Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Systeembeheerder

  Als Systeembeheerder draag je continu bij aan het succesvol laten verlopen van de werkprocessen van onze klanten. Dat doe je door het zelfstandig ontwerpen, bouwen, beheren en monitoren van hun ICT-omgevingen. Je doet je kennis en ervaring op bij verschillende klanten. Dat zorgt voor afwisseling in je werk. Daarnaast geeft het je ervaring die je bij andere klanten kan inzetten. Zo heb je nog meer impact. Voorbeelden van opdrachten die onze Systeembeheerders uitvoeren: • Het opbouwen van een SaaS-omgeving in Azure, de back-up inregelen en deze omgeving in beheer nemen en monitoren voor een softwareleverancier. • Een compleet nieuwe ICT-omgeving ontwerpen en bouwen en in beheer nemen bij een charitatieve instelling. • De VMWare-omgeving vernieuwen en de storage uitbreiden voor een industriële organisatie. Jij bent in staat om de lead te nemen in de uitvoering van projecten en deze zelfstandig uit te voeren. Je hebt dus de nodige technische kennis en ruime ervaring met het leiden van projecten

  2 weken geleden Solviteers - Goes
 • Netwerk engineer

  Als Netwerk Engineer ontwerp en bouw je de netwerkinfrastructuur voor onze klanten. Wanneer alles goed draait, zorg je voor het beheer en bewaak je de monitoring, om te zorgen dat de ICT-infrastructuur van onze klanten optimaal functioneert. Op deze manier ondersteunt het ICT-systeem onze klanten optimaal bij hun primaire proces. Jij werkt voor diverse klanten. Dat zorgt voor afwisseling en meer impact van je werk. Je kennis en ervaring groeit en die pas je toe bij nieuwe klanten. De ene keer ontwerp, bouw en beheer je de gehele infrastructuurlaag van een grote industriële klant. Een andere keer ben je druk met het monitoren van data-intensieve infrastructuren bij een goed doel. Welk project het ook is, jij bent in staat om de lead te nemen in de uitvoering ervan. Daarvoor heb jij, naast de nodige technische kennis, ruime ervaring met het leiden van projecten.

  2 weken geleden Solviteers - Goes
 • Junior systeembeheerder

  Als Junior Systeembeheerder draag je continu bij aan het succesvol laten verlopen van de werkprocessen van onze klanten. Dat doe je door het bouwen, beheren en monitoren van hun ICT-omgevingen. Preventief beheer is hierin een belangrijke taak. Je doet je kennis en ervaring op bij verschillende klanten. Dat zorgt voor afwisseling in je werk; bovendien kun je de opgedane kennis en ervaring gelijk benutten bij volgende projecten. Zo heb je nog meer impact. Voorbeelden van opdrachten die onze Junior Systeembeheerders uitvoeren: • Beheren en monitoren van een SaaS-omgeving in Azure en onze private cloud. • Preventief beheer van de omgevingen van onze klanten, zowel on premise als remote. • Meedraaien in projecten waarin je een compleet nieuwe ICT-omgeving bouwt en in beheer neemt. Of meewerken aan de vernieuwing van een Citrix-omgeving en het uitbreiden van de storage.

  2 weken geleden Solviteers - Goes
 • Webdeveloper

  Jouw functie in het kort In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van zowel de front-end als de back-end van verschillende websites, met een nadruk op de back-end. Wat ga je doen? SeeMeOnline / WeCodeIt is een multidisciplinair bedrijf wat zich bezig houdt met de vormgeving, bouw en marketing van websites en online platformen. Zo werkt dit team o.m. voor klanten als Roompot Vakanties, Armin van Buuren en E.ON alsmede tal van andere klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband aan schaalbare systemen die jij opzet, ontwikkelt en onderhoudt. Jij komt in een klein team te werken waar jij met onze lead developer aan de slag gaat met het ontwikkelen van te gekke webapplicaties. Wij zoeken bij voorkeur iemand met een aantal jaar professionele ervaring met object georiënteerd programmeren in een PHP framework. Net afgestudeerde programmeer talenten die zich in een rap tempo willen ontwikkelen zijn ook meer dan welkom!

