Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 196 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Ervaren installatiemonteurs (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar Ervaren Installatiemonteurs voor zowel in de renovatie van badkamers als woningbouw. Klanten kunnen in de showroom hun producten zelf uitkiezen, maar er word ook zeker maatwerk geleverd. De verkopers in de winkel zorgen er voor dat alles in orde is gemaakt voor de installatiemonteurs. Voor deze functie heb je zelfdiscipline nodig. Je gaat namelijk zelf aan de slag met het renoveren van badkamers/woningbouw.

  2 uur geleden Flexexpress - Tholen
 • Betonboorder / betonzager m/v

  Een ervaren / leerling betonboorder die ons team wil komen versterken. Wij zijn de specialist op het gebied van boren en zagen in gewapend beton, in alle steensoorten en asfalt. Ervoor zorgen dat opdrachtgevers met uitdagingen op dit vlak snel en op een veilige manier worden geholpen en weer vooruit kunnen, dat is onze uitdaging! Als betonboorder zaag en boor je sparingen in verschillende steenachtige materialen, beton, asfalt en maak je sleuven in wanden en vloeren. Je werkt met een groot assortiment moderne apparaten en gereedschappen. Je zult veelal zelfstandig werken. De opdrachtgever geeft instructies en jij draagt de zorg voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Ervaring is een pré maar geen must. Je bent bereid om eventueel alles te leren. Ook als zzp’er ben je van harte welkom om te solliciteren.

 • Regiomanager voor specialist in bouwmaterialen regio terneuzen

  Ben jij een echte netwerker, commercieel gedreven en zie jij het als een grote uitdaging om te bouwen aan de groei van een organisatie? En kan jij goed functioneren in situaties die hectisch zijn? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever, specialist in bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een zelfstandige en commerciële Regiomanager. Als Regiomanager ben je van vele markten thuis, de voorbereiding en afhandeling van contracten, sluiten van orders, ontwikkelen van plannen en je analyseert de markt - en klantgegevens. Daarnaast ben je goed in het schakelen op verschillende niveaus en krijg je mensen mee door je eigen overtuigingskracht en kennis. De functie bestaat o.a. uit : o Uitbreiden en onderhouden van het commerciële netwerk bij aannemers, bouwmaterialenhandelaren en woningcorporaties; o Het bezoeken van bouwplaatsen; o Afsluiten van orders en jaarcontracten bij handelaren, inkooporganisaties en aannemers; o Opstellen van verkoop, omzet, acquisitie en margeplannen; o Rapporteren over klant en beursbezoeken; o Analyseren van ontwikkelingen op de mark.

 • Werkvoorbereider / calculator voor bedrijfsbureau in terneuzen

  Heb jij HBO werk-en denkniveau in een technische richting? Ben jij een doorzetter en behoud jij goed het overzicht? En ben jij op zoek naar een uitdagende functie met een gezellige werksfeer? Dan zoeken wij jou! Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider/ Calculator. Als werkvoorbereider/ calculator draag je zorg voor calculaties en begrotingen, het opstellen van offertes en daarnaast de werkvoorbereiding van aangenomen projecten op het gebied van sloop- en infrawerkzaamheden, zoals het opstellen van V&G-(sloop)plannen. Je beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offerte-aanvragen en ook het bewaken van budgetten, inkopen van materialen en de gehele projectvoortgang behoort tot te dagelijkse werkzaamheden. Tevens is een bijdrage aan de KAM-uitvoering en vastlegging een onderdeel van je werk.

 • Assistent projectleider voor aannemingsbedrijf in terneuzen

  Ben jij de Assistent Projectleider die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in het mooie Zeeuws-Vlaanderen? Wil jij aan de slag in een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Dan ben jij de Assistent Projectleider waar wij naar op zoek zijn! Als assistent projectleider draag je samen met de uitvoerders zorg voor de totale uitvoering van diverse projecten. Je verzorgt de planning, coördinatie van de werkzaamheden en verzorgt de administratieve afhandeling. Kortom, je ondersteunt bij het hele project van A tot Z. De assistent projectleider is mede verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de aan hem toegewezen taken waaronder o.a.: o Het plannen van werkzaamheden; o Het coördineren van werkzaamheden m.b.t. tot personeel, materieel en hulpmiddelen; o Het inkopen en inhuren van materieel, materiaal en hulpmiddelen in overleg met de uitvoerder en/of projectleider; o Het toezien op de naleving van veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden; o Het geven van instructies op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu; o Het uitvoeren van werkplekinspecties; o Het aansturen en begeleiden van medewerkers.

