Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mavertech B.V.

t.a.v. Mavertech B.V. MIDDELBURG

Wij hebben 14 vacatures voor jou

 • Logisiek medewerker

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar logistiek medewerkers. Je gaat aan de slag op een van de terminals in Vlissingen-Oost Je verricht laad- en loswerkzaamheden. Dit doe je handmatig of met behulp van een heftruck. Je gaat werken met loodconcentraat. Om hiermee te mogen werken, zijn er strikte protocollen, waaronder het juist dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen. Je gaat aan de slag in een leuk en hecht team. Je gaat werken in 2 ploegen, dagdienst en avonddienst, dit wisselt per week hiervoor geldt een ploegentoeslag.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Schilder

  Kwaliteit en precisie dat is waar de opdrachtgever van Mavertech voor staat! Ben jij een betrouwbare ervaren schilder? Dan is Mavertech opzoek naar jou! Voor een schildersbedrijf in de provincie Zeeland zijn we op zoek naar schilders met ervaring. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd schildersbedrijf die actief is in de particuliere sector. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever. Wanneer het gehele proces nabehoren verloopt, is er de mogelijkheid om op termijn bij de opdrachtgever in vaste dienst tetreden.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Uitdagende stageplek !

  Mavertech is een uitzendbureau welke klaar staat voor haar medewerkers, welke mee denkt met de opdrachtgever en er altijd voor gaat om de juiste kandidaat op juiste plek te plaatsen! Als team zoeken wij samen continu naar de beste oplossingen, denken vooruit of schakelen snel en hebben veel ambitie dát maakt team Mavertech uniek! Mavertech is vanaf januari opzoek naar een enthousiaste stagair die de medewerkers van Mavertech wilt komen ondersteunen! Je zal komen werken in een dynamische omgeving en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen of vragen te stellen. Natuurlijk zijn er altijd je collega’s waar je op kunt terugvallen. Je wordt begeleid door één van de vaste medewerkers op de vestiging. Wij zoeken een stagiaire die minstens 4 dagen per week mee kan werken op ons kantoor in Middelburg. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het maken van een opdracht of schrijven van een verslag, en wanneer je hierbij hulp nodig hebt zijn wij ervoor jou.

  3 dagen geleden Stage (Middelburg)
 • Asbestsaneerder

  Ben jij dé gediplomeerde deskundige asbest verwijderaar (DAV-er) waar Mavertech naar opzoek is? Lees dan snel onderstaande tekst waarin wij de dag voor jou beschrijven. Het bedrijf is in het bezit van een asbestverwijderingscertificaat SC 530. Daartoe hebben ze een team van asbestsaneerders samengesteld die fulltime in heel Zeeland, maar voornamelijk in Zeeuws-Vlaanderen, asbest verwijderen. De medewerkers gaan in groepen op pad. Eenmaal aangekomen op de locatie trekken ze pakken aan en zetten ze zuurstofhelmen op, voor de persoonlijke bescherming tegen het schadelijke asbest. Per twee ruimen de saneerders het asbest op in ploegen van telkens 2 á 3 uur. Vervolgens wisselt de ploeg en wassen en douchen de twee eerste saneerders zich in een portcabine. Dit wisselt elkaar af totdat de werkdag om is. Hierbij de werkzaamheden kort voor u uitgeschreven; • Het verwijderen van asbest op diverse locaties; • Het luchtdicht afsluiten van werkruimten ter voorkoming van verspreiding van asbestdeeltjes; • Het reinigen van werkruimten en het schoonmaken van de gebruikte gereedschappen, apparatuur e.d.; • Medeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen; • Verantwoordelijk voor het op de werkplek naleven van de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Procesoperator foodsector

  Ben jij in het bezit van Vapro A en/of B en beschikbaar dan zoeken wij jou! Als procesoperator food ben je de schakel binnen het productieproces. Je zorgt dat productiemiddelen goed op elkaar zijn afgestemd. Je vult de grondstoffen aan en bedient de machines. Je voert kwaliteitscontroles uit en in geval van kleine storingen verhelp je deze. De werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende ploegen, hiervoor geldt een ploegentoeslag.

  3 dagen geleden Techniek (Kapelle)
 • Vakbekwame hovenier

  Heb jij het groen in je vingers en je op zoek naar een leuke baan in de groenvoorziening? Wil je meewerken in een team, waarin we topkwaliteit in groenaanleg en -onderhoud waarmaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hovenier voer jij zelfstandig als in teamverband hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.

  3 dagen geleden Agrarisch (Middelburg)
 • Verhuizer

  Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan waarin je actief bezig kan zijn? Dan zijn wij van Mavertech opzoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een sterke verhuizer. Als verhuizer ben jij verantwoordelijk voor het correct en schade vrij verhuizen van goederen, dit zal op zowel bij bedrijven als particulieren klanten zijn door heel Zeeland.

