Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 178 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Zzp ers timmerman(nen) gezocht

  ZZp er timmerman(nen) gezocht! Handig flexibel en ruime ervaring in de bouw.

  3 weken geleden dakraam specialist - Goes
 • Tegelzetter

  Mozaïek, strakke lijnen, kunst maken.. Zijn dit woorden die jou aanspreekt? Dan ben jij waarschijnlijk de tegelzetter die van elke klus een feestje maakt. Of je nu vierkante tegels lijmt, of mooie mozaïeke kunstwerken maakt, jij wordt blij van het beroep tegelzetten. Waardering voor jouw vakmanschap vind ik belangrijk, en daarom zoek ik jou! Wat ga je doen? De opgebouwde woonwijk is bijna klaar voor oplevering. De badkamer, toilet en keuken moeten betegeld worden, dus daar ben jij. Voor de ene woning zal je standaard tegels lijmen, en bij andere woningen zijn het ware kunstwerken met inwikkelde patronen. Jouw werk als tegelzetter is dus erg divers. Je komt niet alleen in nieuwbouwprojecten terecht. Ook komt het voor dat bij de particuliere klant langs gaat voor renovatie of omdat zij de wens hebben voor een nieuwe badkamer of tegelvloer. Jij hebt dan een adviserende rol want jij weet als vakman immers welke maat tegels het best past in die ruimte. Hierbij raak je de wens van de klant uiteraard niet uit het oog.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Stukadoor

  Bij elke zak Knauf krijg je zin om deze te mengen met water. Je hebt een doel! Jij wilt die wanden strak stucen want dat geeft een weerspiegeling van jouw oog voor detail. Wat ga je doen? Er zijn woningen gebouwd, deze zijn bijna klaar voor oplevering. Wat er nog moet gebeuren is de afwerking. Hiervoor heb ik jou nodig! Jij bent namelijk meester in gladde wanden en plafonds maken. Maar sier stucen vindt jij ook heel leuk om te maken. De ene keer zal je rijtjeshuizen stucen, de andere keer mag je mooie villa’s stucen, jouw werk als stukadoor is dus heel veelzijdig en nooit saai.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Stratenmaker

  Je kent ze vast wel, de foto’s van stratenmakers waarbij er een put met brede spijlen op een fietspad ligt, of een grote boom midden op een voetgangers pad. Jouw eerste gedachte als je dat ziet is, ‘dat zal mij nooit gebeuren als ik deze weg had mogen aanleggen’. Jij weet namelijk de stenen zo neer te leggen dat er een kunstwerk ontstaat wat ook nog eens synchroon ligt. Jij haalt jouw energie uit je werk, en daarom ben ik op zoek naar jou! Wat ga je doen? Wanneer er een nieuwe woonwijk wordt gerealiseerd of er onderhoud aan de weg plaatsvindt in een bestaande woonwijk moeten ook de stenen netjes gelegd worden om een veilige weg te maken voor iedereen. Daar wordt jij voor ingezet. Met jouw oog voor detail weet jij vanuit een tekening de mooiste straten neer te leggen. Zie je een afwijking in de tekening? Je bent dan niet bang om dit te delen met jouw leidinggevende en samen na te denken over een oplossing.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Schilder

  Schilderen is niet zomaar met een verfroller langs muren of kozijnen. Het echte schildersvak vraagt precisie, ervaring en opleiding. Met jouw kennis en inzicht schets jij het perfecte plaatje en oude kozijnen weet jij zo te verbloemen alsof ze net geplaatst zijn. Wat ga je doen? Als Schilder werk je hoofdzakelijk in nieuwbouwpanden of in de onderhoud van gebouwen. Voornamelijk voorzie je hout, kunststof en metaal van een frisse verflaag. Wanneer je onderhoud pleegt kan het ook voorkomen dat er iets beschadigd is of er sprake is van houtrot. Jij bent in staat deze problemen te verhelpen. Met jouw ervaring weet je precies hoe je het verfwerk zo duurzaam mogelijk moet aanbrengen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kennis hebt van verschillende vaardigheden en materialen. Dit omdat je werkt met verschillende ondergronden.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Metselaar

