Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 27 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Technisch applicatiebeheerder

  Technisch applicatiebeheerder Dirksland | 01-04-2020 Heb jij ervaring als applicatiebeheerder en ben je toe aan een volgende stap? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Voor een succesvol familiebedrijf, gevestigd op het mooie Goeree-Overflakkee, zoeken wij een zelfstandige en enthousiaste technisch applicatiebeheerder m/v. Functieomschrijving Als technisch applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden, verbeteren en installeren van de technische applicaties binnen het bedrijf. Deze applicaties zijn met name gericht op de hightech productievloer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele documentatie van de systemen. Je verzorgt het pro- en reactief beheer van het applicatieplatform en de automatische proces monitoring. In deze functie maak je onderdeel uit van een klein IT team en werk je nauw samen met de andere applicatiebeheerders.

 • Teamleider engineering

  In deze uitdagende en afwisselende functie als Teamleider Engineering voor onbepaalde tijd heb je dagelijkse leiding over de afdeling engineering, welke uit zes medewerkers bestaat. Dit team werkt aan diverse projecten waarin het ontwerpen en tekenen van werktuigbouwkundige constructies centraal staat. De projecten variëren van bordessen en leuningen tot aan silo’s en transportbanden. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit het plannen, coördineren en leiding geven aan de afdeling. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de capaciteiten van de afdeling optimaal ingezet worden op de projecten. Je houdt toezicht op de planning en voortgang van werkzaamheden en bent de schakel tussen engineering en de constructie werkplaats. Tevens ben je verantwoordelijk om verbeteringen door te voeren om uiteindelijk efficiënter en effectiever te kunnen handelen. Naast het leidinggeven werk je zelf mee als tekenaar/constructeur om samen met het team technische vraagstukken uit te werken. Je bent medeverantwoordelijk voor een project, welke binnen de beschikbare tijd en kosten gerealiseerd dient te worden. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, uitwerken en administratief afwerken van de verschillende constructies en installaties binnen de machinebouw. In deze functie ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Het doen van interne bestellingen van materialen t.b.v.. de getekende producten behoort bij de functie, evenals het vastleggen van tekeningen, gegevens e.d. in onze ERP en CAD systemen. Kortom een zeer uitdagende functie met veel variatie!

  20 uur geleden Start People Zeeland - Yerseke
 • Software ontwikkelaar

  Als fulltime .Net programmeur voor onbepaalde tijd bij dit bedrijf werk je in een teamverband van drie collega's. Waaronder de ICT Manager op de ICT afdeling. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het programmeren van applicaties in een ERP/MES/CNC omgeving. Zelfstandig werken, goed kunnen omgaan met deadlines en een flexibele instelling zijn belangrijke aspecten van de functie.

  20 uur geleden Start People Zeeland - Yerseke
 • Programmeur applicaties

  Als fulltime programmeur voor onbepaalde tijd werk je samen met drie collega’s. Inclusief de ICT manager op de ICT afdeling van dit dynamische bedrijf. Door goed samen te werken in het team, gaan jullie voor het optimale resultaat elke dag. Daarnaast ben jij in staat om uiteraard ook zelfstandig te kunnen werken. Behalen van deadlines en flexibiliteit horen natuurlijk bij deze functie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het programmeren van applicaties in een ERP/MES/CNC omgeving. Kortom een veelzijdige functie waar jij jezelf verder in kunt ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om functiegerelateerde opleidingen/cursussen te volgen.

  20 uur geleden Start People Zeeland - Yerseke
 • Ict systeembeheerder

  Wij willen graag ons team versterken met een enthousiaste en ambitieuze ICT Beheerder regio Zeeland. Door uitbreiding van het aantal lopende projecten, de aankomende hoeveelheid blijvend werk en de daarbij komende ICT werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ICT beheerder voor het onderhoud van alle ICT middelen op de diverse afdelingen van het bouwbedrijf. Gemotiveerde kandidaten met een gedegen ICT achtergrond, doorzettingsvermogen en een hoge mate van interesse in ICT in de breedste zin van het woord komen als eerste in aanmerking voor deze functie. De platte structuur binnen de organisatie zorgt voor korte lijnen en het mogelijk maken van snelle beslissingen. Belangstelling voor de bouwsector en kennis van automatisering is uiteraard een must. Functieprofiel ICT beheerder: Het bedrijf heeft twee servers, main en standby voor tekstverwerking met Word, als besturing Windows, programma’s voor calculeren, CAD tekenwerk en een ERP systeem. Voor het onderhoud van het netwerk en verschillende problemen zoeken we een ICT'er welke net klaar is met zijn MBO of HBO opleiding richting ICT of met enkele jaren werkervaring. Het betreft een functie voor in vaste dienst met veel mogelijkheden om door te groeien en de ICT strategie verder uit te breiden binnen het bedrijf. De Beheerder ICT is in staat om op korte termijn ICT storingen en andere ICT gerelateerde problemen zelf op te kunnen lossen waarbij interne communicatie centraal staat. Je blijft voortdurend meegroeien met de veranderingen in het vakgebied, de organisatie en de wensen van de (interne) klanten, zodat door zijn bijdrage de organisatie nu en in de toekomst optimaal inzetbaar blijft voor de klanten. Je hebt een hoge werkgeversloyaliteit en dus zeker geen "acht tot vijf" mentaliteit.

