Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Projectlead internet projects (fulltime)

  Jouw functie in het kort Samen met de Teamlead, nog een Projectlead en een Project Medewerker zijn jullie de schakel tussen de business en development. Wat ga je doen? De afdeling E-commerce houdt zich bezig met zaken als webdevelopment, online marketing, social media, acties, content, bannering, nieuwsbrieven en veel meer. Het Internet Projects team houdt zich met name bezig met de doorontwikkeling van onze online platformen. Dit zijn voor nu onder andere onze belangrijkste boekingswebsites, de mijn-omgevingen voor de gasten, de progressive web apps voor gasten op de parken zelf en in de nabije toekomst ook innovatieve projecten, zoals voice. Voor de (door)ontwikkeling van al deze platformen en websites is een strakke planning, het monitoren van kwaliteit én een goede communicatie richting development cruciaal. Oplevering op tijd, conform specs en grondig getest op alle platformen zorgt ervoor dat we naar onze gasten toe de best mogelijke ervaring neer kunnen zetten. Uiteindelijk is dit laatste ons belangrijkste doel! Omdat de behoefte en de snelheid van (door)ontwikkeling ontzettend hard groeit, zijn we op zoek naar een extra Projectlead voor dit team om de groeiende vraag te kunnen bijbenen. Samen met de Teamlead, nog een projectlead en een Project Medewerker zijn jullie de schakel tussen de business en development. Taken die bij deze functie horen zijn onder andere: -Het in kaart brengen van de wensen vanuit de business en deze vertalen naar functionele requirements. -Schakelen met de juiste afdelingen binnen de organisatie (zoals Systemmanagement, Revenue, Touroperating, etc.) om raakvlakken en risico’s in kaart te brengen. -Het bepalen van prioriteiten na afstemming met de product owner(s)) en zorgen dat tijdig de juiste tickets in behandeling worden genomen bij development. -Het beheren van RfC’s op al deze omgevingen. -Begeleiden van designtrajecten binnen de technische kaders en meedenken over passende oplossingen. -Verbeterpunten en bugs signaleren n.a.v. testbevindingen. Bijvoorbeeld op basis van sitespeed, security of functionele werking. -Fouten in programmatuur die gemeld worden (door bijvoorbeeld gastenservice, verhuuradministratie of door onze eigen gasten) registreren, uitzoeken en zorgen voor een structurele fix. -Het waarborgen van de planning en releases richting development. Hierbij is terugkoppeling naar de gebruikers binnen de organisatie ontzettend belangrijk.

 • (junior) webanalist

  Jouw functie in het kort We willen onze toekomstige gasten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden, waardoor ze zo gemakkelijk mogelijk hun volgende vakantie bij Roompot kunnen boeken. We beseffen ons dat een website nooit af is en er altijd kan worden verbeterd. Jij helpt ons als Junior Webanalist met het bieden van inzichten en resultaten om deze verbeterslag te kunnen blijven maken. Wat ga je doen? De afgelopen jaren heeft Roompot een transitie gemaakt richting het data-driven sturen. Op meningen sturen we niet meer, maar we laten de gast aan het woord middels kwalitatief en kwantitatief inzicht. Niets wordt zomaar geïmplementeerd; alles wordt getest. Met jouw expertise zorgen we ervoor dat alles cijfermatig onderbouwd gebeurt! Als Junior Webanalist help je ons met het opzetten, verzamelen en interpreteren van alle data van onze websites. Je bent continu op zoek naar knelpunten en mogelijke verbeteringen en komt daardoor ook met concrete adviezen richting het team en management. Vanuit verschillende disciplines kunnen vragen of probleemstellingen binnenkomen, waarbij je als Webanalist cijfermatig antwoord op probeert te geven. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Het waarborgen van de inrichting van GA360, GTM en Datastudio. -Het analyseren van A/B en multivariate tests. -Het proactief spotten van knelpunten in de website; waar zitten de grootste lekken en dus -potentiële verbetering? -Het presenteren van analyses op een simpele en duidelijke manier. -Het borgen van de datakwaliteit. In welk team kom je terecht? Je komt te werken in het CRO team, waar we samen met o.a. een Product Owner CRO, een webanalist, een UX Designer en een User Researcher bezig zijn om onze platformen elke dag weer een stuk beter te maken.

