Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 30 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Developer webservices

  Als Developer Webservices bij Syntess Software in Zierikzee werk je in teamverband aan oplossingen die systemen van derden verbinden met ons ERP-pakket Syntess Atrium. Jij bent een specialist op dit vakgebied en met name sterk in C#, Web API en SQL. Je vindt het een uitdaging om systemen van en voor onze klanten met behulp van webservices aan elkaar te knopen. Wat ga je doen Wij willen ons ERP-pakket verder ontwikkelen, waarbij onze klanten ons systeem kunnen koppelen aan systemen van derden. Denk hierbij aan het importeren van gescande inkoopfacturen of bonnen of het koppelen van ons ERP-pakket aan een webshop. Het is aan jou om te inventariseren wat er precies nodig is om deze klantwensen in te vullen en deze ook daadwerkelijk te realiseren.

 • Medewerker ict (fulltime/parttime)

  Wat wordt jouw uitdaging? Hoofdtaak bestaat uit het onderhouden, installeren en documenteren van onze IT systemen. Jij gaat bij bij onze klant al jouw kennis van Microsoft Windows (PC- en serversystemen) en Office, HP PC’s en Thin Clients, printers etc. kunnen toepassen. De IT systemen zijn niet alleen aanwezig op de kantoren maar ook in de kassen, verwerkingshal etc. Het betreft een functie van 24-40 uur per week, in onderling overleg zijn de werktijden te bepalen waarbij we het belangrijk vinden dat de uren zoveel mogelijk worden verdeeld over de werkdagen.

 • Test automation engineer

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een testautomatiseerder. Heb jij ervaring met geautomatiseerd testen en wil je werken in een innovatief en inspirerend team? Lees dan snel door! Jouw toekomstige werkomgeving? De wereld van Bax Music is een snel veranderende wereld. Onze afdeling software ontwikkeling weet daar alles van. Bax Music heeft eigen teams van ervaren en gemotiveerde developers die in een informele werkomgeving samenwerken. De afdeling is flexibel en snel, er wordt veel geschakeld tussen de teams, de verschillende projecten en de overige afdelingen. De teams werken in agile sprints van 2 weken. Onze developers en testers zijn gedreven om constant te leren en vernieuwend bezig te zijn. Bij Bax Music zijn we altijd op zoek naar nieuwe technieken waarmee we onze processen efficiënter kunnen inrichten en waarmee we de kwaliteit van onze webshops nog beter kunnen waarborgen. Wat mag je komen doen? De kwaliteit van onze webshops bewaken. Door de tests slim te automatiseren creëer je grote dekking en komen bugs in no-time boven drijven; Nieuwe testtools implementeren en implementatie van bestaande tools uitbreiden; Sparren met de developers over unit testing en feedback geven; Nauw samenwerken binnen het testteam, samen een onderbouwde visie ontwikkelen op de toekomst; Inkomende bugs beoordelen en uitwerken. Hierbij zoek je graag contact met klanten en de Product Owner. Alles natuurlijk met als doel onze (potentiële) klanten een geweldige ervaring te geven bij een bezoek aan een van onze webshops. Je kan werken vanuit ons kantoor in Goes of in Amsterdam.

  2 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Business analist/medewerker facturatie

  TCR is een keurmerk gecertificeerd bedrijf en verzorgt op kwalitatieve en dynamische wijze diverse soorten personenvervoer in verschillende gebieden in Nederland. Onze grote kracht is flexibiliteit: “uw vervoer, onze zorg” De functie: Om de afdeling Taxi te versterken en om de implementatie van een nieuw Business Intelligence (BI) systeem soepel te laten verlopen, zoekt TCR een enthousiaste, nieuwe collega, die zelfstandig kan werken en ons komt ondersteunen bij de werkzaamheden rondom het implementeren van de BI-tool. Als business analist/medewerker facturatie ben jij medeverantwoordelijk voor het verzorgen van structurele en ad hoc rapportages en de uitvoering van de facturatie voor een aantal klanten. Je ziet toe op de aanlevering van juiste gegevens, corrigeert waar nodig en draagt hiermede zorg voor een volledige en correcte informatievoorziening en facturatie. Daarnaast richt jij je op het identificeren van behoeften, kansen en problemen in de (administratieve) processen, om vervolgens te komen met een juiste analyse en een bruikbare oplossing. Kerntaken: • Opstellen en analyseren van rapportages en kosten-baten analyses; • Uitvoeren en monitoren van de facturatie; • Signaleert de noodzaak van veranderingen op het gebied van de administratieve applicaties; • Proactief meewerken aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van de administratie; • Uniformiteit aanbrengen bij processen tussen de verschillende werkgroepen; • Meewerken aan het opzetten en uitwerken van controleprocedures; • Meewerken aan de doorontwikkeling van de BI-tool.