 • Junior front-end developer

  Jouw functie in het kort Als front-end developer ben je de belangrijke schakel tussen ons design team en onze development partij. Jij zorgt ervoor dat de beleving op onze website exact overeen komt met hoe we het hebben bedoeld in het ontwerp. Wat ga je doen? De afdeling e-commerce houdt zich bezig met zaken als webdevelopment, online marketing, social media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en veel meer. Een steeds belangrijkere taak van het e-commerce team is het optimaliseren van onze online platforms. Door beter in te spelen op wat een bezoeker zoekt en verwacht, hopen we een betere klantervaring te bieden. De afgelopen jaren hebben we online hard aan de weg getimmerd met als resultaat o.a. een nieuwe, responsive website. Er zijn meer bezoekers op een smartphone dan ooit en zij verwachten op alle devices een geweldige gebruikerservaring. Om onze bezoekers een zo goed mogelijke ervaring te bieden, ontwikkelen we in een hoog tempo onze website verder door en doen we continu optimalisaties o.b.v. A/B testen. Een schakel in het hele ontwikkelproces is de vertaalslag van een uitgedacht visual design naar een uitgewerkte front-end interface. Hiermee kan onze development partij verder aan de slag, onder andere in de back-end. Dit moet ervoor zorgen dat er geen discrepantie ontstaat in hetgeen wat er technisch wordt opgeleverd én hoe we het oorspronkelijk bedoeld hadden. Denk bijvoorbeeld aan animaties, responsiveness, hovers en transitions. Daarnaast moet het zorgen voor een sneller ontwikkelproces. Dit doordat onze developers al een kant en klare oplossing van jou krijgen aangeleverd! Ons team bestaat uit onder andere een projectleider, visual designer, interaction designer, user researcher, conversie specialisten en data analisten. Samen met jou willen we het hele platform naar een nóg hoger niveau tillen en onze bezoekers de optimale online ervaring bieden.

 • Web ontwikkelaar m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Web ontwikkelaar m/v (38 uur) Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten electronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technisch correcte werking van onze webwinkels/applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het bedenken en schrijven van webpagina’s, het onderhouden en optimaliseren van huidige software. Functie-eisen: - Voldoende kennis van veelgebruikte scripttalen, waaronder PHP en Javascript - Inzicht in het werken met databases, waaronder MySQL Arbeidsvoorwaarden: - Een afwisselende en zelfstandige functie in een enthousiast team - Volop kansen jezelf verder te ontwikkelen en je huidige kennis uit te breiden - Een prima salaris De procedure: Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met CV per mail op vacatures@zesgoes.nl Zes Service Group Pearyweg 1 4462GT Goes www.zesinternational.com Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  3 uur geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Helpdeskmedewerker ict

  Helpdeskmedewerker 0,5 fte gezocht!! Voor een klant van ons in Yerseke zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker. De organisatie is één van de oudste oceanografische onderzoeksinstituten van Europa. Planning: Je dagen zijn zelf in te delen. De voorkeur van de klant gaat uit naar 2,5 dag per week. Reden vacature: De vacature is opengekomen omdat zij iemand zoeken ter vervanging van ziekte. Het gaat om minimaal 3 maanden maar bij goed functioneren kan het ook een vast contract worden.

  3 uur geleden Randstad Goes - Yerseke
 • Webontwikkelaar m/v

  In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technische correcte werking van onze webwinkels en applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het (door)ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van de online winkels en de daarbij behorende administratieve pakketten. Het betreft een functie op ons hoofdkantoor in Goes.

  gisteren Ritel - Goes
 • Medewerker ict-applicatiebeheer

  Medewerker ICT-applicatiebeheer | 40 uur | omgeving Goes | langere tijd Heb jij passie voor ICT en wil jij graag werken met een gedreven groep collega’s? Lees dan snel verder! De organisatie Dit een een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie in Zuidwest Nederland. Deze wordt gekenmerkt door bekwame en vriendelijke medewerkers, een groot en verrassend assortiment, mooie streekproducten, een hoge kwaliteit in vers en uiterst scherpe prijzen. De job Jij houdt je onder andere bezig met het functionele beheer van applicaties, het analyseren van storingen en het snel en adequaat oplossen van de opgetreden storing al dan niet in overleg met de leverancier. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van (winkel)applicaties, hardware en verbindingen. Je inventariseert wensen van gebruikers, je stelt (nieuwe) richtlijnen, werkwijzen of procedures op. Verder onderhoud je contacten met leveranciers over lopende zaken, issues en nieuwe versies en releases. Ook test je door leveranciers geleverde systeemdelen in samenwerking met gebruikers en verzorg je het administratief beheer van de operationele applicaties.