 • Commercieel medewerker binnendienst voor producent en leverancier in terneuzen

  Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie in de binnendienst? Zoek jij afwisseling en voel jij je prettig binnen een betrokken en informeel bedrijf? Dan is dit de functie voor jou! Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie onderhoudt je samen met de rayonmanager commerciële contacten met klanten. Je verstrekt telefonisch advies en informatie aan klanten over hun gamma aan producten. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: o Het geven van productinformatie en het adviseren van de gebruiker omtrent technische productspecificaties, verwerkingsinstructies en leveringsmogelijkheden; o Het uitbrengen en opvolgen van offertes; o Het behandelen en voorbereiden van verkooporders; o Het ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied van de rayonmanager.

 • Projectleider bij een specialist in bouwmaterialen in terneuzen

  Ben jij een geboren leider? En houd jij ervan om in moeilijke situaties de juiste oplossing te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is in bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een projectleider voor Casco Totaal. Dit is een totaalpartner die gespecialiseerd is in innovatieve prefab bouwconcepten met 3D betoncasco's. Uit 100% woonelementen worden de woningen opgebouwd in de fabriek. Je bent als projectleider verantwoordelijk voor een veilig verloop van de lopende operatie van de werkvoorbereiding, de productie, het intern transport en het samenstellen van de elementen. Daarnaast valt de projectadministratie, de expeditie en de kwaliteiten van de producten, ook onder je verantwoordelijkheid. Het afhandelen van klachten, de facturatie en het monitoren van de productiemiddelen, gaat je ook erg goed af. Initiëren en doorvoeren van verbeteringen in het productieproces, kwaliteit en veiligheidsbewustzijn, heb je erg hoog in het vaandel staan.

 • Technisch verkoper binnendienst bij toeleverancier in terneuzen

  Voor een relatie in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoper Binnendienst. In deze functie adviseer je klanten telefonisch en via mail over hun producten. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben, informeert en adviseert hen hierover. Daarnaast stel je offertes op, bespreek je deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Binnen de commerciële binnendienst werk je nauw samen met de accountmanagers en je andere collega's op de afdeling. Naast een inhoudelijke technische en adviserende rol, beheer je met jouw collega's van de buitendienst een werkgebied. Je ondersteunt de accountmanagers ook bij het uitbreiden van dit werkgebied door het binnenhalen van nieuwe relaties.

 • Bouwkundig werkvoorbereider voor totaalleverancier voor de bouw in terneuzen

  Verkopen van bouwmaterialen, het analyseren/ voorbereiden van bouwtekeningen en het wiskundig calculeren, niets is te veel voor jou! Voor een relatie die gespecialiseerd is in bouwmaterialen, zijn wij op zoek naar een bouwkundig werkvoorbereider. Heb jij gouden handen en kan je deze op de juiste manier inzetten? Dan zoeken wij jou! Als bouwkundig werkvoorbereider ben jij de ondersteunende factor op de werkvloer. Je helpt bijvoorbeeld de commerciële afdeling met de technische ondersteuning van verkoopgesprekken. Daarnaast is het van belang dat je contacten onderhoudt met zowel de interne afdeling en de externe afdeling, denk hierbij aan de afdeling verkoop (intern) en externe partijen (opdrachtgevers en aannemers). Het inplannen van benodigde activiteiten en het bewaken van deze planning dat gaat je goed af.

 • Commercieel technisch medewerker binnendienst regio terneuzen 18-10-2019

  Ben jij communicatief en commercieel? En houd jij er van om klanten en de interne afdeling van informatie te voorzien m.b.t. projecten? Dan is dit de functie voor jou! Voor onze internationale opdrachtgever in de regio Terneuzen zijn wij op zoek naar een proactieve doelgerichte medewerker binnendienst. Als commercieel technisch medewerker binnendienst ondersteun je de verhuur en nieuwbouwafdeling in de voorbereidende fase van projecten. Daarnaast ben je als commercieel technisch medewerker binnendienst verantwoordelijk voor het opmaken van offertes en het maken van calculaties. Verdere werkzaamheden bestaan uit administratieve activiteiten en commerciële activiteiten om je klanten en de interne afdeling van informatie te voorzien met betrekking tot de projecten. De functie bestaat o.a. uit : o Opmaken van offertes; o Maken van calculaties; o Adviseren van klanten; o Interne afdeling voorzien van informatie.

