Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 25 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Datacenter engineer

  Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Wie zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway. DFN heeft een eigen glasvezel/HFC netwerk en verdeeld over Nederland diverse PoPs als fysieke knooppunten van deze netwerken. PoPs en datacenters vormen het fundament van onze technische infrastructuur. Hierin worden onze netwerk en server apparatuur geplaatst waarmee we de Internet, Televisie, Telefonie en zakelijke colocatie-diensten leveren aan onze klant. Deze betrouwbaarheid bouwen wij op vanuit klimaatbeheersing (koeling), stroomvoorziening (UPS, NSA, gescheiden spanningsvoorziening), infrastructuur (gebouw, brandblusinstallatie, verhoogde vloeren), Security (toegangssystemen) en monitoring/bewaking (gebouw beheersing systemen). Gezamenlijk met preventief onderhoud en upgrades om deze PoPs / Datacenters up to date te houden in techniek en duurzaamheid. Jouw nieuwe werk en afdeling Onze PoPs en Datacenters zijn jouw speelveld. Samen met een team van 5 engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je op de bouwkundige- en spanningsvoorzieningen, klimaatbeheersing, security en het buildingmanagement systeem. Dit pak je zowel proactief als reactief op. Je professionaliseert en optimaliseert de bestaande PoPs en Datacenters om hiermee een hogere betrouwbaarheid en efficiëntie te bereiken. Hiermee verlaag je samen met je collega’s het aantal storingen, verkort je de storingsduur en verminder je het stroomverbruik en dus de kosten. Dit doe je door zowel zelf als in samenwerking met externe partners aanpassingen en onderhoud uit te voeren. Daarnaast houd je overzicht op de externe PoPs en datacenters, sluit je contracten af, verlengt ze, herziet ze en beheert ze op een gestructureerde manier. Wij vragen • Minimaal HTS Electrotechniek of Engineering; • Norm en designkennis van elektro technische installaties (UPS, spanning, NSA, klimaat, gebouw, NEN3140, NEN3840); • Kennis van building management systemen, monitoring systemen en Element managers; • Goede beheersing van de Nederlandse taal; • Bereidheid om te werken in storingswachtdiensten; • In bezit van rijbewijs B.

  4 dagen geleden DELTA - Vlissingen
 • Junior informatieadviseur

  Ben jij die kritische Junior Informatieadviseur die structuur aanbrengt in de informatievoorziening van onze opdrachtgever in Zeeland? Ben jij opzoek naar uitdaging en persoonlijke ontwikkeling binnen de overheid? Lees dan snel verder! Bij gemeentelijke overheid ligt een belangrijke taak om veranderingen door te voeren. Nieuwe wet- en regelgeving en belangrijke ontwikkelingen zoals digitalisering liggen hieraan ten grondslag. Deze veranderingen vragen om goede begeleiding en een frisse blik op de bestaande organisatie en haar werkprocessen. In deze functie wordt je uitgedaagd om structuur aan te brengen aan de digitale informatievoorziening binnen het team DIV (Documentaire Informatievoorziening). Dit team valt onder de afdeling Middelen net als Communicatie, HR, ICT en Facilitair. De gemeente heeft in totaal ongeveer 150 medewerkers. Als Junior Informatieadviseur ga je aan de slag met het het in kaart te brengen van verschillende werkprocessen. Het doel van jouw rol is om verbeteringen door te voeren op het gebied van digitalisering en zaakgericht werken en afdelingen te ondersteunen bij deze veranderingen. Dit alles is noodzakelijk om er voor te zorgen dat ambtenaren efficiënter en veiliger kunnen werken en belangrijke informatie beschikbaar blijft. Wat je precies gaat doen: - Projectondersteuning - Beheren van informatiesystemen en applicaties - Dossiervorming, archivering en registratie van (digitale) documenten - Adviseren over het gebruik van het gebruik van het DMS systeem Corsa. - Meedenken over betere, veiligere en efficiënte manieren van werken - Meehelpen met het opstellen van een plan van aanpak om ambtenaren mee te krijgen en dit actief toe te passen. Je komt te werken in een hecht team met leuke collega's. Er is volop parkeergelegenheid en in de lunchpauze kun je lekker uitwaaien en een rondje lopen over de Zeeuwse stranden. Deze functie dient op korte termijn ingevuld te worden voor 36 uur per week. Het is niet mogelijk om deze functie op ZZP basis in te vullen.

