaciteiten. Taken en verantwoordelijkheden » Zorgdragen voor continuïteit van de afdeling werktuigbouw/piping; » het voeren van overleggen met collega’s, opdrachtgevers en uitvoerend personeel, met als doel; de kwaliteit en de veiligheid van de werkzaamheden te waarborgen; » coördinatie van de engineering-, constructie- en commisssioning werkzaamheden; » aansturen van externe partijen, het houden van toezicht en het zorgdragen voor een voortgangsrapportage; » Het houden van werk en functioneringsgesprekken; » Deelnemen aan selectie- en beoordelingsgesprekken » Up to date houden van vaktechnische kennis van jezelf en de afdeling.

 • Meewerkstage roompot projects

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage binnen Roompot Projects zal je eerste informatie verstrekken over projecten en zal je ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de verkoop. Wat ga je doen? Vanaf februari 2019 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om mee te werken bij Roompot Projects. Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep, is dé specialist in recreatief onroerend goed, van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door het team enthousiast gewerkt aan de (her)ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van deze ontwikkelings- en verkoopafdeling. Tijdens jouw stage ondersteun je Roompot Projects in de commerciële binnendienst en verricht je verschillende administratieve en commerciële werkzaamheden binnen de afdeling. Hierbij kan je denken aan het ondersteunen van de makelaars in het verkoopproces, het ontwikkelingsproces van dichtbij meemaken, het voorbereiden van verkoopweekenden en is er de mogelijkheid om mee te gaan naar verkoopevents op diverse locaties. Daarnaast help je mee met de administratieve verwerking van koopaktes, verstrek je telefonisch en via e-mail informatie aan klanten en neem je deel aan diverse vergaderstructuren.

 • Meewerkstage roompot living commerciële binnendienst

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage zal je verschillende werkzaamheden in de backend verrichten om de projectmanagers te ondersteunen. Wat ga je doen? Tijdens jouw stage kom jij te werken op de afdeling Roompot Living. Roompot Living is verantwoordelijk voor de interieurinrichting van vakantieparken, resorts, hotels en personeelshuisvestingen. Daarnaast coördineren zij vanuit Middelburg centraal de inkoop voor al onze Roompot vakantieparken, evenals het voorraadbeheer en de wekelijkse transport naar onze parken en klanten. Roompot Living zoekt vanaf februari 2019 een stagiair(e) die mee kan werken in de commerciële binnendienst. Tijdens je stage zal je werkzaamheden verrichten die de projectmanagers ondersteunen. Je houdt je bezig met het inkloppen van offertes, houdt statusoverzichten bij, controleert orders, plant eigenaren in voor de showroom en verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden. Overige werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw ontwikkeling en eigen initiatief.

 • Meewerkstage eigenarenservice

  Jouw functie in het kort Samen met de medewerkers van de afdeling Eigenarenservice zorg jij ervoor dat al het contact met een (potentiële) eigenaar professioneel wordt afgehandeld en de onderhoudsprocedures gecoördineerd en bewaakt worden. Wat ga je doen? De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. De medewerkers van de afdeling zorgen er samen voor dat het contact met (potentiële) eigenaren professioneel afgehandeld wordt. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie/bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Tijdens je stage zal jij er samen met de medewerkers van de Eigenarenservice voor zorgen dat het contact met de (potentiële) eigenaren professioneel wordt afgehandeld. Ook ondersteun je in de coördinatie/bewaking van de onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot. Hoe meer inzet je tijdens deze meewerkstage toont, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt en hoe leuker je stage wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je een eigen project hebt waar je tijdens je stage aan kan werken.

 • Meewerkstage revenue management

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage zal je de afdeling Revenue Management ondersteunen om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Wat ga je doen? Op de afdeling Revenue Management zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij is het van belang trends en patronen te doorzien in grote hoeveelheden data. Deze afdeling is dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doen we onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en streef jij altijd naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van verschillende acties en arrangementen, zodat deze geboekt kunnen worden door onze gasten. Door de voortdurende beweging in de markt is het sturen middels acties en arrangementen een continu proces dat steeds weer bijgestuurd moet worden. Daarnaast ondersteun je de analist bij het implementeren van de juiste prijsstrategie en draag je bij aan het optimaliseren van de omzetten en bezettingen. Overige werkzaamheden zijn afhankelijk van jouw ontwikkeling.

