Mavertech B.V.

t.a.v. Mavertech B.V.
t.a.v. Mavertech B.V.

Domburgs Schuitvlot 19
4331 NE MIDDELBURG
0118-416266 (thuis), 0118-416266 (werk), 0118-416266 (mobiel)

Wij hebben 13 vacatures voor jou

 • Leerzame stageplek aangeboden

  Mavertech is een uitzendbureau welke klaar staat voor haar medewerkers, welke mee denkt met de opdrachtgever en er altijd voor gaat om de juiste kandidaat op juiste plek te plaatsen! Als team zoeken wij samen continu naar de beste oplossingen, denken vooruit of schakelen snel en hebben veel ambitie dát maakt team Mavertech uniek! Mavertech is opzoek naar een enthousiaste stagair die de medewerkers van Mavertech wilt komen ondersteunen! Je zal komen werken in een dynamische omgeving en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen of vragen te stellen. Natuurlijk zijn er altijd je collega’s waar je op kunt terugvallen. Je wordt begeleid door één van de vaste medewerkers op de vestiging. Wij zoeken een stagiaire die minstens 4 dagen per week mee kan werken op ons kantoor in Middelburg. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het maken van een opdracht of schrijven van een verslag, en wanneer je hierbij hulp nodig hebt zijn wij ervoor jou.

  gisteren Stage (Middelburg)
 • Interieurverzorger(ster)

  Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek naar een interieurverzorger/ster. Krijg jij een blij gevoel wanneer de boel weer schoon een netjes is? Ben je bereid de handen uit te mouwen te steken en weet je wanneer het nodig is om een stapje harder te zetten? Lees dan snel onderstaande functie omschrijving! Het betreft het schoonmaken van vakantiehuizen en stacaravans, in omgeving Walcheren. De werkzaamheden zullen zijn voor 2 á 3 dagen per week, voornamelijk op vrijdag, zaterdag en maandag. De werktijden zijn van 09:00 tot ± 15:00. Betreft het vervoer wordt er afgesproken op een centraal ophaalpunt, hier kun jij instappen om vervolgens naar het werk gebracht te worden. Het is dus wel van belang dat jij zelfstandig naar het ophaalpunt kan komen.

  gisteren Schoonmaak (Middelburg)
 • Stratenmaker

  Ben jij de ervaren stratenmaker waar Mavertech naar opzoek is? Voor onze opdrachtgever zijn opzoek naar een ervaren stratenmaker die van aanpakken weet, samen met de opperman zullen jullie op verschillende plekken in Zeeland aan het werk gaan. Als stratenmaker zal jij je het grootste gedeelte bezig houden met het aanleggen van nieuwe bestratingen. Het zou fijn zijn als je snel en accuraat kunt werken, en van de frisse buitenlucht houdt!

 • Reachtruckchaffeur

  Als logistiek medewerker inkomende goederen ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen binnen ons warehouse. Je ontvangt de goederen van onze leveranciers waarna je deze op basis van de pakbon controleert. Daarna verwerk je ze in ons systeem. Je gaat hierbij nauwkeurig te werk, zodat de goederen op de juiste locaties terecht komen en alle processen in het magazijn vlekkeloos.

  gisteren Productie (Middelburg)
 • Heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Er zal gewerkt worden volgens de voorgeschreven werkmethode. Het is erg belangrijk dat er gewerkt zal worden volgens de veiligheidsregels. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimten.

  gisteren Productie (Heel Zeeland)
 • Elektromonteur

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar vakbekwame elektromonteur . Wil jij een belangrijke schakel zijn, in het totaal proces van het aanleggen, aansluiten tot het opstarten? Lees dan snel verder! Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van kabel trace, kabels trekken, het aansluiten van de machines, plaatsen van de schakelkasten, aansluiten van de schakelkasten, afstellen I/O t/m de I/O test. Beschik jij over dit technische inzicht en kan jij zowel in een groep collega’s als zelfstandig werken? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer direct!

