Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Ict medewerker

  In deze functie draag je zorg voor het onderhoud en beheer van ICT-systemen en netwerken, teneinde de continuïteit, toegankelijkheid en veiligheid van deze ICT-middelen te waarborgen. Dit zal je voornamelijk vanuit de standplaats in Terneuzen realiseren, met zo nu en dan een werkbezoek aan de vestigingen in Nederland en België. Een greep uit jouw takenpakket: Het bieden van ondersteuning bij het oplossen van incidenten via de helpdesk functie van de afdeling ICT; Het beheren en operationeel houden van de verschillende systemen, componenten en het netwerk; Het gestructureerd en proactief aanpakken van het beheer; Het onderhouden van documentatie; Het doen van administratieve taken van de afdeling ICT zoals het registreren van inkopen

 • Medewerker ict

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Medewerker ICT. Het betreft een vaste full-time baan! Wat je vertelt op verjaardagen wat je doet: “Ervoor zorgen dat medewerkers kunnen werken op hun computer. Niet alleen op het hoofdkantoor, maar bij alle vestigingen.” Wat je écht doet: In deze functie draag je zorg voor het onderhoud en beheer van ICT-systemen en netwerken, teneinde de continuïteit, toegankelijkheid en veiligheid van deze ICT-middelen te waarborgen. Dit zal je voornamelijk vanuit de standplaats in Terneuzen realiseren, met zo nu en dan een werkbezoek aan de vestigingen in Nederland en België. Een greep uit jouw takenpakket: - Het bieden van ondersteuning bij het oplossen van incidenten via de helpdesk functie van de afdeling ICT; - Het beheren en operationeel houden van de verschillende systemen, componenten en het netwerk; - Het gestructureerd en proactief aanpakken van het beheer; - Het onderhouden van documentatie; - Het doen van administratieve taken van de afdeling ICT zoals het registreren van inkopen

  gisteren Zebra-ICE- - Terneuzen
 • Systeembeheerder / devops

  Als Systeembeheerder / DevOps bij Syntess Software in Zierikzee… …is je primaire taak het nagaan op welke wijze de applicatie Syntess Atrium optimaal presteert op computersystemen in het algemeen en specifieke computersystemen van onze klanten. Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en… ... neemt de tijd om je op de hoogte te stellen van (klant)actualiteiten en de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Interessante nieuwtjes deel je met de collega die tegenover je zit en je denkt na hoe het eruit zal zien als dit toegepast wordt op de applicatie van Syntess Software en/of bij onze klanten. Rond 09.00 uur maak je een rondje langs de collega’s van ICT en Technische Support. Wanneer er serieuze knelpunten zijn bij klanten, bepalen die je agenda voor vandaag. Zijn er ontwikkelingen in bepaalde configuraties die onvoldoende helder (gedocumenteerd) zijn, dan bepalen die je prioriteitenlijst. Op rustigere dagen ondersteun je je collega’s die dagelijks bezig zijn met uitvoeren van functionele tests op aanpassingen van Syntess Atrium. Dat is nog niet alles, je bent ook nog verantwoordelijk voor: • probleemsituaties op klantsystemen analyseren met betrekking tot het gebruik van Syntess Atrium; • gevraagd en ongevraagd adviseren ten aanzien van een optimale systeemconfiguratie voor het gebruik van Syntess Atrium; • kennisnemen van het DBMS Firebird, adviseren van de optimale configuratie-instellingen voor een klantsysteem; • analyseren van monitoring gegevens van systeem- en databaseactiviteiten; • inrichten en beheren van testcomputers bij Syntess Software; • beheren van interne (test)computers ten behoeve van de ontwikkelomgeving; • ondersteuning bij installatie en helpdeskvraagstukken van Syntess Atrium; • opstellen van systeemeisen, instructies en handleidingen; • testen van (kantoor)applicaties. Het team … … dat heb je eigenlijk niet, want je bent de enige in deze functie. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met onze ICT-afdeling en Technische Supportmedewerkers van de Afdeling Support. Daarnaast kun je met alle vragen over onze applicatie terecht bij al je collega’s. Bij Syntess helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.

 • Ik zoek een duizendpoot die goed kan werken met windows 10.

  Ik ben een goed verzorgde man van 75. Ik zoek iemand die mij kan ondersteunen in het verwerken van mijn papieren dossier. Bijvoorbeeld het doornemen en plaatsen van papieren in ordners. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je mij goed kan ondersteunen in het werken met Windows 10, de diverse programma's en het Internet (bijv. Youtube, Spotify, etc.).

