Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 20 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Teammanager klantenservice

  Wij zijn DELTA Fiber Nederland, de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. We zijn een telecomaanbieder met de ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie te voorzien. Daarom breiden we ons supersnelle netwerk uit met glasvezel in gebieden waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. Bouw jij mee aan onze ambitie? Als Teammanager Klantenservice ben je onderdeel van een team van 5 teamleiders op onze locatie Middelburg. Samen sturen jullie meer dan 100 enthousiaste collega’s aan en werken jullie zelfstandig met veel verantwoordelijkheden. Met het team staat de klanttevredenheid voorop! De setting is no-nonsense, laagdrempelig, open en sterk samenwerkingsgericht. Jouw nieuwe werk Als Teammanager Klantenservice geef je samen met andere teamleiders op inspirerende wijze leiding te aan een enthousiast en leergierig team. Dit team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Hierbij motiveer je mensen en bied je hun de gelegenheid hun kwaliteiten ten volste te benutten. Je bent gek op mensen coachen en bent continu bezig ervoor te zorgen dat ze op iedere (digitale) vraag een goed antwoord geven. Jij bent in staat om het team zo goed mogelijk aan te sturen, omdat je door de ogen van de klant weet te kijken. De resultaten en de ontwikkeling van het team zijn jouw verantwoordelijkheden. Je zorgt voor een hogere klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en een efficiënt werkend team. Jouw key verantwoordelijkheden • Je bent resultaatgericht en zorgt dat doelstellingen en salesresultaten gehaald worden. • Je coacht, begeleidt en faciliteert jouw medewerkers op een enthousiaste manier, zodat zij hun doelstellingen kunnen halen met een hoge medewerkerstevredenheid • Je maakt de klantenservice elke dag een beetje beter. Je weet verbeteringen te signaleren en zet hier de juiste acties voor uit om het resultaat te verbeteren; • Je bent commercieel en weet de commerciële resultaten van de klantenservice te verbeteren.

  een week geleden DELTA Fiber Nederland - Middelburg
 • Senior javascript software developer

  Werkomgeving bij Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 (en 9) of JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Over jou - Je hebt ervaring met het ontwikkelen van single-page web applicaties in React.js in combinatie met Redux. - Je hebt bij voorkeur ook ervaring met Typescript, RXJS en technologieën zoals GraphQL - Kennis van PHP, Node.js, en React Native zijn een grote pré. - Je vindt onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, security en overall code quality belangrijk. - Je bent gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen. - Je zoekt leuke collega’s om je heen; de mensen maken het werk en een goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Senior php software developer

  Technische werkomgeving Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework of Laravel voor de robuuste backend. En frameworks zoals React, Vue en React Native voor front-ends, PWA’s en mobile apps. Voor contentmanagement omgevingen gebruiken we Drupal 8 (en 9) en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Over jou - Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld. - Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten. - Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment. - Je zoekt leuke collega’s om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, TCE en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Ict helpdesk medewerker

  Heb jij ervaring in de IT? En ben jij daarnaast ook klantgericht en positief ingesteld? Dan ben jij wellicht de ICT medewerker die wij zoeken! Voor een van onze opdrachtgevers zijn we opzoek naar een ICT Helpdesk Medewerker. Wat je gaat doen is het ondersteunen van collega’s door eerstelijns meldingen direct op te lossen en tweedelijns meldingen in de afdeling onder te brengen. Verder zijn jouw voornaamste taken: • Proactieve communicatie en actie om het aantal ICT-meldingen te minimaliseren; • Ontvangen, registreren, prioriteren en monitoren van ICT-meldingen; • Eerstelijns meldingen oppakken, tweede- en derdelijns meldingen doorzetten binnen de afdeling; • Registratie, installatie en uitgifte van hardware; • Monitoring van back-up; • Monitoring van server en software performance; • Mede beheren van de (Azure) Active Directory; • Mede beheren van (Mobile) Device Management; • Mede opstellen van procedures en handleidingen; • Adviseren van collega’s over toepassingen en mogelijkheden van digitale producten;