  gisteren Techniek (Heel Zeeland)
 • Procesoperator

  Voor verschillende opdrachtgevers is Mavertech opzoek naar enthousiaste procesoperators. Wil jij een belangrijke schakel zijn in het productieproces als Procesoperator? Jij bent verantwoordelijk voor de continuïteit van alle productieafdelingen van het bedrijf. Je hebt een voorbeeldfunctie en zorgt voor de aansturing van een aantal collega’s, je bewaakt en controleert het batchproces van de productie-units. Je doet dit zodanig dat aan de vereiste specificaties wordt voldaan en dat de geldende veiligheids – en milieuvoorschriften worden nageleefd. Wat ga je doen? Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het besturen van het productieproces, wat uitvoerend wordt gedaan door een computergestuurde productielijn. Je weet machines af- en om te stellen en draagt zorg voor de juiste kwaliteit. Het is jouw taak om de voortgang van het productieproces te analyseren en te controleren. Niet alleen volg je procedures en werkschema’s op, ook ontwikkel je voldoende inzicht en lef om met verbetervoorstellen te komen. Beschik jij over dit technische inzicht? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer direct!

  gisteren Techniek (Heel Zeeland)
 • Montage medewerker

  Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek naar een montage medewerker voor de montage en/of demontage van middelzware constructies. Jij zal samen met een leuk team bezig zijn op verschillende projecten welke gemonteerd of juist gedemonteerd moeten worden. Ben jij al een ervaren montage medewerker of ben heb jij hierin nog geen ervaring maar zou je dit graag willen leren? Dan zien wij graag zou CV en motivatiebrief tegemoet.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Gecertificeerde lasser

  De opdrachtgever van Mavertech is opzoek naar een ervaren lasser. Ben jij een gecertificeerde lasser en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij van Mavertech jou verder helpen! Als gecertificeerd lasser zal jij worden ingezet in het constructielassen met elektrode en halfautomaat. Jij zal continu bezig zijn met het afwegen van het juiste lasmetaal bij het behorende werk, dus een heel stuk zelfstandigheid komt in deze functie zeker terug. Naast het lassen ben je tevens vaardig in het verwerken/bewerken van metalen (plaat/buis/profiel).

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Smeertechnisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor opdrachtgever opzoek naar een smeertechnisch specialist, spreekt de onderstaande functie omschrijving jou aan solliciteer dan snel! Heb jij ervaring met mechanisch onderhoud? Geen hoogtevrees, ben je leergierig en voel je je aangetrokken tot een werkomgeving die constant in ontwikkeling is en waar flexibiliteit, kwaliteit, saamhorigheid en betrokkenheid de basis vormen voor een nieuwe loopbaan? Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het complete smeertechnische onderhoud, een zeer belangrijke taak dus. Je voert daarnaast ook metingen uit om de conditie van installaties te bepalen en optimaliseert het smeerprogramma, tot slot constateer en rapporteer jij afwijkingen en komt met verbetervoorstellen waar nodig!

 • Allround monteur

  Mavertech is voor zijn opdrachtgever opzoek naar een allround monteur. Deze functie is echt allround want de werkzaamheden zijn zowel op mechanisch als elektrische gebied. Verder ben jij verantwoordelijk voor onder andere het oplossen van verschillende storingen en het plegen van (preventief) onderhoud. In deze functie krijgt u veel vrijheid en zal u zowel zelfstandig werken als in teamverband.

  gisteren Techniek (Middelburg)
 • Aanpakkers met vca

  Mavertech is opzoek naar aanpakkers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken, en in het bezit zijn van een geldig VCA diploma! Daarnaast is het prettig dat jij op een logische wijze kan nadenken en in het bezit bent van gezond verstand, zodat wij jou op diverse werkplekken aan het werk kunnen stellen. Dus kortom; Ben jij in het bezit van VCA, logische denkwijze en gezond verstand? En vind jij het leuk om samen met Mavertech opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je CV en motivatie naar werk@mavertech.nl of bel gerust voor meer informatie!

  gisteren Overige (Middelburg)
 • Aanpakkers met vca

  Mavertech is opzoek naar aanpakkers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken, en in het bezit zijn van een geldig VCA diploma! Daarnaast is het prettig dat jij op een logische wijze kan nadenken en in het bezit bent van gezond verstand, zodat wij jou op diverse werkplekken aan het werk kunnen stellen. Dus kortom; Ben jij in het bezit van VCA, logische denkwijze en gezond verstand? En vind jij het leuk om samen met Mavertech opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je CV en motivatie naar werk@mavertech.nl of bel gerust voor meer informatie!

  gisteren Techniek (Middelburg)
Mavertech B.V.

Domburgs Schuitvlot 19
4331 NE MIDDELBURG
0118-416266 (thuis), 0118-416266 (werk), 0118-416266 (mobiel)