Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werk en Vakmanschap

t.a.v. Eric Riemens TERNEUZEN

Wij hebben 41 vacatures voor jou

 • Werkvoorbereider

  Jij hebt altijd overzicht en kan problemen al van ver zien aankomen en weet ze te voorkomen of op te lossen? Herkenbaar? Dan zoeken wij jou als werkvoorbereider in Goes! De functie van werkvoorbereider vereist een spin in het web die tijdig problemen herkent of voorziet, snel en doortastend kan schakelen op verstoringen en hierop kan anticiperen, een hoge handelingssnelheid heeft bij het oplossen en voorkomen ervan, de juiste besluiten neemt en goed met mensen om kan gaan c.q. ze mee krijgt. De werkzaamheden; • Ondersteuning en back-up van de productieleider bij het maken van een (project)planning in overeenstemming met de afgegeven levertijden aan klanten; • Het aan de hand van de vastgestelde planning zelfstandig verrichten van productie en project voorbereidende werkzaamheden, inclusief het verzorgen van goede werktekeningen; • De inkoop van materialen, uitbestedingen en inhuur; • Het bewaken van de levertijden hiervan; • Zorgen voor goede informatieoverdracht naar de productie m.b.t. de uitgevoerde voorbereidende werkzaamheden (order-kit). Dit bedrijf in Goes is al 30 jaar (inter-)nationaal actief en ontwerpt en produceert machines voor de ambachtelijke en industriële klanten. Interesse in deze functie? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Leidinggevend monteur

  Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een leidinggevende monteur Elektrotechniek. Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je een afwisselende functie krijgt met ruimte voor eigen ideeën en eigen inbreng lees dan snel verder. Wat ga je doen; - Installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische installaties volgens de specificaties en planning; - Controleren of de uitgevoerde werkzaamheden van eigen monteurs, ingeleende monteurs en onderaannemers op de correcte wijze zijn uitgevoerd; - Verzorgen van de planning voor de monteurs; - Afhandelen van storingen aan installaties. Je komt te werken binnen een jong, dynamisch bedrijf dat actief is in projecten in de utiliteit/woningbouw en in het aanleggen, onderhouden en aanpassen van elektrotechnische installaties. Er worden mogelijkheden geboden voor opleiding en ontwikkeling, er hangt een prettige werksfeer binnen dit informele bedrijf. Je krijgt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Neem dan snel contact op met ons! S.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Engineer elektrotechniek

  Heb jij enige ervaring als Engineer Elektro en wil je graag werken bij dit veelzijdige bedrijf in Goes als Engineer Elektrotechniek? Je bent verantwoordelijk voor de elektrotechnische uitvoering van een of meerdere vaak multidisciplinaire projecten. Het gaat dan om het ontwerpen, tekenen en adviseren t.b.v. o.a. het bouwen, installeren en onderhouden van machines en installaties. Wat ga je doen Engineer Elektrotechniek? * Het ontwerpen en schetsen van technische installaties; * Je draagt zorg voor de juiste informatie en aansturing van de tekenaar die de schets uitwerkt tot een detailtekening; * Je stelt, in overleg met de projectleider/opdrachtgever, een budget en een tijdsplanning vast en bewaakt deze voor zowel de engineering als het tekenen; * Je organiseert het eigen werk en lost eventuele problemen op (overschrijdingen van budget/tijdsplanning). Rapporteert daarover wekelijks aan het hoofd E en/of de projectleider/opdrachtgever; * Stelt een ontwerp-/ engineeringdossier samen en is hier verantwoordelijk voor inclusief het bewaren van de ontwerpversies; * Je maakt berekeningen; * Je maakt in overleg een voorbeeldpakket met een beschrijving hoe bepaalde zaken ontworpen zijn; * Je voert regelmatig overleg met projectleider(s), tekenaars, opdrachtgevers en leveranciers. Je komt te werken bij de afdeling Elektrotechniek. Zij voeren voornamelijk onderstaande werkzaamheden uit : * Het ontwerpen van installaties en machines; * Het tekenen van installaties en machines of delen ervan; * Het maken van berekeningen; * Het geven van advies en het opstellen van adviesrapportages; Je werkt samen met collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Ze geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid en vragen van jou honderd procent inzet en betrokkenheid. Ontwikkeling is erg belangrijk. Er is dan ook volop ruimte voor scholing. Dit bedrijf in Goes is sterk in advies, engineering, uitvoering, onderhoud en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en werktuigbouwkunde. Salaris is marktconform en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV op naar Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie.