  Word jij er ook zo blij van wanneer je steen na steen een gebouw uit de grond ziet groeien? Met welke kleur baksteen je ook werkt, Jij krijgt het voor elkaar om het gevraagde type huis neer te zetten. De gedachte dat daar een gezin met huisdier komt te wonen, dat jij voor hen een thuis kan maken, dat is toch geweldig! Wat ga je doen? Nadat de uitvoerder de bouw en werktekeningen heeft laten zien weet jij direct wat jou te doen staat. Je hebt een missie! Jij wilt zo snel, maar ook zo efficiënt mogelijk dat mooie gebouw uit de grond metselen. Maar dat gaat nog niet zo simpel als gezegd, zo kan jij goed rekening houden met het metselverband. Ook het berekenen van hoeken en lagen, plaatsen van profielen waar gemetseld wordt, en het op maat maken van de stenen is jou allemaal bekend. De ene keer zal je complete woonwijken metselen, de andere keer mag je het metselwerk van mooie villa’s verzorgen. Aan de hand van jouw ervaring kijk ik of je zelfstandig aan de slag gaat, of dat je samen met een ervaren metselaar te werk gaat. Je krijgt vaak hulp van een opperman zodat deze jou kan helpen met het voorzien van specie, stenen en het voorbereidende werk.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Werkplaatstimmerman

  Meten is weten. Van die term heeft iedereen wel eens gehoord. Maar voor jou is dit een uitspraak die ook daadwerkelijk van toepassing is. Elke dag kunst maken is voor jou vanzelfsprekend. Wanneer jij traptreden ziet, zie jij gelijk hoe deze gezaagd is en met welke materiaal het bewerkt is. Wat ga je doen? Wanneer er woningen gebouwd gaan worden moeten er ook kozijnen, trappen en andere op maat gemaakte houten producten gemaakt worden. Dit mag jij doen! Jij kan aan de hand van een tekening moeiteloos een bouwpakket maken welke perfect in elkaar passen bij het plaatsen in de woningen. Deze tekening krijg je soms aangeleverd maar het komt ook voor dat je een lijst krijgt met afmetingen en waarden waarna jij zelf de tekening mag maken. 3D tekenen is voor jou dan ook bekend terrein. Jij voelt je helemaal eender met de machines. Je weet precies hoe ze werken en waar je op moet letten tijdens het zagen. Geregeld komt het voor dat er een leerling op de werkplaats loopt. Dit vind jij misschien nog wel het leukste van alles. Je mag namelijk jouw kennis en ervaring delen. Deze scholier is immers de toekomst!

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Grondwerker

  Heb je altijd al de natuur onder het gras willen zien? Waar je ook bent, of dit nu op een boerderij is, of bij een struiken gewas, overal liggen kabels of een riolering. Ben jij er niet vies van om een rioolpijp droog te leggen? Dan is mijn vacature voor grondwerker echt wat voor jou! Wat ga je doen? Wanneer je aankomt op je werkplaats bespreekt jouw leidinggevende de werkzaamheden van de dag. Je mag vandaag naar nieuwbouwwoningen. Daar wordt deze week de bekabeling en riolering aangelegd. Hier mag jij met de graafmachine het voorbereidende werk verrichten. Het komt natuurlijk wel eens voor dat je met de graafmachine niet overal bijkomt, dan zal je met een schep verder gaan. Dus je traint ook nog eens je spierballen. Jouw baan is heel divers. Het kan namelijk zomaar zijn dat je volgende week in de wegenbouw terecht komt. Hier zal je de bebuizing onder het asfalt aanleggen en de aardebanen, taluds en bermen afwerken.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Werken en leren in de bouw?

  Vakmasters kijkt graag verder. Ik kijk naar potenties en motivatie. En waar kijk jij naar? Naar ? of naar ? of misschien wel naar?? Waar je ook naar toe kijkt, je voelt je altijd wel verbonden met iets of iemand. Zo heb je vast wel een oom, een vriend(in) of een kennis in bouw. Heb jij wel eens met één van hen aan de tafel gezeten om te vragen hoe het is in de bouw? Moet je echt eens doen! Een echte vakman vertelt namelijk vol passie wat hij of zij voor mooi gebouw heeft mogen neerzetten in onze maatschappij. Voel je bij je zelf ook die passie? Dan nodig ik je graag uit voor een bak koffie. Hoe ziet het leertraject er uit? Heb je mij laten weten geïnteresseerd zijn in een opleiding in de bouw? Gefeliciteerd! Dit is de eerste stap van jouw mooie carrière. Ik nodig jou dan uit om eens kennis te maken met mij en onze organisatie. Zo laat ik je graag mijn enthousiaste collega’s zien welke jou gaan klaarstomen om een eigen stempel te drukken op mooie bouwprojecten. Natuurlijk moeten we ook wel wat serieuze zaken bespreken zoals jouw eventuele vooropleiding, jouw ambities en voorkeuren. Valt mee toch? Zo streng zijn we niet. Als we elkaar leuk vinden en het klikt, dan zal ik je in een testfase zetten. Niet schrikken hoor, ik kijk alleen maar of jij het echt leuk vindt, een toekomst in de bouw. Voor jezelf zijn deze 2 weken ook van groot belang want je zal proeven welke richtingen je zoal hebt en welke richting jou zo aanspreekt. Na die testfase waarin we elkaar nog beter hebben leren kennen kom je terecht op de basis praktijkopleiding in de richting van jouw keuze. Deze duurt ongeveer 3 maanden. Na deze periode ben jij er helemaal klaar voor! Je gaat de grote wereld in, je gaat toffe projecten tegemoet zien, en nog meer kennis opdoen dan je al had.

