Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HZ University of Applied Scien

VLISSINGEN

Wij hebben 3 vacatures voor jou

 • Junior onderzoeker aquacultuur

  1,0 fte Als junior onderzoeker in het lectoraat Aquacultuur werk je aan projecten op het gebied van aquacultuur waaronder schelpdieren en zeewier. Analytisch, nauwkeurigheid, en betrokkenheid bij het vakgebied én bij onze studenten zijn belangrijke eigenschappen. Is het doen van praktijkgericht onderzoek iets voor jou? Solliciteer dan op de vacature van junior onderzoeker bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg en Vlissingen. Jouw werk als junior onderzoeker Aquacultuur In het lectoraat Aquacultuur wordt onderzoek gedaan in een breed scala van projecten voor uiteenlopende organisaties. In samenwerking met (Zeeuwse) ondernemers in de aquacultuursector en studenten worden bedrijfsvraagstukken opgelost d.m.v. het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek. Jij zorgt zelf dat je de kennis van de trends in deze sector, met name op het gebied van schelpdieren en zeewieren, goed bijhoudt. Met je onderzoekende en proactieve werkhouding slaag je erin een innovatieve bijdrage te leveren aan de projecten die we uitvoeren. Dat kan zijn met het voorbereiden en uitvoeren van veld- en labwerk, het verwerken van data en het schrijven van rapportages. Voor jou als junior onderzoeker staat het in teamverband uitvoeren van praktijkgericht onderzoek centraal. Daarnaast help je ook mee met het begeleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: • Het zelfstandig veldwerk uit te voeren, zo nodig buiten kantooruren; • Het opzetten en uitvoeren van experimenten; • Het schrijven van rapportages; • Het begeleiden van studenten.

  2 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Medewerker domeinbureau

  Omvang: 0,9 fte Standplaats: Vlissingen Ben jij die flexibele en enthousiaste teamspeler die ons Domeinbureau ondersteunt in haar ambitie: het zorgen voor een kwalitatief goed onderwijslogistiek en een goede ondersteuning van onze opleidingen. Het Domeinbureau van het Domein Business, Vitality & Hospitality is gevestigd in de HZ University of Applied Sciences en ondersteunt de 8 nationale en internationale opleidingen en de 3 kenniscentra die in dit domein vallen. De 8 collega’s van het Domeinbureau werken op een open en energieke wijze in hun vakgebied en zijn professioneel dienstbaar aan de opleidingen, kenniscentra en de directies. We zijn gewend te werken in de dynamische omgeving van het hoger onderwijs. Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en een verscheidenheid aan opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan? De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit. Deze waarden spreken je aan en draag je zelf ook uit.

  2 dagen geleden Administratief (Vlissingen)
 • Docent verpleegkunde

  Omvang: 0,4- 0,8 fte Standplaats: Vlissingen Ben jij een inspirerende collega die op gepassioneerde wijze jouw kennis en ervaring deelt met studenten en heb je de ambitie om bij één van de beste opleidingen van Nederland te werken? Solliciteer dan op de vacature van docent Verpleegkunde bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jouw werk als docent verpleegkunde Jij kunt waarde toevoegen aan ons integrale onderwijs op het gebied van Verpleegkunde, dat is gebaseerd op het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020. Gezamenlijk met de collega’s geef je in een dynamische leeromgeving inhoud aan onze ambitie om tot de beste opleidingen in Nederland te blijven behoren. Je ziet het als een mooie uitdaging om studenten te coachen en op weg te helpen in hun professionele ontwikkeling, onder andere door het activerende onderwijs op een praktijkgerichte manier vorm te geven. Je hebt oog voor maatschappelijke trends, een innovatieve en onderzoekende houding. De ideale kandidaat heeft een collegiale en open stijl van communiceren; heeft passie voor onderwijs, het opleiden en coachen van jonge mensen en is betrokken. Dit uit zich in studentgerichtheid, samenwerkingsgerichtheid, loyaliteit en positieve grondhouding. Als docent verpleegkunde: • Verzorg je uitdagend onderwijs op het gebied van verpleegkunde; • Begeleid en coach je vol- en deeltijd studenten; • Lever je een teambijdrage aan het ontwikkelen en verbeteren/borgen van het onderwijs en onderwijsvormen; • Toets en beoordeel je als docent en examinator de leeruitkomsten van de studenten.