Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werk en Vakmanschap

t.a.v. Eric Riemens TERNEUZEN

Wij hebben 62 vacatures voor jou

 • Estimating coordinator

  Jij bent een spin in het web en kunt met iedereen goed samenwerken! Herken jij jezelf hierin? Voor deze functie als Estimating Coordinator zijn dit namelijk dé kernwoorden. Als jij je dus in deze kernwoorden herkent, dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Als Estimating Coordinator voorzie je de operationele afdelingen binnen Europa van flexibele administratieve ondersteuning en maak je offertes voor de verkoop van diensten en producten. Je bent werkzaam op de zogeheten ‘’Quoting & Estimating’’ afdeling welke gevestigd is in het hoofdkantoor in Vlissingen. Binnen deze afdeling lever je support aan Europa, wat betekent dat je werkzaam bent voor verschillende landen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes voor de klant. De informatie die je hiervoor nodig hebt, hierbij kun je denken aan voorraadkosten en productiekosten, verkrijg je door samen te werken met andere afdelingen. Met deze informatie ga je aan de slag met de kostenanalyse om een nauwkeurige kostenraming op te stellen waarbij je de contractafspraken met diverse klanten in de gaten houdt. Ook ben je continue in contact met de klant en onze leveranciers en zorg je voor de nodige opvolging. Kortom een veelzijdige functie waarin samenwerken centraal staat. Taken en verantwoordelijkheden: * Coördineren van het verkrijgen van voorraadkosten en/of productiekosten voor het opstellen van offertes; * Samenstellen en documenteren van relevante informatie voor de kostenanalyse van de opdracht om een nauwkeurige kostenraming op te stellen; * Coördineren en uitvoeren van alle administratieve vereisten om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van de klant, zowel intern als extern, voor het verwerken van de verkooporders van de producten en het opvolgen van de status van de orders met de klant; * Pre-kwalificatie en vragenlijsten voor leveranciers invullen en ervoor zorgen dat er consistente en accurate informatie wordt gedeeld; * Samenwerken met diverse interne partijen, om het calculatie- en offerteproces continu te verbeteren en te voldoen aan de verwachtingen van de klant; Wij zoeken voor deze functie iemand die naast Nederlands, ook vloeiend Engels en Duits spreekt. Interesse? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk, a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521. Liever appen? 06-22414809. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  18 uur geleden Administratief (Vlissingen)
 • Onderhoudsmonteur

  Wie wil dit nou niet?! Een tijdelijk dienstverband van 12 maanden en daarna een uitdagende baan voor onbepaalde tijd! Wij zoeken een vakkundige en veelzijdige monteur voor het uitvoeren van (preventief)onderhoud-, revisie- en (nood)reparatiewerkzaamheden aan technische installaties en systemen, leidingwerk, constructiewerk, pomprevisie enzovoorts. De werkzaamheden vinden veelal op locatie bij de klanten plaats. Daarnaast hebben wij een eigen 24/24 storingsdienst waar je periodiek in meedraait. Onze klanten zijn te vinden in diverse sectoren zoals industrie, transport, logistiek, afvalverwerking, (petro)chemie en hogedruk-(tank)cleaning. Ook doen ze doen zelf de engineering van hun machines en installaties. Volop doorgroeimogelijkheden omdat het volgen van opleidingen en cursussen wordt gestimuleerd! Uiteraard krijg je om de werkzaamheden uit te kunnen voeren de beschikking over een bedrijfsbus welke je mee naar huis neemt! Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Uiteraard een goed salaris, telefoonkostenvergoeding en extra vergoeding voor de storingsdienst. Kortom: spreken goede arbeidsvoorwaarden, een eigen servicebus met nieuw gereedschap, ontwikkeling en doorgroei je aan: solliciteer dan vandaag nog! Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  18 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Software/ hardware electrical engineer

