Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 19 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Software development manager

  Wij zijn op zoek naar een software development manager om richting te geven aan de ontwikkeling van ons development proces, de competentieontwikkeling van onze developers en de technologie- en architectuur keuzes van ons bedrijf. Op dit moment zijn bovenstaande verantwoordelijkheden gedistribueerd over een aantal medewerkers. Wij op zoek naar een kandidaat die deze verantwoordelijkheden integraal op zich kan nemen zodat we deze functie nog beter in kunnen vullen. Wij zoeken iemand die - begrijpt dat je bij architectuur keuzes het belang van de klant voorop stelt en de juiste balans weet te vinden tussen de beste architectuur en de waarde voor de klant - Een duidelijke visie heeft op moderne web software ontwikkeling - Collega’s inspireert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert - JavaScript, naast PHP, een first class citizen maakt op het gebied van kennis, proces en tooling Greep uit de werkzaamheden: - hands-on technische begeleiding geven aan het team software developers (PHP en JavaScript) - Stimuleren van cultuur van continu leren en verbeteren door regelmatige evaluaties, het borgen van lessons learned en het delen van best practices - Beheren en up-to-date houden van onze architectuurprincipes en development standaarden en zorgen dan deze worden nageleefd - Toetsen bestaande competenties van het team en tijdig signaleren wanneer er geïnvesteerd moet worden in nieuwe kennisgebieden en technologieën

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Lead php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als technisch team lead in projecten; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Methodieken als TDD, BDD en DDD kennen weinig geheimen meer voor jou en je past ze verstandig toe; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Word je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Senior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Medior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld met behulp van de mensen om je heen; • Je bent een gedreven, leergierig persoon en wilt meer leren over over hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD succesvol in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen; • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag verder mee aan de slag; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Javascript developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een JavaScript developer die mee kan werken aan uitdagende projecten voor o.a. Volkers, ZLM Verzekeringen, SURFnet, Strukton Rail en RTL Nieuws.

  14 uur geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Ervaren systeem-/netwerk engineer

  Systems Engineer Progression is een fullservice ICT-dienstverlener die al bijna 15 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met onze specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat onze klant te ondersteunen met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door de toepassing van slimme en effectieve ICT-oplossingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op het primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van de werknemerstevredenheid. Een inspirerend dynamisch team van medewerkers verzorgt uitdagende IT-projecten bij onze klanten. De functie Als System Engineer houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor onze opdrachtgever, wijzigingen doorvoeren en servicewerkzaamheden aan klant infrastructuren. Onze omgevingen zijn opgebouwd met kwalitatieve producten zoals HP, Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

  gisteren Progression - Terneuzen
 • Junior revenue analist

  Als Revenue Analist kom je te werken op de afdeling Revenue Management. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het maken van de begrotingen voor de verhuuromzet en het realiseren van deze begrotingen. Als Revenue Analist draag jij hieraan bij door boekingsdata te vertalen naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij doorzie je trends en patronen in grote hoeveelheden data. Met jouw analytisch vermogen implementeer je de juiste prijsstrategie en ben je in staat om de omzetten en bezettingen te optimaliseren.

  4 dagen geleden Modoc - Goes
 • Webanalist

  We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Webanalist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Webanalist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Webanalist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. Het analyseren van A/B en multivariate tests. Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een webanalist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  6 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Junior webanalist

  De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Junior Webanalist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Webanalist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. Het analyseren van A/B en multivariate tests. Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een webanalist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

  6 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Medewerker technische dienst / assemblag

  Ter continuering van ons serviceniveau zijn wij op zoek naar een ambitieuze medewerker technische dienst / assemblage.

  een week geleden IC-Automatisering - Buiten Zeeland
 • Medewerker buitendienst / systeembeheerder

  Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker buitendienst. In deze functie is aantoonbare praktische- en theoretische kennis van hard- en software, evenals nauwkeurigheid, een vereiste. In het bezit van MCSE of MCITP is een pré, evenals kennis van programmeren, scripting en (VoIP) telecomoplossingen.

  een week geleden IC-Automatisering - Buiten Zeeland
 • Medewerker helpdesk

  Wegens gestage groei zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Helpdesk. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met problemen of vragen die betrekking hebben op hard- en software. Deze vragen en problemen van gebruikers krijg je binnen per email en per telefoon. Jij probeert deze problemen en storingen in eerste instantie zelf op te lossen. Lukt dit niet dan zet je deze probleemmeldingen door naar een van je collega’s.

  een week geleden IC-Automatisering - Buiten Zeeland
 • Junior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Junior PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  een week geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Senior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan het service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Senior PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  een week geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Helpdeskmedewerker

  Onze opdrachtgever in Terneuzen is een concern met meer dan 40 dochterbedrijven en deelnemingen. Zij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. WAT GA JE DOEN? Voor de afdeling Systeem- en Netwerkbeheer is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste helpdeskmedewerker. Samen met je collega(s) zorg je voor de registratie en afhandeling van meldingen (incidentbeheer) en standaard wijzigingen (wijzigingsbeheer). Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op ICT gebied.

  een week geleden HB17 Werkt. - Terneuzen