 • Backend developer (fulltime)

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een getalenteerde developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Wat ga je doen? SeeMeOnline / WeCodeIt is een multidisciplinair bedrijf wat zich bezig houdt met de vormgeving, bouw en marketing van websites en online platformen. Zo werkt dit team o.m. voor klanten als Roompot Vakanties, Armin van Buuren en E.ON alsmede tal van andere klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband aan schaalbare systemen die jij opzet, ontwikkelt en onderhoudt. Jij komt in een klein team te werken waar jij met onze lead developer aan de slag gaat met het ontwikkelen van te gekke webapplicaties. Wij zoeken bij voorkeur iemand met een aantal jaar professionele ervaring met object georiënteerd programmeren in een PHP framework. Net afgestudeerde programmeer talenten die zich in een rap tempo willen ontwikkelen zijn ook meer dan welkom!

 • Front-end developer (fulltime)

  Jouw functie in het kort Wij zijn op zoek naar een getalenteerde enthousiaste front-end developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband en vormt de schakel tussen design, interactie en implementatie. Wat ga je doen? SeeMeOnline / WeCodeIt is een multidisciplinair bedrijf wat zich bezig houdt met de vormgeving, bouw en marketing van websites en online platformen. Zo werkt dit team o.m. voor klanten als Roompot Vakanties, Armin van Buuren en E.ON alsmede tal van andere klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde enthousiaste front-end developer met een passie voor zijn werk. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband en vormt de schakel tussen design, interactie en implementatie. Wij zoeken bij voorkeur iemand met een aantal jaar professionele ervaring op het gebied van HTML5, jQuery, CSS3, Gulp en SASS. Net afgestudeerde programmeer talenten die zich in een rap tempo willen ontwikkelen zijn ook meer dan welkom!

 • Support medewerker systemmanagement & projects (fulltime 38 uur)

  Jouw functie in het kort Als support medewerker (SMP) ben jij de schakel tussen de organisatie en de leveranciers van deze systemen. Collega’s van het hoofdkantoor en van de parken kunnen contact opnemen met allerlei vragen, problemen en wensen met betrekking tot de verschillende systemen. Wat ga je doen? De afdeling Systemmanagement & Projects is het centrale punt van communicatie binnen het Roompot concern, omdat alle verschillende systemen binnen de organisatie hier samen komen. Denk hierbij aan het reserveringssysteem, het kassasysteem van restaurants/supermarkten en het urenregistratie-systeem voor alle medewerkers binnen de Roompot. Als support medewerker (SMP) ben jij de schakel tussen de organisatie en de leveranciers van deze systemen. Collega’s van het hoofdkantoor en van de parken kunnen contact opnemen met allerlei vragen, problemen en wensen met betrekking tot de verschillende systemen. De werkzaamheden: -Eerstelijns ondersteuning aan collega’s. -Schakelen tussen de organisatie en (externe) partijen. -Het beheren van diverse systemen (reserveringen, - kassa, - telefonie, - urenregistratie etc.) -Het aanmaken en beheren van user accounts in de diverse systemen. -Configuratiezaken verwerken in verschillende systemen. Binnen onze organisatie zijn de informatievoorzieningen essentieel. Door hier de juiste aandacht aan te besteden, verbeteren de werkprocessen en de kwaliteit van werken binnen Roompot. We werken in een enthousiast team, waar altijd ruimte is om mee te denken over nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Als support medewerker ben jij het eerste punt waar je collega’s aankloppen. Jij gaat nadien op zoek naar de juiste persoon of leverancier om zo snel mogelijk een positief resultaat te kunnen terugkoppelen. Omdat de markt voortdurend in beweging is, worden de processen met betrekking tot alle systemen continue gemonitord en waar nodig verbeterd of vernieuwd.