 • Servicemonteur beheer en onderhoud

  Als Servicemonteur onderhoud je of los je storingen op in allerlei cv installaties in en rondom woningen. De focus ligt daarbij op cv-ketels. Iedere ochtend krijg je vanuit planning de adressen van de klanten te zien op jouw tablet. Dit zijn de klanten waar jij die dag het onderhoud mag uitvoeren of storing verhelpen aan de installaties. Gedurende de werkdag kan er nog een storingopdracht bijkomen. Je komt elke dag bij onze klanten thuis over de vloer, geen dag is hetzelfde. In deze functie draai je mee in de storingsdienst en krijg je een bedrijfsauto en goed materiaal tot je beschikking, zodat je kwalitatief goed werk kan leveren en altijd een tevreden klant achterlaat. Je voert preventief onderhoud uit (voorkomen is beter dan genezen) of als een klant een storing meldt ga je deze verhelpen. Je registreert alles in je tablet. Je signaleert gebreken en dreigende defecten. Voordat je vertrekt bij de klant controleer je of de installatie goed functioneert. Waar kom je te werken? Bij Comfort Partners realiseren we dagelijks met 400 medewerkers een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig binnenklimaat in de woningen van onze klanten. Wij installeren, renoveren en onderhouden cv-ketels, warmtepompen en andere verwarmingsinstallaties en voeren elektra- en loodgieterswerkzaamheden uit. Wij zijn een volledig gecertificeerd en erkend installatiebedrijf dat de flexibiliteit van een middelgrote installateur combineert met de kennis, mogelijkheden en financiële draagkracht van één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Comfort Partners speelt snel, slagvaardig en flexibel in op de wensen van onze opdrachtgevers. Comfort Partners is onderdeel van TBI.

  10 uur geleden loudeman - Heinkenszand
 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

  13 uur geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

  20 uur geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Betonboorder

  Een ervaren en ambitieuze betonboorder die ons team wil komen versterken. Wij zijn specialist op het gebied van boren en zagen in gewapend beton, steen en asfalt. Ervoor zorgen dat opdrachtgevers met uitdagingen op dit vlak snel worden geholpen en weer vooruit kunnen, dat is onze uitdaging! Als betonboorder boor en zaag je sparingen in verschillende steenachtige materialen, beton, asfalt en maak je sleuven in wanden en vloeren. Daarnaast behoort het uitvoeren van diverse montagewerkzaamheden tot jouw kernactiviteiten. Je werkt met een groot assortiment apparaten en gereedschappen. Je zult veelal zelfstandig werken. De opdrachtgever geeft instructies en werktekeningen, jij draagt zorg voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Ervaring is een pré maar geen must. Je bent bereid om eventueel alles te leren.

 • Leerling eerste monteur woning (bbl)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Kloosterzande zijn wij op zoek naar een Leerling Eerste Monteur Woning. Het betreft een BBL traject! Wanneer jij een technische MBO opleiding volgt of jezelf wilt ontwikkelen in de techniek is dit iets voor jou! Functie: Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven óf soms in de nieuwbouw. Je assisteert daarbij dagelijks de leidinggevende monteur in het aanleggen van verwarmings- airconditionings- of sanitaire installaties. Wanneer je een klus hebt bij een particuliere klant begint je dag in de werkplaats. Samen met de leidinggevende monteur laad je de materialen voor de werkzaamheden van de dag. Daarna vertrekken jullie met de bedrijfsbus naar de opdrachtgever. Je assisteert de monteur bij zijn werkzaamheden, maar gaat al steeds zelfstandiger aan de slag. Soms draaien jullie de rollen zelfs om en vraagt de monteur aan jou om het voortouw te nemen. Daar leer je van! Door de combinatie van de theorie op school en het leren van de praktische vaardigheden binnen het leerbedrijf ontwikkel je snel waardoor je steeds verder groeit naar zelfstandigheid.