Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 21 "ICT" vacatures voor je gevonden

 • Software consultant

  Binnen Infodatek Groep wordt er hard gewerkt aan de zelf ontwikkelde softwarepakketten Cartfinity, BorrowMe en RentMagic. Deze online software producten worden momenteel in de markt gezet binnen de Benelux en Duitsland, daarvoor zoeken wij een software consultant. Veel van onze klanten hebben ondersteuning nodig tijdens implementaties en integraties. De software consultant is verantwoordelijk voor klantbezoeken, analyses en krijgt technische ondersteuning vanuit het R&D software team. Als software consultant zorg je voor een implementatie van A tot Z, je bent dus tevens projectmanager. Je krijgt een eigen portfolio van klanten en projecten. Naast het implementatiewerk, zul je ook sterk intern betrokken worden met software testing, handleidingen enzovoorts.

  een week geleden Infodatek Groep - Goes
 • Developer php

  Als Developer PHP draag je bij aan de realisatie van aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen in de PHP web-based applicaties. Hierbij werk je in agile teamverband nauw samen met de collega’s van IT en sta je dichtbij de business om kwaliteit hand in hand te laten gaan met snelheid en flexibiliteit. Jouw key verantwoordelijkheden • Je draagt bij aan verdere technische professionalisering binnen het team. • Je registreert taken binnen de sprint en draagt zorg voor traceerbaarheid van de uitgevoerde werkzaamheden • Je beheert bestaande en nieuw ontwikkelde applicaties • Je verleent support op de in beheer zijnde applicaties • Je test en documenteert ontwikkelde software Dit zijn wij DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken Delta en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! Wij zijn een jong, hecht en enthousiast team waar individuele inbreng zeer wordt gewaardeerd. Het portalen team (ca 10 FTE), onderdeel van IT Innovatie en Ontwikkeling (26 FTE) en wordt aangestuurd door de Manager Innovatie & Ontwikkeling. De afdeling heeft als uitdagende taak software en applicaties te ontwikkelen die de klantenbeleving optimaliseert. Dit doen we door nauw samen te werken met de business en op basis van Scrum te werken. De standplaats voor deze functie is Vrijburg (Vlissingen).

  3 weken geleden DELTA - Vlissingen
 • Senior network engineer / senior systeembeheerder

  De Senior Network Engineer voert installatiewerkzaamheden, analyses en projecten uit. Dit kan hij zowel zelfstandig als in teamverband. Werkzaamheden bestaan uit, maar zijn niet gelimiteerd tot; - Uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden. - Bouwen van testopstellingen. - Implementeren van oplossingen. - Beoordelen van projecten op technische haalbaarheid. - Uitvoeren en begeleiden van implementatietrajecten. - Probleemanalyse. De werkzaamheden worden zowel uitgevoerd op locatie van de klant als op het kantoor van SBeffect B.V.

  2 dagen geleden SBeffect B.V. - Goes
 • First in line medewerker (ict)

  Je bent het first-in-line aanspreekpunt voor technische vragen & problemen. Er wordt geprobeerd om deze zoveel mogelijk telefonisch op te lossen, indien dit niet mogelijk is wordt er een interventie ingepland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op onze systemen (zoals muziekcomputers, digital signage players, audio installaties). Je doet voorstellen tot het doorvoeren van verbeteringen aan de installaties. Bij voorkeur woonachtig in Zeeuws Vlaanderen. Kortom: Uitvoeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden Aanspreekpunt technische vragen bij klanten Registratie en administratie m.b.t. de planning voor onderhoud Analyses opmaken en verbeteringsvoorstellen doen Adviseren in complexe dossiers

 • Senior php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  4 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Lead php developer

  Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata componenten als basis. Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture. Over jou: • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is; • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als technisch team lead in projecten; • Je bent een gedreven, leergierig persoon; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen; • Methodieken als TDD, BDD en DDD kennen weinig geheimen meer voor jou en je past ze verstandig toe; • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel als mogelijk toe; • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Word je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  4 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Javascript developer

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Wij ontwikkelen bedrijfskritische webapplicaties voor o.a. SURFnet, Strukton RAIL, RTL Nieuws, ZLM Verzekeringen, Volkers en AdviceRobo. Wij gebruiken daarbij steeds vaker een mix van PHP en JavaScript frameworks (Node, Angular, React en Vue). Door deze ontwikkeling hebben wij op onze locatie in Vlissingen, naast full-stack developers, behoefte aan gespecialiseerde JavaScript developers. Over jou: • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van web apps met frameworks als React, Vue en/of Angular. • Je ontwikkeld op een professionele manier, dat wil zeggen dat je o.a. ervaring hebt met: • JavaScript es6+/ECMAScript 2015 • JavaScript unit-testing (Jest) • SOLID-principles • Kennis van Webpack, Typescript, RXJS en Redux zijn een pré. • Je hebt kennis van technologieën zoals GraphQL. • Je hebt gevoel voor user interface design en vindt usability and accessibility belangrijk. • Je vindt onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, security en overall code quality belangrijk. • Kennis van BEM, Node.js, React Native en PHP zijn een pré. • Je bent gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen. • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en een goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf! Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken! Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