 • Bepaal zelf voor wie, wanneer en voor hoeveel je werkt! / dropjob

  Waarom dropjob? Nope dit is géén standaard vacature, wil je weten weten hoe jij zelf kan bepalen wanneer, voor wie en voor welk uurtarief je werkt? Lees dan verder….. Waarom dropjob? Dropjob is net gestart en op zoek naar mensen die naast hun huidige baan en/of studie op zoek zijn naar leuke uitdagende job’s in een branche naar keuze. Hoe gaan wij jou helpen? Schrijf je vrijblijvend in op de lancering pagina, geeft aan in welke branche je graag wilt werken via www.drop-job.nl Als jij jezelf hebt ingeschreven gaat dropjop op zoek naar een toffe ‘job’ die aansluit bij jou wensen. De job wordt aan jou voorgesteld, en je mag zelf bepalen of je akkoord gaat met de voorgestelde job. Ga je akkoord, dan helpt dropjob jou verder!

  3 dagen geleden dropjob - Heel Zeeland
 • Configuration specialist content (28-38 uur)

  Jouw functie in het kort Jij houdt je bezig met het up-to-date houden van de verschillende websites d.m.v. configuratie in diverse systemen. Wat ga je doen? Als Configuration Specialist Content kom je te werken op de afdeling Systemmanagement & Projects (SMP). Deze afdeling is hét centrale punt van communicatie binnen het Roompot concern. Alle verschillende systemen en applicaties binnen de organisatie komen hier samen. Op de afdeling SMP wordt je onderdeel van het pas nieuw gevormde Configuration Specialists team. Samen zijn jullie continu bezig met het up-to-date houden van de diverse websites. Als Configuration Specialist Content zorg je ervoor dat het aanbod van vakantieparken- en woningen perfect wordt weergegeven op de verschillende websites. Je bouwt de pagina’s van deze parken en woningen op en je beheert ze in verschillende CMS’en. Kennis van- en ervaring met complexere CMS’en is daarom een vereiste. Deze kennis en ervaring zet je ook in bij het maken van feilloos werkende actiepagina’s. Je werkt daarbij nauw samen met de Contentmarketeers. Jij bent de reden dat zij zich volledig kunnen focussen op het creëren van goede content. Daarnaast sluit je aan bij marketingprojecten en geef je advies over hoe acties op de best mogelijke kunnen worden weergegeven. Je denkt daarbij ook mee over de inhoud; kennis van content marketing is een pre. Door jouw expertise fungeer je ook als aanspreekpunt voor collega’s uit heel de organisatie. Je vertaalt hun wensen naar praktische oplossingen. Je treedt hierbij op als troubleshooter voor compleet uiteenlopende aanpassingen en verbeteringen van de websites. Uiteraard raak je niet snel in paniek en lig je niet wakker van een strakke deadline.

 • Medewerker it-helpdesk

  STEENBERGEN | Vertaal jij praktische problemen snel naar goede oplossingen? De termen: incident, registreren, Topdesk, trouble shooten, servicegericht en escaleren, komen jou zeer bekend voor. Heb je daarnaast enkele jaren ervaring als helpdeskmedewerker? De helpdesk is onderdeel van de discipline IT & Business Software. Deze discipline verzorgt de ontwikkeling, het beheer en de support van de Informatie Infrastructuur van de organisatie. Tot deze infrastructuur behoren o.a. applicaties (maatwerk/standaardpakketten), netwerken, serversystemen, kantoorautomatisering, specifieke IT-apparatuur t.b.v. productie alsmede de winkelautomatisering en kiosken bij de externe klanten. De helpdeskmedewerker vervult een spilfunctie in de communicatie tussen de interne en externe klanten van de IT-afdeling en de IT-medewerkers. De klanten van de IT-afdeling zijn de afnemers van IT-producten en diensten van de organisatie; dit kunnen zowel medewerkers als klanten van de organisatie zijn. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het telefonisch aannemen van supportverzoeken, registreren hiervan, zelf afhandelen van supportverzoeken binnen de gegeven tijdsspanne en doorleiden van alle vragen en problemen met betrekking tot de IT-dienstverlenging, zowel op het gebied van software als hardware. Hierbij maak je een inschatting van de gevolgen voor de klant en stelt op basis daarvan de juiste prioriteit vast. De klant wordt hierover door jou direct geïnformeerd. De controle op de doorlooptijd van de meldingen en het administreren van de calls vallen eveneens onder jouw verantwoordelijkheid. De werkzaamheden voer je uit volgens vastgelegde procedures en binnen de afgesproken tijdlijnen. Je komt te werken bij één van de grootste fotofinishingbedrijven in Europa. Zij zijn een leverancier voor het maken van fotoafdrukken, canvassen, funproducten, kalenders, wenskaarten en fotoboeken. Binnen deze functie kom je te werken op de afdeling van de Klantenservice met ongeveer 18 andere gedreven collega’s.