 • Teamly developer

  Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Welkom! Voor ons social intranet Teamly (www.teamly.nl) zijn we op zoek naar een enthousiaste developer. Kom werken aan Teamly, hét social intranet waar mensen vinden wat ze zoeken en zeggen wat ze vinden. Groei Teamly Onze specialisten hebben zo’n 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en succesvol implementeren van intranetten. Zo ontstond Teamly: een cloud-oplossing op basis van onze jarenlange ervaring met intranetomgevingen en de nieuwste technieken. Inmiddels hebben we Teamly op de markt gebracht; met succes! Teamly is de afgelopen tijd flink gegroeid. Steeds meer organisaties werken dagelijks met Teamly. Ons social intranet is voor veel medewerkers onmisbaar geworden als applicatie om intern te communiceren, kennis te delen en informatie te raadplegen. Maar we hebben ambitie! Zo willen we organisaties die gebruikmaken van Teamly positief blijven verrassen. Denk bijvoorbeeld aan het continu uitbreiden van Teamly met nieuwe functionaliteiten. Functionaliteiten die door het intensieve gebruik van Teamly onmisbaar zijn geworden voor gebruikers. Teamly developer Om het product door te blijven ontwikkelen zijn we op zoek naar een enthousiaste Teamly developer, ter uitbreiding van het bestaande Teamly-development team. Dit team bestaat uit designers en engineers met expertise in onder andere visual design, user experience, front- en backend development en devops. We zoeken iemand die proactief is, zin heeft om aan een product te werken dat is gebaseerd op vooruitstrevende technieken en onze ideeën kan omzetten naar een sterk staaltje techniek. Dé perfecte baan voor als je je talenten & skills verder wil ontwikkelen en zin hebt om samen met je collega’s van Teamly een nog groter succes te maken!

  15 uur geleden Nedbase - Middelburg
 • Ict helpdesk medewerker

  Je weet eerstelijns meldingen direct op te lossen en tweedelijns meldingen in de afdeling onder te brengen. Jij geeft regelmatig updates en/of reële verwachtingen richting de aanmelder(s). Daarnaast draagt deze rol primair bij aan de monitoring en het onderhoud van vitale ICT-processen, plus natuurlijk het bieden van algemene ondersteuning aan de ICT-collega’s. Dagelijks weet jij je eigen taken zeer goed zelfstandig uit te voeren en sta jij in nauw contact met je collega’s maar ook met leveranciers, contractors en eventuele klanten. Met jou gevoel voor planning en organisatie weet jij problemen proactief aan te pakken en draag jij o.a. bij aan het minimaliseren van de ICT meldingen. • Registratie, installatie en uitgifte van hardware; • Monitoring van back-up; • Monitoring van server en software performance; • Mede beheren van de (Azure) Active Directory; • Mede beheren van (Mobile) Device Management; • Mede opstellen van procedures en handleidingen; • Adviseren van collega’s over toepassingen en mogelijkheden van digitale producten; • Persoonlijke ontwikkeling in de richting van System Administrator of Solution Administrator.

 • Ict technicus (specialisatie it)

  Door jouw uitgebreide kennis van IT-systemen kun jij niet alleen ieder systeem aanleggen, maar ook uitstekend storingen oplossen. Vind je het leuk om maatwerk te leveren en mee te denken over bepaalde oplossingen? Dan ben jij die vakman waar wij naar op zoek zijn. Wat ga je doen? • Je zorgt voor de aanleg van systemen voor kantoorautomatisering zoals serveroplossingen, netwerkapparatuur, online (cloud) dienstverlening etc. • Je zorgt voor het uitvoeren van systeem- en netwerkbeheer, zowel onsite als online • Je zorgt voor het tijdig en adequaat oplossen van storingen • Je voert service- en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden uit • Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen in jou vakgebied • Je draait mee in de 1e en/of 2e lijns 24-uurs storingsdienst

  22 uur geleden Paree - s-Heerenhoek
 • Sap plm specialist

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een SAP PLM Specialist. De opdrachtgever is een internationale leverancier van op papier gebaseerde verpakkingsoplossingen voor vloeibaar voedsel. Het bedrijf is gevestigd in Noorwegen en hoort bij een van de grootste particuliere industriële groepen in Noorwegen. De opdrachtgever ontwikkelt voortdurend zijn expertise om te voldoen aan de veranderende vraag naar verpakt voedsel. Na meer dan een halve eeuw van continue uitbreiding en groei, zit het bedrijf op elk continent. Met een netwerk van markteenheden en medewerkers in meer dan 40 landen plus klanten in meer dan 80, wil de opdrachtgever haar internationale expertise en producttechnologie naar nieuwe markten brengen. Om onze doelen op de meest effectieve manier te bereiken, zijn we van plan een wereldwijd SAP op HANA-systeem te implementeren binnen onze productie van vulmachines en reserveonderdelen. Voor dit wereldwijde project en om deel uit te maken van het SAP Competence Center hebben we jou als SAP PLM Specialist nodig. Het is jouw taak om het project te ondersteunen tijdens ontwerp, implementatie en uitkomsten van de nieuwe SAP ERP-oplossing, en op te treden als de SAP functionel specialist. In detail betekent dit. - Werk nauw samen met zakelijke belanghebbenden om de pijplijn van nieuwe en veranderende zakelijke behoeften te ontwikkelen en te beheren. - Evalueer en beveel wijzigingen in processen en oplossingen aan. - Ondersteuning bij, ontwerp, stamgegevens, configuraties, documentatie, training, testen en uitkomsten. - Specificaties en enige ontwikkeling van rapporten, integraties, conversies, verbeteringen, workflows en formulieren. - Draag bij aan en neem deel aan de managementprocessen voor veranderings-, incident-, probleem- en voortdurende serviceverbetering. - Draag bij aan de optimalisatie van het SAP-competentiecentrum en wees een bronback-up voor een ander functioneel gebied.

  5 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Senior systeem- en netwerkbeheerder

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Senior systeem- en netwerkbeheerder. Ben jij de technisch specialist die de behoeftes vanuit de organisatie kan vertalen naar concrete en praktische oplossingen ? Vind jij het geen probleem dat je ‘s ochtends soms nog niet weet, wat je aan het eind van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het beheren van diverse ICT-systemen op en tussen verschillende locaties? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat ga je doen? Als Senior Systeem- en Netwerkbeheerder bij onze opdrachtgever houd je je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT-gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op de locatie. Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT-systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo onze systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. In de ruim 100 jaar dat onze opdrachtgever bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, dataprotection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen. Met wie werk je samen? Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de teamleider, meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdeskmedewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken.

  5 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Software developer team web apps

  Als Software Developer bij Syntess Software in Zierikzee … … kun je met jouw talent en ervaring veel waarde toevoegen. Ben jij op zoek naar een vacature voor een Developer? En weet jij je weg in javascript en/of typescript? Dan is het goed dat je dit leest. Als je bij ons aan de slag gaat, word je nauw betrokken bij alle aspecten van de ontwikkeling van onze eigen Syntess Atrium integrale ERP-software. Samen met collega’s van de afdeling Productontwikkeling richt jij je op het bouwen en onderhouden van desktop- en/of webapplicaties op het gebied van artikelbeheer, de logistieke en de financiële administratie van technisch dienstverleners zoals een installatiebedrijf. Jouw kennis en capaciteiten worden ingezet om functionele klantwensen te vertalen naar technische oplossingen. Hierbij is zowel de korte termijn, alsook de langere termijn relevant. Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en … …kijkt wat de dag je te bieden heeft. Het team werkt met Kanban als werkmethode. We visualiseren onze workflow. Iedere ochtend wordt kort besproken wat de stand van zaken is. Loopt het allemaal goed of lopen er collega’s vast? Op andere momenten evalueren we of verfijnen we de opdrachten van een functioneel vraagstuk naar een technische oplossing. We doen het als groep! De rest van de dag werk je je opdracht uit volgens de items die je met je teamgenoten hebt verdeeld. Je denkt continu mee in het ontwikkelen van technische functionele verbeteringen van de software en brengt dit in de praktijk. Je sluit je dag af wetend dat je ernaar hebt gestreefd de best mogelijke oplossing voor de gebruiker te realiseren. Het team ... .... bestaat uit zo’n 20 collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling, bestaande uit 50 collega’s. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en met elkaar vorm je een sterk team dat elkaar aanvult. Door de Agile-werkwijze halen wij het maximale uit ieder teamlid en dit biedt ieder teamlid de mogelijkheid om zichzelf door te ontwikkelen met ondersteuning van het gehele team. Zo zetten wij ons in dat ieder teamlid de tijd kan nemen voor zelfstudie en geven wij kennissessies binnen het team of afdelingsbreed.

