Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

De Lindenhoeve

SLUIS
We verwelkomen u graag voor een ontbijt, de gerenommeerde pannenkoeken, wafels en het dagverse appelgebak. Ook voor een uitgebreid diner of simpele lunch is dit de ideale plek voor jong en oud in Sluis. Kinderen raken niet uitgespeeld in de speeltuin, terwijl de ouders een oogje in het zeil kunnen houden vanaf het grote, zuidgerichte terras omgeven met diverse planten, bloemen en fruitbomen. Nieuw bij De Lindenhoeve is De Lodge. Een charmante Family Room; geschikt om te genieten van een luxe overnachting.

Atlas Infra BV.

WEMELDINGE
Wij van Atlas Infra B.V doen wat wij beloven. Door vooraf altijd duidelijk alle wensen te bespreken kunnen wij hierop anticiperen en afspraken maken die we kunnen na komen. Niks is ons te gek en streven er altijd naar uw wensen volledig in vervulling te laten gaan.

IC-Automatisering

DIRKSLAND
IC-Automatisering is al sinds 1999 dé automatiseerder die al jouw zorgen uit handen neemt. Jij vertelt ons waar je hulp bij kunt gebruiken, en wij regelen het.

Zorgstroom

Middelburg
Bij Zorgstroom werken we met Passie, in een Open cultuur, waarbij gezocht wordt naar Samenwerking tussen de cliënt, het netwerk, professionals en vrijwilligers. Werken bij Zorgstroom is werken in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Of je nu in de thuiszorg, op een locatie of op kantoor werkt.

Sagro

's-Heerenhoek
Florale Haircare Group is sinds 1920 een toonaangevende leverancier van kappersbenodigdheden in de Benelux. Voor tal van exclusieve merken met internationale bekendheid heeft Florale Haircare Group zich ontwikkeld tot een groot trendsetter.
Mulcol International is een moderne producent van innovatieve passieve brandwerende producten. Onze fundamentele doelstelling is het produceren en testen van pragmatische, effectieve en montagevriendelijke producten en oplossingen in relatie met de meest recente Europese normen. Pragmatische, effectieve en montagevriendelijke oplossingen Mulcol International is continu bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en testen van praktische oplossingen en producten om onze klanten de beste passieve brandbeveiligingsproducten te bieden. Onze doelstelling is om innovatieve brandvertragende producten en oplossingen te ontwikkelen die relevant en eenvoudig toepasbaar zijn. In plaats van het testen van de theoretische oplossingen, zijn wij van mening dat we moeten inschatten of onze geteste producten praktisch toepasbaar zijn en dicht bij de werkelijke situaties staan.

Q-Aviation

MIDDELBURG
Q-Aviation is fabrikant van Helideck en Airport verlichtingen. Wij fabriceren, ontwerpen en assembleren alle verlichtingen inhouse voor klanten over de hele wereld.

Dethon

TERNEUZEN
Dethon is het sociaal werkbedrijf van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Terneuzen en Sluis) en heeft 1.000 gemotiveerde medewerkers. De hoofddoelstelling van Dethon is het begeleiden van mensen naar werk en het bieden van werk aan mensen met een handicap of (vergrote) afstand tot de arbeidsmarkt. Dethon kent verschillende bedrijfsonderdelen: Dethon Customized, Dethon Groen, Dethon Cleaning, Dethon Elektronica, Dethon Industrie. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.dethon.nl

BPGDeJonge

's Heer Arendskerke
BPG de Jonge is een bouwhandel die op het gebied van hout, plaatmateriaal, bouwmaterialen, tuinmaterialen, gereedschap, vloer- en wandtegels, keukens en sanitair een breed assortiment kan aanbieden.
Heerlijk verblijf midden in de duinen in Zuiderduin Beachhotel of op onze Beachclub op het strand. Het prachtig gelegen Fletcher Zuiderduin Beachhotel is de ideale locatie voor een vakantie aan zee. Met natuur binnen handbereik en de vele faciliteiten bent u verzekerd van een heerlijk verblijf. Alle kamers beschikken over een modern interieur, luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u een ontspannen verblijf zullen garanderen. Het interieur is geheel in stijl met de hippe uitstraling van de vaste Beachclub Zuiderduin, pal achter het hotel op het strand. De kwaliteit van ons culinaire restaurant laat niets te wensen over. Hier kunt u genieten van ? la carte streekgerechten, maar ook van een hapje en een drankje. Zuiderduin Beachhotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek in Westkapelle. Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute hotel aanbieding. Wij heten u van harte welkom! Hotelmanager Sr. Jack Stoffels & Team Hotel Zuiderduin Beachhotel
Ille Papier-Service Nederland B.V. is een innovatieve, snelgroeiende onderneming. Wij voorzien onze klanten in heel Nederland en België van toiletbenodigdheden. Dit aan de hand van onze succesformule; marktgericht denken met kwalitatief hoogwaardige producten. Hygiëne en netheid zijn de pijlers van onze gezondheid en dit geldt in het bijzonder voor de was- en toiletruimtes in hotels, restaurants, cafés en openbare ruimtes. Juist hier zetten wij steeds nieuwe maatstaven.
Gom. Ongewoon schoon. Houd jij van een ongewoon schone omgeving? Anders dan andere schoonmaakbedrijven zijn wij gespecialiseerd per sector. Elke sector heeft weer andere eisen en wensen.

Beach Hotel Zoutelande

ZOUTELANDE
Het Beach Hotel ligt direct aan de duinen en binnen een straal van 200 meter bevindt u zich op het strand van Zoutelande. De 4-sterren accommodatie ligt op 500 meter afstand van het gezellige centrum voorzien van terrassen en winkels. Het Beach Hotel is voorzien van een eigen restaurant, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid.