Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mavertech B.V.

t.a.v. Mavertech B.V. MIDDELBURG

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Mechanisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor opdrachtgever op zoek naar een Mechanisch Onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur ben je bezig met het onderhouden van het machinepark en verhelpen van storingen. Het doel van de functie is het realiseren van een goed draaiend machinepark met een minimum aan downtime en storingen. Heb jij ervaring als mechanisch onderhoudsmonteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  2 dagen geleden Techniek (Heel Zeeland)
 • Smeertechnisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor opdrachtgever opzoek naar een smeertechnisch specialist. Heb jij ervaring met mechanisch onderhoud? Geen hoogtevrees, ben je leergierig en voel je je aangetrokken tot een werkomgeving die constant in ontwikkeling is en waar flexibiliteit, kwaliteit, saamhorigheid en betrokkenheid de basis vormen voor een nieuwe loopbaan? Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het complete smeertechnische onderhoud, een zeer belangrijke taak dus. Je voert daarnaast ook metingen uit om de conditie van installaties te bepalen en optimaliseert het smeerprogramma, tot slot constateer en rapporteer jij afwijkingen en komt met verbetervoorstellen waar nodig!

  2 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Ervaren hovenier

  Heb jij het groen in de vingers en ben jij opzoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  2 dagen geleden Agrarisch (Heel Zeeland)
 • Timmerman

  Heb jij 2 rechterhanden en draai jij je hand niet om voor wat timmer- en zaagwerk? Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek een (ervaren of leerling) timmerman. De dagelijkse bezigheden bestaan voornamelijk uit de aan- en verbouw, renovatie en onderhoud aan woningen en mogelijk bedrijfspanden. Jou werkdagen zullen dus zeer gevarieerd zijn; van het zetten tot een nieuwe aanbouw tot het bezig zijn met een nokverhoging tot het restaureren van diverse monumentale panden. Kortom, je snapt hoe je een technische tekeningen moet lezen en welke materialen je hiervoor het beste kunt gebruiken.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Ervaren schilder

  Kwaliteit en precisie dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Ben jij een betrouwbare en ervaren schilder? Dan is Mavertech opzoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de provincie Zeeland zijn we op zoek naar schilders met ervaring. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd schildersbedrijf die actief is in de particuliere sector. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever.

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Grondwerker

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een ervaren grondwerker die het team aanvult. Als grondwerker verricht je handmatig graaf- en grondwerkzaamheden, dit doe jij op de plekken waar machines niet dicht genoeg in de buurt kunnen komen of waar kabels en buizen liggen. Maar dat is voor jou als ervaren grondwerker niets nieuws! Ben jij na een dag met de schep in de handen nog net zo enthousiast solliciteer dan zeker!

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Stratenmaker

  Ben jij de ervaren stratenmaker waar Mavertech naar opzoek is? Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren stratenmaker die van aanpakken weet en zelfstandig kan werken. Samen met de opperman zullen jullie op verschillende plekken aan het werk gaan. Als stratenmaker zal jij je het grootste gedeelte bezig houden met het aanleggen van nieuwe bestratingen. Het zou fijn zijn als je snel en accuraat kunt werken, en van de frisse buitenlucht houdt!

  2 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)