  6 dagen geleden Modoc - Buiten Zeeland
 • Key user

  Ben jij degene die als Medewerker Key User met inzet en enthousiasme een positieve bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze ambitieuze doelen? Medewerker Key User Zir-Online* *Zir-Online is ons in eigen beheer ontwikkelde IT platform waaraan we al ruim 20 jaar werken en inmiddels is uitgegroeid tot het meest gebruikte IT-systeem binnen de consumenten elektronica markt. Wat doe jij als Key User De Key User is verantwoordelijk voor het optimaal en correct gebruik van het Zir-Online systeem. Je bent de eerste- en tweedelijns ondersteuning en helpt gebruikers bij het oplossen van operationele problemen. Je beantwoordt Zir-Online gerelateerde vragen en traint de eindgebruikers in het gebruik hiervan. In deze functie rapporteer je aan de ProcesOwner en werk je samen in een team van Key Users. Van de Key User wordt een proactieve en flexibele houding verwacht. Je signaleert, onderzoekt en formuleert functionele aanvragen voor de centrale IT afdeling. In overleg met de IT afdeling worden vervolgacties ingezet. Daarbij draag je zorg voor de gebruikerstesten en stel je de procedures en werkinstructies op ter ondersteuning van de gekozen oplossing(en). Je traint de eindgebruikers, begeleidt de implementatie en ziet er op toe dat deze procedures en werkinstructies worden nageleefd.

  6 dagen geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Web developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Web developer m/v (38 uur) Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten electronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technisch correcte werking van onze webwinkels/applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het bedenken en schrijven van webpagina’s, het onderhouden en optimaliseren van huidige software. Functie-eisen • Voldoende kennis van veelgebruikte scripttalen, waaronder PHP en Javascript • Inzicht in het werken met databases, waaronder MySQL Arbeidsvoorwaarden: - Een afwisselende en zelfstandige functie in een enthousiast team - Volop kansen jezelf verder te ontwikkelen en je huidige kennis uit te breiden - Een prima salaris De procedure: Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met CV per mail op vacatures@zesgoes.nl Zes Service Group Pearyweg 1 4462GT Goes www.zesinternational.com De sollicitatieprocedure bevat een capaciteitentest. Dit betreft een programmeeropdracht waarbij je drie uur de tijd hebt om je vaardigheden in PHP, MySQL, HTML en Javascript te laten zien. We beoordelen daarin vooral op aanpak en stijl. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  6 dagen geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Teamlead cro

  Jouw functie in het kort Samen met je team zorg je continu voor de verbetering van de websites van Roompot Vakanties. Wat ga je doen? Het CRO team is afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en bestaat op dit moment uit 7 fte. Het team bestaat uit: een Conversie Specialist, UX designer, Visual Designer, User Researcher, Gedragspsycholoog en twee Web Analisten. Kortom: een team vol expertise om een koers uit te zetten en allerlei nieuwe concepten, ideeën en testen te bedenken. Het doel is altijd: het zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om een boeking te plaatsen. Met je team zorg je ervoor dat het boeken van een vakantie net zo relaxt voelt als de uiteindelijke vakantie zelf. Als teamlead stuur jij het CRO team aan en leg je verantwoording af aan de E-Commerce Manager. Jij bepaalt de prioriteiten in projecten en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Discussies in het team weet je plat te slaan en rationeel aan te vliegen. Je weet je collega’s te inspireren en mee te nemen naar het volgende niveau. Je stuurt op cijfers en objectief beslissen is waar je achter staat. Objectief beslissen betekent ook: “test it or forget it”, oftewel elke wijziging of idee wordt getest en niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarnaast signaleer je nieuwe trends en inspireert hiermee het team om nieuwe concepten te gaan proberen. Je weet hiervoor de kennis en inzichten van de verschillende disciplines in je team (maar ook daarbuiten!) te bundelen en in te zetten. Als teamlead CRO ben je verantwoordelijk voor: • De resultaten van het team en de uiteindelijk behaalde verbeteringen • Het prioriteren van de backlog en het inplannen van sprints • De bewaking van je optimalisatie budget

