Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Van den Berg Autoschade

VLISSINGEN
Wij zijn een hecht familiebedrijf met meer dan 50 jaar passie voor schadeherstel. Van den Berg biedt: Autoschade, Caravan & Camper Service, Stralen & Poedercoaten en Velgenservice.

Volleman Consultants

TERNEUZEN
Volleman Consultants is in 2008 opgericht en verzorgt trainingen en coachingstrajecten op het juridische, commerciële, organisatorische en leidinggevende gebied. Trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verder wordt loopbaanbegeleiding, outplacement en oriëntatie op de arbeidsmarkt aangeboden. Bij werving en selectie wordt de juiste persoon voor uw bedrijf gezocht. Opleidingstrajecten worden altijd in een persoonlijk traject uitgewerkt.
De Pooter heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het bemiddelen tussen mens en werk. Voor verschillende diensten, van langdurige opdrachten tot het opvangen van kortstondige productiepieken of vakantieperiodes. In elke bemiddeling streven wij een succesvolle combinatie na van een capabele en gemotiveerde uitzendkracht met een gepaste en stimulerende werkomgeving. Wij bieden onze krachten goede arbeidsvoorwaarden als mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Daarnaast leveren wij onze opdrachtgevers goede dienstverlening tegen interessante tarieven. Ook denken we graag mee in de personeelsorganisatie, om tot zo passend mogelijke oplossingen te komen.

Indaver Nederland

NIEUWDORP ZLD
Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor Indaver zijn het allesbehalve loze woorden. Als hoogtechnologisch bedrijf gaan wij resoluut op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel en telt diverse vestigingen en verwerkingsinstallaties in Nederland en in een toenemend aantal Europese landen.

TuinTotaal B.V.

GOES
TuinTotaal is sinds 1998 een gerenommeerd hoveniersbedrijf uit Goes. Al jaren is dit hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, recreatieparken, bedrijfsterreinen en openbaar groen. De opdrachtgevers lopen daarmee uiteen van de particuliere tot de recreatieve sector. Naast opdrachten van bedrijven ontvangen zij ook opdrachten van verschillende overheden.

Aannemingsbedrijf Fraanje B.V.

'S-HEER ARENDSKERKE
Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. is een toonaangevende aannemer in Zeeland met uiteenlopende projecten.
Gom. Ongewoon schoon. Houd jij van een ongewoon schone omgeving? Anders dan andere schoonmaakbedrijven zijn wij gespecialiseerd per sector. Elke sector heeft weer andere eisen en wensen.
De Goese Golf biedt een schitterende 18 holes baan en een 9 holes Par-3 baan. geniet van fantastisch uitzicht over de Zeeuwse polders vanuit de eigentijdse brasserie en het terras. De Goese Golf is een ideale vergader- en feestlocatie. www.goesegolf.nl

Paree B.V. Elektro - Telecom

's-Heerenhoek
Paree B.V. Elektro - Telecom te 's-Heerenhoek is in 1930 opgericht en heeft 160 medewerkers in dienst. Op het gebied van opleiding en ontwikkeling van medewerkers vervult Paree een voorbeeldfunctie in Nederland. Onze visie en inspanningen op dit gebied hebben geleid tot het winnen van de titel Beste Leerbedrijf van Nederland. In 2015 zijn wij tevens verkozen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar vanwege onze innovatieve oplossingen en continue investeringen in onze medewerkers. Voor wie geïnteresseerd is in een carrière in de techniek biedt Paree B.V. niet alleen mogelijkheden om een vakman te worden, maar ook om dit vakmanschap verder uit te bouwen. Paree B.V. is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen voor de gebieden, waarin zij werkzaam is: - industriële automatisering - brandbeveiliging - inbraakbeveiliging - toegangscontrole - cameratoezicht - zorgcommunicatie - domotica - telefonie - glasvezeltechniek - ICT - keuring & inspectie - service & onderhoud

SamanGroep

ZIERIKZEE
Bij Saman Groep doen we alles zelf. Vakkundig advies, werkvoorbereiding, projectleiding, installatiewerk, marketing en klantcontact. Met dit concept zijn we onderscheidend in Zuidwest Nederland. De Saman Groep werkt dan ook met de nieuwste technieken, gereedschappen en producten. We zijn een vooruitstrevend, innoverend bedrijf op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, constructietechniek en duurzame energie. We werken al met ruim 160 hardwerkende collega’s vanuit ons kantoor in Zierikzee en voeren onze projecten uit in het Zuidwesten van Nederland. We nemen geen seriematige projecten aan. Dit doen we bewust, zodat je als collega elke dag anders ervaart bij de Saman Groep. Iedere dag biedt een nieuwe uitdaging die jij met je collega’s aangaat. Lijkt het je leuk om in een jonge en innovatieve omgeving te werken? Denk jij dat je perfect past binnen ons bedrijf en wil je met ons de uitdaging aan gaan?

Dumaco s'Gravenpolder

'S-GRAVENPOLDER
Every Part Counts! Wij maken onderdelen, samengestelde producten, sub-assemblies en complete installaties. Wat drijft ons? Dat elk onderdeel dat wij in opdracht mogen maken ertoe doet! Ertoe doen bestaat uit een aantal ingrediënten: de juiste kwaliteit, de juiste relatie waarin we al in de ontwerpfase mee kunnen denken en altijd zuinig omspringen met grondstoffen. Hoe doen we dat? Met meerdere locaties op een strategische as in Nederland, van noord naar zuid en van oost naar west. Vier locaties, elke locatie ijzersterk in plaatwerk met een modern machinepark en hooggekwalificeerd personeel, van engineer tot operator. Maar ook elke locatie juist weer uniek door vergaande specialisatie.
In Kortgene, Pal aan het Veerse Meer, tref je Grand Café de Paardekreek!

Paul den Hartog

BURGH HAAMSTEDE

OMEGA

VROUWENPOLDER
Facilitair dienstverlener / specialistische reiniging / met inmiddels 25 jaar ervaring in het schoonmaakonderhoud van voornamelijk bedrijfspanden - appartementencomplexen - vakantiewoningen - vrijstaande wonigen op Walcheren.

GoDolphins.nl

Brouwershaven
Fullservice duikcentrum in Brouwershaven. Winkel, webshop, duikschool, vulstation (232 en 300 bar) en verhuur duikmaterialen.