Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 116 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Stratenmaker (goed uurtarief!)

  Wij zijn op zoek naar oppermannen / stratenmakers die graag de handen uit de mouwen steken en plezier hebben in hun werk. Wij verwachten van jou dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en er van houdt om lekker bezig te zijn in de buitenlucht. Enige ervaring met bestrating is een pre maar hoeft niet. Herken jij jezelf in het bovenstaande? Neem dan snel contact op en ga zo snel mogelijk aan de slag!

  4 weken geleden MEYUitzendbureau - Goes
 • Machinist mobiele graafmachine

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**. Wij zijn opzoek naar een machinist voor de hydraulische graafmachines. Je zult voornamelijk ingezet worden op onze graafmachines, maar ook andere werkzaamheden kunnen voorkomen; een flexibele instelling is belangrijk. Het dagelijks onderhoud van je machine behoort ook tot het takenpakket. Daarbij verwachten wij dat de machine er keurig verzorgd uitziet. Jouw inzet en het materieel zijn ons visitekaartje.

 • Machinist minigraver

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**. Wij zijn op zoek naar een machinist voor de minigraver. Als machinist minigraver zal je machinale graaf- en grondverzet werkzaamheden uitvoeren, maar ook andere werkzaamheden kunnen voorkomen. Het dagelijks onderhoud van de machine behoort ook tot het takenpakket. Wij verwachten dat de machine keurig verzorgd uitziet.

 • Laadschopmachinist

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**. Wij zijn opzoek naar een machinist voor de Laadschop. Je zult voornamelijk ingezet worden op onze graafmachines, waarbij je voornamelijk lift en Carry werkzaamheden zal verrichten maar ook andere werkzaamheden kunnen voorkomen; zoals assisteren bij werkzaamheden met de breker. Een flexibele instelling is daarom belangrijk. Het dagelijks onderhoud van je machine behoort ook tot het takenpakket. Daarbij verwachten wij dat de machine er keurig verzorgd uitziet. Jouw inzet en het materieel zijn ons visitekaartje

 • Constructiebankwerker/plaatwerker

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**. Wij zijn op zoek naar een constructiebankwerker/plaatwerker, binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van constructiewerk en laswerk, hiervoor maak je gebruik van handgereedschap en machines. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van jou werk en het verzorgen van de werkplek.

 • Ervaren monteur

  Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit. Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**. Wij zijn een multidisciplinair bedrijf dat actief is in vele sectoren. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid staan daarbij centraal. Wij zoeken een zelfstandige monteur voor alle voorkomende onderhoud en reparatie werkzaamheden aan onze vrachtwagens, grondverzet- en overslagmachines; een flexibele instelling is belangrijk. Wij verwachten dat de machines er keurig verzorgd uitzien. Jouw inzet en het materieel zijn ons visitekaartje.

 • Grondwerker (m/v)

  Ben jij de ervaren grondwerker die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? ander project? andere werkgever? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou als grondwerker bij één van onze opdrachtgevers. Als grondwerker verricht je handmatig graaf- en grondwerkzaamheden. Dit doe je op plekken waar machines niet dicht genoeg in de buurt kunnen komen of waar kabels en buizen liggen. We zoeken zowel ervaren als minder ervaren krachten.

  19 uur geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Aankomend asbestsaneerder (m/v)

  Ben jij dé gediplomeerde deskundige asbestverwijderaar (DAV-er) die wij zoeken, heb jij je rijbewijs B én heb je je VCA certificaat dan zijn wij dringend op zoek naar jou!

  19 uur geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Timmerman (m/v)

  Heb jij 2 rechterhanden en draai jij je hand niet om voor wat timmer- en zaagwerk? Wij zoeken per direct (ervaren) allround timmermannen met ruime ervaring als onderhoudstimmerman. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Heb je ervaring met het maken van o.a. funderingen, stelwerk, kozijnen plaatsen, verbouwen en aftimmerwerk? Kun je goed zelfstandig plannen en werk je nauwkeurig? Dan ben jij de timmerman die wij zoeken!

  19 uur geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Dakdekker gezocht! (m/v)

  Wij zijn op zoek naar een dakdekker! Ben jij een dakdekker die graag aan de slag wilt voor langere tijd, een passie heeft voor het vak en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als dakdekker ben je bezig met het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. De werkzaamheden bestaan uit: • Service en onderhoud van 300 woningen op Walcheren • Aanleggen en renoveren van verschillende soorten dakbedekking; • Werken met diverse materialen

  19 uur geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Productie medewerker (houtbewerking)

  Hoofdtaken: • kaders en binnenbeplating schieten • aanbrengen van klossen en andere constructieve onderdelen • folie en isolatiemateriaal aanbrengen • tengels en panlatten bevestigen • aanbrengen van dakramen • produceren van knieschotten en dakkapellen

  21 uur geleden HR Zeeland - Hulst
 • Per direct: pijpfitter

  Wij zijn per direct op zoek naar een Pijpfitter voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Per direct: constructiebankwerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiebankwerker voor een langere tijd met uitzicht op vast werk. De mogelijkheid word geboden tot een deeltijdopleiding. Heb jij interesse,bel ons dan of stuur je C.V. naar ons op.

 • Allround timmerman

  Aannemersbedrijf & Adviesburo Beenhakker Traas is een kleinschalig bouwbedrijf welke staat voor kwaliteit. Onze werkzaamheden bestaan veelal uit onderhoud & renovatie en een stukje nieuwbouw. Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 • Junior architect / bouwkundig tekenaar

  Wij willen graag ons team versterken met een enthousiaste en ambitieuze Junior Architect Bouw / BIM Modeler. Jij gaat in de functie van junior architect bouw aan de slag in een team van 10 collega’s welke meer dan 40 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van bouwplannen. In alle fases van het bouwproces sta jij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers terzijde. Daarbij is ons team actief in woningbouw en utiliteitsbouw in heel Zuidwest-Nederland. Droomhuis, kantoor, (basis)school, winkel of bedrijfsgebouw, het team waar jij in gaat werken heeft voor al deze branches met plannen voor nieuwbouw en uitbreiding het antwoord. Functieomschrijving Junior Architect: Een goed bouwplan start uiteraard met het ontwerp. De wensen van de opdrachtgever worden door het ontwerpteam vertaalt naar een fraai en functioneel ontwerp, wat past binnen het budget en de wettelijke kaders. Voldoet het ontwerp aan de wensen en gestelde eisen, dan zet jij met jouw team de bouwvoorbereiding verder in gang. Als Architect / BIM-modeler verzorg je zelfstandig het 3D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Archicad. Daardoor ben jij degene die inhoud geeft aan vele beeldbepalende projecten. Je participeert actief in BIM-trajecten. Door intensieve communicatie met onze architect en de overige teamleden lever jij een belangrijke bijdrage aan het beste resultaat.