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Monteur e machinebouw

  Weet jij alles van Elektrotechniek en wil je graag werken in de machinebouw? Dan is dit dé functie voor je als Monteur Elektrotechniek in Goes! Wat ga je precies doen als Monteur E Machinebouw? * Het installeren en onderhouden van apparaten en installaties; * Het oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties conform NEN 1010 en NEN 3140; * Het testen en in bedrijfstellen van elektrotechnische installaties op locatie; * Het volgens planning tijdig opleveren van goed functionerende elektrotechnische installaties; * Het toezicht houden bij alle werkzaamheden op de uitvoering van procedures, veiligheidsinstructies, orde en netheid. Je komt te werken op de afdeling Elektrotechniek waarbij ze het elektrotechnische gedeelte van projecten uitvoeren. Het betreft het vervaardigen van installaties (nieuwbouw en revisie), panelenbouw, onderhoud en service. Je werkt samen met collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Ze geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid en vragen van jou honderd procent inzet en betrokkenheid. Ontwikkeling is erg belangrijk. Er is dan ook volop ruimte voor scholing. Dit bedrijf in Goes is sterk in advies, engineering, uitvoering, onderhoud en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en werktuigbouwkunde. Salaris is marktconform en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV op naar Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie.

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Monteur werktuigbouwkunde

  Heb jij ervaring met hydraulische en pneumatische systemen en jij kan ook verschillende installatie installeren of onderhouden? Dan zoeken wij jou voor de functie van Monteur Werktuigbouwkunde in Goes! Wat ga nu precies doen als Monteur Werktuigbouwkunde? * Het uitvoeren van werkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties zoals montage en demontage van o.a. hydraulische en pneumatische systemen: lassen, slijpen, zagen, boren, draaien en frezen; * Het installeren en/of verrichten van onderhoud en/of verlenen van service aan installaties en/of systemen van uiteenlopende aard op locatie van de opdrachtgever of in de werkplaat; * Het volgens planning tijdig opleveren van goed functionerende werktuigbouwkundige installaties; * Het voeren van overleg met de meewerkend voorman; * Het dagelijks invullen van urenlijsten en kilometerregistratie t.b.v. de administratie; * Het toezicht houden bij alle werkzaamheden op de uitvoering van procedures, veiligheidsinstructies, orde en netheid; * Het houden van LMRA’s bij aanvang van de werkzaamheden. Je komt te werken op de afdeling Werktuigbouw waarbij ze het werktuigbouwkundige gedeelte van projecten uitvoeren. Het gaat dan om montage en demontage van hydraulische en pneumatische systemen, ombouw of verbouw van industriële installaties, mechanische werkzaamheden, constructiewerkzaamheden, onderhoud, mechanisch testen en/of in bedrijfstellen c.q. afstellen van installaties of machines. Je werkt samen met collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Ze geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid en vragen van jou honderd procent inzet en betrokkenheid. Ontwikkeling is erg belangrijk. Er is dan ook volop ruimte voor scholing. Dit bedrijf in Goes is sterk in advies, engineering, uitvoering, onderhoud en projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en werktuigbouwkunde. Salaris is marktconform en bij goed functioneren kans op een vast dienstverband. Interesse? Stuur je CV op naar Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie.