  Wil je Electrical Engineer worden maar wil je liever werken én leren. Dan hebben wij de mogelijkheid om dit duaal te doen! Ben je al ervaren als Electrical Engineer? Ook dan vragen wij je te reageren want bij dit internationale bedrijf in Goes zijn er voldoende mogelijkheden! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het electrotechnisch ontwerp van (delen van) machines. Wat ga je dan precies doen? * Het maken van een functioneel ontwerp; * Het maken van electrotechnische schema's en selecteren van de juiste componenten; * Het ontwerpen van de software en het programmeren van de PLC; * Trouble shooting; * Je rapporteert aan de Senior Software Engineer. Dit bedrijf in Goes ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt industriële machines. In Goes werken er ongeveer 85 medewerkers. Salarisrange zit tussen de € 2700,- en € 4000,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Interesse? Stuur je CV naar Fabio Reale, f.reale@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521 of 06-30350250 Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  19 uur geleden Techniek (Goes)
 • Operator

  Ben je niet vies om de handen uit de mouwen te steken? En heb je ervaring in de bouw of transport? Dan hebben wij de ideale baan voor jou als Operator in Vlissingen. Wat ga je doen? Als Operator bedien je de geautomatiseerde betoncentrale. Je zorgt er voor dat de betonorders op tijd worden klaargemaakt. Dit doe je aan de hand van de dagplanning die door de transportplanner wordt samengesteld. Ook zorg je voor het schoonmaken van de betonmenger en verricht je kleine reparaties wanneer dat nodig is. Je komt te werken in een team van een tiental medewerkers, waarvan de meesten betonmixerchauffeurs zijn. Je vormt een hecht team met de transportplanner en je hebt veelvuldig contact met de chauffeurs, de bedrijfsleider, de laborant en de klanten. Je bent daarom ook klantvriendelijk, betrokken en kan zelfstandig werken. Na een gedegen inwerkperiode kun je zelfstandig werken en kunt ook deels werknemers aansturen. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of voor meer informatie 0115-649521of 06-13091692 Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  20 uur geleden Techniek (Vlissingen)
 • Plaatsvervangend hoofd verkoop binnendienst

  Ben jij een commercieel talent en heb je ervaring als leidinggevende? Heb jij de drive om gezamenlijk de schouders er onder te zetten en mooie resultaten te behalen? Dan zoeken wij jou als Plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst in Terneuzen! Wat ga je precies doen? * Je geeft leiding over de verkopers van de binnendienst, je stuurt ze aan en zorgt voor een prettige werkomgeving; * Je maakt complexe offertes en controleer je de administratieve processen; * Je voert werkoverleggen en je informeert en faciliteerd de buitendienst; * Je organiseert de vergaderingen en zit deze voor; * Daarnaast fungeer je als spil tussen de verschillende afdelingen; * Je behandelt de inkoopcontracten; * Je ondersteunt de afdeling zowel commercieel, technisch als op persoonlij gebied. In eerste instantie is het belangrijk dat je het bedrijf leert en de producten leert kennen. Na een gedegen inwerkperiode en nadat je op de afdeling hebt meegedraaid ga je leidinggeven aan deze afdeling. Je zult nauw samenwerken met het Hoofd Verkoop Binnendienst. De afdeling bestaat uit 15 collega's en binnen het team wordt er in kleine teams samengewerkt. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl. Liever nog wat informatie bel 0115-649521 of 06-13091692 Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  20 uur geleden Techniek (Terneuzen)
 • Technisch commercieel medewerker

