Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 31 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Front-end developer

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een front-end developer. Ben jij die ambitieuze, goed opgeleide en leergierige developer die we zoeken? Lees dan snel door! Over Bax Music Bax Music is de grootste online muziekwinkel van de Benelux, en de toekomstig grootste muziekwinkel van Europa. Momenteel zijn we actief in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden. Met honderdduizenden pakketten die jaarlijks verstuurd worden en miljoenen unieke bezoekers per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van licht, geluid, muziekinstrumenten, producer- en DJ-gear. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Goes en wij hebben een kantoor in Amsterdam. Onze megastores staan in Goes, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Wil je meer weten over Bax Music? Lees dan ons bedrijfsprofiel op onze website en bekijk onze bedrijfsvideo. Jouw toekomstige werkomgeving? De wereld van Bax Music is een snel veranderende wereld. Onze afdeling software ontwikkeling weet daar alles van. Bax Music heeft eigen teams van ervaren en gemotiveerde developers die in een informele werkomgeving samenwerken. De afdeling is flexibel en snel, er wordt veel geschakeld tussen de teams, de verschillende projecten en de overige afdelingen. De teams werken in agile sprints van 2 weken. Onze developers zijn gedreven om constant te leren en vernieuwend bezig te zijn. Bij Bax Music zijn we altijd op zoek naar nieuwe technieken waarmee we onze processen efficiënter kunnen inrichten en waarmee we onze klanten een nog betere ervaring kunnen bezorgen. Wat mag je komen doen? – Onze webshops elke dag een beetje beter maken. Direct zichtbaar voor onze bezoekers; – Samen met een UX designer en een webanalist A/B tests bedenken en implementeren; – Code reviews uitvoeren, sparren met je collega’s en feedback geven; – Bestaande code verbeteren, nieuwe technieken implementeren; – De performance van de webshops optimaliseren. Alles natuurlijk met als doel onze (potentiële) klanten optimaal te laten genieten van een bezoek aan onze webshop! Je kan werken vanuit ons kantoor in Goes of in Amsterdam.

  een uur geleden Bax Music - Goes
 • Web developer m/v

  Wegens uitbreiding zijn wij voor ons hoofdkantoor in Goes op zoek naar een fulltime: WEB DEVELOPER M/V In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technische correcte werking van onze webwinkels en applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het (door)ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van de online winkels en de daarbij behorende administratieve pakketten. Het betreft een functie op ons hoofdkantoor in Goes.

  2 uur geleden Ritel - Goes
 • Php developer

  Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een PHP Developer. Over de functie PHP Developer: – Werken aan grote, professionele webapplicaties en modules; – Nieuwe functionaliteiten uitdenken en beschrijven in wireframes en ontwerpdocumenten; – Realisatie integraties van bedrijfsprocessen door het bouwen van koppelingen naar interne en externe pakketten en partijen; – Meedenken over de processen en over de vraag hoe Bax Music de online activiteiten verder kan professionaliseren. – Deze functie wordt uitgevoerd vanuit ons kantoor in Goes of Amsterdam.

  3 uur geleden Bax Music - Goes
 • Helpdeskmedewerker ict

  Ben jij vriendelijk, behulpzaam en heb jij kennis van zaken omtrent ICT? Zie je jezelf werken bij een zorgorganisatie? Twijfel dan niet en lees snel verder! Je werkdag is begonnen.. daar komen de eerste telefoontjes al binnen. Collega’s bellen met de vraag dat hun computer niet werkt, de printer rare geluiden maakt of dat de telefoon niet overgaat, je kunt het zo gek niet bedenken. Jij helpt hen uit de nood en zorgt ervoor dat de problemen worden verholpen. Je voert deze taken samen met je collega’s uit op aanvraag van de medewerkers.

