Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Heerlijk verblijf midden in de duinen in Zuiderduin Beachhotel of op onze Beachclub op het strand. Het prachtig gelegen Fletcher Zuiderduin Beachhotel is de ideale locatie voor een vakantie aan zee. Met natuur binnen handbereik en de vele faciliteiten bent u verzekerd van een heerlijk verblijf. Alle kamers beschikken over een modern interieur, luxe badkamers en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u een ontspannen verblijf zullen garanderen. Het interieur is geheel in stijl met de hippe uitstraling van de vaste Beachclub Zuiderduin, pal achter het hotel op het strand. De kwaliteit van ons culinaire restaurant laat niets te wensen over. Hier kunt u genieten van ? la carte streekgerechten, maar ook van een hapje en een drankje. Zuiderduin Beachhotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek in Westkapelle. Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute hotel aanbieding. Wij heten u van harte welkom! Hotelmanager Sr. Jack Stoffels & Team Hotel Zuiderduin Beachhotel

dewokvanwalcheren

KOUDEKERKE
Aziatisch Wok Restaurant

De Viskêête

YERSEKE
Piet van Oost B.V. / De Viskêête is een restaurant, viswinkel en groothandel in één. Gevestigd op een prachtige locatie aan de jachthaven van Yerseke.
Volledige makelaarsdiensten maar dan anders! Huizonline biedt een innovatieve manier om uw huis te verkopen. Wij richten ons op de kritische klant die genoeg heeft van de hoge tarieven van de reguliere makelaar, maar wel kwaliteit wil. Ons doel is om uw huis, met behulp van uw adviseur en onze makelaar, zo goed mogelijk voor het voetlicht te krijgen. Hierdoor wordt uw woning sneller verkocht. Zelfwerkzaamheid kan, volledige hulp ook.

Dito Wonen

VLISSINGEN
Dito wonen helpt u bij het realiseren van al u woonwensen. Een prachtige keuken met kwaliteitsapparatuur. Een fijne badkamer die tot in de puntjes is afgewerkt. Of wat dacht u van het eindeloos opberggemak van een inloopkast? Wandel gerust even binnen in onze zaak aan de President Rooseveltlaan 737 in Vlissingen. We laten u daar aan de hand van een aantal mooie opstellingen kennismaken met de mogelijkheden voor uw woning.

Zorgstroom

Middelburg
Bij Zorgstroom werken we met Passie, in een Open cultuur, waarbij gezocht wordt naar Samenwerking tussen de cliënt, het netwerk, professionals en vrijwilligers. Werken bij Zorgstroom is werken in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Of je nu in de thuiszorg, op een locatie of op kantoor werkt.

vdStraaten

Hansweert
Van der Straaten B.V. is een vooraanstaande en ondernemende aannemer, actief in de (natte) infra en de civiele beton- en staalbouw. No-nonsense, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zeer belangrijke begrippen binnen ons bedrijf. We hebben een enthousiast en gemotiveerd team van mensen met ieder hun eigen specialisme. Onze kernactiviteiten zijn: - Geotechniek - Funderingstechniek - Waterbouwkundige werken - Civiele werken - Infra

Zandee Kloetinge B.V.

KLOETINGE
Zandee Kloetinge is actief op het gebied van: - uitvoeren van loonwerk; - uitvoeren grondverzetwerkzaamheden; - uitvoeren cultuurtechnische werkzaamheden; - uitvoeren civieltechnische werkzaamheden; - transport; - gladheidsbestrijding.

Mens & Meer

GOES
Uitzenden en Detacheren van Chauffeurs

oostvogels

kamperland

Weststrate v.o.f.

MIDDELBURG
Weststrate is een Zeeuws bedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar ruim 40 medewerkers werkzaam zijn. Na vakkundig advies door ons team van specialisten leveren we een standaard product of creëren we een op maatwerk oplossing. Vanuit ons logistieke centrum bedienen we ruim 8400 relaties. Ons assortiment is opgedeeld in twee hoofdgroepen: •Alle verpakkingen: verpakkingsoplossingen voor industrie, e-commerce, detailhandel en (pet)food gerelateerde bedrijven •Alles voor kantoor: kantoorartikelen, projectinrichtingen en kantoormeubilair, audiovisuele oplossingen, kantoormachines en facilitaire en medische producten. Deze productdiversiteit maakt Weststrate dé veelzijdige specialist

Bax Music

Goes
Bax Music is marktleider in de Benelux op het gebied van van (online) verkoop van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear.

de Boekanier

VROUWENPOLDER
Hotel Restaurant de Boekanier, serves great fresh Food & quality Beverages @ a top location in Vrouwenpolder, Zeeland I:http://www.boekanier.nl T:+31(0)118591829

DELTA

MIDDELBURG

Paul den Hartog

BURGH HAAMSTEDE