  2 dagen geleden TCR Group ( Middelburg )
 • Php developer

  Voor versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een PHP developer. Ben jij die ambitieuze, goed opgeleide en leergierige developer die we zoeken? Lees dan snel door! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa. Momenteel zijn we actief in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden. Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, producer- en DJ-gear. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor in Amsterdam. Onze megastores staan in Goes, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website en bekijk onze bedrijfsvideo. Jouw toekomstige werkomgeving? De wereld van Bax Music is een snel veranderende wereld. Onze afdeling software ontwikkeling weet daar alles van. Bax Music heeft eigen teams van ervaren en gemotiveerde developers die in een informele werkomgeving samenwerken. De afdeling is flexibel en snel, er wordt veel geschakeld tussen de teams, de verschillende projecten en de overige afdelingen. De teams werken in agile sprints van 2 weken. Onze developers zijn gedreven om constant te leren en vernieuwend bezig te zijn. Bij Bax Music zijn we altijd op zoek naar nieuwe technieken waarmee we onze processen efficiënter kunnen inrichten en waarmee we onze klanten een nog betere ervaring kunnen bezorgen. We maken onder andere gebruik van Docker, Kubernetes, Elasticsearch, Beanstalk, RabbitMQ, Graylog en Varnish. Achter de schermen communiceren onze webshops met een groot aantal interne en externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan ons ERP systeem, transporteurs en betalingsproviders. Werkzaamheden: Werken aan grote, professionele webapplicaties en modules; Nieuwe functionaliteiten uitdenken en beschrijven in wireframes en ontwerpdocumenten; Realisatie integraties van bedrijfsprocessen door het bouwen van koppelingen naar interne en externe pakketten en partijen; Meedenken over de processen en over de vraag hoe Bax Music de online activiteiten verder kan professionaliseren. Deze functie wordt uitgevoerd vanuit ons kantoor in Goes of Amsterdam.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Front-end developer

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een front-end developer. Ben jij die ambitieuze, goed opgeleide en leergierige developer die we zoeken? Lees dan snel door! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa. Momenteel zijn we actief in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden. Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, producer- en DJ-gear. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor in Amsterdam. Onze megastores staan in Goes, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website en bekijk onze bedrijfsvideo. Jouw toekomstige werkomgeving? De wereld van Bax Music is een snel veranderende wereld. Onze afdeling software ontwikkeling weet daar alles van. Bax Music heeft eigen teams van ervaren en gemotiveerde developers die in een informele werkomgeving samenwerken. De afdeling is flexibel en snel, er wordt veel geschakeld tussen de teams, de verschillende projecten en de overige afdelingen. De teams werken in agile sprints van 2 weken. Onze developers zijn gedreven om constant te leren en vernieuwend bezig te zijn. Bij Bax Music zijn we altijd op zoek naar nieuwe technieken waarmee we onze processen efficiënter kunnen inrichten en waarmee we onze klanten een nog betere ervaring kunnen bezorgen. Wat mag je komen doen? Onze webshops elke dag een beetje beter maken. Direct zichtbaar voor onze bezoekers; Samen met een UX designer en een webanalist A/B tests bedenken en implementeren; Code reviews uitvoeren, sparren met je collega’s en feedback geven; Bestaande code verbeteren, nieuwe technieken implementeren; De performance van de webshops optimaliseren. Alles natuurlijk met als doel onze (potentiële) klanten optimaal te laten genieten van een bezoek aan onze webshop! Je kan werken vanuit ons kantoor in Goes of in Amsterdam.