  gisteren Randstad Zeeland - Goes
 • Allround systeembeheerder

  Jij bent creatief in het oplossen van technologische vraagstukken. Daarnaast wil jij continu op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op ICT gebied. Dan ben jij de allround systeembeheerder die ik zoek. Als allround systeembeheerder zorg je voor het opzetten en borgen van de continuïteit van de IT-infrastructuur. Jij zorgt ervoor dat wijzigingen verwerkt worden en storingen voorkomen. Naast het beheren van de infrastructuur zorg je tevens voor het optimaliseren van de systeemfunctionaliteiten met als doel de bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Tot slot ben je als allround systeembeheerder in staat om op basis van prestatiemetingen, gebruikersevaluaties en eigen analyses actief te adviseren over verbeteringen t.b.v. software, servers en netwerken.

 • Senior developer

  Sinds jaar en dag is Zeeland het thuis van DELTA. Het hoofdkantoor staat in Middelburg en in Vlissingen wordt de kwaliteit van hun infrastructuur 24/7 gewaarborgd. Met ongeveer 500 medewerkers werken zij elke dag aan hun ambitie: ‘Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen, van de klanten comfortabeler maken. Daar doet DELTA het voor!’ Ben je ambitieus, ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA dé werkgever voor jou. DELTA is groot en dynamisch genoeg om je eigen carrière pad uit te stippelen. Tegelijkertijd maak je binnen onze organisatie als mens het verschil. Naast de producten en diensten die Zeeuwen bij ons afnemen hecht DELTA als belangrijke Zeeuwse werkgever veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als medewerker bij DELTA ben je een ambassadeur van één van de aantrekkelijkste organisaties die Zeeland rijk is. De Medior Developer is werkzaam in een team van meerdere software ontwikkelaars en werkt aan de (door) ontwikkeling van de in-huis gebouwde applicaties volgens Scrum methodiek. Daarnaast bouwt hij aan nieuwe functionaliteiten om de dienstverlening voor klanten te optimaliseren. Naast de ontwikkeling van de backend applicaties wordt er binnen het team ook ontwikkeld aan Mobiele Applicaties, Portalen en een Enterprise Service Bus. De Developer BI rapporteert functioneel aan de Tech Lead en hiërarchisch aan de Manager IT Development. IT Development heeft als uitdagende taak software te ontwikkelen om de business optimaal te ondersteunen, waarbij kwaliteit hand in hand moet gaan met snelheid en flexibiliteit. Het IT Development team bepaalt software architectuur richtlijnen, adviseert bij changes, bouwt zelf changes of laat changes onder eigen regie uitvoeren, analyseert en lost problemen in software op. Het geheel staat in het teken van kennisborging en het technisch mogelijk maken van de business strategie middels optimale wijzigingen in het systeemlandschap. De afdeling ontwikkelt aan back end, middleware en front end applicaties. Networks & IT Services (N&IS) is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en beheer van DELTA’s producten en diensten en de daarvoor benodigde infrastructuren. N&IS is de partner voor commercie. Dit geldt voor de introductie van producten en diensten en voor de verdere professionalisering van de dienstverlening. Daarnaast verzorgt N&IS de aansluiting en technische service voor de klanten van DELTA. N&IS behelst zowel het netwerk, IT als dienstenplatforms en waarborgt de integraliteit en toekomstvastheid van deze technische infrastructuren. De belangrijkste targetgebieden voor N&IS zijn beschikbaarheid en kwaliteit van producten en diensten, time-to-market voor vereiste ontwikkelingen, Technische NPS, IT consolidatie en de juiste Capex en opex niveaus. Als Senior Developer ben je veranwoordelijk voor: • Tactisch 0 Adviseren over optimale functionele en technische wijzigingen, naar aanleiding van analyse op basis van business requirements. 0 Zelfstandig met verbetervoorstellen komen naar aanleiding van ervaringen in het functioneren van het systeemlandschap en de externe systemen. 0 Fungeren als aanspreekpunt binnen de afdeling aangaande vraagstukken rondom functionaliteit op een deelgebied. (domeinkennis, of systeemexpertise). • Operationeel 0 Opleveren van een realistische en uitvoerbare technisch en functioneel ontwerpen op applicatie-/ landschap-overstijgend niveau. 0 Opleveren van systeemwijzigingen met gewenste functionaliteit. 0 Inhoudelijk aansturen van, dan wel participeren in projecten, conform de opdracht(specificaties) vanuit eigen discipline/vakgebied. 0 Uitvoeren van analyses uit op vraagstukken / problemen binnen het systeemlandschap.