 • Wfm / reporting specialist (32 tot 38 uur)

  Jouw functie in het kort Als WorkForce Management (WFM) / Reporting specialist ben je expert op het gebied van roostering, forecasting, trafficen en reporting voor de afdeling Gastenservice. Wat ga je doen? Je rapporteert aan de Manager Gastenservice over de inzet van de medewerkers (momenteel 55 FTE en groeiende) voor o.a. telefonisch, email en webcare gastencontact. Je draagt continu verbeteringen aan waardoor we een optimale bereikbaarheid weten te realiseren voor onze gasten. Je bent analytisch sterk en initiatiefrijk om continue verbeteringen aan de dragen, waardoor we een optimale bereikbaarheid weten te realiseren voor onze gasten. Je bent thuis in de WFM cyclus en processen en hebt de eigenschap altijd de beste te willen zijn en voorop te willen lopen, met als gevolg de organisatie continu in beweging te houden. Je ziet het als een uitdaging om de huidige afdeling te transformeren naar een A-status callcenter en ziet het als voornaamste taak om ook op dit gebied een toonaangevende speler in de markt te zijn. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: • Het continu optimaliseren van een effectief WFM proces • Het nauwkeurig voorspellen van het verwachte werkaanbod en het continu optimaliseren van de benodigde bezetting • Het ontwikkelen van gerichte stuurinformatie die bijdraagt aan het behalen van de normen van de Gastenservice • Het analyseren van de WFM data en het geven van advies (gevraagd en ongevraagd) over verbetermogelijkheden

 • Teamlead cro

  Jouw functie in het kort Samen met je team zorg je continu voor de verbetering van de websites van Roompot Vakanties. Wat ga je doen? Het CRO team is afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en bestaat op dit moment uit 7 fte. Het team bestaat uit: een Conversie Specialist, UX designer, Visual Designer, User Researcher, Gedragspsycholoog en twee Web Analisten. Kortom: een team vol expertise om een koers uit te zetten en allerlei nieuwe concepten, ideeën en testen te bedenken. Het doel is altijd: het zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om een boeking te plaatsen. Met je team zorg je ervoor dat het boeken van een vakantie net zo relaxt voelt als de uiteindelijke vakantie zelf. Als teamlead stuur jij het CRO team aan en leg je verantwoording af aan de E-Commerce Manager. Jij bepaalt de prioriteiten in projecten en zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Discussies in het team weet je plat te slaan en rationeel aan te vliegen. Je weet je collega’s te inspireren en mee te nemen naar het volgende niveau. Je stuurt op cijfers en objectief beslissen is waar je achter staat. Objectief beslissen betekent ook: “test it or forget it”, oftewel elke wijziging of idee wordt getest en niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarnaast signaleer je nieuwe trends en inspireert hiermee het team om nieuwe concepten te gaan proberen. Je weet hiervoor de kennis en inzichten van de verschillende disciplines in je team (maar ook daarbuiten!) te bundelen en in te zetten. Als teamlead CRO ben je verantwoordelijk voor: • De resultaten van het team en de uiteindelijk behaalde verbeteringen • Het prioriteren van de backlog en het inplannen van sprints • De bewaking van je optimalisatie budget

 • Configuration specialist content (28-38 uur)

  Jouw functie in het kort Jij houdt je bezig met het up-to-date houden van de verschillende websites d.m.v. configuratie in diverse systemen. Wat ga je doen? Als Configuration Specialist Content kom je te werken op de afdeling Systemmanagement & Projects (SMP). Deze afdeling is hét centrale punt van communicatie binnen het Roompot concern. Alle verschillende systemen en applicaties binnen de organisatie komen hier samen. Op de afdeling SMP wordt je onderdeel van het pas nieuw gevormde Configuration Specialists team. Samen zijn jullie continu bezig met het up-to-date houden van de diverse websites. Als Configuration Specialist Content zorg je ervoor dat het aanbod van vakantieparken- en woningen perfect wordt weergegeven op de verschillende websites. Je bouwt de pagina’s van deze parken en woningen op en je beheert ze in verschillende CMS’en. Kennis van- en ervaring met complexere CMS’en is daarom een vereiste. Deze kennis en ervaring zet je ook in bij het maken van feilloos werkende actiepagina’s. Je werkt daarbij nauw samen met de Contentmarketeers. Jij bent de reden dat zij zich volledig kunnen focussen op het creëren van goede content. Daarnaast sluit je aan bij marketingprojecten en geef je advies over hoe acties op de best mogelijke kunnen worden weergegeven. Je denkt daarbij ook mee over de inhoud; kennis van content marketing is een pre. Door jouw expertise fungeer je ook als aanspreekpunt voor collega’s uit heel de organisatie. Je vertaalt hun wensen naar praktische oplossingen. Je treedt hierbij op als troubleshooter voor compleet uiteenlopende aanpassingen en verbeteringen van de websites. Uiteraard raak je niet snel in paniek en lig je niet wakker van een strakke deadline.

