Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Senior systeem- en netwerkbeheerder

  Voor onze klant in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Senior Systeem- en Netwerkbeheerder. Het betreft een vaste full-time baan! Ben jij de technisch specialist die de behoeftes vanuit de organisatie kan vertalen naar concrete en praktische oplossingen ? Vind jij het geen probleem dat je 's ochtends soms nog niet weet, wat je aan het eind van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het beheren van diverse ICT systemen op en tussen verschillende locaties? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat ga je doen? Als Senior Systeem- en Netwerkbeheerder houd je je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op de locatie. Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo onze systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. In de ruim 100 jaar dat wij bestaan, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, data protection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen. Met wie werk je samen? Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de Teamleider, meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdesk medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken.

  5 uur geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen
 • Medewerker technisch beheer

  Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Technisch Beheer. In deze functie is ervaring en aantoonbare praktische- en theoretische kennis van hard- en software, evenals nauwkeurigheid, een vereiste. In het bezit van MCSE / MCSA of MCITP en/of ITIL certificering is een pré, evenals kennis van Azure, SharePoint / Office 365 en (VoIP) telecomoplossingen.

 • Medewerker buitendienst / systeembeheerder.

  Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker buitendienst. In deze functie is aantoonbare praktische- en theoretische kennis van hard- en software, evenals nauwkeurigheid, een vereiste. In het bezit van MCSE of MCITP is een pré, evenals kennis van programmeren, scripting en (VoIP) telecomoplossingen.

 • Webanalist

  We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Web Analist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. Wat ga je doen? De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Web Analist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Web Analist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. -Het analyseren van A/B en multivariate tests. -Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus potentiële verbetering? -Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. -Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een Web Analist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

 • Software development manager

  Wij zijn op zoek naar een software development manager om richting te geven aan de ontwikkeling van ons development proces, de competentieontwikkeling van onze developers en de technologie- en architectuur keuzes van ons bedrijf. Op dit moment zijn bovenstaande verantwoordelijkheden gedistribueerd over een aantal medewerkers. Wij op zoek naar een kandidaat die deze verantwoordelijkheden integraal op zich kan nemen zodat we deze functie nog beter in kunnen vullen. Wij zoeken iemand die - begrijpt dat je bij architectuur keuzes het belang van de klant voorop stelt en de juiste balans weet te vinden tussen de beste architectuur en de waarde voor de klant - Een duidelijke visie heeft op moderne web software ontwikkeling - Collega’s inspireert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert - JavaScript, naast PHP, een first class citizen maakt op het gebied van kennis, proces en tooling Greep uit de werkzaamheden: - hands-on technische begeleiding geven aan het team software developers (PHP en JavaScript) - Stimuleren van cultuur van continu leren en verbeteren door regelmatige evaluaties, het borgen van lessons learned en het delen van best practices - Beheren en up-to-date houden van onze architectuurprincipes en development standaarden en zorgen dan deze worden nageleefd - Toetsen bestaande competenties van het team en tijdig signaleren wanneer er geïnvesteerd moet worden in nieuwe kennisgebieden en technologieën.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Javascript developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een JavaScript developer die mee kan werken aan uitdagende projecten voor o.a. Volkers, ZLM Verzekeringen, SURFnet, Strukton Rail en RTL Nieuws. Over jou: • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van web apps met frameworks als React, Vue en/of Angular en technologieën zoals GraphQL. • Je hebt bij voorkeur al ervaring met Typescript, RXJS en Redux • Kennis van BEM, Node.js, React Native en PHP zijn een pré. • Je hebt gevoel voor user interface design en vindt usability and accessibility belangrijk. • Je vindt onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, security en overall code quality belangrijk. • Je bent gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen. • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en een goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Lead php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als technisch team lead in projecten; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Methodieken als TDD, BDD en DDD kennen weinig geheimen meer voor jou en je past ze verstandig toe; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Word je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Senior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Medior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld met behulp van de mensen om je heen; • Je bent een gedreven, leergierig persoon en wilt meer leren over over hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD succesvol in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen; • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag verder mee aan de slag; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Systems/network engineer