 • Backend (php) developer bij kodo!

  Vanuit Rotterdam en Middelburg bedenken en bouwen wij high-end online oplossingen zoals (progressive) web applicaties, online producten en complexe websites. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van nieuwe technieken en mogelijkheden. We hebben ons gespecialiseerd in UX en de technische realisatie van projecten. Door deze focus kunnen we ons volledig richten op waar we het beste in zijn en wat we het leukste vinden. In onze filosofie is de klant James Bond en zijn wij Q. Wij zijn Batmans Alfred en Han Solos Chewbacca. We maken de techniek die onze klanten laat excelleren. Voor ons team in Middelburg zoeken we versterking om onszelf en onze klanten weer een stap verder te brengen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je mag werken en experimenteren met bestaande en de nieuwste technieken? Het K?do team bestaat uit een groep getalenteerde, gedreven en gezellige professionals die samen maatwerk projecten aanpakken die het verschil maken.

  14 uur geleden Kodo - Middelburg
 • Frontend developer bij kodo!

  Vanuit Rotterdam en Middelburg bedenken en bouwen wij high-end online oplossingen zoals (progressive) web applicaties, online producten en complexe websites. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van nieuwe technieken en mogelijkheden. We hebben ons gespecialiseerd in UX en de technische realisatie van projecten. Door deze focus kunnen we ons volledig richten op waar we het beste in zijn en wat we het leukste vinden. In onze filosofie is de klant James Bond en zijn wij Q. Wij zijn Batmans Alfred en Han Solos Chewbacca. We maken de techniek die onze klanten laat excelleren. Voor ons team in Middelburg zoeken we versterking om onszelf en onze klanten weer een stap verder te brengen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je mag werken en experimenteren met bestaande en de nieuwste technieken?

  14 uur geleden Kodo - Middelburg
 • Support medewerker m/v

  De functie Als supportmedewerker bouw je een uitgebreide kennis op van onze software en diensten. Met behulp van deze kennis verzorg je de adequate afhandeling van de vragen, problemen en wensen van de gebruikers. Je lost de supportmeldingen zover mogelijk zelf op of schakelt indien nodig de expertise van een collega in.

  2 dagen geleden data group europe bv - Nieuwerkerk
 • Software developer erp

  Als Software Developer bij Syntess Software in Zierikzee … … ben je nauw betrokken bij alle aspecten van de ontwikkeling van onze eigen Syntess Atrium integrale ERP-software. Samen met collega’s van de afdeling Productontwikkeling richt jij je op het bouwen en onderhouden van desktop- en/of webapplicaties op het gebied van artikelbeheer, de logistieke en de financiële administratie van technisch dienstverleners zoals een installatiebedrijf. Afwisselend werk waarbij we ervaring en inzichten breed toepassen voor onze klanten. Je werkt in teamverband in een bepaald technisch- en functioneel domein. We hanteren een agile vorm van werken. Dit draagt bij aan de afwisseling en samen met elkaar op een overzichtelijke wijze doelen bereiken. Jouw kennis en capaciteiten worden ingezet om functionele klantwensen te vertalen naar technische oplossingen. Hierbij is zowel de korte termijn, alsook de langere termijn relevant. Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en … …kijkt wat de dag je te bieden heeft. We beginnen met de daily stand-up met het team. Jij geeft aan waar jij je op dit moment mee bezighoudt en wat je nodig hebt om jouw change te kunnen opleveren. Je hoeft het niet alleen te doen. Wellicht kan je collega even helpen zodat je vandaag toekomt aan het oppakken van een nieuw sprint back log item en je het team weer een stap dichter bij het sprintdoel brengt. Het team ... .... bestaat uit zo’n zeven collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling bestaande uit 50 collega’s. Samen staan we voor een bewezen product wat dagelijks een bedrijf-kritische rol vervult binnen de bedrijfsvoering van onze klanten. Daarnaast kun je met alle vragen over onze applicaties terecht bij al je collega’s binnen de organisatie. Bij Syntess Software helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.

