Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 154 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Beginnend meubelmaker / interieurbouwer

  Heb je na je eindexamen interesse in een leuke en afwisselende baan? Lees dan verder! Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde meubelmaker / interieurbouwer. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van meubelen vanaf tekening en ook plaatsen bij de klant. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, we zoeken dan ook iemand die netjes en secuur kan werken. Je kunt goed overweg met diverse machines. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar administratie@ennik.eu Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature dan kunt u ook mailen of bellen 0113-600130 en vragen naar Jaqueline. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  16 uur geleden Ennik Interieur ( Colijnsplaat )
 • Ervaren meubelmaker / interieurbouwer

  Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig maken van meubelen vanaf tekening en ook plaatsen bij de klant. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, we zoeken dan ook iemand die netjes en secuur kan werken en minimaal 5 jaar ervaring heeft. Je kunt goed overweg met diverse machines. Interesse? Stuur uw CV en motivatie naar administratie@ennik.eu Heeft u nog vragen naar aanleiding van de vacature dan kunt u ook mailen of bellen 0113-600130 en vragen naar Jaqueline. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  16 uur geleden Ennik Interieur ( Colijnsplaat )
 • Medewerker bedrijfsbureau

  Ben jij bekend in de bouw, analytisch en communicatief sterk en op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging in Zeeuws-Vlaanderen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. In deze functie draag je bij aan de uitvoering van projecten en werkopdrachten. Ook ben je intensief bezig met het onderhouden van interne en externe contacten om het proces zo goed mogelijk te laten lopen. Het is jouw doel om de klanttevredenheid optimaal te houden. Jouw hoofdtaken bestaan onder andere uit: - Het bijhouden van voorraden en het plaatsen van bestellingen; je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materiaal; - Het maken van verzendbonnen en vrachtbrieven; - Het opstellen van garantieverklaringen; - Het verzorgen van de afroep van klaargemaakte producten. Naast deze hoofdtaken draag je mede de verantwoording voor overlegvoorstellen waar je actief aan deelneemt.

  20 uur geleden Actief Werkt! ( Hulst )
 • Montagemedewerker

  Heb jij twee rechterhanden en kan je nauwkeurig werken? Dan ben jij de handige Harry die wij zoeken! Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen, produceren en leveren van diverse prefab-elementen. Je kan hierbij denken aan prefab daken, dakkapellen maar ook gevels. Door hun KOMO- en FSC certificering, kwaliteit en de jarenlange ervaring behoren ze tot een van de grotere spelers in hun sector. Wat ga jij doen bij dit bedrijf? - Je leest de, op maat gemaakte, bouwtekening samen met jouw team aandachtig; - Aan de hand van de tekening inventariseer je de benodigde materialen; - Daarna ga je, samen met jouw team, de tekening omzetten in het prefab-element; - Als het element volledig is afgewerkt, wordt het klaargezet voor transport naar de klant.

  20 uur geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Magazijnmedewerker met heftruckcertificaat

  Voor een opdrachtgever in de bouwwereld zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround magazijnmedewerker! We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit die zich graag verder wilt ontwikkelen. Je houdt je bezig met: - Heftruckwerk; - Het controleren van binnenkomende goederen; - Locatiebeheer; - Het gereed maken van orders; - Het onderhouden van klantcontacten; - Het afleveren van producten met een bestelbusje. Ben je fulltime beschikbaar en in het bezit van eigen vervoer, dan zijn we op zoek naar jou !

  21 uur geleden Actief Werkt! ( Terneuzen )
 • Bouwkundig adviseur

  Ben jij een bouwkundige adviseur met scherp inzicht en praktische oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een Bouwkundig adviseur. Je krijgt binnen het bedrijf heel wat verantwoordelijkheid. Zo zorg jij ervoor dat doormiddel van berekeningen en toetsingen, de ontwerpen beter worden en dus de vergunningsaanvragen soepeler verlopen. Je controleert of de ontwerpen van de opdrachtgevers voldoen aan het Bouwbesluit en je bent dé contactpersoon op het gebied van bouwregelgeving. Verder denk je met de opdrachtgever mee en draag je praktische oplossingen aan om het aangeleverde plan te laten voldoen aan de bouwregelgeving. De volgende werkzaamheden staan jou te wachten als Bouwkundig Adviseur: - Oppervlaktebepaling volgens NEN 2580; - Bouwbesluitberekeningen (EPC-GPR); - Ventilatieberekeningen; - Adviseren van de opdrachtgever op het vlak van bouwregelgeving; - Het aangeven van de gehanteerde uitgangspunten op de tekeningen in AutoCAD.

