Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HZ University of Applied Scien

VLISSINGEN

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Docent-onderzoeker robotica of mechatronica

  0,4 fte Kennisgebied: offshore wind Het liefst ben je de hele dag bezig met onderzoek en techniek. Zeker als het gaat over robotica/mechatronica, want daar kan je alles over vertellen. Je bent een ware inspiratiebron voor de derde- en vierdejaars studenten die een technische opleiding volgen. Jouw uitgebreide kennis en enthousiasme over dit vakgebied gebruik je zowel om praktijkgerichte onderzoeken succesvol uit te voeren als studenten te begeleiden en coachen bij jouw innovatieve projecten. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent-onderzoeker robotica bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als docent-onderzoeker robotica of mechatronica Er liggen grote projecten op je te wachten. Een voorbeeld is het automatiseren van de inspectie en het onderhoud van hét grootste windpark in Europa aan de kust van Zeeland door middel van toepassing van robotica. Daar speelt jouw onderzoek met de focus op robotica een belangrijke rol. Terwijl jij dit praktijkgerichte onderzoek energiek uitvoert, neem je de studenten vol enthousiasme mee in dit technische proces. Je leert ze alle ins en outs over dit vakgebied want jij bent een echte teamplayer. Ondertussen neem je de coachende rol op je, zodat zij doorgroeien tot échte professionals. Dat maakt je trots, want samen realiseren jullie alle opgestelde doelen van verschillende projecten met succes. Dan breng je belangrijke expertise in ons team (ongeveer 12 fte). En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je zelf constant bezig met maatschappelijke trends, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Want jij bedenkt de praktische oplossingen voor morgen vanuit je expertise. Jij maakt het waar als toegewijde docent-onderzoeker robotica/mechatronica bij het: • bijdragen aan praktijkgericht onderzoek. • begeleiden en coachen van studenten die een technische opleiding volgen. • samenwerken in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten. • deelnemen aan interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld.

 • Docent engineering

  0,6 fte Trots! Zo voel jij je als je de ontwikkeling van jouw studenten ziet. Als ze binnenkomen als eerstejaars en aan het eind van hun studie wanneer ze met hun diploma op zak de arbeidsmarkt op gaan als professionele en competente ingenieurs. Als docent Engineering wil je dat ze de beste worden in dit vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Je krijgt toegankelijke collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Zit het in je om docent te worden en ben jij de teamplayer die met ons wil bouwen aan de beste opleiding Engineering van Nederland? Solliciteer dan op de vacature van docent Engineering in Vlissingen en wordt samen met ons en de studenten die top-opleiding! Jouw werk als docent engineering Bij HZ draait alles om persoonlijk en praktijkgericht onderwijs dat zich kenmerkt door het leren van het doen van toegepast onderzoek. Breng je jouw kennis en ervaring op het gebied van onderzoeksmethoden en technieken in en werk je samen met de studenten aan real –life onderzoeksopdrachten? Dan breng je belangrijke expertise in ons team (ongeveer 12 fte). En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je zelf constant bezig met maatschappelijke trends, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Want jij bedenkt de praktische oplossingen voor morgen vanuit je expertise. Daarnaast benut je deze kennis ook volop bij de lessen die jij gaat verzorgen. Wellicht doe je dat in combinatie met een deeltijd baan elders of een eigen bedrijf. Je werkt veel samen met jouw collega’s en jullie dagen elkaar uit om de opleiding te innoveren. Jij bent de energieke docent engineering die vol enthousiasme: • lesgeeft. Dit doe je op een coachende manier, zodat jouw studenten praktijkgerichte opdrachten met succes afronden. • ontwikkelingen nauw in de gaten houdt en dit toepast in het onderwijs. Je bezoekt bijvoorbeeld seminars en je doet onderzoek in een onderzoeksproject. • zich bezighoudt met de onderwijsontwikkeling om de opleiding aangesloten te houden bij de hedendaagse praktijk. • als studieloopbaanbegeleider ingezet wordt.