 • Front-end software developer in terneuzen

  Zoek jij een baan waarin je je creativiteit en leergierigheid kwijt kunt? Wil jij als Front-end Software Developer ertoe doen en een bijdrage leveren aan allerlei nieuwe projecten die betrekking hebben met radio? Neem je graag het initiatief, ben je zeer creatief, kun je zelfstandig werken en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Als Front-end Software Developer ontwikkel, schrijf, implementeer, test, verbeter en onderhoud je de software op basis van de behoeften van de eindgebruiker. Je bent mede verantwoordelijk voor het gehele proces, vanaf het inventariseren van klantwensen tot en met de ontwikkeling en het onderhoud van concrete software-oplossingen. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met het team Research & Development . Onze opdrachtgever is de marktleider in zendmasten voor de grote radiostations in Nederland en België.

 • Catia structures application engineer

  Jij bent de expert! Binnen de afdeling Engineering ben je verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van ons CATIA Structures 3D CAT systeem. Dit houdt in dat je meerdere projecten adviseert en begeleidt om het systeem optimaal te gebruiken. Je bent de eerstelijns functionele ondersteuning bij problemen met het systeem en je bent verantwoordelijk voor het oplossen van deze problemen. Daarnaast adviseer je ons management over continue verbeteringen die binnen het systeem gerealiseerd kunnen worden. Je adviseer projecten over optimaal gebruik van het systeem binnen de bestaande functionaliteiten Je configureer het systeem voor optimaal gebruik binnen de projecten Je analyseer problemen binnen het systeem en werk samen met de IT-afdeling van DSNS en externe leveranciers om deze problemen op te lossen Je controleer proactief prestatie-indicatoren van het systeem om mogelijke problemen te identificeren

  een week geleden Flexwerk de Visser - Vlissingen
 • Pdm application manager

  Jij bent de expert! Binnen de Engineering ben je verantwoordelijk voor het functionele applicatiebeheer van ons ENOVIA Product Data Management systeem. Dit betekent dat je meerdere projecten adviseert en begeleidt om het PDM-systeem optimaal te gebruiken. Je bent de eerste die functionele ondersteuning bij problemen met het systeem geeft, en je bent verantwoordelijk voor het oplossen van deze problemen. Daarnaast adviseer je ons management over continue verbeteringen die binnen het systeem gerealiseerd kunnen worden. Je adviseert projecten over optimaal gebruik van het systeem binnen de bestaande functionaliteiten Je Configureer het systeem voor optimaal gebruik binnen de projecten Je analyseert problemen binnen het systeem en werk samen met de IT-afdeling van DSNS en externe leveranciers om deze problemen op te lossen Je controleert proactief prestatie-indicatoren van het systeem om mogelijke problemen te identificeren

  een week geleden Flexwerk de Visser - Vlissingen
 • Onderzoek coördinator

  Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van bestaande onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven op het gebied van slim onderhoud. Ook het initiëren van nieuwe . Deze projecten zijn veelal samenwerkingsprojecten uitgevoerd door multidisciplinaire teams van interne en externe experts. Je werkt samen met strategische leveranciers, kennisinstituten en de klant om een van de belangrijke diensten van DSNS te versterken en te versnellen. Je bent verantwoordelijk voor periodiek beheer en de informatie stroom van deze projecten.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Vlissingen
 • Kandidaat

  Wij van Spectra Projects Werving & Selectie zijn op zoek naar jou ICT'er! Ben je Developer startend of ervaren neem dan eens contact met ons op. Zoek jij een (andere) baan? Wij bekijken samen met jou hoe we dat gaan aanpakken. Wij bieden coaching, loopbaanselectie en sollicitatiebegeleiding aan. Wij zijn een werving & selectie en helpen jou naar die vaste baan!

  een week geleden Spectra Projects - Heel Zeeland