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Bankwerker

  Als bankwerker bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het demonteren, monteren en afstellen van mechanische installaties voor voortstuwingswerktuigen, als mede het verrichten van reparatiewerkzaamheden aan mechanische installaties van binnenvaartschepen. Dit eventueel volgens tekeningen en richtlijnen, zowel in de werkplaats, als (in de machinekamers en) aan boord van schepen. Tevens verwachten we dat je je collega's in andere vakgebieden ondersteund. Denk hierbij aan metaalbewerking zoals branden, snijden en lassen. Andere veel voorkomende werkzaamheden: - Het uitlijnen van diverse onderdelen van voorstuwingswerktuigen (roeren, schroefaskokers, schroefassen en schroeven); - Het monteren en demonteren van schroeven, schroefassen en koelers; - Het lezen van de technische tekening met betrekking tot de functie en constructieve samenstelling en opbouwvolgorde en wijze van afstellen van de voorkomende installaties; - Het uitvoeren van reparaties aan roeren, stuurinrichtingen, ankerlieren en andere dekwerktuigen; - Het geven van technische aanwijzingen aan collega's. Interesse? Stuur je CV naar Michelle van Leerzem m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521.

  4 dagen geleden Techniek (Yerseke)
 • Medewerker zagerij

  Ben jij gemotiveerd en niet vies van hard werken? Dan hebben wij een mooie functie voor je als Medewerker Zagerij. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde onderdelen op tijd en volgens planning gezaagd worden. Daarnaast check je de kwaliteit en kwantiteit van de gezaagde onderdelen. Je werkt 4 dagen van 7.00- 17.00. Eventueel overwerk vindt plaats op vrijdag. Je salaris in conform CAO Timmerindustrie. Interesse? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk, a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521. Liever appen? 06-22414809. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  4 dagen geleden Techniek (Hulst)
 • E&i technician

  Ben jij een echte sleutelaar? Heb jij passie voor elektrotechniek? Lijkt het je uitdagend om de gehele bedrijfsinstallatie te onderhouden, aan te passen en storingen te verhelpen? Dan is dit dé baan voor jou! Als E&I Technician bij begin je je dag om 7.45 uur met een werkoverleg van het E&I Technician team. Je werkt intensief samen met vier collega's en je direct leidinggevende. Tijdens het overleg worden de storingen doorgesproken die er eventueel in de nacht zijn voorgevallen en waar nog extra aandacht aan moet worden gegeven. Je gaat zelfstandig of met een collega aan de slag om alle voorkomende elektrotechnische en instrumentatie installaties te controleren. Je pleegt service en onderhoud en lost eventuele storingen direct op. Je houdt niveaumetingen in de gaten en schakelt met de juiste personen (intern en extern) bij bijzonderheden. Verder ben je verantwoordelijk voor: * Het uitvoeren van E&I onderhouds- en projectwerkzaamheden in overeenstemming met de relevante werkinstructies; * Analyseren en oplossen van problemen op het vlak van E&I; * Identificeren en uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties volgens planning; * Uitvoeren van E&I installatie wijzigingen in overeenstemming met engineering pakket; * Het uitvoeren van onderhouds taken teneinde de installaties in een goede en veilige staat te behouden; * Je verzorgt de nodige rapportages, vastlegging en administratie (SAP) die je activiteiten vereisen.; * Je neemt deel aan de E&I consignatiedienst buiten kantooruren. Omdat je takenpakket breed is, verwachten wij dat iemand goed zelfstandig kan werken en zelf beslissingen durft te nemen. Je kunt buiten je eigen werkzaamheden om kijken en overziet het gehele proces. Wat bieden wij? * Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband; * Salaris conform CAO (2.800,- tot max. 3.408,- bruto per maand) * Wanneer je storingsdienst hebt, krijg je daarvoor ook een toeslag op je loon; * 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen. Na je 40e krijg je er iedere 5 jaar een extra vakantiedag bij; * Vakantietoeslag van 8%; * 13e maand; * Goede pensioenregeling. Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan je CV naar Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Onderhoudsmonteur rotating equipment