  3 dagen geleden Overige (Middelburg)
 • Timmerman

  Heb jij 2 rechterhanden en draai jij je hand niet om voor wat timmer- en zaagwerk? Mavertech is voor een opdrachtgever opzoek een (ervaren of leerling) timmerman. De dagelijkse bezigheden bestaan voornamelijk uit de aan- en verbouw, renovatie en onderhoud aan woningen en mogelijk bedrijfspanden. Jou werkdagen zullen dus zeer gevarieerd zijn; van het zetten tot een nieuwe aanbouw tot het bezig zijn met een nokverhoging tot het restaureren van diverse monumentale panden. Kortom, je snapt hoe je een technische tekeningen moet lezen en welke materialen je hiervoor het beste kunt gebruiken.

  3 dagen geleden Bouw en installatie (Middelburg)
 • Heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Er zal gewerkt worden volgens de voorgeschreven werkmethode, en het is erg belangrijk de veiligheidsregels nauwkeurig opgevolgd worden. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimtes.

  3 dagen geleden Overige (Ritthem)
 • Heftruckchauffeur

  Kan jij onder leiding de gevraagde heftruck werkzaamheden en overige logistieke werkzaamheden uitvoeren? Er zal gewerkt worden volgens de voorgeschreven werkmethode, en het is erg belangrijk de veiligheidsregels nauwkeurig opgevolgd worden. De werkzaamheden zullen plaats vinden in een productiebedrijf met verschillende opslagruimtes.

  3 dagen geleden Logistiek en transport (Ritthem)
 • Elektromonteur

  Heb jij je diploma installatie techniek en ben jij op zoek naar een baan waarin je veel contact hebt met mensen? Lees dan snel onderstaande vacature en solliciteer bij Mavertech! Na een gedegen inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag. Dit zijn de verwachte werkzaamheden na jou inwerkperiode: • Jij kan zelfstandig diverse apparatuur repareren, onderhouden en testen; • Jij kan preventief onderhoud verrichten; • Jij kan uitleg geven aan klanten over de werking en het onderhoud van de apparatuur en installatie; • Jij kan een positieve indruk achterlaten;

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Flensmonteur

  Ben jij een echte vakman en opzoek naar een uitdagende baan? Voor één van onze opdrachtgevers is Mavertech opzoek naar een flensmonteur die graag in de industrie aan de slag gaat. Je gaat werken op één van de grootste industriële werklocatie van Nederland. We bieden jou geen baan maar een carrière aan! Volop doorgroei mogelijkheden en elke dag leer je hopelijk weer iets nieuws. Of het gaat om vast flensverbindingen met laswerk, losse flensverbindingen, draadflenzen of het vonkvrij demonteren van flensverbindingen, dit is jouw werkterrein. Een werkterrein waar veiligheid zeer belangrijk is. De juiste kennis van veiligheidsvoorschriften, studbolts, flens soorten, pakkingen & afdichtingen (appendages), openen en sluiten moerbouten, flensverbindingen, keer- en vlinderkleppen en flens gereedschappen heb jij. Mocht je niet beschikken over de gevraagde ervaring en kennis, er is ook ruimte voor starters die wel beschikken over een flenscertificaat. Zoek jij een baan met een passend salaris en doorgroei mogelijkheden, solliciteer dan direct!

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)
 • Smeertechnisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor opdrachtgever opzoek naar een smeertechnisch specialist, spreekt de onderstaande functie omschrijving jou aan solliciteer dan snel! Heb jij ervaring met mechanisch onderhoud? Geen hoogtevrees, ben je leergierig en voel je je aangetrokken tot een werkomgeving die constant in ontwikkeling is en waar flexibiliteit, kwaliteit, saamhorigheid en betrokkenheid de basis vormen voor een nieuwe loopbaan? Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het complete smeertechnische onderhoud, een zeer belangrijke taak dus. Je voert daarnaast ook metingen uit om de conditie van installaties te bepalen en optimaliseert het smeerprogramma, tot slot constateer en rapporteer jij afwijkingen en komt met verbetervoorstellen waar nodig!

  3 dagen geleden Techniek (Buiten Zeeland)
 • Allround monteur / storingsmonteur

  Mavertech is voor zijn opdrachtgever opzoek naar een allround monteur / storingsmonteur. Deze basisactiviteit van deze functie het technische onderhoud. Verder ben jij verantwoordelijk voor onder andere het oplossen van verschillende storingen en het plegen van (preventief) onderhoud. In deze functie krijg jij veel vrijheid en zal jij zowel zelfstandig als in teamverband werken. De werklocatie is Rotterdam (Moerdijk). Wanneer het gehele proces na behoren verloopt is er grote kan op een vast dienstverband.

  3 dagen geleden Techniek (Middelburg)