Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 150 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Huisschilder gezocht

  -Schildersbedrijf Dekker Serooskerke bestaat 20 jaar en zoekt ivm uitbreiding een huisschilder erbij. -Mooie projecten -Veelal monumentaal schilderwerk binnen en buiten -werkgebied 30 km rondom Serooskerke -bedrijfsauto -werktijden van 8 tot 16.30 -

  2 dagen geleden Dek62 - Serooskerke
 • Projectleider zonnepanelen

  Heb jij een groen hart en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan geven wij jouw graag de gelegenheid om samen met ons Energie te geven en projectmatig te bouwen aan een energie neutrale generatie. Hoe? Met een gezonde werklust, een innovatieve en aansturende denkwijze en goede technische kennis vorm je samen met je collega’s een team die naar complete duurzame oplossingen streeft en zeer klantgericht te werk gaat. Ben jij een technisch vakman met een gezonde werklust, oog voor detail en ervaring met plannen? Dan maken wij graag kennis met je. Je bent aanwezig bij projectoverleg, zorgt er voor dat materialen aanwezig zijn, dat je collega’s ter plaatse de juiste gegevens ontvangen en onderhoud daarvoor contact met leveranciers en klanten. Je werkt elk project van de afdeling zonnepanelen technisch uit, meet daken in, hebt oog voor veiligheidseisen en kan goed overdragen naar je collega’s. Je werkt in een gevarieerd, gezellig team. Je hebt de drive de resultaten en de collega’s te laten groeien en klanten met tevredenheid terug te zien komen. Je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Het is een afwisselende functie waarbij iedere dag een nieuwe uitdaging op je te wachten staat. Je bent: - resultaatgericht en continue alert op verbetermogelijkheden - communicatief sterk en hebt overtuigingskracht - gewend om eigen werkzaamheden te plannen en dat van anderen - een teamspeler - gericht op klanttevredenheid - sociaal - sterk analytisch en denkt mee over moeilijkere technische vraagstukken en draagt oplossingen aan - ondernemend en voelt je verantwoordelijk om projecten tot een goed eind te brengen - denkt in kansen en mogelijkheden, en functioneert goed in een innovatieve en groeiende organisatie - een energiek karakter met een gezonde werklust

  5 dagen geleden SamanGroep - Zierikzee
 • Werkvoorbereider elektra

  Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider Elektra. In deze functie maak je deel uit van de afdeling Elektrotechniek en geef je leiding aan de monteurs. Je hebt de drive om resultaten en de medewerkers te laten groeien en klanten met tevredenheid terug te zien komen. Als werkvoorbereider elektrotechniek focus je op het ontwerpen, tekenen en voorbereiden van meerdere projecten van elektrotechnische installaties: - Je verzorgt de materiaalvoorziening ten behoeve van de projecten en onderhoud contacten met leveranciers; - Verder zorg je voor de aanlevering van de juiste gegevens aan de montageploeg; - Ook ben je betrokken bij projectoverleg intern en extern met aannemers en klanten, denkt mee over technische vraagstukken en draagt oplossingen aan voor problemen; - Daarnaast fungeer je mogelijk ook als projectleider voor kleinere projecten; - Uiteraard heb je aandacht voor kwaliteit, veiligheid, milieu en ARBO-regels. Je bent: - Gedreven; - Een goede planner; - Technisch onderlegd; - In staat snel te schakelen; - Probleemoplossend; - Een sterke onderhandelaar.

  5 dagen geleden SamanGroep - Zierikzee
 • Allround timmerman *goed salaris!*

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar allround timmermannen voor de nieuwbouw en renovatie. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de timmerman die ons team komt versterken?

  3 weken geleden MEY Dienstverlening - Goes
 • Opperman stratenmaker

  Voor diverse opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar een opperman stratenmaker die zijn vak verstaat en enige ervaring heeft. Als opperman ben jij de assistent van de stratenmaker. Jij bent degene die de stenen aangeeft en met de kruiwagen rijdt, zodat de stratenmaker meteen aan het werk kan. Tevens zoek jij kabels en leidingen op in de grond en zorgt ervoor dat deze tijdens de werkzaamheden niet beschadigd raken.