  Blink jij uit in commerciële skills en heb je daarnaast techniek in je bagage zitten? lees dan snel verder want wie weet hebben wij de perfecte job voor jou! Voor een multi-disciplinaire opdrachtgever zoeken wij namelijk iemand die proactief in een groot netwerk zit en het leuk vindt om daar verder in te duiken. Je benadert prospects en bent verantwoordelijk voor de portefeuille aan bestaande klanten. In overleg met de afdeling calculatie zorg je voor de juiste aanbieding aan de klant en je volgt die op. Je bent daarna de vraagbaak voor jouw eindklant. Onze opdrachtgever is een bedrijf waar ze persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Ook voor vitaliteit, gezondheid en een gezonde balans tussen werk en privé is veel aandacht. Daarnaast zit het met het arbeidsvoorwaardenpakket wel goed: - Salarisrange afhankelijk van opleiding en ervaring: € 3.000,- en € 4.700,-; - 27 vakantiedagen en 13 ATV; - Collectieve zorgverzekering; - Pensioenvoorziening via PME; - Premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering; - Korting op de sportschool; - Budget voor duurzame inzetbaarheid; - Auto, laptop en smartphone. Hoeveel redenen om te solliciteren wil je hebben? Onze ideale kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau en combineert dat bij voorkeur met werktuigbouwkundige kennis en ervaring. Je spreekt de taal van de techniek en je kunt de vertaalslag maken naar commerciële gesprekken. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en eigenaarschap zijn eigenschappen die jij in jezelf herkent. Je standplaats is Terneuzen, maar uiteraard is jouw speelveld 'buiten'. Op zelfstandige basis bezoek je jouw relaties en prospects. Wat nu? Reageer snel door je CV te mailen aan Eric Riemens, vestigingsmanager van Werk en Vakmanschap Terneuzen. Hij beoordeelt je CV en de geschiktheid en nodigt je uit voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ben je nog altijd geïnteresseerd, dan wordt je CV doorgestuurd en volgt er eventueel een sollicitatiegesprek. Ben jij dé kandidaat, dan krijg je een contract van 9 maanden via Werk en Vakmanschap, waarna je bij positieve beoordeling wordt overgenomen door onze opdrachtgever. Wil je eerst informatie over deze functie: bel dan met Eric op 0115 - 649 521 of 06 - 512 66 496. Een Whatsappje op dit mobiele nummer of email op e.riemens@werkenvakmanschap.nl kan natuurlijk ook!

  2 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Leerling fietstechnicus gezocht!

  Wil je in de vakanties en weekenden werken in de leukste fietsenzaak van Terneuzen? En daarna vanaf september als Leerling Fietstechnicus aan de slag? Dan zoeken wij jou voor deze mooie kans! Bij Faas Tweewielers in Terneuzen vinden ze het belangrijk dat elke fiets die de werkplaats binnenkomt de verzorging krijgt die het nodig heeft. Elk probleem zie jij als een nieuwe uitdaging en jij denkt continu in mogelijkheden. Tegenwoordig zijn veel fietsen elektrisch ondersteund en daarom is het heel belangrijk dat je ook geïnteresseerd bent in elektrotechniek. Ben jij technisch onderlegd en ben je geïnteresseerd in fietsen, en wil je het vak graag leren? Wij zijn op zoek naar de klantvriendelijke Leerling Fietstechnicus die aan de slag wil gaan in de winkel in Terneuzen. Je zal intern opgeleid worden en je doet praktijkervaring op in de fietsenwinkel van Faas Tweewielers. Wat ga je precies doen? * Reparaties en onderhoud aan onze (elektrische) fietsen uitvoeren; * Fietsen afstellen naar wens van de klant; * Restauratie- en renovatieprojecten; * Werkzaamheden uitvoeren in de werkplaats en het magazijn; * Fietsen afmonteren. Interesse? Stuur je CV naar Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521. Liever appen? 06-51266158. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  2 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Administratief medewerker/ customer servicemedewerker (fulltime)

  Ben jij dié commercieel ingestelde spin in het web en heb jij servicegerichtheid en klantbeleving hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij dé functie voor jou. Voor een bedrijf in Terneuzen zoeken wij een Administratief medewerker/ Customer Service Medewerker. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het klantenbeheer, de ontvangst, verwerking en verzending van alle goederen van de klanten en de daarbij horende administratie en documentatie. Wat ga je precies doen? * Invoeren van orders; * Opvolging van de orders van A tot Z; * Klantenbeheer, je bent verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende klanten en aanspreekpunt voor deze klanten. Je zorgt dus voor een goede afhandeling van alle ordes en lost eventuele problemen op; * Je verzorgt de voorbereiding van de facturatie; Natuurlijk ben je klantgerich ten pro-actief daarnaast kun je goed zelfstandig werken. Je werktijden zijn van 8.00 -16.00 uur en 1 x per maand van 10.00-18.00 uur. Salaris is marktconform. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521. Liever appen? 06-13091692. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  een week geleden Administratief (Terneuzen)
 • Leerling fietstechnicus gezocht!