  2 dagen geleden Start People LA - Middelburg
 • Developer bi

  Sinds jaar en dag is Zeeland het thuis van DELTA. Het hoofdkantoor staat in Middelburg en in Vlissingen wordt de kwaliteit van hun infrastructuur 24/7 gewaarborgd. Met ongeveer 500 medewerkers werken zij elke dag aan hun ambitie: ‘Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen, van de klanten comfortabeler maken. Daar doet DELTA het voor!’ Ben je ambitieus, ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA dé werkgever voor jou. DELTA is groot en dynamisch genoeg om je eigen carrière pad uit te stippelen. Tegelijkertijd maak je binnen onze organisatie als mens het verschil. Naast de producten en diensten die Zeeuwen bij ons afnemen hecht DELTA als belangrijke Zeeuwse werkgever veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als medewerker bij DELTA ben je een ambassadeur van één van de aantrekkelijkste organisaties die Zeeland rijk is. De Developer BI is werkzaam in een team van meerdere software ontwikkelaars en werkt aan de (door) ontwikkeling van de in-huis gebouwde applicaties volgens Scrum methodiek. Daarnaast bouwt hij aan nieuwe functionaliteiten om de dienstverlening voor klanten te optimaliseren. Naast de ontwikkeling van de backend applicaties wordt er binnen het team ook ontwikkeld aan Mobiele Applicaties, Portalen en een Enterprise Service Bus. De Developer BI rapporteert functioneel aan de Tech Lead en hiërarchisch aan de Manager IT Development. IT Development heeft als uitdagende taak software te ontwikkelen om de business optimaal te ondersteunen, waarbij kwaliteit hand in hand moet gaan met snelheid en flexibiliteit. Het IT Development team bepaalt software architectuur richtlijnen, adviseert bij changes, bouwt zelf changes of laat changes onder eigen regie uitvoeren, analyseert en lost problemen in software op. Het geheel staat in het teken van kennisborging en het technisch mogelijk maken van de business strategie middels optimale wijzigingen in het systeemlandschap. De afdeling ontwikkelt aan back end, middleware en front end applicaties. Networks & IT Services (N&IS) is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en beheer van DELTA’s producten en diensten en de daarvoor benodigde infrastructuren. N&IS is de partner voor commercie. Dit geldt voor de introductie van producten en diensten en voor de verdere professionalisering van de dienstverlening. Daarnaast verzorgt N&IS de aansluiting en technische service voor de klanten van DELTA. N&IS behelst zowel het netwerk, IT als dienstenplatforms en waarborgt de integraliteit en toekomstvastheid van deze technische infrastructuren. De belangrijkste targetgebieden voor N&IS zijn beschikbaarheid en kwaliteit van producten en diensten, time-to-market voor vereiste ontwikkelingen, Technische NPS, IT consolidatie en de juiste Capex en opex niveaus. Als Developer BI ben je verantwoordelijk voor: Tactisch • Analyseren bronsystemen t.b.v. datawarehousing, • Adviseert over optimale functionele en technische wijzigingen, naar aanleiding van analyse op basis van business requirements; • Komt zelfstandig met verbetervoorstellen naar aanleiding van ervaringen in het functioneren van het systeemlandschap en de externe systemen. Operationeel • Bijdrage in het opleveren van een realistische en uitvoerbare technisch en functioneel ontwerpen op applicatie-/ landschap-overstijgend niveau. • Analyseren, ontwerpen en bouwen van een integratie laag op basis van DataVault architectuur, met als uitgangspunt het Bedrijfs Data Model dat een afspiegeling is van de bedrijfsprocessen. Hierbij worden de gegevens van de verschillende bronsystemen geïntegreerd en historisch opgeslagen, zodat wordt voldaan aan het “één-waarheids”-principe voor de business ten aanzien van informatieverstrekking • Analyseren, ontwerpen en bouwen van een publicatie laag, bestaande uit kubussen welke door eindgebruikers door middel van rapportage tooling benaderd kunnen worden (SS-BI) en tabellen die, op basis van een relationeel model, data bevatten over relevante bedrijfsentiteiten (CI-db); Participeren in projecten, conform de opdracht(specificaties) vanuit eigen discipline/vakgebied. • Analyseren, ontwerpen en bouwen van rapportages die worden beheerd door het BI-team of in opdracht van de business worden ontwikkeld door het BI-team en daarna worden overgedragen aan de business • Uitvoeren van analyses uit op vraagstukken / problemen binnen het systeemlandschap.

