Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Flexwerk de Visser BV selecteert de mensen die passen bij uw proces en product. Uitzendkrachten met gevoel die begrijpen waar het in uw bedrijf om draait. Zo bespaart u waardevolle tijd en kosten. Tevens bemiddelen wij in aan verkoop van Woningen en Bedrijfs onroerend goed ~ ~Zoekt u werk en of wil u woning verkopen vraag naar de mogelijkheden 0113-231333 en of makelaardij-vastgoeddevisser 0113-268686 wij zijn te vinden in het Beeldhuis www.beeldhuis.nl wwW.flexwerkdevisser.nl en www.makelaardij-vastgoeddevisser.nl

Zebra Flex B.V.

GOES
Uitzenden, Werving & Selectie in de techniek, logistiek, productie en administratie.

Zeeuwse Vakkracht BV

Kapelle
Zeeuwse Vakkracht bv is gericht op vakmensen die met liefde hun werk uitvoeren in de volgende sectoren: gww, groen en metaal. telefoon nummer: 06-86881608
NOUVALL ENGINEERING SERVICES BV Is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische & maritieme industrie.
4U Group Personeelsdiensten is een uitzend- en detacheringsbureau voor iedereen! Wij houden ons bezig met het uitzenden en detacheren van zowel nationaal als internationaal personeel.

MVH Group

Hulst
Met ons netwerk in de logistiek, productie, techniek en schoonmaak-branch in Zeeland, Brabant en Vlaanderen maken we graag de verbinding tussen jou en jouw volgende werkgever. Uitzenden, detacheren of direct in dienst; na het sollicitatiegesprek kun jij aan de slag. Ga je de logistiek of productie in? MvH geeft je werkkleding, werkschoenen en pbm´s zodat je veilig en herkenbaar op de werkvloer staat.
Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de regio Zeeland. Met onze diensten helpen wij kandidaten aan een passende baan. Wij zijn gevestigd in M2GO City, Stadhuisplein 3,4531 GZ Terneuzen
Ondernemend, deskundig en altijd dichtbij. Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Een familiebedrijf met roots in het Zeeuwse. Met vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Breda zijn we altijd goed bereikbaar en snel ter plaatse.

SVRZ

Middelburg

HB17 Werkt.

GOES
HB17 is gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en bemiddeling voor ZZP in en rondom Zeeland. We hebben een scherp oog en een luisterend oor voor de markt. Zo verbinden wij mens en werk op alle niveaus. Wij geven arbeidsmiddeling een gezicht, want werk voor mensen is mensenwerk. Onze toegevoegde waarde is voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Daarnaast zijn we onderscheidend in vergoedingsstructuur. Ervaar ons verschil: HB17. Werkt.

Positon

Bergen op Zoom
Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem. Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: info@positon.nl. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Zorgstroom

Middelburg

Bomont

MIDDELBURG
Bomont is een sterk groeiend en toonaangevend modebedrijf met 10 inspirerende en gezellige winkels. De winkels bieden een ruime keuze en een zeer gevarieerd aanbod producten en merken op het gebied van fashion en living voor het hele gezin. De unieke combinatie van mode en interieur artikelen maakt Bomont exclusief. Een hoge mate van service en betrokkenheid is iets wat onze medewerkers dagelijks met veel passie en plezier uitstralen en dat waarderen onze klanten enorm.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.199 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.