 • Senior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Senior PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  20 uur geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Junior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Junior PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  20 uur geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Junior scrum master m/v

  Ben jij degene die onze Product teams gaat begeleiden/coachen? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Junior Scrum Master m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt. Hier wordt door onze eigen Product teams aan gewerkt. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc De functie: Na een inwerkperiode door onze Agile Coach is het de bedoeling dat je als Scrum Master zelfstandig onze Product teams faciliteert, enthousiasmeert, begeleidt en coacht. Je houdt de performance doelstellingen voor ogen en zorgt voor de randvoorwaarden die de teams optimaal kunnen laten presteren. Je hebt een drive om continu te verbeteren en weet deze drive ook over te brengen op de teams. Je zorgt ervoor dat alle standaard scrum events op een goede manier verlopen (daily stand-ups, refinement sessies, reviews, retrospectives, planningssessies en planning pokermomenten). Als Junior Scrum Master help je, samen met de Product Owners en de Agile Coach, bij het identificeren en oplossen van blokkades/impediments en zorg je ervoor dat de sprints succesvol worden afgerond. Daarnaast verbeter je de Scrum werkwijze en laat je de verschillende teams goed met elkaar samenwerken.

  20 uur geleden Zes Goes B.V. - Goes
 • Office365 beheerder (fulltime 38 uur)

  Jouw functie in het kort Als Office365 beheerder ben je een specialist als het gaat om het bedenken van oplossingen m.b.v. de workloads die het Office365-platform te bieden heeft. Jouw nummer één verantwoordelijkheid is het technisch en functioneel beheren van Office 365 en hiermee de organisatie in staat stellen verder te digitaliseren. Wat ga je doen? De afdeling SMP (Systemmanagement & Projects) in het kort De afdeling Systemmanagement & Projects is het centrale punt van communicatie binnen het Roompot concern omdat alle verschillende systemen binnen de organisatie hier samen komen. Denk hierbij onder andere aan het reserveringssysteem, Office 365, het kassasysteem van restaurants/supermarkten en het urenregistratie-systeem voor alle medewerkers binnen de Roompot. Wat ga je doen als Office 365 Beheerder binnen SMP? Als Office365 beheerder ben je een specialist als het gaat om het bedenken van oplossingen m.b.v. de workloads die het Office365-platform te bieden heeft. Jouw nummer één verantwoordelijkheid is het technisch en functioneel beheren van Office 365 en hiermee de organisatie in staat stellen verder te digitaliseren. Binnen de verschillende teams wordt O365 verschillend gebruikt, dus één échte efficiënte manier van werken die iedereen gebruikt, is er nog niet. Als spil tussen Business en IT is het aan jou de taak om de key-users in de organisatie in te zetten en het maximale uit Office 365 te halen. Functioneel beheer is dus erg belangrijk. Technische aanpassingen liggen vooral bij externe partners, deze coördineer en begeleid je, inhoudelijk hoef je niet dé specialist te zijn. Wel durf je kritisch naar leveranciers te zijn, met het doel er samen het beste uit te halen. Naast Office 365 maakt Roompot gebruik van andere (cloud) applicaties. De een iets groter dan de andere, maar allemaal hebben ze op hun beurt een update nodig of zullen er vragen komen vanuit de business. Als Applicatiebeheerder zal jij hier vragen over krijgen (deze komen binnen via de servicedesk). Je adviseert Roompot over hoe je O365 en andere cloudoplossingen het best kunt inzetten en ondersteunt bij de implementatie en configuratie hiervan. Vanuit jouw rol kijk je kritisch naar de manier waarop de verschillende (cloud) oplossingen/applicaties functioneren. Als O365 beheerder zal jij hier vragen over krijgen vanuit de business, en zal er gevraagd worden issues op te lossen. Deze vragen en issues komen veelal binnen via SMP. Door toenemend Cloud-gebruik wordt het steeds belangrijker dat de verschillende applicaties goed en veilig met elkaar samenwerken. Op welke manier deze digitale transitie geleid zal worden ligt in jouw handen. Uiteindelijk zijn jouw cloudoplossingen een middel om de business nóg beter hun werk te kunnen laten doen.