  een uur geleden Vakmasters B.V. - Goes
 • Timmerman

  Weet jij van een paar stukken hout een waar kunstwerk te maken? Dan ben jij de geboren timmerman die ik zoek! Of je nu een prachtig ontwerp van een architect maakt, of een houten skelet van een bouwtekening, niets is jou te gek. Jij maakt van elke plank een mooi kleurrijk design. Wat ga je doen? Wanneer je aankomt op de bouwplaats zal de uitvoerder jou de bouwtekening voorleggen en je laten zien wat de planning is. De ene keer maak je de bekistingen voor de fundering, de andere keer mag je de kozijnen stellen. Vind jij het toch het leukst om bijvoorbeeld het timmerwerk van de fundering te maken? Geen probleem. Ik kijk altijd met je mee om jou op de beste plek te zetten. Jouw werk als timmerman is heel veelzijdig, dus nooit saai! Aan de hand van jouw ervaring kijk ik of je zelfstandig aan de slag gaat, of dat je samen met een ervaren timmerman te werk gaat.

  2 uur geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Glaszetter

  Voor een onderhoud,- en afwerkingsbedrijf dat actief is in zuid-west Nederland zoeken wij ervaren glaszetters. Je wordt ingezet op grote onderhoud,- en renovatieprojecten, we bieden hierbij langdurig structureel werk. De werkzaamheden bestaan uit het opmeten en plaatsen van beglazing in bestaand en nieuw werk en daarnaast het uitvoeren van kleinschalige timmerwerkzaamheden. Ben jij enthousiast geworden? Bel snel om een afspraak te maken naar 0113-751008 of mail ons je CV zodat we contact met jou op kunnen nemen!

 • Werkvoorbereider / calculator bouw

  Wij zoeken versterking voor het team van calculators, projectleider, werkvoorbereider en uitvoerders. Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het berekenen van materiaal en mankracht. Hiervoor onderhoud je nauw contact met verschillende partijen die betrokken zijn bij de bouwprojecten. In deze functie is het dus belangrijk dat je communicatief vaardig bent, goed kunt plannen en kan schakelen. Je denkt vooruit en je weet wat jouw collega’s doen. Jullie vormen een sterk team om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. En dit natuurlijk allemaal tegen een zo goed mogelijke prijs, die jij berekent en tijdens het project bewaakt. Je hebt een brede functie en staat ervoor open om dingen te leren. Uiteraard weet je ook hoe Autocad en Excel werken.

 • Werfleider infrastructuur en afsvaltwerken

  Gezocht een werfleider infrastructuur en asfaltwerken voor werven van Antwerpen tot Brussel. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Voorbereiding van de werkzaamheden, coördinatie en bijsturing indien nodig - Dagelijkse leiding op verschillende werven, aan meerdere ploegen - Permanent toezicht op kwaliteit en veiligheid - Opmaken van vorderingsstaten en een correcte afhandeling van de projecten - Je beheert het gebruik van materiaal en controleert de toeleveringen

 • Verkoper showroom

  Ben jij gedreven, creatief en een goede adviseur? Dan ben jij wellicht de sanitair- en keukenverkoper die wij zoeken! In deze functie is het jouw taak om de verkoop van het bijzondere sanitair assortiment van onze klant te verzorgen. Vanuit de lifestyle showroom inspireer jij de klanten met jouw kennis en voorkeuren. Je bent hierin verantwoordelijk voor het gehele proces van ontwerp en advisering tot aan het maken van offertes en het sluiten van de verkoop. Daarnaast sta je klaar voor eventuele nazorg.

 • Productiemedewerker/ster

  Ben jij een echte aanpakker, werk je graag met je handen en wil je aan de slag in de productie? Voor onze opdrachtgever in Westdorpe zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker. Je gaat aan het werk in de betonproductie. Na de dagstart met je collega’s ga je in de loods aan de slag: het storten van beton in een mal en verplaatsen van betonproducten met de heftruck zijn een paar van jouw taken.