 • Docent bouwkunde

  0,6 fte-0,8 fte Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor bouwkunde en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het beroepsdomein bouwkunde hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature in ons bouwkunde team bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als docent bouwkunde Als docent Bouwkunde wil je dat onze studenten het beste worden in hun vakgebied. Daarom krijg je van ons volop vertrouwen en ruimte om jouw praktijkervaring over te brengen en ook om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Je krijgt toegankelijke collega’s die elkaar steunen en van elkaar leren. Jullie dagen elkaar uit om jezelf te ontwikkelen en de opleiding te innoveren. En om ervoor te zorgen dat het onderwijs aangesloten blijft bij de hedendaagse praktijk, ben je zelf constant bezig met maatschappelijke trends, en nieuwe ontwikkelingen. Want jij bedenkt de praktische oplossingen voor morgen vanuit je expertise. Daarnaast benut je deze kennis ook volop bij de lessen die jij gaat verzorgen. Wellicht doe je dat in combinatie met een deeltijd baan elders of een eigen bedrijf. Samen met ander opleidingen en onderzoeksgroepen werken we aan de thema’s water, voedsel en energie. Samen met onze studenten de wereld een beetje mooier maken dat is ons doel. Dat doe je door het verzorgen van persoonlijk en praktijkgericht onderwijs dat zich kenmerkt door het leren van het doen van toegepast onderzoek. Breng je jouw kennis en ervaring op het gebied van onderzoeksmethoden en technieken in en werk je samen met de studenten aan real –life onderzoeksopdrachten? Dan breng je belangrijke expertise in ons team. Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. Jouw kennis, kunde én bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals. Dat doe je door: • onderwijs te verzorgen binnen je vakgebied in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten. • het begeleiden en coachen van studenten. • bij te dragen aan praktijkgericht onderzoek. • actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld.

 • E- learning support medewerker

  0,8 - 1,0 fte Ben jij de bevlogen en enthousiaste E-Learning support medewerker die wij zoeken? Functie Als E-Learning support medewerker adviseer je docenten welke tools en technieken passend zijn bij de specifieke didactische wensen en behoeftes binnen het onderwijs. In nauwe samenwerking met de onderwijsondersteuners en de E-Learning specialist ondersteun je docenten bij het vertalen van de HZ onderwijsvisie naar digitale werkvormen en de rol van de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) in het curriculum. Een deel van je takenpakket houdt ook in dat je enthousiasmerende instructie- en begeleidingsbijeenkomsten organiseert en verzorgt. Als E-Learning support medewerker heb je een aanjagende en innoverende rol bij het toepassen van actuele ICT-mogelijkheden in ons onderwijs. Naast oog voor innovatieve toepassingen van ICT in het onderwijs houd je ook de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de DLWO nauwlettend in de gaten. Met al deze activiteiten lever je een belangrijke bijdrage aan het verder uitwerken van het blended learning concept voor het geheel van onze hogeschool. Vanuit die hoedanigheid lever je dan ook een actieve bijdrage aan de diverse overlegstructuren van waaruit dit concept en het concept van technology enhanced learning gerealiseerd worden.

  een week geleden ICT (Vlissingen)
 • Marketing- & communicatiemedewerker - nieuwe opleidingen

  0,8 – 1,0 fte Tijdelijke functie Standplaats Vlissingen De beste marketing- en communicatie-aanpak bepalen om nieuwe HZ-opleidingen in de markt te zetten en studiekiezers in binnen- en buitenland enthousiasmeren voor deze studies. Wervende voorlichtingsteksten uitwerken en zorgen voor opvallend beeldmateriaal. Als marketing- & communicatiemedewerker voor onze nieuwe opleidingen draai jij je hand er niet voor om en integreer je ons nieuwe aanbod met gemak in de bestaande processen. Kun jij wervend schrijven en weet jij hoe we nieuwe opleidingen zo goed mogelijk kunnen introduceren bij verschillende doelgroepen? Solliciteer dan op de vacature van ‘marketing - & communicatiemedewerker –nieuwe opleidingen’ bij HZ University of Applied Sciences. Jouw rol Als marketing- & communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor marktintroducties van onze nieuwe voltijd- en deeltijd bachelors, associate degrees en masters in binnen- en/of buitenland. Je coördineert marketing- en communicatiewerkzaamheden vanuit multidisciplinaire teams en werkt zelfstandig aan diverse activiteiten die zorgen voor de juiste voorlichting en uiteindelijk voor nieuwe studenten. Je houdt hierbij rekening met (nieuwe) doelgroepen en hun behoeften. Je belangrijkste werkzaamheden zijn: • Het zijn van een gesprekspartner richting de opleidingen waarvoor jij aan de slag gaat; • Het coördineren en uitvoeren van alle marketing- en communicatie-activiteiten om nieuwe opleidingen succesvol in de (inter)nationale markt te zetten. Denk hierbij aan het schrijven van wervingsteksten, het organiseren van webinars of het ontwikkelen van (social) campagnes; • Het zijn van het eerste aanspreekpunt binnen de afdeling voor jouw interne klanten; • Zorgen voor kennisoverdracht van nieuwe opleidingen aan collega’s door middel van presentaties en trainingen; • Het onderhouden van contacten met externen, zoals vormgevers en leveranciers.

  een week geleden Marketing en sales (Vlissingen)
 • Communicatiemedewerker onderzoek en kennisvalorisatie

  0,8-1 fte – standplaats Vlissingen en Middelburg Een lector interviewen voor het personeelsmagazine, onderzoeksresultaten verwoorden naar een helder persbericht, actief verhalen over de HZ onderzoeksthema’s verzamelen voor de website en aansprekende content voor social media uitwerken: jij draait er je hand niet voor om en het geeft je dagelijks energie. De HZ staat goed op de kaart -regionaal en (inter)nationaal- als een kwalitatief hoogwaardige onderwijsinstelling. Maar is zoveel meer. Als kennisinstituut kent de HZ drie speerpunten: onderwijs, praktijkgericht onderzoek en kennisvalorisatie. Bij het praktijkgericht onderzoek staat de vraag vanuit de beroepspraktijk centraal. Lectoren, docentonderzoekers, professionals uit de praktijk en studenten werken hierin samen. Voor ons praktijkgericht onderzoek richten we ons op vier thema’s: water, energie, voeding en vitaliteit. Jouw rol Als communicatiemedewerker is het je voornaamste opdracht om onderzoek en kennisvalorisatie bij de diverse – nationale en internationale - doelgroepen op de kaart te zetten. Jij bent een kundige communicatieadviseur voor alle partijen binnen de HZ die zich met onderzoek en kennisvalorisatie bezighouden. Je bent een gesprekspartner voor de intern en extern betrokkenen. Samen met de betrokken partijen werk je aan het opstellen en uitvoeren van een communicatieplan, waarbij de nadruk zal liggen op het creëren en publiceren van veelal tweetalige content voor de verschillende communicatiekanalen.

  een week geleden Communicatie (Vlissingen)
 • Docent omgevingsrecht

  0,2 fte Kennisgebied: ruimtelijke ordening, water, energietransitie Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor het vakgebied en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je en vind je het leuk om dit bijvoorbeeld te combineren met jouw huidige baan? Solliciteer dan op de vacature van docent Omgevingsrecht bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Werk je ook nog in het bedrijfsleven of voor een non-profit organisatie? Dan worden wij daar enthousiast van. Jouw werk als docent In een klein team werk je aan de ontwikkeling van de opleiding Watermanagement en in het bijzonder aan de nieuwe afstudeerrichting Spatial Planning & Design. Je geeft het eerstejaars vak Water & Law en brengt jouw expertise op het terrein van het Omgevingsrecht (en eventueel kennis op het terrein van de energietransitie) in bij de ontwikkeling van bestaande en nieuwe vakken. Bij de HZ draait alles om persoonlijk en praktijkgericht onderwijs dat zich kenmerkt door het leren van het doen van toegepast onderzoek. Je volgt maatschappelijke trends en nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving en vertaalt dit naar het onderwijs. Met jouw kennis, kunde én bevlogenheid lever je een bijdrage aan het opleiden van de studenten van onze opleiding naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: • onderwijs te ontwikkelen vanuit het studieprogramma naar cursusniveau, • eigen praktijkcases uitwerken tot praktische onderzoeks- en ontwerpprojecten voor studenten en • het begeleiden van studenten. Dit doe je niet alleen. Je werkt met ongeveer 30 parttime en fulltime docenten en onderzoekers binnen de opleiding Watermanagement. Met een aantal daarvan ontwikkel je de nieuwe afstudeerrichting Spatial Planning and Design. Je werkt in een internationaal team en een Engelstalige opleiding; daarom is onze voertaal Engels.

  een week geleden Onderwijs en opvoeding (Middelburg)