Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 113 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Werkvoorbereider / support engineer elektro

  Wij willen graag ons team versterken met een gedreven Werkvoorbereider E&I Functieomschrijving Werkvoorbereider E&I / Support Engineer E&I: Als Werkvoorbereider E&I ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werkzaamheden in industrieel onderhoud, bij reparatie, aanpassingen aan bestaande installaties en/of nieuwbouw. Je werkt in dagdienst en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectmanager. Het betreft een functie voor in vaste dienst maar mét de diversiteit van verschillende, tijdelijke en uitdagende projecten. Is dit passend bij jouw wensen, lees dan verder! Jouw Verantwoordelijkheden & werkzaamheden: • Verwerken en voorbereiden van opdrachten van de productieafdelingen (controle tekeningen en uitvoerbaarheid, onderzoek ter plaatse, voorcalculatie etc.) in SAP; • Oplossen van technische problemen samen met de specialisten, coördinatoren, productie en leveranciers; • Uitvoeren van bijkomende administratieve en archiverende werkzaamheden. • Werkpakketten maken uit bestek, • Meer/minderwerk calculeren en indienen, • Maken van werkplanning met progress en het maken van bestellingen, • Expediten van inkoopdelen, • Afhandeling van inkoopfacturen.

 • Dakdekker (m/v)

  Wij zijn op zoek naar een dakdekker! Ben jij een dakdekker die graag aan de slag wilt voor langere tijd, een passie heeft voor het vak en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als dakdekker ben je bezig met het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. De werkzaamheden bestaan uit: • Service en onderhoud van verschillende woningen; • Aanleggen en renoveren van verschillende soorten dakbedekking; • Werken met diverse materialen

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Timmerman (m/v)

  Heb jij 2 rechterhanden en draai jij je hand niet om voor wat timmer- en zaagwerk? Wij zoeken per direct (ervaren) allround timmermannen met ruime ervaring als onderhoudstimmerman. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Heb je ervaring met het maken van o.a. funderingen, stelwerk, kozijnen plaatsen, verbouwen en aftimmerwerk? Kun je goed zelfstandig plannen en werk je nauwkeurig? Dan ben jij de timmerman die wij zoeken!

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Grondwerker (m/v)

  Ben je op zoek naar een leuke baan en vindt je het niet erg om in de buitenlucht te werken? Dan is dit de ideale baan voor jou! Als grondwerker verricht je handmatig graaf- en grondwerkzaamheden. Dit doe je op plekken waar machines niet dicht genoeg in de buurt kunnen komen of waar kabels en buizen liggen. We zoeken zowel ervaren als minder ervaren grondwerkers!

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Aankomend asbestsaneerder (m/v)

  Ben jij dé gediplomeerde deskundige asbest verwijderaar (DAV-er) die wij zoeken, heb jij je rijbewijs B én heb je je VCA certificaat dan zijn wij dringend op zoek naar jou! De werkzaamheden bestaan uit: - het verwijderen van asbest op diverse locaties; - het luchtdicht afsluiten van werkruimten ter voorkoming van verspreiding van asbestdeeltjes; - het verwijderen van asbest toegepast ter isolatie en brandwering in gebouwen (plafonds, wanden, vloeren e.d.), verwerkt in leidingen en andere bouwmaterialen; - het reinigen van werkruimten en het schoonmaken van de gebruikte gereedschappen, apparatuur e.d.; - Medeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen; - Verantwoordelijk voor het op de werkplek naleven van de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Kunstof kozijnmonteur gezocht! (m/v)

  Ben jij handig en heb je ervaring met het plaatsen van kunstof kozijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden bestaan onder andere uit het monteren en afwerken van kunstof kozijnen.

  3 dagen geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Toezichthouder civiele techniek voor een zeeuwse gemeente