 • Bouwopruimers

  Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde bouwopruimers voor diverse projecten in de bouw. Woon jij in de omgeving van Goes? Kom dan ons team versterken! Als bouwopruimer ben jij verantwoordelijk voor het op een veilige en doeltreffende manier opruimen van bouwpuin en bouwafval. Er komt veel zware handarbeid bij kijken en inzicht hoe je op een veilige wijze te werk gaat.

 • Werkplaatstimmerman

  4U Group Personeelsdiensten is voor diverse opdrachtgevers door heel Zeeland opzoek naar Werkplaatstimmermannen. Als werkplaatstimmerman voer je alle denkbare werkzaamheden uit welke in de timmerfabriek voorkomen.

 • Grondwerkers (junior)

  Wegens enorme groei in onze GWW tak zijn wij per direct op zoek naar ( junior-) Grondwerkers. Als grondwerker voer je de volgende werkzaamheden uit: - Assisteren bij de graafmachine en/of mobiele kraan - In meten, graven, hoogtes uitzetten, het plaatsen van kolken, etc. - Leggen van kabels, leidingen, riool en buizen, van zowel distributie als huis aan huisaansluitingen - Eenvoudige reparaties uitvoeren

 • Slopers

  Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Goes zijn wij op zoek naar slopers die hun handen uit de mouwen willen steken. Het betreft werk wat snel aan te leren valt en het gaat om zowel korte als langlopende klussen, soms op verschillende plekken. Als jij bereid bent je in te zetten om te werken, bieden wij je een afwisselende baan en een goed salaris! Het bezit van een VCA en/of een eigen auto vergroot je inzetbaarheid enorm. Ben je niet in het bezit van een VCA maar laat je zien dat je echt voor dit werk wil gaan, dan bieden wij jou evt. de kans om dit certificaat via ons te behalen.

 • Tractorchauffeurs (bouw)

  Om aan de groeiende vraag van onze relaties te kunnen voldoen zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste tractorchauffeurs. Als tractorchauffeur ben je constant bezig op de dumper met het pendelen tussen werkplaats en opslagplaats. Je vervoert vooral grond en afval. Het gaat hier om een FULLTIME vacature

 • Medewerker riolering

  Voor een goede relatie zijn wij opzoek naar een Medewerker Riolering. Als medewerker riolering werk je met name in het onderhoud van kolken en het rioleringsnetwerk. Denk hierbij ook aan aanleg en reparatiewerk. Het draaien van storingsdiensten behoort ook tot het takenpakket.

 • Montagemedewerker kunststof kozijnen

  Voor een montagebedrijf uit Zeeland zijn wij opzoek naar een montagemedewerker kunststof kozijnen. Als montagemedewerker word je voornamelijk ingezet voor het monteren van kunststof kozijnen, daarnaast zijn er diverse werkzaamheden die in de werkplaats verricht worden. Denk hierbij aan het bewerken van het kunststof kozijn door frezen en zagen.

 • Betontimmerman

  Wij zoeken voor één van onze opdrachtgevers per direct Betontimmermannen. Veel voorkomende werkzaamheden die de betontimmerman uitvoert zijn: - Maatvoeren - Bekistingen maken en verplaatsen - Beton storten - Ontkisten en demonteren - Prefab elementen plaatsen

 • Dakdekker m/v

  Wij zijn op zoek naar een dakdekker! Ben jij een dakdekker die graag aan de slag wilt voor langere tijd, een passie heeft voor het vak en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als dakdekker ben je bezig met het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. De werkzaamheden bestaan uit: • Service en onderhoud van verschillende woningen • Aanleggen en renoveren van verschillende soorten dakbedekking; • Werken met diverse materialen

  5 uur geleden Mavertech B.V. - Heel Zeeland
 • Allround monteur

  Voor meerdere opdrachtgevers door heel Zeeland zijn wij op zoek naar Allround Monteurs! Als Allround Monteur verricht je werkzaamheden op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van storings-, onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden.