Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 169 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Assistent boormeester

  Binnen ons team is er een plaats vrijgekomen voor assistent boormeester (40 uur per week). Als assistent boormeester medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen, stalen doorpersingen en alle aanverwante werkzaamheden. De belangrijkste taken: • Inmeten van het werk • Uitvoeren van gestuurde boringen en doorpersingen • Verzorgen van het dagelijks en periodiek onderhoud aan de boor- en perswagen • Verzorgen van registraties

 • Technisch medewerker infra / grondwerker

  Wij zijn op zoek naar een: ERVAREN technisch medewerker infra / grondwerker Als technisch medewerker infra ben je belast met het uitvoeren van handmatige werkzaamheden op het gebied van grond-, riolerings-, weg-, en waterwerken, leidingbouw en kabelwerken.

 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  18 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor een vaste opdrachtgever zin wij op zoek naar een jonge leerling/ervaren opperman/stratenmaker M/V. Of iemand die het vak wilt leren. Deze opdrachtgever is een leuk klein hecht familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt en je kan hier ook nog omgeschoold worden tot een ervaren vakkracht.

  18 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vacature chauffeur voor autolaadkraan

  Binnen het team van onze opdrachtgever hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een chauffeur voor een autolaadkraan. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie.

  18 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vacature kraanmachinist

  Binnen het team van onze opdrachtgever hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie.

  18 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Jonge tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra. Deze opdrachtgever is een echte familiebedrijf en daar wordt je echt gewaardeerd en er zijn doorgroei mogelijkheden

  18 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Handsloper ( 40 uur )

  Onze opdrachtgever is een toegewijd familiebedrijf, gespecialiseerd in grond- en sloopwerken binnen de bouw en civiele branche. Binnen het bedrijf werken ze met een team van jong en oud. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als (ervaren) handsloper in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Wat houdt de functie in? Als handsloper verricht je werkzaamheden met betrekking tot het strippen en slopen van gebouwen. Je stript gebouwen voordat de machinale sloop van start gaat. Vervolgens ondersteun je de machinist tijdens de machinale sloop door de materiaalstromen mede te scheiden. Ook komt het geregeld voor dat er sloopwerkzaamheden handmatig dienen te worden uitgevoerd. Dit dient nauwkeurig en gecontroleerd te gebeuren. Daarnaast werk je met een ervaren team van machinisten, chauffeurs en onderaannemers. Het is dus ook jouw taak om er samen met ons team voor te zorgen dat de projecten voorspoedig en conform afspraken verlopen.

  18 uur geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Leerling / ervaren of hobby timmerman (m/v)

  Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richt op chalets en het plaatsen van keukens. De opdrachtgever is een leuk familie bedrijf die z’n personeel waardeert. We zoeken dus een Timmerman of iemand die twee rechterhanden heeft. Het mag een Ervaren Timmerman/vrouw zijn, maar ook een Leerling of Hobby Timmerman/vrouw.

  19 uur geleden Uitzendbureau-ART - Scharendijke
 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

 • Asbestsaneerder

  Ben jij dé gediplomeerde asbest verwijderaar waar Mavertech naar opzoek is? Lees dan snel onderstaande tekst. Hier ga je je mee bezig houden: • Het reinigen van werkruimten en het schoonmaken van de gebruikte gereedschappen, apparatuur e.d.; • Medeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen; • Verantwoordelijk voor het op de werkplek naleven van de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever.

 • Timmerman

  Kan jij zelfstandig timmerwerkzaamheden uitvoeren? Ben je breed inzetbaar en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou als Allround timmerman/vrouw! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Wij zoeken een Timmerman of vrouw die zelfstandig op projecten ingezet kan worden. Je werkt zoveel mogelijk met jouw collega’s, die allen gespecialiseerd zijn in een ander beroep. Daarnaast komt het ook voor dat je alleen naar projecten moet, daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw rijbewijs, eventueel met aanvulling van E. Omdat je in een klein en divers team werkt, moet je jouw collega’s soms ook willen ondersteunen! Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen! Wat ga je doen? - Verrichten van diverse werkzaamheden in de werkplaats en op locatie bij de klanten; - Maken van onder andere deuren, kozijnen, aftimmeringen, maatwerk meubelen e.d.; - Realiseren van dakkapellen, aan-, op- en uitbouwen; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Opleveren van projecten in combinatie met de nazorg ervan; - Aanleveren van werk- en pakbonnen voor de projectadministratie; - Het uitvoeren van diverse projecten.

 • Schilder

  Wil jij graag zelfstandig zowel binnen als buiten schilderen? Wil je graag met verschillende unieke objecten aan de slag en vind je het daarnaast niet erg om ook andere werkzaamheden op te pakken wanneer dat nodig is? Dan ben jij de Schilder (m/v) waar wij naar op zoek zijn! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Je gaat dagelijks op pad, alleen of met collega’s, om te werken aan verschillende projecten. Daarom is het belangrijk dat jij een eigen rijbewijs B hebt. Je werkt in een klein team, waarbij het belangrijk is dat je multi-inzetbaar bent. Bij de functie hoort ook een stukje glas zetten en wanneer er geen schilder werk is om te doen wordt er van je verwacht dat je jouw andere collega’s ondersteunt in hun werkzaamheden. Wat ga je precies doen? - Verschillende projecten uitvoeren en de nazorg hiervan verzorgen; - Inkopen van materialen voor je projecten; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Aanleveren van werk- en pakbonnen aan de projectadministratie; - Het uitvoeren van verschillende overige werkzaamheden om jouw collega’s te ondersteunen. Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen!

 • Calculator

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de bouwkundige richting? Kun jij goed calculeren? Lees dan snel verder. Voor een grote speler op de markt, een bedrijf in Terneuzen, ben ik op zoek naar een calculator die ook als medewerker commerciële binnendienst aan de slag gaat. In deze functie maak je zowel prijs- als technische calculaties. Je ondersteunt het offerte- en verkooptraject. Je geeft de juiste productinformatie, instructies voor verwerking van de producten en mogelijkheden qua levering aan de klanten. Uiteraard doe je dit vanuit een klantgerichte en professionele houding. De functie van calculator / medewerker commerciële binnendienst is een zelfstandige functie. Op de commerciële binnendienst werken in totaal 15 enthousiaste collega’s in een informele werksfeer. Binnen de afdeling wordt er in kleinere teams samengewerkt.

 • Tekenaar

  Heb jij een passie voor tekenwerk en bouwkunde? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Autocad tekenaar! In deze functie werk je tekeningen uit voor houtconstructies. Je zorgt ervoor dat alle de werkvoorbereiding op tijd is getroffen en laat jouw creativiteit los om het product te ontwerpen.