  Voor één van de Zeeuwse gemeentes zijn wij per direct op zoek naar toezichthouders civiele techniek. Wij hebben voor deze functie zowel een fulltime functie open staan als een parttime functie. Ben jij per direct beschikbaar voor een opdracht van minimaal 1 jaar als toezichthouder? Lees dan snel verder en reageer! Als toezichthouder civiele techniek heb jij de volgende taken: - Jij bent de rechterhand van de projectleider bij het uitvoeren van de projecten - Jij bent eerste aanspreekpunt voor aannemers, omwonenden, nutsbedrijven en overige instanties - Aansturen van aannemers in het werk op basis van bestekken, tekeningen en werkomschrijvingen - Je neemt de uitgevoerde (deel)werkzaamheden op en maakt berekeningen van uitgevoerde (deel)werkzaamheden aan de hand van opgaven meer/minderwerken verrekenposten - Verrichten van de eerste beoordeling en jij controleert op locatie de uitvoeren van de werkzaamheden - Jij beoordeelt de dagproductie en verwerkt deze in dag rapportages - Jij beoordeelt termijnrekeningen aan de hand van dag rapportages en de uitkomst bespreek jij met de projectleider - Ter plaatse ben jij diegene die aanwijzingen geeft binnen de mogelijkheden van bestek, normen en eigen kennis - Mochten er klachten komen zal jij deze onderzoeken op locatie en zorgen voor een goede afhandeling hiervan - Jij controleert de verkeersafzettingen/omleidingen - Jij zorgt er voor dat rioleringsdetails na de uitvoering van de werkzaamheden worden opgesteld, getekend en ingevoerd in het geautomatiseerd gegevensbestand - Bouwvergaderingen woon jij bij en jij zorgt voor de vastlegging van deze vergaderingen

  3 dagen geleden Tempo Team Goes - Heel Zeeland
 • Monteur installatietechniek

  Ben jij een vakman met een gezonde werklust,een innovatieve en adviserende denkwijze en goede technische kennis? Dan vormen we samen een team die naar complete duurzame oplossingen streeft en maken we graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. De afdeling Service & Onderhoud is op zoek naar een monteur voor de kleinere installatieklussen om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen. Je werkt zelfstandig of met een collega samen. Tijdens je dagelijkse werk kom je verschillende installaties tegen van sanitair en CV tot airco’s en warmtepompen. Je bent bekend met installatiewerk en wil jezelf hierin verder ontwikkelen. Beheers je dit alles nog niet? Geen enkel probleem, via een persoonlijk leerplan blijf je ontwikkelen. Kortom: een uitdagende, zelfstandige en vooral veelzijdige functie met veel ontwikkel mogelijkheden!

  3 dagen geleden SamanGroep - Zierikzee
 • Monteur service & onderhoud

  Ben jij een vakman met een gezonde werklust,een innovatieve en adviserende denkwijze en goede technische kennis? Dan vormen we samen een team die naar complete duurzame oplossingen streeft en maken we graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken. Je bent het gezicht van Saman Groep, want je komt veel bij klanten over de vloer. Voor hen onderhoudt je veel verschillende installaties, zoals luchtbehandelingsinstallaties, gas en cv. Maar ook duurzame installaties zoals warmtepompen en zonneboilers, staan op de lijst van onze Monteur Service & Onderhoud. Het is een afwisselende functie waarbij iedere dag een nieuwe uitdaging op je te wachten staat. Voldoe je (nog) niet aan alle kwalificaties voor deze functie? Geen probleem! Wij bieden volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.

  3 dagen geleden SamanGroep - Zierikzee
 • Bouwkundig verkoper bouwdelen (m/v)

  Ben jij in staat om een nieuwe afdeling vorm te geven en tot een succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verkoper Prefab Bouwdelen. In deze functie onderhoud je contacten met zakelijke relaties in Zuidwest Nederland. In overleg met de commerciële afdelingen werk je de aanvragen voor bouwkundige prefab dak oplossingen (zoals prefab kappen, zoldervloeren, wanden, topgevels, dakkapellen enz.) uit, en vertaal je die in offertes voor klanten. Daarnaast onderhandel je met leveranciers over de prijzen en leveringen.

 • Monteur kozijnen / zonwering

  Hogazon op zoek uitbreiding van haar team. Wij staan voor kwaliteit en service en zoeken collega’s die daarbij passen. Ben jij niet bang voor een uitdaging, heb je technisch inzicht, doorzettingsvermogen, humor en wil je graag leren, dan hebben wij een leuk en klein team om mee aan de slag te gaan om onze klanten blij te maken. Hogazon is een bedrijf met een lange geschiedenis in Zeeland. Al meer dan 35 jaar staat de naam Hogazon garant voor kwaliteit en klantgerichtheid. Op de mooie locatie in Vlissingen zijn een showroom, werkplaats en magazijn gevestigd.

