Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 171 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Montage collega gezocht

  Je gaat mee met een ervaren monteur om binnen- en buiten zonwering te monteren.

  3 weken geleden wullems zonwering - Terneuzen
 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

  2 dagen geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Per direct: allround dakdekker

  Wij zijn per direct wij zijn op zoek naar allround dakdekkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Ook ZZP' ers wordt gevraagd te reageren.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Technisch ontwerper

  Technisch ontwerper Middelharnis | 01-04-2020 Bouwkunde gestudeerd? Technisch inzicht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een kleinschalig architectenbureau op Goeree-Overflakkee zoeken wij ter uitbreiding van het team een energieke en ervaren Technisch ontwerper m/v. Dit ervaren bureau ontwerpt voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland. Functieomschrijving Bouwtechnische functie, gericht op het vervaardigen van alle soorten tekeningen voor alle fases van het project en op coördinatie en bewaking van kwaliteit. De functie kent ook leidinggevende, constructieve, esthetische, economische en informatie- en planningsaspecten. Doel: Zelfstandig verrichten van al het voorkomend tekenwerk uit alle fasen van een project, alsmede eventueel coördineren en bewaken van kwaliteit van al het tekenwerk voor een project. Activiteiten: Vervaardigt alle soorten tekeningen en complexe detailtekeningen; Werkt de tekeningen uit in BIM; Adviseert en koppelt terug naar ontwerpers/architecten ten aanzien van (ontwikkelingen van) technisch bouwkundige zaken; Controleert tekenwerk van derden; Begeleidt technisch ontwerpers; Volgt en bewaakt de voortgang van een project; Neemt regelmatig deel aan bouwvergaderingen.

 • Per direct: assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar leerling dakdekkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Stratenmaker, kom jij ons team versterken?

  Over Nutswerk B.V.: Nutswerk B.V. is een jong bedrijf, dat gestart is in het jaar 2000. In de laatste jaren zijn wij erg gegroeid en er werken bij ons nu ongeveer 30 vakmensen. Een aantal werknemers die de start van het bedrijf hebben meegemaakt zijn nog steeds in dienst. Door de kennis en vaardigheden die worden beheerst door de werknemers is Nutswerk B.V. vandaag de dag een gerenommeerde aannemer op het gebied van kabels en leidingen in de provincie Zeeland. Nutswerk B.V. heeft zich toegelegd op de nieuwste technieken voor de aanleg en montage van kabels en leidingen. Zo kan het bedrijf graafwerkzaamheden uitvoeren, persingen maken, horizontale gestuurde boringen maken en glasvezel inblazen. Omdat we nog hard groeien, zijn wij op zoek naar een STRATENMAKER Wat ga je doen? Als STRATENMAKER zorg je ervoor dat de diverse projecten netjes worden achtergelaten. Je werkt lekker in de buitenlucht. De werkzaamheden bestaan uit: - Bestrating terug plaatsen in oorspronkelijke staat - Algemeen straatwerk - Het opruimen en terugbrengen van de verkeersafzetting - Eventueel ondersteunen bij andere werkzaamheden

  2 dagen geleden Nutswerk - Kapelle
 • Leerling keukenmonteur

  Leerling keukenmonteur Middelharnis | 01-07-2020 Heb jij twee rechterhanden en affiniteit met keukens? Krijg jij er energie van om dagelijks klanten blij te maken met een prachtig product? Dan ben jij misschien wel één van de nieuwe leerling monteurs. In het hechte en gedreven montageteam is er plaats voor een enthousiaste leerling keukenmonteur m/v (fulltime). Als leerling keukenmonteur plaats je samen met een ervaren collega op een perfecte en nauwkeurige manier de keukens bij de klanten. Je gaat pas weg als de klant 100% tevreden is. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig keukenmonteur. Om de fijne kneepjes van het vak te leren ga je de eerste tijd met een ervaren collega op pad. Na een gedegen inwerkperiode mag je zelfstandig aan de slag. Als keukenmonteur ben je het visitekaartje van dit hechte familiebedrijf. Functieomschrijving Een succesvol familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring op keukengebied met een prachtige showroom gevestigd op Goeree-Overflakkee. Met gespecialiseerde kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst, bieden zij een totaalpakket dat voldoet aan de hoogste wensen van de klant. Naast de particuliere markt behoren ook aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring. In het bedrijf zijn meer dan 50 medewerkers werkzaam. Zij vormen samen een hardwerkend team, waar loyaliteit, orde en netheid hoog in het vaandel staat.

 • Allround keukenmonteur

  Allround keukenmonteur Middelharnis | 01-07-2020 Heb jij ervaring met het monteren en plaatsen van keukens? Is het lezen van een technische tekening voor jou geen probleem? Krijg jij er energie van om dagelijks klanten blij te maken met een prachtige keuken? Dan zij wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van het hechte team monteurs zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de functie van allround keukenmonteur m/v (fulltime). Een succesvol familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring op keukengebied met een prachtige showroom gevestigd op Goeree-Overflakkee. Met gespecialiseerde kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst, bieden zij een totaalpakket dat voldoet aan de hoogste wensen van de klant. Naast de particuliere markt behoren ook aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring. In het bedrijf zijn meer dan 50 medewerkers werkzaam. Zij vormen samen een hardwerkend team, waar loyaliteit, orde en netheid hoog in het vaandel staat. Functieomschrijving Als keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten. Met jouw oog voor detail zorg je dat de keuken in perfecte staat opgeleverd wordt. Je bent het visitekaartje van dit hechte familiebedrijf en je maakt van je klanten echte fans.