  4 dagen geleden Ibuildings - Vlissingen
 • Developer dow chemical terneuzen

  Ben jij een écht genie op het gebied van technologie, IT en applicaties en kun jij je hier helemaal mee uitleven? Kun jij in een handomdraai een probleem oplossen en zoek jij graag naar verbeteringen? Manpower heeft de ultieme baan met een passend salaris en veel mogelijkheden! Uitzendbureau Manpower zoekt een developer voor Dow Chemical in Terneuzen.  Jouw baan als software engineerIn deze functie maak je deel uit van het zogenoemde WPIT Team (Work Process & IT). Je komt terecht op een afdeling waar medewerkers zich bezighouden met IT, kwaliteit, organisatie, applicatiebeheer, training en rapportage. Met jouw kennis van applicaties en IT ben jij een onmisbare aanvulling op de afdeling. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan een grote verscheidenheid aan projecten.Het team houdt zich 50% van de werktijd bezig met software-ontwikkeling, 25% met werkprocessen en 25% met IT ondersteuning. Concreet zien jouw taken er als volgt uit: Ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe applicaties om werkefficiëntie en communicatieprocessen te bevorderenDoorvoeren van verbeteringen voor bestaande applicaties en werkprocessenSignaleren van (commerciële en technische) kansen voor verbetering van applicatiesSignaleren van marktontwikkelingen die van toepassing zijn op de afdelingAanbieden van trainingenVerzamelen van data voor verschillende systemenLeveren van technische IT-supportMaken van duidelijke rapporten, samenvattingen, aanbevelingen en feedback over werkprocessen en systemen  De voordelen van deze baan bij Dow Chemical op een rij: Brutosalaris van 2.400 tot 3.200 euro per maandReiskostenvergoeding van 0,19 euro per kmVergoeding Westerscheldetunnel kostenGratis toegang tot E-learning platform via Manpower (Studytube)Fulltime baan van 40 uur per week met urengarantiePensioenopbouw via ManpowerContract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow ChemicalMogelijkheid tot vaste aanstelling op termijn

  5 dagen geleden Manpower - Hoek
 • Web analist

  Ben jij de web analist, die door middel van verschillende technieken nog meer klanten kan scoren voor onze opdrachtgever en het verbeteren van het platform. Solliciteer dan via de button.

 • Lecturer it

  Being a lecturer isn't something you do, it's who you are. We can't teach your desire to innovate, love for the profession of IT and involvement with students. That's in your DNA. And whether or not you have experience in education, that enthusiasm is the most important thing for us. Is it in you? Then apply for the IT lecturer position at HZ University of Applied Sciences in Middelburg, the Netherlands. Your work as an IT lecturer You know better than anyone that being a lecturer goes beyond just passing on knowledge. Students can always rely on you, and you're right at home in a coaching role. You'll use your knowledge, skills and enthusiasm to train students to become enterprising, innovative and driven professionals. You do that by: •teaching within your field of expertise in multidisciplinary courses/study projects. •guiding and coaching students. •contributing to practice-oriented research. •working together in an agreeable team atmosphere. •actively participating in the development of interdisciplinary educational projects in cooperation with the industry. Working at HZ University of Applied Sciences: the personal university With 4,800 students, 500 employees and 25 higher professional education programmes, HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland is a small, personal university. We offer bachelor's programmes, (transition) courses, a master's programme, master classes, postgraduate programmes and associate degrees. Working at HZ means working in a lively environment where no two days are the same, where the lecturers know their students' names, and where the lines of communication are short. Whether you work as a lecturer, concierge, marketing employee, IT specialist, HR advisor or financial manager, together with your colleagues, you'll form a team of professionals who prepare our students for the (international) job market. And did you know that we've been named one of the top 3 best colleges in the Netherlands for years?

