Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

4U Group is een uitzendbureau voor iedereen! Beschik je wel of niet over een diploma, dat is voor ons geen probleem. Word jij onze nieuwe collega?
NOUVALL ENGINEERING SERVICES BV Is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische & maritieme industrie.

MVH Group

Hulst
Met ons netwerk in de logistiek, productie, techniek en schoonmaak-branch in Zeeland, Brabant en Vlaanderen maken we graag de verbinding tussen jou en jouw volgende werkgever. Uitzenden, detacheren of direct in dienst; na het sollicitatiegesprek kun jij aan de slag. Ga je de logistiek of productie in? MvH geeft je werkkleding, werkschoenen en pbm´s zodat je veilig en herkenbaar op de werkvloer staat.

Zebra Flex B.V.

GOES
Professioneel uitzend- en detacheringsbureau uit Goes. Al ruim 27 jaar bemiddelen wij succesvol vakmensen in de regio Zeeland. Daarnaast werving & selectie en re-integratie trajecten. Bel ons gerust

Flexibility Zeeland

TERNEUZEN
Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de regio Zeeland. Met onze diensten helpen wij kandidaten aan een passende baan. Wij zijn gevestigd in M2GO City, Stadhuisplein 3,4531 GZ Terneuzen

HR Zeeland

TERNEUZEN
HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek. - Uitzenden - Detacheren - Werving & Selectie - HR Interim - Jobcoaching - Payrolling

24/7 drive B.V.

Goes
Het is onze drive om werkgevers en werknemers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met vestigingen door heel Europa zijn we gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.
Groots in schoonmaak, grootser in het bieden van betekenisvol werk voor iedereen. Met 8000 medewerkers gaan wij voor niets minder dan GREAT WORK. Kom jij werken bij het leukste schoonmaakbedrijf?

Zeeuwse Vakkracht BV

Kapelle
Zeeuwse Vakkracht bv is gericht op vakmensen die met liefde hun werk uitvoeren in de volgende sectoren: gww, groen en metaal. telefoon nummer: 0113-296570

vdStraaten

Hansweert
Van der Straaten B.V. is een vooraanstaande en ondernemende aannemer, actief in de (natte) infra en de civiele beton- en staalbouw. No-nonsense, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zeer belangrijke begrippen binnen ons bedrijf. We hebben een enthousiast en gemotiveerd team van mensen met ieder hun eigen specialisme. Onze kernactiviteiten zijn: - Geotechniek - Funderingstechniek - Waterbouwkundige werken - Civiele werken - Infra

Paree B.V.

's-Heerenhoek
Paree B.V. is gespecialiseerd in Industriële automatisering, Elektro, Beveiliging, Telecom, IT en een combinatie van deze diensten. Door onze innovatieve en actieve werkwijze kunnen we rekenen op een groot aantal loyale klanten in zeer diverse sectoren, van klein tot groot en van ‘s-Heerenhoek tot China. Een team van vakmensen voor totaaloplossingen Paree is centraal gelegen in Zeeland en sinds 1930 een begrip in Zuidwest-Nederland. Met meer dan 90 jaar kennis en ervaring en 225 vakmensen die meedenken met de klanten, staan we garant voor efficiënte en effectieve projectrealisaties. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor optimale service en beheer. Gemotiveerde teams voeren projecten uit, van advies, implementatie en uitvoering tot service, beheer en onderhoud.

FixJobs

Lewedorp
Wij fixen jouw job!
Al bijna 50 jaar maken en leveren we vanuit Goes een groot assortiment vlees en vis producten aan de horeca in Zuid-west Nederland. Dit doen we met een team van 40 eigen medewerkers.

DNM

Goes
DNM bemiddelt technische vakmensen op (afgestudeerd) MBO niveau en hoger, in de (petro)chemie, olie, gas, energie, maritieme sector en aanverwante bedrijven. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, het streven naar lange termijn opdrachten en een transparante, maar ook diepgaande dienstverlening, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij halen het beste uit onze kandidaten én werkgevers! Hoe? Doordat we mensen leren kennen. Een persoonlijke, toegankelijke touch is vanzelfsprekend, en een ondernemende en proactieve houding zit in ons DNA. Spreekt dit je aan? Dan benutten we graag ons uitgebreide netwerk voor jou. Of je nu werkgever, of werknemer bent. Voor ons draait arbeidsbemiddeling niet om geautomatiseerde sollicitaties en het doorschuiven van cv’s. Wij selecteren de juiste kandidaten en bemiddelen bij het zoeken naar de perfecte baan. Daarbij gaan we uit van wie iemand echt is en wat iemand kan, wil en beweegt. Die oprechte interesse en de aandacht voor de mensen in de technische branche maken dat het eerlijk en transparant zaken doen is met ons. DNM heeft het volledige dienstenpakket in eigen beheer. Niet alleen de core-business, het bemiddelen, maar ook het ondersteunende proces, zoals verloning- en facturatie, inkoop, websitebeheer, opleidingen e.a. regelen wij allemaal zelf. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. En dat komt het werkproces ten goede. Bij DNM werken we niet alleen aan de ontwikkeling van onze werknemers, maar ook aan die van onszelf. Daarom volgen wij regelmatig cursussen en workshops en bezoeken we geregeld congressen. Zo blijven we op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving in de flexbranche. DNM is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en is lid van de ABU. Daarnaast heeft DNM de erkenning om in België (Vlaams gewest) te mogen uitzenden. Het nummer van onze erkenning is VG 2125/U.

N.V. EPZ

BORSSELE
Wij maken stroom. Zo veilig, klimaatneutraal en milieuvriendelijk als maar kan. Met een kerncentrale, een kolencentrale met biomassa-installatie en een windpark zijn wij een unieke werkgever in Zeeland. Bij ons werken zo'n 550 mensen. We kiezen heel bewust voor een divers productiepark. Dat zorgt voor onafhankelijkheid van brandstofleveranciers en continu?teit van de productie op onze locatie aan de Westerschelde. Een prima plek voor ons bedrijf, trouwens. Met veel wind voor onze windturbines, diep vaarwater voor de kolenaanvoer en ruim voldoende koelwater voor de kolen- en kerncentrale. Grote installaties, interessante techniek, goede werksfeer en een prachtplek om te wonen en te werken. Wat wil je nog meer?

Moore DRV

BERGEN OP ZOOM

Zeelandcare Thuiszorg

TERNEUZEN
ZeelandCare Thuiszorg is aanbieder van intra en extramurale thuiszorgdiensten. Wij ontwikkelden een innovatieve cliënt benadering om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Onze zorgverleners onderscheiden zich door hun cliënt gedrevenheid. Wij belonen hen hiervoor met hoge vergoedingen , zonder afdrachten of fees. Als gevolg is het zowel inhoudelijk als financieel aantrekkelijk om voor ZeelandCare Thuiszorg te werken. Voor zowel particulieren als voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar goede mensen in de Oosterschelde regio, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Er is ruimte voor thuishulpen, verzorgenden/ verpleegkundigen in de niveau 3, 4, en 5 en SPWers en MMZers in de niveaus 3 en 4.

TRIXXO Middelburg

Middelburg
Trixxo Bouw & Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

de Schotsman

kamperland
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.892 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.