 • Php developer

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een PHP Developer. Over de functie PHP Developer: – Werken aan grote, professionele webapplicaties en modules; – Nieuwe functionaliteiten uitdenken en beschrijven in wireframes en ontwerpdocumenten; – Realisatie integraties van bedrijfsprocessen door het bouwen van koppelingen naar interne en externe pakketten en partijen; – Meedenken over de processen en over de vraag hoe Bax Music de online activiteiten verder kan professionaliseren. – Deze functie wordt uitgevoerd vanuit ons kantoor in Goes of Amsterdam.

  6 dagen geleden Bax Music - Goes
 • Medewerker ict

  Wat doe je nou als ICT medewerker? Nou je bent bezig met ervoor zorgen dat iedereen op kantoor kan werken met hun computer. Dit doe je niet alleen op de hoofdkantoor, maar ook bij andere vestigingen. Maar hier komt nog veel meer bij kijken:- Je biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen via de helpdesk;- Je beheert en houdt diverse systemen, het netwerk en componenten operationeel.- Je bent bezig met het gestructureerd en proactief aanpakken van het beheer;- En je bent ook bezig met een tal van administratieve taken voor de ICT afdeling.

 • Ict support medewerker

  In deze functie draag je zorg voor het onderhoud en beheer van ICT-systemen en netwerken binnen de organisatie. Dit zal je voornamelijk vanuit de standplaats in Terneuzen realiseren, met zo nu en dan een werkbezoek aan de vestigingen in Nederland en België. Een greep uit jouw takenpakket:Het beheren en operationeel houden van de verschillende systemen en het netwerk;Het gestructureerd en proactief aanpakken van het beheer;Het doelgericht en adequaat oplossen van acute problemen;Het bieden van ondersteuning bij het oplossen van incidenten (voortvloeiend uit de helpdesk functie van de afdeling ICT);Het zelfstandig opzetten, beschrijven en onderhouden van procedures;Het onderhouden van documentatie;Het doen van administratieve taken van de afdeling ICT, o.a. registreren inkopen, verwerken inkoopfacturen en beheren telecomadministratie (optioneel).

 • Product owner

  Heb je ervaring als Product Owner? Dan ligt er voor jou een mooie nieuwe uitdaging binnen ons bedrijf ! Functieomschrijving • Functionele wensen en eisen in kaart brengen met o.a. de stakeholders en keyusers van zowel onze eigen organisatie als die van onze opdrachtgevers • Prioriteren managen van de overall backlog • Stakeholder management op alle lagen in de organisatie, visie formuleren en uitdragen • Overleggen met en rapporteren aan het MT over de huidige stand van zaken en toekomstige ontwikkelingen • het initiëren van veranderingen en het begeleiden van proces verbeteringen • Werken conform het Agile proces (incl. doorvoeren van verbeteringen) • Leiden van projecten

  2 weken geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Key user

  Ben jij degene die als Medewerker Key User met inzet en enthousiasme een positieve bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze ambitieuze doelen? Medewerker Key User Zir-Online* *Zir-Online is ons in eigen beheer ontwikkelde IT platform waaraan we al ruim 20 jaar werken en inmiddels is uitgegroeid tot het meest gebruikte IT-systeem binnen de consumenten elektronica markt. Wat doe jij als Key User? De Key User is verantwoordelijk voor het optimaal en correct gebruik van het Zir-Online systeem. Je bent de eerste- en tweedelijns ondersteuning en helpt gebruikers bij het oplossen van operationele problemen. Je beantwoordt Zir-Online gerelateerde vragen en traint de eindgebruikers in het gebruik hiervan. In deze functie rapporteer je aan de ProcesOwner en werk je samen in een team van Key Users. Van de Key User wordt een proactieve en flexibele houding verwacht. Je signaleert, onderzoekt en formuleert functionele aanvragen voor de centrale IT afdeling. In overleg met de IT afdeling worden vervolgacties ingezet. Daarbij draag je zorg voor de gebruikerstesten en stel je de procedures en werkinstructies op ter ondersteuning van de gekozen oplossing(en). Je traint de eindgebruikers, begeleidt de implementatie en ziet er op toe dat deze procedures en werkinstructies worden nageleefd.

  2 weken geleden Zes Goes B.V. - Goes