Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mavertech B.V.

t.a.v. Mavertech B.V. MIDDELBURG

Wij hebben 11 vacatures voor jou

 • Interieurverzorger(ster)

  Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek naar een interieurverzorger/ster. Krijg jij een blij gevoel wanneer de boel weer schoon een netjes is? Ben je bereid de handen uit te mouwen te steken en weet je wanneer het nodig is om een stapje harder te zetten? Lees dan snel onderstaande functie omschrijving! Het betreft het schoonmaken van vakantiehuizen en stacaravans, in omgeving Walcheren. De werkzaamheden zullen zijn voor 3 á 4 dagen per week, voornamelijk op vrijdag, zaterdag en maandag. De werktijden zijn van 09:00 tot ± 15:00. Betreft het vervoer wordt er afgesproken op een centraal ophaalpunt, hier kun jij instappen om vervolgens naar het werk gebracht te worden. Het is dus wel van belang dat jij zelfstandig naar het ophaalpunt kan komen.

  2 dagen geleden Overige (Middelburg)
 • Interieurverzorger(ster)

  Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek naar een interieurverzorger/ster. Krijg jij een blij gevoel wanneer de boel weer schoon een netjes is? Ben je bereid de handen uit te mouwen te steken en weet je wanneer het nodig is om een stapje harder te zetten? Lees dan snel onderstaande functie omschrijving! Het betreft het schoonmaken van vakantiehuizen en stacaravans, in omgeving Walcheren. De werkzaamheden zullen zijn voor 3 á 4 dagen per week, voornamelijk op vrijdag, zaterdag en maandag. De werktijden zijn van 09:00 tot ± 15:00. Betreft het vervoer wordt er afgesproken op een centraal ophaalpunt, hier kun jij instappen om vervolgens naar het werk gebracht te worden. Het is dus wel van belang dat jij zelfstandig naar het ophaalpunt kan komen.

  2 dagen geleden Schoonmaak (Middelburg)
 • Werkvoorbereider

  Mavertech is voor een opdrachtgever op zoek naar een werkvoorbereider met kennis van de techniek. De functie is zeer veelzijdig, jou werkzaamheden zullen als volgt zijn: Jij bent het aanspreekpunt voor de monteurs om toelichting te geven over de projecten waar de zonnepanelen of zonneboilers geplaatst zullen worden. Wanneer de monteurs hierover vragen hebben ben jij dus het eerste aanspreekpunt, en denk je mee over de juiste mogelijkheden of oplossingen. Dit geldt hetzelfde voor de magazijnmedewerker die ervoor zorgt dat dagelijks de materialen gereed staan voor de monteurs, en zorgt dat de voorraad van de materialen op orde blijft. Daarnaast zal jij de collega van de planning ondersteunen met het zo efficiënt mogelijk plannen en voorbereiden van de projecten voor de monteurs.

  5 dagen geleden Techniek (Serooskerke)
 • Onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een mechanisch onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur houdt jij je bezig met het onderhouden van het machinepark en verhelpen van storingen. Het doel van de functie is het realiseren van een goed draaiend machinepark met een minimum aan downtime en storingen. Heb jij ervaring als mechanisch onderhoudsmonteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  5 dagen geleden Techniek (Yerseke)
 • Process operators

  Mavertech is voor een opdrachtgever op zoek naar een process operator. Kan jij zorgen voor de controle en besturing van diverse installaties, hiervoor word jij ingezet op meerdere productie-units. De werkzaamheden worden in vijfploegendiensten uitgevoerd. In de toekomst is er via de opdrachtgever een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een persoonlijk ontwikkelingstraject, zo is het mogelijk om door te groeien naar een leidinggevende positie. Ben jij de process operator waar onze opdrachtgever naar opzoek is? • Een techneut die graag in control is; • Een teamspeler met een sterke focus op veiligheid; • Leergierig en zoek je geen baan, maar een loopbaan;