  2 dagen geleden Start People LA - Middelburg
 • Coördinator it servicedesk.

  Met veel plezier leveren wij dagelijks een unieke combinatie van elektriciteit, gas, internet, TV, telefonie en andere digitale diensten aan consumenten en ondernemers. DELTA verbindt klanten, partners en Zeeuwen met elkaar en met de wereld om hen heen. Zeeland is onze thuisbasis en vanuit onze Zeeuwse nuchterheid werken we dagelijks met veel plezier aan onze ambitie: het leven, dus wonen, werken en ondernemen, van onze klanten comfortabeler maken. Dat doen we door het leveren van onze duurzame producten en diensten en door de kwaliteit van ons glasvezel/coax netwerk optimaal te houden. Ook ondersteunen we initiatieven die Zeeuwen en Zeeland vooruit helpen. Daar doen we het voor. De IT-infrastructuur is de ruggengraat van een solide bedrijf. Technische kennis en expertise is daarvoor hard nodig. Maar dat niet alleen. DELTA zoekt IT’ers die breder kunnen kijken en zich focussen op resultaat en waarde voor onze klanten. Dat doe je niet alleen, maar samen. Met andere IT’ers, maar ook met collega’s die jouw kennis en kunde gebruiken voor een betere klantenservice. Anno 2018 werken we vanuit het principe ‘digital first’. Online dienstverlening, sales en service, worden vanuit IT maximaal gefaciliteerd zodat onze bedrijfsvoering efficiënter wordt en voor onze klanten alles makkelijker wordt. Als Business Team Supporter / coordinator IT servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt management en leiding betreffende servicedesk meldingen en voortgang. Je communiceert status en voortgang met de aanvrager, detecteert problemen en dient changes in om deze structureel op te lossen. Met jouw analytisch vermogen weet je overzicht te houden, de juiste prioriteiten te stellen en met je collega’s slimme oplossingen te bedenken. • Je voert het incident management proces uit en verzorgt bijbehorende rapportage en communicatie; • Je hebt inzicht in het volledig incidenten portfolio en de verdeling over oplosgroepen (zowel generiek als specifiek); • Je overziet het werkveld van het beheer en weet wat er speelt bij de beheerders; • Analyseert de diverse soorten incidenten en vertaalt deze naar problems en changes; • Bewaakt oplostijden conform afgesproken Service Level Afspraken, rapporteert en escaleert eventuele overschrijdingen; • Zelfstandigheid op basis van een groot verantwoordelijkheidsgevoel; • Zorgt voor de continue verbetering van het incidentmanagementproces; • Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