 • Docent ict

  Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor je vak ICT en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent ICT bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Jouw werk als docent ICT Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. In die rol help je de studenten in hun leerproces waarin veel nadruk op communicatie, zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen wordt gelegd. Samenwerken is de sleutel tot succes! Jouw kennis, kunde én bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals. Dat doe je door: •met enthousiasme onderwijs te verzorgen binnen je vakgebied in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten zowel in het Engels als in het Nederlands. •het begeleiden en coachen van studenten. •een bijdrage te leveren aan een aangename teamsfeer door je inzet en betrokkenheid •actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld. Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

 • Ict coordinator

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transport groep. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Frankrijk, Italië en Zweden. Op heden zijn wij op zoek naar een ICT Integration Coordinator. Als Integration Coordinator zorg je voor het implementeren van digitale bestandsuitwisselingen met externe partners van Tailormade Logistics door middel van het beheren van Electronic Data Interchange (EDI), het coördineren van EDI implementaties, het (laten) realiseren van wijzigingen en de ondersteuning van onze eindgebruikers. Tevens werk je mee aan de ontwikkeling van onze externe en interne rapportage. In deze functie maak je deel uit van ons intern ICT team en rapporteer je aan de ICT manager. - Je implementeert nieuwe EDI stromen en brengt ze in kaart. - Je test en coördineert de EDI stromen. - Je onderzoekt afwijkingen en analyseert problemen grondig, zodat een oplossing zo snel mogelijk gevonden wordt. Je gaat hierbij zelfstandig te werk of in overleg met het ICT- team. - Je voert samen met het ICT-team het onderhoud van de EDI stromen en rapporten uit. - Je informeert eindgebruikers over de verschillende rapportagemogelijkheden en helpt hen indien nodig. - Je maakt nieuwe rapporten en stroomlijnt de bestaande rapportage. Meer weten over ons? Bezoek onze website www.tailormade-logistics.com

 • Gratis opleiding in de techniek vanaf augustus 2019 (salaris & leren)

  Elektrotechniek.... Pijpfitter/Lasser.... Installatietechniek.... zomaar een aantal disciplines waarin wij gratis opleidingstrajecten in bieden. Theorie op het Scalda, praktijk bij Goflex Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren. ~ Een betaalde (leer)baan in de techniek ~ Gratis MBO opleiding op Scalda ~ Werken en leren aan échte projecten bij bekende bedrijven Goflex in vogelvlucht * Een goed betaalde leerbaan en een betaalde opleiding (kosten en tijd) * Diverse werkplekken naar eigen keuze in Zeeland of West-brabant. * Een coach die je begeleidt, samen met jou de leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt * Prestatiebeloning, goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning * Theoretische les op het Scalda, praktische vaardigheden op het Goflex trainingscentrum en later op de leerwerkplek. * Bootcamp-methode, softskills en gerichte vakmodules om van jou dé techneut van de toekomst te maken. Zomaar een aantal unieke voordelen van Goflex Young Professionals waar jij van profiteert als je je carrière start of voortzet bij Goflex, hét opleidingsbedrijf met de beste voorwaarden en verdiensten voor jongeren binnen de techniek.

  een week geleden Goflex - Goes
 • Gratis opleiding in de techniek vanaf augustus 2019 (salaris & leren)

  Elektrotechniek.... Pijpfitter/Lasser.... Installatietechniek.... zomaar een aantal disciplines waarin wij gratis opleidingstrajecten in bieden. Theorie op het Scalda, praktijk bij Goflex Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren. ~ Een betaalde (leer)baan in de techniek ~ Gratis MBO opleiding op Scalda ~ Werken en leren aan échte projecten bij bekende bedrijven Goflex in vogelvlucht * Een goed betaalde leerbaan en een betaalde opleiding (kosten en tijd) * Diverse werkplekken naar eigen keuze in Zeeland of West-brabant. * Een coach die je begeleidt, samen met jou de leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt * Prestatiebeloning, goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning * Theoretische les op het Scalda, praktische vaardigheden op het Goflex trainingscentrum en later op de leerwerkplek. * Bootcamp-methode, softskills en gerichte vakmodules om van jou dé techneut van de toekomst te maken. Zomaar een aantal unieke voordelen van Goflex Young Professionals waar jij van profiteert als je je carrière start of voortzet bij Goflex, hét opleidingsbedrijf met de beste voorwaarden en verdiensten voor jongeren binnen de techniek.

  een week geleden Goflex - Goes
 • Senior php developer m/v

  Bouw jij straks mee aan hét service systeem van Europa? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime PHP developer m/v (38 uur) Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Om de service naar tevredenheid van al onze klanten te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een zelf ontwikkeld geavanceerd IT-platform, Zir Online. Dit IT-platform wordt door verschillende grote elektronica retailers en vele grote, bekende merken in heel Europa gebruikt en is opgebouwd met de nieuwste technieken, zoals microservices, Percona Cluster, RabbitMQ, Redis, socketIO en meer. Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=auOZANN2_Vc Jouw job: https://www.youtube.com/watch?v=bOn3S2o_KOs

  een week geleden Zes Goes B.V. - Goes