  Wij, 15 enthousiaste medewerkers van een jong en dynamisch team bij Progression zijn op zoek naar een nieuwe collega. We zijn een groeiend bedrijf en richten ons op nieuwe ontwikkelingen. Progression is een fullservice ICT-dienstverlener die al bijna 15 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Wij verzorgen de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat onze klant te ondersteunen met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door de toepassing van slimme en effectieve ICT-oplossingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op het primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van de werknemerstevredenheid. Vanwege groei en uitbreiding hebben we een vacature voor: Systems/Network Engineer FUNCTIE Als System Engineer houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor onze opdrachtgever, wijzigingen doorvoeren en servicewerkzaamheden aan klant infrastructuren. Onze omgevingen zijn opgebouwd met kwalitatieve producten zoals HP, Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

  3 dagen geleden Volleman Consultants - Terneuzen
 • Functioneel software tester erp-systemen

  Als Software Tester bij Syntess Software in Zierikzee … … word je ingezet in het Cloud team. Je houdt je bezig met het creëren van testcases, het uitvoeren van testen en het evalueren van de uitkomsten. Bij Syntess Software hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze software, met jouw analytisch vermogen en kritische blik kan jij het verschil maken. Het team ... .... bestaat uit zo’n 20 collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines. Samen staan we voor een sterk product. Daarnaast kun je met alle vragen over onze applicaties terecht bij al je collega’s. Bij Syntess Software helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.

 • Software tester cloud applicaties

  Als Software Tester bij Syntess Software in Zierikzee … … word je ingezet in het Cloud team. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat handmatig testen binnen onze afdeling wordt verminderd en uiteindelijk laat verdwijnen. Je bent daarom ook specialist in automatische testen. Je stelt testplannen op en voert deze uit. Je gaat test cases maken op een planmatige manier. Bij Syntess Software hechten we veel waarden aan de kwaliteit van onze software, met jouw analytisch vermogen en kritische blik kan jij het verschil maken. Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en … …kijkt wat de dag je te bieden heeft. We beginnen met een stand-up volgens de Lean development methode met het team. Jij geeft aan waar jij je op dit moment mee bezig houdt. De rest van de dag bepaal je je eigen indeling. Er zijn nieuwe aanpassingen opgeleverd die voordat ze meegaan in de volgende build goed getest moeten worden. Je toetst programmatuur aan de functionele eisen en specs. Je evalueert de testresultaten en legt deze vast. Je overlegt met je collega’s en teamleider over de uitslagen van een test en geeft je advies om tot verbetering te komen. Het team ... .... bestaat uit zo’n 20 collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines. Samen staan we voor een sterk product. Daarnaast kun je met alle vragen over onze applicaties terecht bij al je collega’s. Bij Syntess Software helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.

 • Systeem- en netwerkbeheerder

  Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een medewerker om het team te versterken. Als systeem- en netwerkbeheerder krijg je o.a. te maken met het ondersteunen van klanten bij ICT-gerelateerde problemen. Deze kunnen variëren van eenvoudige gebruikersvragen tot storingen in complexe netwerkomgevingen. Veelal vindt de ondersteuning op afstand plaats maar je komt ook regelmatig bij onze klanten over de vloer. Dat zullen voornamelijk bedrijven in de directe omgeving zijn maar deze kunnen ook in verre oorden als China en Brazilië liggen, waar wij met enige regelmaat grote ICT-projecten opleveren. Voor een grote hoeveelheid gebruikers vindt de ondersteuning in het Engels plaats. Het is daarom erg belangrijk dat je deze taal goed beheerst in woord en geschrift.

  een week geleden Vergezogt - Serooskerke
 • Junior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Junior PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  een week geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Senior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan het service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Senior PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  een week geleden Zes Goes B.V. - Goes