  2 dagen geleden Start People LA - Middelburg
 • Php developer

  Wil jij werken aan de ontwikkeling van het belangrijkste Zeeuwse online community platform Zeelandnet.nl? Wij zoeken een meedenkende Developer met een duidelijke visie hoe je de Zeeuwse samenleving online gaat bereiken en blijft verbinden. Voor ons informele en pragmatische Portal team zijn wij op zoek naar een Developer PHP (1,0 FTE) Wie zijn wij Wij zijn een jong, hecht en enthousiast team waar individuele inbreng zeer wordt gewaardeerd. IT Development, onderdeel van Networks & ICT binnen DELTA heeft als uitdagende taak software ontwikkelen om de business optimaal te ondersteunen, waarbij kwaliteit hand in hand moet gaan met snelheid en flexibiliteit. Voor deze functie werken we met een klein team met behulp van moderne technologie aan een Zeeuws online product. Alle teams binnen IT Services werken op basis van Scrum en daarbinnen is sturing door de Scrummaster op sprint voortgang, door de Proxy op projectvoortgang en door Development Management (Tech Leads en Manager Development) op kwaliteit, implementatie keuzes en architectuur. Binnen de scrum teams is er veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. IT Development bestaat uit vijf teams van gemiddeld 7 personen per team. Het zijn voornamelijk mannen in de leeftijd 25-45 jaar. Er heerst een open sfeer waarin men elkaar feedback geeft op werkinhoud. De meeste medewerkers komen uit Zeeland en Brabant. Het opleidingsniveau binnen het team is HBO+. Jouw nieuwe werk • Bijdragen aan de realisatie van aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen in de PHP based applicaties in agile teamverband • Bijdragen aan verdere technische professionalisering binnen het team. • Registreren van taken binnen de sprint en zorgdragen voor tracability van de uitgevoerde werkzaamheden • Mede bepalen van coding principes en standaarden. • Beheren van bestaande en nieuw ontwikkelde applicaties • Verlenen van support op de in beheer zijnde applicaties • Testen en documenteren van ontwikkelde software ?

  3 dagen geleden DELTA - Middelburg
 • Systeembeheerder / devops

  Als Systeembeheerder / DevOps bij Syntess Software in Zierikzee… …is je primaire taak het nagaan op welke wijze de applicatie Syntess Atrium optimaal presteert op computersystemen in het algemeen en specifieke computersystemen van onze klanten. Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en… ... neemt de tijd om je op de hoogte te stellen van (klant)actualiteiten en de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Interessante nieuwtjes deel je met de collega die tegenover je zit en je denkt na hoe het eruit zal zien als dit toegepast wordt op de applicatie van Syntess Software en/of bij onze klanten. Rond 09.00 uur maak je een rondje langs de collega’s van ICT en Technische Support. Wanneer er serieuze knelpunten zijn bij klanten, bepalen die je agenda voor vandaag. Zijn er ontwikkelingen in bepaalde configuraties die onvoldoende helder (gedocumenteerd) zijn, dan bepalen die je prioriteitenlijst. Op rustigere dagen ondersteun je je collega’s die dagelijks bezig zijn met uitvoeren van functionele tests op aanpassingen van Syntess Atrium. Dat is nog niet alles, je bent ook nog verantwoordelijk voor: • probleemsituaties op klantsystemen analyseren met betrekking tot het gebruik van Syntess Atrium; • gevraagd en ongevraagd adviseren ten aanzien van een optimale systeemconfiguratie voor het gebruik van Syntess Atrium; • kennisnemen van het DBMS Firebird, adviseren van de optimale configuratie-instellingen voor een klantsysteem; • analyseren van monitoring gegevens van systeem- en databaseactiviteiten; • inrichten en beheren van testcomputers bij Syntess Software; • beheren van interne (test)computers ten behoeve van de ontwikkelomgeving; • ondersteuning bij installatie en helpdeskvraagstukken van Syntess Atrium; • opstellen van systeemeisen, instructies en handleidingen; • testen van (kantoor)applicaties. Het team … … dat heb je eigenlijk niet, want je bent de enige in deze functie. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met onze ICT-afdeling en Technische Supportmedewerkers van de Afdeling Support. Daarnaast kun je met alle vragen over onze applicatie terecht bij al je collega’s. Bij Syntess helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.