  3 dagen geleden Bax Music ( Goes )
 • Softwareontwikkelaar intranet

  Als Softwareontwikkelaar Intranet bij Syntess Software in Zierikzee ben je onderdeel van de afdeling Productontwikkeling. Jouw eerste grote project is het vervangen van ons huidige intranet. Je bent bekend met content management systemen, documentmanagement systemen en je vind het een uitdaging om data uit een ERP-systeem te ontsluiten. Wat ga je doen Wij willen ons huidige intranet vervangen door een nieuwe variant met meer mogelijkheden en toegespitst op de wensen van de gebruiker van nu, je toekomstige collega’s. Omdat we dit intranet systeem maximaal willen integreren met ons ERP-pakket dat we voor onze klanten ontwikkelen, kiezen we ervoor geen intranet systeem van derden te selecteren. We willen dit nieuwe intranet in eigen huis ontwikkelen, eventueel met behulp van aan te schaffen componenten. Dit wordt jouw eerste project. Zodra dit is opgeleverd, hebben we voldoende schaalgrootte en uitdagingen voor jou om over te stappen naar een team dat past bij jou en software ontwikkelt voor onze klanten.

 • : ict, mediabeheer en applicatieontwikkelaar (niveau 4) , techniek en design per direct

  Ontwikkelen van diverse website s voor een bedrijf: producten winkel en dienstverlening uitzendbureau , cq makelaardij

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Medior system engineer

  Ben jij een expert op het gebied van ICT dienstverlening? Lees dan snel verder! We zijn per direct op zoek naar een gedreven medior system engineer. Onze opdrachtgever is een groeiende ICT dienstverlener die het volledige ict beheer verzorgt voor een groot aantal kleine, en middelgrote ondernemingen in Zeeland. Als medior system engineer krijg je de ICT-verantwoordelijkheid van een aantal eindklanten die geen of weinig interne ICT-kennis hebben. In samenwerking met je collega’s ben jij de externe ICT-coach voor verschillende klanten in de regio Zeeland.

  5 dagen geleden zuid-west personeelsdiensten ( Goes )
 • Webdeveloper m/v - 38 uur per week

  Jouw functie in het kort In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van zowel de front-end als de back-end van verschillende websites, met een nadruk op de back-end. Wat ga je doen? In deze functie ben je verantwoordelijk voor: • Optimaliseren en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van diverse websites • Nieuwe website concepten bedenken en uitzetten • Koppelingen met externe systemen maken • Support: onderhoud, updates en patches voor bestaande projecten uitvoeren • Ontwikkelen en aanpassen van nieuwe en bestaande oplossingen en modules

 • Frontend developer m/v (fulltime 38 uur per week)

  Jouw functie in het kort In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van gebruiksvriendelijke websites die iedere gebruiker direct begrijpt. Je werkt binnen een klein en gezellig team professionals die overal een uitdaging in zien. Wat ga je doen? Hoe creëer je een optimale gebruikservaring op elk device (laptop, tablet of smartphone)? En hoe laat je deze optimaal functioneren ongeacht verschillende browsers of operating systems? In deze functie ben je verantwoordelijk voor: • Optimaliseren en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van diverse websites • Nieuwe website concepten bedenken en uitzetten • Vertalen van een design op papier of in een mockup tool naar een werkend frontend • Je hebt eigen inbreng over hoe de front-end van een applicatie precies functioneert