  5 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Houtkachel specialist

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een allround technisch medewerker die helpt bij het plaatsen en installeren van houtkachels en rookkanalen. Onze opdrachtgever is een mooi familie bedrijf gevestigd in Middelburg. Naast het verzorgen van nieuwe rookkanalen, nieuwe kachels en het vegen van schoorstenen houdt de opdrachtgever zich ook bezig met het reinigen van objecten en glasbewassing. Jij gaat je bezig houden met : • Het plaatsen van houtkachels • Het plaatsen van de rookkanalen • Het reinigen van rookkanalen • Het vegen van schoorstenen

  5 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Monteur kunststofkozijnen

  Mavertech is voor zijn betrouwbare opdrachtgever opzoek naar een kozijn monteur. Heb jij hier ervaring mee of heb jij de ambitie om dit onder de knie te krijgen? Lees dan snel verder: Samen met een leuk team van ervaren monteurs ga jij dagelijks aan de slag om een project tip top af te ronden. Jou werkzaamheden tijdens dit project zijn: - Het verwijderen van oude kozijnen of onderdelen. - Het voorbereiden en gereed maken van de kozijnen en van de werkplek. - Dit zodat de ervaren monteurs direct kunnen overgaan met het plaatsen van de nieuwe kozijnen, hierbij assisteer jij. - Wanneer de prachtig mooie nieuwe kozijnen geplaatst zullen deze afgewerkt worden door jou. - Als alles afgewerkt is zal de werkplek opgeruimd worden en gaan jullie door naar het volgende project of het volgende raam of rolluik wat vervangen moet worden. Zie jij de schets van de werkdag hierboven helemaal zitten? Dan zien wij graag jou CV en motivatie tegemoet, wanneer wij deze ontvangen hebben vertellen wij graag nog meer over deze toffe functie met doorgroei mogelijkheden.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Schilder

  Kwaliteit en precisie dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Ben jij een betrouwbare en ervaren schilder? Dan is Mavertech opzoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de provincie Zeeland zijn we op zoek naar schilders met ervaring. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd schildersbedrijf die actief is in de particuliere sector. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Goes)
 • Asbestsaneerder

  Ben jij dé gediplomeerde deskundige asbest verwijderaar (DAV-er) waar Mavertech naar opzoek is? Lees dan snel onderstaande tekst waarin wij de dag voor jou beschrijven. Het bedrijf is in het bezit van een asbestverwijderingscertificaat SC 530. Daartoe hebben ze een team van asbestsaneerders samengesteld die fulltime in heel Zeeland, maar voornamelijk in Zeeuws-Vlaanderen, asbest verwijderen. De medewerkers gaan in groepen op pad. Eenmaal aangekomen op de locatie trekken ze pakken aan en zetten ze zuurstofhelmen op, voor de persoonlijke bescherming tegen het schadelijke asbest. Per twee ruimen de saneerders het asbest op in ploegen van telkens 2 á 3 uur. Vervolgens wisselt de ploeg en wassen en douchen de twee eerste saneerders zich in een portcabine. Dit wisselt elkaar af totdat de werkdag om is. Hierbij de werkzaamheden kort voor u uitgeschreven; • Het verwijderen van asbest op diverse locaties; • Het luchtdicht afsluiten van werkruimten ter voorkoming van verspreiding van asbestdeeltjes; • Het reinigen van werkruimten en het schoonmaken van de gebruikte gereedschappen, apparatuur e.d.; • Medeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen; • Verantwoordelijk voor het op de werkplek naleven van de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever.

  5 dagen geleden Bouw en installatie (Heel Zeeland)
 • Vakbekwame hovenier

  Heb jij het groen in je vingers en je op zoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  5 dagen geleden Agrarisch (Middelburg)
 • Ervaren heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Er zal gewerkt worden volgens de voorgeschreven werkmethode. Het is erg belangrijk dat er gewerkt zal worden volgens de veiligheidsregels. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimten.

  5 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)