 • Tegelzetter

  Mozaïek, strakke lijnen, kunst maken.. Zijn dit woorden die jou aanspreekt? Dan ben jij waarschijnlijk de tegelzetter die van elke klus een feestje maakt. Of je nu vierkante tegels lijmt, of mooie mozaïeke kunstwerken maakt, jij wordt blij van het beroep tegelzetten. Waardering voor jouw vakmanschap vind ik belangrijk, en daarom zoek ik jou! Wat ga je doen? De opgebouwde woonwijk is bijna klaar voor oplevering. De badkamer, toilet en keuken moeten betegeld worden, dus daar ben jij. Voor de ene woning zal je standaard tegels lijmen, en bij andere woningen zijn het ware kunstwerken met inwikkelde patronen. Jouw werk als tegelzetter is dus erg divers. Je komt niet alleen in nieuwbouwprojecten terecht. Ook komt het voor dat bij de particuliere klant langs gaat voor renovatie of omdat zij de wens hebben voor een nieuwe badkamer of tegelvloer. Jij hebt dan een adviserende rol want jij weet als vakman immers welke maat tegels het best past in die ruimte. Hierbij raak je de wens van de klant uiteraard niet uit het oog.

  3 dagen geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Stratenmaker

  Je kent ze vast wel, de foto’s van stratenmakers waarbij er een put met brede spijlen op een fietspad ligt, of een grote boom midden op een voetgangers pad. Jouw eerste gedachte als je dat ziet is, ‘dat zal mij nooit gebeuren als ik deze weg had mogen aanleggen’. Jij weet namelijk de stenen zo neer te leggen dat er een kunstwerk ontstaat wat ook nog eens synchroon ligt. Jij haalt jouw energie uit je werk, en daarom ben ik op zoek naar jou! Wat ga je doen? Wanneer er een nieuwe woonwijk wordt gerealiseerd of er onderhoud aan de weg plaatsvindt in een bestaande woonwijk moeten ook de stenen netjes gelegd worden om een veilige weg te maken voor iedereen. Daar wordt jij voor ingezet. Met jouw oog voor detail weet jij vanuit een tekening de mooiste straten neer te leggen. Zie je een afwijking in de tekening? Je bent dan niet bang om dit te delen met jouw leidinggevende en samen na te denken over een oplossing.

  3 dagen geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Metselaar

  Word jij er ook zo blij van wanneer je steen na steen een gebouw uit de grond ziet groeien? Ik wel! Met welke kleur baksteen je ook werkt, Jij krijgt het voor elkaar om het gevraagde type huis neer te zetten. De gedachte dat daar een gezin met huisdier komt te wonen, dat jij voor hen een thuis kan maken, dat is toch geweldig! Wat ga je doen? Nadat de uitvoerder de bouw en werktekeningen heeft laten zien weet jij direct wat jou te doen staat. Je hebt een missie! Jij wilt zo snel, maar ook zo efficiënt mogelijk dat mooie gebouw uit de grond metselen. Maar dat gaat nog niet zo simpel als gezegd, zo kan jij goed rekening houden met het metselverband. Ook het berekenen van hoeken en lagen, plaatsen van profielen waar gemetseld wordt, en het op maat maken van de stenen is jou allemaal bekend. De ene keer zal je complete woonwijken metselen, de andere keer mag je het metselwerk van mooie villa’s verzorgen. Aan de hand van jouw ervaring kijk ik of je zelfstandig aan de slag gaat, of dat je samen met een ervaren metselaar te werk gaat. Je krijgt vaak hulp van een opperman zodat deze jou kan helpen met het voorzien van specie, stenen en het voorbereidende werk.

  3 dagen geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland
 • Werkplaatstimmerman

  Meten is weten. Van die term heeft iedereen wel eens gehoord. Maar voor jou is dit een uitspraak die ook daadwerkelijk van toepassing is. Elke dag kunst maken is voor jou vanzelfsprekend. Wanneer jij traptreden ziet, zie jij gelijk hoe deze gezaagd is en met welke materiaal het bewerkt is. Wat ga je doen? Wanneer er woningen gebouwd gaan worden moeten er ook kozijnen, trappen en andere op maat gemaakte houten producten gemaakt worden. Dit mag jij doen! Jij kan aan de hand van een tekening moeiteloos een bouwpakket maken welke perfect in elkaar passen bij het plaatsen in de woningen. Deze tekening krijg je soms aangeleverd maar het komt ook voor dat je een lijst krijgt met afmetingen en waarden waarna jij zelf de tekening mag maken. 3D tekenen is voor jou dan ook bekend terrein. Jij voelt je helemaal eender met de machines. Je weet precies hoe ze werken en waar je op moet letten tijdens het zagen. Geregeld komt het voor dat er een leerling op de werkplaats loopt. Dit vind jij misschien nog wel het leukste van alles. Je mag namelijk jouw kennis en ervaring delen. Deze scholier is immers de toekomst!

  3 dagen geleden Vakmasters B.V. - Heel Zeeland