  Voor de leukste fietsenzaak in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Leerling Fietstechnicus met een flexibele instelling. Zij vinden het belangrijk dat elke fiets die de werkplaats binnenkomt de verzorging krijgt die het nodig heeft. Elk probleem zie jij als een nieuwe uitdaging en jij denkt continu in mogelijkheden. Tegenwoordig zijn veel fietsen elektrisch ondersteund en daarom is het heel belangrijk dat je ook geïnteresseerd bent in elektrotechniek. Ben jij technisch onderlegd en ben je geïnteresseerd in fietsen, en wil je het vak graag leren? Wij zijn op zoek naar de klantvriendelijke Leerling Fietstechnicus die aan de slag wil gaan in de winkel in Terneuzen. Je zal intern opgeleid worden en je doet praktijkervaring op in de fietsenwinkel. * Reparaties en onderhoud aan onze (elektrische) fietsen uitvoeren; * Fietsen afstellen naar wens van de klant; * Restauratie- en renovatieprojecten; * Werkzaamheden uitvoeren in de werkplaats en het magazijn; * Fietsen afmonteren. Interesse? Stuur je CV naar Kim Rijnhout, k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521. Liever appen? 06-51266158. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • (assistent) leidingwerkinspecteur

  Check jij alles graag en wil je opgeleid worden tot een volwaardig inspecteur? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als (Assistent) Leidingwerkinspecteur met als werklocatie Antwerpen! Als (Assistent) Leidingwerkinspecteur zorg je voor de juiste invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en ander voorkomend equipment. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject op de werkvloer ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan lopende inspecties. Tijdens deze interne training leer je wat deze inspecties precies inhouden, leer je wanddiktemetingen uit te voeren en hoe je het beste je inspectiebevindingen kunt vastleggen. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jou uitgevoerde werkzaamheden richting je leidinggevende. Dit bedrijf, die zijn kernactiviteiten richt op het uitvoeren van 1e-lijns Preventief technisch onderhoud en leidingwerkinspectie in industiële omgevingen, zoeken nu collega's voor werkzaamheden in Antwerpen. Wij bieden jou een sterk groeiende organisatie met een zeer dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde! In ruil voor jou kennis, flexibiliteit en inzet bieden we jou een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij bieden wij vele opleidingen aan die nodig zijn voor het uitvoeren van je functie of het doorgroeien naar andere functies. Interesse of meer informatie? Stel ze aan Fabio Reale, f.reale@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521 of 06-30350250.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Werktuigbouwkundige

  Als werktuigbouwkundige bij dit bedrijf in Goes doe je vanalles en ben je echt allround! Hoe kan jouw dag eruit zien bij dit bedrijf? Je controleert de CV in het ketelhuis om vervolgens aan de koeltechnische installatie te sleutelen. Daarna volgt een keuring van de medische gassen en eindig je de dag met het verhelpen van een probleem aan de riolering. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud en daarnaast verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van technische werkzaamheden conform werkafspraken, planning, processen, veiligheidsprocedures en gedrag. Je komt te werken bij een groot bedrijf in Goes, met een 36-urige werkweek met een contract voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband. Je kunt hier voldoende opleidingen en cursussen volgen die je helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Je ontvangt een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en tunnelkosten worden, eventueel, ook vergoed. Interesse om hier als Werktuigbouwkundige aan de slag te gaan? Bel dan voor meer informatie naar Sonja van IJk 0115-649521 of stuur je CV naar s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl.

  een week geleden Techniek (Goes)
 • Medewerker technische dienst (mechatronica)

  Jij bent echt super handig en weet alle problemen en storingen snel op te lossen? Dan is deze vacature in Vlissingen als medewerker technische dienst (mechatronica) jouw op het lijf geschreven! Jij bent in deze baan verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van de machines en het productie gerelateerde gereedschap. Wat ga je precies doen? - Je lost storingen en problemen op van de machines; - Je voert preventief onderhoud uit volgens het onderhoudsplan; - Je legt de operators uit wat ze moeten doen met betrekking tot machine onderhoud; - Je assisteert bij het ombouwen- en mallenonderhoud; - Je draagt verbeterpunten aan; Waar kom je te werken? Dit bedrijf is een wereldwijd opererend bedrijf in 45 verschillende landen. Er heerst een informele sfeer met waardering voor eigen ideeën en initiatieven. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert plastic verpakkingen die precies op de wensen van de klanten zijn aangepast. Je wordt ingedeeld om ook bereikbaarheidsdiensten te draaien. Wat bieden wij? Een vaste baan bij goed functioneren en een goed, marktconform, salaris, 8% vakantietoeslag en 30 vakantiedagen. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521.