 • Lead php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als technisch team lead in projecten; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Methodieken als TDD, BDD en DDD kennen weinig geheimen meer voor jou en je past ze verstandig toe; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Word je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  3 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Senior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings. Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  3 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Medior php developer

  Technische werkomgeving Ibuildings: Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld met behulp van de mensen om je heen; • Je bent een gedreven, leergierig persoon en wilt meer leren over over hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD succesvol in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen; • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag verder mee aan de slag; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!

  3 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Javascript developer

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Wij ontwikkelen bedrijfskritische webapplicaties voor o.a. SURFnet, Strukton RAIL, RTL Nieuws, ZLM Verzekeringen en Volkers. Wij gebruiken daarbij steeds vaker een mix van PHP en JavaScript frameworks (Node, Angular, React en Vue). Door deze ontwikkeling hebben wij op onze locatie in Vlissingen, naast full-stack developers, behoefte aan gespecialiseerde JavaScript developers.

  3 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Software development manager

  Wij zijn op zoek naar een software development manager om richting te geven aan de ontwikkeling van ons development proces, de competentieontwikkeling van onze developers en de technologie- en architectuur keuzes van ons bedrijf. Op dit moment zijn bovenstaande verantwoordelijkheden gedistribueerd over een aantal medewerkers. Wij op zoek naar een kandidaat die deze verantwoordelijkheden integraal op zich kan nemen zodat we deze functie nog beter in kunnen vullen. Wij zoeken iemand die - begrijpt dat je bij architectuur keuzes het belang van de klant voorop stelt en de juiste balans weet te vinden tussen de beste architectuur en de waarde voor de klant; - Een duidelijke visie heeft op moderne web software ontwikkeling; - Collega’s inspireert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert; - JavaScript, naast PHP, een first class citizen maakt op het gebied van kennis, proces en tooling. Greep uit de werkzaamheden: - hands-on technische begeleiding geven aan het team software developers (PHP en JavaScript) ; - Stimuleren van cultuur van continu leren en verbeteren door regelmatige evaluaties, het borgen van lessons learned en het delen van best practices; - Beheren en up-to-date houden van onze architectuurprincipes en development standaarden en zorgen dan deze worden nageleefd; - Toetsen bestaande competenties van het team en tijdig signaleren wanneer er geïnvesteerd moet worden in nieuwe kennisgebieden en technologieën.

  3 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • It servicedesk medewerker dow chemical terneuzen

  Weet jij het één en ander van mobiele apparaten? Wil jij graag werken voor een Top Employer in Terneuzen? Heb jij affiniteit met IT? Stop maar met zoeken, wij hebben dé vacature voor jou! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een IT servicedeskmedewerker voor Dow Chemical in Terneuzen! WerkzaamhedenAls servicedesk medewerker kom jij te werken binnen de IT EXS-organisatie die onderdeel is van de wereldwijde IT-organisatie. De regionale afdeling is verantwoordelijk is voor de levering van IT-diensten voor een specifieke regio. Binnen deze rol word je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de IT-afdeling Employee Experience Services. Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden: Verwerken van aanvragen voor mobiele telefoons voor medewerkers in de BeneluxFungeren als centraal aanspreekpunt voor zaken gerelateerd aan mobiele telefoons (informatie inzake functionaliteit en aanbod van mogelijkheden)Beheren van telefonische abonnementen, voor zowel mobiele telefonie en vaste lijnenBeheren van facturatie omtrent mobiele telefonie en vaste lijnenVergemakkelijken van de goedkeuring van bestellingen en facturen voor: - IT-producten en diensten - Follow-up van facturatie disputen

  een week geleden Manpower - Terneuzen