 • Allround systeembeheerder

  Wij van Meeuwsen zijn op zoek naar een collega: Allround Systeembeheerder Als allround systeembeheerder bij Meeuwsen Trade & Metal Services B.V. werk je samen met drie collega’s, inclusief de ICT manager op de ICT afdeling van dit innovatieve bedrijf. Je werkt graag in teamverband, maar je kunt ook zelfstandig werken. Je kunt goed met deadlines overweg en je bent flexibel ingesteld Daarnaast ben je bereid om functie gerelateerde opleidingen/cursussen te volgen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het beheren en onderhouden van de gehele ICT omgeving en met programmeren van applicaties in ERP/MES/CNC omgeving.

 • Business analyst

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een business analyst. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen kun je als business analyst rekenen op een grote diversiteit aan werkzaamheden en uiteenlopende projecten. Vanuit de vraag van de business vertaal je bedrijfsprocessen naar IT oplossingen binnen de mogelijkheden van de beschikbare IT tools. Daarbij doorloop je het volledige traject: je analyseert de processen samen met de business en brengt ze in kaart. Jij geeft gevraagd advies, maar schrikt er ook niet van om dit ongevraagd te doen. Je benoemt daarbij de knelpunten en bedenkt oplossingen die je tenslotte implementeert en documenteert. Het overdragen van je opgebouwde kennis aan gebruikers behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Daarbij maak je gebruik van vooruitstrevende technologie (een recente SAP versie, Netweaver Portals, SuccessFactors, SAP CP, Mendix en SAPS/4HANA op termijn). Wat wordt jouw grootste uitdaging: Het doorgronden van de materie en het begrijpen wat nodig is om waarde te creëren voor de klanten vraagt om een kandidaat die analytisch sterk is en die gaat voor het resultaat. Iemand die impact wil maken dus! Je bent een gedreven en ondernemende professional die voorop wil lopen in ons vakgebied. Naast het hebben van analytische vaardigheden ben je ook communicatief heel sterk. Je bent klantgericht en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarbij pak je graag het voortouw en weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.

  6 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Senior systeem- en netwerkbeheerder

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Senior systeem- en netwerkbeheerder. Ben jij de technisch specialist die de behoeftes vanuit de organisatie kan vertalen naar concrete en praktische oplossingen ? Vind jij het geen probleem dat je ‘s ochtends soms nog niet weet, wat je aan het eind van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het beheren van diverse ICT-systemen op en tussen verschillende locaties? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wat ga je doen? Als Senior Systeem- en Netwerkbeheerder bij onze opdrachtgever houd je je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT-gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op de locatie. Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT-systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo onze systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. In de ruim 100 jaar dat onze opdrachtgever bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, dataprotection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen. Met wie werk je samen? Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de teamleider, meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdeskmedewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken.

  6 dagen geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Software development manager

  Wij zijn op zoek naar een software development manager om richting te geven aan de ontwikkeling van ons development proces, de competentieontwikkeling van onze developers en de technologie- en architectuur keuzes van ons bedrijf. Op dit moment zijn bovenstaande verantwoordelijkheden gedistribueerd over een aantal medewerkers. Wij op zoek naar een kandidaat die deze verantwoordelijkheden integraal op zich kan nemen zodat we deze functie nog beter in kunnen vullen. Wij zoeken iemand die - begrijpt dat je bij architectuur keuzes het belang van de klant voorop stelt en de juiste balans weet te vinden tussen de beste architectuur en de waarde voor de klant - Een duidelijke visie heeft op moderne web software ontwikkeling - Collega’s inspireert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert - JavaScript, naast PHP, een first class citizen maakt op het gebied van kennis, proces en tooling Greep uit de werkzaamheden: - hands-on technische begeleiding geven aan het team software developers (PHP en JavaScript) - Stimuleren van cultuur van continu leren en verbeteren door regelmatige evaluaties, het borgen van lessons learned en het delen van best practices - Beheren en up-to-date houden van onze architectuurprincipes en development standaarden en zorgen dan deze worden nageleefd - Toetsen bestaande competenties van het team en tijdig signaleren wanneer er geïnvesteerd moet worden in nieuwe kennisgebieden en technologieën.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Php developer

  Heb je interesse om als PHP developer aan de slag te gaan op onze locatie in Vlissingen? Wij zijn altijd op zoek naar leergierige developers van verschillende niveau's. Technische werkomgeving Ibuildings Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Lead php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • React.js developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture. Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een React.js developer die mee kan werken aan uitdagende projecten voor o.a. Volkers, ZLM Verzekeringen, SURFnet, Strukton Rail en RTL Nieuws.