 • Meewerkend voorman

  Ben jij de (meewerkend) voorman die wij zoeken? Voor een bedrijf dat zich specialiseert in onderhoudsprojecten en renovatie zijn wij op zoek naar een voorman. Je kunt hierbij denken aan totaalrenovaties van woningen en panden die worden omgebouwd naar woningen. Het bedrijf werkt ook veel samen met woningbouwcorporaties. Wat ga je zoal doen? Tijdens de verschillende projecten fungeer jij als aanspreekpunt; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project; Je werkt samen met je collega's en stuurt deze aan gedurende het bouwproces; Je waarborgt de kwaliteiteisen op locatie; Je zorgt ervoor dat er wordt gewerkt binnen de vastgelegde gedragsregeles; Je communiceert met de opdrachtgevers en bent van begin tot eind hun aanspreekpunt. Dit alles doe je met het oog op de planning en met behoud van het gestelde budget.

 • Calculator

  Voor een opdrachtgever op Schouwen-Duiveland zijn wij op zoek naar een calculator. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het calculeren, kostprijs bepalen en het zoeken naar creatieve oplossingen voor grote en kleinere werken in de bouw en staalbouw. Je stelt de voorcalculatie op en brengt de offertes uit. Je stelt kostprijsberekeningen en calculaties op op basis van bestekken en/of offerte aanvragen. Je vraag offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. En je beoordeelt de prijzen en offerte.

 • Slopers

  Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar slopers die hun handen uit de mouwen willen steken. Het betreft werk wat snel aan te leren valt en het gaat om zowel korte als langlopende klussen, soms op verschillende plekken. Als jij bereid bent je in te zetten om te werken, bieden wij je een afwisselende baan en een goed salaris! Het bezit van een VCA en/of een eigen auto vergroot je inzetbaarheid enorm. Ben je niet in het bezit van een VCA maar laat je zien dat je echt voor dit werk wil gaan, dan bieden wij jou evt. de kans om dit certificaat via ons te behalen.

 • Opperman stratenmaker

  Voor diverse opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar een opperman stratenmaker die zijn vak verstaat en enige ervaring heeft. Als opperman ben jij de assistent van de stratenmaker. Jij bent degene die de stenen aangeeft en met de kruiwagen rijdt, zodat de stratenmaker meteen aan het werk kan. Tevens zoek jij kabels en leidingen op in de grond en zorgt ervoor dat deze tijdens de werkzaamheden niet beschadigd raken.

 • Bouwopruimers

  Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde bouwopruimers voor diverse projecten in de bouw. Woon jij in de omgeving van Goes? Kom dan ons team versterken! Als bouwopruimer ben jij verantwoordelijk voor het op een veilige en doeltreffende manier opruimen van bouwpuin en bouwafval. Er komt veel zware handarbeid bij kijken en inzicht hoe je op een veilige wijze te werk gaat.

 • Werkplaatstimmerman

  4U Group Personeelsdiensten is voor diverse opdrachtgevers door heel Zeeland opzoek naar Werkplaatstimmermannen. Als werkplaatstimmerman voer je alle denkbare werkzaamheden uit welke in de timmerfabriek voorkomen.

 • Grondwerkers

  Wegens enorme groei in onze GWW tak zijn wij per direct op zoek naar ( junior-) Grondwerkers. Als grondwerker voer je de volgende werkzaamheden uit: - Assisteren bij de graafmachine en/of mobiele kraan - In meten, graven, hoogtes uitzetten, het plaatsen van kolken, etc. - Leggen van kabels, leidingen, riool en buizen, van zowel distributie als huis aan huisaansluitingen - Eenvoudige reparaties uitvoeren

 • Betontimmerman

  Wij zoeken voor één van onze opdrachtgevers per direct Betontimmermannen. Veel voorkomende werkzaamheden die de betontimmerman uitvoert zijn: - Maatvoeren - Bekistingen maken en verplaatsen - Beton storten - Ontkisten en demonteren - Prefab elementen plaatsen

 • Montagemedewerker kunststof kozijnen

  Voor een montagebedrijf uit Zeeland zijn wij opzoek naar een montagemedewerker kunststof kozijnen. Als montagemedewerker word je voornamelijk ingezet voor het monteren van kunststof kozijnen, daarnaast zijn er diverse werkzaamheden die in de werkplaats verricht worden. Denk hierbij aan het bewerken van het kunststof kozijn door frezen en zagen.