 • Stratenmaker

  Ben jij de ervaren stratenmaker waar Mavertech naar opzoek is? Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren stratenmaker die van aanpakken weet en zelfstandig kan werken. Samen met de opperman zullen jullie op verschillende plekken aan het werk gaan. Als stratenmaker zal jij je het grootste gedeelte bezig houden met het aanleggen van nieuwe bestratingen. Het zou fijn zijn als je snel en accuraat kunt werken, en van de frisse buitenlucht houdt!

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Heel Zeeland
 • Grondwerker

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een ervaren grondwerker die het team aanvult. Als grondwerker verricht je handmatig graaf- en grondwerkzaamheden, dit doe jij op de plekken waar machines niet dicht genoeg in de buurt kunnen komen of waar kabels en buizen liggen. Maar dat is voor jou als ervaren grondwerker niets nieuws! Ben jij na een dag met de schep in de handen nog net zo enthousiast solliciteer dan zeker!

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Heel Zeeland
 • Schilder

  Kwaliteit en precisie dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Ben jij een betrouwbare en ervaren schilder? Dan is Mavertech opzoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de provincie Zeeland zijn we op zoek naar schilders met ervaring. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd schildersbedrijf die actief is in de particuliere sector. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever.

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Goes
 • Timmerman

  Heb jij 2 rechterhanden en draai jij je hand niet om voor wat timmer- en zaagwerk? Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek een (ervaren of leerling) timmerman. De dagelijkse bezigheden bestaan voornamelijk uit de aan- en verbouw, renovatie en onderhoud aan woningen en mogelijk bedrijfspanden. Jou werkdagen zullen dus zeer gevarieerd zijn; van het zetten tot een nieuwe aanbouw tot het bezig zijn met een nokverhoging tot het restaureren van diverse monumentale panden. Kortom, je snapt hoe je een technische tekeningen moet lezen en welke materialen je hiervoor het beste kunt gebruiken.

  2 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Planner

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste planner om het team van onze opdrachtgever te versterken. Hoe jij als planner zorgt voor tevreden klanten Na een dag werken sluit je met een glimlach je computer af. Nog een kort praatje met enkele collega’s, een stoel rechtzetten en dan loop je naar je auto. Tevreden stap je in: weer een dag bezig geweest met het inplannen en voorbereiden van servicewerkzaamheden. Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als planner afwisselend. Je wilt dat servicewerkzaamheden perfect worden uitgevoerd. Een goede voorbereiding op deze werkzaamheden is erg belangrijk. Daarom ga je zorgvuldig te werk, communiceer je duidelijk en stop je pas nadat je zeker weet dat alle voorbereidingen planmatig goed zijn afgerond. Hierbij zorg je dat alles goed geregeld is en onze monteurs goed voorbereid naar hun klus kunnen gaan. Samen streven we naar 100% klanttevredenheid. Voor minder doen we het niet. Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als planner: • Afspraken inplannen met klanten. • Contact houden met monteurs die onderweg zijn voor keukenmontage of servicewerkzaamheden uitvoeren. • Contact houden met klanten bij vragen of wijzigingen in de planning en dit weer communiceren met onze monteurs • Servicecapaciteit beheren en indien nodig zorg dragen voor extra capaciteit. Jouw werkplek Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. Ze regelen alles: van verkoop tot de aftersales service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘Doen zoals Beloofd-mentaliteit’. Er heerst een warm familiegevoel. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Als planner krijg je een gedegen interne opleiding. Hier leer je alles over het product, de software die we gebruiken en vertellen we je meer over klantcontact.

  2 dagen geleden HB17 Werkt. - Sint Annaland
 • Keukenmonteur

  Hoe jij als keukenmonteur zorgt voor tevreden klanten Je bent 3 dagen bij een klant thuis geweest om hun droomkeuken te monteren. Tevreden trek je de deur achter je dicht: alles is tot in de puntjes geregeld en je weet dat dit gezin vanavond in hun nieuwe keuken een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Je rijdt in jouw bus nog even langs de zaak om afval weg te brengen en wat te drinken met jouw collega’s. Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet. Jouw werkzaamheden Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenmonteur: • Keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen. • Checken of de vloer waterpas is, zodat de keuken op de juiste hoogte gemonteerd kan worden. • Zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren. Hierbij ga je: • kasten stellen • het aanrechtblad (vaak samen met een collega) monteren • apparatuur monteren en aansluiten • alle fronten en lades van de kasten afstellen • plinten plaatsen en de keuken afkitten • Servicerondes rijden. Hierbij verricht je kleine onderhouds- en reparatieklusjes en renovatieklussen bij de klant thuis. Jouw werkplek bij ons Je gaat keukens monteren bij onze opdrachtgever. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Er heerst een warm familiegevoel. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Elke vestiging heeft zijn eigen keukenmonteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en/of samen een biertje te drinken.

  2 dagen geleden HB17 Werkt. - Heel Zeeland
 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

  3 dagen geleden Try act EWIV - Heel Zeeland