 • Web developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Web developer m/v (38 uur) Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten electronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technisch correcte werking van onze webwinkels/applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het bedenken en schrijven van webpagina’s, het onderhouden en optimaliseren van huidige software.

  3 dagen geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Per direct: webdesigner

  Wij zijn op zoek naar een webdesigner die gespecialiseerd is in het opbouwen, onderhouden en aanpassen van websites.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Ict medewerk(st)er

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ICT medewerker. In deze functie draag je zorg voor het onderhoud en beheer van ICT-systemen en netwerken, teneinde de continuïteit, toegankelijkheid en veiligheid van deze ICT-middelen te waarborgen. Dit zal je voornamelijk vanuit de standplaats in Terneuzen realiseren, met zo nu en dan een werkbezoek aan de vestigingen in Nederland en België. Een greep uit jouw takenpakket:

  6 dagen geleden Start People Zeeland - Terneuzen
 • Software engineer

  Ben jij iemand die houdt van technische uitdagingen, afwisseling in je werk en heb jij ervaring als Software Engineer? Dan is dit dé baan voor jou! Jij bent een enthousiaste software engineer en je hebt enige jaren relevante werkervaring opgedaan. Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het ontwikkelen van nieuwe applicaties en services. Het bedrijf waarvoor je komt te werken is namelijk een jonge onderneming die gericht is op het ontwikkelen van maatwerk software en webapplicaties. Zij produceren hoge kwaliteit maatwerk websites en – shops. Naast deze werkzaamheden is het onderhouden van de bestaande oplossingen en support verlenen aan opdrachtgevers een belangrijke taak voor jou. Je komt te werken bij een zakelijk dienstverlener op het gebied van procesautomatisering. Ze ontwikkelen hoofdzakelijk internetoplossingen en softwareapplicaties voor e-commerce, retailers, productie- en logistieke bedrijven. Je komt samen te werken met vier andere collega’s. Naast dat er hard gewerkt wordt is er dagelijks tijd om met je collega’s gezamenlijk te lunchen. Tijdens de lunch kan je ook nog eens uitgedaagd worden door je collega voor een potje tafeltennis. Je hebt per dag in totaal 1 uur pauze en op vrijdagmiddag ben je om 3 uur al klaar. Er wordt dan nog even geborreld en zo sluit jij je productieve werkweek af!

  6 dagen geleden Modoc - Tholen
 • Afstudeerstage software developer

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technisch internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source software componenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers. Zo ontwikkelen wij voor RTL Nederland, TMG, Strukton RAIL, SURFnet, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), ZLM Verzekeringen en vele andere organisaties. Wij hebben altijd plaats voor gedreven en ambitieuze stagiairs. Opdrachten worden in overleg bepaald zodat ze aansluiten bij de opleidingseisen, jouw persoonlijke ambities en natuurlijk bij de doelstellingen van Ibuildings. Voorbeelden van stage-opdrachten: * Componenten ontwikkelen voor conference websites die wij zelf kunnen gebruiken voor onze Dutch PHP Conference maar die ook geschikt zijn als Open Source contributies. * Innovatieve features ontwikkelen voor een van onze interne (open source) projecten - inzet van Natural language processing, PWA front-end ontwikkeling, koppelingen realiseren met andere open source projecten. * Met een specifieke scope een bijdrage leveren aan open source projecten in het door ons gebruikte ecosysteem. * Onderzoeken van de verschillende JavaScript frameworks (React, Angular, Vue, …) en beschrijven pros en cons en welke use cases het beste passen bij welk framework. * Onderzoeken hoe legacy systemen gemigreerd kunnen worden naar een Continuous Delivery pipeline.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Junior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Medior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Senior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen