Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 23 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Systeem- / applicatiebeheerder

  Weet jij alles van servers, hard- en software en antivirus systemen? Dan ben jij het handboek voor al je toekomstige collega's omtrent ICT vragen. Onze opdrachtgever is een internationale groep met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. In totaal werken er ruim 400 mensen. Zij zijn actief in 4 branches, namelijk: bouw van staalconstructies, verhuur van industrieel equipment, levering van glasvezelversterkte epoxy buissystemen en de fabricatie en verkoop van kunststof looproosters en constructies. Met name werken ze voor chemische en petrochemische bedrijven. Omdat jij alles weet van ICT analyseer je in deze functie problemen en storingen en los je deze op. Je richt servers en werkplekken in, monitort actief de hard- en software omgeving en stuurt waar nodig bij, daarnaast voer je technisch beheer uit en onderhoudt je samen met je collega's van de IT afdeling de lokale infrastructuur van de organisatie.

 • Klantcontact medewerker

  Om de klanten goed te kunnen helpen als Klant Contact Medewerker krijg je een gedegen inwerk periode. Tijdens deze inwerkperiode leer je alles en maak je gelijk kennis met je nieuwe collega’s, Zodat je goed getraind als Klant Contact Medewerker aan de slag kan. Als inbound callcenter agent ben jij het visitekaartje. Het hoofddoel is het te woord staan van klanten en streef je naar optimale dienstverlening. Dit kan zowel op technisch gebied, klachtenafhandeling, vragen over de procedure, status van bestellingen ed. Afhankelijk van de klant volg je zowel bij de start als gedurende jouw loopbaan diverse sales- en producttrainingen, om de functie goed te kunnen uitvoeren. Je komt te werken in een divers, enthousiast en informeel team. Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's. Waar ga je werken? Op het kantoor van in Goes is je werkplek al voor je ingericht. Je bureau, telefoon en PC staan klaar. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets of openbaar vervoer. Het station is op loopafstand.

  18 uur geleden Woestwerk - Goes
 • Oracle dba

  Senior Oracle Databasebeheerder Voor ons TAB/DBA team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Oracle database specialist! Wat ga je doen? Je gaat je bezig houden met het implementeren, onderhouden, optimaliseren van database infrastructuren. Daarnaast verzorg je upgrades en updates van database omgevingen inclusief applicatiecomponenten. Je adviseert over database inrichtingen en datawarehouse omgevingen. Je bent verantwoordelijk voor faciliteiten voor uitwijk, back-up en recovery. Je bent gespecialiseerd in databasebeheer en adviseert opdrachtgevers met betrekking tot diverse databasevraagstukken. Je implementeert databases en optimaliseert deze. Je houdt hierbij tevens rekening met prognose voor benodigd gebruik. Een database cluster opzetten is voor jou geen probleem. Het opstellen van technische documentatie en documenteren van relevante informatie over de databases is voor jou gesneden koek. Daarnaast voel je je thuis binnen het OTAP principe en werk je conform ITIL.

 • Junior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: * Je hebt al wat ervaring met Software Engineering door een stage of eerste baan, maar je wilt graag meer leren van de mensen om je heen; * Je bent een gedreven, leergierig persoon; * Je wilt leren hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen; * Je hebt gehoord van Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag (verder) mee aan de slag; * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! * Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton Rail, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Medior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: * Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld met behulp van de mensen om je heen; * Je bent een gedreven, leergierig persoon en wilt meer leren over over hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD succesvol in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen; * Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag verder mee aan de slag; * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Senior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: * Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; * Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; * Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; * Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Lead developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: * Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; * Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als technisch team lead in projecten; * Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; * Methodieken als TDD, BDD en DDD kennen weinig geheimen meer voor jou en je past ze verstandig toe; * Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Word je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Ux engineer

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Wij ontwikkelen bedrijfskritische webapplicaties voor o.a. SURFnet, Strukton RAIL, RTL Nieuws, ZLM Verzekeringen, Volkers en AdviceRobo. De gebruikerservaring van de webapplicaties en de technische realisatie ervan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen door het versmelten van beide disciplines realiseer je de beste applicaties. Daarom zijn wij op zoek naar een UX engineer die deel uitmaakt van een multidisciplinair team. Zodat we een optimale UX niet alleen bij aanvang van een project geborgd is, maar ook gedurende de (door)ontwikkeling van de applicatie. Als UX engineer heb je niet alleen kennis van UX design, maar beschik je ook over front-end skills. Wat verwachten wij van jou? * Je kunt klanten adviseren en blijft doorvragen tot de kern van het probleem helder is. * Je krijgt energie van het ontwerpen van de beste gebruikerservaring voor complexe vraagstukken. * Je vertaalt de klantwensen naar user stories en ontwikkelt prototypes en wireframes. * Je implementeert een modulaire styling architectuur (design system) met herbruikbare code en CSS. * Je hebt ervaring met HTML, CSS, JavaScript, Github, Docker, etc. in een professionele werkomgeving. * Je bent bekend met UI Frameworks (Bootstrap, Material, etc) en JavaScript libraries (React, Vue, etc). * Je denkt mobile-first, maar ontwerpt voor desktop, tablet en mobile. * Je bent gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen. * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Javascript developer

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Wij ontwikkelen bedrijfskritische webapplicaties voor o.a. SURFnet, Strukton RAIL, RTL Nieuws, ZLM Verzekeringen, Volkers en AdviceRobo. Wij gebruiken daarbij steeds vaker een mix van PHP en JavaScript frameworks (Node, Angular, React en Vue). Door deze ontwikkeling hebben wij op onze locatie in Vlissingen, naast full-stack developers, behoefte aan gespecialiseerde JavaScript developers. Over jou: * Je hebt ervaring met het ontwikkelen van web apps met frameworks als React, Vue en/of Angular. * Je ontwikkeld op een professionele manier, dat wil zeggen dat je o.a. ervaring hebt met: * JavaScript es6+/ECMAScript 2015 * JavaScript unit-testing (Jest) * SOLID-principles * Kennis van Webpack, Typescript, RXJS en Redux zijn een pré. * Je hebt kennis van technologieën zoals GraphQL. * Je hebt gevoel voor user interface design en vindt usability and accessibility belangrijk. * Je vindt onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, security en overall code quality belangrijk. * Kennis van BEM, Node.js, React Native en PHP zijn een pré. * Je bent gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen. * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en een goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Onsite senior php developer (klantlocatie)

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Wij gebruiken hiervoor een mix van PHP-frameworks (Symfony en Laravel) en JavaScript- frameworks (Node, Angular, React en Vue). Voor een aantal van onze klanten zijn wij op zoek naar developers die primair op locatie van de klant werken. Deze organisaties hebben vaak een eigen ontwikkelteam waar wij deel van uit maken. Ook is er behoefte aan frequente afstemming over de, vaak erg dynamische, requirements tussen product-owner en ontwikkelaars. Om in deze behoefte te kunnen voorzien zijn wij op zoek naar PHP developers die 3-4 dagen per week op klantlocatie werken. Denk bij locatie dan aan Hilversum, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Minimaal 1 dag per week werk je niet op klantlocatie maar werk je vanuit huis of kantoor van Ibuildings. Op deze ‘interne’ dag delen we kennis en ervaringen met elkaar en kun je werken aan je eigen ontwikkeling. Omdat de mensen met wie je werkt voor een groot deel bepalen hoeveel werkplezier je hebt, vindt er altijd een interview plaats tussen jou en het klantteam om van beide kanten een fit te kunnen bepalen. Over jou: * Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is. * Je hebt ervaring met Symfony en/of Laravel en bij voorkeur ook met JavaScript frameworks. * Je vindt onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, security en overall code quality heel belangrijk. * Je bent een gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen. * Je bent bekend met termen als SOLID, TDD/BDD en DDD. * Continuous Integration en Continuous Delivery is voor jou vanzelfsprekend. * Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en een goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen jij en wij kijken of er een klik is, of we het zien zitten om met elkaar in zee te gaan. Wanneer we dan verder gaan krijg je een kleine coding challenge toegestuurd - dit als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen; liefst binnen een dag.

  gisteren Ibuildings - Vlissingen
 • Web developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Web developer m/v (38 uur) Zes Goes is een snelgroeiend reparatie- / servicebedrijf en is opgericht als specialist in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten electronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters. Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technisch correcte werking van onze webwinkels/applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het bedenken en schrijven van webpagina’s, het onderhouden en optimaliseren van huidige software.

  4 dagen geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Per direct: commercieel medewerker binnendienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor een langere tijd en met uitzicht op vast werk. Je bent hier verantwoordelijk voor het verloop en het resultaat van de dagelijkse bestellingen. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf, dus in deze functie is accuraat zijn een must! Heb je interesse en wil je direct aan de slag? Bel ons dan en/of stuur je C.V. naar ons op.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Web developer m/v

  Wegens uitbreiding zijn wij voor ons hoofdkantoor in Goes op zoek naar een fulltime: WEB DEVELOPER M/V In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, voortgang en technische correcte werking van onze webwinkels en applicaties. Je werkzaamheden bestaan uit het (door)ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van de online winkels en de daarbij behorende administratieve pakketten. Het betreft een functie op ons hoofdkantoor in Goes.

  6 dagen geleden Ritel - Goes
 • Engineer r&d pilot facility dow chemical terneuzen

  Are you interested in developing programming skills and supporting improvement and compliance projects? Are you fluent in English and looking for a job at an international technological company? If so, Dow Chemical has a great opportunity for you! Continue reading to learn more about this interesting and challenging vacancy. Employment agency Manpower is looking for an engineer for Research & Development pilot facility for Dow Chemical in Terneuzen. Working activitiesYour role as a programmer at Dow Chemical is to support the work of the plant Engineers with process safety activities necessary to bring the plant in compliance with recent regulations. You will also be creating and reorganising all of Dow’s equipment-related documentation. The so-called Dowlex mini plant is a research and development environment that supports the Performance Plastic group with developing new polymer materials. You will be performing the following working activities: Supporting the mini plant with regards to code writing for an ABB systemImproving the work process of registering equipment in the systemSupporting the relief devices revision compliance program of the mini-plantReviewing equipment information and informing stakeholders about said informationCreating isometrics of specific equipment in the facilityCollecting and uploading equipment documentation You will also follow a training to develop your ABB programming skills. These skills will be useful for improvement projects and process automation.

  een week geleden Manpower - Terneuzen
 • Systeembeheerder

  Heb jij een passie voor ICT? En ben je bevlogen in het bewaken van de gehele IT infrastructuur? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Als systeembeheerder zal jij voornamelijk zorgen dat de infrastructuur en programmatuur ten alle tijden beschikbaar is en veilig en juist functioneert. Je werkzaamheden zijn als volgt: • Je zorgt voor de afhandeling van gebruikersmeldingen bij storingen en vragen; • Je bent bij het opstarten en opleveren van projecten verantwoordelijk voor de technische acceptatiecriteria; • Je rapporteert hierin aan het Hoofd ICT.