 • Javascript / front-end developer

  Onze vernieuwende software zorgt voor een ongekende (toekomst)beleving bij onze klanten! Passie en beleving is dan ook wat je aantreft in onze teams en in alles wat we doen en maken. Om onze groeiende organisatie gezond en fris te houden, zoeken wij een enthousiaste Javascript / Front-end Developer die houdt van uitdagingen en ook de skills heeft om deze aan te gaan! Ben jij dat, en ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je met diverse (nieuwe) technieken (o.a Angular 5, Three.JS, SASS, JAVA) kunt werken en kunt bouwen aan mooie, innovatieve producten? Solliciteer dan nu op deze vacature! Over ons ERP stoffig? Meubelbranche niet uitdagend genoeg? Mooi niet! Colijn IT levert de meest innovatieve ERP software suite van dit moment waarbij alledaagse processen worden gecombineerd met (o.a.) 3D gaming technologie en UI/UX van het hoogste niveau. Daar omheen ontwikkelen we diverse andere toepassingen zoals o.a. geïntegreerde webshops, 3D configurators, roomplanners en AR/VR oplossingen die meer en meer op elkaar inhaken of zelfs in elkaar overlopen. Als Nederlandse marktleider in de woonbranche biedt Colijn IT geavanceerde oplossingen voor retailers, leveranciers, retail-organisaties en formulegroepen in de Benelux. We onderscheiden ons door het toepassen van een combinatie van (1) de laatste technologieën en (2) onze bijzonder eigenwijze (Zeeuwse) hersenspinsels bij het oplossen van dagelijkse uitdagingen in deze branche. We proberen daarbij altijd om oplossingen te leveren die zowel uiterst nuttig zijn, alsmede onze klanten versteld doen staan. Met onze software automatiseren wij bedrijfsprocessen bij ca. 400 klanten, waaronder toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland, zoals: Seats and Sofas, Woonboulevard Poortvliet, Verberckmoes/De Piramiden, TMC, Babypark Kesteren, Furniture Village, Timothy Oulton en Buitenhof tuinmeubelen. Jouw toekomstige werkomgeving? Als developer maak je deel uit van het Software Development team. Dit team staat aan de wieg van al onze innovatie en leidt de business door de technologische ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo op blijven volgen. Hier worden de doelstellingen van de Product Owners adequaat uitgewerkt en samen met je scrumteam bouw je aan software waar we trots op zijn. De software die jij (mede) ontwikkeld zorgt voor te gekke beleving van iedereen die met jouw software werkt, en die beleving begint in jouw team! We zijn vindingrijke professionals, belevingsgerichte innovatiemakers en ondertussen ook gewoon programmeurs! Wat ga je doen Je dagen zijn zelden hetzelfde; de ene dag werken we aan nieuwe componenten die de UI/UX naar een hoger niveau tilt, de volgende dag ontwikkelen we verder aan een nog slimmere product configurator! Samen met je scrumteam zijn geen uitdagingen te groot; jullie zijn immers multidisciplinair en vinden overal een efficiënte oplossing voor! Door te werken met deze teams, zetten we jou in je kracht door werk te vinden wat aansluit bij jouw skills en ambities, zodat je goed kunt zijn in wat je doet en daar veel voldoening uit haalt! Opdracht klaar? Nadat jullie de software hebben opgeleverd en alles is getest, gaan onze consultants op pad om jullie software bij onze klanten te introduceren en implementeren! Jullie goede product vertaalt zich in blije klanten, blije klanten delen hun succesverhaal, en het succesverhaal komt uiteraard weer bij jullie terecht wat het vuurtje weer oplaait om nóg mooiere apps te maken. Beleving alom! Zie jij de uitdaging en zie je het wel zitten om jouw steentje bij te dragen aan onze ambities? Solliciteer dan direct!

  een week geleden Colijn IT ( Goes )
 • Medewerker ict (fulltime/parttime)

  Seasun in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een Medewerker ICT. Wil jij uitgedaagd worden om je brede kennis en ervaring in te zetten bij een groeiend en modern bedrijf? Wat wordt jouw uitdaging? Hoofdtaak bestaat uit het onderhouden, installeren en documenteren van onze IT systemen. Jij gaat bij Seasun al jouw kennis van Microsoft Windows (PC- en serversystemen) en Office, HP PC’s en Thin Clients, printers etc. kunnen toepassen. De IT systemen zijn niet alleen aanwezig op de kantoren maar ook in de kassen, verwerkingshal etc. Het betreft een functie van 24-40 uur per week, in onderling overleg zijn de werktijden te bepalen waarbij we het belangrijk vinden dat de uren zoveel mogelijk worden verdeeld over de werkdagen.

  een week geleden Seasun ( Kapelle )
 • Systems engineer

  Systems Engineer standplaats: Terneuzen, fulltime Progression is een fullservice ICT-dienstverlener die al meer dan 12 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met onze specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat onze klant te ondersteunen met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door de toepassing van slimme en effectieve ICT-oplossingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op het primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van de werknemerstevredenheid. Een inspirerend dynamisch team van medewerkers verzorgt uitdagende IT-projecten bij onze klanten. De functie Als System Engineer houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor onze opdrachtgever, wijzigingen doorvoeren en servicewerkzaamheden aan klant infrastructuren. Je werkgebied strekt van Zeeland tot Angola en Dubai, waarbij dit laatste vooral op afstand zal gebeuren. Onze omgevingen zijn opgebouwd met kwalitatieve producten zoals HP, Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

 • Systeembeheerder/systems engineer

  Als System Engineer houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor onze opdrachtgevers, wijzigingen doorvoeren en servicewerkzaamheden aan klant infrastructuren. Je werkgebied strekt van Zeeland tot Angola en Dubai, waarbij dit laatste vooral op afstand zal gebeuren. Onze omgevingen zijn opgebouwd met kwalitatieve producten zoals HP, Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

  een week geleden Den Doelder Recruitment BV ( Terneuzen )