  een week geleden Techniek (Vlissingen)
 • Onderhoudsmonteur

  Als onderhoudsmonteur in Terneuzen zorg jij ervoor dat alle machines werken, gerepareert en onderhouden worden. Je werkt op locatie binnen de Benelux en draagt zorg voor het gehele machinepark. Dit bedrijf in Terneuzen is gespecialiseerd in het verhuren van industriële machines en gereedschappen. Wij zoeken meerdere onderhoudsmonteurs. Dus ben jij of ken jij een onderhoudsmonteur? Ben je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? En herken jij jezelf in onderstaande beschrijving? - Je stelt veiligheid op de eerste plaats en je bent in staat om zelfstandig te werken; - Je hebt een positieve en service gerichte instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden; - Je hebt een flexibele houding en bent bereid om over te werken. Interesse? Stuur dan je CV op naar Robin de Reuver, r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521 Wat bieden wij jou? Als onderhoudsmonteur bij dit bedrijf in Terneuzen heb je een afwisselende job waar je jezelf verder kan ontwikkelen. Je salaris is conform Metalelektro met goede arbeidsvoorwaarden en kans op een vaste aanstelling.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Service engineer (internationaal)

  Als service engineer ben je het aanspreekpunt van klanten bij technische storingen aan machines en machine lijnen. Je analyseert de storingen, adviseert en draagt oplossingen aan. Waar nodig pas je schema’s, zowel op tekening als in de praktijk. De functie vraagt analytisch vermogen én hands-on mentaliteit: de oorzaak van een storing of calamiteit kunnen achterhalen (ook telefonisch!), maar ook zelf een schakelkast kunnen bouwen, of bijspringen op de montage. Als specialist werk je met anderen samen. Met de elektromonteurs die je aanwijzingen geeft en aanstuurt. En met de klant, wiens behoefte je peilt en vertaalt, en die je instrueert bij de ingebruikname van de installatie. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en vertaalt deze in assortimentopbouw, nieuwe materialen en werkwijzen. Steekwoorden zijn: - Het testen, installeren en in bedrijf stellen van nieuwe machines en machinelijnen; - Het uitvoeren van onderhoud aan machines bij de klant; - Het analyseren en oplossen van storingen; - Bewaking en registratie van verbruikte tijd en materiaal; - Instrueren en demonstreren van de machine aan de gebruikers; Dit is een veelzijdige, zelfstandige en internationale functie waarbij je zo'n 50 tot 70% van je tijd aan het werk bent in het buitenland, voornamelijk in Europa maar soms ook voor langere periode (5 dagen). Je bent representatief en houdt goed contact met de service coördinator en zorgt dat administratief alles op orde is. Dit bedrijf in Goes is al 30 jaar (inter-)nationaal actief en ontwerpt en produceert machines voor de ambachtelijke en industriële klanten. Je salaris in conform CAO en bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband. Interesse in deze functie? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  een week geleden Techniek (Nieuwdorp)
 • Onderhoudstechnicus

  In deze rol als onderhoudstechnicus wordt je klaargestoomd om als expert te gaan werken aan apparatuur om gas te meten. Zie je dit wel zitten bij dit bedrijf in Goes? Lees dan snel verder en wellicht is dit jou nieuwe baan! Je pleegt onderhoud aan gasdetectie apparatuur. Zoals aan vast opgestelde apparatuur die op vaste locaties in de fabriek hangen. Maar ook met draagbare apparatuur. Deze worden door werknemers aan hun werkkleding bevestigd als ze een klus gaan beginnen, waar ze met bepaalde gassen in aanraking kunnen komen. Er zijn verschillende soorten merken van deze apparatuur. In de testruimte leer je precies hoe deze apparatuur werkt om ze uiteindelijk zelfstandig op pad te kunnen. Dit bedrijf in Goes zorgt voor het bedenken, realiseren en onderhouden van automatiseringsoplossingen voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl, 0115-649521 of 06-13091692

  een week geleden Techniek (Goes)