  6 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Web developer

  Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime Web developer. Bouw jij straks mee aan hét servicesysteem van Europa? Onze opdrachtgever in Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al hun klanten te kunnen uitvoeren, beschikken zij over een zelf ontwikkeld en geavanceerd IT-platform. Dit platform heet Zir Online. Het platform wordt door verschillende grote elektronicaretailers en bekende merken in heel Europa gebruikt. Het is opgebouwd met de nieuwste technieken. Bijvoorbeeld: microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis en SocketIO.

  6 dagen geleden HB17 Werkt. - Goes
 • Systeembeheerder (medior/senior)

  Als ervaren systeembeheerder draag je zorg voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het beheer van complexe en dynamische “Cloud” omgevingen, gebaseerd op de nieuwste technologieën van Microsoft en VMware, aangevuld met producten als storage en security. Bij onze opdrachtgever ga je dan ook aan de slag in een team van specialisten dat van aanpakken weet, met een passie voor de ICT die zich naar de klant toe vertaald in een uitstekende service. Onderling met veel gezelligheid, maar altijd zo snel mogelijk de beste oplossing voor vragen en problemen. Altijd up-to-date systemen. Systemen die het werken voor de klant makkelijker, sneller en goedkoper maken. Zoals online werken, internetbellen (VoIP) en 24/7 databeveiliging en bereikbare servicedesk. Een betrouwbare partner, loyaal aan haar klanten en altijd op de hoogte van de beste software en technische oplossingen. Zij zetten alles in het werk om hun klanten zorgeloos gebruik te kunnen laten maken van alle ICT-gerelateerde zaken. Zodat zij zich kunnen richten op hun core business en kunnen focussen op groei en vooruitgang! Al met al een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden van dien in een groeiende, ambitieuze organisatie. Daarnaast kenmerken een informele cultuur, enthousiaste collega’s, innovatie, flexibiliteit, gedrevenheid en betrokkenheid hen als werkgever. Werkzaamheden - Beheren en configureren van systeemomgevingen van klanten; - Zorgen voor maximale beschikbaarheid van complexe, dynamische bedrijfssystemen en het structureel oplossen van storingen; - Werken aan de installatie, configuratie, beheer en tuning van netwerken, serversystemen, databaseomgevingen, internetapplicaties en SharePointsystemen; - Adviseren en implementeren van nieuwe technologieën; - Actief betrokken zijn bij het bedenken van IT-infrastructuren; - Bezig houden met ondersteuning en advisering bij technische implementaties.

  6 dagen geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Mbo opleiding en leerwerkplek in de elektrotechniek (bbl)

  Wil jij leren en werken in de techniek? Start met een mbo leerwerktraject in de elektrotechniek. Dat kan het hele jaar door. Praktijk krijg je bij Goflex, theorie op het ROC. Bij Goflex heb je twee startmogelijkheden: 1. In de bootcamp Heb je weinig technische ervaring, dan start het praktische deel van de opleiding in de bootcamp. De eerste periode van tien weken wordt je intern opgeleid door onze eigen praktijkinstructeurs. Ze leren je de basis van de techniek aan zodat je goed voorbereid wordt om aan het werk te gaan. Van materiaalkennis opdoen tot je eerste montageopdrachten. Je krijgt ook theorieles over bijvoorbeeld meten en tekenen. De bootcamp is in ons technisch trainingscentrum in Goes. Na de bootcamp start je op een leerwerkplek bij een van de opdrachtgevers van Goflex. 2. Direct in de praktijk Als je al voldoende technische ervaring hebt, start je direct in de BBL (beroeps begeleidende leerweg) op een leerwerkplek bij een van onze opdrachtgevers. Waar ga je werken? Op een project bij een van onze opdrachtgevers in de regio. We werken met veel bekende bedrijven samen. Samen met jou bekijken we welk bedrijf het beste bij je past. Bijvoorbeeld op basis van je woonplaats, ambitie, interesses en persoonlijkheid.