 • Meewerkstage onderhoud

  Jouw functie in het kort Alle particuliere eigenaren van de vakantiewoningen komen bij jou met hun vragen met betrekking tot de onderhoudsprocedures. Wat ga je doen? Binnen jouw stage kom je te werken op de afdeling Onderhoud. De afdeling Onderhoud is samen met de afdeling Eigenarenservice het algemeen aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. Onderhoud zal zich hierin vooral bezig houden met de coördinatie en bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op Roompot Vakantieparken. Vanaf februari 2019 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die mee kan werken op de afdeling onderhoud. Tijdens jouw stage zal je de afdeling Onderhoud ondersteunen door onder andere de processen binnen het onderhoud op de vakantieparken van Roompot te controleren en zo nodig aan te passen. Ook help je mee om voor eigenaren offertes op te stellen en coördineer je de jaarlijkse inspectie bij woningen van eigenaren. Je biedt de eigenaren onderhoudsservices aan en regelt deze service. Daarnaast neem je initiatief omtrent de verbetering van de dienstverlening en optimalisatie van de processen.

 • Meewerkstage gastbeleving

  Jouw functie in het kort Tijdens jouw stage help jij mee in het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten om de gastbeleving te optimaliseren. Wat ga je doen? Wanneer de (nieuwe) gasten binnengehaald zijn, houdt de afdeling Gastbeleving zich bezig met de beleving van de gasten voor, tijdens en na hun verblijf bij Roompot Vakanties. Kortom, alles wat de vakantie van de gasten vollediger en aantrekkelijker maakt. Daarnaast maakt de afdeling Gastbeleving het beleid op gebied van Sport & Animatie en zorgt voor een goede doorvertaling van het beleid richting onze parken. Onze mascotte, Koos Konijn, speelt binnen de gastbeleving een hele grote rol. Een belangrijke taak is daarom dus ook de ontwikkeling van leuke en vernieuwende concepten. Vanaf februari 2019 zijn wij op zoek naar een student die ons in de dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen. Deze werkzaamheden zijn onder andere het concept rond Koos Konijn uitbreiden en updaten, Sport en Animatieprogramma’s controleren en draaiboeken maken voor nieuwe concepten. Verder zijn er maandelijkse rapportages/controles die door jou gemaakt worden en houd je de mail bij.

 • Meewerkstagiair(e) content

  Jouw functie in het kort Je ondersteunt de content collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden en schrijft de meest pakkende teksten zowel online als offline. Je zorgt ervoor dat onze websitebezoekers de juiste informatie lezen waardoor wij veel gasten kunnen verwelkomen op onze parken. Wat ga je doen? De afdeling Sales & Marketing houdt zich bezig met zaken als parkcommunicatie, marketingcampagnes, fotografie, webdevelopment, online marketing, social media, content, bannering, nieuwsbrieven en nog veel meer. Een steeds belangrijkere taak van de afdeling is het optimaliseren van onze online platformen. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, willen wij onze toekomstige gasten een betere klantervaring bieden. Als stagiair(e) Content ondersteun je bij het beheer van verschillende soorten content op diverse websites. Hierbij kun je denken aan het schrijven van teksten, maken van actiepagina’s en het werken met verschillende CMS’en. Daarnaast denk je creatief mee over de inhoud en verbeteringen van de website. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een stage voor de periode september t/m februari of februari t/m juli.

 • Supervisor stage restobar @zand in cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Jij stuurt jouw collega's aan en staat er voor garant dat elke gast op de meest gastvrije manier wordt bediend. Een afwisselende stageplaats waarbij je leert in te spelen op, en om te gaan met de verschillende wensen van de gast. Deze stage is tevens in te richten als meeloopstage of afstudeerstage en kan indien gewenst aangevuld worden met een opdracht / onderzoek. Wat ga je doen? De gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen bij Restobar @Zand ultiem genieten. Van borrelen op het terras tot romantisch samen dineren. Wat de gasten ook kiezen, gastvrijheid staat altijd centraal. Dat vraag om goede aansturing van het horeca-team en heldere instructies! Tijdens deze stage zal je ingezet worden als Restaurant Supervisor en geef je leiding aan ons bedieningsteam. Samen met je collega Supervisors draag je zorg voor een gastvrije relatie met onze gasten en een kwalitatief hoogwaardig restaurant product. Als Supervisor stuur je de medewerkers aan, maak je de planningen, hou je rekening met speciale wensen van gasten om de kwaliteit waar wij voor staan te waarborgen. Het uitgangspunt is natuurlijk ten aller tijden een tevreden gast. Maar ook de werksfeer hou jij in de gaten.

 • Meewerkstage touroperating & kwaliteit

  Jouw functie in het kort Jij ondersteunt de collega’s van Touroperating in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal je samen met de medewerkers van de afdeling Kwaliteit er alles aan doen om een ontevreden gast weer tevreden te stellen. Dit doe je zowel telefonisch als per e-mail. Wat ga je doen? Omdat het om een combistage gaat, zal je zowel op de afdeling Touroperating als op de afdeling Kwaliteit stagelopen. De afdeling Touroperating is verantwoordelijk voor alle commerciële samenwerkingen met derden in binnen- en buitenland. Zo worden naast de parken van Roompot Vakanties, vakantiebestemmingen van verschillende aanbieders gepresenteerd onder de noemer Roompot Reizen. In principe worden de rollen hier omgedraaid en opereert Roompot Reizen als een boekingsagent. Het aanbod hiervan is gevarieerd, de kwaliteit blijft gewaarborgd en door samenwerking met gecertificeerde partners is het aanbod van Roompot nog ruimer. Hierdoor heeft de klant nog meer keuze uit prachtige bestemmingen door heel Europa. De afdeling Kwaliteit houdt zich bezig met het afwikkelen van vragen en/of klachten na of tijdens het verblijf op onze parken. Daarnaast hebben zij een rol in het monitoren van de gasttevredenheid per park en het samen met de Roompot parken wegnemen van mogelijke oorzaken van klachten. Naast dit afhandelingstraject heeft deze afdeling de taak om onze gast een ambassadeur van Roompot te maken en de verwachtingen (alsnog) te overtreffen. Bij de afdeling Touroperating verwerk en controleer je alle boekingen die binnenkomen en bewaak je de allotment voor onze samenwerkingen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt van onze samenwerkingspartners en breng je offertes voor hen uit. Je controleert gelijk of alle informatie over Roompot nog op hun website klopt en bij fouten communiceer je dat met hen! Op de afdeling Kwaliteit denk je actief mee met je collega's en over de verschillende oplossingen die wij onze gasten kunnen bieden. Verder reageer je op alle vakantie ervaringen van onze gasten op diverse social media kanalen, zoals TripAdvisor en Zoover. Daarnaast is het ons doel om de kwaliteit op de parken te verbeteren, hierbij heb jij een ondersteunende rol.

 • Management stage, cadzand-bad

  Jouw functie in het kort Loop mee met onze Parkmanager en hou je bezig met het managen van Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wij zijn op zoek naar een Management stagiair(e) vanaf september 2019. Wat ga je doen? Gedurende de afwezigheid van de Park Manager ben jij aanspreekpunt voor zowel de gasten als de operationele afdelingen. Je maakt jezelf tijdens piekuren verdienstelijk t.b.v. de operationele afdelingen. Je bent een groot aantal uren onder de gasten aanwezig en geeft daar waar nodig sturing en ondersteuning aan het operationele team. Kwaliteit en service staan bovenaan gedurende deze stage. Een uitdagende stageplaats waar competenties als leiderschap, organiseren/plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen.

 • Outdoor/ buitensport instructeur (m/v)

  Zeeland Buitenland is een buitensportorganisatie in de breedste zin van het woord. Organisatie in Beweging en Zeeland Buitensport zijn onderdelen van dit bedrijf. Beleving in beweging, buiten spelen en respect voor de natuur zijn termen die onze visie goed weergeven. Op ons terrein aan de Kabbelaarsbank, dat bestaat uit 5 eilanden met daartussen kreken, kunnen allerlei buitensportactiviteiten worden uitgevoerd: klimmen, abseilen en tokkelen op de 12 meter hoge toren, boogschieten in de natuur, vlotten bouwen en varen, kano varen, kajakken, zwerftocht met hindernissen over de eilanden, drakenboot varen enz. Klimcentrum de Pijler bij Neeltje Jans is ook een onderdeel van Zeeland Buitenland. Wij organiseren Teambuildings en Teamtrainingen, werkweken voor scholen, vaste activiteiten tijdens alle schoolvakanties, kinderfeestjes en arrangementen voor groepen op aanvraag.

 • Meewerkstage online marketeer

  Na het eerste bakje koffie log je in. De voorlopige resultaten van de laatste GoogleAd’s campagne tover je zo op je scherm. De afgelopen maanden heb je je verdiept in SEA en Google Analytics. Kennis die je deelt met je collega’s tijdens de weekstart. Je bedenkt en ontwerpt campagnes en zorgt voor een goed zicht op de effectiviteit daarvan. Je ziet de meerwaarde van een perfecte combi beeld en tekst. De ene keer zelfstandig, de andere keer met collega’s, houd je je bezig met testen, goed en minder goed lopende campagnes signaleren en optimaliseren. Je helpt hiermee de groei van Pieters Media te realiseren maar bovenal jezelf te ontwikkelen tot Online Marketeer. Wij zijn Pieters Media. Een marketing- en communicatiebureau met denkers én doeners. We verdiepen ons graag in de case van onze klant. Natuurlijk maken we graag mooie dingen. Nog belangrijker is; wat we (lees: onze klanten) ermee willen bereiken. Onze online werkzaamheden groeien! Samen met jou gaan we hier graag verder mee aan de slag. Ben jij op zoek naar een stageplaats bij een gemoedelijk marketing- en communicatiebureau en wil je graag weten hoe je een marketingcampagne van begin tot eind uitvoert? Dan maken we graag kennis met je!

  een week geleden PietersMedia - Groede