Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

4U Group is een uitzendbureau voor iedereen! Beschik je wel of niet over een diploma, dat is voor ons geen probleem. Word jij onze nieuwe collega?

Zeeuwse Vakkracht BV

Kapelle
Zeeuwse Vakkracht bv is gericht op vakmensen die met liefde hun werk uitvoeren in de volgende sectoren: gww, groen en metaal. telefoon nummer: 0113-296570
NOUVALL ENGINEERING SERVICES BV Is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische & maritieme industrie.
Flexwerk de Visser BV selecteert de mensen die passen bij uw proces en product. Uitzendkrachten met gevoel die begrijpen waar het in uw bedrijf om draait. Zo bespaart u waardevolle tijd en kosten. Tevens bemiddelen wij in aan verkoop van Woningen en Bedrijfs onroerend goed ~ ~Zoekt u werk en of wil u woning verkopen vraag naar de mogelijkheden 0113-231333 en of makelaardij-vastgoeddevisser 0113-268686 wij zijn te vinden in het Beeldhuis www.beeldhuis.nl www.flexwerkdevisser.nl en www.makelaardij-vastgoeddevisser.nl

MVH Group

Hulst
Met ons netwerk in de logistiek, productie, techniek en schoonmaak-branch in Zeeland, Brabant en Vlaanderen maken we graag de verbinding tussen jou en jouw volgende werkgever. Uitzenden, detacheren of direct in dienst; na het sollicitatiegesprek kun jij aan de slag. Ga je de logistiek of productie in? MvH geeft je werkkleding, werkschoenen en pbm´s zodat je veilig en herkenbaar op de werkvloer staat.

Emergis

Goes
Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we circa 13.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

SVRZ

Middelburg

Zebra Flex B.V.

GOES
Professioneel uitzend- en detacheringsbureau uit Goes. Al ruim 27 jaar bemiddelen wij succesvol vakmensen in de regio Zeeland. Daarnaast werving & selectie en re-integratie trajecten. Bel ons gerust
Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de regio Zeeland. Met onze diensten helpen wij kandidaten aan een passende baan. Wij zijn gevestigd in M2GO City, Stadhuisplein 3,4531 GZ Terneuzen

Zorgstroom

Middelburg

DNM

Goes
DNM bemiddelt technische vakmensen op (afgestudeerd) MBO niveau en hoger, in de (petro)chemie, olie, gas, energie, maritieme sector en aanverwante bedrijven. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, het streven naar lange termijn opdrachten en een transparante, maar ook diepgaande dienstverlening, waarbij kwaliteit voorop staat. Wij halen het beste uit onze kandidaten én werkgevers! Hoe? Doordat we mensen leren kennen. Een persoonlijke, toegankelijke touch is vanzelfsprekend, en een ondernemende en proactieve houding zit in ons DNA. Spreekt dit je aan? Dan benutten we graag ons uitgebreide netwerk voor jou. Of je nu werkgever, of werknemer bent. Voor ons draait arbeidsbemiddeling niet om geautomatiseerde sollicitaties en het doorschuiven van cv’s. Wij selecteren de juiste kandidaten en bemiddelen bij het zoeken naar de perfecte baan. Daarbij gaan we uit van wie iemand echt is en wat iemand kan, wil en beweegt. Die oprechte interesse en de aandacht voor de mensen in de technische branche maken dat het eerlijk en transparant zaken doen is met ons. DNM heeft het volledige dienstenpakket in eigen beheer. Niet alleen de core-business, het bemiddelen, maar ook het ondersteunende proces, zoals verloning- en facturatie, inkoop, websitebeheer, opleidingen e.a. regelen wij allemaal zelf. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. En dat komt het werkproces ten goede. Bij DNM werken we niet alleen aan de ontwikkeling van onze werknemers, maar ook aan die van onszelf. Daarom volgen wij regelmatig cursussen en workshops en bezoeken we geregeld congressen. Zo blijven we op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving in de flexbranche. DNM is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en is lid van de ABU. Daarnaast heeft DNM de erkenning om in België (Vlaams gewest) te mogen uitzenden. Het nummer van onze erkenning is VG 2125/U.
Ondernemend, deskundig en altijd dichtbij. Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Een familiebedrijf met roots in het Zeeuwse. Met vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Breda zijn we altijd goed bereikbaar en snel ter plaatse.
Kerckhaert is de grootste onafhankelijke hoefijzerproducent ter wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Vogelwaarde en ons magazijn is gelegen in Hulst. Samen met onze medewerkers, partners en hoefsmeden wereldwijd vormen we één grote Kerckhaert-familie die succesvol blijft groeien om een blijvende meerwaarde te smeden in de wereld van de hoefsmid en het paard. Bedrijfsfilm: https://youtu.be/p9234d7H2hs

FixJobs

Lewedorp
Wij fixen jouw job!

HR Zeeland

TERNEUZEN
HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek. - Uitzenden - Detacheren - Werving & Selectie - HR Interim - Jobcoaching - Payrolling

Syndus Group B.V.

TERNEUZEN
Arentis | Ferris | Amerplastics | Fiberstruct | Konstruktis Syndus Group is een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en - constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis). Met ruim 400 medewerkers zijn wij actief in heel Europa. We leveren onze producten en diensten aan eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen. Door de aard van onze werkzaamheden besteden wij voortdurend aandacht aan veiligheid, milieu en kwaliteit.

Paree B.V.

's-Heerenhoek
Paree B.V. Expert in Techniek is al ruim 75 jaar een toonaangevend ontwerp- en installatiebedrijf in 's-Heerenhoek (Zeeland) en is gespecialiseerd in elektro-, meet- en regeltechniek, procesautomatisering, tele- en datacommunicatieoplossingen, zorgcommunicatie-, domotica-, camera-, beveiligings-, brandmeld-, ontruimings- en toegangscontrolesystemen. Daarnaast verzorgt Paree B.V. keuringen, inspecties, service en onderhoud. Paree B.V. is een professionele organisatie, die er naar streeft met behulp van de nieuwste produkten, technieken en technologieën haar klanten te voorzien van een oplossing op maat. Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat ons personeel zich continu ontwikkelt. Paree B.V. stelt haar personeel daarom in de gelegenheid om door middel van cursussen en trainingen op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in haar vakgebied. Geïnteresseerd geraakt in Paree B.V.? Kijk dan op onze website www.paree.nl.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.132 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.