  Ben jij de allround onderhoudsmonteur waar wij naar op zoek zijn? Voor een internationale opdrachtgever in Nieuwdorp zoeken we een onderhoudsmonteur die zowel reparatie- als revisiewerkzaamheden uitvoert aan rotating equipment. Dit zijn onder andere compressoren, turbines en pompen. Je houdt je daarnaast bezig met: - Het uitlijnen van rotating equipment door geavanceerd gereedschap te gebruiken; - Het oplossen van mechanische storingen; - Het onderhouden van rotating equipment; - Het informeren van collega's over de uitgevoerde werkzaamheden. Zie jij het als een uitdaging om voor dit grote internationale bedrijf te werken als onderhoudsmonteur? Neem dan snel contact op met Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521

  4 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Allround constructiebankwerekr/ lasser

  Jij bent écht super handig! Jij kunt namelijk constructiedelen machinaal vervaardigen, repareren en modificeren met verschillende technieken. Ben jij deze duizendpoot? Dan is deze combinatiefunctie Constructiebankwerker/ Lasser in Terneuzen echt iets voor jou! Onze opdrachtgever in Terneuzen is al jarenlang een grote serviceverlener in de industrie. Je werkt in de loods of op locatie bij de klant en maakt hier constructiedelen door het gebruik van scheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken met verschillende materialen. Je schakelt vaak tussen deze verschillende technieken. Voorbeelden van werkzaamheden zijn lassen, boren, ruimen en tappen, opbouwen van plaatsconstructies en monteren en opbouwen van machines. Ben jij deze duizendpoot? Stuur dan je CV naar Robin de Reuver, r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie over deze functie.

  4 dagen geleden Techniek (Terneuzen)
 • Electrical technician

  Tijd voor uitdaging, zelfstandigheid en werken in een stoere industriële omgeving? Dan moet je zeker even verder lezen! We zoeken een nieuw teamlid voor het onderhoudsteam van 3 medewerkers voor een staalverwerkend bedrijf in Vlissingen. Dit onderhoudsteam zorgt er voor dat het complete machinepark en alles daar om heen blijft werken en in goede conditie verkeert. Jij bent als electrical technician dé persoon die alles op het gebied van elektrotechnische storingen gaat oplossen. Dat er veel afwisseling zit in je werkzaamheden blijkt wel uit de diversiteit van installaties en machines én het feit dat je jouw collega’s in het team ook regelmatig helpt bij andere klussen. Het bedrijf heeft in totaal zo’n 60 medewerkers. Al deze medewerkers krijgen veel trainings- en opleidingsmogelijkheden en doen mee met de CAO metaal. Weet jij al wat je met je 40 vakantiedagen gaat doen? Interessant? Wij denken van wel. Zoek jij: + Uitdaging, zelfstandigheid en een industriële omgeving (wel binnen)? + Goede CAO regelingen én 40 vakantiedagen? + Mogelijkheid tot trainingen en opleidingen? + Bij geschiktheid en na een periode een vast contract? + Een uitdagend en passend salaris? Neem dan contact op. Je kunt mij daarnaast ook alles vragen over de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Appen, bellen en mailen is allemaal geen probleem. Robin, r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl – 06-12561637 – 0115-649521

  4 dagen geleden Techniek (Vlissingen)
 • Werkvoorbereider mechatronica

  Voor een bedrijf in de omgeving van Goes actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Mechatronica. Als jij de Werkvoorbereider bent die we zoeken, lees dan snel verder! In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een goed verloop van de werkzaamheden van de technische dienst. Denk hierbij aan preventief/correctief onderhoudn, het administratief ondersteunen van de Technische Diest en nieuwbouw werkzaamheden aan productiemiddelen. Jouw werkzaamheden/verantwoordelijkheden zien er als volgt uit: * Je bereidt de werkpakketten van de Technische Dienst zodanig voor dat zij een effectieve uitvoering kunnen realiseren; * Je maakt de planning voor materialen, personeel en machines; * Je inventariseert tijdig het benodigde materieel; * Je legt de contacten met de leveranciers ten behoeve van technisch advies en stemt de materiaal bestellingen met ze af; * Je volgt het werk op en informeert de interne klanten erover; * Je richt het onderhoudssysteem, samen met de Technische Dienst in; * Je ondersteunt bij de invoeding van nieuwe of gewijzigde procedures en werkmethoden; * Je doet voorstellen voor oplossingen aan langerlopende productieverstoringen en interne vraagstukken. Dit bedrijf biedt jou een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving en is constant in ontwikkeling. Daarnaast is er ook ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Het salaris is conform de CAO voor de groente- en fruitverwerkende industrie, je hebt daarnaast recht op 25 vakantie- en 9,5 adv-dagen en er is een eindejaarsuitkering. Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Neem dan snel contact op met Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521