 • Stage applicatie-ontwikkelaar

  Heb jij kennis van programma’s en applicaties? Help jij graag mee aan het ontwikkelen en verbeteren van applicaties? Wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van IT? Misschien is deze stageplaats/ traineeship jou dan wel op het lijf geschreven! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een stagiaire of trainee die zich bezig gaat houden met het ontwikkelen, stroomlijnen en programmeren van applicaties. Er wordt steeds meer met verschillende apparatuur gewerkt en daarom is het belangrijk dat deze goed blijven werken. Om te zorgen dat klanten steeds snel en goed geholpen kunnen worden is er een nieuw project gestart bij onze opdrachtgever. Dit project is gericht op het ontwikkelen van zogenaamde smart glasses. Via deze smart glasses kan op afstand worden mee gekeken met de klant wat het probleem is en kunnen er gelijk aanwijzingen gegeven worden om dit op te lossen óf kan er gekeken worden wat er gerepareerd moet worden. Wat ga je precies doen? - Verbeteren van de I/O server voor communicatie tussen de eWon en de PLC in onze systemen; - Verder ontwikkelen van de Pluto software; - Opzetten en stroomlijnen van het smart glasses project; - Andere mogelijkheden voor remote assistance onderzoeken.

 • Systems/network engineer

  Ben jij een professionele Netwerk/Systeem Engineer Sluit je dan bij ons aan 😊 BEDRIJF iVenture is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een blik op Zeeland en aangrenzend Vlaanderen. Ons vak wordt steeds boeiender, omvangrijker en complexer. Dit vraagt om professionals die het vak kennen, vandaag maar zéker ook morgen. Recent hebben wij ons nieuwe, moderne pand in Breskens betrokken. Gezien onze groei zoeken wij versterking van ons team met een professionele: Netwerk/Systeem Engineer iVenture is de specialist op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. We hebben oprecht aandacht voor onze opdrachtgevers. Maatwerk is de norm. Met nazorg, support en ondersteuning borgen we onze relaties. Als netwerk/systeem Engineer dagen we je uit om complexe en interessante IT vraagstukken op te lossen. Jij bent betrokken bij het implementeren, onderhouden en wijzigen van de IT infrastructuur bij onze opdrachtgevers.

  5 dagen geleden Volleman Consultants - Breskens
 • Systems/network engineer

  OVER ONS Wij, 15 enthousiaste medewerkers van een jong en dynamisch team bij Progression zijn op zoek naar een nieuwe collega. We zijn een groeiend bedrijf en richten ons op nieuwe ontwikkelingen. Progression is een fullservice ICT-dienstverlener die al bijna 15 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Wij verzorgen de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat onze klant te ondersteunen met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door de toepassing van slimme en effectieve ICT-oplossingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op het primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van de werknemerstevredenheid. Vanwege groei en uitbreiding hebben we een vacature voor: Systems/Network Engineer FUNCTIE Als System Engineer houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor onze opdrachtgever, wijzigingen doorvoeren en servicewerkzaamheden aan klant infrastructuren. Onze omgevingen zijn opgebouwd met kwalitatieve producten zoals HP, Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

  5 dagen geleden Volleman Consultants - Terneuzen
 • Netwerk & systeembeheerder bij specialist in bouwmaterialen regio terneuzen

  Jij bent dé technische specialist als het gaat om verschillende ICT systemen. Oplossen van verschillende ICT problemen dat kan jij erg goed! Als Systeem en Netwerkbeheerder houd je je bezig met alle facetten van ICT. Gerelateerde storingen van het gehele concern heb je zo verholpen, dit kan je zowel op afstand doen en op de locatie. Daarnaast verricht je planmatig en proactief onderhoud aan de ICT systemen van het bedrijf. Deelnemen en leidinggeven aan projecten om de systemen gebruiksklaar te maken en te houden voor de toekomst, daarin ben jij een kei! Je bent altijd op zoek naar de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Samen met een team van systeem - en netwerkbeheerders zorg je ervoor dat alle ICT facetten binnen het bedrijf soepel verlopen! Onze opdrachtgever onder andere gevestigd in Terneuzen, is dé specialist in bouwmaterialen van Zeeland.

 • Helpdeskmedewerker ict

  Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een ICT medewerker met een afgeronde mbo-ict niveau 3 of 4 opleiding. Je kunt bij onze klant per direct aan de slag.

 • Junior of senior engineer elektrotechniek

  Net afgestudeerd of al een tijdje werkend in de elektrotechniek maar op zoek naar een nieuwe spannende uitdaging? Lees dan nu verder! Voor een familie bedrijf gevestigd op Oude Tonge zijn wij op zoek naar een engineer elektro techniek. Een Watt? Prikkelende woorden maar wat is dit nu precies? Als engineer elektrotechniek hou je je bezig met het ontwerpen, installeren, beheren en verbeteren van elektrotechnische installaties. In dit geval hou je je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van machines voor verschillende klanten die werkzaam zijn in een productie omgeving. Deze machines en installaties worden op de plaats gemaakt waar jij ze hebt getekend. Je ziet real life jouw creatie en ontwerp groeien en in gebruik worden genomen. Waar hou je je bij het ontwerpen mee bezig? *Zelfstandig schema's ontwerpen voor besturingspanelen voor onze eigen machines maar ook voor derden. *Op locatie bij de klant of gewoon op kantoor projectmatige besturingssystemen in bedrijf stellen *Mitsubishi, Siemens en bedieningspalenen van Exor programmeren * Werken volgens actuele normen en veiligheidsvoorschriften Dit klinkt als een geweldige maar lastige uitdaging! Wij zijn bereid je de kneepjes van het vak te leren, dus geen zorgen! Wat heb je hier voor nodig? * Mbo opleiding elektrotechniek * Rijbewijs B * In het bezit van VCA examen of bereid deze te behalen * Beheersing van Engelse taal * Tot slot zijn we op zoek naar een flexibele, gezellige, klantgerichte collega. Deze omschrijving past wel bij jou toch? Wat hebben wij te bieden? * Prachtige nieuwe uitdaging met veel ontwikkelingsmogelijkheden en eigen inbreng * Boven gemiddeld salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, over salaris valt altijd te praten. Waar zit jij aan te denken? * Arbeidswoorwaarden conform CAO-metaalbewerking * Vaste baan met uitzicht op vast dienstverband * Ruimte voor je verdere persoonlijke ontwikkeling, wij bieden namelijk de benodigde cursussen en of opleidingen * Werken bij een familie bedrijf in een informele werksfeer * Reiskosten vergoeding a 0,19 cent per kilometer Interesse in deze vacature of wil je meer weten? Bel naar: 0611753872 Mail naar: Jordi@depooter.nl

 • Web analist

  We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Web Analist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. Wat ga je doen? De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Web Analist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Web Analist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. -Het analyseren van A/B en multivariate tests. -Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? -Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. -Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een Web Analist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Revenue analist

  Roompot Vakanties is voor haar hoofdkantoor in Goes op zoek naar een Revenue Analist. Word jij het brein achter de prestaties en het succes van onze vakantieparken? Wat ga je doen? Als Revenue Analist vertaal je boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Je doorziet trends en patronen in grote hoeveelheden data en ziet uitdaging in het optimaliseren van omzetten en bezettingen door het implementeren van de juiste prijsstrategie. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze vakantieparken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Je adviseert en zoekt proactief naar juiste verkoopkanalen in samenwerking met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. In projectvorm neem je deel aan diverse commerciële onderwerpen en adviseer je vanuit je eigen expertise. Je begrijpt de dynamiek van vraag en aanbod en vertaalt deze naar kansen. Je bent kritisch op resultaat en hebt kennis van gedrag van klanten, concurrenten en trends. Adviseren gaat jouw net zo gemakkelijk af als analyseren en beslissingen neem je graag onderbouwd. Ben jij klaar voor deze verantwoordelijkheid? Solliciteer dan snel!

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Senior functioneel beheerder

  Gezond zijn en blijven willen we allemaal De publieke gezondheidszorg richt zich op het voorkmen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. De ambitie van GGD Zeeland is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. Dit doen we namens de Zeeuwse gemeenten en samen met onze partner organisaties. Ben jij een echte procesdenker, wil je meebouwen aan het verbeteren van de informatievoorziening en beschik je over een sterk analytisch vermogen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega voor de functie van Senior Functioneel Beheerder 36 uur per week Wat ga je doen? Als Senior Functioneel Beheerder richt je je op wijzigings-, functionaliteiten- en gebruiksbeheer en procesverbetering. Je bent een onmisbare schakel tussen business en ICT. Je stelt richtlijnen, documentatie en procedures op voor (en ondersteunt in) het gebruik en beheer van applicaties; hierbij houd je rekening met proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging, betrouwbaarheid en performance. Je regisseert en organiseert de dienstverlening voor zowel nieuwe behoeften als voor bestaande informatievoorziening. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de markt om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de klant. Ook bewaak je de kwaliteit en voortgang van afgesproken werkzaamheden.

  een week geleden GGD Zeeland - Goes