  4 dagen geleden Techniek (Goes)
 • Pijpfitter/ kunststofbewerker (leerling)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een zeer interessant bedrijf? Als pijpfitter / kunststofbewerker bij dit bedrijf ben je voornamelijk aan het werk in de werkplaats in Terneuzen. Hier zijn dagelijks ongeveer 10 collega’s werkzaam. Nadat je het inwerktraject gevolgd hebt, ga je ook monteren op locatie. Dit is bij klanten in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Ook dit doe je in teamverband. Wat zijn je werkzaamheden? - Je prefabriceert en installeert pijpleidingsystemen, welke worden gemaakt voor bijvoorbeeld bluswaterleidingen en afvoersystemen in de industrie; - In de werkplaats werk je aan verbindingen en intakkingen. Dit doe je aan de hand van tekeningen; - Op locatie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van de prefab pijpleidingsystemen, of spoedreparaties. De interessante arbeidsvoorwaarden: - Salaris bedraagt tussen de €2700,- en €3000,-. Inschaling op basis van opleiding en ervaring; - 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen; - Een dienstverband voor 9 maanden via Werk en Vakmanschap. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je vervolgens een rechtstreeks dienstverband; - Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van georganiseerd bedrijfsvervoer. Interesse? We ontvangen graag je CV! Als jouw profiel aansluit, plannen we vervolgens een (digitale) kennismaking met je in. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Robin de Reuver via 06-12561637/0115-649521/r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl.

  een week geleden Techniek (Terneuzen)
 • Leerling mechatronica niveau 3 (bbl)

  Werken, leren en geld verdienen? Voor het komende schooljaar (2020/2021) zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde leerling mechatronica niveau 3 (Eerste monteur Mechatronica) die graag via een BBL leer/werktraject een technisch vak willen leren. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Het is een combinatie van leren en werken. Naast je baan ga je één vaste dag in de week naar school. Wat ga je precies doen? * Je werkt op locatie bij de klant en ondersteunt bij het testen en installeren van mechatronische producten; * Je ondersteunt bij onderhoudswerkzaamheden en leest werktekeningen. Natuurlijk vinden de meeste werkzaamheden onder begeleiding van een ervaren collega plaats, zodat je de theorie in de praktijk kunt toepassen. Ben jij enthousiast geworden? Neem dan zeker even contact op met Michelle van Leerzem, 06-30023896 of m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl

  een week geleden Stage (Goes)
 • Leerling mechatronica niveau 4 (bbl)

  Werken, leren en geld verdienen? Voor het komende schooljaar (2020/2021) zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde leerling mechatronica niveau 4 (technische mechatronica systemen) die graag via een BBL leer/werktraject een technisch vak willen leren. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Het is een combinatie van leren en werken. Naast je baan ga je één vaste dag in de week naar school. Wat ga je precies doen? * Je ondersteunt bij het installeren van mechatronische producten bij elektrotechnische- of metaalbedrijven; * Je ondersteunt bij het ontwerpen en testen van nieuwe producten; * Je werkt zowel in de werkplaats in Goes als op locatie bij de klanten. Natuurlijk vinden de meeste werkzaamheden onder begeleiding van een ervaren collega plaats, zodat je de theorie in de praktijk kunt toepassen. Ben jij enthousiast geworden? Neem dan zeker even contact op met Michelle van Leerzem, 06-30023896 of m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl

  een week geleden Stage (Goes)